U S N E S E N Í. ze 43. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U S N E S E N Í. ze 43. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty."

Transkript

1 U S N E S E N Í ze 43. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová. Z celkového počtu 9 zvolených členů zastupitelstva městyse přítomno 8 členů zastupitelstva a to: Přítomni: Ivo Grubbauer, Bc. Jitka Komínková, Mgr. Jiří Palán, Leona Pachtová, Přemysl Maršík, Darina Sochorová, Roman Zahrádecký Omluveni: Mgr. Tomáš Helar Hosté: Martin Proks, Josef Drahozal, Eva Šamánková Program: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů zápisu 2. Kontrola zápisu ze 42. zasedání zastupitelstva městyse 3. Rekonstrukce střechy zámku výběrové řízení, stavební dozor 4. Zámek rekonstrukce přízemních prostor 5. Odpady Plynový kotel zdravotní středisko 7. BOZP a revize 8. Obecní lesy, zpracování dřeva ze zámeckého parku 9. Rekonstrukce D1 10. Veřejná doprava Vysočiny 11. Územní studie, územní plán 12. Obřadní síň židle 13. Výročí 100 let od založení republiky, Kniha pověstí z Jeníkovska 14. Hasičský prapor, obecní symboly 15. Odměny zastupitelů, členů volební komise, členů SDH 16. Pošta partner školení zástupu 17. Právní služby 18. Činnost Místní knihovny 19. Program obnovy venkova Vysočiny Projednání písemných žádostí 21. Připomínky zastupitelů 22. Různé Po projednání jednotlivých bodů přijalo zastupitelstvo městyse následující usnesení:

2 USNESENÍ K BODU 1) ZÁPISU Zastupitelstvo městyse Větrný Jeníkov schválilo výše uvedený program 43. zasedání. USNESENÍ K BODU 2) ZÁPISU Zastupitelé městyse neměli žádné připomínky k zápisu ze 42. zasedání zastupitelstva městyse. USNESENÍ K BODU 3) ZÁPISU Zastupitelstvo městyse bylo seznámeno s výsledkem výběrového řízení na zhotovitele rekonstrukce. Vítězná nabídka byla od firmy STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. s nabídkovou cenou ,- bez DPH a zárukou 35 let. Starostka dle pověření zastupitelstva podepsala Smlouvu o dílo. Firmu DILUCIDUM předala kompletní dokumentaci týkající se výběrového řízení. Dle předchozího usnesení byly podány obě žádosti o dotace (Havarijní program Ministerstva kultury a Fond Vysočiny Kraje Vysočina) výše dotací zatím není známa. Zahájení rekonstrukce 1.etapa bude zahájena v květnu 2018, ukončení červenec Zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů pro 5, proti 3, se zdrželo 0) oslovení Ing. Stanislava Měrtla a pana Jiřího Zity, aby předložili cenové nabídky na stavební dozor na 1. etapu rekonstrukce, včetně referencí v oblasti památkově chráněných budov. USNESENÍ K BODU 4) ZÁPISU Zastupitelstvo bylo seznámeno s orientační cenovou nabídkou na rekonstrukci oken a dveří ve dvou bytech v přízemí zámku. Zastupitelstvo schválilo poptání tří cenových nabídek na rekonstrukci oken a dveří dle předloženého návrhu. (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) Zastupitelstvo schválilo poptání dvou cenových nabídek na rekonstrukci vnitřních prostor dle předloženého záměru. (v poměru hlasů pro 7, proti 1, zdrželo se 0) Zastupitelstvo nadále počítá s přesunem Pošty Partner do jednoho z bytů v přízemních prostorech reprezentativního křídla zámku tak, aby byla zajištěna bezbariérovost. Využití druhého bytu bude zastupitelstvo schvalovat na některém z dalších zasedání. USNESENÍ K BODU 5) ZÁPISU Zastupitelstvo bylo seznámeno s výsledky každoroční soutěže My třídíme nejlépe 2017 městys opět obsadil přední příčky 6. místo ze 133 obcí Kraje Vysočina. Zastupitelstvo bylo seznámeno se stavem příjmů ,- a výdajů ,- v oblasti odpadů v roce Není důvod k navyšování stávajícího poplatku za odpady. Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) ponechání poplatku ve výši 450,- Kč. Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) úpravu prostranství u stávajících (KD, u Kochů, Velešov) i nových kontejnerových hnízd (Rychta) plast, papír, sklo, bio. Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) vybudování nového kontejnerového hnízda Rychta. Zajištěním podkladů a předložením návrhů a nákladů je pověřen místostarosta do příštího zasedání zastupitelstva.

3 Vzhledem k nutnosti vyčištění současného hnízda pro sběr kovů v areálu bývalého JZD přebírá městys tuto zodpovědnost (popelnice na drobné kovy se nyní nachází u Zdravotního střediska). Kontejner na kovy bude umístěn v areálu zámku u obecní stodoly. Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) toto navržené řešení. Zajištěním je pověřen místostarosta. Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) nákup vanového kontejneru na bioodpad tak, aby jeden mohl sloužit občanům a druhý byl k dispozici technickému zaměstnanci. Starostka je pověřena nákupem stejného typu od stejné dodavatelské firmy TLAMKA. Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) ponechání stávající výše poplatku za psy. Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0), že budou známky zdarma a k vyzvednutí na Úřadě městyse. Budou prováděny kontroly přihlášených psů. Zastupitelstvo pověřuje místostarostu likvidací černé skládky u ČOV. USNESENÍ K BODU 6) ZÁPISU Zastupitelstvo bylo seznámeno s cenovými nabídkami na plynový kotel Plynoservis Dobrovolný, VOTOP, Jakub Komůrka. Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) výběr firmy Jakub Komůrka. Zastupitelstvo pověřuje zajištěním místostarostu (zhotovení po topné sezoně - cca červen, červenec 2018). USNESENÍ K BODU 7) ZÁPISU Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) smlouvu na Pracovně-lékařské služby s MUDr. Evou Freyovou. Starostka je pověřena dořešením a podpisem smlouvy. Zastupitelstvo bylo seznámeno s tím, že proběhla revize elektřiny. Současně byly rozmístěny hasičské přístroje na zámku, označeny nouzové východy a vyvěšeny požární směrnice. USNESENÍ K BODU 8) ZÁPISU Zastupitelstvo bylo seznámeno s tím, jak probíhal prodej dřeva ze zámeckého parku. Počet rozvezených metrů do dnešního dne byl 119 m3, vybraná částka ,-. Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 7, proti 0, zdrželo se 1), aby pan Stanislav Maršík doložil hodiny a kilometry, které věnoval rozvozu obecního dřeva, než mu bude proplacena závěrečná faktura. Místostarosta seznámil zastupitelstvo se stavem stromů v obecních lesích kácení, prořez. Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) zadání 2 cenových nabídek na těžbu cca 70 kubíků dřeva - zastupitelka Leona Pachtová nabídla svou pomoc a zajištění cenových nabídek. USNESENÍ K BODU 9) ZÁPISU Zastupitelstvo bylo seznámeno s termíny uzavírek D1 etapa Větrný Jeníkov Humpolec. Dálniční most bude odstraněn v dubnu jeho obnova potrvá do konce října Nájezd od Větrného

4 Jeníkova bude pouze na Brno. Objízdná trasa transitní dopravy povede přes HB zákaz tranzitní dopravy přes Větrný Jeníkov. Autobus ve směru Úsobí Smrčná Jihlava bude jezdit přes Větrný Jeníkov. Starostka bude občany průběžně informovat o termínech a aktuální dopravní situaci. USNESENÍ K BODU 10) ZÁPISU Zastupitelstvo bylo seznámeno s výsledkem jednání na Krajském úřadu Kraje Vysočina ve věci plánovaného zrušení autobusové zastávky Branišov, dolní zastávka v Ústí a obslužnosti Bukové. Všechny strany se snaží najít optimální řešení i za cenu doplácení nové linky. Náklady se díky novému způsobu financování sníží ze ,- na cca ,- za rok. Nové řešení autobusových spojů by mělo platit od školního roku 2019/2020. USNESENÍ K BODU 11) ZÁPISU Zastupitelstvo bylo informováno o tom, že územní studie Pod Zámkem byla zaregistrována. Dne proběhne setkání s veřejností a zhotovitelkou. Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) zadání územní studie pro lokalitu Zámek a poptání tří cenových nabídek. Finanční spoluúčast nabídl i majitel několika pozemků v areálu zámku. Zastupitelstvo bere na vědomí žádost o územní studii - průmyslová zóna směr D1 (č.j. 44/2018). Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0 ) oslovení majitelů pozemků v dané lokalitě a zadání územní studie pro lokalitu průmyslová zóna. Zastupitelstvo bere na vědomí výsledek přezkumného řízení Krajského úřadu ohledně územního plánu Městyse VJ: Krajský úřad, jako nadřízený správní orgán na úseku územního plánování podle správního řádu a podle stavebního zákona po prošetření podání a na základě zjištěných skutečností konstatuje, že ustanovení stavebního zákona a právních předpisů vydaných k jeho provedení byla dodržena a neshledává tak důvody pro zahájení přezkumného řízení Územního plánu Větrný Jeníkov. Podnět pro odkládáme bez dalšího opatření. USNESENÍ K BODU 12) ZÁPISU Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) objednávku nákupu předloženého návrhu židlí do obřadní síně 24 kusů. USNESENÍ K BODU 13) ZÁPISU Zastupitelstvo bylo seznámeno s tím, že v souvislosti s výročím založení republiky bude v současné knihovně výstava a budou umístěny pamětní desky u pomníku padlých, které budou informovat o významných rodácích p. Bušek, Hodáč, Palán. Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0), aby kulturní komise připravila návrhy. Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0), aby pro potřeby setkání rodáků a výročí republiky paní Eva Šamánková přepsala pověsti z Jeníkovska a příběh pana Pavla Hodáče odměna za normostranu 45,-.

5 USNESENÍ K BODU 14) ZÁPISU Zastupitelstvo bylo seznámeno s již vyrobenými obecními symboly. Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0), posvěcení praporu, které proběhne na setkání rodáků. Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) vyvěšení státní a obecní vlajky celoročně. Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0), aby hasičský prapor vyrobila firma Alerion. Zastupitelstvo pověřuje starostku a zástupce SDH přípravou návrhů a objednávkou. Zastupitelstvo bylo seznámeno s tím, že budou v brzké době doručeny vyrobené znaky a cedule k vjezdům do obce. Návrh a cenová nabídka Petra Dvořáka budou předloženy po doručení znaků. Dále budou doručeny hrobová čísla určená k nalepení na hrob a psí známky. USNESENÍ K BODU 15) ZÁPISU Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 7, proti 0, zdrželo se 1) odměnu 500,- Kč zastupitelkám Darině Sochorové a Leoně Pachtové pomoc při karnevalu v lednu Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 6, proti 0, zdrželo se 2) doplacení odměn členům volební komise do plné výše, jako v prvním volebním víkendu. Zároveň se městys připojuje k petici za spravedlivé odměňování členů volebních komisí ze strany státu. Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) odměny členům SDH za jejich práci v roce 2017 dle předloženého návrhu. USNESENÍ K BODU 16) ZÁPISU Zastupitelstvo bylo seznámeno s tím, že se účetní městyse, paní Vytisková, zúčastní školení na zástup v Poště Partner - březen/duben. Městys bude i nadále hledat zástup za dlouhodobější dovolenou/nemoc a osloví veřejnost. USNESENÍ K BODU 17) ZÁPISU Zastupitelstvo bere na vědomí záměry + příprava kupních/nájemních smluv: Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) vyvěšení záměru - nájmy zámek, garáž na dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní dobou. Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) vyvěšení záměru prodej podílu v KD. Zastupitelstvo městyse bere na vědomí vyvěšení záměru - prodej pozemků v okolí náhonu vodního mlýna. Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) vyvěšení záměru směny pozemků s panem Krebsem dle hotového geometrického plánu vyvěšujeme opětovně. Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) přípravu kupních/nájemních smluv a pověřilo starostku předáním právnímu zástupci obce. Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) zadání odhadů (pověření starostky) chatové oblasti (xxxxxxxxxxxxx), drobné pozemky v okolí RD (xxxxxxxxxxxxx)

6 USNESENÍ K BODU 18) ZÁPISU Zastupitelstvo bylo seznámeno s činností místní knihovny za rok 2017: počet knih 4.103, z toho přírůstků v roce 2017 registrovaní uživatelé 203, z toho 120 mládež do 15 let celkem návštěv 2.847, vypůjčeno knih, dětem, 220 zvukových vzdělávacích akcí pro žáky ZŠ a MŠ - 17 Zapojení do projektu čtenářské dílny v rámci projektu Čtenářská gramotnost pravidelné návštěvy tříd ZŠ a MŠ s programem. Knihovnu navštíví v květnu spisovatelka Ivona Březinová přednáška pro žáky 1. stupně ZŠ + pasování na čtenáře. Městys děkuje paní knihovnici Evě Šamánkové za nadšení, čas a péči o náš knihovní fond. Komunitní škola Starostka požádala koordinátora KŠ o větší informovanost veřejnosti o probíhajících kurzech (facebook, Větrník) a o rozšíření nabídky jednorázových i pravidelných kurzů pro dospělé. USNESENÍ K BODU 19) ZÁPISU Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) žádost o dotaci z POVV 2018 na rekonstrukci oken a dveří v přízemí zámku. USNESENÍ K BODU 20) ZÁPISU a) Zastupitelstvo městyse bere na vědomí Žádost xxxxxxxxxxxx o odkoupení části obecního pozemku p.č. 289/1 (č.j. 85/2018) b) Zastupitelstvo městyse bere na vědomí Žádost xxxxxxxxxxxxx o koupi palivového dřeva. (č.j. 45/2018) c) Zastupitelstvo neschválilo (v poměru hlasů pro 4, proti 2, zdrželo se 2) vyvěšení Vlajky pro Tibet (č.j. 50/2018). d) Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) Úpravu ceny Smlouvy o přenesené správě veřejného osvětlení (č.j. 87/2018) e) Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) Smlouvu o předvedení ukázky činnosti ZZS (č.j. 60/2018) f) Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) Smlouvu o zajištění přeložky plynárenského zařízení (č.j. 89/2018) g) Zastupitelstvo bere na vědomí předávací protokol rekonstrukce odpadů a koupelny v obecním bytě č.p Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0 ) cenu ,- za vícepráce (nové WC, baterie, umyvadlo, sifon a podezdívka vany). h) Zastupitelstvo bere na vědomí návrh provozního rozpočtu ZŠ a MŠ. (č.j. 104/2018) i) Zastupitelstvo bere na vědomí odpisový plán ZŠ a MŠ na rok. (č.j. 104/2018) j) Zastupitelstvo schválilo (v poměru hlasů pro 8, proti 0, zdrželo se 0) nákup lyží a dopravu na LVK z pravidelné dotace Kraje Vysočina.

7 k) Zastupitelstvo bere na vědomí zapojení do projektu Čistá Vysočina. (č.j. 91/2018) l) Zastupitelstvo bere na vědomí zapojení do projektu Český den proti rakovině. (č.j. 90/2018) USNESENÍ K BODU 21) ZÁPISU a) Zastupitel Jiří Palán předložil návrh na náplň činnosti místostarosty. a. projekt a rekonstrukce stodoly v zámku b. odpady kompletně (bez smluv) c. zámek - příprava rekonstrukce, vyklízení půdy (do konce března), vyklizení přízemních bytů d. zdravotní středisko realizace výměny kotle, návrh řešení parkoviště e. hasičská zbrojnice projekt včetně stavebního povolení f. hřbitov hrobová čísla, nástěnka (technický zaměstnanec) g. likvidace černé skládky u ČOV h. obecní lesy, nálety u židovského hřbitova i. Velešov - střešní krytina na zvoničce j. značení parkování v zámku k. č.p. 145 nálety, keře a plot, kontejnerové hnízdo l. koordinace a týdenní rozpis náplně práce technického zaměstnance (návrh zastupitelky Pachtové) b) Zastupitelka Darina Sochorová navrhla hlasování o snížení odměny místostarosty z důvodu neplnění uložených povinností (pro 5, proti 0, zdrželo se 3). Navržená částka snížení z ,- na 6 000,-Kč, zastupitelstvo schvaluje (v poměru hlasů pro 5, proti 1, zdrželo se 2). Platnost snížení odměny od 1. února Starostka navrhla rozdělit rozdílovou částku na práce odvedené v rámci kulturních akcí v roce 2018 (Setkání rodáků, 100 let republiky a další ). (pro 3, proti 0, zdrželo se 5). Návrh nebyl schválen. USNESENÍ K BODU 22) ZÁPISU a) ZŠ a MŠ a. Setkání starostů společného školského obvodu proběhne na zámku. b) na vědomí Oznámení o zahájení řízení rozšíření VO Větrný Jeníkov (č.j. 77/2018) c) na vědomí Doložka účinnosti územní souhlas p.č. 495/1 a 194/2 (č.j. 75/2018) d) na vědomí Územní souhlas NN, p.č. 949/1, 58, 59, 57/1. (č.j. 73/2018) e) na vědomí Souhlas s provedením ohlášené stavby p.č (č.j. 65/2018) f) na vědomí Sovy výjimka. (č.j. 72/2018) g) na vědomí Oznámení obci o revizi údajů Katastru nemovitostí (č.j. 71/2018) h) na vědomí Oznámení o pokračování - Vrtaná studna p.č. 718/14. (č.j. 38/2018) i) na vědomí Územní souhlas oplocení p.č. 180/3. (č.j. 34/2018)

8 j) na vědomí Zápis z kontrolního dne VAS rekonstrukce výtlačného řadu z ČS II. etapa A,B. (č.j. 92/2018)... Ivo Grubbauer, místostarosta... Mgr. Martina Lisová, starostka

U S N E S E N Í. z 38. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 19,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. z 38. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 19,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í z 38. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 3. 10. 2017 od 19,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. z 36. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. z 36. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í z 36. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 27. 06. 2017 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Z celkového počtu 9 zvolených členů zastupitelstva městyse přítomno 8

Více

U S N E S E N Í. ze 44. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. ze 44. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í ze 44. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 06. 03. 2018 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. z 29. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 29. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 29. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 6. 12. 2016 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

U S N E S E N Í ze 40. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í ze 40. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 40. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 28. 11. 2017 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. ze 42. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. ze 42. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 42. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 9. 1. 2018 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. ze 45. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. ze 45. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 45. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 10. 04. 2018 od 18,30 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. ze 46. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. ze 46. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 46. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 15. 05. 2018 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. ze 49. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. ze 49. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 49. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 04. 09. 2018 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Přítomni: Ivo Grubbauer, Leona Pachtová, Přemysl Maršík, Roman Zahrádecký,

Více

U S N E S E N Í. z 39. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. z 39. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í z 39. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 7. 11. 2017 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. z 23. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 23. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 23. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 7. 6. 2016 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

U S N E S E N Í. ze 14. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. ze 14. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í ze 14. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 10. 11. 2015 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

U S N E S E N Í. z 8. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 8. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 8. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 5. 5. 2015 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

U S N E S E N Í. ze 4. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. ze 4. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 4. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne 06.02.2019 od 18,30 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. ze 7. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. ze 7. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 7. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne 15.05.2019 od 18,30 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. Omluveni:

U S N E S E N Í. Omluveni: U S N E S E N Í z ustavujícího zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov pro období 2018-2022, konaného dne 21.11.2018 od 18,30 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila

Více

U S N E S E N Í. z 28. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 28. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 28. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 1. 11. 2016 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

U S N E S E N Í. ze 47. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. ze 47. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 47. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 19. 06. 2018 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. z 5. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. z 5. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í z 5. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne 13.03.2019 od 18,30 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová. Z

Více

U S N E S E N Í. z 26. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 26. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 26. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 30. 08. 2016 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: 29.01.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dně 29.01.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

U S N E S E N Í. z 11. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 1. 9. 2015 od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. z 11. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 1. 9. 2015 od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í z 11. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 1. 9. 2015 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

4) Zhotovení studie všech možností vypouštění odpadních vod v Obci Bezděčí u Trnávky a Unerázky

4) Zhotovení studie všech možností vypouštění odpadních vod v Obci Bezděčí u Trnávky a Unerázky Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Bezděčí u Trnávky, konané dne 20.5.2015. - zasedání zahájeno v 18.00 hodin a ukončeno v 19.05 hodin. - jednání vedla starostka obce Petra Klíčová (dále jako předsedající).

Více

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 1/2009. konaného dne v 19.00

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 1/2009. konaného dne v 19.00 O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00115/09 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 1/2009

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) v/e ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) větrný Jenikov okres. konaných ve dnech (dne).~949:.i4j9:?9~r4.

Více

U S N E S E N Í. z 30. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 30. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 30. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 10. 01. 2017 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

Zápis č. 11. z veřejného zasedání obce Vrbice konaného. 7. září Ing. Viléma Černíka. Ing. Pavla Bílka. Hany Bednářové. Ing.

Zápis č. 11. z veřejného zasedání obce Vrbice konaného. 7. září Ing. Viléma Černíka. Ing. Pavla Bílka. Hany Bednářové. Ing. Zápis č. 11. z veřejného zasedání obce Vrbice konaného 7. září 2011 Za přítomnosti: Drahomíry Kuběnkové Luboš Hudousek omluven Ostatní občané: 19 Ing. Viléma Černíka Ing. Pavla Bílka Hany Bednářové Ing.

Více

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 17.7.2019, od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 21. června 2012 v 18,00 hod.

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 21. června 2012 v 18,00 hod. Zápis z 26. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 21. června 2012 v 18,00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Vladimír Vališ, Josef Šnábl (od 18.11), František Illek, Jiří Beran,

Více

1. Schválení zápisu ze zasedání ZO z a z a kontrola usnesení

1. Schválení zápisu ze zasedání ZO z a z a kontrola usnesení ZO-29-2012 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮKY ZE DNE 10.12.2012 Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, 18.00 hod.-19.00 hod. Přítomni: Hosté: Miloslav Vrlík, Jaroslav Novotný, Jaroslav

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 35 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 35 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 35 Datum: 09.09.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 16.30 hodin dne 09.09.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

Z Á P I S. z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne 27.6.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. Vladimír Klíma, p. František Doušek 1. Zahájení

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 13/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 4.2.2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Program zasedání : HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0

Program zasedání : HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast dle prezenční listiny : Mgr. Luboš Žilka, RNDr. Lucie Jirsáková, Roman Klouzek, Petr Hrdý, Pavlína

Více

Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce Jersín

Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce Jersín Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce Jersín Datum a místo konání: Začátek jednání: Ukončení jednání: Přítomni zastupitelé: Ostatní účastníci: Ověřovatelé zápisu: 30. 12. 2016 OÚ Jersín 18:00 hod

Více

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel Zasedání zastupitelstva obce Ostředek č. 42/2018 dne 27. ledna 2018 Místo konání: Kancelář OÚ Ostředek, Ostředek 60 Začátek zasedání: 18:03 Přítomni: Ing. Marek Škvor, Blanka Svobodová, Mgr. Pavel Zeman,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H.

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H. Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 14.3.2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.30 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Olešná, které se konalo dne 5. září 2016 od 18,00 hod. v budově VCZ Olešná čp.94

Zápis z jednání zastupitelstva obce Olešná, které se konalo dne 5. září 2016 od 18,00 hod. v budově VCZ Olešná čp.94 Obecní úřad Olešná Olešná čp. 94, 393 01 Pelhřimov IČ: 00515761, bankovní spojení KB Pelhřimov 30521261/0100 telefon 565 323 772, mobil starosta 724 787 489 e-mail: ou.olesna@seznam.cz případně ou.olesna@quick.cz

Více

Obec Nová Telib. Zápis č. 3/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne

Obec Nová Telib. Zápis č. 3/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne Zápis č. 3/2018 z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 18.04.2018 Přítomen: Ing. Hájek Jan Nepřítomen: Křovina Jiří Dlouhý Jaroslav Rybář Václav Truneček Jan Vacek Jiří Místo jednání: Obecní

Více

Zápis. ze 16. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě v Libňatově.

Zápis. ze 16. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě v Libňatově. Zápis ze 16. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 21. 2. 2017 od 19.00 hodin v kulturním domě v Libňatově. Program: 1. Zpráva starosty 2. Střednědobý výhled rozpočtu na roky 2018

Více

Starostka sdělila, že byl ověřen zápis z předchozího jednání a je vyložen k nahlédnutí a nejsou proti němu námitky.

Starostka sdělila, že byl ověřen zápis z předchozího jednání a je vyložen k nahlédnutí a nejsou proti němu námitky. Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Damnice konaného dne 24.2.2016 v 16:00 hod. v kanceláři obecního úřadu. Schůzi zahájila starostka obce a všechny přítomné přivítala. Dále konstatovala, že jednání

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014 Místo konání : Začátek : Zasedání řídil : Přítomni : Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014 Omluveni : - Neomluveni : - Hosté: - Zapisovatel : Ověřovatelé zápisu

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis zasedání ZO Babice konaného dne v 19:00 na OÚ Babice. Zápis č. 6

Zápis zasedání ZO Babice konaného dne v 19:00 na OÚ Babice. Zápis č. 6 Zápis zasedání ZO Babice konaného dne 29.5.2017 v 19:00 na OÚ Babice Zápis č. 6 Přítomni: Marks Marcela, Chadraba Jan, Rozsíval Josef, Haluza Karel, Šebková Helena, Staněk Radim, Rathouský Pavel příchod

Více

OBEC VELENICE. ZÁPIS č. 4/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Velenice, které se konalo dne 3. června 2016

OBEC VELENICE. ZÁPIS č. 4/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Velenice, které se konalo dne 3. června 2016 ZÁPIS č. 4/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Velenice, které se konalo dne 3. června 2016 Zasedání zastupitelstva se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu od 18:00 hod., ukončeno bylo v 19.10 hod.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin. Počet přítomných: 6 Omluven: Martin Průcha Hosté: 3 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne 21. 12. 2015, od 18:00 hodin. Jednání bylo zahájeno v 18.02 starostou panem Gustavem Pilzem.

Více

24. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 24. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne

24. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 24. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne U S N E S E N Í z, konané dne 25. 8. 2016 K bodu 2 Schválení programu Rada s ch v a l u j e Program 24. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 25. 8. 2016: 1. Zahájení 2. Schválení programu 3.

Více

Zápis zasedání ZO Babice konaného dne v 19:00 na OÚ Babice. Zápis č. 12

Zápis zasedání ZO Babice konaného dne v 19:00 na OÚ Babice. Zápis č. 12 Zápis zasedání ZO Babice konaného dne 18.7.2016 v 19:00 na OÚ Babice Zápis č. 12 Přítomni: Marks Marcela, Chadraba Jan, Rozsíval Josef, Haluza Karel, Jež Miroslav, Havlová Marcela, Šebková Helena, Dvořáková

Více

Zápis č. XXXIII. z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. července Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp.

Zápis č. XXXIII. z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. července Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XXXIII. z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. července 2018 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 18:00 hodin

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 17. prosince 2015

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 17. prosince 2015 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 17. prosince 2015 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou

Více

OBEC ZDUCHOVICE Zduchovice 55, Kamýk nad Vltavou tel , fax ,

OBEC ZDUCHOVICE Zduchovice 55, Kamýk nad Vltavou tel , fax , OBEC ZDUCHOVICE Zduchovice 55, 262 63 Kamýk nad Vltavou tel. 318697101, fax. 318677152, e-mail: obeczduchovice@razdva.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 26. 2. 2019 od 19.00

Více

Zápis z 1/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 1/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 1/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.2.2017, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.2.2017, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 23.11.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne 14.2.2018 Přítomni: Aleš Zeman, Karel Kameník, Zdenka Konárková, Luděk Brandýský, Jiří Stárek, Petr Zítko Omluven: Tomáš Absolon Hosté: František Brandýský,

Více

Usnesení zastupitelstva obce Velký Beranov č. 01/2014 konaného dne

Usnesení zastupitelstva obce Velký Beranov č. 01/2014 konaného dne Ve Velkém Beranově dne 19. února 2014 Výtisk jediný! Počet listů: 5 Usnesení zastupitelstva obce Velký Beranov č. 01/2014 konaného dne 19. 2. 2014 Č. J. USNESENÍ ZASTUPITELSTVO OBCE SCHVALUJE ZO/2014/001/19.

Více

Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. listopadu 2012 v 18,00 hod.

Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. listopadu 2012 v 18,00 hod. Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. listopadu 2012 v 18,00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel, Havelka, Vladimír Vališ, Jiří Beran, Josef Adámek, Marie Machová, Josef

Více

Obec Křesetice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva 5/2008 obce Křesetice, které se konalo dne 24.6.2008

Obec Křesetice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva 5/2008 obce Křesetice, které se konalo dne 24.6.2008 Obec Křesetice Zápis ze zasedání Zastupitelstva 5/2008 obce Křesetice, které se konalo dne 24.6.2008 Přítomni: 9 Omluveni: 2 (p.černý, p.linhartová neomluvena) Hosté: Ing.Arch.Vít, p.sekera Zahájení Starostka

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 34 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 34 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 34 Datum: 20.08.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dne 20.08.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

Zápis č. 25 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 25 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 25 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.9.2017 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Program: 1. Úkoly pro radu městyse uložené zastupitelstvem

Více

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod.

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod. ZO-26-2012 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮKY ZE DNE 10.10.2012 Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, 18.00 hod.-19.00 hod. Přítomni: Hosté: Miloslav Vrlík, Jaroslav Novotný, Jaroslav

Více

Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 11/2016 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle

Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 11/2016 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 11/2016 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle Strana 1 Č.j. 899/02/2016 konaného dne 19.12.2016 v 17.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Přítomni: Ladislav

Více

OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65

OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65 OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65 Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15. 11. 2007 Přítomni: p. Maťa, RNDr. Fiala, Mgr. Fialová, p. Hanák, Ing. Kovařík, Ing. Koždoň, p. Partyka, p. Příkazský, pí

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 17.12.2018 od 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 17.12.2018 se konalo 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 13. 10. 2017 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 16. 2. 2017 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.04

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 28. 01. 2019, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:30 hodin Přítomni: Miloslav Albrecht, Dušan Vaněček, Martin Hruška, David Trumpich, Jiří Hejna

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE OBEC NOVÁ VES U CHOTĚBOŘE 58273 Nová Ves u Chotěboře 63 tel. 569621528, www.novavesuchot.cz, obec@novavesuchot.cz ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE Poř.číslo 1/ 2019 konané dne 10.1.2019 v 18.00 hod

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne od 18,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne od 18,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 2.11. 2018 od 18,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: 11 Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Jednání řídí : Martin Bárta Tento zápis má 8 stran.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 13.9.2018 v 18.30 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 2 Program: 1. Zahájení

Více

Program zasedání : ostatní : pan Josef Krátký, p. Josef Futera, p. Jaroslav Ondráček

Program zasedání : ostatní : pan Josef Krátký, p. Josef Futera, p. Jaroslav Ondráček Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 13.3.2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 19.12. 2012 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p.bohumír

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 48. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 7.1. 2013 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing.Jiří Uhlíř., Havránek V., Kotrba

Více

Obec Nová Telib. Zápis č. 5/2017. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne

Obec Nová Telib. Zápis č. 5/2017. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne Zápis č. 5/2017 z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 23.05.2017 Přítomen: Ing. Hájek Jan Nepřítomen: Křovina Jiří - omluven Lic. Truneček Jan Rybář Václav Dlouhý Jaroslav Vacek Jiří Místo

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 31. srpna 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 31. srpna 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 31. srpna 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Brouček, Michaela Jůzková, Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Josef Lácha Omluven: Stanislav

Více

HLASOVÁNÍ : PRO 5, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0

HLASOVÁNÍ : PRO 5, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast dle prezenční listiny: Mgr. Luboš Žilka, RNDr. Lucie Jirsáková, Josef Čadík, Jaroslav Čermák,

Více

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice v OBEC Velké Zernoseky 412 01 Litoměřice Zápis Č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 13. 8. 2015 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

ZÁPIS č. 11/2017. Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne

ZÁPIS č. 11/2017. Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne ZÁPIS č. 11/2017 Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne 14. 12. 2017 Přítomni: Lucie Crlíková, Veronika Černá, Marek Jaroušek, Igor Kormunda, Jitka Šůrová, Marek Veselý Omluveni: Zdeněk

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Bezděčí u Trnávky, konané dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Bezděčí u Trnávky, konané dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Bezděčí u Trnávky, konané dne 19.8.2015 - zasedání zahájeno v 19.00 hodin a ukončeno ve 20.15 hodin. - jednání vedla starostka obce Petra Klíčová (dále jako předsedající).

Více

U S N E S E N Í. z 8. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. z 8. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í z 8. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne 26.06.2019 od 18,30 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová. Z

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 14. 01. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Jedlička Ladislav

Více

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 24.1.2019 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 1 Program: 1. Zahájení

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 5/2011 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 6.9.2011 v 18:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Ing. František Veselý,

Více

VÝPIS Z USNESENÍ RADY OBCE ze dne Rada obce Troubsko na svém jednání dne přijala toto usnesení:

VÝPIS Z USNESENÍ RADY OBCE ze dne Rada obce Troubsko na svém jednání dne přijala toto usnesení: VÝPIS Z USNESENÍ RADY OBCE ze dne 19. 2. 2018 Rada obce Troubsko na svém jednání dne 19. 2. 2018 přijala toto usnesení: 2. Kontrola bodů jednání z minulé rady 2.2. Vyjádření k Územní studii nadřazené dálniční

Více

Zápis zasedání ZO Babice konaného dne v 19:00 na OÚ Babice. Zápis č. 1

Zápis zasedání ZO Babice konaného dne v 19:00 na OÚ Babice. Zápis č. 1 Zápis zasedání ZO Babice konaného dne 15.1.2018 v 19:00 na OÚ Babice Zápis č. 1 Přítomni: Marks Marcela, Chadraba Jan, Rozsíval Josef, Šebková Helena, Staněk Radim, Vrábelová Kateřina, Havlová Marcela,

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 26. dubna 2016

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 26. dubna 2016 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 26. dubna 2016 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo ve 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 1/2012 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 22. 2. 2012 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,Ing.

Více

Zápis č. 2. ze zasedání zastupitelstva městyse Přídolí č.2. dne

Zápis č. 2. ze zasedání zastupitelstva městyse Přídolí č.2. dne Zápis č. 2. ze zasedání zastupitelstva městyse Přídolí č.2. dne 17. 11. 2014 Přítomni: dle presenční listiny, všichni členové zastupitelstva Omluveni: 0 Ověřovatelé zápisu: Ing. Vítězslav Jílek, Oldřich

Více

Zápis č.7/2017. ze zasedání zastupitelstva obce Úžice ze dne konaného v zasedací místnosti obecního úřadu Úžice

Zápis č.7/2017. ze zasedání zastupitelstva obce Úžice ze dne konaného v zasedací místnosti obecního úřadu Úžice Stránka 1 z 7 Zápis č.7/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Úžice ze dne 30.8.2017 konaného v zasedací místnosti obecního úřadu Úžice Začátek zasedání 17,00 hod. Přítomni: starosta obce David Hrdlička,

Více

Zápis č Zasedání zastupitelstva obce Rohle od 17:00 v ZŠ v Rohli

Zápis č Zasedání zastupitelstva obce Rohle od 17:00 v ZŠ v Rohli Zápis č. 28 - Zasedání zastupitelstva obce Rohle 30. 08. 2018 od 17:00 v ZŠ v Rohli Přítomní: 8 Roman Kopp, Mgr. Eva Kožoušková, MUDr. Antonín Kutálek, Ing. Pavel Kutálek, Mgr. Tomáš Michálek, Eva Petrášová,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 8.3.2018 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 6 Program: 1. Zahájení

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 21. 2. 2017 místo

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č. 3/2017, konaného dne 19.6.2017 Zasedání Zastupitelstva obce Hostím (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17,05 hodin starostou obce Hostím Ing.

Více