U S N E S E N Í. ze 4. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U S N E S E N Í. ze 4. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky."

Transkript

1 U S N E S E N Í ze 4. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová. Z celkového počtu 9 zvolených členů zastupitelstva městyse přítomno 9 členů zastupitelstva a to: Přítomni: PhDr. Dana Hrstková, Karel Kasal, Mgr. Martina Lisová, Mgr. Jiří Palán, Darina Sochorová, Eva Šamánková, Milan Váňa, Ivo Grubbauer, Mgr. Tomáš Helar Omluveni: Hosté: Yveta Dvořáková, Ivona Vytisková, Josef Drahozal, Martin Proks, Pavel Koníř Upozornění přítomných na online přenos zasedání. Program: 1. Schválení programu a určení ověřovatelů zápisu 2. Kontrola zápisu z 3. zasedání zastupitelstva 3. Jednací řád zastupitelstva 4. Řád pohřebiště a nájemní smlouvy na pronájem hrobového místa 5. Pojištění obecního majetku 6. Mobilní rozhlas 7. Kultura DPP 8. Kronika městyse 9. Síťování Lokalita Pod Zámkem 10. Dotace multifunkční hřiště, sběrná místa, DA a další dotační možnosti Pasport komunikací 12. POVV Smlouvy o zřízení služebnosti 14. Nájemní smlouvy lékaři 15. Pošta Partner zástup v době dovolené 16. Zimní údržba městyse 17. Obecní lesy kůrovec 18. Příspěvková organizace ZŠ a MŠ Větrný Jeníkov 19. Projednání písemných žádostí 20. Připomínky zastupitelů a občanů 21. Různé

2 1. Schválení programu a určení ověřovatelů zápisu Zastupitelstvo městyse schvaluje program 4. zasedání zastupitelstva městyse a schvaluje ověřovatele zápisu Milana Váňu a Jiřího Palána. Usnesení č. 16/2019 bylo schváleno. 2. Kontrola zápisu z ustavujícího zasedání zastupitelstva Zastupitelé neměli k zápisu z 3. zasedání zastupitelstva žádné připomínky. Usnesení č. 17/2019 bylo schváleno. 3. Jednací řád zastupitelstva Zastupitelstvo schvaluje přesunutí tohoto bodu na následující zasedání zastupitelstva. Usnesení č. 18/2019 bylo schváleno. 4. Řád pohřebiště a nájemní smlouvy na pronájem hrobového místa Zastupitelstvo městyse schvaluje Řád pohřebiště městyse Větrný Jeníkov a návrh nájemní smlouvy. Zároveň bere na vědomí souhlasné stanovisko Krajského úřadu Kraje Vysočina ze dne ke znění navrženého Řádu pohřebiště. Starostka je pověřena zveřejněním Řádu pohřebiště na místě obvyklém a zároveň rozesláním návrhu nájemních smluv nájemcům. Zastupitelstvo městyse schvaluje označení Čestný hrob u navržených pomníků: Karel Vácha statkář (hrob č. 3) Kaspar Melichar četník (hrob č. 101) Boženka Hrubých sestra architekta Josefa Hrubého (hrob č. 102) Karel Vácha statkář a okresní starosta (hrob č. 152) František Čujan farář (hrob č. 160) Josef Pecka farář (hrob č. 201) Bohumil Konečný farář (hrob č. 203) Rudolf Mendl farář (hrob č. 204) Josef Panosch von Kreuzinfeld k.k. nadporučík Usnesení č. 19/2019 bylo schváleno. 5. Pojištění obecního majetku Zastupitelstvo městyse schvaluje rozšíření Pojistné smlouvy na pojištění podnikatelských rizik a odpovědnosti dle návrhu. Dále bere na vědomí aktuální pojistné události (střecha zámku, úraz na ledu). Usnesení č. 20/2019 bylo schváleno.

3 6. Mobilní rozhlas Zastupitelstvo městyse schvaluje nákup licence Mobilní rozhlas na 1 rok, zároveň bere na vědomí zkušební licenci pro příspěvkovou organizace zdarma, a pověřuje Jiřího Palána a Tomáše Helara implementací systému. Aktuální pokrytí obce - 76%. Místostarostka pověřena sběrem chybějících kontaktů seniorů a rozčleněním kontaktů po ulicích. Usnesení č. 21/2019 bylo schváleno. 7. Kultura 2019 DPP Zastupitelstvo schvaluje uzavření DPP od do na spolupráci při kulturních a sportovních akcích s Veronikou Franzovou, Evou Šamánkovou, Leonou Pachtovou, Lucií Svobodovou, Danou Hrstkovou a Tomášem Helarem odměna 500,-/akce. Zastupitelstvo zároveň schvaluje smlouvu na pronájem sálu v Kulturním domě na Karneval s mašinkou , částka 6.000,- Kč. Zastupitelstvo bere na vědomí roční výkaz o místní knihovně za rok Usnesení č. 22/2019 bylo schváleno. 8. Kronika městyse Zastupitelstvo městyse bere na vědomí Žádost současné kronikářky Libuše Stejskalové o uvolnění z funkce a její doporučení na novou kronikářku. a) Zastupitelstvo uvolňuje z funkce kronikářky paní Libuši Stejskalovou a schvaluje jednorázovou odměnu ve výši ,- Kč = 1.000,- za každý rok, který do naší kroniky zachytila a uděluje pamětní medaili městyse. Paní kronikářka bude pozvána na následující zasedání zastupitelstva. b) Zastupitelstvo městyse jmenuje novou kronikářku Evu Šamánkovou, uzavření DPP s odměnou 2.000,-/měsíc od Výsledek hlasování: Pro 8 Proti 0 Zdrželi se 1 c) Zastupitelstvo městyse schvaluje uzavření DPP s Libuší Stejskalovou kniha o obci od , čtvrtletní předkládání výkazu, odměna bude stanovena dle předloženého výkazu činností. d) Setkání na téma Kniha o obci a Almanach proběhlo účast Karel Kasal, Eva Ondrová, Milada Dvořáková, Eva Šamánková, Pavel Koníř. Zastupitelstvo městyse schvaluje uzavření DPP se zájemci od s odměnou 110,-/hod. Výkaz bude předložen každý měsíc starostce. Usnesení č. 23/2019 bylo schváleno.

4 9. Síťování Lokalita Pod Zámkem Zastupitelstvo městyse schvaluje úhradu dílčí faktury Ing. Leoš Pohanka ve výši ,- a bere na vědomí žádosti o připojení odběrných míst E-on a GasNet. Zastupitelstvo pověřuje starostku o přípravu podkladů pro možnost čerpání dotačních titulů na síťování. Usnesení č. 24/2019 bylo schváleno. 10. Dotace multifunkční hřiště, sběrná místa, DA a další dotační možnosti 2019 a) Víceúčelové hřiště žádost bude podána v následujících dnech, místostarosta je pověřen zajištěním vyjádření jednotlivých dotčených orgánů k projektu, byla podána Žádost o společné povolení. b) Dopravní automobil SDH společná schůzka proběhla ohledně technické specifikace, zastupitelstvo schvaluje příkazní smlouvu s Petrou Řezníčkovou ,- na zadávací řízení. c) Zlepšení nakládání s odpady zastupitelstvo schvaluje objednávku zpracování a podání žádosti o dotaci firmou BHZ Invest s.r.o ,-; dotace 85% včetně administrace pořízení vanových kontejnerů s bočním otevíráním, pořízení kontejnerů na tříděný odpad objem l, upravení ploch kontejnerových stání. d) Bezbariérovost ZŠ a MŠ termín otevření , seminář na konci února e) Oprava hřbitovní kaple zastupitelstvo městyse schvaluje podání žádosti o dotaci z MZE Údržba a obnova kulturních a venkovských prvků. Součástí opravy bude nové podbití střechy, repase kříže, výmalba interiérů, výměna oken a dveří, nátěr fasády a úpravu terénu v bezprostředním okolí kaple. Zastupitelstvo schvaluje Příkazní smlouvu s firmou Alatere profi s.r.o. na podání žádosti o dotaci a administraci. Celkový rozpočet akce ,-. f) Rekonstrukce obecní stodoly - zastupitelstvo městyse schvaluje podání žádosti MMR z programu Podpora regenerace brownfieldů pro nepodnikatelské využití na rekonstrukci obecní stodoly na garáž pro obecní techniku. Zastupitelstvo městyse schvaluje nabídku firmy Regionální poradenská agentura s.r.o. na administraci projektu a pověřuje starostku dalšími kroky. g) Rekonstrukce školní kuchyně a jídelny - zastupitelstvo městyse schvaluje podání žádosti o dotaci z Ministerstva pro místní rozvoj - Podpora obnovy a rozvoje venkova Rekonstrukce a přestavba veřejných budov. Zastupitelstvo městyse schvaluje Příkazní smlouvu s firmou Alatere profi s.r.o. na zpracování žádosti o dotaci a administraci projektu. h) Místní komunikace starostka je pověřena přípravou podkladů pro žádost o dotaci z MMR na opravu místní komunikace k Černému rybníku. Usnesení č. 25/2019 bylo schváleno.

5 11. Pasport komunikací Zastupitelstvo městyse schvaluje nabídku firmy DOSIP Servis s.r.o. s nabídkovou cenou ,- (dopravní značení) a ,- (komunikace). Starostka je pověřena objednávkou. Usnesení č. 26/2019 bylo schváleno. 12. POVV 2019 Zastupitelstvo městyse schvaluje přesun tohoto bodu na následující zasedání. Usnesení č. 27/2019 bylo schváleno. 13. Smlouvy o zřízení služebnosti Zastupitelstvo městyse schvaluje Smlouvu o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti inženýrské sítě se SVaK Jihlavsko v souvislosti s akcí Rekonstrukce vodovodu a kanalizace v silnici III/3483. (č.j. 46/2019) Zastupitelstvo městyse schvaluje Smlouvu o zřízení věcného břemene č.: JI s E.ON Distribuce, a.s. v souvislosti s akcí V. Jeníkov, b.č , obnova NN. (č.j. 47/2019) Usnesení č. 28/2019 bylo schváleno. 14. Nájemní smlouvy - lékaři Starostka je pověřena vyčíslením ceny nájmu za ordinaci bez čekárny včetně služeb za m2. Dle předložených podkladů bude rozhodnuto o výši snížení nájemného z důvodu ukončení úklidu ordinací prostřednictvím městyse. Usnesení č. 29/2019 bylo schváleno. 15. Pošta Partner zástup v době dovolené Starostka je pověřena opětovným zveřejněním poptávky po zástupu za dovolenou poštovní úřednice Pošty Partner. Usnesení č. 30/2019 bylo schváleno. 16. Zimní údržba městyse a) Zastupitelstvo městyse schvaluje odměnu technickému zaměstnanci městyse ve výši 8.000,- Kč za odvedenou práci v měsících prosinec a leden Výsledek hlasování: Pro 8 Proti 0 Zdrželi se 1 b) Zastupitelstvo městyse schvaluje nákup radlice za traktor od prodejce ze Šimanova.

6 c) Zastupitelstvo městyse schvaluje Smlouvu s firmou Českomoravský štěrk na odebírání posypového materiálu. (č.j. 66/2019) d) Zastupitelstvo neschvaluje pravidelné provádění zimní údržby hřbitova. Výsledek hlasování: Pro 0 Proti 9 Zdrželi se 0 Usnesení č. 31/2019 bylo schváleno. 17. Obecní lesy - kůrovec Zastupitelstvo městyse pověřilo řešením situace (10 stromů v šimanovském lese) místostarostu. Bude řešeno po odtání sněhu. Usnesení č. 32/2019 bylo schváleno. 18. Příspěvková organizace ZŠ a MŠ Větrný Jeníkov Zastupitelstvo městyse bere na vědomí výstupy společného setkání zastupitelů, starostů spádových obcí a vedení školy, které proběhlo dne Dále proběhla společná schůzka zastupitelů a vedení školy na téma plánovaných investic a možností dotačních titulů. Hlavním výstupem a požadavkem příspěvkové organizace bylo řešení IT (server) a především předpokládaná chybějící kapacita MŠ (vyplývá z evidence narozených dětí). Zastupitelstvo městyse schvaluje, v této souvislosti, průzkum řešení navýšení kapacity MŠ sondy u spojovacího krčku mezi tělocvičnou a ZŠ. Usnesení č. 33/2019 bylo schváleno. 19. Projednání písemných žádostí a) Zastupitelstvo městyse projednalo a schválilo připojení městyse k mezinárodní kampani Vlajka pro Tibet dne (č.j. 35/2019) Výsledek hlasování: Pro 8 Proti 1 Zdrželi se 0 b) Zastupitelstvo městyse projednalo a schválilo fakturu ve výši ,- za vícepráce při rekonstrukci bytu v přízemí zámku Vodoinstalatérství a topenářství Komůrka Jakub. (č.j. 21/2019) c) Zastupitelstvo městyse projednalo Žádost o zajištění legalizace kanalizace v pozemcích 515/15, 515/18, 515/20 a 515/1. (č.j. 740/2018) Zastupitelstvo městyse zamítlo převzetí finanční i organizační odpovědnosti za zlegalizování této části kanalizace. Výsledek hlasování: Pro 7 Proti 1 Zdrželi se 1 d) Zastupitelstvo městyse vzalo na vědomí Stížnost xxxxxxxxxx na využívání veřejného prostranství při pořádání akcí v KD. (č.j. 28/2019) xxxxxxxxxx i občanům městyse byly předány informace o společné domluvě na řešení tohoto problému.

7 e) Zastupitelstvo městyse vzalo na vědomí dopis xxxxxxxxx, který adresoval ministryni pro místní rozvoj. (č.j. 38/2019) Usnesení č. 34/2019 bylo schváleno. 20. Připomínky zastupitelů a občanů 21. Různé Zastupitelstvo městyse projednalo a bere na vědomí následující: a) Pozvánka na Den otevřených dveří Státního pozemkového úřadu dne (č.j. 43/2019) b) Pozvánka na seminář pro povodňové orgány obcí dne (č.j. 40/2019) c) Oznámení odboru životního prostředí MMJ o vydání kolaudačního souhlasu na studnu p.č. 718/14. (č.j. 54/2019) d) Zahájení odboru životního prostředí Krajského úřadu Kraje Vysočina rybník Trojan, krmení ryb. (č.j. 30/2019) e) Změna č. 1 ÚP Vyskytná nad Jihlavou, společné jednání. (č.j. 56/2019) Usnesení č. 35/2019 bylo schváleno. Zapsala: Eva Šamánková Vyhotoveno dne: Darina Sochorová, místostarostka... Mgr. Martina Lisová, starostka městyse

U S N E S E N Í. z 36. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. z 36. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í z 36. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 27. 06. 2017 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Z celkového počtu 9 zvolených členů zastupitelstva městyse přítomno 8

Více

U S N E S E N Í. z 29. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 29. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 29. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 6. 12. 2016 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

U S N E S E N Í. ze 42. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. ze 42. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 42. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 9. 1. 2018 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. z 38. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 19,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. z 38. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 19,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í z 38. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 3. 10. 2017 od 19,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. ze 46. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. ze 46. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 46. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 15. 05. 2018 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. Omluveni:

U S N E S E N Í. Omluveni: U S N E S E N Í z ustavujícího zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov pro období 2018-2022, konaného dne 21.11.2018 od 18,30 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila

Více

U S N E S E N Í ze 40. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í ze 40. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 40. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 28. 11. 2017 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. z 5. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. z 5. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í z 5. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne 13.03.2019 od 18,30 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová. Z

Více

U S N E S E N Í. ze 14. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. ze 14. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í ze 14. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 10. 11. 2015 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

U S N E S E N Í. z 23. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 23. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 23. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 7. 6. 2016 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

U S N E S E N Í. ze 7. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. ze 7. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 7. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne 15.05.2019 od 18,30 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. z 28. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 28. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 28. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 1. 11. 2016 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

U S N E S E N Í. ze 49. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. ze 49. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 49. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 04. 09. 2018 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Přítomni: Ivo Grubbauer, Leona Pachtová, Přemysl Maršík, Roman Zahrádecký,

Více

U S N E S E N Í. ze 44. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. ze 44. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í ze 44. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 06. 03. 2018 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. z 8. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 8. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 8. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 5. 5. 2015 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

U S N E S E N Í. z 8. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. z 8. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í z 8. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne 26.06.2019 od 18,30 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová. Z

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod.

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, Illek František, Vališ Vladimír, David Josef, Šnábl Jan, Jelínek Tomáš,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 16. 09. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Sekyra Přítomni: Antošovský Vítězslav (dostavil se v 18:40) Glocová

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 34 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 34 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 34 Datum: 20.08.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dne 20.08.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 35 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 35 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 35 Datum: 09.09.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 16.30 hodin dne 09.09.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

ZÁPIS č. 11/2017. Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne

ZÁPIS č. 11/2017. Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne ZÁPIS č. 11/2017 Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne 14. 12. 2017 Přítomni: Lucie Crlíková, Veronika Černá, Marek Jaroušek, Igor Kormunda, Jitka Šůrová, Marek Veselý Omluveni: Zdeněk

Více

U S N E S E N Í. z 39. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. z 39. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í z 39. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 7. 11. 2017 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

Zápis č. 1/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 1/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 1/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 1. 2. 2019 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarosta Radek Krupa členové

Více

U S N E S E N Í. ze 45. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. ze 45. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 45. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 10. 04. 2018 od 18,30 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. z 6. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. z 6. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í z 6. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne 10.04.2019 od 18,30 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová. Z

Více

U S N E S E N Í. z 11. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. z 11. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne od 18,30 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í z 11. zasedání zastupitelstva městyse Větrný Jeníkov konaného dne 18.09.2019 od 18,30 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 2/2016. konaného dne v 19.00

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 2/2016. konaného dne v 19.00 O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00637/16 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 2/2016 konaného

Více

Zápis zasedání ZO Babice konaného dne v 19:00 na OÚ Babice. Zápis č. 1

Zápis zasedání ZO Babice konaného dne v 19:00 na OÚ Babice. Zápis č. 1 Zápis zasedání ZO Babice konaného dne 15.1.2018 v 19:00 na OÚ Babice Zápis č. 1 Přítomni: Marks Marcela, Chadraba Jan, Rozsíval Josef, Šebková Helena, Staněk Radim, Vrábelová Kateřina, Havlová Marcela,

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: 29.01.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dně 29.01.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

Program: Schválení programu Kontrola plnění usnesení Informace o výši příspěvku na výkon státní správy v přenesené působnosti na rok

Program: Schválení programu Kontrola plnění usnesení Informace o výši příspěvku na výkon státní správy v přenesené působnosti na rok Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 23.01.2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: Drbohlav Ing., Košek J. DiS., Macášek J., Dlasková Hoření,

Více

Zasedání zastupitelstva obce Žďár

Zasedání zastupitelstva obce Žďár Zasedání zastupitelstva obce Žďár Číslo: 4 Datum: 25. května 2015 Místo a čas jednání: na obecním úřadě ve Žďáru v 18,00 hodin. Přítomní zastupitelé obce: Mikulášek Patrik, Bc. Jan Novotný, Ladislav Novotný

Více

ZÁPIS Z 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BAŘICE-VELKÉ TĚŠANY KONANÉHO DNE 27.3.2015 V BUDOVĚ OBECNÍHO ÚŘADU V BAŘICÍCH

ZÁPIS Z 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BAŘICE-VELKÉ TĚŠANY KONANÉHO DNE 27.3.2015 V BUDOVĚ OBECNÍHO ÚŘADU V BAŘICÍCH ZÁPIS Z 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BAŘICE-VELKÉ TĚŠANY KONANÉHO DNE 27.3.2015 V BUDOVĚ OBECNÍHO ÚŘADU V BAŘICÍCH Zasedání zastupitelstva obce bylo svoláno v souladu s 91 odst. 1 zákona 128/2000 Sb.

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

Zápis schůze zastupitelstva obce Vílanec č.24 dne v 18 hodin

Zápis schůze zastupitelstva obce Vílanec č.24 dne v 18 hodin Program: Zápis schůze zastupitelstva obce Vílanec č.24 dne 8.3.2017 v 18 hodin 1. Seznámení s programem 2. Určení zapisovatele zápisu, určení ověřovatelů zápisu 3. Kontrola usnesení ze zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. M6/2011. Přítomni : Bc. Milan Jároš, Jan Kolbe, Pavel Kotyk, Martina Staňková, Mgr. Jana Cozlová, Irena Dvořáková

Zápis č. M6/2011. Přítomni : Bc. Milan Jároš, Jan Kolbe, Pavel Kotyk, Martina Staňková, Mgr. Jana Cozlová, Irena Dvořáková Zápis č. M6/2011 z mimořádného jednání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne 28. 7. 2011 konaného na sále Obecního úřadu ve Zlaté Olešnici od 19.00 hodin. Zasedání řídí: Starosta obce Zlatá Olešnice

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin. Počet přítomných: 6 Omluven: Martin Průcha Hosté: 3 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne 21. 12. 2015, od 18:00 hodin. Jednání bylo zahájeno v 18.02 starostou panem Gustavem Pilzem.

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013 Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013 Místo: zasedací místnost KD Urbanov Přítomni zastupitelé: Jiří Kotrba, Martin Nosek, Pavel Špaček, Jaroslav Šebesta, Bohdan Staller,

Více

USNESENÍ Z 22. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 22. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 22. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 29. 8. 2018, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Tomáš Jelínek, Karel Adámek, Josef David, Jan Šnábl,

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 30. 1. 2019, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015

ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015 ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Obec Nová Telib. Zápis č. 1/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne

Obec Nová Telib. Zápis č. 1/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne Zápis č. 1/2018 z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 07.02.2018 Přítomen: Ing. Hájek Jan Nepřítomen: Křovina Jiří Rybář Václav Truneček Jan Dlouhý Jaroslav Vacek Jiří Místo jednání: Obecní

Více

U S N E S E N Í. ze 47. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. ze 47. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í ze 47. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 19. 06. 2018 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

U S N E S E N Í. z 30. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 30. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 30. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 10. 01. 2017 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 24. 11. 2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 24. 11. 2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 24. 11. 2010 Místo konání : Obecní úřad Strážkovice Začátek : 17.00 hod. Zasedání řídil : Taťána Horáková, Hana Halamová Přítomni : Roman

Více

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod.

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října 2016 18.00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Josef David, Jan Šnábl (příchod v 18.20.hod.), Marie Mašová, Miroslav

Více

Zápis ze schůze zastupitelstva obce Vílanec č. 21 ze dne v18.30 hod.

Zápis ze schůze zastupitelstva obce Vílanec č. 21 ze dne v18.30 hod. Zápis ze schůze zastupitelstva obce Vílanec č. 21 ze dne 14.11.2016 v18.30 hod. Program: 1. Seznámení s programem 2. Určení zapisovatele zápisu, určení ověřovatelů zápisu 3. Kontrola plnění usnesení ze

Více

Z Á P I S č. 11 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č. 11 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 11 / 2 0 1 7 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1.11. 2017 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni členové ZO: p. Ohrazda,

Více

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016. konaném dne v budově OÚ od hodin

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016. konaném dne v budově OÚ od hodin Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016 konaném dne 27.1.2016 v budově OÚ od 18.00 hodin Starosta, jako předsedající, zahájil zasedání zastupitelstva obce v 18.00 hodin a jako

Více

U S N E S E N Í. z 35. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 35. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 35. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 6. 6. 2017 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí OBEC LIPOVICE Lipovice 44, 384 22 Vlachovo Březí ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 27. února 2018 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno

Více

U S N E S E N Í. z 26. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 26. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 26. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 30. 08. 2016 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

Zápis č. 29/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 29/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 29/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 7.2.2017 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, I.Zetocha, J.Kuklová, P.Janouš Omluveni: Zasedání

Více

Usnesení zastupitelstva obce Velký Beranov č. 01/2014 konaného dne

Usnesení zastupitelstva obce Velký Beranov č. 01/2014 konaného dne Ve Velkém Beranově dne 19. února 2014 Výtisk jediný! Počet listů: 5 Usnesení zastupitelstva obce Velký Beranov č. 01/2014 konaného dne 19. 2. 2014 Č. J. USNESENÍ ZASTUPITELSTVO OBCE SCHVALUJE ZO/2014/001/19.

Více

ZÁPIS č. 1/2019. z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne

ZÁPIS č. 1/2019. z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne ZÁPIS č. 1/2019 z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne 17. 1. 2019 Přítomni: Lucie Crlíková, Veronika Černá, Marek Jaroušek, Matěj Král, Barbora Liscová, Tomáš Moucha, Zbyněk Prokop, Jitka

Více

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 12. 10. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Jan Hojda, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 1/2017. konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 1/2017. konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 1/2017 konaného dne 26. 1. 2017 Zasedání bylo řádně svoláno rozesláním pozvánek a plakátů. Informace o zasedání dle ustanovení 93 odst. 1, zákona o obcích

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 30. prosince 2014

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 30. prosince 2014 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 30. prosince 2014 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahoun T., Kocourek M., Kocourek P., Mach P., Sedláček J. Omluvena:

Více

OBEC ZDUCHOVICE Zduchovice 55, Kamýk nad Vltavou tel , fax ,

OBEC ZDUCHOVICE Zduchovice 55, Kamýk nad Vltavou tel , fax , OBEC ZDUCHOVICE Zduchovice 55, 262 63 Kamýk nad Vltavou tel. 318697101, fax. 318677152, e-mail: obeczduchovice@razdva.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 26. 2. 2019 od 19.00

Více

U S N E S E N Í. ze 43. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. ze 43. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í ze 43. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 13. 2. 2018 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zasedání zastupitelstva městyse zahájila starostka Mgr. Martina Lisová.

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2012 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 15. 3. 2012 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. března 2015 v 18.00 hod.

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. března 2015 v 18.00 hod. Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. března 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, Vališ Vladimír, David Josef, Šnábl Jan, Chládek Martin, Mašová Marie,

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zápis z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 14:00 hodin. 1) Pouť v Trhových Svinech ve dnech 17. a

Zápis z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 14:00 hodin. 1) Pouť v Trhových Svinech ve dnech 17. a Zápis z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí 04. 02. 2019 od 14:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. František Slípka, Mgr. Miroslav Majer p. Aleš Fajtl

Více

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011 Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011 Jednání zastupitelstva obce zahájil a řídil starosta. V úvodu uvedl, že jednání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze 75. zasedání zastupitelů obce Bratčice, konaného dne 6. 10. 2014 od 19 hod v budově Obecního úřadu Bratčice 49. Přítomni: Havránek V., Kotrba Vl.,

Více

Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 24. ledna 2013 v 18,00 hod.

Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 24. ledna 2013 v 18,00 hod. Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 24. ledna 2013 v 18,00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel, Havelka, Vladimír Vališ, Jiří Beran, Josef Adámek, Marie Machová, Josef

Více

Zápis schůze zastupitelstva obce Vílanec č. 22 dne v 19 hodin

Zápis schůze zastupitelstva obce Vílanec č. 22 dne v 19 hodin Zápis schůze zastupitelstva obce Vílanec č. 22 dne 15.12.2016 v 19 hodin Program: 1. Seznámení s programem 2. Určení ověřovatele zápisu, určení ověřovatelů zápisu 3. Kontrola usnesení ze zasedání zastupitelstva

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 7. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 7. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 7 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 22. května 2019 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne

Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 02. 2016 Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Omluveni: - Neomluveni: - Hosté: - Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Obecní

Více

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan

Více

U S N E S E N Í. 8. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 8. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 8. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 25. 03. 2019 od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: pan Karel Jungbauer, Ing. Hana Šlechtová, Ing. Jan Fiala, paní Zuzana

Více

41. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. ze 41. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne

41. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. ze 41. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 41. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy - 1 - U S N E S E N Í K bodu 2 Schválení programu Program 41. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 28. 3. 2013: 1. Zahájení 2. Schválení programu 3.

Více

Zápis. z 18. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci

Zápis. z 18. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci Zápis z 18. schůze Rady obce Rohatec konané dne 5. 8. 2019 v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin. Přítomní členové zastupitelstva: M. Bolina, M. Cihla, J. Křivanec,

Více

2. NAVRŽENÍ ZAPISOVATELE A OVĚŘOVATELŮ ZÁPISU, SCHVÁLENÍ POPŘ. DOPLNĚNÍ PROGRAMU JEDNÁNÍ. SCHVÁLENÍ PŘEPISU ZÁPISU ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE

2. NAVRŽENÍ ZAPISOVATELE A OVĚŘOVATELŮ ZÁPISU, SCHVÁLENÍ POPŘ. DOPLNĚNÍ PROGRAMU JEDNÁNÍ. SCHVÁLENÍ PŘEPISU ZÁPISU ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 19. února 2015 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.30 hod. Zasedání zastupitelstva jsou veřejná.

Více

Zápis zasedání ZO Babice konaného dne v 19:00 na OÚ Babice. Zápis č. 17

Zápis zasedání ZO Babice konaného dne v 19:00 na OÚ Babice. Zápis č. 17 Zápis zasedání ZO Babice konaného dne 12.12.2016 v 19:00 na OÚ Babice Zápis č. 17 Přítomni: Marks Marcela, Chadraba Jan, Rozsíval Josef, Haluza Karel, Šebková Helena, Dvořáková Vlaďka, Vrábelová Kateřina,

Více

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé:,,,, Petra Vasilová,, (účast od 18.30) Nepřítomní zastupitelé:

Více

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Suchomasty ze dne

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Suchomasty ze dne Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Suchomasty ze dne 19. 12. 2016 1. Kontrola usnesení ze dne 20. 9. 2016 Souhlasí bez připomínek 2. Zastupitelstvo obce bere na vědomí rozpočtová opatření

Více

Zasedání zastupitelstva obce Žďár

Zasedání zastupitelstva obce Žďár Zasedání zastupitelstva obce Žďár Číslo: 7 Datum: 19. října 2015 Místo a čas jednání: na obecním úřadě ve Žďáru v 18,00 hodin. Přítomní zastupitelé obce: Mikulášek Patrik, Bc. Jan Novotný, Ivana Hlavinková,

Více

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec č. 11 dne v 17 hodin

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec č. 11 dne v 17 hodin Zasedání zastupitelstva obce Vílanec č. 11 dne 18.8. 2015 v 17 hodin Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Vílanec Lenka Maršánová dne 18.8. 2015 v 17 hodin a ukončila ve

Více

1. Schválení zápisu ze zasedání ZO z a z a kontrola usnesení

1. Schválení zápisu ze zasedání ZO z a z a kontrola usnesení ZO-29-2012 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮKY ZE DNE 10.12.2012 Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, 18.00 hod.-19.00 hod. Přítomni: Hosté: Miloslav Vrlík, Jaroslav Novotný, Jaroslav

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 2 / 2018, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 2 / 2018, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 2 / 2018, které se konalo dne 12. 12. 2018 Přítomni : Omluven : Hosté

Více

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing.

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing. Z á p i s z 14. zasedání zastupitelstva Městyse Čestice konaného dne 27.09.2012 od 18.00 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomno: 7 zastupitelů 4 zastupitelé omluveni 4 občané ( viz přiložené

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 9. jednání Rady města Žatce konané dne

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 9. jednání Rady města Žatce konané dne MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 9. jednání Rady města Žatce konané dne 26.9.2016 Usnesení č. 299 /16-323 /16 299/16 Schválení programu 300/16 Kontrola usnesení 301/16 Odměna ředitelky PO Kamarád LORM 302/16 Informace

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Program veřejného zasedání

Program veřejného zasedání Program veřejného zasedání zastupitelstva obce Makotřasy konaného dne: 28.11. 2012 v 18. 30 hod. 1) Zahájení 2) Určení ověřovatelů a zapisovatele 3) Schválení programu 4) Informace o stavu finančního konta

Více

Zápis č. 10/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 3.12.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 10/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 3.12.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 10/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 3.12.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 26. 4. 2016 Přítomní: P. Vaňásek, J. Dědina, R. Douda, Ing. Ivana Soldánová, L. Chytra, Mgr. V. Sokolová, Mgr. Lucie Skořepová Omluvení:

Více

Z Á P I S č. 10/2017

Z Á P I S č. 10/2017 Obec Kyje Z Á P I S č. 10/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Kyje konaného dne 27. 4. 2017 Zahájení: V 18:15 Přítomni: Bc. Hana Vítová, Miroslav Knap, Miroslav Myška, Ladislav Škopán, Alena Myšková Omluveni:

Více

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne v 19 hodin. 2) Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne v 19 hodin. 2) Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 27.11. 2013 v 19 hodin Termín: středa 27. 11. 2013 od 19 hodin v budově hasičárny v Boru Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice na listopad

Více

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.15/2016

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.15/2016 VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne 6. 6. 2016, zápis č.15/2016 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle

Více

Zápis č. 2/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 2/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 2/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 6. 3. 2019 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarosta Radek Krupa členové

Více

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne 25.4.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 6 členů zastupitelstva. Po 10 min. od zahájení se dostavil p. Jaroslav Šavrda. Omluveni:

Více

Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích

Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích Starosta Josef Hemzal zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice (dále jen zastupitelstvo obce

Více

Zápis z 37. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12. 02. 2014

Zápis z 37. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12. 02. 2014 Zápis z 37. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12. 02. 2014 Místo konání: Obecní úřad Strážkovice Začátek: 17.05 hod. Zasedání řídil: Hana Halamová Přítomni: Jan Dvořák, Hana Halamová,

Více

Z á p i s č. 7/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 20. 07. 2015 OD 18,00 HODIN

Z á p i s č. 7/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 20. 07. 2015 OD 18,00 HODIN Z á p i s č. 7/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 20. 07. 2015 OD 18,00 HODIN Přítomni: p. Beran, p. Bláhová, p. Mlnařík, p. Pintér, p. Sodomková, p. Schönbauer.

Více

Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Přední Výtoň ze dne 9. 4. 2014

Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Přední Výtoň ze dne 9. 4. 2014 Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Přední Výtoň ze dne 9. 4. 2014 Místo a čas: budova obecního úřadu 18,00 hodin Přítomni: 6 Omluveni: 1 Zastupitelstvo obce Přední Výtoň je usnášeníschopné Ověřovatelé

Více