Výroční zpráva. občanského sdružení. DH FR racing Tanvald. za rok DH FR racing Tanvald. Krkonošská 536, Tanvald IČO:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výroční zpráva. občanského sdružení. DH FR racing Tanvald. za rok 2013. DH FR racing Tanvald. Krkonošská 536, Tanvald 468 41 IČO: 012 520 89"

Transkript

1 Výroční zpráva občanského sdružení DH FR racing Tanvald za rok 2013 DH FR racing Tanvald Krkonošská 536, Tanvald IČO: Číslo účtu: /2010 Registrace u MV ČR: VS/11/91011/12R dhfrtanvald@gmail.com

2 Slovo úvodem Vážení členové, sympatizanti, partneři a přátelé, dostáváte do rukou první výroční zprávu občanského sdružení DH FR racing Tanvald. Již v předchozích letech skupina zakládajících členů okolo lokálního průkopníka terénní cyklistiky Lukáše Černého budovala a udržovala unikátní freerideovou trať v korytě bývalé bobové dráhy na Tanvaldském Špičáku. Naše občanské sdružení vzniklo v prosinci roku 2012 jako dobrovolné, otevřené a nepolitické seskupení občanů, kteří mají zájem podporovat, propagovat a rozvíjet terénní cyklistiku v Mikroregionu Tanvaldsko. Rok 2013 pro nás byl prvním rokem, během kterého jsme se zapojili do jednání o využití krajiny mikroregionu Tanvaldsko, především pak do plánování a realizace projektů Bike resortu Tanvaldský Špičák a Bike parku Velké Hamry. Dále jsme uspořádali, s nečekaně velkým ohlasem, první ročník unikátního extrémního cyklistického závodu Bobovka DH FREERIDE Cup 2013 a několik menších akcí, jako byli benefiční koncert, turnaje ve stolním fotbálku, brigády na tratích... Na přelomu října a listopadu se pět našich členů zůčastnilo mezinárodního ČeMBA* semináře a IMBA* školení, ze kterého jsme si odvezli certifikát za osvojení techniky stavby stezek pro terénní cyklistiku dle parametrů IMBA. Do roku 2014 vstupujeme s nadšením a odhodláním do dalšího rozvoje. Uvítáme v našem občanském sdružení každého, kdo přijde s nápady a s chutí se do nich pustit nebo s nabídkou pomoci při práci na společných projektech, které bychom rádi realizovali. Výbor sdružení ČeMBA* Česká Mountainbiková Asociace IMBA* International Mountain Bicycling Asociatoin

3 Poslání a činnost sdružení: Občanského sdružení DH FR racing Tanvald bylo založeno s posláním,aby zejména podporovalo, propagovalo a rozvíjelo terénní cyklistiku v Mikroregionu Tanvaldsko. Vznik a rozvoj sdružení: V prosinci 2012 se níže uvedení občané rozhodli založit občanské sdružení a pověřili přípravný výbor jeho registrací: Lukáš Černý, Jan Cigler, Michal Malý, Babka Adam, Alfred Klaus, Miloslav Opršal, Michal Fazika, Kamil Hlava, Vladimír Hlava, Ondřej Černý, Martin Bobysud, Jaroslav Rýdl, Jan Zvěřina Dne proběhla ustanovující členská schůze. Výše uvedení se stali zakládajícími členy občanského sdružení. Do Výboru sdružení byli zvoleni Lukáš Černý, Jan Cigler, Ondřej Černý. Za členy občanského sdružení byli dále v průběhu roku 2013 přijati: Roman Opršal, Milan Scholze, Henzl Pavel, Fojtík Aleš, Lehký Martin, Jukl Vojtěch, Hyška Jiří, Jabálek Jiří a občanské sdružení má tak nyní 21 členů. Dále byli za čestné členy v roce 2013 zvoleni Frauenterka Martin, Komárek Ladislav, Holub Daniel a na vlastní žádost i zakládající člen Jan Zvěřína Cíle DH FR racing Tanvald: Sdružení si vytklo několik základních cílů svých aktivit: údržba a rozvoj stávajících i nově vzniklých cyklostezek a tratí pro horská kola na území mikroregionu Tanvaldsko podpora, propagace a rozvoj cyklistiky se zaměřením na horská kola osvětová činnost v oblasti environmentalistiky a zdravovědy podpora a propagace využívaní volného času formou sportu a dalších aktivit v přírodě účast na řízeních, v nichž se bude rozhodovat o využití krajiny mikroregionu Tanvaldsko

4 Organizační uspořádání: Strukturu občanského sdružení DH FR racing Tanvald tvoří: členská schůze výbor sdružení Členská schůze je nejvyšším orgánem sdružení a tvoří ji všichni členové sdružení. Výbor sdružení je tříčlenný a řídí sdružení mezi členskými schůzemi.

5 Přehled činnosti v roce 2013: Bobovka DH FREERIDE CUP uspořádalo naše občanské sdružení DHFR racing Tanvald první oficiální ročník unikátního amatérského extrémního cyklistického závodu Bobovka DHFreeride Cup Freerideová trať provozovaná právě naší organizací, situovaná přímo v korytu bývalé zimní bobové dráhy na Málém Špičáku v Tanvaldě, byla před závody výrazně přestavěna a to jak vlastními silami členů sdružení, tak i přičiněním města Tanvald, které na naší žádost zrekonstruovalo spodní část cesty. Areál byl tak pro realizaci tohoto unikátního závodu připraven po všech stránkách. Krásné letní počasí a jedinečná trať přilákaly bezmála padesátku bikerů ze všech koutů Čech a mnoho diváků. Pro všechny byla po celý den připravena exkluzivní možnost zapůjčení horských kol renomovaných značek Cannondale, GT a Kellys od našeho partnera Sport Bronec, který zde představil i horkou novinku nadcházející sezóny sjezdový speciál DH GT Fury 2014! Na start závodu se postavilo 45 jezdců ve dvou kategoriích. Startovní pole představilo ridery od juniorů po seniory, a od hobbíků až po české reprezentanty. Po dvanácté hodině tak mohl odstartovat extrémní cyklistický závod ve sjezdu horských kol se spoustou hliněných skoků, dřevěných lávek a dalších atraktivních prvků tratě, kterou lemovaly skvělý diváci a fanoušci. Znovu tak na bobové dráze, po dlouholeté odmlce, zavládla závodní atmosféra a nebyla nouze o adrenalinové výkony jezdců až na hranici jejich možností. Po bouřlivém vyhlášení vítězů, byla pro všechny připravena after party s jabloneckou kapelkou Gone Shootin a domácí crew Plan B. Luxusní počasí a extrémní výkony jezdců, tak přinesli v těchto prázdninových dnech obyvatelům Tanvaldska velkolepou podívanou.

6 ČeMBA seminář a IMBA školení Rychlebské stezky 2013 "Účast na této akci nám přinesla komplexní pohled na problematiku stavění stezek pro terénní cylistiku. Vhodně umístěný úvodní seminář ČeMBA o legislativních cestách a úskalích stavění trailů nám zevrubně rozvinul dosud získané informace a obohatil nás konkrétními zkušenostmi z příprav a realizací výstavby některých bike resortů v ČR. Samotný IMBA Trail Building v plné míře naplnil a v mnoha ohledech i předčil naše očekávání. Získali jsme ucelenou koncepci mapování a designování trailů s důrazem na jejich udržitelnost, zábavnost a nenáročnost pro životní prostředí. Nejzásadnější byla jistě praktická část školení. Umožnila nám reálné aplikování shromážděných informací, načerpaní zkušeností školitelů IMBA Trail Solutions, a v neposlední řádě vlastní seberealizaci v příjemném kolektivu na stavbě nové části trailu. Kromě cenného IMBA certifikátu jsme si tak z Černé Vody odvezli mnoho vzácných informací, zkušeností, kontaktů a v neposlední řadě i nadšení do realizace vlastních projektů. Bike park Velké Hamry Na místě skládkou pohlcovaného rybníku vzniká s naším přičiněním výjimečný bike park. Léta se do okolí rybníku na okraji Velkých Hamrů naváželo vše možné: od hlíny, přes kamení až po zbytky stavebního materiálu. Starosta se začal rozhlížet po okolí, kdo by mu pomohl přenést nápad k realizaci. Narazil na nás, občanské sdružení DHFR racing Tanvald. A členům sdružení se jak nápad, tak místo zalíbilo. Těžká technika již místo nahrubo zrekultivovala, svou ruku k práci přidali i členové sdružení či pracovníci v rámci veřejně prospěšných prací a technické služby města. Již nyní místo trať připomíná. Bike park má mít podobu oválu s vodní plochou uprostřed o rozměrech 100 metrů na délku a padesát na šířku. Tvořit ho budou čtyři okruhy, či chcete li prostory. Tím prvním bude prostor pro začínající širokou veřejnost s mírnými překážkami, přejezdy a sjezdy.

7 Na své si přijdou i zkušení. Prostor pro zkušené Masters samozřejmě nabídne dalece vyšší adrenalin. Směrem k víceúčelovému hřišti vznikne Pumptrack, hliněný okruh složený ze zatáček a vln, uzpůsoben jízdě bez šlapání. Jezdec jen musí na nerovnostech s kolem pumpovat, což ho udrží v rychlosti. A konečně bike park nabídne Centrum rovnováhy. To umožmí cyklistům získat praktické zkušeností jistého a bezpečného ovládání kola. Bike park je situován do bezprostřední blízkosti místního fotbalového stadionu, dětského a nově vznikajícího víceúčelového hřiště. Je v dosahu veřejné dopravy a nabídne možnost občerstvení, toalet a parkování. Bike resort Špičák Výbor sdružení začal jednat s dotčenými subjekty o výstavbě Bike Resortu Tanvaldský Špičák. Sdružení vstoupilo do partnerství se Sky Bižuterie, jakožto odborný poradce při mapování a vybírání vhodných lokalit při budoucí výstavbě trailů pro terénní cyklistiku. V souvislosti s touto činností jsme pozvali zástupce ČeMBA Pavla Horníka, který nám pomohl upřesnit naše představy o Špičáku, jako o ráji pro bikery. Tímto byla započata užší spolupráce s ČeMBA.

8 Členství v MAS Rovoj Tanvaldska Vzhledem k rozšiřování vlivu našeho sdružení v rozvoji Tanvalsdka, jsme vstoupili do MAS občanské sdružení Rozvoj Tanvaldska, které je zaměřeno na všestrannou podporu rozvoje regionu Tanvaldska zejména činnostmi, které směřují ve prospěch obcí, NNO, drobných podnikatelů, malých a středních podniků a dalších subjektů v regionu. Svatováclavské slavnosti V rámci Svatováclavských slavností na Tanvalském Špičáku sdružení vystavělo v prostoru, vedle rozhledny, malý okruh s různýmy zábavnými prvky, určený pro cyklisty napříč generacemi. Pro zájemce byli zdarma připravena kola k zapůjčení a naši členové poskytli odborný dohled a praktické rady pro ty nejmenší. Tento prostor, tak poskytl návštěvníkům skvělé rozptýlení.

9 Účast na závodu Rebirth Of Hell vol.5 Výlet na závody za sousedními bikery do Sago Babory Bike Parku v Olešnici přinesl velkou a úspěšnou účast členů. Slunečné počasí, dobrá nálada a perfektně připravený závod, se staly živnou půdou pro naše ridery v tomto závodu. Benefiční koncert pro Michaelu Hušičkovou Sdružení se rozhodlo pomoci se sháněním finančních prostředků k léčbě malé Michalky, která trpí závažným onemocněním, tím že uspořádalo benefiční koncert pro širokou veřejnost. Skupina PLÁN B, kterou tvoří naši členové a KLADÍVKO BAND zahráli velkému množství návštěvníků, kteří se rozhodli přispět libovolnou částkou na dobrou věc. Výtěžek ,Kč byl odeslán na účet Konta Bariéry, tím bylo zajištěno, že fin. obnos bude použit přímo na léčbu malé Michalky. Fotbálkové turnaje Na dvě soboty v roce jsme připravili turnaje ve stolním fotbálku. Útulné prostředí naší základny a kvalitně připravené zázemí přilákalo řadu výborných dvojic, které předváděli profesionální triky a v duchu fair play soupeřily s plným nasazením.

10 Přehled hospodaření DHFR racing Tanvald za rok 2014 Náklady: Spotřeba materiálu (admnistrativa, nářadí, materiál apod. ) ,Kč Ostatní služby ,Kč Dary (Konto Bariéry na léčbu Michaely Hušičkové) ,Kč Poskytnuté členské příspěvky (MAS Rozvoj Tanvaldska) ,Kč NÁKLADY CELKEM ,Kč Výnosy: Výnosy z prodeje služeb (za reklamu při sportovní akci) ,Kč Jiné ostatní výnosy (výtěžek z benefičního koncertu pro Michaelu Hušičkovou) ,Kč Přijaté dary (na závody a činnost, nářadí, technika) ,Kč Přijaté členské příspěvky ,Kč Provozní dotace (město Tanvald) ,Kč VÝNOSY CELKEM ,Kč Stav financí k ,Kč

11 Pár slov na závěr... Závěrem bychom chtěli poděkovat Městskému úřadu v Tanvaldu a ve Velkých Hamrech, zástupcům těchto měst a jejich obyvatelům za vstřícnost a podporu naší činnosti. Velký dík pak dále patří všem soukromým subjektům, organizacím, příznivcům a bikerům, kteří nás podporují a díky nimž, máme stále chuť přicházet s novými nápady v souladu s našimi cíli a měnit tak svoje okolí k lepšímu. S úctou kolektiv DHFR racing Tanvald Vypracovali: Cigler Jan, Černý Ondřej, Černý Lukáš Foto: Petr Malinovský, Antonín Bělonožník, Jan Cigler, Černý Lukáš, Jana Peřinková, Petr Štuka VPress Tato Výroční zpráva byla schválena Členskou schůzí v Tanvaldu dne

Projekty 2014. www.cem ba. eu

Projekty 2014. www.cem ba. eu Projekty 2014 Obsah Podpora členské základny...3 Vzdělávací činnost v oblas stavění a údržby stezek pro MTB...5 Právní poradna...8 Sdílená stezka...10 Podpora členské základny Kdo jsou členové ČeMBA? Členové

Více

DH-FR racing Tanvald z.s.

DH-FR racing Tanvald z.s. o činnosti a hospodaření DH-FR racing Tanvald z.s. za rok 2017 Datum vzniku spolku: 23. listopadu 2012 Spisová značka L8294 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem Sídlo: Krkonošská 536, Šumburk nad

Více

Studentská společnost při Obchodní akademii v Tanvaldě. Závěrečná zpráva 2007/2008

Studentská společnost při Obchodní akademii v Tanvaldě. Závěrečná zpráva 2007/2008 Studentská společnost při Obchodní akademii v Tanvaldě Závěrečná zpráva 2007/2008 ANOMALY, o.s. ŠKOLNÍ 416 TANVALD 468 41 Studentská společnost při Obchodní akademii v Tanvaldě, která pracovala dle pravidel

Více

Pravidla pro sezónu 2016 (v.1.2.)

Pravidla pro sezónu 2016 (v.1.2.) Pravidla pro sezónu 2016 (v.1.2.) Registrace do šampionátu Přihlášení do šampionátu se provádí zasláním e-mailu na registrace@crc-rcrally.cz. Pro letošní rok je registrační poplatek 300,- za jednoho jezdce,

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 7. zasedání zastupitelstva města dne: 4. 9. 2014 Bod pořadu jednání: Návrh na jmenování zástupce statutárního města Liberec do Rady Sdružení zájmového sdružení

Více

Výroční zpráva občanského sdružení NIKÉ za rok 2012 31. 12. 2013. Obsah:

Výroční zpráva občanského sdružení NIKÉ za rok 2012 31. 12. 2013. Obsah: Výroční zpráva občanského sdružení NIKÉ za rok 2012 31. 12. 2013 Obsah: 1. úvodní slovo 2. základní informace 3. organizace občanského sdružení 4. členská základna 5. vymezení činnosti 6. činnost a aktivity

Více

Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod.

Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod. Základní škola, Mládežnická 536, TRUTNOV 4 Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod. pavilon 1. stupně Základní škola, Mládežnická 536, Trutnov 4 Základní škola, Mládežnická

Více

ORP Jablonec nad Nisou

ORP Jablonec nad Nisou Systémová podpora rozvoje meziobecní spolupráce v ČR v rámci území správních obvodů obcí s rozšířenou působností Analýza činnosti dobrovolných svazků obcí v území správního obvodu ORP Jablonec nad Nisou

Více

Projektový list pro výběr pilotního projektu

Projektový list pro výběr pilotního projektu Projektový list pro výběr pilotního projektu Předkladatel projektu Právní forma předkladatele projektu Město Žamberk obec IČO 279846 Sídlo Zodpovědný zástupce předkladatele projektu Telefon E-mail Hlavní

Více

ČeMBA / Česká Mountainbiková Asociace, z.s.

ČeMBA / Česká Mountainbiková Asociace, z.s. ČeMBA / Česká Mountainbiková Asociace, z.s. Kdo jsme? Nezisková organizace / zapsaný spolek Vznik v roce 2007 Předseda + 4 členové výkonného výboru Členství v IMBA EU Sdružujeme vyznavače jízdy na horských

Více

O ORGANIZACI ÚVODNÍ SLOVO

O ORGANIZACI ÚVODNÍ SLOVO ÚVODNÍ SLOVO Vážení čtenáři výroční zprávy, vážení příznivci Neposedy, zvu Vás k ohlédnutí za rokem 2011. Byl to rok změn. Říká se, že lidé se nejvíce učí na základě zkušeností. Získali jsme jich mnoho.

Více

POZVÁNKA. Společně s dalšími partnery

POZVÁNKA. Společně s dalšími partnery Město Domažlice POZVÁNKA Plzeňský kraj, Západočeská univerzita, město Domažlice, Svazek obcí Domažlicka, Státní fond dopravní infrastruktury a Asociace měst pro cyklisty Společně s dalšími partnery Ministerstvo

Více

Výroční zpráva 2010 V Praze 31.1. 2011

Výroční zpráva 2010 V Praze 31.1. 2011 Výroční zpráva 2010 V Praze 31.1. 2011 Sídlo sdružení: Občanské sdružení Potichounku Kaňkovského 1234, Praha 8 182 00 IČO: 22667041, www.potichounku.cz bankovní spojení: 1979888339/0800 Bc. Ondřej Tichý,

Více

A S O C I A C E M A L É H O FOTBALU ČESKÉ REPUBLIKY

A S O C I A C E M A L É H O FOTBALU ČESKÉ REPUBLIKY STANOVY ASOCIACE MALÉHO Základní ustanovení 1 Název a sídlo 1. Občanské sdružení se nazývá Asociace malého fotbalu České republiky, o. s., ve zkratce AMF ČR, o. s., dále jen AMF. 2. AMF je občanským sdružením

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY MASIF DNE 18.10.2012

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY MASIF DNE 18.10.2012 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY MASIF DNE 18.10.2012 Přítomni (dle prezenční listiny): R.Zemanová,M.Matušková, J.Chytil, J.Pospíšil, Z.Němec, R.Wildner. Omluven M.Rosenbaum. Hosté: J.Doubnerová 1) Zpráva o činnosti

Více

Zápis z pracovní skupiny Cestovní ruch v rámci plánování strategie MAS Blaník o. s. na roky 2014 2020(5)

Zápis z pracovní skupiny Cestovní ruch v rámci plánování strategie MAS Blaník o. s. na roky 2014 2020(5) Zápis z pracovní skupiny Cestovní ruch v rámci plánování strategie MAS Blaník o. s. na roky 2014 2020(5) Datum konání: III. kolo, 6. 5. 2014, 17 20 hodin Garant skupiny: Mgr. Kateřina Červenková (ČSOP

Více

Historie TV a sportu. Seminární práce. Historie SKOB Zlín. Krejčí Lukáš

Historie TV a sportu. Seminární práce. Historie SKOB Zlín. Krejčí Lukáš Historie TV a sportu Seminární práce Historie SKOB Zlín Krejčí Lukáš TV+GEO 4.12.2010 Poděkování: Rád bych poděkoval panu Janu Žemlíkovi za poskytnutí spousty materiálů, fotek a vlastních zážitku pro zhotovení

Více

VÍTEJTE PRAŽSKÉ KULTURNÍ A JINÉ POCHOUTKY

VÍTEJTE PRAŽSKÉ KULTURNÍ A JINÉ POCHOUTKY jaro 2016 VÍTEJTE Vážení přátelé dobrého jídla a pití, právě jste otevřeli první vydání nového čtvrtletníku společnosti Ventura Food & Catering. Jak napovídá již samotný název našeho magazínu, rozhodli

Více

Studentská unie ČVUT Zikova 4 Praha 6 Česká Republika 166 36 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015

Studentská unie ČVUT Zikova 4 Praha 6 Česká Republika 166 36 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 Studentská unie ČVUT Zikova 4 Praha 6 Česká Republika 166 36 Fakultní klub BION VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 OBSAH OBSAH... 2 Úvodní slovo předsedy... 3 Počet členů Fakultního klubu BION... 4 Představenstvo Fakultního

Více

Číslo 1 / únor 2013. Autoři: Jiří Pelc, Zdeněk Kamínek ml. www.hcusti.cz

Číslo 1 / únor 2013. Autoři: Jiří Pelc, Zdeněk Kamínek ml. www.hcusti.cz Číslo 1 / únor 2013 Autoři: Jiří Pelc, Zdeněk Kamínek ml. www.hcusti.cz 1 Úvodem Zdravím všechny příznivce nejpopulárnějšího sportu na světě u nového měsíčníku, který nese název HOKEJKA. Náš magazín bude

Více

OBCHODNÍ NABÍDKA SK DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE PRO SEZONU 2014/15

OBCHODNÍ NABÍDKA SK DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE PRO SEZONU 2014/15 OBCHODNÍ NABÍDKA SK DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE PRO SEZONU 04/5 HISTORIE A SOUČASNOST Fotbalový klub Dynamo České Budějovice byl založen v roce 905, čímž se řadí mezi nejstarší fotbalové kluby v České republice.

Více

Textová část Obec Rohov, Hlavní 180, 747 25 Rohov, IČ: 00635499 Statutární zástupce: Daniel Procházka, starosta Architekt: Ing. arch.

Textová část Obec Rohov, Hlavní 180, 747 25 Rohov, IČ: 00635499 Statutární zástupce: Daniel Procházka, starosta Architekt: Ing. arch. ARCHITEKT OBCI 2016 Textová část Obec Rohov, Hlavní 180, 747 25 Rohov, IČ: 00635499 Statutární zástupce: Daniel Procházka, starosta Architekt: Ing. arch. Karel Komárek Popis přihlášeného díla Jedná se

Více

PRAVIDLA ŠAMPIONÁTU SAFARI CUP:

PRAVIDLA ŠAMPIONÁTU SAFARI CUP: PRAVIDLA ŠAMPIONÁTU SAFARI CUP: Registrace a přihlášky registrace do šampionátu bude probíhat v průběhu celého roku konání šampionátu a registrovat se může kterýkoliv jezdec splňující technická pravidla.

Více

ČeMBA / Česká Mountainbiková Asociace, z.s.

ČeMBA / Česká Mountainbiková Asociace, z.s. ČeMBA / Česká Mountainbiková Asociace, z.s. Kdo jsme? Nezisková organizace / zapsaný spolek Vznik v roce 2007 Předseda + 4 členové výkonného výboru Členství v IMBA EU Sdružujeme vyznavače jízdy na horských

Více

JE TADY JARO 2013 evidenční číslo: MK ČR E 15309

JE TADY JARO 2013 evidenční číslo: MK ČR E 15309 JE TADY JARO 2013 evidenční číslo: MK ČR E 15309 Vyhlášení veřejné sbírky na rekonstrukci ROZHLEDNY NA KŘÍŽKÁCH Účelem sbírky je záchrana a zhodnocení tohoto místa pro současné i příští generace a z tohoto

Více

aneb malé poděkování sponzorům, přátelům a jezdcům týmu

aneb malé poděkování sponzorům, přátelům a jezdcům týmu Horažďovice, 8.12.2012 Dokrosná 2012 aneb malé poděkování sponzorům, přátelům a jezdcům týmu Něco z historie. Enduro team Horažďovice byl založen v lednu 2007 jako občanské sdružení, takže za měsíc budeme

Více

Akční plán rozvoje území správního obvodu obce s rozšířenou působností Jeseník

Akční plán rozvoje území správního obvodu obce s rozšířenou působností Jeseník Akční plán rozvoje území správního obvodu obce s rozšířenou působností Jeseník Dokument je zpracován pro období 2016-2017 Tento výstup byl financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu

Více

AUTHOR ŠELA MARATHON 2012 Mistrovství ČR MTB MX

AUTHOR ŠELA MARATHON 2012 Mistrovství ČR MTB MX Pořadatel: Info: AUTHOR ŠELA MARATHON 2012 Mistrovství ČR MTB MX Sportovní klub ŠELA SPORT, o.s.interbrigadistů 806/2750 02 Přerov od 01.04.2012: +420 776 757 665; http://www.selasport.cz Ředitel závodu:

Více

STANOVY Společenstva uměleckých kovářů a zámečníků a kovářů-podkovářů Čech, Moravy a Slezska, živnostenské společenstvo

STANOVY Společenstva uměleckých kovářů a zámečníků a kovářů-podkovářů Čech, Moravy a Slezska, živnostenské společenstvo Stanovy společenstva STANOVY Společenstva uměleckých kovářů a zámečníků a kovářů-podkovářů Čech, Moravy a Slezska, živnostenské společenstvo OBSAH Název a sídlo (1) Vznik a registrace Společenstva (2)

Více

obce Krajková Zpravodaj listopad - prosinec 2015 Advent v Krajkové

obce Krajková Zpravodaj listopad - prosinec 2015 Advent v Krajkové Zpravodaj listopad - prosinec 2015 obce Krajková Advent v Krajkové Období před Štědrým dnem je v naší obci tradičně doprovázeno akcemi pořádanými kulturní komisí. Zdobení perníčků perníčkování proběhlo

Více

ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ

ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ XI/2014 Vážení čtenáři, Zdravá města, obce a regiony se promyšleně snaží utvářet svou lokalitu jako kvalitní a příjemné místo pro život. Také Třeboň je součástí Národní

Více

zpravodaj EVROPSKÝ ZEMĚDĚLSKÝ FOND PRO ROZVOJ VENKOVA: Evropa investuje do venkovských oblastí.

zpravodaj EVROPSKÝ ZEMĚDĚLSKÝ FOND PRO ROZVOJ VENKOVA: Evropa investuje do venkovských oblastí. zpravodaj 05 2014 EVROPSKÝ ZEMĚDĚLSKÝ FOND PRO ROZVOJ VENKOVA: Evropa investuje do venkovských oblastí. REGIONEM RENESANCE ZDRAVĚ UŽIJTE SI SPOLEČNĚ S NÁMI NAŠE KVĚTNOVÉ AKCE MAS Třešťsko připravila v

Více

Svěcení znaku a praporu. 1. Zpravodaj Cotkytle červenec, srpen, září, 3/2004

Svěcení znaku a praporu. 1. Zpravodaj Cotkytle červenec, srpen, září, 3/2004 Svěcení znaku a praporu. 1. Zpravodaj Cotkytle červenec, srpen, září, 3/2004 Z obsahu zpravodaje: Události v obci, co nového v obci, co připravujeme, kultura v obci. Vystoupení dětí ZŠ Cotkytle. I když

Více

S T A N O V Y. dobrovolného svazku obcí M I K R O R E G I O N U I V A N Č I C K O

S T A N O V Y. dobrovolného svazku obcí M I K R O R E G I O N U I V A N Č I C K O S T A N O V Y dobrovolného svazku obcí M I K R O R E G I O N U I V A N Č I C K O - 1 - Část I. Obecná ustanovení Čl. 1. Základní ustanovení název a sídlo členů svazku obcí 1) Dobrovolný svazek obcí Mikroregion

Více

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA MIKROREGIONU FRÝDLANTSKO / MASiF

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA MIKROREGIONU FRÝDLANTSKO / MASiF KDO JSME Místní akční skupina Mikroregionu Frýdlantsko (MASiF) vznikla na konci roku 2004 jako občanské sdružení. Je otevřené pro obce, města a jejich příspěvkové organizace, nestátní neziskové organizace,

Více

Mistrovství České republiky v motoskijöringu 2010 Zvláštní ustanovení

Mistrovství České republiky v motoskijöringu 2010 Zvláštní ustanovení ORION SHIVA KTM CUP 2010 ORION SHIVA KTM CUP 2010 Mistrovství České republiky v motoskijöringu 2010 Zvláštní ustanovení Název podniku: ORION SHIVA KTM CUP 2010 - Mistrovství ČR v motoskijöringu Číslo podniku:

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ÚSTŘEDNÍ OSBORNÉ RADY MLÁDEŽE ZA ROK 2015

ZPRÁVA O ČINNOSTI ÚSTŘEDNÍ OSBORNÉ RADY MLÁDEŽE ZA ROK 2015 ZPRÁVA O ČINNOSTI ÚSTŘEDNÍ OSBORNÉ RADY MLÁDEŽE ZA ROK 2015 V roce 2015 bylo ve Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska registrováno 54 794 dětí a mládeže ve věku 3 18 let. Zajímavý je rovněž ukazatel zapojení

Více

KOSTKA CUP JESENÍK. 2. kolo Eurocupu a 2. kolo Rollo ligy pro děti a dospělé, pro řádně přihlášené registrované závodníky a hobbíky

KOSTKA CUP JESENÍK. 2. kolo Eurocupu a 2. kolo Rollo ligy pro děti a dospělé, pro řádně přihlášené registrované závodníky a hobbíky Datum konání: 11. - 12.6. 2016 KOSTKA CUP JESENÍK 2. kolo Eurocupu a 2. kolo Rollo ligy pro děti a dospělé, pro řádně přihlášené registrované závodníky a hobbíky Typ závodů: Prezentace: Startovné: 1. Priessnitzova

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Sportovní areál Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

---------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------- Otevřená členská i nečlenská anketa o náplni činností České mountainbikové asociace o.s. --------------------------------------------------------------------------------------------- VÝSLEDKY ANKETY ---------------------------------------------------------------------------------------------

Více

FÓRUM Zdravého města a MA21

FÓRUM Zdravého města a MA21 FÓRUM Zdravého města a MA21 JIHLAVA 15. dubna 2015, 16.30 19.00 hodin DIOD, Tyršova 12, Jihlava ZÁPIS Strana 1 (celkem 12) Přítomni: - dle prezenční listiny Úvodní část koordinátorka Projektu Zdravé město

Více

2012/2013 www.specskoly.cz ŠKOLNÍ ČASOPIS. kopírováno z Microsoft klipart

2012/2013 www.specskoly.cz ŠKOLNÍ ČASOPIS. kopírováno z Microsoft klipart 2012/2013 www.specskoly.cz ŠKOLNÍ ČASOPIS měsíc: ZÁŘÍ 1. kopírováno z Microsoft klipart Návštěva žáků ze Slovenska v Karlových Varech Uběhl rok, co žáci ZŠ, MŠ a PrŠ Karlovy Vary pod vedením paní učitelky

Více

Občanské sdružení OBERIG. Stanovy občanského sdružení

Občanské sdružení OBERIG. Stanovy občanského sdružení Občanské sdružení OBERIG IČO: 266 36 280 Stanovy občanského sdružení Článek I Jméno a sídlo sdružení 1. Jméno sdružení je Občanské sdružení OBERIG (zkrácený název - o.s. OBERIG), dále jen sdružení. 2.

Více

Vypracovala: Barbora Bírová. barbora@anthropictures.cz +420 728 428 534. Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP

Vypracovala: Barbora Bírová. barbora@anthropictures.cz +420 728 428 534. Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP Vypracovala: Barbora Bírová barbora@anthropictures.cz +420 728 428 534 Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. www.fondnno.cz a www.eeagrants.cz 2 Úvod Druhé setkání Komunitní

Více

BARVÁM NEUTEČEŠ Olomouc, 7.5.2016

BARVÁM NEUTEČEŠ Olomouc, 7.5.2016 INFORMACE PRO ÚČASTNÍKY ČASOVÝ HARMONOGRAM (6. 7. 5. 2016) 6.5.2016 (pátek) 12:00 20:00 Vyzvednutí startovních balíčků v OC Haná Doporučujeme vyzvednutí startovního balíčku v tento den, abyste předešli

Více

Souhrn Workshopu "Společná budoucnost 2020"

Souhrn Workshopu Společná budoucnost 2020 Souhrn Workshopu "Společná budoucnost 2020" V rámci průběžných jednání se oba partneři shodli na pěti tématech možné další příhraniční spolupráce. Tato témata jsou: Mládež Hipoturistika Pěstování a zpracování

Více

Výroční zpráva 2011 V Praze 30.5. 2012

Výroční zpráva 2011 V Praze 30.5. 2012 Výroční zpráva 2011 V Praze 30.5. 2012 Sídlo sdružení: Občanské sdružení Potichounku Kaňkovského 1234, Praha 8 182 00 IČO: 22667041, www.potichounku.cz bankovní spojení: 1979888339/0800 Bc. Ondřej Tichý,

Více

Otevřené zahrady Jičínska z. s., IČO: 27017346

Otevřené zahrady Jičínska z. s., IČO: 27017346 Otevřené zahrady Jičínska z. s., IČO: 27017346 Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro území místní akční skupiny Otevřené zahrady Jičínska na období 2014 2020 POPIS ÚZEMÍ A ZDŮVODNĚNÍ JEHO VÝBĚRU

Více

Vysoká škola ekonomická v Praze. Bakalářská práce. 2008 Martin Babec

Vysoká škola ekonomická v Praze. Bakalářská práce. 2008 Martin Babec Vysoká škola ekonomická v Praze Bakalářská práce 2008 Martin Babec Vysoká škola ekonomická v Praze Fakulta podnikohospodářská Hlavní specializace: Podniková ekonomika a management Název bakalářské práce:

Více

Zdravé město Chrudim připravilo společně s partnery v rámci kampaně Národních dnů bez úrazů následující akce : Kampaň Na kolo jen s přilbou

Zdravé město Chrudim připravilo společně s partnery v rámci kampaně Národních dnů bez úrazů následující akce : Kampaň Na kolo jen s přilbou Kampaň Národní dny bez úrazů je jednou z největších komunitních kampaní, která je zacílena na prevenci úrazů zejména u dětí a mládeže. Kampaň Národní dny bez úrazů, probíhající pod záštitou Světové zdravotní

Více

STANOVY CYKLO KLUB KUČERA ZNOJMO

STANOVY CYKLO KLUB KUČERA ZNOJMO I. Základní ustanovení STANOVY sportovní klub zájmové sdružení CYKLO KLUB KUČERA ZNOJMO 1. Cyklo Klub Kučera Znojmo (dále jen CKK Znojmo) je dobrovolným sdružením občanů provozující tělovýchovnou, sportovní,

Více

www.skokovypohar.cz 1

www.skokovypohar.cz 1 Pravidla ČSP pro rok 2014 Český skokový pohár je společným projektem ČJF a pořadatelů významných parkurových závodů v České republice. Cílem tohoto seriálu kvalifikačních kol a jednoho finále je zvýšení

Více

KŘESŤANSKÁ SPOLEČNOST PRO EVANGELIZACI A DIAKONII HRANICE

KŘESŤANSKÁ SPOLEČNOST PRO EVANGELIZACI A DIAKONII HRANICE KŘESŤANSKÁ SPOLEČNOST PRO EVANGELIZACI A DIAKONII HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 OBSAH Úvodní slovo.. 2 Pár slov o nás 3 Organizační struktura 4 Zpráva o činnosti Nocležna pro bezdomovce muže.. 6 Azylový

Více

ČeMBA / Česká Mountainbiková Asociace, z.s.

ČeMBA / Česká Mountainbiková Asociace, z.s. ČeMBA / Česká Mountainbiková Asociace, z.s. Nejvýznamnější bike resorty v ČR Singltrek pod Smrkem Liberecký kraj Singltrek pod Smrkem (SpS) Rychlebské stezky Specialized Bike Resort Valašsko Rychlebské

Více

ZUŠ CAMPANELLA Olomouc VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti ZUŠ ve školním roce 2014/2015. zpracovala: PhDr. Iveta Hlubinková ředitelka ZUŠ

ZUŠ CAMPANELLA Olomouc VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti ZUŠ ve školním roce 2014/2015. zpracovala: PhDr. Iveta Hlubinková ředitelka ZUŠ ZUŠ CAMPANELLA Olomouc VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti ZUŠ ve školním roce 2014/2015 zpracovala: PhDr. Iveta Hlubinková ředitelka ZUŠ OBSAH 1 Základní údaje o škole 3 2 Charakteristika školy 5 3 Organizace výuky

Více

1. Žádost o koupi pozemku v zóně Za Podjezdem

1. Žádost o koupi pozemku v zóně Za Podjezdem Zápis č. 10 ze zasedání Výboru pro strategický rozvoj a investice, které se konalo dne 06.06.2016 v zasedací místnosti radnice na Masarykově nám. Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Adam Kalous, Ing. Pavel

Více

Jsme součástí mezinárodní organizace Environmental Partnership Association.

Jsme součástí mezinárodní organizace Environmental Partnership Association. Úvodem V roce 2013 začalo naplno fungovat vzdělávací a poradenské centrum Otevřená zahrada, díky němuž jsme nejenom my, ale i kolegové z dalších významných ekologických organizací získali perfektní zázemí

Více

Vzájemné soužití o.p.s.

Vzájemné soužití o.p.s. Football people weeks druhý ročník Turnaje vzájemného porozumění ve Frýdku Místku Město Frýdek Místek již podruhé hostilo fotbalový Turnaj vzájemného porozumění. Ten pořádala nezisková organizace z Ostravy

Více

Projekt Virtuální Univerzita třetího věku www.e-senior.cz

Projekt Virtuální Univerzita třetího věku www.e-senior.cz Projekt Virtuální Univerzita třetího věku www.e-senior.cz Spolupráce s Provozně ekonomickou fakultou České zemědělské univerzity v Praze Manažer VU3V: Ing. Klára Nehodová, nehodova@pef.czu.cz, 224 382

Více

STANOVY. Občanského sdružení Sochorova, z.s. Čl. 1 Název a sídlo Název: Občanské sdružení Sochorova, z.s., Sídlo: Sochorova 18/18, 616 00 Brno 16.

STANOVY. Občanského sdružení Sochorova, z.s. Čl. 1 Název a sídlo Název: Občanské sdružení Sochorova, z.s., Sídlo: Sochorova 18/18, 616 00 Brno 16. STANOVY Občanského sdružení Sochorova, z.s. Čl. 1 Název a sídlo Název: Občanské sdružení Sochorova, z.s., Sídlo: Sochorova 18/18, 616 00 Brno 16. Čl. 2 Právní postavení spolku 1. Spolek je neziskový, dobrovolný,

Více

KRÁLICKÝ SNĚŽNÍK. Na kole

KRÁLICKÝ SNĚŽNÍK. Na kole KRÁLICKÝ SNĚŽNÍK Na kole Obsah Východní Čechy... 4 Králický Sněžník...6 Z kláštera na Hoře Matky Boží na Severomoravskou chatu... 8 Králické aleje...10 Vyhlídkový okruh Králickým Sněžníkem...12 Po hřebeni

Více

SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN

SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN TISKOVÁ ZPRÁVA 1. 12. 2014 SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN 56. ROČNÍK NOVINÁŘSKÉ ANKETY ZÁKLADNÍ INFORMACE 1.12.14 tisková zpráva výsledky 1. kola hlasování v anketě Sportovec roku 2014 08.12.14

Více

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV 2018 Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil 30.12.2018 Účel a poslání spolku: Spolek MOPED TEAM TLUMAČOV vznikl v roce 2015 za účelem pořádání sportovních a kulturních

Více

MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy

MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy Jednání zastupitelstva města dne: 10. 2. 2016 Věc: Studie cyklistického areálu Předkládá: Ing. Eva Burešová, starostka Zpracoval: Mgr. Jakub Derynk, referent

Více

Zprávy z regionu Hranicko

Zprávy z regionu Hranicko www.regionhranicko.cz Zprávy z regionu Hranicko Rok 2009, červen 13 úspěšných projektů v Programu LEADER! Programový výbor Rozvojového partnerství Regionu Hranicko na svém zasedání 11. června schválil

Více

uzavírají na základě dohody, tuto SMLOUVU O SPOLUPRÁCI

uzavírají na základě dohody, tuto SMLOUVU O SPOLUPRÁCI SMLOUVA O SPOLUPRÁCI mezi zastupiteli hnutí UFO a zastupiteli hnutí ANO 2011 na volební období 2014 2018 ve statutárním městě Ústí nad Labem s podporou dalších subjektů a osob Zastupitelé statutárního

Více

Zápis z výroční schůze Výboru SRPŠ

Zápis z výroční schůze Výboru SRPŠ Zápis z výroční schůze Výboru SRPŠ při ZŠ a MŠ v Horní Moštěnici SRPŠ Horní Moštěnice je občanské sdružení s oficiálním názvem "Sdružení rodičů a dalších fyzických a právnických osob při Základní škole

Více

Sociální bydlení v České republice: koncepce a zákon

Sociální bydlení v České republice: koncepce a zákon Sociální bydlení v České republice: koncepce a zákon Současný stav Návrh koncepce sociálního bydlení Role obcí Otázky a odpovědi Současná situace v oblasti sociálního bydlení Koncepci připravilo MPSV jako

Více

Výroční zpráva 2009 V Praze 30.1. 2010

Výroční zpráva 2009 V Praze 30.1. 2010 Výroční zpráva 2009 V Praze 30.1. 2010 Sídlo sdružení: Občanské sdružení Potichounku Kaňkovského 1234, Praha 8 182 00 IČO: 22667041, www.potichounku.cz bankovní spojení: 1979888339/0800 Bc. Ondřej Tichý,

Více

ROZPIS 45. ročníku Karlova běhu České spořitelny

ROZPIS 45. ročníku Karlova běhu České spořitelny Petr Čech Sport, s.r.o. LK Slovan Karlovy Vary Město Boží Dar Město Abertamy ROZPIS 45. ročníku Karlova běhu České spořitelny Karlův běh Memoriál Jana Pravečka 20. 2. 2016 Závod Ligy dálkových běhů Karlův

Více

1 Činnost v roce 2015

1 Činnost v roce 2015 Není důležité vyhrát, ale zabavit se! orientační sporty v Hostivici 2015 1 Činnost v roce 2015 Stalo se u nás již tradicí, že se náš hostivický oddíl orientačních sportů zaměřuje hlavně na společné akce

Více

Zápis z 9. zasedání VV ČJF, o.s. dne 15. 2. 2012

Zápis z 9. zasedání VV ČJF, o.s. dne 15. 2. 2012 Zápis z 9. zasedání VV ČJF, o.s. dne 15. 2. 2012 Přítomni (dle abecedního pořádku): Ivan Černoch, Václav Drbal, ing.nora Hořická, ing.antonín Klauz, ing.jiří Kunát, ing.jan Metelka, ing. Jaroslav Pecháček,

Více

Občanské sdružení pro studium a sport bez bariér

Občanské sdružení pro studium a sport bez bariér Občanské sdružení pro studium a sport bez bariér Výroční zpráva 2007 Sídlo: Paběnice 75, 286 01 Čáslav Kancelář: ZŠ Kutná Hora, J.Palacha 166 284 01 Kutná Hora Telefon: 739 619 288 e-mail: cestazivotembb@seznam.cz

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY BNL

ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY BNL ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY BNL Číslo zápisu: 4 Datum schůze: 12. 2. 2012 Čas: 17:00 19:00 hod. Místo: Vlašim Účastníci Rada BNL Marie Škvorová, Lukáš Vítek, Antonín Hlinský, Milan Pádivý, Ondřej Ryba Hosté zástupci

Více

A - kluci a holky 6-9 let

A - kluci a holky 6-9 let A - kluci a holky 6-9 let zdarma start v 13:30 1. závod 2. závod 3. závod 4. závod CELKEM st. č. jméno příjmení oddíl roč. poř. body poř. body poř. body poř. body body poř. 19 Petr Korecký Nevix team 2003

Více

Z á p i s. z Valné hromady MAS Šluknovsko, konané dne 2. prosince 2014 v Klubu Střelnice ve Varnsdorfu

Z á p i s. z Valné hromady MAS Šluknovsko, konané dne 2. prosince 2014 v Klubu Střelnice ve Varnsdorfu Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. Strategický plán LEADER Z á p i s z Valné hromady MAS Šluknovsko, konané dne 2. prosince 2014 v Klubu Střelnice ve

Více

Studie proveditelnosti záměru projektu Singltrek Písecké hory. Kozumplíková, Konečný, Chmelíková, Konečná, Hlaváčková FRRMS MENDELU

Studie proveditelnosti záměru projektu Singltrek Písecké hory. Kozumplíková, Konečný, Chmelíková, Konečná, Hlaváčková FRRMS MENDELU Studie proveditelnosti záměru projektu Singltrek Písecké hory Kozumplíková, Konečný, Chmelíková, Konečná, Hlaváčková FRRMS MENDELU Brno, leden 2016 Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií Mendelova

Více

Vytvoření strategie MAS Moravská cesta 2014-2020 spolufinancuje Olomoucký kraj Tvorba Integrované strategie rozvoje MAS Moravská cesta

Vytvoření strategie MAS Moravská cesta 2014-2020 spolufinancuje Olomoucký kraj Tvorba Integrované strategie rozvoje MAS Moravská cesta Vytvoření strategie MAS Moravská cesta 2014-2020 spolufinancuje Olomoucký kraj Tvorba Integrované strategie rozvoje MAS Moravská cesta Julie Zendulková předsedkyně MAS Moravská cesta Ing. Miloslava Hrušková

Více

Prověřovací cvičení Hasičských jednotek

Prověřovací cvičení Hasičských jednotek 2/2014 Vážení čtenáři, je mi potěšením Vás přivítat u dalšího čísla našeho Zpravodaje. V tomto vydání Vás budu více než jindy žádat o spolupráci, reakci, nápady nebo jiné aktivní zapojení se do dění v

Více

Úvodní slovo. Klub PMD, občanské sdružení Výroční zpráva 2009

Úvodní slovo. Klub PMD, občanské sdružení Výroční zpráva 2009 Výroční zpráva za rok 2009 Úvodní slovo... 1 Základní informace o sdružení... 2 Historie sdružení... 3 Poslání a cíle sdružení... 3 Akce v průběhu roku 2009 (počet akcí, dětí)... 4 Propagace sdružení...

Více

Program jednání včetně doplňku a úpravy byl členy výboru schválen bez připomínek Ověřovatel zápisu pan JUDr. Kupka

Program jednání včetně doplňku a úpravy byl členy výboru schválen bez připomínek Ověřovatel zápisu pan JUDr. Kupka Z á p i s Ze zasedání republikového výboru VETERÁNA POLICIE ČR konaného dne 14.04.2009 od 9.00 hodin v budově Muzea Policie ČR v Praze -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

O POHÁR VESNICE STŘEŇ. .cyklokros trochu jinak

O POHÁR VESNICE STŘEŇ. .cyklokros trochu jinak O POHÁR VESNICE STŘEŇ.cyklokros trochu jinak A jedeme dál, zpívá se v jednom nestárnoucím hitu. Dál jede také cyklokros ve Střeni. Parádní závod, který si užije celá rodina. Michal Frantík a jeho team

Více

FOTBALOVÝ AREÁL VRCHLABÍ - VEJSPLACHY ÚZEMNÍ STUDIE

FOTBALOVÝ AREÁL VRCHLABÍ - VEJSPLACHY ÚZEMNÍ STUDIE FOTBALOVÝ AREÁL VRCHLABÍ - VEJSPLACHY ÚZEMNÍ STUDIE 11/ 2011 FOTBALOVÝ AREÁL VRCHLABÍ VEJSPLACHY ÚZEMNÍ STUDIE OBJEDNATEL DOKUMENTACE: Kontaktní osoba: Město Vrchlabí Zámek č.p. 1 543 01 Vrchlabí Břešťovská

Více

Výroční zpráva o činnosti TJ Sokol Město Touškov za 2014

Výroční zpráva o činnosti TJ Sokol Město Touškov za 2014 Výroční zpráva o činnosti TJ Sokol Město Touškov za 1. Základní údaje o TJ Název TJ TJ. Sokol Město Touškov Adresa TJ Sportovní 476, Město Touškov 330 33 IČO 14703271 Bankovní spojení E-mail Facebook Adresa

Více

Společnost pro obnovu památek Úštěcka. Výroční zpráva

Společnost pro obnovu památek Úštěcka. Výroční zpráva Společnost pro obnovu památek Úštěcka Výroční zpráva 2013 Základní informace Adresa: Občanské sdružení Společnost pro obnovu památek Úštěcka 1. máje 18, 411 45 Úštěk www stránky: www.pamatky-ustecko.cz

Více

Číslo 3. Ročník III. Březen 2013

Číslo 3. Ročník III. Březen 2013 Redakční rada: Jan Matoušek, Jakub Matoušek, Adéla Šímová, Aneta Camrdová, Barbora Primaková, Kristýna Horáková, Simona Miláčková, Tomáš Matějíček, Michal Vlach Školní ilustrovaný magazín III. základní

Více

Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro území MAS Střední Vsetínsko pro programové období 2014 2020 3. STRATEGICKÁ ČÁST

Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro území MAS Střední Vsetínsko pro programové období 2014 2020 3. STRATEGICKÁ ČÁST Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro území MAS Střední Vsetínsko pro programové období 2014 2020 3. STRATEGICKÁ ČÁST MAS Střední Vsetínsko, z.s. Aktivity pro zkvalitnění tvorby SCLLD byly

Více

Horské kolo (Downhill, freeride) Downhill (neboli sjezd) je cyklistická MTB disciplína. Historie

Horské kolo (Downhill, freeride) Downhill (neboli sjezd) je cyklistická MTB disciplína. Historie Horské kolo (Downhill, freeride) Horské kolo bylo zkonstruováno na přelomu 70-80 let,často též označované zkratkou MTB (z anglického mountain bike), je bicykl navržený pro jízdu v horských oblastech, jízdu

Více

www.praguecityline.cz Série - Bezbariérové trasy Českou republikou Hradec Králové

www.praguecityline.cz Série - Bezbariérové trasy Českou republikou Hradec Králové Série - Bezbariérové trasy Českou republikou Hradec Králové Tato trasa je publikována jako součást série bezbariérových tras Českou republikou, které jsou vhodné pro bezbariérové cestování Všechny publikované

Více

Celkově v sezoně 2011 získali závodníci BSK více než 70 medailových umístění na amatérských a hobby závodech.

Celkově v sezoně 2011 získali závodníci BSK více než 70 medailových umístění na amatérských a hobby závodech. Racing bike team HISTORIE Bike service Klecany MTB team vznikl v lednu 2009, poté co ukončil činnost jeho předchůdce Auto Mastík MTB team. Největším úspěchem v roce 2009 byl kromě několika vítězství v

Více

Zpráva o činnosti Šachového oddílu Hraničář Horní Stropnice rok 2009

Zpráva o činnosti Šachového oddílu Hraničář Horní Stropnice rok 2009 Velikonoční šachový turnaj Nové Hrady 20. 3. 2008 Grand Prix 2007/2008 Horní Stropnice 5. 4. 2008 Novohradská rošáda Nové Hrady 17. 5. 2008 1 Zpráva o činnosti Šachového oddílu Hraničář Horní Stropnice

Více

RO 21. VÝTAH z USNESENÍ z 21. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne 19.9.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 19.9.

RO 21. VÝTAH z USNESENÍ z 21. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne 19.9.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. 19.9. VÝTAH z USNESENÍ z 21. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se konala dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr Bělan,

Více

Salesiánský klub mládeže Rumburk Jiříkov Výroční zpráva 2010

Salesiánský klub mládeže Rumburk Jiříkov Výroční zpráva 2010 občanské sdružení Salesiánský klub mládeže Rumburk Jiříkov Výroční zpráva 2010 Vážené dámy, vážení pánové, přátelé, když se v horkém létě potřebujeme osvěžit, můžeme se třeba zakousnout do melounu. Poznat

Více

Červená. Modrá. Milan Hahnel Vladimír Jalovecký. Marek Šedivý Roman Jenšovská. Petr Souček Pavel Košnar. Lukáš Mašek Ondra Nudera

Červená. Modrá. Milan Hahnel Vladimír Jalovecký. Marek Šedivý Roman Jenšovská. Petr Souček Pavel Košnar. Lukáš Mašek Ondra Nudera Červená Modrá Milan Hahnel Vladimír Jalovecký Marek Šedivý Roman Jenšovská Petr Souček Pavel Košnar Lukáš Mašek Ondra Nudera Stanislav Peřinka Daniel Jukl Ondra Holovčák Jaroslav Tomek Michael Berger st.

Více

start a cíl - areál Žluté plovárny na Malé Skále u Turnova předávky pod Kozákovem a na Žluté plovárně

start a cíl - areál Žluté plovárny na Malé Skále u Turnova předávky pod Kozákovem a na Žluté plovárně PROPOZICE závodu Extrem Cup 2008 Termín: 7. 6. 2008 Místo: Kategorie: Pořadatel: Kontakty: Disciplíny: start a cíl - areál Žluté plovárny na Malé Skále u Turnova předávky pod Kozákovem a na Žluté plovárně

Více

SK MALEŠOV, PSČ 28541 mob: 728 046 280,723 879 596, e-mail :skmalesov@seznam.cz

SK MALEŠOV, PSČ 28541 mob: 728 046 280,723 879 596, e-mail :skmalesov@seznam.cz MEMORIÁL FRANTIŠKA LHOTÁKA Mezinárodní fotbalový turnaj mladších žáků 16.ročník Fotb. klub SK Malešov pořádal 8.5.2014 již 16.ročník mezinárodního turnaje mladších žáků U13.Na perfektně připraveném stadionu

Více

VÍTÁME VÁS NA SETKÁNÍ RODIČŮ A TK CHOCEŇ & VYHLÁŠENÍ NEJLEPŠÍCH HRÁČŮ 2014

VÍTÁME VÁS NA SETKÁNÍ RODIČŮ A TK CHOCEŇ & VYHLÁŠENÍ NEJLEPŠÍCH HRÁČŮ 2014 VÍTÁME VÁS NA SETKÁNÍ RODIČŮ A TK CHOCEŇ & VYHLÁŠENÍ NEJLEPŠÍCH HRÁČŮ 2014 23. října 2014, Tenisový klub Choceň PROGRAM MEETINGU 1. Kontext aneb trocha historie (2003-2014) 2. Koncept tréninkového střediska

Více

- 2 - 4. Členství vzniká dnem rozhodnutí výboru sdružení o přijetí za člena na základě písemné. členské přihlášky.

- 2 - 4. Členství vzniká dnem rozhodnutí výboru sdružení o přijetí za člena na základě písemné. členské přihlášky. Stanovy občanského sdružení Petrov žije, o.s. I. Úvodní ustanovení Tyto stanovy jsou stanovami občanského sdružení, založeného podle zákona č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů, ve znění pozdějších předpisů

Více

Podklady pro tiskovou konferenci 19. listopadu 2009

Podklady pro tiskovou konferenci 19. listopadu 2009 Podklady pro tiskovou konferenci 19. listopadu 2009 Po třech kvartálech s přebytkem Rada města vzala na vědomí zprávu finančního odboru o rozboru hospodaření ve třetím čtvrtletí roku 2009. Rozpočet města

Více

SLUŽBY VENKOVSKÉ TURISTIKY A AGROTURISTIKY. Miroslava Kostková Slezská univerzita OPF Karviná

SLUŽBY VENKOVSKÉ TURISTIKY A AGROTURISTIKY. Miroslava Kostková Slezská univerzita OPF Karviná SLUŽBY VENKOVSKÉ TURISTIKY A AGROTURISTIKY Miroslava Kostková Slezská univerzita OPF Karviná CO UMOŽŇUJE VENKOVSKÁ TURISTIKA A AGROTURISTIKA? Alternativní podnikatelskou činnost, laskavou k ţivotnímu prostředí.

Více