U S N E S E N Í. ze 47. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U S N E S E N Í. ze 47. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky."

Transkript

1 U S N E S E N Í ze 47. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová. Z celkového počtu 9 zvolených členů zastupitelstva městyse přítomno 7 členů zastupitelstva a to: Přítomni: Ivo Grubbauer, Leona Pachtová, Přemysl Maršík, Roman Zahrádecký, Darina Sochorová, Mgr. Tomáš Helar Omluveni: Bc. Jitka Komínková, Mgr. Jiří Palán Hosté: Pavel Koníř, Josef Drahozal Upozornění všech přítomných na online přenos zasedání. Program: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů zápisu 2. Kontrola zápisu ze 46. zasedání zastupitelstva městyse 3. Úpravy rozpočtu 4. Optimalizace matričních úřadů 5. Zápis finančního a kontrolního výboru 6. Komunální volby Dotace na akceschopnost SDH, Dotace na rekonstrukci střechy zámku 8. Slavnostní prapor SDH Větrný Jeníkov 9. Rozšíření zabezpečení zámku 10. Rekonstrukce střechy zámku, místní komunikace v zámku 11. SDH - dotace hasičská zbrojnice, CAS, DA 12. Technické záležitosti 13. Odměny zastupitelů 14. Projednání písemných žádostí 15. Připomínky zastupitelů 16. Různé Po projednání jednotlivých bodů přijalo zastupitelstvo městyse následující usnesení: USNESENÍ K BODU 1) ZÁPISU Zastupitelstvo městyse Větrný Jeníkov schválilo výše uvedený program 47. zasedání.

2 USNESENÍ K BODU 2) ZÁPISU Zastupitelé městyse neměli žádné připomínky k zápisu ze 46. zasedání zastupitelstva městyse. USNESENÍ K BODU 3) ZÁPISU Zastupitelstvo městyse projednalo a schválilo Úpravu rozpočtu č.1 na rok 2018 (v poměru hlasů pro 7, proti 0, se zdrželo 0). Zastupitelstvo městyse schvaluje Zprávu o výsledku přezkoumání hospodaření SVaK za rok 2017 a Závěrečný účet za rok 2017 (v poměru hlasů pro 7, proti 0, se zdrželo 0).. Závěrečný účet městyse a Zpráva o výsledku přezkumu hospodaření za rok 2017 budou projednány na následujícím zasedání zastupitelstva USNESENÍ K BODU 4) ZÁPISU Starostka městyse informovala zastupitele o proběhlých jednáních na téma Optimalizace matrik, která by se měla dotknout také městyse. Starostka v mezidobí vydala nesouhlasné vyjádření k danému návrhu. Vyjádření bylo zveřejněno na webu městyse, zasláno kompetentním orgánům a starostům. Poslední návrh Ministerstva vnitra je následující: do se očekává vyjádření obce, zda chce/nechce zachovat matriku; konec paušálního financování matrik, přechod na financování dle počtu prvozápisů narození; manželství; úmrtí. Zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů pro 7, proti 0, se zdržuje 0) zachování matričního úřadu pro občany městyse. Zároveň ale vyjadřuje nesouhlas s navrženým financováním dle počtu prvozápisů neodpovídá realitě času, věnovaného matriční agendě. Agenda zahrnuje mnohem více časově náročnějších úkonů, které nejsou finančně ohodnoceny. V roce 2018 získá městys na činnost matriky ,- Kč. Na ostatní správní činnosti v rámci přenesené působnosti ,-. Předpoklad získané částky při současném vytížení prvozápisy, je zhruba poloviční. USNESENÍ K BODU 5) ZÁPISU Zastupitelstvo městyse projednalo a schvaluje (v poměru hlasů pro 6, proti 0, se zdrželo 1) předložené zápisy kontrolního a finančního výboru městyse. Kontrolní výbor upozornil na chybějící aktuální údaje na webu - napraveno. Finanční výbor upozornil na vynaložené náklady spojené se zrušením sídla PREDIX ÚPRAVNA s.r.o., které činí ,-. Zastupitelstvo městyse projednalo a neschválilo (v poměru hlasů pro 4, proti 0, se zdržuje 3) odeslání výzvy k zaplacení škody. Usnesení nebylo schváleno. Bod bude znovu hlasován na dalším zasedání zastupitelstva. USNESENÍ K BODU 6) ZÁPISU Zastupitelstvo městyse bere na vědomí Vyhlášení voleb do Senátu Parlamentu ČR a do zastupitelstev obcí, které se budou konat v termínu 05. a Starostka je pověřena zajištěním všech potřebných kroků a ustavením volební komise. (č.j. 377/2018). (v poměru hlasů pro 7, proti 0, se zdrželo 0)

3 USNESENÍ K BODU 7) ZÁPISU Zastupitelstvo městyse bere na vědomí podpis Smlouvy s Krajem Vysočina o poskytnutí dotace na Akceschopnost jednotek požární ochrany na rok Podání žádosti bylo schváleno zastupitelstvem. (č.j. 329/2018). Zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů pro 7, proti 0, se zdrželo 0) podepsání této smlouvy. Zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů pro 7, proti 0, se zdrželo 0) uzavření Smlouvy s Krajem Vysočina o poskytnutí dotace na realizaci obnovy kulturní památky Větrný Jeníkov, zámek obnova střešního pláště ve výši ,-. Starostka je pověřena podpisem. USNESENÍ K BODU 8) ZÁPISU Starostka městyse seznámila zastupitele s návrhem slavnostního praporu SDH, který byl připraven společně se zástupci vybrané firmy Alerion a starostou SDH. Nabídková cena ,- Kč je za prapor, žerď a pás pro vlajkonoše, současně bude prozatím bez slavnostní stuhy k výročí zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů pro 7, proti 0, se zdržuje 0) objednání produktů a pověřuje starostku podpisem objednávky a dalšími pracemi. USNESENÍ K BODU 9) ZÁPISU V návaznosti na rekonstrukci přízemních prostor zámku a na plánovaný přesun pobočky Pošty Partner, nechala starostka ověřit a navrhnout způsob zabezpečení přízemních prostor zámku tak, aby bylo zabezpečení řešeno spolu s novými elektrorozvody. Zastupitelstvo schvaluje (v poměru hlasů pro 7, proti 0, se zdržuje 0) realizaci dle položkového rozpočtu ,- bez DPH. Starostka je pověřena objednávkou. Zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů pro 7, proti 0, se zdržuje 0) Smlouvu o poskytování služby střežení objektu v systému PCO. Starostka je pověřena podpisem smlouvy. Záměr na pronájem druhého prostoru bude třeba stanovit záměr a parametry rekonstrukce, návrhy na příštím zasedání zastupitelstva. USNESENÍ K BODU 10) ZÁPISU Starostka seznámila zastupitele s postupem prací v rámci rekonstrukce střechy zámku kontrolní dny, šindel, měď, vikýře, stav hrotovnice, krovy, sněhové zachytávače, Zároveň bere zastupitelstvo na vědomí proplacení první dílčí faktury dle vykázaných prací a smlouvy o dílo kontrola ze strany TDI, částka ,- Kč. Zastupitelstvo bylo dne formou mobilní korespondence upozorněno na možnost okamžité realizace asfaltového povrchu v areálu zámku zbylý asfalt z rekonstrukce D1. Cenová nabídka ve výši ,- (350,-/m2) byla schválena elektronickou formou. Dodatečně zastupitelstvo městyse schvaluje tuto realizaci a to především z důvodu rychlosti a nízké ceny. (v poměru hlasů pro 7, proti 0, se zdrželo 0). USNESENÍ K BODU 11) ZÁPISU Starostka seznámila zastupitele s průběhem jednotlivých jednání o hasičských dotacích. Uskutečnilo se několik schůzek projekt rekonstrukce, CAS. Byly diskutovány jednotlivé varianty řešení a připraveny podklady pro jednotlivé žádosti.

4 Na základě domluvy s vedením SDH bylo rozhodnuto o podání Žádosti o vyřazení vozidla Robur ze Seznamu vozidel složek IZS špatný technický stav, získání dalších bodů pro žádost o dotaci. Rekonstrukce zbrojnice cca 8. mil Kč, pořízení CAS cca , pořízení DA cca 1 mil. = předpokládané celkové náklady bez dotačních financí. Jednotlivé žádosti budou podány dle uzavřené smlouvy. USNESENÍ K BODU 12) ZÁPISU Pracovní úraz dne se technickému zaměstnanci stal pracovní úraz, nahlášeno až opakovaně nenahlášeno bezodkladně, jak ukládá zákon. Brigádníci celkem aktuálně pracuje 6 brigádníků - 2 mladší 18 let, od do odpracováno celkem 133 hodin; nutné odvážet kontejner do Mikulášova řeší starostka, zámecký park uklizena štěpka, větve a další odpad; proveden ořez stromů u střediska a keřů cestou na hřbitov. Stav techniky a její využívání v obou budovách bylo po nástupu brigádníků uklizeno, provedena revize techniky, nákup chybějících ochranných pomůcek a pohonných hmot. Technický zaměstnanec starostka požádala zastupitelstvo, s odkazem na nefungující komunikaci, o navrácení kompetence zodpovědnosti za pracovní náplň a kontrolu technického zaměstnance zastupitelstvo městyse schvaluje navrácení této kompetence starostce (v poměru hlasů pro 7, proti 0, se zdrželo 0). Nově bude od technického zaměstnance, stejně jako od ostatních zaměstnanců, vyžadována každodenní osobní evidence zahájení a skončení pracovní doby, dále také průběžná evidence činností a spotřeby, objednávky a cestovní příkazy, dodržování BOZP a kontrola technického stavu obecní techniky a úklid technického zázemí. Travní traktor, nabídky starostka a místostarosta předložili zastupitelstvu varianty technických a cenových parametrů pro nákup žacího traktoru. Zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů pro 7, proti 0, se zdržuje 0) zadávací dokumentaci pro poptání 3 cenových nabídek na níže uvedenou variantu. Starostka je pověřena poptáním nabídek. Náklady na traktor budou ve výši dvouletých nákladů na druhého technického zaměstnance. Městys bude žádat možnost odloženého splácení v rámci dvou rozpočtových období. Schválená varianta: SPZ vhodné do provozu + osvětlení 1/3 spotřeby oproti benzínu v nižší třídě, dieselový motor (3-válec, vodou chlazený) hydraulický výklop do kontejneru, hydraulické zvedání žací lišty kapacita palivové nádrže min. 20 litrů sběrný koš o objemu minimálně 500 litrů mezinápravová žací lišta se zadním výhozem jednoduchý motor, rámová konstrukce, jednoduchá obsluha, rychlost, nárazy, hnané kardanem, při nárazu minimální škoda, přihlášeno jako pracovní stroj nemusí na technické kontroly a emise, pouze POV 1.100,-/ročně

5 USNESENÍ K BODU 13) ZÁPISU Zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů pro 5, proti 0, se zdržuje 2) odměny zastupitelům za činnosti nad rámec mandátu: Darina Sochorová příprava a organizace Čarodějnic, Běhu okolo Jeníkova, Dětského dne (1.500,-); Jitka Komínková (500,-) a Leona Pachtová (500,-) - Dětský den; Jiří Palán (1.000,-) Běh okolo Jeníkova a Dětský den; Leona Pachtová (1.000,-) a Darina Sochorová (1.000,-) - nákup a realizace gratulací jubilantům. Odměny budou vyplaceny dle platné legislativy v následujících měsících. Zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů pro 7, proti 0, se zdržuje 0) odměnu kronikářce Libuši Stejskalové ve výši 5.000,- za přípravu textů do připravovaného almanachu a za přípravu materiálů na Setkání rodáků. Zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů pro 7, proti 0, se zdržuje 0) odměnu zaměstnancům Úřadu městyse xxxxxxxxxxxx 5.250,-; xxxxxxxxxxxx 7.000,-; xxxxxxxxxx 7.000,-, dle výše úvazku. USNESENÍ K BODU 14) ZÁPISU a) Zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů pro 7, proti 0, se zdržuje 0) Smlouvu s KSÚSV protlak veřejného osvětlení a úhradu poplatku 1.210,-. b) Zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů pro 7, proti 0, se zdržuje 0) Dodatek k licenční smlouvě FISAF.cz, z.s.. pokračování programu Děti na startu i v následujícím školním roce. (č.j. 401/2018) c) Zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů pro 7, proti 0, se zdržuje 0) Dodatek č.3 ke Smlouvě o zajištění služeb pro Českou poštu, s.p., starostka je pověřena podpisem. (č.j. 395/2018) d) Zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů pro 7, proti 0, se zdržuje 0) Dodatek smlouvy na dodávku kopie programového produktu, k převodu práv jeho užití na nabyvatele a na poskytování služeb k tomuto produktu firma Gordic. (č.j. 322/2018) e) Zastupitelstvo městyse bere na vědomí Posouzení Žádosti o změnu územního plánu (č.j. 102/2018) zpracováno úřadem územního plánování MMJ. Posouzení bylo zasláno s žádostí o doplnění žádosti žadateli o změnu. Do termínu konání zasedání nebylo požadované doplnění doručeno. (č.j. 344/2018) f) Zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů pro 7, proti 0, se zdržuje 0) předložený Záměr odvedení odpadních vod z provozu umývárny automobilů p.č. 221/1 a 220/1. Městys tímto souhlasí s navrženým napojením na přípojku kanalizace. (č.j. 268/2018) g) Zastupitelstvo městyse bere na vědomí souhlasné Vyjádření městyse ke stavbě kabel NN na pozemcích p.č. 960/1; 697/37; 697/38; 697/39; 697/40; 697/52. (č.j. 345/2018) h) Zastupitelstvo městyse bere na vědomí informaci o Usnesení Okresního soudu v Jihlavě o výkonu trestu obecně prospěšných prací jedné odsouzené osoby při Městysi Větrný Jeníkov doba trvání 150 hodin, kontaktní a zodpovědná osoba, Martina Lisová. (č.j. 385/2018)

6 i) Základní škola a Mateřská škola (č.j. 389/2018): a. Ředitelka příspěvkové organizace předložila 2 cenové nabídky na realizaci akustického podhledu v jídelně ZŠ. Třetí nabídka nebyla předložena z důvodu nezbytnosti realizace zakázky v průběhu letních prázdnin (naplněné kapacity firem). Zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů pro 7, proti 0, se zdržuje 0) cenovou nabídku firmy MUSIL, spol. s.r.o. s nabídkovou cenou ,- Kč. Starostka je pověřena objednávkou a uzavřením smlouvy. b. Zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů pro 7, proti 0, se zdržuje 0) Výjimku z počtu dětí v MŠ na celkový počet dětí 56. c. Zastupitelstvo městyse bere na vědomí: revizní zprávu z technické kontroly nářadí a vybavení tělocvičny a venkovního hřiště zprávu o revizi elektroinstalace nízkého napětí informaci o pravidelné výměně cejchu plynoměru zprávy o revizi tlakových zařízení kopii objednávky na matrace a rošty pro MŠ podpis smlouvy o partnerství s finančním příspěvkem mezi Krajem Vysočina a příspěvkovou organizací Učíme se ze života pro život j) Zastupitelstvo městyse bude na následujícím zasedání seznámeno s programem Setkání rodáků k) Faktury: a. Zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů pro 7, proti 0, se zdržuje 0) fakturu firmy AVE Vysočina s.r.o. nebezpečný a objemný odpad ,-. (č.j. 226/2018) b. Zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů pro 7, proti 0, se zdržuje 0) fakturu firmy Eneka nedoplatek elektrické energie zámek ,- - špatně nastavené zálohy. (č.j. 252/2018) c. Zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů pro 7, proti 0, se zdržuje 0) nákup vstupenek na muzikál Legenda jménem Holmes do Hudebního divadla v Karlíně, v ceně ,- Kč. Jedná se o organizovaný zájezd v termínu Vstupenky budou nabídnuty k prodeji. (č.j. 282/2018) d. Zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů pro 7, proti 0, se zdržuje 0) fakturu za výměnu plynového kotle na Zdravotním středisku dle objednávky ,- Kč. (č.j. 284/2018) USNESENÍ K BODU 15) ZÁPISU a) Zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů pro 7, proti 0, se zdržuje 0) termíny následujících zasedání: ; ; b) Zastupitelstvo městyse schvaluje (v poměru hlasů pro 7, proti 0, se zdržuje 0) nákup prvků na veřejné prostranství k dolnímu paneláku v ceně do ,-. Starostka je pověřena nákupem.

7 USNESENÍ K BODU 16) ZÁPISU a) Zastupitelstvo městyse bere na vědomí Oznámení o zahájení řízení + Společné rozhodnutí stavební úpravy, č.p. 137 (č.j. 397/2018). b) Zastupitelstvo městyse bere na vědomí Rozhodnutí o umístění stavby p.č. 59, 63. (č.j. 335/2018) c) Zastupitelstvo městyse bere na vědomí Kolaudační souhlas úprava NN p.č. 57/1, 58, 59, 949/1. (č.j. 356/2018) d) Zastupitelstvo městyse bere na vědomí Rozhodnutí o umístění stavby kolna p.č. 510/5. (č.j. 360/2018) e) Zastupitelstvo městyse bere na vědomí Souhlas s provedením ohlášené stavby č.p. 43. (č.j. 348/2018) f) Zastupitelstvo městyse bere na vědomí Územní rozhodnutí TS, Velešov p.č. 63/33. (č.j. 371/2018) g) Zastupitelstvo městyse bere na vědomí Oznámení o obnově operátu Katastrální úřad. (č.j. 366/2018) h) Zastupitelstvo městyse bere na vědomí Dodatečné povolení stavby č. ev. 81. (č.j. 379/2018) i) Zastupitelstvo městyse bere na vědomí termín projednání Návrhu územního plánu Šimanov. (č.j. 326/2018) j) Zastupitelstvo městyse bere na vědomí zprávu společnosti EKO-KOM o úspoře emisí. Z rok 2017 vytříděno 46,670 tun odpadu. Děkujeme občanům. (č.j. 364/2018) k) Starostka je pověřena opětovným oslovením majitele dotčených pozemků nezbytných pro realizaci poslední části hlavního vodovodního řadu z ČS.... Ivo Grubbauer, místostarosta... Mgr. Martina Lisová, starostka

U S N E S E N Í. ze 42. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. ze 42. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 42. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 9. 1. 2018 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. z 36. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. z 36. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í z 36. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 27. 06. 2017 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Z celkového počtu 9 zvolených členů zastupitelstva městyse přítomno 8

Více

U S N E S E N Í ze 40. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í ze 40. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 40. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 28. 11. 2017 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. z 38. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 19,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. z 38. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 19,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í z 38. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 3. 10. 2017 od 19,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. ze 46. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. ze 46. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 46. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 15. 05. 2018 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. z 29. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 29. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 29. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 6. 12. 2016 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

U S N E S E N Í. ze 14. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. ze 14. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í ze 14. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 10. 11. 2015 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

U S N E S E N Í. ze 49. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. ze 49. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 49. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 04. 09. 2018 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Přítomni: Ivo Grubbauer, Leona Pachtová, Přemysl Maršík, Roman Zahrádecký,

Více

U S N E S E N Í. ze 44. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. ze 44. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í ze 44. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 06. 03. 2018 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. z 23. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 23. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 23. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 7. 6. 2016 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

U S N E S E N Í. z 28. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 28. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 28. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 1. 11. 2016 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 21. 2. 2017 místo

Více

U S N E S E N Í. ze 4. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. ze 4. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 4. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne 06.02.2019 od 18,30 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. ze 45. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. ze 45. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 45. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 10. 04. 2018 od 18,30 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 3. 10. 2016, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

U S N E S E N Í. Omluveni:

U S N E S E N Í. Omluveni: U S N E S E N Í z ustavujícího zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov pro období 2018-2022, konaného dne 21.11.2018 od 18,30 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila

Více

U S N E S E N Í. ze 7. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. ze 7. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 7. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne 15.05.2019 od 18,30 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. z 39. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. z 39. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í z 39. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 7. 11. 2017 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

U S N E S E N Í. z 8. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 8. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 8. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 5. 5. 2015 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: 29.01.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dně 29.01.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 63/2012 konaného dne 4.12.2012. Schválený program jednání: Průběh schůze:

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 63/2012 konaného dne 4.12.2012. Schválený program jednání: Průběh schůze: Obec Sousedovice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 63/2012 konaného dne 4.12.2012 Přítomni: Ježek, Polanka, Houdek, Kotrch Vl. a J. Beneš Nepřítomni: Marek M. a p. Nehézová -omluveni

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne Zápis z 36. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne 14. 12. 2009 Starosta zahájil zasedání v 17:00 hodin a přivítal přítomné. Dle prezenční listiny přítomno 9 členů zastupitelstva. Omluveno: 3 Zapisovatel:

Více

Zasedání zastupitelstva obce Žďár

Zasedání zastupitelstva obce Žďár Zasedání zastupitelstva obce Žďár Číslo: 4 Datum: 25. května 2015 Místo a čas jednání: na obecním úřadě ve Žďáru v 18,00 hodin. Přítomní zastupitelé obce: Mikulášek Patrik, Bc. Jan Novotný, Ladislav Novotný

Více

Z Á P I S. z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 46. zasedání ZM Sedlice konaného dne 27.6.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. Vladimír Klíma, p. František Doušek 1. Zahájení

Více

Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích

Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích Starosta Josef Hemzal zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice (dále jen zastupitelstvo obce

Více

Zápis č. XXXIII. z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. července Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp.

Zápis č. XXXIII. z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. července Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XXXIII. z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. července 2018 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 18:00 hodin

Více

z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 26.8.2011 od 20.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 26.8.2011 od 20.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 26.8.2011 od 20.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 6 zastupitelů (Roman Svoboda omluven), 6 občanů, 2 hosté.

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 31 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 31 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 31 Datum: 23.04.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dne 23.04.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.5/2019, konaného dne v hodin

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.5/2019, konaného dne v hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.5/2019, konaného dne 05.09.2019 v 18.00 hodin Přítomni: Nešpor Daniel, Pechanec Pavel, Němec Roman, Severová Leona, Bartheldi Leoš, Němcová Věra, Klát Jiří

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. září 2008

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. září 2008 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. září 2008 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Jůzková, Josef Novák, Josef Lácha Omluven: Stanislav Kahuda, Josef Brouček, Vlasta Tišlerová

Více

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem:

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem: ZÁPIS z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 07. 05. 2015 od 19,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Bc. Jiří Štěpánek,

Více

Z á p i s. o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období

Z á p i s. o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období Z á p i s o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne 02. 03. 2015 v budově OÚ v Neplachově v období 2014-2018 Přítomní členové zastupitelstva: 6 (Machová, Mizera, Suková, Švec, Vaněčková,

Více

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 17.7.2019, od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 1/2009. konaného dne v 19.00

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 1/2009. konaného dne v 19.00 O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00115/09 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 1/2009

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016. konaném dne v budově OÚ od hodin

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016. konaném dne v budově OÚ od hodin Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016 konaném dne 27.1.2016 v budově OÚ od 18.00 hodin Starosta, jako předsedající, zahájil zasedání zastupitelstva obce v 18.00 hodin a jako

Více

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce 30/2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kačice, které se konalo dne 17.06.2013 od 18 hodin na OÚ v Kačici. Přítomni: p. Kolman, pí Gabrielová, p. Němeček, p. Froněk, p. Gabriel, pí Abrhámová, pí

Více

Program: Schválení programu Kontrola plnění usnesení Informace o výši příspěvku na výkon státní správy v přenesené působnosti na rok

Program: Schválení programu Kontrola plnění usnesení Informace o výši příspěvku na výkon státní správy v přenesené působnosti na rok Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 23.01.2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: Drbohlav Ing., Košek J. DiS., Macášek J., Dlasková Hoření,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Datum konání: od 18:00 hod.

Datum konání: od 18:00 hod. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dolní Slivno --------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání: 7.9.2017 od 18:00 hod. Místo konání:

Více

Zápis č.5 /2015. zůstatky na BÚ:

Zápis č.5 /2015. zůstatky na BÚ: Zápis č.5 /2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bítovčice, konaného dne 24.6.2015 od 17:30 hodin na obecním úřadě. Ověřovatelé zápisu: Josef Kremláček, Jiří Hron Zapsala: MUDr. Monika Kostková,

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Rovná ze dne

Zápis z jednání zastupitelstva obce Rovná ze dne Zápis z jednání zastupitelstva obce Rovná ze dne 2. 5. 2019 Přítomni: Jan Kudrle, Karel Sokol, Monika Kubařová, Pavla Rácová, Vladimír Krejčí, Josef Topka, Jiří Pavelka, Vladislav Prokop Omluveni: Dana

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS č. 6/2008 ze zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 18.12.2008 v sále Hasičské zbrojnici v Teplicích nad Bečvou Přítomni: Ladislav Táborský Zdeněk

Více

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod.

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod. ZO-43-2013 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE 10.12.2013 Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, 18.00 hod.-19.00 hod. Přítomni: Omluven: Hosté: Miloslav Vrlík, Jaroslav Novotný,

Více

Obec Nová Telib. Zápis č. 3/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne

Obec Nová Telib. Zápis č. 3/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne Zápis č. 3/2018 z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 18.04.2018 Přítomen: Ing. Hájek Jan Nepřítomen: Křovina Jiří Dlouhý Jaroslav Rybář Václav Truneček Jan Vacek Jiří Místo jednání: Obecní

Více

Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.6.2016, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.6.2016, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Rovná ze dne

Zápis z jednání zastupitelstva obce Rovná ze dne Zápis z jednání zastupitelstva obce Rovná ze dne 5.9.2019 Přítomni: Ing. Jan Kudrle, Karel Sokol Bc., Monika Kubařová, Pavla Rácová, Josef Topka, Jiří Pavelka, Dana Machová Omluveni: Ing. Vladislav Prokop,

Více

Zápis ze schůze zastupitelstva obce Vílanec č. 21 ze dne v18.30 hod.

Zápis ze schůze zastupitelstva obce Vílanec č. 21 ze dne v18.30 hod. Zápis ze schůze zastupitelstva obce Vílanec č. 21 ze dne 14.11.2016 v18.30 hod. Program: 1. Seznámení s programem 2. Určení zapisovatele zápisu, určení ověřovatelů zápisu 3. Kontrola plnění usnesení ze

Více

Zápis 3/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 3/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 3/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 7.5. 2014 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p.bohumír

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

ze zasedání Zastupitelstva obce Petrůvka, konaného dne

ze zasedání Zastupitelstva obce Petrůvka, konaného dne OBEC PETRŮVKA Zápis č. 13 ze zasedání Zastupitelstva obce Petrůvka, konaného dne 20. 11. 2015 Program: 1. Zahájení 2. Majetkové záležitosti obce veřejný záměr na prodej pozemků pod garážemi 3. Plán zimní

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 3. 10. 2011

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 3. 10. 2011 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 3. 10. 2011 Zasedání zahájeno: v 18:00 hodin Místo konání: kancelář obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: 7- Chadimová Pavla, Holánek Josef, Bajerová

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 23.11.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan

Více

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne 28.7. 2016 od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Jana Effenbergerová (od 19:35 hod), Kateřina

Více

U S N E S E N Í. ze 43. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. ze 43. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í ze 43. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 13. 2. 2018 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod.

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, Illek František, Vališ Vladimír, David Josef, Šnábl Jan, Jelínek Tomáš,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 23/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 18.5.2018 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin. Obec Ctiboř Ctiboř 70, 347 01 IČ: 00868841 Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne 29. 6. 2017 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce Jersín

Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce Jersín Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce Jersín Datum a místo konání: Začátek jednání: Ukončení jednání: Přítomni zastupitelé: Ostatní účastníci: Ověřovatelé zápisu: 30. 12. 2016 OÚ Jersín 18:00 hod

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sulkovec ze dne 14. 8. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sulkovec ze dne 14. 8. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sulkovec ze dne 14. 8. 2015 Začátek jednání: Konec jednání: Místo jednání: 18:00 hod. 22:25 hod. zasedací místnost Obecního úřadu v Sulkovci Přítomní členové zastupitelstva:

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 4. 12. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

U S N E S E N Í. z 30. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 30. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 30. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 10. 01. 2017 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 6/6/2017 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

OBEC BULOVKA. Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 6/6/2017 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 6/6/2017 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 9 Přítomni: Šidlová, Maryška, Dušek, Arafa, Šebela, Štecher,

Více

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí OBEC LIPOVICE Lipovice 44, 384 22 Vlachovo Březí ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 27. dubna 2018 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 19.00 hod., ukončeno

Více

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 11. 9. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:00 hod a všechny přivítal. Technický bod: Starosta obce konstatoval, že informace

Více

Usnesení z 9. řádného zasedání zastupitelstva obce Lomnice, VZO/09/2011, konaného 16.11.2011 v obřadní místnosti Obecního úřadu v Lomnici

Usnesení z 9. řádného zasedání zastupitelstva obce Lomnice, VZO/09/2011, konaného 16.11.2011 v obřadní místnosti Obecního úřadu v Lomnici Usnesení z 9. řádného zasedání zastupitelstva obce Lomnice, VZO/09/2011, konaného 16.11.2011 v obřadní místnosti Obecního úřadu v Lomnici Usnesení č. 370/2011 - Určení ověřovatelů zápisu schvaluje ověřovatelem

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 48. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 7.1. 2013 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing.Jiří Uhlíř., Havránek V., Kotrba

Více

Zápis č.7/2017. ze zasedání zastupitelstva obce Úžice ze dne konaného v zasedací místnosti obecního úřadu Úžice

Zápis č.7/2017. ze zasedání zastupitelstva obce Úžice ze dne konaného v zasedací místnosti obecního úřadu Úžice Stránka 1 z 7 Zápis č.7/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Úžice ze dne 30.8.2017 konaného v zasedací místnosti obecního úřadu Úžice Začátek zasedání 17,00 hod. Přítomni: starosta obce David Hrdlička,

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 18. 5. 2016 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan

Více

Zápis a usnesení z 6. zasedání Rady obce Všelibice ze dne

Zápis a usnesení z 6. zasedání Rady obce Všelibice ze dne Zápis a usnesení z 6. zasedání Rady obce Všelibice ze dne 3. 4. 2019 6. zasedání Rady obce Všelibice ve volebním období 2018-2022 se konalo dne 3. 4. 2019 od 19.00 hodin na Obecním úřadě ve Všelibicích.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 24.11.2016 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Ing. Josef Bedřich, Ing. Petr Kollert, MVDr. Dana

Více

Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 28.6.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Koukal Ladislav, Ing. Mastný Martin, Koukal Antonín, Vejmělková

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Brouček, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2014 konaného dne 7. 4. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Kyselce.

Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2014 konaného dne 7. 4. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Kyselce. Obec Kyselka tel., fax 353941127, 353941289 Zastupitelstvo obce Kyselka e-mail: starosta@obeckyselka.cz 362 72 Kyselka http://www.obeckyselka.cz IČO: 00254762 Č. j. 79/2014 Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva

Více

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne 25.4.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 6 členů zastupitelstva. Po 10 min. od zahájení se dostavil p. Jaroslav Šavrda. Omluveni:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2010 konaného dne 29. prosince 2010 Zasedání Zastupitelstva obce Svor bylo svoláno podle ustanovení 92, odst.1 Zákona č. 128/2007 Sb., v platném znění.

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 28.3.2018 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno.

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno. Zápis č. 3/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 21. června 2018 v 20 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Mgr. Petr Antoš, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 30. 1. 2019, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 21. června 2010

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 21. června 2010 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 21. června 2010 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Jůzková, Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Josef Brouček, Stanislav Kahuda, Josef Lácha

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 14/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 2.11.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Zápis z 4. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne od 17:00 hodin. v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy

Zápis z 4. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne od 17:00 hodin. v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy Zápis z 4. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne 20.03.2019 od 17:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy 1. Zahájení Starostka města paní J. R. přivítala přítomné členy zastupitelstva

Více

Z á p i s č. 6 /2015 ze zasedání zastupitelstva obce Chleby konaného dne od 19,00 hod. Program : 1. Schválení programu

Z á p i s č. 6 /2015 ze zasedání zastupitelstva obce Chleby konaného dne od 19,00 hod. Program : 1. Schválení programu Z á p i s č. 6 /2015 ze zasedání zastupitelstva obce Chleby konaného dne23.11.2015 od 19,00 hod. Přítomni: Charbuský P.,Hartych Z., Pešek P. Šišková A.,T.Barták Hosté : Charbuská P. a účetní p. Dudková

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 1. prosince 2014

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 1. prosince 2014 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 1. prosince 2014 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Lácha, Jana Marešová, Josef Novák, Vladimír Šíma Omluven: Kateřina Pudivítrová, Michaela

Více

Ing. Vlastimil Babor Ing. Petr Schneider Ing. Magdalena Třebická Ing. Tomáš Králík

Ing. Vlastimil Babor Ing. Petr Schneider Ing. Magdalena Třebická Ing. Tomáš Králík Zápis č. 18-08 ze zasedání Zastupitelstva města Mnichovice konaného dne 3. 10. 2018 v 18:00 hodin v sále Turistického informačního centra v Mnichovicích Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Petra Pecková

Více

U S N E S E N Í. z 5. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. z 5. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í z 5. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne 13.03.2019 od 18,30 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová. Z

Více

Zápis č. 18/14 a usnesení zastupitelstva obce Čakov ze dne

Zápis č. 18/14 a usnesení zastupitelstva obce Čakov ze dne Zápis č. 18/14 a usnesení zastupitelstva obce Čakov ze dne 10.11.2014 Místo konání: OÚ Čakov Přítomní zastupitelé: Ing. Milan Vlk, Ing. Lenka Šišpelová, Tomáš Jabůrek, Bc. Jan Dušák, Michal Ivana, Ing.

Více

Zápis. ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě.

Zápis. ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 11. 4. 2017 od 19.30 hodin v kulturním domě. Program: 1. Zpráva starosty 2. Schválení účetní závěrky obce za rok 2016 3. Schválení

Více

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H.

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H. Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 14.3.2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.30 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 20. 11. 2017, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Přílepy v roce 2014 konaného dne 16.5.2014 - zasedání veřejné ( jednání č. 53)

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Přílepy v roce 2014 konaného dne 16.5.2014 - zasedání veřejné ( jednání č. 53) Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Přílepy v roce 2014 konaného dne 16.5.2014 - zasedání veřejné ( jednání č. 53) -Přítomni: L. Daenemarková, Z.Gregor,, H.Huňatová R.Svatoň, J.Žižka = členové zastupitelstva

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/14 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/14 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/14 ze dne 21. 5. 2014 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Janeček, Zdeněk, Jahodová, Filip, Kubelík, Drábek, Blažek, Krafta, Konopík, Vrtišková Omluveni:

Více

Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne

Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 22. 6. 2017 Přítomní zastupitelé: Bc. Lada Hejtmánková (1) Alena Kotyzová (4) Ing. Roman Studený (7) Martina Jirčíková (2) Bohuslav Matouš (5) Teodor

Více

Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva Obce Kámen

Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva Obce Kámen Čj. 110909/182 Datum: 9. 9. 2011 Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva Obce Kámen ze dne 6. 9. 2011 Přítomno 7 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni: 0 Hosté: Josef Roubík Místo: kancelář

Více