PROPOZICE Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic 2015

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PROPOZICE Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic 2015"

Transkript

1 PROPOZICE Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic 2015 I. Úvod 1. Soutěž Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic je soutěží krásy a sportu pořádaná na území České a Slovenské republiky. 2. Soutěž vyhlašuje společnost E-MOTION s.r.o., (dále vyhlašovatel ) se sídlem Na Poříčí 1071/17, Praha 1, která vlastní licence na pořádání MiniMiss Aerobik od srpna Vyhlašovatel je oficiálním organizátorem soutěže Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic. 4. Soutěž Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic vychází z licence k ochranné známce na území České republiky MINIMISS AEROBIK ČESKÉ REPUBLIKY a z licence k ochranné známce na území Slovenské republiky MINIMISS AEROBIC. 5. Oficiálními internetovými stránkami soutěže jsou a oficiální Facebook profil II. Vyhlášení soutěže Ročník Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic byl oficiálně vyhlášen v lednu 2014 na stránkách a na Facebook profilu 2. Podmínkou účasti v soutěži Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic je aktivní účast na veřejnosti přístupných regionálních kolech Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic tour.

2 3. Soutěž Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic probíhá ve třech na sebe navazujících kolech následovně: a) Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic tour Veřejná výběrová regionální kola Česká republika Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic tour Veřejná výběrová regionální kola Slovenská republika b) Celostátní semifinále Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic Česká republika Celostátní semifinále Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic Slovenská republika c) Finále Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic Česká republika Finále Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic Slovenská republika III. Podmínky pro zájemkyně o soutěž, semifinalistky a finalistky Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic 1. Zájemkyně o soutěž je osoba ženského pohlaví, která se zúčastní veřejného výběrového regionálního kola Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic tour Česká republika a veřejného výběrového regionálního kola Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic tour Slovenská republika, jejichž součástí je lekce aerobicu s lektorem. 2. Semifinalistkou soutěže je osoba ženského pohlaví, která soutěží v celostátním semifinále Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic Česká republika a v celostátním semifinále Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic Slovenská republika. ( dále semifinalistka ) 3. Finalistkou soutěže je osoba ženského pohlaví, která soutěží ve Finále Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic Česká republika a ve Finále Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic Slovenská republika (dále finalistka ). 4. Zájemkyně o soutěž, semifinalistkou a finalistkou soutěže se může stát pouze osoba ženského pohlaví splňující níže uvedené podmínky :

3 a) datum narození (včetně), b) občanství České republiky při účasti v České republice/ občanství Slovenské republiky při účasti ve Slovenské republice, c) neúčast ve finále předchozích ročníků soutěže MiniMiss Aerobik, d) uhradí vstupní poplatek za přihlášku v ČR 50 Kč a ve SR 2. e) podpis prohlášení o souhlasu s propozicemi soutěže zákonným zástupcem zájemkyně o soutěž, semifinalistky, finalistky, 5. Pokud vyhlašovatel kdykoliv v průběhu soutěže Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic zjistí, že zejména finalistka nesplňuje podmínky soutěže, je povinen ji z dalšího průběhu soutěže vyřadit. O tom, zda finalistka splňuje podmínky soutěže, rozhoduje výlučně vyhlašovatel a proti jeho rozhodnutí není přípustné odvolání. IV. Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic tour Veřejná výběrová regionální kola 1. Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic tour termíny a místa konání jsou zveřejněny na stránkách a Facebook profilu 2. Na Česko-Slovenské MiniMiss Aerobic tour se zájemkyně přihlásí pořadatelům či zapíšou na startovní listinu veřejného výběrového regionálního kola a zúčastní se lekce aerobiku s lektorem. 3. V kategorii MiniMiss postupuje maximálně 10 zájemkyň do celostátního semifinále České republiky nebo do celostátního semifinále Slovenské republiky. Výběr provádí porota, o složení poroty rozhodne vyhlašovatel, porotu povede zástupce vyhlašovatele. Na základě vyhodnocení poroty dostane postupující přihlášku do celostátního semifinále České republiky nebo do celostátního semifinále Slovenské republiky, kterou vyplní a odevzdá s podpisem zákonného zástupce v den konání veřejného výběrového kola odpovědnému zástupci vyhlašovatele.

4 V. Celostátní semifinále Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic Česká republika 1. Semifinalistky obdrží pozvání od vyhlašovatele em do celostátního semifinále Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic Česká republika. V semifinále absolvují podle pokynů vyhlašovatele 2 soutěžní disciplíny: a) aerobic podle lektora, b) verbální projev (rozhovor s moderátorem). 2. Ze semifinále postupuje 6 dívek do Finále Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic. Výběr provádí odborná maximálně 13ti členná porota. O složení poroty rozhodne vyhlašovatel, porotu povede zástupce vyhlašovatele. Porota vyhlásí výsledky semifinále veřejně. Proti rozhodnutí poroty není přípustné odvolání. VI. Celostátní semifinále Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic Slovenská republika 1. Semifinalistky obdrží pozvání od vyhlašovatele em do celostátního semifinále Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic Slovenská republika. V semifinále absolvují podle pokynů vyhlašovatele 2 soutěžní disciplíny: a) aerobic podle lektora, b) verbální projev (rozhovor s moderátorem). 2. Z semifinále postupuje 6 dívek do Finále Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic. Výběr provádí odborná maximálně 13ti členná porota. O složení poroty rozhodne vyhlašovatel, porotu povede zástupce vyhlašovatele. Porota vyhlásí výsledky semifinále veřejně. Proti rozhodnutí poroty není přípustné odvolání. VII. Finále Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic 1. Finále Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic se uskuteční v den konání celostátního semifinále Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic pro Českou republiku a pro Slovenskou republiku samostatně.

5 2. Finále Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic bude probíhat formou soutěže finalistek ve 2 soutěžních disciplínách: a) společný aerobic s lektorem, b) vlastní sestava s aerobic prvky (30 s). 3. Ve finále Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic konané v České republice jsou zvoleny: a) Vítězka v ČR, udělen titul MiniMiss Aerobic ČR 2015 b) I. ViceMinimiss Aerobic ČR 2015 c) II. ViceMinimiss Aerobic ČR Ve finále Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic konané v Slovenské republice jsou zvoleny: a) Vítězka v SR, udělen titul MiniMiss Aerobic SR 2015 b) I. ViceMinimiss Aerobic SR 2015 c) II. ViceMinimiss Aerobic SR O pořadí finalistek ve Finále Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic rozhodne maximálně 13ti členná porota. O složení poroty rozhodne vyhlašovatel. Zástupce vyhlašovatele vyhlásí výsledky finále a udělí tituly nejúspěšnějším. Výsledky jsou konečné, proti rozhodnutí poroty není přípustné odvolání.

6 6. Finalistky obdrží dva stejnopisy Smlouvy o exkluzivním zastoupení vyhlašovatele. Oba stejnopisy smlouvy musí finalistka opatřit úředně ověřeným podpisem a do sedmi dnů zaslat na adresu vyhlašovatele. Doručení podepsaných smluv vyhlašovateli je podmínkou pro užívání titulu Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic 2015, I.Česko-Slovenská Tipsport ViceMinimiss Aerobic, II.Česko-Slovenská Tipsport ViceMinimiss Aerobic 2015 a finalistka Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic. VIII. Ceny a dary 1. Ceny a dary se mohou v průběhu soutěže Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic měnit. 2. Ceny a dary budou zajištěny pro zájemkyně o soutěž, semifinalistky a finalistky v závislosti na jejich celkovém umístění. 3. Soutěžící, semifinalistka a finalistka bere na vědomí, že získanou cenu či dar nelze vyměnit za jinou cenu či dar, ani za ni nelze požadovat finanční náhradu či jinou kompenzaci. 4. Ceny a dary ze soutěže Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic nejsou právně vymahatelné. 5. Z cen a darů, které postupující soutěžící, semifinalistka, finalistka získají ze soutěže Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic, zaplatí daň v souladu s právními předpisy České republiky i Slovenské republiky, pokud tyto ceny a dary takové povinnosti podléhají. IX. Obecná ustanovení 1. Soutěžící souhlasí se zpracováním poskytnutých osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, a to pro účel soutěže Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic, a to na dobu nezbytně nutnou, nejdéle do písemného odvolání. Soutěžící dále vyjadřuje souhlas s uvedením svého jména, příjemní a bydliště, popř. dalších nezbytných údajů, v rámci zveřejnění výsledků soutěže a jejího výherce.

7 2. V případě porušení smlouvy v bodu VII., bod 6, o exkluzivním zastoupení má právo vyhlašovatel požadovat uhradit náklady za odborná školení, soustředění, ubytování. Celkové náklady za odborná školení, soustředění, ubytování vyčíslí vyhlašovatel. 3. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo ve všech případných sporech vzniklých ze soutěže Česko-Slovenská Tipsport MiniMiss Aerobic učinit konečné rozhodnutí. Za E-MOTION s.r.o. vyhlašovatele Aleš Kolář

PROPOZICE Česko-Slovenská Tipsport Miss Aerobic 2015

PROPOZICE Česko-Slovenská Tipsport Miss Aerobic 2015 PROPOZICE Česko-Slovenská Tipsport Miss Aerobic 2015 I. Úvod 1. Soutěž Česko-Slovenská Tipsport Miss Aerobic je soutěží krásy a sportu pořádaná na území České a Slovenské republiky. 2. Soutěž vyhlašuje

Více

PRAVIDLA A PODMÍNKY SOUTĚŽE Vibrostation funguje. Můj příběh.

PRAVIDLA A PODMÍNKY SOUTĚŽE Vibrostation funguje. Můj příběh. PRAVIDLA A PODMÍNKY SOUTĚŽE Vibrostation funguje. Můj příběh. I. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže pod názvem Vibrostation funguje. Můj příběh. o možnost vyhrát jeden z 100 kusů poukázek na 7 x cvičení

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. UPC Top Beauty

PRAVIDLA SOUTĚŽE. UPC Top Beauty PRAVIDLA SOUTĚŽE UPC Top Beauty Pořadatel Pořadatelem soutěže UPC Top Beauty (dále jen "soutěž"), je společnost UPC Česká republika, spol. s r.o., se sídlem Závišova, 14000 Praha 4-Nusle, IČO: 00562262,

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB VZ026/2012 - příloha č 4 rámcová smlouva pro část 1 VZ RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB (uzavřená podle 269 odst 2 zákona č 513/1991 Sb, obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, a 11 a 89 zákona

Více

Pravidla soutěže GSK Coldrex Jasná mysl

Pravidla soutěže GSK Coldrex Jasná mysl Pravidla soutěže GSK Coldrex Jasná mysl I. Pořadatel a organizátor soutěže 2. Pořadatelem soutěže je společnost GlaxoSmithKline, se sídlem v Praze 4, Na Pankráci 17/1685, IČ: 48114057, zapsaná v obchodním

Více

5: Soutěžící je oprávněn účastnit se soutěže pouze s jednou soutěžní fotografií v rámci svého soutěžního profilu.

5: Soutěžící je oprávněn účastnit se soutěže pouze s jednou soutěžní fotografií v rámci svého soutěžního profilu. Všeobecná pravidla soutěže s časopisem Maminka a žvýkačkami Orbit for Kids I. Pořadatel a organizátor soutěže 1: Soutěž s časopisem Maminka a žvýkačkami Orbit for Kids (dále jen soutěž ) bude probíhat

Více

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Tajné radosti

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Tajné radosti Oficiální pravidla a podmínky soutěže Tajné radosti Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže (dále již jen pravidla soutěže ) Tajné radosti (dále již jen soutěž ). Pravidla soutěže v tomto

Více

Pravidla marketingové soutěže A Ty? Kam jdeš?

Pravidla marketingové soutěže A Ty? Kam jdeš? Pravidla marketingové soutěže A Ty? Kam jdeš? Tato pravidla se vztahují na marketingovou soutěž A Ty? Kam jdeš?, jejímž pořadatelem je společnost CCC Czech, s.r.o., se sídlem Praha 9, Českomoravská 2420/15,

Více

Pravidla soutěže #FlyOK

Pravidla soutěže #FlyOK Pravidla soutěže #FlyOK (dále také jen pravidla ) VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatelem soutěže #FlyOK (dále jen soutěž ) je společnost České aerolinie a.s. se sídlem Jana Kašpara 1069/1, 160 08 Praha 6,

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE - CZ #JDEMNAJEDNO

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE - CZ #JDEMNAJEDNO PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE - CZ #JDEMNAJEDNO Tento dokument obsahuje úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže značky Pivovary Staropramen s.r.o. (dále jen pravidla ). Tato soutěž je určena výhradně

Více

Tato obecně závazná pravidla soutěže Česká Miss pro ročník 2018 (dále jen Pravidla ) se řídí právními předpisy České republiky.

Tato obecně závazná pravidla soutěže Česká Miss pro ročník 2018 (dále jen Pravidla ) se řídí právními předpisy České republiky. Pravidla soutěže Česká Miss 2018 I. Preambule Soutěž Česká Miss (dále jen Soutěž ) je soutěží krásy těla i ducha, pořádaná jako národní kolo světových soutěží MISS UNIVERSE, MISS EARTH a MISS SUPRANATIONAL

Více

má telekomunikační licencí vyhrazen v pásmu 3,5 GHz k využití duplexní kmitočtový úsek o šířce 14 MHz a více. 1/5

má telekomunikační licencí vyhrazen v pásmu 3,5 GHz k využití duplexní kmitočtový úsek o šířce 14 MHz a více. 1/5 Vyhlášení výběrového řízení na udělení telekomunikačních licencí ke zřizování a provozování veřejných telekomunikačních sítí s využitím pevných rádiových přístupových sítí typu P-MP ve vyhrazeném kmitočtovém

Více

SOUHLAS S PRAVIDLY. 2. ročník soutěže Miss sestra (Miss sestra 2011)

SOUHLAS S PRAVIDLY. 2. ročník soutěže Miss sestra (Miss sestra 2011) SOUHLAS S PRAVIDLY 2. ročník soutěže Miss sestra (Miss sestra 2011) I. Preambule 1. Soutěž Miss sestra 2011 (dále jen Soutěž ) je soutěží o nejsympatičtější sestřičku v ČR. Nehledá se krásná modelka, ale

Více

OFICIÁLNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE Jameson Gigner & SOXfie

OFICIÁLNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE Jameson Gigner & SOXfie OFICIÁLNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE Jameson Gigner & SOXfie Tento text obsahuje úplná a závazná pravidla soutěže Jameson Ginger & SOXfie (dále jen soutěž ). Pravidla soutěže jsou po dobu trvání soutěže dostupná

Více

1. Preambule. VZ026/2012 - Příloha č. 5 Rámcová smlouva pro částí 2. - 10. VZ

1. Preambule. VZ026/2012 - Příloha č. 5 Rámcová smlouva pro částí 2. - 10. VZ VZ026/2012 - Příloha č. 5 Rámcová smlouva pro částí 2. - 10. VZ RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB (uzavřená podle 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů,

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Tipni, kam dojede Škoda Superb

PRAVIDLA SOUTĚŽE Tipni, kam dojede Škoda Superb PRAVIDLA SOUTĚŽE Tipni, kam dojede Škoda Superb Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže Tipni, kam dojede Škoda Superb (dále jen soutěž ): 1. Vyhlašovatel soutěže 1.1. Vyhlašovatelem soutěže

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ PODMÍNEK SOUTĚŽE SNAPBACKS.CZ RAP CONTEST (DÁLE JEN PODMÍNKY)

ÚPLNÉ ZNĚNÍ PODMÍNEK SOUTĚŽE SNAPBACKS.CZ RAP CONTEST (DÁLE JEN PODMÍNKY) ÚPLNÉ ZNĚNÍ PODMÍNEK SOUTĚŽE SNAPBACKS.CZ RAP CONTEST (DÁLE JEN PODMÍNKY) 1. POŘADATEL a) Společnost UnderFactOry.cz, s.r.o. se sídlem Senovážná 6, 110 00 Praha 1, IČ: 24217786, zapsána v obchodním rejstříku

Více

HERNÍ ŘÁD web soutěže Nejlepší styling růžového trička

HERNÍ ŘÁD web soutěže Nejlepší styling růžového trička HERNÍ ŘÁD web soutěže Nejlepší styling růžového trička I. Úvodní ustanovení 1. Organizátorem webové soutěže Nejlepší styling růžového trička (dále jen Soutěž ) je společnost FTV Prima, spol. s r. o., se

Více

I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ společnosti Visual Data s.r.o. se sídlem Vítězné náměstí 576/1, 160 00 Praha 6 identifikační číslo: 01849611 DIČ: CZ 01849611 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka

Více

Reklamní akce GARNIER PURE Česká republika

Reklamní akce GARNIER PURE Česká republika Reklamní akce GARNIER PURE Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Garnier Pure (dále jen soutěž ). Tato pravidla

Více

Pravidla soutěže: Ukaž, co Ti voní. Ukaž, co Ti voní ve vztahu ke spotřebitelům na území České republiky.

Pravidla soutěže: Ukaž, co Ti voní. Ukaž, co Ti voní ve vztahu ke spotřebitelům na území České republiky. Pravidla soutěže: Ukaž, co Ti voní Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který úplně a jasně upravuje soutěž Ukaž, co Ti voní ve vztahu ke spotřebitelům na území České republiky. 1. Pořadatel a organizátor

Více

Reklamní akce Dove Masterbrand Česká republika

Reklamní akce Dove Masterbrand Česká republika Reklamní akce Dove Masterbrand Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Dove Masterbrand (dále jen soutěž ). Tato pravidla

Více

Trvání soutěže: Soutěž trvá od 21. 3. 2016 od 12:00 hodin do 30. 4. 2016, 23:59 hodin.

Trvání soutěže: Soutěž trvá od 21. 3. 2016 od 12:00 hodin do 30. 4. 2016, 23:59 hodin. Pravidla soutěže Syoss Color Day Pořadatel soutěže: Pořadatelem soutěže je společnost HENKEL ČR, spol. s r.o., IČO: 15889858, U Průhonu 10, 170 04 Praha 7, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Garnier Fructis Hledáme největší vlasové kriminálnice. Zapsaná v OS vedeným Městkým soudem v Praze, oddíl B, vložka 5737

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Garnier Fructis Hledáme největší vlasové kriminálnice. Zapsaná v OS vedeným Městkým soudem v Praze, oddíl B, vložka 5737 PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. Pravidla soutěže Garnier Fructis Hledáme největší vlasové kriminálnice Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Hledáme největší

Více

Statut a pravidla soutěže

Statut a pravidla soutěže Statut a pravidla soutěže Nejoblíbenější večerníčková postava Centrum Černý Most (4.3.2016) Statut a pravidla soutěže Nejoblíbenější večerníčková postava Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské

Více

Úplná pravidla soutěže Paměťová hra. I. Pořadatel. II. Termín a místo konání soutěže. III. Výhry. 1. Do soutěže jsou vloženy následující výhry:

Úplná pravidla soutěže Paměťová hra. I. Pořadatel. II. Termín a místo konání soutěže. III. Výhry. 1. Do soutěže jsou vloženy následující výhry: Pořadatelem soutěže je: Úplná pravidla soutěže Paměťová hra I. Pořadatel společnost UPC DTH S. à r. l. se sídlem 2 rue Peternelchen, L-2370 Howald, Lucemburské velkovévodství, poštovní adresa pro ČR: UPC

Více

Reklamní akce Elseve Luminizer - Oslň svými vlasy

Reklamní akce Elseve Luminizer - Oslň svými vlasy Reklamní akce Elseve Luminizer - Oslň svými vlasy 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce L Oréal Elseve Luminizer Oslň svými

Více

Všeobecné podmínky a pravidla soutěže VYFOŤ BREJLOUNA. 1. Pořadatel soutěže

Všeobecné podmínky a pravidla soutěže VYFOŤ BREJLOUNA. 1. Pořadatel soutěže Všeobecné podmínky a pravidla soutěže VYFOŤ BREJLOUNA 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže je společnost Neovize s.r.o., Na Truhlářce 2067/6, Praha 8, 180 00, IČ 28235029, zapsaná v OR vedeném Městským

Více

Smlouva o poskytnutí dotace č. D1734/00410/15

Smlouva o poskytnutí dotace č. D1734/00410/15 Smlouva o poskytnutí dotace č. D1734/00410/15 I. Smluvní strany 1. Poskytovatel dotace: Statutární město Pardubice sídlo: Pernštýnské nám. 1, 530 21 Pardubice, IČ: 00274046, číslo bankovního účtu: 326561/0100,

Více

SOUTĚŽ O NÁVRH LOGA OSLAV 750 LET EXISTENCE MĚSTA JESENÍKU

SOUTĚŽ O NÁVRH LOGA OSLAV 750 LET EXISTENCE MĚSTA JESENÍKU Město Jeseník vyhlašuje SOUTĚŽ O NÁVRH LOGA OSLAV 750 LET EXISTENCE MĚSTA JESENÍKU veřejnou zakázku malého rozsahu na služby nejedná se o zadávací řízení dle zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb.,

Více

Pravidla soutěže: Naomi Campbell Bohemian Garden"

Pravidla soutěže: Naomi Campbell Bohemian Garden Pravidla soutěže: Naomi Campbell Bohemian Garden" Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který úplně a jasně upravuje soutěž Naomi Campbell Bohemian Garden ve vztahu ke spotřebitelům na území České republiky.

Více

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ke zjednodušenému podlimitnímu zadávacímu řízení veřejné

Více

Dodavatel a objednavatel mohou být označování též jako smluvní strany.

Dodavatel a objednavatel mohou být označování též jako smluvní strany. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY INDIVIDUÁLNÍ JAZYKOVÉ KURZY Provozovatelem jazykové školy Free Time Academy je občanský spolek Free Time Academy, z.s., IČO: 04301943, se sídlem Masarykovo náměstí 1766, Brandýs

Více

Smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Jihomoravského kraje. uzavřená

Smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Jihomoravského kraje. uzavřená Smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Jihomoravského kraje uzavřená smlouva č. podle ustanovení 10a odst. 3 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů jako smlouva veřejnoprávní

Více

SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY Real life filtres (dále jen Podmínky Soutěže )

SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY Real life filtres (dále jen Podmínky Soutěže ) SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY Real life filtres (dále jen Podmínky Soutěže ) Společnost L ORÉAL Česká republika s.r.o., se sídlem Plzeňská 213/11, 150 00 Praha 5, Česká republika, IČO: 60491850, zapsaná v obchodním

Více

HERNÍ ŘÁD Webové soutěže BestCOOLFest_finále

HERNÍ ŘÁD Webové soutěže BestCOOLFest_finále HERNÍ ŘÁD Webové soutěže BestCOOLFest_finále I. Úvodní ustanovení 1. Pořadatelem soutěže s názvem BestCOOLFest_finále (dále jen Soutěž ) je společnost FTV Prima, spol. s r. o. se sídlem Praha 8 Libeň,

Více

Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP) společnosti Go Eco s.r.o. I. Základní ustanovení

Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP) společnosti Go Eco s.r.o. I. Základní ustanovení Obchodní podmínky Kupující zasláním objednávky stvrzuje, že souhlasí s níže uvedenými Obchodními podmínkami, a zejména že byl poučen o možnostech odstoupení od smlouvy ve lhůtě 14 dnů od převzetí zboží.

Více

Soutěžní řád České Seniorské Golfové Asociace

Soutěžní řád České Seniorské Golfové Asociace A. ČLENSTVÍ v ČSGA a REGISTRACE 1. ČLENSTVÍ v ČSGA a REGISTRACE 1.1 V seniorských soutěžích organizovaných ČSGA mohou startovat všichni senioři, to je muži, kteří v daném roce dovrší nejméně 55 let a ženy,

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj s Bounty zájezd do Tropical Island

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj s Bounty zájezd do Tropical Island ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj s Bounty zájezd do Tropical Island Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže Vyhraj s Bounty zájezd do Tropical Island

Více

HERNÍ ŘÁD Webové soutěže Re-Play - Vánoce 2013

HERNÍ ŘÁD Webové soutěže Re-Play - Vánoce 2013 HERNÍ ŘÁD Webové soutěže Re-Play - Vánoce 2013 I. Úvodní ustanovení 1. Pořadatelem webové soutěže s názvem Re-Play - Vánoce 2013 (dále jen Soutěž ) je společnost FTV Prima, spol. s r. o. se sídlem Praha

Více

Cena F. D. Edwardse o nejinovativnější diplomovou práci

Cena F. D. Edwardse o nejinovativnější diplomovou práci Cena F. D. Edwardse o nejinovativnější diplomovou práci V roce 1919 založil v severním Londýně britský fyzik F. D. Edwards firmu, která začala jako první ve Velké Británii vyrábět vakuové vývěvy. Průmyslové

Více

a/ Cenou zájezdu se rozumí cena, kterou CK Hello Tour potvrdí na Smlouvě o zájezdu.

a/ Cenou zájezdu se rozumí cena, kterou CK Hello Tour potvrdí na Smlouvě o zájezdu. VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY ÚČASTI NA ZÁJEZDECH 1. VZNIK SMLUVNÍHO VZTAHU a/ Smluvní vztah mezi cestovní kanceláří Hello Tour, provozovatel FliCom Travel s.r.o., Praha 4 - Nusle, Křesomyslova 364/19, 114

Více

PRO Štěnkov spolek STANOVY. Obsah:

PRO Štěnkov spolek STANOVY. Obsah: Obsah: PRO Štěnkov spolek Název, sídlo a symbolika PRO Štěnkov... 1 Poslání a účel PRO Štěnkov... 1 Hlavní činnost PRO Štěnkov... 2 Vedlejší činnost PRO Štěnkov... 2 Orgány PRO Štěnkov... 3 Jednání za

Více

Smlouva o poskytnutí dotace č. D1734/00193/15

Smlouva o poskytnutí dotace č. D1734/00193/15 Smlouva o poskytnutí dotace č. D1734/00193/15 I. Smluvní strany 1. Poskytovatel dotace: Statutární město Pardubice, sídlo: Pernštýnské nám. 1, 530 21 Pardubice, IČ: 00274046, číslo bankovního účtu: 326561/0100,

Více

Název spotřebitelské soutěže zní Střel.to přes mobil a vyhraj (dále jen Soutěž )

Název spotřebitelské soutěže zní Střel.to přes mobil a vyhraj (dále jen Soutěž ) ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Střel.to přes mobil a vyhraj (dále jen Pravidla ) 1. Pořadatel Spotřebitelskou soutěž pořádá společnost PRIA LABS s.r.o., Nad Stráněmi 5656, 760 05 Zlín, IČO: 026 07 859, spisová

Více

SMLOUVA O DÍLO Objednatel:.. Technický dozor investora objednatele: Zhotovitel: I. 1. 2. pozemková parcela orná půda o výměře.. m2 3. II. 1. 2.

SMLOUVA O DÍLO Objednatel:.. Technický dozor investora objednatele: Zhotovitel: I. 1. 2. pozemková parcela orná půda o výměře.. m2 3. II. 1. 2. SMLOUVA O DÍLO Objednatel: Jméno a příjmení:. Bytem:. Datum narození: Technický dozor investora objednatele: Jméno a příjmení:... Tel. :... E-mail:... Zhotovitel: Obchodní jméno: DIOSTAV s.r.o. Sídlo:

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Sbírej soutěžní kódy a vyber si svou výhru

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Sbírej soutěžní kódy a vyber si svou výhru ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Sbírej soutěžní kódy a vyber si svou výhru Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže Sbírej soutěžní kódy a vyber si svou výhru

Více

Partneři soutěže: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky, Fotbalová asociace České republiky PROPOZICE A PRAVIDLA SOUTĚŽE

Partneři soutěže: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky, Fotbalová asociace České republiky PROPOZICE A PRAVIDLA SOUTĚŽE Coca-Cola Školský pohár 2012/2013 Název soutěže: Coca-Cola Školský pohár VŠEOBECNÉ INFORMACE Vyhlašovatel a organizátor: Coca-Cola Services n.v. Partneři soutěže: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy

Více

Soutěž se koná od do na Facebook stránce PANDORA Česká republika https://www.facebook.com/pandoraczechrepublic/

Soutěž se koná od do na Facebook stránce PANDORA Česká republika https://www.facebook.com/pandoraczechrepublic/ Pravidla soutěže DEN MATEK Soutěž se koná od 29. 4. 2016 do 8. 5. 2016 na Facebook stránce PANDORA Česká republika https://www.facebook.com/pandoraczechrepublic/ (profil společnosti PANDORA a.s.). 1. ORGANIZÁTOR

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY I. Úvodní ustanovení 1. Všeobecné smluvní podmínky (dále jen smluvní podmínky ) organizace NA DLANI. o.p.s., Santražiny 753, Zlín (dále jen NA DLANI ) upravují vzájemné smluvní

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA UZAVŘENÍ SMLOUVY NA DODÁVKU HLUBOKOMRAZÍCÍHO BOXU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA UZAVŘENÍ SMLOUVY NA DODÁVKU HLUBOKOMRAZÍCÍHO BOXU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA UZAVŘENÍ SMLOUVY NA DODÁVKU HLUBOKOMRAZÍCÍHO BOXU I. ZADAVATEL 1) Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i., se sídlem Strnady 136, 252 02 Jíloviště, IČ: 00020702,

Více

Pravidla pronájmu bytů v domech v majetku statutárního města Brna a podmínky zajišťování bytové náhrady

Pravidla pronájmu bytů v domech v majetku statutárního města Brna a podmínky zajišťování bytové náhrady Pravidla pronájmu bytů v domech v majetku statutárního města Brna a podmínky zajišťování bytové náhrady ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Pravidla soutěže Cafissimo Latte Art

Pravidla soutěže Cafissimo Latte Art Pravidla soutěže Cafissimo Latte Art I. Pořadatel a organizátor soutěže 1. Soutěž bude probíhat prostřednictvím profilu Tchibo Česká republika, v aplikaci serveru Facebook.com (dále jen FB ), na stránkách

Více

Czech SILESIA BC 2012

Czech SILESIA BC 2012 Czech SILESIA BC 2012 2.ROČNÍK Propozice Turnaje ( verze č.1 / platnost od 1.2.2012 ) Pořadatel turnaje : Občanské sdružení BOWLING CZECH SILESIA Partner turnaje : Amaterská Bowlingová Liga (ABL) www.ablweb.cz

Více

PŘEDMĚT SMLOUVY. jako objednatel, na straně jedné. Název Se sídlem: Zastoupený: IČ DIČ (pokud je přiděleno) Bankovní spojení: Zapsán v OR

PŘEDMĚT SMLOUVY. jako objednatel, na straně jedné. Název Se sídlem: Zastoupený: IČ DIČ (pokud je přiděleno) Bankovní spojení: Zapsán v OR Obec České Meziříčí Se sídlem: Bož. Němcové 61, 517 71 České Meziříčí Zastoupené: starostou Ing. Milanem Žďárkem IČO 00274810 DIČ CZ00274810 Bankovní spojení: Číslo účtu: jako objednatel, na straně jedné

Více

Pravidla soutěže Staň se designerem vlastního billboardu!

Pravidla soutěže Staň se designerem vlastního billboardu! Pravidla soutěže Staň se designerem vlastního billboardu! 1. Pořadatel a organizátor soutěže 1.1. Organizátorem soutěže je společnost PHD, a.s., se sídlem Lomnického 1705/5, 140 00 Praha 4 Nusle, zapsána

Více

Pravidla soutěže s názvem Soutěž o Ipady s Letištěm Václava Havla Praha (dále jen pravidla )

Pravidla soutěže s názvem Soutěž o Ipady s Letištěm Václava Havla Praha (dále jen pravidla ) Pravidla soutěže s názvem Soutěž o Ipady s Letištěm Václava Havla Praha (dále jen pravidla ) 1. POŘADATEL SOUTÉŽE Pořadatelem reklamní soutěže o Ipady s Letištěm Václava Havla Praha (dále jen soutěž )

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE. Soutěž o 1x nerezovou lahev

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE. Soutěž o 1x nerezovou lahev ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Soutěž o 1x nerezovou lahev Účelem tohoto dokumentu je stanovení úplných, jasných a závazných pravidel soutěže s názvem Soutěž o 1x nerezovou lahev (dále jen soutěž ), v níž účastníci

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE SPORTUŠKA

PRAVIDLA SOUTĚŽE SPORTUŠKA PRAVIDLA SOUTĚŽE SPORTUŠKA Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky (dále jen pravidla ) soutěže ve hře Sportuška (dále jen soutěž ) a souhlas se zpracováním osobních údajů: 1. Vyhlašovatel a organizátor

Více

Tipsport Cup - pravidla

Tipsport Cup - pravidla Tipsport Cup - pravidla 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. TIPSPORT CUP (dále jen TC) je hra pro Sázející registrované u společnosti Tipsport.net a.s., IČ: 284 71 008, sídlem Beroun - Centrum, Politických vězňů

Více

Soutěžní řád. Vydaný výkonným výborem ČMBS sekce snooker Platný od 22. listopadu 2013

Soutěžní řád. Vydaný výkonným výborem ČMBS sekce snooker Platný od 22. listopadu 2013 Soutěžní řád Vydaný výkonným výborem ČMBS sekce snooker Platný od 22. listopadu 2013 Obsah 1 Preambule... 4 2 Všeobecná ustanovení... 4 2.1 Působnost soutěžního řádu... 4 2.2 Výklad soutěžního řádu...

Více

Ž ř ú ř ř ř Šř ř ř ú ň Ž Ž ů ú ů šř ů ú ů ř ř Ž ř ř Č ř ř ř Č šř ů Ú Ř Ú ů ř ú ů š šř ř š ú š ř ř š š ř ř ú Ž Š ů š ř š ř Ž ů ú ů Ú Ž ř ú ř Ú ú šř ů š ů Ž Ž ř ů Ž Ú ů Ž ř ř ř ť ů ň ř ů Á ř ň ř ů Ř ú ó

Více

OREL TENIS CUP LICHNOV 2015

OREL TENIS CUP LICHNOV 2015 Pravidla tenisového turnaje OREL TENIS CUP LICHNOV 2015 Článek 1 Všeobecná a technická ustanovení A. Turnajové disciplíny a kategorie A.1 Dvouhra mužů A.2 Dvouhra žen A.3 Čtyřhra Dvouhra žen se hraje bez

Více

Soutěžní řád České seniorské golfové asociace

Soutěžní řád České seniorské golfové asociace Obsah Soutěžní řád České seniorské golfové asociace A. ČLENSTVÍ v ČSGA a REGISTRACE...3 1. ČLENSTVÍ v ČSGA a REGISTRACE...3 B. HRACÍ ŘÁD...3 2. ROZDĚLENÍ SOUTĚŽÍ...3 3. POŘÁDÁNÍ SOUTĚŽÍ...4 3.1 PLÁNOVÁNÍ

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti MTZ-SERVIS, s.r.o.

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti MTZ-SERVIS, s.r.o. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti MTZ-SERVIS, s.r.o. Tyto Všeobecné smluvní podmínky (dále jen též VOP) upravují vztah mezi obchodní společností MTZ-SERVIS, s.r.o. se sídlem v Rudolfově, ulice Dlouhá

Více

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky. Ozdravný pobyt pro děti MŠ Nerudova

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky. Ozdravný pobyt pro děti MŠ Nerudova Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem Ozdravný pobyt pro děti MŠ Nerudova zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012 Zásady pro zadávání veřejných

Více

SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÉ REPUBLIKY

SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÉ REPUBLIKY Ročník 2005 SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÉ REPUBLIKY PROFIL PŘEDPISU: Titul předpisu: Vyhláška o základním vzdělávání a některých náležitostech plnění povinné školní docházky Citace: 48/2005 Sb. Částka: 11/2005

Více

Služba lokálního Internetu - připojení symetrickou rychlostí - nábřeží Edvarda Beneše 4, Praha 1

Služba lokálního Internetu - připojení symetrickou rychlostí - nábřeží Edvarda Beneše 4, Praha 1 Č.j.: 13812/2012-OIT Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů,

Více

*MUSPX019V7FJ I. SMLUVNÍ STRANY. 1.1. Objednatel

*MUSPX019V7FJ I. SMLUVNÍ STRANY. 1.1. Objednatel Naše čj.: MUSP 70982/2013 Naše sp. zn.: *MUSPX019V7FJ * SMLOUVA O DÍLO uzavřená v souladu s ustanovením 536 a následujících ustanovení zákona č. 513/1991 Sb. obchodního zákoníku ve znění pozdějších předpisů

Více

Všeobecná pravidla soutěže pro členy Věrnostního program Centra Černý most: Soutěž vyhraj iphone 7

Všeobecná pravidla soutěže pro členy Věrnostního program Centra Černý most: Soutěž vyhraj iphone 7 Všeobecná pravidla soutěže pro členy Věrnostního program Centra Černý most: Soutěž vyhraj iphone 7 I. Pořadatel a organizátor soutěže Soutěž Soutěž vyhraj iphone 7 (dále jen soutěž ) bude probíhat na stránkách:

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, 739 61 Třinec-Dolní Líštná

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, 739 61 Třinec-Dolní Líštná SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, 739 61 Třinec-Dolní Líštná Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Dodávka dezinfekce

Více

VÝZVA PRO PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. DDÚ, SVP, ZŠ a ŠJ Brno, Hlinky 140 - projektové práce"

VÝZVA PRO PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. DDÚ, SVP, ZŠ a ŠJ Brno, Hlinky 140 - projektové práce VÝZVA PRO PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU DDÚ, SVP, ZŠ a ŠJ Brno, Hlinky 140 - projektové práce" uskutečňovanou v souladu s 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

pravomocným nařízením výkonu rozhodnutí k postižení členských práv a povinností nebo právní mocí exekučního příkazu k postižení členských práv a

pravomocným nařízením výkonu rozhodnutí k postižení členských práv a povinností nebo právní mocí exekučního příkazu k postižení členských práv a S T A N O V Y Článek I. Základní ustanovení 1. Obchodní firma: Bytové družstvo. (dále jen "družstvo") 2. Sídlo:.. PSČ:.. 3. Předmět činnosti: Pronájem nemovitostí, bytových a nebytových prostor a poskytování

Více

Úplná pravidla soutěže Každé dítě může být Superstar

Úplná pravidla soutěže Každé dítě může být Superstar Úplná pravidla soutěže Každé dítě může být Superstar ČESKÁ REPUBLIKA Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Každé dítě může být Superstar (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE VODA JAKO POVOLÁNÍ

PRAVIDLA SOUTĚŽE VODA JAKO POVOLÁNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE VODA JAKO POVOLÁNÍ I. Organizátor soutěže Ministerstvo zemědělství vyhlašuje u příležitosti Světového dne vody 2016 soutěž s názvem Voda jako povolání pro všechny žáky základních škol,

Více

Všeobecné podmínky Klubu go4games ( dále jen Podmínky )

Všeobecné podmínky Klubu go4games ( dále jen Podmínky ) Všeobecné podmínky Klubu go4games ( dále jen Podmínky ) 1. Úvodní ustanovení Tyto Všeobecné podmínky Klubu go4games ( dále jen Podmínky ) upravují pravidla a podmínky zákaznického programu Klubu go4games

Více

Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje Závodní 205, 360 06 Karlovy Vary

Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje Závodní 205, 360 06 Karlovy Vary Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje Závodní 205, 360 06 Karlovy Vary VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Číslo jednací zakázky: HSKV-2285/2011-EKO Název zakázky: Předmět zakázky

Více

HERNÍ ŘÁD webové soutěže o vstupenky na představení Slapstick Sonata 19.6.2012

HERNÍ ŘÁD webové soutěže o vstupenky na představení Slapstick Sonata 19.6.2012 HERNÍ ŘÁD webové soutěže o vstupenky na představení Slapstick Sonata 19.6.2012 I. Úvodní ustanovení 1. Organizátorem webové soutěže o vstupenky na představení Slapstick Sonata 19.6.2012 je společnost FTV

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, 739 61 Třinec-Dolní Líštná

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, 739 61 Třinec-Dolní Líštná SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, 739 61 Třinec-Dolní Líštná Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Dodávka kuchyňských

Více

I. Smluvní strany DODAVATEL : OBEC VÍTĚZNÁ. Kocléřov 123 Kocléřov, 544 62 IČO : 00278432. v zastoupení : Petr Hrubý, starosta obce

I. Smluvní strany DODAVATEL : OBEC VÍTĚZNÁ. Kocléřov 123 Kocléřov, 544 62 IČO : 00278432. v zastoupení : Petr Hrubý, starosta obce I. Smluvní strany S m l o u v a o dodávce vody a o odvádění a čištění odpadních vod č. (dále jen Smlouva ) uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 274/2001 Sb., o vodovodech a kanalizacích

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 3. OBCHODNÍ PODMÍNKY A DALŠÍ PŘÍLOHY

OBCHODNÍ PODMÍNKY 3. OBCHODNÍ PODMÍNKY A DALŠÍ PŘÍLOHY OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen Obchodní podmínky ) upravují podmínky zveřejnění inzerce na internetovém serveru Zbavsetoho.cz dostupném na internetové adrese

Více

Pravidla soutěže POM-BÄR 3D

Pravidla soutěže POM-BÄR 3D Pravidla soutěže POM-BÄR 3D Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže POM-BÄR 3D (dále jen soutěž"). Tento statut je jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené soutěže

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce REKVALIFIKACE A PORADENSKÉ ČINNOSTI SLUŽBOVÉ PROFESE Opava, srpen 2009 Strana 1 z 149 Obsah dokumentace Čl. 1. Informace o zadavateli... 4 Čl. 2. Úvodní

Více

STANOVY. II. Poslání a cíle

STANOVY. II. Poslání a cíle STANOVY CZECH NATIONAL MEDICAL FOOTBALL TEAM je občanské sdružení (dále jen sdružení) založené podle zákona č. 83/1990 Sb. o sdružování občanů v platném znění. Registrace sdružení byla Ministerstvem vnitra

Více

Smlouva o dodávce pitné vody a/nebo odvádění odpadních vod číslo:, číslo OM :

Smlouva o dodávce pitné vody a/nebo odvádění odpadních vod číslo:, číslo OM : Smlouva o dodávce pitné vody a/nebo odvádění odpadních vod číslo:, číslo OM : uzavřená podle ustanovení 8 odst. 6 zákona č. 274/2001 Sb., o vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu a vyhlášky Ministerstva

Více

vyhlašuje dne 6. dubna 2012

vyhlašuje dne 6. dubna 2012 Město Sedlec-Prčice, Nám. 7. května 62, 257 91 Sedlec-Prčice O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení č. 1/2012 a jeho podmínkách na zjištění zájemců o koupi pozemků určených ÚP sídelního útvaru k individuální

Více

Statut a pravidla soutěže Ekologický oskar 2016 E.ON Energy Globe Award ČR

Statut a pravidla soutěže Ekologický oskar 2016 E.ON Energy Globe Award ČR Statut a pravidla soutěže Ekologický oskar 2016 E.ON Energy Globe Award ČR Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel soutěže Ekologický oskar E.ON Energy Globe Award ČR, kterou pořádá společnost E.ON Energie,

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti simple shop and rent s.r.o. pro internetový obchod www.simplerent.cz ČÁST A: Obecná ustanovení I. Předmět všeobecných obchodních podmínek II. Předmět Smlouvy ČÁST

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Jaro s BALOU. 1. Pořadatel soutěže

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Jaro s BALOU. 1. Pořadatel soutěže Pravidla soutěže Jaro s BALOU PRAVIDLA SOUTĚŽE Jaro s BALOU 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže s názvem Jaro s BALOU (dále jako soutěž) je společnost:....( Maloobchodník) se sídlem /místem podnikání

Více

Rozpis soutěží sezóny 2013 2014 Středočeský a Pražský badmintonový svaz vypisují tyto společné soutěže smíšených družstev

Rozpis soutěží sezóny 2013 2014 Středočeský a Pražský badmintonový svaz vypisují tyto společné soutěže smíšených družstev Rozpis soutěží sezóny 2013 2014 Středočeský a Pražský badmintonový svaz vypisují tyto společné soutěže smíšených družstev I. Všeobecná ustanovení 2. Regionální ligu dospělých Prahy + Stč kraje 3. Regionální

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Fotosoutěž Sazka

PRAVIDLA SOUTĚŽE Fotosoutěž Sazka PRAVIDLA SOUTĚŽE Fotosoutěž Sazka Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže Fotosoutěž Sazka (dále jen soutěž ): 1. Vyhlašovatel soutěže 1.1. Vyhlašovatelem soutěže je společnost SAZKA a.s.,

Více

ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE SOUTĚŽNÍ A KLASIFIKAČNÍ ŘÁD

ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE SOUTĚŽNÍ A KLASIFIKAČNÍ ŘÁD ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE SOUTĚŽNÍ A KLASIFIKAČNÍ ŘÁD 1.1.2014 Stránka 1 z 50 SOUTĚŽNÍ A KLASIFIKAČNÍ ŘÁD ČASQ SOUTĚŽNÍ ŘÁD I. ŘÍDÍCÍ ORGÁNY SOUTĚŽÍ Čl.1-2 soutěžní komise a komise vrcholového sportu Čl.1

Více

ROZPIS POHÁRU ŽEN ČNS

ROZPIS POHÁRU ŽEN ČNS ROZPIS POHÁRU ŽEN ČNS 205 dodatek č. Vydal: Komise žen Schválil: VV-ČNS Platnost od: 0.03.205 Rozpis Poháru žen ČNS 205 Obsah: SPOLEČNÁ USTANOVENÍ... 3 2 USTANOVENÍ PRO JEDNOTLIVÉ TURNAJE... 5 3 ZÁVĚREČNÁ

Více

HERNÍŘÁD SMS soutěţe Autosalon

HERNÍŘÁD SMS soutěţe Autosalon HERNÍŘÁD SMS soutěţe Autosalon I. Úvodní ustanovení 1. Pořadatelem SMS soutěţe s názvem Soutěţe Autosalon (dále jen Soutěţ ) je společnost FTV Prima, spol. s. r. o. se sídlempraha 8 Libeň, Na Ţertvách

Více

Úplná pravidla aukcí pořádaných Nadačním fondem dětské onkologie KRTEK

Úplná pravidla aukcí pořádaných Nadačním fondem dětské onkologie KRTEK Pravidla aukce Úplná pravidla aukcí pořádaných Nadačním fondem dětské onkologie KRTEK 1. Základní informace 1.1 Pořadatelem aukce je Nadační fond dětské onkologie KRTEK, sídlem Brněnská 12., Šlapanice,

Více

Výsledky soutěže. Výherci

Výsledky soutěže. Výherci Výsledky soutěže KRTEČKOVA VÁNOČNÍ SOUTĚŽ Milé maminky, děkujeme vám za vaše příspěvky do KRTEČKOVY VÁNOČNÍ SOUTĚŽE. Výhercům gratulujeme k poukázkám do obchodního řetězce POMPO, všem ostatním ještě jednou

Více

JIHOMORAVSKÝ TENISOVÝ SVAZ... Vídeňská 9, 639 00 Brno, 739 412 521, e-mail: info@tenis-morava.cz, http: //www.jts.cztenis.cz

JIHOMORAVSKÝ TENISOVÝ SVAZ... Vídeňská 9, 639 00 Brno, 739 412 521, e-mail: info@tenis-morava.cz, http: //www.jts.cztenis.cz JIHOMORAVSKÝ TENISOVÝ SVAZ... Vídeňská 9, 639 00 Brno, 739 412 521, e-mail: info@tenis-morava.cz, http: //www.jts.cztenis.cz mobil vedoucí soutěží: 739 412 543, PŘEBORNICKÉ SOUTĚŽE SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV 2015

Více

Strojní vybavení I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE

Strojní vybavení I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek V Plzni dne 24. 4. 2014 Výzva k podání nabídek Zadavatel veřejné zakázky malého rozsahu v řízení podle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

Účast v Soutěži má dobrovolný a charakter. Účastník svým zapojením do Soutěže vyjadřuje souhlas s těmito Pravidly.

Účast v Soutěži má dobrovolný a charakter. Účastník svým zapojením do Soutěže vyjadřuje souhlas s těmito Pravidly. PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ AKCE Kup NESCAFÉ CLASSIC a vyhraj 222x rozesmátý den (dále jen Pravidla ) I. Rozsah úpravy Tato pravidla soutěže s názvem Kup NESCAFÉ CLASSIC a vyhraj 222x rozesmátý den (dále jen

Více