Zápis č. 26 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 26 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne"

Transkript

1 Zápis č. 26 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Přítomni: Uhrová Ivana, Vrbka Roman (od hod.), Koukal Antonín (od hodl.), Ing. Macek Jan, Netolička Zdeněk, Vejmělková Jana, Gric Jiří, Svoboda Jindřich, Ing. Mastný Martin, (9) Omluveni: Koukal Ladislav, Milan Škorpík Za veřejnost.: Miloš Kejnovský Zapisovatel: Věra Karafiátová Ověřovatelé zápisu: Jindřich Svoboda, Ing. Jan Macek Pozvánka včetně programu jednání byla zveřejněna na úřední desce a elektronické úřední desce 7 dní před termínem konání zasedání. Všichni členové zastupitelstva obce obdrželi pozvánku elektronickou poštou. Program jednání: 1. Schválení programu 2. Návrh a schválení zapisovatele a ověřovatelů zápisu 3. Zprávy z činnosti obecního úřadu 4. Finanční záležitosti schválení výsledků inventurních prací, schválení účetní závěrky zřízené PO, rozpočtové opatření 5. Stavební a majetkové záležitosti obce 6. Diskuse a závěr Ad 1) Schválení programu Starostka zahájila schůzi v hodin přivítáním všech přítomných a seznámením s programem jednání. Připomínky ani návrhy na doplnění programu nebyly. Výsledek hlasování: 7 hlasů pro, 0 proti, 0 zdrželo se hlasování Ad 2) Návrh a schválení zapisovatele a ověřovatelů zápisu Zastupitelstvo obce schvaluje zapisovatele Věru Karafiátovou a ověřovatele zápisu Jindřich Svobodu a Ing. Jana Macka Výsledek hlasování: 7 hlasů pro, 0 proti, 0 zdrželo se hlasování Kontrola usnesení ze zastupitelstva obce konaného dne Členové zastupitelstva obce byli seznámení se zněním všech schválených usnesení z veřejného jednání dne Nikdo nevznesl žádné připomínky.

2 Ad 3) Zprávy z činnosti obecního úřadu Starostka informovala, že je připravováno výběrové řízení na dodavatele k akci Revitalizace zeleně v lokalitě Kolonka. Dále informovala, že byla podepsána smlouva s firmou TRADO-BUS s.r.o. na zajištění linkové dopravy z Přibyslavic přes Číhalín do Červené Lhoty pro dopravu dětí z Červené Lhoty, které navštěvují zdejší základní školu. Autobusová linka bude jezdit pouze v době školního vyučování. Úhrada prokazatelné ztráty z této linkové dopravy se předpokládá ve výši cca 28 tis. Kč za rok a bude hrazena z rozpočtu naší obce. Členové zastupitelstva obce se seznámili se zněním Veřejného protestu k vyřazení knih z místní knihovny, který podali manželé Nekulovi. Znovu seznámila zastupitele s tím, že revize knižního fondu proběhla v naší obci po více než 20 letech. V knižních regálech byly knihy zaprášené, hygienicky závadné a značně poškozené. Dále zde byly knihy převzaté ze zrušené závodní knihovny bývalých Jihočeských papíren, které za celou dobu, kdy byly zapsány do katalogu knih naší knihovny, nebyly nikdy půjčeny. Revize se uskutečnila v měsíci srpen září 2017, což bylo mimo jiné také projednáno na zastupitelstvu obce v srpnu (zápis zveřejněn na webových stránkách obce). Prováděly ji odborné pracovnice Městské knihovny v Třebíči za účasti naší knihovnice paní Haškové Pavlíny. Paní Hašková sama vyřazené knihy procházela a ty, které byly značně poškozené, ale čtenáři žádané, zajistí do knihovny nové. Rovněž byly vyřazeny knihy, které měla knihovna v několika duplicitních výtiscích. Nepoškozené, vyřazené knihy byly předány do knihovních budek v nemocnicích a na nádražích, rovněž čtenáři si vyřazené knihy zdarma odebírali. Katalog celého knižního fondu naší knihovny je veřejně přístupný na webových stránkách, stejně jako ostatních knihoven v regionu. Čtenáři si tak mohou požadovaný knižní titul sami najít přes internet (odkaz na webových stránkách naší obce). Pokud nebude v katalogu naší knihovny, ale v katalogu jiné knihovny, mohou čtenáři požádat knihovnici o zajištění hledané knížky z jiné knihovny. Obec v rámci projektu VISK získala na modernizaci naší knihovny finanční grant z Ministerstva kultury a proto bylo nutné provézt revizi knihovního fondu, kterou je třeba podle Metodického pokynu a Standardu moderní knihovny provádět pravidelně nejméně 1x za 5 let. Nikdo ze zastupitelů neměl žádné připomínky. Manželům Nekulovým bude zaslána odpověď ve smyslu zákona o poskytování informací. Dále starostka navrhla navýšení částky rozpočtu na nákup knih do knihovny o 12 tis. Kč. Svůj návrh zdůvodnila tím, že dle metodického pokynu Ministerstva kultury by do obměny knižního fondu v naší knihovně měla být investována částka ve výši cca 22 tisíc Kč ročně. Rozpočet na nákup nových knih zůstal v letošním roce stejný jako v předchozích letech a to je 10 tis. Kč. Návrh usnesení č.1/26/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje navýšení výdajů rozpočtu na nákup knih do místní knihovny o ,-Kč.

3 Dále bylo krátce diskutováno, že pro umístění místní knihovny bude třeba najít vhodnější prostory. Jednou z možností je umístění knihovny do dosud nedokončené půdní vestavby nad zdravotním střediskem v ulici Pod Sady. Starostka informovala, že byla zakoupena sněhová radlice. Původní radlice byla pouze vypůjčena a navíc nesplňovala předepsané certifikace. Dále starostka seznámila zastupitele se žádostí kuchařek a školnice na zakoupení aku vozíčku na dopravu obědů ze školní jídelny do základní školy v hodnotě cca 32 tis. Kč. Do příštího zastupitelstva je třeba prověřit, zda tento vozíček splňuje požadované parametry pro převoz várnic s obědy z kopce od školní jídelny, prověřit cenově nejvýhodnější nabídku a následně bude rozhodnuto o zakoupení. Starostka informovala, že žádost o dotaci na rozšíření dětského hřiště o prvky fitcentra byla zaregistrována na Ministerstvu pro místní rozvoj ČR. Rozhodnutí o úspěšnosti žádosti bude známa cca v měsíci dubnu. V základní a mateřské škole proběhla revize herních prvků. Byl zjištěn špatný stav některých nářadí v tělocvičně základní školy a zcela nevyhovující stav prvků na zahradě mateřské školy. Bude provedena oprava nářadí v tělocvičně, dále bude třeba v letošním roce zakoupit nové herní prvky na zahradu mateřské školy, na což bude využit přislíbený dar z firmy Mann+Hummel. Jako každoročně, je vyhlášen Krajem Vysočina grantový program s možností získat dotaci v rámci Programu obnovy venkova Vysočiny. V letošním roce bude podána žádost na projekt Úprava hřbitova II. etapa, při které dojde k rozšíření míst na parkování aut, osazení informační cedule s lavičkami a úprava nového hřbitova o chodník ze zámkové dlažby. Starostka předložila návrhy veřejnoprávních smluv na příspěvky z obecního rozpočtu: - TJ Sokol Přibyslavice příspěvek ve výši 140 tis. Kč (z toho 130tis. oddíl kopané, 10tis. oddíl gymnastiky) na provozní náklady TJ - Římskokatolická farnost Přibyslavice příspěvek ve výši 200 tis. Kč na dokončení opravy věže kostela Sv. Anny a úpravy průčelí kostela Narození Panny Marie. - SDH Přibyslavice- příspěvek 80 tis. Kč na zhotovení nového ručně vyšívaného praporu a provozní náklady spojené s oslavami 125.výročí založení sboru - Myslivecké sdružení Přibyslavice příspěvek 15 tis. Kč na spolkovou činnost - Fracce z.s. 7 tis. Kč na provozní náklady, především pronájem tělocvičny ZŠ Starostka dala hlasovat o uzavření těchto smluv. Návrh usnesení č.2/26/2018:

4 Zastupitelstvo obce schvaluje uzavření veřejnoprávních smluv na příspěvek TJ Sokol Přibyslavice, Římskokatolická farnost Přibyslavice, SDH Přibyslavice, Myslivecké sdružení Přibyslavice, Fracce z.s. Starostka seznámila zastupitele s rozsudkem Okresního soudu v Třebíči ke sporu s firmou Letida. Okresní soud rozhodl o tom, že firma Letida je povinna uhradit obci částku ve výši 54 tis. Kč. Firma Letida proti tomuto rozsudku podala odvolání, ve kterém navrhují zcela zamítnout žalobu a přiznat náklady řízení v plné výši žalované firmě. Právní zástupce obce JUDr. Sochor navrhuje pro zajištění ochrany požadavků obce v případě, že budeme ve sporu úspěšní, podat návrh na nařízení předběžného opatření Okresnímu soudu v Třebíči, což znamená zákaz pro Letidu disponovat s finanční částkou do výše ,- Kč na jejím bankovním účtu. Poplatek za toto podání je ve výši 11 tis.kč s tím, že v případě, že obec spor vyhraje, bude obci vráceno z tohoto poplatku 10 tis.kč, správní poplatek ve výši 1 tis. Kč je nevratný. Členové zastupitelstva obce souhlasí s podáním žádosti o předběžné opatření. Návrh usnesení č.3/26/2018: Zastupitelstvo obce souhlasí s vydáním předběžného opatření Okresního soudu v Třebíči na zákaz disponování s finančními prostředky na bankovním účtu firmy Ledida ve výši ,- Kč. Místostarosta seznámil zastupitele s výsledkem jednání ohledně vybudování nové přípojky vody pro rodinný domek ing. Kejnovského v ulici Úvoz. Vzhledem k tomu, že všechny stávající rodinné domy jsou připojeny na původní vodovodní řád, který je již v havarijním stavu, navrhuje provozovatel vodovodu v naší obci Vodárenská akciová společnost Třebíč vybudovat nový vodovodní řád, na který by byly přepojeny všechny nemovitosti v ulici Úvoz a připojil by se také ing. Kejnovský. V letošním roce se předpokládá zpracování projektové dokumentace a zařazení do plánu investic dobrovolného svazku obcí Vodovody a kanalizace, který má vodovod v naší obci vložený do správy. Realizace celé investiční akce se předpokládá v příštím roce v případě, že budou zajištěna veškerá vyjádření a vydáno stavební povolení. Ad 4) Finanční záležitosti Předseda finančního výboru seznámil zastupitele s výsledky inventarizace a výsledky hospodaření obce za rok Dále seznámil zastupitele se zněním rozpočtových opatření č. 7-9/207, které v rámci své pravomoci schválila starostka obce. Seznámil zastupitele s rozpočtovým opatřením č. 10/2017 a 1/2018. Po krátké diskusi starostka dala o těchto opatřeních hlasovat.

5 Návrh usnesení č.4/26/2018: Zastupitelstvo obce bere na vědomí rozpočtová opatření č.7,8,9/2017. Zastupitelstvo obce schvaluje rozpočtová opatření č.10/2017 a 1/2018. Starostka obce předložila návrh na schválení účetní závěrky zřízené příspěvkové organizace Základní škola T.G.Masaryka a mateřská škola Přibyslavice za rok V roce došlo ke schválení pouze výsledku hospodaření a jeho převodu do rezervního fondu organizace. Návrh usnesení č.5/26/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje účetní závěrku příspěvkové organizace Základní škola T.G.Masaryka a mateřská škola Přibyslavice za rok 2016, kterou tvoří účetní výkazy Rozvaha, Výkaz zisku a ztráty a Příloha sestavené k včetně závěrečné zprávy o výsledcích provedené inventarizace majetku a závazků k Ad 5) Stavební a majetkové záležitosti obce Místostarosta informoval o plánovaných akcích v základní a mateřské škole a školní jídelně rozšíření školní jídelny, zakoupení myčky do základní školy, úprava zahrady MŠ a nákup nových herních prvků, odstranění terasy mateřské školy, oprav sociálního zařízení ve školní jídelně proběhlo Rozsvěcení vánočního stromu. Členové zásahové jednotky SDH se zúčastní školení na dýchací přístroje. Bude provedeno zaměření pozemků v ulici Polní. V ulici Mlýnská byla instalovány 3 nová světla. Místostarosta informoval o žádosti p. Galbavého na možnost zatrubnění struhy obecního pozemku v ulici Polní, který navazuje pozemek v majetku Českých drah. Dále p. Galbavý požádal o možnost umístění lávky pro pěší přes tuto struhu. Z důvodu bezpečnosti zastupitelstvo nesouhlasí s umístěním této lávky. Zatrubnění bude dále řešeno po vydání souhlasného stanoviska ČD. Dále místostarosta přednesl stavební záležitosti a informoval o rozhodnutí o kácení stromů. Mgr. Jaroslava Valášková podala žádost o odkoupení cca 5 m 2 pozemku p.č. 1596/1 z důvodu záměru rozšíření chaty. Zastupitelstvo souhlasí se zveřejněním záměru prodeje části pozemku p.č. 1596/1 v k.ú. Přibyslavice nad Jihlavou. Návrh usnesení č.6/26/2018: Zastupitelstvo obce souhlasí se zveřejněním záměru prodeje pozemku p. č. 1596/1 v k.ú. Přibyslavic e nad Jihlavou o výměře cca 5 m2.

6 Starostka podala informace o změnách provozní doby v pohostinství a upozornila na to, že zaměstnanci pohostinství jsou povinni dodržovat provozní dobu. Prodloužení otvírací doby je možné jen v předem dohodnutých případech se zaměstnanci pohostinství, který o této skutečnosti bude informovat svého zaměstnavatele. Člen zastupitelstva obce Jindřich Svoboda vznesl dotaz, v jakém formátu jsou zveřejňovány dokumenty na webových stránkách naší obce, neboť někteří občané je nemohou na svých počítačích nebo mobilních telefonech otevřít. Starostka odpověděla, že formát zveřejňovaného dokumentu je uveden u každého dokumentu. Zápisy z jednání zastupitelstva jsou ve formátech pdf. Přehled usnesení: Usnesení č.1/26/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje navýšení výdajů rozpočtu na nákup knih do místní knihovny o částku ,-Kč. Usnesení č.2/26/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje uzavření veřejnoprávních smluv na příspěvek TJ Sokol Přibyslavice, Římskokatolická farnost Přibyslavice, SDH Přibyslavice, Myslivecké sdružení Přibyslavice, Fracce z.s. Usnesení č.3/26/2018: Zastupitelstvo obce souhlasí s vydáním předběžného opatření Okresního soudu v Třebíči na zákaz disponování s finančními prostředky na bankovním účtu firmy Ledida ve výši ,- Kč. Usnesení č.4/26/2018: Zastupitelstvo obce bere na vědomí rozpočtová opatření č.7,8,9/2017. Zastupitelstvo obce schvaluje rozpočtová opatření č.10/2017 a 1/2018. Usnesení č.5/26/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje účetní závěrku příspěvkové organizace Základní škola T.G.Masaryka a mateřská škola Přibyslavice za rok 2016, kterou tvoří účetní výkazy Rozvaha, Výkaz zisku a Ztráty a Příloha sestavené k a závěrečná zpráva o výsledcích provedené inventarizace majetku a závazku k

7 Usnesení č.6/26/2018: Zastupitelstvo obce souhlasí se zveřejněním záměru prodeje pozemku p. č. 1596/1 v k.ú. Přibyslavice nad Jihlavou o výměře cca 5 m 2. Starostka veřejné jednání zastupitelstva obce ukončila v hodin Podpis starostky:.. Podpis místostarosty:. Ověřovatelé zápisu: Jindřich Svoboda.. Ing. Jan Macek Zapisovatel: Věra Karafiátová V Přibyslavicích

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 23.11.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Koukal Ladislav,

Více

Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 28.6.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Koukal Ladislav, Ing. Mastný Martin, Koukal Antonín, Vejmělková

Více

Zápis č. 27 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 27 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 27 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 26.4.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Vrbka Roman (od 18.10 hod.), Koukal Antonín, Ing. Macek Jan, Netolička Zdeněk, Vejmělková

Více

Zápis č. 23 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 23 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 23 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.6.2017 Přítomni: Uhrová Ivana, Vrbka Roman, Koukal Ladislav, Škorpík Milan, Koukal Antonín, Ing. Macek Jan (6) Omluveni:

Více

Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 2.5.2019 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Koukal Ladislav, Ing. Samek Ivan, Mgr. Mašková Alena, Svoboda

Více

Zápis č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.11.2017 Přítomni: Uhrová Ivana, Vrbka Roman, Koukal Antonín, Ing. Macek Jan, Netolička Zdeněk, Vejmělková Jana, Gric Jiří,

Více

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 14.12.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Ing, Macek

Více

Zápis č. 28 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 28 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 28 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 17.5.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Jan Macek, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Koukal

Více

Zápis č. 20 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 20 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 20 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 15.2.2017 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan,

Více

Zápis č. 2 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 2 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 2 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 30.11.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Koukal Ladislav, Ing. Samek Ivan, Mgr. Mašková Alena,

Více

Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 21.5.2015

Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 21.5.2015 Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 21.5.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Ing. Mastný Martin od 19.15 hod., Škorpík

Více

Zápis č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 26.2.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Koukal Ladislav, Škorpík Milan, Vejmělková

Více

Zápis č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 25.6.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Škorpík Milan, Vejmělková Jana, Gric Jiří, Ing. Macek Jan,

Více

Zápis č. 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 26.4.2017 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin (od 18.05 hod.), Koukal

Více

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 27.6.2019 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Ing. Samek Ivan, Mgr. Mašková Alena, Bc. Škarvadová Vladimíra,

Více

Zápis č. 17 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 17 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 17 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 3.8.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Ladislav Koukal

Více

Zápis č. 13 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 13 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 13 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 18.2.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan (pozdější příchod), Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný

Více

Zápis č. 9 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 9 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 9 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 23.7.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Škorpík Milan, Gric Jiří, Ing. Macek Jan,

Více

Zápis č. 30 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 30 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 30 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 20.8.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Ing. Mastný Martin, Koukal Antonín, Vejmělková Jana, Vrbka

Více

Zápis č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.4.2015

Zápis č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.4.2015 Zápis č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.4.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Ing. Mastný Martin, Škorpík Milan, Vejmělková

Více

Zápis č. 24 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 24 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 24 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 17.8.2017 Přítomni: Uhrová Ivana, Vrbka Roman, Koukal Ladislav (od 18.10 hod.), Koukal Antonín, Ing. Macek Jan, Netolička

Více

Z á v ě r e č n ý ú č e t Obce Přibyslavice za rok 2018

Z á v ě r e č n ý ú č e t Obce Přibyslavice za rok 2018 Obec Přibyslavice Na Návsi 40, Přibyslavice, 675 21 IČ: 00290203 DIČ: CZ00290203 Z á v ě r e č n ý ú č e t Obce Přibyslavice za rok 2018 Na základě zákona č. 250/200 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 5.11.2014, od 18:00 hodin. Přítomno je 11 zvolených členů zastupitelstva Členové zastupitelstva obce byli s termínem a programem

Více

Zápis č. 16 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 16 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 16 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 30.5.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Škorpík Milan, Vejmělková Jana, Ing, Macek Jan, Svoboda Jindřich,

Více

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 12. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. Přítomní. Program

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. Přítomní. Program Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Křeč konaného dne 4. března 2015 od 20 00 hodin Přítomní Čamra Josef Dvořáček Milan Petrů Václav Plášil Michal Příplata Petr Radosta Jan Somerauer Milan Sváček Josef

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od 18.00 hodin Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, ing. Macek Jan, ing. Pacal Jiří, ing. Samek Ivan, Mgr.

Více

Zápis č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 5.11.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana,

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od 18.00 hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pačejov bylo

Více

Zápis č. 3 veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 3 veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 3 veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 14.2.2019 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Koukal Ladislav, Ing. Samek Ivan, Mgr. Mašková Alena, Svoboda

Více

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 9. 3.2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: 8 členů ZO JUDr. Stanislav Němec, František Gořalík, RNDr. Ladislav

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

OBEC Libějovice Zastupitelstvo obce Libějovice Výpis ze zápisu a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Libějovice č. 6/2013 ze dne

OBEC Libějovice Zastupitelstvo obce Libějovice Výpis ze zápisu a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Libějovice č. 6/2013 ze dne OBEC Libějovice Zastupitelstvo obce Libějovice Výpis ze zápisu a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Libějovice č. 6/2013 ze dne 14. 6. 2013 1) Určení ověřovatelů zápisu (dle 95 odst. 1 zákona o obcích)

Více

Zápis z 29. veřejné zasedání Zastupitelstva obce Čechtín konaného 27. dubna 2018 ve hodin v kanceláři OÚ.

Zápis z 29. veřejné zasedání Zastupitelstva obce Čechtín konaného 27. dubna 2018 ve hodin v kanceláři OÚ. Zápis z 29. veřejné zasedání Zastupitelstva obce Čechtín konaného 27. dubna 2018 ve 19.00 hodin v kanceláři OÚ. Zapisovatel: Brabcová Ivana Návrhová komise: Brabcová, Horká Ověřovatelé zápisu: Fialová,

Více

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne v Kulturním domě ve Střílkách

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne v Kulturním domě ve Střílkách Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne 31.5.2019 v Kulturním domě ve Střílkách Veřejné zasedání zahájil v 18,00 hodin starosta obce Viktor Ganjuškin, přivítal přítomné

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Návrh usnesení: č. 8/2016 Zastupitelstvo obce schvaluje navržený program jednání zastupitelstva obce.

Návrh usnesení: č. 8/2016 Zastupitelstvo obce schvaluje navržený program jednání zastupitelstva obce. Zápis č.3/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Šípy, které se konalo dne 17. června 2016 v pohostinství v Šípech -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 28. 01. 2019, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:30 hodin Přítomni: Miloslav Albrecht, Dušan Vaněček, Martin Hruška, David Trumpich, Jiří Hejna

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 16:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 16:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 12. 2016 od 16:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 10. 3. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková,

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 16. 09. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Sekyra Přítomni: Antošovský Vítězslav (dostavil se v 18:40) Glocová

Více

Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v 17.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Návrhová

Více

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 29.6. 2015, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lomy, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři obecního úřadu

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lomy, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři obecního úřadu Obec Lomy, Lomy 45, 675 31 Jemnice Zastupitelstvo obce Lomy Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lomy, konaného dne 30.11.2018, od 19:00 hodin v kanceláři obecního úřadu Zasedání Zastupitelstva

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 3. 12. 2013 od 19.00 hodin v místním pohostinství

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 3. 12. 2013 od 19.00 hodin v místním pohostinství Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 3. 12. 2013 od 19.00 hodin v místním pohostinství Přítomni: Antoš Roman, Jindrová Milena, Kosina Aleš, Ing. Kubasa Jiří, Pich Jaroslav,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 12. 12. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 2.11.2016, od 18:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Stanislav Sláma,

Více

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře.

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře. Z Á P I S z 5/2016 veřejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ BRÁNICE dne 22.12.2016 Přítomni: Kališ Zdeněk, Šimbera Marek, Ing. Káčerek Petr, Pexa Jiří, Holý Dušan, Malá Jana, Ing. Kříž Jiří, Holý Richard,

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Tomáš Voříšek a pan Jan Trojan

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Tomáš Voříšek a pan Jan Trojan ZÁPIS č. 3/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 23. 5. 2019 Ještě před samotným zahájením zastupitelstva si slovo vzal pan Vybíral. Požádal o zodpovězení několika dotazů. Na ty mu bylo zodpovězeno.

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne 16. 11. 2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Přítomni: Omluveni: Vlastimil Řezníček, Ludmila Juráková, Bc. Ivana Hlavínová,

Více

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne 30.5.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: František Doušek 1. Zahájení Starosta města přivítal

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin.

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin. Obec Mezihoří Zastupitelstvo obce Mezihoří Přítomní zastupitelé: Ing. Jan Krs Stanislav Hofmann Karel Cvachovec Zdeňka Němečková Václav Tichota Prošek Jan Nepřítomen : -0- Omluven : -0- Zápis 16. ze zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahoun T., Kahounová M., Kocourek M., Kocourek P., Mach P., Sedláček

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: 29.01.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dně 29.01.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 18. 5. 2016 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2018 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2018 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2018 ze dne 24. 1. 2018 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 24. 1. 2018 v 18:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná

Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Datum konání: 27. 06. 2018 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná Přítomni: Bc. Š. Čeněk, RNDr. J. Dobroruková, JUDr. M. Hruška, Ing. K.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: x Zapisovatel:

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne 25.11.2015 v Napajedlích Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu 4.

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 30. prosince 2014

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 30. prosince 2014 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 30. prosince 2014 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahoun T., Kocourek M., Kocourek P., Mach P., Sedláček J. Omluvena:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č. 3/2017, konaného dne 19.6.2017 Zasedání Zastupitelstva obce Hostím (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17,05 hodin starostou obce Hostím Ing.

Více

Zápis. Návrhová komise byla zvolena ve složení: Ing. Obrová Monika, Ing. Dymáčková Marta, Ing. Krčál Alois

Zápis. Návrhová komise byla zvolena ve složení: Ing. Obrová Monika, Ing. Dymáčková Marta, Ing. Krčál Alois Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Kralice nad Oslavou číslo 3/2018 konaného dne 14. června 2018 v 18.00 hodin v zasedací síni OÚ Kralice nad Oslavou Přítomni: Ing. Emil Dračka, MBA, Ing. Marta Dymáčková,

Více

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 09. 05. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018 (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6.

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6. Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6. 2019 od 18 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 7. 12. 2018 Přítomní: P. Vaňásek, L. Ayrer, J. Lukš, A. Miláčková, R. Miláček, M. Potužáková, Mgr. L. Skořepová Omluvení: Hosté: viz příloha

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 6/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 23.9.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne v hod. na OÚ

Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne v hod. na OÚ Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne 23.12.2014 v 18.00 hod. na OÚ Přítomni: p. Plevač, Matýzka, Krejčí, Dufek, Smejkal, Steiner, Pochop, Mašek, Dufková Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 11. 12. 2018 od 18 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve 20.00 hod. v pohostinství v Žihobcích Přítomni: Omluven: 13 členů zastupitelstva ředitelka PO Základní škola a Mateřská

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 24.11.2010, od 18.00 hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 1) Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání ZO Hluboš bylo

Více

Zápis č. 2/2018. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí. konaného dne 20. června 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis č. 2/2018. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí. konaného dne 20. června 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu Zápis č. 2/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 20. června 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu České Meziříčí 1. Úvodní slovo a schválení zapisovatele a ověřovatelů

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 14. 12. 2016 od 18.30 hodin Přítomni: členové zastupitelstva: Luboš Čuchal, Radek Fröhlich, Miroslav Jaroš, Lenka Kučerová,

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 OBEC STAROVIČKY Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 6 členů ZO 1.

Více

Zápis 3/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 3/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 3/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 7.5. 2014 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p.bohumír

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 11. prosince 2015

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 11. prosince 2015 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 11. prosince 2015 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kocourek M., Kocourek P., Mach P., Sedláček J. Omluven: Kahoun T.

Více

Z Á P I S. z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne 27.6.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. Vladimír Klíma, p. František Doušek 1. Zahájení

Více

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006.

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006. OBEC KŘESETICE Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006. Přítomni: p. Ledvina, p. Kratochvíl, p. Hladíková, p. Linhartová, p.pokorný, p.černý, p. Buňata, p. Havránková,

Více

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 11. 07. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018(dále jen

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 2.12.2015, od 17.30 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z 26. veřejné zasedání Zastupitelstva obce Čechtín konaného 24. listopadu 2017 ve hodin v kanceláři OÚ.

Zápis z 26. veřejné zasedání Zastupitelstva obce Čechtín konaného 24. listopadu 2017 ve hodin v kanceláři OÚ. Zápis z 26. veřejné zasedání Zastupitelstva obce Čechtín konaného 24. listopadu 2017 ve 18.00 hodin v kanceláři OÚ. Zapisovatel: Brabcová Ivana Návrhová komise: Fialová, Tvarůžková Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis č. 13/Z6 z 13. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 14. listopadu 2011

Zápis č. 13/Z6 z 13. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 14. listopadu 2011 Zápis č. 13/Z6 z 13. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 14. listopadu 2011 Přítomni: Omluveni: 10 zastupitelů dle prezenční listiny Ing. Plešinger Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: Ing.

Více

Zápis Z VIII. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne , od 10:00 hodin.

Zápis Z VIII. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne , od 10:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis Z VIII. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 14. 11. 2015, od 10:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/1426/16/KY Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 5. 3. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:15 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

USNESENÍ. Miroslav Švehla, Ing. Dana Krulišová, MUDr. Tomáš Bauer. 2. Schválení programu 3. zasedání Zastupitelstva města Loket

USNESENÍ. Miroslav Švehla, Ing. Dana Krulišová, MUDr. Tomáš Bauer. 2. Schválení programu 3. zasedání Zastupitelstva města Loket USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 22. května 2014 od 15:00 do 15:50 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: Omluveni: Zapisovatel:

Více

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011 Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011 Jednání zastupitelstva obce zahájil a řídil starosta. V úvodu uvedl, že jednání zastupitelstva

Více

z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 26.8.2011 od 20.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 26.8.2011 od 20.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 26.8.2011 od 20.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 6 zastupitelů (Roman Svoboda omluven), 6 občanů, 2 hosté.

Více

VÝPIS USNESENÍ č. 15

VÝPIS USNESENÍ č. 15 VÝPIS USNESENÍ č. 15 ze zápisu z veřejného jednání Zastupitelstva obce Černíkovice, konaného dne 20.6. 2016 od 19.30 hodin ve společenské místnosti DPS Černíkovice Zveřejněna je upravená verze dokumentu

Více