X. Smluvní strany. zastoupena na základě plné moci evid. č. PM/II - 033/2017 ze dne společností:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "X. Smluvní strany. zastoupena na základě plné moci evid. č. PM/II - 033/2017 ze dne společností:"

Transkript

1 MORAVSKOSLEZSKO- KRz } - KRAJSKÝ ÚŘAD KUMSP09D6M42 v /, v, v CÍSI-0 SMLOUVY IDODATK1~"~7J. ; pof. číslo, rok M. zkr. odb. Smlouva o znzeni věcného břemene -služebnosti č. EP uzavřená podle ustanovení 25 odst. 4 zákona č. 458/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických odvětvích a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen energetický zákon"), a ustanovení 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. října 117, Ostrava zastoupený: ^ m Kaníou Jaros ave náměstkem hejtmana kraje IC: DIC: bank. účet: CZ /0800 X. Smluvní strany dále jen povinný" z věcného břemene - služebnosti a ČEZ Distribuce, a. s. se sídlem: Děčín, Děčín IV-Podmokly, Teplická 874/8, PSČ IČ: DIČ: CZ zapsaná: v OR vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl B., vložka 2145, s předmětem podnikání- distribuce elektřiny na základě licence č bank. účet: č. ú /0100, KB Praha zastoupena na základě plné moci evid. č. PM/II - 0/2017 ze dne společností: ALBREKO s.r.o. se sídlem: Školní 278, Branka u Opavy IČ: DIČ: CZ zapsaná: v OR vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl C, vložka 1622 zastoupená: Luďkem Kellnerem, jednatelem dále jen oprávněný" z věcného břemene - služebnosti (oba též jako smluvní strana" nebo smluvní strany") II. Úvodní ustanovení (1) Povinný prohlašuje, že je vlastníkem pozemku pare. č. 52 zahrada, zapsaného v katastru nemovitostí vedeném Katastrálním úřadem pro Moravskoslezský kraj, Katastrálním pracovištěm Opava, pro k. ú. a obec Velké Heraltice, na LV č. 42 (dáíe jen služebný pozemek"). (2) Oprávněný je vlastníkem distribuční sítě - podzemní kabelové přípojky včetně pilíře P4 umístěné se souhlasem povinného ve služebném pozemku v rámci stavby Velké Heraltice, přeložka NNk, pare. č. 52, obec" (dále jen podzemní přípojka NN včetně pilíře").

2 III. Rozsah, obsah a trvání věcného břemene (1) Povinný se souhlasem oprávněného zřizuje ke služebnému pozemku věcné břemeno ve smyslu služebnosti spočívající v právu: - zřídit, umístit a provozovat na služebném pozemku podzemní přípojku NN včetně pilíře a - vstupovat a vjíždět na služebný pozemek v souvislostí s umístěním, zřízením, provozováním, údržbou, opravami a odstraněním podzemní přípojky NN včetně pilíře (dále jen věcné břemeno"). (2) Rozsah věcného břemene dle odst. i. tohoto článku je vymezen geometrickým plánem č /2017 ze dne , který je nedílnou součástí této smlouvy. () Věcné břemeno se zřizuje na dobu neurčitou. (4) Věcné břemeno se zřizuje jako právo věcné, ve prospěch oprávněného. (5) Oprávněný právo odpovídající věcnému břemeni přijímá a povinný se zavazuje výkon tohoto práva trpět. IV. Práva a povinnosti smluvních stran (1) Povinný se zdrží všeho, co vede k ohrožení podzemní přípojky NN včetně pilíře. (2) Oprávněný zpřístupní povinnému na jeho žádost dokumentaci podzemní přípojky NN včetně pilíře v rozsahu nutném pro ochranu jeho oprávněných zájmů. () Povinný bere na vědomí, že oprávněný je v souladu s ustanovením 25 energetického zákona oprávněn vstupovat a vjíždět na služebný pozemek v souvislosti se zřizováním, obnovou a provozováním distribuční soustavy, odstraňovat a oklesťovat na služebném pozemku stromoví a jiné porosty, provádět likvidaci odstraněného a okleštěného stromoví a jiných porostů ohrožujících bezpečné a spolehlivé provozování distribuční soustavy v případech, kdy tak po předchozím upozornění a stanovení rozsahu neučinil sám vlastník nebo uživatel služebného pozemku. (4) Oprávněný se zavazuje, že po ukončení činností souvisejících s výkonem práv odpovídajících věcnému břemeni uvede vždy služebný pozemek na vlastní náklady do původního stavu, a není-li to možné s ohledem na povahu provedených prací, do stavu odpovídajícího předchozímu účelu nebo užívání služebného pozemku, a to nejpozději do 15 dnů od ukončení výše uvedených činností. (5) Oprávněný se dále zavazuje uhradit případně vzniklou škodu na služebném pozemku způsobenou pň výkonu činností souvisejících s výkonem práv odpovídajících věcnému břemeni. (6) Oprávněný je povinen při výkonu svých oprávnění co nejvíce šetřit práv povinného a vstup na služebný pozemek oznámit organizaci, která má jej má svěřen k hospodaření, a to minimálně 15 dnů předem, s výjimkou řešení havarijních stavů, které vyžadují okamžitý zásah. (7) Oprávněný bere na vědomí, že služebný pozemek je ke dni v uzavření této smlouvy předán k hospodaření organizaci Střední škola. Dětský domov a Školní jídelna, Velké Heraltice, příspěvková organizace, Opavská 1, Velké Heraltice, IČ , která hospodaří se svěřeným majetkem v rozsahu dle zřizovací listiny.

3 v. Cenová povaha věcného břemene - služebnosti (1) Věcné břemeno dle této smlouvy se zřizuje za jednorázovou náhradu ve výši ,-Kč (slovy: desettisfc korun českých) bez DPH. Základ daně (cena bez DPH) Daň 21% Cena včetně DPH ,- Kč 2.100,- Kč ,- Kč (2) Jednorázovou náhradu díe předchozího odstavce tohoto článku smlouvy uhradí oprávněný povinnému na základě zálohové faktury vystavené povinným po podpisu této smlouvy oběma smluvními stranami, a to bezhotovostní úhradou na účet povinného uvedený na zálohové faktuře, se splatností 0 dnů od vystavení zálohové faktury. Za den zaplacení se považuje den připsání platby na účet povinného z věcného břemene. Do 15 dnů ode dne přijetí úplaty bude v souladu se zákonem č. 25/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů, vystaven povinným daňový doklad. Faktura bude vystavená na ČEZ Distribuce, a.s., IČ , DIČ CZ , se sídlem Děčín, Děčín IV-Podmokly, Teplická 874/8, PSČ , zápis v OR vedený Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl B, vložka 2145, a bude mimo jiné obsahovat označení stavby Velké Heraltice, přeložka NNk, pare. č. 52, obec", EP VI. Vklad práv do katastru nemovitostí (1) Právo odpovídající věcnému břemeni nabude oprávněný vkladem tohoto práva do katastru nemovitostí vedeného Katastrálním úřadem pro Moravskoslezský kraj, Katastrálním pracovištěm Opava. (2) Návrh na vklad práv odpovídajících sjednanému věcnému břemeni podá povinný do 0 dnů ode dne zaplacení úplaty za zřízení věcného břemene oprávněným dle čl. V. této smlouvy. () Oprávněný se zavazuje uhradit správní poplatek za vklad práva do katastru nemovitostí. (4) V případě, že Katastrální úřad pro Moravskoslezský kraj, Katastrální pracoviště Opava, návrh na zahájení řízení o povolení vkladu práv odpovídajících věcnému břemenu zamítne či řízení zastaví, zavazují se smluvní strany učinit neprodleně potřebné kroky tak, aby vklad práv odpovídajících věcnému břemeni byl povolen. VII. Společná a závěrečná ustanovení (1) Tato smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem jejího podpisu oběma smluvními stranami. (2) Změny smlouvy lze přijmout výhradně jen písemnou formou dodatků, které budou vzestupně číslovány a musí být podepsány oprávněnými zástupci smluvních stran. () Na právní vztahy vyplývající nebo související s touto smlouvou a v ní nebo v energetickém zákoně výslovně neupravené se přiměřeně uplatní ustanovení občanského zákoníku. (4) Tato smlouva je vyhotovena v pěti vyhotoveních s platností originálu, z nichž po jejím podpisu obdrží strana povinná dvě vyhotovení, strana oprávněná dvě vyhotovení; jedno vyhotovení bude předloženo spolu s návrhem na vklad práva věcného břemene Katastrálnímu úřadu pro Moravskoslezský kraj, Katastrálnímu pracovišti Opava. (5) Smluvní strany prohlašují, že si smlouvu před jejím podepsáním přečetly, že byla uzavřena po vzájemném projednání, podle jejich pravé a svobodné vůle, na důkaz čehož připojují své podpisy.

4 (6) Oprávněný bere na vědomí a výslovně souhlasí stím, že smlouva včetně příloh a případných dodatků bude zveřejněna na oficiálních webových stránkách Moravskoslezského kraje. vin. Doložka platnosti (1) Doložka platnosti právního jednání dle 2 zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů: O zřízení věcného břemene dle této smlouvy rozhodla rada kraje usnesením č. 107/807 ze dne Příloha: geometrický plán č /2017 ze dne V Ostravě dne ~.9...flfi...Z.W V Brance u Opavy dne Povinný zvěcného břemene Oprávněný zvěcného břemene SVolnř278 Moravskoslezský kraj /. Ing Jaroslav Kania náměstek hejtmana kraje CEZ Distribuce, a. s. zastoupená ALBREKO s.r.o. Luděk Kelíner, jednatel \ \. i f)k-

5 Označení pare. číslem 52 Dosavadní stav Výměra parcely ha 1! m VÝKAZ DOSAVADNÍHO A NOVÉHO STAVU ÚDAJŮ KATASTRU NEMOVITOSTÍ Druh Označení pare. číslem Výměra parcely 1 ha j m Dmh pozemku Typ stavby Nový stav Způs. určeni výměr Porovnání se stavem evidence právních vztahů Dí! přechází z pozemku označeného v katastru nemovitostí 52 dřívější poz. evidenci Čísio tistu vlastnictví 42 Výměra dílu ha m Označeni dílu Druh věcného břemene: Dle listiny Oprávněný: Dle listiny *rrr 7,','// ^AAAAAAs efc-^'-*" 10 sj &%s --- &# ~.y^aa.- // ' // / JJxS- ^ 7 -f? yy*.-??^ ^ s s z // /*m- ' ' ''' -'J -'x5 ^&AA^ 8\/sA SASJZ SEZNAM SOUŘADNIC ts-jtskj Souřadnice pro zapiš do KN Císío bodu Y X 1 2 A S S GBS QB KOd ívalicy a. 52 vymezení rozsahu věcného břemene Vyhotovíte.: s^ oi*** ^ 29*24 GeoPrace t?«opava ie}.: IČ: Číslo plánu: /2017 Okres: Opava Obec: Velké Heraltice Kat. území: Velké Heraltice Mapový list: Horní Benešov -1/2 Dosavadním vlastníkům pcaetnků byla poskytnula možnost seznámit se v terénu s proběhem navrhovaných nových hranic, které byly oniačeny předepsaným způsobem- Geometrický plán ověřil úředně" oprávněný zeměměřický uručenýn Jméao, příjmem: Ing. Jaroslav Čislo položky seznamu úředně oprávněných zeměměřických inženýrů- Kynčl 2450/09 Dne: Číslo: 81/2017 Náležitostmi apřesností odpovídá právním předpisům. Katastrální úřad souhlasí sočíslováním parcel. KU pro Moravskoslezský kraj KP Opava ing. Simona Drozdová PGP-645/ :55:17 CEST Stejnopis ověřil úředně oprávněný zeměměřický inženýr: Jméno, příjmení: Ing. Jaroslav Čísio položky seznamu úředně oprávněných zeměměřických inženýrů Kynčl 2450/09 Dne: )7 Číslo: 102/2017 Tento stejnopis odpovídá geometrickému plánu v elektronické podobě uloženému v dokumentaci katastrálního úřadu. Ověření stejnopisu geometrického plánu v listinné podobě.

zastoupená na základě plné moci evidenční číslo 006/2018 ze dne společností: zapsaná: zastoupená:

zastoupená na základě plné moci evidenční číslo 006/2018 ze dne společností: zapsaná: zastoupená: KUMSP00D6 J78 II O UZAVŘENI BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENI VĚCNÉHO BŘEMENE -SLUŽEBNOSTI podle ust. 1785 a násl, a ust. 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, a ustanovení

Více

uzavřená podle ustanovení 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

uzavřená podle ustanovení 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník uzavřená podle ustanovení 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník MORAVSK.! ~^L^E1J:.v; Aj - RAJSKÝ ÚŘAD] se sídlem: zastoupený' 28, října 117, 702 18 Ostrava Miroslavem Novákem, nej y%.,

Více

KUHSP09D6W7P. Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. října 117, Ostrava zastoupený: Ing. Ivanem Stracnonem IČO: náměstkem hejtmana kraje

KUHSP09D6W7P. Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. října 117, Ostrava zastoupený: Ing. Ivanem Stracnonem IČO: náměstkem hejtmana kraje i>!k.wsh< Í;W!'/_._< V KRAJ K.KA.SKV ÚÍ.AA KUHSP09D6W7P ( i^.osmiouvvuk)dark.ui -.'-j SMLOUVA '" ;^\".;'in Ai I '" A..AÍA O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE - SLUŽEBNOSTI podle ust 1785'a

Více

\...M. Smlouva o zřízení věcných břemen

\...M. Smlouva o zřízení věcných břemen KUMSP00D6XKP \...M. Smlouva o zřízení věcných břemen uzavřená podle ustanovení 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, Smluvní strany Moravskoslezský kraj se sídiem: 28. října 2771/117, 702

Více

uzavřená podle ustanovení 1257-1266 a 1299-1302 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

uzavřená podle ustanovení 1257-1266 a 1299-1302 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník uzavřená podle ustanovení 1257-12 a 1299-102 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník se sídlem: zastoupený: IC: DIČ: bank. spoj.: 28. října 117, 702 18 Ostrava Ing. Ivanem Strachoněm 7089092 náměstkem

Více

uzavřená podle ustanovení 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

uzavřená podle ustanovení 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, uzavřená podle ustanovení 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, I. 'ViOKÁVSKdlLEŽSKA'rKR..ij -'KRAJSKY Úfi OÍSU) SMLOUVY se sídlem: 28, října 2771/117,702 18 Ostrava J --KJ.T.LA zastoupený:

Více

SMLOUVA. Vondrákem, CSc, hejtmanem kraje

SMLOUVA. Vondrákem, CSc, hejtmanem kraje KUMSP00D6N1A ^^ÍVSHE:^ KRAJ - KRAJSKÝ ÚŘAD il^-i^mdhy]' (DODATKU) -4- J$W SMLOUVA pcr. yy O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE -SLUŽEBNOSTI podie ust. 1785 a násl. a ust. 1257 a násl. zákona

Více

^ ír. odb. č.sml /3/VB

^ ír. odb. č.sml /3/VB {MORAVSKOSLEZSKÝ KPní RAJSKÝ ÚŘADÍ ^ ír. odb. č.sml. 782//VB uzavřená podle ustanovení 59 zákona č. 58/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických odvětvích a o změně některých

Více

zastoupená na základě plné moci evidenční číslo PM/II - 006/2018 ze dne 22, společností:

zastoupená na základě plné moci evidenční číslo PM/II - 006/2018 ze dne 22, společností: s MORAVSKOSLEZSKY KRAJ - KRÁJSÍ.,.,.m ; yz CiSLO SMLOUVY foodatkl ÍAÍ: Í /wofe

Více

KUMSP08D72ZA ' ÚMty "' 2tfr~J>f

KUMSP08D72ZA ' ÚMty ' 2tfr~J>f KUMSP08D72ZA ' ÚMty "' 2tfr~J>f O UZAVŘENI BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENI VĚCNÉHO BŘEMENE -SLUŽEBNOSTI podle ust 1785 a násl, a ust. 1257 a násl. zákona č 89/2012 Sb. f občanský zákoník, a ustanovení 25 a násl.

Více

náměstkem hejtmana kraie CZ /0800, Česká spořitelna, pobočka Ostrava

náměstkem hejtmana kraie CZ /0800, Česká spořitelna, pobočka Ostrava ^^^Si-^iřtf 1^" 1 - K-RA-1SKÝ ÚŘAD My UA/ JJ7~ uzavřená podle ustanovení 59 zákona č. 458/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických odvětvích a o změně některých zákonů

Více

uzavřená dle 2079 a násl. a ustanovení 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník")

uzavřená dle 2079 a násl. a ustanovení 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník) uzavřená dle 2079 a násl. a ustanovení 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník") se sídlem: 28. října 2771/117, 702 00 Ostrava IČO:

Více

podle ustanovení 1785 a násl. a ust 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

podle ustanovení 1785 a násl. a ust 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění KUMSP00D72CH MORAVSKOSLEZSKÝ KRA,? - KRAJSKÝ ÚŘAD podle ustanovení 1785 a násl. a ust 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. října 2771/117,

Více

MM..'\Mff & 1 poř. čísle

MM..'\Mff & 1 poř. čísle KUMSP00D6WQ2 -&6/SSl9/ýf/ / fáf/tf/et SMLOUVA O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE -SLUŽEBNOSTI podle ust. 1785 a násl. a ust. 1257 a násl zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, a ustanovení

Více

Smluvní strany. - - Ing. Jaroslavem Kaniou

Smluvní strany. - - Ing. Jaroslavem Kaniou Smlouva o zřízení věcného břemene - služebnosti uzavřená podle ustanovení 76 odst. 7 zákona č. 458/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických odvětvích a o změně některých

Více

smlouva číslo 371/2018/SM

smlouva číslo 371/2018/SM smlouva číslo 371/2018/SM v r r v r v podle ust 1785 a násl. a ust. 1257 a násl. zákona č 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník") a podle zákona č. 183/2006

Více

> zřízení věcného břemene - služebnosti uzavřfená v souladu s ustanoveními 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, Smluvní strany

> zřízení věcného břemene - služebnosti uzavřfená v souladu s ustanoveními 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, Smluvní strany KUMSP00D6PT0 SI M 1 Z ' J\ i * > zřízení věcného břemene - služebnosti uzavřfená v souladu s ustanoveními 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, rok f /A, ' zkr. o b.! Smluvní strany Moravskoslezský

Více

SMLOUVA. CZ bank. spoj.: Česká spořitelna a.s., č. účtu: /0800

SMLOUVA. CZ bank. spoj.: Česká spořitelna a.s., č. účtu: /0800 MORAVSKOSLEZSKO K.R.* J - (ČRAJSKÝ ÚŘAD CISLO SMLOUVY (DODATKU) SMLOUVA poř. č slo rok O UZAVŘENI BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENI VĚCNÉHO BŘEMENE - SLUŽEBNOSTI INŽENÝRSKÉ SÍTĚ - podle ust. 1785 a násl. a ust.

Více

Vondrákem, CSc, hejtmanem kraje

Vondrákem, CSc, hejtmanem kraje "ČÍSLO SMLOUVY (DOPATKU)" -7- KUt1SP0eD6E77,, «*Si» M «* *»1- JI» * í ř 9. * **D " II I iíiiiíbg«ijjllhhi»*í i g I poř. číslo ro. zkr. odb. SM LOUVA x '' O UZAVŘENI BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENI VĚCNÉHO BŘEMENE

Více

Smlouva o zřízení věcného břemene - služebnosti

Smlouva o zřízení věcného břemene - služebnosti Li) A: KUI1SP80D6UXH ixsř. číslo Smlouva o zřízení věcného břemene - služebnosti 8 1/VB/P uzavřená podle ustanovení 59 zákona č. 458/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických

Více

, s.r.o. KUMSP00D71JP

, s.r.o. KUMSP00D71JP , s.r.o. KUMSP00D1JP č.sml. GIS-/VB Smlouva o zřízení věcného břemene -služebnosti uzavřená podle ustanovení 59 zákona č. 458/2000 Sb,, o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických odvětvích

Více

uzavřená podle ustanovení 1257 a násl. zákona č 89/2012 Sb., občanský zákoník

uzavřená podle ustanovení 1257 a násl. zákona č 89/2012 Sb., občanský zákoník i MORAVÁMsfcf..b>8K"^ v p ^' KRAJSK.V ÚŘ, poř. č slo _.»» v uzavřená podle ustanovení 1257 a násl. zákona č 89/2012 Sb., občanský zákoník Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. října 2771/117, 702 18 Ostrava

Více

Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18

Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 :. loravskosí.hzsi ;;--AÍ.KY I Disíribiiíní siuíby. s.r.o. Ttíefenergjf *o lead.sm.57698. 6/BVB... zastoupený: ič: DIČ:" bankovní účet: Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 Ing, Ivanem S 708 90 692 náměstkem

Více

I. Smluvní strany. hejtmanem kraje

I. Smluvní strany. hejtmanem kraje KUMSP00D6EUQ Smlouva o zřízení věcného břemene -služebnosti inženýrské sítě uzavřená podle ustanovení 1257-1266 a 1299-102 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

zastoupená na základě plné moci evid. č. PM/II /2017 ze dne společností:

zastoupená na základě plné moci evid. č. PM/II /2017 ze dne společností: KUf1SP08D6NEH MOKAVSKOSUÍXS K.Ý KRAJ ~ ICR/USK V UftAf. Úfúfj ČÍSLO SMtOU VV (.DODATKU) prř. ífiiío Ár. uiťí>. O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE -SLUŽEBNOSTI podle ust 1785 a nási. a

Více

SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE

SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami: (1) Městem Rychnov u Jablonce nad Nisou se sídlem Husova 490, 46802 Rychnov u Jablonce nad Nisou, IČO: 00262552, DIČ: CZ00262552,

Více

Smlouvu o zřízení věcného břemene - služebnosti

Smlouvu o zřízení věcného břemene - služebnosti Město Rychnov u Jablonce nad Nisou IČO 262552 sídlo Husova 490, 468 02, Rychnov u Jablonce nad Nisou, Zastoupená Bc. Tomáš Levinský funkce starosta číslo účtu / Datová schránka email pro doručení výzvy

Více

j 1 SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE - POZEMKOVÉ SLUŽEBNOSTI

j 1 SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE - POZEMKOVÉ SLUŽEBNOSTI K U J C P 0 1 0 W IH Q Modernizace trati České Budějovice - Nemanice I. j 1 SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE - POZEMKOVÉ ^ SLUŽEBNOSTI č. E618-S-1103/014/BAR uzavřená podle ustanovení 157 a násl. zákona

Více

Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části

Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části 40. zasedání dne 9. 5. 2016 USNESENÍ č. 321/16/RMČ k návrhu smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě se společností Pražská plynárenská Distribuce,

Více

MMK/SML/44/2015/10. z věcného břemene. věcného břemene. smluvní strany")

MMK/SML/44/2015/10. z věcného břemene. věcného břemene. smluvní strany) ^'z-yy-i..a.sky K_RAJ KRAJSKÝ OK AD, í isf.íismi,ouvy(dodatkn) -3.: jotf/e í/sf. # 1785 a násl. a ust 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění MMK/SML/44/2015/10 se sídlem:

Více

SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE

SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami: (1) obec, město Město Rychnov u Jablonce nad Nisou se sídlem Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce nad Nisou IČO 262552, DIČ CZ00262552

Více

KUMSP00D6ESA. KUPNÍ SMLOUVA a

KUMSP00D6ESA. KUPNÍ SMLOUVA a KUMSP00D6ESA KUPNÍ SMLOUVA a MORA'99999'!_.._.', ki.

Více

SMLOUVA o zřízení věcného břemene č.: HO /001

SMLOUVA o zřízení věcného břemene č.: HO /001 SMLOUVA o zřízení věcného břemene č.: HO-014330044967/001 Obec Mutěnice sídlo: IČO: 00285145 DIČ: Zastoupena: vlastnický podíl: 1/1 (dále jen Povinná ) na straně jedné a E.ON Distribuce, a.s. Masarykova

Více

SMLOUVA o zřízení věcného břemene č.: HO /002

SMLOUVA o zřízení věcného břemene č.: HO /002 SMLOUVA o zřízení věcného břemene č.: HO-014330034640/002 Obec Mutěnice sídlo: IČ: 00285145 DIČ: Zastoupena: vlastnický podíl: 1/1 (dále jen Povinný ) na straně jedné a E.ON Distribuce, a.s. Masarykova

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-092-010-16 ze dne 3.10.2016 Smlouva o zřízení a zániku věcného břemene - zařízení distribuční soustavy k tíži pozemku parc. č. 4079/1, v k.ú. Modřany

Více

1111 JMORAVSKOSi. t-zský KRAJ - KR VISKY í'"kadí SMLOUVA O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE - SLUŽEBNOSTI

1111 JMORAVSKOSi. t-zský KRAJ - KR VISKY í'kadí SMLOUVA O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE - SLUŽEBNOSTI KUMSP00DGW2E 1111 JMORAVSKOSi. t-zský KRAJ - KR VISKY í'"kadí I" --"- r J~^'Ť^'-YL»C_a«ii l^^ - JSJř u 1 ## :t.:y;y J _,vk 4 /ly.w,jh SMLOUVA v _ * v r r # O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO

Více

Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami:

Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami: Č.sml. 0627/2018/VB/OMI Č.sml. IV-12-6016358/02 Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami: 1. Město Beroun se sídlem: Husovo nám. 68, Beroun-Centrum, 26601 Beroun IČO: 00233129,

Více

Smlouva o zřízení věcného břemene

Smlouva o zřízení věcného břemene Smlouva o zřízení věcného břemene uzavřená podle ustanovení 59 odst. 2 zákona č. 458/2000Sb., energetický zákon, v platném znění a 1257 a následujících ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník,

Více

dle 2079 a násí. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

dle 2079 a násí. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ÍMORAVSKOSI.UZSKÝ KRAJ - KRAJSKÝ Í 1 KUnSP0@D8Y0 1 CÍSÍ.O KMl.Oi;W ax>da"íku) a, š.srth dle 079 a násí. zákona č. 89/01 Sb., občanský zákoník Moravskoslezský kraj se sídlem: 8. října 771/117, 70 00 Ostrava

Více

SMLOUVA O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE -SLUŽEBNOSTI

SMLOUVA O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE -SLUŽEBNOSTI KUÍ1SP88D80BP Ulili ÍMoKA.vsttO!!.U!JíříK.Ý íčkaj - RítAJSk V ÚKAi i ČÍSLO SMLOUVY (DODATKU) poř. n_-io tůf SMLOUVA O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE -SLUŽEBNOSTI podle ust. 1785 a násl,

Více

SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE č (114-4/259/17/VB),

SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE č (114-4/259/17/VB), SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE č. 2017002072 (114-4/259/17/VB), kterou mezi sebou uzavřely tyto smluvní strany: 1) paní Michaela Chvjsíkwvá.pHMWÉMM8tt WBB WBBBWfcHBÍ bytem 2) EU Automobile s.r.o.

Více

Městská část Praha - Kunratice. PREdistribuce, a.s. SMLOUVA O ZŘÍZENÍ SLUŽEBNOSTI

Městská část Praha - Kunratice. PREdistribuce, a.s. SMLOUVA O ZŘÍZENÍ SLUŽEBNOSTI Městská část Praha - Kunratice a PREdistribuce, a.s. SMLOUVA O ZŘÍZENÍ SLUŽEBNOSTI Smluvní strany: Městská část Praha Kunratice zapsaná u ČSÚ č.j. 157/04-3120 z 15. 3. 2004 sídlo: Praha 4 Kunratice, K

Více

SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE - SLUŽEBNOSTI,

SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE - SLUŽEBNOSTI, SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE - SLUŽEBNOSTI, kterou mezi s sebou uzavřely tyto smluvní strany: statutární město České Budějovice nám. Přemysla Otakara II. /, 370 92 České Budějovice zastoupené na základě

Více

zastoupená na základě písemně udělené plné moci ze dne evidenční č.pm/ii-134/2014:

zastoupená na základě písemně udělené plné moci ze dne evidenční č.pm/ii-134/2014: Město Hrochův Týnec IČ 00270156, DIČ CZ00270156 Smetanova 25, 538 62 Hrochův Týnec Zastoupení : Ing. Petr Schejbal starosta města email: starosta@hrochuvtynec.cz ISDS: mjybd2z Bankovní spojení: 1141631329/0800(Česká

Více

SMLOUVU O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE č. VVP/G33/11231/ (dále jen Smlouva )

SMLOUVU O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE č. VVP/G33/11231/ (dále jen Smlouva ) Smluvní strany: Městská část Praha 15 sídlo: Boloňská 478/1, Horní Měcholupy, Praha, PSČ 109 00 zastoupená: Milan Wenzl IČ: 00231355 DIČ: CZ00231355, plátce DPH bankovní spojení: ČS, a.s. č.ú.: 9021-2000719399/0800

Více

Koncept Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti inženýrské sítě (kraj jako budoucí oprávněný)

Koncept Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti inženýrské sítě (kraj jako budoucí oprávněný) Příloha č.: 5 k materiálu č.: 11/1 Počet stran přílohy: 5 Koncept Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti inženýrské sítě (kraj jako budoucí oprávněný) Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti

Více

KUMSP00D6PCD. Smlouva o zřízení věcného břemene -služebností uzavřená v souladu s ustanoveními 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

KUMSP00D6PCD. Smlouva o zřízení věcného břemene -služebností uzavřená v souladu s ustanoveními 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, KUMSP00D6PCD č slo smlouvy ČEZ: IE-12-80058/VB/2 Smlouva o zřízení věcného břemene -služebností uzavřená v souladu s ustanoveními 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, I. Smluvní strany

Více

dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník vvskoslezskv KR* j -. KRAJSKÝ ÚŘAD CíSLO SMLOUVY í por. cssio dle 079 a násl. zákona č. 89/01 Sb., občanský zákoník zkr. odb. Moravskoslezský kraj se sídlem:. 8 října 771/117, 70 00 Ostrava IČO; 0 89 06

Více

IZ /VB03 JN,

IZ /VB03 JN, SoVB r08v02 Obec Malá Skála se sídlem náměstí Vranové 1.díl 122, 468 22 Malá Skála, IČ: 00262463, DIČ: CZ00262463, Zastoupená Michalem Rezlerem, funkce: starosta, bankovní spojení: číslo účtu 963250379/0800,

Více

.\ uzavřená podle ustanovení 1257 a nás!, zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, I. Smluvní strany II.

.\ uzavřená podle ustanovení 1257 a nás!, zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, I. Smluvní strany II. KUMSP00D6ZHQ Smlouva o zřízení věcných břemen - služebností inženýrské sítě f r fm&yf :.. f t.\ uzavřená podle ustanovení 1257 a nás!, zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, I. Smluvní strany Moravskoslezský

Více

U S N E S E N Í Rady obce Zdiby

U S N E S E N Í Rady obce Zdiby Obec Zdiby Zdiby Veltěž, Průběžná 11, PSČ 250 66 e-mail: podatelna@obeczdiby.cz, identifikátor datové schránky: vt2b6m8 RADA OBCE ZDIBY U S N E S E N Í Rady obce Zdiby číslo 81/15/2019 ze dne 16. 9. 2019

Více

uzavřená dle 59 energetického zákona a občanského zákoníku

uzavřená dle 59 energetického zákona a občanského zákoníku označení smlouvy oprávněného: 8800073861/1/VB/P ^označení smiouvy povinného: *MMOPP00A1FSP uzavřená dle 59 energetického zákona a občanského zákoníku MOK, Povinný z věcného bř se sídiem: bank. spojení:

Více

KUMSP08D6U41. X. Smluvní strany. - .-.-- J -.-.- r0k - - '- -----

KUMSP08D6U41. X. Smluvní strany. - .-.-- J -.-.- r0k - - '- ----- Číslo smlouvy oprávněného: 9/2015/Ba KUMSP08D6U1 Smlouva o zřízení věcného břemene -služebnosti uzavřená dle ustanovení 76 zákona č. 58/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických

Více

Název materiálu: Prodej pozemku parc.č. 2531/8 a části pozemku p.č. 2531/3 v k.ú. Turnov

Název materiálu: Prodej pozemku parc.č. 2531/8 a části pozemku p.č. 2531/3 v k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 13.12.2018 Název materiálu: Prodej pozemku parc.č. 2531/8 a části pozemku p.č. 2531/3 v k.ú. Turnov Předkládá: Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Smlouva o zřízení služebnosti cesty k tíži pozemku parc. č. 4079/5, v k.ú.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Smlouva o zřízení služebnosti cesty k tíži pozemku parc. č. 4079/5, v k.ú. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-065-015-16 ze dne 11.4.2016 Smlouva o zřízení služebnosti cesty k tíži pozemku parc. č. 4079/5, v k.ú. Modřany Rada městské části 1. b e r e n a vědomí

Více

!!! ' fc -\-'Statutární město Ostrava Městský obvod Moravská úřad městského obvodu. a Pnvoz. i smlouvě o zřízeni si. l!l!hi!l

!!! ' fc -\-'Statutární město Ostrava Městský obvod Moravská úřad městského obvodu. a Pnvoz. i smlouvě o zřízeni si. l!l!hi!l !!! l!l!hi!l ' fc -\-'Statutární město Ostrava Městský obvod Moravská úřad městského obvodu i!li!ini!l.:illllli KunspeeDGzn a Pnvoz IMON. /* í lal s ' r z_. očib I!Q_ -^ -

Více

KUPNÍ SMLOUVA č

KUPNÍ SMLOUVA č KUPNÍ SMLOUVA č. 2018001847 kterou uzavřely smluvní strany: 1. statutární město České Budějovice, nám. Přemysla Otakara II. 1/1, 370 92 České Budějovice, zastoupené primátorem Ing. Jiřím Svobodou IČO 002

Více

Smlouvu o zřízení věcného břemene - služebnosti číslo IV /1 Mělník knn, p.č.5631/8 Chloumecká p. Müller (dále jen Smlouva )

Smlouvu o zřízení věcného břemene - služebnosti číslo IV /1 Mělník knn, p.č.5631/8 Chloumecká p. Müller (dále jen Smlouva ) č. 11/16/Ř Město Mělník, se sídlem náměstí Míru 1/1, 27601 Mělník IČO 00237051, DIČ CZ00237051 bankovní spojení: č.ú. 29022-0460004379/0800 ID datové schránky: hqjb2kg e-mail: v.svobodova@melnik.cz zastoupeno

Více

ze dne Smlouva o zřízení služebnosti cyklostezky k tíži pozemků parc. č. 222/29, 229/11 a 229/12, vše v k. ú. Modřany

ze dne Smlouva o zřízení služebnosti cyklostezky k tíži pozemků parc. č. 222/29, 229/11 a 229/12, vše v k. ú. Modřany MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-085-021-16 ze dne 22.8.2016 Smlouva o zřízení služebnosti cyklostezky k tíži pozemků parc. č. 222/29, 229/11 a 229/12, vše v k. ú. Modřany Rada městské

Více

Obec Albrechtice v Jizerských horách Albrechtice v J.h. čp. 226, PSČ:

Obec Albrechtice v Jizerských horách Albrechtice v J.h. čp. 226, PSČ: Obec Albrechtice v J.h. čp. 226, PSČ: 468 43 vyhlašuje záměr zřídit věcné břemeno - služebnost práva chůze a jízdy po obecních pozemcích ppč. 98/3 a ppč. 80/1 k.ú. Albrechtice v J.h. 1) část ppč. 80/1

Více

č (114-7/332/17/VB)

č (114-7/332/17/VB) rfc> Stárnet Smlouva o zřízení služebnosti inženýrské sítě uzavřená v souladu s ustanovením 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, a ustanovením 104 zákona č. 127/2005 Sb.,

Více

SMLOUVA o zřízení věcného břemene č.: P I /001

SMLOUVA o zřízení věcného břemene č.: P I /001 f l l KUJCP010WE1Q SVB/OHMS/107/14 SMLOUVA o zřízení věcného břemene č.: P I-014130007333/001 Jihočeský kraj sídlo: IČ: DIČ: PLÁTCE DPH" zastoupený: vlastnický podíl: dále jen povinný" U Zimního stadionu

Více

SMLOUVA o zřízení věcného břemene č.: PI /001

SMLOUVA o zřízení věcného břemene č.: PI /001 on KUJCP010WDUM SVB/OHMS/121/14 SMLOUVA o zřízení věcného břemene č.: PI-014330028574/001 Jihočeský kraj sídlo: D PLÁTCE DPH" U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice 7 70890650 CZ70890650 zastoupený:

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská 709/34, Přerov

Více

Koncept darovací smlouvy

Koncept darovací smlouvy Koncept darovací smlouvy DAROVACÍ SMLOUVA uzavřená dle 2055 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Moravskoslezský kraj se sídlem: 28.

Více

Smlouva o zřízení věcného břemene č. smlouvy oprávněného:...

Smlouva o zřízení věcného břemene č. smlouvy oprávněného:... Smlouva o zřízení věcného břemene č. smlouvy oprávněného:... uzavřená podle ustanovení 59 odst. 2 zákona č. 458/2000Sb., energetický zákon, v platném znění a 1257 a násl. ustanovení zákona č. 89/2012 Sb.,

Více

( dále jen Budoucí povinná") na straně jedné

( dále jen Budoucí povinná) na straně jedné Statutární město Teplice IČ: 00266621 Sídlo: náměstí Svobody 2/2, 415 O 1 Teplice Zastoupená: Jaroslav Kubera - primátor - Statutárního města Teplice e-mail: posta@teplice.cz tel: +420 417510111 datová

Více

SMLOUVA o zřízení věcného břemene - služebnosti

SMLOUVA o zřízení věcného břemene - služebnosti SMLOUVA o zřízení věcného břemene - služebnosti Smi. č.: PGP/MČ/1-141/VB/47/00/2017 2017002616 Ředitelství silnic a dálnic ČR, státní příspěvková organizace se sídlem: Na Pankráci 546/56, 140 00 Praha

Více

Smlouva o zatížení pozemků služebností (věcné břemeno) uzavřená podle 1257 a násl. občanského zákoníku č. 89/2012 Sb.

Smlouva o zatížení pozemků služebností (věcné břemeno) uzavřená podle 1257 a násl. občanského zákoníku č. 89/2012 Sb. KUJCP010W630 SVB/OHMS/23^/14 Smlouva o zatížení pozemků služebností (věcné břemeno) uzavřená podle 1257 a násl. občanského zákoníku č. 89/2012 Sb. Jihočeský kraj, se sídlem 370 76 České Budějovice, U Zimního

Více

Smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene - služebnosti a smlouvu o právu provést stavbu

Smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene - služebnosti a smlouvu o právu provést stavbu Obec Veliny IČ.: 00274542 se sídlem Veliny 60, 534 01 Veliny zastoupena starostou obce Petrem Krejcarem. Tel.: 466 682 187 Bankovní spojení : 192583650257/0100 (dále jen strana Budoucí povinná ) na straně

Více

SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE

SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE označení smlouvy oprávněného: 7700070076/1/VB označení smlouvy povinného: *MMOPP00FM674* SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE uzavřená dle 59 energetického zákona a občanského zákoníku I. Smluvní strany Povinný

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-023-034-15 ze dne 8.6.2015 Smlouva o zřízení služebnosti inženýrské sítě na pozemku parc. č. 42 v k. ú. Komořany - splašková kanalizace Rada městské

Více

SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE - SLUŽEBNOSTI

SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE - SLUŽEBNOSTI SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE - SLUŽEBNOSTI Č. 2018002184-(114-6/253/18/VB) uzavřená podle ustanovení 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů ( Občanský zákoník")

Více

,- se sídlem: Ostrava, 28. října 117, PSC forma vlastnictví: podíl 3/10. j...rrr.j.^1 ;

,- se sídlem: Ostrava, 28. října 117, PSC forma vlastnictví: podíl 3/10. j...rrr.j.^1 ; iridservices č. smi. 7700071354 2/BVB o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene mezi smluvními stranami: Moravskoslezský kraj MORAVSKOSI EZSKÝ KRAY" K» 4,- se sídlem: Ostrava, 28. října 117, PSC 702

Více

SMLOUVA O ZŘÍZENÍ SLUŽEBNOSTI

SMLOUVA O ZŘÍZENÍ SLUŽEBNOSTI SPH 555/2016 SMLOUVA O ZŘÍZENÍ SLUŽEBNOSTI Smluvní strany 1. Náboženská matice se sídlem: Thákurova 3, 160 00 Praha 6 - Dejvice IČO: 00052914 zastoupena Ing. Lubomírem Poulem, ředitelem dále jen povinný

Více

Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene

Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene (dle 1785 a násl. resp. 1257 a násl. z.č. 89/2012 Sb. o.z. a 110 ods.2 písm. a) z.č. 183/2006 Sb. s.z.) Obec Malá Skála, IČ 002 62 463 se sídlem Vranové

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-173-034-14 ze dne 23.9.2014 Smlouva o zřízení věcného břemene mezi městskou částí Praha 12 a společností PREdistribuce, a.s. k pozemku parc. č. 3591/1

Více

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 78.41.12 SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE kterou dne, měsíce a roku níže uvedeného uzavřely dle ustanovení 151n - 151p zák. č. 40/1964 Sb., občanský zákoník

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-109-013-17 ze dne 20.2.2017 Smlouva o zřízení věcného břemene - umístění součásti distribuční soustavy - kabelového vedení 1 kv, k tíži pozemků parc.

Více

SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE

SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE označení smlouvy oprávněného: SMP/OV/145-47/14/P označení smlouvy povinného: *MMOPP00EDO92* SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE uzavřená dle 59 energetického zákona a občanského zákoníku I. Smluvní strany

Více

kupní smlouva č

kupní smlouva č kupní smlouva č.201800007 kterou uzavřeli 1. paní Marie Michlová 2. Mgr. Lenka Pokorná,. pan Josef Voříšek 4. Mgr. Martin Voříšek, 5. pan Pavel Voříšek, HIi jako prodávající na straně jedné a statutární

Více

Rudolfem Boškou, Manažerem věcných břemen, na základě Pověření ze dne Bankovní spojení: Číslo účtu:

Rudolfem Boškou, Manažerem věcných břemen, na základě Pověření ze dne Bankovní spojení: Číslo účtu: eon SMLOUVA o zřízení věcného břemene - služebnosti Č.: CB-014330026077/001 Číslo SM: 2018000181 - (114-5/40/18/VB) statutární město České Budějovice sídlo: nám. Přemysla Otakara II. 1/1, 370 92 České

Více

) ČÍSLO SMLOU V V :.í. V.KÍXÍ. i -i-.

) ČÍSLO SMLOU V V :.í. V.KÍXÍ. i -i-. ímoravhkoble^ssrf &J^_.) ^ÁJHKÝ URADÍ ) ČÍSLO SMLOU V V :.í. V.KÍXÍ. --. KUMSP80D6T98 f $ poř. číso!.'kr odb. uzavřená podle ustanovení 25 odst. 4 zákona č. 458/2000 Sb., o podmínkách podnkání a o výkonu

Více

KU_1SP00D6VY5. ; *-y Smlouva o zřízení věcných břemen -služebností :>

KU_1SP00D6VY5. ; *-y Smlouva o zřízení věcných břemen -služebností :> KU_1SP00D6VY5 ; *-y Smlouva o zřízení věcných břemen &y/ -služebností :> uzavřená podle ustanovení 1257 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, X. Smluvní strany Moravskoslezský kraj se sídiem:

Více

SMLOUVA O ZŘÍZENÍ SLUŽEBNOSTI

SMLOUVA O ZŘÍZENÍ SLUŽEBNOSTI SMLOUVA O ZŘÍZENÍ SLUŽEBNOSTI uzavřená podle 1257 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů č. smlouvy Povinného: 1986/2017-SML č. smlouvy Oprávněného: 2017002419

Více

č. 15 /2017 M ě s t o B y s t ř i c e n a d P e r n š t e j n e m PŘEDKLÁDACÍ ZPRÁVA k zasedání Rady města Bystřice na Pernštejnem

č. 15 /2017 M ě s t o B y s t ř i c e n a d P e r n š t e j n e m PŘEDKLÁDACÍ ZPRÁVA k zasedání Rady města Bystřice na Pernštejnem M ě s t o B y s t ř i c e n a d P e r n š t e j n e m PŘEDKLÁDACÍ ZPRÁVA k zasedání Rady města Bystřice na Pernštejnem č. 15 /2017 konané dne 31.10. 2017 11/15/2017 : Smlouva o zřízení VB Popis : Pan V.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-169-046-14 ze dne 19.8.2014 Smlouva o zřízení věcného břemene - služebnosti inženýrské sítě k pozemku parc. č. 4067 v k. ú. Modřany - vodovodní, kanalizační,

Více

uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Materiál č. 04/OM/04, příloha č. 5 č. / /OM uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany Statutární město Ostrava, městský obvod Moravská Ostrava a Přívoz

Více

SMLOUVA O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE - SLUŽEBNOSTI

SMLOUVA O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE - SLUŽEBNOSTI KUMSP00D6TM7 imukavsívuhlh/^íu WÍA; - I". K;^;.K. UKn.' SMLOUVA O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE - SLUŽEBNOSTI i ČÍSLO SMLOUVY (UODAI KU i i poř. Čislo rok 1 Ar. odb. 1 podle ust. 1785

Více

SMLOUVA o zřízení věcného břemene č.: MČ/VB506/13-141/001/2016

SMLOUVA o zřízení věcného břemene č.: MČ/VB506/13-141/001/2016 SMLOUVA o zřízení věcného břemene č.: MČ/VB506/13-141/001/2016 číslo smlouvy E.ON: ČR - Ředitelství silnic a dálnic ČR, státní příspěvková organizace sídlo: Na Pankráci 546/56, Nusle, 140 00 Praha 4 IČ:

Více

Smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene - služebnosti a smlouvu o právu provést stavbu č. EP-12-4002883/04

Smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene - služebnosti a smlouvu o právu provést stavbu č. EP-12-4002883/04 Město Rychnov u Jablonce nad Nisou, IČO: 00262552, DIČ: CZ00262552, Se sídlem: Husova 490, 46802 Rychnov u Jablonce nad Nisou, zástupce: Bc. Tomáš Levinský, funkce: starosta města, tel..:488 880 830, email:

Více

Důvodová zpráva - 1. Úvodní část

Důvodová zpráva - 1. Úvodní část Důvodová zpráva - Odkoupení pozemku - nová rolbárna ZS Majetkoprávní dořešení části stavby rolbárny na části pozemku ve vlastnictví ČR, s právem hospodaření pro Povodí Vltavy, s.p. 1. Úvodní část V rámci

Více

Na Pankráci 546/56, Praha 4 Ing. Vladimírou Hruškovou, ředitelkou Správy České Budějovice CZ

Na Pankráci 546/56, Praha 4 Ing. Vladimírou Hruškovou, ředitelkou Správy České Budějovice CZ Smlouva č. PGP/MČ/13-141/VB/343/009/2018 č.j. ŘSD:.../21/16/21 loo-čb-.^f^/

Více

U S N E S E N Í Rady obce Zdiby

U S N E S E N Í Rady obce Zdiby Obec Zdiby Zdiby Veltěž, Průběžná 11, PSČ 250 66 e-mail: podatelna@obeczdiby.cz, identifikátor datové schránky: vt2b6m8 RADA OBCE ZDIBY U S N E S E N Í Rady obce Zdiby číslo 65/10/2019 ze dne 17. 6. 2019

Více

SMLOUVA. Zastoupený hejtmanem MUDr. Jiřím Běhounkem K podpisu smlouvy pověřen Ing. Martin Kukla náměstek hejtmana pro oblast ekonomiky a majetku

SMLOUVA. Zastoupený hejtmanem MUDr. Jiřím Běhounkem K podpisu smlouvy pověřen Ing. Martin Kukla náměstek hejtmana pro oblast ekonomiky a majetku RK-18-2018-24, př. 1 počet stran: 5 číslo smlouvy budoucího oprávněného: 8800085034_1/BVB/P SMLOUVA o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene uzavřená v souladu s ustanovením 59 zákona č. 458/2000 Sb.,

Více

SMLOUVA o zřízení věcného břemene-služebnosti č.: ZP /001

SMLOUVA o zřízení věcného břemene-služebnosti č.: ZP /001 SMLOUVA o zřízení věcného břemene-služebnosti č.: ZP-0143346822/1 Číslo SM: 201804 - (114-5/60/18/VB) Statutární město České Budějovice sídlo: IČO: DIČ: Zastoupena: vlastnický podíl: nám. Přemysla Otakara

Více

SMLOUVA o zřízení věcného břemene - služebnosti č.: CB /001

SMLOUVA o zřízení věcného břemene - služebnosti č.: CB /001 SMLOUVA o zřízení věcného břemene - služebnosti č.: CB-014330037869/001 Číslo SM: 2017002684 - (114-3/385/17/VB) statutární město České Budějovice sídlo: IČO: DIČ: zastoupené: Bankovní spojení: Číslo účtu:

Více

Účastníci této smlouvy prohlašují, že údaje uvedené v záhlaví této smlouvy jsou v souladu se skutečností v době uzavření smlouvy. II.

Účastníci této smlouvy prohlašují, že údaje uvedené v záhlaví této smlouvy jsou v souladu se skutečností v době uzavření smlouvy. II. Směnná smlouva se smlouvou o zřízení věcného břemene kterou uzavřeli podle 611 a 151n a násl. zákona č. 40/1964 Sb.,občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů její účastníci Statutární město Ostrava

Více