Zápis č.5/06/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č.5/06/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne"

Transkript

1 Zápis č.5/06/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne Místo konání: zasedací místnost OÚ Volfířov Začátek: hod. Přítomno: 9 členů zastupitelstva Omluveni: A. Hudínek, V. Lojka Zasedání řídil: starosta obce ing. Ladislav Bartušek Zasedání zastupitelstva Obce Volfířov bylo zahájeno v úvodním slovem starosty obce ing. Ladislavem Bartuškem, který konstatoval,že zasedání bylo řádně svoláno a vyvěšeno. Je přítomno 9 členů zastupitelstva a zastupitelstvo je usnášeníschopné. Starosta navrhl zapisovatele a ověřovatele zápisu. Nebyly vzneseny žádné připomínky. Zapisovatel: H. Beníčková Usnesení č.1 bylo schváleno. hlasování 8/0/1 Ověřovatelé zápisu: K. Komůrka, M. Antoňů hlasování Usnesení č. 2 bylo schváleno. Starosta seznámil přítomné s návrhem programu v souladu s pozvánkou předanou členům zastupitelstva. K návrhu programu nebyly vzneseny návrhy na doplnění. 1/ Zahájení 2/ Přijatá opatření z minulého zasedání zastupitelstva 3/ Rozpočtová změna č.4,5/2015 4/ Projednání smlouvy o úhradě nadnormativních výdajů ZŠ a MŠ V. Lhota 5/ Schválení účetní závěrky za rok 2014 Obce Volfířov 6/ Schválení závěrečného účtu za rok 2014 Obce Volfířov 7/ Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2014 Obce Volfířov 8/ Návrh na uzavření smluv o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene: - Lipová 7 přípojka NN - Volfířov kabel NN

2 9/ Návrh na uzavření smlouvy o věcném břemeni k.ú. Volfířov Volfířov Posilovací kabel NN 10/ Žádost o koupi pozemku v k.ú. Brandlín u č.p.34 11/ Žádost o odkoupení části pozemku v k.ú. Brandlín 12/ Žádost o poskytnutí finančních prostředků na divadelní festival ve V.Lhotě 13/ Žádost o poskytnutí finančního příspěvku na opravu fasády kostela sv. Petra a Pavla ve Volfířově 14/ Projednání odpovědi na vyjádření zastupitelstva obce k žádosti o zohlednění vlastnického práva na parcelu v k.ú. Volfířov 15/ Žádost o projednání instalace dopravního zrcadla v místní části Řečice 16/ Projednání podnětu pro změnu územního plánu Obce Volfířov v k.ú. Šach 17/ Projednání podnětu pro změnu územního plánu Obce Volfířov v k.ú. Šach 18/ Různé 1. žádost o finanční příspěvek na požárem poškozenou nemovitost v místní části Velká Lhota 2. schválení koupi části pozemku v k.ú. Volfířov o výměře 122m 2 za cenu 20,-Kč/m 2 3. žádost o zakoupení pozemku v obci Šach 4. schválení smluv pro finanční příspěvek pro pojízdnou prodejnu a STP Studená 5. oznámení záměru pronajmout zemědělské pozemky 6. projednat aktuální změny v oblasti odměňování členů zastupitelstev 7. návrh aktualizace stanov DSO Mikroregion Dačice 8. nabídka na pronájem pohostinství v místní části Řečice 19/ Závěr Hlasování o navrženém programu Usnesení č. 3, program 5. zasedání byl schválen. Bod 2/ Přijatá opatření z minulého zasedání Místostarosta přednesl opatření z minulého /4./ zasedání, konaného dne Zastupitelstvo vzalo na vědomí opatření z minulého zasedání zastupitelstva. Bod 3/ Rozpočtová změna č. 4, 5/2015 V rámci pravomoci provedl starosta rozpočtové změny č. 4 a 5/2015.

3 Zastupitelstvo vzalo informaci o rozpočtových změnách č. 4 a 5/2015 na vědomí. Bod 4/ Úhrada nadnormativních výdajů ZŠ a MŠ V. Lhota Ředitel ZŠ a MŠ Velká Lhota předložil návrh na uzavření smlouvy o úhradě nadnormativních výdajů na platy a odvody. Obec se zavazuje uhradit škole částku ve výši ,-Kč nadnormativní výdaje na platy a odvody zaměstnanců školy za období leden srpen Jedná se o rozdíl mezi normativními prostředky přidělovanými podle skutečného počtu žáků k příslušného školního roku krajským úřadem a normativní výší prostředků, která by byla škole poskytnuta při splnění podmínek minimální naplněnosti tříd stanovené v 4.vyhlášky č.48/2005 Sb.,ve znění pozdějších předpisů. Hlasování o uzavření smlouvy na úhradu nadnormativních výdajů Usnesení č.4, zastupitelstvo schválilo uzavření smlouvy mezi ZŠ a MŠ Velká Lhota a Obcí Volfířov o úhradě nadnormativních výdajů na platy a odvody Bod 5/ Účetní závěrka 2014 Obec Volfířov předkládá zastupitelstvu ke schválení řádnou účetní závěrku za rok Hlasování o schválení účetní závěrky za rok Usnesení č.5, zastupitelstvo schválilo účetní závěrku za rok 2014, bez výhrad. Účetní závěrka bude zaslána na CSÚIS do Prahy.. Bod 6/ Závěrečný účet 2014 Obec Volfířov předkládá zastupitelstvu ke schválení závěrečný účet za rok 2014.

4 Hlasování o schválení závěrečného účtu za rok Usnesení č.6, zastupitelstvo schvaluje celoroční hospodaření Obce Volfířov, za rok 2014 a to bez výhrad. Bod 7/ Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obce Volfířov za rok 2014 Přijetí opatření k nápravě zjištěných chyb a nedostatků Přezkoumání bylo vykonáno na úřadu územního celku ve dnech /dílčí/ a /konečné/. Přezkoumané období Pověření k přezkoumání vydal Krajský úřad Jihočeského kraje. Při přezkoumání hospodaření obce za rok 2014 podle 2 a 3 zákona č. 420/2004 Sb., byly zjištěny chyby a nedostatky,které nemají závažnost nedostatků uvedených v 10 odst.3 písm. c) zákona č.420/2004 Sb. Obec přijala opatření k nápravě zjištěných chyb a nedostatků. Hlasování o výsledku přezkoumání hospodaření obce a o přijetí opatření k nápravě chyb a nedostatků Usnesení č.7, zastupitelstvo schválilo zprávu o výsledku hospodaření Obce Volfířov za rok 2014 a přijetí opatření k nápravě zjištěných chyb a nedostatků. Bod 8/ Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene: SETO,spol.s r.o. předkládá Obci Volfířov návrh na uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene souhlas s umístěním distribučního zařízení.název stavby: Lipová 7 přípojka NN.Dotčená nemovitost ve vlastnictví obce p.č.1290,k.ú.řečice kabelové vedení NN,uzemnění NN. Hlasování o uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene Usnesení č.8, zastupitelstvo schválilo uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene s názvem stavby Lipová 7 přípojka NN SETO, spol. s r.o. předkládá další návrh na uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene-souhlas, s umístěním distribučního zařízení.

5 Název stavby: Volfířov kabel NN Dotčená nemovitost ve vlastnictví obce p.č.1641/1,ze 1641/3,1641/4,1763,k.ú.Volfířov kabelové vedení NN, uzemnění NN. Hlasování o uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene Usnesení č.9, zastupitelstvo schválilo uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene s názvem stavby Volfířov kabel NN Bod 9/ Smlouva o věcném břemeni V návaznosti na dokončení stavby s názvem: Volfířov posilovací kabel NN FIERA, a.s. předkládá Obci Volfířov návrh na uzavření smlouvy o věcném břemeni č.: /002/2014-JH. Hlasování o uzavření smlouvy Usnesení č.10, zastupitelstvo schválilo uzavření smlouvy o věcném břemeni č.: /002/2014-jh Bod 10/ Žádost o koupi pozemku Obec obdržela žádost o koupi pozemku v k.ú. Brandlín p.č. 656/27 o výměře 42m 2 a dále části pozemku v k.ú.brandlín, p.č. 656/ Zastupitelstvo žádost projednalo a souhlasí se zařazením p.č. 656/27 do nabídky k prodeji. Hlasování o nabídce k prodeji p. č. 656/27 v k.ú. Brandlín. Usnesení č.11, zastupitelstvo schválilo do nabídky k prodeji p.č. 656/27 v k. ú. Brandlín U parcely č. 656/38, zastupitelstvo souhlasí pouze s prodejem části pozemku, který se nachází pod nemovitostí žadatele / je zastavěn /. Hlasování o nabídce k prodeji zastavěné části p.č. 656/38, parcela se nachází pod nemovitostí žadatele.

6 Usnesení č.12, zastupitelstvo schválilo do nabídky k prodeji, část výše uvedené parcely, která je zastavěna nemovitostí žadatele. Výměra bude upřesněna po geometrickém oddělené části p.č. 656/38 v k.ú. Brandlín. Bod 11/ Žádost o koupi pozemku Obec obdržela žádost o koupi části pozemku p.č. 661/1 v k. ú. Brandlín za účelem přístavby k rodinného domu. Hlasování o nabídce k prodeji p.č. 661/1, v kú Brandlín. Usnesení č.13, zastupitelstvo schválilo do nabídky k prodeji, část výše uvedené parcely, pro přístavbu RD. Výměra bude upřesněna po geometrickém oddělené části p.č. 6661/1 v k.ú. Brandlín. Bod 12/ Žádost divadelní festival ve Velké Lhotě. Žádost o poskytnutí finančních prostředků na divadelní festival ve Velké Lhotě zaslalo na Obec Volfířov divadlo KočéBR. Zastupitelstvo tuto žádost projednalo a navrhlo zamítnutí této žádosti. Hlasování o zamítnutí žádosti 7/0/2 Usnesení č.14, zastupitelstvo zamítlo žádost o finanční prostředky na divadelní festival ve Velké Lhotě. Bod 13/ Žádost oprava kostela Římskokatolická farnost Volfířov předložila Obci Volfířov žádost o finanční příspěvek na opravu kostela sv. Petra a Pavla ve Volfířově. Zastupitelstvo tuto žádost projednalo, konstatovalo, že žádost je velmi obecná a pro rozhodnutí o poskytnutí příspěvku nedostačující. Obec požádá o doplnění informací. Nové projednání žádosti se odkládá na příští zasedání.

7 Bod 14/ Zohlednění vlastnického práva Projednání odpovědi majitele p.č. 597 v k.ú. Volfířov k písemnému vyjádření zastupitelstva k zohlednění vlastnického práva. Zastupitelstvo projednalo návrh majitele výše jmenované parcely a navrhuje uzavření, Pachtovní smlouvy. Pověřilo místostarostu k projednání konkrétních podmínek smlouvy s majitelem parcely. Bod 15/ Dopravní zrcadlo, zpomalovací radar Žádost o instalaci dopravního zrcadla majitele domu č.34 v místní části Řečice, z důvodu špatného výhledu do vozovky. Žádost o umístění zařízení ke zpomalování vozidel na průtahu místní částí Řečice. Zastupitelstvo žádost o instalaci dopravního zrcadla projednalo, s tímto závěrem. Instalace dopravního zrcadla u nemovitosti č.p.34, je soukromou záležitostí a nesouvisí s bezpečností provozu po místních komunikacích. Hlasování o zamítnutí instalace dopravního zrcadla Obcí Volfířov Usnesení č.15, zastupitelstvo zamítlo instalaci dopravního zrcadla u soukromé nemovitosti v místní části Řečice. Instalaci zpomalovacích radarů v některých místních částech zastupitelstvo obce zvažuje. Čeká se na vhodný dotační titul, který by šel na zakoupení těchto bezpečnostních prvků použít. Hlasování o instalaci zpomalovacích zařízení Usnesení č.16, zastupitelstvo schválilo instalaci zařízení na zpomalování vozidel. Bod 16/ Podnět pro změnu územního plánu Obce Volfířov. Obec Volfířov obdržela podnět pro změnu územního plánu v k.ú. Šach. Jedná se o úpravu textové, popř. výkresové části ÚPD. / viz příloha /

8 Hlasování o podnětu pro změnu ÚP v k.u Šach, Usnesení č.17, zastupitelstvo schválilo provedení změny ÚP Obce Volfířov, v k.u. Šach, dle předloženého podnětu. Bod 17/ Podnět pro změnu územního plánu v k.ú.šach Druhý podnět pro změnu územního plánu se opět týká k.ú.šach. Jde o úpravu textové,popř.výkresové části ÚPD/viz příloha/. Hlasování o přijetí podnětu pro změnu ÚP Usnesení č.18,zastupitelstvo přijalo podnět pro změnu ÚP Obce Volfířov a předá jej Odboru územního plánování MěÚ Dačice Bod 18/Různé Žádost o finanční pomoc Majitel nemovitosti ve Velké Lhotě č.p. 45 požádal Obec Volfířov o finanční pomoc důsledkem požáru shořela celá střešní konstrukce na hospodářském stavení a částečně byla požárem zasažena i část střechy na obytné části domu. Zastupitelstvo žádost o finanční pomoc na základě živelné události projednalo. Navrhuje poskytnout finanční pomoc ve výši ,-Kč a uzavření smlouvy. Hlasování o finanční podpoře Usnesení č.19, zastupitelstvo schválilo uzavření smlouvy na poskytnutí finančního příspěvku ve výši ,-Kč, žadateli postiženému živelnou událostí Koupě části pozemku Obec Volfířov požádala majitele p.č. 112/1 v k.ú. Volfířov o prodej části této parcely do vlastnictví obce. Geometrickým plánem byla oddělena p.č.112/4 o výměře 122m 2. Dohodnutá nákupní cena, je 20,-Kč/m 2, celková částka je 2440,00- Kč. Návrh na uzavření smlouvy, na koupení, výše uvedené parcely do vlastnictví Obce Vofířov za dohodnutou kupní cenu 2440,00- Kč. Hlasování o nákupu a uzavření smlouvy KS, za výše uvedených podmínek.

9 Usnesení č.20, zastupitelstvo schválilo uzavření KS a nákup, p.č.112/4 v k.ú.volfířov/výměra 122m 2 / za cenu 20,-Kč/m 2, celkem 2440,00 Kč Zakoupení pozemku Obec obdržela žádost o zakoupení pozemku v k.ú. Šach,p.č.656/18 o výměře 10 m 2. Zastupitelstvo žádost projednalo a navrhuje výše jmenovanou parcelu zařadit do nabídky k prodeji. Hlasování o zařazení p.č. 656/18 do nabídky k prodeji Usnesení č.21, zastupitelstvo schválilo do nabídky k prodeji p.č. 656/18 v k.ú.šach o výměře 10m Schválení smluv Obec Volfířov uzavřela smlouvu s B. Pidrmanem na poskytnutý příspěvku k provozu pojízdné prodejny na rok Pan Pidrman provádí pojízdnou prodejnou zásobování místních částí Obce Volfířov Šach, Radlice, V. Lhota a Brandlín. Hlasování o uzavřené smlouvě Usnesení č.22, zastupitelstvo schválilo uzavřenou smlouvu na provoz pojízdné prodejny s B. Pidrmanem na rok Obec Volfířov předkládá k uzavřenou smlouvu s STP Studená finanční příspěvek na rok Hlasování o uzavřené smlouvě Usnesení č.23, zastupitelstvo schválilo uzavřenou smlouvu s STP Studená na poskytnutí příspěvku na rok Pronájem pozemků Zastupitelé byli informováni o blížícím se konci nájemní smlouvy s Volfířov a.s. o pronájmu obecních pozemků /9/2015/ Odměňování členů zastupitelstev Vláda ČR na svém zasedání dne schválila nařízení vlády, kterým se mění nařízení vlády č.37/2003sb.,o odměnách za výkon funkce členům zastupitelstev a to s účinností od Novela zvyšuje odměny o 3,5%.

10 Zastupitelé navrhují ponechat odměny ve stávající výši. Hlasování o návrhu. / Usnesení č.24, zastupitelstvo schválilo ponechat výši odměn zastupitelů ve stávající výši Aktualizace stanov DSO Mikroregion Dačice Starosta přednesl návrh aktualizace stanov DSO Mikroregion, kterého je Obec Volfířov členem. Mimo jiné se jedná o navýšení členského příspěvku ze 7,- Kč na 10,-Kč za každého obyvatele s platností od Hlasování o schválení aktualizace stanov a navýšení příspěvku. Usnesení č.25, zastupitelstvo schválilo aktualizaci stanov a příspěvku, DSO Mikroregion Dačicko Pronájem pohostinství- Řečice K byl ukončen provoz pohostinství v místní části Řečice. Zastupitelstvo navrhuje vypsat nové výběrové řízení na pronájem pohostinství v Řečici. Hlasování o vypsání výběrového řízení Usnesení č.26, zastupitelstvo schválilo vypsání nového výběrového řízení pronájem pohostinství v místní části Řečice Šach cesta Obec předkládá ke schválení kupní smlouvu o koupi pozemku o výměře 249m 2, který byl geometrickým plánem č /2015 v k.ú.šach oddělen z p.č. 656/2 /díl a / a nově přisloučen k pozemku p.č.613, za celkovou kupní cenu 100,-Kč. Hlasování o uzavření kupní smlouvy na koupi pozemku v k.ú. Šach. Usnesení č.27, zastupitelstvo schválilo uzavření smlouvy k nákupu pozemku v k.ú.šach o výměře 249m 2 za celkovou kupní cenu 100,-Kč Doplnění, opravě bodu zápisu č Odkup nemovitosti č.p.52 z min. zasedání zastupitelstva, dne

11 Zastupitel upozornil na formální nedostatek v zápisu z minulého zasedání zastupitelstva. V zápisu a usnesení nejsou jednoznačně uvedeny skutečnosti, o kterých bylo provedeno hlasování v tomto bodě. Starosta navrhl opravu tohoto bodu a usnesení v následujícím znění : Obec navrhuje uzavření KS na zakoupení nemovitosti včetně pozemků v k.ú. Volfířov za dohodnutou celkovou cenu ,00 Kč. Jedná se o pozemek č. st. 65, jehož součástí je stavba, č.37/2 zahrada a 37/3 ost. plocha o celkové výměře 1824 m². Záměr využití : technické zázemí Obce Volfířov / strojové vybavení / Hlasování o doplnění, opravě bodu zápisu č.11.13, v.č. usnesení z min. zasedání Usnesení č. 28, zastupitelstvo schvaluje doplnění a opravu bodu zápisu č.11.13, v.č. usnesení v tomto znění: Zastupitelstvo schvaluje uzavření KS na zakoupení nemovitosti č.p. 52 včetně pozemků v k.ú. Volfířov za dohodnutou celkovou cenu ,00 - Kč. Jedná se o pozemek č. st. 65, jehož součástí je stavba, č.37/2 zahrada a 37/3 ost. plocha o celkové výměře 1824 m². Bod 19/Závěr Starosta poděkoval všem přítomným za účast a zasedání ve ukončil. Na svém 5. zasedání konaném dne zastupitelstvo Obce Volfířov mimo jiné: - schválilo zapisovatele a ověřovatele zápisu /usnesení č.1 a 2/ - schválilo program 5. zasedání /usnesení č.3/ - vzalo na vědomí opatření z minulého/4./ zasedání ze dne vzalo na vědomí RO č.4,5/ schválilo uzavření smlouvy o úhradě nadnormativních výdajů na platy a odvody MŠ a ZŠ Velká Lhota /usnesení č.4/ - schválilo účetní závěrku za rok 2014 Obce Volfířov, bez výhrad /usnesení č.5/ - schválilo celoroční hospodaření obce za rok 2014 Obce Volfířov a to bez výhrad /usnesení č.6/ - schválilo zprávu o výsledku hospodaření Obce Volfířov za rok 2014 a přijalo opatření k nápravě zjištěných chyb a nedostatků /usnesení č.7/ - schválilo uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene s názvem stavby Lipová 7 /usnesení č. 8/

12 - schválilo uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene s názvem stavby Volfířov kaben NN /usnesení č.9/ - schválilo uzavření smlouvy o věcném břemeni č /002/2014 JH /Volfířov posilovací kabel/,/usnesení č.10/ - schválilo do nabídky k prodeji p.č.656/27 v k.ú. Brandlín /usnesení č.11/ - schválilo do nabídky k prodeji geometricky oddělených částí p.č.656/38 v k.ú. Brandlín /usnesení č.12/ - schválilo do nabídky k prodeji geometricky oddělenou část p.č.661/1 v k.ú. Brandlín /usnesení č.13/ - zamítlo divadlu Kočé BR žádost o finanční prostředky na divadelní festival ve Velké Lhotě/usnesení č.14/ - projednalo žádost Římskokatolické farnosti Volfířov o finanční příspěvek na opravu kostela sv.petra a Pavla ve Volfířově doplnění žádosti - projednalo zohlednění vlastnického práva majitele pozemku pachtovní smlouva/ konkrétní podmínky projednat s majitelem/ - zamítlo instalaci dopravního zrcadla u soukromé nemovitosti v místní části Řečice/usnesení č.15/ - schválilo instalaci zařízení na zpomalování vozidel /usnesení č.16/ - schválilo podnět pro změnu ÚP Obce Volfířov/usnesení č.17/ - schválilo podnět pro změnu ÚP Obce Volfířov /usnesení č.18/ - schválilo finanční podporu /uzavření smlouvy/soukromé osobě na základě živelné události /usnesení č.19/ - schválilo uzavření smlouvy o nákupu p.č.112/4 v k.ú.volfířov /usnesení č.20/ - schválilo do nabídky k prodeji p.č.656/18 v k.ú.šach /usnesení č.21/ - schválilo uzavřenou smlouvu na příspěvek na provoz pojízdné prodejny na rok 2015 /usnesení č.22/ - schválilo uzavřenou smlouvu s STP Studená finanční příspěvek 2015 /usnesení č.23/ - schválilo výši odměn zastupitelů/systém odměňování ponechat ve stávající výši/usnesení č.24/ - schválilo aktualizaci stanov DSO Mikroregion Dačice /usnesení č.25/ - schválilo vypsání výběrového řízení na pronájem pohostinství v Řečici /usnesení č.26/ - schválilo uzavření smlouvy o koupi pozemku v k.ú.šach /usnesení č.27/ - schválilo doplnění a opravu bodu zápisu č , vč. unesení z min. zasedání zas /usnesení č. 28/ Starosta: Ověřovatelé :

13

Zápis č.2/12/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne

Zápis č.2/12/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne Zápis č.2/12/2014 2.zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne 4.12.2014 Místo konání: zasedací místnost OÚ Volfířov Začátek: 18.05 hod. Přítomno: 10 členů zastupitelstva Omluveni: F. Novák Zasedání

Více

Zápis č. 7/09/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov, konaného dne

Zápis č. 7/09/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov, konaného dne Zápis č. 7/09/2015 7. zasedání zastupitelstva Obce Volfířov, konaného dne 18.9.2015 Místo konání: OÚ Volfířov Začátek: 18.10 hod. Přítomno: 10 členů zastupitelstva Omluveni: H. Solařová Zasedání řídil:

Více

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne 11. 4. 2016 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 11. 4. 2016 v 18.00 hodin. Přítomni: Ing. Pavlíček

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne 08. 06. 2016 Přítomni: Šulcková, Malý,

Více

Z Á P I S Z 16. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z 16. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z 16. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 21.6.2016 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn na úřední

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 13.10.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem.

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 26.6.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Přítomni: Dle presenční listiny, která tvoří nedílnou součást tohoto zápisu,

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin. Obec Ctiboř Ctiboř 70, 347 01 IČ: 00868841 Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne 29. 6. 2017 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. čas konání: od 19.00 hod. do 20.30 hod Přítomni: Rosůlek Václav, Žižka Pavel, Lukáč Petr,

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 13. dubna 2017 od 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru.

z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 13. dubna 2017 od 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru. Z Á P I S č. 16 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 13. dubna 2017 od 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru. Zapisovatel zápisu: Mareš Milan Ověřovatelé zápisu:

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 27.11.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem.

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 27.11.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 27.11.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Přítomni: Dle presenční listiny, která tvoří nedílnou součást tohoto zápisu,

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

O B E C N Í Ú Ř A D S V Ě T Í

O B E C N Í Ú Ř A D S V Ě T Í III. Veřejné zasedání zastupitelstva obce Světí přítomní členové zastupitelstva obce : Josef Honc, Luděk Čihal, Jiří Kulhánek, Jiří Krejčí, Žaneta Vestfálová Omluveni: Lenka Bednářová Dále přítomno: 10

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.4.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.4.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 12.6.2015 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 6 zastupitelů (M. Bláha omluven), 3 občané, 5 hostů Veřejné

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel ,

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel , OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 2/17 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 26.6.2017 v 18.00 hod. Místo a čas: kancelář

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne 23.5.2016 Čas: 19.05 21.15h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz.prezenční listina, 5 členů ZO Suchodol Hosté:

Více

Zápis z 37. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12. 02. 2014

Zápis z 37. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12. 02. 2014 Zápis z 37. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12. 02. 2014 Místo konání: Obecní úřad Strážkovice Začátek: 17.05 hod. Zasedání řídil: Hana Halamová Přítomni: Jan Dvořák, Hana Halamová,

Více

Z Á P I S Z 22. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z 22. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z 22. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 27.6.2017 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn na úřední

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od hodin.

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od hodin. Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 30.6.2019, od 18.00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne 12.5. 2017 v 17.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Přítomni: dle listiny přítomných (přítomno 12 členů) 1) Jednání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/2017 13. 6. 2017 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V03/2017. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 13. 6. 2017 a

Více

Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne od 18,00 hodin

Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne od 18,00 hodin Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne 4. 2. 2016 od 18,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Chleby bylo zahájeno v 18,00 hodin starostkou Ing. Lucií Šafránkovou (dále jako předsedající).

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 7.2.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 7.2.2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 7.2.2014 Č.j.:OZ 35-1/2014 Ověřovatelé zápisu: Jana Starinská, Václav Chval Zápis provedl: Veronika Houdková Přítomni: Jan Michal, Petr Havel, Václav

Více

OBEC BOROVÁ ZÁPIS Č. 4 /2015 ze zasedání zastupitelstva obce Borová, konaného ve středu dne 23.9. 2015, zasedací místnost OÚ Borová č.p.

OBEC BOROVÁ ZÁPIS Č. 4 /2015 ze zasedání zastupitelstva obce Borová, konaného ve středu dne 23.9. 2015, zasedací místnost OÚ Borová č.p. OBEC BOROVÁ ZÁPIS Č. 4 /2015 ze zasedání zastupitelstva obce Borová, konaného ve středu dne 23.9. 2015, zasedací místnost OÚ Borová č.p. 100 Zahájeno v 19:08 hodin, ukončeno v 19:45 hod. Jednání vedla

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 19. 1. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 11. 02. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Glocová Iveta Jedlička Ladislav Kosík Stanislav

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 3.6.2015 v zasedací místnosti OÚ (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od 18.00 hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pačejov bylo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křoví číslo 2/2011, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křoví číslo 2/2011, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Křoví Zastupitelstvo obce Křoví Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křoví číslo 2/2011, konaného dne 29.4.2011, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Křoví

Více

Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu

Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne 13.6. 2012 v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Přítomni: Veverka Zdenek, Bolina Bohuslav, Frýdl Petr, Červenka

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p.

U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 27.6.2016 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. 197 Zastupitelstvo městyse Prosiměřice určuje ověřovateli zápisu

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce č. 3/2013 v 17.30 hod.

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Návrh usnesení: č. 8/2016 Zastupitelstvo obce schvaluje navržený program jednání zastupitelstva obce.

Návrh usnesení: č. 8/2016 Zastupitelstvo obce schvaluje navržený program jednání zastupitelstva obce. Zápis č.3/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Šípy, které se konalo dne 17. června 2016 v pohostinství v Šípech -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne 19.5.2010 Přítomno : 7 členů ZO Zástěra Václav, Kašparová Jana, Vodrážka Miroslav, Vacek Michal, Mgr. Tumová Gabriela, Brož Ladislav, František

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 8. 6. 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

Zápis. z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne v hod. v zasedací místnosti oú

Zápis. z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne v hod. v zasedací místnosti oú Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 18. 6. 2014 v 16.30 hod. v zasedací místnosti oú Přítomni: dle prezenční listiny. Program: 1. Kontrola usnesení 2. Rozpočtové opatření

Více

Předsedkyně finančního výboru přečetla zprávu finančního výboru č. 4 ze dne 2.3.2013.

Předsedkyně finančního výboru přečetla zprávu finančního výboru č. 4 ze dne 2.3.2013. Zápis číslo 23/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 10.4.2013 Přítomni: starosta - Josef Hloužek, Petr Smejsík členové - Pavel Říhák, Pavel Nezhyba, Ing. Jaroslav Řezáč, Ing.

Více

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny.

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny. OBEC ČERNOUČEK Zápis z 01-18 zasedání Zastupitelstva obce ČERNOUČEK, které se konalo dne 13.12.2018. Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu čp.50 od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Strana 1 (celkem 6) Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Miroslav Doškař, Ing. Miroslav Cincibus, Milan

Více

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. Přítomní. Program

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. Přítomní. Program Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Křeč konaného dne 4. března 2015 od 20 00 hodin Přítomní Čamra Josef Dvořáček Milan Petrů Václav Plášil Michal Příplata Petr Radosta Jan Somerauer Milan Sváček Josef

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin.

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 12/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 24. června 2016

Zápis č. 12/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 24. června 2016 Zápis č. 12/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 24. června 2016 Místo konání: kancelář ZO Přítomni: p. Miroslav Břenda, pí.marie Šedivá, sl. Kateřina Javorská, p. Jiří Dobiáš, p. Tomáš Kukla,

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 16. 09. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Sekyra Přítomni: Antošovský Vítězslav (dostavil se v 18:40) Glocová

Více

Zápis č. 11/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Budislav

Zápis č. 11/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Budislav Zápis č. 11/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Budislav-9.6.2016 Zahájení a program Zasedání zastupitelstva obce Budislav zahájil starosta obce Ing. Roman Čížek a konstatoval, že zasedání bylo řádně

Více

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Přítomni: Bursa Radek Dudková Eva Durda Jiří Bc. Choutka Václav Mališová Jana Ing. Veverková Jitka Omluveni: Novák Vilém Zapisovatelkou

Více

Zápis č. 11/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne

Zápis č. 11/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne /2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 7. 10. 2011. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:40

Více

Zápis z valné hromady č. 2/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 2/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 2/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.6.2015 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 20:00 hodin

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 20:00 hodin Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.5.2019, od 20:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Anonymizovaný zápis Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od hodin.

Anonymizovaný zápis Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od hodin. Anonymizovaný zápis Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne 29. 1. 2019 od 18 00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Patokryje (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015 Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015 Omluveni: Neomluveni: - Hosté: - Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Obecní úřad

Více

1. Starosta přednesl zprávu o činnosti obecního úřadu od minulého zasedání obecního zastupitelstva

1. Starosta přednesl zprávu o činnosti obecního úřadu od minulého zasedání obecního zastupitelstva Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Tišnovská Nová Ves konaného dne : 7.2.2013 v 19,00 hod. v budově obecního úřadu č.p. 29 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 14. 01. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Jedlička Ladislav

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 30.5.2018 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Jiří Černoch, Stanislav Slouka, Pavel

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne 27.12.2011, od 17,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.06.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích Přítomni : JosefPrudík, Marie Procházková, Ivana Dočkalová,

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Obec Stanovice Zastupitelstvo obce Stanovice Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Stanovice konaného dne 30.6.2015, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler.

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler. Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 5 / 2019 ze dne 24. 04. 2019 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 24. 04. 2019 v 18:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Festová Renata, Hátle Vítězslav, Rejfek Otakar, Novák Milan, Hušek Josef, Mgr.Hojda Jan, Th.D. Omluveni:

Více

Zápis č.6. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdec. ze dne

Zápis č.6. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdec. ze dne Zápis č.6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 27.5. 2019 Přítomni zvolení zastupitelé: Zdeněk Mottl, Marie Ernestová, Květa Křivánková Dana Vyštejnová,, Miroslava Ungrová, Václav Mraček

Více

Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.12.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 10. 3. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková,

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 1. 6. 2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Ing. Jakub

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice konaného dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti v Hoděmyšli

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice konaného dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti v Hoděmyšli Obec Sedlice Zastupitelstvo obce Sedlice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice konaného dne 15.4.2011 v 18:00 hod. v zasedací místnosti v Hoděmyšli Přítomni : viz příloha č.1 prezenční listina

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE OBECNÍ ÚŘAD Zábřezí Řečice Dokument č.: Datum vyvěšení: Datum sejmutí: 20. 6. 2016 ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE 10. 06. 2016 Konaného dne: Ověřovatelé: Přítomní zastupitelé:

Více

ZÁPIS. 3. Zrušení bodu 9-Smlouva o poskytnutí některých informací s firmou MARIUS PEDERSEN,a.s.

ZÁPIS. 3. Zrušení bodu 9-Smlouva o poskytnutí některých informací s firmou MARIUS PEDERSEN,a.s. ZÁPIS z 33. zasedání Zastupitelstva obce Roudné, konaného dne 19.6.2014 od 18,00hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Roudné, Roudenská 120, 370 07 České Budějovice. I. Zahájení zasedání zastupitelstva.

Více

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 7.12.2018, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Brouček, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

Zápis č. 2/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Frahelž konané dne 26. 4. 2015

Zápis č. 2/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Frahelž konané dne 26. 4. 2015 Zápis č. 2/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Frahelž konané dne 26. 4. 2015 Přítomni: Petr Malecha, Jan Hešík, Pavla Malecová, Jaroslav Malec, Josef Špírek, Jiří Košina, Ladislav Kopačka, viz prezenční

Více

Z Á P I S č. 12 ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 10. června 2016 v 18:00hod. na OÚ

Z Á P I S č. 12 ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 10. června 2016 v 18:00hod. na OÚ Obec Dobšín Z Á P I S č. 12 ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 10. června 2016 v 18:00hod. na OÚ Přítomni: Jaroslav Černý, Lenka Bočková, Jiří Čech, Václav Červinka, Filip Hájek, Jaroslav

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 21. 06. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 08.06.2017, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více