Účast v Soutěži má dobrovolný a charakter. Účastník svým zapojením do Soutěže vyjadřuje souhlas s těmito Pravidly.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Účast v Soutěži má dobrovolný a charakter. Účastník svým zapojením do Soutěže vyjadřuje souhlas s těmito Pravidly."

Transkript

1 PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ AKCE Kup NESCAFÉ CLASSIC a vyhraj 222x rozesmátý den (dále jen Pravidla ) I. Rozsah úpravy Tato pravidla soutěže s názvem Kup NESCAFÉ CLASSIC a vyhraj 222x rozesmátý den (dále jen Soutěž ) stanovují podmínky účasti a odměňování účastníků zúčastňujících se Soutěže a také práva a povinnosti Účastníků, Objednatele a Organizátora. II. Všeobecná ustanovení Organizátorem Soutěže je společnost LOOSERS s.r.o. Jaromírova 531/9, , Praha 2 IČO DIČ CZ (dále jen Organizátor ). Objednatelem Soutěže je společnost Nestlé Česko s.r.o, se sídlem Mezi Vodami 2035/31, Praha 4, IČO , DIČ CZ , (dále jen Objednatel ). Soutěž se týká následujících výrobků značky Nestlé: NESCAFÉ CLASSIC CREMA 200 g a NE- SCAFÉ CLASSIC 200 g. Vyjmenované výrobky mají speciální promoční papírový přebal s výherním kódem (dále jen přebal ) určený pro tuto Soutěž. Na tomto přebalu je natištěn unikátní soutěžní kód, který Účastník zadává při registraci. Výrobky musí být zakoupeny na území České republiky. Na paragonu nebo faktuře musí být čitelné místo a datum nákupu a název zakoupeného výrobku. Soutěž začíná dne a trvá do dne Účast Účastníků v Soutěži a výběr Výherců trvá ode dne od 00:00:00 do dne do 23:59:59 Data a hodiny patří do rozpětí od od 00:00:00 do do 23.59:59. Výhry nepodléhají dani z příjmu fyzických osob ve smyslu zákona č. 586/1992 Sb., zákona o dani z příjmů, v platném znění, protože nabývací hodnota jednotlivé výhry nepřesahuje hranici Kč. Organizátor prohlašuje, že nenese zodpovědnost za nedostatky v zásobování jednotlivých prodejních míst produkty podle 2 odst. 3, které opravňují k účasti v Soutěži. III. Účast v Soutěži Účast v Soutěži má dobrovolný a charakter. Účastník svým zapojením do Soutěže vyjadřuje souhlas s těmito Pravidly. Soutěže se mohou zúčastnit pouze fyzické osoby s doručovací adresou v České republice. Soutěže se nesmí zúčastnit osoby, které jsou v zaměstnaneckém nebo obdobném poměru k Organizátorovi, Objednateli, společnostem podílejícím se na přípravě a organizaci Soutěže ani osoby, které dozorují průběh této Soutěže. Účast členů nejbližší rodiny osob uvedených v předešlém odstavci, tj. předků, potomků, sourozenců, manželů, manželů sourozenců, rodičů manželů a osvojených osob a také osob trvale žijících s nimi ve společné domácnosti je vyloučena. Účastníkem soutěže může být pouze svéprávná fyzická osoba, která dosáhla věku 18 let nejpozději v den její registrace do soutěže, s doručovací adresou v České republice. V případě účasti

2 osoby mladší 18let je nutný písemný souhlas rodiče nebo zákonného zástupce s účastí. Jedna fyzická osoba se může soutěže zúčastnit opakovaně za podmínky dodržení pravidel, vyhrát hlavní výhru může pouze jednou. IV. Podmínky účasti v Soutěži Soutěže se mohou zúčastnit osoby, které splní všechny následující podmínky: a) zakoupí si v době trvání soutěže výrobek NESCAFÉ CLASSIC CREMA 200 g nebo NE- SCAFÉ CLASSIC 200 g, opatřený soutěžním přebalem uvedeným v čl. II odst. 3; b) po provedení nákupu podle písm. a) se v době trvání akce zaregistrují na internetové stránce a vloží výherní kód; c) paragon nebo fakturu doloží soutěžící v případě, že vyhrají denní hlavní výhru; (dále jen Účastník ). Nákup výrobku opravňující k účasti v Soutěži je možné uskutečnit v období od do v libovolném prodejním místě (POS) na území České republiky. Paragon nebo faktura dokládající nákup výrobku opravňujícího k účasti v Soutěži nemohou být zničené ani poškozené natolik, že znemožní ověření výrobku zakoupeného v daném prodejním místě. Paragony nebo faktury, které budou nečitelné, zničené nebo tak poškozené, že znemožní ověření, jsou pro účely této Soutěže považovány neplatné a možnost získání výhry Účastníkem dle těchto Pravidel je vyloučena. Účastník během registrace: a) zadá výherní kód z přebalu na výrobku, který je natištěn na přední straně a překryt stírací vrstvou; b) zadá ovou adresu; c) označením volitelného pole umístněného u registračního formuláře (tzv. checkbox) prohlásí, že splňuje všechny podmínky uvedené v čl. III odst. 4 a 5, souhlasí s těmito Pravidly a se zpracováním svých osobních údajů v rozsahu jméno, příjmení, místo zakoupení produktu (město), ová adresa a telefonní číslo v souladu s čl. IX Pravidel. Po zadání výherního kódu se Účastník ihned na zobrazené stránce dozví, zda získává hlavní (denní) výhru, a pokud ano, zobrazí se mu instrukce k jejímu vyzvednutí. Dále dostává možnost stáhnout si jednu z online výher. Za jeden výherní kód je možno stáhnout si jednu online výhru. Online výhra pro zákazníky Tesco Stores CZ Zakoupí-li účastník soutěže výrobek se soutěžním přebalem v síti prodejen Tesco na území České republiky, má po registraci v nabídce online výher navíc možnost stažení hudebního alba Chinaski Rockfield. Ostatní podmínky účasti jsou pro tyto účastníky identické. Účastník má po dobu trvání Soutěže právo zadat více než jeden výherní kód, pod podmínkou, že každé další zadání se bude týkat dalšího nákupu výrobků uvedených v čl. II odst. 3 a Účastník se v případě hlavní výhry prokáže paragonem nebo fakturou, kterými doloží svůj nákup, a to ve lhůtě 72 hodin. Účastník však není oprávněn zadat více než 10 platných výherních kódů v jednom kalendářním dni.

3 Zakoupí-li Účastník několik výrobků uvedených v čl. II odst. 3, které jsou uvedené na jednom paragonu nebo faktuře, je oprávněn zadat více kódů, přičemž musí vzít v úvahu omezení podle předchozího odstavce a také podmínku, že kód z jednoho přebalu může zadat pouze jednou. Nesplní-li Účastník kteroukoliv z výše uvedených podmínek, nemůže se Soutěže zúčastnit. Zakoupí-li Účastník v daném období výrobek NESCAFÉ CLASSIC CREMA 200 g nebo NESCAFÉ CLASSIC 200 g v běžné obchodní síti a tento produkt nebude opatřen soutěžním přebalem, má nárok vygenerovat si náhradní výherní kód na webové stránce V jednom kalendářním dni je Účastník soutěže oprávněn vygenerovat si maximálně 10 náhradních výherních kódů. Všechny vygenerované kódy musí být podloženy skutečným nákupem. V. Výhry Soutěž tvoří soubor 222 výher hlavních (nevyužité hlavní výhry propadají, viz. čl. III) a sada deseti online výher ke stažení. Hlavní výhru tvoří poukaz od agentury Allegria (provozovatel portálů firmanazazitky.cz a mujpoukaz.firmanazazitky.cz) na zážitek v hodnotě Kč. Online výhry jsou konkrétně tyto: 3x audiopovídky Haliny Pawlowské 3x video scénky Tomáše Matonohy 3x povídky Marka Huňáta album Rockfield kapely Chinaski ke stažení ve formátu mp3 (pouze pro zákazníky Tesco Stores CZ) Výhry jsou účastníkům přiznávány na základě podmínek uvedených v čl. VI. Účastník, kterému byla přiznána výhra (dále jen Výherce ), nemá právo na výměnu výhry za jinou, peněžní ekvivalent ani jakoukoliv jinou odměnu. Výherce není oprávněn přenést právo na přijetí výhry na třetí osobu. Výhra je Výhercům doručovaná na náklady Organizátora. Pro obdržení výhry je nezbytné splnit formální podmínky uvedené v čl. VII těchto Pravidel. VI. Vyhodnocení Soutěže Vyhodnocení Soutěže a určení Výherců hlavních výher se uskuteční v sídle Organizátora. O výhře v této Soutěži nerozhoduje náhoda ani losování, ale v případě hlavních výher dovednost samotných Účastníků, jejichž úkolem je vložit výherní kód na webové stránce Soutěže přesně v okamžiku tzv. šťastné chvilky. Šťastné chvilky jsou předem určeny a zveřejněny Organizátorem na webové stránce a nastávají v soutěžní dny v soutěžních hodinách vždy v čase mezi 00:00 a 23:59. Účastník, jehož výherní kód přes webové stránky bude doručen jako první po okamžiku začátku šťastné chvilky, získává hlavní výhru. Pro posouzení je rozhodující údaj o pořadí a času ze systému Organizátora. Na základě tohoto mechanismu bude vždy vybrán pouze jeden výherce v daném čase. VII. Informování o výhře, předání výhry Účastník soutěže, který získá nárok na hlavní výhru a obdrží em oznámení, je povinen doložit doklad o zakoupení soutěžního výrobku nejpozději do 72 hodin od obdržení tohoto u. Datum a čas na předloženém dokladu musí předcházet výhernímu soutěžnímu času účastníka.

4 Po ověření paragonu nebo faktury Organizátorem a ověření, že Výherce splňuje podmínky Pravidel, mu je hlavní výhra zaslána elektronicky prostřednictvím u z adresy soutez@rozesmatyden.cz. Odeslání hlavní výhry proběhne v termínu do 21 pracovních dnů od doručení předmětných paragonů nebo faktur Organizátorovi (resp. ověření nároku na výhru) elektronicky formou poukázky na , za předpokladu, že výherce současně vyhověl všem podmínkám účasti v Soutěži. Poukázky na zážitky vydávané v rámci této soutěže mají platnost do Do tohoto termínu je nutné převést poukaz na kredit, rezervovat si termín zážitku a ten absolvovat. Výherce má možnost výběru zážitku z aktivní nabídky na do výše Kč včetně DPH. Vybere-li si zážitek ve vyšší hodnotě, může chybějící částku doplatit. Poukaz je nutné nejprve převést na kredit na stránkách Následně je možné z kreditu objednat zážitek. Zvolený zážitek není možné vyměnit za jiný. Závaznou rezervací termínu Výherce souhlasí s právy a povinnostmi uvedenými ve všeobecných a obchodních podmínkách, které jsou uvedené na adrese: Veškerých aktivit se Výherce účastní výlučně na svou vlastní zodpovědnost. Výherce musí sám posoudit, zda je zdravotně a fyzicky způsobilý k bezpečnému zvládnutí vybrané aktivity. V případě problémů či nejasností s užitím poukázky, může Výherce využít kontaktní kontakt@firmanazazitky.cz Nesplnění podmínek podle čl. IV, způsobí, že Výherce ztrácí právo na výhru. Organizátor nenese žádnou odpovědnost za případné problémy týkající se přijetí výhry Výhercem, pokud tyto problémy zapříčiní Výherce Soutěže. Zodpovědnost Organizátora vůči Výherci za propadnutí výhry ve výše uvedených situacích je vyloučená. VIII. Informování o výhercích Soutěže Seznam Výherců hlavní výhry bude zveřejněn a průběžně aktualizován od každý týden na stránkách Výherci budou zveřejněni ve formátu Příjmení, Jméno, Město. IX. Zpracování osobních údajů Účastník soutěže vstupem do soutěže a vyplněním soutěžního formuláře souhlasí se zpracováním svých osobních údajů v rozsahu poskytnutých osobních údajů (dále též jen údaje ) a s jejich zařazením do databáze společnosti Nestlé Česko s.r.o., se sídlem v Praze 4 - Modřany, Mezi vodami 2035/31, PSČ: , IČ: , zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddíle C, vložka (dále jen společnost ), jakožto správce, a s jejich případným zpracováním prostřednictvím zpracovatele, tj. nabízení produktů a služeb, informování o marketingových akcích, jakož i pro zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, a to na 2 roky, popř. do odvolání souhlasu. Dále bere na vědomí, že má práva zaručena zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, zejména ustanoveními 11, 12 a 21, tj. zejména že poskytnutí údajů je dob-

5 rovolné, že má právo přístupu k osobním údajům a právo na opravu těchto údajů, blokování nesprávných údajů, jejich likvidaci, atd. V případě pochybností o dodržování práv se může obrátit na správce nebo i přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů. Zpracovávané osobní údaje: jméno, příjmení, místo zakoupení produktu (město), ová adresa a telefonní číslo. Osobní údaje se zpracovávají zejména k evidenci soutěžících (dále též jako účastník soutěže ), na dobu od jejich poskytnutí v rámci soutěže až do vyhlášení výsledků soutěže, resp. do případného písemného odvolání souhlasu, maximálně však na 2 roky od jejich poskytnutí. Osobní údaje jsou od účastníka soutěže získávány na základě registrace a ové zprávy. Osobní údaje účastníka soutěže budou zpracovány ve výše uvedeném rozsahu v elektronické databázi správce, popř. zpracovatelem, se kterým správce uzavře příslušnou smlouvu. Veškerá data jsou ukládána v digitální formě. Požádá-li účastník soutěže o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu správce a případně i zpracovatel povinen tuto informaci bez zbytečného odkladu předat. Správce, resp. zpracovatel, má právo za poskytnutí informace požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace. Každý účastník soutěže, který zjistí nebo se domnívá, že správce či zpracovatel provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života účastníka soutěže nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může požádat správce nebo zpracovatele o vysvětlení nebo požadovat, aby správce nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav (blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů). Účastník soutěže má dále právo se se svými oprávněnými žádostmi obracet na správce nebo na zpracovatele, a pokud jim správce nevyhoví, tak na Úřad pro ochranu osobních údajů, na který se však muže účastník soutěže obrátit i přímo. Tento souhlas může účastník kdykoliv písemně odvolat. Za písemnou formu je považováno odvolání učiněné prostřednictvím elektronické pošty, tj. doručením u na adresu: soutez@rozesmatyden.cz. Odvoláním svého souhlasu účastník ztrácí nárok na výhru v soutěži. X. Postup reklamace Veškeré reklamace týkající se průběhu Soutěže poškození nebo nedoručení výhry lze uplatnit písemně na adresu Objednatele: Nestlé Česko s.r.o, Mezi Vodami 2035/31, Praha 4. Reklamace musí být zaslána jako doporučená zásilka s doručenkou, tj. zásilka přijatá poštou s potvrzením a doručení a přijetí potvrzeno podpisem. Reklamace musí obsahovat jméno, příjmení, adresu Účastníka, telefonický kontakt, datum a místo situace, které se reklamace týká, název soutěže, přesný popis pochybení v průběhu Soutěže a obsah požadavku Účastníka. Reklamaci posuzuje Objednatel v termínu do 14 dnů od data přijetí reklamace. Odpověď bude zaslána Účastníkovi na uvedenou adresu. Veškeré reklamace týkající se průběhu Soutěže a/nebo poškození výher a/nebo nedoručení výhry musí být Objednateli doručeny nejpozději ke dni Osobní údaje zadané při předložení reklamace budou zpracovávány výlučně s cílem uskutečnit reklamační proces. XI. Nároky Účastníků Organizátor tímto není vůči Účastníkům Soutěže jinak zavázán a ti nemají nárok na žádná jiná plnění ze strany Organizátora ani Objednatele, než jsou uvedena v těchto Pravidlech.

6 Výhra není právně vymahatelná. XII. Závěrečná ustanovení Tato Pravidla jsou dostupná na internetové stránce a v kanceláři Organizátora, která je na adrese: Nitranská 14, , Praha 2. O reklamacích či námitkách rozhoduje s konečnou platností Objednatel. Organizátor a Objednatel si vyhrazují právo bez náhrady změnit dobu trvání Soutěže, Soutěž odložit, přerušit anebo zrušit či jednostranně změnit nebo doplnit její Pravidla po celou dobu jejího trvání, a to tak, že změnu vyhlásí na webových stránkách a kde jsou tak k dispozici platná a úplná Pravidla. Organizátor má právo vyloučit kteréhokoli z Účastníků ze soutěže v případě, že by takový Účastník porušoval pravidla, a to bez nároku na náhradu nákladů či škody, která by vyloučením mohla Účastníkovi vzniknout. Případné námitky proti průběhu soutěže lze organizátorovi zaslat písemně na poštovní adresu uvedenou v těchto pravidlech do 5 (pěti) pracovních dnů od ukončení Soutěže. Námitky podané později nebudou brány v potaz. Rozhodnutí Organizátora o námitce je konečné. Objednatel prohlašuje, že všechny informace týkající se Soutěže, které jsou zveřejněné v reklamních materiálech, mají výlučně informační charakter. Organizátor Soutěže nenese odpovědnost za to, když Účastník podá nesprávné, neúplné nebo nepravdivé osobní údaje či jiné informace, které znemožní informování Výherce o výhře nebo doručení výhry. V takové situaci ztrácí Výherce právo na výhru a výhra zůstává Organizátorovi. Pro všechny právní vztahy plynoucí z těchto Pravidel je příslušná právní úprava České republiky. V Praze dne

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY společnosti 2014 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná část tohoto

Více

Statut a pravidla soutěže

Statut a pravidla soutěže Statut a pravidla soutěže Nejoblíbenější večerníčková postava Centrum Černý Most (4.3.2016) Statut a pravidla soutěže Nejoblíbenější večerníčková postava Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské

Více

PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2014

PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2014 PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2014 společnosti 2014 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou odměnadním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná část tohoto

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE. Vyfoť se s Fantou nebo Spritem a vyhraj Apple Watch!

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE. Vyfoť se s Fantou nebo Spritem a vyhraj Apple Watch! PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyfoť se s Fantou nebo Spritem a vyhraj Apple Watch! 1. POŘADATEL: ProfiSMS s.r.o., se sídlem Rohanské nábřeží 678/29, Karlín, 186 00 Praha 8, IČ: 03676307, DIČ: CZ03676307,

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů

Úplná pravidla soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů Úplná pravidla soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným

Více

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE PROSINEC 2014 LEDEN 2015

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE PROSINEC 2014 LEDEN 2015 PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE PROSINEC 2014 LEDEN 2015 společnosti 2014 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Jaro s BALOU. 1. Pořadatel soutěže

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Jaro s BALOU. 1. Pořadatel soutěže Pravidla soutěže Jaro s BALOU PRAVIDLA SOUTĚŽE Jaro s BALOU 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže s názvem Jaro s BALOU (dále jako soutěž) je společnost:....( Maloobchodník) se sídlem /místem podnikání

Více

Statut a pravidla soutěže HARIBO F!ZZ SOUTĚŽ VYHRAJTE AŽ 100 SKÚTRŮ

Statut a pravidla soutěže HARIBO F!ZZ SOUTĚŽ VYHRAJTE AŽ 100 SKÚTRŮ Statut a pravidla soutěže HARIBO F!ZZ SOUTĚŽ VYHRAJTE AŽ 100 SKÚTRŮ Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže (dále jen pravidla ) nazvané HARIBO F!ZZ SOUTĚŽ VYHRAJTE AŽ 100 SKÚTRŮ

Více

Název spotřebitelské soutěže zní Střel.to přes mobil a vyhraj (dále jen Soutěž )

Název spotřebitelské soutěže zní Střel.to přes mobil a vyhraj (dále jen Soutěž ) ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Střel.to přes mobil a vyhraj (dále jen Pravidla ) 1. Pořadatel Spotřebitelskou soutěž pořádá společnost PRIA LABS s.r.o., Nad Stráněmi 5656, 760 05 Zlín, IČO: 026 07 859, spisová

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Celozrnné peněz plné (dále jen "Pravidla") 1 Rozsah úpravy

PRAVIDLA SOUTĚŽE Celozrnné peněz plné (dále jen Pravidla) 1 Rozsah úpravy PRAVIDLA SOUTĚŽE Celozrnné peněz plné (dále jen "Pravidla") 1 Rozsah úpravy Tato Pravidla soutěže s názvem Celozrnné peněz plné (dále jen Soutěž ) stanovují podmínky účasti a odměňování účastníků zúčastňujících

Více

Úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže: Vyhraj oficiální dres Puma české fotbalové reprezentace

Úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže: Vyhraj oficiální dres Puma české fotbalové reprezentace Úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže: Vyhraj oficiální dres Puma české fotbalové reprezentace Tento dokument obsahuje plné znění závazných pravidel soutěže PEPSI (dále jen soutěž). Tato pravidla

Více

Obchodní podmínky. 2. Prodávajícím a provozovatelem internetového obchodu je společnost WorkMed s.r.o.

Obchodní podmínky. 2. Prodávajícím a provozovatelem internetového obchodu je společnost WorkMed s.r.o. Obchodní podmínky společnosti WorkMed s.r.o., IČ: 019 90 381, se sídlem Praha 9, Chmelická 552, PSČ 190 16 zapsané v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze v oddíle C, vložka 16723 (dále jen WorkMed

Více

Pravidla soutěže Staň se designerem vlastního billboardu!

Pravidla soutěže Staň se designerem vlastního billboardu! Pravidla soutěže Staň se designerem vlastního billboardu! 1. Pořadatel a organizátor soutěže 1.1. Organizátorem soutěže je společnost PHD, a.s., se sídlem Lomnického 1705/5, 140 00 Praha 4 Nusle, zapsána

Více

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Signal. Česká republika

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Signal. Česká republika Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Signal Česká republika Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Signal (dále jen soutěž ). Tento statut je jediným dokumentem, který

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj s energy drinkem burn!

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj s energy drinkem burn! PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj s energy drinkem burn! 1. POŘADATEL: obchodní společnost Coca-Cola HBC Česká republika, s. r. o., se sídlem Českobrodská 1329, Praha 9 - Kyje, 19821, Česká republika,

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Fotbalový zážitek k nezaplacení!

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Fotbalový zážitek k nezaplacení! PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Fotbalový zážitek k nezaplacení! 1. POŘADATEL: ProfiSMS s.r.o., se sídlem Rohanské nábřeží 678/29, Karlín, 186 00 Praha 8, IČ: 03676307, DIČ: CZ03676307, společnost vedená

Více

PRÁVA A POVINNOSTI SMLUVNÍCH STRAN PŘI POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB

PRÁVA A POVINNOSTI SMLUVNÍCH STRAN PŘI POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOL. REGIONSERVIS S.R.O. PLATNÉ OD 1. 2. 2015 Všeobecné obchodní společnosti REGIONSERVIS s.r.o., se sídlem Nad Koupadly 287/5, Strašín, 251 01 Říčany, IČO: 27427170, DIČ:

Více

Provozovatel: Petra Hanzelková Cukrářské potřeby (fyzická osoba podnikající)

Provozovatel: Petra Hanzelková Cukrářské potřeby (fyzická osoba podnikající) I. OBCHODNÍ PODMÍNKY Provozovatel: Petra Hanzelková Cukrářské potřeby (fyzická osoba podnikající) se sídlem č. p. 187, 742 56 Sedlnice okr. Nový Jičín IČ: 87683687 - Úřad příslušný podle 71 odst. 2 živnostenského

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE OSLAVTE ZLATÉ VÝROČÍ S DIAMANTY

PRAVIDLA SOUTĚŽE OSLAVTE ZLATÉ VÝROČÍ S DIAMANTY PRAVIDLA SOUTĚŽE OSLAVTE ZLATÉ VÝROČÍ S DIAMANTY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tato pravidla (dále jen pravidla ) upravují podmínky spotřebitelské soutěže nazvané Oslavte zlaté výročí s diamanty (dále též

Více

Statut soutěže Soutěžte s Club 5* o skvělé ceny

Statut soutěže Soutěžte s Club 5* o skvělé ceny Statut soutěže Soutěžte s Club 5* o skvělé ceny I. Úvodní ustanovení Obchodní společnost Studio Moderna, s.r.o., se sídlem U nákladového nádraží 8/3153, Strašnice, 130 00, Praha 3, IČ: 261 59 074, DIČ:

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Obchodní podmínky

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Obchodní podmínky OBCHODNÍ PODMÍNKY Obchodní podmínky pro provozování internetového obchodu (e-shopu) na webové adrese www.imunitaprozdravi.cz a internetového obchodu (e-shopu) na webové adrese www.zdraviakrasa.eu (dále

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE - CZ #JDEMNAJEDNO

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE - CZ #JDEMNAJEDNO PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE - CZ #JDEMNAJEDNO Tento dokument obsahuje úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže značky Pivovary Staropramen s.r.o. (dále jen pravidla ). Tato soutěž je určena výhradně

Více

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE červen - červenec 2016

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE červen - červenec 2016 PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE červen - červenec 2016 společnosti 2016 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil

Více

Pravidla spotřebitelské soutěže Léto se zmrzlinou Míša v hypermarketech Albert

Pravidla spotřebitelské soutěže Léto se zmrzlinou Míša v hypermarketech Albert Pravidla spotřebitelské soutěže Léto se zmrzlinou Míša v hypermarketech Albert (Vyhraj se zmrzlinou Míša nový SEAT Ibiza nebo sadu DVD) 1. Organizátor a pořadatel Pořadatelem spotřebitelské soutěže Léto

Více

SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY Real life filtres (dále jen Podmínky Soutěže )

SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY Real life filtres (dále jen Podmínky Soutěže ) SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY Real life filtres (dále jen Podmínky Soutěže ) Společnost L ORÉAL Česká republika s.r.o., se sídlem Plzeňská 213/11, 150 00 Praha 5, Česká republika, IČO: 60491850, zapsaná v obchodním

Více

HERNÍ ŘÁD webové soutěže o vstupenky na představení Slapstick Sonata 19.6.2012

HERNÍ ŘÁD webové soutěže o vstupenky na představení Slapstick Sonata 19.6.2012 HERNÍ ŘÁD webové soutěže o vstupenky na představení Slapstick Sonata 19.6.2012 I. Úvodní ustanovení 1. Organizátorem webové soutěže o vstupenky na představení Slapstick Sonata 19.6.2012 je společnost FTV

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY I. UZAVŘENÍ SMLOUVY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY I. UZAVŘENÍ SMLOUVY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY I. UZAVŘENÍ SMLOUVY 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) upravují práva a povinnosti smluvních stran při uzavírání a plnění smlouvy o dílo (dále jen Smlouva )

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY internetového obchodu vlasy-in.cz 1

OBCHODNÍ PODMÍNKY internetového obchodu vlasy-in.cz 1 OBCHODNÍ PODMÍNKY internetového obchodu vlasy-in.cz 1 se sídlem Masarykova třída č. 31, Olomouc,identifikační číslo: 76509427, jehož provozovatelem je Ondřej Haderka (výpis z živnostenského rejstříku)

Více

Reklamní akce GARNIER PURE Česká republika

Reklamní akce GARNIER PURE Česká republika Reklamní akce GARNIER PURE Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Garnier Pure (dále jen soutěž ). Tato pravidla

Více

SIKLA BOHEMIA, s r.o.

SIKLA BOHEMIA, s r.o. Všeobecné obchodní podmínky platné od 01.04.2011 Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP) vydala obchodní společnost Sikla Bohemia, s.r.o. se sídlem v Praze 20, Do Čertous 2620/11, PSČ 193 21, dále

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. ujednání ve Smlouvě mají přednost před ustanoveními obchodních podmínek.

OBCHODNÍ PODMÍNKY. ujednání ve Smlouvě mají přednost před ustanoveními obchodních podmínek. OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Best Coffee, s.r.o. se sídlem Václavské náměstí 794/38, 110 00 Praha 1 identifikační číslo: 27607968 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze,

Více

PRAVIDLA A PODMÍNKY SOUTĚŽE Vibrostation funguje. Můj příběh.

PRAVIDLA A PODMÍNKY SOUTĚŽE Vibrostation funguje. Můj příběh. PRAVIDLA A PODMÍNKY SOUTĚŽE Vibrostation funguje. Můj příběh. I. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže pod názvem Vibrostation funguje. Můj příběh. o možnost vyhrát jeden z 100 kusů poukázek na 7 x cvičení

Více

1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.maxi-postele.cz a upravují vzájemná práva a povinnosti

1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.maxi-postele.cz a upravují vzájemná práva a povinnosti 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.maxi-postele.cz a upravují vzájemná práva a povinnosti smluvních stran vzniklé v souvislosti nebo na základě

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Asociace pro elektronickou komerci ( www.apek.cz ) Sokolská 23, 120 00 Praha 2 tel/fax: +420 267 312 899, e-mail: info@apek.

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Asociace pro elektronickou komerci ( www.apek.cz ) Sokolská 23, 120 00 Praha 2 tel/fax: +420 267 312 899, e-mail: info@apek. OBCHODNÍ PODMÍNKY stažení v PDF zde obchodní společnosti Centrum Vrkoč se sídlem Na Pěšině 3283/49, 69003 Břeclav identifikační číslo: 46924850 zapsané v obchodním rejstříku vedeném 370401, oddíl 1738,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti B ORIGINAL s.r.o. se sídlem Pod Lesem 57/7, 735 42 Těrlicko-Horní Těrlicko identifikační číslo: 25872427 zapsané v obchodním rejstříku vedeném U KS Ostrava, oddíl

Více

Provozovatel: Petra Hanzelková Cukrářské potřeby (fyzická osoba podnikající) se sídlem č. p. 187, 742 56 Sedlnice okr. Nový Jičín

Provozovatel: Petra Hanzelková Cukrářské potřeby (fyzická osoba podnikající) se sídlem č. p. 187, 742 56 Sedlnice okr. Nový Jičín OBCHODNÍ PODMÍNKY I. Provozovatel: Petra Hanzelková Cukrářské potřeby (fyzická osoba podnikající) se sídlem č. p. 187, 742 56 Sedlnice okr. Nový Jičín IČ: 87683687 - Úřad příslušný podle 71 odst. 2 živnostenského

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti TeeTime SE se sídlem Na novině 1053/28, PSČ: 141 00 Praha 4 identifikační číslo: 24236381

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti TeeTime SE se sídlem Na novině 1053/28, PSČ: 141 00 Praha 4 identifikační číslo: 24236381 OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti TeeTime SE se sídlem Na novině 1053/28, PSČ: 141 00 Praha 4 identifikační číslo: 24236381 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Praze, oddíl H,

Více

Obchodní podmínky internetového obchodu zdrave zvire

Obchodní podmínky internetového obchodu zdrave zvire Obchodní podmínky internetového obchodu zdrave zvire 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetového obchodě http://zdrave zvire.cz a upravují vzájemná práva a povinnosti

Více

Reklamní akce Dove Masterbrand Česká republika

Reklamní akce Dove Masterbrand Česká republika Reklamní akce Dove Masterbrand Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Dove Masterbrand (dále jen soutěž ). Tato pravidla

Více

Trvání soutěže: Soutěž trvá od 21. 3. 2016 od 12:00 hodin do 30. 4. 2016, 23:59 hodin.

Trvání soutěže: Soutěž trvá od 21. 3. 2016 od 12:00 hodin do 30. 4. 2016, 23:59 hodin. Pravidla soutěže Syoss Color Day Pořadatel soutěže: Pořadatelem soutěže je společnost HENKEL ČR, spol. s r.o., IČO: 15889858, U Průhonu 10, 170 04 Praha 7, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte wellness zážitky v Resortu Svatá Kateřina!

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte wellness zážitky v Resortu Svatá Kateřina! Úplná pravidla soutěže Vyhrajte wellness zážitky v Resortu Svatá Kateřina! Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Vyhrajte wellness zážitky v Resortu Svatá Kateřina! (dále

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Cíl, akciová společnost v Praze se sídlem Praha 1, Hybernská 7 - Lidový dům identifikační číslo: 26165376 společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Ragazza s.r.o., se sídlem Elišky Přemyslovny 1335, 156 00 Praha 5, IČ: 27196739 spol. zapsaná v obchodním rejstříku vedeném v OR Měst. soudu v Praze, oddíl C, vložka

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY vydané ANO spořitelním družstvem, IČ: 26137755 se sídlem: Rohanské nábřeží 671/15, PSČ 186 00, Praha 8 zapsané v Obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl Dr,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY! obchodní společnosti: DRAGON INTERNET, a.s. se sídlem: Pod Loretou 883, 293 06 Kosmonosy, identifikační číslo: 27237800 společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu

Více

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Tajné radosti

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Tajné radosti Oficiální pravidla a podmínky soutěže Tajné radosti Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže (dále již jen pravidla soutěže ) Tajné radosti (dále již jen soutěž ). Pravidla soutěže v tomto

Více

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Daruj Zlaté prasátko (dále jen Soutěž ) pro Českou republiku

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Daruj Zlaté prasátko (dále jen Soutěž ) pro Českou republiku Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Daruj Zlaté prasátko (dále jen Soutěž ) pro Českou republiku 1. Pořadatel Pořadatelem Soutěže je společnost Kofola a.s., se sídlem Krnov, Pod Bezručovým vrchem, Za

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky COPY GENERAL s.r.o. může převzít zakázky ke zpracování pouze na základě dále uvedených Všeobecných obchodních podmínek. Zákazník na ně potvrzením objednávky v internetové aplikaci

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY E-SHOPU PARKU MIRAKULUM

OBCHODNÍ PODMÍNKY E-SHOPU PARKU MIRAKULUM OBCHODNÍ PODMÍNKY E-SHOPU PARKU MIRAKULUM Obchodní společnost: Mirakulum s.r.o. se sídlem Nad Perchtou 1631, 511 01 Turnov Česká republika IČO: 252 66 454 DIČ: CZ252 66 454 zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Statut a pravidla soutěže MAGNUM. TESCO - Česká republika

Statut a pravidla soutěže MAGNUM. TESCO - Česká republika Statut a pravidla soutěže MAGNUM TESCO - Česká republika Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané "MAGNUM pro Českou republiku (dále jen "soutěž"). Tento statut je jediným

Více

Úplná pravidla soutěže Dny testovacích jízd ŠKODA 2016

Úplná pravidla soutěže Dny testovacích jízd ŠKODA 2016 Úplná pravidla soutěže Dny testovacích jízd ŠKODA 2016 Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Dny testovacích jízd ŠKODA 2016 (dále jen soutěž ). Tato pravidla mohou být pozměněna

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE BIGSHOCK! LETNÍ JÍZDA

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE BIGSHOCK! LETNÍ JÍZDA PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE BIGSHOCK! LETNÍ JÍZDA 1. POŘADATEL SOUTĚŽE 1.1. Pořadatelem a provozovatelem soutěže BIGSHOCK! LETNÍ JÍZDA (dále jen Soutěž ) je společnost Al - Namura, spol. s r.o., se sídlem

Více

SMLOUVA. ČÁST A Obecná ustanovení. I. Smluvní strany

SMLOUVA. ČÁST A Obecná ustanovení. I. Smluvní strany SMLOUVA na zhotovení projektové dokumentace, výkon inženýrské činnosti, výkon funkce koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi po dobu přípravy stavby a autorského dozoru (číslo

Více

Pravidla marketingové soutěže

Pravidla marketingové soutěže Pravidla marketingové soutěže BigSHOCK soutěž BENZINA Účelem tohoto dokumentu je stanovení úplných a přesných pravidel spotřebitelské soutěže: BigSHOCK soutěž DAKAR (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou

Více

Kupující, který není spotřebitel - je podnikatel, který nakupuje výrobky či užívá služby za účelem svého podnikání s těmito výrobky nebo službami.

Kupující, který není spotřebitel - je podnikatel, který nakupuje výrobky či užívá služby za účelem svého podnikání s těmito výrobky nebo službami. 1. O těchto podmínkách Upřímnou snahou společnosti Smarty CZ a.s. je nabídnout zákazníkům takové nákupní a reklamační podmínky, které by byly lepší, než jsou běžně nabízené nákupní a reklamační podmínky

Více

LIDL RÁKOSNÍČKOVA HŘIŠTĚ PRAVIDLA HLASOVÁNÍ PRO ROK 2016

LIDL RÁKOSNÍČKOVA HŘIŠTĚ PRAVIDLA HLASOVÁNÍ PRO ROK 2016 VYHrAJTE Rá KOSnÍČKO hřiště!!! VO LIDL RÁKOSNÍČKOVA HŘIŠTĚ PRAVIDLA HLASOVÁNÍ PRO ROK 2016 (dále jen pravidla hlasování ) 1. PROJEKT RÁKOSNÍČKOVA HŘIŠTĚ Dlouhodobým cílem společnosti Lidl Česká republika

Více

V případě nejasností nás kontaktujte buď na e-mailu info@ nemeckobezhranic.cz a nebo nemeckobezhranic@seznam.cz.

V případě nejasností nás kontaktujte buď na e-mailu info@ nemeckobezhranic.cz a nebo nemeckobezhranic@seznam.cz. PODMÍNKY PRODEJE Vážení zákazníci... Do Německa jezdíme každý týden, většinou v pátek. Veškeré objednávky tedy učiněné do čtvrtka 20hodin, budou nakoupeny následující den a odeslány v pondělí. V případě,

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj s Bounty zájezd do Tropical Island

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj s Bounty zájezd do Tropical Island ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj s Bounty zájezd do Tropical Island Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže Vyhraj s Bounty zájezd do Tropical Island

Více

Individuální projekt Pardubického kraje na sociální služby III VÝZVA. k jednání v jednacím řízení bez uveřejnění

Individuální projekt Pardubického kraje na sociální služby III VÝZVA. k jednání v jednacím řízení bez uveřejnění VÝZVA k jednání v jednacím řízení bez uveřejnění dle ust. 34 z. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Zadavatel - Pardubický kraj Vás tímto vyzývá k jednání v jednacím řízení bez uveřejnění

Více

Úplné znění podmínek soutěže FIAT O Nový Fiat Panda na víkend

Úplné znění podmínek soutěže FIAT O Nový Fiat Panda na víkend Úplné znění podmínek soutěže FIAT O Nový Fiat Panda na víkend I. Předmět 1.1. Tento dokument obsahuje výhradní a úplnou úpravu pravidel soutěže FIAT O Nový Fiat Panda na víkend (dále jako soutěž ). Tato

Více

Reklamní akce Objev Shared Services a vyhraj Česká republika

Reklamní akce Objev Shared Services a vyhraj Česká republika Reklamní akce Objev Shared Services a vyhraj Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Objev Shared Services a vyhraj!

Více

Pravidla marketingové soutěže A Ty? Kam jdeš?

Pravidla marketingové soutěže A Ty? Kam jdeš? Pravidla marketingové soutěže A Ty? Kam jdeš? Tato pravidla se vztahují na marketingovou soutěž A Ty? Kam jdeš?, jejímž pořadatelem je společnost CCC Czech, s.r.o., se sídlem Praha 9, Českomoravská 2420/15,

Více

Úplná pravidla soutěže

Úplná pravidla soutěže Úplná pravidla soutěže 70 let Mlékárny Kunín Smyslem těchto pravidel je výhradní úprava spotřebitelské soutěže 70 let Mlékárny Kunín ve vztahu ke spotřebitelům. Smyslem této spotřebitelské soutěže je zakoupení

Více

Smlouva o dílo (dále SOD)

Smlouva o dílo (dále SOD) Smlouva o dílo (dále SOD) I. Smluvní strany I. 1. Zhotovitel: Sídlo: MATEX HK, s.r.o. Statutární orgán: Martin Žítek, jednatel společnosti IČO: 259 68 807 DIČ: CZ259 68 807 Zástupce pověřený jednáním ve

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1.2. Odchylná ujednání ve Smlouvě mají přednost před ustanoveními VOP.

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1.2. Odchylná ujednání ve Smlouvě mají přednost před ustanoveními VOP. OBCHODNÍ PODMÍNKY neziskové organizace CzechWebsite o.s.,se sídlem Ukrajinská 728/2, 101 00 Praha 10 identifikační číslo: 228 524 50, pro zprostředkování webhostingových a dalších služeb, služeb elektronické

Více

Všeobecné smluvní podmínky

Všeobecné smluvní podmínky Všeobecné smluvní podmínky platné od 1. září 2012 1) Úvodní ustanovení 1.1 Všeobecné smluvní podmínky upravují poskytování služeb a definují vztah mezi firmou Tomáš Meloun idatabaze.cz se sídlem Novoměstská

Více

OFICIÁLNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE

OFICIÁLNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE OFICIÁLNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE I. Pořadatel soutěže Společnost Mabest dále jen ( Pořadatel ) se sídlem Štítného 6, Praha 3, 130 00, zastoupená Gabrielou Klimentovou, IČ: 27437779, DIČ: CZ27437779 pořádá reklamní

Více

Příloha č. 2 Obchodní podmínky závazný vzor Smlouvy o dílo

Příloha č. 2 Obchodní podmínky závazný vzor Smlouvy o dílo Příloha č. 2 Obchodní podmínky závazný vzor Smlouvy o dílo Zakázka: Rozvoj infrastruktury pro vytvoření společné nabídky služeb v cestovním ruchu na území Valašska Horního Vsacka Druh zakázky podle jejího

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj 350 Euro každý den!

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj 350 Euro každý den! ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj 350 Euro každý den! Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže Vyhraj 350 Euro každý den! (dále jen soutěž ) v České republice.

Více

HERNÍ ŘÁD web soutěže Nejlepší styling růžového trička

HERNÍ ŘÁD web soutěže Nejlepší styling růžového trička HERNÍ ŘÁD web soutěže Nejlepší styling růžového trička I. Úvodní ustanovení 1. Organizátorem webové soutěže Nejlepší styling růžového trička (dále jen Soutěž ) je společnost FTV Prima, spol. s r. o., se

Více

Smlouva o provedení penetračních testů a zpracování bezpečnostního auditu informačního systému pro prezentaci voleb

Smlouva o provedení penetračních testů a zpracování bezpečnostního auditu informačního systému pro prezentaci voleb Smlouva o provedení penetračních testů a zpracování bezpečnostního auditu informačního systému pro prezentaci voleb (č. ev. ČSÚ: 155-2013-S) Česká republika Český statistický úřad se sídlem: Na padesátém

Více

Obchodní podmínky. 1. Úvodní ustanovení. 2. Uživatelský účet

Obchodní podmínky. 1. Úvodní ustanovení. 2. Uživatelský účet Obchodní podmínky Společnost: AMAX COM, s.r.o. Se sídlem: Křídlovická 42/26, 603 00 Brno, Česká republika IČ: 26958066 Zapsaná: V Obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně dne 23.03. 2005, oddíl C,

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY ESHOP ČD K PROGRAMU ČD FIRMÁM (stav 1. 2. 2015)

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY ESHOP ČD K PROGRAMU ČD FIRMÁM (stav 1. 2. 2015) VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY ESHOP ČD K PROGRAMU ČD FIRMÁM (stav 1. 2. 2015) společnosti České dráhy, a.s. se sídlem: Praha 1, Nábřeží L.Svobody 1222, PSČ 110 15 identifikační číslo: 70994226 společnost

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY platné od 18.11.2012

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY platné od 18.11.2012 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY platné od 18.11.2012 Provozovatel: Michal Fridrich Bytem: Brno, Kamechy 1333/12, PSČ 635 00 Provozovna: Brno, Kamechy 1333/12, PSČ 635 00 identifikační číslo: 007 05 951 podnikající

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti simple shop and rent s.r.o. pro internetový obchod www.simplerent.cz ČÁST A: Obecná ustanovení I. Předmět všeobecných obchodních podmínek II. Předmět Smlouvy ČÁST

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI YACHTCHARTER, S.R.O. PRO ZPROSTŘEDKOVÁNÍ AUTOBUSOVÉ DOPRAVY

OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI YACHTCHARTER, S.R.O. PRO ZPROSTŘEDKOVÁNÍ AUTOBUSOVÉ DOPRAVY OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI YACHTCHARTER, S.R.O. PRO ZPROSTŘEDKOVÁNÍ AUTOBUSOVÉ DOPRAVY 1. OBECNÁ UJEDNÁNÍ 1.1 Vymezení stran. Tyto obchodní podmínky upravují vztah mezi společností YACHTCHARTER, s.r.o.,

Více

pravomocným nařízením výkonu rozhodnutí k postižení členských práv a povinností nebo právní mocí exekučního příkazu k postižení členských práv a

pravomocným nařízením výkonu rozhodnutí k postižení členských práv a povinností nebo právní mocí exekučního příkazu k postižení členských práv a S T A N O V Y Článek I. Základní ustanovení 1. Obchodní firma: Bytové družstvo. (dále jen "družstvo") 2. Sídlo:.. PSČ:.. 3. Předmět činnosti: Pronájem nemovitostí, bytových a nebytových prostor a poskytování

Více

Smluvní obchodní podmínky pro nákup jízdních dokladů v předprodeji společnosti ARRIVA TRANSPORT ČESKÁ REPUBLIKA a.s.

Smluvní obchodní podmínky pro nákup jízdních dokladů v předprodeji společnosti ARRIVA TRANSPORT ČESKÁ REPUBLIKA a.s. Smluvní obchodní podmínky pro nákup jízdních dokladů v předprodeji společnosti ARRIVA TRANSPORT ČESKÁ REPUBLIKA a.s. Článek 1: Úvodní ustanovení Tyto smluvní podmínky (dále jen smluvní podmínky ) obchodní

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky a pravidla provozu a užívání internetové aukce na portálu www.ratelier.com, info@r-atelier.com, stanovené v souladu s ustanovením 273 odst.1 Obchodního

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Sbírej soutěžní kódy a vyber si svou výhru

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Sbírej soutěžní kódy a vyber si svou výhru ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Sbírej soutěžní kódy a vyber si svou výhru Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže Sbírej soutěžní kódy a vyber si svou výhru

Více

Úplná pravidla soutěže Soutěžte o plyšového kocourka a cool koloběžku Yedoo!

Úplná pravidla soutěže Soutěžte o plyšového kocourka a cool koloběžku Yedoo! Úplná pravidla soutěže Soutěžte o plyšového kocourka a cool koloběžku Yedoo! Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Soutěžte o plyšového kocourka a cool koloběžku Yedoo!

Více

Podmínky užívání služby wish.tips (dále jen Podmínky )

Podmínky užívání služby wish.tips (dále jen Podmínky ) Podmínky užívání služby wish.tips (dále jen Podmínky ) 1 Úvodní ustanovení 1.1 Tyto Podmínky upravují provozování a užívání webové služby wish.tips provozované na webové stránce www.wish.tips (dále jen

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Golf Beřovice s.r.o. se sídlem Beřovice 15, PSČ: 273 71, okres Kladno, identifikační číslo 47548584, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze pod spisovou

Více

HERNÍ ŘÁD Webové soutěže BestCOOLFest_finále

HERNÍ ŘÁD Webové soutěže BestCOOLFest_finále HERNÍ ŘÁD Webové soutěže BestCOOLFest_finále I. Úvodní ustanovení 1. Pořadatelem soutěže s názvem BestCOOLFest_finále (dále jen Soutěž ) je společnost FTV Prima, spol. s r. o. se sídlem Praha 8 Libeň,

Více

Smlouva o dílo k zakázce ID 1054

Smlouva o dílo k zakázce ID 1054 Smlouva o dílo k zakázce ID 1054 Smluvní strany: Objednatel: a Zhotovitel: jméno: Jan jméno: David příjmení: Novák příjmení: Kárník firma: --- číslo obor. profilu: 999 * na cenikyremesel.cz IČ: --- IČ:

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Všeobecné obchodní podmínky společnosti INGRO-Machine s.r.o., se sídlem v Lublaňská 653/51 120 00 Praha 2, IČ 28391641, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C vložka 138269

Více

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Přijďte na testovací jízdu a vyhrávejte zájezdy každý týden

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Přijďte na testovací jízdu a vyhrávejte zájezdy každý týden Úplné znění podmínek soutěže FIAT Přijďte na testovací jízdu a vyhrávejte zájezdy každý týden I. Předmět 1.1. Tento dokument obsahuje výhradní a úplnou závaznou úpravu pravidel soutěže Fiat VYHRAJTE ZÁJEZD

Více

Obchodní podmínky se vztahují na prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.chejn-krmiva.cz

Obchodní podmínky se vztahují na prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.chejn-krmiva.cz Obchodní podmínky Provozovatel obchodu a dodavatel zboží: Název:Josef Chejn, spol. s r.o. Sídlo: Křenice 42, 25084, pošta Sibřina Ičo: 27105776 Dič: CZ27105776 Zapsaná v obchodním rejstříku vedeném městským

Více

Obchodnı podmı nky. Kopii VOP a fakturu obdrží Objednatel jako přílohu smlouvy o dílo na zadanou emailovou adresu.

Obchodnı podmı nky. Kopii VOP a fakturu obdrží Objednatel jako přílohu smlouvy o dílo na zadanou emailovou adresu. Obchodnı podmı nky I. Základní ustanovení Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) upravují vztahy mezi smluvními stranami smlouvy o poskytnutí služeb. Na jedné straně je společnost Aseta, s.r.o.

Více

ÚVODNÍ USTANOVENÍ UŽIVATELSKÝ ÚČET

ÚVODNÍ USTANOVENÍ UŽIVATELSKÝ ÚČET OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti HOMEO SAPIENS, s.r.o. se sídlem Praha 5, Ke Koulce 919/7, PSČ 150 00 identifikační číslo: 257 83 190 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze,

Více

Cena F. D. Edwardse o nejinovativnější diplomovou práci

Cena F. D. Edwardse o nejinovativnější diplomovou práci Cena F. D. Edwardse o nejinovativnější diplomovou práci V roce 1919 založil v severním Londýně britský fyzik F. D. Edwards firmu, která začala jako první ve Velké Británii vyrábět vakuové vývěvy. Průmyslové

Více

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o.

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. AUKČNÍ VYHLÁŠKA č. 139-EA/15 Článek I. Elektronická aukce Aukční vyhláškou poskytovatel oznamuje a zveřejňuje veřejně dostupné informace, které jsou závazné pro konání

Více

I. Smluvní strany. Jméno a příjmení/titul/název firmy:... Adresa trvalého bydliště/sídlo:... Datum narození/ič:

I. Smluvní strany. Jméno a příjmení/titul/název firmy:... Adresa trvalého bydliště/sídlo:... Datum narození/ič: Smlouva o dodávce vody (dále jen Smlouva ) uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 274/2001 Sb., o vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu (dále jen zákon ) mezi smluvními stranami:

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. Článek I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. Článek I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Článek I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Společnost Telmedicin CZ s.r.o., se sídlem v Praze, ulice Údolní 1724/59, Braník, 147 00 Praha 4, IČO 043 01 668, vedená u Městského soudu v Praze

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI INVIA.CZ ( Podmínky )

OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI INVIA.CZ ( Podmínky ) OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI INVIA.CZ ( Podmínky ) 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Společnost INVIA.CZ, a.s., IČO: 267 02 924, se sídlem Praha 1, Senovážné náměstí 1463/5, PSČ 110 00, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY www.obrazyplakaty.cz

OBCHODNÍ PODMÍNKY www.obrazyplakaty.cz OBCHODNÍ PODMÍNKY www.obrazyplakaty.cz VOSA ČR s.r.o. se sídlem Muškova 1429/2, Praha 4 IČ: 26144328, DIČ: CZ26144328 pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.obrazyplakaty.cz

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) podnikatele Eva Schunke, se sídlem a bydlištěm Horní Roveň 216, Dolní Roveň 53371, identifikační číslo: 73650412,

Více

Obchodní podmínky pro poskytování služby DM Bee Typ Služby nabízené Poskytovatelem

Obchodní podmínky pro poskytování služby DM Bee Typ Služby nabízené Poskytovatelem Obchodní podmínky pro poskytování služby DM Bee Obchodní podmínky (dále jen "Podmínky") vydané na základě 1751 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník

Více

pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.sklenenyshop.cz

pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.sklenenyshop.cz Obchodní podmínky pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.sklenenyshop.cz Verze (022015) Provozovatel eshopu Název společnosti: REDEFIN s.r.o. Ulice a číslo

Více

HERNÍ ŘÁD Webové soutěže Re-Play - Vánoce 2013

HERNÍ ŘÁD Webové soutěže Re-Play - Vánoce 2013 HERNÍ ŘÁD Webové soutěže Re-Play - Vánoce 2013 I. Úvodní ustanovení 1. Pořadatelem webové soutěže s názvem Re-Play - Vánoce 2013 (dále jen Soutěž ) je společnost FTV Prima, spol. s r. o. se sídlem Praha

Více