Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Hosté: Program jednání:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Hosté: Program jednání:"

Transkript

1 Zápis z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Pavel Stodolovský Program jednání: 1. Schvalování účetních uzávěrek příspěvkových organizací jednotlivé uzávěrky a protokoly o schvalování jsou k dispozici v sekretariátu pana starosty. 2. Pořízení studie na realizaci autobusové zastávky u ZŠ 3. Pozemky pod hřbitovem 4. Návrh na majetkoprávní vypořádání pozemků 5. Žádost o koupi pozemku Ing. Holý 6. Darovací smlouva na ,- na Festival dechových hudeb Karel Valdauf Informace o řešení sporu 8. Odpis pohledávky 9. Věcná břemena 9a) Rejta, K 2422/7 9b) Svatá Trojice, K 1506/3, 9c) Svatá Trojice úprava NN 10. Podání žádosti o informaci na Jihočeský kraj 11. Pronájem nebytových prostor bufet 12. Žádost o příspěvek na novou fasádu budovy čp kavárna Kousek 13. Žádost o prodloužení nájemní smlouvy 13a) Žádost o prodloužení nájemní smlouvy 14. Přehled kontrol čerpání dotací 15. Různé 15) Smlouva o výkonu autorského dozoru projektanta 16) Smlouvy o zřízení věcného břemene doručené dne Hlasování o programu: pro: 6 proti: 0 1) Schvalování účetních uzávěrek příspěvkových organizací Rada města obdržela od odboru ekonomiky, školství a investic MěÚ Trhové Sviny účetní uzávěrky jednotlivých organizací a návrhy protokolů o schvalování účetních uzávěrek. Účetní uzávěrky Zdravotního zařízení města Trhové Sviny, Základní školy, Mateřské školy a Městského kulturního střediska, a dále návrhy protokolů o schvalování účetních uzávěrek. Usnesení RM 116/2014: Rada města schvaluje účetní uzávěrky příspěvkových organizací za rok 2013 a pověřuje starostu podpisem protokolů o schválení. Současně schvaluje vypořádání hospodářských výsledků příspěvkových organizací takto:

2 Příspěvková organizace Zisk (+) Ztráta (-) Příděl do fondu odměn Převod do rezervního fondu Nevypořádaný HV minulých let Základní škola , ,62 0 Mateřská škola , , ,15 Měst. kulturní středisko , ,97 Zdrav.zař. poliklinika , , ,26 EKO 2) Návrh na pořízení studie na realizaci autobusové zastávky u ZŠ Rada města obdržela od MěÚ Trhové Sviny návrh na pořízení studie na realizaci autobusové zastávky u ZŠ. Usnesení RM 117/2014: - Žádost rodičů o posunutí odjezdu autobusu - Jízdní řád Trhové Sviny Ločenice Besednice - Vyjádření ředitele Gymnázia v Trhových Svinech - Vyjádření ředitele ZŠ v Trhových Svinech - stanovisko JIKORD s.r.o. - mapka s vymezeným řešeným územím Rada města rozhodla zadat zpracování projektové dokumentace pro územní rozhodnutí na realizaci autobusové zastávky u Základní školy v Trhových Svinech. Projektová dokumentace bude vymezena ulicemi Trocnovská, Dělnická a Školní (včetně parkoviště a chodníku okolo SOU a SOŠ). Rada města ukládá MěÚ prověřit rozšíření projektové dokumentace na parkování na Sídlišti od Školní po Trocnovskou ulici. 3) Pozemky pod hřbitovem Rada města obdržela od MěÚ Trhové Sviny podklady pro řešení majetkoprávních vztahů na hřbitově v Trhových Svinech - Dopis od JUDr. B. Petra, ze dne Vyjádření k tržní ceně pozemku parc. č. 3671/8 znalcem Ing. Mulačem, PhD. Ze dne Znalecký posudek ze dne Usnesení RM 118/2014: Rada města trvá na závěrech posudku pořadové číslo /2014, zpracovaného panem Zdeňkem Sihelníkem, který zasahuje do areálu hřbitova. 4) Návrh na majetkoprávní vypořádání pozemků

3 Rada města obdržela od MěÚ Trhové Sviny návrh majetkoprávní vypořádání pozemků - Návrh majetkoprávního vypořádání pozemků v k. ú. Trhové Sviny - Kopie DKM se zákresem pozemků - Kopie DKM se zákresem pozemků bratrů Steinbauerových - Kopie DKM se zákresem obecního pozemku Usnesení RM 119/2014: Rada města ukládá MěÚ připravit cenové podklady pro případné majetkoprávní vypořádání pozemků. 5) Žádost o koupi pozemku Rada města obdržela od MěÚ Trhové Sviny žádost na odkoupení pozemku. - Žádost Ing. Holého - Kopie DKM se zákresem pozemků - Kopie územního plánu V průběhu jednání bylo dohodnuto, že tento bod bude projednám na příštím jednání rady města. 6) Darovací smlouva Rada města obdržela od pana starosty informaci o přijetí daru od Jihočeského kraje - Darovací smlouva č. SD/KHEJ/186/14 Rada města vzala na vědomí informaci o přijetí daru od Jihočeského kraje ve výši ,- na Festival dechových hudeb Karel Valdauf ) Informace o řešení sporu Rada města obdržela od pana tajemníka informaci o průběhu řešení sporu mezi sousedy, v ulici Na Nivách v Trhových Svinech - Stížnost Rada města vzala na vědomí informaci o průběhu řešení sporu Jindřišky a Jaroslava Ebenhöhových se sousedy Šárkou a Jiřím Mikolášovými, v ulici Na Nivách v Trhových Svinech. 8) Žádost o odpis pohledávky Rada města obdržela od Zdravotního zařízení poliklinika Města Trhové Sviny žádost o odpis pohledávky ve výši 9.366,70 za období , která vznikla z vyúčtování záloh na služby a souvisí s úmrtím uživatele pronajatých prostor. - Vyúčtování záloh na služby za období Usnesení RM 120/2014: Rada města ukládá Zdravotnímu zařízení poliklinika Města Trhové Sviny ucházet se o pohledávku ve výši 9.366,70, která vznikla z vyúčtování služeb za období z důvodu úmrtí v rámci dědického řízení. Zdravotní zařízení Města Trhové Sviny

4 9) Věcná břemena Rada města obdržela od MěÚ Trhové Sviny Smlouvy o smlouvách budoucích o zřízení věcného břemene - Smlouva č /003 - Smlouva č /001 - Smlouva č /001 Usnesení RM 121/2014: Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene s firmou E.ON Distribuce a.s., F. A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice, s názvem Rejta, K 2422/7 NN, za úplatu ,-. Věcné břemeno je zřízeno za účelem umístění distribuční soustavy kabel NN na Zatížené nemovitosti a za účelem jeho provozování. Usnesení RM 122/2014: Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene s firmou E.ON Distribuce a.s., F. A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice, s názvem Svatá Trojice, K 1506/3, NN, za úplatu ,-. Věcné břemeno je zřízeno za účelem umístění distribuční soustavy kabel NN, kabelová skříň v pilíři PSS100 na Zatížené nemovitosti a za účelem jejího provozování. Usnesení RM 123/2014: Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene s firmou E.ON Distribuce a.s., F. A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice, s názvem Svatá Trojice úprava NN, za úplatu ,-. Věcné břemeno je zřízeno za účelem umístění distribuční soustavy kabel NN na Zatížené nemovitosti a za účelem jeho provozování. 10) Žádost o poskytnutí informace Rada města obdržela od pana starosty informaci o průběhu posledního jednání Zastupitelstva Jihočeského kraje a návrh na podání žádosti o poskytnutí informace - Formulář pro podání žádosti o poskytnutí informace adresovaný Krajskému úřadu Jihočeského kraje Usnesení RM 124/2014: Rada města rozhodla podat žádost o poskytnutí informace podle zákona č. 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím adresovanou Krajskému úřadu Jihočeského kraje.

5 samospráva 11) Žádost o pronájem nebytových prostor v objektu čp. 30, Žižkovo náměstí - prodejna BUFET Rada města obdržela od MěÚ Trhové Sviny žádosti o pronájem nebytových prostor v čp. 30, Žižkovo náměstí - bufet - Zveřejnění pronájmu - Protokol z otvírání obálek - Hodnotící tabulka - Nabídky uchazečů (4) Usnesení RM 125/2014: Rada města rozhodla na základě zveřejnění záměru pronajmout nebytové prostory na Žižkově náměstí čp. 30 bufet, firmě FURIOSfood s.r.o., Nicola Furioso, Trocnovské 46, Trhové Sviny za 625,- /m2/rok. 12) Žádost o příspěvek na novou fasádu budovy čp kavárna Kousek Rada města obdržela od MěÚ Trhové Sviny žádost manželů Macháčkových o příspěvek na fasádu. Usnesení RM 126/2014: - Žádost manželů Macháčkových Rada města rozhodla poskytnout příspěvek na opravu fasády budovy čp kavárna Kousek ve výši ,- formou předplaceného nájemného. Rada města ukládá MěÚ upozornit nájemce, že případné další investice do objektu v majetku města je nutné předem projednat s majitelem. 13) Žádosti o prodloužení nájemních smluv na byty v majetku města pí Vítková, pí Dvořáková Rada města obdržela od MěÚ Trhové Sviny žádosti o prodloužení nájemní smlouvy - Žádost - Žádost Usnesení RM 127/2014: Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 2, Branka 593, Trhové Sviny, na další dva roky. Usnesení RM 128/2014: Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt v ulici Školní 713, Trhové Sviny, o další rok.

6 14) Informace o kontrolách na čerpání dotací Rada města obdržela od investičního oddělení přehled skutečných kontrolo 08/2013 do 04/ přehled uskutečněných kontrol Rada města vzala na vědomí informaci, že kontroly v roce 2013 a 2014, kterými byla ověřována správnost čerpání dotací, neshledaly závady. 15) Smlouva o výkonu autorského dozoru projektanta Rada města obdržela od investičního oddělení MěÚ Trhové Sviny návrh Smlouvy na výkon autorského dozoru projektanty na výstavbu komunikace IV. třídy Trhové Sviny Otěvěk. Usnesení RM 129/2014: - Návrh Smlouvy Rada města schválila Smlouvu O výkonu autorského dozoru projektanta s firmou Ing. František Stráský ATELIER SIS, Plavská 1980/11, České Budějovice za celkovou cenu ,- bez DPH a pověřuje starostu jejím podpisem. Rada města ukládá MěÚ prověřit do příštího jednání RM možnost výstavby pokračování chodníku v Otěvěce až po autobusovou zastávku po levé straně ve směru na Č. Budějovice (zejména možnost umístění přechodu). 16) Věcná břemena smlouvy doručené dne Rada města obdržela od MěÚ Trhové Sviny Smlouvy o zřízení věcného břemene doručené dne Smlouva č. CB /001 - Smlouva č. CB /001 Usnesení RM 130/2014: Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o zřízení věcného břemene s firmou E.ON Distribuce a.s., F. A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice, s názvem T. Sviny, K 3801/36 NN, za úplatu 1.700,-. Věcné břemeno je zřízeno za účelem umístění distribuční soustavy kabel NN na Zatížené nemovitosti a za účelem jeho provozování. Usnesení RM 131/2014: Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o zřízení věcného břemene s firmou E.ON Distribuce a.s., F. A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice, s názvem T. Sviny, Mlýnská 196, NN, za úplatu 500,-. Věcné břemeno je zřízeno za účelem umístění distribuční soustavy kabel NN na Zatížené nemovitosti a za účelem jeho provozování.

7 17) Rozbor hospodaření k Pan starosta předložil návrh na předložení rozboru hospodaření z důvodu možnosti zadání projektové dokumentace na chybějící chodníky (Pekárenská, Otěvěk). Usnesení RM 132/2014: - bez přílohy Rada města ukládá MěÚ připravit do příštího jednání rozbor hospodaření k s výhledem na připravované investice. EKO Připomínky: Pan Pavel Randa dotaz na řešení přístupové komunikaci v Jedovarech, informace bude podána na příštím jednání RM. Ing. František Slípka požádal o prověření řešení dopravní situace pod MŠ, bude předloženo na příštím jednání RM. Ověřovatelé: Ing. Radislav Bušek Ing. Karel Kocina Zapsala: Skončeno: Ing. Božáková 18,30 hod. Termín jednání rady:

Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h. omluvený pozdější příchod p. Pavla Stodolovského

Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h. omluvený pozdější příchod p. Pavla Stodolovského Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 05. 08. 2019 od 15.00 h Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny, omluvený pozdější příchod p. Pavla Stodolovského Ing. D. Štojdl

Více

Zápis. z 18. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 17:30 hodin. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 18. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 17:30 hodin. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 18. jednání rady města, které se konalo v pondělí 30. 6. 2014 od 17:30 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Marek Rojdl (k bodu č.1) Program jednání: 1. Projednání

Více

Zápis z 1. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 1. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 1. jednání rady města, které se konalo v pondělí 15. 1. 2018 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Král, Ing. Božáková Program jednání: 1. Žádost rekonstrukce soc. zařízení

Více

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo ve středu dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání:

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo ve středu dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: Zápis z 26. jednání rady města, které se konalo ve středu 10.11. 2014 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Český nadační fond pro vydru-žádost o příspěvek 2.

Více

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen:

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Zápis z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25. 7. 2016 od 16:00 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Dana Kodrasová Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Program

Více

Zápis. z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis. z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí 28. 8. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Slípka, Mgr. Korčaková, Ing. Kalena Ing. Božáková, Ing. Král Program

Více

Zápis z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h

Zápis z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h Zápis z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí 10. 06. 2019 od 15.00 h Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny V 17. 15 h odchází p. Ing. D. Štojdl. Ing. V. Král, Ing. I.

Více

Zápis. Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Mgr. M. Procházková, Bc. pí Pardamcová, pí Dvořáková

Zápis. Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Mgr. M. Procházková, Bc. pí Pardamcová, pí Dvořáková Zápis z 15. jednání rady města, které se konalo v pondělí 27. 6. 2016 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Mgr. M. Procházková, Bc. pí Pardamcová,

Více

Zápis. z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis. z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí 3. 4. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Štojdl, Mgr. Steinbauer, Ing. Božáková, Ing. Král, Mgr. Trnka Program

Více

Zápis. z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 11. 2011. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: ---

Zápis. z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 11. 2011. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: --- Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 11. 2011 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: --- Program jednání: 1. Návrh ceny vodného a stočného pro rok 2012

Více

Zápis. z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí 1.7.2013 od 17:30 hodin.

Zápis. z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí 1.7.2013 od 17:30 hodin. Zápis z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí 1.7.2013 od 17:30 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Ing. Bustová se dostavila až k projednávání bodu 5 Nepřítomen: Hosté: Program

Více

Zápis. z 15. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny Mgr. V.Korčaková, P. Stodolovský. Nepřítomen: Hosté:

Zápis. z 15. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny Mgr. V.Korčaková, P. Stodolovský. Nepřítomen: Hosté: Zápis z 15. jednání rady města, které se konalo v pondělí 8.6. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. V.Korčaková, P. Stodolovský Program jednání: 1. Koupě pozemku pod hřbitovem

Více

Zápis z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h

Zápis z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h Zápis z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí 02. 09. 2019 od 15.00 h Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny P. Stodolovský, v 16.45 hodin odchází Ing. D. Štojdl Ing. O.

Více

Zápis. z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 28.7. 2014. dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek. Nepřítomen: Program jednání:

Zápis. z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 28.7. 2014. dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek. Nepřítomen: Program jednání: Zápis z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 28.7. 2014 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek Program jednání: 1. Finanční vyrovnání-nebytové prostory Bufet,nám.

Více

Zápis. z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis. z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18. 12. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Horňák Ing. Božáková, Ing. Král, Mgr. Jaromír Špaček, fa Neogenia

Více

Zápis. z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis. z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí 23. 10. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny p. Stodolovský Ing. Král Program jednání: 1. Smlouva o dílo zpevněná plocha

Více

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny P.Stodolovský, Mgr. M Horňák.

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny P.Stodolovský, Mgr. M Horňák. Zápis z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí 29.6. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny P.Stodolovský, Mgr. M Horňák Ing. František Kolář, Ing. Ivana Božáková Program

Více

Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo v pondělí 6. 11. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Král, Ing. Božáková, Ing. Kunz, Mgr. Koprnová Program jednání: 1.

Více

Usnesení. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 18:00 hodin. dle prezenční listiny. Program jednání:

Usnesení. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 18:00 hodin. dle prezenční listiny. Program jednání: Usnesení z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 20. 12. 2010 od 18:00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Nařízení města Tržní řád 2. Pojištění vozidel 3. Odměny 4.

Více

Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 22.10. 2012 Hlasování o programu: pro: proti: 0 Verifikace emisních redukcí za rok 2011

Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 22.10. 2012 Hlasování o programu: pro: proti: 0 Verifikace emisních redukcí za rok 2011 Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 22.10. 2012 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny, s pozdějším příchodem Ing. N.Bustové Ing. K. Kocina Program jednání: 1.

Více

Zápis. z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 17. března 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny

Zápis. z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 17. března 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Zápis z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 17. března 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: 1) Účetní uzávěrka Tepelného hospodářství města + Audit podnikatelského

Více

Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 6. 8. 2018 dle prezenční listiny p. Kodrasová Mgr. Leoš Harazím, zástupce firmy STARNET

Více

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 29. 8. 2016 od 16:00 hodin Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, p. Vacík Program jednání:

Více

Zápis. z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. dubna 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny

Zápis. z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. dubna 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Zápis z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. dubna 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: 1) Protokol o kontrole výkonu samostatné působnosti města. 2) Oznámení

Více

Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin

Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21. 01. 2019 od 16:30 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. František Slípka Program jednání: 1. Žádost o navýšení

Více

Zápis z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin

Zápis z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin Zápis z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18. 03. 2019 od 15:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Výměna oken v bytovém domě č.p. 143

Více

Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 9. 10. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny p. Randa, Mgr. Horňák Ing. Král, p. Hohenberger Program jednání: 1. ZŠ

Více

Zápis. z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin.

Zápis. z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin. Zápis z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 4. 2014 od 16:30 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: 1. Výběrové řízení na dodavatele stavby

Více

Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin

Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí 01. 04. 2019 od 15:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny p. P. Stodolovský Ing. E. Kunz, Ing. M. Rojdl, Ing. V. Král

Více

Zápis. Rada města doporučuje ZM schválit návrh vodného a stočného pro rok 2016 pro Trhové Sviny. Hlasování: pro: 6 proti: 0 zdržel: 0

Zápis. Rada města doporučuje ZM schválit návrh vodného a stočného pro rok 2016 pro Trhové Sviny. Hlasování: pro: 6 proti: 0 zdržel: 0 Zápis z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí 23.11. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Slípka Ing. Součková, Ing. Ježík Program jednání: 1. Návrh ceny vodné,

Více

Zápis z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin

Zápis z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin Zápis z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí 13. 05. 2019 od 15:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. V. Král, Ing. I. Božáková Program jednání: 1. Prodej

Více

Zápis z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 14:00 hodin. 1) Pouť v Trhových Svinech ve dnech 17. a

Zápis z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 14:00 hodin. 1) Pouť v Trhových Svinech ve dnech 17. a Zápis z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí 04. 02. 2019 od 14:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. František Slípka, Mgr. Miroslav Majer p. Aleš Fajtl

Více

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21.12.2009 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Radimír Tomášek

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21.12.2009 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Radimír Tomášek Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21.12.2009 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Radimír Tomášek Program jednání: 1. Žádost o zajištění zdravotní péče v odbornosti

Více

Zápis. z 11. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis. z 11. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 11. jednání rady města, které se konalo v pondělí 29. 5. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Božáková, Ing. Král, Mgr. Rada Program jednání: 1. Ukončení nájemní

Více

Zápis. Program jednání:

Zápis. Program jednání: Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 3. 9. 2018 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: p. Stodolovský Nepřítomen: Hosté: R. Vacík, zástupce Lesy obcí TS a Besednice Program jednání:

Více

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 13.8. 2012. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Program jednání:

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 13.8. 2012. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Program jednání: Zápis z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 13.8. 2012 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Program jednání: 1. Přístavba společenského sálu ke KD projednání změnových listů

Více

Zápis. z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21. 11. 2016 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Procházková, Ing. Král, Ing. Božáková, Ing. Kunz Program jednání:

Více

Zápis. Program jednání:

Zápis. Program jednání: Zápis z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí 4. 6. 2018 Přítomno: dle prezenční listiny ( s pozdějším příchodem Mgr. M. Horňáka) Omluven: Nepřítomen: Hosté: Ing. David Štojdl, Ondřej Kolář

Více

Usnesení. z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí 14. 6. 2010 od 18.00 hodin. Dle prezenční listiny. Program jednání:

Usnesení. z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí 14. 6. 2010 od 18.00 hodin. Dle prezenční listiny. Program jednání: Usnesení z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí 14. 6. 2010 od 18.00 hodin. Dle prezenční listiny Program jednání: 1. Návrh Územního plánu 2. Žádost o stanovisko fa ENERMA a.s. fotovoltaická

Více

Zápis z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí 4. 12. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Slípka Ing. Král, Ing. Božáková, Bc. Roulová Program jednání: 1. Dotační

Více

Zápis. z 24. jednání rady města, které se konalo ve středu Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:---

Zápis. z 24. jednání rady města, které se konalo ve středu Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo ve středu 7. 12. 2011 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: Program jednání: Jan Bělohlav TDI, Stavební poradna s.r.o. Ing.

Více

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 11. 2016 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Ježík, Ing. Součková, Mgr. Matoušková zástupci ČEVAK a.s. Mgr. Steinbauer,

Více

Zápis. z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 27. 2. 2012

Zápis. z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 27. 2. 2012 Zápis z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 27. 2. 2012 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: Jan Bělohlav, Ing. Ivana Božáková Program jednání: 1. Změnové listy

Více

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Hosté:

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Hosté: Zápis z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí 15.10.2018 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: 1. MěKs vyřazení drobného hmotného majetku 2. Aktualizace

Více

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 6. 6. 2016 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Korčaková Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, pí E. Dvořáková, Mgr. E.

Více

Zápis. z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od hodin.

Zápis. z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od hodin. Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí 31. 1. 2011 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: Bc. František Kolář k bodu č.4), 9), 10), 11), 12)

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 08.01.2018 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan Tůma, MPA, vedoucí

Více

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání:

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 31.8. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. JčK smlouva o poskytnutí dotace 2. Poliklinika T. Sviny

Více

Návrh rozdělení dotací města T.Sviny "Živé město 2016" Subjekt žádá schváleno

Návrh rozdělení dotací města T.Sviny Živé město 2016 Subjekt žádá schváleno Zápis z 8. jednání rady města, které se konalo v pondělí 4.4. 2016 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. I. Božáková, Ing. V. Král Program jednání: 1. Živé město 2016 2. Pořízení

Více

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno!

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 27.3.2017 od 13.30 hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Přítomni: dle prezenční listiny - 4, od 15 hodin - hlasování 5 (Mgr. Tojmarová) RAM

Více

Zápis. 1. Sdružení místních samospráv-petice pro záchranu pošt na venkově

Zápis. 1. Sdružení místních samospráv-petice pro záchranu pošt na venkově Zápis z 1. jednání rady města, které se konalo v pondělí 13.1.2014 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. N.Holý Bustová Program jednání: 1. Sdružení místních samospráv-petice

Více

Zápis. z 1. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 1. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 1. jednání rady města, které se konalo v pondělí 11.1. 2016 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. I.Božáková, Ing. V.Král, Ing. M. Rojdl, Ing. Jiří Šimek fa GPN T.S,

Více

Zápis. z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18.11.2013

Zápis. z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18.11.2013 Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18.11.2013 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Hosté: Ing. Emil Kunz (k bodu č.1) Program jednání: 1. Návrh rozpočtu na rok 2014

Více

Zápis z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 11. srpna 2008 od hodin.

Zápis z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 11. srpna 2008 od hodin. Zápis z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 11. srpna 2008 od 14.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: 1) Smlouva mandátní Stavební poradna, s.r.o. Jmenování výběrové

Více

Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: omluven: tajemnice: ověřovatelé

Více

- 1 - ZÁPIS. hlasování: zastupitel pro proti zdržel zastupitel pro proti zdržel

- 1 - ZÁPIS. hlasování: zastupitel pro proti zdržel zastupitel pro proti zdržel - 1 - ZÁPIS z III. zasedání Zastupitelstva města v Trhových Svinech, které se konalo 20. června 2016 v novém sále Kulturního domu v Trhových Svinech Přítomno: 18 zastupitelů Omluveni: p.polášek, Ing. Hacker,

Více

Zápis z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 17:00 hodin

Zápis z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 17:00 hodin Zápis z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí 04. 03. 2019 od 17:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Bc. Z. Kojanová Program jednání: 1. Dodatek č. 9 k nájemní

Více

Zápis. Hlasování o programu: pro: 7 proti: 0

Zápis. Hlasování o programu: pro: 7 proti: 0 Zápis z 18. jednání rady města, které se konalo v pondělí 26. 9. 2011 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: Ing. Jan Nepraš (k bodu č. 1) Program jednání: 1. Základní ceny

Více

Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí 9. 4. 2018 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Kalena Ing. Král, Ing. Božáková Program jednání: 1. Jmenování na vedoucí

Více

Zápis. z 8. jednání rady města, které se konalo ve středu 9. 5. 2012

Zápis. z 8. jednání rady města, které se konalo ve středu 9. 5. 2012 Zápis z 8. jednání rady města, které se konalo ve středu 9. 5. 2012 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Mgr. František Slípka Nepřítomen:--- Hosté: František Herbst (k bodu č. 1), Ing. Ivana Božáková

Více

Rada města Velké Meziříčí

Rada města Velké Meziříčí Rada města Velké Meziříčí PŘEHLED USNESENÍ z 15. schůze rady města Velké Meziříčí, která se konala dne 29.5.2019 535/15/RM/2019 Určení ověřovatelů zápisu z 15. schůze rady města ze dne 29. 5. 2019 I. Rada

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 27. 4. 2015 od 17,00 hodin. Usnesení č. 37 54/ 2015 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále

Více

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNíCH ÚDAJU MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAvou MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 DNE: 28.11.2016 JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: Dle přiložené

Více

Z Á P I S ze 17. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 26. června 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S ze 17. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 26. června 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S ze 17. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 26. června 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: tajemnice: ověřovatelé zápisu: Ing.

Více

Zápis. z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí 20. 3. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Božáková, Ing. Král, pí Kokejlová Program jednání: 1. Obec Ostrolovký

Více

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne 10.04.2017 (schváleno usnesením ZM č. 424 dne 03.04.2017) Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová Zdeněk Ženíšek,

Více

Zápis. z 5. jednání rady města, které se konalo v pátek dle prezenční listiny (s dřívějším odchodem p. Pavla Stodolovského)

Zápis. z 5. jednání rady města, které se konalo v pátek dle prezenční listiny (s dřívějším odchodem p. Pavla Stodolovského) Zápis z 5. jednání rady města, které se konalo v pátek 13.2. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny (s dřívějším odchodem p. Pavla Stodolovského) Program jednání: 1. Rozpočtové

Více

Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: omluven: tajemnice: ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis. 1. Prezentace návrhu pana Marouška (bez materiálu)

Zápis. 1. Prezentace návrhu pana Marouška (bez materiálu) Zápis z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24.11. 2014 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Mgr. Milan Horňák Nepřítomen: Hosté: p. Maroušek (k bodu č. 1) Program jednání: 1. Prezentace

Více

Usnesení. z 9. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24. 5. 2010 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny.

Usnesení. z 9. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24. 5. 2010 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny. Usnesení z 9. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24. 5. 2010 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Nabídka úrazového pojištění starosta 2. Nabídka úrazového pojištění

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 10.10.2016 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan

Více

USNESENÍ z 36. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Dolní Měcholupy konaného dne 15. 3. 2010

USNESENÍ z 36. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Dolní Měcholupy konaného dne 15. 3. 2010 1) Bezpečnostní situace Zastupitelstvo MČ Praha Dolní Měcholupy - informaci strážníka městské policie o situaci v Městské části Praha - Dolní Měcholupy za únor 2010 2) Navýšení kapacity ZŠ - informaci

Více

Zápis. z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání:

Zápis. z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 2.9.2013 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Odvodnění volného prostranství kolem přístavby KD 2. Výsledky

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.02.2007 Usnesení č. 129 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 05.02.2007. Usnesení č. 130 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo mezi Městem

Více

Zápis. ze 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18. května 2009 od 19.00 hodin.

Zápis. ze 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18. května 2009 od 19.00 hodin. Zápis ze 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18. května 2009 od 19.00 hodin. Program jednání: 1) Dokončení výběrového řízení. 2) Zpevnění cesty na Svatou Trojici. 3) Výběrové řízení Kulturní

Více

Zápis. z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25.8. 2014. dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek, Ing. Natálie Holý Bustová

Zápis. z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25.8. 2014. dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek, Ing. Natálie Holý Bustová Zápis z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25.8. 2014 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek, Ing. Natálie Holý Bustová Program jednání: 1. Cenová nabídka

Více

U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p.

U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 27.6.2016 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. 197 Zastupitelstvo městyse Prosiměřice určuje ověřovateli zápisu

Více

Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: tajemnice: ověřovatelé zápisu: Ing.

Více

Z á p i s. z 2. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 21. ledna 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 2. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 21. ledna 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 3.6.2015 v zasedací místnosti OÚ (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

dostupnost služeb pro obyvatele T. Svinů a okolí a majetkové vypořádání s končícím nájemcem. Hlasování: pro: 7 proti: 0 zdržel: 0

dostupnost služeb pro obyvatele T. Svinů a okolí a majetkové vypořádání s končícím nájemcem. Hlasování: pro: 7 proti: 0 zdržel: 0 Zápis z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 11.3. 2013 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Výpověď nájemních smluv pohřební služba POPP 2. Žádost

Více

U S N E S E N Í z 18. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p.

U S N E S E N Í z 18. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. U S N E S E N Í z 18. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 30.5.2016 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. 197 Zastupitelstvo městyse Prosiměřice určuje ověřovateli zápisu

Více

Zápis. z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 2. 6. 2014

Zápis. z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 2. 6. 2014 Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 2. 6. 2014 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Mgr. Věra Korčaková Nepřítomen: Hosté: Program jednání: 1. EKO-Kom, smlouva o zajištění zpětného

Více

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 14. 6. 2016 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:35 hod v krizové místnosti budovy Radnice. Přítomno:

Více

Zápis. z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí 6. 2. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny K. Polák, Ing. J. Polák, Ing. I. Božáková, Ing.V. Král, R. Baštýřová Program

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 30.06.2008 Usnesení č. 638 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 23.06.2008. Usnesení č. 639 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o poskytnutí grantu

Více

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 21. 09. 2016 Místo konání: Obecní úřad Strážkovice Začátek: 17.05 hod. Zasedání řídil: Hana Halamová Přítomni: Roman Čermák, Hana Halamová,

Více

Zápis. z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí 30. 1. 2012

Zápis. z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí 30. 1. 2012 Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí 30. 1. 2012 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: Dagmar Lošková (k bodu č. 1) Program jednání: 1. KIC-zhodnocení dosavadní

Více

Usnesení. schvaluje legislativní kroky ke zřízení městské policie města Němčice nad Hanou,

Usnesení. schvaluje legislativní kroky ke zřízení městské policie města Němčice nad Hanou, Usnesení ze 111. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 11.06.2018 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Z á p i s. z 6. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 11. března 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 6. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 11. března 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 13.03.2017 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan Tůma, vedoucí FO

Více

USNESENÍ ze 47. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 27. září 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ ze 47. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 27. září 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ ze 47. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 27. září 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/47/2016 Schválení programu 47. schůze Rady města Uničova

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Rada města Kraslic. Soupis usnesení

Rada města Kraslic. Soupis usnesení Město Kraslice Náměstí 28. října 1438, 358 20 Kraslice Soupis usnesení z 62. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila dne 04.09.2013 v 14:00 hodin v malé zasedací síni Městského úřadu v Kraslicích

Více

Zápis z 16. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 11. srpna 2014 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 16. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 11. srpna 2014 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 16. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 11. srpna 2014 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomni: omluvena: ověřovatel zápisu: zapisovatel: 4 členové rady města tajemnice

Více

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál Usnesení z 10. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se uskutečnilo v pondělí 30.3.2015 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Soupis přijatých usnesení z 27. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, Zastupitelstvo obce Litvínovice schválilo : bez výhrad.

Soupis přijatých usnesení z 27. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, Zastupitelstvo obce Litvínovice schválilo : bez výhrad. Soupis přijatých usnesení z 27. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 24.4.2017 na OÚ v Litvínovicích (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

Zápis z 83. schůze městské rady ze dne

Zápis z 83. schůze městské rady ze dne Zápis z 83. schůze městské rady ze dne 21.5.2013 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen rady

Více

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 21. 08. 2019 Omluveni: - Neomluveni: - Hosté: -. Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Obecní

Více

-1- Zápis č. 14/2015. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Ing. Radim Kalfus, Vlastimil Matouš

-1- Zápis č. 14/2015. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Ing. Radim Kalfus, Vlastimil Matouš -1- Zápis č. 14/2015 ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období 2014-2018, které se konalo dne 5.8.2015 v 08:00 hodin na MěÚ v Lázních Bělohradě Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu

Více