o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Grešlové Mýto konaného dne 30. srpna 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Grešlovém Mýtě

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Grešlové Mýto konaného dne 30. srpna 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Grešlovém Mýtě"

Transkript

1 Zápis o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Grešlové Mýto konaného dne 30. srpna 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Grešlovém Mýtě Starosta zahájil 27. zasedání Zastupitelstva obce Grešlové Mýto (dále jen zastupitelstvo obce ) v hod. a všechny přivítal. Bod č. 1 Technický bod Starosta konstatoval, že informace o konání zasedání byla zveřejněna na úřední desce Obecního úřadu v Grešlovém Mýtě dne 21. srpna 2006, tj. nejméně sedm dní přede dnem konání zasedání a dále konstatoval, že je přítomno všech 6 členů zastupitelstva, zastupitelstvo je tedy usnášeníschopné. Přítomni, omluveni, nepřítomni: viz prezenční listina příloha zápisu Předsedající zasedání je starosta Ivo Hos. Zapisovatelem byla jmenován ing. Milan Bloudíček. Starosta vyzval zastupitele, aby podali návrhy na ověřovatele zápisu o průběhu 27. zasedání zastupitelstva obce. Navrženi byli pan Koukal a pan Taflíř, kteří vyslovili s návrhem souhlas. Starosta konstatoval, že zápis z předchozího zasedání byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí v zasedací místnosti. Usnesení č. 1 schvaluje za ověřovatele zápisu o průběhu 27. zasedání zastupitelstva obce pana Koukala a pana Taflíře. Hlasování č. 1: pro 6-proti 0-zdržel se 0 - Starosta přednesl návrh programu zasedání, tak jak byl zveřejněn na úřední tabuli. Starosta přednesl návrh na doplnění programu o bod Žádost obce Hora Svaté Kateřiny o součinnost k ústavní stížnosti a bod Komunikační, monitorovací a varovný SMS systém. Program byl v této podobě členy zastupitelstva schválen. Usnesení č. 2 schvaluje následující program 27. zasedání zastupitelstva obce Grešlové Mýto: 1) Technický bod (přivítání, jmenování zapisovatele/zapisovatelky, volba ověřovatelů zápisu, schválení programu zasedání zastupitelstva obce) 2) Plnění usnesení zastupitelstva z 26. zasedání zastupitelstva obce dne 28. června ) Zpráva ze zasedání kontrolního výboru 4) Zpráva ze zasedání finančního výboru 5) Rozbor hospodaření za 1. pololetí ) Navýšení hodnoty kulturního domu č.p. 67 7) Rozpočtové opatření č. 4 8) Pracovník na veřejně prospěšné práce 9) Informace o zajištění voleb do zastupitelstva obce Grešlové Mýto 10) Žádost p. Ivana Chaloupky o prodloužení nájemní smlouvy na rybník Bahňák 11) Zájezd na Boskovicko dne 16. září ) Informace o kolaudaci sběrného dvora odpadů Pavlice 13) Žádost obce Hora Svaté Kateřiny o součinnost k ústavní stížnosti 14) Komunikační, monitorovací a varovný SMS systém 15) Diskuse 16) Ukončení zasedání zastupitelstva obce Strana 1 (celkem 6)

2 Hlasování č. 2: pro 6-proti 0-zdržel se 0 Bod č. 2 Plnění usnesení zastupitelstva z 26. zasedání ze dne 28. června 2006 Starosta přednesl zprávu o plnění usnesení z 26. zasedání zastupitelstva obce dne 28. června Usnesení č. 3 Bere na vědomí zprávu o plnění usnesení z 26. zasedání zastupitelstva obce ze dne 28. června Hlasování č. 3: pro 6-proti 0-zdržel se 0 Bod č. 3 Zpráva ze zasedání kontrolního výboru Zprávu ze zasedání kontrolního výboru přednesl její předseda ing. Bloudíček. Usnesení č. 4 bere na vědomí zprávu ze zasedání kontrolního výboru Hlasování č. 4: pro 6-proti 0-zdržel se 0 Bod č. 4 Zpráva ze zasedání finančního výboru Zprávu ze zasedání kontrolního výboru přednesl její předseda pan Tříletý. Usnesení č.5 Bere na vědomí zprávu ze zasedání finančního výboru. Hlasování č. 5: pro 6-proti 0-zdržel se 0 Bod č. 5 Rozbor hospodaření za 1. pololetí 2006 Starosta přednesl rozbor hospodaření za 1. pololetí Hospodaření je vyrovnané, plnění v části příjmů na cca 47%, v části výdajů na 46%. Usnesení č. 6 bere na vědomí rozbor hospodaření za 1. pololetí Strana 2 (celkem 6)

3 Hlasování č. 6: pro 6-proti 0-zdržel se 0 Bod č. 6 Navýšení hodnoty kulturního domu č.p. 67 Starosta přednesl zprávu o opravě KD č.p. 67 a navýšení jeho hodnoty o ,50 Kč. Usnesení č. 7 Schvaluje navýšení hodnoty kulturního domu č.p. 67 o ,50 Kč. Hlasování č. 7: pro 6-proti 0-zdržel se 0 Bod č. 7 Rozpočtové opatření č. 4 Starosta přednesl návrh rozpočtového opatření č. 4, jehož předmětem jsou úpravy rozpočtu v rámci rozpočtové skladby - přesun mezi paragrafy a položkami. Celková výše příjmů Kč, výdajů Kč. Usnesení č. 8 schvaluje rozpočtové opatření č. 4. Hlasování č. 8: pro 6-proti 0-zdržel se 0 Bod č. 8 Pracovník na veřejně prospěšné práce Starosta přednesl zprávu o činnosti p. Čaňka, který pracoval na opravě střechy KD, zednických pracích v KD, opravě šachty u č.p. 86, údržbě zeleně v obci, údržbě lesních pozemků a sazenic stromů. Diskuse: v diskusi byla kladně hodnocena práce p. Čaňka. Usnesení č. 9 Bere na vědomí zprávu starosty o činnosti p. Čaňka. Hlasování č. 9: pro 6-proti 0-zdržel se 0 Bod č. 9 Informace o zajištění voleb do zastupitelstva obce Grešlové Mýto Volby do zastupitelstva naší obce jsou organizačně a technicky připravovány v souladu se zák. č. 491/2001 Sb. a v souladu s harmonogramem úkolů a lhůt vyplývajících ze zákona 491/2001 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Jednotlivé kroky jsou umísťovány na úřední tabuli. Diskuse: Strana 3 (celkem 6)

4 Usnesení č. 10 Bere na vědomí informaci o zajištění voleb do zastupitelstva obce Grešlové Mýto Hlasování č. 10: pro 6-proti 0-zdržel se 0 Bod č. 10 Žádost p. Ivana Chaloupky o prodloužení nájemní smlouvy na rybník Bahňák Starosta přednesl žádost p. Chaloupky na prodloužení nájemní smlouvy o pronájmu rybníka Bahňák. Starosta zjistí zájem o pronájem rybníka vyhlášením v místním rozhlase a vyvěšením na úřední tabuli zájem o pronájem rybníka. V případě většího zájmu zajistí výběrové řízení na pronájem. V případě neprojevení zájmu bude žádost p. Chaloupky projednána na příštím zasedání zastupitelstva obce. Zastupitelstvo doporučuje, aby byly pronajaty obě vodní plochy. Diskuse: v diskuzi byl kritizován nepořádek okolo rybníka a neplnění nájemní smlouvy ze strany nájemce. Údržba břehů a okolí rybníka není prováděna, je zde vzrostlá tráva a plevel. Usnesení č. 11 Bere na vědomí žádost p. Chaloupky o prodloužení nájemní smlouvy. Schvaluje postup při budoucím pronájmu rybníka. Nájemce bude v případě více uchazečů vybrán ve výběrovém řízení. Pověřuje starostu obce p. I. Hose jejím zajištěním a organizací. Schvaluje výběrovou komisi pro výběrové řízení: předseda komise p. Hos, členové p. Koukal, p. Čaněk Oldřich Hlasování č. 11: pro 4-proti 2-zdržel se 0 Bod č. 11 Zájezd na Boskovicko dne 16. září 2006 Paní Hosová přednesla návrh na uspořádání zájezdu pro občany naší obce na Boskovicko dne 16. září. V programu je návštěva zámku v Rájci nad Svitavou, 14. Hrnčířského jarmarku v Kunštátě, Sloupsko-Šošůvských jeskyní a poutního místa ve Křtinách. Diskuse: občané kladně hodnotí uspořádání zájezdu Usnesení č. 12 Schvaluje úhradu nákladů na dopravu zájezdu. Hlasování č. 12: pro 6-proti 0-zdržel se 0 Bod č. 12 Informace o kolaudaci sběrného dvora odpadů Pavlice Starosta informoval, že se dne 25. srpna 2006 zúčastnil kolaudace sběrného dvora Pavlice. V sběrném dvoru jsou umístěny kontejnery na nebezpečný odpad, objemný odpad a stavební suť. Provoz dvora bude provozovat fy A.S.A. EKO Znojmo, s.r.o. a financován z prostředku Svazku obcí při formanské cestě a bude stát asi 12 tis. Kč. za měsíc. Sběrný dvůr je určen pro občany s trvalým pobytem v obci, která je členem Svazku obcí. Občané obdrží publikaci jak nakládat s odpady. Otevřeno bude v úterý a středu odpoledne a v sobotu dopoledne. Strana 4 (celkem 6)

5 Diskuse: občané kladně hodnotí vybudování sběrného dvora odpadů. Usnesení č. 13 Bere na vědomí zprávu o kolaudaci sběrného dvora odpadů. Hlasování č. 13: pro 6-proti 0-zdržel se 0 Bod č. 13 Žádost obce Hora Svaté Kateřiny o součinnost k ústavní stížnosti Starosta přečetl žádost obce Hora Svaté Kateřiny o součinnost k ústavní stížnosti ve věci Návrhu na zrušení části ustanovení 4 odst. 2 a Přílohy č. 2 zák. č. 243/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů, který se týká nerovnoměrného rozdělování finančních prostředků obcím ze státního rozpočtu. Diskuse: občané kritizovali nerovnoměrné rozdělování finančních prostředků obcím ze státního rozpočtu. Usnesení č. 14 Schvaluje, aby se naše obec připojila k ústavní stížnosti a příspěvek obci Hora Svaté Kateřiny ve výši 500 Kč na úhradu výdajů za právní úkony. Hlasování č. 14: pro 6-proti 0-zdržel se 0 Bod č. 14 Komunikační, monitorovací a varovný SMS systém Starosta přečetl dopis hejtmana Jihomoravského kraje ing. Juránka o projektu podpory obcí při informování obyvatelstva v krizových situacích. Diskuse: občané kladně hodnotili možnost rychlého informování pomocí SMS zpráv. Usnesení č. 15 Schvaluje vstup obce do Komunikačního, monitorovacího a varovného SMS systému a pověřuje starostu podpisem příslušných dokumentů. Hlasování č. 15: pro 6-proti 0-zdržel se 0 Bod č. 15 Diskuse Starosta otevřel diskuzi. Bod č. 16 Ukončení zasedání zastupitelstva obce Starosta ukončil po projednání všech bodů programu 27. zasedání Zastupitelstva obce Grešlové Mýto dne 30. srpna 2006 v hod. Strana 5 (celkem 6)

6 V Grešlovém Mýtě dne 4. září 2006 Zapsal (a):..., starosta, místostarosta Ověřovatelé zápisu:.... Strana 6 (celkem 6)

o průběhu 3. zasedání zastupitelstva obce Grešlové Mýto konaného dne 12. února 2007 v zasedací místnosti obecního úřadu v Grešlovém Mýtě

o průběhu 3. zasedání zastupitelstva obce Grešlové Mýto konaného dne 12. února 2007 v zasedací místnosti obecního úřadu v Grešlovém Mýtě Zápis o průběhu 3. zasedání zastupitelstva obce Grešlové Mýto konaného dne 12. února 2007 v zasedací místnosti obecního úřadu v Grešlovém Mýtě Starosta zahájil 3. zasedání zastupitelstva obce Grešlové

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 6. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 3. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 12. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 11. 9. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:00 hod a všechny přivítal. Technický bod: Starosta obce konstatoval, že informace

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Z Á P I S č.1 8 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 18:00 na Obecním úřadě v Želeticích

Z Á P I S č.1 8 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 18:00 na Obecním úřadě v Želeticích Z Á P I S č.1 8 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne 23.11.2016 v 18:00 na Obecním úřadě v Želeticích 1) Technický bod Zahájení, schválení a případné doplnění programu Starosta

Více

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 17. zasedání

Více

Zápis o průběhu 18. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 19.12.2013

Zápis o průběhu 18. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 19.12.2013 Zápis o průběhu 18. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 19.12.2013 Starosta (dále jen předsedající ) Martin Hájek zahájil 18. zasedání Zastupitelstva obce (dále jen OZ) v18. hodin a všechny

Více

Z Á P I S č.9 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 17:00 na Obecním úřadě v Želeticích

Z Á P I S č.9 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 17:00 na Obecním úřadě v Želeticích 1) Technický bod Z Á P I S č.9 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne 10.12.2015 v 17:00 na Obecním úřadě v Želeticích Starosta (předsedající) Ing. Milan Choura zahájil 9. zasedání

Více

Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích

Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích Starosta Josef Hemzal zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice (dále jen zastupitelstvo obce

Více

Z Á P I S o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

Z Á P I S o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 08. 10. 2012 v Těšeticích Starosta obce zahájil 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00

Více

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 14. 01. 2013 v Těšeticích Starosta obce zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

Zápis o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 26. 7. 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 26. 7. 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 26. 7. 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila 8. zasedání Zastupitelstva

Více

Z Á P I S o průběhu 4.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne ve Svinošicích

Z Á P I S o průběhu 4.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne ve Svinošicích Z Á P I S o průběhu 4.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 30.3.2007 ve Svinošicích Starosta Josef Hemzal zahájil 4.-té zasedání Zastupitelstva obce Svinošice (dále jen zastupitelstvo

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 11. 07. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018(dále jen

Více

o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 13. 7. 2016 v Těšeticích Starosta obce zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 8. 12. 2017, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

o průběhu 14. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 14. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 14. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 04. 10. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 14. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018 (dále jen

Více

ZÁPIS o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice konaného dne , ve 14:00 hodin

ZÁPIS o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice konaného dne , ve 14:00 hodin ZÁPIS o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice konaného dne 14. 02. 2015, ve 14:00 hodin Starosta zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice ve 14:00 hodin a všechny přivítal. Bod č.

Více

Zápis č. 6/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 6/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 6/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 1. 6. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 6. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

Zápis č. 7/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 7/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 7/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 13. 7. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

Zápis z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 31. 10. 2018 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Radka Krejčí, Pavel Alenka, Jan Koudelka,

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 6.listopadu 2007.

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 6.listopadu 2007. 1 Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 6.listopadu 2007. Starosta (předsedající) Martin Hájek zahájil 4. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 16. 11. 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 16. 11. 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 16. 11. 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila 1. zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Ing. František Vašák, Bc. Přemysl Jež, Věra Brambůrková,

Více

ZÁPIS o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Mašovice konaného dne na Obecním úřadě v Mašovicích

ZÁPIS o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Mašovice konaného dne na Obecním úřadě v Mašovicích ZÁPIS o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Mašovice konaného dne 22. 5. 2019 na Obecním úřadě v Mašovicích Starosta obce zahájil 5. zasedání ZO Mašovice v 18.00 hodin a přivítal všechny přítomné.

Více

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

ZÁPIS o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 22.11.2014 v kulturním domě obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 22.11.2014 v kulturním domě obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 22.11.2014 v kulturním domě obce Bezkov Starosta obce zahájil 3. zasedání ZO Bezkov v 16.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č.

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Z Á P I S o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

Z Á P I S o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 10. 8. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 13. 12. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Dosavadní starosta Václav Šefčík (dále jako předsedající ) zahájil

Více

Zápis č. 4/2010 ze dne Stránka 1

Zápis č. 4/2010 ze dne Stránka 1 Z á p i s o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 14. prosince 2010 v zasedací místnosti OÚ Krasová Místostarosta zahájil 4. zasedání Zastupitelstva obce Krasová (dále jen zastupitelstvo

Více

o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 09. 07. 2012 v Těšeticích Starosta obce zahájil 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne v hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne v hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 25.4.2018 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Přítomno bylo šest členů

Více

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 14.12.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Ing, Macek

Více

Z Á P I S o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne v Těšeticích

Z Á P I S o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne 20. 2. 2019 v Těšeticích Starosta obce zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019 (dále jen zastupitelstvo

Více

1. Starosta přednesl zprávu o činnosti obecního úřadu od minulého zasedání obecního zastupitelstva

1. Starosta přednesl zprávu o činnosti obecního úřadu od minulého zasedání obecního zastupitelstva Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Tišnovská Nová Ves konaného dne : 7.2.2013 v 19,00 hod. v budově obecního úřadu č.p. 29 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis. ze 7. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městyse Chudenice konaného dne v restauraci Stará škola

Zápis. ze 7. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městyse Chudenice konaného dne v restauraci Stará škola Zápis Městys Chudenice ze 7. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městyse Chudenice konaného dne 1.11.2018 v restauraci Stará škola 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva městyse

Více

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 12. 1. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne v Těšeticích

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne 22. 5. 2019 v Těšeticích Starosta obce zahájil 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019 (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

ZÁPIS. o průběhu 2. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného

ZÁPIS. o průběhu 2. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného ZÁPIS o průběhu 2. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2010 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) Lubomír Šebesta

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č. Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 30.1.2019 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č. 5/2019 Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 20. 1. 2019 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny Omluveni : p. Petrželka 1)

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 21. 2. 2017 místo

Více

12. Různé, diskuse 13. Závěr

12. Různé, diskuse 13. Závěr Zápis o průběhu devátého/2010 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 9. 12. 2010 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více

o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 11.5. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis. Přítomno: 13 členů ZMČ viz.prezenční listina. Nepřítomno: MVDr.Hunkes Bohumil omluven; Prokeš Martin - omluven.

Zápis. Přítomno: 13 členů ZMČ viz.prezenční listina. Nepřítomno: MVDr.Hunkes Bohumil omluven; Prokeš Martin - omluven. Zápis o průběhu 25. zasedání Zastupitelstva Městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6.10.2010 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních

Více

Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 5.11. 2015 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Ing. Jan Koudelka, Vlastimil

Více

o průběhu 09. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 09. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 09. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 09. 09. 2013 v Těšeticích Starosta obce zahájil 09. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00

Více

Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne v Šatově

Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne v Šatově č.j.: 328/2018/UMŠA Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne 26.2.2018 v Šatově Starosta (předsedající) zahájil 2. zasedání Zastupitelstva Městyse Šatov v 18,00 hod. a všechny

Více

o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 08. 08. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018(dále jen

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 25.7.2018, od 19:30 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Zápis Z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne od hodin.

Zápis Z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne od hodin. Obec Mouřínov Zastupitelstvo obce Mouřínov Zápis Z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov Zasedání zastupitelstva jsou veřejná. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v hodin.

Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v hodin. Bod číslo 1 Technický bod Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 21. 6. 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.30 hodin. Starostka konstatovala, že informace o konání

Více

Zápis z 13 veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 19,00 hodin

Zápis z 13 veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 19,00 hodin OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37,41002 Lovosice Zápis z 13 veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 15. 2. 2017 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Schůzi zahájil starosta Městyse Lukov JUDr. Lubomír Mála v hodin a přivítal všechny přítomné.

Schůzi zahájil starosta Městyse Lukov JUDr. Lubomír Mála v hodin a přivítal všechny přítomné. Zápis ze zasedání zastupitelstva Městyse Lukov č. 11, konaného dne 17.2.2016 v úřadovně městyse Schůzi zahájil starosta Městyse Lukov JUDr. Lubomír Mála v 17.30 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod Č.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 13.4. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 4. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 10. 8. 2016 v Těšeticích Starosta obce zahájil 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 10.01.2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 1.10.2012 na Obecním úřadě v Omicích Starostka Libuše Pličková zahájila IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Jaroslav Komosný konstatoval, že zápis ze zasedání číslo 3/2014 byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí, námitky proti zápisu nebyly podány.

Jaroslav Komosný konstatoval, že zápis ze zasedání číslo 3/2014 byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí, námitky proti zápisu nebyly podány. O b e c K r u m v í ř, Krumvíř č. 184, PSČ 69173 Zápis ze schůze Zastupitelstva obce konané dne 4.11.2014 č. 4/2014 Předsedající starosta Obce Krumvíř Jaroslav Komosný zahájil 4. zasedání Zastupitelstva

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Obec Dobšín Zastupitelstvo obce Dobšín Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Dobšín

Více

o průběhu mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne v Těšeticích

o průběhu mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 22. 3. 2017 v Těšeticích Starostka obce zahájila mimořádné zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo

Více

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 16 z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Spis. zn.: 32/2017/STUDENA-4 Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.5.2017 v 19:00 Ve Studené dne 30.5.2017 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 Určení ověřovatelů zápisu

Více

----------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis z mimořádného veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 8.6.2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 26 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.2.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice

Zápis č. 26 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.2.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Zápis č. 26 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.2.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: Roman Guráň, Marie Benýšková, Josef Zelinka

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.5.2018, od 19:30 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 10.11.2016 v 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 7 Program:

Více

Zápis č. 8/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 8/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 8/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 7. 9. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 8. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 12. 12. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: František Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 17. 3. 2019 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny Omluveni : --- 1) Zahájení

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Mgr. Michal Šimeček, Jan Kavka, Andrea Kubuďová

Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Mgr. Michal Šimeček, Jan Kavka, Andrea Kubuďová Č. j. HVOZ-188/2018 ZÁPIS č. 1/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 15. listopadu 2018 Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav

Více

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 10. 06. 2013 v Těšeticích Starosta obce zahájil 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Paní Bc. Jitka Kutlvašrová Hlasování č. 1: pro 8 ; proti 0; zdržel se 1

Paní Bc. Jitka Kutlvašrová Hlasování č. 1: pro 8 ; proti 0; zdržel se 1 Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného 29. dubna 2015 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Petr Kadela zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 14. 05. 2012 v Těšeticích Starosta obce zahájil 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Předsedající určil ověřovateli zápisu Adámka Martina a Horničára Igora a zapisovatelem Bártlovou Ivanu DiS.

Předsedající určil ověřovateli zápisu Adámka Martina a Horničára Igora a zapisovatelem Bártlovou Ivanu DiS. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šumice, které se konalo dne 31. října 2018 od 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Šumicích. Dosavadní starosta obce Stanislav Řezáč (dále jen

Více

o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 2. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2012, konaného dne 25. 4. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2012, konaného dne 25. 4. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2012, konaného dne 25. 4. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce č. 3/2012 v 18.00 hod.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne 31.10.2018 od 17:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Horní Brusnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 7. 1. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková, Vlastimil

Více

o průběhu mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne v Těšeticích

o průběhu mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 27.09.2017 v Těšeticích Starostka obce zahájila 14. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo )

Více

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Korolupy č. 1/2012 Datum a hodina zasedání: Místo jednání: 25.1.2012 v 16.00 hod. Zasedací místnost obecního úřadu

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více