Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne"

Transkript

1 Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů zastupitelstva Nepřítomen: Hodina Jiří, Ing.Hodina František Zapisovatel: Emilie Vopeláková Ověřovatelé zápisu: Ing. Binder Miloslav, Nováková Pavla Starosta obce Ing. Klabouch zahájil jednání, přivítal přítomné zastupitele a občany. Konstatoval, že zastupitelstvo obce je usnášeníschopné a navrhl, aby se řídilo následujícím programem. Návrh programu 1. Volba zapisovatele 2. Volba ověřovatelů zápisu 3. Kontrola plnění usnesení z 15. zasedání zastupitelstva 4. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2015 obce Záblatí 5. Závěrečný účet roku Zpráva kontrolního výboru 7. Zpráva finančního výboru 8. Závěrečný účet DSO Prachaticko 9. Zpráva kontrolní komise DSO Prachaticko 10. Schválení přijatých opatření k nápravě chyb a nedostatků uvedených ve Zprávě o přezkoumání hospodaření obce Záblatí za rok Mimořádná inventarizace pozemků k Rozpočtové opatření č.6/ Smlouva o poskytnutí účelové dotace v rámci POV JčK Veřejnoprávní smlouva na úseku výkonu speciálního stavebního úřadu ve věcech místních komunikací 15. Smlouva o právu provést stavbu Oprava silnice III/14134 v úseku křiž. III/ Hlásná Lhota 16. Záměr prodeje pozemku 17. Prodej pozemků 18. Nákup terénního automobilu 19. VŘ zabezpečení financování spoluúčasti na dotované akci,, Kanalizace a ČOV v obci Hlásná Lhota, Kanalizace ČOV v obci Řepešín

2 20. Dotace z OPŽP,, Kanalizace a ČOV v obci Hlásná Lhota, Kanalizace ČOV v obci Řepešín 21. Projekt Pošta Partner 22. Pronájem a odvoz velkoobjemových kontajnerů na bioodpad 23. Různé 24. Závěr Tento návrh programu byl přijat všemi přítomnými zastupiteli obce. 1. Volba zapisovatele Na návrh starosty obce byla zvolena zapisovatelem Vopeláková Emilie. Hlasování : pro 4 zdržel se 1 proti 0 2. Volba ověřovatelů zápisu Na návrh starosty obce byli jako ověřovatelé zápisu většinou 4 hlasy zvoleni Ing. Binder Miloslav a Nováková Pavla ( jeden zastupitel se vždy hlasování zdržel ). Hlasování : pro 4 zdržel se 1 proti 0 3. Kontrola plnění usnesení z 15. zasedání zastupitelstva Úkoly z 15. zasedání zastupitelstva obce byly splněny, pouze zatím není podepsána smlouva o prodeji bytu v č.p.45 Záblatí. 4. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2015 obce Záblatí Starosta seznámil zastupitelstvo se závěry konečného přezkoumání hospodaření obce Záblatí pracovníky KÚ-Jčk, jehož dílčí část proběhla a konečné přezkoumání Při přezkoumání hospodaření nebyla zjištěna žádná závažná rizika, která by mohla mít negativní dopad na hospodaření územního celku v budoucnosti. Usnesení č.1/16/16 Zastupitelstvo obce projednalo Zprávu o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2015 obce Záblatí.

3 5. Závěrečný účet roku 2015 Starosta seznámil zastupitelstvo obce s ročními výkazy za rok 2015, se Závěrečnou zprávou za rok 2015, Závěrečným účtem za rok 2015 a se Zprávou o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2015 Obce Záblatí. Schválení Závěrečného účtu a roční účetní závěrky. Usnesení č.2/16/16 Obecní zastupitelstvo schvaluje na základě předložených ročních výkazů a inventarizace za rok 2015 účetní závěrku obce Záblatí sestavenou k Obecní zastupitelstvo schvaluje Závěrečný účet obce Záblatí za rok 2015 spolu se Zprávou o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2015 a uzavírá se souhlasem s celoročním hospodařením bez výhrad. Obecní zastupitelstvo schválilo Závěrečný účet a roční účetní Závěrku za rok Závěrečný účet byl proveden a uzavřen s vyjádřením bez výhrad. Součástí Závěrečného účtu je Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obce Záblatí za rok Obec Záblatí podá přezkoumávajícímu orgánu písemnou zprávu o plnění přijatých opatření k nápravě chyb a nedostatků uvedených ve Zprávě o přezkoumání hospodaření. 6. Zpráva kontrolního výboru Starosta seznámil zastupitele se Zprávou kontrolního výboru za rok Usnesení č.3/16/16 Obecní zastupitelstvo bere na vědomí Zprávu kontrolního výboru za rok 2015.

4 7. Zpráva finančního výboru Starosta seznámil zastupitele se Zprávou finančního výboru za rok Usnesení č.4/16/16 Obecní zastupitelstvo bere na vědomí Zprávu finančního výboru za rok Závěrečný účet DSO Prachaticko Starosta seznámil zastupitele obce se Závěrečným účtem DSO Prachaticko za rok Usnesení č.5/16/16 Obecní zastupitelstvo projednalo a schválilo Závěrečný účet DSO Prachaticko za rok Zpráva kontrolní komise DSO Prachaticko Starosta seznámil zastupitele obce se Zprávou z jednání kontrolní komise DSO Prachaticko za rok Usnesení č.6/16/16 Obecní zastupitelstvo projednalo a bere na vědomí Zprávu kontrolní komise DSO Prachaticko.

5 10. Schválení přijatých opatření k nápravě chyb a nedostatků uvedených ve Zprávě o přezkoumání hospodaření obce Záblatí za rok Popis zjištěné chyby a nedostatku: Kontrolou poskytnuté dotace na akci : Výstavba kolumbária na hřbitově v Záblatí bylo zjistěno, že při vyúčtování zálohy dotace nebylo postupováno v souladu s Oznámení o poskytnutí dotace (investičního charakteru) ze dne a s vyúčtování zálohy dotace GP Úcta k předkům ze dne K vyúčtování došlo až dne a doplatek byl zúčtován jako záloha. Nedostatek nebyl do ukončení přezkoumání hospodaření odstraněn : neodstraněn. Zaúčtováno v roce Nešlo opravit. Opatření : Obec bude při vyúčtovávání přijatých dotací postupovat v souladu s oznámením poskytnutí dotace a v souladu s vyúčtování záloh dotace. Opatření zavedeno ihned po provedení Přezkoumání hospodaření obce Záblatí za rok Popis zjištěné chyby a nedostku: Inventurní soupisy účtů 194 a 905 k , nejsou doloženy takovým způsobem, aby bylo možné ověřit, že skutečný odpovídá stavu účetnímu. Opatření : V provedené inventarizaci účtů 194 a 905, k je doložen pouze celkový soupis jednotlivých pohledávek. Tento nedostatek byl napraven přiřazením příslušných dokladů k jednotlivým pohledávkám. Opatření provedeno k Popis zjištěné chyby a nedostatku : Při převodu výsledku hospodaření na účet 432 nebyl dodržen okamžik uskutečnění účetního případu: Datum účetního případu má být shodný s datem schválení účetní závěrky. Účetní závěrka byla (dle protokolu) schválena dne , převod hospodářského výsledku nastal až dne Nedostatek nebyl do ukončení přezkoumání hospodaření odstraněn: neodstraněn. Opatření : Obec bude dodržovat okamžik uskutečnění účetního případu při převodu výsledku hospodaření na účet 432 datum účetního bude shodný s datem schválení účetní závěrky. Opatření : Zavedeno ihned po provedení Přezkumu hospodaření obce Záblatí za rok 2015.

6 4.-Popis zjištěné chyby a nedostatku: Kontrolou inventurních soupisů účtu 021 a 031 k bylo zjištěno, že zůstatky některých analytických účtů nesouhlasí se zůstatky dle Hlavní knihy(předvahy) analytické za období 12/2015 a také s částkami, které jsou uvedeny jako doplňující informace v Příloze ÚSC k (G. Stavby a H. Pozemky) Nedostatek nebyl do ukončení přezkoumání hospodaření odstraněn: neodstraněn. Opatření : Napraveno přeúčtováním zůstatek analytických účtů souhlasí se zůstatky dle Hlavní knihy. Opatření provedeno k Usnesení č.7/16/16 Obecní zastupitelstvo souhlasí s navrženými opatřeními k nápravě chyb a nedostatků uvedených ve Zprávě o přezkoumání hospodaření obce Záblatí za rok Mimořádná inventarizace pozemků k Zastupitelé byli seznámeni s výsledky mimořádné inventarizace pozemků, která byla provedena k z důvodu zapsání nového operátu katastru nemovitostí pro katastrální území Řepešín. Ocenění pozemků proběhlo v souladu s účetními postupy. Změna výměry + 5,4639 ha, cena ,- Kč. Usnesení č.8/16/16 Obecní zastupitelstvo schvaluje mimořádnou inventarizaci Pozemků k

7 12. Rozpočtové opatření č.6/2016 Příjmy příjmy navýšeny o ,- Kč na celkové příjmy ,- Kč Výdaje výdaje navýšeny o ,- Kč na celkové výdaje ,- Kč Výsledek hospodaření rozpočtového opatření č.6/2016 je ,- Kč Celkový upravený rozpočet roku 2016 je ,- Kč Rozpočtové opatření č.6/2016 je přílohou zápisu Usnesení č.8/16/16 Rozpočtové opatření provedl na základě pověření obecního zastupitelstva starosta obce. Obecní zastupitelstvo bere rozpočtové opatření 6/2016 na vědomí a souhlasí. 13. Smlouva o poskytnutí účelové dotace v rámci POV JčK 2016 Celková rekonstrukce sportovních kabin TJ Sokol Záblatí II. Etapa ,- Kč, max. 60 % celkových výdajů realizace Termín Hlasování : pro 5 zdržel se 0 proti Usnesení č.9/16/16 Obecní zastupitelstvo souhlasí s podpisem Smlouvy o poskytnutí účelové dotace v rámci POV JčK 2016.

8 14. Veřejnoprávní smlouva na úseku výkonu speciálního stavebního úřadu ve věcech místních komunikací Zajištění speciálního stavebního úřadu na úseku místních komunikací dle platné legislativy. Za jeden případ 1.500,- Kč. Veřejnoprávní smlouva bude uzavřena s MěÚ Prachatice. Usnesení č.9/16/16 Obecní zastupitelstvo schvaluje uzavření Veřejnoprávní smlouvy na úseku výkonu speciálního stavebního úřadu ve věcech místních komunikací s MěÚ Prachatice. 15. Smlouva o právu provést stavbu Oprava silnice III/14134 v úseku křiž. III/ Hlásná Lhota Starosta seznámil obecní zastupitelstvo s uzavřením Smlouva o právu provést stavbu Oprava silnice III/14134 v úseku křiž. III/ Hlásná Lhota s SÚS Jihočeského kraje. Usnesení č.9/16/16 Obecní zastupitelstvo bere na vědomí uzavření Smlouvy o právu provést stavbu Oprava silnice III/14134 v úseku křiž. III/ Hlásná Lhota s SÚS Jihočeského kraje. 16. Záměr prodeje pozemku Starosta seznámil zastupitele s návrhem záměru prodeje pozemku ve vlastnictví obce v k.ú. Křišťanovice. Z důvodu špatně identifikovatelné žádosti byl záměr prodeje pozemku odložen. Usnesení č.10/16/16 Obecní zastupitelstvo nesouhlasí se záměrem prodeje pozemku z důvodu špatně identifikovatelné žádosti pozemku a tento záměr byl odložen.

9 17. Prodej pozemků Usnesením zastupitelstva č.6/15/16 ze dne byl schválen záměr prodeje pozemku KN 713 v k.ú. Řepešín o velikosti 431 m2. Záměr o odkoupení pozemku projevila p. Kubišová Ludmila, Netolická 5, České Budějovice s p. Šemro Martinem, Dobrné 25, Český Krumlov. Obecní zastupitelstvo schvaluje prodej pozemku v k.ú. Řepešín, p.č. 713 o velikosti 431 m2 za cenu 25 Kč/m2, celkem ,- Kč. Usnesení č.11/16/16 Obecní zastupitelstvo schvaluje prodej pozemku v k.ú. Řepešín, p.č. 713 o velikosti 431 m2 za cenu ,- Kč p. Kubištové Ludmile a p. Šemro Martinovi. Usnesením zastupitelstva č.6/15/16 ze dne byl schválen záměr prodeje pozemku KN 707 v k.ú. Řepešín o velikosti 923 m2. Záměr o odkoupení pozemku projevil Ing. arch. Vosecký Ivan s Mgr. Voseckou Tamarou, Řepešín, Prachatice. Obecní zastupitelstvo schvaluje prodej pozemku v k.ú.řepešín, p.č. 707 o velikosti 923 m2 za cenu 25 Kč/m2, celkem ,- Kč. Usnesení č.12/16/16 Obecní zastupitelstvo schvaluje prodej pozemku v k.ú. Řepešín, p.č. 707 o velikosti 923 m2 za cenu ,- Kč Ing. arch. Voseckému Ivanu s Mgr. Voseckou Tamarou. Usnesením zastupitelstva č.6/15/16 ze dne byl schválen záměr prodeje pozemku KN 169/4 v k.ú. Horní Záblatí o velikosti 227 m2. Záměr o odkoupení pozemku projevil p. Zušťák Ladislav, Česká 667, Prachatice. Obecní zastupitelstvo schvaluje prodej pozemku v k.ú. Horní Záblatí, p.č. 169/4 o velikosti 227 m2 za cenu 30 Kč/m2, celkem 6.810,- Kč. Usnesení č.13/16/16 Obecní zastupitelstvo schvaluje prodej pozemku v k.ú. Horní Záblatí, p.č. 169/4 o velikosti 227 m2 za cenu 6.810,- Kč.

10 18. Nákup terénního automobilu Starosta seznámil obecní zastupitelstvo s technickým stavem terénního automobilu, který používají Obecní lesy Záblatí ( stáří 10 let). Dále navrhl nákup nového terénního automobilu ve stejné kategorii, jako současný terénní automobil, formou výběrového řízení., ve kterém budou osloveny následující firmy : MOTO Plzeň s.r.o., DAJBYCH s.r.o., PORSCHE INTER AUTO CZ s.r.o. Plzeň TOYOTA DOLÁK s.r.o. Usnesení č.14/16/16 Obecní zastupitelstvo schvaluje vypsání VŘ na nákup nového terénního automobilu pro Obecní lesy Záblatí. 19. VŘ zabezpečení financování spoluúčasti na dotované akci,, Kanalizace a ČOV v obci Hlásná Lhota, Kanalizace ČOV v obci Řepešín Starosta předložil zastupitelstvu návrh na vyhlášení VŘ na zabezpečení spoluúčasti na dotované akci,, Kanalizace a ČOV v obci Hlásná Lhota, Kanalizace ČOV v obci Řepešín Usnesení č.15/16/16 Obecní zastupitelstvo schvaluje vyhlášení VŘ k podání nabídky na zabezpečení financování spoluúčasti na dotované akci,, Kanalizace a ČOV v obci Hlásná Lhota, Kanalizace ČOV v obci Řepešín těmto bankám : KB Prachatice ČSOB Prachatice ČS Prachatice

11 20. Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku,, Kanalizace a ČOV v obci Hlásná Lhota, Kanalizace a ČOV v obci Řepešín Starosta informoval zastupitele, že obci byla poskytnuta dotace z operačního programu životního prostředí na,,výstavba Kanalizace a ČOV v obci Hlásná Lhota, Kanalizace a ČOV v obci Řepešín. Starosta předložil návrh zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku, kterou zpracovala fa. PROVOD s.r.o., Ústí nad Labem ( na základě smlouvy o dílo) Starosta dále předložil návrh na jmenování zástupců obce Záblatí do komise na otevírání obálek a do hodnotící komise. 1. Zástupci obce do komise na otevírání obálek : Ing. V. Klabouch, Ing. M. Binder, E. Vopeláková náhradníci : Ing. R. Sladký, P. Nováková, K. Korytarová 2. Zástupci obce do hodnotící komise : Ing. M. Binder, E. Vopeláková, Ing. R. Sladký, V. Mráz, P. Nováková náhradníci : Ing. V. Klabouch, Ing. F. Hodina, J. Hodina, K. Korytarová Na základě smlouvy o dílo VŘ administruje firma PROVOD, s.r.o., Ústí nad Labem Usnesení č.16/16/16 Obecní zastupitelstvo schvaluje zadávací dokumentaci pro podlimitní veřejnou zakázku,, Výstavba Kanalizace a ČOV v obci Hlásná Lhota, Kanalizace ČOV v obci Řepešín. Dále schvaluje zástupce Obce Záblatí do komise na otevírání obálek a do hodnotící komise i náhradníky. 21. Projekt Pošta Partner Starosta informoval a představil zastupitelům projekt,, Partner Pošta. Obecní zastupitelstvo rozhodlo, že o Projektu Partner Pošta bude rozhodovat později. 22. Pronájem a odvoz velkoobjemových kontajnerů na bioodpad Starosta seznámil zastupitele s možností pronájmu a odvozu velkoobjemových kontajnerů na bioodpad o poskytování služeb Farma Benátky s.r.o. jeden kontejner 600,- Kč s DPH - o případném využívání obecní zastupitelstvo rozhodne později

12 23. Různé Zastupitelstvo odsouhlasilo žádosti o příspěvek na : - nohejbalový turnaj,,řepešínská smeč ve výši 5.000,- Kč - Dětský den v Řepešíně ve výši 5.000,- Kč - setkání rodáků osady Hlásná Lhota ve výši 6.000,- Kč - místostarostka seznámila zastupitele se souhlasem p. Vágnera Josefa, jehož je obec Záblatí opatrovníkem s tím, že si bude finančně přispívat na úhradu nákladů sociální služby ve zdravotnickém zařízení ústavní péče ze svých úspor 24. Závěr Starosta poděkoval přítomným zastupitelům a občanům za účast a jednání zastupitelstva ve 21,15 hod. ukončil. Ověřovatelé zápisu : Ing. Binder Miloslav Nováková Pavla Zapisovatel : Vopeláková Emilie Ing. Klabouch Vladislav

13

14

15

16

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 28.07.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 15.05.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 22.11.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 4 členi

Více

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 13.10.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 10.05.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 7 členů

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 12.04.2019 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 15.02.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 25.09.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 12.10.2015 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 04.03.2015 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 28.12.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 30. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 30. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 30. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 28.08.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 7 členů

Více

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 21.8.2019 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 30.01.2018 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 30.01.2018 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 01.09.2015

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 01.09.2015 Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 01.09.2015 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.08.2013 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 6 členů

Více

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/368/2017 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 15.06.2017 Z á p i s z 20. zasedání

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 31.03.2014 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl.

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl. Zápis č. 44/14 z 44. zasedání zastupitelstva obce Pňov-Předhradí konaného dne 14.4.2014 Přítomni: dle presenční listiny Program: 1. Zahájení schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu. 3. Schválení

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.03.2016

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.03.2016 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.03.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 6 členů

Více

Zápis č.2/12/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne

Zápis č.2/12/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne Zápis č.2/12/2014 2.zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne 4.12.2014 Místo konání: zasedací místnost OÚ Volfířov Začátek: 18.05 hod. Přítomno: 10 členů zastupitelstva Omluveni: F. Novák Zasedání

Více

Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce Bečice. Den a místo konání: 29. června 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce Bečice. Den a místo konání: 29. června 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Bečice Zastupitelstvo obce Bečice 391 75 Malšice www.becice.cz IČ: 00512524 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 2/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Frahelž konané dne 26. 4. 2015

Zápis č. 2/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Frahelž konané dne 26. 4. 2015 Zápis č. 2/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Frahelž konané dne 26. 4. 2015 Přítomni: Petr Malecha, Jan Hešík, Pavla Malecová, Jaroslav Malec, Josef Špírek, Jiří Košina, Ladislav Kopačka, viz prezenční

Více

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 12.6.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 19:30 František Bouček,

Více

Z Á P I S Z 16. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z 16. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z 16. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 21.6.2016 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn na úřední

Více

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 4/2017 ze dne od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří.

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 4/2017 ze dne od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Zápis z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 4/2017 ze dne 28.6.2017 od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Přítomno: 6 členů OZ, omluveni 2 členové OZ. Jmenovitě dle prezenční listiny. Zapisovatel:

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

ZÁPIS č. 04/2014 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Mezouň konaného dne 26. 5. 2014 v budově OÚ v Mezouni

ZÁPIS č. 04/2014 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Mezouň konaného dne 26. 5. 2014 v budově OÚ v Mezouni ZÁPIS č. 04/2014 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Mezouň konaného dne 26. 5. 2014 v budově OÚ v Mezouni Přítomni: Hana Braunová, Ing. Miroslav Hrubý, Ivan Ouřadník, Mgr. Jan Škeřík, Hana

Více

Zápis z 28. řádného zasedání zastupitelstva obce Věžná

Zápis z 28. řádného zasedání zastupitelstva obce Věžná Přítomni: Zápis z 28. řádného zasedání zastupitelstva obce Věžná Ladislav Vlach, Jiří Kotrba, Tomáš Kertis, Lukáš Tichý, Josef Mareš, Miroslav Zíka, Ing. Pavel Martinec viz prezenční listina Ověřovateli

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve 20.00 hod. v pohostinství v Žihobcích Přítomni: Omluven: 13 členů zastupitelstva ředitelka PO Základní škola a Mateřská

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 51. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 28.6.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Zápis číslo 03 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne

Zápis číslo 03 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne Obec Libotov Libotov 80, 544 01 Dvůr Králové nad Labem 01, E-Mail: obec.libotov@tiscali.cz www.libotov.cz 499694152 Zápis číslo 03 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne 05.06.2017 přítomní: Kraus

Více

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 13.6.2018 v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

obec Olbramice 7. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 23. března 2016 Ověřovatelé: Ing. Iva Vostrejžová Dušan Dutszák

obec Olbramice 7. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 23. března 2016 Ověřovatelé: Ing. Iva Vostrejžová Dušan Dutszák obec Olbramice 7. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 23. března 2016 Ověřovatelé: Ing. Iva Vostrejžová Dušan Dutszák Zapisovatel: Dagmar Křupková Přítomni: Vítězslav Bednář Ing. Iva Vostrejžová

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Zápis č. 12/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 24. června 2016

Zápis č. 12/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 24. června 2016 Zápis č. 12/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 24. června 2016 Místo konání: kancelář ZO Přítomni: p. Miroslav Břenda, pí.marie Šedivá, sl. Kateřina Javorská, p. Jiří Dobiáš, p. Tomáš Kukla,

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 28. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 19.6.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 28. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 19.6.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 19.6.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Havířová

Více

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 28. června 2013.

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 28. června 2013. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 26. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 3. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BUDKOV KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ BUDKOV OD 18: 00 HODIN

ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BUDKOV KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ BUDKOV OD 18: 00 HODIN OBEC BUDKOV Z Á P I S č. 4 / 2 0 1 7 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BUDKOV KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ BUDKOV 21. 6. 2017 OD 18: 00 HODIN Zasedání řídil: starosta obce Ing. Petr Hejhal Přítomni členové ZO:

Více

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin. Obec Ctiboř Ctiboř 70, 347 01 IČ: 00868841 Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne 29. 6. 2017 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Brouček, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 19. 11. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

ZÁPIS Z VII. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BOROTICE z

ZÁPIS Z VII. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BOROTICE z ZÁPIS Z VII. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BOROTICE z 15. 5. 2019 Přítomno: 9 zastupitelů Občanů: 1 1. Zahájení Zasedání zastupitelstva obce (ZO) zahájil starosta obce Michal Petrák v 19,00 hodin. Je přítomno

Více

Usnesení č. 3/05/15 Zastupitelstvo obce bere na vědomí zprávu o činnosti rady obce ze zasedání 9 12. Hlasování o usnesení: PRO 14 PROTI 0 ZDRŽEL 0

Usnesení č. 3/05/15 Zastupitelstvo obce bere na vědomí zprávu o činnosti rady obce ze zasedání 9 12. Hlasování o usnesení: PRO 14 PROTI 0 ZDRŽEL 0 Výpis usnesení - ZÁPIS č. 05 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Hrušky konaného dne 2. 6. 2015 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hrušky Starostka obce, Bc. Jana Filipovičová (dále jen

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích * * *

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích * * * Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne 11.6.2014 od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Přítomní: Dolák, Kubešová, Kyrianová, Pelikán, Ročovský, Trenda Omluveni:

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 3/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 31. 3. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Mgr. Luboš Rambousek, Jaromír Štěpán, Mgr. Zuzana Sovová, Ing. Zdeněk Fišer, Jaroslava Kubová, Marie Šestáková

Mgr. Luboš Rambousek, Jaromír Štěpán, Mgr. Zuzana Sovová, Ing. Zdeněk Fišer, Jaroslava Kubová, Marie Šestáková Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dolní Slivno --------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání: 19.5.2016 od 18:00 hod. Místo konání:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 21. 06. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se pět členů

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

USNESENÍ. 6 členů zastupitelstva (po složení slibu 7 členů zastupitelstva)

USNESENÍ. 6 členů zastupitelstva (po složení slibu 7 členů zastupitelstva) USNESENÍ z 10. jednání Zastupitelstva obce Dolní Nivy, které se uskutečnilo dne 30. června 2016 v době od 17.00 do 18.45 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Dolní Nivy Přítomno: Omluveni: Neomluveni:

Více

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení

Více

OBEC JANSKÁ. Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne

OBEC JANSKÁ. Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne OBEC JANSKÁ Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne 24. 06. 2011. Jednání zastupitelstva obce se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Janské od 18,10 hod., ukončeno

Více

Zápis z veřejného zasedání

Zápis z veřejného zasedání Zápis z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 3/2015 ze dne 11. 5. 2015 od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu v Záboří Přítomni: dle prezenční listiny Zapisovatel: Pavel Marek Ověřovatelé: Marie Antonyová,

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích Přítomni : JosefPrudík, Marie Procházková, Ivana Dočkalová,

Více

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 14. 01. 2013 v Těšeticích Starosta obce zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 3/2014, které se konalo 26.6.2013 od 18.00 v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje

Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 3/2014, které se konalo 26.6.2013 od 18.00 v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 3/2014, které se konalo 26.6.2013 od 18.00 v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Přítomni: Daniel Mikušík, Jaroslav Houba, Josef Jedlička, Miroslav Čonka,

Více

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 17. zasedání

Více

Zápis č.6. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdec. ze dne

Zápis č.6. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdec. ze dne Zápis č.6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 27.5. 2019 Přítomni zvolení zastupitelé: Zdeněk Mottl, Marie Ernestová, Květa Křivánková Dana Vyštejnová,, Miroslava Ungrová, Václav Mraček

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz. Z Á P I S č. 2/15

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz. Z Á P I S č. 2/15 OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 2/15 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 29.6.2015 v 18.00 hod. Místo a čas: kancelář

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva 2/2010 ze dne 09.03.2010 konaného na obecním úřadu ve Slapech

Zápis ze zasedání zastupitelstva 2/2010 ze dne 09.03.2010 konaného na obecním úřadu ve Slapech Zápis ze zasedání zastupitelstva 2/2010 ze dne 09.03.2010 konaného na obecním úřadu ve Slapech Zahájení v 18,15 hod Přítomni: Ing. František Neužil, Michael Horáček, Jan Vebr, František Vosmik, František

Více

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:7 Zasedání řídil

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 26. 4. 2016 Přítomní: P. Vaňásek, J. Dědina, R. Douda, Ing. Ivana Soldánová, L. Chytra, Mgr. V. Sokolová, Mgr. Lucie Skořepová Omluvení:

Více

ZÁPIS č. 05/2018 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne v budově obecního úřadu v Mezouni

ZÁPIS č. 05/2018 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne v budově obecního úřadu v Mezouni ZÁPIS č. 05/2018 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25.6. 2018 v budově obecního úřadu v Mezouni Přítomni: Hana Braunová, Mgr. Jan Škeřík, Zdeněk Veselý, Hana Kailová,

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od hod. listů : 5

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od hod. listů : 5 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 23. 4. 2015 od 18.00 hod. listů : 5 Přítomno 7 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Kovalčík Vladimír, Vykysalová Dita, Zejda Josef, Medalová Renata,,

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 13. dubna 2017 od 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru.

z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 13. dubna 2017 od 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru. Z Á P I S č. 16 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 13. dubna 2017 od 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru. Zapisovatel zápisu: Mareš Milan Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne 12. 2. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 3. 10. 2016, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 6. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 11. 07. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018(dále jen

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 20. prosince 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 20. prosince 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 20. prosince 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu Zapisovatel: Bc. Petr Záviška Ověřovatelé: Mgr. Jan Hauerland, Ivana Bechová Přítomni:

Více

Zápis č. 5-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 30.6.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 5-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 30.6.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Strana 1 Zápis č. 5-2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 30.6.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Dubská Ivana Mádlíková Helena, Ing.

Více

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne v. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne v. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne 17. 6. 2015 v místnosti knihovny. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler Omluveni : Braun, Nesvadba Úvodem přivítal starosta

Více

Zápis č. 3/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva Města Stárkova konaného dne 24. 06. 2015 na sále radnice ve Stárkově.

Zápis č. 3/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva Města Stárkova konaného dne 24. 06. 2015 na sále radnice ve Stárkově. 1 strana ze 5 stran zápisu ze zasedání ZM Stárkov konaného dne 24. 6 2015 Zápis č. 3/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva Města Stárkova konaného dne 24. 06. 2015 na sále radnice ve Stárkově. Přítomní

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu

Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne 13.6. 2012 v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Přítomni: Veverka Zdenek, Bolina Bohuslav, Frýdl Petr, Červenka

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 10.11.2016 v 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 7 Program:

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 13. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 08. 06. 2015 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Máslovice dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Máslovice dne Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Máslovice dne 7. 6. 2016 Přítomni zastupitelé obce: Ing. arch. Čeněk Feix, Stanislav Koranda, Ing. Vojtěch Poláček, Ing. Vladimíra Sýkorová, Mgr. Ludmila

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis a usnesení 35. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod.

Zápis a usnesení 35. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod. Zápis a usnesení 35. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 22. 5. 2017 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI zastupitelé: Miroslav Nogol, Michaela Zuczková, Roman Pientok, Jan Ondraczka, Petr Riedel, Jindřich Mackowski,

Více