ZÁPIS z 21. jednání Komise pro životní prostředí RM Ústí nad Labem, dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS z 21. jednání Komise pro životní prostředí RM Ústí nad Labem, dne"

Transkript

1 MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor životního prostředí Velká Hradební 2336/8, Ústí nad Labem ZÁPIS z 21. jednání Komise pro životní prostředí RM Ústí nad Labem, dne Přítomni: dle prezenční listiny, KŽP se zúčastnilo 6 členů, 1 člen komise se omluvil Přizvaní hosté: Mgr. Markéta Peřinová - vedoucí odd. ochrany přírody, zemědělství, lesů, myslivosti a rybářství Ing. Jitka Nováková městský dendrolog Program jednání: 1) Zahájení jednání, seznámení s programem jednání (Ing. Jana Choutková) 2) Schválení zápisu Komise pro životní prostředí Rady města z hodnocení per rollam ve dnech posuzování vlivů na životní prostředí záměru Jižní Předlice I. část 3) Členství statutárního města Ústí nad Labem ve Společnosti pro zahradní a krajinářskou tvorbu (Mgr. Markéta Peřinová). 4) Změna využití příspěvku pro Českomoravskou mysliveckou jednotu, z.s., okresní myslivecký spolek Ústí nad Labem, k podpoře prevence výskytu parazitárních onemocnění spárkaté zvěře (Mgr. Markéta Peřinová). 5) Různé: Informace o schválení konečného znění Statutu Ceny primátora/primátorky statutárního města Ústí nad Labem (usn. RM č.78/18 z ), jehož návrh znění byl předložen k připomínkování komisi na jejím 19. zasedání, dne (Ing. Simona Karpíšková) Informace o vyhlášení dotačního programu pro oblast životního prostředí a environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty (EVVO) v roce 2018 (Ing. Simona Karpíšková) Informace k u, který poslala Mgr. Bc. Filipová, Ph.D., dne Ad bod 1): Předsedkyně komise přivítala všechny přítomné a seznámila komisi s programem jednání. Schválení programu:

2 Ad bod 2): USNESENÍ KŽP: Komise životního prostředí Rady města schvaluje zápis z hodnocení per rollam ve dnech posuzování vlivů na životní prostředí záměru Jižní Předlice I. část Ad bod 3) Mgr. Peřinová ve spolupráci s Ing. Novákovou (městský dendrolog) seznámily komisi s důvody zájmu o členství statutárního města Ústí nad Labem ve Společnosti pro zahradní a krajinářskou tvorbu (dále SZKT). Společnost byla založena v roce 1990 jakožto oborová organizace, která reprezentuje celý průřez oboru. V současné době má dvě sekce: Sekce péče o dřeviny ISA (SPoD-ISA) a Česká asociace pro krajinářskou architekturu (ČAKA). Aktuálně je připravován vznik třetí sekce, a to Správa zeleně. V případě členství by vznikla možnost zapojit se i do formování této nové sekce, která je především určena pro správce zeleně na obcích. Cílem SZKT je být lídrem v celoživotním vzdělávání v zahradní a krajinářské tvorbě a v péči o zeleň, prostřednictvím konferencí, seminářů, exkurzí a profesních soutěží přináší objektivní informace, inovace a propojuje je s praxí. Rozvíjí profesní prostředí spoluprací na tvorbě norem a technologických postupů. Dále se snaží definovat a prosazovat strategická témata oboru zahradní a krajinářská tvorba a propagovat obor směrem k široké veřejnosti. SZKT pravidelně pořádá: každoroční konferenci Dny zahradní a krajinářské tvorby Národní arboristickou konferenci Strom pro život - život pro strom Mistrovství ČR ve stromolezení pro arboristy-stromolezce Víkend otevřených zahrad národní nominační soutěž Zelená stuha České republiky SZKT spolupracuje nebo pomáhá při organizaci těchto akcí: soutěž Město stromů mezinárodní soutěž Entente Florale Europe - Evropská kvetoucí sídla soutěž Vesnice roku, jejímž je spoluvyhlašovatelem projekt Zdravé stromy pro zítřek Výhody členství: Výrazně snížené vstupné na akce SZKT a na dohodnutých akcích jiných pořadatelů (až 30% zvýhodněné vložné). Právnická osoba může uplatnit slevu na akci na jakéhokoliv svého člena - výhody jsou přenosné, limitované pouze evidovaným počtem členů - ne tedy vázané pouze na konkrétní jméno. (Příklad cena semináře Výsadba stromů v urbanizovaném prostředí pro nečlena je 1630 Kč, člen 1080 Kč.) Odběr časopisu Zahrada-Park-Krajina v rámci výhod dané kategorie 4 x ročně (právnická osoba odběr časopisu po dvou kusech a na každého v pořadí čtvrtého člena další časopis bezplatně). Předplatné časopisu jinak činí 664 Kč. Jedná se o odborný časopis věnovaný péči o zeleň, navrhování zeleně, včetně zeleně na veřejném prostranství, péči o krajinu.

3 Pravidelná informovanost o akcích SZKT i o akcích jiných pořadatelů, kde je SZKT partnerem (semináře a konference, workshopy, výstavy, odborné a prezentační zájezdy a exkurze atd.). Zvýhodněný nákup publikací v internetovém obchodě SZKT (10% sleva). Zvýhodněná inzerce v časopise ZPK (10% zvýhodněná cena). Zvýhodněný propagační balíček na akcích SZKT (5% výhoda k balíčkovým cenám) Možnost bezplatné odborné konzultace v rámci SZKT. Cena členství: Řádný členský příspěvek pro právnickou osobu je Kč za členství právnické osoby, 500 Kč za každého druhého a dalšího člena (zaměstnance), pro kterého právnická osoba požaduje výhody členství. Pracovníci OŽP na semináře SZKT pravidelně jezdí (za rok 2018 absolvovány již dva semináře), s ohledem na nečlenství v SZKT hradíme plnou cenu seminářů. Členství v SZKT, resp. využití výhod členství, není omezeno pouze na pracovníky odboru ŽP, výhody mohou využívat i správci zeleně. V současnosti má SZKT asi 500 přispívajících členů. Z měst jsou členy např. Plzeň, Jihlava, Brno. USNESENÍ KŽP: Komise ŽP po projednání doporučuje členství statutárního města Ústí nad Labem ve Společnosti pro zahradní a krajinářskou tvorbu. Ad bod 4) Komise pro životní prostředí RM doporučila svým usnesením ze dne Radě města Ústí nad Labem poskytnutí finančního příspěvku ve výši ,- Kč Českomoravské myslivecké jednotě, z.s., okresnímu mysliveckému spolku Ústí nad Labem, IČ , se sídlem Gorkého 28, Trmice (dále jen spolek), jako podporu prevence výskytu parazitárních onemocnění spárkaté zvěře na území obce s rozšířenou působností Ústí nad Labem. Nařízením Státní veterinární správy (SVS) ze dne ale bylo použití antiparazitárních léčiv zakázáno. Důvodem vydání zákazu je současná situace s výskytem afrického moru prasat, v níž Ministerstvo zemědělství ČR i SVS považují za klíčové maximální zintenzivnění lovu černé zvěře na celém území ČR. Vydání nařízení je v této souvislosti SVS zdůvodněno takto: Riziko požití antiparazitik černou zvěří a s tím spojeného ukládání reziduí léčivých látek ve zvěřině by na dobu až několika týdnů znemožnilo její konzumaci a prodej, ale pravděpodobně také zastavilo v této lokalitě na uvedenou dobu lov divokých prasat, což není v současnosti ve veřejném zájmu. Tímto nařízením se poskytnutí finančního příspěvku ve výši ,00 Kč stalo bezpředmětným, proto nebyla věc dále předložena k projednání v Radě města Ústí nad Labem. Spolek v této situaci navrhnul alternativní využití finančních prostředků pro myslivost v roce 2018 na jiné účely, kterými jsou: průzkum výskytu fibropapilomatózy u spárkaté zvěře zjištění výskytu zavlečených (nepůvodních) druhů živočichů podpora veřejně přístupného Mysliveckého dne ve Skanzenu Zubrnice

4 USNESENÍ KŽP: Komise pro životní prostředí RM po projednání doporučuje: 1. poskytnutí finančního příspěvku ve výši 5 000,- Kč Českomoravské myslivecké jednotě, z.s., okresnímu mysliveckému spolku Ústí nad Labem, IČ , se sídlem Gorkého 28, Trmice, na průzkum výskytu fibropapilomatózy u spárkaté zvěře 2. poskytnutí finančního příspěvku ve výši 5 000,- Kč Českomoravské myslivecké jednotě, z.s., okresnímu mysliveckému spolku Ústí nad Labem, IČ , se sídlem Gorkého 28, Trmice, na zjištění výskytu zavlečených (nepůvodních) druhů živočichů 3. poskytnutí finančního příspěvku ve výši ,- Kč Českomoravské myslivecké jednotě, z.s., okresnímu mysliveckému spolku Ústí nad Labem, IČ , se sídlem Gorkého 28, Trmice na podporu veřejně přístupného Mysliveckého dne ve Skanzenu Zubrnice. HLASOVÁNÍ: PRO: 4 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 2 (Hlasování se zdrželi Ing. Šutera z důvodu střetu zájmů a Mgr. Bc. Filipová, Ph.D., která navrhovala finanční prostředky poskytnout mysliveckým spolkům na podporu odlovu černé zvěře. Mgr. Peřinová konstatovala, že z jejího pohledu je výše poskytnutých finanční prostředků mysliveckým spolkům dostačující a není třeba je navyšovat) Ad bod 5) - Různé: Statut Ceny primátora/primátorky statutárního města Ústí nad Labem: Ing. Karpíšková informovala přítomné, že v uvedeném statutu došlo ke změně v článku I. Obecná ustanovení, bodě 6, kde je nově stanoveno, že cenu tvoří pamětní list s podpisem primátora/primátorky a finanční dar ve výši Kč. Právě tento bod navrhovala KŽP přehodnotit, protože v původním znění statutu byl jako dar uveden balíček dárkových předmětů. Vyhlášení dotačního programu pro oblast životního prostředí a environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty (EVVO) v roce 2018 (Ing. Simona Karpíšková) Tak jako v r byl dne vyhlášen dotační program pro oblast životního prostředí a environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty (EVVO) v roce Celková výše dotačního programu je 200 tis. Kč ( max.výše grantu je Kč/ školu, organizaci). Tento grant lze získat v programu: Na podporu akcí a aktivit EVVO zaměřených na ochranu ovzduší Na podporu neziskových organizací zaměřených na EVVO a ochranu životního prostředí zaměřených na ochranu ovzduší Potřebné formuláře a informace jsou zveřejněny na webových stránkách statutárního města Ústí nad Labem: Informace k u, od Mgr. Bc. Filipové, Ph.D., ze dne K dotazu týkajícímu se se výstavby kanalizace ve Skoroticích bylo konstatováno: KŽP se domnívá, že je žádoucí, aby se město zabývalo vybudováním kanalizace ve Skoroticích, tzn. vložilo finanční prostředky na přípravu prováděcí dokumentace stavby a vybudování kanalizace ve Skoroticích do návrhu rozpočtu na rok 2019.

5 Dále byly komisi sděleny tyto informace: od 10:00 hod. se koná akce Ukliďme Česko od 11:00 hod. se koná slavnostní otevření Ekostezky v areálu Zoologické zahrady Ústí nad Labem Statutární město Ústí nad Labem získalo třetí místo v anketě Strom roku 2017 za Strážný dub na Kabátě. V rámci ankety získalo od Nadace Partnerství nadační příspěvek ve výši ,00 Kč. Finanční prostředky budou použity na projekt Doplnění výsadby stromů v mateřské škole Motýlek. Zapsala: M. Krausová Předsedkyně KŽP: Ing. Jana Choutková

jednání Rady města Ústí nad Labem

jednání Rady města Ústí nad Labem jednání Rady města Ústí nad Labem dne: bod programu: 8.2.2017 4 věc: Poskytnutí příspěvku na prevenci parazitárních onemocnění spárkaté zvěře dopad na rozpočet: Ne zpracoval: Ing. Petr Vaníček - referent

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: 7.12.2016 bod programu: 39 věc: Poskytnutí finanční podpory mysliveckým sdružením k odlovu černé zvěře na nehonebních a navazujících pozemcích v Ústí nad

Více

Zápis č. 6. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 6. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 6 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 20. 7. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Pavel Košutek Mgr. Bc. Věra Václavíčková Ing. Michal Majer Mgr. Petr Kouba Mgr. Přemysl

Více

ZÁPIS 12. ZASEDÁNÍ AS FA VUT ze dne Místo zasedání: místnost 117A - FA Poříčí 5 začátek jednání: 15:10, konec jednání: 16:30

ZÁPIS 12. ZASEDÁNÍ AS FA VUT ze dne Místo zasedání: místnost 117A - FA Poříčí 5 začátek jednání: 15:10, konec jednání: 16:30 ZÁPIS 12. ZASEDÁNÍ AS FA VUT ze dne 9.10. 2012 Místo zasedání: místnost 117A - FA Poříčí 5 začátek jednání: 15:10, konec jednání: 16:30 Program zasedání: Přítomni: 1. Zahájení zasedání a schválení programu

Více

Zápis č. 5. z jednání Komise pro sociální věci a zdravotnictví Rady města Přerova ze dne 20. května 2019

Zápis č. 5. z jednání Komise pro sociální věci a zdravotnictví Rady města Přerova ze dne 20. května 2019 Zápis č. 5 z jednání Komise pro sociální věci a zdravotnictví Rady města Přerova ze dne 20. května 2019 P ř í t o m n i : Mgr. Věra Vránová, Ph.D., Mgr. Helena Netopilová, Mgr. Michal Stoupa, Bc. Andrea

Více

Z á p i s. členové výboru (viz. prezenční listina) viz. prezenční listina. Program jednání:

Z á p i s. členové výboru (viz. prezenční listina) viz. prezenční listina. Program jednání: Z á p i s z 4. jednání výboru pro životní prostředí a zemědělství Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 29. 5. 2013 od 14,00 hodin RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové, zasedací místnost

Více

ZÁPIS A USNESENÍ. konané dne 23. března 2004. z konference neziskových organizací Ústeckého kraje. v zasedací síni Krajského úřadu Ústeckého kraje

ZÁPIS A USNESENÍ. konané dne 23. března 2004. z konference neziskových organizací Ústeckého kraje. v zasedací síni Krajského úřadu Ústeckého kraje ZÁPIS A USNESENÍ konané dne 23. března 2004 v zasedací síni Krajského úřadu Ústeckého kraje Zápis konané dne 23. března 2004 v zasedací síni Krajského úřadu Ústeckého kraje 1. Úvodem přivítal Dr. Jan Eichler,

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od 18.00 hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pačejov bylo

Více

CYKLISTÉ LIBERECKA z.s. Stanovy Zapsaného spolku

CYKLISTÉ LIBERECKA z.s. Stanovy Zapsaného spolku CYKLISTÉ LIBERECKA z.s. Stanovy Zapsaného spolku Podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění. Čl. 1 Název a sídlo Název: CYKLISTÉ LIBERECKA z.s. Sídlo: Zámecký vrch 1400, Liberec Vratislavice

Více

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 17.7.2019, od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

Komise kulturní (KK) Rady města Rožnov pod Radhoštěm Zápis č. 3 DOTAČNÍ KOMISE, 2. jednání

Komise kulturní (KK) Rady města Rožnov pod Radhoštěm Zápis č. 3 DOTAČNÍ KOMISE, 2. jednání Komise kulturní (KK) Rady města Rožnov pod Radhoštěm Zápis č. 3 DOTAČNÍ KOMISE, 2. jednání Datum zasedání komise: 18. 3. 2019 Místo zasedání: Velká zasedací místnost MěÚ Rožnov pod Radhoštěm Předsedající:

Více

ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A ZEMĚDĚLSTVÍ

ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A ZEMĚDĚLSTVÍ ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A ZEMĚDĚLSTVÍ Druhové třídění Daňové příjmy Příjmy v tis. Kč v % Návrh Index návrhu rozpočtu rozpočtu 2019 Název rozpočet na rok a schváleného 2018 2019 rozpočtu 2018 FVHŽP poplatky

Více

ZÁPIS. z 1. ustavujícího jednání Regionální stálé konference

ZÁPIS. z 1. ustavujícího jednání Regionální stálé konference ZÁPIS z 1. ustavujícího jednání Regionální stálé konference Termín: 12.11.2014 Místo: zasedací místnost č. 326, Krajský úřad Libereckého kraje Čas zahájení jednání: 12:00 hodin Čas ukončení jednání: Přítomni

Více

Úřad vlády České republiky

Úřad vlády České republiky 12631/2016-OLP Z Á P I S ze zasedání Rady vlády pro nestátní neziskové organizace dne 12.05.2016 Úřad vlády České republiky Přítomni / omluveni: viz prezenční listina Zvukový záznam celého zasedání je

Více

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice Zápis č. 10 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Všelibice, které se konalo v pondělí 16. listopadu 2015 od 19 hodin v Kulturní místnosti ve Všelibicích.

Více

SERVISO, o.p.s. Komenského náměstí 17, Třebívlice. IČ: DIČ: CZ tel.:

SERVISO, o.p.s. Komenského náměstí 17, Třebívlice. IČ: DIČ: CZ tel.: Zápis z jednání nejvyššího orgánu organizační složky MAS SERVISO obecně prospěšné společnosti SERVISO, o. p. s. se sídlem,,, zapsané v rejstříku obecně prospěšných společností vedeném krajským soudem v

Více

Z á p i s č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce dne 25. 6. 2014

Z á p i s č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce dne 25. 6. 2014 Z á p i s č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce dne 25. 6. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Zápis č. 4 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3

Zápis č. 4 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 VÝBOR PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 4 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3 Datum jednání: 05.09. 2016 Místo jednání:

Více

ZÁPIS. z 1. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 1. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 1. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 9. 1. 2018 Zahájení

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 224 ze dne Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 224 ze dne Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016 č.j.: 719/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 224 ze dne 20.09.2016 Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016 Zastupitelstvo městské části I. b e r e

Více

Zápis z 7. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis z 7. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis z 7. veřejného jednání ZO Ostrá dne 9.5. 2019 na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Kateřina Čápová (od 19:15, od bodu 5.), Jaroslav Tyšlic Omluveni: Jan

Více

Zápis č. 10. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 10. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 10 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 11. 1. 2016 Přítomni: Nepřítomni: Ing. Michal Majer Mgr. Přemysl Dvorský, Ph.D. Mgr. Petr Kouba Mgr. Ivana Grigárková

Více

Zápis č. 34 z jednání Komise životního prostředí Rady města Přerova ze dne 8. března 2018

Zápis č. 34 z jednání Komise životního prostředí Rady města Přerova ze dne 8. března 2018 Zápis č. 34 z jednání Komise životního prostředí Rady města Přerova ze dne 8. března 2018 Přítomni: Jana Dostálová RNDr. Václav Karabina Tomáš Navrátil Ing. František Hudeček Lukáš Zahradník RNDr. Josef

Více

z 18. zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne

z 18. zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne USNESENÍ z 18. zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne 14. 12. 2016 Přítomni: Hosté: Omluveni: Zasedání zahájeno: Zasedání ukončeno: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Tomáš Hlaváček, Mgr. Šimon Hradilek,

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

P o z v á n k a. 2. Rozpočtové opatření FO změna účelu investiční dotace pro MO Střekov Předkládá: Ing. Rudolf Jakubec, vedoucí FO

P o z v á n k a. 2. Rozpočtové opatření FO změna účelu investiční dotace pro MO Střekov Předkládá: Ing. Rudolf Jakubec, vedoucí FO Statutární město Ústí nad Labem Magistrát města Ústí nad Labem P o z v á n k a 17. schůze Rady města Ústí nad Labem, která se bude konat dne 1. 7. 2019 od 13,00 hodin v zasedací místnosti Rady města na

Více

ZÁPIS č. 1 ze zasedání Komise pro národnostní menšiny a sociální začleňování Rady Libereckého kraje ze dne

ZÁPIS č. 1 ze zasedání Komise pro národnostní menšiny a sociální začleňování Rady Libereckého kraje ze dne ZÁPIS č. 1 ze zasedání Komise pro národnostní menšiny a sociální začleňování Rady Libereckého kraje ze dne 26.02. 2014 Přítomni na jednání: - viz prezenční listina, která je přílohou tohoto zápisu Omluven:

Více

Akční plán Koncepce environmentální výchovy a osvěty Olomouckého kraje pro roky 2011-2012

Akční plán Koncepce environmentální výchovy a osvěty Olomouckého kraje pro roky 2011-2012 Akční plán Koncepce environmentální výchovy a osvěty Olomouckého kraje pro roky 2011-2012 Cílem Akčního plánu Koncepce environmentální výchovy a osvěty Olomouckého kraje pro roky 2011 2012 (dále jen Akční

Více

ZÁPIS. z 8. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 8. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 8. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 25. 9. 2018 Zahájení

Více

vzorový formulář žádosti najdete na EAGRI.CZ/PRISPEVKY.MYSLIVOST ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍCH PŘÍSPĚVKŮ POSKYTOVANÝCH UŽIVATELŮM HONITEB

vzorový formulář žádosti najdete na EAGRI.CZ/PRISPEVKY.MYSLIVOST ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍCH PŘÍSPĚVKŮ POSKYTOVANÝCH UŽIVATELŮM HONITEB ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍCH PŘÍSPĚVKŮ POSKYTOVANÝCH UŽIVATELŮM HONITEB Žádost vyplňte strojem, čitelným písmem nebo ji nahraďte sestavou stejné struktury. Šedé položky jsou vyhrazeny pro potřeby poskytovatele

Více

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI, CHRLICKÉ NÁM. 4, 643 00 BRNO ZÁPIS o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 Zahájení zasedání: 17.00 hodin Místo konání

Více

Zápis č. 3 z jednání Komise pro cestovní ruch, kulturu a památky. Rady města Přerova ze dne 13. března 2019

Zápis č. 3 z jednání Komise pro cestovní ruch, kulturu a památky. Rady města Přerova ze dne 13. března 2019 Zápis č. 3 z jednání Komise pro cestovní ruch, kulturu a památky Rady města Přerova ze dne 13. března 2019 Přítomni: Nepřítomni: Lada Galová předsedkyně Otakar Bujnoch Jiří Lapáček Omluveni: Lubomír Dostál

Více

3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE

3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 29.03.2016 Bod pořadu jednání: 44. Název : Účelové v rámci schváleného rozpočtu odboru životního prostředí a zemědělství 2016 Důvod předložení: Usnesení

Více

USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC

USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC Zápis číslo: 6/2018 USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC Bednárec, budova OÚ, dne 28. 10. 2018, 16:30 až 19:00 hodin. Zasedání se zúčastnili nově zvolení členové ZO: J. Havelková, J. Povolný,

Více

Zápis ze zasedání Rady spolku MAS Podchlumí, z. s. ze dne od 10:00, Holovousy

Zápis ze zasedání Rady spolku MAS Podchlumí, z. s. ze dne od 10:00, Holovousy Zápis ze zasedání Rady spolku MAS Podchlumí, z. s. ze dne 28. 5. 2018 od 10:00, Holovousy Usnášeníschopnost Rady MAS Podchlumí, z. s.: ANO (dle prezenční listiny 100 %) Zastoupení veřejného sektoru nižší

Více

Českomoravská myslivecká jednota, Okresní myslivecký spolek Děčín 28. října 979/19, Děčín I., tel

Českomoravská myslivecká jednota, Okresní myslivecký spolek Děčín 28. října 979/19, Děčín I., tel Českomoravská myslivecká jednota, Okresní myslivecký spolek Děčín 28. října 979/19, 405 01 Děčín I., tel. 607030264 Zápis ze zasedání Okresní myslivecké rady ze dne 11. Ledna 2018 Správa NP Jetřichovice.

Více

AKČNÍ PLÁN Místní koncepce environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty pro město Přerov na období

AKČNÍ PLÁN Místní koncepce environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty pro město Přerov na období AKČNÍ PLÁN Místní koncepce environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty pro město Přerov na období 212-215 Zpracoval: Odbor stavebního úřadu a životního prostředí MMPr Přerov (V/212) Schváleno: Usnesením

Více

K projednávání daného bodu byla přizvána paní Plchová, bytová správa.

K projednávání daného bodu byla přizvána paní Plchová, bytová správa. Město Pohořelice Zápis z 2. schůze rady města konané dne 21. 11. 2018 Účast: Bc. Novák, Ing. Svoboda, Mgr. Pařil, Mgr. Polák, MBA, Kloudová, DiS., Ing. Blecha, tajemník a Mgr. Babčanová, zapisovatelka

Více

Environmentáln. v Olomouckém m kraji

Environmentáln. v Olomouckém m kraji Environmentáln lní výchova, vzdělávání a osvěta v Olomouckém m kraji www.kr-olomoucky.cz -životní prostředí a zemědělství/environmentální vzdělávání Stav k 24.dubnu 2007 Základní strategické materiály

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2011. PRO-BIO LIGA ochrany spotřebitelů potravin a přátel ekologického zemědělství

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2011. PRO-BIO LIGA ochrany spotřebitelů potravin a přátel ekologického zemědělství VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2011 PRO-BIO LIGA ochrany spotřebitelů potravin a přátel ekologického zemědělství Základní údaje Název organizace: PRO-BIO LIGA ochrany spotřebitelů potravin a přátel ekologického

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S z 12. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 23.

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S z 12. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 23. Č. j.: KaRek/0036/2019 Akademický senát Univerzity Pardubice Z Á P I S z 12. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 23. dubna 2019 Přítomni: dle prezenční listiny 25 senátorů z

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce č. 2/2014 ze dne 17. prosince 2014 konaného v budově OÚ

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce č. 2/2014 ze dne 17. prosince 2014 konaného v budově OÚ OBEC SVÉMYSLICE Svémyslice 18, 250 91 Zeleneč v Čechách IČ : 00639672, DIČ: CZ 00639672 tel./fax: 281925183, info@svemyslice.eu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce č. 2/2014 ze dne 17. prosince 2014

Více

Zápis ze zasedání Rady spolku MAS Podchlumí, z. s. ze dne od 14:30, Holovousy

Zápis ze zasedání Rady spolku MAS Podchlumí, z. s. ze dne od 14:30, Holovousy Zápis ze zasedání Rady spolku MAS Podchlumí, z. s. ze dne 17. 4. 2018 od 14:30, Holovousy Usnášeníschopnost Rady MAS Podchlumí, z. s.: ANO (dle prezenční listiny 100 %) Zastoupení veřejného sektoru nižší

Více

Zápis č. 4/2017. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v domečku ve Lhotkách.

Zápis č. 4/2017. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v domečku ve Lhotkách. Zápis č. 4/2017 ze zasedání ZO Malotice ze dne 30. 8. 2017 od 19:00 hod., v domečku ve Lhotkách. Přítomni: Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Drahota Jan, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová Tereza, Stárka František

Více

Zápis č. 1/2016. podle prezenční listiny

Zápis č. 1/2016. podle prezenční listiny Zápis č. 1/2016 ze společného zasedání předsednictva a dozorčí rady Českomoravské kynologické jednoty, z.s. (dále jen PČMKJ a DR ČMKJ ), konaného v Praze dne 18. října 2016. Přítomni: podle prezenční listiny

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 608/2017. č. 576 ze dne Poskytnutí dotace mimo vyhlášené dotační programy

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 608/2017. č. 576 ze dne Poskytnutí dotace mimo vyhlášené dotační programy č.j.: 608/2017 Rada městské části U S N E S E N Í č. 576 ze dne 11.09.2017 Poskytnutí dotace mimo vyhlášené dotační programy Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m í II. 1. doporučení Výboru pro dotační

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 13.3.2019 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Luboš Hrabě, Bc. Eva Machová, Marta Kesnerová, Ing. Tomáš Vileta, Petr Dibus, Martina

Více

ZÁPIS 13. ZASEDÁNÍ AS FA VUT ze dne Místo zasedání: místnost 117A - FA Poříčí 5 začátek jednání: 15:05, konec jednání: 16:20

ZÁPIS 13. ZASEDÁNÍ AS FA VUT ze dne Místo zasedání: místnost 117A - FA Poříčí 5 začátek jednání: 15:05, konec jednání: 16:20 ZÁPIS 13. ZASEDÁNÍ AS FA VUT ze dne 13.11. 2012 Místo zasedání: místnost 117A - FA Poříčí 5 začátek jednání: 15:05, konec jednání: 16:20 Program zasedání: 1. Zahájení zasedání a schválení programu 13.

Více

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 11. 9. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:00 hod a všechny přivítal. Technický bod: Starosta obce konstatoval, že informace

Více

Organizační řád Klubu fotografů přírody při ČMMJ

Organizační řád Klubu fotografů přírody při ČMMJ Organizační řád Klubu fotografů přírody při ČMMJ I. Název a sídlo 1.Název klubu: Klub fotografů přírody při ČMMJ, z.s. (dále jen Klub ). 2. Sídlo: 141 00 Praha 4, Lešanská 1179/2a 3. Klub je zřízen ve

Více

Zápis č. 3 ze zasedání zastupitelů obce Dřínov ze dne

Zápis č. 3 ze zasedání zastupitelů obce Dřínov ze dne Zápis č. 3 ze zasedání zastupitelů obce Dřínov ze dne 24.3. 2014 Počátek jednání v 18:00 hodin v kanceláři starostky obce. Přítomni: starostka obce Božena Goldová Zastupitelé: V. Havránková, H. Prušáková,

Více

Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s.

Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s. Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s. ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY č. 1/2014 Datum konání: 11. února 2014 Místo: Skalsko čp. 18 Přítomni: Hosté: Ověřovatelé zápisu: dle prezenční listiny

Více

jednání Rady města Ústí nad Labem

jednání Rady města Ústí nad Labem jednání Rady města Ústí nad Labem dne: bod programu: 22. 11. 2017 28 věc : Poskytnutí dotace v oblasti sportu z rozpočtu statutárního města Ústí nad Labem v roce 2017 Mimořádné žádosti o dotace dopad na

Více

17) Změna ÚP 18) Informace volby do ZO,zhodnocení práce zastupitelstva v uplynulém volebním období

17) Změna ÚP 18) Informace volby do ZO,zhodnocení práce zastupitelstva v uplynulém volebním období Z á p i s č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 22. září 2010 od 18.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Novák,

Více

Statut a Jednací řád Řídícího výboru projektu MAP ORP Sokolov

Statut a Jednací řád Řídícího výboru projektu MAP ORP Sokolov Statut a Jednací řád Řídícího výboru projektu MAP ORP Sokolov Úvodní ustanovení Článek I.. Tento Statut a Jednací řád upravuje podobu a jednání Řídícího výboru v rámci projektu MAP ORP Sokolov 2. Řídící

Více

Zápis č.3/2017. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne v zasedající místnosti Obecního úřadu od 19 hod.

Zápis č.3/2017. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne v zasedající místnosti Obecního úřadu od 19 hod. Zápis č.3/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne 19.6.2017 v zasedající místnosti Obecního úřadu od 19 hod. Přítomni: Jana Krupičková, Petr Hamáček, Josef Rákos, Pavel Dochvát,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 12. 12. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00

Více

Záznam o poskytnutí informace

Záznam o poskytnutí informace Záznam o poskytnutí informace dle ustanovení 14, odst. 6, zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů a dle ustanovení čl. 15, odst. 2, Pravidel ke stanovení

Více

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny.

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny. OBEC ČERNOUČEK Zápis z 30-14 zasedání Zastupitelstva obce ČERNOUČEK, které se konalo dne 12.12.2014. Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu čp.50 od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.30

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 29

Zápis ze zasedání valné hromady č. 29 Zápis ze zasedání valné hromady č. 29 Datum a místo konání: 27.3.2014 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování

Více

Příloha č. 2 dotačního programu. Obecná část. Evidenční číslo: Žadatel: 2) Právní forma žadatele: Datum zahájení činnosti: IČ: DIČ:

Příloha č. 2 dotačního programu. Obecná část. Evidenční číslo: Žadatel: 2) Právní forma žadatele: Datum zahájení činnosti: IČ: DIČ: Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE (Program na podporu školních projektů v oblasti environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty ve školách a školských

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ PŘEDSEDNICTVA TECHNOLOGICKÉ AGENTURY ČR č. 238

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ PŘEDSEDNICTVA TECHNOLOGICKÉ AGENTURY ČR č. 238 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ PŘEDSEDNICTVA TECHNOLOGICKÉ AGENTURY ČR č. 238 Od do: 9:00 10:00 h Datum: 18. 12. 2014 12:00 15:00 h Místo: Kancelář TA ČR, Evropská 37, Praha 6 Přítomni: Ing. Rut Bízková (RB), Ing. Miroslav

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 6. zasedání zastupitelstva města dne: 27. 6. 2013 Bod pořadu jednání: Nové názvy ulic 5/2013 Zpracoval: odbor, oddělení: Ing. Lubor Franců hlavního architekta

Více

Čj: Prv 1/17 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č. 1

Čj: Prv 1/17 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č. 1 Čj: Prv 1/17 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č. 1 Místo konání: Budova obecního úřadu Zahájení zasedání dne 13. 3. 2017 ve 20:00 hod. Počet přítomných členů: Bc. Josef Náhlík, Jan Uchytil,

Více

Datum konání: od 18:00 hod.

Datum konání: od 18:00 hod. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dolní Slivno --------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání: 17.3.2016 od 18:00 hod. Místo konání:

Více

USNESENÍ. 1. Zahájení, schválení programu Tisk 126/2014-2018/RM. Usn. č. 129/2014-2018/RM. Rada města Němčice nad Hanou po projednání,

USNESENÍ. 1. Zahájení, schválení programu Tisk 126/2014-2018/RM. Usn. č. 129/2014-2018/RM. Rada města Němčice nad Hanou po projednání, USNESENÍ z 8. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se uskutečnilo v pondělí 2.3.2015 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Zápis. z 4. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci

Zápis. z 4. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci Zápis z 4. schůze Rady obce Rohatec konané dne 14.12.2018 v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 14. 11. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00

Více

Zápis z jednání Komise školské, pro děti, mládež a rodinu Rady města Tišnova ze dne 22. 1. 2015

Zápis z jednání Komise školské, pro děti, mládež a rodinu Rady města Tišnova ze dne 22. 1. 2015 Zápis z jednání Komise školské, pro děti, mládež a rodinu Rady města Tišnova ze dne 22. 1. 2015 Začátek: 17.00 hodin Ukončení: 18.45 hodin Přítomni: L. Borková, B. Bauer, J. Duda, P. Kappelová, J. Konečná,

Více

Stanovy Asociace institucí vzdělávání dospělých ČR, z.s.

Stanovy Asociace institucí vzdělávání dospělých ČR, z.s. Stanovy Asociace institucí vzdělávání dospělých ČR, z.s. Část I. Základní ustanovení 1 Název, sídlo a působnost spolku 1. Název spolku: Asociace institucí vzdělávání dospělých ČR, z. s. 2. Asociace institucí

Více

Městská část Praha 11. Zápis č.9/2016. z jednání komise pro životní prostředí, konaného dne

Městská část Praha 11. Zápis č.9/2016. z jednání komise pro životní prostředí, konaného dne Městská část Praha 11 Zápis č.9/2016 z jednání komise pro životní prostředí, konaného dne 07.12.2016 Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: zasedací místnost ÚMČ Praha 11, Vidimova 1324,

Více

SERVISO, o. p. s. Komenského náměstí Třebívlice IČ: DIČ: CZ tel.:

SERVISO, o. p. s. Komenského náměstí Třebívlice IČ: DIČ: CZ tel.: Zápis z jednání rozhodovacího orgánu (Rozhodovací komise) organizační složky MAS SERVISO obecně prospěšné společnosti SERVISO, o. p. s. se sídlem Komenského náměstí 17,,, zapsané v rejstříku obecně prospěšných

Více

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY SVAZKU ŠLAPANICKO

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY SVAZKU ŠLAPANICKO 1 ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY SVAZKU ŠLAPANICKO konané dne 13.6.2017 ve Šlapanicích I. Název a sídlo DSO Svazek obcí pro vodovody a kanalizace Šlapanicko Masarykovo nám. 546/9, 664 51 Šlapanice II. Místo a doba

Více

Zápis č. 3 ze zasedání Kulturní komise RM dne 19. března 2019

Zápis č. 3 ze zasedání Kulturní komise RM dne 19. března 2019 MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem Zápis č. 3 ze zasedání Kulturní komise RM dne 19. března 2019 Přítomni: dle prezenční listiny

Více

Zápis. z 13. zasedání Rady městské části Brno-Žabovřesky, konaného 29. dubna 2019 v zasedací místnosti ÚMČ Brno-Žabovřesky, Horova 28, Brno

Zápis. z 13. zasedání Rady městské části Brno-Žabovřesky, konaného 29. dubna 2019 v zasedací místnosti ÚMČ Brno-Žabovřesky, Horova 28, Brno Zápis z 13. zasedání Rady městské části Brno-Žabovřesky, konaného 29. dubna 2019 v zasedací místnosti ÚMČ Brno-Žabovřesky, Horova 28, Brno Zahájení: Přítomni: Omluven: 7:30 hodin Mgr. Lucie Pokorná Mgr.

Více

ZÁVĚRY z 1.jednání konaného dne 6. února 2017 ve VÚVeL

ZÁVĚRY z 1.jednání konaného dne 6. února 2017 ve VÚVeL Rada instituce Výzkumného ústavu veterinárního lékařství, v.v.i. Hudcova 70; 621 00 Brno VUVLXOOI300M Č. j.: VUVeL 410/2017 Počet stran: 5 Počet příloh: ZÁVĚRY z 1.jednání konaného dne 6. února 2017 ve

Více

Zápis ze zasedání Rady spolku MAS Podchlumí, z. s. ze dne od 8:30, Holovousy

Zápis ze zasedání Rady spolku MAS Podchlumí, z. s. ze dne od 8:30, Holovousy Zápis ze zasedání Rady spolku MAS Podchlumí, z. s. ze dne 13.2.2019 od 8:30, Holovousy Usnášeníschopnost Rady MAS Podchlumí, z. s.: ANO (dle prezenční listiny 100 %) Zastoupení veřejného sektoru nižší

Více

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání Z á p i s ze 4. jednání výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 18. dubna 2013 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Karla Čapka 9-N2.903 Krajského

Více

Zápis č. 1/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 29. března 2017 od 17:30 hodin v kanceláři OF

Zápis č. 1/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 29. března 2017 od 17:30 hodin v kanceláři OF Zápis č. 1/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 29. března 2017 od 17:30 hodin v kanceláři OF Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova :

Více

Zápis Č. 9/2015 z jednání komise životního prostředí Rady městské části Datumjednání:

Zápis Č. 9/2015 z jednání komise životního prostředí Rady městské části Datumjednání: I MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 KOMISE ŽIVOTNíHO PROSTŘEDí RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis Č. 9/2015 z jednání komise životního prostředí Rady městské části Datumjednání: 08.12.2015 Místo jednání: Havlíčkovo náměstí 700/9,

Více

z 18. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice konaného dne v 18:00hod.

z 18. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice konaného dne v 18:00hod. Obec Miroslavské Knínice Zastupitelstvo obce Miroslavské Knínice ZÁPIS z 18. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice konaného dne 29. 12. 2016 v 18:00hod. Přítomni : Ing. Jiří Balík, Bc. Petr

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 7. 12. 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne 28.7. 2016 od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Jana Effenbergerová (od 19:35 hod), Kateřina

Více

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu MĚSTO HOSTINNÉ Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu Přítomni: 17 zastupitelů města dle prezenční listiny Omluveni:

Více

Zápis z jednání valné hromady SKIP Moravskoslezského a Olomouckého kraje dne v Knihovně Petra Bezruče v Opavě

Zápis z jednání valné hromady SKIP Moravskoslezského a Olomouckého kraje dne v Knihovně Petra Bezruče v Opavě Svaz knihovníků a informačních pracovníků České republiky Moravskoslezského a Olomouckého kraje Zápis z jednání valné hromady SKIP Moravskoslezského a Olomouckého kraje dne 8. 4. 2015 v Knihovně Petra

Více

CENÍK A PŘEHLED MOŽNOSTÍ PREZENTACE FIREM

CENÍK A PŘEHLED MOŽNOSTÍ PREZENTACE FIREM ARBORISTICKÉ DNY A 19. MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE STROMOLEZENÍ 23. - 26.5. 2019, Vrchlabí, Zámecký park CENÍK A PŘEHLED MOŽNOSTÍ PREZENTACE FIREM Partnerství a jednotlivá sponzorství disciplín jsou

Více

Schválený Název Celkem

Schválený Název Celkem Druhové třídění Příjmy v tis. Kč v % Návrh Index návrhu rozpočtu rozpočtu 2018 Název rozpočet na rok a schváleného 2017 2018 rozpočtu 2017 Daňové příjmy Správní poplatky 700 700 100 FVHŽP ÚK - platby za

Více

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2018 konaného dne 9. 5. 2018, od

Více

Přítomni: Mgr. Černá, Mgr. Husák, Mgr. Železný, Bc. Skálová, p. Karika, Ing. Outlá, MUDr. Moudrá Wünschová, p. Polesný

Přítomni: Mgr. Černá, Mgr. Husák, Mgr. Železný, Bc. Skálová, p. Karika, Ing. Outlá, MUDr. Moudrá Wünschová, p. Polesný MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor školství, kultury, sportu a sociálních služeb Oddělení podpory školství, kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem Zápis z 9. mimořádného

Více

Akční plán k realizaci koncepce EVVO Karlovarského kraje na rok 2019

Akční plán k realizaci koncepce EVVO Karlovarského kraje na rok 2019 Akční plán k realizaci koncepce EVVO Karlovarského kraje na rok 2019 Stránka 1 z 16 AKTIVITA EVVO č. 19/1 Aktualizovat Akční plán EVVO Karlovarského kraje každý rok 1 Provádět aktualizaci Akčního plánu

Více

Zápis č. 5. z jednání Komise pro školství a sport Rady města Přerova. ze dne

Zápis č. 5. z jednání Komise pro školství a sport Rady města Přerova. ze dne Zápis č. 5 z jednání Komise pro školství a sport Rady města Přerova ze dne 15. 5. 2019 Přítomni: Mgr. Zdeněk Navrátil Mgr. Dagmar Bouchalová Ing. Michal Majer Mgr. Jaroslav Hýzl Mgr. Věra Žáková Ing. Tomáš

Více

Z á p i s. Jednání výboru se zúčastnili členové Zastupitelstva Královéhradeckého kraje

Z á p i s. Jednání výboru se zúčastnili členové Zastupitelstva Královéhradeckého kraje Z á p i s z 20. jednání výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 21. května 2015 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Karla Čapka 9-N2.903 Krajského

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Křenovice, konaného dne od 19:00 hodin ve společenském sále na Václavské ulici

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Křenovice, konaného dne od 19:00 hodin ve společenském sále na Václavské ulici Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Křenovice, konaného dne 31. 10. 2013 od 19:00 hodin ve společenském sále na Václavské ulici Zahájení zasedání Zasedání Zastupitelstva obce Křenovice (dále ZO )

Více

MĚSTYS DRNHOLEC. Přítomni: Ivičič Jan, Ing. Bronislav Kocman, Bc. Pavla Seveldová, Bejdák Karel, RNDr. Kalandrová Jana

MĚSTYS DRNHOLEC. Přítomni: Ivičič Jan, Ing. Bronislav Kocman, Bc. Pavla Seveldová, Bejdák Karel, RNDr. Kalandrová Jana MĚSTYS DRNHOLEC ZÁPIS Z 80. SCHŮZE RADY MĚSTYSE DRNHOLEC KONANÉ DNE 25.06.2018 V BUDOVĚ ÚŘADU MĚSTYSE DRNHOLEC Přítomni: Ivičič Jan, Ing. Bronislav Kocman, Bc. Pavla Seveldová, Bejdák Karel, RNDr. Kalandrová

Více

13. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 13.8.2012. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2.

13. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 13.8.2012. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2. 13. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 13.8.2012. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Hušek Josef, Hátle Vítězslav, Hojda Jan Omluveni: Renata Festová, Otakar Rejfek, Černý Milan, Novák

Více

U s n e s e n í. 459/18 Fotbalový klub Ústí nad Labem, a. s. 460/18 RO MP Program prevence kriminality na místní úrovni 2018 investice

U s n e s e n í. 459/18 Fotbalový klub Ústí nad Labem, a. s. 460/18 RO MP Program prevence kriminality na místní úrovni 2018 investice Statutární město Ústí nad Labem Magistrát města Ústí nad Labem U s n e s e n í 16. (mimořádné) jednání Rady města Ústí nad Labem, konané dne 15. 8. 2018 Usnesení č. 459/18-475/18 ==================================================================

Více

Zápis č. 4/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne od 18:00 hodin

Zápis č. 4/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne od 18:00 hodin OBEC VOLEČ, 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis č. 4/2015 z veřejného zasedání

Více

Zápis č. 12. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 12. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 12 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 7. 3. 2016 Přítomni: Nepřítomni: Mgr. Přemysl Dvorský, Ph.D. Mgr. Petr Kouba Mgr. Ivana Grigárková Mgr. Bc. Věra Václavíčková

Více

Zápis z jednání Rady MAS

Zápis z jednání Rady MAS Zápis z jednání Rady MAS Místo konání: Dne: Účastníci: Hosté: Omluven: Zapisovatelka: Ověřovatel: Ski areál Dlouhoňovice, objekt Chaty Rolba, první patro 7.4.2010, od 13:00 hodin Ing. Oldřich Žďárský Ing.

Více