Přenosná odvodňovací čerpadla DW

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Přenosná odvodňovací čerpadla DW"

Transkript

1 GRUNDFOS odpadní voda Přenosná odvodňovací čerpadla DW

2 Moderní účinná odvodňovací čerpadla Grundfos nabízí kompletní typovou řadu vysoce účinných odvodňovacích čerpadel, která se vyrábějí na bázi nejmodernějších technologických poznatků. Tato typová řada obsahuje čerpadla spadající do výkonového rozsahu 0,8 kw až 20 kw s průtokem 100 l/s. Vyžadujeme od svých čerpadel více, než od nich budete vyžadovat vy Nároky na přenosná odvodňovací čerpadla bývají vysoké, avšak požadavky, které klademe na naše čerpadla my, jsou ještě vyšší. K výrobě odvodňovacích čerpadel Grundfos DW používáme ty nejodolnější materiály. Každá jednotlivá součást je podrobena přísným zkouškám a je podle možnosti vylepšována tak, aby v kontextu celého čerpadla vykazovala v každém detailu ty nejlepší parametry. Unikátní výhody pro uživatele Odvodňovací čerpadla Grundfos DW jsou částí našeho komplexního výrobního programu čerpadel pro dopravu odpadních a splaškových vod. Stejně jako jiné produkty čerpací techniky Grundfos přinášejí i odvodňovací čerpadla Grundfos DW zákazníkům jedinečné výhody. Tato čerpadla tak představují přirozenou volbu pro technická řešení vyžadující čerpání surové vody - ať již na staveništích, z důlních jam, z výkopů, ze zatopených suterénních prostor apod. > Dlouhá životnost Všechny komponenty odvodňovacích čerpadel Grundfos DW jsou vyrobeny z prvotřídních nekorodujících materiálů. > Univerzální použití Odvodňovací čerpadla Grundfos DW jsou vhodná pro celou řadu různých provozních aplikací. > Provozní spolehlivost Odvodňovací čerpadla Grundfos DW jsou navržena pro každodenní provoz v těch nejnáročnějších provozních podmínkách. > Snadná údržba Komponenty podléhající opotřebení lze snadno vyměnit, přičemž nejsou zapotřebí žádné speciální nástroje. > Snadná manipulace Kompaktní konstrukce v kombinaci s výtlačným hrdlem vhodným pro rychlé připojení čerpadla je základním faktorem pro jeho snadnou přepravu a prakticky okamžité uvedení do provozu.

3 Vyspělá technologie vestavěná do čerpadel vyjímečné konstrukční řady Čerpadla řady DW jsou stavěna pro delší provozní životnost, než jakou mají klasická odvodňovací čerpadla. Základ pro delší životnost těchto čerpadel je položen již při výrobě, kde se extenzivně používají vysoce jakostní konstrukční materiály jako např. chromová ocel, nitrilová pryž, karbid křemíku (SiC/SiC) a hliníková slitina. Různé vestavěné ochranné prvky minimalizují možnost poškození motoru čerpadla přehřátím a integrovaný hladinový spínač (volitelné příslušenství) monitoruje hladinu vody a zapíná a vypíná čerpadlo. Výkonový rozsah Umějí víc... Čerpadla Grundfos DW mohou čerpat vodu obsahující vydírající mechanické nečistoty, jako např. písek, částečky jílu, třísky z vrtání a jiné potenciálně nebezpečné materiály, které se vyskytují na skalním podloží, na staveništích nebo v důlních šachtách. Čerpadla Grundfos DW jsou vhodná pro použití prakticky ve všech oblastech čerpání, např. na níže uvedených pracovištích : > Tunely > Doly > Kamenolomy > Štěrkoviště > Ocelárny > Rybníky > Staveniště Komponenty odolné vůči opotřebení K zajištění ochrany proti vydírajícím částicím obsaženým v čerpané kapalině má oběžné kolo čerpadla pryžové obložení. Jestliže je již difuzor čerpadla opotřeben, lze jeho polohu vůči oběžnému kolu snadno upravit pomocí rozpěrných šroubů. Toto opatření dává možnost zachovat i nadále vysoké provozní parametry čerpadla. Vnitřek chladicího pláště čerpadla je vyložen ochrannou pryžovou výstelkou. Optimální výkon a snadná manipulace Čerpadla Grundfos DW jsou navržena tak, aby u nich byly minimální prostoje. U těchto čerpadel lze provést rychlou a snadnou výměnu komponentů. Díky stavitelnému difuzoru je možno po dlouhou dobu zachovat optimální výkonové parametry čerpadla. Mnohé komponenty jsou vzájemně zaměnitelné ve více modelech čerpadel, což usnadňuje provádění údržby a dává větší jistotu, že právě potřebná součást bude vždy na skladě.

4 Díky propracovaným detailům......představ Čerpadla Grundfos DW jsou navržena s přihlédnutím i k těm nejmenším detailům, což jim zajišťuje optimální výkonové parametry a roky bezproblémového provozu. Pogumovaná rukojeť Odvzdušňovací ventil pro vodní komoru Vestavěný přepínač ZAP/VYP pro automatický provozní režim start/stop (A) nebo pro režim nepřetržitého provozu (B) Elektrody pro monitorování hladiny vody ve spínací komoře čerpadla pro automatický provoz čerpadla. Ovládací napětí 24 V. Bez pohyblivých součástí pro signalizaci start/stop. Stator má třídu izolace F (155 C). Zabudovaný termospínač jako motorová ochrana. Motor se zastaví ještě před tím, než by mohlo dojít k poškození systému v důsledku přehřátí. Těsně lícovaná zadní příložka oběžného kola z nitrilové pryže odolné vůči opotřebení.

5 ují čerpadla řady DW špičkové výrobky ve svém oboru Elektrické řídící funkce jsou integrovány v systému přímého spouštění i spouštění hvězda-trojúhelník. Znamená to, že k řízení čerpadla je nutný pouze jeden kabel. Speciální těleso statoru, plášť a horní víko čerpadla z hliníkové slitiny vyznačující se nízkou hmotností a odolností proti nárazům. Výměnná výstelka z nitrilové pryže odolné vůči opotřebení. Je umístěna v místech, kde je rychlost proudění vody nejvyšší. Kuličková ložiska pro těžký provoz s trvalou tukovou náplní. Dvojitý systém těsnění hřídele s olejovou mezikomorou. Primární ucpávkové těsnění se styčnými těsnicími plochami SiC/SiC. Polootevřené oběžné kolo z korozivzdorné oceli (550 HB) odolné vůči opotřebení. Difuzor z tuhé nitrilové pryže odolné vůči opotřebení. Je snadno výměnný a nastavitelný tak, aby byly zachovány optimální výkonové parametry po celou dobu životnosti čerpadla.

6 Čerpadla Grundfos řady DW Čerpadla Grundfos DW jsou přenosná ponorná čerpadla s vertikálním výtlačným hrdlem. Jsou navržena pro provozní podmínky typické pro staveniště, výkopy a těžební průmysl, kde čerpaná kapalina mnohdy obsahuje písek, třísky z vrtání a podobné vydírající příměsi. Vhodnost čerpadel pro shora uvedené provozní podmínky je dána jejich prvotřídním materiálovým provedením. Všechna čerpadla mohou být dodána také včetně automatického hladinového řídícího systému. (Charakteristické křivky Q/H dle ISO 9906, příloha A) DW jednofázové provedení Motor: 0,8 kw, 2800 ot/min Max. příkon: 1,3 kw Výtlak: R 2 nebo 2 Hmotnost: 13 kg (bez přívodního kabelu) DW trojfázové provedení Motor: 0,8 kw, 2800 ot/min Max. příkon: 1,3 kw Výtlak: R 2 nebo 2 Hmotnost: 13 kg (bez přívodního kabelu) (včetně pláště čerpadla z PP) DW jednofázové provedení Motor: 0,7 kw, 2800 ot/min. Max. příkon: 0,9 kw Výtlak: R 2 nebo 2 Hmotnost: 18 kg (bez přívodního kabelu) DW trojfázové provedení Motor: 0,9 kw, 2800 ot/min. Max. příkon: 1,3 kw Výtlak: R 2 nebo 2 Hmotnost: 18 kg (bez přívodního kabelu) DW trojfázové provedení Motor: 2,7 kw, 2800 ot/min. Max. příkon: 3,4 kw Výtlak: R 2 1/2 nebo 2 1/2 Hmotnost: 33 kg (bez přívodního kabelu)

7 DW trojfázové provedení Motor: 3,9 kw, 2800 ot/min. Max. příkon: 5,7 kw Výtlak: R 2 1/2 nebo 2 1/2 Hmotnost: 38 kg (bez přívodního kabelu) DW trojfázové provedení Motor: 3,9 kw, 2800 ot/min. Max. příkon: 4,8 kw Výtlak: R 4 nebo 4 Hmotnost: 38 kg (bez přívodního kabelu) DW H - trojfázové provedení Motor: 6,6 kw, 2800 ot/min. Max. příkon: 6,5 kw Výtlak: R 4 nebo 4 Hmotnost: 51 kg (bez přívodního kabelu) DW trojfázové provedení Motor: 6,6 kw, 2800 ot/min. Max. příkon: 7,8 kw Výtlak: R 4 nebo 4 Hmotnost: 51 kg (bez přívodního kabelu) DW H - trojfázové provedení Motor: 11 kw, 2800 ot/min. Max. příkon: 12,8 kw Výtlak: R 4 nebo 4 Hmotnost: 110 kg (bez přívodního kabelu) DW trojfázové provedení Motor: 11 kw, 2800 ot/min. Max. příkon: 15 kw Výtlak: R 6 nebo 6 Hmotnost: 110 kg (bez přívodního kabelu DW trojfázové provedení Motor: 20 kw, 2800 ot/min. Max. příkon: 23,0 kw Výtlak: R 4 nebo 4 Hmotnost: 148 kg (bez přívodního kabelu) DW trojfázové provedení Motor: 20 kw, 2800 ot/min. Max. příkon: 25,5 kw Výtlak: R 6 nebo 6 Hmotnost: 148 kg (bez přívodního kabelu)

8 Technické údaje a rozměry Typ čerpadla Maximální instalační hloubka Max. Q [l/s] Max. H Olej Hmot. Čerpadla s pláštěm z PP Čerpadla v jednofázovém provedení Čerpadla v trojfázovém provedení 9,6 9,6 22,5 22,5 26,2 26,2 46,6 46,6 31,6 31,6 46,6 46,6 26,2 26, ,6 31,6 104,1 104,1 * S hladinovou přípojkou 3 Maximální instalační hloubka 7,5 7,5 Max. Q [l/s] ,8 10,8 10,8 10, Rozměrový náčrt Typový klíč Příklad Typová řada Jmenovitý průměr výtlačného hrdla Výkon P 2 /100 (W) Provoz: A = provoz s automatickým řízením od hladiny = ruční provoz Verze: 1 = jednofázové provedení 3 = trojfázové provedení H = pro vysokou dopravní výšku

9 Materiálová specifikace Popis Materiál Č.mat. DIN ASTM/AISI Těleso statoru Plášť čerpadla Výtlak Horní víko Pro všechny modely*: odlitky z Al * čerpadlo DW má plášť z PP 1712:GA15: 10Mg ASTM B26SG 100a Motorový kabel 20 metrů, H07RN-F Oběžné kolo Korozivzdorná ocel (NiCr) 550 HB Hřídel Korozivzdorná ocel 1.01 Ložiska DW až DW : dvě jednořadá kuličková ložiska pro těžký provoz s trvalou mazací náplní DW až DW (11 a 20 kw): kuličková ložiska pro těžký provoz s trvalou mazací náplní spodní ložisko je dvouřadé kuličkové, horní ložisko je jednořadé kuličkové Hřídelové ucpávky DW s pláštěm z PP: pouzdro ucpávky obsahující na obou koncích tuk a manžetovou ucpávku DW až DW s pláštěm z PP: mechanická ucpávka v kombinaci s manžetovou ucpávkou primární ucpávka: mechanická ucpávka karbid křemíku / karbid křemíku (SiC / SiC) sekundární ucpávka: manžetová ucpávka DW až DW (11 a 20 kw): primární ucpávka: karbid křemíku / karbid křemíku (SiC / SiC) sekundární ucpávka: grafit / oxid hliníku Spodní deska a sací koš DW.50.08: PP Všechny ostatní modely: korozivzdorná ocel Opotřebitelné části Nitrilová pryž Šrouby Korozivzdorná ocel Čerpané kapaliny Čerpadla Grundfos DW jsou navržena speciálně pro čerpání špinavé vody s vysokým obsahem vydírajících příměsí jako písku, třísek z vrtání a podobných abrazivních nečistot. Hodnota ph: 5 až 8 Teplota: 0 C až 40 C Max. hustota: 1100 kg/m 3. Motor Dvoupólové motory pro napájecí napětí s kmitočtem 50 Hz s napěťovou tolerancí ±10%. Všechna čerpadla Grundfos DW jsou vybavena nadproudovou ochranou v podobě termospínačů vestavěných do statorového vinutí motoru. Tyto termospínače zajistí přerušení obvodu při teplotě 130 C. Třída krytí: IP 68 Třída izolace: F (155 C)

10 Typy čerpadel a objednací čísla Všechna čerpadla se standardně dodávají včetně 20 metrů přívodního elektrického kabelu. Jiné délky kabelů na objednávku. Poznámka: Čerpadla bez integrovaného motorového spouštěče pro přímé spouštění nebo pro spouštění hvězda-trojúhelník musejí být připojena k externí ovládací skříňce obsahující nadproudovou a ochranu motoru proti přetížení. Čerpadla s hliníkovým pláštěm Elektrické připojení Připojení výtlaku Typ čerpadla Napětí [V] Spouštění Bez kabelové zástrčky Kabelová zástrčka Schuko Motorový spouštěč Připraveno pro externí řídící jednotku Hadicová přípojka Závitová přípojka Polovina spojky Storz Objednací číslo Čerpadla v jednofázovém provedení Čerpadla v trojfázovém provedení Čerpadla s pláštěm z PP Čerpadla v jednofázovém provedení Čerpadla v trojfázovém provedení * S motorovou ochranou, kabelovou vidlicí CEE, zkoušečkou sledu fází a fázovým invertorem. 10

11 11

12 Příslušenství Příslušenství Pol. Popis Rozměry Řetěz se závěsným okem - pozinkovaný Typ čerpadla Objednací číslo Protikus spojky Storz Zástrčka pro připojení 10 m výtlačné včetně spojek Storz 20 m výtlačné včetně spojek Storz Pouzdro pro připojení potrubí Šroubení Zpětný kulový ventil, litina Šroub se šestihrannou hlavou Uzavírací ventil, mosaz Závitová příruba Těsnění, šrouby a matice 4 kusy M 16 x 65 mm DN 65 8 kusů M 16 x 65 mm DN 80 8 kusů M 16 x 65 mm DN kusů M 20 x 75 mm DN

13 Příslušenství Pol. Popis Rozměry Typ čerpadla Objednací číslo Zpětný kulový ventil, litina Uzavírací ventil, litina Souprava pro připojení čerpadla. Přípojky pro dvě nebo více čerpadel DW v sériovém zapojení Souprava pro provoz čerpadla při nízké hladině Zástrčka Schuko Kabelová vidlice CEE s fázovým invertorem a spínačem ZAP/VYP 13

14 Automatické řízení od hladiny Čerpadla Grundfos DW mají zabudovaný vysoce spolehlivý a účinný systém pro automatické řízení od hladiny, který slouží k ovládání čerpadla podle kolísající hladiny čerpané kapaliny. Provozní připravenost / zapnutí čerpadla V případě nízké hladiny vody se čerpadlo vybavené systémem pro automatické řízení od hladiny bude po zapnutí přívodu napájecího napětí nacházet ve stavu provozní připravenosti. Jestliže se hladina vody zvýší, vzduch z elektrodové spínací komory unikne a komora se naplní vodou. Jakmile se voda dostane do styku s dolní a horní elektrodou umístěnou ve spínací komoře, dojde k uzavření elektrického obvodu a čerpadlo se uvede do provozu. Čerpání vody Provoz čerpadla bude mít za následek pokles hladiny vody, avšak v důsledku působení tlaku vody uvnitř čerpadla se pryžový element ve vzduchovém ventilu roztáhne a uzavře ventil. Tím se ve spínací komoře udržuje vysoká hladiny vody a čerpadlo tak stále pracuje. Vypnutí čerpadla Jakmile vnější hladina vody klesne pod úroveň sacího koše, začne čerpadlo nasávat vzduch. Vzduch se tak přes pryžový vzduchový ventil dostane do spínací komory, avšak pokud bude voda ve styku s dolní elektrodou, bude čerpadlo stále ještě v provozu. Jestliže hladina vody ve spínací komoře klesne pod úroveň dolní elektrody, elektrický obvod se přeruší a čerpadlo se zastaví. Provoz čerpadla při velmi nízké hladině na sání - další významná výhoda Použití čerpadla DW A1 přináší další významnou výhodu. Speciální sací ventil, který se dodává jako příslušenství, umožňuje čerpadlu nasávat vodu prakticky z úrovně dna sací jímky, popř. podlahy. 14

15 Grundfos v České a Slovenské republice Opava Šaľa í 15

16 Naším krédem je odpovědnost Toto krédo naplňujeme myšlením dopředu Podstatou myšlení dopředu jsou inovace Firma se solidním přístupem k věci Znalosti Sdílení poznatků, zkušeností a odborná kvalifikace - to bude vždy naším hnacím motorem na cestě vpřed. Inovace Vzájemnou kombinací nejlepších technologií s moderním způsobem myšlení budeme neustále zdokonalovat naše čerpadla, systémy, služby a celkovou úroveň veškeré naší činnosti. Technická řešení Jsme nejkomplexnějším dodavatelem na trhu čerpací techniky - to je dáno naším kompletním výrobním programem, díky němuž můžeme vždy dodat zařízení k řešení všech myslitelných problémů spojených s vodou. GCZ - 10/2006

GRUNDFOS ODPADNÍ VODA. Ponorná čerpadla na neupravené a odpadní vody 1.65-29 kw řady S

GRUNDFOS ODPADNÍ VODA. Ponorná čerpadla na neupravené a odpadní vody 1.65-29 kw řady S GRUNDFOS ODPADNÍ VODA Ponorná čerpadla na neupravené a odpadní vody 1.65-29 kw řady S 25 Grundfos Výkonná čerpadla pro čerpání nepředčištěných surových komunálních odpadních vod Grundfos nabízí kompletní

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Kompaktní domácí vodárna 50 Hz

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Kompaktní domácí vodárna 50 Hz TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS Kompaktní domácí vodárna 50 Hz Obsah Všeobecné údaje Použití 3 Typový klíč 3 Čerpané kapaliny 3 Provozní podmínky 3 Technické údaje 3 Vlastnosti a přínosy 3 Ovládací panel 4

Více

Small system. Big solution.

Small system. Big solution. GRUNDFOS multilift Small system. Big solution. Malé systémy - skvělá Grundfos Liftingřešení Stations Čerpací stanice Grundfos Multilift Centrální odvádění odpadních vod - žádný problém pro čerpací stanici

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS SP A, SP. Ponorná čerpadla, motory a příslušenství. 50 Hz

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS SP A, SP. Ponorná čerpadla, motory a příslušenství. 50 Hz TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS Ponorná čerpadla, motory a příslušenství 5 Hz Obsah Ponorná čerpadla Obecné údaje strana Provozní rozsah 3 Použití 4 Typový klíč 4 Čerpaná média 4 Podmínky charakteristik 4 Provozní

Více

WQZ. WQZ Ponorné kalové čerpadlo určeno pro míchání a současné čerpaní

WQZ. WQZ Ponorné kalové čerpadlo určeno pro míchání a současné čerpaní WQZ WQZ Ponorné kalové čerpadlo určeno pro míchání a současné čerpaní ÚČEL Hlavní oblastí použití čerpadla WQZ jsou komunální-splaškové odpadní vody, kaly, průmyslové odpadní vody, nemocnice, doly, dešťové

Více

Technický katalog Grundfos. Série 100 Oběhová a cirkulační čerpadla 50 Hz

Technický katalog Grundfos. Série 100 Oběhová a cirkulační čerpadla 50 Hz Technický katalog Grundfos Série 100 Oběhová a cirkulační čerpadla 0 Hz Obecné informace Série 100 Výkonový rozsah p [kpa] 60 H [m] 6 GRUNDFOS ALPHA2 0 40 4 30 3 20 2 ALPHA2 XX-60 10 1 ALPHA2 XX-40 0 0

Více

Kaskádní zapojení. Materiálové provedení Hlavní díly čerpadla jsou v těchto materiálových jakostech:

Kaskádní zapojení. Materiálové provedení Hlavní díly čerpadla jsou v těchto materiálových jakostech: Použití Ponorná kalová čerpadla GFBU jsou určena pro čerpání odpad ních vod, fekálií a surových kalů, obsahujících neabrazivní pev né části, drobné kusovité a vláknité látky, jako je papír, hadry, obvazy,

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Multilift. Čerpací stanice. 50 Hz

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Multilift. Čerpací stanice. 50 Hz TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS Čerpací stanice 50 Hz Obsah 1. Přehled výrobků 3, čerpací stanice s jedním čerpadlem 3, čerpací stanice s dvěma čerpadly 3, velké čerpací stanice 4 Použití 5 Osvědčení 5 Funkce

Více

odstředivá typizovaná čerpadla model N

odstředivá typizovaná čerpadla model N Všeobecně Typizovaná čerpadla typové řady N jsou určena pro použití v chemickém průmyslu. Jsou běžně nasávací, jednostupňová, odstředivá, mají horizontální konstrukční uspořádání a jsou vyrobená z umělých

Více

Pozice Počet Popis Cena položky

Pozice Počet Popis Cena položky Pozice Počet Popis Cena položky 1 MQ 345 AOA BVBP Na vyžádání Výrobní č.: 96515415 Kompletní jednotka Čerpací stanice MQ je kompaktní jednotka, která obsahuje čerpadlo, motor, membránovou tlakovou nádobu,

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 NK 32-160.1/155 A2-F-A-E-BAQE. Výrobní č.: 96626910

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 NK 32-160.1/155 A2-F-A-E-BAQE. Výrobní č.: 96626910 Pozice Počet Popis 1 NK 3-16.1/155 A-F-A-E-BAQE Výrobní č.: 966691 Nesamonasávací jednostupňové odstředivé čerpadlo dle EN 19-. Čerpadlo je navrženo pro čerpání řídkých, čistých nebo mírně znečištěných

Více

Čerpací stanice pro tlakovou. kanalizaci

Čerpací stanice pro tlakovou. kanalizaci Čerpací stanice pro tlakovou kanalizaci POPIS: Čerpací stanice slouží pro přečerpávání odpadních vod z domácností, hotelů, rekreačních objektů, částí obcí či celých obcí a měst a to do tlakové kanalizace.

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Grundfos COMFORT. Cirkulační čerpadla 50 Hz 5.1

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Grundfos COMFORT. Cirkulační čerpadla 50 Hz 5.1 TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS Grundfos COMFORT 5.1 Cirkulační čerpadla 50 Hz Obsah Obecné informace strana Použití 3 Typové označování 3 Další typy cirkulačních čerpadel 3 Čerpané kapaliny 4 Okolní teplota

Více

Katalog vertikálních čerpadel série T

Katalog vertikálních čerpadel série T Verze 10/12/04 Katalog vertikálních čerpadel série T Popis řady čerpadel Křivky T200 Použití : povrchové úpravy, přečerpávání, míchání produktů, chemikálie, kosmetika, metalurgie. T070 T101 Vlastnosti

Více

Ř ADA S CELONEREZOVÁ PONORNÁ ČERPADLA

Ř ADA S CELONEREZOVÁ PONORNÁ ČERPADLA Ř ADA S CELONEREZOVÁ PONORNÁ ČERPADLA VÝKON:.4 7.5 [kw] MAX. DOPRAVNÍVÝŠ KA: 42 [m] MAX. PRŮ TOK: [m /hod] n ZNAČENÍČERPADEL Příklad 1: S S - 2 1 A F Celonerezový typ Příklad 2: S F - 5 A U F Celonerezový

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 NK 32-200.1/175 A2-F-A-E-BAQE. Výrobní č.: 96594488

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 NK 32-200.1/175 A2-F-A-E-BAQE. Výrobní č.: 96594488 Pozice Počet Popis 1 NK 32-2.1/175 A2-F-A-E-BAQE Výrobní č.: 96594488 Nesamonasávací jednostupňové odstředivé čerpadlo dle EN 192-2. Čerpadlo je navrženo pro čerpání řídkých, čistých nebo mírně znečištěných

Více

Ama Porter. Ponorná kalová čerpadla. Oblasti použití. Označení. Provozní data. Typ čerpadla. Materiál. Těsnění hřídele. Pohon. Nátěr.

Ama Porter. Ponorná kalová čerpadla. Oblasti použití. Označení. Provozní data. Typ čerpadla. Materiál. Těsnění hřídele. Pohon. Nátěr. Katalogový sešit čerpadel 2539.178/3-64 Ama Porter Ponorná kalová čerpadla Oblasti použití Čerpání odpadní vody s obsahem pevných částic nebo domácího odpadu jako například vody z praček, myček, fekálií

Více

Ponorná čerpadla s plovoucí hydraulikou pro 4 vrty. Hrdlo: se závitem ISO 228 Zpětný ventil zabudován do výtlačného tělesa.

Ponorná čerpadla s plovoucí hydraulikou pro 4 vrty. Hrdlo: se závitem ISO 228 Zpětný ventil zabudován do výtlačného tělesa. Ponorná čerpadla s plovoucí hydraulikou pro 4 vrty Konstrukce Ponorná čerpadla s radiálním plovoucím oběžným kolem a přední třecí deskou určená pro 4 vrty (DN 100), vybavená vnějším pláštěm AISI 304 z

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 MOG.09.1.2. Výrobní č.: 97901124

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 MOG.09.1.2. Výrobní č.: 97901124 Pozice Počet Popis 1 MOG.09.1.2 Výrobní č.: 97901124 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Multilift, dodávaný jako kompletní jednotka připravená pro instalaci, sestává z plně integrované

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Hydro Solo-E. Automatická tlaková stanice 4.1. 50 Hz

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Hydro Solo-E. Automatická tlaková stanice 4.1. 50 Hz TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS Automatická tlaková stanice 4.1 50 Hz Obsah Obecné informace strana Výkonový rozsah 3 4 Provozní podmínky 4 Tlak na sání 4 Typový klíč 4 Typová řada 5 Konstrukce 5 Instalace

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 Unilift KP 150 AV 1. Výrobní č.: 011H1900 Ponorné odvodňovací čerpadlo

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 Unilift KP 150 AV 1. Výrobní č.: 011H1900 Ponorné odvodňovací čerpadlo Pozice Počet Popis 1 Unilift KP 150 AV 1 Výrobní č.: 011H1900 Ponorné odvodňovací čerpadlo Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Vertikální jednostupňové ponorné čerpadlo v provedení z nerezoceli

Více

Čerpadlo se vyznačuje měkkým rozběhem a je vybaveno ochranou proti běhu nasucho, vztlaku, přepětí, podpětí, přetížení a přehřívání.

Čerpadlo se vyznačuje měkkým rozběhem a je vybaveno ochranou proti běhu nasucho, vztlaku, přepětí, podpětí, přetížení a přehřívání. Pozice Počet Popis 1 SQ 1-65 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Výrobní č.: 96524421 Článkové ponorné čerpadlo o průměru 3" určené k zásobování domácností vodou, přečerpávání kapalin

Více

Ama Porter ICS. Ponorné kalové čerpadlo 50 Hz. Oblasti použití. Označení. Provozní údaje. Provedení. Těsnění hřídele. Materiál. Motor.

Ama Porter ICS. Ponorné kalové čerpadlo 50 Hz. Oblasti použití. Označení. Provozní údaje. Provedení. Těsnění hřídele. Materiál. Motor. Katalogový sešit čerpadel 2539.1781-64 Ama Porter ICS Ponorné kalové čerpadlo 50 Hz Oblasti použití Čerpání odpadní vody s obsahem pevných částic, s obsahem fekálií, čerpání kalové vody s dlouhými vlákny

Více

IMPEA s.r.o. - e-cerpadla.cz - - - - Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: Výrobní č.: 96280966

IMPEA s.r.o. - e-cerpadla.cz - - - - Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: Výrobní č.: 96280966 IMPEA s.r.o. ecerpadla.cz Pozice Počet Popis Cena položky 1 Unilift CC 5 Na vyžádání Výrobní č.: 9628966 Čerpadla Grundfos Unilift CC jsou jednostupňová ponorná čerpadla se sací schopností až do 3 mm vodní

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: MARCOMPLET - 274 781 551 - - Výrobní č.: 013N1900 Ponorné odvodňovací čerpadlo

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: MARCOMPLET - 274 781 551 - - Výrobní č.: 013N1900 Ponorné odvodňovací čerpadlo 1 Unilift KP 350 AV 1 Na vyžádání Výrobní č.: 013N1900 Ponorné odvodňovací čerpadlo Vertikální jednostupňové ponorné čerpadlo v provedení z nerezoceli s vertikálním výtlačným hrdlem a integrovaným ponorným

Více

Výrobková řada společnosti Sibilia je rozdělena do jednotlivých sérií dle typu využití a dle výkonu:

Výrobková řada společnosti Sibilia je rozdělena do jednotlivých sérií dle typu využití a dle výkonu: PRŮMYSLOVÉ VYSAVAČE Společnost S. U. P. spol. s r. o. je výhradním dovozcem speciálních průmyslových vysavačů značky Sibilia v České a Slovenské republice. Tyto výjimečně výkonné stroje patří mezi celosvětovou

Více

Kompetence pro čerpadla v každém detailu. Toto jsou důvody, které mluví pro čerpadla Wacker Neuson. Všechna čerpadla v kostce

Kompetence pro čerpadla v každém detailu. Toto jsou důvody, které mluví pro čerpadla Wacker Neuson. Všechna čerpadla v kostce Čerpadla Toto jsou důvody, které mluví pro čerpadla Wacker Neuson. Kompetence pro čerpadla v každém detailu. 1. Čerpadla pro nejrůznější požadavky i pro ty vaše. Ať už se jedná o zaplavený sklep, odvodňování

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 SBA 3-45 A. Výrobní č.:

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 SBA 3-45 A. Výrobní č.: Pozice Počet Popis 1 SBA 3- A Výrobní č.: 9789629 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku SBA kompletní stanice s ponorným čerpadlem pro čerpání čisté vody, zejména vhodná pro aplikace s dešťovou

Více

Název společnosti: HELÍSEK stavební s.r.o. Vypracováno kým: Jiří Helísek Telefon: Datum:

Název společnosti: HELÍSEK stavební s.r.o. Vypracováno kým: Jiří Helísek Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 SQE 2-115 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Výrobní č.: 965155 Článkové ponorné čerpadlo o průměru 3" určené k zásobování domácností vodou, přečerpávání kapalin

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 TP 65-30/4 B A-F-Z-BUBE. Výrobní č.: 96402225

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 TP 65-30/4 B A-F-Z-BUBE. Výrobní č.: 96402225 Pozice Počet Popis 1 TP 65-3/4 B A-F-Z-BUBE Výrobní č.: 9642225 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Jednostupňové jednoduché odstředivé čerpadlo v uspořádání in-line: - těsnicí kruhy a

Více

Regulátor teploty nosiče tepla RMG3-0.63 10 PŘÍRUČKA

Regulátor teploty nosiče tepla RMG3-0.63 10 PŘÍRUČKA Regulátor teploty nosiče tepla RMG30.63 10 PŘÍRUČKA 45 0 ± 5m m 21 0 ± 5m m Účel bodu regulace teploty RMG3T: Pro nastavení teploty nosiče tepla (spolu s dalšími prvky automatiky) dodávaný pro různá topná

Více

Název společnosti: HELÍSEK stavební s.r.o. Vypracováno kým: Jiří Helísek Telefon: Datum:

Název společnosti: HELÍSEK stavební s.r.o. Vypracováno kým: Jiří Helísek Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 CMBE 3-3 AVBE Telefon: 6314229 Datum: 14.2.218 Výrobní č.: 983747 Automatická tlaková stanice Grundfos CME je kompaktní tlaková stanice určená pro zásobování domácností vodou. Integrovaný

Více

nízkonapěťové Nevýbušné trojfázové asynchronní motory s rotorem nakrátko AOM, AVM, AKM osová výška 71 až 200 0,25 až 37 kw Katalog K13-0309 CZ

nízkonapěťové Nevýbušné trojfázové asynchronní motory s rotorem nakrátko AOM, AVM, AKM osová výška 71 až 200 0,25 až 37 kw Katalog K13-0309 CZ Katalog K13-0309 CZ nízkonapěťové Nevýbušné trojfázové asynchronní motory s rotorem nakrátko AOM, AVM, AKM osová výška 71 až 200 0,25 až 37 kw Katalog K 15-0308 CZ Obsah Všeobecné ůdaje Stručný popis konstrukce

Více

Datum: Čerpadlo se vyznačuje měkkým rozběhem a je vybaveno ochranou proti běhu nasucho, vztlaku, přepětí, podpětí, přetížení a přehřívání.

Datum: Čerpadlo se vyznačuje měkkým rozběhem a je vybaveno ochranou proti běhu nasucho, vztlaku, přepětí, podpětí, přetížení a přehřívání. Pozice Počet Popis 1 SQE 2-115 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Výrobní č.: 9651155 Článkové ponorné čerpadlo o průměru 3" určené k zásobování domácností vodou, přečerpávání kapalin

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 MQ3-35 A-O-A-BVBP. Výrobní č.:

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 MQ3-35 A-O-A-BVBP. Výrobní č.: Pozice Počet Popis 1 MQ3-3 A-O-A-BVBP Výrobní č.: 96412 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Kompletní jednotka Čerpací stanice MQ je kompaktní jednotka, která obsahuje čerpadlo, motor,

Více

Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku

Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Název společnosti: Vypracováno: Telefon: Datum: Počet 1 VPK, s.r.o. Ing. Michal Troščak +421 918 391 583 22.7.217 Popis SEG.4.9.2.5B Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Výrobní č.: 9675897

Více

Pozice Počet Popis Cena položky

Pozice Počet Popis Cena položky Pozice Počet Popis Cena položky 1 ALPHA+ 25-40 180 4,190.00CZK Výrobní č.: 59544203 Čerpadlo se zapouzdřeným rotorem, tj. čerpadlo a motor tvoří kompaktní jednotku bez ucpávky, pouze se dvěma těsnicími

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: HELÍSEK stavební s.r.o. Jiří Helísek 603 142 209 - -

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: HELÍSEK stavební s.r.o. Jiří Helísek 603 142 209 - - Pozice Počet Popis Cena položky 1 SQE 365 Výrobní č.: 96524475 Článkové ponorné čerpadlo o průměru 3" určené zásobování domácností vodou, přečerpávání kapalin z nádrží, závlahové účely a aplikace spojené

Více

Nevýbušné trojfázové nízkonapì ové asynchronní motory AOM. 0,25-37 kw. Katalog K 13-0102 CZ

Nevýbušné trojfázové nízkonapì ové asynchronní motory AOM. 0,25-37 kw. Katalog K 13-0102 CZ Nevýbušné trojfázové nízkonapì ové asynchronní motory AOM 0,25-37 kw Katalog K 13-0102 CZ Nevýbušné trojfázové nízkonapì ové asynchronní motory Motory s kotvou nakrátko Obsah Technické informace Struèný

Více

Horizontální odstředivá spirální jednostupňová čerpadla KID

Horizontální odstředivá spirální jednostupňová čerpadla KID Použití Čerpadla řady KID jsou určena pro dopravu vody v čerpacích stanicích u závlahových a odvodňovacích soustav, chladicí vody v energetických a teplárenských provozech. Uplatňují se rovněž ve vodním

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: HELÍSEK stavební s.r.o. Jiří Helísek 603 142 209 - -

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: HELÍSEK stavební s.r.o. Jiří Helísek 603 142 209 - - Pozice Počet Popis Cena položky 1 SQE 255 Výrobní č.: 96510151 Článkové ponorné čerpadlo o průměru 3" určené zásobování domácností vodou, přečerpávání kapalin z nádrží, závlahové účely a aplikace spojené

Více

Název společnosti: VPK, s.r.o. Vypracováno kým: Ing. Michal Troščak Telefon: Datum:

Název společnosti: VPK, s.r.o. Vypracováno kým: Ing. Michal Troščak Telefon: Datum: Počet 1 MQ3-4 A-O-A-VP Datum: 2.7.217 Výrobní č.: 964 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Kompletní jednotka Čerpací stanice MQ je kompaktní jednotka, která obsahuje čerpadlo, motor, membránovou

Více

Návod k montáži, obsluze a údržbě venkovních vypínačů GVR Recloser Hawker Siddeley Switchgear

Návod k montáži, obsluze a údržbě venkovních vypínačů GVR Recloser Hawker Siddeley Switchgear Návod k montáži, obsluze a údržbě venkovních vypínačů GVR Recloser Hawker Siddeley Switchgear pro montáž na betonový sloup nebo příhradový stožár jmenovité napětí 15, 27 a 38 kv jmenovitý proud 630 A Venkovní

Více

kyčerpadlo pro vysoký tlak LKH-110 a LKH-120/P Vícestupňové odstředivé čerpadlo

kyčerpadlo pro vysoký tlak LKH-110 a LKH-120/P Vícestupňové odstředivé čerpadlo . kyčerpadlo pro vysoký tlak LKH-110 a LKH-120/P Vícestupňové odstředivé čerpadlo Použití Čerpadla LKH-110 a -120/P jsou vysoce účinná a úsporná vícestupňová čerpadla, která splňují všechny požadavky hygienického

Více

LAMELOVÁ ČERPADLA V3/12

LAMELOVÁ ČERPADLA V3/12 Q-HYDRAULIKA LAMELOVÁ ČERPADLA V3/12 velikost 12 do 10 MPa 13 dm 3 /min WK 102/21012 2004 Lamelová čerpadla typu PV slouží jako zdroj tlakového oleje v hydraulických systémech. VÝHODY snadné spuštění díky

Více

MARCOMPLET - +420 274 781 551 - - Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: Výrobní č.: 96513626

MARCOMPLET - +420 274 781 551 - - Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: Výrobní č.: 96513626 1 MAGNA 40120 F Na vyžádání Výrobní č.: 96513626 Čerpadlo je v provedení se zapouzdřeným rotorem, tj. čerpadlo a motor tvoří kompaktní jednotku bez hřídelové ucpávky, pouze se dvěma těsnicími kroužky.

Více

SIGMA PUMPY HRANICE 426 2.98 11.91

SIGMA PUMPY HRANICE 426 2.98 11.91 SIGMA PUMPY HRANICE LEHKÁ DIAGONÁLNÍ ÈERPADLA DE SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 581 661 111, fax: 581 602 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz 426 2.98 11.91 Použití Èerpadla

Více

Název společnosti: BELUMI PUMPY, s.r.o. Vypracováno kým: Patrik Vančík Telefon: Datum:

Název společnosti: BELUMI PUMPY, s.r.o. Vypracováno kým: Patrik Vančík Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 CMBE 3-62 I-U-C-C-D-A Výrobní č.: 9837471 Automatická tlaková stanice Grundfos CME je kompaktní tlaková stanice určená pro zásobování domácností vodou. Integrovaný systém otáčkové

Více

PŘÍRUČKA O INSTALACI A PROVOZU SÉRIE ČERPADEL

PŘÍRUČKA O INSTALACI A PROVOZU SÉRIE ČERPADEL PŘÍRUČKA O INSTALACI A PROVOZU SÉRIE ČERPADEL CR / CRB / CF-2 / BR-2 / CF-4 / NKM / NKP Před započetím montážních prací si podrobně pročtěte tuto příručku. Jsou v ní uvedeny zásadní pokyny, které je třeba

Více

Pozice Počet Popis 1 MAGNA3 65-150 F. Výrobní č.: 97924299. MAGNA3 více než čerpadlo.

Pozice Počet Popis 1 MAGNA3 65-150 F. Výrobní č.: 97924299. MAGNA3 více než čerpadlo. Pozice Počet Popis 1 GN3 65-15 F Výrobní č.: 97924299 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku GN3 více než čerpadlo. Se svou bezkonkurenční účinností, obsáhlým výrobním programem, zabudovanými

Více

Ponorná čerpadla KDFU

Ponorná čerpadla KDFU Použití Ponorná kalová čerpadla jsou určena pro čerpání vody znečiš těné obsahem bahna, jílu, písku, kamenné drtě a podobných hmot abrazivního účinku s celkovým podílem přimísenin max. 3 % hmotnosti. Max.

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 SEG E.2.50B. Výrobní č.:

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 SEG E.2.50B. Výrobní č.: Pozice Počet Popis 1 SEG.40.09.E.2.50B Výrobní č.: 96878506 Čerpadla Grundfos SEG AUTOADAPT jsou ponorná čerpadla s horizontálním výtlačným hrdlem, speciálně konstruovaná pro tlakové čerpání odpadní vody

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS SQ, SQ-N, SQE, SQE-N. Ponorná čerpadla 50/60 Hz

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS SQ, SQ-N, SQE, SQE-N. Ponorná čerpadla 50/60 Hz TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS SQ, SQ-N, SQE, SQE-N Ponorná čerpadla 50/60 Hz SQ, SQ-N, SQE, SQE-N Obsah 1. Všeobecný popis 3 Výkonový rozsah 3 Ponorná čerpadla SQ 4 Výrobní řada čerpadel a motorů 4 Potrubní

Více

Název společnosti: BOLA s.r.o. Vypracováno kým: - Telefon: - Fax: - Datum: -

Název společnosti: BOLA s.r.o. Vypracováno kým: - Telefon: - Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 MQ3-35 A-O-A-VP Výrobní č.: 96515412 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Kompletní jednotka Čerpací stanice MQ je kompaktní jednotka, která obsahuje čerpadlo, motor,

Více

1. Čerpací stanice ČS1, ČS2, ČS3 2. Vystrojení čerpacích šachet 3. Rozvaděč, ovládání, přenosy 4. Návrh hydraulických parametrů

1. Čerpací stanice ČS1, ČS2, ČS3 2. Vystrojení čerpacích šachet 3. Rozvaděč, ovládání, přenosy 4. Návrh hydraulických parametrů Obsah: 1. Čerpací stanice ČS1, ČS2, ČS3 2. Vystrojení čerpacích šachet 3. Rozvaděč, ovládání, přenosy 4. Návrh hydraulických parametrů D.2.1.1 - Technická zpráva TDW.doc Strana 1 (celkem 9) 1.1 Čerpací

Více

Díky tomu může být na čerpadla NORIA poskytována záruka v délce 36 měsíců!

Díky tomu může být na čerpadla NORIA poskytována záruka v délce 36 měsíců! KATALOG PRODUKTŮ Vážení zákazníci, společnost NORIA s.r.o. je významný český výrobce, specializující se na design, výrobu a prodej čerpadel a čerpacích systémů určených do studní, vrtů a pro tlakovou kanalizaci.

Více

Pozice Počet Popis 1 UP 15-14 BA PM. Výrobní č.: 97916757

Pozice Počet Popis 1 UP 15-14 BA PM. Výrobní č.: 97916757 Pozice Počet Popis 1 UP 15-14 BA PM Výrobní č.: 97916757 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Čerpadlo se sférickým rotorem konstruované pro oběh teplé vody v rámci distribučního systému

Více

LAMELOVÁ ČERPADLA V3/63

LAMELOVÁ ČERPADLA V3/63 Q-HYDRAULIKA LAMELOVÁ ČERPADLA V3/63 velikost 63 do 10 MPa 63 dm 3 /min WK 102/21063 2004 Lamelová čerpadla typu PV slouží jako zdroj tlakového oleje v hydraulických systémech. VÝHODY snadné spuštění díky

Více

200-HQV SIGMA PUMPY HRANICE 426 2.98 11.92

200-HQV SIGMA PUMPY HRANICE 426 2.98 11.92 SIGMA PUMPY HRANICE SPIRÁLNÍ ÈERPADLA SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 581 661 111, fax: 581 602 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz 200-HQV 426 2.98 11.92 Použití Èerpadla 200-HQV

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 UP 15-14 B PM. Výrobní č.: 97916771

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 UP 15-14 B PM. Výrobní č.: 97916771 Pozice Počet Popis 1 UP 15-1 B PM Výrobní č.: 9791771 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Čerpadlo se sférickým rotorem konstruované pro oběh teplé vody v rámci distribučního systému teplé

Více

Čerpadla. Aktivní podpora stavebních procesů. S obslužnou technikou Wacker Neuson

Čerpadla. Aktivní podpora stavebních procesů. S obslužnou technikou Wacker Neuson Aktivní podpora stavebních procesů. S obslužnou technikou Wacker Neuson Dobré zajištění dodávek el. proudu, tepla a suchých pracovních ploch je základe každé stavby. Pokud v této souvislosti něco nefunguje,

Více

Čerpadlo se vyznačuje měkkým rozběhem a je vybaveno ochranou proti běhu nasucho, vztlaku, přepětí, podpětí, přetížení a přehřívání.

Čerpadlo se vyznačuje měkkým rozběhem a je vybaveno ochranou proti běhu nasucho, vztlaku, přepětí, podpětí, přetížení a přehřívání. Pozice Počet Popis 1 SQE 5- Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Výrobní č.: Na vyžádání Článkové ponorné čerpadlo o průměru 3" určené k zásobování domácností vodou, přečerpávání kapalin

Více

Popis konstrukční řady: Wilo-Drain VC

Popis konstrukční řady: Wilo-Drain VC Popis konstrukční řady: Wilo-Drain VC Konstrukce Vertikální splaškové čerpadlo (stojanové čerpadlo) Použití Čerpání znečištěné vody: s pevnými látkami max. Ø 5 mm resp. Ø 7 mm (VC 40) Média do 95 C Z čerpacích

Více

GRUNDFOS AKCE 2015 Akce začíná 2. 3. 2015

GRUNDFOS AKCE 2015 Akce začíná 2. 3. 2015 GRUNDFOS AKCE 2015 Akce začíná 2. 3. 2015 SOLOLIFT2 INSPIROVÁNO PROFESIONÁLY Sololift2 jsou přečerpávací stanice odpadní vody navržené pro spolehlivý výkon a snadnou instalaci. Inovace přečerpávacích stanic

Více

Ř ADA S CELONEREZOVÁ PONORNÁ ČERPADLA

Ř ADA S CELONEREZOVÁ PONORNÁ ČERPADLA Ř ADA S CELONEREZOVÁ PONORNÁ ČERPADLA VÝKON: 0.4.7 [kw] MAX. DOPRAVNÍVÝŠ KA: 21.5 [m] MAX. PRŮ TOK: 66 [m /hod] n ZNAČENÍČERPADEL Příklad 1: S S - 2 1 A F Celonerezový typ Příklad 2: S F - 05 A U F Celonerezový

Více

MARCOMPLET - +420 274 781 551 - - Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: Výrobní č.: 96817952

MARCOMPLET - +420 274 781 551 - - Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: Výrobní č.: 96817952 1 MAGNA 3240 Na vyžádání Výrobní č.: 96817952 Čerpadlo s obtékaným rotorem, tj. čerpadlo a motor tvoří integrální jednotku bez ucpávky hřídele, pouze s dvěma plochými těsněními pro utěsnění. Čerpaná kapalina

Více

Název společnosti: HELÍSEK stavební s.r.o. Vypracováno kým: Jiří Helísek Telefon: Datum:

Název společnosti: HELÍSEK stavební s.r.o. Vypracováno kým: Jiří Helísek Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 MQ3-4 A-O-A-BVBP Výrobní č.: 964 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Kompletní jednotka Čerpací stanice MQ je kompaktní jednotka, která obsahuje čerpadlo, motor, membránovou

Více

QJB - MÍCHADLA. Při výběru typu je třeba dbát na následující

QJB - MÍCHADLA. Při výběru typu je třeba dbát na následující Použití Míchadla typu QJB se rozdělují na řadu rychloběžných míchadel a řadu pomaloběžných vrtulových míchadel. Míchadla z řady rychloběžných míchadel (obr. 1 a 2) se používají v čistírnách odpadních vod

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS SQ, SQ-N, SQE. 50/60 Hz 12.1

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS SQ, SQ-N, SQE. 50/60 Hz 12.1 TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS SQ, SQ-N, SQE 12.1 3 ponorná čerpadla 50/60 Hz Obsah Ponorná čerpadla SQ, SQ-N, SQE Obecné údaje strana Provozní rozsah 3 Ponorná čerpadla SQ, SQ-N, SQE 4 Výrobní řada čerpadel

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS CR, CRI, CRN. Vertikální článková odstředivá čerpadla. 50 Hz

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS CR, CRI, CRN. Vertikální článková odstředivá čerpadla. 50 Hz TECNICKÝ KATALOG GRUNDFOS Vertikální článková odstředivá čerpadla z Obsah 1. Představení výrobku 3 Výkonový rozsah Použití 6 Výrobní program 7 Čerpadlo 9 Motor 9 Polohy svorkovnice motoru 1 Okolní teplota

Více

Liquiphant T FTL20. Technická informace. Limitní hladinový spínač pro kapaliny

Liquiphant T FTL20. Technická informace. Limitní hladinový spínač pro kapaliny Hladina Tlak Průtok Teplota Analýza Zapisovače Doplňkové komponenty Služby Řešení Technická informace Liquiphant T FTL20 Limitní hladinový spínač pro kapaliny Použití Liquiphant T FTL20 je limitní hladinový

Více

Popis konstrukční řady: Wilo-Drain TMT/TMC

Popis konstrukční řady: Wilo-Drain TMT/TMC Popis konstrukční řady: Wilo-Drain TMT/TMC 0H/m 14 12 10 8 6 4 2 Drain TMT/TMC 0 4 8 12 16 20 Q/m³/h Typ konstrukce Ponorné motorové čerpadlo na splaškovou vodu pro čerpaná média do 95 C Použití Pro průmyslovou

Více

Čerpadla pro ultrahygienické aplikace,

Čerpadla pro ultrahygienické aplikace, APV ČERPADLA Čerpadla pro ultrahygienické aplikace, ŘADA Technická excelence spojená s přísným řízením jakosti zajišťuje, že bezkonkurenční sortiment APV společnosti SPX splňuje nejvyšší mezinárodní hygienické

Více

Informace o výrobku. Průtokové spínače řady F61. Vlastnosti a výhody

Informace o výrobku. Průtokové spínače řady F61. Vlastnosti a výhody PSC9720 Sekce katalogu Informace o výrobku Vydání Průtokové spínače řady Regulace průtoku 0304/0504 CZ Rev.4 Ú vod Průtokové spínače mohou být použity v potrubích s vodou, mořskou vodou, vodou pro plavecké

Více

Název společnosti: REMONT CERPADLA s.r.o. Vypracováno kým: P.Novotny Telefon: 777058944 Fax: - Datum: 4.11.2014

Název společnosti: REMONT CERPADLA s.r.o. Vypracováno kým: P.Novotny Telefon: 777058944 Fax: - Datum: 4.11.2014 Pozice Počet Popis 1 SEG.4.9.E.2.5B Výrobní č.: 9687856 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Čerpadla Grundfos SEG AUTOADAPT jsou ponorná čerpadla s horizontálním výtlačným hrdlem, speciálně

Více

Pøíruba motoru: NEMA 6" Stupeò krytí: IP 58 Tøída izolace: Napájecí napìtí: tøífázové, 3 x 400 V / 50 Hz (+6% a -10%) PUMP PERFORMANCE

Pøíruba motoru: NEMA 6 Stupeò krytí: IP 58 Tøída izolace: Napájecí napìtí: tøífázové, 3 x 400 V / 50 Hz (+6% a -10%) PUMP PERFORMANCE PONORNÁ ÈERPADLA - DO VRTÙ A STUÍ S6 ÈERPADLA DO VRTÙ 6 PRÙMSLOVÁ ÈERPADLA VŠEOBECNÉ INFORMACE POU ITÍ Ponorná odstøedivá èerpadla pro studny a vrty o prùìru vìtší ne li 6". S ohlede na dodávané no ství

Více

SVD SIGMA PUMPY HRANICE SAMONASÁVACÍ ČERPADLA 426 2.98 16.06

SVD SIGMA PUMPY HRANICE SAMONASÁVACÍ ČERPADLA 426 2.98 16.06 SIMA PUMPY HRANICE SAMONASÁVACÍ ČERPADLA SVD SIMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 581 661 111, fax: 581 602 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz 426 2.98 16.06 Použití Samonasávací článková

Více

kyosvědčený výkon a spolehlivost

kyosvědčený výkon a spolehlivost . kyosvědčený výkon a spolehlivost Alfa Laval SCPP 1 Obvodové pístové čerpadlo Použití Řada objemových čerpadel SCPP je určena pro široké spektrum účelů použití vtěchto odvětvích: zpracování mléka, výroba

Více

Pozice Počet Popis Cena položky

Pozice Počet Popis Cena položky 1 MQ345 AOAVP Na vyžádání Výrobní č.: 96515415 Kompletní jednotka Čerpací stanice MQ je kompaktní jednotka, která obsahuje čerpadlo, motor, membránovou tlakovou nádobu, snímač tlaku a průtoku, řídící jednotku

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS GRUNDFOS ALPHA2. Oběhová čerpadla. 50/60 Hz

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS GRUNDFOS ALPHA2. Oběhová čerpadla. 50/60 Hz TECHNCKÝ KATALOG GRUNDFOS GRUNDFOS ALPHA2 Oběhová čerpadla /6 Hz GRUNDFOS ALPHA2 Obsah 1. Všeobecný popis 3 Typový klíč 3 Výkonový rozsah 4 2. Použití Čerpané kapaliny 6 Řízení otopných soustav 7 Výhody

Více

RW 2015-4T RW 2010-2M S/A RW 2010-2T RW 2015-2MS RW 2015-2T RW 2025-2T RW 2030-2T RW BT 2015-4T RW BT 2010-2M S/A RW BT 2015-2T RW BT 2025-2T DN 50

RW 2015-4T RW 2010-2M S/A RW 2010-2T RW 2015-2MS RW 2015-2T RW 2025-2T RW 2030-2T RW BT 2015-4T RW BT 2010-2M S/A RW BT 2015-2T RW BT 2025-2T DN 50 RW 2015-4T RW 2010-2M S/A RW 2010-2T RW 2015-2MS RW 2015-2T RW 2025-2T RW 2030-2T ROZSAH POUŽITÍ Odpadní a splašková voda, průmyslové použití. Max. hloubka ponoření: 20 m Max. počet spuštění: 30/hod Max.

Více

Pozice Počet Popis Cena položky

Pozice Počet Popis Cena položky Pozice Počet Popis Cena položky UP 54 B 8 Výrobní č.: 96433883 Čerpadlo je vybaveno sférickým motorem. Ve srovnání s konenčními motory je sférický motor založen na principu permanentního magnetu. Na vyžádání

Více

MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST

MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST V-D ODSTŘEDIVÁ, ČLÁNKOVÁ, HORIZONTÁLNÍ ČERPADLA SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární č.p. 605, 753 01 Hranice I - Město, Česká republika tel.: 581 661 111, fax:

Více

ODSTŘEDIVÁ VERTIKÁLNÍ VÍCESTUPŇOVÁ INLINE ČERPADLA

ODSTŘEDIVÁ VERTIKÁLNÍ VÍCESTUPŇOVÁ INLINE ČERPADLA ODSTŘEDIVÁ VERTIKÁLNÍ VÍCESTUPŇOVÁ INLINE ČERPADLA Datum vydání: 2010 Řada: IN-VB Minimální průtok Řada: IN-VB 2 až IN-VB 6 a IN-VB 85 Obsah Obsah Minimální průtok Popis IN-VB 2 / IN-VB-S 2 / IN-VB-S-V

Více

PCH SIGMA PUMPY HRANICE HORIZONTÁLNÍ 426 2.98 26.20

PCH SIGMA PUMPY HRANICE HORIZONTÁLNÍ 426 2.98 26.20 SIGMA PUMPY HRANICE VYSOKOTLAKÉ HORIZONTÁLNÍ PLUNŽROVÉ ČERPADLO PCH SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 0642/261 111, fax: 0642/202 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz 426 2.98 26.20

Více

CVE. SIGMA GROUP a. s. Divize průmyslová čerpadla HORIZONTÁLNÍ ČLÁNKOVÁ VODÁRENSKÁ ČERPADLA

CVE. SIGMA GROUP a. s. Divize průmyslová čerpadla HORIZONTÁLNÍ ČLÁNKOVÁ VODÁRENSKÁ ČERPADLA SIGMA GROUP a. s. Divize průmyslová čerpadla HORIZONTÁLNÍ ČLÁNKOVÁ VODÁRNSKÁ ČRPADLA SIGMA GROUP a. s. Divize průmyslová čerpadla Jana Sigmunda 9, 01 TÍN CV Tel.: +0 101, +0 011, +0 10 Fax: +0 0, +0 9

Více

Ponorná kalová čerpadla řady EUB

Ponorná kalová čerpadla řady EUB Ponorná kalová čerpadla řady EUB Návod k montáži a obsluze PROHLÁŠENÍ O SHODĚ V souladu s nařízením následujících evropských směrnic: - Směrnice pro stroje: 2006/42/EC - Směrnice pro nízké napětí: 2006/95/EC

Více

Název společnosti: - Vypracováno kým: - Telefon: - Fax: - Datum: -

Název společnosti: - Vypracováno kým: - Telefon: - Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 MAGNA3 65-8 F Výrobní č.: 97924296 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku MAGNA3 více než čerpadlo. Se svou bezkonkurenční účinností, obsáhlým výrobním programem, zabudovanými

Více

REMONT CERPADLA s.r.o. Petr Novotny 466 260 631 463 119 816 - Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum:

REMONT CERPADLA s.r.o. Petr Novotny 466 260 631 463 119 816 - Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: Pozice Počet Popis Cena položky 1 Hydromono Hydromono 1 CRE31 23V Na vyžádání Výrobní č.: 965152 Hydromono je malá vodárna v kompaktním provedení dodávaná v kompletně propojeném stavu vhodná k okamžitému

Více

Poloha hrdel. Konstrukce Čerpadla CHE jsou horizontální, článková s možností chlazení ucpávek při teplotách čerpané kapaliny nad 80 C.

Poloha hrdel. Konstrukce Čerpadla CHE jsou horizontální, článková s možností chlazení ucpávek při teplotách čerpané kapaliny nad 80 C. Použití Čerpadla CHE jsou určena pro čerpání horké vody, kondenzátů a jiných čistých kapalin do teploty 10 C v průmyslových a ener getických provozech, v teplárenských zařízeních a soustavách přečerpávacích,

Více

32-CVX SIGMA PUMPY HRANICE ODSTØEDIVÁ, RADIÁLNÍ, 426 2.98 12.03

32-CVX SIGMA PUMPY HRANICE ODSTØEDIVÁ, RADIÁLNÍ, 426 2.98 12.03 SIGMA PUMPY HRANICE ODSTØEDIVÁ, RADIÁLNÍ, ÈLÁNKOVÁ HORIZONTÁLNÍ ÈERPADLA 32-CVX SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 0 Hranice tel.: 0642/26, fax: 0642/202 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz 426 2.98

Více

ÚDAJE O VÝROBCI A ELEKTRICKÝCH PARAMETRECH ČERPADLA

ÚDAJE O VÝROBCI A ELEKTRICKÝCH PARAMETRECH ČERPADLA ÚDAJE O VÝROBCI A ELEKTRICKÝCH PARAMETRECH ČERPADLA 1.1 Název a adresa výrobce SEA-LAND S.R.L. Via E. Mattei, 25 I-35038 TORREGLIA (PD) Itálie 1.2 Identifikace čerpadla a) popis: čerpadla pro čerpání nafty

Více

BAZÉNOVÉ ČERPADLO BLACK SHARK

BAZÉNOVÉ ČERPADLO BLACK SHARK BAZÉNOVÉ ČERPADLO BLACK SHARK INSTALAČNÍ A UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA ! Před zahájením instalačního procesu si prosím pozorně přečtěte návod. Instalace musí být v souladu s místními normami. 1. Použití Čerpadlo

Více

jsou určena pro čerpání kapalných látek obsahujících neabrazivní pevné části s rozsahem ph 6,5 9, zejména v zemědělství, čistírnách odpadních vod,

jsou určena pro čerpání kapalných látek obsahujících neabrazivní pevné části s rozsahem ph 6,5 9, zejména v zemědělství, čistírnách odpadních vod, v ý r o b n í p r o g r a m e n g i n n e r i n g t r a d i t i o n M E Z, a. s. je tradiční český výrobce čerpadel, míchadel (i pro bioplynové stanice včetně certifikátu ATEX), elektromotorů, generátorů

Více

5/700/10 pořadové čís.: 51 (Svaz rakouských hasičů) RAL 3000 červená, RAL 1012 žlutá nebo speciální lak Externí napájení:

5/700/10 pořadové čís.: 51 (Svaz rakouských hasičů) RAL 3000 červená, RAL 1012 žlutá nebo speciální lak Externí napájení: Hasičský zdroj elektrického proudu Čís. zboží: MAG133SL-R OBECNĚ Druh generátor proudu Využití: Zejména u hasičů nebo uživatelů se zvýšenými požadavky na stupeň ochrany Výrobce: MAG-MOTOREN společnost

Více

Čerpadlo na užitkovou vodu. Riotherm. Typový list

Čerpadlo na užitkovou vodu. Riotherm. Typový list Čerpadlo na užitkovou vodu Riotherm Typový list Impressum Typový list Riotherm KSB Aktiengesellschaft Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení společnosti KSB nesmí dále šířit, kopírovat,

Více

Zásobníky s jednoduchou spirálou Zásobníky s dvojitou spirálou

Zásobníky s jednoduchou spirálou Zásobníky s dvojitou spirálou Montážní návod CZ Zásobníky s jednoduchou spirálou Zásobníky s dvojitou spirálou CERTIFICAZIONE DEI SISTEMI QUALITA' DELLE AZIENDE UNI EN ISO 9001 Firma BAXI S.p.A. jako jeden z největších evropských výrobců

Více

NÁVOD K OBSLUZE MONTÁŽNÍ A PROVOZNÍ PŘEDPISY. ponorných kalových čerpadel

NÁVOD K OBSLUZE MONTÁŽNÍ A PROVOZNÍ PŘEDPISY. ponorných kalových čerpadel NÁVOD K OBSLUZE MONTÁŽNÍ A PROVOZNÍ PŘEDPISY ponorných kalových čerpadel DA DC DT DM - DS OBSAH 1.0 Úvod str. 3 1.1 Záruka str. 3 1.2 Rozměrový náčrtek str. 4 1.3 Skladování a přenášení (přeprava) str.

Více

GRUNDFOS AKCE 2014. Akce začíná 3. 3. 2014

GRUNDFOS AKCE 2014. Akce začíná 3. 3. 2014 GRUNDFOS AKCE 2014 Akce začíná 3. 3. 2014 INSPIROVÁNO PROFESIONÁLY AKČNÍ NABÍDKA Sololift2 jsou přečerpávací stanice odpadní vody navržené pro spolehlivý výkon a snadnou instalaci. Inovace přečerpávacích

Více

HORIZONTÁLNÍ VÍCESTUPŇOVÁ ČERPADLA

HORIZONTÁLNÍ VÍCESTUPŇOVÁ ČERPADLA E-Tech Franklin Electric HORIZONTÁLNÍ VÍCESTUPŇOVÁ ČERPADLA OBSAH Nerezová horizontální vícestupňová čerpadla EH... 2 Obecné výkonové křivky produktu... 3 Tabulka materiálů... 3 Tabulka hydraulických výkonů

Více