Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne"

Transkript

1 Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů zastupitelstva Omluveni: Emilie Vopeláková, Ing. František Hodina Zapisovatel: Ing. Rostislav Sladký Ověřovatelé zápisu: Jiří Hodina, Václav Kovář Starosta obce Ing. Klabouch zahájil jednání, přivítal přítomné zastupitele a občany. Konstatoval, že zastupitelstvo obce je usnášeníschopné. Návrh programu: 1. Volba zapisovatele 2. Volba ověřovatelů zápisu 3. Kontrola plnění usnesení 32. zasedání zastupitelstva. 4. Kontrola z MMR ČR 5. Rozpočtové opatření č.1/ Rozpočtové opatření č.2/ Rozpočtové opatření č.3/ Smlouvy o poskytnutí grantu z KÚ Jčk 9. Vyhodnocení VŘ na rekonstrukci vodovodu a kanalizace Horní Záblatí 10. Napojení budoucích uživatelů na místní vodovod v majetku obce 11. Napojení budoucích uživatelů na místní kanalizaci v majetku obce 12. Napojení budoucích uživatelů na MK v Horním Záblatí 13. Smlouva o provedení a umístění stavby 14. Dohoda o náhradě za přičlenění honebních pozemků 15. Věcná břemena 16. Záměr prodeje pozemků 17. Prodej pozemků 18. Pronájem pozemků 19. Pronájem obecní hospody 20. Směna pozemků 21. Vypsání VŘ na zpracování projektové dokumentace 22. Vypsání VŘ na zabezpečení technického dozoru 23. Různé 24. Závěr Tento návrh programu byl přijat všemi přítomnými zastupiteli obce.

2 1. Volba zapisovatele Na návrh starosty obce byl většinou čtyř hlasů zvolen zapisovatelem Ing. Rostislav Sladký (jeden zastupitel se zdržel hlasování). 2. Volba ověřovatelů Na návrh starosty obce byli jako ověřovatelé zápisu většinou čtyř hlasů zastupitelů zvoleni Jiří Hodina a Václav Kovář (jeden zastupitel se vždy hlasování zdržel). 3. Kontrola plnění usnesení 32. zasedání zastupitelstva Starosta vypsal podle usnesení č. 8/32/14 výběrové řízení a vyzval k účasti na akci Rekonstrukce vodovodu a kanalizace Horní Záblatí odsouhlasené firmy. Dále podle usnesení č.11/32/14 řešil zaslanou petici občanů Křišťanovic dopisem, v koordinaci s ředitelem SPÚ Prachatice. 4. Kontrola z MMR ČR Starosta informoval zastupitelstvo se závěry kontrolních orgánů MMR ČR z kontroly využití dotace, kterou obdržela Obec Záblatí na odstranění následků povodní v roce Závěrečné vyhodnocení obdržené dotace bylo schváleno a uzavřeno. Usnesení č.1/33/14 Obecní zastupitelstvo bere informaci o provedené kontrole orgány MMR ČR na vědomí. 5. Rozpočtové opatření č.1/2014 Starosta seznámil zastupitele s rozpočtovým opatřením č.1/2014, které na základě delegovaných pravomocí schválil. Jedná se o navýšení příjmů o 5.000,- Kč na celkovou částku ,- Kč a navýšení výdajů o ,- Kč na celkové výdaje ,- Kč. Rozpočtové opatření č.1/2014 je součástí zápisu. Usnesení č. 2/33/14 Obecní zastupitelstvo bere na vědomí informaci starosty o schválení rozpočtového opatření č.1/ Rozpočtové opatření č.2/2014 Starosta seznámil zastupitele s rozpočtovým opatřením č.2/2014, které na základě delegovaných pravomocí schválil. Jedná se pouze o navýšení výdajů o ,- Kč na celkovou částku ,- Kč. Rozpočtové opatření č.2/2014 je součástí zápisu. Usnesení č.3/33/14 Obecní zastupitelstvo bere na vědomí informaci starosty o schválení rozpočtového opatření č.2/2014.

3 7. Rozpočtové opatření č.3/2014 Starosta předložil zastupitelům ke schválení Rozpočtové opatření č. 3/2014, ve kterém se navyšují příjmy o ,- Kč na celkovou částku ,- Kč. Výdaje se navyšují o částku ,- Kč na celkovou částku ,- Kč. Rozpočtové opatření č.3/2014 je součástí zápisu. Usnesení č. 4/33/14 Obecní zastupitelstvo schvaluje Rozpočtové opatření č.3/ Smlouvy o poskytnutí grantu z KÚ Jčk Obec Záblatí obdržela od KÚ Jčk granty na realizaci projektu Obnova vodovodního řadu Horní Záblatí ve výši ,- Kč a na realizaci projektu Obnova kanalizačního řadu Horní Záblatí ve výši ,- Kč. Začátek realizace projektů je stanoven na , dokončení nejpozději do Usnesení č. 5/33/14 Obecní zastupitelstvo pověřuje starostu obce k podpisu obou Smluv o poskytnutí grantu. 9. Vyhodnocení VŘ na rekonstrukci vodovodu a kanalizace Horní Záblatí Na základě usnesení zastupitelstva č. 8/32/14 bylo vypsáno VŘ na rekonstrukci vodovodu a kanalizace Horní Záblatí. Do soutěže byly vyzvány čtyři firmy. Obálky s nabídkami odevzdaly firmy: Reno Šumava a.s., Strabag a.s. a Protom Strakonice s.r.o. Firma Rosa Prachatice se z kapacitních důvodů z VŘ omluvila. Ve 20,00 bylo zahájeno otevírání obálek s nabídkami. Protokol z veřejného otevírání obálek a protokol z jednání je součástí zápisu Po vyhodnocení nabídek bylo konstatováno, že ekonomicky nejvýhodnější je nabídka firmy Reno Šumava a.s. s nabídkovou cenou ,- Kč bez DPH. Hlasování: pro 4 proti 0 zdržel se 1 Usnesení č. 6/33/14 Obecní zastupitelstvo schvaluje průběh a výsledek výběrového řízení a pověřuje starostu obce k podpisu smlouvy o dílo s firmou Reno Šumava a.s.

4 10. Napojení budoucích uživatelů na místní vodovod v majetku obce Starosta předložil zastupitelům ke schválení smlouvy o napojení budoucích uživatelů: - Václav Kovář - Ing. Jiří Klabouch a Mgr. M. Bartošíková - V. Kasalová a Johan Kasal na místní vodovod v Horním Záblatí, který je majetkem obce. Napojení musí být provedeno do Jednorázová úhrada každého uživatele za připojení činí ,- Kč. Hlasování: pro 4 proti 0 zdržel se 1 Usnesení č. 7/33/14 Obecní zastupitelstvo schvaluje smlouvy o napojení budoucích uživatelů v Horním Záblatí na obecní vodovod s jednorázovou úhradou za připojení ,- Kč. 11. Napojení budoucích uživatelů na místní kanalizaci v majetku obce Starosta předložil zastupitelům ke schválení smlouvy o napojení budoucích uživatelů: - Václav Kovář - Ing. Jiří Klabouch a Mgr. M. Bartošíková - V. Kasalová a Johan Kasal na místní kanalizaci v Horním Záblatí, která je majetkem obce. Napojení musí být provedeno do Jednorázová úhrada každého uživatele za připojení činí ,- Kč. Hlasování: pro 4 proti 0 zdržel se 1 Usnesení č. 8/33/14 Obecní zastupitelstvo schvaluje smlouvy o napojení budoucích uživatelů v Horním Záblatí na obecní kanalizaci s jednorázovou úhradou za připojení ,- Kč. 12. Napojení budoucích uživatelů na MK v Horním Záblatí Starosta informoval zastupitele o podepsání smlouvy o povolení užívání místní komunikace v Horním Záblatí budoucími uživateli mezi Obcí a Ing. Jiřím Klabouchem a Mgr. M. Bartošíkovou. Usnesení č. 9/33/14 Obecní zastupitelstvo bere na vědomí podepsání smlouvy o napojení budoucích uživatelů na MK v Horním Záblatí. 13. Smlouva o provedení a umístění stavby Jedná se o prodloužení STL plynovodu a STL plynovodní přípojky pro budoucí uživatele v k.ú. Horní Záblatí: - Václav Kovář, - Ing. Jiří Klabouch a Mgr. M. Bartošíková, - V. Kasalová a Johan Kasal.(Ke staveb. povolení akce).

5 Hlasování: pro 4 proti 0 zdržel se 1 Usnesení č. 10/33/14 Obecní zastupitelstvo schvaluje Smlouvu o provedení a umístění stavby a pověřuje starostu obce k podepsání smluv. 14. Dohoda o náhradě za přičlenění honebních pozemků Starosta seznámil zastupitele s žádostí o uzavření dohody o náhradě za přičlenění honebních pozemků do společenstevní honitby Volary Blanice. Toto přičlenění bylo realizováno na základě rozhodnutí MěÚ Prachatice ze dne Jedná se o pozemky ve vlastnictví Obce Záblatí v k.ú. Křišťanovice a k.ú. Zbytiny. Roční náhrada za přičlenění honebních pozemků bude ve výši 50,- Kč za hektar + DPH, tedy celkem za 4.873,- Kč + DPH. Usnesení č. 11/33/14 Obecní zastupitelstvo schvaluje přičlenění honebních pozemků ve vlastnictví Obce Záblatí v k.ú. Křišťanovice a k.ú. Zbytiny do společenstevní honitby Volary-Blanice za uvedenou roční náhradu. 15. Věcná břemena Starosta seznámil zastupitele s návrhem tří Smluv o zřízení věcného břemene a jedním návrhem Smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene od firmy E.ON Distribuce s.r.o. První smlouva o zřízení VB je na akci Záblatí-Binder knn a VB na pozemku ve vlastnictví obce KN 9/1 k.ú. Záblatí. Jednorázová náhrada za zřízení VB činí ve výši 760,- Kč(bez DPH). Druhá smlouva je na akci Řepešín-ČOV, knn a VB na pozemcích ve vlastnictví obce KN 35, 36/1 a 561 v k.ú. Řepešín. Jednorázová náhrada za zřízení VB činí 1.400,- Kč(bez DPH). Třetí smlouva je na akci Hlásná Lhota-ČOV, knn a VB na pozemcích ve vlastnictví obce KN 493/1 a 472/2 v k.ú. Hlásná Lhota. Jednorázová náhrada za zřízení VB činí 2.200,- Kč(bez DPH). U těchto smluv nemůže být realizováno usnesení zastupitelstva č.4/22/13 o jednotném poplatku za zřízení VB, protože ve sml. o sml. budoucích byly již schváleny navrhované částky E.ON. Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení VB je na stavbu Horní Záblatí, p. Dufek. VB bude na pozemku ve vlastnictví obce KN 570/1 v k.ú. Horní Záblatí. Jednorázová náhrada za zřízení VB bude ve výši 5.000,- Kč.

6 Usnesení č. 12/33/14 Obecní zastupitelstvo schvaluje uvedené Smlouvy o zřízení věcného břemene a Smlouvu o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene s uvedenými náhradami. 16. Záměr prodeje pozemků Starosta seznámil zastupitele s žádostmi o odprodej pozemků, které obdržel Obecní úřad v Záblatí. V k.ú. Hlásná Lhota se jedná o pozemky KN 8/3 o velikosti 577 m2, KN 459/5 o velikosti 190 m2 a pozemek KN 493/23 o velikosti 235 m2, všechny ve vlastnictví Obce Záblatí. V k.ú. Křišťanovice o část parcely 379/1 a část parcely 379/1 kolem pozemku KN 55, který je v soukromém vlastnictví. Parcela 379/1 je ve vlastnictví Obce Záblatí. V následné diskuzi a podrobné analýze nebyly pozemky v k.ú. Křišťanovice vzhledem k probíhajícím KPÚ doporučeny k odprodeji. Hlasování o pozemcích KN 8/3 a 459/5 v k.ú. Hlásná Lhota: pro 4 proti 0 zdržel se 1 Hlasování o pozemku KN 493/23 v k.ú. Hlásná Lhota: pro 5 proti 0 zdržel se 0 Usnesení č. 13/33/14 Obecní zastupitelstvo schvaluje záměr prodeje pozemků KN 8/3, KN 459/5 a KN 493/23 v k.ú. Hlásná Lhota a zamítá odprodej pozemků v k.ú. Křišťanovice. 17. Prodej pozemků Usnesením zastupitelstva č. 9/32/14 ze dne byl schválen záměr prodeje části pozemkové parcely KN 10 v k. ú. Řepešín. Vzhledem ke skutečnosti, že k záměru prodeje neměl nikdo žádnou připomínku starosta obce dal návrh na schválení prodeje tohoto pozemku Ing.arch. Voseckému za 15,- Kč/m2. Geometrické oddělení pozemku od parcely KN 10 zabezpečí nabyvatel. Hlasování: pro 4 proti 0 zdržel se 1 Usnesení č. 14/33/14 Obecní zastupitelstvo schvaluje prodej části parcely KN 10 v k.ú. Řepešín Ing. arch. Voseckému za 15,- Kč/m Pronájem pozemků Starosta seznámil zastupitele s obdrženými žádostmi o pronájem pozemků ve vlastnictví Obce Záblatí.

7 O pronájem obecního pozemku v k.ú. Zbytiny požádala firma ZEFA Volary a o pronájem předzahrádky v k.ú. Zvěřenice požádala paní Hlinková. Starosta odložil rozhodnutí o pronájmu parcely v k.ú. Zbytiny až po projednání záměru činnosti s majitelem firmy ZEFA Volary a pronájem pozemku části návsi v k.ú. Zvěřenice až po rekognoskaci na místě samém. 19. Pronájem obecní hospody Na základě usnesení zastupitelstva č. 6/32/14 ze dne , které schválilo záměr pronájmu a skutečností, že o pronájem projevila zájem pouze současná pronajimatelka, starosta obce dal návrh na schválení pronájmu obecní hospody dosavadnímu nájemci paní Aleně Rajlové za měsíční nájem ve výši 2.500,- Kč. Nájem uzavřít počínaje březnem 2014 na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou ½ roku. Hlasování: pro 4 proti 1 zdržel se 0 Usnesení č. 15/33/14 Obecní zastupitelstvo schvaluje pronájem obecní hospody na dobu neurčitou s ½ roční výpovědní lhůtou za měsíční nájem 2.500,- Kč. 20. Směna pozemků Starosta seznámil zastupitelstvo s žádostí pana Vlastimila Kováře o majetkoprávní narovnání směnné smlouvy podle usnesení zastupitelstva č. 10/29/13 ze dne Důvodem je různá kvalita směňovaných pozemků. Jde o nevyužitelnost směněného pozemku pod a kolem transformátoru o velikosti cca m2 na pozemku KN 53/11. Z tohoto důvodu požaduje pan Vlastimil Kovář finanční kompenzaci a cenu pod a v okolí transformátoru snížit z 30,- Kč na 10,- Kč. Usnesení č. 16/33/14 Obecní zastupitelstvo schvaluje revokaci usnesení zastupitelstva č. 10/29/13 ze dne a snižuje cenu směňovaného pozemku KN 53/11 o velikosti cca m2 z 30,- Kč za m2 na 10,- Kč za m2. Nutnou velikost nevyužitelného pozemku stanoví starosta obce. 21. Vypsání VŘ na zpracování projektové dokumentace Starosta informoval zastupitelstvo o stavu žádosti o dotaci na výstavbu ČOV a kanalizaci v osadách Řepešín a Hlásná Lhota. V případě obdržení dotace musí být projektová dokumentace pro zadání stavby zpracována dle Vyhlášky č.230/2012 k zákonu č.137/2006 Sb. v platném znění. Proto starosta navrhuje

8 schválit VŘ na zpracování projektové dokumentace pro zadání stavby a do VŘ vyzvat firmy: - PROVOD s.r.o. Ústí nad Labem - PRAVES s.r.o. Domažlice - EKOEKO s.r.o. ČeskéBudějovice - RONEX GROUP s.r.o. Volary Usnesení č. 17/33/14 Obecní zastupitelstvo schvaluje vypsání VŘ na zpracování zadávací dokumentace na stavbu Kanalizace a ČOV Řepešín a Kanalizace a ČOV Hlásná Lhota. Do VŘ vyzvat firmy PROVOD s.r.o. Ústí nad Labem, PRAVES s.r.o. Domažlice, EKOEKO s.r.o. České Budějovice a RONEX GROUP s.r.o. Volary. Hlavním kritériem hodnocení nabídek bude cena díla. Podmínkou realizace pak obdržení dotace. 22. Vypsání VŘ na zabezpečení technického dozoru Na základě předpokládané ceny staveb ČOV a kanalizace v osadách Řepešín a Hlásná Lhota je podmínkou zabezpečení technického dozoru investora. Proto starosta obce navrhuje vypsání VŘ na zabezpečení technického dozoru investora na stavby Kanalizace a ČOV Řepešín a Kanalizace a ČOV Hlásná Lhota. Do VŘ vyzvat firmy: - PROVOD s.r.o. Ústí nad Labem - PRAVES s.r.o. Domažlice - EKOEKO s.r.o. České Budějovice - RONEX GROUP s.r.o. Volary Usnesení č. 18/33/14 Obecní zastupitelstvo schvaluje vypsání VŘ na zabezpečení technického dozoru investora na stavby Kanalizace a ČOV Řepešín a Kanalizace a ČOV Hlásná Lhota. Do VŘ vyzvat firmy: - PROVOD s.r.o. Ústí nad Labem - PRAVES s.r.o. Domažlice - EKOEKO s.r.o. České Budějovice - RONEX GROUP s.r.o. Volary Hlavním kritériem hodnocení nabídek bude cena díla. Podmínkou realizace pak obdržení dotace.

9 23. Různé starosta podal zastupitelům informaci o kácení svahu u hřbitova a o způsobu úhrady za dřevo, které azylový dům v Záblatí odebral (20 prm). Cena bude stejná jako samovýroba u firmy Zemědělská výroba Kovář, to je 150,- Kč/prm starosta seznámil zastupitele s návrhem smlouvy s Jihočeským krajem na modernizaci silnice Záblatí Řepešín. Podle 110 odst. 2 písm. a) zákona č. 183/2006 Sb., stavební zákon je nutné uzavřít Smlouvu o právu provést stavbu mezi Obcí Záblatí a Jihočeským krajem, prostřednictvím Správy a údržby silnic Jihočeského kraje. Na závěr projednávaného bodu starosta dal návrh na schválení uvedené smlouvy Usnesení č. 19/33/14 Obecní zastupitelstvo schvaluje uzavření Smlouvy o právu provést stavbu s Jihočeským krajem a pověřuje starostu obce k podpisu smlouvy. Obecní úřad v Záblatí obdržel žádost pana Jana Korytara, bytem v Horním Záblatí č.p. 22, o přijetí za člena Mysliveckého sdružení Záblatí Šumava. Starosta navrhl oznámit záměr přidělení volného místa člena MS tak, aby se mohli přihlásit zájemci, kteří splňují následující podmínky: - trvalý pobyt v Obci Záblatí - nebýt členem jiného MS O přijetí rozhodne zastupitelstvo. Usnesení č. 20/33/14 Obecní zastupitelstvo vyhlašuje záměr přidělení volného místa člena Mysliveckého sdružení Záblatí Šumava a pověřuje místostarostu obce k vypsání záměru na volné místo člena sdružení. Starosta obce seznámil zastupitelstvo s Platebním výměrem na pokutu za opožděné tvrzení daně, kterou obecní úřad obdržel od Finančního úřadu pro Jihočeský kraj ve výši 901,- Kč. Jedná se o podání daňového přiznání k DPH za 4.čtvrtletí 2013, které bylo podáno opožděně. Lhůta pro podání byla do a daňové přiznání bylo podáno Nedodržení stanoveného termínu bylo způsobeno elektronickým podáním, které neproběhlo. Selhání elektronické cesty bylo způsobeno, faktem že daňové přiznání bylo podáno v době úprav IT na obecním

10 úřadě. Daňové přiznání pak bylo opakovaně zasláno FÚ na vyžádání Starosta požádal zastupitele o prominutí náhrady pokuty účetni obce. Usnesení č. 21/33/14 Obecní zastupitelstvo promíjí účetní obce náhradu pokuty od FÚ pro Jihočeský kraj za opožděné podání daňového přiznání Obce Záblatí za 4.čtvrtletí 2013 ve výši 901,- Kč. Starosta seznámil zastupitelstvo s žádostí paní Aleny Rajlové, hospodské obecní hospody, o pronájem kryté části sportovního areálu v Záblatí za účelem vystoupení hudební skupiny Parkán dne Tato kulturní akce by se konala v případě příznivého počasí v době od 20,00 do 01,00 hodin. Usnesení č. 22/33/14 Obecní zastupitelstvo schvaluje pronájem kryté části sportovního areálu v Záblatí za účelem vystoupení hudební skupiny Parkán dne paní Aleně Rajlové, hospodské obecní hospody. Výše nájmu je stanovena na 5.000,- Kč. V případě porušení dohod o ukončení vystoupení nebo úklidu pronajatého prostoru se nájem zvýší na ,- Kč. Starosta informoval zastupitele o jednání s vedoucím pobočky SPÚ v Prachaticích z důvodu výstavby cest v katastru Obce Záblatí a stanovení priority při jejich budování. Starosta navrhuje toto pořadí: v k.ú. Hlásná Lhota, odbočka z MK č.21 Hlásná Lhota, Křišťanovice k č.p. 10 (rodina Turkova) v k.ú. Záblatí, MK- od č.p. 19 Lukešovi k bytovce č.p.26 - od hřbitova-k Farskému potoku 3. v k.ú. Záblatí-zahrady u sportovního areálu, Kovářovi-Pavlíkovi Usnesení č. 23/33/14 Obecní zastupitelstvo schvaluje uvedené prioritní pořadí budování cest SPÚ v k.ú. Obce Záblatí.

11 24. Závěr Starost poděkoval zastupitelům i občanům za účast a 33. jednání zastupitelstva ve 20,30 ukončil. Ověřovatelé zápisu: Jiří Hodina Václav Kovář.. Ing. Vladislav Klabouch Zapsal: Ing. Rostislav Sladký

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 12.04.2019 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 28.07.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 15.02.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 22.11.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 4 členi

Více

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 10.05.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 7 členů

Více

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 13.10.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 25.09.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 21.8.2019 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 30.01.2018 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 30. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 30. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 30. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 28.08.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 7 členů

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 04.03.2015 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 30.01.2018 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 28.12.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 12.10.2015 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.08.2013 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 15.05.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 16.06.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 01.09.2015

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 01.09.2015 Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 01.09.2015 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne 19.5.2010 Přítomno : 7 členů ZO Zástěra Václav, Kašparová Jana, Vodrážka Miroslav, Vacek Michal, Mgr. Tumová Gabriela, Brož Ladislav, František

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2016

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2016 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2016 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo ve 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou veřejná.

Více

Zápis č. 7/09/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov, konaného dne

Zápis č. 7/09/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov, konaného dne Zápis č. 7/09/2015 7. zasedání zastupitelstva Obce Volfířov, konaného dne 18.9.2015 Místo konání: OÚ Volfířov Začátek: 18.10 hod. Přítomno: 10 členů zastupitelstva Omluveni: H. Solařová Zasedání řídil:

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 2 / 2019 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 2 / 2019 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 2 / 2019 ze dne 20. 02. 2019 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 20. 02. 2019 v 18:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing.

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing. Z á p i s z 14. zasedání zastupitelstva Městyse Čestice konaného dne 27.09.2012 od 18.00 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomno: 7 zastupitelů 4 zastupitelé omluveni 4 občané ( viz přiložené

Více

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé:,,,, Petra Vasilová,, (účast od 18.30) Nepřítomní zastupitelé:

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE v zasedací místnosti OÚ Chyšky. zasedání č. 2/2018

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE v zasedací místnosti OÚ Chyšky. zasedání č. 2/2018 ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 11. 4. 2018 v zasedací místnosti OÚ Chyšky zasedání č. 2/2018 Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Lívanec Jiří, Ing.

Více

ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015

ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015 ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Zápis o průběhu 32. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 32. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 32. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 07. 06. 2018 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 13.8.2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 13.8.2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Obecní úřad Žeranovice, Žeranovice čp. 1, 76901 Holešov Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 13.8.2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: 7 členů OZ

Více

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 18.7.2016 Přítomni: Hák Libor, Hemza Rostislav, Hirš Karel, Poukar Jiří, Poukar Radim, Poukar Václav, Soukupová Jitka Zahájení zasedání zastupitelstva:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 12.2.2016, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2012 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 15. 3. 2012 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2015 ze dne 14. 1. 2015

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2015 ze dne 14. 1. 2015 Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2015 ze dne 14. 1. 2015 Místo a datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 14. 1. 2015 v 19:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 47/11 konaného dne 21.06.2011. Schválený program jednání:

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 47/11 konaného dne 21.06.2011. Schválený program jednání: Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 47/11 konaného dne 21.0.2011 Přítomni: Beneš, Houdek, Ježek, Marek, Nehézová, Polanka, Nepřítomni:Kotrch, Hosté:Ing. Radek Vačkář Schválený program

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Brouček, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 23.11. 2011 od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Přítomni: Dolák, Kubešová, Kyrianová, Lískovec, Pelikán, Ročovský, Trenda Omluveni:

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 29. dubna 2013

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 29. dubna 2013 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 29. dubna 2013 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Jůzková, Josef Lácha, Vlasta Tišlerová, Josef Novák, Stanislav Kahuda Přítomni veřejnost:

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 14. 9. 2012 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 14. 9. 2012 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 14. 9. 2012 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI Přítomni: Kubánek Jaroslav, Kučavík Martin, Ivanický Eduard, Říha Václav a Návratová Dagmar Do návrhové

Více

Zápis. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, které se konalo ve čtvrtek dne 3.4.3014 od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří.

Zápis. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, které se konalo ve čtvrtek dne 3.4.3014 od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, které se konalo ve čtvrtek dne 3.4.3014 od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří. Přítomni: 9 členů ZO, 3 občané, viz prezenční listina Omluveni: 0 Neomluveni:

Více

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Zahájeno: 18.15 hod. Ukončeno: 19.50 hod. Přítomni: Omluveni: P. Nevídal, V. Černý, Ing. F. Homola, K. Baka, Z.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 25.7.2018, od 19:30 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 27.9.2012 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 01.04.2019 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Zdeněk Kuncl, Ing. Bohumil Petrášek, JUDr. Tomáš Samek, Ing. Petr Samek Ing. Jan Tůma, MPA, tajemník Ing.

Více

Usnesení č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne

Usnesení č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne Usnesení č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 9.3.2017 Zastupitelstvo obce Bantice: Schvaluje: 1) návrh smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene na parc.č. 366/1 a

Více

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler.

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler. Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 5 / 2019 ze dne 24. 04. 2019 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 24. 04. 2019 v 18:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Z Á P I S. z jednání zastupitelstva Města Bělčice, které se konalo dne od h v malé zasedací místnosti radnice v Bělčicích

Z Á P I S. z jednání zastupitelstva Města Bělčice, které se konalo dne od h v malé zasedací místnosti radnice v Bělčicích Z Á P I S z jednání zastupitelstva Města Bělčice, které se konalo dne 28.7. 2016 od 19.00 h v malé zasedací místnosti radnice v Bělčicích Přítomni: Vejšický, Převrátil, Mašek, Šilha, Srbová, ing. Zeman

Více

Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Obecní úřad Žeranovice, Žeranovice čp. 1, 769 01 Holešov Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 24.3.2016 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: 9 členů

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 7. 1. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková, Vlastimil

Více

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy ZÁPIS 222018 z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne 26. 9. 2018 v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy Přítomni: Ludvík Drobný, Milena Hebnarová, Jaroslava Hebnarová,

Více

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM:

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM: Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 12-2009 z 12. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 22. 10. 2009 od 17. 00 hodin

Více

Zápis č. 7. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 7. září 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 7. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 7. září 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 7 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 7. září 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ing. Miroslav Čepčář, Ing. Kamil Chlupáč, Václav Janovský, David

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne v hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích.

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne v hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích. ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 1.4.2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích. Přítomni: JosefPrudík, Ivana Dočkalová, Marie Krištofová,

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení jednání Starosta obce

Více

ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1. 4. 2009 OD 18:30 HODIN

ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1. 4. 2009 OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 4 / 2 0 0 9 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1. 4. 2009 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni: p. Ohrazda, Trapl,

Více

Zápis č. 1/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 1/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 1/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 1. 2. 2019 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarosta Radek Krupa členové

Více

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce 30/2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kačice, které se konalo dne 17.06.2013 od 18 hodin na OÚ v Kačici. Přítomni: p. Kolman, pí Gabrielová, p. Němeček, p. Froněk, p. Gabriel, pí Abrhámová, pí

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 24. 2. 2016 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 14.2.2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Z Á P I S č. 11 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č. 11 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 11 / 2 0 1 7 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1.11. 2017 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni členové ZO: p. Ohrazda,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 06.04.2009 Usnesení č. 309 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 30.03.2009 Usnesení č. 310 Rada města na základě zprávy o posouzení a hodnocení nabídek,

Více

Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne v na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne v na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 13. 7. 2011 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 25. února 2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru.

z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 25. února 2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru. Z Á P I S č. 3 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 25. února 2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru. Zapisovatel zápisu: Dvořáková Jitka Ověřovatelé

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel Zasedání zastupitelstva obce Ostředek č. 5/2019 dne 11. února 2019 Místo konání: Kancelář OÚ Ostředek, Ostředek 60 Začátek zasedání: 17:05 Přítomni: Ing. Marek Škvor, Blanka Svobodová, Mgr. Pavel Zeman,

Více

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2019 konaného dne 13. 2. 2019, od

Více

Zápis z XXXIII. zasedání zastupitelstva městyse Nový Rychnov konaného dne 22. února 2018 v obřadní síni úřadu městyse v Novém Rychnově

Zápis z XXXIII. zasedání zastupitelstva městyse Nový Rychnov konaného dne 22. února 2018 v obřadní síni úřadu městyse v Novém Rychnově 33. zasedání zastupitelstva městyse Nový Rychnov Stránka 1 z 5 Zápis z XXXIII. zasedání zastupitelstva městyse Nový Rychnov konaného dne 22. února 2018 v obřadní síni úřadu městyse v Novém Rychnově Přítomní

Více

Z á p i s. o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Hrádek, konaného ve čtvrtek 13. ledna 2011 v 18:00 hodin v sále Kulturního domu Hrádek.

Z á p i s. o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Hrádek, konaného ve čtvrtek 13. ledna 2011 v 18:00 hodin v sále Kulturního domu Hrádek. Z á p i s o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Hrádek, konaného ve čtvrtek 13. ledna 2011 v 18:00 hodin v sále Kulturního domu Hrádek. Starosta zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Hrádek v 18:00

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 21. 11. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 21. 11. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 21. 11. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též

Více

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.4.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.4.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

Z á p i s. z 6. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 11. března 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 6. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 11. března 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

Zápis. z 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 15. srpna 2014.

Zápis. z 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 15. srpna 2014. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 41. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S. ze 4. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 4. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 4. zasedání ZM Sedlice konaného dne 27.3.2019 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. František Doušek, Ing. Jakub Herman 1. Zahájení

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.03.2016

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.03.2016 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.03.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 6 členů

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 31.8.2017 v 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni - zastupitelé: 8 členů ZO JUDr. Stanislav Němec, František Gořalík,

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: 9 Členů ZO Omluveni: 2 Neomluveni: - Jednání řídí : Zapisovatel/ka : Martin

Více

Zápis ze zasedání ZO č. 10 ze dne 10.8.2012 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin

Zápis ze zasedání ZO č. 10 ze dne 10.8.2012 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin Čj 00595/12/OÚ Zápis ze zasedání ZO č. 10 ze dne 10.8.2012 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin Přítomni: Vlastimil F, Jaroslav B, Jan B, Pavel S, Petr B, Nepřítomni omluveni: Nepřítomni neomluveni: Pavel Ch,

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. února Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. února Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. února 2016 Místo konání: Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 6 členů

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

OBEC PŘEDSLAVICE Předslavice č.p.17

OBEC PŘEDSLAVICE Předslavice č.p.17 OBEC PŘEDSLAVICE 387 01 Předslavice č.p.17 Zápis ze 7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Předslavice, konaného dne 20.12.2013 v 18:20 hod. v zasedací místnosti OÚ Předslavice. Přítomnost členů zastupitelstva

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 9 / 2015 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 9 / 2015 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 9 / 2015 ze dne 25. 11. 2015 Místo a datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 25. 11. 2015 v 19:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne od 18,00 hodin

Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne od 18,00 hodin Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne 4. 2. 2016 od 18,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Chleby bylo zahájeno v 18,00 hodin starostkou Ing. Lucií Šafránkovou (dále jako předsedající).

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 6 členů zastupitelstva

Více

ZÁPIS č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 17. února 2015

ZÁPIS č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 17. února 2015 ZÁPIS č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 17. února 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Z Á P I S. z 3. zasedání Zastupitelstva Obce Hrejkovice konaného dne

Z Á P I S. z 3. zasedání Zastupitelstva Obce Hrejkovice konaného dne Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva Obce Hrejkovice konaného dne 22.4. 2008 Místo konání: Začátek: Zasedání řídila: Přítomni: Zapisovatelka: Ověřovatelé zápisu: zasedací místnost Obecního úřadu v Hrejkovicích

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 104/2015 konaného dne 28.7.2015 v 19,00hodin

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 104/2015 konaného dne 28.7.2015 v 19,00hodin Obec Sousedovice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 104/2015 konaného dne 28.7.2015 v 19,00hodin Přítomni: Polanka P., Nehézová M., Houdek M., Beneš J., Marek Milan, Kotrch Vladimír Nepřítomni:

Více

Z á p i s č. 5 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 6. 5. 2015

Z á p i s č. 5 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 6. 5. 2015 Z á p i s č. 5 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 6. 5. 2015 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více