Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice."

Transkript

1 Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice. čj. 4/2008 Starostka zahájila 4. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice v hod. Starostka konstatovala, že informace o konání zasedání byla zveřejněna na úřední desce Městyse Blížkovice a to nejméně sedm dní přede dnem konání zasedání a dále konstatovala, že je přítomno 8 členů zastupitelstva, zastupitelstvo je tedy usnášeníschopné. Přítomní: Karel Bořecký, Zbyněk Holík, Bc. Šárka Ježková, Jaroslav Kratochvíl, Pavel Pavelka, Ing. Josef Dancinger, Ladislav Říha, Antonín Veselý. Omluveni: Maria Bernardová Zapisovatelkou byla jmenována paní Alena Nachtneblová. Starostka konstatovala, že zápis z předchozího zasedání byl řádně ověřen a je založen k nahlédnutí v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice a na webových stránkách městyse. 4/2008/1 - Ověřovatelé zápisu. Byli navrženi pan Pavel Pavelka a pan Jaroslav Kratochvíl. Zastupitelstvo městyse Blížkovice schvaluje za ověřovatele zápisu o průběhu 4. zasedání zastupitelstva městyse pana Pavla Pavelku a pana Jaroslava Kratochvíla. 4/2008/2 Návrhová komise. Byli navrženi pan Ladislav Říha a pan Karel Bořecký. Zastupitelstvo městyse Blížkovice schvaluje za členy návrhové komise pana Ladislava Říhu a pana Karla Bořeckého. 4/2008/3 Program zasedání zastupitelstva. Starostka požaduje do programu za bod č. 24 vložit: Bod č. 25 Žádost o odprodej pozemku st. 521 v k.ú. Ves Blížkovice. Zastupitelstvo městyse schvaluje následující program zasedání zastupitelstva městyse: Program: 1. Ověřovatelé zápisu. 2. Návrhová komise. 3. Schválení programu zasedání zastupitelstva. 4. Projekt na rekonstrukci ČOV. 5. Realizace akce Oprava a odbahnění rybníku u Máců.

2 6. Záměr prodeje pozemku parc.č m2, vodní plocha a parc.č m2 (Stehlíkův rybník) České republice, zemědělské vodohospodářské správě. 7. Žleby schválení podání žádosti na zřízení nových odběrných míst pro domácnosti nová bytová výstavba. 8. Schválení textu kupních smluv na Žleby. 9. Podání žádosti o dodatečné projednání dědických řízení Žleby, včetně úhrad veškerých nákladů. 10. Směna pozemku parc.č. 149/2 a 155/5 v k.ú. Městys Blížkovice za pozemek parc.č. 150/1 v k.ú. Městys Blížkovice - pan Leimberger 11. Prodej části pozemku parc. č. 149/3 v k.ú. Městys Blížkovice pan Kudrna 12. Úpravy části chodníků na náměstí. 13. Zpevněná plocha před školou. 14. Zapravení místní komunikace pod farou. 15. Výběrové řízení oprava stropu v ZŠ Blížkovice. 16. Mandátní smlouva s firmou BSK WEST a.s. zrušení. 17. Rozpočtové úpravy. 18. Výměna 2 ks oken kancelář účetní. 19. Změna územního plánu č Žádost o povolení uzavření provozu ŠD I. a II. o hlavních prázdninách. 21. Žádost o prodloužení nájemní smlouvy Valentovi. 22. Žádost o poskytnutí finanční podpory Flétnový kroužek Sluníčko. 23. Stížnost pan Hovorka. 24. Výsledek výběrového řízení účetní, zástup za mateřskou dovolenou. 25. Žádost o odprodej pozemku st. 521 v k.ú. Ves Blížkovice. 26. Informace. 27. Diskuse 28. Závěr /2008/4 Projekt na rekonstrukci ČOV. Jednání se zúčastnil pan Ing. Antonín Vach z firmy DUS s.r.o., který seznámil zastupitelstvo s problematikou rekonstrukce ČOV. K posouzení byly navrženy 3 varianty: Varianta 1 rozšířit stávající areál na stávajícím pozemku. Varianta 2 postavit nový objekt na stávajícím pozemku. Varianta 3 postavit nový objekt mimo stávající pozemek. Vyjádření členů ZM: Pan Holík Zbyněk je pro variantu rozšířit stávající areál na stávajícím pozemku a dořešit problémy s pozemky. Pan Ladislav Říha je pro variantu rozšířit stávající areál na stávajícím pozemku. Ing. Josef Dancinger je pro variantu postavit nový objekt mimo stávající pozemek. Pan Karel Bořecký je pro variantu rozšířit stávající areál na stávajícím pozemku. Pan Pavel Pavelka - je pro variantu rozšířit stávající areál na stávajícím pozemku. Pan Antonín Veselý - je pro variantu rozšířit stávající areál na stávajícím pozemku. Dále navrhuje v žádosti pro územní rozhodnutí uvést i parcelní čísla, která nejsou součástí stávajícího objektu. Pan Jaroslav Kratochvíl - je pro variantu rozšířit stávající areál na stávajícím pozemku.

3 Bc. Šárka Ježková - je pro variantu rozšířit stávající areál na stávajícím pozemku. Zastupitelstvo městyse schvaluje zahájení projekčních činností na rekonstrukci ČOV v Blížkovicích ve stávajícím objektu. 4/2008/5 Realizace akce Oprava a odbahnění rybníku u Máců. Pan Bartes a pan Ing. Pospíšil seznámili ZM s projektem realizace akce Oprava a odbahnění rybníku u Máců. Proběhne výběrové řízení. Městys Blížkovice získal na tuto akci 90% dotace. Zadávací dokumentace musí být odeslána na státní fond. Zastupitelstvo městyse bere na vědomí realizaci akce Oprava a odbahnění rybníku u Máců. 4/2008/6 Záměr prodeje pozemku parc.č m2, vodní plocha a parc.č m2 (Stehlíkův rybník) České republice, zemědělské vodohospodářské správě Zastupitelstvo městyse schvaluje záměr odprodeje pozemku parc. č. 3990, 3988 za cenu 10,- Kč/m2 České republice, zemědělské vodohospodářské správě. 4/2008/7 Žleby schválení podání žádosti na zřízení nových odběrných míst pro domácnosti nová bytová výstavba. Starostka seznámila ZM s požadavky E.ON Česká republika, a.s. a navrhuje, aby Městys Blížkovice podal jednu žádost za všechny. Je to výhodnější. Zastupitelstvo městyse souhlasí s podáním žádosti na zřízení nových odběrných míst pro domácnosti v lokalitě nové bytové výstavby na Žlebech. Poplatek ,- Kč za 1 odběrné místo budou noví majitelé hradit, při podpisu kupní smlouvy. 4/2008/8 Schválení textu kupních smluv na Žleby. Pan Zbyněk Holík navrhuje do podmínek doplnit předkupní právo s tím, že by městys odkoupil i již vybudované objekty na pozemku. Pan Antonín Veselý navrhuje předkupní právo odblokovat po kolaudaci.

4 Zastupitelstvo městyse souhlasí s textem kupních smluv. Podmínky: zahájení výstavby 4 roky od podpisu kupní smlouvy, cena za 1m2 je 50,-Kč, zaplacení ,- Kč za zřízení odběrného místa a předkupní právo. 4/2008/9 Podání žádosti o dodatečné projednání dědických řízení Žleby, včetně úhrad veškerých nákladů Zastupitelstvo městyse souhlasí s podání žádosti o dodatečné projednání dědických řízení. Veškeré náklady související s touto obnovou hradí Městys Blížkovice. 4/2008/10 - Směna pozemku parc.č. 149/2 a 155/5 v k.ú. Městys Blížkovice za pozemek parc.č. 150/1 v k.ú. Městys Blížkovice - pan Leimberger Zastupitelstvo městyse schvaluje směnu pozemku parc.č. 149/2 a 155/5 v k.ú Městys Blížkovice za pozemek parc. č. 150/1 v k.ú. Městys Blížkovice a pověřuje starostku podpisem smlouvy. 4/2008/11 Prodej části pozemku parc. č. 149/3 v k.ú. Městys Blížkovice pan Kudrna Zastupitelstvo městyse schvaluje prodej části pozemku parc.č. 149/3 v k.ú. Městys Blížkovice za cenu 30,- Kč/m2, za znalecký posudek 2 500,- Kč, panu Ottu Kudrnovi, Blížkovice 18 a pověřuje starostku podpisem smlouvy. 4/2008/12 Úpravy části chodníků na náměstí Zastupitelstvo městyse schvaluje rekonstrukci chodníků před radnicí a Dancingerovými, do hodnoty ,- Kč. Akci provede firma INEX s.r.o., Moravské Budějovice.

5 4/2008/13 Zpevněná plocha před školou Zastupitelstvo městyse schvaluje cenu díla v hodnotě max. do ,- Kč. Práce do provede firma Karel Heš, Blížkovice. Hlasování: pro 7, proti 0, zdržel se 1. 4/2008/14 Zapravení místní komunikace pod farou Zastupitelstvo městyse schvaluje úhradu za zapravení děr na místní komunikaci pod farou do ,- Kč. 4/2008/15 Výběrové řízení oprava stropu v ZŠ Blížkovice. Starostka otevřela obálky Výběrové řízení poptávka ZŠ strop. 1. Firma INEX, s.r.o. Mor. Budějovice ,- Kč, termín od do Firma STABO MB s.r.o. Mor. Budějovice ,- Kč, termín od do Zastupitelstvo městyse schválilo vítěze výběrového řízení na opravu stropu v ZŠ, a to firmu INEX s.r.o. Mor. Budějovice., částečnou úhradu cca ,- Kč provede ZŠ Blížkovice z fondu. Cena díla: ,- Kč, včetně DPH Termín: /2008/16 Mandátní smlouva s firmou BSK WEST a.s. zrušení Starostka navrhuje odstoupení od mandátní smlouvy s firmou BSK WEST a. s. Praha, z důvodu porušení povinností ve věci inženýrských činností, spojených s realizací plánu rozvoje Městyse Blížkovice na období Zastupitelstvo městyse souhlasí s odstoupením od mandátní smlouvy s firmou BSD WEST a.s., U Habrovky 247/11, Praha 4 a to výpovědí nebo dohodou. 4/2008/17 Rozpočtové úpravy Zastupitelstvo městyse schvaluje rozpočtové změny RO č. 2/2008.

6 4/2008/18 Výměna 2 ks oken kancelář účetní Zastupitelstvo městyse schvaluje výměnu 2 ks oken v kanceláři účetní západní strana. 4/2008/19 Změna územního plánu č Starostka seznámila ZM s připomínkami a doporučuje je zapracovat do územního plánu č. 1. Zastupitelstvo městyse schvaluje změnu územního plánu č. 1. 4/2008/20 Žádost o povolení uzavření provozu ŠD I. a II. o hlavních prázdninách. Paní ředitelka Mgr. Valová Eva vysvětlila důvod, proč uzavřít provoz ŠD I. a II o hlavních prázdninách. Hlavním důvodem je malý počet přihlášených dětí a finanční prostředky. Byli přítomni i rodiče, kteří s uzavřením školní družiny nesouhlasí. Zastupitelstvo městyse schvaluje uzavření provozu ŠD I. a II. v měsíci srpnu pokud nebude nahlášeno minimálně 10 dětí. Hlasování: pro 7, proti 1, zdržel se 0. 4/2008/21 Žádost o prodloužení nájemní smlouvy Valentovi Zastupitelstvo městyse schvaluje prodloužení nájemní smlouvy manželům Valentovým a to do /2008/22 - Žádost o poskytnutí finanční podpory Flétnový kroužek Sluníčko Zastupitelstvo městyse schvaluje finanční úhradu za dopravu flétnovému kroužku Sluníčko do Prahy. Hrazeno z kultury. Hlasování: pro, proti, zdržel se. 4/2008/23 - Stížnost pan Hovorka ZM bere na vědomí stížnost pana Hovorky.

7 4/2008/24 Výsledek výběrového řízení účetní, zástup za mateřskou dovolenou. Starostka oznámila ZM, že bylo podáno 9 žádostí a navrhuje na místo účetní slečnu Pavlu Bulíčkovou a na zástup za mateřskou dovolenou na funkci mzdová účetní slečnu Miroslavu Novákovou. a) Zastupitelstvo městyse Blížkovice schvaluje na místo účetní slečnu Pavlu Bulíčková od Hlasování: pro 5, proti 0, zdržel se 3. b) Zastupitelstvo městyse schvaluje na zástup za mateřskou dovolenou na funkci mzdová účetní, slečnu Miroslavu Novákovou od Hlasování: pro 6, proti 0, zdržel se 2. 4/2008/25 - Žádost o odprodej pozemku st. 521 v k.ú. Ves Blížkovice Zastupitelstvo městyse schvaluje záměr prodeje pozemku st. parc.č. 521 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 25 m2 v k.ú. Ves Blížkovice za cenu 30,- Kč/m2 a to manželům Gorilovým, Blížkovice /2008/26 Informace - blížkovické slavnosti budou Městys Blížkovice bude pouze hradit hudební produkci 4/2008/26 Diskuse. Pan Pavelka Pavel je nutné vyřešit parkování kamionů na území Městyse Blížkovice. Bc. Šárka Ježková doporučuje umístit retardéry na místní komunikace k ZŠ a v lokalitě Žleby. Pan Ladislav Říha navrhuje umístit odpadní koš na nádraží. Pan Jaroslav Kratochvíl doporučuje nalepit reflexní pásku na sloup parkoviště před obchodem Majka - požaduje zpevnit plochu pod kontejnery na papír, plast, sklo - požaduje vysázet nové stromy za pokácené. 4/2008/27 Závěr Starostka ukončila po projednání všech bodů programu zasedání ZM Blížkovice ve hod. V Blížkovicích dne Zapsala: Alena Nachtneblová Bc. Šárka Ježková starostka Ověřovatelé zápisu:..

8

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 22.07.2009 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice. čj. 5/2009 Starostka zahájila 5. zasedání Zastupitelstva městyse

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v 18,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v 18,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 23.02.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. čj. 12/2007 Starostka zahájila 12. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v 18,00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v 18,00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 20.12.2010 v 18,00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice. čj. 9/2010 Starostka zahájila 9. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v 18,00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v 18,00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 29.11.2010 v 18,00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice. čj. 8/2010 Starostka zahájila 8. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 25.03.2008 v 18.00 hod. v sále Základní školy Blížkovice.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 25.03.2008 v 18.00 hod. v sále Základní školy Blížkovice. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 25.03.2008 v 18.00 hod. v sále Základní školy Blížkovice. čj. 2/2008 Starostka zahájila 2. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice v

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 22. 4. 2010 v 18.00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice. čj. 3/2010 Starostka zahájila 3. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 22.10.2007 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice. čj. 19/2007 Starostka zahájila 19. zasedání Zastupitelstva městyse

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 04.04.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 04.04.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 04.04.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse. čj. 13/2007 Starostka zahájila 13. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 25.03.2009 v 18.30 hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice. čj. 2/2009 Starostka zahájila 2. zasedání Zastupitelstva městyse

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 30.06.2008 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice. čj. 5/2008 Starostka zahájila 5. zasedání Zastupitelstva městyse

Více

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 24 z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 11. 07. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018(dále jen

Více

Usnesení č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne

Usnesení č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne Usnesení č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 9.3.2017 Zastupitelstvo obce Bantice: Schvaluje: 1) návrh smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene na parc.č. 366/1 a

Více

1. Starosta přednesl zprávu o činnosti obecního úřadu od minulého zasedání obecního zastupitelstva

1. Starosta přednesl zprávu o činnosti obecního úřadu od minulého zasedání obecního zastupitelstva Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Tišnovská Nová Ves konaného dne : 7.2.2013 v 19,00 hod. v budově obecního úřadu č.p. 29 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 28. 6. 2018 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

Z Á P I S o průběhu II. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 12.května 2014 na Obecním úřadě v Omicích Bod č.

Z Á P I S o průběhu II. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 12.května 2014 na Obecním úřadě v Omicích Bod č. Z Á P I S o průběhu II. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 12.května 2014 na Obecním úřadě v Omicích Starostka Libuše Štěpánská zahájila II. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 1.10.2012 na Obecním úřadě v Omicích Starostka Libuše Pličková zahájila IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis 5/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 5/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 5/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 20. 8. 2014 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p., Mgr.

Více

Z á p i s. o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová

Z á p i s. o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová Z á p i s o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 1. 11. 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová Starosta zahájil 28. zasedání Zastupitelstva obce Krasová (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice, konaného dne od 17,00 hod. v sále Základní školy Blížkovice.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice, konaného dne od 17,00 hod. v sále Základní školy Blížkovice. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice, konaného dne 10.11.2010 od 17,00 hod. v sále Základní školy Blížkovice. Č.j: 7/2010 Přítomni: Ing. Josef Dancinger, Vladimír Dvořák, Miroslav

Více

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov www.jankovice.net Tel: 573 393 041 IČ: 00287288, ČS Holešov, účet č.: 1483102339/0800 obec@jankovice.net Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Jankovice konaného

Více

Paní Bc. Jitka Kutlvašrová Hlasování č. 1: pro 8 ; proti 0; zdržel se 1

Paní Bc. Jitka Kutlvašrová Hlasování č. 1: pro 8 ; proti 0; zdržel se 1 Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného 29. dubna 2015 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Petr Kadela zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 7. 10. 2015 od 19 hod

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 7. 10. 2015 od 19 hod Obec Láz Láz č. p. 219, 262 41 Bohutín Tel: 318 676 031, e-mail: e-podatelna@obeclaz.eu Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 7. 10. 2015 od 19 hod Přítomni: Mgr. Antonín Kropáč, Mgr. Pavel

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Blížkovice ze dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Blížkovice ze dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. čj. 9/2006 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Blížkovice ze dne 30.11.2006 v 16,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starostka zahájila 9. zasedání Zastupitelstva obce Blížkovice v 16,00 hod.

Více

Z Á P I S č.1 8 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 18:00 na Obecním úřadě v Želeticích

Z Á P I S č.1 8 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 18:00 na Obecním úřadě v Želeticích Z Á P I S č.1 8 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne 23.11.2016 v 18:00 na Obecním úřadě v Želeticích 1) Technický bod Zahájení, schválení a případné doplnění programu Starosta

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích Přítomni : JosefPrudík, Marie Procházková, Ivana Dočkalová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

ZÁPIS o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice konaného dne , ve 14:00 hodin

ZÁPIS o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice konaného dne , ve 14:00 hodin ZÁPIS o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice konaného dne 14. 02. 2015, ve 14:00 hodin Starosta zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice ve 14:00 hodin a všechny přivítal. Bod č.

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 19. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 12. 10. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 6. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

ZÁPIS. ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Krupá, konaného v úterý 4. prosince 2012 v 18 hodin v kanceláři obecního úřadu, Dolní Krupá 55

ZÁPIS. ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Krupá, konaného v úterý 4. prosince 2012 v 18 hodin v kanceláři obecního úřadu, Dolní Krupá 55 ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Krupá, konaného v úterý 4. prosince 2012 v 18 hodin v kanceláři obecního úřadu, Dolní Krupá 55 Návrh programu: 1. Zahájení 2. Složení slibu. 3. Kontrola zápisu

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne Přítomni:

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne Přítomni: O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 25. 9. 2018 Přítomni: Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Josef Lakatoš

Více

o průběhu mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne v Těšeticích

o průběhu mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 22. 3. 2017 v Těšeticích Starostka obce zahájila mimořádné zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis z 41. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis z 41. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis z 41. veřejného jednání ZO Ostrá dne 20.6. 2018 na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. J. Čenský, Bc. Viktor Vokál, K. Čápová, Miroslav Crha Omluveni: Jan Pudil Hosté:

Více

Upravený zápis. ze 4. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne v zasedací místnosti MěÚ Oslavany

Upravený zápis. ze 4. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne v zasedací místnosti MěÚ Oslavany Č.j.: MUOS/02112/2017 Upravený zápis ze 4. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne 21.06.2017 v zasedací místnosti MěÚ Oslavany Program: 1. Zahájení 2. Náměty a připomínky občanů 3. Majetek

Více

Srpen Stránka 1 z 5

Srpen Stránka 1 z 5 Srpen 2017 Stránka 1 z 5 Zápis č. 5/2017 z veřejného jednání zastupitelstva obce Bohuslavice konaného dne 10. 8. 2017 od 19:00 hodin v kanceláři starosty obce. Přítomni: Tojnar Jiří, Nývlt Vlastimil, Vaňát

Více

o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Grešlové Mýto konaného dne 30. srpna 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Grešlovém Mýtě

o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Grešlové Mýto konaného dne 30. srpna 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Grešlovém Mýtě Zápis o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Grešlové Mýto konaného dne 30. srpna 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Grešlovém Mýtě Starosta zahájil 27. zasedání Zastupitelstva obce Grešlové

Více

Zápis o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 26. 7. 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 26. 7. 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 26. 7. 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila 8. zasedání Zastupitelstva

Více

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Zahájeno: 18.15 hod. Ukončeno: 19.50 hod. Přítomni: Omluveni: P. Nevídal, V. Černý, Ing. F. Homola, K. Baka, Z.

Více

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 6.listopadu 2007.

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 6.listopadu 2007. 1 Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 6.listopadu 2007. Starosta (předsedající) Martin Hájek zahájil 4. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 08. 08. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018(dále jen

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 6. 12. 2017 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 9. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 18. 03. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 2.3.2016 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne v Šatově

Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne v Šatově č.j.: 328/2018/UMŠA Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne 26.2.2018 v Šatově Starosta (předsedající) zahájil 2. zasedání Zastupitelstva Městyse Šatov v 18,00 hod. a všechny

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 27.9.2012 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Zápis č. 5/2018 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 5/2018 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 5/2018 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 13. 6. 2018 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Vlastimil Krejčí,

Více

Zápis č. 10/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 10/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 10/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 6.10. 2016 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 21. 11. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 21. 11. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 21. 11. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též

Více

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 1 Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 24. 9. 2010 Přítomni: p. Maťa, RNDr. Fiala, Mgr. Fialová, p. Hanák, Ing. Koždoň, p. Příkazský, pí Rozkydalová, p. Rubeš, pí

Více

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing.

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing. Z á p i s z 14. zasedání zastupitelstva Městyse Čestice konaného dne 27.09.2012 od 18.00 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomno: 7 zastupitelů 4 zastupitelé omluveni 4 občané ( viz přiložené

Více

Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 10. 5. 2017 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Vlastimil Krejčí,

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin.

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 23. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 16.12. 2015 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis ze 10. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. července 2015 v 17.00 hod.

Zápis ze 10. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. července 2015 v 17.00 hod. Zápis ze 10. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. července 2015 v 17.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, David Josef, Mašová Marie, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek

Více

Z Á P I S. Z veřejného zasedání Zastupitelstva města Pilníkov konaného dne 19. 9. 2013 v zasedací místnosti městského úřadu Pilníkov

Z Á P I S. Z veřejného zasedání Zastupitelstva města Pilníkov konaného dne 19. 9. 2013 v zasedací místnosti městského úřadu Pilníkov Z Á P I S Z veřejného zasedání Zastupitelstva města Pilníkov konaného dne 19. 9. 2013 v zasedací místnosti městského úřadu Pilníkov Přítomni: Haken Jiří, Hubáček František, Hubálek Libor, Klapka Miroslav,

Více

Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod. v Kulturním domě v Rohatci

Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod. v Kulturním domě v Rohatci Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 16. 12. 2014 v 17.00 hod. v Kulturním domě v Rohatci Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS č. 3/2007 ze zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 14. června 2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Teplicích nad Bečvou. Přítomni: Ladislav

Více

o průběhu 3. zasedání zastupitelstva obce Grešlové Mýto konaného dne 12. února 2007 v zasedací místnosti obecního úřadu v Grešlovém Mýtě

o průběhu 3. zasedání zastupitelstva obce Grešlové Mýto konaného dne 12. února 2007 v zasedací místnosti obecního úřadu v Grešlovém Mýtě Zápis o průběhu 3. zasedání zastupitelstva obce Grešlové Mýto konaného dne 12. února 2007 v zasedací místnosti obecního úřadu v Grešlovém Mýtě Starosta zahájil 3. zasedání zastupitelstva obce Grešlové

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Cejle č. 20/2016 konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Cejle

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Cejle č. 20/2016 konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Cejle Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Cejle č. 20/2016 konaného dne 30.5.2016 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Cejle Přítomni: Omluveni: Hosté: Zapisovatel: Ověřovatelé: Pavlína

Více

Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v hodin.

Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v hodin. Bod číslo 1 Technický bod Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 21. 6. 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.30 hodin. Starostka konstatovala, že informace o konání

Více

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 3. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO 1 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 40. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 10. 12. 2012 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Obecní úřad Žeranovice, Žeranovice čp. 1, 769 01 Holešov Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 24.3.2016 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: 9 členů

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne v hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích.

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne v hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích. ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 1.4.2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích. Přítomni: JosefPrudík, Ivana Dočkalová, Marie Krištofová,

Více

Z á p i s č. 13 ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves konaného dne

Z á p i s č. 13 ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves konaného dne Z á p i s č. 13 ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves konaného dne 27. 10. 2015. Zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves bylo zahájeno v 18,00 hodin starostkou obce Ludmilou Němcovou (dále předsedající).

Více

Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se pět členů zastupitelstva

Více

Bod č.1 Technický bod návrh programu 1. Technický bod zahájení, přivítání přítomných, projednání programu.

Bod č.1 Technický bod návrh programu 1. Technický bod zahájení, přivítání přítomných, projednání programu. Zápis o průběhu třicátého čtvrtého veřejného zasedání zastupitelstva obce Stošíkovice na Louce konaného dne 07.07.2009 v 19.00hod.v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: Karel Pavlů Miroslav Hochmann

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

Z Á P I S o průběhu 4.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne ve Svinošicích

Z Á P I S o průběhu 4.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne ve Svinošicích Z Á P I S o průběhu 4.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 30.3.2007 ve Svinošicích Starosta Josef Hemzal zahájil 4.-té zasedání Zastupitelstva obce Svinošice (dále jen zastupitelstvo

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Z Á P I S č. 33. z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 33. z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 33 z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice ZÁPIS o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konaného dne 26.2. 2007 ve Švábenících Starosta (predsedající) Josef Kubík zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábeníce (dále jen "zastupitelstvo

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 57. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 18. 11. 2013 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 23. 8. 2017 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 3. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 24. 2. 2015 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 3. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 24. 2. 2015 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 3. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 24. 2. 2015 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 3.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č. 3/2017, konaného dne 19.6.2017 Zasedání Zastupitelstva obce Hostím (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17,05 hodin starostou obce Hostím Ing.

Více

Zápis č. 7/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 7/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 7/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 13. 7. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne v Těšeticích

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne 22. 5. 2019 v Těšeticích Starosta obce zahájil 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019 (dále jen zastupitelstvo

Více

Z á p i s. v restauraci v Libkově.

Z á p i s. v restauraci v Libkově. Obec Libkov 34506 Kdyně Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 28.12.2016 v 19:00 hodin v restauraci v Libkově. Přítomni: Ptlanzer Jan, Černá Barbora, Tauscherová Václava, Trněná

Více

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 10. 6. 2016 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluven

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 13.9.2018 v 18.30 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 2 Program: 1. Zahájení

Více

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25. března 2008

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25. března 2008 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25. března 2008 Přítomni: Ivana Vlková, Vlasta Tišlerová, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Stanislav Kahuda, Josef Novák, Josef

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 30.5.2018 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Jiří Černoch, Stanislav Slouka, Pavel

Více

----------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis z mimořádného veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 8.6.2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 2/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 2/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 2/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 8. 2. 2017 od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Omluveni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Vlastimil Krejčí,

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 18. 5. 2016 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.04/11 ve Vysokém konaného dne 15.4.2011

Více

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se sedm členů

Více