Technická specifikace a další podmínky

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Technická specifikace a další podmínky"

Transkript

1 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na dodávku autobusů Technická specifikace Nákup autobusů pro rok 2009 Technická specifikace a další podmínky Způsob zpracování přílohy nabídky: Uchazeč je povinen použít pro odpověď formulář technických a ostatních podmínek v této technické specifikaci a odpovědět na všechny body uvedených podmínek v pořadí, v jakém jsou zde uvedeny. Pokud formulář vyžaduje odpověď pouze ano ne, nebere zadavatel při hodnocení nabídek v úvahu případné další komentáře. V ostatních případech má uchazeč možnost kromě požadované odpovědi uvést i komentář. Pokud je ve formuláři k některé podmínce požadována konkrétní informace, je uchazeč povinen tuto informaci uvést. Nebudeli požadovaná informace uvedena, bude příslušná podmínka hodnocena jako nesplněná. Součástí nabídky musí být podrobný technický popis nabízených autobusů viz níže. Požadavky označené ve formuláři technických a ostatních podmínek symbolem PP jsou povinné. Nabídka, která nesplní některou z povinných podmínek, bude navržena zadavateli k vyřazení. Strana 1 (celkem 16)

2 1 Technické podmínky 1.1 Obecné Životnost PP Životnost autobusu minimálně 12 let v městském provozu. Uchazeč v nabídce uvede garantovanou dobu životnosti. Odpověď: Garantovaná životnost : roků Shodnost autobusů v dodávce PP Všechny autobusy dodané na základě výsledků tohoto otevřeného řízení musí být vyrobeny jedním výrobcem. Autobusy jedné kategorie dodané na základě výsledků tohoto otevřeného řízení musí být identické (včetně všech součástí), pokud zadavatel neurčí výslovně něco jiného Blokování rozjezdu s otevřenými dveřmi PP Blokování rozjezdu autobusu před dovřením všech dveří Bezpečnostní prvky PP Všechny bezpečnostní prvky montované do autobusu musí být konstruovány tak, aby v případě vlastní poruchy zřetelně signalizovaly řidiči nebezpečný stav Zajištění autobusů proti neoprávněnému použití PP Zajištění autobusů proti neoprávněnému použití dle předpisů platných v ČR. Přední dveře musí být uzamykatelné, ostatní dveře zajistitelné zevnitř bez klíče s ochranou proti neoprávněné manipulaci se zámkem ze strany cestujících Protikorozní ochrana PP Celý podvozek a skelet karoserie autobusu musí být vyroben způsobem zajišťujícím dosažení požadované životnosti autobusu. Odpověď: ANO NE Popište způsob zajištění protikorozní ochrany 1.2 Karoserie Rozměry karoserie PP Délka 11,5 12,1 m. - sólo autobusy Délka m - kloubové autobusy Šířka karoserie bez zpětných zrcátek 2,5 až 2,55 m Nástupní hrana u všech dveří nesmí přesáhnout výšku 360 mm od komunikace (bez naklánění vozidla), všechny vstupy bez schodů Podlaha v průchozím prostoru mezi sedadly (ulička) bez schodu Délka karoserie: Strana 2 (celkem 16)

3 Šířka karoserie: Výška nástupní hrany: Nájezdové úhly PP Nájezdové úhly min. 7 stupňů vpředu i vzadu Obsaditelnost PP Obsaditelnost: min. 80 osob - sólo autobusy min. 150 osob - kloubové autobusy min. 25 procent sedících cestujících. Lze uvažovat max. 8 stojících osob na 1 m2 plochy vyhrazené pro stojící cestující. Do této plochy nelze započítat plochu schodů a plochu, kde by stojící cestující bránili výhledu řidiče na pravou stranu. Autobus musí být konstruován tak, aby při běžném způsobu používání (tj. při obsazení všech míst k sedění a celé plochy pro stojící cestující s výjimkou plochy, kde by stojící cestující nepřípustně omezovali výhled z místa řidiče) nemohlo dojít k přetížení kterékoliv nápravy nebo k překročení celkové hmotnosti autobusu. Počet sedadel a jejich rozmístění podléhá schválení zadavatele. Obsaditelnost celkem: Počet sedadel min. max.: Počet a rozměry dveří PP Sólo autobusy třídveřové musí mít dveře o šířce nejméně mm. Umístění dveří na pravé straně autobusu. Kloubové autobusy čtyřdveřové musí mít dveře o šířce nejméně mm. Umístění dveří na pravé straně autobusu. Rozhodující je nejmenší šířka vstupu při otevřených dveřích, neuvažují se madla. Odmrazování skel v předních dveřích Bezpečnost dveří PP Dveře s jištěním proti sevření cestujícího s funkcí automatického otevření při kontaktu s překážkou. Po automatické reverzaci se dveře mohou znovu zavřít až po dalším použití ovládacího tlačítka otvírání a zavírání dveří řidičem. Zvuková a světelná výstražná signalizace před zavřením dveří bude spuštěna automaticky během zavírání dveří. Funkce: stisknutím tlačítka zavírání dveří se spouští zvuková a světelná výstražná signalizace, po dvou sekundách se dveře za pokračující zvukové a světelné signalizace zavřou. Signalizace se vypíná automaticky při dovření dveří. Odpověď: Proces zavírání dveří musí být možné kdykoliv zastavit povelem k otevření dveří Ovládání dveří PP Všechny ovládací prvky dveří musí být umístěny na jednom místě v kabině řidiče tak, aby mohly být ovládány pravou rukou řidiče, a musí být dostupné beze změny polohy těla řidiče. Vybavení vozidla samoobslužným ovládáním otevírání u všech dveří z interiéru i exteriéru vozidla s optickou akustickou ( odlišnou od ostatních signalizací) signalizací k řidiči. Strana 3 (celkem 16)

4 Pokud je použita ručně ovládaná staniční brzda, musí být zabrzdění staniční brzdy podmínkou pro otevření i zavření dveří. Nouzové otevírání dveří zvenku i zevnitř musí být zajištěno proti neúmyslné manipulaci skleněným ochranným krytem, nebo jednoduchým ovládáním z místa řidiče, které vrátí systém dveří do provozní polohy Olakování karoserie Životnost laku nejméně 5 let při týdenním mytí v automatických myčkách s rotačními kartáči. Specifické barevné provedení karoserie dle požadavku zadavatele ( červená RAL 3020, modrá RAL 5022, bílá RAL Přesné provedení bude stanoveno v kupní smlouvě. Druh vrchního laku: Brzdová a směrová světla PP Zdvojená brzdová a směrová zadní světla, jedna sada světel umístěna v horní části zádě vozu Naklápění karoserie PP Vybavení vozidla naklopením v zastávce ( KNEELING) Osvětlení nástupního prostoru PP Výkonné osvětlení nástupního prostoru všech dveří v době od otevření dveří do zavření dveří Zpětná zrcátka PP Pravé nedělené vnější zpětné zrcátko umístit tak, aby bylo vidět zvenku na zadní dveře při otevřených předních dveřích. Zrcátko musí být doplněno doplňkovým zrcátkem umožňujícím pohled před přední část vozu. Délka ramene pravého zpětného zrcátka do 650 mm. Možnost mytí autobusu v automatických rotačních kartáčových myčkách s nasazenými zpětnými zrcátky 1.3 Podvozek a agregáty Údržba a opravy PP Všechny agregáty musí být uspořádány tak, aby umožnily bezproblémový přístup ke všem místům, na kterých se provádí plánovaná údržba nebo běžné opravy. Diagnostické přípojky na dobře přístupných (bez demontáže jakékoliv součásti) a dostatečně chráněných místech. Komentář: Chlazení PP Možnost kontroly hladiny chladící kapaliny pohledem bez otevírání zátky expanzní nádrže (vodoznak) Strana 4 (celkem 16)

5 1.3.3 Čištění chladičů a výměníků topení PP V návodu k obsluze musí být uveden způsob účinného čištění chladičů a výměníků topení. Uchazeč přiloží tuto část návodu k nabídce Chladící kapalina PP Chladící kapalina musí být ve smyslu zákona č 356/2003 Sb. v platném znění zařazena do kategorie "Přípravky, které nejsou klasifikovány jako nebezpečné", a nesmí jí být přiřazena žádná R-věta Motor PP Výkon: minimálně 180 kw - sólo autobus minimálně 210 kw - kloubové autobusy motor musí splňovat emisní normu EURO 5 + EEV ke dni dodání vozidla palivo: nafta dle EN 590 Krytí horkých částí výfukového potrubí, popř. turbodmychadla musí být provedeno tak, aby při náhodném úniku paliva nebo oleje kdekoliv v motorovém prostoru nemohlo dojít k požáru vozu. Odpověď: Převodovka PP ANO NE Převodovka automatická s retardérem Ovládání retardéru pedálem provozní brzdy i ručně pravou rukou řidiče Pneumatiky PP Pneu bezdušové rozměru 275/70 R 22,5 se zesílenými boky pro městský provoz. Uchazeč uvede seznam možných typů pneumatik. Odpověď:ANO NE Nabídka typů pneumatik splňujících tuto podmínku: Rezervní kolo PP Každý dodaný autobus musí být vybaven rezervním kolem ( může být dodáno samostatně v příbalu) Mazání podvozku Všechna mazaná místa podvozku musí být mazány jediným plastickým mazivem na lithné bázi. Centrální mazání podvozku. Komentář: Předehřívač motoru PP Předehřívač s minimálním výkonem 24 kw. Možnost vytápění interiéru vozu při vypnutém motoru s použitím předehřívače. Strana 5 (celkem 16)

6 Mytí agregátů Možnost mytí motoru a ostatních agregátů a podvozku vozu s výjimkou elektropříslušenství vysokotlakými mycími stroji studenou i teplou vodou Akumulátory PP Bezúdržbové akumulátory o kapacitě min. 220 Ah Vzduchová soustava PP ABS ASR - EBS Zásuvka pro externí startovací zdroj Zásuvka pro externí startovací zdroj Staniční brzda PP Staniční brzda ovládaná ručně nebo automaticky otevřením kterýchkoliv dveří. Komentář: Palivová nádrž PP Uzamykatelná palivová nádrž o objemu min. 240 litrů. Komentář: Elektroinstalace PP Výbava osvětlením motorového prostoru s automatickým zhasínáním při zavřeném víku motorového prostoru. Osvětlení musí být dostatečné pro kontrolu hladiny provozních kapalin. 1.4 Interiér Kabina řidiče Kabina polouzavřená pro městský provoz s otvorem pro prodej jízdenek Odpověď: ANO NE Klimatizace kabiny řidiče PP Do sólo a kloubového autobusu montovat do kabiny řidiče klimatizaci (ne klimatizaci, která pracuje na principu odpařování vody) Označení ovládacích prvků Ovládací a signalizační prvky v kabině řidiče označit kromě běžně užívaných symbolů popisem funkce v provedení odolném proti opotřebení. Strana 6 (celkem 16)

7 Sedadlo řidiče Vyhřívané pneumaticky odpružené seřiditelné sedadlo řidiče s vysokým opěradlem a s opěrkou hlavy Vnitřní oběh vzduchu v kabině řidiče PP Vnitřní oběh vzduchu v kabině řidiče Možnost automatického rozsvícení tlumených světel PP Řidičem volitelná možnost automatického rozsvícení tlumených světel při běžícím motoru. Neoslňující kontrolka zapnutí tlumených světel Akustická signalizace funkce směrových světel PP Akustická signalizace funkce směrových světel, regulovatelná intenzita osvětlení přístrojů Cyklovače stěračů předního skla PP Nastavitelný cyklovač stěračů Prostor pro cestující Odvětrání interiéru vozidla Účinné aktivní odvětrávání interiéru vozidla umožňující tažný i tlačný systém. Odpověď: ANO NE Podlahová krytina Podlahová krytina v protiskluzovém provedení, hladká, stříkaná nebo svařovaná bez lišt, možnost mytí podlahy vyplachováním tlakovou vodou Sedadla pro cestující Sedadla pro cestující plastová skořepina s odnímatelným textilním čalouněním odolným proti poškození cestujícími Místo pro kočárky a invalidní vozíky PP Místo pro kočárek nebo pro přepravu cestujícího na invalidním vozíku v prostoru druhých dveří s oddělenou signalizací pro výstup k řidiči Pro vytvoření místa pro invalidní vozíky lze použít sklopných sedadel pro cestující. Samonavíjecí bezpečnostní pásy na místě vyhrazeném pro invalidní vozík. Manuálně ovládaná mechanická vyklápěcí plošina pro nástup a výstup osob na invalidním vozíku. Strana 7 (celkem 16)

8 Zasklení Boční skla tónovaná, minimálně 90 % z nich vybavená v horní části posuvnými okny. Odstín skla podléhá schválení zadavatelem, zejména s ohledem na čitelnost elektronických informačních panelů. Komentář: Kladívka pro nouzové rozbití skel Pokud je autobus vybaven kladívky pro nouzové rozbití skel, kladívka musí být zajištěna lankem proti odcizení Panely pro informace pro cestující Panely umožňující vyvěšení informací ve formátu A4 na výšku, umístěné po obou stranách nad bočním zasklení vozu v maximálním možném počtu. Snadno otevíratelné speciálním klíčem Zvláštní výbava interiéru Celkové provedení vozidla řešit dle Směrnice 2001/85 ES 1.5 Odbavovací, informační a komunikační systém Signalizace cestujících k řidiči Žádost o zastavení PP Žádost o zastavení v příští zastávce: tlačítky ve svislých zádržných tyčích na pravé straně vozu s nápisem DVEŘE. Po stisknutí uvedeného tlačítka zazní krátce zvukové znamení v kabině řidiče a rozsvítí se návěstí ZASTAVÍME v prostoru pro cestující a kontrolka na přístrojové desce. Světelná signalizace je v činnosti až do otevření dveří. Blokuje se další signalizace tímto okruhem až do otevření dveří Výstup invalidy na vozíku a kočárku PP Výstup invalidy na vozíku: podsvícené tlačítko se symbolem invalidního vozíku umístěné tak, aby bylo dostupné z invalidního vozíku. Další podsvícené tlačítko pro výstup kočárku. Rozlišení signálů pro řidiče kontrolkami na palubní desce s možností volby dlouhého a přerušovaného tónu Předvolba otvírání dveří cestujícím U všech dveří budou nainstalována tlačítka pro cestující pro otevírání dveří zvenčí ( I. dveře na levé straně, ostatní dveře po obou stranách) a zevnitř ve svislých zádržných tyčích z pohledu výstupu tlačítka dveře viz bod ( první dveře pravá strana a ostatní po obou stranách). Cestující může otevřít dveře zvenčí nebo zevnitř pouze v situaci, kdy to řidič povolí zapnutím přepínače TLAČÍTKO POVOLUJÍCÍ OTEVŘENÍ DVEŘÍ CESTUJÍCÍM Strana 8 (celkem 16)

9 Odpověď: ANO NE Tlačítko STOP pro signalizaci k řidiči Tlačítka s nápisem STOP pro signalizaci k řidiči musí být umístěna ve svislých zádržných tyčích na levé straně vozu. Po stisknutí kteréhokoliv tlačítka je možné vyvolat dlouhý a přerušovaný tón, který zazní v kabině řidiče Tlačítka pro signalizaci k řidiči Tlačítka pro signalizaci k řidiči musí být označena odpovídajícími piktogramy a nápisy a konstruována a umístěna tak, aby byla co nejvíce omezena možnost neúmyslného stisknutí cestujícím Odbavovací a komunikační systém Konfigurace odbavovacího a informačního systému PP základní kabeláž pro řídící, informační a odbavovací systém palubní počítač s terminálem umístěný v zorném úhlu pohledu řidiče (funkční kompatibilita se stávajícím typem palubního počítače a 100%-ní kompatibilita s používaným formátem dat jízdních řádů) digitální hlásič včetně držáku s konektorem (datová kompatibilita se současným formátem hlasových vzorků mp3, Hz, 48 Kbps) povelový přijímač a vysílač pro nevidomé včetně antény vnitřní elektronický informační panel - 2 ks boční - kloubový autobus - 1 ks sólo autobus (textové ovládání - zobrazení linky a nápisů z palubního počítače) vnější elektronické informační panely - 1 ks přední, 2 ks boční, 1 ks zadní - kloubový autobus - 1 ks přední, 1 ks boční, 1 ks zadní - sólo autobus (kódové ovládání palubním počítačem, schopnost pracovat s databází linek a cílů v panelu) 4 ks elektronických označovačů jízdenek včetně kabeláže a držáku (sólo i kloub) časový spínač (pro udržení/odpojení OIS na/od napětí) jednotný čas pro preferenci a OIS (z jednotky GPS) vnější reproduktor pro nevidomé RPV umístěný vpředu, vedle 1. dveří dole vnitřní reproduktory pro cestující kompatibilní s digitálním hlásičem (kloub 5 ks, sólo 3 ks) odposlechový reproduktor pro řidiče kompatibilní s digitálním hlásičem mikrofon řidiče kompatibilní s digitálním hlásičem měnič napětí 24V/12V 10 A radiostanice (pásmo 170 MHz) radiokomunikační adaptér pro radiostanici (datová komunikace s palubním počítačem přes RS485) reproduktor radiostanice s regulací hlasitosti anténa pro radiostanici umístěná na střeše v podélné ose vozidla výstroj pro preferenci MHD: - kabeláž pro systém preference Strana 9 (celkem 16)

10 - jednotka GPS (palubní napájení, sériová komunikace po RS 232, připojení na IBIS, připojení antény) - radiomodem (palubní napájení, seriová linka RS 232, připojení antény) - duální anténa (GPS - RF 450 MHz) zařízení pro obousměrnou bezdrátovou komunikaci vozovna vozidlo (rádio WiFi, komunikační jednotka, kabeláž) Zadavatel si vyhrazuje právo dodat některé komponenty. Nabídková cena však bude stanovena jako dodávka všech komponentů uchazečem. Upřesnění bude provedeno při projednávání kupní smlouvy. Stávající konfigurace ve vozidlech DPMO, a.s. určující minimální požadovaný technický standard: základní kabeláž pro řídící a informační systém palubní počítač s integrovaným terminálem KPP-1B/TR/OL06/BUS (JKZ) digitální hlásič DHRD-1M včetně držáku s konektorem (JKZ) povelový přijímač a vysílač pro nevidomé PPN 24A včetně antény (APEX) vnitřní elektronické informační panely BUSE BS ks kloub, 1 ks sólo vnější elektronické informační panely BUSE kloubový autobus: 1 ks přední BS 210. DDA ks boční BS 210. DDA ks zadní BS 210. AGA 231 sólo autobus: 1 ks přední BS 210. DDA ks boční BS 210. DDA ks zadní BS 210. AGA ks elektronických označovačů jízdenek NJ 24 COD včetně kabeláže a držáku NJ 24 CDU2PK35 (MIKROELEKTRONIKA) časový spínač CS-2 (JKZ) vnější reproduktor pro nevidomé RPV umístěný vpředu, vedle 1. dveří dole vnitřní reproduktory pro cestující kompatibilní s digitálním hlásičem 5 ks kloub, 3 ks sólo odposlechový reproduktor pro řidiče mikrofon řidiče měnič napětí 24V/12V 10 A radiostanice DATABOX MOTOROLA MW 304 AX (KonekTel) radiokomunikační adaptér pro radiostanici (KonekTel) anténa pro radiostanici umístěná na střeše v podélné ose vozidla výstroj pro preferenci MHD (Eltodo): - kabeláž pro systém preference -jednotka VRJ-GPS 01 ve formě uchycení na DIN lištu (palubní napájení, sériová komunikace po RS 232, připojení na IBIS, připojení antény -radiomodem R.M. (palubní napájení, seriová linka RS 232, připojení antény) -anténa GPSK-U FP 6-4 (GPS, RF 450 MHz) Komentář a popis náhradního řešení Strana 10 (celkem 16)

11 Čištění skel vnějších informačních panelů Vnější informační panely musí být zastavěny tak, aby bylo možné čistit sklo před informačním panelem z vnitřní strany bez demontáže panelu (připouští se vyklopení panelu, při kterém se panel nevyjímá z držáku, nerozpojuje se kabeláž a není nutná zvláštní kvalifikace ani fyzická zdatnost personálu). Odpověď: ANO NE Komentář: Umístění komponentů OIS Všechny komponenty montovat do jedné dobře přístupné, chráněné a uzamykatelné skříně 2 Dokumentace Nedílnou součástí dodávky autobusů je následující technická dokumentace: 2.1 Návod k obsluze a údržbě PP Návod k obsluze a údržbě v českém jazyce musí obsahovat minimálně úplný popis všech funkcí ovládacích, kontrolních a signalizačních prvků autobusu a způsobu jejich ovládání a soupis výrobcem předepsaných úkonů při údržbě autobusů. Návod nesmí obsahovat popis funkcí ovládacích prvků, kterými autobus není vybaven. Pokud návod neobsahuje dostatečné informace pro provedení úkonů předepsaných při údržbě, musí obsahovat odkazy na další technickou dokumentaci (dílenské příručky, diagnostické postupy apod.). Při přejímce musí být dodán ke každému autobusu návod k obsluze v papírové formě a jedenkrát v elektronické formě na volně kopírovatelném nosiči. 2.2 Technická dokumentace PP Úplná sada dílenských příruček k agregátům, schémata elektrického zapojení, vzduchové soustavy, hydrookruhů, chladící soustavy včetně popisů funkce a diagnostických postupů. Zadavatel preferuje technickou dokumentaci v elektronické formě. Nebude-li dokumentace dodána v elektronické formě, musí být dodána 1 sada papírových výtisků ke každému autobusu v dodávce. Pokud zadavatel zjistí během deklarované životnosti autobusů chybu v technické dokumentaci, je vybraný uchazeč povinen na žádost zadavatele chybu v přiměřené době opravit a vydat dokument v opravené verzi. Technická dokumentace musí být dodána v českém jazyce. Seznam technické dokumentace, která je k dispozici (může být uveden v příloze): 2.3 Katalog náhradních dílů PP Katalog náhradních dílů musí být dodán v elektronické formě podporující vyhledávání Strana 11 (celkem 16)

12 minimálně podle názvu dílu, čísla dílu a agregátu skupiny. Za elektronickou formu katalogu ND se nepovažuje scanovaný papírový katalog. Zadavatel preferuje katalog umožňující síťovou instalaci. Katalog instalovaný na lokální síti musí umožnit současnou práci nejméně 5 uživatelů, celkový počet uživatelů nesmí být omezen. Katalog dodaný v síťové verzi nesmí vyžadovat žádné hardwarové zařízení instalované na počítač i uživatele. SW katalogu musí být WIN NT kompatibilní a musí být schopen provozu v českém národním prostředí SW katalogu musí mít možnost exportu vybraných dílů v elektronické podobě přenositelné do jiných SW Pokud katalog ND neumožňuje síťovou instalaci, musí být dodáno 5 katalogů pro lokální instalaci Dodávka katalogů je součástí dodávky autobusů a její ceny, a to včetně aktualizace po dobu deklarované životnosti autobusů. Zadavatel požaduje katalog náhradních dílů v českém jazyce. Komentář: 2.4 Diagnostika PP Součástí dodávky a její ceny je veškerý software potřebný pro diagnostiku dodaných autobusů v českém jazyce včetně jeho aktualizace po dobu deklarované životnosti autobusů. Počet licencí k jednotlivým SW je dán počtem diagnostického hardware zakoupeného zadavatelem (bez ohledu na dobu pořízení). Pozn.:Zadavatel preferuje diagnostický SW provozovatelný na PC WIN kompatibilním. Komentář: 3 Servisní vybavení PP Součástí nabídky musí být úplný soupis diagnostického zařízení a speciálního nářadí potřebného pro údržbu a opravy nabízených autobusů, a to včetně cen za jednotlivá zařízení a za úplné vybavení potřebné k servisu nabízeného počtu autobusů. Uvedené ceny nesmí být zvýšeny po dobu nejméně jednoho roku od dodávky autobusů. Seznam diagnostického zařízení (může být uveden v příloze): Cena za soubor servisního zařízení: 4 Dodávky náhradních dílů 4.1 Garance dodacích lhůt PP Náhradní díly řádně objednané urgentní objednávkou ke zprovoznění autobusu musí být dodány ve lhůtě do 48 hodin od okamžiku doručení objednávky faxem nebo em. Pokud vybraný uchazeč nedodá náhradní díl v této lhůtě, může zadavatel tento díl nakoupit od třetí osoby a není nadále povinen převzít jej od vybraného uchazeče a zaplatit. Tím není dotčeno právo zadavatele účtovat vybranému uchazeči sankce v souladu s těmito podmínkami, a to až do dne splnění dodávky nebo do dne, kdy zadavatel nakoupil díl od třetí osoby (podle toho, co nastane dříve). Strana 12 (celkem 16)

13 Náhradní díly objednané řádnou objednávkou (pro předzásobení) musí být dodány ve lhůtě do 7 dnů ode dne doručení objednávky faxem nebo em. 4.2 Ceny náhradních dílů PP Vybraný uchazeč se zaváže předávat zadavateli úplný ceník náhradních dílů s dobou platnosti 6 měsíců nejméně 7 dnů před dnem začátku jeho platnosti. Vybraný uchazeč může vůči zadavateli uplatnit systém rabatů a bonusů vázaný zejména na požadovanou lhůtu dodávky. Cena náhradního dílu dodaného na základě urgentní objednávky ke zprovoznění autobusu nesmí v žádném případě přesáhnout cenu téhož dílu dodaného v delší zadavatelem požadované lhůtě o více než 15%. 5 Záruky Zadavatel požaduje od uchazečů poskytnutí uceleného systému záruk, které zadavateli zaručí nad rámec zákonných povinností dodavatele přiměřenou míru provozuschopnosti a provozní spolehlivosti dodaných autobusů po dobu jejich deklarované životnosti, dosažení předpokládané životnosti důležitých agregátů, jakož i dosažení dodavatelem deklarované životnosti vozidel, to vše při rozumných a předvídatelných provozních nákladech. Pro zajištění potřebné průhlednosti čerpání nákladů na údržbu a opravy, jakož i pro účely získávání informací z provozu potřebných k dalšímu zdokonalování konstrukce vozidel, zpřístupní zadavatel dodavateli vozidel v potřebné míře svůj informační systém a umožní dodavateli fyzickou kontrolu kvality prováděné údržby a oprav. Dodavatel bude zbaven jakýchkoliv závazků plynoucích z poskytnutých záruk, pokud závada nebo jakákoliv další škoda, která by jinak byla zahrnuta v některé ze záruk, vznikla z důvodů, které nelze rozumně započítat k tíži dodavatele, tedy zejména: úmyslným nebo neúmyslným poškozením vozidla třetí stranou, dopravní nehodou, pokud tato nevznikla v souvislosti s vadou podléhající některé ze záruk, vandalismem, chybným jednáním personálu zadavatele (např. nedostatečná oprava, včas neprovedená nebo chybně provedená údržba). Rozsah dodavatelem předepsané údržby je dán technickou dokumentací dodavatele (tj, návodem k obsluze vozidla), která byla předána zadavateli s dodávkou vozidel, úpravami provedenými zadavatelem bez souhlasu dodavatele, poškozením pneumatik, vyšší mocí, dodatečnými změnami zákonů, podmínek na ochranu životního prostředí apod., použitím autobusů v jiných podmínkách nebo k jiným účelům, než bylo určeno v podmínkách otevřeného řízení. Obecně platí, že jakékoliv nároky plynoucí z některé z poskytnutých záruk, uplatněné zadavatelem vůči dodavateli, považují obě strany za oprávněné a platné, pokud dodavatel neprokáže jejich neoprávněnost. Zadavatel se zavazuje poskytovat dodavateli potřebnou součinnost při získávání podkladů pro posouzení oprávněnosti nároků uplatněných zadavatelem. Strana 13 (celkem 16)

14 5.1 Údaje o podmínkách provozu u zadavatele Pro účely vypracování požadovaného systému záruk poskytuje zadavatel uchazečům následující údaje o podmínkách provozu: Druh provozu Městská doprava osob na pravidelných linkách Roční kilometrický výkon na vozidlo km Průměrná obsaditelnost vozidla 75 % Kvalita silniční sítě 5.2 Zadavatelem požadované záruky veřejné komunikace, hustý městský provoz, převážně rovinatý, převážně živičný povrch Záruka na vady vozidla PP Uchazeč poskytne zadavateli záruku na vady vozidla v délce nejméně 2 roky nebo km, podle toho, co nastane dříve. Kromě toho uchazeč poskytne zadavateli záruku na konstrukční a výrobní vady (tj. vady vzniklé během používání vozidla v důsledku chybné konstrukce nebo nedodržení konstrukční nebo technologické dokumentace během výroby vozidla), a to po dobu 5 let od dodávky vozidla.. V případě sporu, zda se jedná o výrobní vadu, platí názor zadavatele, že se jedná o výrobní vadu, pokud dodavatel neprokáže opak. Pokud výrobce některého použitého agregátu poskytuje záruční dobu delší, než je uvedeno v tomto odstavci, je dodavatel vozidla povinen přenést tuto delší záruku na zadavatele Záruka na hromadné vady PP Tento druh záruky se uplatňuje při dodávce více vozů stejného typu. Hromadná vada je vada, která se vyskytne v době záruky alespoň na 2 vozech z dodávky v době, kdy jsou tyto závady kryty některou ze záruk. V případě, že zadavatel uplatní vůči dodavateli reklamaci hromadné vady a prokáže výše uvedenou četnost, je dodavatel povinen v přiměřené lhůtě, nejpozději však do 60 dnů ode dne reklamace, navrhnout technické řešení, které zabrání výskytu dalších vad stejného druhu, a po odsouhlasení zadavatelem provést na vlastní náklady neprodleně na všech dodaných vozech navrženou úpravu. Pokud dodavatel do 90 dnů ode dne uplatnění reklamace hromadné vady tuto vadu neodstraní, je povinen uhradit zadavateli smluvní pokutu ve výši 0,05% z kupní ceny za každý den, kdy zadavatel nebude moci z tohoto důvodu provozovat vozidlo bez ohrožení bezpečnosti provozu a bez rizika vzniku dalších škod. Kromě toho je v takovém případě dodavatel povinen uhradit zadavateli všechny další náklady spojené s výskytem vady (např. přistavování autobusů do opravny, výměny autobusů na lince, odtahy nepojízdných autobusů apod.). V případě, že dodavatel doloží, že reklamovaná hromadná vada se může vyskytnout pouze u určitých rozpoznatelných součástí, může být nápravné opatření omezeno pouze na vozy, které vadnou součást obsahují Záruka životnosti autobusů PP Dodavatel poskytne zadavateli záruku na dosažení deklarované životnosti vozidla. Deklarované životnosti vozidla není dosaženo, pokud z důvodu koroze a nebo únavového porušení základních nosných částí karoserie včetně zavěšení náprav a agregátů vozidlo Strana 14 (celkem 16)

15 nemůže být provozováno v souladu s platnými předpisy upravujícími technické podmínky pro provoz na pozemních komunikacích v České republice. Zaručená životnost vozidla může být také omezena celkovým počtem ujetých kilometrů (musí být počítáno nejméně km na 1 rok životnosti vozidla). Dodavatel bude zbaven závazků plynoucích ze záruk životnosti vozidla, pokud prokáže, že deklarované životnosti nebylo dosaženo zaviněním zadavatele. Jako důvod nedosažení zaručené životnosti nemůže dodavatel uvést přetěžování vozidla (viz technické podmínky) Záruka provozuschopnosti PP Dodavatel se zaváže vytvořit zadavateli takové podmínky, aby byly minimalizovány vynucené prostoje vozidel z důvodu technických závad. V případě požadavku zadavatele se dodavatel zaváže uzavřít před zahájením dodávek vozidel se zadavatelem servisní smlouvu, kterou zadavateli umožní provádět jakékoliv přípustné opravy na dodaných vozidlech vlastními prostředky, a dále se dodavatel zaváže všemi dostupnými prostředky podporovat snahu zadavatele uzavřít servisní smlouvy s dodavateli jednotlivých agregátů a získat od nich autorizaci k opravám v rozsahu, který vyplyne z provozních potřeb zadavatele. Dále se dodavatel zaváže po dobu deklarované životnosti vozidel: zajistit servis dodaných vozidel na území ČR nejméně po dobu deklarované životnosti vozidel. Pokud dodavatel zajišťuje opravu dílu nebo agregátu z autobusu v záruce sám nebo prostřednictvím třetí osoby (z vlastního rozhodnutí nebo na žádost zadavatele) a opravený agregát nebude předán zadavateli zpět do 21 dnů ode dne, kdy dodavatel rozhodl o opravě mimo pracoviště zadavatele nebo byl o zajištění opravy zadavatelem požádán, považuje se agregát za neopravitelný a zadavateli vzniká automaticky právo na okamžité dodání nového agregátu. Tím nejsou dotčeny další nároky zadavatele. dodávat náhradní díly objednané urgentní objednávkou na konkrétní vůz ve lhůtě do 48 hodin od okamžiku doručení objednávky (faxem nebo em) nejméně po dobu deklarované životnosti vozidel, na vyžádání zadavatele poskytovat technickou pomoc (úplnou technickou dokumentaci k údržbě a opravám, závazný pokyn ke způsobu opravy konkrétní poruchy nebo havárie, instruktáž na místě, pomoc při specifikaci náhradních dílů potřebných pro opravu, vše v českém jazyce), a to ve lhůtě do 5 pracovních dnů od vyžádání, dodávat předepsané speciální servisní nářadí, na vyžádání zadavatele provádět školení technického personálu zadavatele v požadovaném rozsahu v českém jazyce do 90 dnů od vyžádání. Pokud dodavatel nesplní některou ze svých povinností uvedených tomto odstavci v uvedené lhůtě a zadavatel nebude moci z tohoto důvodu provozovat vozidlo bez ohrožení bezpečnosti provozu a bez rizika vzniku dalších škod, uhradí dodavatel zadavateli za každý započatý den takto vzniklého prostoje smluvní pokutu ve výši 0,05% z kupní ceny vozidla. Této smluvní pokuty bude dodavatel zproštěn, pokud po dobu prostoje vzniklého jeho zaviněním zapůjčí zadavateli bezplatně do užívání náhradní vozidlo podobných vlastností. Náhradní vozidlo musí být vybaveno tak, aby jej zadavatel mohl bez omezení používat pro provoz na svých linkách. Strana 15 (celkem 16)

16 6 Detailní technická specifikace PP Vybraný uchazeč se zaváže účinně spolupracovat se zadavatelem při vypracování detailní konečné specifikace nabídnutého autobusu, zejména krátkodobým zapůjčením autobusu stejného či obdobného provedení ke zkouškám, poskytnutím požadované technické dokumentace, poskytnutím vyžádané technické spolupráce, zprostředkováním návštěvy u provozovatelů nabízených autobusů apod., a akceptovat požadavky zadavatele na konečné provedení autobusů, pokud jsou technicky splnitelné a nezvyšují podstatně cenu autobusu. 7 Přejímky autobusů Podmínky pro fyzickou přejímku autobusů budou určeny v kupní smlouvě Technická přejímka typu PP Podmínkou pro zahájení fyzických přejímek jednotlivých autobusů je úspěšné dokončení technické přejímky typu. Během technické přejímky typu dodavatel prokáže shodu vyrobených autobusů s těmito zadávacími podmínkami a s na ně navazujícími technickými specifikacemi a kvalitu výroby. Součástí technické přejímky může být na vyžádání zadavatele jízdní zkouška Provozní náplně Autobusy musí být předány se všemi provozními náplněmi Stanovení spotřeby paliva PP Uchazeč je povinen uvést spotřebu paliva podle normy UITP SORT cyklus 1 V.. dne jméno a podpis oprávněného zástupce uchazeče Strana 16 (celkem 16)

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE ve výběrovém řízení Dodávka propagačního autobusu (ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ NA DODÁVKY) podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Koordinátor ODIS s.r.o., se sídlem Na Hradbách 1440/16, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava, IČ: 64613895,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k zakázce na dodávku meziměstských nízkopodlažních autobusů pro společnost PROBO BUS a.s. pro projekt reg. č. CZ.1.15/1.2.00/87.01940 Moderní autobusy společnosti PROBO BUS - 2014

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 1.vymezené části

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 1.vymezené části Příloha č. 5 k č. j. PPR-7556-59/ČJ-2013-990640 Počet listů: 14 TECHNICKÁ SPECIFIKACE 1.vymezené části 1.) TECHNICKÝ POPIS Vozidla se požadují dodat ve dvou variantách. VARIANTA A - 23 ks v provedení s

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 2. vymezené části

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 2. vymezené části Příloha č. 5 k č. j. PPR-7556-59/ČJ-2013-990640 Počet listů: 7 TECHNICKÁ SPECIFIKACE 2. vymezené části 1.) TECHNICKÝ POPIS Model: Autobus do 30 osob 4x4 pro SPJ; Provedení: Autobus pro 12 osob se speciálními

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název veřejné zakázky: Nákup 3 autobusů pro příměstskou dopravu Zadavatel: Znojemská dopravní společnost -

Více

Kupní smlouva uzavřena v souladu s ustanovením 588 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů

Kupní smlouva uzavřena v souladu s ustanovením 588 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů Kupní smlouva uzavřena v souladu s ustanovením 588 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany: 1. Město Železný Brod Zastoupené André Jakubičkou,

Více

I. Smluvní strany. 28. října 117, 702 18 Ostrava Ing. Tomáš Kotyza. 70890692 CZ70890692 Česká spořitelna, a.s. 27-1650676349/0800

I. Smluvní strany. 28. října 117, 702 18 Ostrava Ing. Tomáš Kotyza. 70890692 CZ70890692 Česká spořitelna, a.s. 27-1650676349/0800 Veřejná zakázka č. 8/2016 - část 1. KUMSP80RM46W 1. Moravskoslezský kraj se sídlem: zastoupen: v IC: DIČ: bankovní spojení: číslo účtu: (dále jen kupující") I. Smluvní strany 28. října 117, 702 18 Ostrava

Více

U vojenské nemocnice 1200, 169 02, Praha 6 zadavatele Osoba zastupující plk. prof. MUDr. Miroslavem Zavoralem, Ph.D. zuzana.konvalinova@uvn.

U vojenské nemocnice 1200, 169 02, Praha 6 zadavatele Osoba zastupující plk. prof. MUDr. Miroslavem Zavoralem, Ph.D. zuzana.konvalinova@uvn. K čj :373-3/2012/DP - ÚVN V Praze dne: 22.8.2012 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 14 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené zadávací řízení, na podlimitní na zakázku zadávanou dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Otevřené řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákona ) Předmět veřejné zakázky Dodávka městského nízkopodlažního

Více

Kupní smlouva. Mgr. Josef Gilbert Matuška, starosta. (dále jen kupující ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé.

Kupní smlouva. Mgr. Josef Gilbert Matuška, starosta. (dále jen kupující ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. Kupní smlouva Kupující : Název firmy: Sídlo: Registrační číslo prodávajícího:... Město Manětín Manětín 89, 331 62 Manětín IČ: 00258091 DIČ: CZ00258091 Bankovní spojení: 246820690/0300 Tel.: +420 373 392

Více

DODÁVKA 2 KS MĚSTSKÝCH NÍZKOPODLAŽNÍCH AUTOBUSŮ NA ROK 2010 S OPČNÍM PRÁVEM NA ROK 2011

DODÁVKA 2 KS MĚSTSKÝCH NÍZKOPODLAŽNÍCH AUTOBUSŮ NA ROK 2010 S OPČNÍM PRÁVEM NA ROK 2011 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA TECHNICKÁ SPECIFIKACE DODÁVKA KS MĚSTSKÝCH NÍZKOPODLAŽNÍCH AUTOBUSŮ NA ROK 010 S OPČNÍM PRÁVEM NA ROK 011 Tato technická specifikace stanoví konkrétní požadavky zadavatele na technické,

Více

Kupující se zavazuje za dodané zboží zaplatit kupní cenu stanovenou v příloze č. 3 této smlouvy.

Kupující se zavazuje za dodané zboží zaplatit kupní cenu stanovenou v příloze č. 3 této smlouvy. odbouratelný hydraulický olej v hydraulickém okruhu stroje, V. doplnění všech dalších provozních kapalin, VI. proškolení obsluhy vyvážecí soupravy kupujícího (v rozsahu min.1 dne v lesních porostech kupujícího),

Více

Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného

Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného zařízení); - Celková šířka (bez sklopných vnějších zpětných

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Nákup Vozidla - Hákový nosič kontejnerů Zpracovala: Ing. Roučková Olga Městské technické služby města Bílina Zadávací dokumentace 1) Předmět zakázky a předmět plnění Jedná se o veřejnou

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE JPM (VOZIDLA)

TECHNICKÁ SPECIFIKACE JPM (VOZIDLA) Příloha č. 1 k č.j. KRPP-136694-2/ČJ-2014-0300VZ-VZ Počet listů: 7 TECHNICKÁ SPECIFIKACE JPM (VOZIDLA) 1.) NÁZEV MAJETKU podklad pro veřejnou zakázku Předmět plnění veřejné zakázky: CPV kód dle číselníku

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA UZAVŘENÍ SMLOUVY NA DODÁVKU KOLOVÉHO KLOUBOVÉHO NAKLADAČE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA UZAVŘENÍ SMLOUVY NA DODÁVKU KOLOVÉHO KLOUBOVÉHO NAKLADAČE I. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA UZAVŘENÍ SMLOUVY NA DODÁVKU KOLOVÉHO KLOUBOVÉHO NAKLADAČE I) ZADAVATEL 1) Vojenské lesy a statky ČR, s.p., se sídlem Pod Juliskou 5, 160 64 Praha 6, IČ 00000205, DIČ CZ00000205,

Více

TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY DLE USTANOVENÍ 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, V PLATNÉM ZNĚNÍ ( DÁLE JEN ZÁKON) Svoz biologicky rozložitelných komunálních odpadů

Více

Název: Středisko společných činností AV ČR, v. v. i. Sídlo: Národní 1009/3, 110 00 Praha 1 IČ: 60457856

Název: Středisko společných činností AV ČR, v. v. i. Sídlo: Národní 1009/3, 110 00 Praha 1 IČ: 60457856 V Praze dne 23. 1. 2012 Č. j.: 00006/12/AV Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku ve zjednodušeném podlimitním řízení podle ust. 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

3. Požadavky na nástavbu čelní sněhové frézy

3. Požadavky na nástavbu čelní sněhové frézy ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: Nákup podvozku, sněhového

Více

KUMSP00QFZP8. Veřejná zakázka č. 80/2015 - část 2. " KR AJSKÝ ÚŘAD. SMLUVNÍ STRANY L.,-_J2_l^_iL^U_^lipL zkr. odb.

KUMSP00QFZP8. Veřejná zakázka č. 80/2015 - část 2.  KR AJSKÝ ÚŘAD. SMLUVNÍ STRANY L.,-_J2_l^_iL^U_^lipL zkr. odb. KUMSP00QFZP8 Veřejná zakázka č. 80/2015 - část 2. V:0R JZfy\Z^ZIZ'fl r JÍ RAJ " KR AJSKÝ ÚŘAD ČÍSLO SMLOUVY (DODATKU) -

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA k podání nabídky na zakázku malého rozsahu s názvem Pořízení osobního automobilu pro domácí hospicovou péči (dále také jen zakázka ) 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE, KONTAKTNÍ

Více

MĚSTO VELKÉ MEZIŘÍČÍ ODBOR SPRÁVNÍ

MĚSTO VELKÉ MEZIŘÍČÍ ODBOR SPRÁVNÍ Výzva k podání nabídky (dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, a vnitřní směrnice města Velké Meziříčí č. 6/2013, o zadávání veřejných zakázek) Vážení, zamýšlíme zadat dle

Více

HSOS-7817-2/2014 Ostrava dne 11.8.2014 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

HSOS-7817-2/2014 Ostrava dne 11.8.2014 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU HSOS-7817-2/2014 Ostrava dne 11.8.2014 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Zadavatel: Česká republika Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická

Více

Komunální zametací vůz - ECOVIA Haná

Komunální zametací vůz - ECOVIA Haná Dodatečné informace č. 1 k zadávací dokumentaci na zakázku: Komunální zametací vůz - ECOVIA Haná Zadavatel Osoba oprávněná za zadavatele jednat Název ECOVIA Haná s.r.o. Sídlo Hamerská 708/58, 78371 Olomouc

Více

Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na dodávku autobusu. Technická specifikace a další podmínky. Nákup plně nízkopodlažního autobusu pro r.

Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na dodávku autobusu. Technická specifikace a další podmínky. Nákup plně nízkopodlažního autobusu pro r. Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na dodávku autobusu Technická specifikace a další podmínky Nákup plně nízkopodlažního autobusu pro r. 2008 Způsob zpracování přílohy nabídky: Uchazeč je povinen

Více

v,^k; -KA,y,v, *AÍ, KUř1SP00SFQBZ lyísí O SM; OÍT V Í^ODA-T., \ &/r~ 4Lb TéiT' i V( j -:.n.n- Veřejná zakázka č. 155/2015 KUPNÍ SMLOUVA

v,^k; -KA,y,v, *AÍ, KUř1SP00SFQBZ lyísí O SM; OÍT V Í^ODA-T., \ &/r~ 4Lb TéiT' i V( j -:.n.n- Veřejná zakázka č. 155/2015 KUPNÍ SMLOUVA IMOKAV^;ÍSJ 144l : v,^k; -KA,y,v, *AÍ, KUř1SP00SFQBZ I lyísí O SM; OÍT V Í^ODA-T., re \ &/r~ 4Lb TéiT' i V( j -:.n.n- Veřejná zakázka č. 155/2015 pi KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany 1. Moravskoslezský kraj

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Kompostárna Agro Step s.r.o.

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Kompostárna Agro Step s.r.o. ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Kompostárna Agro Step s.r.o. dle 156 zákona č. 137/2006, ve znění pozdějších předpisů NÁZEV ZAKÁZKY: Kompostárna Agro Step s.r.o. DRUH ZAKÁZKY: DRUH ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ: DRUH ZADAVATELE:

Více

Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Nákup 4 kusů osobních automobilů.

Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Nákup 4 kusů osobních automobilů. V E Ř E J N Á Z A K Á Z K A J E S P O L U F I N A N C O V Á N A E V R O P S K Ý M F O N D E M P R O R E G I O N Á L N Í Číslo jednací zadavatele: 1 333/2009-42 R O Z V O J A S T Á T N Í M R O Z P O Č T

Více

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace Vozidlo č. 1 Dopravní prostředek s jednoramenným kloubovým nosičem kontejnerů pohon vozidla 6x4 denní kabina rozvor 3 900 4 200 mm motor Euro 6 min

Více

MASTER combi/bus VÝBAVA ROZMĚRY Celková hmotnost MOTORIZACE CENA VČ. DPH. 3 000 kg. 3 300 kg

MASTER combi/bus VÝBAVA ROZMĚRY Celková hmotnost MOTORIZACE CENA VČ. DPH. 3 000 kg. 3 300 kg Renault MASTER MASTER combi/bus VÝBAVA ROZMĚRY Celková hmotnost MOTORIZACE CENA VČ. DPH COMBI - 9 MÍST L1H1 3 000 kg Energy dci 140 814 900 Energy dci 170 854 900 3 300 kg Energy dci 140 834 900 Energy

Více

KUPNÍ SMLOUVA. (dle ust. 409 an. zák. č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění)

KUPNÍ SMLOUVA. (dle ust. 409 an. zák. č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění) KUPNÍ SMLOUVA (dle ust. 409 an. zák. č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění) Níže uvedeného dne měsíce a roku uzavřely Obec Kamenné Žehrovice IČ 234508 sídlem Karlovarská 6, Kamenné Žehrovice,

Více

K 96-1/2011 V Ostravě dne 2. prosince 2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 96-1/2011 V Ostravě dne 2. prosince 2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 96-1/2011 V Ostravě dne 2. prosince 2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Název veřejné zakázky: Oprava automobilového žebříku 1. Zadavatel:

Více

Kupní smlouva. uzavřená ve smyslu příslušných ustanovení občanského zákoníku. níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi. jako kupující.

Kupní smlouva. uzavřená ve smyslu příslušných ustanovení občanského zákoníku. níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi. jako kupující. 1 Kupní smlouva uzavřená ve smyslu příslušných ustanovení občanského zákoníku níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi I. Smluvní strany ADIV, spol. s r.o. sídlo: Olbrichova 632/5, Předměstí, 746 01 Opava

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

TECHNICKÁ SPECIFIKACE Příloha č. 1 k č.j. KRPP-89077-2/ČJ-2016-0300VZ-VZ Počet listů: 5 TECHNICKÁ SPECIFIKACE Předmět plnění veřejné zakázky: CPV kód dle číselníku NIPEZ: 1 ks automobil nákladní, speciální ostatní pro kynologii,

Více

Uchazeč musí použít technické podmínky centrálního zadavatele a bude specifikovat údaje podle předem připravené barevné legendy: Požadované údaje

Uchazeč musí použít technické podmínky centrálního zadavatele a bude specifikovat údaje podle předem připravené barevné legendy: Požadované údaje Technické podmínky Uchazeč musí použít technické podmínky centrálního zadavatele a bude specifikovat údaje podle předem připravené barevné legendy: konkrétní údaj obchodní označení, typ Ano, případně i

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. V ý z v a

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. V ý z v a V ý z v a k podání nabídky dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory OPŽP, zakázky malého rozsahu 2. kategorie Zakázka: Zadavatel: Druh zakázky: Způsob zadání: Kompaktní samosběrné zametací

Více

Technická specifikace automobilů pro část E

Technická specifikace automobilů pro část E Technická specifikace automobilů pro část E Kategorie E1.BA.0 Centrální zadavatel poptává dodání 7 ks (slovy: sedm kusů) nových pětimístných osobních automobilů s celoprosklenou karosérií sedan 1, kategorie

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 261 odst.2 a dle 536 a násl. zákona č.513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 261 odst.2 a dle 536 a násl. zákona č.513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 261 odst.2 a dle 536 a násl. zákona č.513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění I. Smluvní strany I.1. Objednatel : Stodská nemocnice a.s. Sídlo : Hradecká 600,333

Více

Obsah. Kapitola 1B Běžná údržba a opravy naftové modely... 41. Kapitola 1A Běžná údržba a opravy benzínové modely... 25

Obsah. Kapitola 1B Běžná údržba a opravy naftové modely... 41. Kapitola 1A Běžná údržba a opravy benzínové modely... 25 Obsah Orientace v knize... 10 Popis vozidla... 11 Bezpečnostní pokyny... 12 Opravy během jízdy... 13 Nouzové startování... 14 Výměna kola... 15 Demontáž a výměna kola... 15 Hledání netěsností... 16 Odtahování

Více

Kupní smlouva uzavřená dle 409 a násl. obchodního zákoníku

Kupní smlouva uzavřená dle 409 a násl. obchodního zákoníku Kupní smlouva uzavřená dle 409 a násl. obchodního zákoníku Smluvní strany: Kupující Česká republika Státní ústav pro kontrolu léčiv, organizační složka státu IČ: 00023817 DIČ: CZ00023817 se sídlem: Šrobárova

Více

Kupní smlouva. uzavřená ve smyslu příslušných ustanovení občanského zákoníku. níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi.

Kupní smlouva. uzavřená ve smyslu příslušných ustanovení občanského zákoníku. níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi. 1 Kupní smlouva uzavřená ve smyslu příslušných ustanovení občanského zákoníku níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi I. Smluvní strany ADIV, spol. s r.o. Olbrichova 632/5,746 01 Opava zastoupená Ing. Vladimírem

Více

BOXER POLOCOMBI / COMBI / MINIBUS (5-9 MÍST) AKČNÍ PAKET

BOXER POLOCOMBI / COMBI / MINIBUS (5-9 MÍST) AKČNÍ PAKET BOXER POLOCOMBI / COMBI / MINIBUS (5-9 MÍST) CENÍK KE KAŽDÉ VERZI KOMPLETNÍ SERVIS OPTIWAY NA 2 ROKY NEBO 90.000 KM ZDARMA EURO6 Typ Motor POLOCOMBI (poloprosklené) 5-6 míst COMBI (prosklené) 5-6 / 8-9

Více

Obchodní podmínky Obsah

Obchodní podmínky Obsah Obchodní podmínky Obchodní podmínky Obsah Obchodní podmínky... 1 I. Základní podmínky... 2 II. Kupní cena... 2 III. Práva a povinnosti stran... 2 Odběratel se zavazuje... 2 Dodavatel se zavazuje... 2 Odběratel

Více

94% Protokol kontroly motorového vozidla. Ford Kuga. Základní informace. Hodnocení. Kompletní servis při prodeji a nákupu ojetého vozu.

94% Protokol kontroly motorového vozidla. Ford Kuga. Základní informace. Hodnocení. Kompletní servis při prodeji a nákupu ojetého vozu. auta bez starostí Protokol kontroly motorového vozidla Ford Kuga Datum kontroly 1.1.01 Kód technika UZ0001 Cena Základní informace Rok výroby 010 Počet 9 000 Motor 389 000 Kč 94% Hodnocení automatické

Více

Obsah 13 Manžety hnacích poloos 14 Matky kol 15 Jízdní zkouška Orientace v knize... 12 Všeobecná nebezpečí... 13 Zvláštní nebezpečí...

Obsah 13 Manžety hnacích poloos 14 Matky kol 15 Jízdní zkouška Orientace v knize... 12 Všeobecná nebezpečí... 13 Zvláštní nebezpečí... Obsah Orientace v knize... 12 Všeobecná nebezpečí... 13 Zvláštní nebezpečí... 13 Opravy na silnici... 15 Nelze nastartovat motor, startér se neotáčí... 15 Nelze nastartovat motor, i když startér normálně

Více

Fiat Scudo. Výbava a technické specifikace

Fiat Scudo. Výbava a technické specifikace Fiat Scudo Výbava a technické specifikace Technické specifikace Fiat Scudo Skříňová dodávka Combi Panorama Počet válců, uspořádání 4, v řadě 4, v řadě 4, v řadě Umístění vpředu, napříč vpředu, napříč vpředu,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zjednodušené podlimitní řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákona ) Předmět veřejné zakázky Dodávka

Více

MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON. Statistiky společnosti ACEA v roce 2015 v kategoriich LUV a minibusy do 3,5 t v zemích Evropské unie (http://www.acea.be).

MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON. Statistiky společnosti ACEA v roce 2015 v kategoriich LUV a minibusy do 3,5 t v zemích Evropské unie (http://www.acea.be). Renault MASTER VALNÍK, SKLOPNÝ VALNÍK Euro 5 18 LET Č. V EVROPĚ 1) VERZE Přepravní kapacita (počet europalet) L2H1P3 5 1 387 kg L3H1P3 7 1 315 kg MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON MAX. UŽITEČNÉ ZATÍŽENÍ 2) MOTORIZACE

Více

Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 600 000 Kč vč. DPH (495 868 Kč bez DPH)

Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 600 000 Kč vč. DPH (495 868 Kč bez DPH) Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 600 000 Kč vč. DPH (495 868 Kč bez DPH) vyplní uchazeč instrukce pro vyplnění sloupce C vznětový obsah max. 2200-2500 cm 3 výkon min. 110 kw Motor maximální

Více

Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň

Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-2249/2013 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 8.11.2013 Dle rozdělovníku

Více

AKTUÁLNÍ AKCE. Motor kw / k CEE Cena Sleva

AKTUÁLNÍ AKCE. Motor kw / k CEE Cena Sleva 0% NAVÝŠENÍ 4 100 Kč/měsíčně* CITROËN C3 AKTUÁLNÍ AKCE * splátka platná při 50% akontaci na 36 měsíců včetně havarijního pojištění pro vůz LIVE EDITION 1.0 PureTech 68 MAN Exkluzivní financování s Citroën

Více

Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 1 000 000 Kč vč. DPH (826 446 Kč bez DPH)

Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 1 000 000 Kč vč. DPH (826 446 Kč bez DPH) Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 1 000 000 Kč vč. DPH (826 446 Kč bez DPH) vznětový obsah do 2000 cm 3 výkon min. 135 kw Motor maximální točivý moment min. 380 Nm kombinovaná spotřeba

Více

06S88 06S10. Stylová elegance

06S88 06S10. Stylová elegance 06S88 06S10 2CZ 3 CZ Stylová elegance 06S87 06S64 4CZ 5 CZ Pevný charakter 06S89 06S65 6CZ 7 CZ Cestujte světlem 06S91 Cestovatelský duch Cestovatelský duch 06S90 DÉTAIL 06S16 06S39 Parkovací asistent,

Více

HSOS-11543-2/2015 Ostrava 26. 11. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

HSOS-11543-2/2015 Ostrava 26. 11. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU HSOS-11543-2/2015 Ostrava 26. 11. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Zadavatel: Česká republika Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická

Více

NyNÍ ExTRA VÝHODNé FINANCOVáNÍ 103% S RENAULT FINANCE

NyNÍ ExTRA VÝHODNé FINANCOVáNÍ 103% S RENAULT FINANCE KANGOO EXPRESS A KANGOO EXPRESS MAXI již od 253 900 Kč* 10 3% FINANCOVÁNÍ 16 LET Č. V EVROPĚ 1) OOVÝHODNé PODMÍNKy PRO FIREMNÍ KLIENTELU již OD PRVNÍHO VOzU NyNÍ ExTRA VÝHODNé FINANCOVáNÍ 103% S RENAULT

Více

1. Technické podmínky dle 45 zákona

1. Technické podmínky dle 45 zákona Příloha č.1. Charakteristika zakázky + + ilustrační foto č.1- foto sanitní zástavby + ilustrační foto č.2 - foto exteriéru vozidla + ilustrační foto č.3 - foto umístění boxu krizové připravenosti + ilustrační

Více

Článek 1 Předmět smlouvy

Článek 1 Předmět smlouvy ásw SŠP^ Kupní smlouva! WV' & 1000004779 yjpuzavřena dle 409 a násl. Obchodního zákoníku,níže uvedeného dne, měsíce a roku Sr mezi těmito smluvními stranami: AGROTEC a.s. se sídlem: jednající: Brněnská

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY (dále jen smlouva ) dle 409 470 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník)

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY (dále jen smlouva ) dle 409 470 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník) NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY (dále jen smlouva ) dle 409 470 zákona č. 53/99 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník) I. Smluvní strany Střední odborná škola a Střední odborné

Více

A. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE : Technické služby města Chomutova, příspěvková organizace. náměstí 1.máje 89, 430 01 Chomutov

A. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE : Technické služby města Chomutova, příspěvková organizace. náměstí 1.máje 89, 430 01 Chomutov Vaše značka : Naše značka : Vyřizuje : Chomutov dne : TSMCH/2012/0/MK-MK/008/V Kalný 731411758 02.03.2012 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Na základě rozhodnutí zadavatele,viz

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace na splnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace na splnění veřejné zakázky malého rozsahu Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace na splnění veřejné zakázky malého rozsahu Osobní automobil pro CSS Kojetín 1. Identifikační

Více

Mikrobus 9-ti místné osobní vozidlo

Mikrobus 9-ti místné osobní vozidlo Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná v souladu s Pravidly Rady Kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek č. 06/14 ze dne 22. 7. 2014 Mikrobus 9-ti místné osobní vozidlo 1. Údaje o zadavateli Identifikace

Více

KUPNÍ SMLOUVA Automobil s mrazícšm agregátem

KUPNÍ SMLOUVA Automobil s mrazícšm agregátem 'flž STÁTNÍ VETERINÁRNÍ ÚSTAV JIHLAVA. Sídlo: Kontaktní adresa: KUPNÍ SMLOUVA Automobil s mrazícšm agregátem Článek l. Smluvní Strany ıćoż 13591554 DIČ; není plátce DPH Rantiřovská 93/20, 586 O5 Jihlava

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Nákup jednoho užitkového vozidla

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Nákup jednoho užitkového vozidla VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Nákup jednoho užitkového vozidla I. Identifikační údaje zadavatele název: městská část Praha 12 se sídlem: Písková 830/25, Praha

Více

Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR Č.j. PPR-31091-7/ČJ-2013-990640 Počet listů: 8 Přílohy: 6/19 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále jen ZD ) pro nadlimitní veřejnou zakázku zadanou v otevřeném řízení podle zákona

Více

uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů.

uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů. Číslo smlouvy kupujícího:... Veřejná zakázka č.: Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů. Smluvní strany Povodí Odry, státní podnik

Více

Vyvážecí traktory 810E/1010E

Vyvážecí traktory 810E/1010E Vyvážecí traktory 810E/1010E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTION John Deere přichází s novou modelovou řadou vyvážecích traktorů E s ojedinělou

Více

BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE

BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE NOVÉ KANGOO BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE AKTUÁLNÍ AKCE OOKlimatizace, rádio s MP3 a Bluetooth, dvoje posuvné dveře a bohatá standardní výbava OODodatečná sleva ve výši 20 000 Kč při financování

Více

Renault TRAFIC Passenger

Renault TRAFIC Passenger Renault TRAFIC Passenger TRAFIC PASSENGER Euro6 VERZE CELKOVÁ HMOTNOST MOTORIZACE BUSINESS COOL COOL COMBI VAN (6 MÍST) Energy 1,6 dci 95 639 900 674 900 644 900 2,7 t Energy 1,6 dci 125 674 900 725 900

Více

Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje Závodní 205, 360 06 Karlovy Vary

Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje Závodní 205, 360 06 Karlovy Vary Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje Závodní 205, 360 06 Karlovy Vary VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Číslo jednací zakázky: HSKV-2285/2011-EKO Název zakázky: Předmět zakázky

Více

CHYTŘÍ ŘEMESLNÍCI ŘÍDÍ CITROËN JUMPER PODVOZEK KABINA/DVOUKABINA

CHYTŘÍ ŘEMESLNÍCI ŘÍDÍ CITROËN JUMPER PODVOZEK KABINA/DVOUKABINA CHYTŘÍ ŘEMESLNÍCI ŘÍDÍ CITROËN JUMPER PODVOZEK KABINA/DVOUKABINA AKČNÍ PAKETY S KLIMATIZACÍ ZDARMA OD 370 000 Kč* CITROËN JUMPER PODVOZEK KABINA/DVOUKABINA EURO 6 Typ PODVOZEK KABINA 33 L2 671 800 L2 731

Více

10 3% nový valník Od 449 900 Kč FINANCOVÁNÍ. ENERGY 2,3 dci 135 k S&S

10 3% nový valník Od 449 900 Kč FINANCOVÁNÍ. ENERGY 2,3 dci 135 k S&S nový valník Od 449 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) PŘEDNÍ POHON ZADNÍ POHON ROZMĚRY BUSInESS 2,3 dci 125 k 2,3 dci 125 k ENERGY 2,3 dci 135 k COOL 2,3 dci 150 k Quickshift ENERGY 2,3 dci

Více

Část III. zadávací dokumentace obchodní podmínky ČÁST 1. veřejné zakázky

Část III. zadávací dokumentace obchodní podmínky ČÁST 1. veřejné zakázky Část III. zadávací dokumentace obchodní podmínky ČÁST 1. veřejné zakázky Tyto obchodní podmínky je uchazeč povinen zapracovat do návrhu na uzavření smlouvy předkládaného jako součást nabídky na realizaci

Více

1. Zadavatel: 2. Vymezení plnění zakázky: Jedná se o zakázku malého rozsahu na dodávku zboží do 1 mil. Kč.

1. Zadavatel: 2. Vymezení plnění zakázky: Jedná se o zakázku malého rozsahu na dodávku zboží do 1 mil. Kč. Odborný léčebný ústav Jevíčko vypisuje formou otevřeného řízení veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku zboží -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

VAN MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR

VAN MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR NISSAN NV200 VAN Fleetová sleva již při nákupu 1 vozu 275 500 Již od 275 500 Kč 5 let bez starostí! 5 let záruka výrobce 1 + 5* servisní smlouva MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR Nákladový prostor NV200 byl

Více

TECHNICKÉ ZHODNOCENÍ POŽÁRNÍ VÝŠKOVÉ TECHNIKY

TECHNICKÉ ZHODNOCENÍ POŽÁRNÍ VÝŠKOVÉ TECHNIKY TECHNICKÉ PODMÍNKY k veřejné zakázce TECHNICKÉ ZHODNOCENÍ POŽÁRNÍ VÝŠKOVÉ TECHNIKY typ IFA W 50L/DL 30. Kabina a podvozek vozidla dodání nových, nástavba repase stávající žebříkové sady A. Základní technické

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j. KRPZ-35352-14/CJ-2015-1500VZ-STA Počet listů: 7 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadání nadlimitní veřejné zakázky zadávané v otevřeném řízení v souladu s 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Technická specifikace a další podmínky

Technická specifikace a další podmínky Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku Nákup nízkopodlažních tramvají pro rok 2010 Technická specifikace Určení a podmínky provozu 1 Vozidla určená pro provoz na městských tratích do nadmořské výšky

Více

Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský, organizační složka státu, se sídlem v Brně, Hroznová 2/63

Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský, organizační složka státu, se sídlem v Brně, Hroznová 2/63 Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský, organizační složka státu, se sídlem v Brně, Zadávací dokumentace pro zpracování nabídek k realizaci podlimitní veřejné zakázky dle zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

L1H1P1 5,2 1 004 454 900 479 900 514 900 484 900 509 900 529 900 544 900 554 900

L1H1P1 5,2 1 004 454 900 479 900 514 900 484 900 509 900 529 900 544 900 554 900 Nový trafic furgon od 377 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) ROZMĚRY MAXIMÁLNÍ MAXI- OBJEM MÁLNÍ NÁKLADOVÉHO UŽITEČNÉ PROSTORU ZATÍŽENÍ (m 3 ) (kg) 90 k BusiNess 115 k 140 k 90 k 115 k cool

Více

Kupní smlouva - NÁVRH uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

Kupní smlouva - NÁVRH uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Kupní smlouva - NÁVRH uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I SMLUVNÍ STRANY 1. Kupující: Název: Město Pacov Sídlo: nám. Svobody 320,

Více

Škoda Octavia. Hodnocení 61% Základní informace. Protokol kontroly technického stavu vozu. Kompletní servis při prodeji a nákupu ojetého vozu.

Škoda Octavia. Hodnocení 61% Základní informace. Protokol kontroly technického stavu vozu. Kompletní servis při prodeji a nákupu ojetého vozu. Protokol kontroly technického stavu vozu Škoda Octavia Datum kontroly 26.04.2016 Kód technika UZ0006 Základní informace Rok výroby 2003 Hodnocení 61% Dokumenty 71 % Počet km 304 360 km 50 % Fastback, 5

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE příspěvková organizace SPRÁVA SILNIC MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE, příspěvková organizace Úprkova 1, 702 23 Ostrava ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadané v souladu s ustanovením 27 zákona č. 137/2006

Více

Nákup služebních automobilů

Nákup služebních automobilů Nákup služebních automobilů Identifikační údaje zadavatele: Město Rumburk Tř.9.května 1366/48 408 01 Rumburk IČ:00261602 DIČ: CZ 00261602 zastoupeno: Jaroslavem Trégrem, starostou města Rumburk tel.: 412

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč666,682 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

I. SMLUVNÍ STRANY. Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě Se sídlem: Ostrava, Moravská Ostrava, Partyzánské náměstí 2633/7 IČ: 710 09 396

I. SMLUVNÍ STRANY. Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě Se sídlem: Ostrava, Moravská Ostrava, Partyzánské náměstí 2633/7 IČ: 710 09 396 SMLOUVA O DODÁNÍ A ZHOTOVENÍ IMISNÍHO MONITOROVACÍHO VOZU Tato smlouva o dodání a zhotovení imisního monitorovacího vozu je uzavírána postupem podle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném

Více

Protokol kontroly motorového vozidla. Lexus RX350

Protokol kontroly motorového vozidla. Lexus RX350 Protokol kontroly motorového vozidla Lexus RX50 Datum kontroly 0.12.2015 Cena 570 000 Kč Kód technika UZ0001 Základní informace Rok výroby 2012 Počet 5 200 Motor.5i Výkon 20 kw Převodovka Automatická VIN

Více

CENÍK. Mii. Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK. Mii. Reference Style ENJOYNEERING CENÍK Mii Style ENJOYNEERING Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové 44/60 4,5 105 183 900 Kč 192 900 Kč 55/75 4,7 108

Více

H-1 Van: praktická dodávka

H-1 Van: praktická dodávka H-1 H-1 Van: praktická dodávka Nejnovější H-1 Van je praktický a pracovitý pomocník, který společnost Hyundai vyvinula proto, aby splnila vaše požadavky na dopravu nákladu. Ústředním motivem je velkorysý

Více

KUPNÍ SMLOUVA Č. DOPLNÍ KUPUJÍCÍ

KUPNÍ SMLOUVA Č. DOPLNÍ KUPUJÍCÍ Správa železniční dopravní cesty, státní organizace Generální ředitelství Dlážděná 1003/7 110 00 PRAHA 1 Příloha č. 1 Zadávací dokumentace Závazný vzor kupní smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Č. DOPLNÍ KUPUJÍCÍ uzavřená

Více

Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR. Č.j. PPR-17104-61/ČJ-2013-990640 Počet listů: 8 Přílohy: 5/27. Zadávací dokumentace

Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR. Č.j. PPR-17104-61/ČJ-2013-990640 Počet listů: 8 Přílohy: 5/27. Zadávací dokumentace Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR Č.j. PPR-17104-61/ČJ-2013-990640 Počet listů: 8 Přílohy: 5/27 Zadávací dokumentace dále jen,,zd ) pro nadlimitní veřejnou zakázku zadanou dle 21odst. 1 písm. a) zákona

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Modernizace dvou výtahů na ubytovně v Čakovicích

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Modernizace dvou výtahů na ubytovně v Čakovicích ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce vyhlášená dle 6 a 18 odst.5 zákona č. 137/2006 Sb. a v souladu s nařízením ministra vnitra č. 9/2011 Modernizace dvou výtahů na ubytovně

Více

KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁNÍ A INSTALACI ELEKTRONICKÉ ÚŘEDNÍ DESKY S FUNKCÍ INFOKIOSKU

KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁNÍ A INSTALACI ELEKTRONICKÉ ÚŘEDNÍ DESKY S FUNKCÍ INFOKIOSKU STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁNÍ A INSTALACI ELEKTRONICKÉ ÚŘEDNÍ DESKY S FUNKCÍ INFOKIOSKU Článek I. Smluvní strany Kupující: Statutární město Opava Se sídlem: Horní náměstí 69, 746 26 Opava

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR Č.j. PPR-22315-7/ČJ-2011-0099EC Počet listů:6 Přílohy: 4/13 Zadávací dokumentace (dále jen ZD ) pro zakázku malého rozsahu podle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Konvenční vzduchotlakové brzdové systémy užitkových vozidel

Konvenční vzduchotlakové brzdové systémy užitkových vozidel Konvenční vzduchotlakové brzdové systémy užitkových vozidel Zaměření : tažná a přípojná vozidla, autobus brzdové soustavy dle EHK č. 13 rozdělení, popis označení přístrojů a přípojů dle příslušných norem

Více

KUPNÍ SMLOUVA Č.j.: PPR-30301-/ČJ-2014-990656

KUPNÍ SMLOUVA Č.j.: PPR-30301-/ČJ-2014-990656 Příloha č. 2 k ČJ: PPR-30301-7/ČJ-2014-990656 KUPNÍ SMLOUVA Č.j.: PPR-30301-/ČJ-2014-990656 uzavřená v souladu s 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále

Více

Mercedes-Benz S500 w140

Mercedes-Benz S500 w140 Protokol kontroly technického stavu vozu Mercedes-Benz S500 w140 Datum kontroly Kód technika UZ0001 Základní informace Rok výroby 1995 Hodnocení 68% Dokumenty 83 % Počet km 365 000 km 66 % Sedan, 4 dveře,

Více

MĚSTO VELKÉ HAMRY. 468 45 Velké Hamry 362, Liberecký kraj VÝZVA VEŘEJNÉHO ZADAVATELE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

MĚSTO VELKÉ HAMRY. 468 45 Velké Hamry 362, Liberecký kraj VÝZVA VEŘEJNÉHO ZADAVATELE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE MĚSTO VELKÉ HAMRY 468 45 Velké Hamry 362, Liberecký kraj Telefon: 483 369 811, e-mail: muvh@velkehamry.cz VÝZVA VEŘEJNÉHO ZADAVATELE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO

Více

Kancelář starosty a tajemníka

Kancelář starosty a tajemníka Kancelář starosty a tajemníka nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Vyřizuje: Brejšová Telefon: +420 465 385 269 E-mail: petra.brejsova@lanskroun.eu Čj.: MULA

Více