Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne"

Transkript

1 Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Koukal Ladislav, Ing. Samek Ivan, Mgr. Mašková Alena, Svoboda Jindřich, Bc. Škarvadová Vladimíra, Ing. Pacal Jiří, Vejmělková Jana, Vrbka Roman (11) Omluveni: 0 Přítomni zástupci veřejnosti: Man Jiří Zapisovatel: Ing. Macek Jan Ověřovatelé zápisu: Vrbka Roman, Koukal Ladislav Pozvánka včetně programu jednání byla zveřejněna na úřední desce a elektronické úřední desce 7 dní před termínem konání zasedání. Všichni členové zastupitelstva obce obdrželi pozvánku elektronickou poštou. V úvodu jednání sdělila starostka všem přítomným, že z celého průběhu jednání je pořizován audio záznam, který bude uložen společně s písemným zápisem na obecním úřadě. Program jednání: 1. Schválení programu 2. Návrh a schválení zapisovatele a ověřovatelů zápisu 3. Kontrola usnesení z minulé schůze 4. Finanční záležitosti - změny rozpočtu, rozpočtové opatření - darovací smlouvy přijetí finančních darů - darovací smlouvy poskytnutí finančních darů - závěrečný účet obce za rok účetní závěrka obce za rok Majetkoprávní a stavební záležitosti obce 6. Různé 7. Diskuse a závěr Ad 1) Schválení programu Starostka zahájila schůzi v hodin přivítáním všech přítomných a seznámením s programem jednání. Předseda stavební komise Ing. Pacal požádal, aby bod stavebních záležitosti, který obsahoval zprávu z činnosti komise výstavby a týkal se navrhované investiční akce Stavba nové tělocvičny u základní školy, byl zařazen před finanční záležitosti. Starostka dala hlasovat o navrženém programu jednání. Výsledek hlasování: Pro 11 Proti 0 Zdržel se hlasování 0

2 Ad 2) Návrh a schválení zapisovatele a ověřovatelů zápisu Starostka navrhla zapisovatelem Ing. Jana Macka a ověřovateli zápisu Romana Vrbku a Ladislava Koukala. Zastupitelstvo obce schvaluje zapisovatele Ing. Jana Macka a ověřovatele zápisu Romana Vrbku a Ladislava Koukala Výsledek hlasování: Pro 11, Proti 0, Zdržel se hlasování 0 Ad 3) Kontrola usnesení ze zastupitelstva obce konaného dne Nikdo z přítomných členů zastupitelstva nevznesl žádnou připomínku k zápisu z minulé schůze ani k přijatým usnesením. Stavební záležitosti Předseda stavební komise Ing. Pacal ve stručnosti seznámil přítomné s průběhem projednávání návrhu oddílu gymnastiky na výstavbu nového tělovýchovného zařízení za budovou základní školy pro potřeby gymnastiky a dále přístavbou dalších prostor pro potřeby výuky základní školy (dílny, počítačová učebna) na místo stávající uhelny, kterou bude nutno zbourat. Poté předal slovo panu Manovi, který přednesl podrobně požadavky oddílu gymnastiky na potřebu nových prostor pro cvičení a také seznámil s dosavadním nevyhovujícím stavem co se týká prostor na cvičení, skladování nářadí a zejména sociálního zázemí pro cvičence (šatny). Následující diskuse k tomuto tématu se zúčastnili všichni přítomní zastupitelé. O tomto záměru bude jednat zastupitelstvo obce na svém příštím zasedání. Ad 4) Finanční záležitosti - Změny rozpočtu, rozpočtové hospodaření Předseda finančního výboru přednesl návrh rozpočtového opatření č. 5, které obdrželi všichni členové v elektronické podobě před jednáním zastupitelstva. Toto rozpočtové opatření bylo doplněno o částku 205 tis.kč (zvýšení rozpočtu výdajů) na zpracování Projektu rizikové analýzy možného ohrožení podzemních vod průsakovými vodami ze zrušené skládky sklářských kalů v lokalitě Amerika u Okříšek. Na tomto projektu se budou finančně podílet Městys Okříšky, Zásobování vodou Okříšky, Obec Přibyslavice a Vodárenská akciová společnost Třebíč. Návrh usnesení č. 1/4/2019 Zastupitelstvo obce schvaluje rozpočtové opatření č. 5, které je přílohou tohoto zápisu a je zveřejněno na webových stránkách obce. - Darovací smlouvy přijetí finančních darů Předseda finančního výboru předložil návrhy darovacích smluv, se kterými se mohli všichni členové zastupitelstva obce seznámit a podat případné připomínky.

3 Návrh usnesení č. 2/4/2019 Zastupitelstvo obce schvaluje uzavření Darovací smlouvy s firmou Huhtamaki Česká republika, a.s. na finanční dar ve výši ,- Kč a Darovací smlouvy s firmou Mann+Hummel (CZ) v.o.s. na finanční dar ve výši ,- Kč. Dále předložil návrh Darovacích smluv na poskytnutí finančních darů z rozpočtu obce, se kterými se mohli rovněž všichni členové zastupitelstva obce seznámit a podat případné připomínky nebo vlastní návrhy finančních částek. Návrh usnesení č. 3/4/2019 Zastupitelstvo obce schvaluje uzavření Darovací smlouvy s Nemocnicí Třebíč, příspěvková organizace, na poskytnutí finančního daru ve výši ,- Kč na zakoupení nových zdravotnických přístrojů a zdravotnického vybavení, Darovací smlouvy se Svazem tělesně postižených v České republice, z.s., okresní organizace Třebíč, na poskytnutí finančního daru ve výši 3.000,- Kč na podporu aktivit pro zdravotně postižené občany a seniory pro kalendářní rok 2019, Darovací smlouvy s Čmeláčkem, z. s. Ostrava na finanční dar ve výši 1.000,- Kč na financování projektů a rozvoje tohoto spolku pro zdravotně postižené děti. - Závěrečný účet obce za rok 2018 Starostka seznámila členy zastupitelstva obce s návrhem Závěrečného účtu obce za rok 2018, se kterým se mohli členové zastupitelstva podrobně seznámit na webových stránkách obce, kde byl zveřejněn společně se Zprávou o výsledcích přezkoumání hospodaření obce za rok Starostka obce podala vysvětlení k předloženému návrhu usnesení a dala o něm hlasovat. Členka zastupitelstva obce Jana Vejmělková se optala na důvod rozdílu na účtě 403, starostka obce vysvětlila důvod tohoto rozdílu. Též odpověděla dotaz paní Mgr.Maškové týkající se vyjádření stanoviska starostky ke Zprávě o výsledcích přezkoumání hospodaření obce za rok Toto vyjádření je součásti této Zprávy. Návrh usnesení č. 4/4/2019 Zastupitelstvo obce schvaluje Závěrečný účet obce za rok 2018 včetně Zprávy o výsledku přezkoumání hospodaření obce za rok 2018 s výhradou a přijímá následující opatření: 1) Schválený rozpočet a střednědobý výhled rozpočtu na následující účetní rok bude zveřejněn v souladu s právními předpisy do 30 dnů od projednání a schválení v orgánech obce. 2) Veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotací z rozpočtu obce budou zveřejněny v souladu s právními předpisy do 30 dnů od schválení v zastupitelstvu obce. 3) Na poskytnuté finanční příspěvky ve výši ,- Kč pro TJ Sokol a SDH na pořízení nových stolů do kluboven byly vyhotoveny darovací smlouvy.

4 4) Přehled transferů na účtu 403 vedených v majetkové evidenci obce dala účetní obce do souladu s účetní evidenci. 5) Případné poskytnuté dotace s vyúčtováním budou zaúčtovány podle 22 zákona. Výsledek hlasování: Pro 10, Proti 0, Zdržel se hlasování 1 (Mgr. Mašková) - Účetní závěrka obce za rok 2018 Starostka obce přednesla návrh usnesení k účetní závěrce obce za rok 2018, podala k němu upřesňující informace a poté dala o tomto návrhu hlasovat. Návrh usnesení č. 5/4/2019 Zastupitelstvo obce schvaluje Účetní závěrku obce Přibyslavice za rok 2018, kterou tvoří účetní výkazy Rozvaha, Příloha, Výkaz zisku a ztráty sestavené k a Závěrečná zpráva o výsledku inventarizace majetku a závazků obce provedené k Ad 5) Majetkové a stavební záležitosti obce Místostarosta obce přednesl písemně doručené žádosti majitelů rodinných domů čp. 207 a 208 v ulici Školní o odprodej jimi užívaných částí pozemku p. č. 121/1, který je v majetku obce. Sousední majitel rodinného domu v této ulici, který dosud nepodal písemnou žádost o odprodej užívané části tohoto pozemku bude vyzván k podání písemné žádosti o odprodej, případně žádosti o pronájem. Poté dala starostka obce hlasovat o návrhu usnesení o zveřejnění záměru obce o odprodej geometricky oddělených částí tohoto pozemku. Návrh usnesení č. 6/4/2019 Zastupitelstvo obce schvaluje zveřejnění záměru prodeje geometricky oddělených částí pozemku p. č. 121/1 v k. ú. Přibyslavice nad Jihlavou, zapsaného na LV č pro obec Přibyslavice. -MěU Třebíč, odbor dopravy a komunálních služeb oznámení o zahájení řízení o povolení uzavírky v místě železničního přejezdu P3662 směr Číchov v době MěU Třebíč, odbor dopravy a komunálních služeb oznámení o úplné uzavírce silnice II/351 ul. Račerovická v době MěU Třebíč, odbor životního prostředí schvaluje stavební záměr a povoluje stavbu vodního díla prodloužení vodovodního řádu v ul. Úvoz. Ad 6) Různé Starostka podala zprávu z činnosti obecního úřadu za období od posledního zasedání zastupitelstva a o připravovaných kulturních akcích.

5 -V březnu se uskutečnil Masopustní průvod ve spolupráci se Sborem pro občanské záležitosti, -28.dubna vítání 2 nejmladších občánků Přibyslavic, -30. dubna stavění Máje, pálení čarodějnic ve spolupráci s hasičským spolkem, - 5.května se uskuteční 5. ročník Poutě hasičů a uctění památky padlých spojené s oslavami osvobození, -9. května proběhne konkurzní řízení na funkci ředitele ZŠ a MŠ Přibyslavice, -23.června se uskuteční Letní výlet u řeky s dechovou kapelou Boršičanka. Byly podány tyto žádosti o dotace: -Program obnovy venkova žádost o dotaci na Opravy v budově obecního úřadu -Zajištění akceschopnosti JSDH -Dotace na dopravní automobil pro hasiče -Fond Vysočiny - Dotace na modernizaci webových stránek -Fond Vysočiny Dotace na II. etapu modernizace školní kuchyně Členka zastupitelstva obce Vladimíra Škarvadová podala informaci ohledně zhotovení jídel na drobné domácí oslavy. Členka zastupitelstva obce Mgr. Alena Mašková podala informaci o schůzi Školské rady. Člen zastupitelstva obce Ing. Jiří Pacal podal informaci o zasedáních stavební komise obce. Ad 7) Diskuse a závěr Člen zastupitelstva obce Ing. Jan Macek upozornil na odkládání nepotřebných věcí občany obce k plotu sběrného dvora. Za účelem odstranění této situace bylo by vhodné toto místo monitorovat. Starostka jednání ukončila ve hodin. Přehled schválených usnesení: Usnesení č. 1/4/2019 Zastupitelstvo obce schvaluje rozpočtové opatření č. 5, které bude zveřejněno na webových stránkách obce. Usnesení č. 2/4/2019 Zastupitelstvo obce schvaluje uzavření Darovací smlouvy s firmou Huhtamaki Česká republika, a.s. na finanční dar ve výši ,- Kč a Darovací smlouvy s firmou Mann+Hummel (CZ) v.o.s. na finanční dar ve výši ,- Kč.

6 Usnesení č. 3/4/2019 Zastupitelstvo obce schvaluje uzavření Darovací smlouvy s Nemocnicí Třebíč, příspěvková organizace, na poskytnutí finančního daru ve výši ,- Kč na zakoupení nových zdravotnických přístrojů a zdravotnického vybavení, Darovací smlouvy se Svazem tělesně postižených v České republice, z.s., okresní organizace Třebíč, na poskytnutí finančního daru ve výši 3.000,- Kč na podporu aktivit pro zdravotně postižené občany a seniory pro kalendářní rok 2019, Darovací smlouvy s Čmeláčkem, z. s. Ostrava na finanční dar ve výši 1.000,- Kč na financování projektů a rozvoje tohoto spolku pro zdravotně postižené děti. Usnesení č. 4/4/2019 Zastupitelstvo obce schvaluje Závěrečný účet obce za rok 2018 včetně Zprávy o výsledku přezkoumání hospodaření obce za rok 2018 s výhradou a přijímá následující opatření: 1) Schválený rozpočet a střednědobý výhled rozpočtu na následující účetní rok bude zveřejněn v souladu s právními předpisy do 30 dnů od projednání a schválení v orgánech obce. 2) Veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotací z rozpočtu obce budou zveřejněny v souladu s právními předpisy do 30 dnů od schválení v zastupitelstvu obce. 3) Na poskytnuté finanční příspěvky ve výši ,- Kč pro TJ Sokol a SDH na pořízení nových stolů do kluboven byly vyhotoveny darovací smlouvy. 4) Přehled transferů na účtu 403 vedených v majetkové evidenci obce dala účetní obce do souladu s účetní evidenci. 5) Případné poskytnuté dotace s vyúčtováním budou zaúčtovány podle 22 zákona. Výsledek hlasování: Pro 10, Proti 0, Zdržel se hlasování 1 (Mgr. Mašková) Usnesení č. 5/4/2019 Zastupitelstvo obce schvaluje Účetní závěrku obce Přibyslavice za rok 2018, kterou tvoří účetní výkazy Rozvaha, Příloha, Výkaz zisku a ztráty sestavené k a Závěrečná zpráva o výsledku inventarizace majetku a závazků obce provedené k

7 Usnesení č. 6/4/2019 Zastupitelstvo obce schvaluje zveřejnění záměru prodeje geometricky oddělených částí pozemku p. č. 121/1 v k. ú. Přibyslavice nad Jihlavou, zapsaného na LV č pro obec Přibyslavice. Výsledek hlasování: Pro 11, Proti 0, Zdržel se hlasování 0 V Přibyslavicích Zapsal: Ing. Jan Macek. Starostka obce Místostarosta obce Ověřovatele zápisu: Roman Vrbka. Ladislav Koukal..

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 27.6.2019 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Ing. Samek Ivan, Mgr. Mašková Alena, Bc. Škarvadová Vladimíra,

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Koukal Ladislav,

Více

Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 28.6.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Koukal Ladislav, Ing. Mastný Martin, Koukal Antonín, Vejmělková

Více

Zápis č. 2 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 2 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 2 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 30.11.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Koukal Ladislav, Ing. Samek Ivan, Mgr. Mašková Alena,

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 23.11.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan

Více

Zápis č. 28 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 28 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 28 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 17.5.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Jan Macek, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Koukal

Více

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 14.12.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Ing, Macek

Více

Zápis č. 23 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 23 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 23 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.6.2017 Přítomni: Uhrová Ivana, Vrbka Roman, Koukal Ladislav, Škorpík Milan, Koukal Antonín, Ing. Macek Jan (6) Omluveni:

Více

Zápis č. 27 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 27 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 27 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 26.4.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Vrbka Roman (od 18.10 hod.), Koukal Antonín, Ing. Macek Jan, Netolička Zdeněk, Vejmělková

Více

Zápis č. 13 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 13 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 13 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 18.2.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan (pozdější příchod), Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný

Více

Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 21.5.2015

Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 21.5.2015 Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 21.5.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Ing. Mastný Martin od 19.15 hod., Škorpík

Více

Zápis č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.11.2017 Přítomni: Uhrová Ivana, Vrbka Roman, Koukal Antonín, Ing. Macek Jan, Netolička Zdeněk, Vejmělková Jana, Gric Jiří,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od 18.00 hodin Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, ing. Macek Jan, ing. Pacal Jiří, ing. Samek Ivan, Mgr.

Více

Zápis č. 20 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 20 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 20 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 15.2.2017 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan,

Více

Zápis č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.4.2015

Zápis č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.4.2015 Zápis č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.4.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Ing. Mastný Martin, Škorpík Milan, Vejmělková

Více

Zápis č. 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 26.4.2017 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin (od 18.05 hod.), Koukal

Více

Zápis č. 3 veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 3 veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 3 veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 14.2.2019 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Koukal Ladislav, Ing. Samek Ivan, Mgr. Mašková Alena, Svoboda

Více

Zápis č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 26.2.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Koukal Ladislav, Škorpík Milan, Vejmělková

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Zápis č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 25.6.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Škorpík Milan, Vejmělková Jana, Gric Jiří, Ing. Macek Jan,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 24/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 29.6.2018 v 17:30 hod. Počet přítomných

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 12. 12. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00

Více

Zápis č. 30 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 30 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 30 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 20.8.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Ing. Mastný Martin, Koukal Antonín, Vejmělková Jana, Vrbka

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 5.11.2014, od 18:00 hodin. Přítomno je 11 zvolených členů zastupitelstva Členové zastupitelstva obce byli s termínem a programem

Více

Z á v ě r e č n ý ú č e t Obce Přibyslavice za rok 2018

Z á v ě r e č n ý ú č e t Obce Přibyslavice za rok 2018 Obec Přibyslavice Na Návsi 40, Přibyslavice, 675 21 IČ: 00290203 DIČ: CZ00290203 Z á v ě r e č n ý ú č e t Obce Přibyslavice za rok 2018 Na základě zákona č. 250/200 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

Zápis č. 16 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 16 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 16 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 30.5.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Škorpík Milan, Vejmělková Jana, Ing, Macek Jan, Svoboda Jindřich,

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne 16. 11. 2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Přítomni: Omluveni: Vlastimil Řezníček, Ludmila Juráková, Bc. Ivana Hlavínová,

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od 18.00 hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pačejov bylo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel , IČ: , č.ú /0100

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel ,   IČ: , č.ú /0100 OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, 675 75 Mohelno tel. 568 642 118, e-mail: info@obeclhanice.cz, IČ: 00378054, č.ú. 9024711/0100 Zápis číslo: 1/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Lhánice Datum konání: 15.2.2018

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zastupitelstvo obce Černava Zápis 4/2017 1/5

Zastupitelstvo obce Černava Zápis 4/2017 1/5 Zastupitelstvo obce Černava Zápis 4/2017 1/5 Zápis č. 4/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Černava, konaného dne 5.4.2017, od 17:30 hodin. Přítomni: Josef Krouza, Milena Částková, Zuzana Šťastná, Hana

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 20. 11. 2017, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015 Přítomni: 6 členů zastupitelstva ze 7: Čestmír Šlajs- starosta, Ing. Jaroslav Vitoň - místostarosta, Ing. Josef Pešava, Ing.

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS č. 6/2008 ze zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 18.12.2008 v sále Hasičské zbrojnici v Teplicích nad Bečvou Přítomni: Ladislav Táborský Zdeněk

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly. Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly. Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 14. 05. 2019 Přítomni: Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 23. 2. 205 od 8:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Martin Habáň, Martina Burjanová, Petra

Více

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 4/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 26. 04. 2016, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu,

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 16. 03. 2018 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Zápis č. 26 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 26 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 26 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 15.2.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Vrbka Roman (od 17.15 hod.), Koukal Antonín (od 17.10 hodl.), Ing. Macek Jan, Netolička

Více

OBEC HLOHOVEC str. 1/6 Hlavní 75, Hlohovec Z Á P I S

OBEC HLOHOVEC str. 1/6 Hlavní 75, Hlohovec Z Á P I S OBEC HLOHOVEC str. 1/6 Z Á P I S z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hlohovec ve volebním období 2014-2018, konaného dne 7. 3. 2017 Veřejné zasedání zahájil místostarosta obce v 18.05 hodin. Po

Více

Předsedkyně finančního výboru přečetla zprávu finančního výboru č. 4 ze dne 2.3.2013.

Předsedkyně finančního výboru přečetla zprávu finančního výboru č. 4 ze dne 2.3.2013. Zápis číslo 23/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 10.4.2013 Přítomni: starosta - Josef Hloužek, Petr Smejsík členové - Pavel Říhák, Pavel Nezhyba, Ing. Jaroslav Řezáč, Ing.

Více

Volba způsobu hlasování: u jednotlivých bodů Čísla udávají počet hlasů v následujícím pořadí hlasování: PRO PROTI - ZDRŽEL SE

Volba způsobu hlasování: u jednotlivých bodů Čísla udávají počet hlasů v následujícím pořadí hlasování: PRO PROTI - ZDRŽEL SE ZÁPIS č. 20 Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE DUBČANY ze dne 27. 3. 2017 -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Přítomni: Bc. Karel

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Zápis č. 17 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 17 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 17 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 3.8.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Ladislav Koukal

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis č.192 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne

Zápis č.192 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne Zápis č.192 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 1.6.2016 Místo jednání : obecní úřad Štipoklasy, Štipoklasy 20 Při zahájení bylo přítomno 7 členů zastupitelstva. Přítomni : R.Křivánek,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 21. 06. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne OBEC STAROVIČKY Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 18. 12. 2012 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 8 členů ZO 1.

Více

Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.6.2016, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.6.2016, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce Bečice. Den a místo konání: 29. června 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce Bečice. Den a místo konání: 29. června 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Bečice Zastupitelstvo obce Bečice 391 75 Malšice www.becice.cz IČ: 00512524 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin. Obec Ctiboř Ctiboř 70, 347 01 IČ: 00868841 Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne 29. 6. 2017 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahoun T., Kahounová M., Kocourek M., Kocourek P., Mach P., Sedláček

Více

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře.

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře. Z Á P I S z 5/2016 veřejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ BRÁNICE dne 22.12.2016 Přítomni: Kališ Zdeněk, Šimbera Marek, Ing. Káčerek Petr, Pexa Jiří, Holý Dušan, Malá Jana, Ing. Kříž Jiří, Holý Richard,

Více

Zápis č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 5.11.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana,

Více

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 14. 4. 2015 od 19:00 hodin v budově pohostinství Přívětice čp. 10 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Přívětice

Více

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 12. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00297/06 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4/2006 konaného

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

USNESENÍ. Miroslav Švehla, Ing. Dana Krulišová, MUDr. Tomáš Bauer. 2. Schválení programu 3. zasedání Zastupitelstva města Loket

USNESENÍ. Miroslav Švehla, Ing. Dana Krulišová, MUDr. Tomáš Bauer. 2. Schválení programu 3. zasedání Zastupitelstva města Loket USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 22. května 2014 od 15:00 do 15:50 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: Omluveni: Zapisovatel:

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne 08. 06. 2016 Přítomni: Šulcková, Malý,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (2 / 2017) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti obecního úřadu v Cotkytli

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (2 / 2017) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti obecního úřadu v Cotkytli Čj.169/2017 5 Zápis ze zasedání Zastupitelstva (2 / 2017) obce Cotkytle konaného dne 24. 3. 2017 od 18.30 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu v Cotkytli Přítomni: Vlastimil Jureček, Mgr. Michaela

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Máslovice dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Máslovice dne Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Máslovice dne 7. 6. 2016 Přítomni zastupitelé obce: Ing. arch. Čeněk Feix, Stanislav Koranda, Ing. Vojtěch Poláček, Ing. Vladimíra Sýkorová, Mgr. Ludmila

Více

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 3. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Obec Malé Březno. Z Á P I S č.5

Obec Malé Březno. Z Á P I S č.5 Obec Malé Březno Z Á P I S č.5 z jednání zasedání Zastupitelstva obce Malé Březno, které se konalo dne 13.12.2017 Jednání zastupitelstva se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Březně od

Více

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 13 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 13 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří OBEC ZÁBOŘÍ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 13 ze dne 13. 12. 2018 od 19.00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří Přítomno: 6 členů OZ, 1 omluven, 1 host, jmenovitě dle prezenční

Více

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne v. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne v. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne 17. 6. 2015 v místnosti knihovny. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler Omluveni : Braun, Nesvadba Úvodem přivítal starosta

Více

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne 12.5. 2017 v 17.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Přítomni: dle listiny přítomných (přítomno 12 členů) 1) Jednání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 21 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne

Zápis č. 21 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Zápis č. 21 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 25. 11. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:30 hodin Přítomni:

Více

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 11. 9. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:00 hod a všechny přivítal. Technický bod: Starosta obce konstatoval, že informace

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 2.12.2015, od 17.30 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č.2/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne

Zápis č.2/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Zápis č.2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 15. 12. 2014 místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice začátek jednání: 18:00 hodin konec jednání: 21:00 přítomni: p. Vladimír

Více

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno.

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno. Zápis č. 3/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 21. června 2018 v 20 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Mgr. Petr Antoš, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 7. 12. 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

12. Různé, diskuse 13. Závěr

12. Různé, diskuse 13. Závěr Zápis o průběhu devátého/2010 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 9. 12. 2010 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem:

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem: ZÁPIS z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 07. 05. 2015 od 19,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Bc. Jiří Štěpánek,

Více

Zápis č. 28 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 28 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 28 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ladislav Beran, Ing. Miroslav Čepčář, Mgr. Markéta Čermáková,

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 14. listopadu 2016

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 14. listopadu 2016 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 14. listopadu 2016 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo ve 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6.

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6. Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6. 2019 od 18 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne v Těšeticích

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne 22. 5. 2019 v Těšeticích Starosta obce zahájil 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019 (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

InformaceZápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích

InformaceZápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích InformaceZápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 16.02.2017 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích Přítomni : JosefPrudík, Marie Procházková, Ivana Dočkalová,

Více

Hlasování o schválení navržených ověřovatelů zápisu: pro 7 proti 0 zdržel se 0

Hlasování o schválení navržených ověřovatelů zápisu: pro 7 proti 0 zdržel se 0 OBEC ČERNOUČEK Zápis z 03-15 zasedání Zastupitelstva obce ČERNOUČEK, které se konalo dne 29.5.2015. Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu čp.50 od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Věžná konaného 5.11. 2014

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Věžná konaného 5.11. 2014 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Věžná konaného 5.11. 2014 Přítomni: Jana Vrbková, Jiří Veselý, Jiří Kroupa, Markéta Kaštylová, Tereza Doleželová, Petr Dvořák, Petr Pokorný, Josef Vrbka,

Více

ZÁPIS č. 03/16 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 03/16 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 03/16 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 04.04.2016 Přítomni: starosta místostarosta ostatní členové rady Karel Rathouzský Ing. Jan Plaček Mgr. Martin Zaplatílek host Omluveni: Předsedající:

Více

Z á p i s č. 5/2011. z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 4. 5. 2011 v 19.00 hod. na Obecním úřadu v Jezdovicích

Z á p i s č. 5/2011. z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 4. 5. 2011 v 19.00 hod. na Obecním úřadu v Jezdovicích Strana č. 1/4 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 5/2011 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 4. 5. 2011 v 19.00 hod. na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva: Luboš

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 14. 11. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Tomáš Jelínek, Karel Adámek, Josef David, Jan Šnábl,

Více