Produktová specifikace

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Produktová specifikace"

Transkript

1 Produktová specifikace Aktualizováno dne Vytvořilo Inspirum Technologies, s.r.o Tento dokument zůstává vlastnictvím firmy Inspirum Technologies, s..r.o. a jeho duplikace a/nebo předání kterékoli části tohoto dokumentu třetí straně není povoleno bez předchozího písemného souhlasu vedení firmy Inspirum Technologies, s.r.o.

2 Platforma InspiShop v Všechny naše e-shopy spouštíme na naší Platformě InspiShop (aktuálně verze InspiShop ), která se dokáže díky multiměnovosti, multijazyčnosti a multidoménovosti přizpůsobit i těm největším projektům. Zároveň jsou všechna naše řešení responzivní. Máme napojení na většinu známých dopravců v rámci funkcí na míru, ale zvládáme implementovat i další. Stejně tak poskytujeme napojení na známé účetní systémy. Přímo pro sklady pak máme vlastní řešení, které je možné vyřešit realizací zcela podle potřeb našich klientů. Těch máme v současnosti již přes 50 a pomáháme jim růst v jejich podnikání.

3 Administrace InspiShop Naši administraci neustále vyvíjíme a doplňujeme o nové funkce. Samozřejmostí je pečlivé testování, aby vše fungovalo přesně tak, jak má. Hlavní motivací pro náš vývoj je, aby se celé řešení internetového obchodu dobře používalo, bylo jednoduché na ovládání a bylo pohodlné pro všechny zaměstnance e-shopu. Díky tomu, že je celé řešení na míru, zvládneme realizovat například i rezervační systémy (eventy, kulturní akce) nebo řešení s konfigurátorem. Podle požadavků na velikost a robusnost e-shopu vybíráme velikost jádra (S, M, L), které je základem pro celý projekt a jsou na něj nabalovány funkce na míru. V tabulce níže jsou pak rozděleny všechny funkce s jejich popisem a označením dostupnosti v jednotlivých verzích. V závislosti na nacenění jsou jednotlivé funkce dostupné i samostatně k různým verzím jádra.

4 Možnosti jádra Platformy VERZE S (od Kč) Základní varianta InspiShop S obsahuje nejnutnější funkce za nejnižší cenu. Zahrnuje elementární analýzu potřeb v souvislosti s e-shopem a osvědčené designové prvky v grafické šabloně. Obsahuje všechny funkce, které jsou potřeba k založení a provozování základního e-shopu, složitější funkce nebo napojení není problém doprogramovat. InspiShop S je vhodný pro začínající podnikatele nebo jednoduché e-shopy s minimálním počtem produktů a bez větších požadavků na správu obsahu webu nebo pokročilých úprav zboží. VERZE M (od Kč) Tato varianta je vhodná pro menší e-shopy, které jsou novinkou na trhu, a středně velké e-shopy, které se chtějí dále rozvíjet. Poskytuje stabilní zázemí jako InspiShop S, včetně grafické realizace, navíc s dalšími rozšiřujícími službami. Pokrývá širokou škálu potřeb od nastavování slev přes práci se zákazníky až k napojení vybraných dopravců a doplňkových služeb. Funkce zahrnují také pohodlnou správu objednávek (historie objednávky, export a další). Stejně jako InspiShop S běží InspiShop M na nejnovější verzi administrace a díky pravidelné záloze, pohotové klientské podpoře a garantované dostupnosti umožní rozjet podnikání naplno. VERZE L (od Kč) Varianta pro větší nebo náročné klienty, kteří hledají maximálně customizované řešení. Kromě funkcí, uvedených v tabulce, je možné udělat analýzu a realizaci funkcí nebo napojení zcela podle potřeb klienta. Součástí řešení je také mezinárodní dostupnost a jazykové verze e-shopu, při expanzi do zahraničí je proto nejvhodnější využít tohoto řešení. InspiShop L je připraven na velké množství produktů a jejich variant, napojení na velké množství platebních systémů a bran, úpravu obsahu na míru nebo vytvoření specifických účtů v administraci. T oto řešení je časově náročnější, zajišťuje však maximální pokrytí potřeb klienta.

5 Poskytované služby v rámci balíčků funkce/napojení S M L napojení Geis Cena samostatně Kč Detailnější popis funkce/napojení Napojení jednoho z největších poskytovatelů přepravních služeb včetně letecké a námořní přepravy. napojení Geis point Kč Zajištění využití odběrných míst Geis Point. napojení Balíkobot napojení Balíkonoš 1 1 Napojení souhrného balíčku více dopravců (Česká pošta, DPD, PPL, Geis, Uloženka, Zásilkovna a další). Napojení souhrného balíčku více dopravců (InTime, GSL, Messenger, FedEx, TNT a další). napojení ČSOB Poskytnutí platební brány zaštítěné bankou ČSOB. napojení Twisto nastavení - osobní odběr napojení Zásilkovna Umožnění pozdější platby vašich zákazníků na e-shopu díky využití služeb Twisto. Vytváření, úprava a správa vlastních odběrných míst e-shopu (např. kamenné pobočky). Napojení sítě Zásilkovna a jejích výdejních míst po celé ČR. napojení GLS Kč Využití služeb spolehlivého nadnárodního přepravce. napojení Uloženka napojení GoPay napojení PayPal Express napojení GP WebPay Dobírka (bez automatického napojení) napojení Helios Red Kč Nastavení služby Uloženka s výdejními pointy po celé ČR. Napojení platební brány, která umožňuje platby ve všech měnách včetně Bitcoinu. Napojení mezinárodní platební brány PayPal (například pro potřeby zahraniční klientely). Napojení nejpoužívanější platební brány na českých e-shopech. Napojení nejvyužívanějšího způsobu přepravy v ČR. Napojení ekonomického systému pro potřeby OSVČ a menších firem. napojení POHODA Kč Napojení nejvyužívanějšího účetního systému v ČR. napojení Google Analytics Enhanced e-commerce napojení Mailchimp 1 Provázání e-shopu s Google Analytics pro využití nástrojů Google pro analýzu e-shopu. Umožnění měření uživatelské interakce s produkty na e-shopech. Napojení aplikace na tvorbu a rozesílání newsletterů s analytikou. napojení idoklad Služba pro správu a generování faktur. napojení Fakturoid Služba pro správu a generování faktur. přístupové údaje ke službám třetích stran - Heuréka příst. údaje ke službám třetích stran - Facebook Napojení Heureka feedu. Napojení nástrojů skupiny Facebook (profil, Pixel).

6 příst. údaje ke službám třetích stran - Google Napojení nástrojů skupiny Google (Google Analytics, Google Tag Manager, Google Maps, Google AdWords Remarketing) příst. údaje ke službám třetích stran - Seznam řešení pro EET Napojení služby Sklik. Pokrytí identifikačních údajů pro potřeby využívání systému EET. příst. údaje ke službám třetích stran - Zeerat příst. údaje ke službám třetích stran - Twitter základní nástěnka (dashboard) objednávek vytvoření poznámky k objednávce export objednávek zápis a zobrazení historie objednávek odeslání notifikací zákazníkovi hromadné změny parametrů objednávek vystavení a tisk faktur a dobropisů tisk objednávek vystavení a tisk štítků dopravců vytvoření, úprava a správa produktů štítků zboží hromadné změny produktů správa zákaznických recenzí kategorií zboží vytvoření, úprava a správa zákaznických účtů vytvoření, úprava a správa zákaznických skupin Kč Napojení služby od firmy Zeerat pro monitorování pohybu zákazníků na stránce. Napojení na Twitterový účet e-shopu. Jednoduchý přehled uskutečněných objednávek se statistikami, historií objednávek a tržeb. Klasická správa a expedice objednávek na e-shopu doplněná o speciální funkce pro maximální automatizaci objednávkového procesu. Vytvoření interní poznámky pro potřeby obsuhy e-shopu a vytváření poznámek při objednávce od zákazníka. Export vybraných objednávek do XML. Záznam historie aktivit, kterými procházela objednávka (pro potřeby obsluhy e-shopu). Možnost ručního zasílání notifikací zákazníkům mimo automatického odesílání (např. při opakované objednávce). Hromadná správa objednávek (smazání, změna stavů objednávek, úprava parametrů objednávek). Vystavení a tisk faktur a dobropisů v klasickém formátu. Vytisknutí souhrnu objednávky například pro potřeby kompletace ve skladu. Automatické vystavení pro potřeby expedice s možností okamžitého vytištění. Zalistování zboží včetně jeho variant, obrázků, popisů, cen nebo SEO. Nastavení označení produktů (i hromadně), například "doporučujeme" nebo "novinka". Hromadné úpravy produktů, zejména mazání nebo přeřazení do jiné kategorie. Editování přijatých recenzí od zákazníků k jednotlivým druhům zboží. Vytváření stromu kategorií pro zboží na e-shopu. Editace karet zákazníka s přehledy uskutečněných objednávek, kontaktními a dodacími údaji a dalšími informacemi o zákaznících. Zařazování zákazníků do skupin pro potřeby vytváření ceníků nebo vlastních potřeb e-shopu.

7 vytvoření, úprava správa slev pro platbu vytvoření, úprava správa slev pro dopravu vytvoření, úprava správa slev pro produkty slevových kuponů nastavení cenotvorby ceníků stránek na e-shopu bannerů článků a blogu automatické zálohování správa skladů Amazon korektor právo Administrátor právo Skladník právo Tvůrce obsahu právo Zákaznická podpora vlastní rozsah práv Kč Nastavení slev na určité platby ve vybrané měně a hodnotě včetně časových a jiných omezení. Nastavení slev pro určité dopravy ve vybrané měně a hodnotě včetně časových a jiných omezení. Nastavení slev na určité produkty ve vybrané měně a hodnotě včetně časových a jiných omezení. Možnost generování libovolného počtu unikátních slevových kuponů pro potřeby e-shopu. Stanovení způsobu, jakým se budou celkové slevy propisovat (například zda s ebudou sčítat, zda bude platit nejvyšší hodnota a další). Rychlá tvorba ceníků pro dané uživatelské skupiny a produkty. Vytváření obsahu stránky (například kontaktní údaje a další) zcela volně podle svých potřeb díky kvalitnímu editoru podobnému MS World. Snadné vytváření bannerů podle potřeb e-shopu bez nutnosti kontaktování poskytovatele s více druhy zobrazení. Editace článků pro potřeby blogu včetně obrázků a zanořování do příslušných kategorií (také s možností omezení prohlížení). Pravidelná, spolehlivá archivace dat. Administrace skladů a naskladněného zboží. Napojení na Amazon.cz přes Expando.cz - expanze do zahraničí. Poskytnutí kompletních práv pro administraci e-shopu. Umožnění správy e-shopu pro potřeby skladníka (objednávky, sklady, zboží). Poskytnutí práv pro vytváření obsahu včetně SEO u článků, produktů a kategorií. Umožnění správy a nahlížení do administrace pro potřeby zákaznické podpory na e-shopu. Libovolné nastavení práv pro specifické potřeby e-shopu. multiměnovost Provoz administrace s více měnami. multijazyčnost dle rozsahu Provoz administrace ve více jazycích. nastavení plateb a doprav nastavení poboček a odběrných míst pokročilé nastavení filtrace na e-shopu pokročilé možnosti košíku - kalendář vlastní typy obsahu na míru Kč Kč Kč Vlastní nastavení pro platby a dopravy (cena, místo, viditelnost na e-shopu) v rozsahu sjednaných služeb. Nastavení údajů poboček a místo pro osobní odběr (kontakty, otevírací doba apod.). Možnost nastavení vlastních filtrů a stránek pro speciální potřeby produktů, jejich variant nebo celých kategorií. Vytvoření možnosti objednat si zboží na určitou přesnou hodinu (pokud vaše firma zajišťuje vlastní rozvoz). Možnost vytvoření specifických obsahů pro potřeby e-shopu (poradna, časté otázky a další).

8 O týmu Inspirum Každý nový projekt je pro nás výzvou a každý hotový projekt, který pomůže vašemu podnikání, naší motivací. Pro naše klienty vytváříme webová řešení na míru, ať už jde o e-shop, samotný web, či aplikace. Věříme v dlouhodobou spolupráci a neustále se zlepšujeme, aby byla naše řešení schopna čelit požadavkům vašich zákazníků. S kým spolupracujeme Naši partneři jsou silní hráči. Díky moderním službám a stabilní podpoře našich řešení tak máme jistotu, že všechno klapne na jedničku, přesně podle vašich představ.

9 Kontakt Jan Hála Sales Director

Dobrý SHOP Popis produktu a jeho rozšíření

Dobrý SHOP Popis produktu a jeho rozšíření Dobrý SHOP Popis produktu a jeho rozšíření 501M012.N01 11/11/2011 www.dlaex.cz info@dlaex.cz OBSAH 1 Úvod...3 2 Účel produktu...3 3 Vlastnosti produktu...3 3.1 Koncepce...3 3.2 Základní y...3 3.3 Doplňkové

Více

Dobrý FOTO Popis produktu a jeho rozšíření

Dobrý FOTO Popis produktu a jeho rozšíření Dobrý FOTO Popis produktu a jeho rozšíření 502M012.N00 11/11/2011 www.dobry-foto.cz www.dlaex.cz info@dlaex.cz OBSAH 1 Úvod...3 2 Účel produktu...3 3 Vlastnosti produktu...3 3.1 Koncepce...3 3.2 Základní

Více

ABRA Gen. E-shop. Produktový list

ABRA Gen. E-shop. Produktový list ABRA Gen E-shop Produktový list Nástroj, který přináší peníze E-shop je moderním prostředkem prodeje, bez něhož se v dnešní době neobejde žádná firma vyžadující: prodej koncovým zákazníkům (B2C), velkoobchodní

Více

Přizpůsobení Layoutu aplikace. Základní moduly a funkčnost aplikace

Přizpůsobení Layoutu aplikace. Základní moduly a funkčnost aplikace Přizpůsobení Layoutu aplikace Grafickému návrhu na přání klienta Redesign šablon : barevnost, hlavička, logo, grafické prvky stránky M A C S Základní moduly a funkčnost aplikace Vyhledávání podrobné s

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZÁKLADNÍ FUNKCE Doživotní záruka na funkčnost díla Napojení na EET HTML validní kód Vlastní CMS (redakční) systém - uživatelsky přívětivý XML exporty i importy zboží Prediktivní vyhledávání - našeptávač

Více

NAVRHNEME PŘESNĚ PODLE VAŠICH PŘEDSTAV. NAŠE E-SHOPOVÉ ŘEŠENÍ SE MAXIMÁLNĚ PŘIZPŮSOBÍ VAŠEMU

NAVRHNEME PŘESNĚ PODLE VAŠICH PŘEDSTAV. NAŠE E-SHOPOVÉ ŘEŠENÍ SE MAXIMÁLNĚ PŘIZPŮSOBÍ VAŠEMU NAVRHNEME PŘESNĚ PODLE VAŠICH PŘEDSTAV. NAŠE E-SHOPOVÉ ŘEŠENÍ SE MAXIMÁLNĚ PŘIZPŮSOBÍ VAŠEMU OBCHODNÍMU MODELU. UMOŽŇUJE VÝVOJ NOVÝCH FUNKCÍ, ÚPRAVU STÁVAJÍCÍCH MODULŮ, PŘÍPADNĚ NÁVRH A VÝVOJ MODULU NOVÉHO.

Více

Nabídka internetového obchodu

Nabídka internetového obchodu Nabídka internetového obchodu Odběratel Dodavatel Martin Daneš Martin Hůlek Tel.: 775 974321 E-mail: hulek.martin@gmail.com 1 Popis Řešení internetového obchodu nabízí beztabulkové řešení layoutu. Budete

Více

Ceník platný od 1.6.2014 Ceny jsou konečné, nejsme plátci DPH. www.pro-web.cz info@pro-web.cz

Ceník platný od 1.6.2014 Ceny jsou konečné, nejsme plátci DPH. www.pro-web.cz info@pro-web.cz Ceník platný od 1.6.2014 Ceny jsou konečné, nejsme plátci DPH. www.pro-web.cz info@pro-web.cz Obsah Strana Ceník CMS 2 Ceník E-SHOP 3 Ceník BAZAR 4 Ceník Webhosting 5 Ceník Služby 5 1 CMS W1000 Základ

Více

Marketingová agentura Softsite.cz - Mediální kampaně a reklama na míru

Marketingová agentura Softsite.cz - Mediální kampaně a reklama na míru Běžný prezentační web, redakční systém, 3 grafické návrhy, 8 obsahových stran, kontaktní formulář, rozšířené SEO, 3 emailové adresy, SSL ochrana, indexace do vyhledávačů Krátký prezentační web, redakční

Více

Kromě dodávek celých webů nabízíme také zakázkové programátorské práce formou subdodávek. GlobalDAT a.s. Předseda představenstva:

Kromě dodávek celých webů nabízíme také zakázkové programátorské práce formou subdodávek. GlobalDAT a.s. Předseda představenstva: rozsáhlé webdesign / eshop projekty Ceník a technické požadavky Společnost GlobalDAT a.s. se specializuje na rozsáhlé internetové prezentace a e- shopy, které zajišťuje náš moderní redakční systém. Naprogramujeme

Více

Exceland Vám nabízí široké možnosti výběru platby za zboží i jeho následného doručení.

Exceland Vám nabízí široké možnosti výběru platby za zboží i jeho následného doručení. Platba a doprava Exceland Vám nabízí široké možnosti výběru platby za zboží i jeho následného doručení. Způsoby platby Platbu je možné provést: Bankovním převodem platbu za objednávku proveďte dle instrukcí

Více

INFORMACE O NOVÉ VERZI E-SHOPU CLEVERO 7.00

INFORMACE O NOVÉ VERZI E-SHOPU CLEVERO 7.00 INFORMACE O NOVÉ VERZI E-SHOPU CLEVERO 7.00 Vážení provozovatelé e-shopů, dovolte nám představit další verzi našeho e-shopu Clevero označenou jako 7.00. Níže v dokumentu jsou popsané klíčové změny oproti

Více

Novinky v Eshopech na míru. Libor Dvořák Martin Sokol

Novinky v Eshopech na míru. Libor Dvořák Martin Sokol Novinky v Eshopech na míru Libor Dvořák Martin Sokol 1 Kdo je oxyshop 3 ntace 2 Hlavní témata uplynulého roku 4 3 Verze jádra eshopů na míru 5 4 Virtualizace vyhrazené prostředí pro váš eshop 6 5 Novinky

Více

Penframe ESHOP. Basic Standard Pro. 34 900 Kč 69 900 Kč 99 900 Kč. Grafický návrh. Redesign šablon: barevnost, hlavička, logo, grafické prvky stránky

Penframe ESHOP. Basic Standard Pro. 34 900 Kč 69 900 Kč 99 900 Kč. Grafický návrh. Redesign šablon: barevnost, hlavička, logo, grafické prvky stránky Grafický návrh Redesign šablon: barevnost, hlavička, logo, grafické prvky stránky Tvorba individuálního grafického návrhu na přání klienta Základní moduly a funkčnost aplikace Počet jazykových mutací 1

Více

Komplexní balíček vlastního internetového obchodu. verze 4.1

Komplexní balíček vlastního internetového obchodu. verze 4.1 Komplexní balíček vlastního internetového obchodu verze 4.1 WebCzech E-commerce PRO 4.1 je nejnovější verzí jednoho z nejúspěšnějších e-shopových řešení v České republice. Systém je vyvíjen od roku 2007

Více

www.productoo.com E-SHOP

www.productoo.com E-SHOP Jedinečný způsob on-line prezentace, prodeje a řízení výroby Vašich produktů. Productoo je původní český software určený pro on-line prezentaci a prodej produktů. Kombinuje klasický způsob prodeje na internetu

Více

Celé podnikání v jediné moderní aplikaci

Celé podnikání v jediné moderní aplikaci Celé podnikání v jediné moderní aplikaci Naše filozofie Chcete vědět, s jakou vizí chodíme každý den do práce? Roman CEO/founder Našim cílem je zjednodušit vaše podnikání a ulehčovat vám práci tak, abyste

Více

Celé podnikání v jediné moderní aplikaci

Celé podnikání v jediné moderní aplikaci Celé podnikání v jediné moderní aplikaci Naše filozofie Chcete vědět, s jakou vizí chodíme každý den do práce? Roman CEO/founder Našim cílem je zjednodušit vaše podnikání a ulehčovat vám práci tak, abyste

Více

Obsah... 4 Úvod... 12. Základní informace 19

Obsah... 4 Úvod... 12. Základní informace 19 ......................................................... 4 Úvod.......................................................... 12 Základní informace 19 Výběr zboží....................................................

Více

Helios Orange. www.helios.eu

Helios Orange. www.helios.eu 45685696362545563221245896533661123695887878123456856963625455632212458965336611236958878781 23 568569636254556322124589653366112369588787812345685696362545563221245891236958878781234568 556322124589653366112369588787812345685696362545563221245891236958878781234568

Více

Všechny níže uvedené ceny jsou včetně DPH a v CZK.

Všechny níže uvedené ceny jsou včetně DPH a v CZK. Obsah I. Doručení na adresu... 2 1) Smluvním dopravcem... 2 a) Česká pošta - balík do ruky... 2 b) Slovenská pošta expres kurýr... 2 c) DPD - ČR... 2 d) Kurýr Uloženka... 3 e) DPD - SR... 3 2) Týmem Rodentia

Více

Dobrý CMS Popis produktu a jeho rozšíření

Dobrý CMS Popis produktu a jeho rozšíření Dobrý CMS Popis produktu a jeho rozšíření 503M012.N01 11/09/2012 www.dlaex.cz info@dlaex.cz OBSAH 1 Úvod...3 2 Účel produktu...3 3 Vlastnosti produktu...3 3.1 Koncepce...3 3.2 Základní y...3 3.3 Doplňkové

Více

univerzální konektor pro napojení internetových obchodů a dalších aplikací na systém Altus Vario.

univerzální konektor pro napojení internetových obchodů a dalších aplikací na systém Altus Vario. Vario Web Service univerzální konektor pro napojení internetových obchodů a dalších aplikací na systém Altus Vario. Autor: Ing. Přemysl Gütler, pgutler@4profit.cz, tel.: 608 044 042 Konektor Vario Web

Více

Obsah. Úvodem 12. Zakládáme e-shop 13. Komu je kniha určena 12 Zpětná vazba od čtenářů 12 KAPITOLA 1

Obsah. Úvodem 12. Zakládáme e-shop 13. Komu je kniha určena 12 Zpětná vazba od čtenářů 12 KAPITOLA 1 Úvodem 12 Komu je kniha určena 12 Zpětná vazba od čtenářů 12 KAPITOLA 1 Zakládáme e-shop 13 Papírování a papírování 13 Opravdu chcete prodávat na internetu? 13 Podnikatelský záměr 15 Právní forma podnikání

Více

NABÍDKA SPOLUPRÁCE ČESKÁ PIRÁTSKÁ STRANA

NABÍDKA SPOLUPRÁCE ČESKÁ PIRÁTSKÁ STRANA NABÍDKA SPOLUPRÁCE ČESKÁ PIRÁTSKÁ STRANA 1 2 3 4 OUTSOURCING LOGISTIKY skladování, balení, distribuce, vratky a reklamace CENA za balík: 145,- Kč * TVORBA VLASTNÍHO E-SHOPU webdesign, script, interní SEO,

Více

Databox CONTACT 6. Při konfiguraci systému řešíme jednoduchost, praktičnost, automatizaci a kontrolu.

Databox CONTACT 6. Při konfiguraci systému řešíme jednoduchost, praktičnost, automatizaci a kontrolu. Databox CONTACT 6 Servis / Stroje a zařízení Úvod Databox CONTACT 6 je velice universální nástroj pro tvorbu databázových systémů. Základ tvoří zavedené agendy Adresář firem, Adresář osob, Kalendář a Databázové

Více

Celé podnikání v jediné moderní aplikaci

Celé podnikání v jediné moderní aplikaci Celé podnikání v jediné moderní aplikaci Naše filozofie Chcete vědět, s jakou vizí chodíme každý den do práce? Roman CEO/founder Našim cílem je zjednodušit vaše podnikání a ulehčovat vám práci tak, abyste

Více

Uživatelský manuál e-shop ELKOV elektro a.s. https://eshop.elkov.cz

Uživatelský manuál e-shop ELKOV elektro a.s. https://eshop.elkov.cz Uživatelský manuál e-shop ELKOV elektro a.s. https://eshop.elkov.cz 1 Nakupování na Našem e-shopu Na e-shopu ELKOV elektro a.s. může nakupovat: Podnikatel, registrace je podmíněna živnostenským oprávněním.

Více

Ceník služeb. Možnost publikace akcí

Ceník služeb. Možnost publikace akcí Uživatelé registrovaní na Společných aktivitách mohou využívat základních služeb a funkcionalit zcela. Bez poplatků je pořádání nevýdělečných běžných akcích. Na těchto akcí mohou organizátoři vybírat dobrovolné

Více

Nabídka a ceník Sun-shop 2.4. Sun-shop - systém pro provoz a správu internetového obchodu

Nabídka a ceník Sun-shop 2.4. Sun-shop - systém pro provoz a správu internetového obchodu Sun-shop - systém pro provoz a správu internetového obchodu Zpracováno v Sunlight software s.r.o. Brno 1.6.2010 Sun-shop 2.4 systém pro provoz a správu internetového obchodu Produkt Sun-shop 2.4 je univerzální

Více

Co je důležité nastavit na svém demu při migraci z FC 1.0 na novou verzi FC:

Co je důležité nastavit na svém demu při migraci z FC 1.0 na novou verzi FC: Co je důležité nastavit na svém demu při migraci z FC 1.0 na novou verzi FC: 1. Jako první každého zajímá vzhled e-shopu. Ten doporučujeme nastavit jako první. Vzhled díky šablonám však můžete měnit kdykoliv

Více

Jak nechat vyrůst eshopový sklad a nezbláznit se. Jan Jindra logistika.comgate.cz

Jak nechat vyrůst eshopový sklad a nezbláznit se. Jan Jindra logistika.comgate.cz Jak nechat vyrůst eshopový sklad a nezbláznit se Jan Jindra jan.jindra@comgate.cz logistika.comgate.cz www.comgate.cz Program Představení společnosti ComGate, a.s. Případová studie provozu vlastního skladu

Více

Systém JSR představuje kompletní řešení pro webové stránky malého a středního rozsahu.

Systém JSR představuje kompletní řešení pro webové stránky malého a středního rozsahu. Redakční systém JSR Systém pro správu obsahu webových stránek Řešení pro soukromé i firemní webové stránky Systém JSR představuje kompletní řešení pro webové stránky malého a středního rozsahu. Je plně

Více

Obchodní podmínky pro nákup zboží v e-shopu www.humlmusic.cz

Obchodní podmínky pro nákup zboží v e-shopu www.humlmusic.cz Obchodní podmínky pro nákup zboží v e-shopu www.humlmusic.cz Prodávající: Václav Huml, Petýrkova 1956, Praha 4,14800 IČO: 62420691 DIČ: CZ6502091981, ŽL vydán Mú Praha 11 Č.jednací:3303/94/fyz Provozovna:

Více

Více než 60 novinek, změn a vylepšení

Více než 60 novinek, změn a vylepšení Více než 60 novinek, změn a vylepšení Nová řada programu 2HCS Fakturace Vám nabízí více než 60 novinek, změn a vylepšených funkcí. Zde je jejich seznam, pro Vaši lepší orientaci rozdělený podle jednotlivých

Více

E-mailové kampaně. 2013 Byznys CRM s.r.o.

E-mailové kampaně. 2013 Byznys CRM s.r.o. E-mailové kampaně 2013 Byznys CRM s.r.o. Zákazník: Dne: 31. 5. 2015 Vytvořil: Pavel Šlesingr Schválil: Petr Hampejs Verze: 5.0 Emailové kampaně v CRM 2011 Strana 2 z 15 Obsah Obsah... 3 1. Popis... 4 1.1.

Více

- 1 - Smlouva o dílo. uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku v účinném znění

- 1 - Smlouva o dílo. uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku v účinném znění - 1 - Smlouva o dílo uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku v účinném znění Přílohy : A Technická dokumentace a popis díla B Kalkulace ceny díla 1. Účastníci smlouvy Smluvní strany této smlouvy,

Více

Doručujeme radost. Vyzkoušejte naše služby a přepravu, na kterou se můžete spolehnout.

Doručujeme radost. Vyzkoušejte naše služby a přepravu, na kterou se můžete spolehnout. Doručujeme radost Vyzkoušejte naše služby a přepravu, na kterou se můžete spolehnout. Proč s DPD 10 důvodů proč přepravovat s DPD 1. Doručujeme radost 6. Věříme, že doručování zásilek může přinášet radost.

Více

Průvodce službami. Máte-li zájem o další informace, obraťte se na náš Zákaznický servis na čísle 841 700 700

Průvodce službami. Máte-li zájem o další informace, obraťte se na náš Zákaznický servis na čísle 841 700 700 Průvodce službami Máte-li zájem o další informace, obraťte se na náš Zákaznický servis na čísle 841 700 700 Direct Parcel Distribution CZ s.r.o. Modletice 135 251 01 Říčany, Praha - východ, info@dpd.cz

Více

Ceník služeb a produktů spojených s licencí ebrána eshop

Ceník služeb a produktů spojených s licencí ebrána eshop Ceník služeb a produktů spojených s licencí ebrána eshop Ceny a rozsah služeb uveřejněné v tomto ceníku jsou platné pouze pro objednatele, kteří mají platnou rámcovou smlouvu se společností Ceny jsou uvedeny

Více

PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM

PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM Základní informace: Program byl konstruován především pro komplexní zpracování zakázek ve společnosti. Je postaven obecně, specializované funkce byly však přizpůsobeny

Více

Ceník služeb. Možnost publikace akcí

Ceník služeb. Možnost publikace akcí Uživatelé registrovaní na Společných aktivitách mohou využívat základních služeb a funkcionalit zcela zdarma. Bez poplatků je pořádání nevýdělečných běžných akcích. Na těchto akcí mohou organizátoři vybírat

Více

Nabídka a ceník Sun-shop 2.5. Sun-shop - systém pro provoz a správu internetového obchodu

Nabídka a ceník Sun-shop 2.5. Sun-shop - systém pro provoz a správu internetového obchodu Sun-shop - systém pro provoz a správu internetového obchodu Zpracováno v Sunlight software s.r.o. Brno 26.7.2010 Sun-shop systém pro provoz a správu internetového obchodu Produkt Sun-shop je univerzální

Více

Live Shop v by AZ Computers. Alexandr Zlesák, DiS

Live Shop v by AZ Computers. Alexandr Zlesák, DiS Live Shop v 2.5.1 by AZ Computers Alexandr Zlesák, DiS. info@azcomputers.cz + 420 605 905 218 Vážení, potěšil nás zájem o naše služby a věříme, že Vám bude naše nabídka vyhovovat. Pročtěte si naši nabídku

Více

OBSAH MANUÁL PRO VOC PARTNERY NA

OBSAH MANUÁL PRO VOC PARTNERY NA OBSAH Co je na www.alax.cz nového? Jak pracovat a využívat nový systém?... 1 1) FILTRY...1 2) MOŽNOST ZPRACOVÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY PRO KLIENTA...2 3) ONLINE OBJEDNÁVÁNÍ...2 4) PROFIZÓNA... 2 JAK PRACOVAT

Více

Aktuální trendy a inovace v on-line platbách. Václav Keřka Product Manager GP webpay Global Payments Europe

Aktuální trendy a inovace v on-line platbách. Václav Keřka Product Manager GP webpay Global Payments Europe Aktuální trendy a inovace v on-line platbách Václav Keřka Product Manager GP webpay Global Payments Europe 1 Stav e-commerce v České republice se zaměřením na platební metody a porovnání s Evropou 2 Nakupování

Více

Kromě dodávek celých webů nabízíme také zakázkové programátorské práce formou subdodávek. GlobalDAT a.s. Předseda představenstva:

Kromě dodávek celých webů nabízíme také zakázkové programátorské práce formou subdodávek. GlobalDAT a.s. Předseda představenstva: rozsáhlé webdesign / eshop projekty Ceník a technické požadavky Společnost GlobalDAT a.s. se specializuje na rozsáhlé internetové prezentace a e- shopy, které zajišťuje náš moderní redakční systém. Naprogramujeme

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Název projektu: Číslo projektu: Tradice rodinné firmy je závazkem, ale i výzvou ke zvýšení konkurenceschopnosti BIERHANZL GROUP, a. s. CZ.04.1.03/4.1.02.3/0006 ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Název

Více

KOPÍROVÁNÍ DATABÁZE (DB) a SOUBORŮ (FTP) přechod na Flox 3.0

KOPÍROVÁNÍ DATABÁZE (DB) a SOUBORŮ (FTP) přechod na Flox 3.0 KOPÍROVÁNÍ DATABÁZE (DB) a SOUBORŮ (FTP) přechod na Flox 3.0 Jednorázový poplatek je v rámci vánoční akce (do 31. 12. 2016) 2150 Kč bez DPH: kopírování DB a FTP. Přemigrování designu na míru je zpoplatněno

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU

NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU Platný od 1. 1. 2017 Komplexní Internetový marketing pod jednou střechou! Mít stránky krásně graficky zpracované, responsivní, plné funkcí usnadňující uživatelům

Více

INFORMACE O NOVÉ VERZI E-SHOPU CLEVERO 9.0

INFORMACE O NOVÉ VERZI E-SHOPU CLEVERO 9.0 INFORMACE O NOVÉ VERZI E-SHOPU CLEVERO 9.0 Vážení zájemci o e-shopy a aktivní e-shopaři, dovolte nám představit nejnovější verzi našeho chytrého e-shopu Clevero označenou jako 9.0. Níže v tomto dokumentu

Více

Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz

Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz www.smsbrana.cz Hlavní stránka a přihlášení do systému 4 Neogenia s.r.o. +420 5 9 260 info@smsbrana.cz www.neogenia.cz Odesílač SMS Nejdůležitější část

Více

Návod na modul Balíkobot pro FlexiBee

Návod na modul Balíkobot pro FlexiBee Návod na modul Balíkobot pro FlexiBee Dokument verze 1.6.8 z 18.10.2018, autor Jan Bláha, info@blahasoft.cz Modul umožňuje propojit FlexiBee s aplikací Balíkobot. Pomocí modulu můžete generovat a tisknou

Více

Our Technology Your Success www.aarongroup.cz

Our Technology Your Success www.aarongroup.cz Our Technology Your Success www.aarongroup.cz Společně s klienty tvoříme budoucnost AARON GROUP je česká společnost zaměřená na dodávky komplexních řešení v oblasti e-commerce. Již více než 15 let jsme

Více

Dodatečné informace I. k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem: CRM systém pro potřeby PK KV

Dodatečné informace I. k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem: CRM systém pro potřeby PK KV Dodatečné informace I. k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem: CRM systém pro potřeby PK KV Identifikační údaje zadavatele Název: Projektová kancelář Kraje Vysočina, příspěvková organizace

Více

1. SLEDUJI AKTUALITY VYUŽÍVÁM TAGU GIFT PRO ZOBRAZENÍ DÁRKŮ VYUŽÍVÁM DATOVÝCH PŘEHLEDŮ MÁM ZADANÉ LOGO V E-SHOPU...

1. SLEDUJI AKTUALITY VYUŽÍVÁM TAGU GIFT PRO ZOBRAZENÍ DÁRKŮ VYUŽÍVÁM DATOVÝCH PŘEHLEDŮ MÁM ZADANÉ LOGO V E-SHOPU... od A do Z Obsah PROHLÁŠENÍ... 3 O MNĚ... 3 JAK PRACOVAT S EBOOKEM?... 4 CHARAKTERISTIKA E-SHOPU... 5 1. SLEDUJI AKTUALITY... 6 2. VYUŽÍVÁM TAGU GIFT PRO ZOBRAZENÍ DÁRKŮ... 6 3. VYUŽÍVÁM DATOVÝCH PŘEHLEDŮ...

Více

webmarketin Základní moduly aplikace

webmarketin Základní moduly aplikace webmarketin Aplikace webmarketing je komplexní online nástroj určený pro podporu a řízení marketingu a CRM ve společnosti. Její součástí jsou webové ankety, SMS kampaně nebo newslettery, které lze spravovat

Více

Allegro účetnictví. Schéma účetního modulu. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Účetnictví

Allegro účetnictví. Schéma účetního modulu. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Účetnictví Allegro účetnictví Obsahuje zákonem vyžadované agendy podvojného účetnictví a tvoří jádro celého systému. Standardní bloky zahrnují účetní knihu, faktury přijaté a vydané, banky, pokladny a přiznání DPH.

Více

Stránky pro realitní kanceláře

Stránky pro realitní kanceláře Stránky pro realitní kanceláře () Obsah Co nabízíme nově vznikajícím i existujícím realitním kancelářím... 2 Webové stránky pro realitní kancelář... 2 Realitní program (software)... 2 Náhledy realitního

Více

4. Objednání zboží a uzavření kupní smlouvy

4. Objednání zboží a uzavření kupní smlouvy Obchodní podmínky platné do 28.2.2019 1. Úvodní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě Mars- Hydro.cz vedený provozovatelem Eliška Špálová, Koněvova 1206/87, 130 00,

Více

MOJESODEXO.CZ ZADÁVÁNÍ OBJEDNÁVEK PAPÍROVÝCH PRODUKTŮ. Uživatelský manuál

MOJESODEXO.CZ ZADÁVÁNÍ OBJEDNÁVEK PAPÍROVÝCH PRODUKTŮ. Uživatelský manuál MOJESODEXO.CZ ZADÁVÁNÍ OBJEDNÁVEK PAPÍROVÝCH PRODUKTŮ Uživatelský manuál 1. Objednávka Objednávku poukázek můžete standardně vytvořit prostřednictvím košíku vložení požadovaných produktů. 1.1 Objednávka

Více

Celé podnikání v jediné moderní aplikaci

Celé podnikání v jediné moderní aplikaci Celé podnikání v jediné moderní aplikaci Naše filozofie Chcete vědět, s jakou vizí chodíme každý den do práce? Roman CEO/founder Našim cílem je zjednodušit vaše podnikání a ulehčovat vám práci tak, abyste

Více

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Prezentace CRMplus Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Obsah prezentace Představení společnosti Technodat Develop, s.r.o. CRMplus základní charakteristika

Více

hotovosti, platební kartou nebo bankovním převodem předem, SMS s informací, že Vaše zásilka je připravena k vyzvednutí,

hotovosti, platební kartou nebo bankovním převodem předem, SMS s informací, že Vaše zásilka je připravena k vyzvednutí, Přepravce Hmotnosti Cena Dobírka DPD Private 1-50 kg 103-353 Kč 44 Kč Uloženka 1-20 kg 55 Kč 10 Kč PPL 1-50 kg 139-649 Kč 39 Kč Česká pošta 1-50 kg 94-303 Kč 15 Kč GEIS Parcel 1-50 kg 79-230 Kč 25 Kč Uloženka

Více

PODMÍNKY REGISTRACE VE SPOLEČNOSTI DOLTAK S.R.O. PRO VELKOOBCHOD

PODMÍNKY REGISTRACE VE SPOLEČNOSTI DOLTAK S.R.O. PRO VELKOOBCHOD PODMÍNKY REGISTRACE VE SPOLEČNOSTI DOLTAK S.R.O. PRO VELKOOBCHOD Nabízíme možnost velkoobchodní spolupráce pro právnické i fyzické subjekty podnikající v oboru (realizátor, obchodní firma). Pro zahájení

Více

REZERVAČNÍ SYSTÉM Manuál Rezervační systém ver ver.01 HairSoft 2016

REZERVAČNÍ SYSTÉM Manuál Rezervační systém ver ver.01 HairSoft 2016 REZERVAČNÍ SYSTÉM Spuštění Administrace rezervací 1. Nastavení Administrace 2. Nastavení Provozovny (Provozoven) 3. Nastavení Služeb 4. Nastavení Obsluh (Zaměstnanci) Napojení na stávající kalendáře s

Více

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE E-ŘEŠENÍ E-řešení je společným názvem pro skupinu internetových nadstaveb. V systému Soft-4-Sale poskytují podporu e-řešením, která Vám pomohou s prodejem a propagací zboží a služeb na internetu. Systém

Více

Allegro release 2.51 ( )

Allegro release 2.51 ( ) Allegro release 2.51 (16. 11. 2018 6. 12. 2018) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Dopis nesplacené faktury zákazník i dodavatel Nová sestava tisk dopisu se seznamem nesplacených faktur pro společnosti,

Více

Allegro release 2.18 ( )

Allegro release 2.18 ( ) Allegro release 2.18 (30.6.2017 1.8.2017) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Import bankovních výpisů Importy byly rozšířeny o další formáty souborů (nejen bank): - Zásilkovna csv soubor. Vyčíslené

Více

LEAD-CRM. Přehled vybraných typů implementace systému

LEAD-CRM. Přehled vybraných typů implementace systému LEAD-CRM Informační systém LEAD-CRM sjednocuje a analyzuje veškeré aktivity firmy. Zahrnuje kompletní řízení zakázky, výrobní proces, efektivní správu klientů a ekonomickou oblast firmy. Jednoduše analyzujete

Více

Obsah. Rozdíly mezi systémy Joomla 1.0 a 1.5...15 Systém Joomla coby jednička online komunity...16 Shrnutí...16

Obsah. Rozdíly mezi systémy Joomla 1.0 a 1.5...15 Systém Joomla coby jednička online komunity...16 Shrnutí...16 Obsah Kapitola 1 Seznámení se systémem Joomla!................................. 9 Přehled systémů pro správu obsahu....................................................10 Použití systému pro správu obsahu.....................................................11

Více

CENÍK GRAFIKY. Tvorba grafických návrhů: Vytvoříme Vám grafický návrh přímo na míru

CENÍK GRAFIKY. Tvorba grafických návrhů: Vytvoříme Vám grafický návrh přímo na míru CENÍK GRAFIKY Tvorba grafických návrhů: Vytvoříme Vám grafický návrh přímo na míru Důkladnou úvodní konzultaci ohledně vytvoření grafického návrhu Výběr z několika designů Kompletní návrhy obdržíte v elektronické

Více

Majitel eshopu ušetřil za skladování a logistiku desítky tisíc korun. Díky eskládku!

Majitel eshopu ušetřil za skladování a logistiku desítky tisíc korun. Díky eskládku! Majitel eshopu ušetřil za skladování a logistiku desítky tisíc korun. Díky eskládku! Až 20 zásilek denně expeduje mimo sezónu pan Pilný z Berouna. Je majitelem internetového obchodu, který je na trhu dva

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍKY Tyto Všeobecné obchodní podmínky upravují vztahy mezi kupujícím a prodávajícím v oblasti prodeje zboží (zejména mobilních, identifikačních a zdravotních technologií) a mezi společností

Více

Pro domácnosti, podnikatele a malé firmy RWE ONLINE SERVIS + E-FAKTURA

Pro domácnosti, podnikatele a malé firmy RWE ONLINE SERVIS + E-FAKTURA Pro domácnosti, podnikatele a malé firmy PRODUKTY A SLUŽBY RWE ONLINE SERVIS + E-FAKTURA 2 VÍTE, ŽE ÚČTY ZA PLYN TEĎ MŮŽETE ŘEŠIT Z DOMOVA? Kvůli většině Vašich přání a požadavků spojených s odběrem zemního

Více

Novinky mobilních aplikací imos a imiks

Novinky mobilních aplikací imos a imiks již od roku 1991 Novinky mobilních aplikací imos a imiks www.infopharm.eu 1 imos integrovaný Marketingový a Obchodní Systém INFOPHARM již od roku 1991 www.infopharm.eu 20.09.2016 3 20.09.2016 4 20.09.2016

Více

MANAŽER ČASOPISU. Obr. 1 Hlavní stránka manažera časopisu

MANAŽER ČASOPISU. Obr. 1 Hlavní stránka manažera časopisu MANAŽER ČASOPISU Manažer časopisu odpovídá za základní nastavení časopisu a přiděluje práva přístupu editorům, editorům sekcí, redaktorům, typografům, korektorům a recenzentům. Manažer časopisu zároveň

Více

Propojení s externími dopravci. Číselník způsobů dopravy umožňuje členit externí dopravce podle následujících hodnot:

Propojení s externími dopravci. Číselník způsobů dopravy umožňuje členit externí dopravce podle následujících hodnot: PPL a DHL Rozšíření číselníků způsobů dopravy Číselník způsobů dopravy umožňuje členit externí dopravce podle následujících hodnot: NULL=není 1=Kurýr 2=Zahraničí 3=PPL Express+ 4=B2C 5=Volné 6=PPL 9=DHL

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Vážení klienti, v tomto informačním memorandu Vám poskytujeme informace o Vašich právech souvisejících se zpracováním Vašich osobních údajů správcem TaxCura, s.r.o.,

Více

Kulturně -mědiá lní komisě MČ Práhá-Kolovráty

Kulturně -mědiá lní komisě MČ Práhá-Kolovráty Kulturně -mědiá lní komisě MČ Práhá-Kolovráty Kulturně-mediální komise MČ Praha-Kolovraty vyhlašuje poptávku na dodavatele webu pro MČ Praha- Kolovraty. Nabídky na tuto poptávku je možné zasílat: - elektronicky

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Platba převodem: bankovní spojení : Ceny : Recyklační a autorské poplatky : Identifikační a kontaktní údaje společnosti:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Platba převodem: bankovní spojení : Ceny : Recyklační a autorské poplatky : Identifikační a kontaktní údaje společnosti: OBCHODNÍ PODMÍNKY Identifikační a kontaktní údaje společnosti: ATLUS GAME. cz Miluše Světlíková Rozhraní 476/28 (sídlo) 619 00, Brno IČ : 87901471 Platba převodem: bankovní spojení : Číslo účtu : - ČR

Více

REZERVAČNÍ SYSTÉM Manuál Rezervační systém ver ver.03 HairSoft 2016

REZERVAČNÍ SYSTÉM Manuál Rezervační systém ver ver.03 HairSoft 2016 REZERVAČNÍ SYSTÉM Spuštění Administrace rezervací 1. Nastavení Administrace 2. Nastavení Provozovny (Provozoven) 3. Nastavení Služeb 4. Nastavení Obsluh (Zaměstnanci) Napojení na stávající kalendáře s

Více

HLEDEJCENY.mobi. Obsah. Mobilní verze e-shopu. Důvody instalace

HLEDEJCENY.mobi. Obsah. Mobilní verze e-shopu. Důvody instalace Obsah HLEDEJCENY.mobi Mezi Vodami 1952/9 e-mail: info@hledejceny.cz HLEDEJCENY.mobi... 1 Mobilní verze e-shopu... 1 Důvody instalace... 1 Výhody... 2 Co je k mobilní verzi potřeba... 2 Objednávka služby...

Více

Nesmeky Everyday a Lt. Industrial velikost S - M. Nesmeky All Purpose velikost S. Nesmeky All Purpose velikost M

Nesmeky Everyday a Lt. Industrial velikost S - M. Nesmeky All Purpose velikost S. Nesmeky All Purpose velikost M Jaký typ nesmeků je pro mě nejvhodnější? používá každý k jiným účelům. Připravili jsme pro vás přehledné srovnání jednotlivých nesmeků DueNorth tak, abyste si mohli vybrat ty správné nesmeky pro Vaše využití.

Více

PragueBest 2011. www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1

PragueBest 2011. www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1 PragueBest 2011 www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1 1. Informace o společnosti 1.1. PROFIL Obchodní název společnosti Právní forma PragueBest s.r.o. Společnost s ručením omezeným Základním

Více

Webové služby DPD. Verze 2015-05-05

Webové služby DPD. Verze 2015-05-05 Obsah 1 Úvod... 3 2 Moje DPD / IT4EM... 4 2.1 ShipmentService... 4 2.2 ManifestService... 4 2.3 PickupOrderService... 4 3 DeliCom / DPD... 5 3.1 LoginService... 5 3.2 ParcelShopFinderService... 6 3.3 DepotDataService...

Více

Novinky v oblasti modulu Sklad. Tomáš Tököly, Praha, 15. listopadu 2018

Novinky v oblasti modulu Sklad. Tomáš Tököly, Praha, 15. listopadu 2018 Novinky v oblasti modulu Sklad Tomáš Tököly, Praha, 15. listopadu 2018 Obsah 1. Dasboardy - připomenutí 2. Standardní cenotvorba 3. Balíkobot 2 Dashboardy - připomenutí Dashboardy - připomenutí DashBoard

Více

Obsah. Předmluva...19. KAPITOLA 1 Úvod do programu Microsoft Dynamics NAV...23. KAPITOLA 2 Základy ovládání...33

Obsah. Předmluva...19. KAPITOLA 1 Úvod do programu Microsoft Dynamics NAV...23. KAPITOLA 2 Základy ovládání...33 Obsah Předmluva...19 Stručný úvod... 19 Cílová skupina... 20 Cvičení a řešení... 20 Poděkování... 21 Zpětná vazba od čtenářů... 21 Errata... 21 KAPITOLA 1 Úvod do programu Microsoft Dynamics NAV...23 Co

Více

Podnikový informační systém

Podnikový informační systém Podnikový informační systém PROFIS 2016 CRM Profis 2016 Profis CRM je podnikový informační systém pro komplexní řízení vztahu se zákazníky. Díky rozsáhlé funkcionalitě a připraveným modulům lze systém

Více

Číslo bankovního účtu: 78-5164960297 / 0100 Komerční banka a.s.

Číslo bankovního účtu: 78-5164960297 / 0100 Komerční banka a.s. Obchodní podmínky platné do 6.12.2009 Provozovatel Ing. Petr Sedláček Slunečná 442/8 408 01 Rumburk (dále jen prodávající) IČ: 76145514 DIČ: CZ8209142370 Odpovědná osoba: Ing. Petr Sedláček Telefonní číslo:

Více

Díky itutor LMS jsme získali vzdělávací portál, který na jednom místě integruje veškeré informace týkající se firemního vzdělávání na České poště.

Díky itutor LMS jsme získali vzdělávací portál, který na jednom místě integruje veškeré informace týkající se firemního vzdělávání na České poště. Díky itutor LMS jsme získali vzdělávací portál, který na jednom místě integruje veškeré informace týkající se firemního vzdělávání na České poště. Jana Žemličková, vedoucí oddělení organizace vzdělávání

Více

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele Předmětem tohoto dokumentu je stručná charakteristika mezinárodních internetových multimediálních projektů poskytující moderní obchodní, propagační a

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PLATNÉ DO Úvodní ustanovení

OBCHODNÍ PODMÍNKY PLATNÉ DO Úvodní ustanovení OBCHODNÍ PODMÍNKY PLATNÉ DO 31.10.2018 1. Úvodní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě NakupLedky.cz vedený provozovatelem Lukáš Kosík, Blahoslavova 233/6, 130 00,

Více

TMS DESIGNEO TOURNAMENT MANAGEMENT SYSTEM. Designeo Creative s.r.o. je členem skupiny Mibcon.

TMS DESIGNEO TOURNAMENT MANAGEMENT SYSTEM. Designeo Creative s.r.o. je členem skupiny Mibcon. TMS DESIGNEO TOURNAMENT MANAGEMENT SYSTEM Designeo Creative s.r.o. je členem skupiny Mibcon. Co je TMS Designeo Tournament Management System je nástroj pro kompletní správu sportovních turnajů. Úspěšně

Více

www.dpd.cz/objednavkysvozu Návod k aktivaci

www.dpd.cz/objednavkysvozu Návod k aktivaci www.dpd.cz/objednavkysvozu Návod k aktivaci DPD CZ Kliknutím na záložku Žádost o aktivaci DelisID otevřete sekci, ve které požádáte o aktivaci přístupu. Je nezbytné správně vyplnit všechny údaje, které

Více

Ceník OneProduct.cz. Ceník doplňkových služeb. Bez měsíčních poplatků

Ceník OneProduct.cz. Ceník doplňkových služeb. Bez měsíčních poplatků Ceník OneProduct.cz Ceník doplňkových služeb Jednoproduktový eshop bez měsíčních poplatků, žádné tarify a žádné skryté poplatky. Zde uvádíme ucelený ceník systému OneProduct.cz včetně doplňkových služeb.

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ verze 1. účinná od 25.5.2018 Náš e-shop marusik.cz,. se sídlem v Ostravě, K Turkovu 3286/3 723 00, IČO: 28609867 (dále jen správce ) jasně a otevřeně sděluje, jak zpracovává

Více

Dokumentace k propojení e-shopu FastCentrik a ekonomického systému POHODA

Dokumentace k propojení e-shopu FastCentrik a ekonomického systému POHODA Dokumentace k propojení e-shopu FastCentrik a ekonomického systému POHODA Z tohoto dokumentu se dozvíte, co vše lze ze systému POHODA naplnit do administrace e-shopu FastCentrik a jak se tato data následně

Více