ÚVOD... 1 POPIS OBSLUŽNÝCH ČÁSTÍ... 1 OBSLUHA RADIOSTANICE... 3 VOLBA KMITOČTOVÝCH PÁSEM... 4 TABULKA KMITOČTOVÝCH PÁSEM... 4 TECHNICKÉ ÚDAJE...

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ÚVOD... 1 POPIS OBSLUŽNÝCH ČÁSTÍ... 1 OBSLUHA RADIOSTANICE... 3 VOLBA KMITOČTOVÝCH PÁSEM... 4 TABULKA KMITOČTOVÝCH PÁSEM... 4 TECHNICKÉ ÚDAJE..."

Transkript

1 OBSAH ÚVOD... 1 POPIS OBSLUŽNÝCH ČÁSTÍ... 1 OBSLUHA RADIOSTANICE... 3 VOLBA KMITOČTOVÝCH PÁSEM... 4 TABULKA KMITOČTOVÝCH PÁSEM... 4 TECHNICKÉ ÚDAJE... 5 ÚVOD ALAN 42 MULTI je mnohostranná a výkonná ruční CB radiostanice. Reprezentuje současný stav vývoje v oblasti techniky pro radiové vysílání a je vybavena mnoha funkcemi, které umožňují mnohostranné využití. ALAN 42 MULTI je v současné době zřejmě jedinou ruční CB radiostanicí, kterou lze pomocí kombinace tlačítek přepnout na normu aktuální země. Stisknutím tlačítka lze zapnout podsvětlení velkého displeje a přizpůsobit čitelnost zhoršeným podmínkám viditelnosti. K radiostanici je možné externě připojit libovolné příslušenství, a tak mnohonásobně rozšířit její možnosti (např. Vox, mikrofon s reproduktorem atd.). Radiostanice je z výroby nastavena na kmitočtovém pásmu EC CEPT 40, kanály FM, 4 W. POPIS OBSLUŽNÝCH ČÁSTÍ 1) BNC konektor pro anténu Pro připojení ohebné antény, která je součástí dodávky, nebo jiných antén vhodných pro CB radiokomunikaci. 2) Ovladač squelche Ovladačem squelche nastavíte sílu přijímaných signálů nebo-li hranici, od níž uslyšíte v reproduktoru jiné radiostanice (nebo šum).

2 Abyste mohli používat co nejvyšší citlivost na příjmu, je třeba nastavit ovladač tak, aby šumy v pozadí právě zmizely. 3) Zapínání / Vypínání, ovladač hlasitosti OFF-VOL Tímto otočným ovladačem radiostanici zapnete a vypnete a nastavíte hlasitost. Hlasitost zvýšíte otáčením ve směru hodinových ručiček. 4) Konektor pro mikrofon: pro připojení externího mikrofonu s tlačítkem pro vysílání (PTT) nebo funkcí VOX. 5) Konektor pro externí reproduktor: do tohoto konektoru lze připojit externí reproduktor. 6) Klips na opasek 7) Multifunkční displej s podsvětlením Na displeji se zobrazují tyto informace: a) EMG: přímé přepnutí na kanál 9 nouzového volání b) Ukazatel kanálu (od 1 do 40) c) LOCK: uzamčení tlačítek zapnuto d) BATT: ukazatel stavu baterií e) AM/FM: ukazatel zvoleného druhu provozu f) SC: vyhledávání kanálů zapnuto g) DW: kontrola dvou kanálů (Dual Watch) h) P. S.: režim úspory baterií zapnuto i) LOW: se zobrazí, pokud je radiostanice přepnuta na nízký vysílací výkon j) Ukazatel poměrného vysílacího výkonu a výkonu při příjmu k) Ukazatel RX / TX, TX vysílání, RX příjem l) Ukazatel zvoleného kmitočtového pásma 8) Tlačítko EMG: stisknutím tlačítka je možné přepnout radiostanici přímo na kanál 9 (nouzového volání). 9) Tlačítko A/F-LCR: volba požadovaného druhu provozu (AM/FM). Nastavený druh provozu se zobrazí na displeji. Pokud zvolíte kmitočtové pásmo, které pracuje pouze v provozu FM, tlačítko A/F-LCR převezme místo funkce volby druhu provozu funkci LCR (Last Channel Recall vyvolání naposledy používaného kanálu). 10) Mikrofon: během vysílání hovořte do mikrofonu běžnou hlasitostí ze vzdálenosti asi 4 cm. 11) Tlačítko H/L: pro přepínání vysílacího výkonu. Na displeji se zobrazí právě nastavený stupeň vysílacího výkonu: High (vysoký výkon, 4 W) nebo Low (nízký výkon, 1 W). 12) Tlačítko LOCK: stisknutím tohoto tlačítka se zablokují všechna funkční tlačítka. Tím se zabrání stisknutí tlačítek způsobenému nedopatřením. Opětovným stisknutím tlačítka LOCK tlačítka odblokujete. 13) Tlačítka QUICK UP/DOWN: tlačítko QUICK UP přepíná o 10 kanálů směrem nahoru, tlačítko QUICK DOWN přepíná o 10 kanálů směrem dolů. 14) Reproduktor

3 15) Tlačítko Dual Watch: zapnutí funkce kontroly dvou kanálů (DUAL WATCH), která umožňuje současně sledovat dva libovolně zvolené kanály. Jakmile na jednom z těchto kanálů dojde k příjmu signálu, radiostanice se na tomto kanále zastaví a umožní poslech přijatého signálu. Pokud signál na delší dobu vypadne, pokračuje radiostanice přibližně po 4 sekundách opět ve střídavém přepínání mezi oběma nastavenými kanály. Nastavení kontroly dvou kanálů: - Radiostanici zapněte. - Nastavte ovladač squelche na požadovaný práh citlivosti. - Tlačítky pro volbu kanálů nastavte první z požadovaných kanálů. - Stiskněte tlačítko DW. - Tlačítky pro volbu kanálů nastavte druhý kanál. - Znovu stiskněte tlačítko DW. - Kontrolu dvou kanálů vypnete stisknutím tlačítka DW nebo tlačítka pro vysílání (PTT). 16) Tlačítko SC Aktivace funkce vyhledávání kanálů SCAN. Zapnutím režimu vyhledávání je možné automaticky vyhledávat obsazené kanály. - Nastavte šumovou bránu tak, aby šumy z pozadí právě zmizely. - Stiskněte tlačítko SC. Radiostanice spustí vyhledávání. - Vyhledávání se zastaví, jakmile je objeven obsazený kanál. - V režimu vysílání je funkce SCAN vypnuta. 17) Tlačítko []: jednorázovým stisknutím tohoto tlačítka zapnete podsvětlení displeje přibližně na 5 sekund. 18) Tlačítko pro vysílání PTT: stisknutím tlačítka PTT aktivujete vysílač radiostanice ALAN 42 MULTI. 19) Pouzdro baterie/akumulátorové baterie: pro 6 alkalických nebo NiCD článků. 20) Uchycení pro poutko na zavěšení 21) Tlačítko CHANNEL UP: stisknutím tlačítka pro volbu kanálů CHANNEL UP přepnete o jeden kanál nahoru. Delším podržením tlačítka aktivujete rychlý posun po kanálech. 22) Tlačítko CHANNEL DOWN: stisknutím tlačítka pro volbu kanálů CHANNEL DOWN přepnete o jeden kanál dolů. Delším podržením tlačítka aktivujete rychlý posun po kanálech. 23) Uzávěr pouzdra baterií/akumulátorových baterií Pouzdro baterií/akumulátorových baterií odjistíte posunutím knoflíku směrem nahoru. 24) Kontakt pro přídavnou anténu: konektor pro anténu přes adaptér palubního napětí pro mobilní provoz. OBSLUHA RADIOSTANICE 1) Do konektoru pro anténu, který se nachází na horní straně radiostanice, připojte dodávanou ohebnou anténu nebo jinou anténu vhodnou pro CB radiokomunikaci s konektorem BNC. Upevněte konektor BNC otáčením ve směru hodinových ručiček. 2) Do pouzdra pro baterie/akumulátorové baterie vložte 6 alkalických nebo NiCD článků. Dodržte správnost pólů. 3) Radiostanici zapněte a nastavte požadovanou úroveň hlasitosti. 4) Zkontrolujte, zda je šumová brána (squelch) otevřená, tj. zda je ovladač otočený až do levé krajní polohy proti směru hodinových ručiček. 5) Tlačítky UP/DOWN nebo QUICK UP/QUICK DOWN nastavte požadovaný kanál.

4 Upozornění: V případě, že kanál není možné zvolit, zkontrolujte, zda je zapnutý kanál nouzového volání (EMG) nebo funkce LOCK. Pokud tomu tak je, stiskněte ještě jednou tlačítko EMG nebo LOCK, abyste vypnuli přímé přepnutí na kanál nouzového volání. Vysílání Pro vysílání stiskněte tlačítko PTT na levé straně radiostanice. Do mikrofonu hovořte ze vzdálenost přibližně 4 až 10 cm. Radiostanice zůstane přepnutá na vysílání tak dlouho, dokud tlačítko PTT na mikrofonu znovu neuvolníte. Příjem Uvolněte tlačítko pro vysílání. Výstražné upozornění! Chraňte displej před vlhkostí a nevystavujte jej extrémním teplotám, například přímému slunečnímu světlu, jak se může stát při odložení radiostanice na odkládací desce za zadními sedadly nebo na palubní desce. VOLBA KMITOČTOVÝCH PÁSEM Při volbě kmitočtových pásem respektujte předpisy jednotlivých zemí, ve kterých budete radiostanici používat. Přepnutí nastavení země: 1) Radiostanici vypněte. 2) Radiostanici opět zapněte a současně podržte tlačítka A/F-LCR a SC. 3) Tlačítky a zvolte požadované kmitočtové pásmo (viz Tabulka kmitočtových pásem). 4) Stisknutím tlačítka A/F-LCR volbu potvrdíte. Poznámka: Pokud zvolíte kmitočtové pásmo, které pracuje pouze z provozu FM, tlačítko A/F-LCR převezme místo funkce volby druhu provozu funkci LCR (Last Channel Recall vyvolání naposledy používaného kanálu). Tabulka kmitočtových pásem Ukazatel na displeji I I2 D D2 EU EC E F UK Země Itálie, 40 kanálů, AM/FM, 4 Watt Itálie, 34 kanálů, AM/FM, 4 Watt Německo, 80 kanálů FM, 4 Watt / 12 kanálů AM, 1 Watt Německo, 40 kanálů FM, 4 Watt / 12 kanálů AM, 1 Watt Evropa, 40 kanálů FM, 4 Watt / 40 kanálů AM, 1 Watt CEPT, 40 kanálů FM, 4 Watt Španělsko, 40 kanálů AM/FM, 4 Watt Francie, 40 kanálů FM, 4 Watt / 40 kanálů AM, 1 Watt Anglie, 40 kanálů FM, 4 Watt, anglické kmitočty + EC, 40 kanálů FM, 4 Watt, kmitočty CEPT UPOZORNĚNÍ: Ve většině evropských zemí je standardní nastavení 40 kanálů FM, 4 W (EC) přijímáno. Nastavení s AM jsou povoleny pouze v určitých zemích. K tomu také viz Pokyny k použití v příloze. Upozorňujeme Vás, že v Rakousku není v současné době všeobecně povoleno používat CB radiostanice s možností přepínání zemí. Abyste předešli možnému nedorozumění, ponechte radiostanici během pobytu v Rakousku vypnutou.

5 TECHNICKÉ ÚDAJE Kanály FM, příp. podle Tabulky kmitočtových pásem technicky možný kmitočtový rozsah MHz Druhy modulace... F3E (FM), A3E (AM) Impedance antény Ohm Ext. reproduktor... 8 Ohm, 0.5 W Mikrofon... elektretový Napájení... 7,2 až 13,2 V, podle pouzdra baterií, jmenovitě 12 V externí Rozměry... 30x70x140 mm Hmotnost g (bez baterií) Citlivost při 10 db S/N μV (AM), 0.25μV (FM) Potlačení zrcadlových kmitočtů... lepší než 60 db Citlivost squelche... 0,25V-50OμV Výkon reprodukce na 8 Ohm... 0,5W při zkreslení 10 % Zkreslení reprodukce při 1000mV... 3% Přenášené NF pásmo Hz Mezifrekvence MF: MHz MF: 455 KHz Potlačení sousedních kanálů... lepší než 60 db Odběr proudu v klidovém stavu ma, běžný provoz ma, úsporný režim Vysílací výkon... 4 Watt, resp. 1 Watt AM/ 4 Watt FM Kmitočtová stabilita % Odstup rušivých signálů... lepší než 70 db Odběr proudu ma Modulace... mod. stupeň AM: 90% (+/- 5%)... zdvih FM: 2.0 KHz Změny technických údajů bez předchozího upozornění v důsledku dalšího vývoje vyhrazeny.

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE. Obj. č.: 93 03 83

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE. Obj. č.: 93 03 83 NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE Obj. č.: 93 03 83 OBSAH Strana: Úvod...2 Popis OBSLUŽNÝCH PRVKŮ...2 Montáž do automobilu...6 Připojení na zdroj napětí...7 Montáž antény...7 Obsluha radiostanice ALAN 48 EXCEL

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Monitorovací přijímač (s 5 frekvenčními pásmy včetně leteckého vysílání) Scanner FR-100. Obj. č.: 930 161

NÁVOD K OBSLUZE. Monitorovací přijímač (s 5 frekvenčními pásmy včetně leteckého vysílání) Scanner FR-100. Obj. č.: 930 161 NÁVOD K OBSLUZE Monitorovací přijímač (s 5 frekvenčními pásmy včetně leteckého vysílání) Scanner FR-100 Obj. č.: 930 161 Vysoký výkon a kompaktní design. K zvláštnostem tohoto monitorovacího přijímače

Více

Návod na obsluhu. President BILL ASC

Návod na obsluhu. President BILL ASC Návod na obsluhu President BILL ASC 1) ZAPNOUT/VYPNOUT ~ HLASITOST (VOLUME) Zapněte radiostanici: otočit knoflíkem VOL (1). Je li aktivní funkce KEY BEEP,vydá stanice pípnutí. Stanice je zapnuta Vypněte

Více

Obj.č.: 93 06 75 NÁVOD K OBSLUZE. Popis ovládacích prvků

Obj.č.: 93 06 75 NÁVOD K OBSLUZE. Popis ovládacích prvků NÁVOD K OBSLUZE Obj.č.: 93 06 75 Vážení zákazníci! Gratulujeme vám k výběru tohoto produktu. Abyste jej uchovali v dobrém stavu a aby vám perfektně sloužil co nejdéle, doporučujeme vám dodržovat následující

Více

SCC124. Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V. Uživatelská příručka

SCC124. Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V. Uživatelská příručka SCC124 Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V Uživatelská příručka Před prvním použitím si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Funkce tlačítek na

Více

BEZDRÁTOVÝ STRÁŽCE DĚTÍ BM-10 NÁVOD NA OSLUHU ČESKÝ JAZYK

BEZDRÁTOVÝ STRÁŽCE DĚTÍ BM-10 NÁVOD NA OSLUHU ČESKÝ JAZYK BEZDRÁTOVÝ STRÁŽCE DĚTÍ BM-10 NÁVOD NA OSLUHU ČESKÝ JAZYK 2 Originál prohlášení o shodě se nachází v návodě na obsluhu v anglickém jazyce, který je součástí balení. PMR Vysílač 3 OBSAH 1. POUŽITÍ BEZDRÁTOVÉHO

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 62 20 14

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 62 20 14 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 62 20 14 Pomocí této sady bezdrátově (rádiově) ovládaných síťových zásuvek zapnete a vypnete pohodlně osvětlení, ventilátory a ostatní elektrické spotřebiče z křesla, ze židle

Více

Vlastnosti a funkce. -Upozornění-

Vlastnosti a funkce. -Upozornění- Příručka uživatele Vlastnosti a funkce o Walkie Talkie hodinky o Vícekanálové zařízení (kanály se liší v různých zemích) o Dosah až 6 km dle terénu a prostředí v otevřené krajině bez překážek, profilu

Více

NÁVOD K POUŽITÍ Digitální radiobudík s projekcí PCR 407

NÁVOD K POUŽITÍ Digitální radiobudík s projekcí PCR 407 DIGITÁLNÍ RADIOBUDÍK S PROJEKCÍ PCR407 NÁVOD K POUŽITÍ Obsah návodu PŘEDSTAVENÍ...3 POPIS VÝROBKU...3 PŘÍPRAVA PŘED POUŽITÍM...6 INSTALACE BATERIÍ...6 VAROVÁNÍ PŘI VYBITÝCH BATERIÍCH...6 ZAPOJENÍ ADAPTÉRU

Více

NÁVOD K OBSLUZE Video monitorovací systém Sailor SA 6123 Obj. č.: 75 04 54

NÁVOD K OBSLUZE Video monitorovací systém Sailor SA 6123 Obj. č.: 75 04 54 NÁVOD K OBSLUZE Video monitorovací systém Sailor SA 6123 Obj. č.: 75 04 54 Video monitorovací systém Sailor SA 6123 představuje kompletní hlídací zařízení včetně televizoru. Pro individuální použití máte

Více

HX9801 / HX9802 / 9803 Návod k instalaci

HX9801 / HX9802 / 9803 Návod k instalaci ROZMĚRY: 120*80*225 CM ROZMĚRY: 100*80*225 CM ROZMĚRY: 95*95*225 CM 1 Potřebné nástroje (nejsou součástí dodávky) Zkontrolujte, máte-li připravené následující nástroje, k dispozici dostatek suchého místa

Více

TEAM EXPERT 1. 11: konektor externího reproduktoru SP, 3,5 mm 12: Napájecí kabel s pojistkou 13: anténa ANT PL

TEAM EXPERT 1. 11: konektor externího reproduktoru SP, 3,5 mm 12: Napájecí kabel s pojistkou 13: anténa ANT PL TEAM EXPERT 1 1: POW - spínač zapnutí / vypnutí 2-7: P1-6 - programovatelné otočné přepínače 8: Tlačítko nabídky FUNC + tlačítko PF1-6 změna 9: Konektor mikrofonu RJ-45 10: Kanálový volič a Funkční tlačítka

Více

VHF/UHF vodotěsné radiostanice

VHF/UHF vodotěsné radiostanice VHF/UHF vodotěsné radiostanice CE SHODA Radiostanice série HT900 má na svém štítku značku CE, potvrzující její shodu se základními poţadavky EEC direktivy na elektromagnetickou kompatibilitu. My Entel

Více

PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr Příručka

PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr Příručka PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr. 5985452 Příručka Děkujeme, že jste se rozhodli ke koupi tohoto produktu. Přečtěte si prosím pozorně a pečlivě tuto příručku před tím, než uvedete přístroj do provozu. Návod

Více

MĚŘIČ ÚROVNĚ SIGNÁLU TC 402 D

MĚŘIČ ÚROVNĚ SIGNÁLU TC 402 D MANUÁL MĚŘIČ ÚROVNĚ SIGNÁLU TC 402 D OBSAH 1. OBECNÝ POPIS 2. TECHNICKÉ ÚDAJE 3. ŘÍZENÍ A POPIS KLÁVES 3.1. Přední panel 3.2. Zadní panel 4. PROVOZNÍ INSTRUKCE 4.1. Napájecí zdroj a výměna baterie 4.2.

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Kapesní radiostanice Pocket Comm Double PMR/LPD Obj. č.: 93 03 03

NÁVOD K OBSLUZE. Kapesní radiostanice Pocket Comm Double PMR/LPD Obj. č.: 93 03 03 NÁVOD K OBSLUZE Verze 10/02 Kapesní radiostanice Pocket Comm Double PMR/LPD Obj. č.: 93 03 03 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení do provozu a k obsluze. Jestliže

Více

Baofeng UV-82. Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, Tel: ,

Baofeng UV-82. Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, Tel: , Baofeng UV-82 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení přístroje 1.1 Celkový

Více

Návod k obsluze dvoukanálové FM vysílačky F6

Návod k obsluze dvoukanálové FM vysílačky F6 Návod k obsluze dvoukanálové FM vysílačky F6 Upozornění 1. Neohýbejte anténu 2. Dodržujte vzdálenost 5cm mezi ústy a mikrofonem vysílačky 3. Vysílačku sundávejte z opasku oběma rukama 4. Zakrývejte otvor

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 34 08 24

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 34 08 24 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 34 08 24 Obsah Strana Úvod... 3 Bezpečnostní předpisy... 3 Ovládací prvky (tlačítka) a součásti přijímače... 4 Zobrazení na displeji... 5 Napájení rozhlasového přijímače pomocí

Více

SPECIFIKACE VÝKONOVÉ CHARAKTERISTIKY OBSAZENÍ TLAČÍTEK DISPLEJ PROVOZ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY NÁVOD K OBSLUZE

SPECIFIKACE VÝKONOVÉ CHARAKTERISTIKY OBSAZENÍ TLAČÍTEK DISPLEJ PROVOZ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY NÁVOD K OBSLUZE DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ CZ SPECIFIKACE VÝKONOVÉ CHARAKTERISTIKY OBSAZENÍ TLAČÍTEK DISPLEJ PROVOZ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 2 2 3 4 5 8 NÁVOD K OBSLUZE 1 INFORMACE 1. Před uvedením do provozu si prosím přečtěte tento

Více

N Á V O D K O B S L U Z E :

N Á V O D K O B S L U Z E : Uživatelský manuál N Á V O D K O B S L U Z E : Vítáme Vás ve fascinujícím světě CB vysílání a blahopřejeme Vám k zakoupení Vaší CB radiostanice Stabo XM 5003 - R. Rozhodli jste se pro špičkový komfortní

Více

Alinco DJ-S-45 CQL/S návod k použití

Alinco DJ-S-45 CQL/S návod k použití 1. Funkce a vlastnosti 39 kanálů CTCSS TOT omezení času vysílání 5 druhů vyzvánění 4 typy scanování Alinco DJ-S-45 CQL/S návod k použití 1 1 Doplňky Držák na opasek, šňůrka pro zavěšení radiostanice, návod

Více

Návod k používání radiostanice. Motorola TLKR T5

Návod k používání radiostanice. Motorola TLKR T5 Návod k používání radiostanice Motorola TLKR T5 OBSAH Bezpečnost produktu a účinky rádiového vysílání přenosných dvousměrných rádií...2 Vlastnosti...2 Ovládání a funkce...3 Displej...4 Obsah balení...5

Více

Uživatelský manuál MEI 100. Bezdrátový In Ear odposlechový systém Audio Partner s.r.o.

Uživatelský manuál MEI 100. Bezdrátový In Ear odposlechový systém Audio Partner s.r.o. Uživatelský manuál MEI 100 Bezdrátový In Ear odposlechový systém Součásti balení: Funkce vysílače MEI-100: Přední panel: 1) Zdířka pro sluchátka 2) Ovladání hlasitosti odposlechu (otočením doleva snížení

Více

Adaptér pro připojení zdrojů video signálu MI-1226. pro vozidla BMW s displejem vybaveným 10-ti pinovým LVDS konektorem

Adaptér pro připojení zdrojů video signálu MI-1226. pro vozidla BMW s displejem vybaveným 10-ti pinovým LVDS konektorem Adaptér pro připojení zdrojů video signálu MI-1226 pro vozidla BMW s displejem vybaveným 10-ti pinovým LVDS konektorem Adaptér umožňuje připojení 2 externích zdrojů video signálu, RGB signálu a kamery

Více

Uživatelský manuál T5622

Uživatelský manuál T5622 Uživatelský manuál T5622 BEZPEČNOST PRODUKTU A ÚČINKY RÁDIOVÉHO VYSÍLÁNÍ PŘENOSNÝCH RADIOSTANIC Před zahájením používání tohoto produktu si pečlivě pročtěte pokyny pro bezpečné používání, které jsou obsaženy

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 93 10 92

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 93 10 92 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 93 10 92 Obsah 2 Strana Úvod... 4 Účel použití přístroje... 4 1. Rozsah dodávky... 5 2. Vysvětlivky symbolů používaných v tomto návodu k obsluze... 5 3. Bezpečnostní předpisy (zkráceno)...

Více

Neodstraňujte kryty přístrojů, nevystavujte přístroje nadměrné vlhkosti, přímému slunečnímu svitu a zdrojům tepla.

Neodstraňujte kryty přístrojů, nevystavujte přístroje nadměrné vlhkosti, přímému slunečnímu svitu a zdrojům tepla. ; SkyFunk MRC Tento návod je určen i pro model SkyFunk MRC, který má stejné funkce i parametry, používá však v zapojení jiné konektory, viz obrázek na konci návodu. 1. Bezpečnost práce se zařízením Neodstraňujte

Více

CB radiostanice. Obj. č.: AE6490. Obj. č.: AE6491

CB radiostanice. Obj. č.: AE6490. Obj. č.: AE6491 CB radiostanice Rozsah dodávky 1 x CB radiostanice AE 6490, nebo AE 6491 1 x ruční mikrofon 1 x standardní montážní držák se šrouby 1 x držák mikrofonu 1 x montážní sada DIN (1 montážní rám DIN a 2 klíče

Více

s displejem Uživatelská příručka HY68 Sunnysoft s.r.o., distributor pro Českou republiku a Slovenskou republiku

s displejem Uživatelská příručka   HY68 Sunnysoft s.r.o., distributor pro Českou republiku a Slovenskou republiku FM Transmitter s displejem Uživatelská příručka HY68 Vlastnosti produktu 1) Připojte zařízení do autozapalovače cigaret, poté se automaticky zapne; když je v provozním stavu, obrazovka zobrazí napětí autobaterie,

Více

HOFFER OSOBNÍ RADIOSTANICE HOFFER SP - 3380 EU PŘÍRUČKA UŽIVATELE A NÁVOD K POUŽITÍ

HOFFER OSOBNÍ RADIOSTANICE HOFFER SP - 3380 EU PŘÍRUČKA UŽIVATELE A NÁVOD K POUŽITÍ HOFFER OSOBNÍ RADIOSTANICE HOFFER SP - 3380 EU PŘÍRUČKA UŽIVATELE A NÁVOD K POUŽITÍ Popis radiostanice a ovládacích prvků: 1. Anténa 2. LCD displej:: Zobrazuje vybraný kanál a symboly informující o provozním

Více

2-319-815-11(1) FM/AM radiobudík ICF-C218. Návod k obsluze. Dream Machine je obchodní značka společnosti Sony Corporation. 2007 Sony Corporation

2-319-815-11(1) FM/AM radiobudík ICF-C218. Návod k obsluze. Dream Machine je obchodní značka společnosti Sony Corporation. 2007 Sony Corporation 2-319-815-11(1) FM/AM radiobudík ICF-C218 Návod k obsluze Dream Machine je obchodní značka společnosti Sony Corporation. 2007 Sony Corporation SLEEP Modely pro Kanadu a Evropu (kromě modelu pro východní

Více

Návod k použití PMR radiostanice Motorola TLKR T5

Návod k použití PMR radiostanice Motorola TLKR T5 Návod k použití PMR radiostanice Motorola TLKR T5 Bezpečnost produktu a účinky rádiového vysílání přenosných dvousměrných rádií Upozornění Před zahájením používání tohoto produktu si pečlivě pročtěte pokyny

Více

Radiostanice Model MT 550 ČESKY. Zdířka pro externí reproduktor/mikrofon. Anténa. Tlačítka OVLÁDÁNÍ HLASITOSTI. Tlačítko UZAMČENÍ

Radiostanice Model MT 550 ČESKY. Zdířka pro externí reproduktor/mikrofon. Anténa. Tlačítka OVLÁDÁNÍ HLASITOSTI. Tlačítko UZAMČENÍ Radiostanice Model MT 550 ČESKY Anténa Zdířka pro externí reproduktor/mikrofon This Toto zařízení equipment je určeno is intended pro použití for v: use in: AT CY FI IE LU PT BA CZ FR IS MK RO BE DE GB

Více

Microcom PM 4800, PM 4900 (all in one package) Přenosná kapesní vysílačka (PMR) Uživatelský manuál

Microcom PM 4800, PM 4900 (all in one package) Přenosná kapesní vysílačka (PMR) Uživatelský manuál Microcom PM 4800, PM 4900 (all in one package) Přenosná kapesní vysílačka (PMR) Uživatelský manuál Popis displeje 3 Číslo kanálu (od 1 do 8) 32 Číslo podkanálu (od 1 do 32) Stav baterie. Při snižujícím

Více

XT 50. Návod k použití. 8 km * WALKIE-TALKIE PMR446. * Závisí na terénu

XT 50. Návod k použití. 8 km * WALKIE-TALKIE PMR446. * Závisí na terénu XT 50 WALKIE-TALKIE PMR446 Návod k použití * Závisí na terénu až 8 km * Obsah balení 2 radiostanice XT50 se sponou na opasek 2 blok akumulátorů 700 mah 1 dvojitý stolní nabíječ 1 kabel USB/micro USB Dosah

Více

Návod k obsluze DB 72026 CD. CD-RADIOBUDÍK Obj.č330203. Obsah:

Návod k obsluze DB 72026 CD. CD-RADIOBUDÍK Obj.č330203. Obsah: Návod k obsluze DB 72026 CD CD-RADIOBUDÍK Obj.č330203 Obsah: Funkce... 2 Kompaktní disk (CD)... 2 Výběr titulu... 2 Hledání v titulu... 2 Zvolení titulu na CD disku... 2 Programování... 2 Obslužné prvky...

Více

Automobilový Bluetooth FM transmiter DFS-T10. Uživatelská příručka

Automobilový Bluetooth FM transmiter DFS-T10. Uživatelská příručka Automobilový Bluetooth FM transmiter DFS-T10 Uživatelská příručka 2018-10-01 Představení produktu Tento Bluetooth MP3 přehrávač je vyvinutý pro použití v automobilu a je vybaven profesionálním a vysoce

Více

SMR 110. Personal Mobile Radio. Radiostanice. Rádiostanica. Rádióállomás. Radiostacja

SMR 110. Personal Mobile Radio. Radiostanice. Rádiostanica. Rádióállomás. Radiostacja SMR 110 OWNER S MANUAL USER INSTRUCTIONS NÁVOD K OBSLUZE UŽIVATELSKÉ POKYNY NÁVOD NA OBSLUHU POUŽÍVATEĽSKÉ POKYNY HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK INSTRUKCJA OBSŁUGI ZALECENIA DLA UŻYTKOWNIKA

Více

Manuál Jazz Light 13 /20.º 1 n tilização e U ual d an M

Manuál Jazz Light 13 /20.º 1 n tilização e U ual d an M Manual de Utilização n.º 1/2013 Manuál Jazz Light Popis Zdroje Tyto zdroje jsou napájeny 230V~ a napájejí celý zvukový systém 15V. Modulové centrální jednotky (Volitelné) Po dokončení nastavení, získávají

Více

PŘENOSNÝ RADIO CD/MP3 PŘEHRÁVAČ

PŘENOSNÝ RADIO CD/MP3 PŘEHRÁVAČ PŘENOSNÝ RADIO CD/MP3 PŘEHRÁVAČ RCD 1410 RCD 1420 MP3 ČESKY Přehled ovládacích prvků CD OFF RADIO ON VOLUME UBS 0 AC ~ Přepíná mezi přehráváním disků CD a příjmem rozhlasových stanic. Rovněž slouží k

Více

Návod k obsluze Bluetooth FM transmiter DFS-BC26

Návod k obsluze Bluetooth FM transmiter DFS-BC26 Návod k obsluze Bluetooth FM transmiter DFS-BC26 2018-10-01 Děkujeme, že jste si vybrali tento LCD bluetooth transmiter! Před použitím si pozorně přečtěte návod k obsluze! I. Představení produktu Zařízení

Více

Děkujeme za zakoupení produktu Lenovo BT410 Bluetooth Speaker. Před použitím produktu si pečlivě prostudujte tuto příručku!

Děkujeme za zakoupení produktu Lenovo BT410 Bluetooth Speaker. Před použitím produktu si pečlivě prostudujte tuto příručku! BT410 Bluetooth Speaker (integrovaná funkce pro handsfree telefonování) Uživatelská příručka Výstraha: 1) Ilustrace slouží pouze pro referenci. 2) Společnost Lenovo je odhodlána zlepšovat výkon a kvalitu

Více

BLUETOOTH REPRODUKTOR XBASS

BLUETOOTH REPRODUKTOR XBASS BLUETOOTH REPRODUKTOR XBASS Specifikace: - Specifikace reproduktoru: 40MM x 3W - Výstup: 6W - Frekvenční odezva: 20Hz - 20KHz - Citlivost: 100db±5db - SNR: 90DB - Zkreslení: 0,5% - Bluetooth specifikace:

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění 1. Přečtěte si tyto pokyny a dodržujte je. 2. Nepoužívejte toto zařízení v blízkosti vody. Přístroj nesmí být vystaven kapající nebo stříkající kapalině.

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.:

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 93 01 11 2 3 Před prvním použitím si prosím přečtěte tento návod k obsluze. OBSAH Strana Obslužná tlačítka a regulátory... 4 Důležité... 4 Pozor... 4 LED-indikace... 4 Vložení

Více

MIDLAND G8. Obsah 1x Midland G8 1x stolní nabíječka 1x síťový adaptér 1x baterie 1x spona na opasek

MIDLAND G8. Obsah 1x Midland G8 1x stolní nabíječka 1x síťový adaptér 1x baterie 1x spona na opasek MIDLAND G8 Děkujeme, že jste si vybrali Midland! Midland G8 je přenosná radiostanice, která se používá téměř v celé Evropě. Pro více informací doporučujeme projít si schéma omezení použití. Midland G8

Více

PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM. Návod k použití

PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM. Návod k použití PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM Návod k použití PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM NÁVOD K OBSLUZE POZORNĚ SI PŘEČTĚTE NÁVOD K OBSLUZE BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Nevystavujte přístroj vlhku a

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 93 02 26

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 93 02 26 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 93 02 26 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení do provozu a k obsluze. Jestliže výrobek předáte jiným osobám, dbejte na to, abyste jim odevzdali

Více

Návod k obsluze. TTi TCB Dovozce Vysílačky SPACE s.r.o.

Návod k obsluze. TTi TCB Dovozce Vysílačky SPACE s.r.o. Návod k obsluze TTi TCB-5289 VAROVÁNÍ Je nutné nainstalovat anténu (připojení k umístění B na zadním panelu rádia) a před odesláním nastavit SWR (Standing Wave Ratio). V opačném případě může mít za následek

Více

Stolní hodiny s budíkem řízené časovým rádiovým signálem DCF-77

Stolní hodiny s budíkem řízené časovým rádiovým signálem DCF-77 NÁVOD K OBSLUZE Verze 01/03 Stolní hodiny s budíkem řízené časovým rádiovým signálem DCF-77 Obj. č.: 64 02 79 Nejpřesnější hodiny s budíkem na světě v pěkném provedení se zobrazením času a data na dobře

Více

Bezdrátové handsfree na stínítko

Bezdrátové handsfree na stínítko Bezdrátové handsfree na stínítko Uživatelská příručka Funkce Poslech hudby z mobilního telefonu: Při jízdě s automobilem můžete poslouchat hudbu z mobilního telefonu. Ovládání příchozího hovoru: Při příchozím

Více

GP340 Ex Portable Radio BASIC USER GUIDE

GP340 Ex Portable Radio BASIC USER GUIDE GP340 Ex Portable Radio BASIC USER GUIDE 1 2 7 8 10 3 4 9 11 5 6 ZÁKLADNÍ NÁVOD K OBSLUZE OBSAH Všeobecné informace................... 2 Obsluha a ovládací prvky............... 3 Ovládací prvky radiostanice...............3

Více

DĚTSKÁ JEDNOTKA (BU baby unit) RODIČOVSKÁ JEDNOTKA (PU parent unit)

DĚTSKÁ JEDNOTKA (BU baby unit) RODIČOVSKÁ JEDNOTKA (PU parent unit) DĚTSKÁ JEDNOTKA (BU baby unit) ukazatel stavu nabití baterie přenos dětská jednotka č. typ alarmu teplota v dětském pokoji hlasitost noční osvětlení míra citlivost mikrofonu a nastavení hlasitosti RODIČOVSKÁ

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.:

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 93 03 57 2 OBSAH Strana: Úvod... 2 Hlavní rysy... 3 Symboly na LCD displeji... 4 Pokyny pro bezpečný provoz... 4 Bezpečnostní upozornění... 4 Údržba přístroje... 4 Varování...

Více

Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE

Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE 1 budík STAR Vibrační Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE 2 Do budíku můžete vložit lithiovou baterie CR2032 (není součástí dodávky), která zajišťuje zálohu nastavení budíku při výpadku síťového

Více

Sada radiostanic PMR 446 Stabo Freecomm 650. Obj. č.:

Sada radiostanic PMR 446 Stabo Freecomm 650. Obj. č.: Sada radiostanic PMR 446 Stabo Freecomm 650 Obj. č.: 93 05 27 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup radiostanic PMR 446 Stabo Freecomm 650. Tento návod k obsluze je součástí výrobku.

Více

PMR a LPD radiostanice. Obj. č.: Obj. č.: Obj. č.:

PMR a LPD radiostanice. Obj. č.: Obj. č.: Obj. č.: Účel použití Kombinace nejnovější radiokomunikační technologie a masívního rámu dělá z přístroje Midland G9 ideální a účinné řešení pro profesionály, kteří potřebují být v kontaktu s kolegy (stavby, budovy,

Více

Měřič impedance. Návod k použití

Měřič impedance. Návod k použití Měřič impedance Návod k použití Bezpečnostní upozornění Před použitím měřicího přístroje si důkladně přečtěte tento návod. Měřicí přístroj používejte pouze způsobem uvedeným v tomto návodu. Nepoužívejte

Více

Monofonní kazetový přehrávač s radiopřijímačem

Monofonní kazetový přehrávač s radiopřijímačem Návod k obsluze Monofonní kazetový přehrávač s radiopřijímačem MRR 605 Popis přístroje 2 Všeobecné bezpečnostní instrukce Pro snížení rizika vzniku ohně nebo úrazu elektrickým proudem, nevystavujte přístroj

Více

Návod k obsluze radiostanice TLKR T3

Návod k obsluze radiostanice TLKR T3 Návod k obsluze radiostanice TLKR T3 OBSAH Vlastnosti radiostanice 3 Popis radiostanice... 3 Displej... 4 Obsah soupravy... 4 Instalace napájecích zdrojů.. 4 Používání radiostanice... 5 Nastavení tónu

Více

Adaptér pro připojení zdrojů video signálu VL2-MMI2G. pro vozidla Audi s navigačním systémem MMI2G

Adaptér pro připojení zdrojů video signálu VL2-MMI2G. pro vozidla Audi s navigačním systémem MMI2G Adaptér pro připojení zdrojů video signálu pro vozidla Audi s navigačním systémem MMI2G Adaptér umožňuje připojení 2 externích zdrojů video signálu, RGB signálu a kamery při couvání Obsah 1. Před zahájením

Více

Bezdrátová indukční smyčka Bluetooth ARTONE 3

Bezdrátová indukční smyčka Bluetooth ARTONE 3 1 Návod na použití Bezdrátová indukční smyčka Bluetooth ARTONE 3 2 Artone 3 je bezdrátová indukční smyčka pro poslech zařízení vybavená bezdrátovou technologií Bluetooth. 2.1 + EDR Takto můžete poslouchat

Více

Česky Kapitola 1: Úvod TVGo A31 TVGo A31 1.1 Obsah balení

Česky Kapitola 1: Úvod TVGo A31 TVGo A31 1.1 Obsah balení Kapitola 1: Úvod Tato nová televizní videoterminál TVGo A31 je ideální pro sledování televize nebo videa na monitoru TFT / LCD / CRT v rozlišení až 1280 x 1024 pixelů. Tento televizní videoterminál umožňuje

Více

Radiostanice Model MT 525 ČESKY. Anténa. Zdířka pro externí reproduktor/mikrofon. Tlačítko VOLÁNÍ. Tlačítko REŽIM/UZAMČENÍ

Radiostanice Model MT 525 ČESKY. Anténa. Zdířka pro externí reproduktor/mikrofon. Tlačítko VOLÁNÍ. Tlačítko REŽIM/UZAMČENÍ Radiostanice Model MT 525 Anténa ČESKY VOLÁNÍ ZAPNOUT/ VYPNOUT HOVOR Zdířka pro externí reproduktor/mikrofon Toto zařízení je určeno pro použití v: AT EE HU LI PT BE ES IE LU SE CY FI IS MT CH CZ FR IT

Více

REGULÁTORY SMART DIAL

REGULÁTORY SMART DIAL REGULÁTORY SMART DIAL Bezdrátový ovladač NÁVODY NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU 1. Popis Ovládací panel Smart Dial umožňuje bezdrátové nastavení teploty a otáček ventilátorů ve vzduchotechnických jednotkách

Více

SET 830 TV a SET 830 S

SET 830 TV a SET 830 S SET 830 TV a SET 830 S Naše organizace Unie neslyšících Brno je iniciátorem a patronem (od r.1997) Telefonní operátorské služby pro neslyšící Telefonica O2 Czech republic, a.s. Návod k obsluze SET 830

Více

MI Video rozhraní pro vozidla Renault. Přepínání mezi jednotlivými vstupy a ovládání přehrávání

MI Video rozhraní pro vozidla Renault. Přepínání mezi jednotlivými vstupy a ovládání přehrávání MI-1250 Video rozhraní pro vozidla Renault Tento adaptér (rozhraní) umožňuje zobrazit RGB signál o vysokém rozlišení, AV signál z externího zdroje (například DVD přehrávače) a video signál z kamery při

Více

TLKR T40 / T41. uživatelská příručka

TLKR T40 / T41. uživatelská příručka TLKR T40 / T41 uživatelská příručka BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PRODUKTU A RF ZÁŘENÍ PRO PŘENOSNÉ RADIOSTANICE Varování Před použitím tohoto produktu, přečtěte pozorně návod k obsluze pro bezpečné použití, uvedené

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Obsah návodu Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126...

Více

T-60X Návod na obsluhu

T-60X Návod na obsluhu OD ROKU T-60X Návod na obsluhu 2.0 počítačový multimediální reproduktor UPOZORNĚNÍ: Nevystavujte zařízení vysoké teplotě nebo nadměrné vlhkosti, stříkající nebo kapající vodě/dešti. Zabraňte pádu a neúměrnému

Více

PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku,

PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku, 1 Vážený zákazníku, Blahopřejeme k nákupu tohoto zařízení. Přečtěte si pozorně příručku a dodržujte následující instrukce, abyste předešli poškození. Jakékoliv poruchy způsobené ignorováním instrukcí

Více

Příručka uživatele DÁLKOVÝ OVLADAČ R05/BGE

Příručka uživatele DÁLKOVÝ OVLADAČ R05/BGE Příručka uživatele DÁLKOVÝ OVLADAČ R05/BGE OBSAH UPOZORNĚNÍ... 2 PARAMETRY DÁLKOVÉHO OVLADAČE... 2 PŘEHLED FUNKCÍ TLAČÍTEK OVLADAČE... 3 NÁZVY A FUNKCE INDIKÁTORŮ OVLADAČE... 5 POUŽITÍ OVLADAČE... 6 INSTALACE/VÝMĚNA

Více

Kapesní radiostanice v pásmu PMR WT200. Obj. č.:

Kapesní radiostanice v pásmu PMR WT200. Obj. č.: Kapesní radiostanice v pásmu PMR WT200 Obj. č.: 93 03 78 Úvod a účel použití radiostanic Tyto profesionální občanské kapesní radiostanice pro občanské frekvence PMR (Private Mobile Radio = soukromé mobilní

Více

XT 60. Návod k použití. 10 km * DVOUPÁSMOVÝ (PMR446/LPD) WALKIE-TALKIE / * Závisí na terénu

XT 60. Návod k použití. 10 km * DVOUPÁSMOVÝ (PMR446/LPD) WALKIE-TALKIE / * Závisí na terénu XT 60 DVOUPÁSMOVÝ (PMR446/LPD) WALKIE-TALKIE / Návod k použití * Závisí na terénu až 10 km * Obsah balení 2 radiostanice se sponou na opasek 1 kabel USB 1 dvojitý stolní rychlonabíječ 2 akumulátorové sady

Více

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 93 04 58

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 93 04 58 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 93 04 58 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení do provozu a k obsluze. Jestliže výrobek předáte jiným osobám, dbejte na to, abyste jim odevzdali

Více

PMR radiostanice T80. Obj. č Vlastnosti radiostanic a technické údaje. Rozsah dodávky

PMR radiostanice T80. Obj. č Vlastnosti radiostanic a technické údaje. Rozsah dodávky Vlastnosti radiostanic a technické údaje PMR radiostanice T80 Obj. č. 123 26 65 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup sady radiostanic. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje

Více

SPY15 Zabezpečovací systém pro motocykly

SPY15 Zabezpečovací systém pro motocykly SPY15 Zabezpečovací systém pro motocykly Uživatelská příručka Obsah Tlačítka dálkového ovladače... 2 Funkce zabezpečovacího systému... 2 Spuštění a vypnutí zabezpečení...2 Dálkové nastartování a zhasnutí

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. Multimediální přehrávač EU8551 USB/SD/MP3/CD/FM/AM. Před použitím tohoto výrobku, si prosím přečtěte důkladně tento návod k použití.

NÁVOD K POUŽITÍ. Multimediální přehrávač EU8551 USB/SD/MP3/CD/FM/AM. Před použitím tohoto výrobku, si prosím přečtěte důkladně tento návod k použití. Multimediální přehrávač EU8551 USB/SD/MP3/CD/FM/AM NÁVOD K POUŽITÍ Před použitím tohoto výrobku, si prosím přečtěte důkladně tento návod k použití. Překlad z originálního návodu. OBSAH: Zvuk se systéme

Více

CP040 Přenosná radiostanice

CP040 Přenosná radiostanice CP040 Přenosná radiostanice Návod k obsluze 1 2 OBSAH Popis radiostanice...... 2 Ovládací prvky. 4 LED dioda... 4 Programovatelná tlačítka.. 5 Zlepšení kvality hlasu. 5 Stav nabití akumulátorů 6 Tónová

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obsah. obj.č.:

NÁVOD K OBSLUZE. Obsah. obj.č.: NÁVOD K OBSLUZE obj.č.:93 03 94 Obsah Bezpečnostní opatření...3 LCD-Displej...3 Dodávané vybavení a příslušenství (podle volitelných variant)...3 Příprava zařízení k činnosti...4 Vložení baterií...4 Nabíjení

Více

SV 6 / VKV 7 SANGEAN PR-D7

SV 6 / VKV 7 SANGEAN PR-D7 Obsah Strana Úvod a popis základních funkcí rozhlasového přijímače... 3 Bezpečnostní předpisy... 3 Ovládací prvky (tlačítka) a ostatní součásti přijímače... 4 Přenosné rádio SV / VKV s hodinami a budíkem

Více

SWITEL WALKIE-TALKIE PMR WTF 800 Česky

SWITEL WALKIE-TALKIE PMR WTF 800 Česky SWITEL WALKIE-TALKIE PMR WTF 800 Česky Uživatelská příručka Přečtěte si prosím tyto informace a uchovejte manuál poblíž pro budoucí doporučení. WTF 800 pracuje na 8 kanálech. Zařízení je vyrobeno dle IPX7

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 93 03 24

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 93 03 24 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 93 03 24 ROZMÍSTĚNÍ OBSLUŽNÝCH TLAČÍTEK 2 1. Nastavení na vysílač 2. Knoflík volby kmitočtu 3. FM vypínač 4. On/off ovládání hlasitost 5. Regulátor výšek 6. Regulátor basů 7. Potlačení

Více

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 NA2750 Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 Dotykový displej 6,8 USB konektor Vstup pro SD kartu Vstup pro externí zařízení Uživatelská příručka 1 Obsah Ukázka základního ovládání Demo...

Více

Návod k použití radiostanice TLKR T4

Návod k použití radiostanice TLKR T4 Návod k použití radiostanice TLKR T4 OBSAH Bezpečnost produktu a účinky rádiového vysílání přenosných dvousměrných rádií...1 Vlastnosti...1 Ovládání a funkce...2 Obsah balení...2 Instalace baterie...2

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění 1. Přečtěte si tyto pokyny a dodržujte je. 2. Nepoužívejte toto zařízení v blízkosti vody. Přístroj nesmí být vystaven kapající nebo stříkající kapalině

Více

Odolný reproduktor Riderr

Odolný reproduktor Riderr Odolný reproduktor Riderr 1. Kryt reproduktoru 2. MODE 3. Hlasitost (+) / další skladba 4. Hlasitost (-) / předchozí skladba 5. Silikonové pouzdro 6. Slot pro micro SD kartu 7. Nabíjecí port 8. 5V/1A výstup

Více

Nostalgické rádio s meteostanicí

Nostalgické rádio s meteostanicí Nostalgické rádio s meteostanicí 633401 Návod k obsluze Děkujeme Vám, že jste se rozhodli ke koupi tohoto výrobku. Před prvním uvedením do provozu si pečlivě přečtěte návod k obsluze a návod uchovejte

Více

Video adaptér MI1257

Video adaptér MI1257 Video adaptér MI1257 Umožnuje připojení 2 zdrojů video signálu + RGB signálu + kamery při couvání do vozidel Mercedes Benz vybavených NTG4.5-204 s Comand Online, Audio50 APS nebo Audio 20 s 4-pinovým konektorem

Více

DS-430DVRB. HD kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. GPS modulem a zpětnou kamerou (včetně uložení záznamu)

DS-430DVRB. HD kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. GPS modulem a zpětnou kamerou (včetně uložení záznamu) DS-430DVRB HD kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka GPS modulem a zpětnou kamerou (včetně uložení záznamu) Uživatelská příručka Obsah Předmluva...2 Funkce produktu, úvod...2

Více

Rollei Profesionální odpalovač blesků 2.4G pro Sony

Rollei Profesionální odpalovač blesků 2.4G pro Sony Rollei Profesionální odpalovač blesků 2.4G pro Sony Uživatelská příručka www.rollei.cz Začínáme Popis zařízení 1. Gumová krytka 2. Micro USB port 3. Skupina B 4. Skupina A / Nastavení vlastní funkce 5.

Více

T-400X Návod na obsluhu. 2.1 počítačový multimediální reproduktor

T-400X Návod na obsluhu. 2.1 počítačový multimediální reproduktor T-400X Návod na obsluhu 2.1 počítačový multimediální reproduktor UPOZORNĚNÍ: Nevystavujte zařízení vysoké teplotě nebo nadměrné vlhkosti, stříkající nebo kapající vodě/dešti. Zabraňte pádu a neúměrnému

Více

MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB. Návod k používání / = HiFi zesilovač / = CD přehrávač

MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB. Návod k používání / = HiFi zesilovač / = CD přehrávač MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB Návod k používání 10004933/1008980 = HiFi zesilovač 10005063/1008983 = CD přehrávač Vážený zákazníku, V první řadě se Vám chceme poděkovat za nákup tohoto

Více

Rollei Profesionální odpalovač blesků 2.4G Pro Canon a Nikon

Rollei Profesionální odpalovač blesků 2.4G Pro Canon a Nikon Rollei Profesionální odpalovač blesků 2.4G Pro Canon a Nikon Uživatelská příručka www.rollei.cz Začínáme Popis zařízení 1. Gumová krytka 2. Micro USB port 3. Skupina B 4. Skupina A / Nastavení vlastní

Více

Autorádio s USB/SD/MMC slotem a RDS CR100GP

Autorádio s USB/SD/MMC slotem a RDS CR100GP Autorádio s USB/SD/MMC slotem a RDS CR100GP OBSAH Poznámky k instalaci 4 Kabelové zapojení 5 Instalace 6 Ovládací prvky autorádia 8 Přehrávání z SD/MMC/USB paměť. karet 9 Základní ovládání 10 Ovládání

Více

Vítejte. Co je obsahem balení? 1x DAB + /FM Rádio 1x Napájecí kabel 1x Uživatelská příručka

Vítejte. Co je obsahem balení? 1x DAB + /FM Rádio 1x Napájecí kabel 1x Uživatelská příručka Obsah EN Úvod... 2 Co je DAB + Digitální Rádio?... 2 Začínáme.... 3 Podsvícení displeje... 4 Použití sluchátek.... 4 Vaše rádio... 5 Zapnutí... 6 Teleskopická anténa.... 6 Vypnutí... 6 Změna hlasitosti....

Více

PMR radiostanice TeCom PS. Obj. č.: Vlastnosti. Zobrazení na displeji

PMR radiostanice TeCom PS. Obj. č.: Vlastnosti. Zobrazení na displeji PMR radiostanice TeCom PS Obj. č.: 93 31 31 Vlastnosti Max. přenosový výkon PMR, Freenet: 500 mw UHF, VHF: 2 W* 128 dostupných kanálů UHF: 400 40 MHz VHF: 136 174 MHz PMR: 8 kanálů PMR 446 MHz Freenet:

Více

LDG AT-100 PRO, AT-200 PRO

LDG AT-100 PRO, AT-200 PRO LDG AT-100 PRO, AT-200 PRO Rychlý návod : Připojte tuner do konektoru pro anténu na transceiveru. Připojte anténu do výstupu ANT na tuneru. Do napájecího konektoru připojte stejnosměrné napětí 11-16V.

Více

PŘENOSNÝ ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ AE 6775 NÁVOD K OBSLUZE

PŘENOSNÝ ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ AE 6775 NÁVOD K OBSLUZE PŘENOSNÝ ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ AE 6775 NÁVOD K OBSLUZE 1 OVLÁDACÍ PRVKY 2 NAPÁJENÍ PŘÍSTROJE Otevřte prostor pro napájecí články a vložte dva alkalické články typu R03, UM4 nebo AAA. Napájecí články nejsou

Více