Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice."

Transkript

1 Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice. čj. 5/2008 Starostka zahájila 5. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice v hod. Konstatovala, že informace o konání zasedání byla zveřejněna na úřední desce Městyse Blížkovice a to nejméně sedm dní přede dnem konání zasedání a dále konstatovala, že je přítomno 8 členů zastupitelstva, zastupitelstvo je tedy usnášeníschopné. Přítomní: Maria Bernardová, Karel Bořecký, Zbyněk Holík, Bc. Šárka Ježková, Jaroslav Kratochvíl, Pavel Pavelka, Ladislav Říha, Antonín Veselý. Omluveni: ---- Zapisovatelkou byla jmenována paní Květa Vydrová. Starostka konstatovala, že zápis z předchozího zasedání byl řádně ověřen a je založen k nahlédnutí v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice a na webových stránkách městyse. 5/2008/1 - Ověřovatelé zápisu. Navrženi byli pan Karel Bořecký a paní Maria Bernardová. Zastupitelstvo Městyse Blížkovice schvaluje za ověřovatele zápisu o průběhu 5. zasedání zastupitelstva městyse pana Karla Bořeckého a paní Mariu Bernardovou. Hlasování: pro 8, proti 0, zdržel se 0 5/2008/2 Návrhová komise. Navrženi byli pan Pavel Pavelka a pan Antonín Veselý. Zastupitelstvo městyse Blížkovice schvaluje za členy návrhové komise pana Pavla Pavelku a pana Antonína Veselého. Hlasování: pro 8, proti 0, zdržel se 0 5/2008/3 Program zasedání zastupitelstva. Starostka požaduje do programu za bod č. 20 vložit: Bod č Prodej pozemků parc. č a parc. č v k.ú Ves Blížkovice. Bod č Žádost o poskytnutí příspěvku HC Sokol Blížkovice. Bod č Záměr prodeje pozemků parc. č. 87/19 a 87/18 v k.ú. Městys Blížkovice. Bod č Vícenáklady na akci Oprava havarijního stropu učebny v ZŠ Blížkovice. Bod č Pracovní smlouvy - Bohumil Bloudíček a Augustin Goril Bod č Vícenáklady na zpevněnou manipulační plochu u školy Bod č Finanční příspěvky blížkovické slavnosti. Zastupitelstvo městyse schvaluje následující program zasedání zastupitelstva městyse:

2 Program: 1. Ověřovatelé zápisu. 2. Návrhová komise. 3. Schválení programu zasedání zastupitelstva. 4. Žádost o souhlas s vybudováním fotovoltaické elektrárny v k.ú. Ves Blížkovice. 5. Záměr pronájmu parc. č v k.ú. Ves Blížkovice na výstavbu fotovoltaické elektrárny. 6. Cenová nabídka na likvidaci pařezů. 7. Odkup pozemku parc. č. 158/18, výměra 119 m2 v k.ú. Městys Blížkovice. 8. Žádost Fondu ohrožených dětí. 9. Oddělení plynového vytápění - dům čp obecní bytovka. 10. Stanovení pravidel pro přidělování obecních bytů žádosti o pronájmy. 11. Smlouva o nájmu nebytových prostor nová pošta. 12. Prodej pozemku parc.č. st. 521 v k.ú. Ves Blížkovice, čj. 166/ Rozpočtové úpravy č. 3/ Schválení závěrečného účtu Městyse Blížkovice za rok Schválení závěrečného účtu Vodovody a kanalizace Znojmo za rok Schválení závěrečného účtu ESOM za rok Bezúplatný převod pozemku parc. č. 151/2 v k.ú. Městys Blížkovice od Pozemkového fondu ČR. 18. Dohoda o provedení práce kronika rok Schválení úhrady na základě mandátní smlouvy pro obstarání záležitostí investora Blížkovice splašková kanalizace II. a III. etapa povodí B. 20. Schválení komise pro otevírání a hodnocení nabídek akce Odbahnění a oprava rybníka U Máců. 21. Prodej pozemků parc. č a parc. č v k.ú Ves Blížkovice. 22. Žádost o poskytnutí příspěvku HC Sokol Blížkovice. 23. Záměr prodeje pozemků parc. č. 87/19 a 87/18 v k.ú. Městys Blížkovice. 24. Vícenáklady na akci Oprava havarijního stropu učebny v ZŠ Blížkovice. 25. Pracovní smlouvy Bohumil Bloudíček a Augustin Goril. 26. Vícenáklady na zpevněnou manipulační plochu u školy. 27. Finanční příspěvky blížkovické slavnosti. 28. Informace. 29. Diskuse. 30. Závěr. Hlasování: pro 7, proti 0, zdržel se 1 5/2008/4 Žádost o souhlas s vybudováním fotovoltaické elektrárny v k.ú. Ves Blížkovice. Žádost o souhlas s vybudováním fotovoltaické elektrárny podala s.r.o. AG-SUN, Blížkovice 325. Záměr vybudovat elektrárnu je na parc.č a 3756 vlastník Agrodružstvo Blížkovice jako zakladatel a jediný společník AG-SUN s.r.o. Ze strany členů zastupitelstva byly připomínky, proč se zabývá zastupitelstvo tímto bodem, když se jedná o pozemky družstva, jaký je rozdíl mezi větrnou elektrárnou a fotovoltaickou elektrárnou zásahem do přírody. K tomuto bodu podal informace pan Dalibor Kopp. Jednalo by se o pozemek o výměře asi 17 ha před administrativní budovou Agrodružstva, který by byl oplocen jako zahrada. Na pozemku budou položené panely, které budou vyrábět ze slunce energii. Provoz není automatický, připadalo by zaměstnání pro lidí jako obsluha. Zatím se zpracovává studie. Připomínka starostky byla k územnímu plánu. Do středy musí pan Kopp oznámit na úřad městyse, jak zní typ území pro případnou změnu územního plánu. Ze strany Městyse je podmínkou souhlasu příspěvek na kulturní a společenské akce a pro oddíly a kluby.

3 V 18,15 příchod Ing. Josefa Dancingera, člena zastupitelstva. Zastupitelstvo městyse souhlasí s výstavbou fotovoltaické elektrárny na parcelách 3755 a 3756 v k.ú. Ves Blížkovice. Podmínkou vydání souhlasu je každoroční příspěvek Městysu Blížkovice ve výši ,- Kč za každou MW vč. roční inflace od doby zkolaudování a uvedení stavby do provozu a to na kulturní a společenské akce a pro kluby nebo oddíly působící v Blížkovicích. 5/2008/5 Záměr pronájmu parc. č v k.ú. Ves Blížkovice na výstavbu fotovoltaické elektrárny. Žádost podala společnost AG-SUN, s.r.o., se sídlem v Blížkovicích č.p. 325, založená s cílem vyprojektovat a spustit fotovoltaickou elektrárnu. Společnost žádá o dlouhodobý pronájem parcely č v k.ú. Ves Blížkovice, který by se použil k umístění sluneční elektrárny. Starostka upozornila členy, že se jedná o jinou elektrárnu, než se jednalo v předchozím bodě. Jedná se o výměru pozemku 5 ha, příjem z nájmu by mohl být 1, ,- Kč. Zastupitelstvo městyse bere tuto žádost na vědomí. Bude se hledat jiný pozemek. Fotovoltaická elektrárna ano, ale na jiném místě. 5/2008/6 Cenová nabídka na likvidaci pařezů. Starostka podala informaci ohledně likvidace pařezů v našem katastru. Celkem by se jednalo o likvidaci asi 70 ks pařezů. Cena za likvidaci pařezů firmou Radomíra Adámka zabývající se lesnictvím a těžbou dřeva z Višňového je ,- Kč.V ceně je započítaná úprava terénu po odfrézování a doprava. Členové zastupitelstva se dohodli, že se budou likvidovat pařezy pouze kolem potoka k rozcestí a pařezy ve strání 26 ks, cesta od rozcestí ke škole 12 ks a u hřbitova 2 ks. Zastupitelstvo městyse souhlasí s likvidací pařezů max. do částky ,- Kč bez DPH. Hlasování: pro 6, proti 2, zdržel se 1 5/2008/7 Odkup pozemku parc. č. 158/18, výměra 119 m2 v k.ú. Městys Blížkovice. Starostka: jedná se o pozemek u dřevařských bytovek. Bude sloužit k výstavbě a vybudování parkoviště. Zastupitelstvo městyse souhlasí s odkupem pozemku, parc. č. 158/18, zahrada, o výměře 119 m2, od pana Leimbergera Josefa, za cenu 30,- Kč/m2. 5/2008/8 Žádost Fondu ohrožených dětí. Bez diskuse.

4 Zastupitelstvo městyse nesouhlasí s poskytnutím příspěvku Fondu ohrožených dětí. 5/2008/9 Oddělení plynového vytápění dům čp obecní bytovka. Nájemce Mgr. Jaroslava Hápová žádá pronajímatele Městys Blížkovice - o oddělení plynového topení v bytovce č.p. 219 z důvodu letitých sporů ve vytápění s často se střídajícími nájemníky druhé bytové jednotky. Zastupitelstvo městyse souhlasí s oddělením plynového vytápění v bytovém domě čp Termín úprav srpen /2008/10 - Stanovení pravidel pro přidělování obecních bytů žádosti o pronájmy. V současné době je evidováno šest žádostí o byt Radka Kusáková, Eva Kučerová, Marie Konvalinová, Irena Marová, Pavel a Hana Valentovi, Jindřich Nevoral ml. ZM bylo starostkou vyzváno, aby podalo návrhy na pravidla pro přidělování obecních a školních bytů do zastupitelstva, které se bude konat v září. a) ZM schvaluje prodloužení nájemní smlouvy slečně Radce Kusákové o 1 rok, tj. od do Podmínkou je vyřídit si trvalý pobyt v městysu Blížkovice. b) ZM revokuje svoje usnesení ze dne , č. usnesení 4/2008/21, prodloužení nájemní smlouvy manželů Valentových do c) ZM schvaluje pronájem manželům Valentovým v domě č.p 221 o jeden rok, tj. od do d) ZM schvaluje pronájem obecního bytu v domě čp 219 paní Marii Konvalinové a to od do Náhradníkem je slečna Eva Kučerová. 5/2008/11 Smlouva o nájmu nebytových prostor nová pošta. Starostka: Česká pošta nesouhlasila s úhradou nájemného nebytových prostor na dobu 15 roků dopředu z důvodů změn, které pošta očekává. Nájemné se proto sjednává ve výši ,- Kč za rok (pronajatá plocha 95,04 m2 x 400,- Kč/m2/rok). Nájemné bude hrazeno čtvrtletně bezhotovostním převodem na bankovní účet pronajímatele. Počítá se s tím, že se nájemné bude navyšovat o inflaci. Zastupitelstvo městyse souhlasí s uzavřením smlouvy o nájmu nebytových prostor mezi Městysem Blížkovice č. 130, , a Českou poštou, s.p. Praha 1, Politických vězňů 909/4, /2008/12 Prodej pozemku parc.č. st. 521 v k.ú. Ves Blížkovice. čj. 166/2008

5 Zastupitelstvo městyse schvaluje prodej pozemku st. 521 v k. ú. Ves Blížkovice, zastavěná plocha a nádvoří za cenu 30,- Kč/m2 manželům Gorilovým a pověřuje starostku podpisem smlouvy. Veškeré náklady související s prodejem hradí kupující. 5/2008/13 Rozpočtové úpravy č. 3/2008. ZM bylo seznámeno se změnami v rozpočtu. Ke změnám nebyly žádné připomínky. Příjmy a výdaje se navyšují o ,- Kč. Zastupitelstvo městyse schvaluje rozpočtové úpravy č. 3/2008 /příloha RO č. 3/2008/. 5/2008/14 Schválení závěrečného účtu Městyse Blížkovice za rok K předloženému materiálu (rozbor hospodaření a zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2007 Krajským úřadem Jihomoravského kraje) závěrečného účtu nebyly žádné dotazy. Zastupitelstvo městyse schvaluje závěrečný účet Městyse Blížkovice za rok 2007 a to bez výhrad. 5/2008/15 Schválení závěrečného účtu Vodovody a kanalizace, Znojmo, za rok Písemný materiál vyhodnocení rozpočtu za rok 2007 a rozpočet na rok Zastupitelstvo městyse bere závěrečný účet Vodovody a kanalizace, Znojmo, za rok 2007 a rozpočet na rok 2008 na vědomí. 5/2008/16 Schválení závěrečného účtu ESOM za rok Písemný materiál zpráva Dozorčí rady Energetického sdružení obcí jižní Moravy (ESOM) o provedené kontrole hospodaření s finančními prostředky a ověření účetní uzávěrky za rok 2007 a rozpočet ESOM na rok Zastupitelstvo městyse bere závěrečný účet ESOM za rok 2007a rozpočet na rok 2008 na vědomí. 5/2008/17 Bezúplatný převod pozemku, parc. č. 151/2 v k.ú. Městys Blížkovice, od Pozemkového fondu ČR. Jedná se o pozemek u dřevařských bytovek. Zastupitelstvo městyse souhlasí s bezúplatným převodem pozemku, parc. č. 151/2, ostatní plocha, o výměře 1817 m, od Pozemkového fondu ČR. Pozemek se tímto zařazuje do majetku

6 Městyse Blížkovice. 5/2008/18 Dohoda o provedení práce kronika rok Zastupitelstvo městyse schvaluje uzavření smlouvy s kronikářem panem Štěpánem Samkem za vypracování kroniky za rok 2007 a to ve výši 6 000,- Kč. 5/2008/19 Schválení úhrady na základě mandátní smlouvy pro obstarání záležitostí investora Blížkovice splašková kanalizace - II. a III. etapa povodí B Zastupitelstvo městyse schvaluje úhradu nákladů podle uzavřené Smlouvy mandátní o obstarání záležitostí investora Blížkovice splašková kanalizace II. a III. etapa povodí B ze smlouvy plynoucí. 5/2008/20 Schválení komise pro otevírání a hodnocení nabídek akce Odbahnění a oprava rybníka U Máců. Otevírání nabídek dne v hod. Hodnocení nabídek dne v hod. Zastupitelstvo městyse schvaluje komisi pro otevírání a hodnocení nabídek akce Odbahnění a oprava Mácova rybníku, a to ve složení: Josef Macháček, Bc. Šárka Ježková, Zbyněk Holík, Ing. Josef Bartes, Antonín Veselý. 5/2008/21 Prodej pozemků parc. č a parc. č v k.ú Ves Blížkovice. Jedná se o vodní plochy. Žádost podala Zemědělská vodohospodářská správa, oblast povodí Moravy a Dyje, pracoviště Znojmo, Dvořákova 21. Zastupitelstvo městyse schvaluje prodej pozemků, parc. č o výměře 445 m2, a parc. č o výměře 2588 m2, v k.ú. Ves Bllížkovice, a to Zemědělské vodohospodářské správě za cenu 10,- Kč/m2. 5/2008/22 - Žádost o poskytnutí příspěvku HC Sokol Blížkovice. ZM po diskusi rozhodlo přispět HC oddílu Blížkovice na nové dresy.

7 Zastupitelstvo městyse schvaluje poskytnutí příspěvku TJ Sokol Blížkovice a to pro HC oddíl ve výši ,- Kč na pořízení nových dresů. Do podá úřadu vyúčtování o čerpání příspěvku. Hlasování: pro 7, proti 2, zdržel se 0 5/2008/23 - Záměr prodeje pozemků parc. č. 87/19 a 87/18 v k.ú. Městys Blížkovice. Žádost na odprodej uvedených parcel na výstavbu rod.domu podala Konvalinová Lucie. ZM rozhodlo zkusit odkoupit zpět sousedící parcelu č. 87/17 o výměře 509 m2 a pokusit se sloučit dohromady ještě dva vedlejší pozemky. Z těchto tří pozemků vytvořit dvě stavební místa. Žádost se proto nebude zatím projednávat /2008/24 Vícenáklady na akci Oprava havarijního stropu učebny v ZŠ Blížkovice. Starostka: Po otevření stropu byla jen jedna třetina špatná. Oprava se hradí z dotace JMK Brno ve výši ,- a z vlastních prostředků Městyse a ZŠ ,- Kč. Vícenáklady se týkají rozvodu plynu v učebně na laboratorní pokusy fa INEX. Zastupitelstvo městyse souhlasí s vícenáklady na akci Oprava havarijního stropu učebny v ZŠ Blížkovice, a to ve výši ,- Kč bez DPH. 5/2008/25 - Pracovní smlouvy Bohumil Bloudíček a Augustin Goril ZM schvaluje uzavření dohody o provedení práce s Bohumilem Bloudíčkem a pracovní smlouvu s Augustinem Gorilem. Goril Augustin pomocné práce 135,-Kč/hod. Bloudíček Bohumil - pomocné práce 90,-Kč/hod. 5/2008/26 - Vícenáklady na zpevněnou manipulační plochu Smlouva uzavřená s firmou Heš byla na částku ,- Kč. Čerpáno ,- Kč. Je potřeba uhradit fa ,60 Kč pro firmu Vojtěch Pavel, Jakubov, za asfaltování a frézování nájezdu na parkoviště u školy. ZM schvaluje úhradu ,60 Kč panu Pavlu Vojtěchovi za opravu nájezdu na parkoviště. 5/2008/27 Finanční příspěvky na 2. blížkovické slavnosti Starostka:Firma INEX poskytne Městysu Blížkovice příspěvek ,- Kč, ze kterého bude hrazena kapela a náklady na pečení koláčů. Navrhuje, aby 7.000,- Kč bylo poskytnuto stáji Grácia a 1.000,- Kč Kynologickému klubu Mor. Budějovice.

8 ZM schvaluje poskytnutí příspěvku ve výši 7.000,-Kč na částečnou úhradu za zapůjčení parkuru a na medaile Jezdeckému klubu, stáj Grácia, a 1.000,- Kč příspěvek pro Kynologický klub Moravské Budějovice. Příspěvek ,- Kč od filrmy INEX bude použit na úhradu kapely DUHA a nákladů s pečením koláčů. 5/2008/28 Informace - 2. blížkovické slavnosti. - Soutěž o nejkrásnější květinovou výzdobu /fotografie si budete moci prohlédnout ve vestibulu radnice do konce září 2008/ - Podpora projektu Vločka /nákup vánočních ozdob zhotovených zdravotně postiženými občany, Městys Blížkovice zakoupí dvě sady ozdob á 1.952,- Kč. - Svaz invalidů Znojmo nabízí práci pro maminky na MD apod. - Svoz nebezpečného odpadu TS M.Budějovice by po domluvě provedly odvoz nebezp. odpadu ledničky, televize, pračky apod. 5/2008/29 Diskuse. Starostka - oplocení dětského hřiště v parku, skluzavka v Krunkrábě - umístění tabule na kreslení pro děti na Žlebech, sestava skluzavek, zasadit stromy 5/2008/30 Závěr p. Heš poděkování za příspěvek a za umožnění vystoupit na slavnostech p. Švachová poděkování za pomoc a příspěvek SRPŠ p. Komenda autobusová čekárna na náměstí Starostka ukončila po projednání všech bodů programu zasedání ZM Blížkovice ve 20,25 hod. V Blížkovicích dne Zapsala: Květa Vydrová Bc. Šárka Ježková starostka Ověřovatelé zápisu:..

9

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 26.05.2008 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice. čj. 4/2008 Starostka zahájila 4. zasedání Zastupitelstva městyse

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 22.07.2009 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice. čj. 5/2009 Starostka zahájila 5. zasedání Zastupitelstva městyse

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v 18,00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v 18,00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 20.12.2010 v 18,00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice. čj. 9/2010 Starostka zahájila 9. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v 18,00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v 18,00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 29.11.2010 v 18,00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice. čj. 8/2010 Starostka zahájila 8. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 25.03.2008 v 18.00 hod. v sále Základní školy Blížkovice.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 25.03.2008 v 18.00 hod. v sále Základní školy Blížkovice. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 25.03.2008 v 18.00 hod. v sále Základní školy Blížkovice. čj. 2/2008 Starostka zahájila 2. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice v

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 22. 4. 2010 v 18.00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice. čj. 3/2010 Starostka zahájila 3. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 22.10.2007 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice. čj. 19/2007 Starostka zahájila 19. zasedání Zastupitelstva městyse

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 04.04.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 04.04.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 04.04.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse. čj. 13/2007 Starostka zahájila 13. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice

Více

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 11. 07. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018(dále jen

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v 18,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v 18,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 23.02.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. čj. 12/2007 Starostka zahájila 12. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

Z ÁPIS č. 1 /2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Drnovice konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Drnovice.

Z ÁPIS č. 1 /2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Drnovice konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Drnovice. 1/10 Z ÁPIS č. 1 /2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Drnovice konaného dne 19.3.2018 v zasedací místnosti obecního úřadu Drnovice. Starosta obce Mgr. Petr Ducháček zahájil zasedání Zastupitelstva

Více

o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 08. 08. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018(dále jen

Více

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 24 z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 6. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Tomáš Jelínek, Karel Adámek, Josef David, Jan Šnábl,

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

o průběhu 14. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 14. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 14. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 04. 10. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 14. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018 (dále jen

Více

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 12. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Usnesení č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne

Usnesení č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne Usnesení č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 9.3.2017 Zastupitelstvo obce Bantice: Schvaluje: 1) návrh smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene na parc.č. 366/1 a

Více

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se sedm členů

Více

o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 13.4. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 4. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se pět členů

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 23. 8. 2017 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 2. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Z Á P I S o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

Z Á P I S o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 10. 8. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

o průběhu mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne v Těšeticích

o průběhu mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 22. 3. 2017 v Těšeticích Starostka obce zahájila mimořádné zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 3. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 10. 5. 2017 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Vlastimil Krejčí,

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 2. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 30. 12. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 2. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 30. 12. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 2. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 30. 12. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 2.

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 25.03.2009 v 18.30 hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice. čj. 2/2009 Starostka zahájila 2. zasedání Zastupitelstva městyse

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 z 25. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 19. června 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 z 25. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 19. června 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 25. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 19. června 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 25. zasedání zastupitelstva

Více

Starosta nechal o schválení programu po jeho rozšíření a změně pořadí projednání bodů hlasovat.

Starosta nechal o schválení programu po jeho rozšíření a změně pořadí projednání bodů hlasovat. MCPNE 00668/2015 Zápis č. 5 z 5. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Nebušice konaného dne 29.04.2015 na Úřadu MČ Praha Nebušice Přítomni: viz. prezenční listina Ověřovatelé: Jan Bosák,

Více

o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 17. 5. 2017 v Těšeticích Starostka obce zahájila 7. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,10 hod.

Více

ZÁPIS o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Mašovice konaného dne na Obecním úřadě v Mašovicích

ZÁPIS o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Mašovice konaného dne na Obecním úřadě v Mašovicích ZÁPIS o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Mašovice konaného dne 22. 5. 2019 na Obecním úřadě v Mašovicích Starosta obce zahájil 5. zasedání ZO Mašovice v 18.00 hodin a přivítal všechny přítomné.

Více

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 1.10.2012 na Obecním úřadě v Omicích Starostka Libuše Pličková zahájila IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 23. 4. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne 11. 4. 2016 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 11. 4. 2016 v 18.00 hodin. Přítomni: Ing. Pavlíček

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 26. srpna 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 26. srpna 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 26. srpna 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: 10 Členů ZO Omluveni: 1 Neomluveni: 0 Jednání řídí : Zapisovatel/ka : Martin

Více

Zápis z 21. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 8. března 2012 v 18:00 hod.

Zápis z 21. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 8. března 2012 v 18:00 hod. Zápis z 21. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 8. března 2012 v 18:00 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Josef Adámek, Vladimír Vališ, Hynek Čada, Vítězslav Krbálek,

Více

Paní Bc. Jitka Kutlvašrová Hlasování č. 1: pro 8 ; proti 0; zdržel se 1

Paní Bc. Jitka Kutlvašrová Hlasování č. 1: pro 8 ; proti 0; zdržel se 1 Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného 29. dubna 2015 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Petr Kadela zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 z 10. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 23. února 2016

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 z 10. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 23. února 2016 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 10. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 23. února 2016 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila

Více

Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne v Šatově

Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne v Šatově č.j.: 328/2018/UMŠA Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne 26.2.2018 v Šatově Starosta (předsedající) zahájil 2. zasedání Zastupitelstva Městyse Šatov v 18,00 hod. a všechny

Více

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 09. 05. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018 (dále jen zastupitelstvo

Více

Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v 17.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Návrhová

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Z á p i s. o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová

Z á p i s. o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová Z á p i s o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 1. 11. 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová Starosta zahájil 28. zasedání Zastupitelstva obce Krasová (dále jen zastupitelstvo

Více

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 16 z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 14. 01. 2013 v Těšeticích Starosta obce zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice ZÁPIS o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konaného dne 26.2. 2007 ve Švábenících Starosta (predsedající) Josef Kubík zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábeníce (dále jen "zastupitelstvo

Více

Starosta nechal hlasovat o protinávrhu pana Přerosta bod č. 9 Darovací smlouva Letiště Praha, a.s. nechat zařazený v programu jednání.

Starosta nechal hlasovat o protinávrhu pana Přerosta bod č. 9 Darovací smlouva Letiště Praha, a.s. nechat zařazený v programu jednání. MCPNE 02141/2016 Zápis č. 23 z 20. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Nebušice konaného dne 28.11.2016 na Úřadu MČ Praha Nebušice Přítomni: viz. prezenční listina Ověřovatelé: Petr Šimáček,

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 13. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 23. srpna 2016

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 13. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 23. srpna 2016 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 13. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 23. srpna 2016 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila

Více

o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 11.5. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

o průběhu 3. zasedání zastupitelstva obce Grešlové Mýto konaného dne 12. února 2007 v zasedací místnosti obecního úřadu v Grešlovém Mýtě

o průběhu 3. zasedání zastupitelstva obce Grešlové Mýto konaného dne 12. února 2007 v zasedací místnosti obecního úřadu v Grešlovém Mýtě Zápis o průběhu 3. zasedání zastupitelstva obce Grešlové Mýto konaného dne 12. února 2007 v zasedací místnosti obecního úřadu v Grešlovém Mýtě Starosta zahájil 3. zasedání zastupitelstva obce Grešlové

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín Město Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1,PSČ 281 26 okres Kolín Z á p i s č. : 15-2008 z 15. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 18.12. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty

Více

Z á p i s. v restauraci v Libkově.

Z á p i s. v restauraci v Libkově. Obec Libkov 34506 Kdyně Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 28.12.2016 v 19:00 hodin v restauraci v Libkově. Přítomni: Ptlanzer Jan, Černá Barbora, Tauscherová Václava, Trněná

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Městský úřad Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Z á p i s č. : 11-2008 z 11. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 28.8. 2008 od 18.00 hodin v kanceláři starosty Města

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 34. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 6.8.2012, od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne v Těšeticích

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne 22. 5. 2019 v Těšeticích Starosta obce zahájil 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019 (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 19. prosince 2014 v 17.00 hod.

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 19. prosince 2014 v 17.00 hod. Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 19. prosince 2014 v 17.00 hod. Přítomni: Korek Vladimír, Havelka Pavel, Illek František, Vališ Vladimír (příchod v 17.10 hod.), David

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel., fax: , mobil

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel., fax: , mobil Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 129/2011, konaného

Více

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne 13. 6. 2016 na Obecním úřadě Přišimasy Přítomní zastupitelé: Šárka Rumanová, Martin Teichner, Jiří Pšenčík, Michal Strnad, Veronika Kuchařová, Radek

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích Přítomni : JosefPrudík, Marie Procházková, Ivana Dočkalová,

Více

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing.

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing. Z á p i s z 14. zasedání zastupitelstva Městyse Čestice konaného dne 27.09.2012 od 18.00 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomno: 7 zastupitelů 4 zastupitelé omluveni 4 občané ( viz přiložené

Více

Z Á P I S č. 7. Návrh programu:

Z Á P I S č. 7. Návrh programu: Z Á P I S č. 7 z veřejného jednání Zastupitelstva obce Opařany konaného ve středu 19. září 2007 od 18,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Opařany. Přítomni : p. Kravar, Ing. Diart, p. Stejskal,

Více

Zápis z 49. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 27. března v hod.

Zápis z 49. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 27. března v hod. Zápis z 49. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 27. března v 18.00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Hynek Čada, Josef Šnábl (příchod v 19.00), Josef Adámek, Vladimír Vališ, Josef Karbaš,

Více

o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 14. 12. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00

Více

Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 17.12.2012 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Hosté: Luboš Drenčeni, Mgr. Pavel Dvořák, Ing. Bohumil Petrášek,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 24.1.2019 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 1 Program: 1. Zahájení

Více

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 14. 6. 2016 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:35 hod v krizové místnosti budovy Radnice. Přítomno:

Více

Z á p i s č. 4 /2012

Z á p i s č. 4 /2012 Strana č. 1/4 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 4 /2012 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 4. 4. 2012 v 19.00 hod. na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva: Luboš

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 6/2016. konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 6/2016. konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 6/2016 konaného dne 30.6.2016 Zasedání bylo řádně svoláno rozesláním pozvánek a plakátů. Informace o zasedání dle ustanovení 93 odst. 1 zákona o obcích byly

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 13. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 28.6.2012 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Z Á P I S o průběhu 4.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne ve Svinošicích

Z Á P I S o průběhu 4.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne ve Svinošicích Z Á P I S o průběhu 4.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 30.3.2007 ve Svinošicích Starosta Josef Hemzal zahájil 4.-té zasedání Zastupitelstva obce Svinošice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: 9 Členů ZO Omluveni: 2 Neomluveni: - Jednání řídí : Zapisovatel/ka : Martin

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Blížkovice ze dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Blížkovice ze dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. čj. 9/2006 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Blížkovice ze dne 30.11.2006 v 16,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starostka zahájila 9. zasedání Zastupitelstva obce Blížkovice v 16,00 hod.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 25.4.2019 v 18.30 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Program: 1. Zahájení 2. Kontrola

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce č. 3/2013 v 17.30 hod.

Více

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 ( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Jednání řídí : Zapisovatel/ka :.. Členů ZO..

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

Program: Zahájení zasedání zastupitelstva

Program: Zahájení zasedání zastupitelstva ZÁPIS Č. 6 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rudoltice, konaného dne 26.3.2018 od 19.00 hod. Nezveřejněné části tohoto zápisu (iniciály, popř. XXX) jsou pro občany k nahlédnutí v písemném vyhotovení

Více

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 15 z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 2. 5. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ O B E C S O B O T Í N Sobotín 54, 788 16 Petrov nad Desnou PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobotín konaného dne 29. dubna 2019 od 17:00 hodin Usnesení č. 6/1 Zastupitelstvo

Více

o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Grešlové Mýto konaného dne 30. srpna 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Grešlovém Mýtě

o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Grešlové Mýto konaného dne 30. srpna 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Grešlovém Mýtě Zápis o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Grešlové Mýto konaného dne 30. srpna 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Grešlovém Mýtě Starosta zahájil 27. zasedání Zastupitelstva obce Grešlové

Více

Hlasování č. 1: Přítomno: 5 členů Pro: 5 hlasů Proti: 0 Zdržel se: 0

Hlasování č. 1: Přítomno: 5 členů Pro: 5 hlasů Proti: 0 Zdržel se: 0 VÝPIS ZE ZÁPISU č. 06/2016 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Habrovany konaného dne 22.06.2016 v kanceláři starosty víceúčelové budovy Habrovany č. p. 345 Pozn.: Zveřejněna je anonymizovaná verze

Více

USNESENÍ zastupitelstva městyse Štítary Číslo 6/2009 ze dne

USNESENÍ zastupitelstva městyse Štítary Číslo 6/2009 ze dne Místo: Úřad městyse Štítary, začátek 17.00 hod USNESENÍ zastupitelstva městyse Štítary Číslo 6/2009 ze dne 30.6.2009 Přítomni: Roupcová,Mareš, Simandl, Trojanová, Zámorský, Hevera F., Hochman, Bauer, Šimka,

Více

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov www.jankovice.net Tel: 573 393 041 IČ: 00287288, ČS Holešov, účet č.: 1483102339/0800 obec@jankovice.net Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Jankovice konaného

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod.

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, Illek František, Vališ Vladimír, David Josef, Šnábl Jan, Jelínek Tomáš,

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 27.9.2012 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

U S N E S E N Í z 27. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice

U S N E S E N Í z 27. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice U S N E S E N Í z 27. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 24.2.2009 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice Usnesení Zastupitelstva městyse Prosiměřice č. 27/2009 ze dne 24.2.2009

Více

o průběhu mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne v Těšeticích

o průběhu mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 27.09.2017 v Těšeticích Starostka obce zahájila 14. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo )

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 25.4.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO 1 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 58. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 2.12. 2013 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více