Zipis (,. 6l20l4NZ z veiejn6ho zasedrinf

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zipis (,. 6l20l4NZ z veiejn6ho zasedrinf"

Transkript

1 Zipis (,. 6l20l4NZ z veiejn6ho zasedrinf zastupitelstva obce Zadni Tiebail konan6ho dne od hodin ve Spoleiensk6m dome, Na Nivsi 4 Lasedttni Zastupitelstva obce Zadni Tiebai (dale tez jako,,zastupitelstvo") zahhjllastarostka obce Marketa S imanov6(d6le tel jako,,piedsedaj ic i") Piitomni: Miroslav Hejlek. Mgr.Jiii Petii5, Markdta Simanov6, Petra Frydlov6, Josef Sevdik, Lubomir Schneider. Ing. Eva Balatkov6. Ing. arch. Pavla Pavlasov6 Omluveni: Kamil Jaro5 Pieji hezkyf dobry veder v5em piitomnym, vitiim v6s na dtvrt6m letosnim veiejnem zasedhni zastupitelstva obce Zadni Tiebai. Dtie z prezendni listiny piitomnych dlentr zastupitelstva (piiloha 1) konstatuji, Ze piitomno je 8 dlenri zastupitelstva (z celkoveho podtu 9 - v5ech dlent zastupitelstva), takze zastupitelstvo je usnd5enischopne ($ 92 odst. 3 z6.kona o obcich). Ndvrh progromu: Zah6jeni Volba n6vrhov6 komise, ovdiovatelfi ziipisu a jmenov6nf zapisovatele Schr'6leni programu veiejn6ho zased6ni Zastupitelstva obce Rozpodet na rok Rozpodtovd opatfenf ( Odkoupenip.p.d o vymdie 24n2 (v komunikacina Boifch) od p. Pa5ka za l,- Kd na z6kladd Smlouvy o smlouvd budouci kupni z niiklady iizeni Smlouva o obstar6nf vdci na rok psi tirtulek Bouchalka Rozhodnuti zadavatele obdobnd jako dle $ (j0 odst. 1 a $ 76 odst.6zyz- vyloudeni z posouzenia hodnoceni nabidek ze zaddvaciho ifzeni na akci: Zatepleni budovy z6kladni a mateiskd Skoly v Zadnf Tiebani Ozndrmerri o vybdru nejvhodndjsi nabidky veiejn6 zakdzky na akci: Zatepleni budovy zftkladni a rnateiskd Skoly Zadnf 'fiebari - Rozhodnuti zadavatele obdobnd jako dle $ 81 ZYZ o vftdzi Pasport zmdny dopravnfho ntadeni a pasport rnistnich komunikacf zpracovan6 f. Melies s.r.o. Souhlas s poskytnutim fin. darri PO Z kladni Skola a mateiskii Skola Z.Tiebaii Veiejn6 zasedhni Zastupitelstva obce ZadniTiebai konand dne 1 l Strana 1 (celkem 9)

2 Diskuse N6vrh usneseni Ziwdr Se vsemi uvedenymi dokumenty jste se mohli sezniimit na Obecnim iriadd Zadni'fiebai. l. volba n{vrhov6 komise, ovdiovatehi zdipisu a jmenov6ni zapisovatele Zapisovatelem zased6ni zastupitelstva jmenuji pani Ing. S. Hochmalovou Ov iovateli z6pisu navrhuji pana L. Schneidera Usneseni i. 1 bylo schvileno a p. Jiiiho PetiiSe Hlasov6ni: pro: 7 proti: 0 zdrlel se:l Usneseni i. 2 bylo schvfleno Jako dleny n6vrhovd komise navrhuji p..pavlu pavlasovou Hlasov6ni: pro:7 proti: 0 zdrzel se: I Usneseni i. 3 bylo schvileno a diile navrhuji p. Evu Balatkovou Usnesenf i. 4 bylo schvfleno Hlasov6ni: pro: 7 proti: 0 zdrzel se: I Hlasov6ni: pro:7 proti: 0 zdrlel se l 2. Schvdleni programu veiejn6ho zaseddni Zastupitelstva obce M6 ndvrhov6 komise n6vrh na n6jakd zmeny di doplndni programu pied jeho schv6lenfm? ANO. n6vrhov6 komise m6 bod k doplneni:ndvrhov6 komise navrhuje doplnit program jedn6ni o bod: Poiizenf noveho fzemniho pliinu katastrdlniho irzemi obce Zadni Tiebai, a to dle stavebnfho zdkona $ 44, bodu a): z vlastnfho podndtu.d6kuji, d6v6m tedy hlasovat. kdo ie pro schv6leni programu, doplndndho o tento jeden bod? Usnesenf i. 5 bylo schvfleno Hlasov6ni: pro:7 proti: 0 zdrzel se: I veiejn6 zasediinf Zastupitelstva obce zadnltiebafi konand dne ll Strana 2 (celkem 9)

3 Program zaseddni: Zahilen{ volba n6vrhov6 komise, ovdiovatelfi z6pisu a jrnenov6nf zapisovatele Schvdleni programu veiejndho zased6ni Zastupitelstva obce Rozpodet rra rok l0l 5 Rozpodtovd opatieni (, Odkoupenip.p.d.2063ovymdie24m2(vkomunikaciNaBoiich) Smf ouvy o smlouvd budoucf kupni z nriklady iizeni odp.paskazal,-kdnazrikladd Smlouva o obstar6ni vdci na rok psi irtulek Bouchalka Rozhodnuti zadavatele obdobndjako dle $ 60 odst. 1 a $ 76 odst.6zyz- vyloudeni z posouzeni a hodnocenf nabidek ze zaddvaciho ifzenf na akci: Zatepleri budovy zirkladni a rnateisk6 Skoly v Zadni Tiebani Oznamenf o vybdru nejvhodndj5i nabidky veiejnd zakivky na akci: Zarepleni budovy zikladni a matei'ske Skoly Zadni Tiebari - Rozhodnutizadavatele obdobnd jako dle Q 81 ZVZo vitdzi Pasporl zmdny dopravniho zna(eni a paspoft mistnich komunikaci zpracovand f. Melies s.r.o. Souhlas s poskytnutirn fin. darri PO Zilkladni Skola a rnateisk6 Skola Z.Tiebaii Poiizeni noveho rizemniho pl6nu katastrlilniho fzemi obce Zadni Tiebai. a to dle stavebniho zakona I 44, bodu a) z vlastniho podndtu. Diskuse Niivrh usneseni Zirydr 3. Rozpoitov6 opatieni i Jiii PetiiS - infomace o rozpodtovem opatieni, rozpodtove opatieni je piilohou d. 2 tohoto z6pisu (viz piiloha 8.2\ Dekuji. d6v6m tedy hlasovat, kdo je pro schv6leni rozpodtoveho opatieni (, Usnesenf i. 6 bylo schvfleno. Hlasov6ni: pro: 8 proti: 0 zdrzel se: 0 veie.ind zasediinf Zastupitelstva obce ZadniriebaLi konane dne l l Strana 3 (celkem 9)

4 4. Rozpoiet na rok 2015 v paragraf. zneni - schodkovf N6vrh rozpodtu obce Zadni Tiebai na rok 2014 dle jednotlivli,ch paragrafri, byl zveiejndn na pevne i elektronickd riiedni desce od , doba zveiejndni je zitkonnd atudilje mozne rozpocet schv6lit. Navrh rozpoctu je piflohou c. 3 tohoto z6pisu. Rozpodtovand piijmy : ,- Kd Rozpodtovand vydaje: ,- Kd Rozpodtovy schodek ve vysi Kd je dorovn6n finandnimi prostiedky na ridtech obce, ktere pievy5uji vy5i schodku. K obecdisponujenabdzndm ridtuu KB ,74 Kd,naspoiicimtidtuuKB Kc, na ridtu u PoSt. Spoi. (CSOB) 7.042,42Kd, na fdtu u ene n ,65Kd. Celkem na ridtech obce d6stka OKd Usneseni i. 7 bylo schvfleno. Hlasovdni: pro: 8 proti: 0 zdrzel se: 0 5. Odkoupeni p.p.i o vjm6ie 24m2 (v komunikaci Na Boiich) od p. Pa5ka za l,- Ki na zrikladi Smlouvy o smlouvd budouci kupni z niklady iizeni 1'ento pozemek je soud6sti komunikace Na Boiich. Usneseni i. 8 bylo schv6leno. 6. Smlouva o obstar6nf v6ci na rok psi ritulek Bouchalka Hlasovdni: pro: 8 proti: 0 zdrzel se:0 Smlouva se uzavird jiz ndkolik let, a to vzdy na jeden rok. Na zdkladd teto smlouvy jsou nalezeni psi ddle jrz zdarma odvezeni do psiho Litulku Bouchalka, ktery zajist'uje o5etieni, inzerci, karantenu a ndsledne umistdni zviiete k novym majitehim. Uhrada se obci vypoditiiv6 dle podtu trvale hl65enych obyvatel, pro tento rok se vychdzi z podtu 794 x 20.- Kd, tj ,- Kd. Usneseni i. 9 bylo schv{leno. Hlasoviini: pro: 8 proti:0 zdrzel se: 0 7. Rozhodnutf zadavatele obdobnd jako dle $ 60 odst. I a $ 76 odst.6zyz- vylouienf z posouzeni a hodnoceni nabidek zezrdhvaciho iizeni na akci: Zatepleni budovy zrikladni a mateisk6 Skolv v Zadni Tiebani Veiejnd zasediinizastupitelstva obce ZadniTiebai konand dne l Strana 4 (celkem 9)

5 Ve r'5ibdrovdm iizeni jeden z uclrazed&, a to f. STRAUSS PS - Praha, s.r.o.. Ii: , nepiedlozil pozadovand informace a doklady prokazujici splndni kvalifikace a pisemnd nevysvdtlil nabidku v pozadovanem rozsahu a lhritd 5 pracovnich dnfi a ani nepoz6dal o prodlouzeni lhfity pro pod6ni objasneni kvalifikace di vysvdtlenf nabidky, Protoje vybdrovou komisf navrzeno tohoto uchazede vyloudit. Zastupitelstvo obce vyluduje timto uchazede z tohoto vybdrov6ho ilzeni. Usneseni i. 10 bylo schvfleno. Hlasoviini: pro: 8 proti: 0 zdrzel se: 0 8. Ozn:imeni o vibiru nejvhodn6j5i nabidky veiejn6 zakhzky na akci: Zatepleni budovy zikladni a mateisk6 Skoly Zadnf Tiebafi - Rozhodnuti zzdavatele obdobni jako dle $ 8l ZYZ o vitezi Nabidka uchazede d. l, f. MAMUT-THERM s.r.o.. Ii: , s nejniz5i nabidkovou cenou 1.84'1.800,- Kd bez DPH, splnila viechny pozadovand doklady a proto hodnotfci komise doporuduje zadavateli rozhodnout na ziikladd tohoto hodnocenf tuto nabfdkujako nejvhodndjsi. Jedn6 se o veiejnou zaktnku maleho rozsahu na stavebni prilce 2. Kategorie, kterii se neiidi ZYZ, ale pravidly OPZP. Do hodnocenf nabidek tedy zbyla jedna nabidka uchazede MAMUT-THERM s.r.o., coz je v souladu s pravidly OPZP. protoze zadavatelve lhfitd pod6nf nabidek obdrzel dvd nabidky. Zastupitelstvo obce schvaluje doporudenf hodnotici komise a rozhoduje o vlj'bdru nejvhodndjii nabidky, kterou se stala nabidka uchazede MAMUT - THERM s.r.o., lc: , Slamdrrikova , Brno - Malorndiice, vdetnd souhlasu s podepsiinim smlouvy o dilo. Usnesenf i. l l bylo schvdleno. Hlasov6ni: pro: 8 proti:0 zdrzel se: 0 9. Pasport zmdny dopravniho znaieni a pasport mistnich komunikaci zpracovan6 f. Melies s.r.o. Pasport zmdny dopravrriho nta(eni v obci ZadniTiebari a pasport mistnfch komunikacizpracovala dle objednr{vky f. Melies, s.r.o., pasporty jsou v digit6lni podobd, budou k dispozici na web. striinkiich obce. Zastupitelstvo schvaluje pasporl zrndny dopravnfho zna(eni a paspoft mistnich komunikaci. Usneseni i. l2 bylo schvdleno. Hlasovdni: pro: 8 proti:0 zdrzel se:o 10. Souhlas s poskytnutim fin. darri PO ZiJxladnf Skola a mateiski Skola Z.Tiebail PO Zakladni Skola a Mateiskii Skola Zadni Tiebai Lddh o souhlas s piijetim pendzit6ho daru ve vysi 1000,- od p. Klabedka z6kladni Skole a pendzit6ho daru ve vysi 6000,-Kd od p. Hany Kruisovd ztkladni Skole. Zastupitelstvo schvaluje piijeti vy5e uvedenych pen6zitlfch darfi PO. Veieind zasedani Zastupitelstva obce ZadniTiebal konane dne I L Strana 5 (celkem 9)

6 Hlasov6nf : pro: 8 proti:o zdrlel se:o Usneseni i. 13 bylo schv{leno. 11. Nfvrh na zpracov:ini nov6ho rizemniho pkinu obce podle $aa a) z vlastniho podn6tu Stavebniho zdkona. Zastupitelstvo obce navrhuje novd zpracovat uzemni pl6n obce, v soudasn6 dobd byl st6vajici UP z roku 2002 aktualizovhnzm6nami t,.i a2. Obce maji povinnost zpracovatnovd UP do roku 2020, a to dle novdjsich pr6vnich piedpisri. Zastupitelstvo schvaluje novd zpracovat rizemni pl6n katastr6lniho tizemi obce. Usneseni i. 14 bylo schvfleno. Hlasov6ni: pro:8 proti: 0 zdrlel se: Informace o nfvrhu rozpoitu Regionu Dolni Berounka, jehoz je Zadni Tiebafi ilenem, na rok (piiloha t. 4 zripisu) Niivrh rozpodtu Reg. D. Berounka, kter1, je schodkovy, a bude kryt finandnimi prostiedky ulozenymi na bdznych ridtech Svazku obci Region Dolni Berounka, byl zveiejndn na riiednich desk6ch obce, a to v dobd od do Zastupitelstvo schvaluje rozpodet Reg.D.Berouka na rok Usneseni i. 15 bylo schvdleno. Hlasovdni: pro: 8 proti: 0 zdrzel se: Koupd vozidla VW pro zfsahovou jednotku za cenu ,-Kt Zastupitelstvo obce odsouhlasilo na pracovni poradd koupi vozidla pro Zbsahovou jednotku sboru dobrovolnych hasicfi VW transporter 7DBXO, r.v Usneseni i. 16 bylo schv{leno. Diskuze ( volny piepis, ne doslovny, nebyla poiizena nahr6vka) Hlasovdni: pro: 8 proti: 0 zdrzel se: 0 p. Simanov:l: R6da bych V6s informovala o kanalizaci. ReSirne probldm umfstdnf skruzi, kterd vadi v kiizovatce u mostu. Br6nivyhledu a kiizovatka je nebezpedn6, rndlijsrne jiz ndkolik hls5eni a stiznostina obci. JiZ pied 3 tydny jsem upozoriovala mistra stavby, pot6 i stavbyvedouciho a nyni jsrne nechali uddlat i z6pis pii kontrolnirn dni azdpis bezpednostnfm technikem. Po tdchto opakovanych urgencich rriirn bylo piislfbeno, Ze do budou skruze z kiizovatky odstdhov6ny, upraven6 povrchy komunikacf a dosypand propadliny. DSle pozadujerne ridinndjii distdni znedistdnych vozovek dotdenlich stavbou. Fr6zov6ni v ul. Nad N6draZim, Pod Uvozern. Lipovd. bylo uddl6no Veiejn6 zaseddnl Zastupitelstva obce ZadniTiebai konan6 dne I I Strana 6 (celkem 9)

7 pieddasnd, upozornilijsme na Spatnou koordinacipr6ce. Po neddli by mdli za(,its uhlazoviinfm povrchi, abychorn rnohli silnice v zimd shrab6vat od sndhu a sypat. SUS bude provddet zimni irdrzbu na krajsklich silnicich, podminkou je, Ze stavebnf firma bude bdhem zimy prfibdznd upravovat prosedliny v z6sypech stavby kanalizace. p. Klasna: Kam umist'uj i vytdzenli materi6l, na zpdtnd zdsypy by ho mdli pouzfvat minimiilnd a oni ho tarn vraceji z vdtsiny? Stavebni dozor by to mdl dozorovat v z6jmu obce...prod je na Rozhodnuti z o prodlouzenf stavebniho povoleni Zadnl Tfubafi - vodovod a kanalizace I. stavba, uvedeno i katastr6lnf tzeni Svinaie? Nebude s tim probldm? Mdla by tam byt uvedena zmd,na stavby pied dokondenirn a tarn uzjsou jen Revlrice. p. Hejlek: Je to tak sprdvn6. p. Sirnanov:i:N5zev rra stavebnirn povoleni vznikljizpied lety, kdy se jestd poditalo s napojenim vody a kartalizace ze Svinai. Potd se jizje prodluzovalo. D&leZitd je,2e jetam mfstem stavby k.u.zadni Tiebaii. Toto bude ieseno d6le v ifzeni o zmdnd stavby pied dokonderrim. p. Klasna: Pokud se br.rde ndkdy kopat voda, budou se ty zilsypy otv(rat znova? p. Simanov6: Ano, zda se to nesmyslnd, ale musime vycltazet z toho, Ze jsou vyps6ny jednotliv6 dotadnf programy alidny znich neni postaven takto glob6lnd, aby obec mohla iesit oboji najednou, i kdyz piipravu m6. Je dotace na kanalizaci zsf2p a ted' je polltdino o dotaci zmze na vodu. p. Klasna: Mdli by jste lidi informovat o tom, kolik bude st6t metr piipojky a kolik bude stodn6. p. Simanovi: Mdli.isme jedn6niohlednd dopojenido Revnic a i s firmou Ekos, platby stodndho se budou urdovat pau56lnd. I kdyzjako kaldy pau56lne stanoveny poplatek to neni spravedlive pro v5echny. Mdiidlo by mdlo byt na hranici mezi Revnicemi a Tiebani, ale mdiit bude v5echny splasky za obec. p. Hejfek: Nech6valjsem jiz nacenit tu piipojku, zilra na kontrolnim dni by mdli ozn6mit cenu, bude to piibliznd za :metr piipojky. p. Exnerovi: Lide jsou rn6lo o kanalizaci informovanf. Mohli by ste drit na web kolonku kanalizace a rnapku a dal5i informace. v Litni to majf piehlednd. p. Simanovi: SnaZ[rne se na web d6t vice informaci, rozesf l6me ove aktuality - v soudasnd dobd mdme v databfvi skoro devadesiit kontaktfi, ale i zpracovat podklady do jednotlivlch aktualit na web je dasovd niirodnd. Hlavnd kdyz nem6me podklady v elektronickd podobd nebo jsou v nevhodn6tn rozliseni. Zatt,tken ledna bude kontrolrrf den, kde dostaneme dal5iakturllnipostupy praci. V prosinci.jsern dostali informace jen o tom, 2e stavba bude setrvdvat jen V Podskalia poddl potoka, pak ddle ulici Skolni. To je vsechno. Mdj s n6mitrpdlivost, snazime se. p. Klasna: Jsou rozml6cend krajnice... Dozor by to rndl hlidat, Slapejte po dozoru... p. Simanovd: UZ jsrne mdlijedn6ni ise SUSkou, do podrninky si dali,2e pokud ndco po5kodiradlici, nebudeto jejich vina. KaZdopddnd je stav komunikacidotdenych stavbou neutdseny, ale je to pouze Veiejnd zased6nf Zastupitelstva obce Zadnl Tfubari konand dne I I Strana 7 (celkern 9)

8 provizorium, konednd povrchy se budou ie5it v pii5tfrn roce. Je samoziejm6,2e ani obec nem6 z6jem mit po dokondeni stavby mfsto silnic tankodrom. p. Nikodfm: Divfm, se prodjste si nevzali p. Klasnu jako poradce, d6l6vtom ldta... p. Klasna: Panistarostce jsem dal seznam bodfi, kten-i' by mdl obsahovat stavebnidenik, j6 do ndj jako obdan, nahlizet nesmim, ale zkontrolujte tam ty z6sypy. p. Simanovi:Zltra na kontrolnirn dni si vezmeme stavebni denfk a zkontrolujeme ho, jestlije veden tak..jak md byt. Pan Klasna se z osobnich d&vodfi nemfrze stavbd jako takovd vdnovat. KaZdopridnd parru Kfasnoviddkuji zaz6jen a dobr6 rady'. p. Exnerovi: Prod obec nenf plstce DPH? Urditd by se n6m to kvrili stavbd kanalizace vyplatilo.v Litni to tak maji. p. Simanov:l: Tam dosrihli na urdity obrat a majf hospoddiskou dinnost. NaSe obec nem6 skoro Z6dne piijmy vyjrna spr6vnfch a mistnich poplatkfi a z6konnlich daiovych piijrnfi. KdyZ jsern toto zjist'ovala pied dtyimi roky na FU v Beround, nebylo n6rn toto doporudeno. Situaci v teto ziielitosti na FU znovu provdiime. p.balatkovf : Ohlednd dotace je to jedno, nic se na tom rravic nezfskii. p.seviik ml. : Hasidi dostali 160 tisic, co se z toho platf? Je tam ddleni rra SDH a Z6sahovou jednotku? p. Simanov6: Vystroj. plyn, elektiina, pohonn6 hmoty, technick6 prohlidky, sluzby jako revize, vse kolernbudovy. Rozpodet rozddlenf neie5i,tytovydajernajispolednlf paragraf 55l2.Totoby5loieSit pouze analytick;i rn dlendnim tdchto {rdtri, ale jak rozdlenit vydaje na provoz budovy. Jak odlisit ostatni l';idaje piehlednd a jedrroznadnd. M6te ndjakli n6vrh? p. Petii5: Jakou rn6te rnyslenku vy? SHD azisallovh jednotka? My jsme v6rn schviilili niikup aulaza I 1 0 tisfc. Jak si to piedstavujete d6l? p. Nikodfm : Povinnost obce je zajistit z6sahovou jednotku. p. Sirnanov6: Obec jiz pfi rninulych jedndnich iekla, Ze vzhledem k tomu, Ze jsme na dvou vod6ch, tj. Svinaisky potok a Berounka, maz jem mft aktivni ziisahovou jednotku. BohuZel se k dlenfrm zastupitelstva dost5vaji i takov6 informace, Ze ne v5ichni maji z6jern byt aktivnimi dleny z6sahov6 jednotky. Obec mfize tiikr6t chtft ziisaliovou jednotku, ale nebude ji to nic platn6, kdyz neusly5i"ano. my jsme tady. je n6s tolik a tolik a rn6me zbjem v obci vytvoiit aktivnf z6salrovou jednotku". p. Hejlek: Pak obec mrize smluvnd zajistit z6sahovou jednotku z jine sousedni obce, ovsern za irplatu. pan...?: Casto v obci vypad6vri veiejnd osvdtlenf. Veiejn6 zased6ni Zastupitelstva obce ZadniTiebaii konand dne Strana 8 (celkem 9)

9 p. Simanov:i: S firmou SUNNYMONT jedn6me. Je5td se to dolad'uje. Vy'padky hlasime. Ndktere d6sti kabelov6ho vedeni osvdtlenijsou dle firrny po5kozen6, na oprav6ch se bude pracovat. p. Exnerovf: Jak je to se str6nkou v Na5ich novin6ch? p. Petii5: UZ jsem mluvil s p. Frydlem, jestd o tom jedniime. p. Exnerovii'. Zprfwy v Na5ich noviniich o Tiebanijsou rozh6zend, chybi slovo starosty. p. Simanovd:toto se take bude ie5it v r6mcidalsiho jedn6nf s vedenim NN. 17. Nrivrh usneseni: Navrhov6 komise: Navrhuje piijmout usneseni z veiejn6ho zasedfni zastupitelstva obce Zadni Tiebail i spisov6 znaiky 6l20l4NZ ze dne Hlasov6ni: pro: 8 proti: 0 zdrzel se: 0 Do schvalenych dokumentt uvedenych v Usneseni t,. 6l20l4lVZ ze dne je mozne nahl6dnout piimo na obecnim iriadd v riiedni dny, v ostatni dny po piedchozi telefonickd domluv6. Dokumenty, u kterych zttkon ukl6d6 jejich vyv65eni na fiiedni desce, budou vyvdsenyjak v tistdnd, tak i elektronicke podobd na piislu5nych vyvdsnich desk6ch. V piipadi: jak;i'chkoliv probldmt, dotazfi di piipominek V6s rddi piivit6me na obecnim iriadd v fiednich hodin6ch. Pieji hezky zbytek vedera. Veiejne zased6ni zastupitelstva obce bylo ukondeno v hodin. Zapis byl vyhotoven dne: Zapisovatel: S. Hochmanov6 dne Ovdiovateld: L. Schneider dne J. Petii5 dne Starostka obce: Razitko obce: Vyvd5eno na pevne i elektronicke uiedni desce dne: Sejmuto dne: Veiejne zasedini Zastupitelstva obce ZadniTtubai konand dne I I Strana 9 (celkem 9)

Z6pis ze z sedilni Zastupitelstva obce Libenice, konan6ho dne 19. l.20l5,od 19:00 hodin. 1. Zzhfijeni zasedrini zastupitelstva

Z6pis ze z sedilni Zastupitelstva obce Libenice, konan6ho dne 19. l.20l5,od 19:00 hodin. 1. Zzhfijeni zasedrini zastupitelstva Obec Libenice Zastupitelstv obce Libenice Z6pis ze z sedilni Zastupitelstva obce Libenice, konan6ho dne 19. l.20l5,od 19:00 hodin. 1. Zzhfijeni zasedrini zastupitelstva Tasedini Zastupitelstva obce Libenice

Více

zastupitelstva obce Zadni Tiebafi

zastupitelstva obce Zadni Tiebafi Zirpis i. 1/20 lsnzz veiejn6ho zasedrini zastupitelstva obce Zadni Tiebafi konan6ho dne 10.2.2015 od 19.00 hodin ve Spoleiensk6m dom6, Na Ndvsi 4 Zased6ni Zastupitelstva obce Zadni Tieban (d6leteljako,,zastupitelstvo")

Více

Zipis ze zasedf,nf Zastupitelstva obce Libeniceo konan6ho dne 27. 4.2015, od 19:00 hodin.

Zipis ze zasedf,nf Zastupitelstva obce Libeniceo konan6ho dne 27. 4.2015, od 19:00 hodin. Obec Libenice Zastupitelstvo obce Libenice Zipis ze zasedf,nf Zastupitelstva obce Libeniceo konan6ho dne 27. 4.2015, od 19:00 hodin. Zahfjeni zas ed 6nf zastupitelstva T.aseddni Zastupitelstva obce Libenice

Více

WObec Zivanice. konan6ho dne L7. L2.2OL5, od 18:00 hodin, 26pis. na Obecnim riiade v Zivanicich

WObec Zivanice. konan6ho dne L7. L2.2OL5, od 18:00 hodin, 26pis. na Obecnim riiade v Zivanicich WObec Zivanice Zastupitelstvo obce Zivanice 26pis ze zasedsni Zastupitelstva obce Zivanice, konan6ho dne L7. L2.2OL5, od 18:00 hodin, na Obecnim riiade v Zivanicich Zahdjeni zased6ni zastupitelstva Zasediini

Více

zastupitelstva obce Zadni Tiebai

zastupitelstva obce Zadni Tiebai ZSpis 8.2/20 SNZ z veiejn6ho zasedrinf zastupitelstva obce Zadni Tiebai konan6ho dne 17.3.201s od 1g.00 hodin ve Sporeiensk6m dom6, Na Naivsi 4 zaseddni Zastupitelstva obce Ladni l'iebai (d6le tez.iako..zastupitelstvo,.)

Více

Obecni iriad Kramolna. Zasedfini nebylo pieruseno. Alena Kadav6, Jitka Krop6dkov6, Ing. Bohumil Pecold, Jiii Mar5ik, Ladislava Novotn6, Ing.

Obecni iriad Kramolna. Zasedfini nebylo pieruseno. Alena Kadav6, Jitka Krop6dkov6, Ing. Bohumil Pecold, Jiii Mar5ik, Ladislava Novotn6, Ing. ,/ Misto jedn6ni: Hodina zahifeni: Hodina ukondeni: Zdpis i.i z ustavujiciho zaseddni Zastupitelstva obce Kramolna, konan6ho dne 5. listopadu 2014 Obecni iriad Kramolna 18:00 hodin 18:40 hodin Doba pieru5eni

Více

Z6pis i.30 12006 ze zasedhni zastupitelstva obce Velichovo konan6ho dne 28. 8. 2006. Program:

Z6pis i.30 12006 ze zasedhni zastupitelstva obce Velichovo konan6ho dne 28. 8. 2006. Program: r Z6pis i.30 12006 ze zasedhni zastupitelstva obce Velichovo konan6ho dne 28. 8. 2006 Piitomni : pp. Bitman Jiif, Hospodskjr Alois, OndrddkovdJana, Radakovid Jiii, Riedl Franti5ek, Rieger Pavel, Smejkal

Více

te t/ / 51929 INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT Nizev/obchodni firma zadavatele Centrum akademickfch a vzddldvacich sluzeb, a.s. SIdlo/misto podnikdni

te t/ / 51929 INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT Nizev/obchodni firma zadavatele Centrum akademickfch a vzddldvacich sluzeb, a.s. SIdlo/misto podnikdni INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT r a a,'i.a ;a&s, OP Vzd6lAvAnt pro konkutoncsbchopnost Protokol o posouzeni a hodnoceni nabidek 1., Veiejn6 zakiszky Ndzev zakdzky: Video poiady Registradni dislo projekt

Více

I 00 559 032. Zadavatel. Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch zakizkdch platndm zndni)

I 00 559 032. Zadavatel. Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch zakizkdch platndm zndni) Zadavatel Gymnr{zium Brno, tiida Kapitina Jaro5e, piispevkovri organizace ti. Kpt. Jaro5e 14 Brno 658 70 I 00 559 032 Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch

Více

I d:.,,1. konan6ho dne L5.12.20L4, od 18:00 hodin, Ziipis. na Obecnim diad6 v Zivanicich. i-* :; -..l. ze zased6ni Zastupit,elstva obce Zivanice,

I d:.,,1. konan6ho dne L5.12.20L4, od 18:00 hodin, Ziipis. na Obecnim diad6 v Zivanicich. i-* :; -..l. ze zased6ni Zastupit,elstva obce Zivanice, i-* :; -..l I d:.,,1 ',.-,.t1"tt t \"-..-j",..,,"' obec Zivanice Zastupitelstvo obce Zivanice Ziipis ze zased6ni Zastupit,elstva obce Zivanice, konan6ho dne L5.12.20L4, od 18:00 hodin, na Obecnim diad6

Více

Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni

Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni odbor kontroly e1: Lr-oo9sn:/Hav Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni obec Kvitkov, ri oosr1531 za rok20l3 Plezkoumfni se uskuteinilo ve dnech: 16.10.2013 2.4.2014 nazdkladd zilkona()..42012004 Sb.,

Více

Obec DuSniky, orsnny 6s,413 01 Roudnice n. L. tel.fax:+42o 416 847001 mob: 602 656 464

Obec DuSniky, orsnny 6s,413 01 Roudnice n. L. tel.fax:+42o 416 847001 mob: 602 656 464 Obec DuSniky, orsnny 6s,413 01 Roudnice n. L. tel.fax:+42o 416 847001 mob: 602 656 464 teo:00263593 e-mail: info@dusnikv.cz www.dusnikv.cz zlpts z g. ztsnnani z,rsruprrelstva obce DuSniry konan6ho dne

Více

Joay. y'/. 01, MEstskf riiad RoZnov pod Radho5tdm Odbor vfstavby a rizemnfho pl6nov6ni. Doruieni rozhodnuti

Joay. y'/. 01, MEstskf riiad RoZnov pod Radho5tdm Odbor vfstavby a rizemnfho pl6nov6ni. Doruieni rozhodnuti MEstskf riiad RoZnov pod Radho5tdm Odbor vfstavby a rizemnfho pl6nov6ni Letenskri 1918.756 61 RoZnov pod Radho5tdm f ni sovd znadka: MdU N y st/ 28 I 69 20 1 4 I tmi C j. dokumentu: MdU-RpN33Z88t20t4 Vyiizuje:

Více

VRATKOV. Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie. Stejnopis e. fu. Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce. ii.: oo3s4lt2or2lkusk

VRATKOV. Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie. Stejnopis e. fu. Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce. ii.: oo3s4lt2or2lkusk Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie Zborovsk6 11 15021 Praha 5 SpZn: SZ_104589/201 1/KUSK ii.: oo3s4lt2or2lkusk Stejnopis e. fu Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce VRATKOV Ii:00639753 za rokzoll

Více

konan6ho 22. L.2Ot5, od 18:00 hodin, m riiiade v Zivanicich 26pis i Zastupitelstva obce Zivanice, ze zased6

konan6ho 22. L.2Ot5, od 18:00 hodin, m riiiade v Zivanicich 26pis i Zastupitelstva obce Zivanice, ze zased6 Obec Zivanice Zastu pitelstvo obce Ziivanice ze zased6 konan6ho na 26pis i Zastupitelstva obce Zivanice, 22. L.2Ot5, od 18:00 hodin, m riiiade v Zivanicich Zahijeni zased6ni Zaseddni Zastupitelstva obce

Více

z AP I S i. 612015 ii t Program: 1. Volba ovdiovatelfl o Bez vy'j6dieni' 1. Volba oveiovatehi zdpisu

z AP I S i. 612015 ii t Program: 1. Volba ovdiovatelfl o Bez vy'j6dieni' 1. Volba oveiovatehi zdpisu i{ ii t z AP I S i. 612015 ze zasediniobecniho zastupitelstva konan6ho dne 30. 9. 2015 v Orli od 19.00 hod. I pfitomni: p. Haw6nek, Janou5kov6, Flifu, 1,6ikov6, Jenidek, Brabec, Homfl

Více

1. Zahfieni. prezentace" volba orgdnri ShromiZddni. Zhpis z jedn6nf Shrom6id6nf Spoleienstvi vlastnikri domu ip. 3203 v Praze 10 Hyacintov 3208/8

1. Zahfieni. prezentace volba orgdnri ShromiZddni. Zhpis z jedn6nf Shrom6id6nf Spoleienstvi vlastnikri domu ip. 3203 v Praze 10 Hyacintov 3208/8 ,n a-a Zhpis z jedn6nf Shrom6id6nf Spoleienstvi vlastnikri domu ip. 3203 v Praze 10 Hyacintov 3208/8 se sfdlem: Hyacintov6 3208/8, L06 00 Praha 10 ICz 27171205, DIC: C227171205 zaps. u MS v Praze, odd.

Více

Usnesenf z XX. vefejn6ho zasedini zastupitelstva obce ze dne 7.10.2010

Usnesenf z XX. vefejn6ho zasedini zastupitelstva obce ze dne 7.10.2010 Usnesenf z XX. vefejn6ho zasedini zastupitelstva obce ze dne 7.10.2010 I. Zastupitelstvo obce S C HVAL UJE : bod 4) Bezhplatnypievod pozemkri v trati Oujezdky p.d. 8210 o v'-imdie 4n r# ap.d,.8269 o v'jmdie

Více

liitornni: Maly Jiii, Strnadelov6 Hana, Gr6d Jiii, Hospodka V6clav, Rozko5n6 Kateiina,

liitornni: Maly Jiii, Strnadelov6 Hana, Gr6d Jiii, Hospodka V6clav, Rozko5n6 Kateiina, Zirpis z ustavuj iciho zas ed6n i Zastupltelstva obce Hrab d Sin, konan6ho dne29.10.2018, od 19:00 hod. liitornni: Maly Jiii, Strnadelov6 Hana, Gr6d Jiii, Hospodka V6clav, Rozko5n6 Kateiina, '^,{^X I /r:1^^1^-,

Více

vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi

vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi Adresa piislu5n6ho iiadu t lrao: Ulice: Pifloha i. 9 k WhliSc i. s03,2006 Sb. vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi podle ustanoveni $ ll0 odst. I a2 zdkona d. 183/2006 Sb., o izemnim pl6nov6ni a stavebnim

Více

. 3.3. Skrut6tor: Franti5ek Kr61. ;""k";;il z(nnamu. I' volba z6stupcri jednotek i. 16 vsech vlastnikr.i Gar6lov6 st6ni 1. podzemn i pod!rti) a i..

. 3.3. Skrut6tor: Franti5ek Kr61. ;k;;il z(nnamu. I' volba z6stupcri jednotek i. 16 vsech vlastnikr.i Gar6lov6 st6ni 1. podzemn i pod!rti) a i.. (l---\ Zdpis ze shromriid6ni vlastnikri iednotek Hrlrka I konan6ho dne 11. 06, 2014 ShromaZd6ni bylo svol6no vjborem SVJ Hurka I rozesliinim doporudeniy'ch pozv6nek po5tou a qvesenim piiloh na uiednich

Více

z 12. z*seonrui zastuprrelsrva uesrsre casr PRAHA - suchdol

z 12. z*seonrui zastuprrelsrva uesrsre casr PRAHA - suchdol ZAPIS z 12. z*seonrui zastuprrelsrva uesrsre casr PRAHA - suchdol DNE 18. ZARI 2008 Udast piizah5jeni zased6ni: 13 zastupitel0 Omluveni: pi Turchichov6, Mgr. Borov6, Starosta konstatoval, 2e je piltomna

Více

1.\l. 5. Provoz COV a kanalizace vdetnd piehledu dosud nenapojenlich dom6cnosti na COV - n6vrh na zaiazenido prosramu -

1.\l. 5. Provoz COV a kanalizace vdetnd piehledu dosud nenapojenlich dom6cnosti na COV - n6vrh na zaiazenido prosramu - zaprs ze 17. zasedrinf zastupitelstva obce Stfibrnf Skalice konan6ho dne 26. 4. 2012 v zasedaci mistnosti Obecniho fiadu ve Stiibrn6 Skalici Piitomni ilenov6 ZOz J.Proch6zka,Ing.2. Zelik,I. Hofmanov6,

Více

Zhpis E. 5/2012 ze zasedhni ZO v Libenicich dne 25. 5.2012

Zhpis E. 5/2012 ze zasedhni ZO v Libenicich dne 25. 5.2012 Zitpis z jednani ZO 5 / 20Lz Zhpis E. 5/2012 ze zasedhni ZO v Libenicich dne 25. 5.2012 Piitomni: starostka- R. Versteegov6 mistostarosta- M. RuZidka zastupitel6- P. Nohfnek ( odchod 20.29 hod.), ing.

Více

Zapisovatel: Piitomno obdant: Host6:

Zapisovatel: Piitomno obdant: Host6: // Misto jednrini: Hodina zahdjeni: Hodina ukondenf: Zfpis i.iii ze zasedilni Zastupitelstva obce Kramolna, konan6ho dne 18. rinora 2015 Obecni riiad Kramolna 18:00 hodin 19:41 hodin Doba pieruseni zasedini:

Více

obec Zrvnrurce ZASTUPITELSTVO OBCE Z.O.iitdosto koupi pozemku t35/29 84m2 - z6m6r prodeje. Piitomni 5 Nepiit. - oml. Program: Voii5kov6 Nevole

obec Zrvnrurce ZASTUPITELSTVO OBCE Z.O.iitdosto koupi pozemku t35/29 84m2 - z6m6r prodeje. Piitomni 5 Nepiit. - oml. Program: Voii5kov6 Nevole obec Zrvnrurce ZASTUPITELSTVO OBCE Sch0zi iidila Zapisovatel Voii5kov6 Nevole Piitomni 5 Nepiit. - oml. N6vrh usneseni OvEiovatel6 zdpisu Host6 Hrub'f, Jirsov6 Puhlovsk6 Schletter; Petr viz. prezeneni

Více

Ndvrh rozpoitu na rol< _2016

Ndvrh rozpoitu na rol< _2016 Ndvrh rozpoitu na rol< _2016 nozpoerove pnf:vry: 1111 Dafi z piijm0 fyzickvch osob ze ZVe 1 500 000 11,12 Dafi z piijmri fyzick'ich osob ze SVe 15 00c 1113 Dai z piijmfi fyzick'ich osob z kapitslovrich

Více

VACLAVICE. Kraiskf fiad Stfedaiesk ho kraie. Zprixa o vysledku piezkoumfni hospodaienf obce. SZ *082926/201 3,lKUSK AA523212014/KUSK. lfzn: Cj.

VACLAVICE. Kraiskf fiad Stfedaiesk ho kraie. Zprixa o vysledku piezkoumfni hospodaienf obce. SZ *082926/201 3,lKUSK AA523212014/KUSK. lfzn: Cj. Kraiskf fiad Stfedaiesk ho kraie ZborovskS 11 15A21 Praha 5 lfzn: Cj.: SZ *082926/201 3,lKUSK AA523212014/KUSK Stejnopis d. 2 Zprixa o vysledku piezkoumfni hospodaienf obce VACLAVICE Id:00508365 za rolk2a13

Více

c) zvyitit vydaje ) Rozpodet obce Nevdzice na rok ) Ostatni, rizne.

c) zvyitit vydaje ) Rozpodet obce Nevdzice na rok ) Ostatni, rizne. Zdpis z veiejn6 schrize zastupitelstva obce Nevdzice konan6 v ritery 23. prosince2014 od 17.oo v kancel6ii obecniho uiadu. Piftomni: Bakus, Kovanda, Kyrian, MaSanka, Pobifslo, Pobiislov6. ( v3ichni zvoleni

Více

Yyzva k podfnf nabfdkv

Yyzva k podfnf nabfdkv MEsto Strilil pod Ralskem, starostka evoluinf dp. 1G4, 47r 27 strful,pod Rarskem ij.:nlusrntfliw,t' non vestreizipoonai@ Yyzva k podfnf nabfdkv na verejnou zakitzku mal6ho rozsahu zadanou mimo rezim zilkona

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila pí.

Více

Zfpis ze zasedilni Zastupitelstva

Zfpis ze zasedilni Zastupitelstva I Zfpis ze zasedilni Zastupitelstva obce Raiice-Pistovice, ze dne 03. 06. 20lS v 1700 hod. v Raiicfch Zahfieni Pan starosta v5echny piivital na tietim zasedini Zastupitelstva obce Radice-pistovice v roce

Více

dlsnku, b. dlouhodob6 nevykondvd iiidn6 svou funkci v revizni komisi, piedev5im pokud iliinek r

dlsnku, b. dlouhodob6 nevykondvd iiidn6 svou funkci v revizni komisi, piedev5im pokud iliinek r A JEDNAC1 RAO NEVIZNi KOMISE MAS Bobrava, z.s. iliinek r Zdkladni ustanoveni 1) Revizni komise je kontrolnim org5nem mistni akdni skupiny ve smyslu Metodiky pro standardizaci mistnich akdnich skupin v

Více

obecn úřad Lekovice tel: Lekovice 38,58282 GolůvJenkov 7 22 695 93O, 607 822 leskovicehb @ 7 l leskovicebb.cz Z^PISZE ZASEDANI ZASTUPITELSTVA OBCE LESKOVICE poř. slo: 0111212015 konan dne: 21.12.2015 v

Více

ZADAVACI DOKUMENTACE. ,rzfsabnik pro teplou vodu" ***** ITPAIE$FT. .A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory. Zadavatel. na zakilzku

ZADAVACI DOKUMENTACE. ,rzfsabnik pro teplou vodu ***** ITPAIE$FT. .A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory. Zadavatel. na zakilzku ***** ITPAIE$FT x $sw ZADAVACI DOKUMENTACE.A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory na zakilzku,rzfsabnik pro teplou vodu" Zadavatel Savoy Westend Hotelo s.r.o. Rybn6 66812 Praha l. Stard MEsto Toto vyberovei{zenf

Více

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY Snvov rsrend Fflornl t**** SPA ZADAVAC DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVAN XgiNrY na zaki,zku,rpifstroj pro vakuov6 kompresnf terapie66 Zad,avatel Savoy Westend Hotel, s.r.o. Rybnri 66812 Praha 1, Star6

Více

J i h o m ě s t s k á s o c i á l n í a. s.

J i h o m ě s t s k á s o c i á l n í a. s. J i h o m ě s t s k á s o c i á l n í a. s. Zápis č. 3/2015 ze zasedání představenstva Jihoměstská sociální, a. s., konaného dne 11. 2. 2015 místo jednání: zasedací místnost Šalounova ulice, Praha 11 Představenstvo:

Více

) Kontrola zipisu z 2. zasedrini RMe

) Kontrola zipisu z 2. zasedrini RMe Mdstsk6 eest Praha-Dolni Chabry Rada mcstsk6 Cisti Zripis I. 013/lllRMe ze dne 22.8.2011 Piitomni: Omluveni: Host : od 7:00 hod. p. Malin4 p. Mali, p. Cutych od l8:00 hod. pi Nigrinovriq p. Smid Ovdiovateli

Více

Adresa piislusn6ho riiadu -STAVEBNi Uf,'An. UrAd:URAD MESTSKE EASU MESTA BRNA CHRLICE. Ulice: CHRLICKE NAUPSTI + PSd, obec: 643 00 BRNO.

Adresa piislusn6ho riiadu -STAVEBNi Uf,'An. UrAd:URAD MESTSKE EASU MESTA BRNA CHRLICE. Ulice: CHRLICKE NAUPSTI + PSd, obec: 643 00 BRNO. /7zc>-zz// /,-3, fur'l- o-9 Piiloha i. 9 k vyhld5ce C. 503/2006 Sb. Adresa piislusn6ho riiadu -STAVEBNi Uf,'An UrAd:URAD MESTSKE EASU MESTA BRNA CHRLICE Ulice: CHRLICKE NAUPSTI + PSd, obec: 643 00 BRNO

Více

Zprfva o Wsledku piezkoumfni hospodflienf

Zprfva o Wsledku piezkoumfni hospodflienf Zprfva o Wsledku piezkoumfni hospodflienf Podle zdkona E. 9312009 Sb., o auditorech a o zmdnd ndkterych z6kon:0, ve zneni pozdej5ich piedpisfi, auditorskdho standardu d. 52, dal5ich relevantnich piepisri

Více

et. z UEel nadainiho fondu

et. z UEel nadainiho fondu STATUT NadaEniho fondu Neuron na podporu v6dy Preambule Karel JaneEek, PhD., r.e.:73o72612039, bytem U Tieti baterie to48121,160 00 Praha 5 Bievnov, zaloiil nadaini fond s ndzvem "Nadadni fond Neuron na

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 12. 8. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 12. 8. 2015 Obec Bříza Bříza 110 413 01 Roudnice nad Labem IČ: 00263419 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 12. 8. 2015 místo konání: Obecní úřad v Bříze čas konání: 18:30 18:52 hodin přítomni:

Více

ZAPISE ze z^sed6nf obecnfho zastupitelstva konan6ho dne v Orli od hod. Program:

ZAPISE ze z^sed6nf obecnfho zastupitelstva konan6ho dne v Orli od hod. Program: ZAPISE.512016 ze z^sed6nf obecnfho zastupitelstva konan6ho dne 31. 8.2016 v Orli od 19.00 hod. Piitomni: p. Havr6nek, Flidr, 26dkovit,Jenidek, Brabec, Hornik, Piihoda, Chrbolka Omluveni: p. Javtrkov6,

Více

ZLpts z vz, whorornu 20.3.2014. Z 5 pi s z veiejn6ho zased6ni E. 212014 zastupitelstva obce Pierov nad Labem konan6ho dne 12.3.

ZLpts z vz, whorornu 20.3.2014. Z 5 pi s z veiejn6ho zased6ni E. 212014 zastupitelstva obce Pierov nad Labem konan6ho dne 12.3. ZLpts z vz, whorornu 2.3.214 Z 5 pi s z veiejn6ho zased6ni E. 21214 zastupitelstva obce Pierov nad Labem konan6ho dne 12.3.214 Datum, das: 12.biezna2}l4, od 18:3 hod do 21:55 hod Misto konsni: Zakladni

Více

Zprfxa o posouzeni a hodnoceni pfijatych nabfdek

Zprfxa o posouzeni a hodnoceni pfijatych nabfdek OBEC KRASOV i. p. 29r.794 01 Krasov C 002 96 l2l D datov6 schrinkv: ubxavmm Zprfxa o posouzeni a hodnoceni pfijatych nabfdek pro zakfnku mal6ho rozsahu na stavebni pr6ce,,zkvalitneni zdzemf volnodasovych

Více

3 1-10- 2007. eesxy les. 4)'Jt'v'v. di.

3 1-10- 2007. eesxy les. 4)'Jt'v'v. di. NdmdstiRepubliky 110 348 06 Piimda Agentura ochrany giirody a krajiny eeske republiky SPRAVA CHRANENE KRAJNNE OBLAST eesxy les M6sto Pob62ovice n5m6sti Miru 47 Pob62ovice 345 22 MESTU pcaei0i/icl Y 00sLo

Více

konan6ho dne 13. 8. zots, od 18:00 hodin,

konan6ho dne 13. 8. zots, od 18:00 hodin, Obec Zivanice Zastupitelstvo obce Zivan ice Ziipis ze zaseddni Zastupitelstva obce Zivanice, konan6ho dne 13. 8. zots, od 18:00 hodin, na Obecnim f iad6 v Zivanicich Zah6jeni zased6ni zastupitelstva Zaseddni

Více

PROTI. Piitomni: D. Kocsisov6, I. Greg6rkov6,I. Zaji(,ek, P. Baumruk, J. Vedral (piichod 18:54)

PROTI. Piitomni: D. Kocsisov6, I. Greg6rkov6,I. Zaji(,ek, P. Baumruk, J. Vedral (piichod 18:54) z.qpn z vz 8.1.214, wuorortntv 14.1.214 Zhpis z veiejn6ho zasedsni 8.11214 zastupitelstva obce Pierov nad Labem konan6ho dne 3.1.214 Datum, das: 8. iijna 214, od 18:3 hod do 2:18 hod Misto kon6ni: Skolni

Více

Akademie ved. c268378271 Jmdno a piijmeni osoby opr6vndn6 jednat jmdnem zadavatele: doc. Jan Ridki, DrSc. - ieditel

Akademie ved. c268378271 Jmdno a piijmeni osoby opr6vndn6 jednat jmdnem zadavatele: doc. Jan Ridki, DrSc. - ieditel Akademie ved v. v. t. Y Pruze dne>25.11.2013 Ej. : FZU ITHS - 124612013 VVZVN,K PODANi N,q.EiNTY VEREJNE ZAKAZKY MALEHO ROZSAHU ZasilfmeYirmvyzvuk pod6ni nabidky na veiejnou zakdzku maldho rozsahu si n6zvem,rzfhadovf

Více

ueet enb: n6ho zased6ni 18.3.2014 26r'7933,00Kd '7 773969,24Kt. 54556,58Kd Plitoinno: 13 dlent OZ l3 obdani

ueet enb: n6ho zased6ni 18.3.2014 26r'7933,00Kd '7 773969,24Kt. 54556,58Kd Plitoinno: 13 dlent OZ l3 obdani n6ho zased6ni 18.3.2014 Plitoinno: 13 dlent OZ l3 obdani Zapisovatel: Zdeika Kubriikov6 Ovdiovatel6 z6pisu: Zdeika Indrdkove, Petr G6ba Navrhovateld: Pavel Zdatil, David Rataj Program: 1. ZprAva o stavu

Více

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s I r rscsrstra tasr L FRAI{A 5 J vpsrsra iasr praha s uneo vbsrsrp iasrr praha s PRAVIDLA PRO YYULLVAXI UdNTOWCU NETNVE SrrilviCn pi.ispf vrri NA s rravovani nt ri cl. I Piedm6t fpravy Udelem t6chto pravidel

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 11. 10. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 11. 10. 2015 Obec Bříza Bříza 110 413 01 Roudnice nad Labem IČ: 00263419 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 11. 10. 2015 místo konání: Obecní úřad v Bříze čas konání: 16:00 16:40 hodin přítomni:

Více

MEsto NEmiice nad Hanou

MEsto NEmiice nad Hanou MEsto NEmiice nad Hanou Obecnd ztvazna vyhli5ka 8.312012, o mistnim poplatku zaprovoz syst6mu shromalilovdni, sberu, piepravy, tiid6ni, vyulivini a odstraiovfni komun6lnich odpadri Zastupitelstvo mdsta

Více

,4,4,rdf. 3 295852,22 100,00% e -nirptrat(jve vyoale 561313,00 100,00% Celkov6 vfdaje 3 857165,22 100.00% :noa 6 -trnancov6nt I 'KU-rozpocet

,4,4,rdf. 3 295852,22 100,00% e -nirptrat(jve vyoale 561313,00 100,00% Celkov6 vfdaje 3 857165,22 100.00% :noa 6 -trnancov6nt I 'KU-rozpocet Obec Moraved Z6v6rednf ridet za rok 2014 - n6vrh ($ 17 z6kona c. 250/20005b o rozpoctovych pravidrech fzemnich rozpoctu ve zn6nr pozd6jsrch piedpisu) o riijmt a vlidajfr za rok 2014 Pf n6ni k 31.12.2014

Více

Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 2. 9. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 2. 9. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Obec Kyselka tel., fax 353941127, 353941289 Zastupitelstvo obce Kyselka e-mail: starosta@obeckyselka.cz 362 72 Kyselka http://www.obeckyselka.cz IČ: 00254762 Č. j. 275/2013 Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva

Více

l. Seznam oslovenlich dodavateli k piedlozeni nabidek

l. Seznam oslovenlich dodavateli k piedlozeni nabidek zprava o posouzenia HoDNocErrri runeioex VEREJNA ZAKAZKA MALEHO ROZSAHU i.j. KRpB-277 418-1Dte.l-ZOt z-oeoovz N6zev zadavatele: er-krajske ieditelstvi policie Jihomoravsk6ho kraje lc zadavatete: 75151499

Více

4) Schvdleni VfroEni zprixy Spoleinosti. 3) Schvileni zprfvy dozorii rady o vfsledku hospodaieni Spoleinosti

4) Schvdleni VfroEni zprixy Spoleinosti. 3) Schvileni zprfvy dozorii rady o vfsledku hospodaieni Spoleinosti RozHoDr\uri "rnnnvfho AKcroNAi,n v ptsonnosrr valne HRoMADy spor,nixosrr desk[ olympijslci a.s. IC 25268708, se sidlem Praha 10, Bene5ovsk6 6, PSe 101 00, zapsanhv obchodnim rejstiiku veden6m Mdstsh-im

Více

Zipis z 1O. zased6ni Zastupitelstva m6stsk6 66sti Praha - Kolovraty konan6ho dne 1i. prosinc e 2007 v prostor6ch Sport Klubu Kolovraty

Zipis z 1O. zased6ni Zastupitelstva m6stsk6 66sti Praha - Kolovraty konan6ho dne 1i. prosinc e 2007 v prostor6ch Sport Klubu Kolovraty Zipis z 1O. zased6ni Zastupitelstva m6stsk6 66sti Praha - Kolovraty konan6ho dne 1i. prosinc e 2007 v prostor6ch Sport Klubu Kolovraty & {t Piitomni:dlenov6ZMe: Michal H a ba rt ing', starosta Vladimira

Více

Mdstsky rilad Lys6 nad Labem Stavebni riiad

Mdstsky rilad Lys6 nad Labem Stavebni riiad Mdstsky rilad Lys6 nad Labem Stavebni riiad Husovo ndmdsti 23.289 22Lvsh nad Labem Spis. zn.: SU/1255171201415t Sull25562lr4lst Cj.: Vyiizuje: Zora Stdp6nkov6, tel.: 325 510 291 E-rnail: zora.stepankova@mestolysa.cz

Více

Jihomoravsk6 d6tsk6 l6cebny, piispdvkov6 organizace Kietin d.p. 12,679 62 Kietin 003 86 766. MU Dr. Katefi na Bednailkov6, ieditelka

Jihomoravsk6 d6tsk6 l6cebny, piispdvkov6 organizace Kietin d.p. 12,679 62 Kietin 003 86 766. MU Dr. Katefi na Bednailkov6, ieditelka piseunr zprava ZADAVATELE obdobtte.lnro DLE g Bszvz Nizev veiejn d zakhzky mal6ho rozsah u :,,Rekonstrukce budovy Havaj Ostrov u Macochy,, 1. ldentifikadni0dajezadavatele: Zadavatel: : rco: zastoupenf:

Více

Ing. Milan Hruban Josef Kalaš

Ing. Milan Hruban Josef Kalaš Zápis č 12-2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 7 12 2011 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr Martina Vedralová Ing Pavel Churáček Zdeňka

Více

4 1*'"'*J:l;,iiil,;,",,i;ilf:::.:T;J5ilx:T,:il?.?l;yRt'l;l;!;';1"." piik,adu dobr6 praxe -

4 1*''*J:l;,iiil,;,,,i;ilf:::.:T;J5ilx:T,:il?.?l;yRt'l;l;!;';1. piik,adu dobr6 praxe - Mistni akdni skupina Krdlovstvi- Jestiebi hory, o.p.s. Pod Mdstem 624,542 32 Upice, tel.: 499 397 232, - patovstv IESTDEBI lilopr ZAPIS Valn6 shrom6ideni Mistni akini skupiny Kr6lovstvi - Jestiebi hory,

Více

t-r r.f+ L. Veiejnd zakdzka 2. ldentifikaini fdaje o zadavateli *** *** :-"':"'!_ ZApis o posouzeni a hodnoceni nabidek

t-r r.f+ L. Veiejnd zakdzka 2. ldentifikaini fdaje o zadavateli *** *** :-':'!_ ZApis o posouzeni a hodnoceni nabidek * * evrops * soclalnl :-"':"'!_ MtNtsTERSrvO SrolSrvf. fond v CR rvnopsra ururr''' naixo#*"n irioizv;fdvi': INVESTICE DO ROZVOJE VZDELAVANI r.f+ t-r OP Vzdil6vrini ko kurenceschopnost -- ZApis o posouzeni

Více

VeiejnS zak6zka na doddvky. piijemce podpory v OPZP. EKO Century s.r.o. Kardsek 2230/1,h, Redkovice, 62100 Brno. Ja roslav Lasl, jednatel

VeiejnS zak6zka na doddvky. piijemce podpory v OPZP. EKO Century s.r.o. Kardsek 2230/1,h, Redkovice, 62100 Brno. Ja roslav Lasl, jednatel pisevr rua zpnavn zadavate LE VeiejnS zak6zka na doddvky,,doddvka svozov6 a manipulaini techniky do spoleinosti EKO Century s.r.o." zqddvand ve ziednoduiendm podlimitnim ffzeni podle zdkonq i. 137/2006

Více

q5f MnsARYKOv onkoloctckv 0srRv ZlutV kopec 7, 65653 Brno e.1.: R - tt2gtrt/t4northl

q5f MnsARYKOv onkoloctckv 0srRv ZlutV kopec 7, 65653 Brno e.1.: R - tt2gtrt/t4northl t,s o*tbq^ '+'.t-t A 44 q5f $ WW MnsARYKOv onkoloctckv 0srRv ZlutV kopec 7, 65653 Brno Zdravotnick6 zafizeni akreditovand Joint Commission International a Spojenou akreditadnf komisi tr Protokol o druh6m

Více

,?, :" ;,, UsnesenÍ 7 veňejného zasední Zastupitelstva města Lošticeo konaného v pondělí dne 31 srpna 2015 v kulturním domě v Lošticích Usnesení 7l1z Usnesení 7l2z schvaluje Ing Pavla Rulíškaa Mgr Pavla

Více

ffi WZVN.KPODANiNA NA OSTATNi VNNEJNOU Z,AKA IDKY MALEHO ROZSAHU Evropsk6 unie NinevYZ: Realizace vybranfch marketi informaind-propagainich tiskov

ffi WZVN.KPODANiNA NA OSTATNi VNNEJNOU Z,AKA IDKY MALEHO ROZSAHU Evropsk6 unie NinevYZ: Realizace vybranfch marketi informaind-propagainich tiskov Investice do vosi Evropsk6 unie pooponovano z evnopsreno pno necrohar-nl RozvoJ ffi WZVN.KPODANiNA NA OSTATNi VNNEJNOU Z,AKA IDKY MALEHO ROZSAHU NinevYZ: Realizace vybranfch marketi informaind-propagainich

Více

Zápis ze zasedání veřejného Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne 25.7.2012 v 18:00hod., na OÚ Svinařov

Zápis ze zasedání veřejného Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne 25.7.2012 v 18:00hod., na OÚ Svinařov konaného dne 25.7.2012 v 18:00hod., na OÚ Svinařov (Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulu.) Přítomni: J.Pružinec, R.Horová, J.Husnajová, M.Dušková, M.Suchopárková, Omluveni : Jaroslav

Více

pro 11 proti 0 zdriel se 0 pro 10 proti 0 zdrlelse 2 4. Schv6leni pl6nu spolednl?ch zaiizeni pro KoPU Zhery vdetnd poiadi jejich realjzace.

pro 11 proti 0 zdriel se 0 pro 10 proti 0 zdrlelse 2 4. Schv6leni pl6nu spolednl?ch zaiizeni pro KoPU Zhery vdetnd poiadi jejich realjzace. Zhpis i. 712016 z vefejn6ho zasedini zastupitelstva obce ZO Kludov po projednani podle $ 85, pism. a, z kona d,. 12812000 Sb. o obcich, ve zndni pozddj Sich piedpisii proj ednalo : Piitomni: pp. Mar5rilek,

Více

[zasruptrelsrvobce LIBENIcE-zApls i. slzot4\

[zasruptrelsrvobce LIBENIcE-zApls i. slzot4\ [zasruptrelsrvbce LIBENIcE-zApls i. slzt4\ Zhpis ze zsedinizsttrpitelstv bce Libenice, knn6h dne 25. 5.2014, d 19. 00 hd. Zhti eni zs e ddni zstupitelstv Zsedfni Zstupitelstv bce Libenice (d6letdl,,zo")byl

Více

Obec Veliká Ves. Zasedání zastupitelstva obce Veliká Ves Číslo: 1/2014 Datum konání: 12. 2. 2014 od 18.30 hodin

Obec Veliká Ves. Zasedání zastupitelstva obce Veliká Ves Číslo: 1/2014 Datum konání: 12. 2. 2014 od 18.30 hodin Obec Veliká Ves Zasedání zastupitelstva obce Veliká Ves Číslo: 1/2014 Datum konání: 12. 2. 2014 od 18.30 hodin Přítomni: p. Kučerová, p. Vorlová, p. Krčil, p. Čuchal p. Jaroš příchod 18.45 hodin Omluveni:

Více

Obecní úřad Milejovice datum: 18.4.2015 č.: 2015/0418/01. Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva dne 17.4.2015. OÚ Milejovice

Obecní úřad Milejovice datum: 18.4.2015 č.: 2015/0418/01. Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva dne 17.4.2015. OÚ Milejovice Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva dne 17.4.2015 OÚ Milejovice začátek: 20:00 konec: 18:45 Schválený program: (6 0 0) 1. Volba ověřovatelů zápisu 2. Projednání OZV číslo 1 / 2015 o nakládání s odpadem

Více

Zápis č. Z ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 12. prosince 2016 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Ivana Fiedlerová, Milosl

Zápis č. Z ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 12. prosince 2016 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Ivana Fiedlerová, Milosl Zápis č. Z-16-05 ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 12. prosince 2016 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Ivana Fiedlerová, Miloslav Janda, Ing. Hana Jarošová, Ing. Jiří Jančík, Karel

Více

VEc: OHLASENi STAVBY. Uiad: Ulice: CAST A. Adresa pitslusndho f iadu

VEc: OHLASENi STAVBY. Uiad: Ulice: CAST A. Adresa pitslusndho f iadu Adresa pitslusndho f iadu Uiad: Ulice: Piiloha t.8 k ryhldlce C.503/2006 Sb. VEc: OHLASENi STAVBY podle ustanoveni $ f04 odst. I pism. a) ai e) zikona i,. 18312006 Sb., o izemnim pl6nov6ni a stavebnim

Více

Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009

Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009 Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Luděk Tůma, Pavel Říhák, Karel Škraňka, Petr Smejsík Nepřítomni: Ing. Jaroslav

Více

Cestn6 prohld5enf. t. V5eobecn6 fdaje ($ 13 odst. L zfkona)

Cestn6 prohld5enf. t. V5eobecn6 fdaje ($ 13 odst. L zfkona) Pr'iloha l< vyhldsce d. 578/2006 Sb V Cestn6 prohld5enf Oznfmenf o jinfch vykonsvanych dinnostech, ozndmeni o majetku nabyt6m v prribdhu vfkonu funkce a ozndrnenf o piijmech, darech r zfvtzcich poddvan6

Více

M6stsk'f uiad Nim65t'nad Oslavou Odbor vfstavby a fzemniho rozvoje Masarykovo n6m6sti 1O4, 67571 N6m65t' nad Oslavou

M6stsk'f uiad Nim65t'nad Oslavou Odbor vfstavby a fzemniho rozvoje Masarykovo n6m6sti 1O4, 67571 N6m65t' nad Oslavou M6stsk'f uiad Nim65t'nad Oslavou Odbor vfstavby a fzemniho rozvoje Masarykovo n6m6sti 1O4, 67571 N6m65t' nad Oslavou dislo j ednaci : 4538 I 13 lyy stlmit, spisovi zrraika : MNnO I 700/13flf st/mid Vyfizuje

Více

PiSnmn A ZPr.Av A aadavatele VEft.EJNE ZAKAZKY

PiSnmn A ZPr.Av A aadavatele VEft.EJNE ZAKAZKY Zadavatel Domov pro seniory Plavei, pifspdvkovfi organizace Plavei 1.67132 Plavei IC:456 71702 PiSnmn A ZPr.Av A aadavatele VEft.EJNE ZAKAZKY ' (dle $ 85 z6konal3712006 Sb. o veiejnychzakazkilch) Nilzev

Více

Hf;*yE-.-,m* # ZSHanry 12 - Nfkup tablett s piislu5enstvfm

Hf;*yE-.-,m* # ZSHanry 12 - Nfkup tablett s piislu5enstvfm Hf;*yE-.-,m* # y ly f fond v er EVROpSXA UNIE r,rr-a*ilr'? iliicv,"r,rr:vy' pro konkurencocchopnort INVESTICE Do ROZVOJE vzoemvarui Rozhodnuti zadavatele o vyberu nejvhodn6j5f nabidky 1. Veiejnri zakinkt

Více

Z6pis E. 712012 ze zasedhni ZO v Libenicich dne 6. 9. 20L2

Z6pis E. 712012 ze zasedhni ZO v Libenicich dne 6. 9. 20L2 Obecni fiad Libenice Z6pis E. 712012 ze zasedhni ZO v Libenicich dne 6. 9. 20L2 Piitomni: starostka- R. Versteegov6 mistostarosta- M. RtZidka zastupitele- P. Nohlfnek pozvani host6: p. Moudka, M. Hru5ka,

Více

t--r r.f+ INVESTICE DO ROzuOJE VZDFLAVANI Z6pis o posouzeni a hodnoceni nabidek - drlst A evropslsi soci6lni fond v er

t--r r.f+ INVESTICE DO ROzuOJE VZDFLAVANI Z6pis o posouzeni a hodnoceni nabidek - drlst A evropslsi soci6lni fond v er evropslsi soci6lni fond v er EVROPSKA UNIE MI NISTERSTVO MLADEZE R relovycnovv SKOLSTV. INVESTICE DO ROzuOJE VZDFLAVANI r.f+ t--r OP VzdEleyenf konkur nceschopnost Z6pis o posouzeni a hodnoceni nabidek

Více

Mdsfskf rft Fad tffffihmf ud JeviXovkorx

Mdsfskf rft Fad tffffihmf ud JeviXovkorx Mdsfskf rft Fad tffffihmf ud JeviXovkorx 67167 llrusovany nad Jev., n6m6stimfta 22 cj. 1761/2009 STU} Spis.6. UR 91/09 Vlizuje: Ziftrikov6 Iveta (telefon:5 IS 200464) Email :zifcakov a@hrusovany. cz Ilru5ovany

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

tel 722 695 930,607 8227l1 obecn úřad Lekovice Lekovice 38,58282 GolůvJenkov leskovicehb@leskovi cehb.cz ZÁPIS ZEZASEnÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LEŠKOVICE poř. slo:0tl03l20l4 konan,dne: 2!.03.20t4 v 18:00

Více

pisnvrxa zpnav A zadavatele

pisnvrxa zpnav A zadavatele EVROPSKA UNIE EVROPSKY FOND PRO REGIONALNI ROZVOJ MINISTEFISTVO SKOLSTVI MLADEZE A IELoVVcHoVY INVESTICE DO VASf BUDOUCNOSTI pisnvrxa zpnav A zadavatele vyhotoven6 dle $ 85 zhkona E. 13712006 Sb., o veiejnych

Více

Mistskf riiad RoZnov pod Radho5tEm Odbor vfstavby a fizemniho pl6nov6ni

Mistskf riiad RoZnov pod Radho5tEm Odbor vfstavby a fizemniho pl6nov6ni Mistskf riiad RoZnov pod Radho5tEm Odbor vfstavby a fizemniho pl6nov6ni Letensk6 1918.756 61 RoZnov pod RadhoKtdm Spi sovd znalka: MdU/Vyst/3 6241 / 20 4 / lmi e.j. dokumentu: MdIi-RpRt 44i I4tz0I4 Vyiizuje:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 23. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 16.12. 2015 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Příloha č.3. K bodu 2. - Určení zapisovatele a volba ověřovatelů zápisu

Příloha č.3. K bodu 2. - Určení zapisovatele a volba ověřovatelů zápisu Příloha č.3 Zápis z 34. zasedání Zastupitelstva obce Velký Borek konaného dne 26. 02. 2018 Souhrn usnesení z 34. zasedání Zastupitelstva obce Velký Borek konaného dne 26. 02. 2018 na Obecním úřadě Velký

Více

A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY

A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY S,IVOY l.s'iiln:) Ftrqi''r[1. ***** LUXURY SPA RESORT KARTOVY VARY ZADAVACI DoKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY na zakdzku,rnov6 unilbrmy pracovnikri Balneo centra hotelu'o Zad,avatel Savoy Westend

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 30/8/2016 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

OBEC BULOVKA. Zápis z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 30/8/2016 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 30/8/2016 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 9 Přítomni: Šidlová, Židuliaková, Štecher, Niedermertl, Dušek

Více

II. zasedání Zastupitelstva městyse Ostrov u Macochy - 1 - U S N E S E N Í

II. zasedání Zastupitelstva městyse Ostrov u Macochy - 1 - U S N E S E N Í II. zasedání Zastupitelstva městyse Ostrov u Macochy - 1 - U S N E S E N Í z II. zasedání Zastupitelstva městyse Ostrov u Macochy, konaného dne 13. 3. 2015 v 18 00 hodin v budově kina v Ostrově u Macochy

Více

PRTIBfIIU ZADAVACfuO ftiznni

PRTIBfIIU ZADAVACfuO ftiznni M6stys I(f,cov Jirsikova 157 28509 K6cov IC:00236144 tel.:327 324204 fax:327 324375 e-mail: o tj.:42912009 Vyvdieno na rfiiedni desce M6styse Kicov dne20.7.20o9 V K6covd dne 20 7.2009 DOKT]MENTACE - ----

Více

ej., oo34sv2o12ikusk I\EBOVIDY Ii: 00235571 za rok 20LL Zprtva o vfsledku piezkoumfni hospodaieni obce t ).2.2012 r $. l2.20ii

ej., oo34sv2o12ikusk I\EBOVIDY Ii: 00235571 za rok 20LL Zprtva o vfsledku piezkoumfni hospodaieni obce t ).2.2012 r $. l2.20ii Kraisk'0 0iad StiedoEesk6ho kraie Zborovsk6 1 1 150 21 Praha 5 SpZn: SZ_087 646120 1 IIKUSK ej., oo34sv2o12ikusk Stejnopis d. d Zprtva o vfsledku piezkoumfni hospodaieni obce I\EBOVIDY Ii: 00235571 za

Více

Vyvdseno: l. ln ty. Mistskf riiad RoZnov pod Radho5tdm Odbor vfstavby a rizemniho pl6nov6ni

Vyvdseno: l. ln ty. Mistskf riiad RoZnov pod Radho5tdm Odbor vfstavby a rizemniho pl6nov6ni Mistskf riiad RoZnov pod Radho5tdm Odbor vfstavby a rizemniho pl6nov6ni RadhoKtEm Spisov6 znadka: M1IJ N y st/ 2053 1 I 2Ol 4l lmr ij. dokumentu: MdU-RpWz7 7 41 12014 Vyiizuje: opr6vnend riiedni osoba

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2015 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 6. 5. 2015 v 18:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,

Více

M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov

M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov V Bene5ovd dne 12.1.2015 (datum odesl ii,ni vfzvy) Ev.d.: 15201 YYZYAK PoDANi NnniuTy A PRoKAzANi KVALIFIKACE VE ZJEDNODUSENEM PODLIMITNiM i,iznni (podle

Více

Rokytnice v Orlickfch hor6ch, dne:5.11.2012

Rokytnice v Orlickfch hor6ch, dne:5.11.2012 Mdstsky riiad Rokytnice v Orlickfch hor6ch, odbor vystavby a Liv otnfto prostiedi n6mdstf Jindiicha Simka 3, Rokytnice v Orlickfch hordch Hock Mil6n In9. tr 5 11 2012 13153:11 C j :MEUROWT 88lA U 3 5 l}}l2lhock-i0

Více

PODMOKY. Kraiskf 0iad Stiedoiesk6ho kraie. Zprixa o vf'sledku piezkoumfni hospodaieni obce. ei.: oo2tg7t2o14ikusk. Ii:00876003 za rok20l3

PODMOKY. Kraiskf 0iad Stiedoiesk6ho kraie. Zprixa o vf'sledku piezkoumfni hospodaieni obce. ei.: oo2tg7t2o14ikusk. Ii:00876003 za rok20l3 Kraiskf 0iad Stiedoiesk6ho kraie Zborovsk6 11 15021 Praha 5 SpZn: 52_0760085/201 3/KUSK ei.: oo2tg7t2o14ikusk Stejnopis d. l-, Zprixa o vf'sledku piezkoumfni hospodaieni obce t 't PODMOKY Ii:00876003 za

Více