Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí Hlasování o programu: pro: proti: 0 Verifikace emisních redukcí za rok 2011

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 22.10. 2012 Hlasování o programu: pro: proti: 0 Verifikace emisních redukcí za rok 2011"

Transkript

1 Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny, s pozdějším příchodem Ing. N.Bustové Ing. K. Kocina Program jednání: 1. Verifikace emisních redukcí za rok Jmenování člena komise zpracování LHO 3. Rozbor hospodaření města k Vyjádření k dočasnému vynětí lesního pozemku 5. OZV 5/ Pozemek 1490/1 7. Smlouva o výpomoci zimní údržba v osadách 8. Návrh investic (bez materiálu) 9. Smlouva o zřízení práva věcné břemeno, p. Brabec 10. Různé 10. Pasport místních komunikací 11. Přidělení bytu v DPS v T. Svinech 12. Cenová nabídka na zpracování nástěnných kalendářů 13. Smlouva o převodu vlastnictví 14. Platový výměr ředitelka MŠ T.S. 15. Socha Miroslava Rabocha 16. Záštita nad 3. ročníkem benefičního koncertu Kdo má rád 17. Nabídka na Vánoční kamion Coca Cola Hlasování o programu: pro: 5 proti: 0 1) Verifikace emisních redukcí za rok 2011 Rada města byla starostou města informována o výsledku verifikace emisních redukcí za rok Převod verifikovaných emisních redukcí byl proveden Ministerstvem životního prostředí ČR. Příloha: Informační dopis (2 listy), došlý ze dne Rada města byla informována o výsledku verifikace emisních redukcí za rok Převod verifikovaných emisních redukcí byl proveden Ministerstvem životního prostředí ČR. 2) Jmenování člena komise zpracování LHO Rada města byla starostou města informována o nutnosti jmenovat nového člena do hodnotící komise za účelem stanovení dodavatele zakázky Zpracování lesní hospodářské osnovy pro zřizovací obvod ORP Trhové Sviny z důvodu nepřítomnosti pana starosty. Příloha: Pozvánka člena komise, došlá pošta ze dne Usnesení RM 358/2012: Rada města jmenuje do hodnotící komise za účelem dodavatele zakázky Zpracování lesní hospodářské osnovy pro zařizovací obvod ORP Trhové Sviny místostarostku města Mgr. Věru Korčakovou.

2 3) Rozbor hospodaření města k Rada města obdržela od odboru Ekonomiky, školství a investic MěÚ T. Sviny rozbor hospodaření ke dni Příloha: Rozbor hospodaření, došlý ze dne Rada města vzala na vědomí předložený rozbor hospodaření města. Předložený rozbor hospodaření města bude předložen ZM. 4) Vyjádření k dočasnému vynětí pozemku Rada města obdržela od jednatele společnosti lesy obcí Besednice a Trhové Sviny žádost o dočasné vynětí pozemku č.p. 107 v k.ú. Březí u Trhových Svinů. Na tomto pozemku byla dříve prováděna těžba zeminy, nyní je pozemek připraven na celkovou rekonstrukci. Příloha: Žádost o vynětí (2 listy), došlý ze dne Usnesení RM 359/2012: Rada města souhlasí s dočasným vynětím pozemku plnění funkci lesa č.p. 107 v k.ú. Březí u Trhových Svinů. Požadujeme rekultivaci bývalého Zemníku v Neženicích. Zemník není již využíván pro potřebu lesní správy obcí. Lesy obcí, OŽP 5) Obecně závazná vyhláška 5/2012 poplatek za komunální odpad Rada města obdržela od odboru životního prostředí MěÚ T. Sviny návrh Obecně závazné vyhlášky č.5/2012 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů. Návrh obsahuje i celkové zvýšení ročního poplatku o 100,- Kč. Příloha: Návrh OZV 5/ zpráva (6 listů), došlá pošta ze dne Usnesení RM 360/2012: Rada města souhlasí s návrhem OZV č. 5/2012 a doporučuje Zastupitelstvu města schválit Obecně závaznou vyhlášku č. 5/2012 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů. OŽP 6) Pozemek 1490/1 Rada města obdržela od MěÚ T. Sviny návrh na zanesení pozemku 1490/1 v k.ú. T.Sviny Svatá Trojice, na základě dohody s Pozemkovým fondem ČR, do změny územního plánu jako zastavitelné území, čímž by bylo možné získat tento pozemek do majetku města. Příloha: Zpráva o návrhu, došlý ze dne Kopie katastrální mapy, došlý ze dne Usnesení RM 361/2012: Rada města ukládá předložit do následujícího ZM návrh změny Územního plánu na využití pozemku parc. č. 1490/1 v k.ú. T. Sviny Svatá Trojice a doporučuje ZM změnu schválit. 7) Smlouva o výpomoci zimní údržba v osadách Rada města obdržela od MěÚ T. Sviny návrh smluv o výpomoci při zimní údržbě komunikací v osadách. Rozsah a cena prací jsou stejné jako v předchozím roce. Příloha: Smlouvy o výpomoci + zpráva, došlý ze dne

3 Usnesení RM 362/2012: Rada města rozhodla uzavřít smlouvy o výpomoci při zimní údržbě komunikací v osadách s firmou Farma Veselka s.r.o., Otěvěk 32 a s firmou Pelech Luděk, zemní práce a těžba přibližování dřeva s.r.o., Něchov 25. 8) Návrh investic Rada města projednala nejdůležitější investiční záměry města pro další období. - sídliště Budovatelská - zateplení 3. pavilonu Základní školy T.S. - dolní část náměstí - sídliště u Základní školy T.S. - využití části polikliniky např. na DPS - chodníky a komunikace - výměna oken a zateplení Mateřské školy Příloha: Usnesení RM 363/2012: Bez přílohy Rada města ukládá investičnímu oddělení ve spolupráci s MěÚ T. Sviny zajistit přípravu těchto investičních akcí i s ohledem na případné možnosti získání dotací., 9) Smlouva o zřízení práva věcné břemeno, p. Brabec Rada města obdržela Smlouvu o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu, od společnosti E.ON Distribuce a.s., F. A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice. Příloha: Smlouva o zřízení práva, došlý ze dne Usnesení RM 364/2012: Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu s firmou E.ON Distribuce a.s., F. A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice s názvem Něchov, K 249/3, Brabec kabel NN. Věcné břemeno se týká pozemku parc.č. KN 1045/1, 1047/1, 1050/1 st. v k.ú. Něchov u Trhových Svinů. 10) Pasport místních komunikací Rada města obdržela od MěÚ T. Sviny v rámci aktualizace pasportu místních komunikací města T.S., na změnu kategorie u místní komunikace III. třídy pod označením 4c, která nesplňuje ze stavebně technického hlediska podmínky místních komunikací. Příloha: Zpráva o pasportu (8 listů), došlý ze dne Usnesení RM 365/2012: Rada města rozhodla přeřadit místní komunikaci pod označením 4c v k.ú. Jedovary z kategorie místní komunikace do kategorie účelové komunikace. 11) Přidělení bytu v DPS v T. Svinech Rada města obdržela od MěÚ T. Sviny seznam uchazečů pro přidělení bytu v DPS v Trhových Svinech.

4 Příloha: Zpráva + seznam, došlý ze dne Usnesení RM 366/2012: Rada města žádá Sociální komisi o stanovisko k výběru přidělení uvolněného bytu na DPS v Trhových Svinech Sociální komise, SOC., 12) Cenová nabídka na zpracování nástěnných kalendářů Rada města obdržela od investičního oddělení MěÚ T. Sviny návrh na zajištění zpracování nástěnných kalendářů města pro rok Příloha: Zpráva o tisku kalendářů, došlý ze dne Usnesení RM 367/2012: Rada města rozhodla nechat zpracovat nástěnné kalendáře s motivem města s retro fotografiemi v počtu 500 ks a schválila cenovou nabídku firmy FIBOX za celkovou cenu 66,- Kč včetně DPH za 1 ks (celkem ,- Kč). 13) Smlouva o převodu vlastnictví Rada města obdržela od Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje návrh smlouvy o převodu vlastnictví. Jedná se o bezúplatný převod vozidla Škoda Octavia 1,8 do vlastnictví města. Usnesení RM 368/2012: Rada města souhlasí s předloženou Smlouvou o převodu vlastnictví mezi Městem Trhové Sviny a Policií Jihočeského kraje a pověřuje starostu jejím podpisem. samospráva 14) Platový výměr ředitelky Mateřské Školy v T.Svinech Rada města obdržela od odboru ekonomiky, školství a investic MěÚ T. Sviny návrh platového výměru v souladu se zákonem č. 262/2006 Sb., zákoníkem práce a podle nařízení vlády č. 564/2006 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů. Usnesení RM 369/2012: Rada města schválila platový výměr ředitelce Mateřské školy Trhové Sviny, paní Bc. Zuzaně Kojanové, dle předloženého rozpisu. 15) Socha Miroslava Rabocha Rada města obdržela od pana Mgr. Miroslava Rabocha informativní dopis spolu s fotografií sochy jeho otce, akademického sochaře Miroslava Rabocha. Příloha: Dopis + foto, došlá pošta ze dne Usnesení RM 370/2012: Rada města ukládá zajištění kontroly jejího stavu, popř. vytipování vhodného prostoru pro umístění sochy. 16) Záštita nad 3. ročníkem benefičního koncertu Kdo má rád Rada města obdržela od Martina Franceho, Praha, pozvánku a zároveň žádost o záštitu nad benefičním koncertem Kdo má rád 3.ročník. Koncert se bude konat na Martinském mlýně u Trhových Svinů, výtěžek z koncertu bude věnován Dětskému a novorozeneckému oddělení nemocnice v Prachaticích.

5 Usnesení RM 371/2012: Rada města souhlasí se záštitou pana starosty nad 3. ročníkem benefičního koncertu Kdo má rád. samospráva 17) Nabídka na Vánoční kamion Coca Cola Rada města byla místostarostkou města informována o nabídce společnosti Coca Cola HBC ČR s.r.o. zařadit Trhové Sviny do své letošní tour s vánočním kamionem. Součástí akce je program pro děti a prodej tématických dárků. Výtěžek z tohoto prodeje bude věnován příspěvkové či charitativní organizaci vybrané městem. Příloha: Nabídka, došlý ze dne Usnesení RM 372/2012: Rada města souhlasí s nabídkou společnosti Coca Cola HBC ČR s.r.o na program s vánočním kamionem a souhlasí s požadavky této firmy, včetně odpuštění poplatku za užívání veřejného prostranství. KIC

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo ve středu dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání:

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo ve středu dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: Zápis z 26. jednání rady města, které se konalo ve středu 10.11. 2014 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Český nadační fond pro vydru-žádost o příspěvek 2.

Více

Zápis. z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18.11.2013

Zápis. z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18.11.2013 Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18.11.2013 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Hosté: Ing. Emil Kunz (k bodu č.1) Program jednání: 1. Návrh rozpočtu na rok 2014

Více

Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 9. 10. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny p. Randa, Mgr. Horňák Ing. Král, p. Hohenberger Program jednání: 1. ZŠ

Více

Zápis z 1. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 1. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 1. jednání rady města, které se konalo v pondělí 15. 1. 2018 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Král, Ing. Božáková Program jednání: 1. Žádost rekonstrukce soc. zařízení

Více

Zápis. z 15. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny Mgr. V.Korčaková, P. Stodolovský. Nepřítomen: Hosté:

Zápis. z 15. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny Mgr. V.Korčaková, P. Stodolovský. Nepřítomen: Hosté: Zápis z 15. jednání rady města, které se konalo v pondělí 8.6. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. V.Korčaková, P. Stodolovský Program jednání: 1. Koupě pozemku pod hřbitovem

Více

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 11. 2016 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Ježík, Ing. Součková, Mgr. Matoušková zástupci ČEVAK a.s. Mgr. Steinbauer,

Více

Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin

Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21. 01. 2019 od 16:30 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. František Slípka Program jednání: 1. Žádost o navýšení

Více

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen:

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Zápis z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25. 7. 2016 od 16:00 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Dana Kodrasová Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Program

Více

Zápis. Rada města doporučuje ZM schválit návrh vodného a stočného pro rok 2016 pro Trhové Sviny. Hlasování: pro: 6 proti: 0 zdržel: 0

Zápis. Rada města doporučuje ZM schválit návrh vodného a stočného pro rok 2016 pro Trhové Sviny. Hlasování: pro: 6 proti: 0 zdržel: 0 Zápis z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí 23.11. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Slípka Ing. Součková, Ing. Ježík Program jednání: 1. Návrh ceny vodné,

Více

Zápis. z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 11. 2011. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: ---

Zápis. z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 11. 2011. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: --- Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 11. 2011 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: --- Program jednání: 1. Návrh ceny vodného a stočného pro rok 2012

Více

Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo v pondělí 6. 11. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Král, Ing. Božáková, Ing. Kunz, Mgr. Koprnová Program jednání: 1.

Více

Usnesení. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 18:00 hodin. dle prezenční listiny. Program jednání:

Usnesení. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 18:00 hodin. dle prezenční listiny. Program jednání: Usnesení z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 20. 12. 2010 od 18:00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Nařízení města Tržní řád 2. Pojištění vozidel 3. Odměny 4.

Více

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Hosté:

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Hosté: Zápis z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí 15.10.2018 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: 1. MěKs vyřazení drobného hmotného majetku 2. Aktualizace

Více

Zápis. z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí 30. 1. 2012

Zápis. z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí 30. 1. 2012 Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí 30. 1. 2012 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: Dagmar Lošková (k bodu č. 1) Program jednání: 1. KIC-zhodnocení dosavadní

Více

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání:

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 31.8. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. JčK smlouva o poskytnutí dotace 2. Poliklinika T. Sviny

Více

Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h. omluvený pozdější příchod p. Pavla Stodolovského

Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h. omluvený pozdější příchod p. Pavla Stodolovského Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 05. 08. 2019 od 15.00 h Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny, omluvený pozdější příchod p. Pavla Stodolovského Ing. D. Štojdl

Více

Zápis. z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od hodin.

Zápis. z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od hodin. Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí 31. 1. 2011 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: Bc. František Kolář k bodu č.4), 9), 10), 11), 12)

Více

Zápis. z 18. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 17:30 hodin. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 18. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 17:30 hodin. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 18. jednání rady města, které se konalo v pondělí 30. 6. 2014 od 17:30 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Marek Rojdl (k bodu č.1) Program jednání: 1. Projednání

Více

Zápis. z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis. z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí 28. 8. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Slípka, Mgr. Korčaková, Ing. Kalena Ing. Božáková, Ing. Král Program

Více

Zápis. z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 28.7. 2014. dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek. Nepřítomen: Program jednání:

Zápis. z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 28.7. 2014. dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek. Nepřítomen: Program jednání: Zápis z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 28.7. 2014 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek Program jednání: 1. Finanční vyrovnání-nebytové prostory Bufet,nám.

Více

Zápis. Program jednání:

Zápis. Program jednání: Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 3. 9. 2018 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: p. Stodolovský Nepřítomen: Hosté: R. Vacík, zástupce Lesy obcí TS a Besednice Program jednání:

Více

Zápis z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 17:00 hodin

Zápis z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 17:00 hodin Zápis z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí 04. 03. 2019 od 17:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Bc. Z. Kojanová Program jednání: 1. Dodatek č. 9 k nájemní

Více

Zápis. Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Mgr. M. Procházková, Bc. pí Pardamcová, pí Dvořáková

Zápis. Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Mgr. M. Procházková, Bc. pí Pardamcová, pí Dvořáková Zápis z 15. jednání rady města, které se konalo v pondělí 27. 6. 2016 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Mgr. M. Procházková, Bc. pí Pardamcová,

Více

Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí 9. 4. 2018 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Kalena Ing. Král, Ing. Božáková Program jednání: 1. Jmenování na vedoucí

Více

Zápis. 1. Prezentace návrhu pana Marouška (bez materiálu)

Zápis. 1. Prezentace návrhu pana Marouška (bez materiálu) Zápis z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24.11. 2014 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Mgr. Milan Horňák Nepřítomen: Hosté: p. Maroušek (k bodu č. 1) Program jednání: 1. Prezentace

Více

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny P.Stodolovský, Mgr. M Horňák.

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny P.Stodolovský, Mgr. M Horňák. Zápis z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí 29.6. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny P.Stodolovský, Mgr. M Horňák Ing. František Kolář, Ing. Ivana Božáková Program

Více

Zápis. Hlasování o programu: pro: 7 proti: 0

Zápis. Hlasování o programu: pro: 7 proti: 0 Zápis z 18. jednání rady města, které se konalo v pondělí 26. 9. 2011 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: Ing. Jan Nepraš (k bodu č. 1) Program jednání: 1. Základní ceny

Více

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 13.8. 2012. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Program jednání:

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 13.8. 2012. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Program jednání: Zápis z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 13.8. 2012 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Program jednání: 1. Přístavba společenského sálu ke KD projednání změnových listů

Více

Zápis. z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin.

Zápis. z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin. Zápis z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 4. 2014 od 16:30 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: 1. Výběrové řízení na dodavatele stavby

Více

Zápis z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 14:00 hodin. 1) Pouť v Trhových Svinech ve dnech 17. a

Zápis z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 14:00 hodin. 1) Pouť v Trhových Svinech ve dnech 17. a Zápis z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí 04. 02. 2019 od 14:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. František Slípka, Mgr. Miroslav Majer p. Aleš Fajtl

Více

Zápis. z 24. jednání rady města, které se konalo ve středu Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:---

Zápis. z 24. jednání rady města, které se konalo ve středu Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo ve středu 7. 12. 2011 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: Program jednání: Jan Bělohlav TDI, Stavební poradna s.r.o. Ing.

Více

Zápis. z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24. 10. 2011

Zápis. z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24. 10. 2011 Zápis z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24. 10. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Ing. Natálie Bustová a Ing. Karel Kocina s pozdějším příchodem Nepřítomen:--- Hosté: --- Program

Více

Zápis z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h

Zápis z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h Zápis z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí 10. 06. 2019 od 15.00 h Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny V 17. 15 h odchází p. Ing. D. Štojdl. Ing. V. Král, Ing. I.

Více

Zápis z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin

Zápis z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin Zápis z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18. 03. 2019 od 15:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Výměna oken v bytovém domě č.p. 143

Více

Zápis. z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 17. března 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny

Zápis. z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 17. března 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Zápis z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 17. března 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: 1) Účetní uzávěrka Tepelného hospodářství města + Audit podnikatelského

Více

Zápis. z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. dubna 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny

Zápis. z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. dubna 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Zápis z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. dubna 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: 1) Protokol o kontrole výkonu samostatné působnosti města. 2) Oznámení

Více

Zápis z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin

Zápis z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin Zápis z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí 13. 05. 2019 od 15:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. V. Král, Ing. I. Božáková Program jednání: 1. Prodej

Více

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21.12.2009 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Radimír Tomášek

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21.12.2009 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Radimír Tomášek Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21.12.2009 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Radimír Tomášek Program jednání: 1. Žádost o zajištění zdravotní péče v odbornosti

Více

Zápis. z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 27. 2. 2012

Zápis. z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 27. 2. 2012 Zápis z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 27. 2. 2012 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: Jan Bělohlav, Ing. Ivana Božáková Program jednání: 1. Změnové listy

Více

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Hosté: Program jednání:

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Hosté: Program jednání: Zápis z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 5. 5. 2014 od 16:30 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Pavel Stodolovský Program jednání: 1. Schvalování účetních

Více

Zápis z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h

Zápis z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h Zápis z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí 02. 09. 2019 od 15.00 h Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny P. Stodolovský, v 16.45 hodin odchází Ing. D. Štojdl Ing. O.

Více

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 29. 8. 2016 od 16:00 hodin Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, p. Vacík Program jednání:

Více

Zápis. z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis. z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí 23. 10. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny p. Stodolovský Ing. Král Program jednání: 1. Smlouva o dílo zpevněná plocha

Více

Zápis. z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis. z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18. 12. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Horňák Ing. Božáková, Ing. Král, Mgr. Jaromír Špaček, fa Neogenia

Více

Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 6. 8. 2018 dle prezenční listiny p. Kodrasová Mgr. Leoš Harazím, zástupce firmy STARNET

Více

Zápis. z 8. jednání rady města, které se konalo ve středu 9. 5. 2012

Zápis. z 8. jednání rady města, které se konalo ve středu 9. 5. 2012 Zápis z 8. jednání rady města, které se konalo ve středu 9. 5. 2012 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Mgr. František Slípka Nepřítomen:--- Hosté: František Herbst (k bodu č. 1), Ing. Ivana Božáková

Více

Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin

Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí 01. 04. 2019 od 15:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny p. P. Stodolovský Ing. E. Kunz, Ing. M. Rojdl, Ing. V. Král

Více

Zápis. 1. Sdružení místních samospráv-petice pro záchranu pošt na venkově

Zápis. 1. Sdružení místních samospráv-petice pro záchranu pošt na venkově Zápis z 1. jednání rady města, které se konalo v pondělí 13.1.2014 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. N.Holý Bustová Program jednání: 1. Sdružení místních samospráv-petice

Více

Zápis. Program jednání:

Zápis. Program jednání: Zápis z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí 4. 6. 2018 Přítomno: dle prezenční listiny ( s pozdějším příchodem Mgr. M. Horňáka) Omluven: Nepřítomen: Hosté: Ing. David Štojdl, Ondřej Kolář

Více

Zápis. z 5. jednání rady města, které se konalo v pátek dle prezenční listiny (s dřívějším odchodem p. Pavla Stodolovského)

Zápis. z 5. jednání rady města, které se konalo v pátek dle prezenční listiny (s dřívějším odchodem p. Pavla Stodolovského) Zápis z 5. jednání rady města, které se konalo v pátek 13.2. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny (s dřívějším odchodem p. Pavla Stodolovského) Program jednání: 1. Rozpočtové

Více

Zápis. z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí 20. 3. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Božáková, Ing. Král, pí Kokejlová Program jednání: 1. Obec Ostrolovký

Více

Zápis. z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí 1.7.2013 od 17:30 hodin.

Zápis. z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí 1.7.2013 od 17:30 hodin. Zápis z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí 1.7.2013 od 17:30 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Ing. Bustová se dostavila až k projednávání bodu 5 Nepřítomen: Hosté: Program

Více

Usnesení. z 9. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24. 5. 2010 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny.

Usnesení. z 9. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24. 5. 2010 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny. Usnesení z 9. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24. 5. 2010 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Nabídka úrazového pojištění starosta 2. Nabídka úrazového pojištění

Více

Zápis. z 11. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis. z 11. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 11. jednání rady města, které se konalo v pondělí 29. 5. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Božáková, Ing. Král, Mgr. Rada Program jednání: 1. Ukončení nájemní

Více

Zápis. z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis. z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí 3. 4. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Štojdl, Mgr. Steinbauer, Ing. Božáková, Ing. Král, Mgr. Trnka Program

Více

Zápis. z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání:

Zápis. z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 2.9.2013 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Odvodnění volného prostranství kolem přístavby KD 2. Výsledky

Více

Návrh rozdělení dotací města T.Sviny "Živé město 2016" Subjekt žádá schváleno

Návrh rozdělení dotací města T.Sviny Živé město 2016 Subjekt žádá schváleno Zápis z 8. jednání rady města, které se konalo v pondělí 4.4. 2016 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. I. Božáková, Ing. V. Král Program jednání: 1. Živé město 2016 2. Pořízení

Více

Zápis. z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí 6. 2. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny K. Polák, Ing. J. Polák, Ing. I. Božáková, Ing.V. Král, R. Baštýřová Program

Více

Zápis. ze 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18. května 2009 od 19.00 hodin.

Zápis. ze 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18. května 2009 od 19.00 hodin. Zápis ze 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18. května 2009 od 19.00 hodin. Program jednání: 1) Dokončení výběrového řízení. 2) Zpevnění cesty na Svatou Trojici. 3) Výběrové řízení Kulturní

Více

Zápis z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí 4. 12. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Slípka Ing. Král, Ing. Božáková, Bc. Roulová Program jednání: 1. Dotační

Více

Usnesení. z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí 14. 6. 2010 od 18.00 hodin. Dle prezenční listiny. Program jednání:

Usnesení. z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí 14. 6. 2010 od 18.00 hodin. Dle prezenční listiny. Program jednání: Usnesení z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí 14. 6. 2010 od 18.00 hodin. Dle prezenční listiny Program jednání: 1. Návrh Územního plánu 2. Žádost o stanovisko fa ENERMA a.s. fotovoltaická

Více

Zápis. z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21. 11. 2016 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Procházková, Ing. Král, Ing. Božáková, Ing. Kunz Program jednání:

Více

Zápis. z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25.8. 2014. dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek, Ing. Natálie Holý Bustová

Zápis. z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25.8. 2014. dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek, Ing. Natálie Holý Bustová Zápis z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25.8. 2014 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek, Ing. Natálie Holý Bustová Program jednání: 1. Cenová nabídka

Více

Zápis. z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7.12. 2015. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7.12. 2015. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7.12. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. L.Klein, Ing. I.Božáková, Ing. V.Král Program jednání: 1. Realizace

Více

Zápis. z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 2. 6. 2014

Zápis. z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 2. 6. 2014 Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 2. 6. 2014 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Mgr. Věra Korčaková Nepřítomen: Hosté: Program jednání: 1. EKO-Kom, smlouva o zajištění zpětného

Více

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno!

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 27.3.2017 od 13.30 hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Přítomni: dle prezenční listiny - 4, od 15 hodin - hlasování 5 (Mgr. Tojmarová) RAM

Více

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 6. 6. 2016 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Korčaková Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, pí E. Dvořáková, Mgr. E.

Více

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 21. 08. 2019 Omluveni: - Neomluveni: - Hosté: -. Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Obecní

Více

Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. listopadu 2012 v 18,00 hod.

Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. listopadu 2012 v 18,00 hod. Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. listopadu 2012 v 18,00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel, Havelka, Vladimír Vališ, Jiří Beran, Josef Adámek, Marie Machová, Josef

Více

Zápis. z 14. jednání rady města, které se konalo v pondělí 3.9. 2012

Zápis. z 14. jednání rady města, které se konalo v pondělí 3.9. 2012 Zápis z 14. jednání rady města, které se konalo v pondělí 3.9. 2012 Přítomno: dle prezenční listiny, s pozdějším příchodem pana Mgr. Slípky Omluven: Nepřítomen: Program jednání: 1. Městská policie bez

Více

-1- Zápis č. 55/2017. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Jan Flégl, Vlastimil Matouš, Ing. Radim Kalfus

-1- Zápis č. 55/2017. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Jan Flégl, Vlastimil Matouš, Ing. Radim Kalfus -1- Zápis č. 55/2017 ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období 2014-2018, které se konalo dne 25.10.2017 v 08:00 hodin MěÚ Lázně Bělohrad Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu

Více

dostupnost služeb pro obyvatele T. Svinů a okolí a majetkové vypořádání s končícím nájemcem. Hlasování: pro: 7 proti: 0 zdržel: 0

dostupnost služeb pro obyvatele T. Svinů a okolí a majetkové vypořádání s končícím nájemcem. Hlasování: pro: 7 proti: 0 zdržel: 0 Zápis z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 11.3. 2013 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Výpověď nájemních smluv pohřební služba POPP 2. Žádost

Více

snesení z 8. jednání rady města, které se konalo v pondělí 19. 4. 2010 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání:

snesení z 8. jednání rady města, které se konalo v pondělí 19. 4. 2010 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: snesení z 8. jednání rady města, které se konalo v pondělí 19. 4. 2010 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Dodatek č.2 ke smlouvě o poskytnutí úvěru 2. Vyrozumění ve věci

Více

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 30. července 2007 od 18.00 hodin.

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 30. července 2007 od 18.00 hodin. Zápis z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 30. července 2007 od 18.00 hodin. 1) Tepelné hospodářství. 2) Rozbor hospodaření k 30.6.2007. 3) Vyúčtování položek výpočtu vodného a stočného

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis ze 3. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis ze 3. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis ze 3. schůze městské rady ze dne 26.11.2018 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Mgr. Michal Jarolímek, 2. místostarosta

Více

Soupis přijatých usnesení z 35. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice,

Soupis přijatých usnesení z 35. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, Soupis přijatých usnesení z 35. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 18.12.2017 na OÚ v Litvínovicích upraven dle zákona č. 101/2000 Sb. Přítomni : A. Nováková, M. Král, L. Seimlová,

Více

Rada města Plané nad Lužnicí

Rada města Plané nad Lužnicí Rada města Plané nad Lužnicí Usnesení ze 8. zasedání ze dne 25.2. 2015 Přítomni Omluven Ing. Jiří Šimánek, Ing.Stanislav Vyhnal, Josef Drtina, Rudolf Lapin, Ondřej Špaček Neomluven 0 Volba ověřovatele

Více

Zápis. ze 8. jednání rady města, které se konalo v pondělí 26. května 2008 od 18.00 hodin.

Zápis. ze 8. jednání rady města, které se konalo v pondělí 26. května 2008 od 18.00 hodin. Zápis ze 8. jednání rady města, které se konalo v pondělí 26. května 2008 od 18.00 hodin. Program jednání: 1) Sportovní areál záměr výstavby. 2) Projekt kanalizace Rejta. 3) Výměna měřičů tepla na poliklinice

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U Usnesení RM z 45. schůze ZÁPIS USNESENÍ 25. SRPNA 2016 R A D A M Ě S T A N E J D K U 45. SCHŮZE Přítomni: Ing. Lubomír Vítek, Jan Tóth, Ludmila Vocelková, Bc. Jaromír Trtík Omluveni: Bc. Zdeněk Plas Hosté:

Více

Vnitřní směrnici č. 8/2011 k inventarizaci majetku a u k l á d á zpracovat plán inventur pro rok T.: Zodp.: Ing.

Vnitřní směrnici č. 8/2011 k inventarizaci majetku a u k l á d á zpracovat plán inventur pro rok T.: Zodp.: Ing. čj. MCH 6500/2011 spisová značka 6497/2011/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 29. zasedání dne 26. října 2011 R M 1 / 2 9 / 1 1 b e r e n a v ě d o m í 1. Informativní zprávu o plnění

Více

Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 02. 09. 2015

Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 02. 09. 2015 Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 02. 09. 2015 Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Omluveni: - Neomluveni: - Hosté: - Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Obecní

Více

Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne

Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 14. 12. 2016 Místo konání: Obecní úřad Strážkovice Začátek: 17.05 hod. Zasedání řídil: Hana Halamová Přítomni: Roman Čermák, Hana Halamová,

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014 Místo konání : Začátek : Zasedání řídil : Přítomni : Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014 Omluveni : - Neomluveni : - Hosté: - Zapisovatel : Ověřovatelé zápisu

Více

Zas.14/ U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného A) Zastupitelstvo schvaluje:

Zas.14/ U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného A) Zastupitelstvo schvaluje: U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 18.6.2013 A) Zastupitelstvo schvaluje: 1. Pana Jiřího Kostrouna ml. jako člena finančního výboru. 2. Prodej nově zavedeného pozemku p.č.

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 14. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 14. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 14. schůze městské rady ze dne 01.04.2019 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Miroslav Vrchota, člen rady s hlasem

Více

Zápis z 77. schůze městské rady ze dne

Zápis z 77. schůze městské rady ze dne Zápis z 77. schůze městské rady ze dne 18.3.2013 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen rady

Více

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015 Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015 Omluveni: Neomluveni: - Hosté: - Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Obecní úřad

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 29 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 29 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ 1 Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 29 ze dne 18. 11. 2015 v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV 3902/2015 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 547/2015 Rada města Jablonné

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2014 konané dne 3. prosince 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2014 konané dne 3. prosince 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2014 konané dne 3. prosince 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/31/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.10.2011 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Martina

Více

Zápis. z 1. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 1. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 1. jednání rady města, které se konalo v pondělí 11.1. 2016 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. I.Božáková, Ing. V.Král, Ing. M. Rojdl, Ing. Jiří Šimek fa GPN T.S,

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 12. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 12. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 12. 2013 Bod programu: 9 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 28.12.2016 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Stanislav Hlava Ing. Karel Hudeček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

program zasedání Zastupitelstva města Chropyně č. 16. Zprávu o činnosti Rady města Chropyně za období od 23. června 2009 do 22. září 2009.

program zasedání Zastupitelstva města Chropyně č. 16. Zprávu o činnosti Rady města Chropyně za období od 23. června 2009 do 22. září 2009. Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 16. zasedání dne 23. září 2009 Z M 1 / 1 6 / 2 0 0 9 u r č u j e hlasováním jako zapisovatele 16. zasedání paní Janu Bajgarovou a

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 9. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 9. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 9. schůze městské rady ze dne 18.02.2019 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Mgr. Michal Jarolímek, 2. místostarosta

Více

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 21. 09. 2016 Místo konání: Obecní úřad Strážkovice Začátek: 17.05 hod. Zasedání řídil: Hana Halamová Přítomni: Roman Čermák, Hana Halamová,

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Mohelnice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 87. schůze Rady města Mo helnice, která se konala dne 14.10.2013 o d 14:00 hodin v kanceláři starostky 1656/87/RM/2013 Schválení programu 87. zasedání

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 34. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 34. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 34. schůze městské rady ze dne 16.12.2015 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Bc. Josef Vochoska, 2. místostarosta

Více

Rada města po projednání schválila:

Rada města po projednání schválila: Usnesení - upravené z 16. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 11.12.2017 od 15.00 hodin Rada města po projednání schválila: v kanceláři starosty města Usnesení č. 375/17: Rada města schválila program

Více

- 1 - ZÁPIS. hlasování: zastupitel pro proti zdržel zastupitel pro proti zdržel

- 1 - ZÁPIS. hlasování: zastupitel pro proti zdržel zastupitel pro proti zdržel - 1 - ZÁPIS z III. zasedání Zastupitelstva města v Trhových Svinech, které se konalo 20. června 2016 v novém sále Kulturního domu v Trhových Svinech Přítomno: 18 zastupitelů Omluveni: p.polášek, Ing. Hacker,

Více