Minecraft - figurky. Návrh rozměrů a konstrukce

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Minecraft - figurky. Návrh rozměrů a konstrukce"

Transkript

1 Minecraft - figurky Kdo by neznal fenomenální hru Minecraft a její postavičky? Pojďte si vyrobit známé postavičky dle uvedeného návodu, nebo na info@drevodilnakulicka.cz požádejte o jejich vyrobení a namalujte si je spolu s dětmi pro radost. Návrh rozměrů a konstrukce Nejprve se podíváme na základní konstrukci postaviček. Jednotlivé postavičky jsou provedeny z měkkého dřeva (modřín, borovice). Ruce a hlavička jsou upevněny na dřevěných kolíčcích z bukové kulatinky o průměru 4 mm. Délka všech kolíčků je 11 mm a hloubka všech děr je 6 mm. Z provedeného návrhu na obrázku jsou patrné i základní rozměry polotovarů.

2 K figurkám vyrobíme úložné boxy, bloky a postel. Návrh rozměrů je zřejmý z provedeného návrhu na obrázku. Příprava polotovarů Stanovíme si počty jednotlivých figurek, co plánujeme vyrobit, a připravíme si polotovary jednotlivých dílků tak, jak jsou uvedeny na obrázku. Vzhledem k malým rozměrům je možné použít jakékoliv dřevěné kousky, které najdeme.

3 Vyznačení míst k vrtání a řezání Nyní musíme na každý připravený polotovar vyznačit místa k vrtání a řezání. To můžeme udělat dle výše uvedených rozměrů pro každou figurku zvlášť. Lepší je ovšem vyrobit si z plastové podložky šablony a značit polotovary podle těchto šablon tak, jak je uvedeno na následujících obrázcích. Vyznačení pozice děr pro ruky figurek. Vyznačení pozice díry hlavy na těle figurky.

4 Vyznačení pozice díry v hlavičce figurky a vyznačení řezu nožiček figurky creepera. Vyznačení řezů nožiček a těla kostlivce. Nyní máme označeny všechny místa k řezání a vrtání.

5 Vrtání neprůchozích děr Na následujících šesti obrázcích je vidět, jak ve vyznačeném místě vrtáme neprůchozí díru průměru 4 mm do hloubky 6 mm. Vrtání díry do hlaviček figurek. Vrtání díry do tělíčka figurek (enderman) pro kolík, na kterém budou připevněny ručičky. Vrtání díry do tělíčka figurek (creeper, kostlivec, vesničan, zombie) pro kolík, na kterém budou připevněny ručičky.

6 Vrtání díry do tělíčka figurek pro kolík, na který bude nasazena hlavička. Vrtání díry do ručiček (kostlivec, vesničan, zombie). Vrtání díry do ručiček (enderman).

7 Řezání na pásové pile Na následujících šesti obrázcích je vidět, jak ve vyznačených místech provedeme řezy na pásové pile. Proříznutí nožiček figurky creepera. Proříznutí nožiček figurek vesničana a zombie. Proříznutí nožiček figurky endermana.

8 Proříznutí nožiček figurky kostlivce. Vyřezání figurky kostlivce. Pěkně žebírko po žebírku

9 Z bukové kulatinky o průměru 4 mm si nařežeme kolíčky délky 11 mm. Hrany konce jedné strany kolíčku vždy zbrousíme dokulata nejlépe na pásové brusce. Postup řezání kolíčků je tedy takový, že nejprve na pásové brusce zabrousíme jednu hranu kulatinky a pak provedeme řezání kolíčku na délku 11 mm. Následně opět zabrousíme na pásové brusce hranu kulatinky a postupujeme analogicky tak dlouho, až máme připravený požadovaný počet kolíků. Broušení Pečlivě zabrousíme hrany a rohy všech částí figurek. Způsob broušení je zřejmý z následujících obrázků. Vzhledem k tomu, že se jedná o broušení většího množství dílků, použijeme k zabroušení pásovou brusku. Způsob zabroušení hran tělíčka figurek.

10 Způsob zabroušení podélných hran ručiček figurek. Způsob zabroušení příčných hran ručiček figurek. Způsob zabroušení podélných hran tělíčka figurky kostlivce.

11 Způsob zabroušení příčných hran tělíčka figurky kostlivce. Výsledek zabroušení všech částí figurek. Lepení Nyní do vyvrtaných děr (dle obrázku) postupně nanášíme lepidlo a naklepeme do nich připravené kolíčky. Dbáme na to, aby všechny kolíčky byly naklepány až do konce otvoru.

12 Na horním obrázku je zobrazeno nanesení lepidla do děr v tělíčku figurky a naklepnutí kolíčků. Na spodním obrázku je zobrazeno přilepení nožiček figurky creepera. Kompletace figurek Po zaschnutí lepidla zkompletujeme figurky nasunutím hlaviček a ručiček na kolíčky.

13 Hotovo, figurky jsou zkompletovány. Výroba postele Postel vyrobíme na kotoučové pile vyřezáním její spodní části. Dle rozměrového výkresu vyřežeme nohy postele 10 x 10 mm a do hloubky rovněž 10 mm. Způsob vyřezání je zobrazen na obrázku. Vyřezáním na spodní části postele vzniknou od nástroje rýhy, které velmi opatrně jemnými pohyby do boku zarovnáme tak, jak je zobrazeno na obrázku.

14 Vybarvení Nyní už jen zbývá dřevěné výrobky nabarvit vodou ředitelnými akrylovými barvami. Pro vybarvení můžeme použít barevnou předlohu figurek a bloků uvedenou na následujících obrázcích. Barevná předloha pro kreslení stavebních bloků Minecraft. Pro přesné malování skladovacích boxů (small box, big box) a postele můžeme použít připravené šablony (soubor Minecraft-šablony.pdf ). Koupíme si samolepící fólii do tiskárny a vytiskneme na ni šablony v měřítku 1:1.

15 Šablony následně vystřihneme resp. připravíme si potřebný počet kusů na všechny strany dřevěného boxu, příp. postele. Přilepíme vystřihnuté šablony na dřevo. Malujeme, prostor vyznačený šablonami tak, aby se nám vytvořily ostré přechody barev. Po krátkém zaschnutí šablony odlepíme.

16 Šablonu, příp. kousky fólie použijeme opakovaně tak, jak je uvedeno na obrázku. Středové části šablony pro skladovací boxy vyřízneme pomocí vysouvacího nožíku. Pro malování skladovacího boxu postupujeme tak, že nejprve kostičku namalujeme oranžovou barvou a necháme zaschnout. Pak na kostičku nalepíme připravené šablony a tmavou barvou malujeme okraje vymezené šablonami.

17 Výsledek vaší tvorby může vypadat třeba takhle. A nyní si můžeme pěkně pohrát s tím, co jsme vytvořili Dobrý den návštěva endermanů Zombíci se přišli podívat na náš budoucí domeček. Snad nebude problém s kolaudací

Loutkové divadélko. Návrh rozměrů a konstrukce

Loutkové divadélko. Návrh rozměrů a konstrukce Loutkové divadélko Jste kutilové a chtěli byste dětem vyrobit vlastní kufříkové divadélko? Pak právě pro vás tu máme podrobný návod na výrobu. Není to nic složitého. Pojďme se podívat, jak takové loutkové

Více

Horní část střechy Spodní část střechy

Horní část střechy Spodní část střechy NÁVOD: Před zahájením práce na sestavení vystřihovánky si připravíme nezbytné nástroje a pomůcky. Budeme potřebovat řezák (odlamovací nůž), nůžky, nůž s tupou špičkou (pro nařezávání hran), ocelové pravítko,

Více

Výtvarné nápady březen 2018

Výtvarné nápady březen 2018 Výtvarné nápady březen 2018 Jana Podzemná chrastící příšerky chrastící přáníčka tisk z polystyrenové destičky chrastící příšerky -kreslení -práce s papírem -dekorativní tvorba Náročnost: *** Věk: cca od

Více

PRÁCE S RECYKLOVATELNÝMI MATERIÁLY

PRÁCE S RECYKLOVATELNÝMI MATERIÁLY 2017 OBSAH Práce s recyklovatelnými materiály... 2 Materiál... 3 Pomůcky... 4 Kouzelníkova kytka... 5-6 Beránek... 7-8 Tučňák... 9-10 Včelka... 11-12 Pirátská loď...13-14 Slepička...15-16 PRÁCE S RECYKLOVATELNÝMI

Více

KNÍŽKA PLNÁ TVOŘENÍ DŘEVO, KOV A JÁ I., II.

KNÍŽKA PLNÁ TVOŘENÍ DŘEVO, KOV A JÁ I., II. KNÍŽKA PLNÁ TVOŘENÍ DŘEVO, KOV A JÁ I., II. Vytvořili: Ing.J.Lysá, Bc.T.Lisý Grantový projekt OPVK - Už vím,čím budu? Aneb co se v mládí naučíš, CZ.1. 07/1.1.32/01.0038 ZŠ a MŠ Jince Úvod Do tohoto nápadníku

Více

TOČNA resinové MODELY obchod.resinovemodely.cz tel.:

TOČNA resinové MODELY obchod.resinovemodely.cz   tel.: Obrazový návod pro stavebnici TOČNA resinové MODELY obchod.resinovemodely.cz e-mail: modelyresinove@gmail.com tel.: +420 606 193 313 Stavbu začneme slepením dvou mezikruží, které mají po obvodu 4 otvory.

Více

PULT PRO STŘEDNÍ UMYVADLO KROK 1. Stavba umyvadlového pultu je nesmírně jednoduchá a zábavná práce, kterou zvládneme hravě svépomocí.

PULT PRO STŘEDNÍ UMYVADLO KROK 1. Stavba umyvadlového pultu je nesmírně jednoduchá a zábavná práce, kterou zvládneme hravě svépomocí. PULT PRO STŘEDNÍ UMYVADLO Stavba umyvadlového pultu je nesmírně jednoduchá a zábavná práce, kterou zvládneme hravě svépomocí. Potřebujeme k tomu: 2 tvárnice Ytong P2-500 (150) o rozměrech 150x249x599 mm

Více

Část B - Portfolio žáka Základní informace: Škola: Základní škola Třešť Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/57.0687 Školní rok: 2015/2016 Třída: 7. A volitelný předmět emeslné práce Jméno žáka:

Více

MASARYKOVA UNIVERZITA

MASARYKOVA UNIVERZITA MASARYKOVA UNIVERZITA Pedagogická fakulta Katedra technické a informační výchovy Náměty pro praktické činnosti (práce se dřevem) Vypracoval: Jiří Blatný UČO: 166371 Kombinace: SP TE Semestr: 6. Zadal:

Více

Letadlo. Část B - Portfolio žáka Výstupem aktivity je 15 žákovských portfolií. Jedno portfolio se vyplňuje pro jednotlivého žáka. Základní informace:

Letadlo. Část B - Portfolio žáka Výstupem aktivity je 15 žákovských portfolií. Jedno portfolio se vyplňuje pro jednotlivého žáka. Základní informace: Část B - Portfolio žáka Výstupem aktivity je 15 žákovských portfolií. Jedno portfolio se vyplňuje pro jednotlivého žáka. Základní informace: Škola: Střední škola a Základní škola Lipník nad Bečvou, Osecká

Více

KNÍŽKA PLNÁ TVOŘENÍ DŘEVO, KOV A JÁ III., IV.

KNÍŽKA PLNÁ TVOŘENÍ DŘEVO, KOV A JÁ III., IV. KNÍŽKA PLNÁ TVOŘENÍ DŘEVO, KOV A JÁ III., IV. Vytvořil: kolektiv mistrů odborného výcviku SOU Hluboš Grantový projekt OPVK - Už vím,čím budu? Aneb co se v mládí naučíš, CZ.1. 07/1.1.32/01.0038 SOU Hluboš

Více

Zvyšování kvality výuky technických oborů

Zvyšování kvality výuky technických oborů Zvyšování kvality výuky technických oborů Klíčová aktivita V.2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol Téma V.2.17 Technická příprava výroby Kapitola 25

Více

OBI Návod Udělej si sám Náročnost: Pro pokročilé Obsah Doba výroby Úvod/Tipy a triky, Celková doba výroby: Seznam materiálu, Seznam nářadí,

OBI Návod Udělej si sám Náročnost: Pro pokročilé Obsah Doba výroby Úvod/Tipy a triky, Celková doba výroby: Seznam materiálu, Seznam nářadí, OBI Návod Udělej si sám 1 Zahradní vozík Náročnost: Pro pokročilé Obsah Úvod/Tipy a triky, str. 2 Seznam materiálu, str. 3 Seznam nářadí, str. 4 Návod k výrobě, str. 5 8 Plánek, str. Doba výroby Celková

Více

Stavba kostry modulu stanice. Aktualizace: 16. XI. 2013

Stavba kostry modulu stanice. Aktualizace: 16. XI. 2013 Stavba kostry modulu stanice Aktualizace: 16. XI. 2013 Jedná se o modul stanice, který se bude skládat ze dvou dílů. Na vnitřních čelech budou zabudovány středící čepy, které v budoucnu usnadní přesné

Více

Návod na výrobu štítu

Návod na výrobu štítu Návod na výrobu štítu Pro potřeby Soumraku sepsal s pomocí starších návodů Mara Úvod Štít a meč, štít a sekera, štít a palcát nejpoužívanější kombinace zbraní. Jak takový štít vyrobit? Není to složité,

Více

Chalupářská skříňka. Budete potřebovat: 36 Chalupářská skříňka

Chalupářská skříňka. Budete potřebovat: 36 Chalupářská skříňka Chalupářská skříňka Budete potřebovat: starou skříňku zvolený prostředek pro odstraňování starých nátěrů štětce hadřík gumové rukavice smirkový papír špachtli ocet přípravky na hubení dřevokazných hub

Více

Růžičky z twistartu pro každou příležitost

Růžičky z twistartu pro každou příležitost Návod na twist art - květiny Růžičky z twistartu pro každou příležitost Vypadají jako živé a hodí se na každou komodu. Růžičky jsou oblíbenou květinou snad každé z nás. Vždy připomenou letní období. Růžička

Více

SA.01 Dne: 18.11.2001 Strana: 1

SA.01 Dne: 18.11.2001 Strana: 1 Strana: 1 Díly stavebnice: Rozhraní B96 - PVF 10mm 2ks o Slouží jako standardní ukončení čela modulu dle modulové normy. Navíc je vybaveno zářezy pro přímé uložení na podélníky. Příčník - PVF 10*181*490mm

Více

Pro soutěžní účely lze použít pouze verzi C která má rozpětí 850mm. Verze H1 má velké rozpětí, které nevyhovuje pravidlům.

Pro soutěžní účely lze použít pouze verzi C která má rozpětí 850mm. Verze H1 má velké rozpětí, které nevyhovuje pravidlům. TA 152 C (TA 152 H1) Podklady pro stavbu kombatového modelu kategorie EPA a ESA. Pro soutěžní účely lze použít pouze verzi C která má rozpětí 850mm. Verze H1 má velké rozpětí, které nevyhovuje pravidlům.

Více

Výtvarné nápady únor 2018

Výtvarné nápady únor 2018 Výtvarné nápady únor 2018 Jana Podzemná masky recyklované krabičky a amulety s ozdobným dekorem masky -malování a kreslení -práce s barvou -práce s papírem -dekorativní tvorba Náročnost: *** Věk: cca od

Více

VÝTVARNÉ NÁPADY březen 2014

VÝTVARNÉ NÁPADY březen 2014 VÝTVARNÉ NÁPADY březen 2014 Jana Podzemná PTAČÍ BUDKY Z PAPÍRU I HLÍNY Dokument je možno v originální podobě volně šířit a využívat při výukové činnosti. (Pokud si myslíte, že by to někoho mohlo zajímat,

Více

MYŠKA HRYZALKA TVOŘÍ S DĚTMI

MYŠKA HRYZALKA TVOŘÍ S DĚTMI MYŠKA HRYZALKA TVOŘÍ S DĚTMI Jednoho krásného zimního rána, kdy sněhové vločky odrážely první sluneční paprsky, vykoukla na svět myška Hryzalka. Narodila se v malém doupátku za borovičkou, na kraji lesa.

Více

Jak udělat praktickou bednu na vánoční ozdoby a dekorace

Jak udělat praktickou bednu na vánoční ozdoby a dekorace Publikováno na Prima Nápady (https://napady.iprima.cz) Domů > Jak udělat praktickou bednu na vánoční ozdoby a dekorace Jak udělat praktickou bednu na vánoční ozdoby a dekorace Vánoce příjemně uplynuly,

Více

Frézování ozvučného otvoru a drážky kolem otvoru.

Frézování ozvučného otvoru a drážky kolem otvoru. Frézování ozvučného otvoru a drážky kolem otvoru. Frézování Ozvučného otvoru a drážky kolem je ve skutečnosti jednoduchá procedura když máte patřičný přípravek. Výroba přípravku je jednoduchá. Přípravek

Více

1. Květináč na osení z pet lahve

1. Květináč na osení z pet lahve 1. Květináč na osení z pet lahve (recyklace plastové lahve, jednoduché zdobení, sázení osení) Náročnost: *** Věk: 4+ s asistencí dospělého (řezání lahve) Potřeby: - pet lahev (barevná nebo i průsvitná)

Více

Džem jako dárek: K narozeninám 1. K ozdobení jedné skleničky potřebujeme: kousek látky,

Džem jako dárek: K narozeninám 1. K ozdobení jedné skleničky potřebujeme: kousek látky, Džem jako dárek: K narozeninám 1. K ozdobení jedné skleničky potřebujeme: kousek látky, gumičku, stužku, dřevěnou květinku na provázku, ozubené nebo obyčejné nůžky. Všechny ozdoby zakoupíme v běžném obchodě

Více

Pohádkové postavičky

Pohádkové postavičky Pohádkové postavičky Čarodějnice, čertík a vodník z punčoch Andělíček se sáňkami Skřítek Podzimníček Sněhuláčci Čarodějnice, čertík a vodník z punčoch Budete potřebovat: punčochy ohebný drát větší jehlu

Více

Obložený parapet: Zbytky plovoucí podlahy nevyhazujte, můžete je ještě skvěle využít

Obložený parapet: Zbytky plovoucí podlahy nevyhazujte, můžete je ještě skvěle využít Publikováno na Prima Nápady (http://napady.iprima.cz) Domů > Obložený parapet: Zbytky plovoucí podlahy nevyhazujte, můžete je ještě skvěle využít Obložený parapet: Zbytky plovoucí podlahy nevyhazujte,

Více

Další obrázky a příklady k instalaci rozvodů centrálního vysávání

Další obrázky a příklady k instalaci rozvodů centrálního vysávání Další obrázky a příklady k instalaci rozvodů centrálního vysávání obrázek č. 12 obrázek č. 13 obrázek č. 14 obrázek č. 15 obrázek č. 16 Obrázek 12 - osazení montážní desky v příčce Obrázek 13 - osazení

Více

Montážní návod dutinkové desky

Montážní návod dutinkové desky Montážní návod dutinkové desky Příprava konstrukce Před pokládkou dutinkových desek doporučujeme připravit nosnou dřevěnou konstrukci. Krokve musí být kvůli montáži široké min. 60 mm (doporučujeme 80 mm).

Více

Psací stůl Einstein. Ale to jsme již vlastně řekli: sestavení je maximálně jednoduché.

Psací stůl Einstein. Ale to jsme již vlastně řekli: sestavení je maximálně jednoduché. Psací stůl Einstein Opravdu chytrá kombinace: Tvé zcela individuální pracoviště, které Ti dá inspiraci na dobré nápady. Bedny pod lakovanou lepenou dřevěnou deskou nejsou určeny pro uschování těžkých předmětů,

Více

Ptáček (metodický list č. 1)

Ptáček (metodický list č. 1) Skupina metodických listů Název a číslo metodického listu Dřevo a příbuzné materiály Ptáček (metodický list č. 1) Skupina metodických listů Název a číslo metodického listu Vzdělávací oblast Tematický okruh

Více

Jak si vyrobit nejkrásnější triko na světě

Jak si vyrobit nejkrásnější triko na světě Jak si vyrobit nejkrásnější triko na světě Poněvadž každou chvíli někdo otravuje, že chce triko IM, ale zároveň požaduje aby bylo černé barvy, rozhodl jsem se sepsat jednoduchý návod jak na to, protože

Více

Zvyšování kvality výuky technických oborů

Zvyšování kvality výuky technických oborů Zvyšování kvality výuky technických oborů Klíčová aktivita V.2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol Téma V.2.17 Technická příprava výroby Kapitola 23

Více

Vánoční písmena. OBI návod na vlastní výrobu. Stupeň obtížnosti: Začátečnické. Obsah. Doba stavby Celková doba výroby: cca 3 hodin

Vánoční písmena. OBI návod na vlastní výrobu. Stupeň obtížnosti: Začátečnické. Obsah. Doba stavby Celková doba výroby: cca 3 hodin OBI návod na vlastní výrobu 1 Vánoční písmena Stupeň obtížnosti: Začátečnické Obsah Úvod/Tipy a triky str. 2 Seznam materiálů str. 3 Seznam nářadí str. 4 Montážní návod str. 5 13 Stavební plány str. 14

Více

Patchwork-studio.cz ŠITÍ NA PAPÍR

Patchwork-studio.cz ŠITÍ NA PAPÍR ŠITÍ NA PAPÍR Než se pustíme do šití na papír, připravíme si pomůcky, které budeme potřebovat řezací podložku, rotační řezák, špendlíky, pravítko pro šití na papír (nebo aspoň rovné úzké pravítko na patchwork),

Více

REJ MOTÝLŮ. Jana Podzemná(c)2013 www.batelier.cz

REJ MOTÝLŮ. Jana Podzemná(c)2013 www.batelier.cz REJ MOTÝLŮ výtvarné nápady DUBEN 2013 Jana Podzemná(c)2013 www.batelier.cz Dokument je možno v originální podobě volně šířit a využívat při výukové činnosti. Publikování textu a fotografií pod cizím jménem

Více

výtvarný KATALOG podzim/zima vatovky - na brouky Papírové polotovary k dotvoření. Lze je pomalovat, polepit a dozdobit. BARVA žlutá 55x45 mm

výtvarný KATALOG podzim/zima vatovky - na brouky Papírové polotovary k dotvoření. Lze je pomalovat, polepit a dozdobit. BARVA žlutá 55x45 mm Martina SASKOVÁ, Hálkova 1026, 252 63 Roztoky mobil: 724 116 947 IČO: 417 656 99 výtvarný KATALOG podzim/zima vatovky - na brouky Papírové polotovary k dotvoření. Lze je pomalovat, polepit a dozdobit.

Více

Drobné dárky utužují přátelství, a platí. Adventní kalendář na kolečkách HOBBY

Drobné dárky utužují přátelství, a platí. Adventní kalendář na kolečkách HOBBY Adventní kalendář na kolečkách Pro děti je prosinec měsícem velkého těšení na Vánoce, stromeček a dárky. S adventním kalendářem, který pro ně má na každý den nějaký dáreček nebo dobrotu, to utíká rychleji

Více

Kdybych mohl být kouzelníkem

Kdybych mohl být kouzelníkem Kdybych mohl být kouzelníkem Projekt, který učí tomu, jak pracovat s recyklovanými materiály z průmyslových odpadů a odpadů z domácnosti Svět pod vodní hladinou Krab I v tomto roce si názorně předvedeme,

Více

Výtvarné nápady březen 2017

Výtvarné nápady březen 2017 Výtvarné nápady březen 2017 Jana Podzemná kašírované hmatové destičky veselí ptáčci -prostorové tvoření -práce s papírem, recyklace -práce s barvou kašírované hmatové destičky Náročnost: *** Věk: cca od

Více

Pokyny pro studenty Fakulty Architektury a Designu ČVUT Praha

Pokyny pro studenty Fakulty Architektury a Designu ČVUT Praha Pokyny pro studenty Fakulty Architektury a Designu ČVUT Praha Úvod: Dílny jsou prostorem pro výrobu architektonických a designových modelů. V dílnách probíhají konzultace nad jednotlivými projekty, kde

Více

TEPELNÁ A ZVUKOVÁ IZOLACE Z POLYETYLENU MONTÁŽNÍ NÁVOD

TEPELNÁ A ZVUKOVÁ IZOLACE Z POLYETYLENU MONTÁŽNÍ NÁVOD TEPELNÁ A ZVUKOVÁ IZOLACE Z POLYETYLENU MONTÁŽNÍ NÁVOD Úvod Rady pro montáž izolace Několik rad pro montáž tepelně izolačních trubek TUBEX Předpokladem dobré a účinné funkce tepelně izolačních trubek z

Více

PUBLIKACE. projektu Krušnohorská hračka. reg. č. : CZ.1.07/1.1.34/01.000 METODICKÁ ČÁST

PUBLIKACE. projektu Krušnohorská hračka. reg. č. : CZ.1.07/1.1.34/01.000 METODICKÁ ČÁST PUBLIKACE projektu Krušnohorská hračka reg. č. : CZ.1.07/1.1.34/01.000 METODICKÁ ČÁST T E N T O P R O J E K T J E S P O L U F I N A N C O V Á N E V R O P S K Ý M S O C I Á L N Í M F O N D E M A S T Á T

Více

VÝTVARNÉ NÁPADY. červen Jana Podzemná. raketa s kosmonautem. malování temperovými barvami - ohňostroj. panenka z lahve. stojánek na minivázičky

VÝTVARNÉ NÁPADY. červen Jana Podzemná. raketa s kosmonautem. malování temperovými barvami - ohňostroj. panenka z lahve. stojánek na minivázičky VÝTVARNÉ NÁPADY červen 2014 Jana Podzemná raketa s kosmonautem malování temperovými barvami - ohňostroj panenka z lahve stojánek na minivázičky Dokument je možno v originální podobě volně šířit a využívat

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD. EASYFLASH - PROFESIONÁLNÍ PROVEDENÍ DETAILŮ PROSTUPŮ A NAPOJENÍ NA KRYTINU Stav: březen Člen MONIER GROUP

MONTÁŽNÍ NÁVOD. EASYFLASH - PROFESIONÁLNÍ PROVEDENÍ DETAILŮ PROSTUPŮ A NAPOJENÍ NA KRYTINU Stav: březen Člen MONIER GROUP MONTÁŽNÍ NÁVOD EASYFLASH - PROFESIONÁLNÍ PROVEDENÍ DETAILŮ PROSTUPŮ A NAPOJENÍ NA KRYTINU Stav: březen 2013 Člen MONIER GROUP 1 - Všeobecné pokyny pro montáž / Čelní napojení na svislou konstrukci VŠEOBECNÉ

Více

Krok za krokem instruktážní leták

Krok za krokem instruktážní leták Postranní světla ZÁKLADNA Krok za krokem instruktážní leták www.copyclaim.com/f802735e-6912-d09e-e3a8-972bfd8ef87f Světla z desigové řady "Sideboard Lights" se skládá ze dvou oddělených částí, světla a

Více

Půdorys vodní tvrz Mstěnice. palác velká věž. hradby malá věž brána. terén. kůlna. Vodní tvrz Mstěnice 5

Půdorys vodní tvrz Mstěnice. palác velká věž. hradby malá věž brána. terén. kůlna. Vodní tvrz Mstěnice 5 76 68 69 67 7 07 0 08 09 67 6 66 76 5 67 67 66 69 68 70 7 76 65 7 67 6 6 6 6 6 75 5 06 7 Půdorys vodní tvrz Mstěnice palác velká věž hradby malá věž brána kůlna terén Vodní tvrz Mstěnice 5 7 7 7 7 7 9.

Více

NÁVOD NA SESTAVENÍ POPRUHOVÉHO SYSTÉMU OMS

NÁVOD NA SESTAVENÍ POPRUHOVÉHO SYSTÉMU OMS NÁVOD NA SESTAVENÍ POPRUHOVÉHO SYSTÉMU OMS Občas je složité sestavit popruhový systém dle vašeho přání. Jestliže jste doposud neměli popruhový systém, tento dokument vám může se sestavením pomoci. Jestliže

Více

MANIPULACE & ZPŮSOBY TVAROVÁNÍ

MANIPULACE & ZPŮSOBY TVAROVÁNÍ MANIPULACE & ZPŮSOBY TVAROVÁNÍ Balení a skladování Manipulace a zvedání panelů a desek Řezání & Tvarování MANIPULACE & ZPŮSOBY TVAROVÁNÍ Balení a skladování Výrobky jsou baleny do kartonových krabic běžných

Více

Zatravněná stolička. OBI návod pro stavbu svépomocí. Stupeň obtížnosti: Pokročilý. Obsah. Doba stavby. Rozměry Průměr:

Zatravněná stolička. OBI návod pro stavbu svépomocí. Stupeň obtížnosti: Pokročilý. Obsah. Doba stavby. Rozměry Průměr: OBI návod pro stavbu svépomocí 1 Zatravněná stolička Stupeň obtížnosti: Pokročilý Obsah Úvod/Tipy a triky str. 2 Seznam materiálů str. 3 Seznam nářadí str. 4 Montážní návod str. 5 8 Stavební plány str.

Více

Zvyšování kvality výuky technických oborů

Zvyšování kvality výuky technických oborů Zvyšování kvality výuky technických oborů Klíčová aktivita V.2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol Téma V.2.17 Technická příprava výroby Kapitola 31

Více

Vrtání děr na soustruhu

Vrtání děr na soustruhu Vrtání děr na soustruhu Pro každý druh práce je třeba použít nejvhodnější nástroj. Každý materiál má své vlastnosti, se kterými se musí počítat i při vrtání. Jiný nástroj použijeme při zhotovování otvoru

Více

Rohový spoj, čep a rozpor

Rohový spoj, čep a rozpor Rohový spoj, čep a rozpor Spoj může být lepený i nelepený. Používá se ke spojování rámů například dveří, oken nebo u nábytkových dvířek. Použité nářadí: Rámová pila, pila zářezka, dláta dle potřeby, rejsek,

Více

Průvodní dokumentace. Montáž a uvedení do provozu:

Průvodní dokumentace. Montáž a uvedení do provozu: Průvodní dokumentace Prohlášení výrobce o bezpečnosti výrobku Výrobce ve smyslu zákona č. 22/1997 Sb. o technických požadavcích na výrobky a ve znění následujících změn a doplňků prohlašuje, že výrobek

Více

Montážní návod pergoly

Montážní návod pergoly Montážní návod pergoly Seznam komponent (tabulka excel) Seznam potřebného vybavení Kotoučová pila Vrtačka (vrták 3,6,8; korunový vrták 40) Aku šroubovák + násady (imbus 3, 5; šestihran 10; 13, kříž) Přípravky

Více

, Brno Připravil: Ing. Zdeněk Holouš, Ph.D. Konstrukce nábytku I. Klasické konstrukce

, Brno Připravil: Ing. Zdeněk Holouš, Ph.D. Konstrukce nábytku I. Klasické konstrukce 27. 3. 2012, Brno Připravil: Ing. Zdeněk Holouš, Ph.D. Konstrukce nábytku I Klasické konstrukce 1 Základní konstrukce strana 2 Spojení na šířku, spojení do plochy Spojení na tupou spáru Spojení zubovou

Více

Požadavky pro osazování ve společnosti MSV elektronika s.r.o.

Požadavky pro osazování ve společnosti MSV elektronika s.r.o. Požadavky pro osazování ve společnosti MSV elektronika s.r.o. 1. Rozměry (včetně případných technologických okrajů) šířka 70 440 mm (optimálně 100 200 mm) délka 50 380 mm (optimálně 150 300 mm) U DPS je

Více

eshop.zaluzieroletysite.cz JAZZ 17 eshop.zaluzieroletysite.cz

eshop.zaluzieroletysite.cz JAZZ 17 eshop.zaluzieroletysite.cz JAZZ 17 ď šířka s ohledem na kliku okna NE S ohledem na konstrukci držáků rolet, nedoporučujeme uchycení rolety směrem vzhůru (do stopu, do ostění...). JAZZ 17 VRUTY r t y v t r!!! vruty 40 Nejdříve přípevníme

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ HLINÍKOVÉ PROFILY KÜBERIT - STANDARDNÍ PROGRAM SAMOLEPÍCÍ PROFILY PODLAHY 3-VRSTVÉ PODLAHY LAMINÁTOVÉ PODLAHY 2-VRSTVÉ PODLAHY DÝHOVÉ

PŘÍSLUŠENSTVÍ HLINÍKOVÉ PROFILY KÜBERIT - STANDARDNÍ PROGRAM SAMOLEPÍCÍ PROFILY PODLAHY 3-VRSTVÉ PODLAHY LAMINÁTOVÉ PODLAHY 2-VRSTVÉ PODLAHY DÝHOVÉ SAMOLEPÍCÍ PROFILY 4 Přechodové hliníkové profily samolepící, 30 2 Typ 060 SK Typ 060 H/SK DŘEVĚNÁ DÝHA Typ 060 E/SK Stříbrný 2150600045 122,- 329,- S 2150600040 132,- 119,- O Zlatý 2150600055 129,- 349,-

Více

Základní škola a Mateřská škola CZ.1.07/1.1.28/01.0021

Základní škola a Mateřská škola CZ.1.07/1.1.28/01.0021 Název školy Registrační číslo projektu Název projektu Jméno autora Základní škola a Mateřská škola CZ.1.07/1.1.28/01.0021 Blíž k řemeslům a technickým oborům Mgr. Jana Kristková Ročník 5., 6. Vzdělávací

Více

PULT PRO VELKÉ UMYVADLO KROK 1. Stavba umyvadlového pultu je nesmírně jednoduchá a zábavná práce, kterou zvládneme hravě svépomocí.

PULT PRO VELKÉ UMYVADLO KROK 1. Stavba umyvadlového pultu je nesmírně jednoduchá a zábavná práce, kterou zvládneme hravě svépomocí. PULT PRO VELKÉ UMYVADLO Stavba umyvadlového pultu je nesmírně jednoduchá a zábavná práce, kterou zvládneme hravě svépomocí. Potřebujeme k tomu: 4 tvárnice Ytong P2-500 (150) o rozměrech 150x249x599 mm

Více

Základní postup Při fládrování je nejprve třeba očištěný a dohladka obroušený, případně tmelením vyspravený předmět natřít základní podkladovou

Základní postup Při fládrování je nejprve třeba očištěný a dohladka obroušený, případně tmelením vyspravený předmět natřít základní podkladovou Fládrování Stačí dva odstíny barev a gumová stěrka a starší dřevěný nábytek může znovu zdobit byt i chalupu fládrování je technika původně používaná k renovaci dřevěného nábytku a dveří nebo jako levnější

Více

Projektová učební práce»od myšlenky k výrobku«dr. Jožice Bezjak, univ. dipl. inž., PeF, Ljubljana

Projektová učební práce»od myšlenky k výrobku«dr. Jožice Bezjak, univ. dipl. inž., PeF, Ljubljana Ljubljana, 00 doc. dr.dr. Jožica Bezjak, univ. dipl. inž. I. PŘEDSTAVENÍ VÝROBKU Žába je zajímavý výrobek pro žáky ze základní školy. Žáci při výuce techniky a technologie vyrábí většinou z pravidelných

Více

NÁVOD K RENOVACI DŘEVĚNÉ PODLAHY

NÁVOD K RENOVACI DŘEVĚNÉ PODLAHY NÁVOD K RENOVACI DŘEVĚNÉ PODLAHY Nepřebíráme záruku za úplnost a správnost návodu. Renovace parket je odborná činnost, vyžadující jistou zručnost, a pokud má být výsledek práce bezvadný, vyžaduje také

Více

Neměl by být ani příliš lehký, ani příliš těžký, aby se s ním dobře a férově bojovalo. Prostě tak akorát.

Neměl by být ani příliš lehký, ani příliš těžký, aby se s ním dobře a férově bojovalo. Prostě tak akorát. Návod na výrobu meče Pro potřeby Soumraku sepsal s pomocí starších návodů Mara Úvod Meč je nejčastější zbraň, se kterou se na dřevárnách setkáte. Používají ho častěji hráči světlé strany, ale rozhodně

Více

Malířský stojan - snadno a rychle. cpt. Morgan

Malířský stojan - snadno a rychle. cpt. Morgan Malířský stojan - snadno a rychle cpt. Morgan 17. března 2004 Obrázek 1: Stojan 1 Úvod Snažil jsem se vytvořit tento postup co nejdetailněji, aby byl použitelný i pro méně technicky zdatné umělce. Samozřejmě,

Více

http://www.sad.okdar.net/modely

http://www.sad.okdar.net/modely Děkujeme Vám za zakoupení stavebnice termického větroně FLOP - EPP Vyrábí : ŠAD-Model http://www.sad.okdar.net/modely Stavebnice rádiem řízeného elektroletu Rozpětí: Délka: Hmotnost letová: 1300 mm 900

Více

Konferenční stolek se zapuštěným podnosem

Konferenční stolek se zapuštěným podnosem Konferenční stolek se zapuštěným podnosem Prosím ke stolu Konferenční stolek se zapuštěným podnosem Tento konferenční stolek to má v sobě: Má zapuštěný podnos, takže můžete hosty pohostit různými pamlsky.

Více

TRAINMANIA 45 VÝROBA PLECHOVÝCH HAL ZAJÍMAVOSTI O VELKÉ I MALÉ ŽELEZNICI

TRAINMANIA 45 VÝROBA PLECHOVÝCH HAL ZAJÍMAVOSTI O VELKÉ I MALÉ ŽELEZNICI Většina z vás určitě zná materiály firmy Evergreen. V současnosti jsou již hodně rozšířené a nabídka je široká. Jedná se o polystyrenové polotovary různých podob, tvarů a velikostí. Kulatiny v mnoha průměrech,

Více

HLINÍKOVÁ BIOKLIMATICKÁ PERGOLA BAT R

HLINÍKOVÁ BIOKLIMATICKÁ PERGOLA BAT R NÁVOD K MONTÁŽI HLINÍKOVÁ BIOKLIMATICKÁ PERGOLA BAT R TYPY KONSTRUKCÍ PERGOL A B C D E F 2 JEDNOTLIVÉ SOUČÁSTI kotva - součástí nohy noha vaznice podélná vaznice příčná odtokový žlab kotvení šrouby spojení

Více

Návod na velikonoční ošatku zajíček

Návod na velikonoční ošatku zajíček PROJEKTY Návod na velikonoční ošatku zajíček Potřeby: miska o průměru 15 cm namořené ruličky (přibližně 70ks) lepidlo na papír nůžky tavicí pistole velikonoční ozdoby mašličky lak na dřevo pro konečné

Více

jak tapetovat vliesové tapety návod

jak tapetovat vliesové tapety návod ? jak tapetovat vliesové tapety návod Budeme potřebovat: 01 penetrační nátěr, 02 lepidlo, 03 ochrannou fólii, 04 nádobu na lepidlo, 05 váleček nebo štětku na lepidlo, 06 řezák, 07 tenčí štětec, 08 úzký

Více

Pomůcky: Tvrdý papír A4, barevný papír A4, lepidlo, nůžky, obyčejná tužka, černá tuš, redispero s násadkou, pravítko.

Pomůcky: Tvrdý papír A4, barevný papír A4, lepidlo, nůžky, obyčejná tužka, černá tuš, redispero s násadkou, pravítko. - Pomůcky: Tvrdý papír A4, barevný papír A4, lepidlo, nůžky, obyčejná tužka, černá tuš, redispero s násadkou, pravítko. Pracovní postup: Podle listu stromu si vytvoříme maketu listu, ten obkreslíme na

Více

VÝROBA FUTU HOUPACÍHO KONĚ

VÝROBA FUTU HOUPACÍHO KONĚ VÝROBA FUTU HOUPACÍHO KONĚ 24.4.2018 JAK PROBÍHÁ VÝROBA NAŠEHO HOUPACÍHO KONĚ? ČTĚTE NÍŽE! Jako otcové jsme založili firmu, která by vyráběla skvostné hračky, které vydrží navěky. K tomu je ovšem potřeba

Více

Metodika k dílně pro obor Truhlář

Metodika k dílně pro obor Truhlář Metodika k dílně pro obor Truhlář Příjemce:, Školní 709, 374 19 Trhové Sviny Projekt:, Cíl učebny: nákup nového strojního vybavení do dílen, zatraktivnit a zmodernizovat výuku a usnadnit tak cestu absolventům

Více

Návod na stavbu létajícího modelu horkovzdušného balónu

Návod na stavbu létajícího modelu horkovzdušného balónu Návod na stavbu létajícího modelu horkovzdušného balónu Autor : Miroslav Musil (alias Voux) Technické údaje : celková výška : 1,3 m průměr nejširší části : 0,92 m přibližný objem : 0,27 m 3 palivo : syntetický

Více

Návod k montáži pro profesionály. NMC Czech, s.r.o. Spořická 4949, 430 01 Chomutov, Tel: +420 474 63 87 81-83 www.nmc-czech.cz

Návod k montáži pro profesionály. NMC Czech, s.r.o. Spořická 4949, 430 01 Chomutov, Tel: +420 474 63 87 81-83 www.nmc-czech.cz Návod k montáži pro profesionály NMC Czech, s.r.o. Spořická 4949, 430 01 Chomutov, Tel: +420 474 63 87 81-83 INDEX Spodní část stavby Výběr materiálu Pokládka spodní konstrukce Pokládka spodní konstrukce

Více

eshop.zaluzieroletysite.cz JAZZ 17 eshop.zaluzieroletysite.cz šířka s ohledem na kliku okna

eshop.zaluzieroletysite.cz JAZZ 17 eshop.zaluzieroletysite.cz šířka s ohledem na kliku okna JAZZ 17 šířka s ohledem na kliku okna ď JAZZ 17 VRUTY r t y v t r!!! vruty 40 P ipravíme otvory pro připevnění ého u a připevníme na místo JAZZ 17 VRUTY r t y v t r!!! 4 40 mm 13 ó Ú ó ol U 4 NÁVOD NA

Více

Žaluzie jsou převážně určeny k montáži do okenního křídla plastových a dřevěných eurooken.

Žaluzie jsou převážně určeny k montáži do okenního křídla plastových a dřevěných eurooken. NEOISOLITE Pravoúhlé okno 1. VYMĚŘENÍ Žaluzie jsou převážně určeny k montáži do okenního křídla plastových a dřevěných eurooken. ŠÍŘKU A VÝŠKU ŽALUZIE MĚŘÍME TÍMTO ZPŮSOBEM: š... (šířka) Měříme těsně u

Více

L-159 ALCA. Stavebnice rádiem řízeného elektroletu poháněného dmychadlem. Hmotnost letová:

L-159 ALCA. Stavebnice rádiem řízeného elektroletu poháněného dmychadlem. Hmotnost letová: L-159 ALCA Stavebnice rádiem řízeného elektroletu poháněného dmychadlem Rozpětí: Délka: Hmotnost letová: 780 mm 910 mm 450 g Model bojového letounu České armády, který je pokračovatelem známého cvičného

Více

Návod k obsluze nástěnný držák na tv

Návod k obsluze nástěnný držák na tv Návod k obsluze nástěnný držák na tv Děkujeme, že jste si zakoupili nástěnný držák na televizor a LCD monitory. Před sestavením a používáním držáku si prosím pečlivě prostudujte následující návod. Pokud

Více

VÝTVARNÉ NÁPADY LEDEN 2016

VÝTVARNÉ NÁPADY LEDEN 2016 VÝTVARNÉ NÁPADY LEDEN 2016 Jana Podzemná magické sopky (nebo aromalampy) nory pro zvířátka -pokus s výbuchem sopky -práce s keramickou hlínou -modelování -barvení a glazování magická sopka Náročnost: ***

Více

Zvyšování kvality výuky technických oborů

Zvyšování kvality výuky technických oborů Zvyšování kvality výuky technických oborů Klíčová aktivita V.2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol Téma V.2.19 Strojní opracování dřeva Kapitola 22

Více

Technické Listy. Dekorakryl. AkrylDek s.r.o. Janáčkova 1797/4 702 00 Ostrava IČO: 02526301 DIČ: CZ02526301

Technické Listy. Dekorakryl. AkrylDek s.r.o. Janáčkova 1797/4 702 00 Ostrava IČO: 02526301 DIČ: CZ02526301 AkrylDek s.r.o. Janáčkova 1797/4 702 00 Ostrava IČO: 02526301 DIČ: CZ02526301 Technické Listy Dekorakryl +420 773 210 016 www.anli-brand.com info@anli-brand.com Obsah 1. Provozní předpisy a podmínky údržby

Více

VÝTVARNÉ NÁPADY ČERVEN 2016

VÝTVARNÉ NÁPADY ČERVEN 2016 VÝTVARNÉ NÁPADY ČERVEN 2016 Jana Podzemná kouzlení s páskou (věže, stavby, okna, rámečky...) dárek pro tatínky (i pro maminky a další variace) africká batika (tip nejen na prázdniny) -prostorové a dekorativní

Více

KATALOG TISKOVIN REKLAMNÍCH 1 8 / 1 9. Design by

KATALOG TISKOVIN REKLAMNÍCH 1 8 / 1 9. Design by KATALOG REKLAMNÍCH TISKOVIN 2 0 1 8 / 1 9 Design by LEPENÉ KOSTKY Lepené kostky 9 x 9 x 4,5 cm 9 x 9 x 9 cm potisk na boční strany otvor na pero 450 listů 900 listů 80 g ofset po jednom kusu do fólie podle

Více

CZ.1.07/1.5.00/34.0015 V/2 - Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol. Ing.

CZ.1.07/1.5.00/34.0015 V/2 - Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol. Ing. Číslo projektu Číslo a název šablony klíčové aktivity Tematická oblast CZ.1.07/1.5.00/34.0015 V/2 - Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol III.2. Inovace

Více

JARNÍ TVOŘENÍČKO NÁVODY BUDEME POTŘEBOVAT, NŮŽKY, LEPIDLO, PASTELKY, VOSKOVKY, VODOVKY, TEMPERY, VĚTVIČKY ČI KLACÍKY NASBÍRANÉ NA PROCHÁZCE,

JARNÍ TVOŘENÍČKO NÁVODY BUDEME POTŘEBOVAT, NŮŽKY, LEPIDLO, PASTELKY, VOSKOVKY, VODOVKY, TEMPERY, VĚTVIČKY ČI KLACÍKY NASBÍRANÉ NA PROCHÁZCE, JARNÍ TVOŘENÍČKO NÁVODY BUDEME POTŘEBOVAT, NŮŽKY, LEPIDLO, PASTELKY, VOSKOVKY, VODOVKY, TEMPERY, VĚTVIČKY ČI KLACÍKY NASBÍRANÉ NA PROCHÁZCE, 1.) ŠNEČCI Děti si šnečky vybarví, pokud zvládnou mohou si je

Více

Str Ne méně než 50 cm od úžlabí. Ne méně než 30 cm od hrany střechy. 288cm (*551,5cm) 288cm (*551,5cm) 288cm (*551,5cm) Z ČEHO JE TŘEBAVYCHÁZET

Str Ne méně než 50 cm od úžlabí. Ne méně než 30 cm od hrany střechy. 288cm (*551,5cm) 288cm (*551,5cm) 288cm (*551,5cm) Z ČEHO JE TŘEBAVYCHÁZET 6 Ne méně než 50 cm od úžlabí 2 D 3 4 5 A Ne méně než 30 cm od hrany střechy 288cm (*551,5cm) 288cm (*551,5cm) 1 288cm (*551,5cm) Z ČEHO JE TŘEBAVYCHÁZET Šindel Tegosolar je maximálně účinný je-li obrácen

Více

MALÉ KYTAROVÉ KOMBO - VÝROBA II.

MALÉ KYTAROVÉ KOMBO - VÝROBA II. MECHANICKÉ DÍLY BLOKU ZESILOVAČE Všechny součásti bloku zesilovače jsou montovány na šasi z polotvrdého hliníkového plechu tl. 1,5 mm. Jeho výkres je na obr. 8. Povrchová úprava by měla být provedena kvalitním

Více

Výchovné a vzdělávací postupy,které v tomto předmětu směřují k utváření klíčových kompetencí :

Výchovné a vzdělávací postupy,které v tomto předmětu směřují k utváření klíčových kompetencí : Předmět : pracovní činnosti Ročník : 6. Téma : dřevo materiál budoucnosti Zpracoval : Karel Horbas Počet vyučovacích hodin : 8 Návrh časového rozvržení : 1.Poznatky a dřevě a nácvik dovedností v oboru

Více

Kovové profily PŘECHODOVÉ / samolepící a šroubovací

Kovové profily PŘECHODOVÉ / samolepící a šroubovací Kovové profily PŘECHODOVÉ / samolepící a šroubovací Přechod 25 mm, plochý - ( šroubovací ) DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB!!! zlatá P10 270 cm 133 23 10 270 315,0 stříbro P11 270 cm 133 23 11 270 315,0 bronz P12 270

Více

STA N DA R D N Í O P E R AC E

STA N DA R D N Í O P E R AC E STANDARDNÍ OPERACE TechnoArt je výrobní závod, který se specializuje na následné opracování keramických obkladů a dlažeb od známých evropských výrobců. Některé produkty vyrábí pro tyto výrobce a oni je

Více

Vytvořil : Ing. Libor Ježek. Cílová skupina : žák. Popis způsobu použití :

Vytvořil : Ing. Libor Ježek. Cílová skupina : žák. Popis způsobu použití : CNC - programování v ŘS Heidenhain itnc 530 - procvičení cyklů Vytvořil : Ing. Libor Ježek Cílová skupina : žák Popis způsobu použití : Materiál obsahuje informace praktického procvičení základních cyklů

Více

DORMA AGILE 150 MONTÁŽNÍ NÁVOD varianta montáže na zeď

DORMA AGILE 150 MONTÁŽNÍ NÁVOD varianta montáže na zeď DORMA AGILE 150 MONTÁŽNÍ NÁVOD varianta montáže na zeď Nářadí potřebné pro montáž: vrtačka, vrták pro hmoždinky o průměru 8mm imbusový klíč 4 a 3 mm křížový šroubovák střední velikosti normální šroubovák

Více

Výtvarné nápady listopad 2016

Výtvarné nápady listopad 2016 Výtvarné nápady listopad 2016 Jana Podzemná pohádkové a strašidelné hrady podzimní listy na barevném pozadí -malování a kreslení -práce s barvou -kresba -práce s papírem strašidelné a pohádkové hrady Náročnost:

Více

www.palubky-online.cz

www.palubky-online.cz Montážní návod pro použití v exteriéru 1. Základní pravidla a doporučení pro montáž plastové palubky Účelem tohoto návodu je popsání základních pravidel a doporučení, které je potřeba dodržovat během montáže

Více

Oválný talíř Pracovní postup a nákresy

Oválný talíř Pracovní postup a nákresy www.inspiration-for-glass.com Oválný talíř Pracovní postup a nákresy Velikost oválného talíře: 46 x 16 cm Všechny informace bez záruky www.inspiration-for-glass.com www.inspiration-for-glass.com Měřítko1:1

Více

Vrtání a nástroje k němu potřebné

Vrtání a nástroje k němu potřebné Vrtání a nástroje k němu potřebné Potřebujeme-li spojit dva kusy k sobě, existuje několik možností. Pro některé je ovšem nutno vyvrtat díry - spojení vruty, kolíčky, vratové šrouby, atd. V minulosti se

Více