PR články na webech Mladé fronty

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PR články na webech Mladé fronty"

Transkript

1 PR články na webech Mladé fronty Verze září 2014 Podklady musí být doručeny provozovateli min. 5 pracovních dní před uveřejněním PR Podklady musí být jednoznačné ve smyslu: Toto bude titulek, toto perex a toto článek a použijte tuto fotografii. Chceme se vyhnout tomu, že editor sám vymýšlí, co by tam asi tak mohlo být, a následně to opravujeme, protože se to klientovi nelíbí. V případě obsahových nedostatků editor v co nejkratším termínu (okamžitě) podklady vrátí s komentářem, co je třeba upravit. Zasláním doplněných podkladů začíná opět běžet dvoudenní lhůta. PR články pro klienty nikdy nepíšou redakce webů Mladé fronty. Redakce má právo provést drobné úpravy titulku a perexu v zájmu zachování stylu (větší úpravy se posílají na schválení klientovi). Články budou viditelně označeny jako Inzerce, PR článek, Komerční sdělení apod. záleží na zvycích u jednotlivých webů. U fotografií, které se mají použít v těle článků, doporučujeme dodat velikost min Shora podklady neomezujeme, redakce ale velké obrázky zmenší na obvykle používané velikosti (záleží na webu, na typu obrázku). Pokud si klient přeje mít obrázky v článku v přesném rozměru, je vhodnější, když je dodá přímo v této velikosti. Dodání obrázků v jiných formátech než JPG, PNG (neprůhledný) a GIF (neprůhledný), může zkomplikovat přípravu PR článku a prodloužit schvalování. V článku může být nanejvýš pět objektů vložených do textu: tabulky, video, obrázky apod. U menších webů, které v tomto dokumentu nejsou podrobně rozebrány a kde se ani často PR články neprodávají, řešme podmínky individuálně. Pravidla pro weby E15 Pravidla pro FinExpert, DIGIarenu a AVmanii jsou uvedena níže. E15.cz Zprávy Max. 2 PR články týdně do podrubrik rubrik Byznys, Burzy a trhy. PR články nesmí být v jiných rubrikách Zpráv. PR články se zobrazují na HP Zpráv na 4. pozici, kde aktuální PR články rotují. V rubrice je PR článek na 2. pozici, kde rotují články z podrubrik; v podrubrice je na 2. místě po dobu 1 týdne. V každé podrubrice může být maximálně jeden aktivní PR článek, po skončení platnosti zůstává dostupný na původní Pro PR články nejsou povoleny komentáře. Je nutné dodat obrázek o minimální velikosti px. Pokud klient nechce, abychom hlavní obrázek v článku ořízli, potřebujeme ho dodat rovnou ve velikosti Omezení počtu znaků: o Titulek: max. 70 znaků. Podpora měřicích kódů: ano. Online rozhovor: technické parametry Rozhovor je ve Zprávách umístěn v rubrice Názory, Rozhovory. Je nutné dodat obrázek o minimální velikosti px. Je nutné dodat text do 250 znaků a titulek do 50 znaků. Online rozhovor je třeba hlásit 5 pracovních dní předem.

2 E15.cz Zen Max. 1 PR článek týdně. PR článek se zobrazuje na HP Zenu na 5. pozici (počítáme i Editorial v pravém sloupci). V rubrice je PR článek na 2. pozici po dobu 1 týdne. Označení PR článku: Na SuperHP je článek v boxu PR články. Ve výpisu v rubrice a podrubrikách je odlišený a má štítek Komerční sdělení. V detailu je zvýrazněný lištou Komerční sdělení. Je nutné dodat obrázek o minimální velikosti px. Pokud klient nechce, abychom hlavní obrázek v článku ořízli, potřebujeme ho dodat rovnou ve velikosti Omezení počtu znaků: o Titulek: max. 60 znaků (na titulní straně se zobrazí jen prvních 50 znaků). o Perex: min. 150 znaků, max. 400 znaků (na titulní straně se zobrazí jen prvních 160 znaků). Podpora měřicích kódů: ano. E15.cz E-svět Max. 1 PR článek týdně. PR článek se zobrazuje na HP E-světa na 4. pozici. V rubrice je PR článek na 2. místě po dobu 1 týdne. Je nutné dodat obrázek o minimální velikosti px. Pokud klient nechce, abychom hlavní obrázek v článku ořízli, potřebujeme ho dodat rovnou ve velikosti Omezení počtu znaků: Podpora měřicích kódů: ano. E15.cz Euro Max. 2 PR články týdně. PR články se zobrazují na HP Eura na 4. pozici, kde aktuální PR články rotují. V rubrice je PR článek na 2. místě po dobu 1 týdne. V případě umístění do podrubriky: o V podrubrice je PR článek na 2. místě po dobu 1 týdne. o V rubrice je PR článek na 2. pozici, kde rotují aktuální články z podrubrik. Je nutné dodat obrázek o minimální velikosti px. Pokud klient nechce, abychom hlavní obrázek v článku ořízli, potřebujeme ho dodat rovnou ve velikosti

3 Omezení počtu znaků: Podpora měřicích kódů: ano. E15.cz Strategie Max. 2 PR články týdně. PR články se zobrazují na HP Strategie na 4. pozici, kde aktuální PR články rotují. V rubrice je PR článek na 2. místě po dobu 1 týdne. V případě umístění do podrubriky: o V podrubrice je PR článek na 2. místě po dobu 1 týdne. o V rubrice je PR článek na 2. pozici, kde rotují aktuální články z podrubrik. Je nutné dodat obrázek o minimální velikosti px. Pokud klient nechce, abychom hlavní obrázek v článku ořízli, potřebujeme ho dodat rovnou ve velikosti Omezení počtu znaků: Podpora měřicích kódů: ano. E15.cz Ženy Max. 3 články týdně. PR článek se zobrazuje na HP Žen na 3. pozici, kde rotují aktuální PR články z rubrik. PR článek se zobrazuje také v rubrikách, kde ale nemá pevnou pozici, padá dolů s ostatními články. Po skončení kampaně článek zůstane dostupný na původní URL (nebude ale vidět ve výpisech). Diskuze u článku jsou zakázány. Označení PR článku: Na HP i v článku je u něj štítek Komerční sdělení. Je nutné dodat obrázek o minimální velikosti px. Omezení počtu znaků: Podpora měřicích kódů: ano. E15.cz Zdraví Max. 1 článek týdně. PR článek umisťujeme do rubriky Denní zprávy na 2. pozici. Na jeden týden. Na HP je článek mezi denními zprávami. Můžeme mít maximálně jeden aktivní PR článek, po skončení platnosti přestane být dostupný. Nejsou povoleny komentáře. Označení PR článku: V rubrice Denní zprávy se vyznačuje štítkem Komerční sdělení. Stejný štítek je i v těle článku a navíc je modře podbarvený. Je nutné dodat obrázek o minimální velikosti px. Omezení počtu znaků: o Titulek: max. 65 znaků. Podpora měřicích kódů: ano.

4 E15.cz VTM.cz Max. 1 článek týdně. Článek umisťujeme na pozici 3. aktuality na tři dny, poté klesá s dalšími články dolů. Článek bude také natrvalo umístěn v rubrice Komerční prezentace. Odkaz na ni nebude viditelný na titulní straně. Pro PR jsou povoleny komentáře (nelze je zakázat). Označení PR článku: Jako autor je uvedeno Inzerce. Na úvod perexu pak ještě jednou píšeme (Inzerce). Nutno dodat obrázek o minimální velikosti px. Omezení počtu znaků: o Titulek: max. 50 znaků. o Perex: min. 80 znaků, max. 150 znaků (na HP se ukáže 100 znaků). Minimální délka těla PR článku je znaků, maximální délka znaků. Podpora měřicích kódů: ne. Pravidla pro další weby (Praha) Dáma.cz Max. 2 PR články týdně. Článek je fixován na HP Dámy jako druhý malý článek v pořadí a ukáže se také ve zvolené rubrice. V ní nemá pevnou pozici. Po skončení platnosti zůstává zobrazen v rubrice, na původní adrese. Pokud je aktuálně nasazeno více PR článků, na HP se rotují. Stránka se ale nepřihlášeným uživatelům cachuje, změna článku se proto projeví přibližně po pěti minutách. Nejsou povoleny komentáře. Označení PR článku: Na HP je článek orámovaný se štítkem Komerční sdělení, v detailu má štítek Komerční sdělení Je nutné dodat obrázek o minimální velikosti px. Omezení počtu znaků: o Titulek: max. 70 znaků. o Perex: min. 80 znaků, max. 400 znaků (100 znaků se ukáže na HP). Podpora měřicích kódů: ano. Fitweb.cz Max. 1 PR článek týdně. PR článek se po dobu 3 dní bude zobrazovat na HP článků jako Top story. PR článek se bude po dobu 3 dní zobrazovat na HP webu mezi třemi nejnovějšími články. Po dobu publikace (1 týden) bude článek zůstávat na prvním místě rubriky, do které patří. Po skončení kampaně článek zůstane na webu. Označení PR článku: Na HP i v článku je text Komerční sdělení. Nutno dodat obrázky o minimální velikosti px (hlavní obrázek) a (obrázek do článku). Omezení počtu znaků: o Perex: min. 100 znaků, max. 400 znaků (100 znaků se ukáže na HP). Minimální délka těla PR článku je znaků, maximální délka znaků. Podpora měřicích kódů: ano. Zobrazení PR článku na zdech PR článek nesmí odtéct, a proto bude viset na společné zdi 3 dny na 3. místě (to stejné platí pro ostatní zdi jako např. moje zeď nebo zeď fitparťáků). Odkaz, který povede do detailu článku v rubrice Články. Obrázek standardní tak jako máme cokoliv jiného na zdi. Nutno dodat text minimálně 100 a maximálně 300 znaků.

5 Lidé a Země Max. 1 PR článek týdně. PR články se zobrazují na HP webu (2. článek na HP pod mapou). Po skončení platnosti PR článek zůstává dostupný na původní Pro PR jsou povoleny komentáře (nelze je zakázat). Označení PR článku: Na HP i v těle je u PR článku štítek Komerční sdělení Je nutné dodat obrázek o minimální velikosti px. Omezení počtu znaků: o Titulek: max. 40 znaků. o Perex: min. 150 znaků, max. 500 znaků. Podpora měřicích kódů: ne. Orbion Max. 1 PR článek týdně ke státu. PR články se zobrazují na HP hned v úvodu a odtékají s nově přidaným obsahem. PR články se mohou cílit na státy, tak na destinace: o Při cílení na stát se článek zobrazuje v kategorii Cestopisy jako nejnovější + na všech poddestinacích. o Při cílení na destinaci se článek zobrazuje pouze v dané destinaci, v kategorii Cestopisy. V každém státě může být maximálně jeden aktivní PR článek (tzn. nelze prodat např. Španělsko a zároveň jeho destinaci Kanárské ostrovy). Po skončení platnosti PR článek zůstane dostupný na své URL. Pro PR jsou povoleny komentáře. Označení PR článků: Ve výpisu článků je na obrázku štítek Komerční sdělení. Článek musí mít průvodní fotografii: px na HP, px ve výpisu cestopisů, px v detailu článku. Omezení počtu znaků: o Perex: min. 100 znaků, max. 200 znaků. Podpora měřicích kódů: ano. Recepty.cz Max. 1 PR článek týdně. Článek umisťujeme do rubriky Vizitka v rubrice Články (případně Soutěže). Zde je na 1. místě minimálně 3 dny, pak může klesnout. Na HP je článek jeden týden, během kterého se tam neukazují žádné další články. Po skončení kampaně článek zůstane na webu. Nejsou možné komentáře k článku. U PR článků nebudou související články. Označení PR článku: Jako autor je uvedena Redakce, ve stejném řádku je pak ještě text Komerční sdělení. Je nutné dodat obrázek o minimální velikosti px. Omezení počtu znaků: o Titulek: max. 50 znaků. o Perex: min. 150 znaků, max. 250 znaků. Podpora měřicích kódů: ano. Pravidla pro další weby (Brno) PR článek v denním vydání umisťujeme do horních pozic, nikdy ne ale na první pozici. PR článek se s vydáváním redakčních článků posouvá níže, neslibujeme pevné umístění na pozici. PR články nezveřejňujeme v RSS kanálu webu. Na každém z webů může v jednom dni vyjít nanejvýš jeden PR článek. Komentáře pod PR článkem jsou standardně vypnuté, na přání klienta je zapneme.

6 Označení PR článku: o Maminka.cz, AutoRevue.cz, SportRevue.cz, F1sport.cz a MotoGPsport.cz, Abeceda zahrady.cz, Doupě.cz: PR článek je v seznamu vyznačen popiskem Komerční článek, u Maminky má navíc zvýrazněné pozadí. V detailu má článku popisek Komerční článek. o Ostatní weby: Jako autor je uvedeno Inzerce. Na úvod perexu pak ještě jednou píšeme (Inzerce). Maximální počet PR článků v jednom týdnu: o Abeceda zahrady.cz: 2 o AutoRevue.cz: 2 o AVmania.cz: 1 o DIGIarena.cz: 1 o Doupě.cz: 2 o F1sport.cz a MotoGPsport.cz: 2 o FinExpert.cz: 2 o JNP.cz: 2 o Maminka: 3 o MobilMania.cz: 2 o SportRevue: 2 o Živě.cz: 3 * * Pokud se prodá PR článek pouze na titulní stranu podwebu Connect.cz (nebude se zobrazovat na HP Živě), nemusí se započítávat do limitu Živě.cz. Takových článků ale nenabízejme víc než 1 týdně. Je nutné dodat perexový obrázek minimálně v těchto rozměrech: o AutoRevue, Abeceda zahrady, F1sport a MotoGPsport, SportRevue a Doupě: px (v takovém případě se nezobrazí v článku), nebo px (ukáže se v úvodu článku pod perexem to doporučujeme) o Maminka: px (v takovém případě se nezobrazí v článku), nebo px (ukáže se v úvodu článku pod perexem to doporučujeme) o Ostatní weby: px Maximální délka titulku a perexu (počet znaků): o Abeceda zahrady.cz: 50 a 110 (perex se nezobrazuje na titulní straně) o AutoRevue.cz: 50 a 110 (perex se nezobrazuje na titulní straně) o AVmania.cz: 40 a 140 o DIGIarena.cz: 50 a 110 o Doupě.cz: 50 a 110 (perex se nezobrazuje na titulní straně) o F1sport.cz a MotoGPsport.cz: 50 a 110 (perex se nezobrazuje na titulní straně) o FinExpert.cz: 60 a 150 o JNP.cz: 50 a 170 o Maminka: 60 a 200 (perex se nezobrazuje na titulní straně) o MobilMania.cz: 40 a 140 o SportRevue.cz: 50 a 110 (perex se nezobrazuje na titulní straně) o Živě.cz: 50 a 170 Minimální délka těla PR článku je znaků, maximální délka znaků. Podpora měřicích kódů: ano. Jejich implementace je ale náročná, vyžaduje programátora, nejde to tedy někdy udělat obratem. Živě: externí PR článek Jedná se o vizuálně odlišený PR článek v bloku redakčních článků, z něhož vede přímý odkaz na stránky klienta. Automaticky se k němu vkládá nápis Reklama, symbol na konec titulku a redakce navíc k perexu dopíše adresu externího odkazu (vždy jen její úvodní část), Je možné nasadit ho místo jednoho normálního PR článku týdně. Chování na HP je shodné s normálním PR článkem. Je nutné dodat perexový obrázek standardní velikosti px, Titulek: nanejvýš 50 znaků, stejně jako u běžných PR článků. Kdyby se titulek zlomil kvůli novému symbolu na konci, redakce dá vědět. Perex: nanejvýš 170 znaků, stejně jako u běžných PR článků. Je třeba dodat adresu, na kterou má odkaz z titulku a z ikony vést. Odkaz se na rozdíl od redakčních článků otvírá do nového okna, stejně jako u grafických reklam. Externí PR články nemají tělo, není proto třeba dodávat žádný text. Podpora měřicích kódů: ano.

PR články na webech Mladé fronty

PR články na webech Mladé fronty PR články na webech Mladé fronty Verze 4.2 23. června 2015 Proces a obecná pravidla Termín PR článku se musí předem rezervovat (možnost i na onlinepodklady@mf.cz) Podklady musí být doručeny provozovateli

Více

STRUČNÝ POPIS REKLAMNÍCH PRODUKTŮ CHYTRÉHO BYDLENÍ

STRUČNÝ POPIS REKLAMNÍCH PRODUKTŮ CHYTRÉHO BYDLENÍ 1 STRUČNÝ POPIS REKLAMNÍCH PRODUKTŮ CHYTRÉHO BYDLENÍ PR ČLÁNEK délka článku: počet znaků neomezen počet fotek: neomezen počet zpětných odkazů: neomezen umístění: mezi redakčními články v příslušné rubrice,

Více

STRUČNÝ POPIS REKLAMNÍCH PRODUKTŮ SPEKTRA ZDRAVÍ

STRUČNÝ POPIS REKLAMNÍCH PRODUKTŮ SPEKTRA ZDRAVÍ 1 STRUČNÝ POPIS REKLAMNÍCH PRODUKTŮ SPEKTRA ZDRAVÍ PR ČLÁNEK délka článku: počet znaků neomezen počet fotek: neomezen počet zpětných odkazů: neomezen umístění: mezi redakčními články v příslušné rubrice,

Více

Mediainfo základní údaje nový design reklamní plochy

Mediainfo základní údaje nový design reklamní plochy Mediainfo základní údaje nový design reklamní plochy Profil serveru Nejnavštěvovanější informačně-zpravodajský server ve Zlínském kraji ZPRÁVY Co se děje Politika a ekonomika Hasiči a policie Kultura Sport

Více

Technické specifikace pr článek

Technické specifikace pr článek Poutání v karuselu: Exkluzivní umístění poutání v karuselu na homepage daného webu po dobu 3 dnů, ve zbývajícím čase je článek poután v redakční části webu Poutání obsahuje odkaz na URL článku Poutání

Více

Mediainfo základní údaje nový design reklamní plochy

Mediainfo základní údaje nový design reklamní plochy Mediainfo základní údaje nový design reklamní plochy Profil serveru Nejnavštěvovanější informačně-zpravodajský server ve Zlínském kraji ZPRÁVY Co se děje Politika a ekonomika Hasiči a policie Kultura Sport

Více

CENÍK. Ceník je platný od 1. září 2010 a veškeré ceny jsou uvedeny bez DPH. www.sreality.cz m.sreality.cz časopisy Sreality

CENÍK. Ceník je platný od 1. září 2010 a veškeré ceny jsou uvedeny bez DPH. www.sreality.cz m.sreality.cz časopisy Sreality CENÍK Ceník je platný od 1. září 2010 a veškeré ceny jsou uvedeny bez DPH. www.sreality.cz m.sreality.cz časopisy Sreality www.seznam.cz...najdu tam, co neznám! Zveřejnění inzerátu pro soukromé osoby Cena

Více

Výběr nemovitostí rozdělený na prodej či pronájem v kategoriích byty, domy, pozemky, novostavby, komerční, dražby, pozemky v zahraničí a další

Výběr nemovitostí rozdělený na prodej či pronájem v kategoriích byty, domy, pozemky, novostavby, komerční, dražby, pozemky v zahraničí a další Produktový list O službě Nejnavštěvovanější realitní server Výběr nemovitostí rozdělený na prodej či pronájem v kategoriích byty, domy, pozemky, novostavby, komerční, dražby, pozemky v zahraničí a další

Více

Technické specifikace PR ČLÁNEK

Technické specifikace PR ČLÁNEK POUTÁNÍ V KARUSELU: Exkluzivní umístění poutání v karuselu na homepage webu Poutání obsahuje odkaz na URL článku Elle.cz: článek je v karuselu poután po dobu 1 dne, ve zbývajícím čase je článek poután

Více

www.bydleniprokazdeho.cz

www.bydleniprokazdeho.cz Reklamní formáty na portále BYDLENÍ PRO KAŽDÉHO Firemní zápisy Firemní profil - firemní prezentace zařazené v jednotlivých sekcích dle svého zaměření - skládá se z anotace ve výpisu firem (cca 300 znaků

Více

Internetový deník o přírodě a životním prostředí. www.ekolist.cz

Internetový deník o přírodě a životním prostředí. www.ekolist.cz Internetový deník o přírodě a životním prostředí www.ekolist.cz O Ekolistu Ekolist.cz je internetový deník s dlouholetou tradicí. Klade si za cíl nestranně informovat o životním prostředí a přírodě především

Více

Výběr nemovitostí rozdělený na prodej či pronájem v kategoriích byty, domy, pozemky, novostavby, komerční, dražby, pozemky v zahraničí a další

Výběr nemovitostí rozdělený na prodej či pronájem v kategoriích byty, domy, pozemky, novostavby, komerční, dražby, pozemky v zahraničí a další Produktový list O službě Nejnavštěvovanější realitní server Výběr nemovitostí rozdělený na prodej či pronájem v kategoriích byty, domy, pozemky, novostavby, komerční, dražby, pozemky v zahraničí a další

Více

M E T O D I K A W I K I

M E T O D I K A W I K I M E T O D I K A W I K I STŘEDNÍ ŠKOLY INFORMATIKY A SPOJŮ, BRNO, ČICHNOVA 23 NÁPOVĚDA OBSAH Webové stránky Střední školy informatiky a spojů, Brno, Čichnova 23... 3 Moje stránka... 6 Přihlášení... 6 Po

Více

Produktový list Vivala.cz

Produktový list Vivala.cz Produktový list Vivala.cz Obsah Představení služby Vivala.cz... 2 Pro uživatele Vivala.cz... 2 Pro interprety a kapely... 2 Proč si vybrat pro reklamu právě Vivala.cz... 2 Bannerová reklama... 3 Branding

Více

NÁVOD NA OBSLUHU INTERNETOVÉ PREZENTACE. Ataxo Czech s.r.o.

NÁVOD NA OBSLUHU INTERNETOVÉ PREZENTACE. Ataxo Czech s.r.o. NÁVOD NA OBSLUHU INTERNETOVÉ PREZENTACE Ataxo Czech s.r.o. ÚVOD Internetové stránky vytvořené společností Ataxo v rámci produktu Mini web můžete jednoduše a rychle upravovat prostřednictvím on-line administrace.

Více

VYHLEDÁVÁNÍ NA KLÍČOVÉ SLOVO (v názvu nebo popisu činnosti)

VYHLEDÁVÁNÍ NA KLÍČOVÉ SLOVO (v názvu nebo popisu činnosti) VYHLEDÁVÁNÍ NA KLÍČOVÉ SLOVO (v názvu nebo popisu činnosti) VYHLEDÁVÁNÍ V KATEGORIÍCH FOTOGALERIE ADRESA, TEL. KONTAKTY QR KÓD LOGO, POPIS POBOČKY NÁHLED WEBOVÝCH STRÁNEK LOGO PARTNEŘI ADRESA, TELEFONNÍ

Více

Zaměření portálu. Vážení zákazníci,

Zaměření portálu. Vážení zákazníci, Zaměření portálu Vážení zákazníci, dovolujeme si Vám představit ojedinělý tematický portál SPEKTRUM ZDRAVÍ a nabídnout speciální reklamní balíčky, které Vám pomohou získat nové zákazníky, umožní propagaci

Více

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků SEZNAM SLUŽEB NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků SEZNAM SLUŽEB NA PORTÁLU SVATBA.CZ Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků SEZNAM SLUŽEB NA PORTÁLU SVATBA.CZ PŘEDSTAVENÍ NAŠEHO PORTÁLU Jsme největší svatební portál s katalogem svatebních dodavatelů v ČR. Naším cílem je usnadnění

Více

Manuál Redakční systém

Manuál Redakční systém Manuál Redakční systém SA.07 Obsah Úvod... ) Struktura webu... ) Aktuality... 0 ) Kalendář akcí... ) Soubory ke stažení... 6 5) Fotogalerie... 8 Redakční systém umožňuje kompletní správu vašich internetových

Více

Technicke podmí nky reklamní ch forma tů internetove reklamy na webech zastůpovany ch spolec ností MEDIA CLUB, s.r.o.

Technicke podmí nky reklamní ch forma tů internetove reklamy na webech zastůpovany ch spolec ností MEDIA CLUB, s.r.o. Technicke podmí nky reklamní ch forma tů internetove reklamy na webech zastůpovany ch spolec ností MEDIA CLUB, s.r.o. 1 Obsah Obecná pravidla... 2 Video reklama... 3 Videospot... 3 Overlayr... 3 Bannerová

Více

MANUÁL. Jak používat administraci webových stránek. Obsah ZÁKLAD... 2 ÚPRAVY POLOŽKY... 3 ÚPRAVY TEXTOVÉ STRÁNKY... 4

MANUÁL. Jak používat administraci webových stránek. Obsah ZÁKLAD... 2 ÚPRAVY POLOŽKY... 3 ÚPRAVY TEXTOVÉ STRÁNKY... 4 MANUÁL Jak používat administraci webových stránek Obsah ZÁKLAD... 2 PŘIHLÁŠENÍ DO ADMINISTRACE... 2 HLAVNÍ MENU... 2 VÝBĚR POLOŽKY... 2 ÚPRAVY POLOŽKY... 3 DETAIL POLOŽKY... 3 ÚPRAVY TEXTOVÉ STRÁNKY...

Více

listopad 2011 www.ioutdoor.cz

listopad 2011 www.ioutdoor.cz listopad 2011 www.ioutdoor.cz www.ioutdoor.cz Outdoor magazín je již 12 let tradičním časopisem na trhu v oblasti outdoorových aktivit a pohybu v přírodě obecně, a je spolu s portálem ioutdoor.cz určen

Více

WEBOVÝ PORTÁL. SOCIÁLNÍ SLUŽBY v Plzeňském kraji UŽIVATELSKÝ MANUÁL

WEBOVÝ PORTÁL. SOCIÁLNÍ SLUŽBY v Plzeňském kraji UŽIVATELSKÝ MANUÁL WEBOVÝ PORTÁL SOCIÁLNÍ SLUŽBY v Plzeňském kraji UŽIVATELSKÝ MANUÁL pro vkládání článků 1. Přihlášení Otevřete si portál Sociální služby v Plzeňském kraji, viz následující odkaz: https://socialnisluzby.plzensky-kraj.cz/

Více

Nabídka reklamních ploch na webu zpravy.plus

Nabídka reklamních ploch na webu zpravy.plus Nabídka reklamních ploch na webu zpravy.plus Níže naleznete reklamní plochy k inzerci a jejich specifikace a bližší informace. Upozornění! Veškeré reklamní podklady musí být uzpůsobeny responzivnímu designu

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Práce s portálem... 2 2. Registrace... 3 1.1. Základní údaje... 4 1.2. Informace o zařízení... 5 1.3. Fotografie... 5 1.4. Platba a podmínky... 6 1.5. Smlouva...

Více

CENÍK INZERCE Platný od

CENÍK INZERCE Platný od CENÍK INZERCE Platný od 1. 7. 2019 ZPRAVODAJSKÝ PORTÁL Jsem jedním z největších online zpravodajských portálů v kraji Vysočina a mám přesah i mimo region. Patřím do rodiny Drben, které tvoří projekt Drbna.

Více

MEDIAinfo 2015 základní údaje reklamní plochy

MEDIAinfo 2015 základní údaje reklamní plochy MEDIAinfo 2015 základní údaje reklamní plochy Profil serveru zlin.cz Nejsledovanější regionální informačně-zpravodajský server ve Zlínském kraji ZPRÁVY Co se děje Politika a ekonomika Hasiči a policie

Více

Návrh spolupráce emimino.cz 2018

Návrh spolupráce emimino.cz 2018 Návrh spolupráce emimino.cz 2018 Oslovte svou cílovou skupinu jednoduše a efektivně. Snažící se otěhotnět Těhotné ženy Matky s dětmi Zdroj: Netmonitor, leden 2017 Proč my? O emimino.cz Typická uživatelka

Více

Listopad 20 1 1. www.fitstyl.cz

Listopad 20 1 1. www.fitstyl.cz Listopad 20 1 1 www.fitstyl.cz www.fitstyl.cz Fitstyl.cz patří dlouhodobě k nejvýznamnějším médiím poskytující obsah o fitness, zdravém životním stylu a dalších témat pro mladé a moderní ženy. Portál fitstyl.cz

Více

BURDA DIGITAL SPECIFIKACE REKLAMNÍCH FORMÁTŮ

BURDA DIGITAL SPECIFIKACE REKLAMNÍCH FORMÁTŮ BURDA DIGITAL SPECIFIKACE REKLAMNÍCH FORMÁTŮ BANNEROVÁ REKLAMA Název Rozměr Formát Velikost Poznámka Šířka webu (2) x Megaboard 45 kb Šířka viz specifikace k jednotlivým webům (2) 120 px Leaderboard 745

Více

patří dlouhodobě k nejvýznamnějším médiím poskytující obsah o fitness,

patří dlouhodobě k nejvýznamnějším médiím poskytující obsah o fitness, Prezentace internetového portálu fitstyl.cz Představení serveru fitstyl.cz Fitstyl.cz patří dlouhodobě k nejvýznamnějším médiím poskytující obsah o fitness, zdravém životním stylu a dalších témat pro mladé

Více

Co je ireceptář.cz. ireceptář.cz přináší užitečné informace pro zájemce o témata: Rubriky

Co je ireceptář.cz. ireceptář.cz přináší užitečné informace pro zájemce o témata: Rubriky Prezentace Co je ireceptář.cz ireceptář.cz je aktuálně druhým nejčtenějším internetovým hobby portálem v České republice. Navazuje na dlouholetou tradici nejprodávanějšího tištěného hobby časopisu Receptář.

Více

Internetový deník o přírodě a životním prostředí. www.ekolist.cz

Internetový deník o přírodě a životním prostředí. www.ekolist.cz Internetový deník o přírodě a životním prostředí www.ekolist.cz O Ekolistu Ekolist.cz je internetový deník s dlouholetou tradicí. Klade si za cíl nestranně informovat o životním prostředí a přírodě především

Více

CENÍK REKLAMY. Kontaktujte nás buď em na: nebo telefonicky:

CENÍK REKLAMY. Kontaktujte nás buď  em na: nebo telefonicky: CENÍK REKLAMY Jsme jako Vy! Hladoví po informacích z našeho okolí. Informací ověřených, analytických, pravdivých, do hloubky se nořících, ale i těch odpočinkových. Naším hlavním krédem je dodávat vlastní,

Více

FREKVENCE 1 SOCIÁLNÍ SÍTĚ RESPONZIVNÍ WEB APLIKACE NEWSLETTER ON-LINE STREAM fanoušků na Facebooku odběratelů na YT

FREKVENCE 1 SOCIÁLNÍ SÍTĚ RESPONZIVNÍ WEB APLIKACE NEWSLETTER ON-LINE STREAM fanoušků na Facebooku odběratelů na YT FREKVENCE 1 RESPONZIVNÍ WEB APLIKACE NEWSLETTER ON-LINE STREAM 300 000 reálných uživatelů/ měsíčně 2 300 000 pageviews/ měsíčně 55 % přístupů z mobile platformy 110 000 stažení a 7 000 aktivních uživatelů/

Více

mlink.cz, mlink.sk [MANUÁL INZERENTA] mlink.cz, mlink.sk Reklamní systém pro časově cílenou reklamu: bannerovou či textovou.

mlink.cz, mlink.sk [MANUÁL INZERENTA] mlink.cz, mlink.sk Reklamní systém pro časově cílenou reklamu: bannerovou či textovou. mlink.cz, mlink.sk mlink.cz, mlink.sk Reklamní systém pro časově cílenou reklamu: bannerovou či textovou. Neplaťte už za kliky ani počet zobrazení Vaší reklamy. U mlink.cz platíte fixní částkou dobu zobrazení

Více

Ceník internetové reklamy platný od 1.3. 2014

Ceník internetové reklamy platný od 1.3. 2014 Hlavní banner Ceník internetové reklamy platný od 1.3. 2014 Homepage a všechny podstránky, kromě sekce Tým a jednotlivých profilů sportovců 970 x 100 6.390 Kč 1.590 Kč + 100 umístění Tým a jednotlivé profily

Více

>> TIRÁŽ A ÚVOD TIRÁŽ ÚVOD. Typografický manuál deníku Lidové noviny. 256430@mail.muni.cz

>> TIRÁŽ A ÚVOD TIRÁŽ ÚVOD. Typografický manuál deníku Lidové noviny. 256430@mail.muni.cz TYPOGRAFICKÝ MANUÁL TIRÁŽ >> TIRÁŽ A ÚVOD Typografický manuál deníku Lidové noviny. Autor manuálu: Marta Vašicová 256430@mail.muni.cz Manuál byl vypracovaný jako součást bakalářské práce na Fakultě informatiky

Více

Webové stránky Webové aplikace WebDesign Internet Marketing VAFRO CMS MODUL REALITY

Webové stránky Webové aplikace WebDesign Internet Marketing VAFRO CMS MODUL REALITY VAFRO CMS MODUL REALITY Řešení pro Realitní kanceláře Vafro CMS s modulem Reality Vám umožní následující: Jednoduchou správu realit domů bytů pozemků komerčních objektů garáží Snadné zadávání položek vytvoření

Více

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce O portálu Lekari-online.cz je informační a diskuzní portál s širokým spektrem lékařských oborů a specializací, jež umožňuje aktivní prezentaci lékařům, klinikám, zdravotním pracovištím a dodavatelům. Detailní

Více

Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ

Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ Bydlínek zve vaši společnost na oborový portál BYDLENI.CZ Jsme nezávislý internetový magazín pro nejširší veřejnost. Orientujeme a inspirujeme návštěvníky v široké problematice

Více

Hodnocení soutěžních úloh

Hodnocení soutěžních úloh Hodnocení soutěžních úloh Kategorie kancelářské aplikace Soutěž v programování 28. ročník Krajské kolo 2013/2014 10. až 12. dubna 2014 1 Chráněné krajinné oblasti České republiky Koeficient 1 Připrav prezentaci,

Více

ZSF web a intranet manuál

ZSF web a intranet manuál ZSF web a intranet manuál Verze pro školení 11.7.2013. Návody - Jak udělat...? WYSIWYG editor TinyMCE Takto vypadá prostředí WYSIWYG editoru TinyMCE Jak formátovat strukturu stránky? Nadpis, podnadpis,

Více

Mediainfo základní údaje reklamní plochy

Mediainfo základní údaje reklamní plochy Mediainfo základní údaje reklamní plochy Profil serveru Nejnavštěvovanější regionální informačně-zpravodajský server ve Zlínském kraji ZPRÁVY Co se děje Politika a ekonomika Hasiči a policie Kultura Sport

Více

zoom-driver Manuál k redakčnímu systému zoom-driver created by virtual-zoom s.r.o.

zoom-driver Manuál k redakčnímu systému zoom-driver created by virtual-zoom s.r.o. zoom-driver Manuál k redakčnímu systému zoom-driver created by virtual-zoom s.r.o. 1 Obsah 1. Přihlášení 2. Výpis sekcí 3. Vytvoření nové sekce 4. Editace sekce 4.1. Výběr sekce k editaci 5. Editace hlavičky

Více

CENÍK INZERCE Platný od

CENÍK INZERCE Platný od CENÍK INZERCE Platný od 1. 2. 2019 ZPRAVODAJSKÝ PORTÁL Jsem jedním z největších online zpravodajských portálů v hradeckém kraji a mám přesah i mimo region. Patřím do rodiny Drben, které tvoří projekt Drbna.

Více

Technicke podmí nky reklamní ch forma tů internetove reklamy na webech zastůpovany ch spolec ností MEDIA CLUB, s.r.o.

Technicke podmí nky reklamní ch forma tů internetove reklamy na webech zastůpovany ch spolec ností MEDIA CLUB, s.r.o. Technicke podmí nky reklamní ch forma tů internetove reklamy na webech zastůpovany ch spolec ností MEDIA CLUB, s.r.o. 1 Obsah Obecná pravidla... 2 Video reklama... 3 Videospot... 3 Overlayr... 3 Bannerová

Více

Mediainfo základní údaje reklamní plochy

Mediainfo základní údaje reklamní plochy Mediainfo základní údaje reklamní plochy Profil serveru Nejsledovanější regionální informačně-zpravodajský server ve Zlínském kraji ZPRÁVY Co se děje Politika a ekonomika Hasiči a policie Kultura Sport

Více

CENÍK INZERCE Platný od

CENÍK INZERCE Platný od CENÍK INZERCE Platný od 1. 2. 2019 ZPRAVODAJSKÝ PORTÁL Jsem jedním z největších online zpravodajských portálů v kraji Vysočina a mám přesah i mimo region. Patřím do rodiny Drben, které tvoří projekt Drbna.

Více

Modul Ankety verze 1.11 pro redakční systém Marwel 2.8 a 2.7

Modul Ankety verze 1.11 pro redakční systém Marwel 2.8 a 2.7 Modul Ankety verze 1.11 pro redakční systém Marwel 2.8 a 2.7 postupy a doporučení pro práci redaktorů Ivo Vrána, červen 2011 Podpora: e-mail: podpora@qcm.cz tel.: +420 538 702 705 Obsah Modul Ankety...3

Více

2. Technické požadavky k úpravě materiálů pro umístění ve 2GIS

2. Technické požadavky k úpravě materiálů pro umístění ve 2GIS 2. Technické požadavky k úpravě materiálů pro umístění ve 2GIS Typ umísťované informace Banner v rubrice s možností připojení ke všem rubrikám organizace a změny RM pro každou rubriku Mikrokomentář v rubrice

Více

Uživatelská příručka administrativního rozhraní Vědecké knihovny v Olomouci

Uživatelská příručka administrativního rozhraní Vědecké knihovny v Olomouci Držitel certifikátu jakosti ISO 9001:2001 Uživatelská příručka administrativního rozhraní Vědecké knihovny v Olomouci Stránka 1/44 Obsah 1.Redakční systém...4 1.1. Povolené jazykové mutace...4 5.2.1 Překlad

Více

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků CELOROČNÍ ZVIDITELNĚNÍ NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků CELOROČNÍ ZVIDITELNĚNÍ NA PORTÁLU SVATBA.CZ Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků CELOROČNÍ ZVIDITELNĚNÍ NA PORTÁLU SVATBA.CZ PŘEDSTAVENÍ NAŠEHO PORTÁLU Jsme největší svatební portál s katalogem svatebních dodavatelů v ČR. Naším cílem

Více

Reklama na serveru Ronnie.cz

Reklama na serveru Ronnie.cz Reklama na serveru Ronnie.cz Nabídka platná od 1. července 2008 do 31. prosince 2008 Následující dokument shrnuje základní reklamní možnosti serveru Ronnie.cz. Tato nabídka platí pro stávající i nově zavedené

Více

Media Kit. Olomouc magazine. Reality Olomouc. magazine.cz. lifemagazine.cz. realityolomouc.cz

Media Kit. Olomouc magazine. Reality Olomouc. magazine.cz. lifemagazine.cz. realityolomouc.cz Media Kit 2015 Olomouc magazine Reality Olomouc magazine.cz lifemagazine.cz realityolomouc.cz Časopis OLOMOUC MAGAZINE je o stylovém životě v moderním městě. Exkluzívní rozhovory, výjimečné fotografie,

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE REKLAMNÍCH FORMÁTU MEPASS.CZ. Verze 1.0

TECHNICKÁ SPECIFIKACE REKLAMNÍCH FORMÁTU MEPASS.CZ. Verze 1.0 TECHNICKÁ SPECIFIKACE REKLAMNÍCH FORMÁTU MEPASS.CZ Verze 1.0 Obsah První formát Leaderboard... 2 Druhý formát Skycraper... 3 Třetí formát PR článek... 5 Čtvrtý formát Leaderboard ilayer... 6 Leaderboard...

Více

http://www.partymix.cz

http://www.partymix.cz http://www.partymix.cz Ceník platný pro rok 2015 položky rotace 7 dní / 1 týden 14 dní / 2 týdny Banner 468x60 Hlavní strana Banner 200x200 Hlavní strana 2 x Banner 200x200 Hlavní strana Banner 468x60

Více

Návod na web Klánovice

Návod na web Klánovice Návod na web Klánovice www.tenisklanovice.cz Verze: 3.0 Datum: 6.6.2019 Vytvořil: Fan4Cloud.cz Obsah: 1. VEŘEJNÁ ČÁST... 3 1.1. POPIS ÚVODNÍ STRANY... 3 1.2. POPIS DALŠÍCH STRÁNEK (MIMO REZERVACE KURTŮ)...

Více

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce O portálu Portál Plasticka-chirurgie.info nabízí kompletní informace z oblasti estetické medicíny. Návštěvník na něm nalezne odborné informace podané neodbornou formou. Díky detailním popisům jednotlivých

Více

Ceník V Jídelny.cz, s.r.o., Farského 638/14, Plzeň Tel.: , Website:

Ceník V Jídelny.cz, s.r.o., Farského 638/14, Plzeň Tel.: ,   Website: Ceník V.07112017 Obsah: Reklama na portálu Jídelny.cz 4 Logo sponzora portálu na stránkách Jídelny.cz 4 Reklama v podobě banneru 4 Sponzoring článků 4 Odkaz na vlastní www stránku v sekci dodavatelů 5

Více

Za čtyři roky působení držím výsadní postavení v aktivitě fanoušků na sociálních sítích. Na sociální síti Facebook mi měsíčně přibyde 500 fanoušků.

Za čtyři roky působení držím výsadní postavení v aktivitě fanoušků na sociálních sítích. Na sociální síti Facebook mi měsíčně přibyde 500 fanoušků. CENÍK INZERCE e/ reklama@olomouckadrbna.cz w/ olomouckadrbna.cz ZPRAVODAJSKÝ PORTÁL Jsem nejrychleji rostoucím zpravodajským portálem v Olomouckém kraji a mám přesah i mimo region. Patřím do rodiny Drben,

Více

Media Kit skupina MAGAZINE.CZ

Media Kit skupina MAGAZINE.CZ Media Kit skupina MAGAZINE.CZ 2016 Olomouc magazine Reality Olomouc magazine.cz photomagazine.cz realityolomouc.cz tituly vydávané skupinou MAGAZINE.cz jsou o stylovém životě, exkluzívních rozhovorech,

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Registrace... 2 1.1. Základní údaje... 3 1.2. Informace o zařízení... 4 1.3. Fotografie... 4 1.4. Platba a podmínky... 5 1.5. Smlouva... 6 2. Přihlášení do

Více

Ceník vložené reklamy a technická specifikace inzerce v katalogu nových a ojetých vozidel CarPress

Ceník vložené reklamy a technická specifikace inzerce v katalogu nových a ojetých vozidel CarPress Ceník vložené reklamy a technická specifikace inzerce v katalogu nových a ojetých vozidel CarPress MIMOŘÁDNÉ NABÍDKY:!!! CarPress + SPORT 5 (tento komplet se slevou 50%, více na straně 4)!!! AKCE -50%

Více

Internetový portál Elektrotechnika 3. školení

Internetový portál Elektrotechnika 3. školení Internetový portál Elektrotechnika 3. školení Tento projekt je spolufinancovaný Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky č. CZ.1.07/1.3.09/01.0021, D/0059/2009/ŘDP 1 Opakování Editor

Více

OBECNÉ PODMÍNKY PRO REKLAMNÍ BANNERY

OBECNÉ PODMÍNKY PRO REKLAMNÍ BANNERY 1 OBECNÉ PODMÍNKY PRO REKLAMNÍ BANNERY Následující obecná pravidla mají za cíl zjednodušit celý proces schválení a nasazení formátů do reklamního systému. Případné výjimky a řešení speciálních reklamních

Více

2. Technické požadavky k úpravě materiálů pro umístění ve 2GIS

2. Technické požadavky k úpravě materiálů pro umístění ve 2GIS 2. Technické požadavky k úpravě materiálů pro umístění ve 2GIS Typ umísťované informace Banner v rubrice s možností připojení ke všem rubrikám organizace a změny RM pro každou rubriku Mikrokomentář v rubrice

Více

Ceník online inzerce IDG Czech, platný od ledna 2010 Businessworld.cz

Ceník online inzerce IDG Czech, platný od ledna 2010 Businessworld.cz Ceník online inzerce IDG Czech, platný od ledna 2010 Businessworld.cz Leaderboard 745x100 px 11 000 Kč 9 000 2 000 MPU 336x280 px 12 000 Kč 9 000 2 000 Big Square 300x300 px 10 000 Kč 9 000 2 000 Skyscraper

Více

PŘÍRUČKA PRO REDAKTORY UNIVERZITY PARDUBICE

PŘÍRUČKA PRO REDAKTORY UNIVERZITY PARDUBICE CMS Aladin CMS Aladin je modulární a otevřený publikační systém pro jednoduchou a uživatelsky přívětivou správu webových stránek. PŘÍRUČKA PRO REDAKTORY UNIVERZITY PARDUBICE VERZE 3.0 ZÁŘÍ 2012 Obsah CMS

Více

Aktualizační systém Progres

Aktualizační systém Progres Aktualizační systém Progres Obecně o systému Celý obsah webu se skládá z článků, fotogalerii, novinek, systémových bloků atd., které jsou vždy vloženy do nějaké rubriky položky v menu, podmenu, přip. mimo

Více

ÚVOD 3 SEZNÁMENÍ SE SYSTÉMEM 4

ÚVOD 3 SEZNÁMENÍ SE SYSTÉMEM 4 ÚVOD 3 SEZNÁMENÍ SE SYSTÉMEM 4 JEDNODUCHÉ PŘIHLÁŠENÍ 4 ADMINISTRAČNÍ PROSTŘEDÍ 5 PŘEPÍNÁNÍ JAZYKOVÉ VERZE 5 POLOŽKY HORNÍHO MENU 5 DOPLŇKOVÉ POLOŽKY MENU: 6 STROM SE STRÁNKAMI, RUBRIKAMI A ČLÁNKY 7 TITULNÍ

Více

Reklama na portálu Jídelny.cz

Reklama na portálu Jídelny.cz Reklama na portálu Jídelny.cz 081 Logo sponzora portálu 120 x 60 px 091 Horní banner 728 x 90 px 092 Spodní banner 728 x 90 px Logo sponzora portálu na stránkách Jídelny.cz Na stránky umístíme Vaše logo

Více

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce O portálu Návštěvnost Portál Plastickachirurgie.info nabízí kompletní informace z oblasti estetické medicíny. Je koncipován jako edukativní a kontaktní portál pro pacienty, kteří zde naleznou odborné informace

Více

Technicke podmí nky reklamní ch forma tů internetove reklamy na webech zastůpovany ch spolec ností MEDIA CLUB, s.r.o.

Technicke podmí nky reklamní ch forma tů internetove reklamy na webech zastůpovany ch spolec ností MEDIA CLUB, s.r.o. Technicke podmí nky reklamní ch forma tů internetove reklamy na webech zastůpovany ch spolec ností MEDIA CLUB, s.r.o. 1 Obsah Obecná pravidla... 2 Video reklama... 3 Videospot... 3 Overlay... 4 Overlay

Více

Průvodce webovou aplikací NewtonOne

Průvodce webovou aplikací NewtonOne Průvodce webovou aplikací NewtonOne NEWTON Media, a. s. Na Pankráci 1683/127 140 00 Praha 4 T: +420 225 540 201 obchodni@newtonmedia.cz www.newtonmedia.cz NEWTON Media, a. s. Průvodce aplikací NewtonOne

Více

Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz

Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz 1. Představení portálu Cestykrajem.cz jsou užitečný on-line průvodce pro všechny tuzemské i zahraniční turisty se silnou propagací a viditelnou reklamou.

Více

Reklama na portálu Jídelny.cz

Reklama na portálu Jídelny.cz Reklama na portálu Jídelny.cz 081 Logo sponzora portálu 120 x 60 px 091 Horní banner 728 x 90 px 092 Spodní banner 728 x 90 px Logo sponzora portálu na stránkách Jídelny.cz Na stránky umístíme Vaše logo

Více

Zviditelněte svou značku a získejte více zákazníků MOŽNOSTI PREZENTACE NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Zviditelněte svou značku a získejte více zákazníků MOŽNOSTI PREZENTACE NA PORTÁLU SVATBA.CZ Zviditelněte svou značku a získejte více zákazníků MOŽNOSTI PREZENTACE NA PORTÁLU SVATBA.CZ NABÍDKA REKLAMNÍHO PROSTORU NEOČEKÁVANÝ PŘÍSTUP Portál Svatba.cz vyniká především v přístupu ke svému inzerentovi.

Více

Jednoduchý návod na základní obsluhu Prestashopu 1.6:

Jednoduchý návod na základní obsluhu Prestashopu 1.6: Jednoduchý návod na základní obsluhu Prestashopu 1.6: Správa objednávek Když přijde objednávka, systém automaticky zasílá email provozovateli eshopu a zákazníkovi. Seznam objednávek je zde: Vedle každé

Více

Strategie ochrany před negativními dopady povodní a erozními jevy přírodě blízkými opatřeními v České republice

Strategie ochrany před negativními dopady povodní a erozními jevy přírodě blízkými opatřeními v České republice Strategie ochrany před negativními dopady povodní a erozními jevy přírodě blízkými opatřeními v České republice Návod k prezentačnímu mapovému portálu Obsah: 1. Úvod... 3 2. Obecná část mapového portálu...

Více

Reklama na serveru Říčansko.info www.ricansko.info

Reklama na serveru Říčansko.info www.ricansko.info Reklama na serveru Říčansko.info www.ricansko.info Znázornění reklamních pozic na zmenšeném modelu stránky: Rozměry dané reklamní pozice jsou uvedeny v pixelech. Ceny jsou uvedeny na další stránce tohoto

Více

Logo sponzora portálu na stránkách Jídelny.cz 4 Reklama v podobě banneru 4 Sponzoring článků 4 Odkaz na vlastní www stránku v sekci dodavatelů 5

Logo sponzora portálu na stránkách Jídelny.cz 4 Reklama v podobě banneru 4 Sponzoring článků 4 Odkaz na vlastní www stránku v sekci dodavatelů 5 Ceník V.03122018 Obsah: Reklama na portálu Jídelny.cz 3 Logo sponzora portálu na stránkách Jídelny.cz 4 Reklama v podobě banneru 4 Sponzoring článků 4 Odkaz na vlastní www stránku v sekci dodavatelů 5

Více

Frekvence 1. Responzivní web reálných uživatelů/ měsíčně pageviews/ měsíčně 55 % přístupů z mobile platformy

Frekvence 1. Responzivní web reálných uživatelů/ měsíčně pageviews/ měsíčně 55 % přístupů z mobile platformy Frekvence 1 Responzivní web 300 000 reálných uživatelů/ měsíčně 2 000 000 pageviews/ měsíčně 55 % přístupů z mobile platformy Aplikace 110 000 stažení a 7 000 aktivních uživatelů/ měsíčně Newsletter 7

Více

Všechna zařízení. Jedna síť. Branding. media kit

Všechna zařízení. Jedna síť. Branding. media kit Všechna zařízení. Jedna síť. Branding media kit 100% Největší bannerový formát Téměř 100% viditelnost Univerzální kreativa pro všechny weby Podpora Rich Media Popis formátu Programa cké obrandování webové

Více

Produktový list. Mobilní reklama

Produktový list. Mobilní reklama Produktový list Mobilní reklama O službě Seznam na mobil je projekt, který zpřístupňuje oblíbené služby Seznam.cz v mobilních zařízeních. K dispozici je aktuálně celkem 23 mobilních služeb, které uživatelé

Více

Uživatelský manuál Radekce-Online.cz

Uživatelský manuál Radekce-Online.cz Uživatelský manuál Radekce-Online.cz (revize 06/2011) V prvním kroku třeba vstoupit do administrace na adrese www.redakce-online.cz kterou naleznete na záložce Administrace / Vstup do Administrace, pro

Více

Zadání grafického designu Trh poptávek

Zadání grafického designu Trh poptávek 2012 Zadání grafického designu Trh poptávek Dokument obsahuje shrnutí cílů webu Trh poptávek a požadavky na grafický design Zelinka Josef LogisCom s.r.o 1.1.2012 Obsah 1. Cíle dokumentu... 2 2. Cíle webu...

Více

Sanoma Online. přehled produktů září 2012

Sanoma Online. přehled produktů září 2012 Sanoma Online přehled produktů září 2012 kafe.cz Komunitní ženský web (kavárna), kam ženy chodí diskutovat, sdělovat své starosti a radosti. Cílová skupina: ženy 25-45 let Relaunch webu: září 2011» Kafe.cz

Více

Obsah Úvod 4. TF Wmake 1.5

Obsah Úvod 4. TF Wmake 1.5 Obsah Úvod 4 Struktura systému 5 Uživatelské role 6 Přihlášení do systému 7 Úvodní stránka 8 enu redaktora 9 enu autora 9 azyky 0 Odhlášení ze systému 0 Nastavení Bloky Editace bloku Přidání nového bloku

Více

Specifikace standardních reklamních formátů na serverech idnes.cz a Lidovky.cz

Specifikace standardních reklamních formátů na serverech idnes.cz a Lidovky.cz Obsah Obecná pravidla pro výrobu bannerů 2 Pravidla pro použití externích kódů 3 Rozměry a datové velikosti standardních formátů 4 FLASH banner 5 RollOut banner (ilayer) 6 StickyAd / PopUp (OverLayer)

Více

Vítejte v aplikaci Objednejse-online.

Vítejte v aplikaci Objednejse-online. Vítejte v aplikaci Objednejse-online. 1. První přihlášení do aplikace Objednejse-online 2. Můj účet 2.1 osobní údaje 2.2 Moje rezervace 2.2.1 Detail rezervace 2.2.2 Řazení rezervací 2.3 Moje stránka 3.

Více

Šablona KRYPTON. Slidery na úvodní straně. kompletní návod pro obsluhu všech nově přidaných funkcí

Šablona KRYPTON. Slidery na úvodní straně. kompletní návod pro obsluhu všech nově přidaných funkcí Šablona KRYPTON kompletní návod pro obsluhu všech nově přidaných funkcí Slidery na úvodní straně Na úvodní stranu eshopu lze umístit 3 typy sliderů : Obrázkový slider Produktový slider Video slider 1.

Více

CENÍK INZERCE Platný od

CENÍK INZERCE Platný od CENÍK INZERCE Platný od 1. 7. 2019 ZPRAVODAJSKÝ PORTÁL Jsem největším online zpravodajským portálem v libereckém kraji a mám přesah i mimo region. Patřím do rodiny Drben, které tvoří projekt Drbna.cz.

Více

CENÍK INZERCE Platný od

CENÍK INZERCE Platný od CENÍK INZERCE Platný od 1. 2. 2019 ZPRAVODAJSKÝ PORTÁL Jsem největším online zpravodajským portálem v jihočeském kraji a mám přesah i mimo region. Patřím do rodiny Drben, které tvoří projekt Drbna.cz.

Více

a jsme doma Vydavatelství Media Concept s.r.o. představuje časopisy a weby

a jsme doma Vydavatelství Media Concept s.r.o. představuje časopisy a weby Vydavatelství Media Concept s.r.o. představuje časopisy a weby a jsme doma Časopisy, vycházející v souhrnném nákladu 80 000 výtisků, zasahuji katastry měst, příměstských částí a obcí a vybraných okolních

Více

WORD 2007 grafický manuál

WORD 2007 grafický manuál TLAČÍTKO OFFICE dříve známo jako nabídka Soubor umožňuje práci se souborem (otevřít nový nebo existující, uložit, vytisknou, odeslat, zavřít program, ) Mimo jiné zobrazuje názvy posledních otevřených dokumentů

Více

CENÍK INZERCE Platný od

CENÍK INZERCE Platný od CENÍK INZERCE Platný od 1. 7. 2019 ZPRAVODAJSKÝ PORTÁL Jsem největším online zpravodajským portálem v jihočeském kraji a mám přesah i mimo region. Patřím do rodiny Drben, které tvoří projekt Drbna.cz.

Více