zastupitelstva obce Zadni Tiebai

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "zastupitelstva obce Zadni Tiebai"

Transkript

1 ZSpis 8.2/20 SNZ z veiejn6ho zasedrinf zastupitelstva obce Zadni Tiebai konan6ho dne s od 1g.00 hodin ve Sporeiensk6m dom6, Na Naivsi 4 zaseddni Zastupitelstva obce Ladni l'iebai (d6le tez.iako..zastupitelstvo,.) zah1jllastarostka obce Marketa Simanova (d6le tez jako..piedsedajici.,) Piitomni: Miroslav Hejlek. Mgr.Jiii Petii5. Markdta Simanov6. petra Frycllov6, Josef Sevdik. Lubomir Schneider. Ing. Eva Balatkov6, Omluveni: Ing. arch. pavla pavlasov6, Ing. Kamil.laroS Zahijeniz starostka obce: Pieji hezky dobryi vecer vsem piitomnym, vitiinr v6s na veiejnern zasedri'i zastupitelstva obce Zadni Tiebaii. p' Simanovd:Dneini veie.ind zctsetlanf zahaittii nimofuiclne diskuzi. Miite nijake clotazy? nahrciyku) 1 t:oln! piepis, ne dos,lovn1.,, nebyla prllzenu p. Strtto" Po.souvti.;e termfn zahajeni pracf v ulici St. Jetinkovi?J,sou s prctcemi ve skluzu? p' Simanovd : Plan praci.se musf operativnd r'eiit, clle povolen[ k omezenf provozt.t t,ulici 7-lebunskd, kde 'se bude po dobu prac'fjeclnos'nternli prot,oz,.ieclnd se i o moin6.s.ti uzut,frb, tiplne. Cektime na pot'oleni rtcl SLiSlq. L'ykopot,e ltrdc'e turcjou prcrvclepoclobni pokrucroval takto: ul. rta sadku, puk ul. Tiebunskd, nasletlnd ul. K voikoru c, S..IelInkot,6. I"e sklttzu s pracenti ne.f sott a to i dilg m[rnd zime../irnta ntelu.sctmozleimd utldlunou t ezert)u pro prlfpad ntrazti, kdy by procrn,at nemohlct. p. Sitilo: Lze zasypcrt stavaifci i{mku ( iuntpu) a vdst trubku ples to'/ It pifpadi, ie.yt, buc]e t{dlat i t,oda, kam mdm umfstit yodonrernou iachtu? p. Simonovd: N'eflep,if i'eienl.ie za.typat.i[mku a vdst trubku kolem, ule le to piipal otl prlfpudu, zkonzultuite to.s firmou. I"odontirnci 'iachta by mdlu byt votnd pf'istupnd na pozemku ntttiitelet clo I ntetru ocj ltrcrnic.e pozemku. p. soukupovti:je v ulici K Potoku n4laxt\ probldm,; vi,.s'rtn:bou kunut,izuc.e? Veiejne zased6nf Zastupitelstva obce zadni'i'i.cbari korrand dne I Strana I (celkem 9 strarr )

2 p' Simonovd: Je probldm, ktery.se ieii. Tykci.se tleirove kanulizace, ktera.le ve4ena v iiroxvach trubkcich, v ulici.ie poloien i ptyn a tele/bn. Kanalizace musi mfr o;srup ] m o1 plynovdho iadu' vzhleclem k teto.situaci.se zvaiu.if moinosti, zfe.jmd bttde muset dttiit k ilpravi de i t'ove kttn a I iz ctc y. M. Hejlek: Pruce t, ulic'i K potoku se huclot.r asi ntuset ieiir jako vlceprace. p. soukupovti:,je moind si na zahrcrcld piipravit i vedenf pro vocrovoci? p. Simanovti: Ano ie to moind. p. simonovd: '\ryni b1,t'hom pieiri k programu veieinih, za'ecrtinf... Zprezen(ni listiny piitomnych ilen& zastupitelstva (piiloha 1) konstatu.ii. ze piitomno.je 7 ilenfi zastupitelstva (z celkoveho podtu 9 - vsech dlenir zastupitelstva). dva.jsor-r omluveni. zastupitelstvo je usndsenischopne ($ 92 odst. 3 zakona o obcich). Ndvrh programu: Zahhjeni Schv6leni programu veiejn6ho zased6ni Zastupitelstva obce volba ndvrhov6 komise, ovdiovaterri zripisu a jmenov6ni zapisol,atere Bodv k projedndni : 1'N6vrh schvflit smlouvu o ziizeni vicn6ho biemene i. IV g1101 mezi abciz^dni Tiebari a CfZ Distribuce a.s., piipojka NN v utici Liteiskf 2'Nr{vrh schv{lit i6stku ,- Ki na projekt multifunkiniho hiiitd na mist6 oplocen6 hraci plochy na zahradd MS a ZS. Zhotovitel fa lintrart sport, s.r.o. 3'Nfvrh schvflit Smlouvu E o poskytnuti podpory ze Stritniho fondu Zivotniho prostiedi er t'rdmci Operatniho programu Zivotni prostiedi. Podpora je uriena na akci zatepleni trudovy zakladni a mateisk6 Skoly v obci Zatlni Tiebari. 4'Oznrlmeni o nejvihodnij5i nabfdce ve vjb6rov6m iizeni na zhotovitele stavby votlovodu- - Sdruieni Zepris s.r.o. a RISL, s.r.o. a ndvrh odsouhlasit jej jako zhotovitele stavbv vodovo4u v obci Zadni Tietrafi. S.Schvrilit pov6ieni starostky obce podepsat se SdruZenim Zepris s.r.o. a RISL s.r.o. smlouvu o dilo na stavbu vodovodu a ostatni dokumentace s touto iakhzkou piimo spojen6., vietni administrace. 6.Cesta pro p65f ze Zadni Tieband do Revnic * ndvrh na zadini zpracovh,ni stuclie na dv6 I'arianty:VariantaA-VZahrirlk ch-revnicki-cena33.500,-+is,variantab-podkv6tr,- Revnickri - cena,12.500,- Ki + IS, obi varianty cena S1.700,_ Ki + IS. Diskuse veiejn6 zased6ni Zastupitelstva obce zadrtiriebaii konand clne Strana 2 (celkern 9 stran )

3 N:ivrh usneseni a schvfleni usneseni ZAvEr se vsemi uvedenymi dokumenty jste se mohli seznamit na obecnim tiiadd zadni.lieban. volba n6vrhov6 komise, ov6iovaterrl zripisu a jmenovini zapisovatere Zapisovatelem zased6nf zastupitelstva.imenuji pani Silvii Hochmalovou Ovdiovateli zapisu navrhuji pana L. Schneidera Hlasov6ni: pro: 6 proti: 0 zdrzel se: I Usnesenf i. I bylo schv{leno a p. Petru Frydlovou Hlasoviini: pro: 6 proti: 0 zdrzel se: I Usnesenf i. 2 by'lo schvfleno Jako dleny n6vrhove komise navrhuji p. Mgr. Jiifho petiise Hlasov6ni: pro: 6 proti: 0 zdrzel se: i Usneseni i. 3 bylo schvdleno a d6le navrhuji p. Miroslava Hejlka Hlasovdni: pro: 6 proti: 0 zdrzel se: I Usnesenf i. 4 bylo schv6leno Schv6leni programu veiejn6ho zased6ni Zastupitelstva obce M6 navrhovd komise navrh na ndjake zmen1, di doplndni programu pied jeho schvdlenin-r? p. Petii5: Ano. n6vrhovd komise m6 Sesr bodfi k doplneni. l)n5vrh schv6lit poddnf Z6dosti o dotaci na akci/projekt.,zadni Tiebai - vodovod., z Programu 2015 pro poskytovani dotaci z rozpodtu Stieclodeskeho kraje ze Stiedoieskdho ['ondu 2ivotniho prostiedi a zemdddl s tv i a zav azek spo I ulinancoviini akce/proj ektu v minimdlni v1,5i 5procent z celkovych uznatelnych nrikladfi akce/projektu. Ver'ejne zased6rrizastupitelstva obce Zadni -l'ieban konani dne Strana 3 (celkern 9 stran )

4 2)Navrh schvdlit nabidku ing. T'omdse Melichara na vlkon funkce fdi na stavbd.^vystavba vodovodu v obci zadni 'fieban" za cenu 194 g 10 vdetnd Dpll 3)N6vrh schvalit piikazni smlouvu mezi ing. Tom6sem Melicharem o obci Zadni.fiebaii cr vikonu TDI na stavbd,,vystavba vodovodu v obci zadni.l-iebari,. 4)Navrh souhlasu obecniho zastupitelstva s tim. aby poiizovatelem noveho Up pldnu obce byl Mdstskf iriad Beroun. odbor [rzemniho a region6lniho pl6novrini. 5)Ndvrh schvalit. aby povdienymi osobami pro jednani s Mestskym uiadem Beroun, odb.rem rizemniho a region6lniho planovani a zhotovitelen-r up byli pani Marketa Simanova a pan.liii PetiiS 6) Ndvrh schv6lit n6vrh na vypsiini vybdroveho iizeni na zhotovitele Up obce. Kdo.je pro. aby'se ryto body zaiadily do programu.jedndni? Illasov6ni: pro: 7 prori: 0 zdrzel se: 0 Usneseni i. 5 bylo schvrileno Program zasedfni se doptfiuje o ndvrhy E. I al.6. piedlozend n{vrhovou komisi. Jednotlivych bodri k projednrinf je tedy celkem 12,, a to i.l al i. 6 pfivodniho programu, doplfiuji se body L 7 al LlZ z odsouhlasen6ho doplndnf programu: l.n6vrh souhlasu na smlouvou o ziizeni v6cn6ho biemene i. IV zadni riebari a (rz Disrribuce a.s., piipojka NN v ulici t,iteriskri 60075g1/01 mezi obci Hlasov6ni: pro: 7 proti: 0 zdrzel se: 0 ljsneseni i. 6 bylo schvdleno 2'Nrivrh schvrilit ddstku ,- Ki na projekt multifunkiniho hii5td na mist6 oplocen6 hraci plochy na zahrade MS a ZS. Zhotovitel fa Linhart a sport, s.r.o. p' Simanovi: Na hiisti u MS je rrevyhovujfcf povrch. Rddi b1,chorn. aby by,lo reviti:rlizovano a rrrultifunkdnf. K Z6dosti o dotacije vzdy nejvhodndjsi, aby rndl Ladatel zpracovand veskerd podklaclv. ZvySu.f e se tak Sance na uspeni Zddosti. To.je i tento pr,ipad. Illasor'6ni: pro: 7 proti: 0 zdrzel se: 0 Llsneseni i. 7 bylo schvf leno 3'Nrlvrh schvilit Smlouvu i o poskytnuti podpory ze Stitniho fondu zivotnfho prostietli ir n'r:lmci Operainiho programu Zivotni prostiecli. podpora je uriena na akci Zatepleni budorl' zhkladni a mateisk6 skory v obci Zadni riebari. Veie.ine zased6nf ZastLrpitelstva obce Zadniri"ebari konand dne Strarra 4 (celkern 9 stran )

5 p. Simanov6: T'ato srrlouva rrusi bvt schvdlena r.rayz,aby nrohla b1,t podepsiina. Realizace tohoto projektu j i2 probih6. Hlasovdni: pro: 7 proti: 0 zdrzel se: 0 Usnesenf i. 8 bylo schvdleno 'l'ozn6meni o nejvfhodndjsi nabfdce ve vybdrov6m iizeni na zhotovitele stavby 'odovoclu- - Sdruieni Zepris s'r'o' a RISL s.r.o., irlstka ,80 Ki - odsouhlaseni zhoto'itele stavby vodovodu v obci Zadni Tiebari SdruZeni Zepris s.r.o. a RISL s.r.o. p' Simanovd: Toto vybdrov6 ifzeniadrninistrovala advokiitni kancel6i Schrnitz a partner. piihliisilo se 6 firem' 5 splnilo vsechny pozadavky. Sdruzenf zepris s.r.o.a RISLs.r.o. bylo vysolrt zeno.jako ne.j levnd.j 5i nabidka. Iilasov6ni: pro:7 proti: 0 zdrzel se: 0 Usneseni i. 9 bylo schv{leno. 5' Nrivrh poviiit starostku obce podepsat se Sdruzenim Zepris s.r.o. a RISL s.r.o. smlouvu o difo na stavbu vodovodu a ostatni dokumentace s touto z.aklzkou piimo spojen6, vietn6 administrace. p' Simanovd: Snrlouva o dilo.fe zde. je mozne do ni nahlednout. po podpisu bude z'eie.jnena na profilu zadavatele. Hlasoviini: pro:7 proti: 0 zdrzel se: 0 Usnesenf i. l0 bylo schvfleno. 6' Cesta pro pisi ze zadni rieban6 do i.evnic - nrivrh na zadirnizpracovini studie na varianty: VariantaA-VZahrhdkilch-R.evnick{_cena33.500,_*ISovariantaB_podKv6ty_R"nni"te - cena ,- Ki + IS, obd varianty cena S1.700,_ Kd + IS. p' Simanovd: Jedn6 se o zad6ltf studie proveditelnosti. To znatnena, zd,a to nebucle fina'drrd naddimenzovand. zhodnotit vlastnickd vztahy dotdenych pozernkfi. pl6novane lpravy k.le* dr6hy (optimalizace trati). posouzenf z hrediska dopravni obsruznosti. Varianta A- r,ede v ul. V Zahradktrch Varianta B- v ul. Pod Kvdtr Hlasov6ni pro variantu A: pro: I proti: 0 zdrlel se: 6 Hf asovdrri pro variantu B pro: 0 proti: 4 zdrlel se:3 Hf asov6ni pro zpraco\/iini obou variant: pro: 5 proti: 0 z,clri.el se:2 Veiejne zasedd:nf Zastupitelstva obce zadniriebari konan6 clne r r5 Strana 5 (celkem 9 stran )

6 Bylo schv6leno zadat zpracovani obou variant za cenu _ Kd + IS. Usneseni i. 11 bylo schvfleno. 7'zastupitelstvo obce navrhuje odsouhlasit, aby poiizovatelem noveho Up pl{nu obce byl Mdstsky riiad Beroun, odbor rizemniho a regionrilniho pl6nov6ni. Hlasovdni: pr<>:7 proti: 0 zdrzel se: 0 Usneseni i. 12 bylo schvdleno. 8. Zastupitelstvo obce navrhuje schv:llit, aby poveienymi osobami pro jednrini s Mdstskym riiadem Berouno odborem rizemniho a regionf lniho pkinov{ni jako zhotovitelem tjp byli pani Mark6ta Simanovf a pan.iiii petiis Hlasov6ni: pro: 5 proti: 0 zdrlel se:2 Usnesenf i. 13 bylo schvfleno. 9' Zastupitelstvo obce navrhuje schvrilit vvpsrini vybirovdh o iizeni na zhotovitele Up obce p. Simanov6: \'lrbdrovytn rrebo popt6vkov,l'rn i"izenfnr-je rrlrtrrd vybrat firrrru. kterd nam rizemnipl6n zhotoviv grafick6 a elektronicke podobd. tzn. irzerrnirnapy vdetnd ostatnidokumentace. Hlasovdni: pro:7 proti: 0 zdrzel se: 0 Usnesenf i. l,l bylo schvrileno 10. Navrhuje schv:ilit nabidku ing. fomri5e Melichara na vykon funkce TDI na stavebni akci,,vystavba vodovodu v obci Zadni Tiebari" za cenu ,- Ki vietnd DpH. p. Simanovf: Technicky dozor stavby je nutny, je zahrnut i v uznatelnlclr n6kladech, p. Melichar pror'6di itdi na kanalizaci. Zakinka je pod ziikonnvnr lirnitem, tudiz neni nutnd vyhlasorat vl,bdrove ilzen[. Dosavadni spolr-rprace pii l'di kanalizace probih6 dobie. Hlasovdni: pro 7 proti: 0 zdrzel se: 0 Usneseni i. 15 bylo schvfleno I l. Zastupitelstvo obce navrhuje schv:ilit pifkazni smlouvu mezi ing. Tom65em Melicharem a Obci Zadni TFebai o funkci TDI stavby,,vy'stavba vodovodu v obci Zadni Tiebai" []lasor'6ni: pro: 7 proti: 0 zdrzel se: 0 Usnesenf i. l6 bylo schvdleno Veiejne zased6ni zastupitelstva obce zadnirieban konane dne Strana 6 (cclkem 9 stran )

7 12' zastupitelstvo obce navrhuje schvrilit podrlni iridosti o dotaci na akci/projekt,,zadnf Tiebafi - vodovodo' zprograrnu 2015 pro poskytov:ini dotaci z rozpoltu Stiedoiesk6ho kraje ze Stiedoiesk6ho Fondu iivotniho prostiedi a zem6d6lstvi a z6vazek spolufinancovdnf akce/projektu v minimflni vysi Sprocent z celkovych uznatelnych nrikladri akce/projektu. p' Simanovd: Snaha poi'6dat o finandnf pifspdvek z dotadnfho tituru stredodeskeho kraje. podanou obec mii Zridost u Ministerstva zemdddlstvi na stavbu vodovodu se spolutidastf obce 40% nakladfr.. Tato z6dost-ide na Krajsky Liiad Stiedodeskeho kraje a ponrohla by n6m d6stednd pokrr,t 40% podil obce. po26dali blchom o ^_ Kd. Hlasoviini: pro: 7 proti: 0 zdr2el se: u Usneseni i. 17 byto schvdleno p' Simanov6: Jestd piir infbrmacf z obce: probehla kontrola lrospodaieni obce za rok 20lzl s vysledkern bez v1'hrad. Na rirctech obce je cca 2l rnilionfr, zpirjdky je vyderpilno I.g mili6nu. Dalsi iadne veiejne zasediini bude v blfzke dobe. dek6 n6s schv,rerri ireetrrf z,vdrkv a z6vdrecnerro udtu obce za rok -(, t-1. N6vrh usneseni Ndvrhovrl komise navrhuje piijmout usneseni z veiejndho zaseddni zastupitelsrva obce zadni riebai i. 1.- r7. spisov6 znaiky zr2trsnzze dne r7j Illasovani: pro: 7 proti: 0 zdrzel se: 0 Usnesenf i tohoto zdpisu, spisov6 znaiky 2l20lS/VZze dne jsou schvfleny. Diskuze: p. Simanovd: lv,ldte.fe.itd nd.jakd dotazy? p' Soukupovti: Chtela hyc'h.se zeptat na ost,dtleni,.ie ui to tlefinitivne clocldlane'? Ce"stou od ncidruif poddl lokall<y je mdne vicldt? p. simanovd: Findlni podobu a rozloienf.svdtel se.ie moin upt ctvovar. M. Heilek: Ddlttla se mdfenf od paty sloupu a srtftivost,611,ych.;vetel ie o 70(% t,itii. p. soukupovti: Stari lantpl'mdry linli rozptyl, ted'tidi c:hod[.s, buterkr,tu... p' Silto: Dle norent ntus'i byt uriita os'velleno"st..ie ncr to neiake kontrolnf ntdfel['/ pttclet lanttt uriuje./irma a ruif za to nebo ne'/ veiejn6 zased6ni ZastLrpitelstva obce zadniriebaii korranri dne Strana 7 (celkem 9 stran )

8 M' Hejlek: Firme Sttnnyntrtnl b),1 pf edan.s'tcrt' / I5 lamp,.firntu s,vitla vyminilu za ledkoye, nynl ie buelou I I let uc{riot'ctl o za.ii,it'ot,ttt t,e.ikery;sen,i. poiet lump uriu.je,bec,,.firnta pouze doporu[uie' na ndkterych mfstech poctet po.sfliti. KuirJd c{uliiposflen{ ie r}alif inve.stic,[ obce. Veiejnd osvitlenf je stale t: muietku obce. p. Sittlo: Bude ta t,ocla? p' Simonovci: Dou/ume, ie.s'tavba t,odot,r,tclu zcti'ne t, co ne.jbliiii dobe. Douftme, irt nunt bucle piiclilenu clotuce. Bohuiel, t,ie je pii tuk t,eliry\ch s,tcn$ach o finnncfch. p. Sidto: Ale viclyt' uz vybfrate.firmu? p' Simanovd:Ano, zdd 'ge to nelogickd, ale mus{me byt piipt.aveni. Zcidos,t o dotaci.,ie ltocland, pro doplndni podkladrt.ie dobre mft za sebou i vybdrott{ ifzeni,.js'ou to jednoznaini' body nat'[c' Podklacly pro dolaci i'sme potlali a mante to snacl v pofadku, zat[m nic cltplnit nepoiudotuli. Kdy se budou potlepisot,at Smrouvy na pripojky a kcry se bucre protit / p' Simanovd: 'Va to je jeitd ias. pokucl si chcete ob.ietlnat revizn{3achtu, t,k.stale ntuiete bud, tele/bniclq' nebo em na ott@zatlnitreban.cz. Sachty se ui postt.tpnd vyclcivcril s to u purta Folt na (602 33s 510)' po tete./bnickd clohodd. Li pctna Foltlna se ictchty rakd ptari. p. Hrstka: Reii.se t, obci tlit'okd prusata'? Nat ncimi bdhuii. p, simanovd: Prusuta se fell od p'crzimu, mysrivci pofac{a.if nuhanrg,, v obydrend,brasti viuk St ilet nemohou. Zvei.fe hodne pientnoien(t a ztrdc[plachost. opet pfipominam, ze je dileiite nepo,;xv\tovat.iim snaclnou obiivu ( pactanii.lablka a ostatni organickd zbytk;y odhozend drt kiovf) V pfipudd bezprostiecln[ho ohroieni tniiete kontaktoyat myslivt:e pcrna He.ilku I91. p' Simunovd: 'le'ftd ptir in/brntat'i ohlerlni okol{ ncirlrail. Po.iedndnl s CD se re4yltuje naletctvti zelen na po:entcit'h (D. Pr,.lcctndni s'cd u S(IS.je pli.slfbena trtpruvcr ot]yrclnenl prostoru pied nadraiint a st'od potrchot'ych vod do propu.stku. je rtdn p1clnet na upr.avu dopravnfho znuienf tak, ab1' mohl k nciclraii zujet a cttoiit se tum uutsbus', ieclna.se o rttoino'tli za.li'slit parkovac[ prostor v prostordc'h za propttstkem. Llarntonggram prut,f bucle ntttni naplanovctt tuk' ab1' oprqr'o pot'rchu.silnice K lludrail nayctzot:ola na kcrnctl. 1.ti"[po.iku pro budortt nctth'aif u tipravu odt,odnini J)rostot.Lt ltfeti budrn,ou. Pokud.lii nemute dalii dotazy, dikuji za pozornost a elnesn[ vefejnd za.;ecldnl t[ntto honiim. Pr'eji Vdtn he:la' vcier.. ZiryEr Ver'e-jne zased6ni ZastLrpitelstva obce Zadnf rieban konand clne I Strana 8 (celkerr 9 stran )

9 Do sclivalen;-'ch dokumentfi uvedenych v Usneseni a. 2,/201Sy z zedne je mozne nahlddnout piimo na obecnim iriadd v fiedni dny. v ostatni dny po piedchozi telelbnicke domluvd' Dokumenty, u kterych zitkonukkidri jejich vyvdseni na riiedni desce, buclou vyvdseny jak v tistdne, tak i elektronickd podobd na pifslusnych vyvdsnich deskactr. v piipadd jakychkoliv probldmfi. dotazfi di piipominek v6s rridi pi-ivitrime na obecnim iriade v fied'ich hodiniich. Pieji hezky zbytek vedera. veie.ine zasedd'i zastupitelsrva obce by.lo ukonieno v 20:45hodin. Z6pis byl vyhotoven dne: Zapisovatel : Silvie Hochmalovii Oveiovatele: Petra Frydlov6 [.ubomir Schneider dne dne dne Starostka obce: Marketa Simanovii VyvdSeno na pevne i elektronickd fiedni desce dne: Razftko obce: 3*':.'d :.-!ft: F:F,,. I, r,.gr.:'i '-'ri 'e-. I' -... i-t1:::' i-r:' '.3",1'::,r- l Seimuto dne: veiejrd zaseddnf zastupitelstva obce Zadni riebari ko'and dne r Strana 9 (celkem g stran )

Zipis (,. 6l20l4NZ z veiejn6ho zasedrinf

Zipis (,. 6l20l4NZ z veiejn6ho zasedrinf Zipis (,. 6l20l4NZ z veiejn6ho zasedrinf zastupitelstva obce Zadni Tiebail konan6ho dne 11.12.2014 od 19.00 hodin ve Spoleiensk6m dome, Na Nivsi 4 Lasedttni Zastupitelstva obce Zadni Tiebai (dale tez jako,,zastupitelstvo")

Více

zastupitelstva obce Zadni Tiebafi

zastupitelstva obce Zadni Tiebafi Zirpis i. 1/20 lsnzz veiejn6ho zasedrini zastupitelstva obce Zadni Tiebafi konan6ho dne 10.2.2015 od 19.00 hodin ve Spoleiensk6m dom6, Na Ndvsi 4 Zased6ni Zastupitelstva obce Zadni Tieban (d6leteljako,,zastupitelstvo")

Více

Z6pis ze z sedilni Zastupitelstva obce Libenice, konan6ho dne 19. l.20l5,od 19:00 hodin. 1. Zzhfijeni zasedrini zastupitelstva

Z6pis ze z sedilni Zastupitelstva obce Libenice, konan6ho dne 19. l.20l5,od 19:00 hodin. 1. Zzhfijeni zasedrini zastupitelstva Obec Libenice Zastupitelstv obce Libenice Z6pis ze z sedilni Zastupitelstva obce Libenice, konan6ho dne 19. l.20l5,od 19:00 hodin. 1. Zzhfijeni zasedrini zastupitelstva Tasedini Zastupitelstva obce Libenice

Více

I d:.,,1. konan6ho dne L5.12.20L4, od 18:00 hodin, Ziipis. na Obecnim diad6 v Zivanicich. i-* :; -..l. ze zased6ni Zastupit,elstva obce Zivanice,

I d:.,,1. konan6ho dne L5.12.20L4, od 18:00 hodin, Ziipis. na Obecnim diad6 v Zivanicich. i-* :; -..l. ze zased6ni Zastupit,elstva obce Zivanice, i-* :; -..l I d:.,,1 ',.-,.t1"tt t \"-..-j",..,,"' obec Zivanice Zastupitelstvo obce Zivanice Ziipis ze zased6ni Zastupit,elstva obce Zivanice, konan6ho dne L5.12.20L4, od 18:00 hodin, na Obecnim diad6

Více

Obecni iriad Kramolna. Zasedfini nebylo pieruseno. Alena Kadav6, Jitka Krop6dkov6, Ing. Bohumil Pecold, Jiii Mar5ik, Ladislava Novotn6, Ing.

Obecni iriad Kramolna. Zasedfini nebylo pieruseno. Alena Kadav6, Jitka Krop6dkov6, Ing. Bohumil Pecold, Jiii Mar5ik, Ladislava Novotn6, Ing. ,/ Misto jedn6ni: Hodina zahifeni: Hodina ukondeni: Zdpis i.i z ustavujiciho zaseddni Zastupitelstva obce Kramolna, konan6ho dne 5. listopadu 2014 Obecni iriad Kramolna 18:00 hodin 18:40 hodin Doba pieru5eni

Více

WObec Zivanice. konan6ho dne L7. L2.2OL5, od 18:00 hodin, 26pis. na Obecnim riiade v Zivanicich

WObec Zivanice. konan6ho dne L7. L2.2OL5, od 18:00 hodin, 26pis. na Obecnim riiade v Zivanicich WObec Zivanice Zastupitelstvo obce Zivanice 26pis ze zasedsni Zastupitelstva obce Zivanice, konan6ho dne L7. L2.2OL5, od 18:00 hodin, na Obecnim riiade v Zivanicich Zahdjeni zased6ni zastupitelstva Zasediini

Více

Zipis ze zasedf,nf Zastupitelstva obce Libeniceo konan6ho dne 27. 4.2015, od 19:00 hodin.

Zipis ze zasedf,nf Zastupitelstva obce Libeniceo konan6ho dne 27. 4.2015, od 19:00 hodin. Obec Libenice Zastupitelstvo obce Libenice Zipis ze zasedf,nf Zastupitelstva obce Libeniceo konan6ho dne 27. 4.2015, od 19:00 hodin. Zahfjeni zas ed 6nf zastupitelstva T.aseddni Zastupitelstva obce Libenice

Více

obec Zrvnrurce ZASTUPITELSTVO OBCE Z.O.iitdosto koupi pozemku t35/29 84m2 - z6m6r prodeje. Piitomni 5 Nepiit. - oml. Program: Voii5kov6 Nevole

obec Zrvnrurce ZASTUPITELSTVO OBCE Z.O.iitdosto koupi pozemku t35/29 84m2 - z6m6r prodeje. Piitomni 5 Nepiit. - oml. Program: Voii5kov6 Nevole obec Zrvnrurce ZASTUPITELSTVO OBCE Sch0zi iidila Zapisovatel Voii5kov6 Nevole Piitomni 5 Nepiit. - oml. N6vrh usneseni OvEiovatel6 zdpisu Host6 Hrub'f, Jirsov6 Puhlovsk6 Schletter; Petr viz. prezeneni

Více

J i h o m ě s t s k á s o c i á l n í a. s.

J i h o m ě s t s k á s o c i á l n í a. s. J i h o m ě s t s k á s o c i á l n í a. s. Zápis č. 3/2015 ze zasedání představenstva Jihoměstská sociální, a. s., konaného dne 11. 2. 2015 místo jednání: zasedací místnost Šalounova ulice, Praha 11 Představenstvo:

Více

Hf;*yE-.-,m* # ZSHanry 12 - Nfkup tablett s piislu5enstvfm

Hf;*yE-.-,m* # ZSHanry 12 - Nfkup tablett s piislu5enstvfm Hf;*yE-.-,m* # y ly f fond v er EVROpSXA UNIE r,rr-a*ilr'? iliicv,"r,rr:vy' pro konkurencocchopnort INVESTICE Do ROZVOJE vzoemvarui Rozhodnuti zadavatele o vyberu nejvhodn6j5f nabidky 1. Veiejnri zakinkt

Více

Obec DuSniky, orsnny 6s,413 01 Roudnice n. L. tel.fax:+42o 416 847001 mob: 602 656 464

Obec DuSniky, orsnny 6s,413 01 Roudnice n. L. tel.fax:+42o 416 847001 mob: 602 656 464 Obec DuSniky, orsnny 6s,413 01 Roudnice n. L. tel.fax:+42o 416 847001 mob: 602 656 464 teo:00263593 e-mail: info@dusnikv.cz www.dusnikv.cz zlpts z g. ztsnnani z,rsruprrelstva obce DuSniry konan6ho dne

Více

konan6ho 22. L.2Ot5, od 18:00 hodin, m riiiade v Zivanicich 26pis i Zastupitelstva obce Zivanice, ze zased6

konan6ho 22. L.2Ot5, od 18:00 hodin, m riiiade v Zivanicich 26pis i Zastupitelstva obce Zivanice, ze zased6 Obec Zivanice Zastu pitelstvo obce Ziivanice ze zased6 konan6ho na 26pis i Zastupitelstva obce Zivanice, 22. L.2Ot5, od 18:00 hodin, m riiiade v Zivanicich Zahijeni zased6ni Zaseddni Zastupitelstva obce

Více

1.\l. 5. Provoz COV a kanalizace vdetnd piehledu dosud nenapojenlich dom6cnosti na COV - n6vrh na zaiazenido prosramu -

1.\l. 5. Provoz COV a kanalizace vdetnd piehledu dosud nenapojenlich dom6cnosti na COV - n6vrh na zaiazenido prosramu - zaprs ze 17. zasedrinf zastupitelstva obce Stfibrnf Skalice konan6ho dne 26. 4. 2012 v zasedaci mistnosti Obecniho fiadu ve Stiibrn6 Skalici Piitomni ilenov6 ZOz J.Proch6zka,Ing.2. Zelik,I. Hofmanov6,

Více

obecn úřad Lekovice tel: Lekovice 38,58282 GolůvJenkov 7 22 695 93O, 607 822 leskovicehb @ 7 l leskovicebb.cz Z^PISZE ZASEDANI ZASTUPITELSTVA OBCE LESKOVICE poř. slo: 0111212015 konan dne: 21.12.2015 v

Více

z 12. z*seonrui zastuprrelsrva uesrsre casr PRAHA - suchdol

z 12. z*seonrui zastuprrelsrva uesrsre casr PRAHA - suchdol ZAPIS z 12. z*seonrui zastuprrelsrva uesrsre casr PRAHA - suchdol DNE 18. ZARI 2008 Udast piizah5jeni zased6ni: 13 zastupitel0 Omluveni: pi Turchichov6, Mgr. Borov6, Starosta konstatoval, 2e je piltomna

Více

ZAPISE ze z^sed6nf obecnfho zastupitelstva konan6ho dne v Orli od hod. Program:

ZAPISE ze z^sed6nf obecnfho zastupitelstva konan6ho dne v Orli od hod. Program: ZAPISE.512016 ze z^sed6nf obecnfho zastupitelstva konan6ho dne 31. 8.2016 v Orli od 19.00 hod. Piitomni: p. Havr6nek, Flidr, 26dkovit,Jenidek, Brabec, Hornik, Piihoda, Chrbolka Omluveni: p. Javtrkov6,

Více

z AP I S i. 612015 ii t Program: 1. Volba ovdiovatelfl o Bez vy'j6dieni' 1. Volba oveiovatehi zdpisu

z AP I S i. 612015 ii t Program: 1. Volba ovdiovatelfl o Bez vy'j6dieni' 1. Volba oveiovatehi zdpisu i{ ii t z AP I S i. 612015 ze zasediniobecniho zastupitelstva konan6ho dne 30. 9. 2015 v Orli od 19.00 hod. I pfitomni: p. Haw6nek, Janou5kov6, Flifu, 1,6ikov6, Jenidek, Brabec, Homfl

Více

) Kontrola zipisu z 2. zasedrini RMe

) Kontrola zipisu z 2. zasedrini RMe Mdstsk6 eest Praha-Dolni Chabry Rada mcstsk6 Cisti Zripis I. 013/lllRMe ze dne 22.8.2011 Piitomni: Omluveni: Host : od 7:00 hod. p. Malin4 p. Mali, p. Cutych od l8:00 hod. pi Nigrinovriq p. Smid Ovdiovateli

Více

pro 11 proti 0 zdriel se 0 pro 10 proti 0 zdrlelse 2 4. Schv6leni pl6nu spolednl?ch zaiizeni pro KoPU Zhery vdetnd poiadi jejich realjzace.

pro 11 proti 0 zdriel se 0 pro 10 proti 0 zdrlelse 2 4. Schv6leni pl6nu spolednl?ch zaiizeni pro KoPU Zhery vdetnd poiadi jejich realjzace. Zhpis i. 712016 z vefejn6ho zasedini zastupitelstva obce ZO Kludov po projednani podle $ 85, pism. a, z kona d,. 12812000 Sb. o obcich, ve zndni pozddj Sich piedpisii proj ednalo : Piitomni: pp. Mar5rilek,

Více

Usnesenf z XX. vefejn6ho zasedini zastupitelstva obce ze dne 7.10.2010

Usnesenf z XX. vefejn6ho zasedini zastupitelstva obce ze dne 7.10.2010 Usnesenf z XX. vefejn6ho zasedini zastupitelstva obce ze dne 7.10.2010 I. Zastupitelstvo obce S C HVAL UJE : bod 4) Bezhplatnypievod pozemkri v trati Oujezdky p.d. 8210 o v'-imdie 4n r# ap.d,.8269 o v'jmdie

Více

í í Č Á ý í ě ž ř é ž é ů é ů í ž é í ý é é é í é ě íě č ž ý č ž ě í ž ř í ž ý ě ř í í é í é é í ž ý č ž ř é í Ž ž é ří í ýš č ří ů í ž é ů ě í Ž ší ě ž í ž é ž ě ž ě í é ě ž í í Ž ž ý š Í č ý č ů é č

Více

ř ě ě š ř ů ř ěž ú ěž ú ú Č ě Ú š ž ú ž ě ě ř ž ě ú ů ě ř š ž ú ě š ž ě ů š ě ř ě Ú ř ě ř ě ř ě ě ř š ž ž ř ě ť ř ě ů š ř š ě ě ř š ď ů ř ř ž Ž ř ě ž ř ě ř š ř ě ř ř ů ř ž ř ř ř ě ě š ž ř ě ě ž ž ř ž š

Více

. 3.3. Skrut6tor: Franti5ek Kr61. ;""k";;il z(nnamu. I' volba z6stupcri jednotek i. 16 vsech vlastnikr.i Gar6lov6 st6ni 1. podzemn i pod!rti) a i..

. 3.3. Skrut6tor: Franti5ek Kr61. ;k;;il z(nnamu. I' volba z6stupcri jednotek i. 16 vsech vlastnikr.i Gar6lov6 st6ni 1. podzemn i pod!rti) a i.. (l---\ Zdpis ze shromriid6ni vlastnikri iednotek Hrlrka I konan6ho dne 11. 06, 2014 ShromaZd6ni bylo svol6no vjborem SVJ Hurka I rozesliinim doporudeniy'ch pozv6nek po5tou a qvesenim piiloh na uiednich

Více

liitornni: Maly Jiii, Strnadelov6 Hana, Gr6d Jiii, Hospodka V6clav, Rozko5n6 Kateiina,

liitornni: Maly Jiii, Strnadelov6 Hana, Gr6d Jiii, Hospodka V6clav, Rozko5n6 Kateiina, Zirpis z ustavuj iciho zas ed6n i Zastupltelstva obce Hrab d Sin, konan6ho dne29.10.2018, od 19:00 hod. liitornni: Maly Jiii, Strnadelov6 Hana, Gr6d Jiii, Hospodka V6clav, Rozko5n6 Kateiina, '^,{^X I /r:1^^1^-,

Více

Piftomni: z. ohuman M. stark,ing. R. Midin, J. Kuba, J. vrskov6, M. Koutny, Ing. P. B*gr, G. Eisenreichov6. Omluven: Ing" P.

Piftomni: z. ohuman M. stark,ing. R. Midin, J. Kuba, J. vrskov6, M. Koutny, Ing. P. B*gr, G. Eisenreichov6. Omluven: Ing P. IS z veiejndho zaseddni zastupitelstva obce Jenei, kter6 se konalo ve stiedu 27.5.2015 v 18 hod. v kanceldii Obecniho riiadu Jenei Piftomni: z. ohuman M. stark,ing. R. Midin, J. Kuba, J. vrskov6, M. Koutny,

Více

4) Schvdleni VfroEni zprixy Spoleinosti. 3) Schvileni zprfvy dozorii rady o vfsledku hospodaieni Spoleinosti

4) Schvdleni VfroEni zprixy Spoleinosti. 3) Schvileni zprfvy dozorii rady o vfsledku hospodaieni Spoleinosti RozHoDr\uri "rnnnvfho AKcroNAi,n v ptsonnosrr valne HRoMADy spor,nixosrr desk[ olympijslci a.s. IC 25268708, se sidlem Praha 10, Bene5ovsk6 6, PSe 101 00, zapsanhv obchodnim rejstiiku veden6m Mdstsh-im

Více

ď š š ů š Í š ů Í ú š š š Í š ó ó Í Žš š Í Í ť Í š Ž š Š ť ž Ť Ž ň š ň ú ší ž ž ž ž Í Ž ů Íž ž Í ů ň ů š ž Ť š Ž š Ž ů Ú Ž ť ú š š š ů ž ú š ú ď ú š ž ů š š ž ž ž Ž ú ž Í Ž Í š ůž ž Í Ž ů ú š Í Í šť ž

Více

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s I r rscsrstra tasr L FRAI{A 5 J vpsrsra iasr praha s uneo vbsrsrp iasrr praha s PRAVIDLA PRO YYULLVAXI UdNTOWCU NETNVE SrrilviCn pi.ispf vrri NA s rravovani nt ri cl. I Piedm6t fpravy Udelem t6chto pravidel

Více

Á Ý Á Ó Ď ú ůí É Íť ě ř ý é ě ě ř ň ř é Š š ý ě ř ú Í ě ě ř ě ě š ř ě ř é ř š š ý ě š ř ř ů é ě ř š é ý ě ř ě ý ý ý ř ú ě é ě ě é ě ý ý ů é é é ř ý Ž ýš ý ě ý ě ř Ž é é š ý ř ř Ž ý ž řž é é ě é ř é ý ý

Více

ů ó í ů ů ó í í í ů í ě í ě ší ř í ř ě ř ě ží ř ž ě í í í Á í ť š í ů í ě í ů ě í ě ě í ě ě ú í ůž ě í í í ť í š ř ů ě í í í í ů í ě í ší ší š ů š í ů ží ří ů ůž í ů í ří ží í ů ě ž ě í Í í í í ž ž í í

Více

Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni

Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni odbor kontroly e1: Lr-oo9sn:/Hav Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni obec Kvitkov, ri oosr1531 za rok20l3 Plezkoumfni se uskuteinilo ve dnech: 16.10.2013 2.4.2014 nazdkladd zilkona()..42012004 Sb.,

Více

Yyzva k podfnf nabfdkv

Yyzva k podfnf nabfdkv MEsto Strilil pod Ralskem, starostka evoluinf dp. 1G4, 47r 27 strful,pod Rarskem ij.:nlusrntfliw,t' non vestreizipoonai@ Yyzva k podfnf nabfdkv na verejnou zakitzku mal6ho rozsahu zadanou mimo rezim zilkona

Více

Mdsfskf rft Fad tffffihmf ud JeviXovkorx

Mdsfskf rft Fad tffffihmf ud JeviXovkorx Mdsfskf rft Fad tffffihmf ud JeviXovkorx 67167 llrusovany nad Jev., n6m6stimfta 22 cj. 1761/2009 STU} Spis.6. UR 91/09 Vlizuje: Ziftrikov6 Iveta (telefon:5 IS 200464) Email :zifcakov a@hrusovany. cz Ilru5ovany

Více

Program zasedání je nedílnou součástí usnesení a zápisu. Program:

Program zasedání je nedílnou součástí usnesení a zápisu. Program: Zápis a usnesení 8. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov Podle ustanovení 92 zákona č.128/2000 Sb. O obcích (obecní zřízení) v platném znění, svolané na čtvrtek dne 30. 7. 2015 v 15 hodin v

Více

Zápis č. 10. ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 18:00 hodin

Zápis č. 10. ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 18:00 hodin Počet stran dokumentu: 5 Zápis č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne 21.03.2016 od 18:00 hodin Přítomni: Mgr. Miroslav Král, Stanislav Falář, Jaroslava Šimordová, Milada Podlešáková,

Více

Zapisovatel: Piitomno obdant: Host6:

Zapisovatel: Piitomno obdant: Host6: // Misto jednrini: Hodina zahdjeni: Hodina ukondenf: Zfpis i.iii ze zasedilni Zastupitelstva obce Kramolna, konan6ho dne 18. rinora 2015 Obecni riiad Kramolna 18:00 hodin 19:41 hodin Doba pieruseni zasedini:

Více

Z6pis i.30 12006 ze zasedhni zastupitelstva obce Velichovo konan6ho dne 28. 8. 2006. Program:

Z6pis i.30 12006 ze zasedhni zastupitelstva obce Velichovo konan6ho dne 28. 8. 2006. Program: r Z6pis i.30 12006 ze zasedhni zastupitelstva obce Velichovo konan6ho dne 28. 8. 2006 Piitomni : pp. Bitman Jiif, Hospodskjr Alois, OndrddkovdJana, Radakovid Jiii, Riedl Franti5ek, Rieger Pavel, Smejkal

Více

VEc: OHLASENi STAVBY. Uiad: Ulice: CAST A. Adresa pitslusndho f iadu

VEc: OHLASENi STAVBY. Uiad: Ulice: CAST A. Adresa pitslusndho f iadu Adresa pitslusndho f iadu Uiad: Ulice: Piiloha t.8 k ryhldlce C.503/2006 Sb. VEc: OHLASENi STAVBY podle ustanoveni $ f04 odst. I pism. a) ai e) zikona i,. 18312006 Sb., o izemnim pl6nov6ni a stavebnim

Více

VRATKOV. Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie. Stejnopis e. fu. Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce. ii.: oo3s4lt2or2lkusk

VRATKOV. Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie. Stejnopis e. fu. Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce. ii.: oo3s4lt2or2lkusk Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie Zborovsk6 11 15021 Praha 5 SpZn: SZ_104589/201 1/KUSK ii.: oo3s4lt2or2lkusk Stejnopis e. fu Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce VRATKOV Ii:00639753 za rokzoll

Více

I 00 559 032. Zadavatel. Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch zakizkdch platndm zndni)

I 00 559 032. Zadavatel. Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch zakizkdch platndm zndni) Zadavatel Gymnr{zium Brno, tiida Kapitina Jaro5e, piispevkovri organizace ti. Kpt. Jaro5e 14 Brno 658 70 I 00 559 032 Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch

Více

vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi

vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi Adresa piislu5n6ho iiadu t lrao: Ulice: Pifloha i. 9 k WhliSc i. s03,2006 Sb. vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi podle ustanoveni $ ll0 odst. I a2 zdkona d. 183/2006 Sb., o izemnim pl6nov6ni a stavebnim

Více

1. Zahfieni. prezentace" volba orgdnri ShromiZddni. Zhpis z jedn6nf Shrom6id6nf Spoleienstvi vlastnikri domu ip. 3203 v Praze 10 Hyacintov 3208/8

1. Zahfieni. prezentace volba orgdnri ShromiZddni. Zhpis z jedn6nf Shrom6id6nf Spoleienstvi vlastnikri domu ip. 3203 v Praze 10 Hyacintov 3208/8 ,n a-a Zhpis z jedn6nf Shrom6id6nf Spoleienstvi vlastnikri domu ip. 3203 v Praze 10 Hyacintov 3208/8 se sfdlem: Hyacintov6 3208/8, L06 00 Praha 10 ICz 27171205, DIC: C227171205 zaps. u MS v Praze, odd.

Více

Ň ý Ů ť Č É ŤŤ š é í Ž í í ů Č ří ů Ž í Ž ří ř é Ž í í ýš é é Ž í í ř í ž í ů ř Š í é Ž í í ů Ž í Ž ů ř Š í é Ž í ř Ž í ů í é ú íč é Ž í í í é Ž í í ří š í Ž í Ž í ý í ý Ž í Ů Ž í í é í Š í ší Ž í ů é

Více

dlsnku, b. dlouhodob6 nevykondvd iiidn6 svou funkci v revizni komisi, piedev5im pokud iliinek r

dlsnku, b. dlouhodob6 nevykondvd iiidn6 svou funkci v revizni komisi, piedev5im pokud iliinek r A JEDNAC1 RAO NEVIZNi KOMISE MAS Bobrava, z.s. iliinek r Zdkladni ustanoveni 1) Revizni komise je kontrolnim org5nem mistni akdni skupiny ve smyslu Metodiky pro standardizaci mistnich akdnich skupin v

Více

te t/ / 51929 INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT Nizev/obchodni firma zadavatele Centrum akademickfch a vzddldvacich sluzeb, a.s. SIdlo/misto podnikdni

te t/ / 51929 INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT Nizev/obchodni firma zadavatele Centrum akademickfch a vzddldvacich sluzeb, a.s. SIdlo/misto podnikdni INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT r a a,'i.a ;a&s, OP Vzd6lAvAnt pro konkutoncsbchopnost Protokol o posouzeni a hodnoceni nabidek 1., Veiejn6 zakiszky Ndzev zakdzky: Video poiady Registradni dislo projekt

Více

ě ěš é ě ě ě é ě í ě Šý ě ě ě ěš ý ě ě ě íě ý ů ě í í í ě ěš é Ž í í í ě ň é í ě í ě í ř ý ě ěš éž Ó ý ě ěš ý Ž í í ůř ř ů í ě ě í é í íě í ě ě í í ý í Ž í ří í í ý í ří ý ří íš š í í é í í í í Ž í í í

Více

,?, :" ;,, UsnesenÍ 7 veňejného zasední Zastupitelstva města Lošticeo konaného v pondělí dne 31 srpna 2015 v kulturním domě v Lošticích Usnesení 7l1z Usnesení 7l2z schvaluje Ing Pavla Rulíškaa Mgr Pavla

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 30.1.2017 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Usnesenl. t/,/l T- Ing. Antonin Ma5talit. MUDr. Hana HerSkov5. starosta. mfstosta rostka. i j

Usnesenl. t/,/l T- Ing. Antonin Ma5talit. MUDr. Hana HerSkov5. starosta. mfstosta rostka. i j StatutSrni m6sto Ostrava mestskf obvod SlezskS Ostrava zastupitelstvo mestsk6ho obvodu Statut6rni rn6eto Usnesenl Ing. Antonin Ma5talit starosta I i j t/,/l T- MUDr. Hana HerSkov5 mfstosta rostka t-, Mestski

Více

z't\' tt {' t-r Mésto Hroznétin Kruénohorské nàméstí I 33233 Hroznétín Véc : Nàvrh

z't\' tt {' t-r Mésto Hroznétin Kruénohorské nàméstí I 33233 Hroznétín Véc : Nàvrh Mésto Hroznétin Kruénohorské nàméstí I 33233 Hroznétín t-r z't\' tt {' w í Véc : Nàvrh Navrhuji, aby bylo zruéeno veiejné zasedàní Zastupitelstva mésta Hroznétín dne 25.06.2012. Dùvod tohoto nàvrhu je

Více

Zhpis E. 5/2012 ze zasedhni ZO v Libenicich dne 25. 5.2012

Zhpis E. 5/2012 ze zasedhni ZO v Libenicich dne 25. 5.2012 Zitpis z jednani ZO 5 / 20Lz Zhpis E. 5/2012 ze zasedhni ZO v Libenicich dne 25. 5.2012 Piitomni: starostka- R. Versteegov6 mistostarosta- M. RuZidka zastupitel6- P. Nohfnek ( odchod 20.29 hod.), ing.

Více

q5f MnsARYKOv onkoloctckv 0srRv ZlutV kopec 7, 65653 Brno e.1.: R - tt2gtrt/t4northl

q5f MnsARYKOv onkoloctckv 0srRv ZlutV kopec 7, 65653 Brno e.1.: R - tt2gtrt/t4northl t,s o*tbq^ '+'.t-t A 44 q5f $ WW MnsARYKOv onkoloctckv 0srRv ZlutV kopec 7, 65653 Brno Zdravotnick6 zafizeni akreditovand Joint Commission International a Spojenou akreditadnf komisi tr Protokol o druh6m

Více

ř Í ŠÍ ř ů řž řž ý ň ý Ž Ú ý ř ý Š ň ý Ž Ú ř ř ý ř Š ý Í ú ů Ž Š ý ř ř Í Í Š ř Š Ž úř ř ř Ž ř Ž Ž Ž Š Ž Š ý š Í ý ž Ž ů Ž ů Ž Š ř ý Ú š Ž ř Š ý Š š Ž Š Ž ý ý ý ů Ž ř ř ř ř ř š ř ý Ž Ž ř ř Í ř Í Í Ž Ž Š

Více

Í ú Č ž ž é é ů é ž Ž ú Í Š ÍŘÁ Á ů é Ú Ť é Í ůž é é é ů Í é ú ž Ř ž ú ž ŠÍ ů ů é ů ů ň ú ů ů é ů ž ď é ú ů é Ž é é Í ů é ů ů ů é Ť Ť ů é é Íé ú ó é é é é é é ů Í Š é é é Ť é é é é é é é ž ů ů ů é é é

Více

ř Ú Ú šň ůš Í š ň ž Ú ó ž ý ó Ú ý ž ý Ú Ú Ú ý ř ý ý ý ň ň Ť ú Ú ú Ž Ú ý ú Ú Ž Ú ýš ú ýš ú Ú Ú Ú ýš Ú ř ýš ýš Ú ů ř ýš ú ř Ž Ú ž Ú Ž řň ýš ř š Č ú Č ú ř Č ď ř ň Ú Č š š Ě ú ř ý ř Š Ó Č ú Ž ž ř ž ň ý ú Č

Více

Zfpis ze zasedilni Zastupitelstva

Zfpis ze zasedilni Zastupitelstva I Zfpis ze zasedilni Zastupitelstva obce Raiice-Pistovice, ze dne 03. 06. 20lS v 1700 hod. v Raiicfch Zahfieni Pan starosta v5echny piivital na tietim zasedini Zastupitelstva obce Radice-pistovice v roce

Více

í Č í í ř í š Č í ČÚ í ž í ř í í í í í í ř í íž í í í ž ž ž í í í í ří Č í í í í ž ší ž žší ř í ž í í í ř í í í í ž ší ž žší ř í ž í ů í ž í ř í í ří žší ř í ž ž ř í í í ří í ů ř ů í í ž í í ší í í ř ří

Více

MAGISTRAT MESTA OLOMOUCE ODBORZTVOTXIUOPROSTREDI oddelenivodniho hospodaistvi Hvnaisova10.779 11 Olomouc

MAGISTRAT MESTA OLOMOUCE ODBORZTVOTXIUOPROSTREDI oddelenivodniho hospodaistvi Hvnaisova10.779 11 Olomouc Evidendnidislo dokumentu: ZP-DOWM24/20lllSm lhtta - A/20 Spisovymak.podznak- z3l,2,skartadniznak/skart. MAGISTRAT MESTA OLOMOUCE ODBORZTVOTXIUOPROSTREDI oddelenivodniho hospodaistvi Hvnaisova10.779 11

Více

í ž Úč ú ě č č ů ř čů ř í Ú ří í čí č í í č ě ě ří í ů í ě ě ř ě ž ř í ří í čí šší ž ů Ú íúí ť ť í ž ž š ě šš ř ů ě ě ň í í í ž í š ě č ě č ě ó í č í í žň ě ě Ýš í ž ěť ě ě ó ě ě ě ě ř íř Ó ě í ě Ť í č

Více

tel 722 695 930,607 8227l1 obecn úřad Lekovice Lekovice 38,58282 GolůvJenkov leskovicehb@leskovi cehb.cz ZÁPIS ZEZASEnÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LEŠKOVICE poř. slo:0tl03l20l4 konan,dne: 2!.03.20t4 v 18:00

Více

Zprfxa o posouzeni a hodnoceni pfijatych nabfdek

Zprfxa o posouzeni a hodnoceni pfijatych nabfdek OBEC KRASOV i. p. 29r.794 01 Krasov C 002 96 l2l D datov6 schrinkv: ubxavmm Zprfxa o posouzeni a hodnoceni pfijatych nabfdek pro zakfnku mal6ho rozsahu na stavebni pr6ce,,zkvalitneni zdzemf volnodasovych

Více

Adresa piislusn6ho riiadu -STAVEBNi Uf,'An. UrAd:URAD MESTSKE EASU MESTA BRNA CHRLICE. Ulice: CHRLICKE NAUPSTI + PSd, obec: 643 00 BRNO.

Adresa piislusn6ho riiadu -STAVEBNi Uf,'An. UrAd:URAD MESTSKE EASU MESTA BRNA CHRLICE. Ulice: CHRLICKE NAUPSTI + PSd, obec: 643 00 BRNO. /7zc>-zz// /,-3, fur'l- o-9 Piiloha i. 9 k vyhld5ce C. 503/2006 Sb. Adresa piislusn6ho riiadu -STAVEBNi Uf,'An UrAd:URAD MESTSKE EASU MESTA BRNA CHRLICE Ulice: CHRLICKE NAUPSTI + PSd, obec: 643 00 BRNO

Více

č É Á Á Í š Ě š š Á ú ř í ř í í č ě ě í ě š č é í í ž ě é Í ůž í ě í ší í ě é ě í š Ř š é š ě é í Č ť í Ý ř í č š ď í Č í í š ř ě í é Á í ě ě č ě ě ž ž í Š Í ě ě š ě é ů é ž é é ž ž ů š ě ů é ž č í ž ě

Více

3 1-10- 2007. eesxy les. 4)'Jt'v'v. di.

3 1-10- 2007. eesxy les. 4)'Jt'v'v. di. NdmdstiRepubliky 110 348 06 Piimda Agentura ochrany giirody a krajiny eeske republiky SPRAVA CHRANENE KRAJNNE OBLAST eesxy les M6sto Pob62ovice n5m6sti Miru 47 Pob62ovice 345 22 MESTU pcaei0i/icl Y 00sLo

Více

ž ú Á Í úč ů ú Í ů ů ú Í č č ů ú ů Í č ó Í ž Ž Íč č ó ž Ž č úč ů ů Í ž Í úč ů Í ž Ž Š Č Á Ř ŘÍ ž Ú ž Í š ž Í č ňň Ú Í Ě Ž č Ž č č ó ÓČ ú č Í čšě ž ňč Ťž Í ů ž ž č č š Ž ž č Í č Í Č Ý Ť ó ú ó ň Ž ň Č ů

Více

Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 30.5.2016 Místo konání: Obecní úřad Lány Jednání probíhalo od - do: 19:00 19.50 hodin Členů zastupitelstva obce: 11 (Jana Drastilová,

Více

2) Yyddnipiikazu k provedeni inventury majetku azhvazk."u obce Nevdzice k3r.r2.20t3.

2) Yyddnipiikazu k provedeni inventury majetku azhvazk.u obce Nevdzice k3r.r2.20t3. Z6pis z veiejn6 schfize zastupitelstva obce Nevdzice konan6 v p6tek 22.listopadu 2013 od 19.oo v kancel6ii obecniho uiadu. Piitomni: Bakus, Kovanda, Kuchejda, Malkus Pobifslo, Pobiislov6, Volfov6. ( v5ichni

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne ve velké zasedací místnosti Obecního úřadu Baška, II. patro od 17.

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne ve velké zasedací místnosti Obecního úřadu Baška, II. patro od 17. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne 28. 03. 2013 ve velké zasedací místnosti Obecního úřadu Baška, II. patro od 17.00 hodin Přítomni: 14 členů zastupitelstva 3 občané 17 účast celkem

Více

ÝČ Í Č Í Á Č Á Á š Ř Ý É Ú Ý Á Ř Á Í Á Ý Á É ŤŤ Á Í Á Á Č Š ďí Í Ý Í ó ú Č ó Í Ý Ž Ž Í Í Í Í Ž Ó ň ň Ó Í ú ú Í š Í š Ó úš Ž Á Č š Ť š š Ú Í Ý Ú Š Š š Ú Ť ó Áš Ó Ž ÁŤ ó Í š Ó š Š Í Ď š ÓŽ Í Ž Ó ň Í Í š

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 4. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 4. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 4. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 8.2.2019 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Stanislav Slouka, Martin Kružík, Jan

Více

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY Snvov rsrend Fflornl t**** SPA ZADAVAC DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVAN XgiNrY na zaki,zku,rpifstroj pro vakuov6 kompresnf terapie66 Zad,avatel Savoy Westend Hotel, s.r.o. Rybnri 66812 Praha 1, Star6

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 42. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 28.1.2013, od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 11. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 29. 04. 2015 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis a usnesení 6. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov

Zápis a usnesení 6. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov Zápis a usnesení 6. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov Podle ustanovení 96 zákona č.126/2000 Sb. O obcích (obecní zřízení) v platném znění, svolané na čtvrtek dne 5. 9. 2013 v 13,00 hodin

Více

14/10/2015 Z Á K L A D N Í C E N Í K Z B O Ž Í Strana: 1

14/10/2015 Z Á K L A D N Í C E N Í K Z B O Ž Í Strana: 1 14/10/2015 Z Á K L A D N Í C E N Í K Z B O Ž Í Strana: 1 S Á ČK Y NA PS Í E XK RE ME N TY SÁ ČK Y e xk re m en t. p o ti sk P ES C Sá čk y P ES C č er né,/ p ot is k/ 12 m y, 20 x2 7 +3 c m 8.8 10 bl ok

Více

ů ý é š ž ý ě ř ý ý ý Š Ž ú Č ě Í Ž ř Ž ů Ž é č ř ě ř é ř č č š é ů š é é ě ř Ž ý š ě ř é ě ě é é ě Ž ý ř ř č éí Ž ý ů š ý é č ř ě ř é ř ý ů ě ě č ý Ž ř ý ň ý Í ý ř Ž é ě é Ž é ý ý ě ý š ě Ž ů Ž ř š ů

Více

ZADAVACI DOKUMENTACE. ,rzfsabnik pro teplou vodu" ***** ITPAIE$FT. .A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory. Zadavatel. na zakilzku

ZADAVACI DOKUMENTACE. ,rzfsabnik pro teplou vodu ***** ITPAIE$FT. .A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory. Zadavatel. na zakilzku ***** ITPAIE$FT x $sw ZADAVACI DOKUMENTACE.A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory na zakilzku,rzfsabnik pro teplou vodu" Zadavatel Savoy Westend Hotelo s.r.o. Rybn6 66812 Praha l. Stard MEsto Toto vyberovei{zenf

Více

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 19/2013, konané dne 18. září 2013

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 19/2013, konané dne 18. září 2013 Zahájení Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 19/2013, konané dne 18. září 2013 Schůzi Rady města zahájil v 8:00 hodin Jan Schneider - starosta města Tišnova. Přítomno: 4 členové - RM je usnášeníschopná.

Více

Rokytnice v Orlickfch hor6ch, dne:5.11.2012

Rokytnice v Orlickfch hor6ch, dne:5.11.2012 Mdstsky riiad Rokytnice v Orlickfch hor6ch, odbor vystavby a Liv otnfto prostiedi n6mdstf Jindiicha Simka 3, Rokytnice v Orlickfch hordch Hock Mil6n In9. tr 5 11 2012 13153:11 C j :MEUROWT 88lA U 3 5 l}}l2lhock-i0

Více

É í í í í í í ů í Í ů í í í í í í í óíď í ží í ú í í í í Č É í ú í ů í í í í ň Í í í í í í ů í í ž í í Č ů í í íí ť í ž í ů ů í ž í í ú í í Č Í ží í í í í íř ů ů ů ů í í í í í Č í í ň Í í í í í ňť ž ň

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.2.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.2.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.2.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.05/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drásov

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2011 konaného dne 21. 6. 2011

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2011 konaného dne 21. 6. 2011 Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2011 konaného dne 21. 6. 2011 Přítomni: při zahájení celkem 13 členů Omluveni: MUDr. Vl. Podzimková, J. Fára Připomínky k zápisu ze dne 26.

Více

úř ě ý ě ř ě ý ě ěř ř ý ě ž ř ý ž ě ř ž ě ý ř ň ň ř ý ň ř ň ž ř ž ý ú ý ž

úř ě ý ě ř ě ý ě ěř ř ý ě ž ř ý ž ě ř ž ě ý ř ň ň ř ý ň ř ň ž ř ž ý ú ý ž obecn úřad Lekovice tel: 722 695 930, Lekovice 38,58282 GolvJenkov 60] 822 7 II leskovicehb@leskovicehb.cz ZÁPIS ZE ZASEDÁXÍ ZISTUPITELSTVA OBCE LEŠKOVICE poř. slo: 02l l2l201,3 konan dnez 21,.12.2013

Více

ú Í ÚŘ Í úř Č Ú Í Ř Á ÁŠ úř ř úř ř š ú ř ú ě é ú Í ř ž Ž ž ě ďě ř š ě šú ě ú ř ř ú ř ě ú é š ě ě ě ř ú é Íé Í é ě é š ě Íř š š ř ř ě š é ě ú é ú é Í ť ú é ř ě ó š é ž š é ě é ě ěř ž é Ž é é ú ř ě ž ť ř

Více

Zasedání ZO 03/2015 dne 13. 04. 2015 ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV

Zasedání ZO 03/2015 dne 13. 04. 2015 ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV Obec Vysokov Zasedání ZO 03/2015 dne 13. 04. 2015 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 03/2015 dne 13. dubna 2015 v 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu obce Vysokov Přítomni: Bc. R. Fiedlerová,

Více

Zápis číslo 31/2014 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 13. 8. 2014

Zápis číslo 31/2014 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 13. 8. 2014 Zápis číslo 31/2014 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 13. 8. 2014 Přítomni: Nepřítomni: starosta Josef Hloužek, místostarosta - Petr Smejsík členové -, Ing. Arch. Zuzana Menšíková,

Více

Zápis č. 23. ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 19:00 hodin

Zápis č. 23. ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 19:00 hodin Počet stran dokumentu: 5 Zápis č. 23 ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne 20.09.2018 od 19:00 hodin Přítomni: Mgr. Miroslav Král, Bc. Stanislav Falář, Jaroslava Šimordová, Jana Mrázová,

Více

**l MINISTERSTV-O SKOLSTVI, lfi

**l MINISTERSTV-O SKOLSTVI, lfi evropsk'i socia,lnf t-ono v en l MINISTERSTV-O SKOLSTVI, evnopsxn UNIE vtlaprze A TELOVvoHOVY INVESTICE DO ROZ/OJE VZDELAVANI r.f+ OP Vzd6l6v6ni konkutenceschopnost Zirpis o posou zeni a hodnoceni nabidek

Více

OBEC KLICA]YY. 2) SchvSleni programu

OBEC KLICA]YY. 2) SchvSleni programu OBEC KLICA]YY 250 69 Vodochodv tco: ZIOSOS TEL.: 284 890 052 Obec Klidany Zastupitelstvo obce Klfdany Zipis ze zasedini Zastupitelstva obce Klidany konan6ho dne 17.03.2016, od 19.00 hod. Zah6ieni zasedini

Více

Zastupitelstva obce Podoli,

Zastupitelstva obce Podoli, IJsneseni z ustavuj icfho zased rini Zastupitelstva obce Podoli, konan6ho dne 10.11.2014 Zastupitelstvo obce Podoli vzalo na vddomf slozeni slibu viech ilenfi zastupitelstva Obce podoli bez vithrad. I.

Více

c) zvyitit vydaje ) Rozpodet obce Nevdzice na rok ) Ostatni, rizne.

c) zvyitit vydaje ) Rozpodet obce Nevdzice na rok ) Ostatni, rizne. Zdpis z veiejn6 schrize zastupitelstva obce Nevdzice konan6 v ritery 23. prosince2014 od 17.oo v kancel6ii obecniho uiadu. Piftomni: Bakus, Kovanda, Kyrian, MaSanka, Pobifslo, Pobiislov6. ( v3ichni zvoleni

Více

Přítomni: Mgr. Zuzana Cinková, Patrik Pajma, Jiří Šrámek, Mgr. Jana Jarošová, Marie Suldovská, DiS, Věra Richtermocová

Přítomni: Mgr. Zuzana Cinková, Patrik Pajma, Jiří Šrámek, Mgr. Jana Jarošová, Marie Suldovská, DiS, Věra Richtermocová Obec Kojetice, se sídlem Zastupitelstvo obce Kojetice Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Kojetice, konaného dne 11.3.2019 od 17:30 hodin, číslo: 3-2019 Přítomni: Mgr. Zuzana Cinková, Patrik

Více

Zápis číslo 3/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 2.3.2011

Zápis číslo 3/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 2.3.2011 Zápis číslo 3/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 2.3.2011 Přítomni: starosta Josef Hloužek, místostarosta - Petr Smejsík členové - Pavel Říhák, Kamil Zborovský, Ing. Jaroslav

Více

Ě Ý Í Č ě ř ŠÍ Á Ú Ř Ž ú Ž Ž Ú ž ě ů ž ý ř ď ř ů ů ž ý ě ř ř ě ě ý ú ď ž ý ě ě ř Í ž ý ý ě ý ú ď ž ý ý ů ě ý ž Ž Í ř ž ě ž ě ý ú ď ž é ř ý ž ď ž ř ů ý ř ý é ú ž ř é ž ů ř é é ů é ř ě é ž ě ý ř é é ř Ž

Více

Z Á P I S. zasedání číslo 6 Zastupitelstva města Město Albrechtice. konané dne v Klubovna tělocvičny ZŠ od 17:00 hod.

Z Á P I S. zasedání číslo 6 Zastupitelstva města Město Albrechtice. konané dne v Klubovna tělocvičny ZŠ od 17:00 hod. město Město Albrechtice nám. ČSA 27/10, 793 95 Město Albrechtice tel.č.: 554 637 360 e-mail: podatelna@mesto-albrechtice.cz Z Á P I S zasedání číslo 6 Zastupitelstva města Město Albrechtice konané dne

Více

Mistskf riiad RoZnov pod Radho5tEm Odbor vfstavby a fizemniho pl6nov6ni

Mistskf riiad RoZnov pod Radho5tEm Odbor vfstavby a fizemniho pl6nov6ni Mistskf riiad RoZnov pod Radho5tEm Odbor vfstavby a fizemniho pl6nov6ni Letensk6 1918.756 61 RoZnov pod RadhoKtdm Spi sovd znalka: MdU/Vyst/3 6241 / 20 4 / lmi e.j. dokumentu: MdIi-RpRt 44i I4tz0I4 Vyiizuje:

Více

Jednání zastupitelstva bylo zahájeno v hodin Jednání OZ bylo nahráváno: ANO

Jednání zastupitelstva bylo zahájeno v hodin Jednání OZ bylo nahráváno: ANO Z á p i s č. 8/2015 z jednání zastupitelstva obce Vysoký Újezd konaného dne 9. 12. 2015 v Kuchaři Přítomni: Severinová Marie - starostka obce Vlasák Karel - místostarosta obce Zastupitelé: Vičan M., Tůma

Více

Ý É Ů ž ž ň ň š š ť ú ů š Í š ť š ť ž ž ť ň ť ů ť ť ú ď Š š ž ť ó ž šú ť š š Ň š Š ť Č Š ž ž ž ž Š Č ů š ň Č ž Ú Š ž Š ť š š Š Š š ž ó š ž š š ž ž š ó ů Č ž š š ž ž š ž ž ž ť ž š ť ť ž ž ž ž š ž ť š ť

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Radějovice konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Radějovice konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Radějovice konaného dne 29.3.2017 Přítomni: Anna Krutinová, členka zastupitelstva Tomáš Froněk, člen zastupitelstva Mgr. Ing. Helena Křížová, starostka Milan Reitinger,

Více

š ů Č č Č ú Č ž Č č č ú ž ů Č š ž ž š ž Č ň Í ů ž š ž ň ů ž ž šť ž ž ů ů ž š ž ú š ů ž š ž š š šť ž ž ú š š ž š ž Č Ů ů ž ů ž Š č Í š š š Ů ú Š ů ž š ž ž ž š Í ů ž š ž ů š ů š ň ž ž ž š ž Ý Ý ž ž ž š ž

Více