Zápis č. 2 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 2 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne"

Transkript

1 Zápis č. 2 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Koukal Ladislav, Ing. Samek Ivan, Mgr. Mašková Alena, Svoboda Jindřich, Bc. Škarvadová Vladimíra, Ing. Pacal Jiří, Vejmělková Jana, Vrbka Roman (11) Omluveni: 0 Zapisovatel: Bc. Škarvadová Vladimíra Ověřovatelé zápisu: Ing. Pacal Jiří, Mgr. Mašková Alena Pozvánka včetně programu jednání byla zveřejněna na úřední desce a elektronické úřední desce 7 dní před termínem konání zasedání. Všichni členové zastupitelstva obce obdrželi pozvánku elektronickou poštou. Program jednání: 1. Schválení programu 2. Návrh a schválení zapisovatele a ověřovatelů zápisu 3. Kontrola usnesení z minulé schůze 4. Schválení zástupce obce do členských svazků a spolků 5. Schválení rozpočtu obce na rok Schválení střednědobého výhledu rozpočtu 7. Finanční záležitosti rozpočtové změny, příprava inventarizace 8. Majetkoprávní a stavební záležitosti obce 9. Různé 10. Diskuse a závěr Ad 1) Schválení programu Starostka zahájila schůzi v hodin přivítáním všech přítomných a seznámením s programem jednání. Členka zastupitelstva obce Jana Vejmělková navrhla, aby byl do programu jednání doplněn další bod, a to revokace usnesení č. 1/27/2018 ze dne Starostka dala hlasovat o doplnění bodu. 5 hlasů pro (Vrbka, Vejmělková, Svoboda, Mašková, Samek), 4 proti (Pacal, Uhrová, Netolička, Macek), 2 se zdrželi hlasování (Koukal, Škarvadová) Nebylo schváleno doplnění nového bodu jednání. Ad 2) Návrh a schválení zapisovatele a ověřovatelů zápisu Zastupitelstvo obce schvaluje zapisovatele Bc. Škarvadovou Vladimíru a ověřovatele zápisu Ing. Jiřího Pacala a Mgr. Alenu Maškovou 10 hlasů pro, 0 proti, 1 se zdržel hlasování (Mašková)

2 Ad 3) Kontrola usnesení ze zastupitelstva obce konaného dne Členové zastupitelstva obce byli seznámeni se zněním všech schválených usnesení z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce ze dne Nikdo nevznesl žádné připomínky. Ad 4) Schválení zástupce obce do členských svazků a spolků Starostka obce seznámila členy zastupitelstva obce s členstvím obce v těchto svazcích: Svazek pro komunální služby Třebíč, Vodovody a kanalizace Třebíč, Mikroregion Černé lesy, Cyklostezka Jihlava-Třebíč-Raabs. Obec je dále členem MAS Podhorácko a Svazu měst a obcí. Navrhla, aby pověřeným zástupcem na jednáních u těchto svazků, spolků a společností byla starostka obce Ivana Uhrová a místostarosta obce Zdeněk Netolička. Člen zastupitelstva Roman Vrbka vznesl dotaz, zda se Valné hromady svazku Cyklostezka Jihlava-Třebíč Raabs již zúčastní zvolený zástupce, nebo bude obec zastupovat on, který v minulém volebním období obec zastupoval a je také členem předsednictva svazku. Starostka odpověděla, že se Valné hromady zúčastní nově schválený člen zastupitelstva obce. Návrh usnesení č. 1/2/2018 Zastupitelstvo obce schvaluje starostku obce a místostarostu obce jako zástupce obce ve svazcích, spolcích a společnostech, jejichž členy je obec Přibyslavice. Ad 5) Schválení rozpočtu obce na rok 2019 Předseda finančního výboru Ing. Macek Jan seznámil přítomné s tím, že podrobný návrh rozpočtu na rok 2019 včetně schváleného rozpočtu na rok 2018 a přehledu plnění rozpočtu k obdrželi všichni členové zastupitelstva obce v elektronické podobě, návrh rozpočtu v závazných ukazatelích včetně předpokládaného plnění do konce letošního roku byl zveřejněn na úřední desce a na elektronické úřední desce po dobu 15 dnů. Návrh rozpočtu byl projednán ve finančním výboru. Nikdo z členů zastupitelstva obce k němu nevznesl do dne konání zastupitelstva žádné připomínky, rovněž tak ze strany veřejnosti nebyly vzneseny žádné náměty a připomínky. Člen zastupitelstva obce Roman Vrbka řekl, že rozpočet by měl být sestaven tak, aby se provádělo co nejméně rozpočtových opatření. Předseda finančního výboru Ing. Jan Macek mu sdělil, že četnost prováděných rozpočtových změn není důsledkem nesprávně sestaveného rozpočtu, ale nutnost vyplývající z legislativních opatření a činnosti obce. V minulosti změny nebyly tak často prováděny a ze strany kontrolních pracovníků krajského úřadu toto bylo považováno za porušení rozpočtových pravidel. Starostka obce dala o předloženém návrhu rozpočtu hlasovat. Návrh usnesení č. 2/2/2018 Zastupitelstvo obce schvaluje rozpočet na rok 2019 s příjmy a výdaji v částce ,- Kč a financování ve výši ,- Kč v kladné i záporné výši, které představuje výši roční splátky úvěru.

3 Ad) 6 Schválení střednědobého výhledu rozpočtu Předseda finančního výboru seznámil přítomné, že v návaznosti na návrh rozpočtu na rok 2019 je zpracován také střednědobý výhled rozpočtu na období 5 let a obsahuje souhrnné údaje o příjmech a výdajích obce včetně dlouhodobých závazků. Rovněž střednědobý výhled rozpočtu byl zveřejněn na úřední desce a elektronické úřední desce po dobu 15 dnů. Návrh usnesení č. 3/2/2018 Zastupitelstvo obce schvaluje střednědobý výhled rozpočtu na období Ad 7) Finanční záležitosti rozpočtové změny, příprava inventarizace k Předseda finančního výboru Ing. Jan Macek přednesl přehled provedených rozpočtových změn poř. č v pravomoci starostky obce. Připomínky k rozpočtovým změnám: Člen zastupitelstva Roman Vrbka vznesl připomínku, proč byl navýšen příspěvek farnosti o 75 tis. Kč, když ve schváleném rozpočtu byla částka ,- Kč. Starostka mu odpověděla, že se jedná o finanční dary od firmy Huhtamaki ČR a Mann+Hummel určené na obnovu kulturní památky. Předseda finančního výboru upozornil členy zastupitelstva obce, že se připravují další rozpočtové změny v souvislosti s provedenou výměnou plynového kotle v budově sportovního areálu, úprav vjezdu k fotbalovému hřišti z důvodu navýšení ceny prováděných stavebních prací oproti schválenému rozpočtu. Dále seznámil přítomné členy zastupitelstva obce s tím, že všichni obdrželi v elektronické podobě návrh plánu inventarizace majetku a závazků k a jmenování členů inventarizační komise. Všichni členové inventarizační komise byli předsedou inventarizační komise řádně proškoleni a seznámeni s vnitřní směrnicí o inventarizaci včetně platných právních předpisů. Návrh usnesení č. 4/2/2018 Zastupitelstvo obce schvaluje plán inventarizace majetku a závazků k včetně harmonogramu prací a složení inventarizační komise. Ad 8) Majetkoprávní a stavební záležitosti Místostarosta informoval o stavebních záležitostech, které jsou v pravomoci Stavebního úřadu v Okříškách a Městského úřadu, odboru výstavby v Třebíči, o provedených udržovacích pracích na obecním majetku.

4 Dále seznámil s doručenou žádostí o odkoupení části pozemku p.č. 1596/1 v k.ú. Přibyslavice nad Jihlavou v chatové části Oblazeň o výměře cca 3 m2 za účelem zbudování vrtané studny. Starostka dala o tomto návrhu hlasovat. Návrh usnesení č. 5/2/2018 Zastupitelstvo obce schvaluje zveřejnění záměru prodeje části pozemku p. č. 1596/1 v k. ú. Přibyslavice nad Jihlavou o výměře cca 3 m2, který bude geometricky oddělen za účelem stavby kopané studny u rekreační chaty evidenční číslo 23. Ad 9) Různé Starostka seznámila přítomné, že v souladu s 167 zákona č. 561/2004 Sb., Školský zákon, ustanovuje zřizovatel školského zařízení zástupce do školské rady. Navrhuje, aby členkou školské rady byla Mgr. Alena Mašková, která nahradí Antonína Koukala. Oznámení bude písemně zasláno ředitelce příspěvkové organizace. Zastupitelka Mgr. Alena Mašková vznesla dotaz na počet členů školské rady. Dotaz zůstal nezodpovězen (pozn.do konce školního roku 2018/2019 počet členů 6). Návrh usnesení č.6/2/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje Mgr. Alenu Maškovou jako zástupkyni zřizovatele ve Školské radě zřízené při ZŠ T.G.Masaryka a MŠ Přibyslavice na volební období roku Alena) hlasů pro, 0 proti, 1 zdržel se hlasování (Mgr. Mašková Dále upozornila na obecně závaznou vyhlášku platnou od roku 2015 o čistotě a pořádku na veřejných prostranstvích. Někteří občané naší obce i nadále tuto vyhlášku nedodržují a umisťují na veřejná prostranství zemědělské vozíky, stroje a nepojízdné vraky automobilů. Vyzvala všechny členy zastupitelstva obce, aby provedli kontrolu jednotlivých částí obce a sdělili zjištěné porušení obecně závazné vyhlášky. Majitelé budou písemně vyzvání k odstranění těchto vozů. V případě nedodržení termínu odstranění bude přistoupeno k sankcím dle zákona o obcích. S platností od byl jmenován nový velitel zásahové jednotky SDH Přibyslavice Pavel Kotrba. Jmenování proběhlo po dohodě s odstupujícím velitelem Ladislavem Šarounem, který z pracovních a časových důvodů již dále nechtěl tuto funkci vykonávat. Starostka informovala členy zastupitelstva obce o již proběhnuvší kulturní akci Oslavy sv. Martina, která byla pořádána obcí ve spolupráci se zdejším farním úřadem dne 11. listopadu 2018 a měla kladný ohlas mezi zúčastněnými, kterých bylo více jak 400 a to nejen z naší obce, ale i z okolních obcí. Byla provedena vánoční výzdoba na návsi a v ulici Kaštanová a u zdravotního střediska. Rozsvěcení vánočního stromu se uskuteční v neděli 2. prosince v hodin a v sále obecního úřadu pak bude následovat posezení a zpívání při harmonice s Petrem Grossem. Občané byli

5 informování místním rozhlasem a na webových stránkách obce. V neděli 9. prosince se uskuteční adventní koncert v kostele Narození Panny Marie v Přibyslavicích pod záštitou obce. Výtěžek z koncertu bude věnován na pořízení nových varhan v kostele. Ad 10) Diskuse Členka zastupitelstva obce Mgr. Mašková Alena navrhuje umístění odpadkových košů na psí exkrementy na veřejná prostranství dětská hřiště. Člen zastupitelstva obce Ing. Ivan Samek navrhl, aby po vybudování nového pódia v hasičském areálu byla plachta z návěsu použita na pokrytí hokejbalového hřiště při využití tohoto hřiště v zimě na bruslení. Člen zastupitelstva obce Vrbka Roman vznesl připomínku, že se v zápise z ustavujícího zasedání neobjevila jeho připomínka v diskusi ohledně nákupu vyvážecího vozu dřeva z lesa. Členka zastupitelstva obce Bc. Vladimíra Škarvadová navrhla, aby veřejná jednání zastupitelstva obce byla natáčena a zvukový záznam zveřejňován na webových stránkách obce, aby občané měli úplný přehled o jednáních. Přehled usnesení: Usnesení č. 1/2/2018 Zastupitelstvo obce schvaluje starostku obce a místostarostu obce, jako zástupce obce ve svazcích, spolcích a společnostech, jejichž členy je obec Přibyslavice. Usnesení č. 2/2/2018 Zastupitelstvo obce schvaluje rozpočet na rok 2019 s příjmy a výdaji v částce ,- Kč a financování ve výši ,- Kč v kladné i záporné výši, které představuje výši roční splátky úvěru. Usnesení č. 3/2/2018 Zastupitelstvo obce schvaluje střednědobý výhled rozpočtu na období Usnesení č. 4/2/2018 Zastupitelstvo obce schvaluje plán inventarizace majetku a závazků k včetně harmonogramu prací a složení inventarizační komise.

6 Usnesení č. 5/2/2018 Zastupitelstvo obce schvaluje zveřejnění záměru prodeje části pozemku p. č. 1596/1 v k. ú. Přibyslavice nad Jihlavou o výměře cca 3 m2, který bude geometricky oddělen za účelem stavby vrtané studny u rekreační chaty evidenční číslo 23. Usnesení č.6/2/2018: Zastupitelstvo obce schvaluje Mgr. Alenu Maškovou jako zástupkyni zřizovatele ve Školské radě zřízené při ZŠ T.G.Masaryka a MŠ Přibyslavice na volební období roku hlasů pro, 0 proti, 1 zdržel se hlasování (Mgr. Mašková Alena) Starostka veřejné jednání zastupitelstva obce ukončila v hodin Podpis starostky:.. Podpis místostarosty:. Ověřovatelé zápisu: Ing. Pacal Jiří.. Mgr. Alena Mašková Zapisovatel: Bc. Vladimíra Škarvadová V Přibyslavicích

Zápis č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.11.2017 Přítomni: Uhrová Ivana, Vrbka Roman, Koukal Antonín, Ing. Macek Jan, Netolička Zdeněk, Vejmělková Jana, Gric Jiří,

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 23.11.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan

Více

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 27.6.2019 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Ing. Samek Ivan, Mgr. Mašková Alena, Bc. Škarvadová Vladimíra,

Více

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 14.12.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Ing, Macek

Více

Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 2.5.2019 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Koukal Ladislav, Ing. Samek Ivan, Mgr. Mašková Alena, Svoboda

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Koukal Ladislav,

Více

Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 28.6.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Koukal Ladislav, Ing. Mastný Martin, Koukal Antonín, Vejmělková

Více

Zápis č. 23 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 23 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 23 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.6.2017 Přítomni: Uhrová Ivana, Vrbka Roman, Koukal Ladislav, Škorpík Milan, Koukal Antonín, Ing. Macek Jan (6) Omluveni:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od 18.00 hodin Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, ing. Macek Jan, ing. Pacal Jiří, ing. Samek Ivan, Mgr.

Více

Zápis č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 26.2.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Koukal Ladislav, Škorpík Milan, Vejmělková

Více

Zápis č. 28 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 28 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 28 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 17.5.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Jan Macek, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Koukal

Více

Zápis č. 27 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 27 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 27 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 26.4.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Vrbka Roman (od 18.10 hod.), Koukal Antonín, Ing. Macek Jan, Netolička Zdeněk, Vejmělková

Více

Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 21.5.2015

Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 21.5.2015 Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 21.5.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Ing. Mastný Martin od 19.15 hod., Škorpík

Více

Zápis č. 20 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 20 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 20 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 15.2.2017 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan,

Více

Zápis č. 13 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 13 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 13 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 18.2.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan (pozdější příchod), Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný

Více

Zápis č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.4.2015

Zápis č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.4.2015 Zápis č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.4.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Ing. Mastný Martin, Škorpík Milan, Vejmělková

Více

Zápis č. 30 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 30 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 30 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 20.8.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Ing. Mastný Martin, Koukal Antonín, Vejmělková Jana, Vrbka

Více

Z á v ě r e č n ý ú č e t Obce Přibyslavice za rok 2018

Z á v ě r e č n ý ú č e t Obce Přibyslavice za rok 2018 Obec Přibyslavice Na Návsi 40, Přibyslavice, 675 21 IČ: 00290203 DIČ: CZ00290203 Z á v ě r e č n ý ú č e t Obce Přibyslavice za rok 2018 Na základě zákona č. 250/200 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

Zápis č. 9 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 9 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 9 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 23.7.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Škorpík Milan, Gric Jiří, Ing. Macek Jan,

Více

Zápis č. 3 veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 3 veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 3 veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 14.2.2019 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Koukal Ladislav, Ing. Samek Ivan, Mgr. Mašková Alena, Svoboda

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 5.11.2014, od 18:00 hodin. Přítomno je 11 zvolených členů zastupitelstva Členové zastupitelstva obce byli s termínem a programem

Více

Zápis č. 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 26.4.2017 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin (od 18.05 hod.), Koukal

Více

Zápis č. 16 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 16 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 16 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 30.5.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Škorpík Milan, Vejmělková Jana, Ing, Macek Jan, Svoboda Jindřich,

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 30. prosince 2014

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 30. prosince 2014 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 30. prosince 2014 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahoun T., Kocourek M., Kocourek P., Mach P., Sedláček J. Omluvena:

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy

Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: Zápis č. 2 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Příčovy, konaného dne 11. 12. 2018 od 18:00 hod. v budově Obecního úřadu v Příčovech Přítomní zastupitelé:

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Obec Vysoká u Příbramě

Obec Vysoká u Příbramě Zápis č. 19/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 15. 12. 2016 Místo: Zapisovatel: Sál pohostinství A. Cempírka Ing. Jana Krejčová Ověřovatel zápisu: Ing. Ladislav Drozda, Jaroslav

Více

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 4/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 26. 04. 2016, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu,

Více

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. Přítomní. Program

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. Přítomní. Program Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Křeč konaného dne 4. března 2015 od 20 00 hodin Přítomní Čamra Josef Dvořáček Milan Petrů Václav Plášil Michal Příplata Petr Radosta Jan Somerauer Milan Sváček Josef

Více

Zápis č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 5.11.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana,

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Obec Dobšín Zastupitelstvo obce Dobšín Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Dobšín

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Zápis č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 25.6.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Škorpík Milan, Vejmělková Jana, Gric Jiří, Ing. Macek Jan,

Více

Zas. 2/ Z á p i s ze zasedání zastupitelstva města Chýnov konaného dne

Zas. 2/ Z á p i s ze zasedání zastupitelstva města Chýnov konaného dne Z á p i s ze zasedání zastupitelstva města Chýnov konaného dne 26.11.2018 Místo konání: jídelna restaurace Na Radnici Začátek: 19 00 hod. Přítomni: dle prezenční listiny 14 členů Omluveni: Otto Strakatý

Více

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 12. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis č. 3. ze zasedání Zastupitelstva obce Petrůvka, konaného dne

Zápis č. 3. ze zasedání Zastupitelstva obce Petrůvka, konaného dne Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Petrůvka, konaného dne 19.12.2014 Program: 1. Zahájení 2. Rozpočtové opatření č.3/2014 3. Mikroregion Luhačovské Zálesí 4. Majetkové záležitosti obce 5. Místní

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Věžná konaného 5.11. 2014

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Věžná konaného 5.11. 2014 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Věžná konaného 5.11. 2014 Přítomni: Jana Vrbková, Jiří Veselý, Jiří Kroupa, Markéta Kaštylová, Tereza Doleželová, Petr Dvořák, Petr Pokorný, Josef Vrbka,

Více

Obec Hradiště 36, Zbiroh

Obec Hradiště 36, Zbiroh Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Hradiště, konaného 23. listopadu 2018, od 19:00 hodin, v místním hostinci. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hradiště (dále též jako

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015 Přítomni: 6 členů zastupitelstva ze 7: Čestmír Šlajs- starosta, Ing. Jaroslav Vitoň - místostarosta, Ing. Josef Pešava, Ing.

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

12. Různé, diskuse 13. Závěr

12. Různé, diskuse 13. Závěr Zápis o průběhu devátého/2010 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 9. 12. 2010 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS č. 6/2008 ze zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 18.12.2008 v sále Hasičské zbrojnici v Teplicích nad Bečvou Přítomni: Ladislav Táborský Zdeněk

Více

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března 2017 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 17:05 hodin Hodina ukončení:

Více

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 3. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 7. 12. 2018 Přítomní: P. Vaňásek, L. Ayrer, J. Lukš, A. Miláčková, R. Miláček, M. Potužáková, Mgr. L. Skořepová Omluvení: Hosté: viz příloha

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 14.05. 2018, od 17:02 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Zápis č. 17 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 17 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 17 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 3.8.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Ladislav Koukal

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne 2. 11. 2018, od 18:00 hodin v zasedací místnosti

Více

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Přítomni : Slabý Josef, Novotný Petr, Kounovský Martin, Fišer Zdeněk, Ouřada Petr, Rusňák

Více

Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 15. 11. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 13 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 13 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří OBEC ZÁBOŘÍ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 13 ze dne 13. 12. 2018 od 19.00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří Přítomno: 6 členů OZ, 1 omluven, 1 host, jmenovitě dle prezenční

Více

Opis zápisu z 2. zasedání zastupitelstva obce Rušinov

Opis zápisu z 2. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Obecní úřad Rušinov, Rušinov 47, 583 01 Chotěboř telefon: 569692281, mobil: 724288423, IČO: 00268160 www.obecrusinov.cz e-mail: rusinov@seznam.cz Opis zápisu z 2. zasedání zastupitelstva obce Rušinov (Originál

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 20. 11. 2017, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 31. 10. 2018 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále

Více

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem:

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem: ZÁPIS z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 07. 05. 2015 od 19,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Bc. Jiří Štěpánek,

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahoun T., Kahounová M., Kocourek M., Kocourek P., Mach P., Sedláček

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 12. 12. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 14. 11. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00

Více

Zápis ze 7. řádného zasedání zastupitelstva obce Bohuslavice

Zápis ze 7. řádného zasedání zastupitelstva obce Bohuslavice Zápis ze 7. řádného zasedání zastupitelstva obce Bohuslavice konaného dne 25. 6. 2015 v 19:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu Bohuslavice Zasedání zastupitelstva obce Bohuslavice svolal starosta Roman

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 16. 03. 2018 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lomy, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři obecního úřadu

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lomy, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři obecního úřadu Obec Lomy, Lomy 45, 675 31 Jemnice Zastupitelstvo obce Lomy Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lomy, konaného dne 30.11.2018, od 19:00 hodin v kanceláři obecního úřadu Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.: IČ: ,

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.: IČ: , Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bukovany, konaného dne 29.10.2018 v místnosti RC bývalé základní školy, Bukovany č. p. 57, od 18:00 Zahájení zasedání Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 24.11.2010, od 18.00 hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 1) Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání ZO Hluboš bylo

Více

Obec Těšetice - Zastupitelstvo obce Těšetice. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Těšetice - Zastupitelstvo obce Těšetice. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Těšetice - Zastupitelstvo obce Těšetice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 1.11.2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 18.12. 2014, od 18:00 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Frymburk konaného dne v 19 00

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Frymburk konaného dne v 19 00 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Frymburk konaného dne 12.11.2010 v 19 00 Zasedání zastupitelstva obce Frymburk bylo zahájeno v 19:00 dosavadním starostou obce p. Staňkem a konstatoval

Více

Zápis č.2/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne

Zápis č.2/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Zápis č.2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 15. 12. 2014 místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice začátek jednání: 18:00 hodin konec jednání: 21:00 přítomni: p. Vladimír

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 5.11.2014 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Baloušek Zdeněk, Bláha Jiří, Bláhová Jana Bc., Brožovský Jindřich

Více

Zápis z 1/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 1/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 1/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.2.2017, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.2.2017, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

OBEC HLOHOVEC str. 1/6 Hlavní 75, Hlohovec Z Á P I S

OBEC HLOHOVEC str. 1/6 Hlavní 75, Hlohovec Z Á P I S OBEC HLOHOVEC str. 1/6 Z Á P I S z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hlohovec ve volebním období 2014-2018, konaného dne 7. 3. 2017 Veřejné zasedání zahájil místostarosta obce v 18.05 hodin. Po

Více

Zápis z valné hromady č. 6/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 6/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 6/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 27.11.2017 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Zapisovatelkou dnešního zastupitelstva jmenoval předsedající Helenu Sokolovou.

Zapisovatelkou dnešního zastupitelstva jmenoval předsedající Helenu Sokolovou. Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice (dále

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/66/15/KY Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 17.12.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 14. 12. 2016 od 18.30 hodin Přítomni: členové zastupitelstva: Luboš Čuchal, Radek Fröhlich, Miroslav Jaroš, Lenka Kučerová,

Více

Zápis č. 26 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 26 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 26 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 15.2.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Vrbka Roman (od 17.15 hod.), Koukal Antonín (od 17.10 hodl.), Ing. Macek Jan, Netolička

Více

Zápis z ustavujícího 1. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice

Zápis z ustavujícího 1. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice Zápis z ustavujícího 1. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice konaného dne 30. října 2018 v zasedací síni Úřadu městyse Ostrovačice Přítomní: dle prezenční listiny (příloha č. 1) 1. Technický

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky,

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, OBEC STAROVIČKY Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, konaného dne 4.11.2014, od 18:00 hod. v zasedací místnosti OÚ ve Starovičkách Zahájení ustavujícího zasedání

Více

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 6. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zasedání Zastupitelstva obce Hejná, bylo zahájeno v 19.00 starostou obce Vlastimilem Šatrou. Starosta přivítal přítomné a konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno. Informace

Více

ZÁPIS č. 08/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne v budově OÚ v Mezouni

ZÁPIS č. 08/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne v budově OÚ v Mezouni ZÁPIS č. 08/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 1.11. 2018 v budově OÚ v Mezouni Přítomni: Hana Braunová, Hana Kailová, Ivan Ouřadník, Ing. František Kubásek, Bc. Daniel

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č. 7/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014

Zápis č. 7/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014 Zápis č. 7/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014 Místo konání : Dvory nad Lužnicí obecní úřad Začátek : 18 hodin Zasedání řídil : Jan Herzog, starosta obce Přítomni : viz

Více