Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Blížkovice ze dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Blížkovice ze dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu."

Transkript

1 čj. 9/2006 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Blížkovice ze dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starostka zahájila 9. zasedání Zastupitelstva obce Blížkovice v 16,00 hod. Starostka konstatovala, že informace o konání zasedání byla zveřejněna na úřední desce Obecního úřadu Blížkovice a to nejméně sedm dní přede dnem konání zasedání a dále konstatovala, že je přítomno 9 členů zastupitelstva, zastupitelstvo je tedy usnášeníschopné. Přítomní: Maria Bernardová, Karel Bořecký, Ing. Josef Dancinger, Zbyněk Holík, Bc. Šárka Ježková, Jaroslav Kratochvíl, Pavel Pavelka, Mgr. Renata Radová, Antonín Veselý, Omluveni: --- Zapisovatelkou byla jmenována paní Alena Nachtneblová. Starostka konstatovala, že zápis z předchozího zasedání byl řádně ověřen a je založen k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu Blížkovice a na webových stránkách obce. 9/2006/1 Složení slibu nového člena zastupitelstva obce. ZO bere na vědomí odstoupení pana Miroslava Vítámváse. Zastupitel Karel Bořecký složil slib do rukou starostky obce Blížkovice. 9/2006/2 - ověřovatelé zápisu. Zastupitelstvo obce Blížkovice schvaluje za ověřovatele zápisu o průběhu 9. zasedání zastupitelstva obce pana Veselého Antonína a paní Marii Bernardovou. Hlasování: pro 7, proti 0, zdržel se 2. 9/2006/3 návrhová komise Zastupitelstvo obce Blížkovice schvaluje za členy návrhové komise Ing. Dancingera Josefa a Mgr. Radovou Renatu. Hlasování: pro 7, proti 0, zdržel se 2. 9/2006/4 program zasedání zastupitelstva. Zastupitelstvo obce schvaluje následující program zasedání zastupitelstva obce: 1. Složení slibu nového člena ZO pan Bořecký Karel. 2. Ověřovatelé zápisu. 3. Návrhová komise. 4. Program zasedání zastupitelstva. 5. Schválení jednacího řádu ZO. 6. Schválení smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu JmK sbor dobrovolných hasičů. 7. Řádná inventarizace. 8. Pronájem klubovny. 9. Žádost o pronájem náměstí posvícení rok 2007.

2 10. Dodatek ke smlouvě o dílo č. 51/2006 s firmou Plyno elektro Železný - ZŠ a MŠ Blížkovice. 11. Schválení členů finančního a kontrolního výboru a stavební komise. 12. Schválení výše odměn za výkon funkce neuvolněným členům ZO. 13. Žádosti o pronájem obecního dvora, přeložení stožáru místního rozhlasu a umožnění odběru el. energie a vody při přestavbě rodinného domu. Žádost podal Ing. Josef Dancinger. 14. Žádost o prořezání obecní lípy. Žádost podal pan Sladký Zdeněk. 15. Žádost o pokácení stromu. Žádost podal Mar Jan a Zdeňka. 16. Schválení oddávajícího zástup. 17. Zástupce Zájmového sdružení obci vodovody a kanalizace Znojemsko 18. Navýšení výdajů akce pošta Blížkovice. 19. Odstranění 33 ks pařezů u hřiště a příjezdové cesty k ZŠ a MŠ Blížkovice. 20. Zástupce Svazku obcí při formanské cestě. 21. Informace. 22. Diskuse. 23. Závěr 9/2006/5 schválení jednacího řádu Zastupitelstva obce Blížkovice. Bc. Šárka Ježková seznámila členy ZO se změnami v jednacím řádu. Zastupitelstvo obce schvaluje jednací řád Zastupitelstva obce Blížkovice. 9/2006/6 smlouva o poskytnutí dotace sbor dobrovolných hasičů. Pan Antonín Veselý požaduje, aby smlouvy nebyly podepisovány dopředu, dokud nebudou schváleny zastupitelstvem. Zastupitelstvo obce schvaluje přijetí dotace ve výši ,- Kč z rozpočtu Jihomoravského kraje pro jednotku sboru dobrovolných hasičů obce a to na výstroj a výzbroj. Pověřuje starostku obce k podpisu smlouvy. 9/2006/7 řádná inventarizace za rok Bc. Ježková Šárka nepožaduje provést mimořádnou inventarizaci za rok Zastupitelstvo obce schvaluje provedení řádné inventarizace majetku, pohledávek a závazků obce Blížkovice ke dni a schvaluje inventarizační komisi dle předloženého návrhu. 9/2006/8 pronájem klubovny. Pan Bořecký Karel požaduje sepsat smlouvu. Pan Pavelka Pavel požaduje uzavřít výpůjčku s osobou, která bude za objekt zodpovídat. Pan Veselý Antonín doporučuje stanovit provoz do 22,00 hod.

3 Zastupitelstvo obce bere na vědomí žádost slečny Bronislavy Bursíkové o pronájem bývalé klubovny. Slečna Bursíková bude oslovena po zveřejnění záměru výpůjčky výše uvedeného objektu. 9/2006/9 pronájem náměstí posvícení rok ZO schvaluje pronájem veřejného prostranství ( náměstí ) panu Jungovi na provozování pouťových atrakcí při oslavách posvícení v roce 2007, a to na dobu od do za cenu ,- Kč. 9/2006/10 dodatek ke smlouvě o dílo č. 51/2006 s firmou Plyno elektro Železný ZŠ a MŠ Blížkovice. Zastupitelsvo obce zamítá ZŠ a MŠ Blížkovice uzavření dodatku ke smlouvě o dílo č. 51/2006 s firmou Plyno elektro Železný a schvaluje provedení projektové dokumentace a cenového návrhu nového rozvodu v budově MŠ Blížkovice. Hlasování: pro 6, proti 3, zdržel se 0. 9/2006/11 schválení členů finančního, kontrolního výboru a stavební komise. Pan Bořecký Karel navrhuje do kontrolního výboru pana Pavla Pavelku. Paní Bernardová Maria navrhuje do finančního výboru pana Antonína Veselého. Pan Pavelka Pavel navrhuje lichý počet členů v komisích. Pan Veselý Antonín navrhuje zřídit kulturní komisi, předsedkyně Bernardová Maria. Členy kulturní komise doplní ZO na příštím zasedání. a) ZO schvaluje zřízení finančního výboru: předseda Ing. Josef Dancinger členové Antonín Veselý, Pavla Bulíčková, b) ZO schvaluje zřízení kontrolního výboru: předseda - Jaroslav Kratochvíl členové Pavelka Pavel, Mgr. Renata Radová Hlasování: pro 8, proti 1, zdržel se 0, c) ZO schvaluje zřízení stavební komise: předseda Karel Heš členové Zdeněk Přibyl, Jiří Dvořák, Pavel Svoboda, Jaroslav Kratochvíl, Holík Pavel, Miloslav Lán. Hlasování: pro 5, proti 4, zdržel se 0. 9/2006/12 schválení výše odměn za výkon funkce neuvolněným členům ZO. ZO schvaluje neuvolněným členům ZO Blížkovice odměnu za výkon funkce od : - místostarosta 7 000,- Kč - člen zastupitelstva 450,- Kč

4 - člen zastupitelstva + předseda výboru 800,- Kč - člen zastupitelstva + člen výboru 600,- Kč - předseda komise 700,- Kč - člen komise, výboru 500,- Kč 9/2006/13 žádosti Ing. Dancingera Josefa o pronájem obecního dvora, přeložení stožáru obecního rozhlasu a odběru el. energie a vody při přestavbě rodinného domu. Pan Pavelka Pavel navrhuje sepsat smlouvu a ve smlouvě vymezit prostor, kde bude složen stavební materiál. Doporučuje čerpat vodu z obecní studny. a) ZO schvaluje umístění stavebního materiálu určeného k rekonstrukci prodejny a domu čp. 131 na dvoře obce a to za poplatek 1 000,- Kč/rok a to od Tento uložený materiál nesmí bránit potřebám provozu obecního úřadu. b) ZO bere na vědomí, že došlo k přeložení stožáru místního rozhlasu. Hlasování: pro 8, proti 0, zdržel se 1. c) ZO souhlasí s odběrem el. energie a vody ke stavebním účelům Ing. Dancingera a to pod podmínkou zřízení stavebního rozvaděče osazeného podružným elektroměrem. Voda bude čerpána pro účely výstavby z prostor pod budovou Obecního úřadu Blížkovice a z obecní studny. 9/2006/14 prořezání obecní lípy žádost podal pan Zdeněk Sladký. Pan Kratochvíl Jaroslav nedoporučuje prořezávku. 1. ZO schvaluje prořezání obecní lípy před domem pana Zdeňka Sladkého čp. 26. Hlasování: pro 3, proti 3, zdržel se ZO neschvaluje prořezání obecní lípy před domem pana Zdeňka Sladkého čp. 26. Prořezáním budou pověřeny TS Moravské Budějovice. Hlasování: pro 3, proti 4, zdržel se 1. 9/2006/15 pokácení stromu - jasanu na obecním pozemku žádost podali Mar Jan a Zdeňka. ZO bere na vědomí žádost manželů Marových o pokácení jasanu před jejich domem a požádá o stanovisko Městský úřad Znojmo, odbor životního prostředí a také požádá o odborné stanovisko k prořezání obecní lípy před domem pana Zdeňka Sladkého čp. 26.

5 9/2006/16 schválení oddávajícího zástup. Pan Veselý Antonín vyslovil souhlas, že bude v nepřítomnosti při občanských obřadech zastupovat starostku nebo místostarostu. Pan Pavelka Pavel navrhuje na zástup při obřadech pana Kratochvíla Jaroslava. ZO stanovilo, že vedle starostky a místostarosty může provádět občanské obřady se závěsným odznakem s velkým státním znakem ČR pan Veselý Antonín, člen zastupitelstva. 9/2006/17 zástupce Zájmového sdružení obcí vodovody a kanalizace Znojemsko. Paní Bernardová Marie navrhuje na zástupce pana Antonína Veselého. ZO schvaluje za zástupce v Zájmovém sdružení obcí vodovody a kanalizace Znojemsko starostku Bc. Šárku Ježkovou. 9/2006/18 navýšení výdajů akce pošta Blížkovice. Pan Antonín Veselý doporučuje na poště vyčistit jímku a zabudovat plastovou. Mgr. Renata Radová nebude se vyjadřovat k bodu c) střed zájmu. a) ZO schvaluje, že v objektu pošty Blížkovice dojde na náklady obce k přeinstalaci elektrického rozvaděče a zakoupení topidla na ohřev sociálního zařízení do výše ,- Kč. Hlasování: pro 7, proti 0, zdržel se 2. b) ZO bere na vědomí, že z položkového soupisu nákladů stavební zakázky pošty bude obcí Blížkovice hrazena částka ,30 Kč. Česká pošta a.s. uhradí ze stavební zakázky částku 7 738,25 Kč. c) ZO schvaluje vícepráce k původní stavební zakázce. Navýšení maximálně do výše ,- Kč. Původní částka ,55 Kč. Rodina Šťavova a Procházkova uhradí částku 3 904,- Kč za klempířské práce. Hlasování: pro 6, proti 1, zdržel se 2. 9/2006/19 odstranění 33 ks pařezů u hřiště a příjezdové cesty k ZŠ a MŠ Blížkovice. Ing. Dancinger Josef vysvětlil, že pařezy brání v osazení laviček kolem hřiště. Pan Pavelka Pavel konstatoval, že pařezy u příjezdové cesty jsou ošetřeny a časem se rozpadnou. ZO schvaluje vyfrézování 13 ks pařezů u hřiště maximálně do ceny ,- Kč. ZO zamítá vyfrézování 20 ks pařezů u příjezdové cesty k ZŠ a MŠ Blížkovice. Hlasování: pro 6, proti 3, zdržel se 0.

6 9/2006/20 Zástupce Svazku obcí při formanské cestě. Pan Antonín Veselý chce vysvětlit, jakým způsobem se bude přefakturovávat částka za vývoz odpadů ze sběrného dvora v Pavlicích firmou ASA na obce. Bc. Šárka Ježková Dle počtu svozu do sběrného dvora občany z Blížkovic. ZO schvaluje do předsednictva Svazku obcí při formanské cestě starostku Bc. Šárku Ježkovou a do dozorčí rady Svazku obcí při formanské cestě pana Zbyňka Holíka. 9/2006/21 Informace. - zápis z kontroly stavební komise v ZŠ a MŠ Blížkovice ze dne stížnost pana Dohnala na neřešenou situaci s vodní kanalizací Pan Veselý Antonín informoval, že byl vykonán státní stavební dohled, provedena zkouška funkčnosti dešťové kanalizace, doporučeno, aby si pan Dohnal nechal udělat posouzení, bylo mu doporučeno, aby si odizoloval rodinný dům. - rodina Mlčochova záměr koupě domu. Pan Veselý Antonín bylo jednáno telefonicky s vlastníkem nemovitosti. Bc. Šárka Ježková doporučuje odkoupení objektu. - řešení bio-skládky mezi malým hájkem a klubovnou. Pan Heš Karel panelová cesta slouží jen k přístupu k opravě přečerpávající stanice. Ve smlouvě uvedeno jako věcné břemeno. - havárie ve vodovodní jímce Šula Jan - dodatek ke smlouvě s panem Ing. arch. Poláčkem Jaroslavem projekt náměstí. Bc. Šárka Ježková k projektu se bude vyjadřovat stavební komise a občané. - pozemek pana Nevorala u památníku. Bc. Šárka Ježková požaduje smlouvu revokovat z důvodu nesplnění záměru s realizací prodejny. - jednání s VaK Znojmo a STÚ Šumná ve věci územního rozhodnutí pro Armaturní šachtu pro osazení dávkovací stanice chloru. - protokol o předání funkce starosty - faktura za písek a dopravu v období a cena 3 451,- Kč. Pan Veselý Antonín vysvětlil a faktura bude proplacena. - Telefonní hovory bude hradit starostka 10 % a místostarosta 5%. 9/2006/22 diskuse Pavelka Pavel navrhuje, aby se zasedání ZO konala ve čtvrtek v 18,00 hod. Holík Jaroslav přečetl novinový článek o sponzorování sportovišť. Nevoral Jan navrhl vykoupit dům čp. 77. Konvalina Josef požádal o opravu veřejného osvětlení a upozornil na propadlý kanál. 9/2006/23 závěr Starostka ukončila po projednání všech bodů programu zasedání ZO Blížkovice v 18,50 hod. V Blížkovicích dne Zapsala: Nachtneblová Alena Bc. Šárka Ježková starostka Ověřovatelé zápisu:..

7

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v 18,00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v 18,00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 29.11.2010 v 18,00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice. čj. 8/2010 Starostka zahájila 8. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 26.05.2008 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice. čj. 4/2008 Starostka zahájila 4. zasedání Zastupitelstva městyse

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v 18,00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v 18,00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 20.12.2010 v 18,00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice. čj. 9/2010 Starostka zahájila 9. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v 18,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v 18,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 23.02.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. čj. 12/2007 Starostka zahájila 12. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice, konaného dne od 17,00 hod. v sále Základní školy Blížkovice.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice, konaného dne od 17,00 hod. v sále Základní školy Blížkovice. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice, konaného dne 10.11.2010 od 17,00 hod. v sále Základní školy Blížkovice. Č.j: 7/2010 Přítomni: Ing. Josef Dancinger, Vladimír Dvořák, Miroslav

Více

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 12. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 22.07.2009 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice. čj. 5/2009 Starostka zahájila 5. zasedání Zastupitelstva městyse

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice

Více

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 17. zasedání

Více

o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Grešlové Mýto konaného dne 30. srpna 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Grešlovém Mýtě

o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Grešlové Mýto konaného dne 30. srpna 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Grešlovém Mýtě Zápis o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Grešlové Mýto konaného dne 30. srpna 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Grešlovém Mýtě Starosta zahájil 27. zasedání Zastupitelstva obce Grešlové

Více

o průběhu 3. zasedání zastupitelstva obce Grešlové Mýto konaného dne 12. února 2007 v zasedací místnosti obecního úřadu v Grešlovém Mýtě

o průběhu 3. zasedání zastupitelstva obce Grešlové Mýto konaného dne 12. února 2007 v zasedací místnosti obecního úřadu v Grešlovém Mýtě Zápis o průběhu 3. zasedání zastupitelstva obce Grešlové Mýto konaného dne 12. února 2007 v zasedací místnosti obecního úřadu v Grešlovém Mýtě Starosta zahájil 3. zasedání zastupitelstva obce Grešlové

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne 2. 11. 2018, od 18:00 hodin v zasedací místnosti

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Dosavadní starosta Václav Šefčík (dále jako předsedající ) zahájil

Více

Z á p i s. z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov. Datum konání:

Z á p i s. z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov. Datum konání: Z á p i s z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov Datum konání: 31. 10. 2018 Přítomni: Vyšinská Veronika, Tureničová Ludmila, Šimková Michaela, Ing. Kačírek Miroslav, Kubíček Michal,

Více

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 11. 07. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018(dále jen

Více

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 12. 1. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 26. 7. 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 26. 7. 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 26. 7. 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila 8. zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 31. 10. 2018 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Radka Krejčí, Pavel Alenka, Jan Koudelka,

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel.,fax: , mobil

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel.,fax: , mobil Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel.,fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Hnanice č

Více

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 14.12.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Ing, Macek

Více

Zápis o průběhu 18. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 19.12.2013

Zápis o průběhu 18. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 19.12.2013 Zápis o průběhu 18. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 19.12.2013 Starosta (dále jen předsedající ) Martin Hájek zahájil 18. zasedání Zastupitelstva obce (dále jen OZ) v18. hodin a všechny

Více

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne 1. 11. 2018, od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/2018 7.8.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V04/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 7.8.2018 a informace

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 25.03.2008 v 18.00 hod. v sále Základní školy Blížkovice.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 25.03.2008 v 18.00 hod. v sále Základní školy Blížkovice. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 25.03.2008 v 18.00 hod. v sále Základní školy Blížkovice. čj. 2/2008 Starostka zahájila 2. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice v

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Ing. František Vašák, Bc. Přemysl Jež, Věra Brambůrková,

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v hodin.

Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v hodin. Bod číslo 1 Technický bod Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 21. 6. 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.30 hodin. Starostka konstatovala, že informace o konání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 31. 10. 2018 od 18:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Petr Kratochvíl, Věra Schneiderová, Josef Dvořák, Ing. Josef Novotný,

Více

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Korolupy č. 1/2012 Datum a hodina zasedání: Místo jednání: 25.1.2012 v 16.00 hod. Zasedací místnost obecního úřadu

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 04.04.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 04.04.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 04.04.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse. čj. 13/2007 Starostka zahájila 13. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice

Více

Obec Malá Štáhle. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle

Obec Malá Štáhle. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Č.j. 663/03/2018 Z Á P I S A U S N E S E N Í z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne 31.10.2018 v 19.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 17.12.2018 od 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 17.12.2018 se konalo 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Autor: administrator , Téma: Zápisy ze zasedání, Vydáno dne: 15. 11. 2010 konaného dne 10. listopadu 2010 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ

Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne 03.11. 2014 v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ Starosta všechny přivítal a zahájil ustavující zasedání zastupitelstva

Více

ZÁPIS o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Mašovice konaného dne na Obecním úřadě v Mašovicích

ZÁPIS o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Mašovice konaného dne na Obecním úřadě v Mašovicích ZÁPIS o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Mašovice konaného dne 22. 5. 2019 na Obecním úřadě v Mašovicích Starosta obce zahájil 5. zasedání ZO Mašovice v 18.00 hodin a přivítal všechny přítomné.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drážov, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drážov, konaného dne , od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drážov, konaného dne 31.10.2018, od 19:00 hodin. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drážov zahájila v 19:00 hodin dosavadní

Více

Z á p i s. o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová

Z á p i s. o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová Z á p i s o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 1. 11. 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová Starosta zahájil 28. zasedání Zastupitelstva obce Krasová (dále jen zastupitelstvo

Více

12. Různé, diskuse 13. Závěr

12. Různé, diskuse 13. Závěr Zápis o průběhu devátého/2010 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 9. 12. 2010 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 22. 4. 2010 v 18.00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice. čj. 3/2010 Starostka zahájila 3. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice

Více

Zápis ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ostrá konaného dne , od 19:00 hodin v jednací místnosti OÚ Ostrá

Zápis ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ostrá konaného dne , od 19:00 hodin v jednací místnosti OÚ Ostrá Zápis ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ostrá konaného dne 23.10.2018, od 19:00 hodin v jednací místnosti OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS z ustavující schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 01.11. 2014

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E T U Č A P Y

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E T U Č A P Y Z A S T U P I T E L S T V O O B C E T U Č A P Y zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce ze dne 28.července 2015 Přítomen : Petr Elis,Mgr.Zdeněk Gajdoš, Bronislav Rezek, PhDr.Jiřina Rozsypalová Radek

Více

Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic

Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 17. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žatčany, konaného dne , od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žatčany, konaného dne , od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žatčany, konaného dne 10.11. 2010, od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zasedání Zastupitelstva obce Žatčany bylo zahájeno v 19:00 hodin dosavadním

Více

o průběhu 14. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 14. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 14. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 04. 10. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 14. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018 (dále jen

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 29. 10. 2018 Zasedání zahájeno: v 18.00 hodin Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: 9 - Chadimová

Více

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne 24. 1. 2019 Přítomni: Ing. Václav Hamouz, Ilja Hašek, Zdeňka Šenkiová, Antonín Novotný, Ing. Vladimír Svítek, Ing. Jan Rohla, Ing. Jana Hadačová,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šitbořice konané dne ve společenském domě Orlovna Šitbořice

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šitbořice konané dne ve společenském domě Orlovna Šitbořice Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šitbořice konané dne 03.11.2014 ve společenském domě Orlovna Šitbořice 1. Přestavení nově zvolených zastupitelů a složení slibu Ustavující zasedání ZO

Více

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 3. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

ZÁPIS. o průběhu 2. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného

ZÁPIS. o průběhu 2. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného ZÁPIS o průběhu 2. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2010 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) Lubomír Šebesta

Více

Z á p i s. z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Sklené konaného dne 5. listopadu 2018 v hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené.

Z á p i s. z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Sklené konaného dne 5. listopadu 2018 v hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené. Z á p i s z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Sklené konaného dne 5. listopadu 2018 v 18 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené. Přítomni: Ing. Josef Hušek, František Kolář, Ing. Josef Kopečný, Jiří

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 2. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 07.11. 2018 od 17 hod. v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel ,

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel , OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 4/14 z ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 3.11. 2014 v 18.00 hod. Místo

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky,

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, OBEC STAROVIČKY Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, konaného dne 4.11.2014, od 18:00 hod. v zasedací místnosti OÚ ve Starovičkách Zahájení ustavujícího zasedání

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Dunajovice, konaného dne od 19:00 hod. Pořadové číslo zastupitelstva č.

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Dunajovice, konaného dne od 19:00 hod. Pořadové číslo zastupitelstva č. Obec Dunajovice Zastupitelstvo obce Dunajovice Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Dunajovice, konaného dne 31. 10. 2018 od 19:00 hod. Pořadové číslo zastupitelstva č. 10/2018 Místo konání:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 30.10. 2018 od 19.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin dosavadním starostou obce Horní

Více

Paní Bc. Jitka Kutlvašrová Hlasování č. 1: pro 8 ; proti 0; zdržel se 1

Paní Bc. Jitka Kutlvašrová Hlasování č. 1: pro 8 ; proti 0; zdržel se 1 Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného 29. dubna 2015 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Petr Kadela zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hejnice konaného dne , od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hejnice konaného dne , od hodin. Obec Hejnice Zastupitelstvo obce Hejnice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hejnice konaného dne 2.11.2018, od 18.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne 31.10.2018 od 17:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Horní Brusnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Přítomni: Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Mgr. Jan Hojda, Josef Hušek, Jana Kuthanová, Milan Novák, Helena Pavlíková, Otakar Rejfek.

Přítomni: Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Mgr. Jan Hojda, Josef Hušek, Jana Kuthanová, Milan Novák, Helena Pavlíková, Otakar Rejfek. Obec Hořiněves Zastupitelstvo obce Hořiněves Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves, konaného dne 3.11.2014, od 17,00 hodin. Přítomni: Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle,

Více

z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 31. října 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 31. října 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 31. října 2018 od 17.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: 9 členů zastupitelstva města: Petr Havlík,

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 4. 12. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: STR- 0776/2018/Sed Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 22. 11. 2018 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Martin Novák

Více

o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 11.5. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

Výsledky hlasování : Pro 9x, Proti -0, Zdržel se - ( Hlasování č. 2) Usnesení č.2 bylo schváleno

Výsledky hlasování : Pro 9x, Proti -0, Zdržel se - ( Hlasování č. 2) Usnesení č.2 bylo schváleno Zápis z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Dublovice, konaného dne 04. 11. 2014 od 19.00 hodin v obřadní místnosti dublovické radnice. Přítomni: Josef Hájek, Ing. Vladislav Brejška,

Více

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany ZÁPIS z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva obce Říčany konaného dne 29. 10. 2018 od 18:00 hodin Přítomni: Ing. Jan Studený starosta, Mgr. Radovan

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též

Více

Zápis z Ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Čížov

Zápis z Ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Čížov Zápis z Ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Čížov Datum konání: 11. 11. 2010 Přítomni : Josef Morávek Zuzana Prokšová Stanislav Vrtal Rostislav Mutl Přemysl Moravec Milan Machovec Zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

OBEC JANSKÁ. Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 4. 10. 2013

OBEC JANSKÁ. Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 4. 10. 2013 OBEC JANSKÁ Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 4. 10. 2013 Jednání Zastupitelstva obce se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Janské od 18,10 hodin, ukončeno

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 5. listopadu 2014

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 5. listopadu 2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 5. listopadu 2014 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička, Vlastimila Krumlová

Více

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 09. 05. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018 (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (6 / 2017) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (6 / 2017) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Čj. 567 /2017 Zápis ze zasedání Zastupitelstva (6 / 2017) obce Cotkytle konaného dne 16. 11. 2017 od 18.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Přítomni: Vlastimil Jureček, Mgr. Michaela

Více

ZÁPIS Č.5/2010 Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LÁNY

ZÁPIS Č.5/2010 Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LÁNY ZÁPIS Č.5/2010 Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LÁNY Den konání: 10. 11. 2010 Místo konání: Hotel Classic Lány Jednání probíhalo od - do: 18.00 18.55 hodin Členů zastupitelstva obce: 11 Z toho:

Více

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice.

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Zápis z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 5. 11. 2018 od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Přítomni: Ing. Jiří Novák, PhDr. Jana Tomanová, Jaroslava Jelenová,

Více

Zápis č. 5/ Schválení programu jednání zastupitelstva obce. 1. Slib zvolených členů zastupitelstva.

Zápis č. 5/ Schválení programu jednání zastupitelstva obce. 1. Slib zvolených členů zastupitelstva. Zápis č. 5/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Senohraby konaného dne 2. 11. 2018 od 19 hodin v kongresovém sále EA Hotelového resortu SEN Přítomni: Jana Svašková, Vladimír Dvořák, Anna Voňavková,

Více

Z Á P I S č. 2. 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 15. 12. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 2. 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 15. 12. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 2 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 15. 12. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program (v konečné projednávané podobě): 1) Technický bod schválení

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 24.11.2010, od 18.00 hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 1) Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání ZO Hluboš bylo

Více

Z Á P I S o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

Z Á P I S o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 08. 10. 2012 v Těšeticích Starosta obce zahájil 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00

Více

Obec Vítězná. Pan Műhl přivítal přítomné občany a nově zvolené zastupitele a zahájil ustavující zasedání nově zvoleného obecního zastupitelstva.

Obec Vítězná. Pan Műhl přivítal přítomné občany a nově zvolené zastupitele a zahájil ustavující zasedání nově zvoleného obecního zastupitelstva. Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vítězná konaného v zasedací místnosti OÚ Vítězná v souladu s 91 Zákona č.128/2000 Sb.o obcích v platném znění dne 10.11.2010 Pan Műhl přivítal přítomné

Více

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 6.listopadu 2007.

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 6.listopadu 2007. 1 Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 6.listopadu 2007. Starosta (předsedající) Martin Hájek zahájil 4. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 17. 3. 2019 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny Omluveni : --- 1) Zahájení

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 17:00 hodin v sále MěKS Vimperk

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 17:00 hodin v sále MěKS Vimperk Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 05.11.2018 od 17:00 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: MVDr. Šárka Janásková, Ing. Petr Samek, Jan Hanžl, Mgr. Dagmar Rűckerová,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin. Obec Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 1.2.2018 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pucov, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pucov, konaného dne , od 19:00 hodin. Obec Pucov Zastupitelstvo obce Pucov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pucov, konaného dne 1. 11. 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pucov

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Bohunice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne 05.04.2019, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bohunice (dále též jako

Více

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing.

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing. Zápis č. 5/2009 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 18. června 2009 ve 20.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Eliška

Více