Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne"

Transkript

1 Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Ing. Samek Ivan, Mgr. Mašková Alena, Bc. Škarvadová Vladimíra, Ing. Pacal Jiří, Vejmělková Jana, Vrbka Roman (9) Omluveni: Koukal Ladislav, Svoboda Jindřích Přítomni zástupci veřejnosti: Man Jiří Zapisovatel: Ing. Macek Jan Ověřovatelé zápisu: Vejmělková Jana, Bc.Škarvadová Vladimíra Pozvánka včetně programu jednání byla zveřejněna na úřední desce a elektronické úřední desce 7 dní před termínem konání zasedání. Všichni členové zastupitelstva obce obdrželi pozvánku elektronickou poštou. V úvodu jednání sdělila starostka všem přítomným, že z celého průběhu jednání je pořizován audio záznam, který bude uložen společně s písemným zápisem na obecním úřadě. Program jednání: 1. Schválení programu 2. Návrh a schválení zapisovatele a ověřovatelů zápisu 3. Kontrola usnesení z minulé schůze 4. Zpráva z činnosti obecního úřadu 5. Finanční záležitosti, rozpočtová opatření 6. Majetkoprávní a stavební záležitosti obce 7. Zprávy z činnosti komise výstavby, finančního a kontrolního výboru 8. Různé 9. Diskuse a závěr Ad 1) Schválení programu Starostka zahájila schůzi v hodin přivítáním všech přítomných a seznámením s programem jednání. Poté dala starostka obce o navrženém programu jednání. Výsledek hlasování: Pro 8 Proti 0 Zdržel se hlasování 0 Ad 2) Návrh a schválení zapisovatele a ověřovatelů zápisu Starostka navrhla zapisovatelem Ing. Jana Macka a ověřovateli zápisu Vejmělkovou Janu a Bc.Škarvadovou Vladimíru. Zastupitelstvo obce schvaluje zapisovatele Ing. Jana Macka a ověřovatele zápisu Vejmělkovou Janu a Bc.Škarvadovou Vladimíru.

2 Výsledek hlasování: Pro 8, Proti 0, Zdržel se hlasování 0 Ad 3) Kontrola usnesení ze zastupitelstva obce konaného dne Nikdo z přítomných členů zastupitelstva nevznesl žádnou připomínku k zápisu z minulé schůze ani k přijatým usnesením. K bodu ad)1 a ad)2 nehlasoval Roman Vrbka, neboť se dostavil na jednání až po projednání těchto bodů (proto 8 hlasů pro). Ad 4) Zpráva z činnosti obecního úřadu 1. Na základě doporučení konkurzní komise byla do funkce ředitele ZŠ a MŠ T.G.Masaryka jmenována Mgr. Ilona Jirovská s platností od Konkurzní řízení proběhlo dne V rámci projektu Vysočina pro seniory-aktivně a spolu byla naše obec zařazena jako místo pro konání Letní školy seniorů Kraje Vysočina. V sále obecního úřadu proběhnou 3 vzdělávací a praktické kurzy pro seniory, a to ve dnech 9.srpna, 23.srpna a 6.září se začátkem vždy ve 14 hodin. 3. Byl vydán souhlas s využitím obecních pozemků na realizaci stavby opravy železničních propustků investorem bude SŽDC. 4. Dne proběhla Valná hromada svazku cyklostezky Jihlava- Třebíč-Raabs, kde mimo jiné byl projednán havarijní stav lávky přes řeku. Plánovaná rekonstrukce se uskuteční v příštím roce. Zaměstnanci obce provedli z obecního materiálu výměnu poškozených prken z důvodu vedení trasy Pohádkové cesty. 5. Dne proběhla Valná hromada Mikroregionu Černé lesy. 6. V neděli proběhl v hasičském areálu Letní výlet u řeky s kapelou Boršičanka, kterého se zúčastnilo cca 230 účastníků. Poděkování všem, kteří se podíleli na přípravě a zdárném průběhu této akce včetně zabezpečení a roznáškou občerstvení účastníkům akce (členové SDH Přibyslavice). 7. Ve středu 3.července v době od hodin navštíví naší obec hejtman kraje Vysočiny. Starostka vyzvala členy zastupitelstva obce k účasti na tomto setkání. 8. Obci byla schválena dotace ve výši ,- Kč z kraje Vysočina na rekonstrukci obecního úřadu a výměnu oken v sále OÚ. Dále byla obci schválena dotace na opravy a vybavení školní kuchyně v částce ,- Kč, dále dotace na zajištění akceschopnosti JPO III ve výši ,- Kč, na aktualizaci webových stránek obce ve výši ,- Kč (ze 150 podaných žádostí obdržely dotaci jen 3 obce ). U všech schválených dotací byly již podepsány příslušné smlouvy. Obec obdržela též dotaci na lesy z roku 2018 v částce ,- Kč, v pátek bude předána žádost o dotaci na lesy za rok Ad 5) Finanční záležitosti - Změny rozpočtu, rozpočtové hospodaření Předseda finančního výboru přednesl návrh rozpočtového opatření č. 8, které obdrželi všichni členové zastupitelstva v elektronické podobě před jednáním zastupitelstva.

3 Návrh usnesení č. 1/5/2019 Zastupitelstvo obce schvaluje rozpočtové opatření č. 8, které je přílohou tohoto zápisu a je zveřejněno na webových stránkách obce. Ad) 6 Majetkoprávní a stavební záležitosti Mistostarosta obce p. Netolička seznámil zastupitele s následujícím: - MěU Třebíč, odbor životního prostředí-vodní hospodářství vydal povolení p.valáškové k nakládání s podzemními vodami na p.č.251 a 1596/1 Oblazeň - Stavební úřad Okříšky rozhodnutí o umístění stavby mostu přes řeku Jihlavu v areálu fy. Huhtamaki - VAS předal dne dokumentaci na vodovod v ul. Úvoz pro výběr dodavatele - MěU Třebíč, odbor životního prostředí-vodní hospodářství vydal povolení p.dvořák k nakládání s podzemními vodami-vrtaná studna na p.č.217/6/1 Přibyslavice-Okříšky (za tratí) - Během letních prázdnin proběhne rekonstrukce školní kuchyně - Nové dopravní značení žel. přejezdů obec nemá námitek - Obec obdržela nabídku od ZD Okříšky k možnosti odkupu nemovitostí - stavby ve středisku zemědělského družstva, části Padělka. Stanovisko členů zastupitelstva k nabídce bude projednáno na příštím jednání zastupitelstvu. Starostka obce vyzvala členy zastupitelstva obce k vyjádření ohledně návrhu Kupní smlouvy na prodej geometricky oddělené části pozemku p. č. 1285/2 trvalý travní porost (nově vzniklý pozemek p. č. 1285/47) a pozemku p. č. 1285/5 lesní pozemek (nově vzniklý pozemek 1285/48) z majetku obce pro kupujícího Správa železniční dopravní cesty, státní organizace. Návrh kupní smlouvy obdrželi všichni členové zastupitelstva obce elektronicky. Nebyly vzneseny žádné připomínky a proto dala starostka obce hlasovat. Návrh usnesení č. 2/5/2019 Zastupitelstvo obce schvaluje Kupní smlouvu na prodej geometricky oddělených pozemků parcela č. 1285/47 a 1285/48 zapsaných u Katastrálního úřadu pro Vysočinu, Katastrální pracoviště Třebíč na LV pro k.ú. Přibyslavice nad Jihlavou za celkovou cenu 8.040,- Kč a pověřuje starostku obce podpisem kupní smlouvy. Ad) 7 Zprávy z komise výstavby, finančního a kontrolního výboru Předseda finančního výboru (FV) Ing. Macek uvedl, že FV se v tomto funkčním období sešel zatím 2x, a to a V prvním případě se zabýval rozpočtem obce na rok 2019 a též střednědobým výhledem rozpočtu do roku Oba dokumenty doporučil zastupitelstvu ke schválení.

4 Na zasedání projednal FV účetní závěrku obce za rok 2018, návrh závěrečného účtu obce za rok 2018 a též Zprávu o přezkoumání hospodaření obce za rok Všechny tyto dokumenty doporučil FV členům zastupitelstvu ke schválení. Předseda kontrolního výboru (KV) Ing. Samek uvedl, že kontrolní výbor se zatím nesešel. Předseda stavební komise (SK) Ing. Pacal seznámil členy zastupitelstva s činností od posledního zasedání zastupitelstva, a to: - Školní tělocvična p.jiří Man předložil členům zastupitelstva obce několik variant možné přístavby tělocvičny. Po obsáhlé diskusi byl tento bod přeložen k závěrečnému rozhodnutí na příští jednání zastupitelstva (září 2019). - Řeší se chodníky podél ulice Panelová a Pod Tratí - Probíhá jednání ohledně výstavby kabin u tenisového hřiště. - Předseda stavební komise seznámil členy zastupitelstva o jeho osobním jednání s majitelem pozemků určených v územním plánu obce pro výstavbu rodinných domků. Závěrečné rozhodnutí bude projednáno na příštím zasedání zastupitelstva obce. Ad 8) Různé Starostka obce seznámila členy zastupitelstva obce s dopisem adresovaným zastupitelstvu obce ohledně prosby zdravotně postižené občanky naší obce o finanční příspěvek na zakoupení skládacího elektrického invalidního vozíku. Starostka stručně seznámila členy zastupitelstva obce s podmínkami poskytování příspěvků na kompenzační pomůcky včetně invalidních vozíků ze strany všeobecné zdravotní pojišťovny. Po rozsáhlé diskusi členové zastupitelstva odsouhlasili finanční příspěvek na skládací elektrický invalidní vozík etrone ve výši 5 tis.kč. Návrh usnesení č. 3/5/2019 Zastupitelstvo obce schvaluje poskytnutí finančního příspěvku zdravotně postižené občance naší obce na zakoupení skládacího elektrického invalidního vozíku etrone ve výši 5.000,- Kč. Ad 9) Diskuse a závěr Členka zastupitelstva obce Mgr.Mašková upozornila na vysypaný a ztvrdlý beton u přejezdu za hřbitovem (s firmou vyřeší místostarosta) Členka zastupitelstva obce Bc.Škarvadová oznámila rozšíření sortimentu přípravy jídel pro oslavy, apod. o pečené maso. Kalkulace ceny bude oznámena.

5 Člen zastupitelstva obce Vrbka prezentoval svůj názor, že výběrové řízení na post ředitelky ZŠ T.G.Masaryka a MŠ Přibyslavice, příspěvková organizace bylo od samého začátku účelově připravené s cílem odstranit stávající ředitelku Mgr.Urbánkovou, která si za 33 let působení v naší škole toto nezasloužila. Člen zastupitelstva obce Ing. Macek uvedl, že výběrové řízení proběhlo korektně, nebylo nijak zmanipulováno a konkurzní komise většinou hlasů doporučila do funkce ředitelky Mgr. Ilonu Jirovskou. Starostka jednání ukončila v hodin. Přehled schválených usnesení: Usnesení č. 1/5/2019 Zastupitelstvo obce schvaluje rozpočtové opatření č. 8, které je přílohou tohoto zápisu a je zveřejněno na webových stránkách obce. Usnesení č. 2/5/2019 Zastupitelstvo obce schvaluje Kupní smlouvu na prodej geometricky oddělených pozemků parcela č. 1285/47 a 1285/48 zapsaných u Katastrálního úřadu pro Vysočinu, Katastrální pracoviště Třebíč na LV pro k.ú. Přibyslavice nad Jihlavou za celkovou cenu 8.040,- Kč a pověřuje starostku obce podpisem kupní smlouvy. Usnesení č. 3/5/2019 Zastupitelstvo obce schvaluje poskytnutí finančního příspěvku zdravotně postižené občance naší obce na zakoupení skládacího elektrického invalidního vozíku etrone ve výši 5.000,- Kč. V Přibyslavicích Zapsal: Ing. Jan Macek. Starostka obce

6 Místostarosta obce Ověřovatele zápisu: Bc. Vladimíra Škarvadová. Jana Vejmělková...

Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 2.5.2019 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Koukal Ladislav, Ing. Samek Ivan, Mgr. Mašková Alena, Svoboda

Více

Zápis č. 2 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 2 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 2 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 30.11.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Koukal Ladislav, Ing. Samek Ivan, Mgr. Mašková Alena,

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 23.11.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan

Více

Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 28.6.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Koukal Ladislav, Ing. Mastný Martin, Koukal Antonín, Vejmělková

Více

Zápis č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.11.2017 Přítomni: Uhrová Ivana, Vrbka Roman, Koukal Antonín, Ing. Macek Jan, Netolička Zdeněk, Vejmělková Jana, Gric Jiří,

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Koukal Ladislav,

Více

Zápis č. 23 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 23 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 23 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.6.2017 Přítomni: Uhrová Ivana, Vrbka Roman, Koukal Ladislav, Škorpík Milan, Koukal Antonín, Ing. Macek Jan (6) Omluveni:

Více

Zápis č. 28 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 28 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 28 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 17.5.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Jan Macek, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Koukal

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od 18.00 hodin Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, ing. Macek Jan, ing. Pacal Jiří, ing. Samek Ivan, Mgr.

Více

Zápis č. 13 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 13 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 13 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 18.2.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan (pozdější příchod), Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný

Více

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 14.12.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Ing, Macek

Více

Zápis č. 27 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 27 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 27 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 26.4.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Vrbka Roman (od 18.10 hod.), Koukal Antonín, Ing. Macek Jan, Netolička Zdeněk, Vejmělková

Více

Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 21.5.2015

Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 21.5.2015 Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 21.5.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Ing. Mastný Martin od 19.15 hod., Škorpík

Více

Zápis č. 20 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 20 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 20 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 15.2.2017 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan,

Více

Zápis č. 30 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 30 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 30 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 20.8.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Ing. Mastný Martin, Koukal Antonín, Vejmělková Jana, Vrbka

Více

Zápis č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 26.2.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Koukal Ladislav, Škorpík Milan, Vejmělková

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.4.2015

Zápis č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.4.2015 Zápis č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.4.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Ing. Mastný Martin, Škorpík Milan, Vejmělková

Více

Bod č 2 - Schválení programu:

Bod č 2 - Schválení programu: Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 16.9.2015 od 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu. 11/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS č. 6/2008 ze zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 18.12.2008 v sále Hasičské zbrojnici v Teplicích nad Bečvou Přítomni: Ladislav Táborský Zdeněk

Více

InformaceZápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích

InformaceZápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích InformaceZápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 16.02.2017 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 5.11.2014, od 18:00 hodin. Přítomno je 11 zvolených členů zastupitelstva Členové zastupitelstva obce byli s termínem a programem

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis č. 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 26.4.2017 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin (od 18.05 hod.), Koukal

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Zápis č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 25.6.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Škorpík Milan, Vejmělková Jana, Gric Jiří, Ing. Macek Jan,

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 16. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 16. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 16 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 17. února 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Zdeněk LISEC Radoslava

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne OBEC STAROVIČKY Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 18. 12. 2012 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 8 členů ZO 1.

Více

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne 12.5. 2017 v 17.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Přítomni: dle listiny přítomných (přítomno 12 členů) 1) Jednání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel , IČ: , č.ú /0100

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel ,   IČ: , č.ú /0100 OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, 675 75 Mohelno tel. 568 642 118, e-mail: info@obeclhanice.cz, IČ: 00378054, č.ú. 9024711/0100 Zápis číslo: 1/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Lhánice Datum konání: 15.2.2018

Více

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 11. 07. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018(dále jen

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz. USNESENÍ č.02/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz. USNESENÍ č.02/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz USNESENÍ č.02/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA ve Vysokém konaného dne 6.3.2009 Přítomni:

Více

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne 11. 4. 2016 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 11. 4. 2016 v 18.00 hodin. Přítomni: Ing. Pavlíček

Více

Zápis z 1/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 1/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 1/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.2.2017, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.2.2017, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 3. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 25.2.2015 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis č. 16 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 16 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 16 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 30.5.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Škorpík Milan, Vejmělková Jana, Ing, Macek Jan, Svoboda Jindřich,

Více

Zápis č. 9 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 9 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 9 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 23.7.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Škorpík Milan, Gric Jiří, Ing. Macek Jan,

Více

Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 29. 6. 2015, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu,

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Obec Dobšín Zastupitelstvo obce Dobšín Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Dobšín

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 14. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 14. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 14. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 20.3.2017 v 17. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 9 členů ZO Třanovice, 6 omluveno 1 občan Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/11 ve Vysokém konaného dne 5.7.2011

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne konaného dne 17. 6. 2019 Místo konání: Čas zahájení jednání: Zasedací místnost Obecního úřadu obce Přibice 18:00 hod. Přítomni (bez titulů v abecedním pořadí): Miroslav Effenberger, Věra Ficková, Petr

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 18. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 18. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 18. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 22.3.2018 v 18.00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 1 občan Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích

Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích Starosta Josef Hemzal zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice (dále jen zastupitelstvo obce

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 3/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 31. 3. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 44 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 20. 6. 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin.

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:7 Zasedání řídil

Více

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice ZÁPIS o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konaného dne 26.2. 2007 ve Švábenících Starosta (predsedající) Josef Kubík zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábeníce (dále jen "zastupitelstvo

Více

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne v Těšeticích

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne 22. 5. 2019 v Těšeticích Starosta obce zahájil 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019 (dále jen zastupitelstvo

Více

Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 15. 11. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne 23.5.2016 Čas: 19.05 21.15h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz.prezenční listina, 5 členů ZO Suchodol Hosté:

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: x Zapisovatel:

Více

Zápis a usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis a usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne 28. 2. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vranov (dále též jako zastupitelstvo

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem:

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem: ZÁPIS z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 07. 05. 2015 od 19,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Bc. Jiří Štěpánek,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 14. 01. 2013 v Těšeticích Starosta obce zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č.2/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne

Zápis č.2/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Zápis č.2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 15. 12. 2014 místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice začátek jednání: 18:00 hodin konec jednání: 21:00 přítomni: p. Vladimír

Více

Zápis č. 36, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích.

Zápis č. 36, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Zápis č. 36, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne 25.1.2018, od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Přítomni členové zastupitelstva: Milan Palát, Dobromila Fialková, Roman

Více

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 29.6. 2015, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 23. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 16.12. 2015 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 5.11. 2015 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Ing. Jan Koudelka, Vlastimil

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 14.05. 2018, od 17:02 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. 20. června 2014. Přítomní. Program

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. 20. června 2014. Přítomní. Program Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Křeč konaného dne 20. června 2014 Přítomní Čamra Josef Dvořáček Milan Petrů Václav Příplata Petr Radosta Jan Somerauer Milan Sváček Josef Truhlář František Program

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 16. 12. 2010

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 16. 12. 2010 Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 16. 12. 2010 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:04

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: , ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: ,   ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/2014 ve Vysokém konaného dne

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 10. 5. 2017 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Vlastimil Krejčí,

Více

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 12. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.4.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.4.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 13. 12. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. Přítomní. Program

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. Přítomní. Program Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Křeč konaného dne 4. března 2015 od 20 00 hodin Přítomní Čamra Josef Dvořáček Milan Petrů Václav Plášil Michal Příplata Petr Radosta Jan Somerauer Milan Sváček Josef

Více

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 10.11. 2016 v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Ing. Jakub

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahoun T., Kahounová M., Kocourek M., Kocourek P., Mach P., Sedláček

Více

Zápis č. 13 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 13. 12. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 13 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 13. 12. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 13 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 13. 12. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková, Vlastimil

Více

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký Zápis č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2018 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: -- Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od 18.00 hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pačejov bylo

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.01/13 ve Vysokém konaného dne 1.2.2013

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 28. 01. 2019, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:30 hodin Přítomni: Miloslav Albrecht, Dušan Vaněček, Martin Hruška, David Trumpich, Jiří Hejna

Více