Návrh závěrečného účtu Obce Brumov za rok 2017

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Návrh závěrečného účtu Obce Brumov za rok 2017"

Transkript

1 Návrh závěrečného účtu Obce Brumov za rok 2017 ObecBRUMOV /podle 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů! Název: Obec Brumov Sídlo:, Lomnice IČO: Obec Brumov je vedena 7 členy zastupitelstva: - starostka Ing. Jaroslava Sýsová - místostarosta Petr Merta - člen zastupitelstva Ing. Pavel Holcner - člen zastupitelstva Michal Hofirek - člen zastupitelstva Vlastislav Horák - člen zastupitelstva Mgr. Kateřina ekoušová - člen zastupitelstva Lubomír Pařízek Obec Brumov má 1 zaměstnance - účetní obce Eva Palinková Obec Brumov má 1 příspěvkovou organizaci - Základní škola Brumov Obec Brumov vede podvojné účetnictví, které se řídí zákonem č. 563/1991 Sb., jehož poslední novela je provedena zákonem č. 353/2001 s účinností od a je zpracováváno programem KEO. Rozpočtová skladba obce Brumov se řídí podle 2 odst.4 zákona č. 218/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech a o změně některých souvisejících zákonů podle 12 odst. 1 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech. Rozpočet obce Brumov byl schválen dle paragrafů Zastupitelstvem obce jako vyrovnaný dne Rozpočet příjmů byl schválen ve výši ,- Kč, rozpočet výdajů ve výši ,- Kč. Rozpočet byl vyvěšen od do Upravený rozpočet ke dni byl ve výši ,- Kč, plnění rozpočtu k bylo: rozpočet příjmů ,16 Kč, rozpočet výdajů ,28 Kč, rozpočet financování ,88 Kč. /čerpání příjmů a výdajů, financování r viz příloha č. 2/ Stav ZBÚ vedeného v Komerční bance a.s. Tišnov k k Stav účtu vedeného u ČNB Brno k k ,49 Kč ,37 Kč ,21 Kč ,21 Kč Lomnice tel.: e-rnail: obec.brumov@centrum.cz

2 Členství v Dobrovolných svazcích obcí Obec Brumov je členem dobrovolného svazku - Sdružení obcí pro realizaci plynofikace Halasovo Kunštácko se sídlem Hodonín č. 25, IČO svazku neposkytovala v roce 2017 žádný neinvestiční příspěvek na provoz a ani od nich nezískala žádný neinvestiční příspěvek - rozdělení finančního zisku za rok Dobrovolného svazku obcí Lornnicko se sídlem nám. Palackého 32, Lornnice, IČO svazku poskytla neinvestiční příspěvek na provoz v roce 2017 ve výši 2.400,- Kč. Členství v Dobrovolném svazku obcí Tišnovsko se sídlem Radniční 14, Tišnov, IČO svazku ukončila ke dni svoji činnost. Hospodářská činnost obce Brumov Obec Brumov nevede žádnou vedlejší hospodářskou účtovány v rámci rozpočtu. činnost, veškeré peněžní operace byly Rozpočtové hospodaření obce Brumov dle tříd za rok 2017 Třída Skutečnost Rozpočet % Rozpočet % schválený upravený l. Daňové příjmy 3.03l.701, , ,63 2. Nedaňové příjmy , , ,80 3. Kapitálové příjmy Přijaté transfery , , ,96 Celkem příjmy , , ,97 Rozdíl , ,50 126, ,16 5. Běžné výdaje , , ,94 -l ,72 6. Kapitálovévýdaje 19l.487, , , ,00 Celkem výdaje , , , , Změna na b.úč.-l ,88 Celkem financování , , ,88 Zástavní práva - obec Brumov nemá. Věcná břemena - bylo zřízeno věcné břemeno z důvodu zřízení elektrického vedení u pozemků p.č. 93/11 a ostatní plocha - komunikace o výměře 9576 m2 a p.č. 98/2 a 93/24 - ostatní plocha, orná plocha o výměře m2 Tvorba fondů-obec Brumov netvoří žádné fondy. Hospodaření příspěvkové organizace Základní školy Brumov Základní škola Brumov hospodařila v roce 2017 s prostředky získanými od obce Brumov jako zřizovatele s částkou ,- Kč. Výsledek hospodaření ve schvalovacím řízení ZŠ Brumov za rok 2017 byl ve výšii4.000,48 Kč. Poskytnuté příspěvky ostatním organizacím v obci Brumov ČSŽ - příspěvek ve výši 3.000,- Kč na dárkové balíčky pro děti na den dětí a na Mikulášskou besídku. JSDH Brumov - příspěvek na pohonné hmoty, refundace mezd, nákup ostatních služeb ve výši ,- Kč Lomnice tel.:

3 V roce 2017 se obci Brumov podařilo získat investiční dotaci na pořízení Čekárny na autobusové zasátvce v obci Brumov ve výši ,- Kč. Za získanou dotaci obec Brumov provedla nákup čekárny umístěné ve středu obce a osazedila nový stožár veřejného osvětlení u čekárny v celkové částce ,- Kč. Dále obec Brumov získala investiční dotaci na Dovybavení obecní knihovny Brumov ve výši ,- Kč. Za získanou dotaci obec pořídila dataprojektor-s příslušenstvím v celkové hodnotě ,- Kč. Rozpočtové hospodaření: Během roku 2017 bylo schváleno 6 rozpočtových opatření, která měnila výši rozpočtu: Dne bylo provedeno a schváleno rozpočtové opatření Č. 1 - rozpočet výdajů se zvyšuje o ,- Kč, - rozpočet výdajů se snižuje o ,- Kč. Kč OO,-Kč. Dne bylo provedeno a schváleno rozpočtové opatření Č. 2 - rozpočet příjmů se zvyšuje o ,- Kč, - rozpočet příjmů se snižuje o ,- Kč - rozpočet výdajů se zvyšuje o ,- Kč,- rozpočet výdajů se snižuje o ,- Kč Kč ,- Kč. Dne bylo provedeno a schváleno rozpočtové opatření Č. 3 - rozpočet příjmů se zvyšuje o ,- Kč, - rozpočet výdajů se zvyšuje o ,- Kč, - rozpočet výdajů se snižuje o ,- Kč. Kč ,-Kč. Dne bylo provedeno a schváleno rozpočtové opatření Č. 4 - rozpočet příjmů se zvyšuje o ,- Kč, - rozpočet výdajů se zvyšuje o ,- Kč. Kč ,-Kč. Dne bylo provedeno a schváleno rozpočtové opatření Č. 5 - rozpočet příjmů se zvyšuje o ,- Kč, - rozpočet výdajů se zvyšuje o ,- Kč. Kč ,-Kč. Dne bylo provedeno a schváleno rozpočtové opatření Č. 6 - rozpočet příjmů se zvyšuje o ,- Kč, - rozpočet výdajů se zvyšuje o ,- Kč, - rozpočet výdajů se snižuje o ,- Kč. Kč ,-. Rozpočet obce Brumov byl k vyrovnaný a Zastupitelstvem obce nebylo shledáno žádné pochybení. Vyúčtování finančních vztahů ke státnímu rozpočtu a ostatním rozpočtům veřejné úrovně: Investiční dotace z rozpočtu JMK na "Dovybavení obecní knihovny Brumov", ÚZ pol. 4122, s termínem čerpání do Dotace Kč ,- Čerpání Kč ,- Dodáno z vlastních prostředků ,- Kč. Investiční dotace z rozpočtu JMK na "Čekárna na autobusové zastávce v obci Brumov", ÚZ pol. 4122, s termínem čerpání do Dotace Kč ,- Čerpání Kč ,- Dodáno z vlastních prostředků ,- Kč. Neinvestiční dotace z rozpočtu JMK na "Výdaje jednotek sborů dobrovolných hasičů obce na rok 2017" v obci Brumov, ÚZ pol. 4116, s termínem čerpání do Dotace Kč ,- Čerpání Kč ,- Dodáno z vlastních prostředků 71,- Kč Lomnice tel.:

4 Informace o majetku obce Brumov Řádná inventarizace majetku, pohledávek a závazků byla provedena ke dni na základě příkazu starostky obce Brumov a je uložena na Obecním úřadě Brumov. Doplňující informace o majetku obce Brumov: Drobný dlouhodobý nehmotný majetek Ostatní dlouhodobý nehm. majetek Stavby Samostatné movité věci Drobný dlouhodobý hmotný majetek Pozemky Nedokončený dlouhodobý hmotný majetek Nedokončený dlouhodobý nehmotný majetek Cenné papíry Finanční majetek - zákl. běžný účet - účet u ČNB Poskytnuté provozní zálohy Pohledávky Ostatní poplatky a daně-daň z příjmu za obec Závazky Přijaté zálohy na dotace Dohadné účty aktivní Dohadné účty pasi vní Transfery a dotace Podrozvahové účty /DHDMI ,50 Kč Kč ,10 Kč ,00 Kč ,52 Kč ,00 Kč ,37 Kč ,21 Kč ,- Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,96 Kč Doplňující informace k rozvaze: Pohyby nedokončeného dlouhodobého majetku: - drobný dlouhodobý nehmotný majetek - účet nedošlo ke změně, stav k ,50 Kč. dlouhodobý nehmotný majetek - účet nedošlo ke změně, stav k ,- Kč. - nedokončený dlouhodobý nehmotný majetek - účet nedošlo ke změně, stav k O Kč - nedokončený dlouhodobý hmotný majetek - účet nedošlo ke změně, stav k ,- Kč. Pohyby dlouhodobého hmotného majetku: - stavby - účet v roce 2017 došlo k převzetí Plynovodu STL Brumov ze Sdružení obcí pro realizaci plynofikace Halasovo Kunštátsko v hodnotě ,- Kč, vybudování Čekárny na autobusové zastávce v obci Brumov v hodnotě ,- Kč, stav k ,10 Kč. - samostatné movité věci a soubory movitých věcí - účet v roce 2017 došlo k pořízení Dataprojektoru s příslušenstvím v hodnotě Kč, stav k ,- Kč. Pohyby drobného hmotného dlouhodobého majetku - účet přírůstky - nákup sporáku Amica do víceúčelové budovy, bazénového vysavače, svítilny Peli XP Led pro JSDH, 2 ks označení obce včetně vyznačení rychlosti, vánočního osvětlení rampouchů ve výši ,55 Kč, stav k ,52 Kč. Pohyby pozemků - účet směna pozemků m 2 za cenu - 46,- Kč, ; + 31 m 2 za cenu 2006,- Kč, + 3 m 2 za cenu 92,- Kč. Oprava výměry u pozemků z důvodu digitalizace map v obci Brumov došlo k převodu mapy KN-D na KM-D a došlo ke změně pozemků - úbytek 1014 m 2, nabytí m Lomnice tel.:

5 Stav k ,- Kč / m 2 /. Bankovní úvěry - obec nemá bankovní úvěr ani žádnou návratnou finanční výpomoc. Pohledávky - obec Brumov nemá k žádné pohledávky. Závazky - obec Brumov nemá k žádné závazky. Obec Brumov vlastní lesní pozemky o výměře m2, ohodnocení lesní hmoty 57,- Kč za m 2. Celková hodnota lesní hmoty je k ,- Kč. Čerpáno ze sestavy Rozvaha - bilance za období 12/2017 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Brumov za rok 2017 přezkoumané období: Přezkoumání bylo provedeno na základě žádosti obce Brumov v souladu se z.č. 420/2004 Sb. o přezkoumání hospodaření územně samosprávných celků a OSO. Uskutečnilo se dne za účasti pracovnice kontroly Krajského úřadu JMK - p. Evy Zavřelové, p. Ing. Jaroslavy Sýsové - starostky obce a Evy Palinkové, účetní obce Brumov. Navazovalo na dílčí přezkoumání ze dne Výsledek přezkoumání: Při přezkoumání hospodaření obce Brumov za rok 2017 nebyly zjištěny chyby a nedostatky. Poměrové ukazatele zjištěné při přezkoumání hospodaření: a) podíl pohledávek na rozpočtu územního celku 0% b) podíl závazků na rozpočtu územního celku O % c) podíl zastaveného majetku na celkovém majetku územního celku 0% Připomínky k návrhu závěrečného účtu mohou občané uplatnit písemně ve lhůtě stanovené dnem vyvěšení, nebo ústně na zasedání Zastupitelstva obce Brumov. Přílohy: č.l- zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2017 č.2 - inventarizační zpráva o výsledku inventarizace majetku obce Brumov za rok 2017 č.3 - sestava FIN 2-12 za období 12/2017 č.4 - výkaz zisku a ztrát za období 12/2017 č.5 - rozvaha za období 12/2017 č.6 - příloha za období 12/2017 č.7 - sestava rozvaha ZŠ Brumov 12/2017 č.8 - sestava výkaz Zisku a ztrát ZŠ Brumov 12/2017 Přílohy jsou k nahlédnutí v kanceláři obce Brumov. Vypracovala: pwjrvr-vv..., Eva Palinková - účetní obce v Brumově dne / Cqjj \\ E... C' ( t)v /; ~ la,~~u~o Za Zastupitelstvo obce Brumov'-/ Ing. Jaroslava Sýsová - starostka obce Vyvěšeno na úřední desce: Sňato z úřední desky. V elektronické podobě byl závěrečný účet obce Brumov vyvěšen dne aje stále k nahlédnutí na Lomníce tel.: e-rnail: obec.brumov@centrum.cz

Návrh závěrečného účtu Obce Brumov za rok 2012

Návrh závěrečného účtu Obce Brumov za rok 2012 Návrh závěrečného účtu Obce Brumov za rok 2012 Obec BRUMOV /podle 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů/ Název: Obec Brumov Sídlo:, 679 23 Lomnice

Více

Návrh závěrečného účtu Obce Brumov za rok 2013

Návrh závěrečného účtu Obce Brumov za rok 2013 Návrh závěrečného účtu Obce Brumov za rok 2013 ObecBRUMOV /podle 17 zákona Č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů! Název: Obec Brumov Sídlo: Brumov 98,

Více

Návrh závěrečného účtu obce Nový Ples za rok 2011

Návrh závěrečného účtu obce Nový Ples za rok 2011 Obec Nový Ples IČO: 00272892 Nový Ples 28, 551 01 Jaroměř e-mail:novy.ples@cbox.cz Návrh závěrečného účtu obce Nový Ples za rok 2011 (zpracovaný na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech

Více

Návrh závěrečného účtu obce Nový Ples za rok Zpráva o hospodaření za rok 2013

Návrh závěrečného účtu obce Nový Ples za rok Zpráva o hospodaření za rok 2013 IČO: 00272892 Obec Nový Ples Nový Ples 28, 551 01 Jaroměř e-mail:novy.ples@cbox.cz Návrh závěrečného účtu obce Nový Ples za rok 2013 (zpracovaný na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech

Více

Závěrečný účet. Údaje o obci:

Závěrečný účet. Údaje o obci: Závěrečný účet Závěrečného účtu obce Vrbičany za rok 2016 /zpracovaný na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů/ Údaje o obci: Adresa:

Více

Návrh závěrečného účtu Obce Brumov za rok 2016

Návrh závěrečného účtu Obce Brumov za rok 2016 Návrh závěrečného účtu Obce Brumov za rok 2016 Obec BRUMOV Ipodle ~ 17 zákona Č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů! Název: Obec Brumov Sídlo: Brumov 98,

Více

Obec Milíře IČ: Milíře čp Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2015

Obec Milíře IČ: Milíře čp Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2015 Obec Milíře IČ: 00573639 Milíře čp. 140 347 01 Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2015 dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů v platném znění k 31. 12. 2015 1

Více

Závěrečný účet. Návrh závěrečného účtu obce Tísek za rok 2015

Závěrečný účet. Návrh závěrečného účtu obce Tísek za rok 2015 Závěrečný účet Návrh závěrečného účtu obce Tísek za rok 2015 / zpracovaný na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů/ Údaje o obci: Adresa:

Více

Návrh závěrečného účtu obce Třemešné za rok Závěrečný účet. Zpráva o hospodaření obce za rok 2015

Návrh závěrečného účtu obce Třemešné za rok Závěrečný účet. Zpráva o hospodaření obce za rok 2015 Návrh závěrečného účtu obce Třemešné za rok 2015 Závěrečný účet Zpráva o hospodaření obce za rok 2015 /zpracovaný na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění

Více

Obec Lovčovice, Lovčovice 12, Jemnice IČO: č.ú /7940

Obec Lovčovice, Lovčovice 12, Jemnice IČO: č.ú /7940 Obec Lovčovice, Lovčovice 12, 675 31 Jemnice IČO: 48527432 e-mail: lovcovice@email.cz č.ú. 7100009231/7940 Návrh závěrečného účtu Obce Lovčovice za rok 2014. Na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

Návrh závěrečného účtu obce Žerotice za rok 2016

Návrh závěrečného účtu obce Žerotice za rok 2016 Návrh závěrečného účtu obce Žerotice za rok 2016 (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších změn a doplňků) Obec Žerotice Název účetní jednotky: Sídlo

Více

N Á V R H Z Á V Ě R E Č N É H O Ú Č T U

N Á V R H Z Á V Ě R E Č N É H O Ú Č T U N Á V R H Z Á V Ě R E Č N É H O Ú Č T U obce BUKOVINA za rok 2011 Údaje o obci: Adresa: Obec Bukovina, Bukovina čp. 31, 679 05 Křtiny Telefonické spojení: 516 439 253 Fax : 516 439 253 E-mailová adresa:

Více

Obec Koleč s částmi Mozolín a Týnec má k celkem 586 obyvatel.

Obec Koleč s částmi Mozolín a Týnec má k celkem 586 obyvatel. Závěrečný účet Návrh závěrečného účtu obce KOLEČ za rok 2014 /zpracovaný na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů/ Údaje o obci: Adresa:

Více

OBECPĚNČÍN. IČO Závěrečný účet Zpráva o hospodaření za rok 2013 Závěrečný účet za rok 2013

OBECPĚNČÍN. IČO Závěrečný účet Zpráva o hospodaření za rok 2013 Závěrečný účet za rok 2013 OBECPĚNČÍN IČO 00288616 Závěrečný účet Zpráva o hospodaření za rok 2013 Závěrečný účet za rok 2013 /zpracovaný na základě 17 zákona Č. 250/2000 Sb., o rozpočtových rozpočtů, ve znění platných předpisů!

Více

ÚDAJE O OBCI: Obec Radostín, Radostín 14, Žďár nad Sázavou. Adresa: IČ: Telefon: ID datové schránky:

ÚDAJE O OBCI: Obec Radostín, Radostín 14, Žďár nad Sázavou. Adresa: IČ: Telefon: ID datové schránky: ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE RADOSTÍN ZA ROK 2018 ÚDAJE O OBCI: Adresa: IČ: 00531847 Telefon: 566 659 071 E-mailová adresa: ou.radostin@tiscali.cz ID datové schránky: zx4ayk4 Obec Radostín, Radostín 14, 591 01

Více

Schválený Závěrečný účet obce Libice nad Cidlinou za rok 2017

Schválený Závěrečný účet obce Libice nad Cidlinou za rok 2017 Schválený Závěrečný účet obce Libice nad Cidlinou za rok 2017 Návrh předkládá: Finanční výbor ve složení: Ing. Jaroslav Vondruška Pavel Lednický Milan Kožíšek Obsah: -údaje dle 17 zákona č. 250/2000 Sb.,

Více

Závěrečný účet Svazku obcí Cidlina za rok 2014

Závěrečný účet Svazku obcí Cidlina za rok 2014 Návrh Závěrečný účet Svazku obcí Cidlina za rok 2014 Návrh předkládá : Jaroslava Vojtíšková předseda svazku Obsah závěrečného účtu: 1) Výkaz pro hodnocení plnění rozpočtu územních samosprávných celků za

Více

KOMENTÁŘ K ZÁVĚREČNÉMU ÚČTU OBCE LABUTY ZA ROK 2016

KOMENTÁŘ K ZÁVĚREČNÉMU ÚČTU OBCE LABUTY ZA ROK 2016 Obec Labuty, Labuty č. 30, 696 48 JEŽOV okres Hodonín KOMENTÁŘ K ZÁVĚREČNÉMU ÚČTU OBCE LABUTY ZA ROK 2016 Obsah: 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE 2. ROZPOČET ROKU 2016 3. ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ ROKU 2016 4. ROZPOČOVÝ VÝHLED

Více

Závěrečný účet. Zpráva o hospodaření obce za rok 2014 Návrh závěrečného účtu obce Třemešné za rok 2014

Závěrečný účet. Zpráva o hospodaření obce za rok 2014 Návrh závěrečného účtu obce Třemešné za rok 2014 Závěrečný účet Zpráva o hospodaření obce za rok 2014 Návrh závěrečného účtu obce Třemešné za rok 2014 /zpracovaný na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění

Více

Obec Láz Láz 7 26241 Bohutín IČ: 00242608

Obec Láz Láz 7 26241 Bohutín IČ: 00242608 Obec Láz Láz 7 26241 Bohutín IČ: 00242608 Závěrečný účet obce za rok 2012 Zpracovaný na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů Zpracovala:

Více

Návrh závěrečného účtu obce Třemešné za rok Závěrečný účet. Zpráva o hospodaření obce za rok 2018

Návrh závěrečného účtu obce Třemešné za rok Závěrečný účet. Zpráva o hospodaření obce za rok 2018 Návrh závěrečného účtu obce Třemešné za rok 2018 Závěrečný účet Zpráva o hospodaření obce za rok 2018 /zpracovaný na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění

Více

Závěrečný účet OBCE MALENICE za rok 2012

Závěrečný účet OBCE MALENICE za rok 2012 Obec Malenice, Na Návsi 98, 387 06 Malenice IČ 00251461, DIČ CZ00251461 e-mail: ou@obecmalenice.cz, www.obecmalenice.cz tel./fax: 383 371 035 Závěrečný účet OBCE MALENICE za rok 2012 1 Přílohy : Příloha

Více

508 obyvatel v obci Hospozín a v osadě Hospozínek. Obec Hospozín je členem Dobrovolného svazku obcí Přemyslovské Střední Čechy.

508 obyvatel v obci Hospozín a v osadě Hospozínek. Obec Hospozín je členem Dobrovolného svazku obcí Přemyslovské Střední Čechy. Závěrečný účet Návrh závěrečného účtu obce Hospozín za rok 2016 /zpracovaný na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů/ Údaje o obci:

Více

Závěrečný účet obce Lhota za rok 2016

Závěrečný účet obce Lhota za rok 2016 Závěrečný účet obce Lhota za rok 2016 Obec Lhota, IČ 00636347, podle 17, odst. 6, zákona č. 250/2000 sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a zákona č. 128/2000 Sb. o obcích ve znění pozdějších

Více

Návrh Závěrečného účtu obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2015

Návrh Závěrečného účtu obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2015 Návrh Závěrečného účtu obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2015 (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších změn a doplňků) Obec Vevčice Název účetní jednotky:

Více

Závěrečný účet OBCE PODBŘEŽICE ROK 2016

Závěrečný účet OBCE PODBŘEŽICE ROK 2016 Závěrečný účet OBCE PODBŘEŽICE ROK 2016 Vyvěšeno elektronická i úřední deska Vyvěšeno: 27. 3. 2017 Sňato: po schválení ZO Schváleno: Tento návrh se po schválení stává Závěrečným účtem obce Podbřežice.

Více

Závěrečný účet obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2018

Závěrečný účet obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2018 Závěrečný účet obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2018 (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších změn a doplňků) Obec Vevčice Název účetní jednotky:

Více

Návrh Závěrečného účtu Obce Rovečné za rok 2018 IČO:

Návrh Závěrečného účtu Obce Rovečné za rok 2018 IČO: Návrh Závěrečného účtu Obce Rovečné za rok 2018 IČO: 00295281 - dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů - dle 43 zákona č. 128/2000 Sb., o

Více

Závěrečný účet Obce KŘTĚNOV za rok 2014

Závěrečný účet Obce KŘTĚNOV za rok 2014 Závěrečný účet Obce KŘTĚNOV za rok 2014 (podle 17 zákona č. 250/200 Sb. O rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Název: Obec Křtěnov Sídlo: Křtěnov 17, 679 74 Olešnice IČ:

Více

OBEC BOROVNÍK Borovník 23, Křižanov, IČ:

OBEC BOROVNÍK Borovník 23, Křižanov, IČ: OBEC BOROVNÍK Borovník 23, 594 51 Křižanov, IČ: 00599310 ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE BOROVNÍK ZA ROK 2017 (zpracovaný na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění

Více

Závěrečný účet obce Láz za rok 2014

Závěrečný účet obce Láz za rok 2014 Obec Láz, Láz 219, 26241 Bohutín, IČ: 00242608 Závěrečný účet obce Láz za rok 2014 Zpracovaný na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů

Více

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE TVOŘIHRÁZ ZA ROK 2016

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE TVOŘIHRÁZ ZA ROK 2016 Obec Tvořihráz Tvořihráz 169 671 34 Horní Dunajovice IČ 00637068 NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE TVOŘIHRÁZ ZA ROK 2016 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

Závěrečný účet obce Nový Jáchymov za rok 2013

Závěrečný účet obce Nový Jáchymov za rok 2013 Závěrečný účet obce Nový Jáchymov za rok 2013 Dle ustanovení zákona 250/2000Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů jsou údaje o ročním hospodaření územního samosprávného celku po ukončení kalendářního

Více

Návrh závěrečného účtu obce Křižanovice u Vyškova

Návrh závěrečného účtu obce Křižanovice u Vyškova Obec Křižanovice u Vyškova IČO : 00375349 Návrh závěrečného účtu obce Křižanovice u Vyškova Součástí závěrečného účtu za rok 2010,který bude schvalovat zastupitelstvo Křižanovice u Vyškova na svém zasedání

Více

Počet obyvatel k : Koleč - 540, Mozolín - 30, Týnec Obec Koleč s částmi Mozolín a Týnec má k celkem 597 obyvatel.

Počet obyvatel k : Koleč - 540, Mozolín - 30, Týnec Obec Koleč s částmi Mozolín a Týnec má k celkem 597 obyvatel. Závěrečný účet Návrh závěrečného účtu obce KOLEČ za rok 2012 /zpracovaný na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů/ Údaje o obci: Adresa:

Více

Závěrečný účet. Zpráva o hospodaření za rok 2009 - návrh závěrečného účtu. Města Staré Město za rok 2009

Závěrečný účet. Zpráva o hospodaření za rok 2009 - návrh závěrečného účtu. Města Staré Město za rok 2009 Závěrečný účet Zpráva o hospodaření za rok 2009 - návrh závěrečného účtu Města Staré Město za rok 2009 Adresa: Město Staré Město, nám. Osvobození č. 166, 788 32 Staré Město Tel.: 583 239 222 Fax: 583 285

Více

1) úvod ) plnění rozpočtu příjmů ) plnění rozpočtu výdajů ) plnění rozpočtu financování ) rozpočtové opatření...

1) úvod ) plnění rozpočtu příjmů ) plnění rozpočtu výdajů ) plnění rozpočtu financování ) rozpočtové opatření... Návrh Závěrečného účtu DSO Čistší střední Podyjí za rok 2017 dle 39 odst. 6 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších předpisů 1) úvod... 2 2) plnění rozpočtu

Více

Závěrečný účet Obce Rovečné za rok 2017 IČO:

Závěrečný účet Obce Rovečné za rok 2017 IČO: Závěrečný účet Obce Rovečné za rok 2017 IČO: 00295281 - dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů - dle 43 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích,

Více

, ,- 0, , ,-

, ,- 0, , ,- Obec TetČice Palackého 177 664 17 Tetčice Ičo : 44947917 Bankovní spojení: 32125-641/0100 účet zřízen u Komerční Banky Rosice E-mail: obecoiuetcice.cz Závěrečný účet obce Tetčice za rok 2012 Na základě

Více

Závěrečný účet Městyse Žernov za rok 2016

Závěrečný účet Městyse Žernov za rok 2016 Závěrečný účet Městyse Žernov za rok 2016 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Údaje o obci: Adresa: Městys Žernov, Žernov 112, 552 03 Česká

Více

Závěrečný účet obce Horní Tošanovice za rok 2013

Závěrečný účet obce Horní Tošanovice za rok 2013 Závěrečný účet obce Horní Tošanovice za rok 2013 1) Údaje o plnění příjmů a výdajů rozpočtu za rok 2013 Obec Horní Tošanovice hospodařila v roce 2013 dle schváleného rozpočtu, který byl schválen dne 17.12.

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE NEVRATICE ZA ROK 2014

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE NEVRATICE ZA ROK 2014 ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE NEVRATICE ZA ROK 2014 podle ustanovení 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů 1. Plnění rozpočtu příjmů a výdajů obce:

Více

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU Svazku obcí Moravia za rok 2012

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU Svazku obcí Moravia za rok 2012 Svazek obcí Moravia, 671 38 Višňové 212, okres Znojmo, IČ: 70947121, tel./fax: 515 339 130, e-mail: vladimir.korek@visnove.cz NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU Svazku obcí Moravia za rok 2012 (dle 17 zákona č. 250/2000

Více

Návrh Závěrečného účtu města Rabí za rok 2014 ( 17 zákona č.250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů )

Návrh Závěrečného účtu města Rabí za rok 2014 ( 17 zákona č.250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů ) Návrh Závěrečného účtu města Rabí za rok 2014 ( 17 zákona č.250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů ) Město Rabí, Rabí 57, 342 01 Sušice Tel.: 376596252, 731264220,

Více

Závěrečný účet obce Loděnice za rok 2016 IČ: sestavený ke dni ,

Závěrečný účet obce Loděnice za rok 2016 IČ: sestavený ke dni , Závěrečný účet obce Loděnice za rok 2016 IČ: 00233510 sestavený ke dni 31. 12. 2016, schválený Zastupitelstvem obce Loděnice dne 28. 6. 2017 (Obsah a náležitosti závěrečného účtu jsou dané 17 zákona č.

Více

Návrh závěrečného účtu obce Olbramice za rok 2015

Návrh závěrečného účtu obce Olbramice za rok 2015 Návrh závěrečného účtu obce Olbramice za rok 2015 Závěrečný obce Olbramice je sestaven v souladu s ustanovením 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných

Více

Obec Milíře IČ: Milíře čp Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2016

Obec Milíře IČ: Milíře čp Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2016 Obec Milíře IČ: 00573639 Milíře čp. 140 347 01 Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2016 dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů v platném znění k 31. 12. 2016 1

Více

Závěrečný účet obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2017

Závěrečný účet obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2017 , okr. Znojmo za rok 2017 (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších změn a doplňků) Obec Vevčice Název účetní jednotky: Sídlo účetní jednotky: Vevčice

Více

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU Návrh závěrečného účtu obce Pozdeň za rok 2011 /zpracovaný na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů/ Údaje

Více

Návrh Závěrečný účet obce Libice nad Cidlinou za rok 2014.

Návrh Závěrečný účet obce Libice nad Cidlinou za rok 2014. Návrh Závěrečný účet obce Libice nad Cidlinou za rok 2014. Návrh předkládá: Finanční výbor ve složení: Ing. Jaroslav Vondruška Pavel Lednický Milan Kožíšek Obsah: -údaje dle 17 zákona č. 250/2000 Sb.,

Více

OBEC Chotiměř, Lovosice IČO: Návrh Závěrečného účtu obce za rok 2015

OBEC Chotiměř, Lovosice IČO: Návrh Závěrečného účtu obce za rok 2015 OBEC Chotiměř, 410 02 Lovosice IČO:556211 Návrh Závěrečného účtu obce za rok 2015 V souladu se zákonem č. 250/2007 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších předpisů dle 17,

Více

Závěrečný účet Obce Krhov za rok 2017

Závěrečný účet Obce Krhov za rok 2017 Závěrečný účet Obce Krhov za rok 2017 Název: OBEC KRHOV Sídlo: Krhov 25, 675 55 Krhov Právní forma: územně samosprávný celek Předmět činnosti: stanoveno předpisem 128/2000 Sb., všeobecná správa IČO: 003

Více

Závěrečný účet obce Královice za rok 2010

Závěrečný účet obce Královice za rok 2010 Závěrečný účet obce Královice za rok 2010 (zpracovaný na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů) Údaje o obci: Adresa: Obec Královice,

Více

Návrh závěrečného účtu obce Osová Bítýška za rok 2017

Návrh závěrečného účtu obce Osová Bítýška za rok 2017 Návrh závěrečného účtu obce Osová Bítýška za rok 2017 V souladu s ustanovením 17 odst. 1-7 zákona 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů zveřejňuje Obec Osová Bítýška návrh závěrečného

Více

Závěrečný účet OBCE MALENICE za rok 2014

Závěrečný účet OBCE MALENICE za rok 2014 Obec Malenice, Na Návsi 98, 387 06 Malenice IČ 00251461, DIČ CZ00251461 e-mail: ou@obecmalenice.cz, www.obecmalenice.cz tel./fax: 383 371 035 Závěrečný účet OBCE MALENICE za rok 2014 1 Přílohy : Příloha

Více

OBEC VIDIM IČ:

OBEC VIDIM IČ: OBEC VIDIM IČ: 00662313 ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE VIDIM ZA ROK 2016 (SCHVÁLENÝ) zpracovaný na základě zákona č. 250/2000 sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ÚDAJE O OBCI: Adresa: Vidim 45, 277 21

Více

Počet obyvatel k : obyvatel v obci Hospozín obyvatel v osadě Hospozínek

Počet obyvatel k : obyvatel v obci Hospozín obyvatel v osadě Hospozínek Závěrečný účet Návrh závěrečného účtu obce Hospozín za rok 2014 /zpracovaný na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů/ Údaje o obci:

Více

SCHVÁLENÝ ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ZA ROK 2017

SCHVÁLENÝ ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ZA ROK 2017 OBEC KOZLANY KOZLANY 12 675 02 KONĚŠÍN IČO: 00377759 SCHVÁLENÝ ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ZA ROK 2017 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1) Údaje

Více

Závěrečný účet obce Střevač za rok 2014

Závěrečný účet obce Střevač za rok 2014 Závěrečný účet obce Střevač za rok 2014 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1. Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2014 ( údaje jsou

Více

Návrh závěrečného účtu obce Prosiměřice za rok 2005

Návrh závěrečného účtu obce Prosiměřice za rok 2005 Návrh závěrečného účtu obce Prosiměřice za rok 2005 (v rozpočtovém hospodaření) Účetní závěrka - výsledek hospodaření obce za rok 2005 Přijaté dotace Neinvestiční přijaté dotace ze SR v rámci souhrnného

Více

Obec Okrouhlá, Okrouhlá č. p. 47, Okrouhlá

Obec Okrouhlá, Okrouhlá č. p. 47, Okrouhlá Obec Okrouhlá, Okrouhlá č. p. 47, Okrouhlá Závěrečný účet obce Okrouhlá za rok 2016 ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE OKROUHLÁ ZA ROK 2016 (v souladu se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů

Více

Závěrečný účet Obce Žernov za rok 2010

Závěrečný účet Obce Žernov za rok 2010 Závěrečný účet Obce Žernov za rok 2010 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Údaje o obci: Adresa: Obec Žernov, Žernov 112, 552 03 Česká

Více

Návrh závěrečného účtu za rok 2017

Návrh závěrečného účtu za rok 2017 Obec Olší Návrh závěrečného účtu za rok 2017 sestavený ke dni 31.12.2017 Na základě 17 zákona č. 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů, zveřejňuje obec Olší

Více

Návrh Závěrečný účet obce Horní Tošanovice za rok 2012

Návrh Závěrečný účet obce Horní Tošanovice za rok 2012 Návrh Závěrečný účet obce Horní Tošanovice za rok 2012 1) Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2012 ( údaje jsou v tis.kč) Obec Horní Tošanovice hospodařila v roce 2012 dle schváleného rozpočtu, který

Více

Návrh závěrečného účtu Obce Dušníky za rok 2014

Návrh závěrečného účtu Obce Dušníky za rok 2014 Návrh závěrečného účtu Obce Dušníky za rok 2014 Legislativa Obsah a náležitosti závěrečného účtu jsou dané paragrafem 17 zákona č.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších

Více

Rozpočet obce byl schválen dne 24.11.2011, usnesení č. 10/1/3/2011 ve výši 8.854.000,-- Kč. Údaje jsou uvedeny v Kč (zaokrouhleno na koruny).

Rozpočet obce byl schválen dne 24.11.2011, usnesení č. 10/1/3/2011 ve výši 8.854.000,-- Kč. Údaje jsou uvedeny v Kč (zaokrouhleno na koruny). Závěrečný účet obce Bohuslavice nad Vláří za rok 2012 / 17 zákona č. 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 128/2000Sb., o obcích ve znění pozdějších

Více

Závěrečný účet Města Oloví za rok 2014

Závěrečný účet Města Oloví za rok 2014 Závěrečný účet Města Oloví za rok 2014 V souladu se zákonem č.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších předpisů dle 17, předkládá Město Oloví k projednání závěrečný

Více

Závěrečný účet obce VLASATICE za rok 2013

Závěrečný účet obce VLASATICE za rok 2013 Závěrečný účet obce VLASATICE za rok 2013 Na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů zveřejňuje obec Vlasatice návrh na závěrečný účet obce za r. 2013: l) Plnění příjmů

Více

Závěrečný účet obce Hostěnice za rok 2013 (podle 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů)

Závěrečný účet obce Hostěnice za rok 2013 (podle 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů) Závěrečný účet obce Hostěnice za rok 2013 (podle 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů) Obsah: 1) Údaje o plnění příjmů a výdajů rozpočtu 2) Stavy a obraty na bankovních

Více

Závěrečný účet městyse Kounice za rok NÁVRH

Závěrečný účet městyse Kounice za rok NÁVRH Závěrečný účet městyse Kounice za rok 2014 - NÁVRH Zastupitelstvo městyse Kounice na svém jednání č... dne.2015 schválilo závěrečný účet městyse Kounice, a to v této podobě: 1. údaje o plnění rozpočtu

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE BOŘISLAV ZA ROK 2017

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE BOŘISLAV ZA ROK 2017 ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE BOŘISLAV ZA ROK 2017 Účetní jednotka Obec Bořislav Sídlo Bořislav 20, 415 01 Teplice IČ 00266248 DIČ 00266248 Starosta obce Aleš Navara 1) Zákonná úprava Obsah a náležitosti závěrečného

Více

Závěrečný účet obce Starý Kolín za rok schválen

Závěrečný účet obce Starý Kolín za rok schválen Závěrečný účet obce Starý Kolín za rok 2017 - schválen Obsah a náležitosti závěrečného účtu jsou dané 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů.

Více

Závěrečný účet Městyse Žernov za rok 2015

Závěrečný účet Městyse Žernov za rok 2015 Závěrečný účet Městyse Žernov za rok 2015 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Údaje o obci: Adresa: Městys Žernov, Žernov 112, 552 03 Česká

Více

1) úvod ) plnění rozpočtu příjmů ) plnění rozpočtu výdajů ) plnění rozpočtu financování ) rozpočtové opatření...

1) úvod ) plnění rozpočtu příjmů ) plnění rozpočtu výdajů ) plnění rozpočtu financování ) rozpočtové opatření... Závěrečný účet DSO Čistší střední Podyjí za rok 2015 dle 39 odst. 6 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších předpisů 1) úvod... 2 2) plnění rozpočtu příjmů...

Více

H R A D Č A N Y Hradčany č.p. 64, p. Radslavice IČ: tel/fax: mobil:

H R A D Č A N Y Hradčany č.p. 64, p. Radslavice IČ: tel/fax: mobil: O B E C H R A D Č A N Y Hradčany č.p. 64, 751 11 p. Radslavice IČ: 00636282 tel/fax: 581 791 260 mobil: 777 508 649 e-mail: ouhradcany@seznam.cz Účetní závěrka obce za rok 2015 Zpracovaný na základě zákona

Více

Závěrečný účet obce Velké Žernoseky za rok 2012 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů)

Závěrečný účet obce Velké Žernoseky za rok 2012 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Závěrečný účet obce Velké Žernoseky za rok 2012 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1. Rozpočet příjmů a výdajů obce Rozpočet příjmů a

Více

Návrh. Závěrečný účet OBCE PODBŘEŽICE ROK 2014

Návrh. Závěrečný účet OBCE PODBŘEŽICE ROK 2014 Návrh Závěrečný účet OBCE PODBŘEŽICE ROK 2014 Vyvěšeno elektronická i úřední deska Vyvěšeno: Sňato: Schváleno: Návrh Závěrečný účet obce Podbřežice za rok 2014 ( 17 zákona č. 250/2000Sb., o rozpočtových

Více

Závěrečný účet OBCE Kostelec u Holešova za rok 2016

Závěrečný účet OBCE Kostelec u Holešova za rok 2016 Závěrečný účet obce Kostelec u Holešova za rok 2016 Stránka 1 z 6 OBSAH: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Název: Sídlo: IČ: DIČ: Závěrečný účet OBCE Kostelec u Holešova za rok 2016 ( v Kč) Sestavený ke dni 31.12.

Více

Závěrečný účet. Obce Pravlov za rok 2018

Závěrečný účet. Obce Pravlov za rok 2018 Závěrečný účet Obce Pravlov za rok 2018 Obsah: 1.Plnění rozpočtu 2.Tvorba a použití fondů 3.Výsledek hospodaření 4.Vyúčtování přijatých dotací 5. Vyúčtování poskytnutých dotací 6.Hospodářská činnost obce

Více

KOMENTÁŘ K ZÁVĚREČNÉMU ÚČTU OBCE TEREZÍN ZA ROK 2016

KOMENTÁŘ K ZÁVĚREČNÉMU ÚČTU OBCE TEREZÍN ZA ROK 2016 Obec Terezín, IČ: 00488461 Terezín 78, 696 14 Čejč KOMENTÁŘ K ZÁVĚREČNÉMU ÚČTU OBCE TEREZÍN ZA ROK 2016 Obsah: 1. Úvod 2. Plnění příjmů a výdajů 3. Hospodaření s majetkem 4. Vyúčtování finančních prostředků

Více

Návrh Závěrečného účtu obce Prštice za rok 2016

Návrh Závěrečného účtu obce Prštice za rok 2016 Návrh Závěrečného účtu obce Prštice za rok 2016 Závěrečný účet obce je zpracováván na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v platném znění. Jsou zde obsaženy údaje

Více

Obec Horní Heřmanice, Horní Heřmanice 13, Rudíkov IČO: Schválený Závěrečný účet obce Horní Heřmanice za rok 2018

Obec Horní Heřmanice, Horní Heřmanice 13, Rudíkov IČO: Schválený Závěrečný účet obce Horní Heřmanice za rok 2018 Obec Horní Heřmanice, Horní Heřmanice 13, 675 05 Rudíkov IČO: 00376965 Schválený Závěrečný účet obce Horní Heřmanice za rok 2018 V souladu se zákonem č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních

Více

OBEC Chotiměř, Lovosice IČO: Návrh Závěrečného účtu obce za rok 2014

OBEC Chotiměř, Lovosice IČO: Návrh Závěrečného účtu obce za rok 2014 OBEC Chotiměř, 410 02 Lovosice IČO:556211 Návrh Závěrečného účtu obce za rok 2014 V souladu se zákonem č. 250/2007 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších předpisů dle 17,

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ZA ROK NÁVRH

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ZA ROK NÁVRH OBEC HOSTIŠOVÁ, Hostišová 100, 763 01, IČ: 00568562 ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ZA ROK 2015 - NÁVRH dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů 1) Údaje

Více

Návrh závěrečného účtu obce Lesná za rok 2014

Návrh závěrečného účtu obce Lesná za rok 2014 Návrh závěrečného účtu obce Lesná za rok 2014 (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších změn a doplňků) 1) Rozpočtové hospodaření Zastupitelstvo obce

Více

Závěrečný účet Obce Žernov za rok ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů)

Závěrečný účet Obce Žernov za rok ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Závěrečný účet Obce Žernov za rok 2009 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Údaje o obci: Adresa: Obec Žernov, Žernov 112, 552 03 Česká

Více

Návrh Závěrečný účet obce Horní Tošanovice za rok 2011

Návrh Závěrečný účet obce Horní Tošanovice za rok 2011 Návrh Závěrečný účet obce Horní Tošanovice za rok 2011 1) Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2011 ( údaje jsou v tis.kč) Obec Horní Tošanovice hospodařila v roce 2011 dle schváleného rozpočtu, který

Více

Návrh závěrečného účtu obce Hudlice za rok IČO:

Návrh závěrečného účtu obce Hudlice za rok IČO: Návrh závěrečného účtu obce Hudlice za rok 2012 - IČO: 00233285 (zpracovaný na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů v platném znění) Adresa: Obec Hudlice, Jungmannova

Více

1. CELKOVÝ VÝSLEDEK HOSPODAŘENÍ V ROCE Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2016

1. CELKOVÝ VÝSLEDEK HOSPODAŘENÍ V ROCE Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2016 / 17 zákona č.250/200sb.,o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších předpisů/ Obec Chlum 675 07 Čechtín IČO 00377309 Telefonické spojení: 568 881 160 E-mailová adresa: info@obecchlum.cz

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE DVORCE. za rok 2017

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE DVORCE. za rok 2017 Č. j.: OUDV-1370/2018-Or EČ: 1527 ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE DVORCE za rok 2017 podle ustanovení 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů 1. Plnění

Více

KOMENTÁŘ K ZÁVĚREČNÉMU ÚČTU OBCE LABUTY ZA ROK 2014

KOMENTÁŘ K ZÁVĚREČNÉMU ÚČTU OBCE LABUTY ZA ROK 2014 Obec Labuty, Labuty č. 30, 696 48 JEŽOV okres Hodonín KOMENTÁŘ K ZÁVĚREČNÉMU ÚČTU OBCE LABUTY ZA ROK 2014 Obsah: 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE 2. ROZPOČET ROKU 2013 3. ROZPOČTOVÁ OPTAŘENÍ ROKU 2013 4. ROZPOČOVÝ VÝHLED

Více

Závěrečný účet za rok 2017

Závěrečný účet za rok 2017 Obec Olší Závěrečný účet za rok 2017 sestavený ke dni 31.12.2017 Na základě 17 zákona č. 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů, zveřejňuje obec Olší Závěrečný

Více

NÁVRH Závěrečného účtu obce Lhota za rok 2017

NÁVRH Závěrečného účtu obce Lhota za rok 2017 NÁVRH Závěrečného účtu obce Lhota za rok 2017 Obec Lhota, IČ 00636347, podle 17, odst. 6, zákona č. 250/2000 sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a zákona č. 128/2000 Sb. o obcích ve znění pozdějších

Více

Z Á V Ě R E Č N Ý ÚČE T Z A R O K

Z Á V Ě R E Č N Ý ÚČE T Z A R O K Z Á V Ě R E Č N Ý ÚČE T Z A R O K 2 0 1 7 V souladu se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších předpisů dle 17, předkládá Zastupitelstvo obce Stružná Závěrečný

Více

Závěrečný účet za rok 2017 (návrh)

Závěrečný účet za rok 2017 (návrh) Závěrečný účet za rok 2017 (návrh) ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů) Sestavený ke dni 31.12.2017 Údaje o organizaci Název : Bruntálsko Sídlo : nám. Míru 60/11, 792

Více

N Á V R H Závěrečného účtu obce Nedakonice za rok 2014

N Á V R H Závěrečného účtu obce Nedakonice za rok 2014 N Á V R H Závěrečného účtu obce Nedakonice za rok 2014 (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů) Finanční hospodaření obce v roce 2014 Zastupitelstvo

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ÚHLEJOV ZA ROK 2013 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů)

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ÚHLEJOV ZA ROK 2013 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ÚHLEJOV ZA ROK 2013 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1. HOSPODAŘENÍ ROZVAHA K 31. 12. 2013 AKTIVA Stav k 1. 1. 2013

Více

Závěrečný účet OBCE MALENICE za rok 2015

Závěrečný účet OBCE MALENICE za rok 2015 Obec Malenice, Na Návsi 98, 387 06 Malenice IČ 00251461, DIČ CZ00251461 e-mail: ou@obecmalenice.cz, www.obecmalenice.cz tel./fax: 383 371 035 Závěrečný účet OBCE MALENICE za rok 2015 1 Přílohy : Příloha

Více

Závěrečný účet. Obec Kostelec u Holešova. za rok 2018

Závěrečný účet. Obec Kostelec u Holešova. za rok 2018 Závěrečný účet obce Kostelec u Holešova za rok 2018 Stránka 1 z 5 Závěrečný účet OBCE Kostelec u Holešova za rok 2018 ( v Kč) Sestavený ke dni 31. 12. 2018 OBSAH: 1. Identifikační údaje 2. Inventarizace

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ŽIM ZA ROK 2015

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ŽIM ZA ROK 2015 ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ŽIM ZA ROK 2015 ÚČETNÍ JEDNOTKA OBEC ŽIM Sídlo Žim 28, 415 01 Teplice IČ 00266663 Starosta Zdeněk Haramul 1. Zákonná úprava Obsah a náležitosti závěrečného účtu obce upravují v legislativním

Více