Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne"

Transkript

1 Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů zastupitelstva Nepřítomen: Hodina Jiří Zapisovatel: Emilie Vopeláková Ověřovatelé zápisu: Ing. Hodina František, Ing. Sladký Rostislav Občané : 4 Starosta obce Ing. Klabouch Vladislav zahájil jednání, přivítal přítomné zastupitele. Konstatoval, že zastupitelstvo obce je usnášeníschopné a navrhl, aby se řídilo následujícím programem. Návrh programu 1. Volba zapisovatele 2. Volba ověřovatelů zápisu 3. Kontrola plnění usnesení 4. Hospodaření obce v roce Hospodářská činnost v roce Rozpočtové opatření č.1/ Inventarizace majetku obce Záblatí k Smlouva o věcném břemeni 9. Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene 10. Směnná smlouva 11. Výběr zhotovitele stavební akce,,udržovací práce objekt garáže st.parc.č.143/1 v obci Záblatí (k.ú. Záblatí u Prachatic) 12. Výběr dodavatele prací -,,Těžba a přibližování harvestorovou technikou v lesních porostech ve vlastnictví obce Záblatí 13. Určení priorit výstavby PC v k.ú. Křišťanovice u Záblatí, Petrovice u Záblatí, Řepešín 14. Investice a opravy v roce Revokace usnesení č.5/14/16 ze dne Záměr prodeje pozemku 17. Aktualizace místního Programu obnovy venkova na období Různé Tento návrh programu byl přijat všemi přítomnými zastupiteli obce.

2 1.Volba zapisovatele Na návrh starosty obce byla zvolena zapisovatelem Emilie Vopeláková. Hlasování : pro 5 zdržel se 1 proti 0 2. Volba ověřovatelů zápisu Na návrh starosty obce byli jako ověřovateli zápisu většinou 5 hlasy zvoleni Ing. Sladký Rostislav a Ing. Hodina František. Hlasování : pro 5 zdržel se 1 proti 0 3. Kontrola plnění usnesení z 23. zasedání zastupitelstva Usnesení z 23. zasedání zastupitelstva byla splněna. Smlouva,, Rekonstrukce LC U Palase s vybraným dodavatelem byla podepsána. Dotace na JčKÚ byly podány. Smlouva na koupi pozemku od M.Sarauerové podepsána. O titul Městys zatím nezažádáno. 4. Hospodaření obce v roce 2016 Starosta seznámil zastupitele s rozpočtovými příjmy a rozpočtovými výdaji Obce Záblatí v roce Celkové příjmy za rok 2016 činily ,53 Kč a celkové výdaje za rok 2016 činily ,47 Kč. Hospodářský výsledek hospodaření v roce 2016 činil ,06 Kč. Zastupitelstvu byly dále předloženy výkazy FIN 02, Výkaz zisku a ztrát, Rozvaha a Hodnotící zpráva hospodaření za rok Hospodářská činnost v roce 2016 Starosta seznámil zastupitele s příjmy a náklady Obecních lesů obce Záblatí za rok Celkové příjmy za rok 2016 činily ,- Kč Celkové náklady za rok 2016 činily ,- Kč. Hospodářský výsledek v roce 2016 činil ,- Kč. Zastupitelstvu byly předloženy výkazy : Výkaz zisků a ztrát, Přehled vybraných ukazatelů hospodaření v obecních lesích. Usnesení č.1/24/17 Obecní zastupitelstvo bere na vědomí informaci o výsledku hospodaření obecních lesů v roce Výkaz zisků a ztrát a Přehled vybraných ukazatelů hospodaření v obecních lesích jsou součástí tohoto zápisu.

3 6. Rozpočtové opatření č.1/2017 Příjmy příjmy navýšeny o ,- Kč na celkové příjmy ,- Kč Výdaje výdaje navýšeny o ,- Kč na celkové výdaje ,- Kč Výsledek hospodaření rozpočtového opatření č.1/2017 je ,- Kč. Celkový upravený hospodářský výsledek je ,- Kč. Usnesení č.2/24/17 Obecní zastupitelstvo schvaluje rozpočtové opatření č.1/2017. Rozpočtové opatření je součástí tohoto zápisu. 7. Inventarizace k Starosta informoval členy zastupitelstva s výsledky inventarizace majetku obce Záblatí k Usnesení č.3/24/17 Obecní zastupitelstvo schvaluje výsledky inventarizace majetku obce k Smlouva o věcném břemeni Starosta předložil zastupitelstvu ke schválení smlouvu o zřízení věcného břemene v k.ú. Petrovice p.č. 266, 269. Jedná se o umístění nového kabelového vedení NN a kabelové skříně, stavby realizované pod názvem,,petrovice u Záblatí 3 OM: knn přip st11. Obec Záblatí obdrží jednorázový poplatek pro věcné břemeno za každou parcelu ve výši 5.000,- Kč. Starosta předložil zastupitelstvu ke schválení smlouvu o zřízení věcného břemene v k.ú. Záblatí u Prachatic p.č.645, 644. Jedná se o umístění nového kabelového vedení NN a kabelové skříně, stavby realizované pod názvem,,petrovice u Záblatí 3 OM: knn přip st11. Obec Záblatí obdrží jednorázový poplatek pro věcné břemeno za každou parcelu ve výši 5.000,- Kč. Usnesení č.4/24/17 Obecní zastupitelstvo schvaluje uzavření Smlouvy o zřízení věcného břemene v k.ú. Petrovice p.č.266, 269 a v k.ú. Záblatí u Prachatic p.č. 645, 644 mezi firmou E.ON a obcí Záblatí.

4 9. Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene Starosta předložil zastupitelstvu,,smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene. Jedná se o uložení kabelu na č.p. 33. v k.ú. Hlásná Lhota. Tato smlouva je zatím odložena z důvodu výstavby kanalizace v osadě Hlásná Lhota. 10. Směnná smlouva Jedná se o směnu pozemků p.č. 51/8 v k.ú. Záblatí u Prachatic ve vlastnictví pana Karla Kolafy a pozemků p.č. 635/3 a p.č. 77/4 v k.ú. Záblatí u Prachatic ve vlastnictví obce Záblatí. Směna pozemků se provádí bez finančního dorovnání. Usnesení č.5/24/17 Obecní zastupitelstvo schvaluje směnu pozemků p.č. 51/8 v k.ú. Záblatí u Prachatic a p.č. 635/3 a p.č. 77/4 v k.ú. Záblatí u Prachatic. 11. Výběr zhotovitele udržovací práce objekt garáže st.parc.č.143/1 v obci Záblatí (k.ú. Záblatí u Prachatic) Výběr provedli v souladu s pravidly pro zadávání VŘ malého rozsahu v podmínkách obce Záblatí starosta a místostarostka. Usnesení č.6/24/17 Obecní zastupitelstvo souhlasí s návrhem starosty a místostarostky zadat zakázku firmě SURA A CO s.r.o. Ktiš za cenu ,- Kč s DPH a pověřuje starostu k podpisu smlouvy s vítěznou firmou dle nabídky.

5 12. Výběr dodavatele prací - těžba a přibližování harvestorovou technikou v lesních porostech ve vlastnictví obce Záblatí Výběr se provedl v souladu s pravidly pro zadávání výběrového řízení malého rozsahu v podmínkách obce Záblatí. Osloveny byly firmy na základě doporučení obecního hajného; odsouhlasené zastupitelstvem obce na 23. obecním zastupitelstvu dne Matějka Jan, Petrovice u Sušice Jihozápadní dřevařská a.s., Sušice Kolář Václav Nepomuk Volarská lesní a dřevařská s.r.o. Volary Otevírání obálek provedla komise jmenovaná starostou ve složení : Ing. Klabouch Vladislav Vopeláková Emilie Korytarová Kamila Hodnocení provedla hodnotící komise jmenovaná starostou ve složení : Ing. Klabouch Vladislav Vopeláková Emilie Korytarová Kamila Nabídky podaly : - hmotnost 0,29 m3 ; přibližovací vzdálenost 500 m Matějka Jan, Petrovice u Sušice 440,- Kč/m3 Jihozápadní dřevařská a.s., Sušice 370,- Kč/m3 LANGAS s.r.o. 400,- Kč/m3 Návrh hodnotící komise uzavřít smlouvu s Jihozápadní dřevařskou a.s., Sušice, která podala nejnižší nabídkovou cenu. Usnesení č.7/24/17 Obecní zastupitelstvo souhlasí s návrhem hodnotící komise zadat zakázku,,těžba a přibližování harvestorovou technikou v lesních porostech ve vlastnictví obce Záblatí firmě Jihozápadní dřevařská a.s., Sušice za ceny dle nabídky ze dne a pověřuje starostu k podpisu smlouvy přiložené v nabídce.

6 13. Určení priorit výstavby PC v k.ú. Křišťanovice u Záblatí, Petrovice u Záblatí a Řepešín Starosta předložil návrh na určení priorit výstavby PC v k.ú. Křišťanovice u Záblatí, Petrovice u Záblatí a Řepešín. KÚ Řepešín UPC 3 a UPC 8 (obchvat) AB UPC 6 (k vodojemu) PAM UPC 2 (k Johanovi) PAM KÚ Petrovice C 3 C 7a a C 7b C 4 AB PAM PAM KÚ Křišťanovice C 6 C 2 C 3 C 11 AB a PAM AB a PAM AB PAM Usnesení č.8/24/17 Obecní zastupitelstvo stanovuje shora uvedené priority výstavby PC v k.ú. Křišťanovice u Záblatí, Petrovice u Záblatí a Řepešín.

7 14. Investice a opravy v roce 2017 Archiv ,- Kč s DPH TS ,- Kč s DPH Kabiny ,- Kč s DPH (dokončení) ČOV Dotace + úvěr KB ,- Kč (úvěr cca ,- Kč) Vlek k traktoru Traktor na údržbu zeleně ,- Kč ,- Kč s DPH Márnice ,- Kč s DPH obec cca ,- Kč Rozhlas ,- Kč s DPH obec cca ,- Kč Hasičské auto Auto lesy LC,,U Palase ,- Kč ( dotace MVČR + KÚ ČB ,- Kč s DPH ) ,- Kč bez DPH ,- Kč bez DPH Hospoda I. etapa cca ,- Kč s DPH Příprava PD sběrný dvůr Vrty a studna Řepešín Vrty a voda Záblatí Přístřešek sportoviště Obecní úřad Hřiště pro seniory

8 15. Revokace usnesení 5/14/16 ze dne Usnesením byla odsouhlasena směna pozemků v k.ú. Záblatí u Prachatic mezi obcí a manželi Binderovými. Z důvodu zástavního práva k pozemku nelze směna provést. Usnesení č.9/24/17 Obecní zastupitelstvo ruší usnesení č.5/14/16 ze dne Záměr prodeje pozemku Starosta seznámil zastupitele se záměrem prodeje pozemku v k.ú. Záblatí u Prachatic, část pozemku 9/1 dle GP 57/2014 z , jedná se o část a o 121 m2. Usnesení č.10/24/17 Obecní zastupitelstvo schvaluje záměr prodeje části pozemku 9/1 dle GP 57/2014 z část a o 121 m Aktualizace místního Programu obnovy venkova na období Starosta seznámil zastupitele s návrhem aktualizace Místního programu obnovy venkova na období Usnesení č.11/24/17 Obecní zastupitelstvo schvaluje aktualizaci Místní programu obnovy venkova obce Záblatí na období let

9 18. Různé Zrcadlo Křišťanovice MK - ANO Poskytnutí peněžitého daru ve výši 5.000,- Kč ZŠ Zlatá stezka 387, Prachatice Peněžitý příspěvek na varhany pro Svatovítskou katedrálu ve výši 1.000,- Kč Původní návrh 5.000,- Kč Hlasování : pro 3 zdržel se 0 proti závěr Starosta poděkoval přítomným zastupitelům za účast a jednání zastupitelstva ve 20,30 hod. Ověřovatelé zápisu : Ing. Sladký Rostislav Ing. Hodina František Ing.Klabouch Vladislav starosta obce Zapisovatel : Vopeláková Emilie místostarostka

10

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 30.01.2018 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 30.01.2018 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 25.09.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 30. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 30. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 30. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 28.08.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 7 členů

Více

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 28.12.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 13.10.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 28.07.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 15.05.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 12.04.2019 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 04.03.2015 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 12.10.2015 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 10.05.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 7 členů

Více

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 22.11.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 4 členi

Více

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 21.8.2019 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 16.06.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 01.09.2015

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 01.09.2015 Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 01.09.2015 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 31.03.2014 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.03.2016

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.03.2016 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.03.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.08.2013 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 6 členů

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva konaného 5. června 2013

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva konaného 5. června 2013 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 5. června 2013 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17,15 hod. Zasedání řídil : Bc. Martin Muchka starosta obce Přítomno : 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2016

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2016 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2016 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo ve 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou veřejná.

Více

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing.

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing. Z á p i s z 14. zasedání zastupitelstva Městyse Čestice konaného dne 27.09.2012 od 18.00 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomno: 7 zastupitelů 4 zastupitelé omluveni 4 občané ( viz přiložené

Více

Z Á P I S č. 1 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č. 1 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 1 / 2 0 1 9 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 9.1.2019 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni členové ZO: p. Ohrazda,

Více

Zápis. z 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 15. srpna 2014.

Zápis. z 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 15. srpna 2014. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 41. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

86/02 Dětské hřiště bod jednání programu č. 3 splněno (Usnesení 5/02 ze dne )

86/02 Dětské hřiště bod jednání programu č. 3 splněno (Usnesení 5/02 ze dne ) Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Janová Den konání: 22. února 2012 Začátek jednání: 17,00 hod. Místo konání: kancelář starosty obce Přítomni: viz. prezenční listina Konec jednání: 18,50 hod. 1.

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Jersín

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Jersín Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Jersín Datum a místo konání: Začátek jednání: Ukončení jednání: Přítomní zastupitelé: Ostatní : 4. 4. 2018 Jersín, zasedací místnost OÚ 19:00 hod 20:30 hod p. Jurek,

Více

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 17.7.2019, od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

Z Á P I S Z 24. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z 24. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z 24. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 12.12.2017 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn na

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 27. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.5.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 27. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.5.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.5.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

1. Starosta přednesl zprávu o činnosti obecního úřadu od minulého zasedání obecního zastupitelstva

1. Starosta přednesl zprávu o činnosti obecního úřadu od minulého zasedání obecního zastupitelstva Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Tišnovská Nová Ves konaného dne : 7.2.2013 v 19,00 hod. v budově obecního úřadu č.p. 29 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 62/2012 konaného dne 2.11.2012. Schválený program jednání:

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 62/2012 konaného dne 2.11.2012. Schválený program jednání: Obec Sousedovice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 62/2012 konaného dne 2.11.2012 Přítomni: Ježek, Polanka, Houdek, Marek M, Kotrch Vl. a J. Beneš Nepřítomni: Nehézová M.-omluvena Hosté:

Více

ZÁPIS č.2 /2018. Čehovice 12. Organizační věci 13. Diskuse 14. Usnesení 15. Závěr

ZÁPIS č.2 /2018. Čehovice 12. Organizační věci 13. Diskuse 14. Usnesení 15. Závěr ZÁPIS č.2 /2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce, které se konalo v pondělí 16. dubna 2018 v 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního domu. Přítomno šest zastupitelů a pět občanů. 1. PROGRAM JEDNÁNÍ

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 104/2015 konaného dne 28.7.2015 v 19,00hodin

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 104/2015 konaného dne 28.7.2015 v 19,00hodin Obec Sousedovice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 104/2015 konaného dne 28.7.2015 v 19,00hodin Přítomni: Polanka P., Nehézová M., Houdek M., Beneš J., Marek Milan, Kotrch Vladimír Nepřítomni:

Více

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne v hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne v hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 25.4.2018 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Přítomno bylo šest členů

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 11. 12. 2018 od 18 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 24.09.2018 od 17,00 hodin. Usnesení č. 42-53/2018 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále jen zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

ZÁPIS č. 31 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 10. října 2017

ZÁPIS č. 31 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 10. října 2017 ZÁPIS č. 31 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 10. října 2017 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Michal

Více

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 21. 08. 2019 Omluveni: - Neomluveni: - Hosté: -. Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Obecní

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014 Místo konání : Začátek : Zasedání řídil : Přítomni : Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014 Omluveni : - Neomluveni : - Hosté: - Zapisovatel : Ověřovatelé zápisu

Více

o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 13. 7. 2016 v Těšeticích Starosta obce zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

ZÁPIS č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:30 hodin dne 19. května 2015

ZÁPIS č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:30 hodin dne 19. května 2015 ZÁPIS č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:30 hodin dne 19. května 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek (nepřítomen omluven),

Více

ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne

ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne 14.1.2016. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 19:20 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

ZÁPIS č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 6. června 2016

ZÁPIS č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 6. června 2016 ZÁPIS č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 6. června 2016 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Martin Vaněček, Václav Hořejší, Miroslav

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013 Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013 Místo: zasedací místnost KD Urbanov Přítomni zastupitelé: Jiří Kotrba, Martin Nosek, Pavel Špaček, Jaroslav Šebesta, Bohdan Staller,

Více

Z Á P I S. z jednání zastupitelstva Města Bělčice, které se konalo dne od h v malé zasedací místnosti radnice v Bělčicích

Z Á P I S. z jednání zastupitelstva Města Bělčice, které se konalo dne od h v malé zasedací místnosti radnice v Bělčicích Z Á P I S z jednání zastupitelstva Města Bělčice, které se konalo dne 28.7. 2016 od 19.00 h v malé zasedací místnosti radnice v Bělčicích Přítomni: Vejšický, Převrátil, Mašek, Šilha, Srbová, ing. Zeman

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se pět členů zastupitelstva

Více

Zápis č. 7/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014

Zápis č. 7/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014 Zápis č. 7/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014 Místo konání : Dvory nad Lužnicí obecní úřad Začátek : 18 hodin Zasedání řídil : Jan Herzog, starosta obce Přítomni : viz

Více

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod.

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října 2016 18.00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Josef David, Jan Šnábl (příchod v 18.20.hod.), Marie Mašová, Miroslav

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

Obec Hospříz * * * * * *

Obec Hospříz * * * * * * Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/607/2018 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 21.09.2018 Z á p i s z 27. zasedání

Více

Zápis č /2015 a přijatá usnesení

Zápis č /2015 a přijatá usnesení Obec Výrava, Výrava 116, 50303 Smiřice Zápis č. 12-10/2015 a přijatá usnesení z 12. zasedání zastupitelstva obce konaného v pondělí 26. 10. 2015, v zasedací místnosti obecního úřadu, zahájeno v 19:00 hod.

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne v hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích.

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne v hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích. ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 1.4.2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích. Přítomni: JosefPrudík, Ivana Dočkalová, Marie Krištofová,

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Doudleby, konaného dne 29.1.2015

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Doudleby, konaného dne 29.1.2015 Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Doudleby, konaného dne 29.1.2015 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Doudleby Začátek: 18:00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Zdeněk Šmíd Přítomno:

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 28. 6. 2018 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 27. 09. 2016 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 30. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:00 hodin Přítomni:

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 6 členů zastupitelstva

Více

Zápis č. 2/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne

Zápis č. 2/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne Zápis č. 2/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 16.3. 2017 Přítomni zvolení zastupitelé: Zdeněk Mottl, Marie Ernestová,, Květa Křivánková, Dana Vyštejnová, Petr Velich Omluveni:

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis č. 10/2016 z průběhu zasedání Zastupitelstva obce Nechvalice, konaného v pátek dne od hodin ve Vratkově.

Zápis č. 10/2016 z průběhu zasedání Zastupitelstva obce Nechvalice, konaného v pátek dne od hodin ve Vratkově. Zápis č. 10/2016 z průběhu zasedání Zastupitelstva obce Nechvalice, konaného v pátek dne 9.12.2016 od 19.00 hodin ve Vratkově. Přítomní : Ing. Josef Konop, Ing. František Kortánek, Jiří Barhoň, Jiří Lalák,

Více

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 21. prosince 2016.

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 21. prosince 2016. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 26. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 5.6.2019 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 27.2.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem.

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 27.2.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 27.2.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Přítomni: Dle presenční listiny, která tvoří nedílnou součást tohoto zápisu,

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz. Z á p i s č.

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz. Z á p i s č. OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz Z á p i s č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konané dne 30. října

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 44. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 11.3.2013, od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (3 / 2018) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (3 / 2018) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Zápis ze zasedání Zastupitelstva (3 / 2018) obce Cotkytle konaného dne 21. 5. 2018 od 18.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli řítomni: Vlastimil Jureček, Josef Matějka, Mgr. Michaela

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 23.9.2016 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 5 hostů z

Více

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.02.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,40 hod. Přítomni členové

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 63. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 14.03.2018 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 28.3.2018 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 3 / 2018 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 3 / 2018 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 3 / 2018 ze dne 21. 3. 2018 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 21. 3. 2018 v 18:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se sedm členů

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne v hod. v Domě kultury v Chroustově

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne v hod. v Domě kultury v Chroustově Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne 28.6. 2012 v 19.00 hod. v Domě kultury v Chroustově Přítomni: Ing. Arnošt Juda, p. Josef Dvořák, Ing. Ivana Lisnerová, ing. Karel Mužátko,

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne Přítomni:

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne Přítomni: O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 25. 9. 2018 Přítomni: Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Josef Lakatoš

Více

Z Á P I S Z 36. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z 36. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z 36. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 7.10.2014 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn na úřední

Více

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2019 konaného dne 13. 2. 2019, od

Více

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 3. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 2-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 12. 02. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce 30/2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kačice, které se konalo dne 17.06.2013 od 18 hodin na OÚ v Kačici. Přítomni: p. Kolman, pí Gabrielová, p. Němeček, p. Froněk, p. Gabriel, pí Abrhámová, pí

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 19.12. 2016 od 17,00 hodin. Usnesení č. 105-119/2016 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od hod. listů:6

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od hod. listů:6 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 09.11. 2016 od 19.00 hod. listů:6 Přítomno 7 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Medalová Renata, Mašek Josef, Zejda Josef, Krejčí Jiří, Kovalčík Vladimír

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne 19.5.2010 Přítomno : 7 členů ZO Zástěra Václav, Kašparová Jana, Vodrážka Miroslav, Vacek Michal, Mgr. Tumová Gabriela, Brož Ladislav, František

Více