Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 2. prosince 2009 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 2. prosince 2009 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd"

Transkript

1 Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 2. prosince 2009 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Přítomni: R. Janda, P. Padevět, E. Kašáková, J. Dvořák, V. Kocourek, J. Bron, M. Vnouček. Zahájení v 17:30 hod. Program: 1. Zahájení, volba zapisovatele, volba ověřovatelů zápisu, kontrola splnění úkolů z minulých zasedání zastupitelstva. 2. Sestavení inventarizační komise pro provedení inventury majetku obce. 3. Projednání vyplacení vyplacení odměn za prosinec tr. v lednu Projednání rozpočtových opatření v rozpočtu obce. 5. Projednání rozpočtu obce na rok Projednání žádosti manželů Padevětových o odkup pozemku 463/2. 7. Projednání prodeje a koupě částí pozemku č. 726 paní Ivaně Stibůrkové. 8. Projednání výměny kotle v prodejně. 9. Projednání podání žádostí o dotace z POV Středočeského kraje. 10. Projednání podání žádosti o dotaci z programu MZe. 11. Projednání prodeje vánočních stromků. 12. Projednání požadavku předložení geometrického plánu oddělované části pozemku č.569 od manželů Michalčákových. 13. Seznámení se s Vánočním koncertem v kostele ve Vysokém Újezdě. 14. Projednání stavu pořízení změny územního plánu č Projednání žádosti ústní žádosti manželů Sedláčkových o prořezání zeleně na obecním pozemku v sousedství jejich parcely. Bod 1/ Starosta obce zahájil zasedání a dal hlasovat o volbě zapisovatele a ověřovatelů zápisu. Zapisovatelkou byla zvolena M. Nápravníková, ověřovateli zápisu Jaroslav Bron a Václav Kocourek. Starosta obce provedl kontrolu plnění úkolů z minulého zasedání. Bod usnesení č. 124 nebyl splněn a starosta obce byl pověřen vyžádáním protokolu o šetření havárie ze dne od policie a dotčené pojišťovny. Obecní zastupitelstvo dále pověřilo starostu obce zjištěním podrobností o svozu popelnic o objemu 240 l do Hlasování : Pro 5, proti 0. Na zasedání zastupitelstva se dostavil M. Vnouček. Bod 2/ Obecní zastupitelstvo se seznámilo s nutností sestavit inventarizační komisi a provést inventuru majetku obce do konce roku Proto obecní zastupitelstvo navrhlo inventarizační komisi ve složení Václav Kocourek, Jiří Dvořák a Jaroslav Bron. Obecní zastupitelstvo složení komise schválilo.

2 Bod 3/ Obecní zastupitelstvo projednalo a schválilo výplatu odměn za prosinec 2009 v lednu Hlasování: Pro 6. Bod 4/ Obecní zastupitelstvo se seznámilo s nutnými rozpočtovými opatřeními na výdajové a příjmové stránce rozpočtu obce, projednalo je a schválilo. Bod 5/ Obecní zastupitelstvo projednalo návrh místostarosty na rozpočet obce na rok Starosta obce podal návrh, aby se zastupitelstvo rozpočtem a připomínkami k němu zabývalo na mimořádném zasedání zastupitelstva od 18:00. Zastupitelé s navrhovaným termínem souhlasili. Bod 6/ Obecní zastupitelstvo projednalo žádost manželů Padevětových o odprodej pozemku č. 463/2 a navrhlo nabídnout k prodeji pozemek č. 463/2 ve výměře 15m 2 formou veřejné nabídky na úřední desce. Hlasování: Pro 5, zdržel se 1 (Padevět). Bod 7/ Obecní zastupitelstvo se zabývalo žádostí paní I. Stibůrkové o prodej a směnu částí obecního pozemku č.726 v sousedství pozemku.33 a 570 dle přiloženého návrhu. Zastupitelé se usnesli veřejně nabídnout k prodeji a směně části pozemků zakreslené v návrhu pí. Stibůrkové formou zveřejnění na úřední desce. Na zasedání obecního zastupitelstva se dostavila zastupitelka E. Kašáková. Bod 8/ Starosta obce seznámil zastupitelstvo obce s havarijním stavem kotle v prodejně ve Vysokém Újezdě. Zastupitelstvo obce souhlasí s výměnou kotle, bez výběrového řízení z důvodu havarijního stavu. Zajištěním byl pověřen starosta obce. Bod 9/ Místostarosta obce předložil návrh na opravu komunikace (pozemky č. 728/1 a 729) do osady Větrov za využití prostředků z POV Středočeského kraje. Starosta obce následně podal návrh na opravu místní komunikace na pozemku 453/1 ve Vysoké Újezdě. Místostarosta připomněl, že žádost o dotaci lze podat pouze na jednu akci. Starosta dal hlasovat o podání žádosti o dotaci na opravu komunikace na pozemku č.453/1 ve Vysokém Újezdě. Hlasování: Pro 3 (Janda, Dvořák, Vnouček), proti 4. Dále nechal starosta hlasovat o podání žádosti o dotaci na opravu komunikace do osady Větrov na pozemcích 728/1 a 729. Hlasování: Pro 4, proti 2 (Janda, Dvořák), zdržel se 1 (Vnouček). Místostarosta navrhl podat žádost do celkové výše projektu 600 tis. Kč (se spoluúčastí obce 5%). Starosta následně nechal hlasovat o finanční výši podané dotace z programu POV. Hlasování: Pro 6, proti 1 (Janda).

3 Obecní zastupitelstvo se usneslo na podání žádosti na opravu místní komunikace do osady Větrov na pozemcích 728/1 a 729. Starosta vyslovil požadavek zvážení platební schopnosti obce před podpisem smlouvy. Bod 10/ Místostarosta navrhl podání žádosti o finanční dotaci na obnovu vodních zdrojů ve Vysokém Újezdě v rozsahu instalace dávkovače chemické úpravy vody a vybudování dalšího zdroje pitné vody z programu rozvoje Ministerstva zemědělství, opatření programu rozvoje venkova Osa III.2.1. Obecní zastupitelstvo schválilo podání žádosti o tuto dotaci do výše 200 tis. Kč. Bod 11/ Obecní zastupitelstvo projednalo možnost prodeje vánočních stromků z obecních lesů. Zastupitelstvo obce se usneslo pověřit lesního hospodáře výběrem stromků, jejich přípravou a prodejem v ceně 100,-Kč/kus. Bod 12/ Místostarosta seznámil zastupitele s kladným vyjádřením k žádosti o dělení pozemku č Zastupitelstvo se usneslo na vyžádání 5ks originálu geometrického plánu oddělované části pozemku od manželů Michalčákových pro uskutečnění prodeje a sepsání smlouvy o prodeji. Bod 13/ Místostarosta seznámil zastupitelstvo s termínem konání Vánočního koncertu v sobotu od 18:00hodin v kostele ve Vysokém Újezdě, kde vystoupí soubor Chairé. Bod 14/ Místostarosta obce seznámil zastupitelstvo se stavem pořízení změny územního plánu č.2. Náklady na pořízení směny do uhradili manželé Fialovi a neuhradili P. a L. Maškovi. Obecní zastupitelstvo se následně usneslo pozvat pana Maška na k vysvětlení důvodu nezaplacení podílu na nákladech na pořízení změny územního plánu č.2. Bod 15/ Zastupitel V. Kocourek tlumočil ústní žádost manželů Sedláčkových o údržbu obecní zeleně v místě hranice mezi pozemkem 569 a pozemkem manželů Sedláčkových. Obecní zastupitelstvo pověřilo zastupitele J. Brona a P. Padevěta posouzením stavu dřevin a doporučením, kterou zeleň bude možné odstranit. Konec jednání: 20:15

4 Usnesení ze zasedání obecního zastupitelstva č. 15/ Obecní zastupitelstvo schválilo sestavení inventarizační komisi ve složení Václav Kocourek, Jiří Dvořák a Jaroslav Bron Obecní zastupitelstvo projednalo a schválilo výplatu odměn za prosinec 2009 v lednu Obecní zastupitelstvo projednalo a schválilo nutná rozpočtová opatření na výdajové a příjmové stránce rozpočtu obce Obecní zastupitelstvo se usneslo zabývat se rozpočtem obce na rok 2010 na mimořádném zasedání zastupitelstvo dne od 18:00hodin Obecní zastupitelstvo se nabídnout k prodeji pozemek č. 463/2 ve výměře 15m 2 formou veřejné nabídky na úřední desce Obecní zastupitelstvo se usneslo nabídnout k prodeji a směně části obecního pozemku č.726 v sousedství pozemku.33 a 570 formou zveřejnění na úřední desce Obecní zastupitelstvo se usneslo pověřit zajištěním havarijní výměny kotle v prodejně ve Vysokém Újezdě starostu obce Obecní zastupitelstvo se usneslo na podání žádosti o dotaci z POV Středočeského kraje na opravu místní komunikace do osady Větrov na pozemcích 728/1 a 729. Zajištěním podání žádosti byl pověřen místostarosta obce Obecní zastupitelstvo schválilo podání žádosti o finanční dotaci na obnovu vodních zdrojů ve Vysokém Újezdě v rozsahu instalace dávkovače chemické úpravy vody a vybudování dalšího zdroje pitné vody z programu rozvoje Ministerstva zemědělství, opatření programu rozvoje venkova Osa III.2.1 do výše 200 tis. Kč. Podáním žádosti byl pověřen starosta obce Obecní zastupitelstvo obce se usneslo pověřit lesního hospodáře výběrem stromků, jejich přípravou a prodejem v ceně 100,-Kč/kus Obecní zastupitelstvo se usneslo na vyžádání 5ks originálu geometrického plánu oddělované části pozemku č.569, od manželů Michalčákových pro uskutečnění prodeje a sepsání smlouvy o prodeji Obecní zastupitelstvo vzalo na vědomí uskutečnění Vánočního koncertu v sobotu od 18:00hodin v kostele ve Vysokém Újezdě, kde vystoupí soubor Chairé Obecní zastupitelstvo se následně usneslo pozvat pana Maška na k vysvětlení důvodu nezaplacení podílu na nákladech na pořízení změny územního plánu č Obecní zastupitelstvo pověřilo zastupitele J. Brona a P. Padevěta posouzením stavu dřevin na hranici pozemku 569 a pozemku manželů Sedláčkových a doporučením, kterou zeleň bude možné odstranit. Zapsala: M. Nápravníková Ověřovatelé zápisu: Jaroslav Bron Václav Kocourek Příští zasedání proběhne 9.prosince 2009 v 18:00hod.

5 Vyvěšeno: Sejmuto: Richard Janda starosta Vyvěšeno na elektronické desce: Toto usnesení a zápis zasedání můžete nalézt v elektronické podobě na

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 4. května 2010 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 4. května 2010 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 4. května 2010 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Přítomni: R. Janda, P. Padevět, E. Kašáková, J. Bron, M. Vnouček, J. Dvořák. Omluveni: V. Kocourek.

Více

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 9. června 2010 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 9. června 2010 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 9. června 2010 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Přítomni: R. Janda, P. Padevět, E. Kašáková, J. Bron, M. Vnouček, J. Dvořák, V. Kocourek. Host: M.

Více

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 4. listopadu 2008 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 4. listopadu 2008 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 4. listopadu 2008 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Přítomni: R. Janda, P. Padevět, J. Bron, E. Kašáková, M. Vnouček, J. Dvořák, V. Kocourek. Zahájení

Více

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 11. srpna 2010 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 11. srpna 2010 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 11. srpna 2010 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Přítomni: R. Janda, P. Padevět, E. Kašáková, M. Vnouček, J. Dvořák, V. Kocourek. Omluven: J. Bron

Více

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 2. března 2010 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 2. března 2010 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 2. března 2010 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Přítomni: R. Janda, P. Padevět, E. Kašáková, J. Dvořák, V. Kocourek, J. Bron, M. Vnouček. Hosté: M.

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25.6.2007

Zápis z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25.6.2007 Zápis z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25.6.2007 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Lácha, Josef Brouček, Josef Novák Omluven: Vlasta Tišlerová, Stanislav Kahuda, Michaela Jůzková

Více

ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015

ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015 ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Václav Hořejší, Martin Vaněček,

Více

Zápis z 11. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 26. 10. 2015.

Zápis z 11. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 26. 10. 2015. Zápis z 11. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 26. 10. 2015. Zasedání zahájila v 18. 00 hodin a řídila starostka Jana Mališová, přivítala zastupitele, hosta Ing. Libora Stejskala, který vykonává stavební

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 11. dubna 2011

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 11. dubna 2011 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 11. dubna 2011 Přítomni: Ivana Vlková, Vlasta Tišlerová, Josef Brouček, Josef Lácha, Stanislav Kahuda Omluven: Josef Novák, Michaela

Více

Zápis ze 3. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 26. 1. 2015

Zápis ze 3. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 26. 1. 2015 Zápis ze 3. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 26. 1. 2015 Zasedání zahájila v 18. 00 hodin a řídila starostka Jana Mališová, přivítala zastupitele a hosty z řad veřejnosti a konstatovala, že zastupitelstvo

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila pí.

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HŘIBOJEDY KONANÉHO DNE 25. LISTOPADU 2015 OD 18:00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ HŘIBOJEDY

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HŘIBOJEDY KONANÉHO DNE 25. LISTOPADU 2015 OD 18:00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ HŘIBOJEDY ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HŘIBOJEDY KONANÉHO DNE 25. LISTOPADU 2015 OD 18:00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ HŘIBOJEDY 1. Zahájení Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Hřibojedy bylo

Více

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 1. července 2009 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 1. července 2009 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 1. července 2009 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Přítomni: R. Janda, P. Padevět, E. Kašáková, M. Vnouček, J. Bron, J. Dvořák. Omluven: V. Kocourek.

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.03.2016

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.03.2016 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 23.03.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 6 členů

Více

Zápis č. 13/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 21. 5. 2012 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 13/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 21. 5. 2012 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 13/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 21. 5. 2012 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

O b e c. M i k u l o v. Z á p i s č. 4/2009

O b e c. M i k u l o v. Z á p i s č. 4/2009 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 4/2009 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 20.4.2009 od 18:00 hodin na Obecním úřadu Mikulov - zasedací místnost. Přítomno: 6 členů

Více

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 8/2015 ze dne 19.11.2015 od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří.

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 8/2015 ze dne 19.11.2015 od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Zápis z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 8/2015 ze dne 19.11.2015 od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Přítomno: 7 členů OZ, omluven 1 člen OZ. Jmenovitě dle prezenční listiny. Zapisovatel:

Více

ZE ZASTUPITELSTVA OBCE V SEZEMICÍCH

ZE ZASTUPITELSTVA OBCE V SEZEMICÍCH ZÁPIS ZE SCHŮZE ZASTUPITELSTVA OBCE V SEZEMICÍCH čís. 1/2010. Místo a datum konání: 20. 1. 2010 a v místnosti obecního úřadu v Sezemicích Účast členů obecního zastupitelstva: J.Černý, Horáková Marie, Louda

Více

ZÁPIS č. 2/2015 Zastupitelstva obce Šaratice dne 11.března 2015

ZÁPIS č. 2/2015 Zastupitelstva obce Šaratice dne 11.března 2015 ZÁPIS č. 2/2015 Zastupitelstva obce Šaratice dne 11.března 2015 Přítomní: Dostálová Ludmila, Drabálek Josef, Holoubek František., Horáček Jaroslav, Kalouda Karel, Kaloudová Lucie, Konečný Roman, Koutný

Více

Zápis z 6. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 29. 9. 2014

Zápis z 6. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 29. 9. 2014 Zápis z 6. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 29. 9. 2014 Zasedání zahájil v 19. 00 hodin a řídil starosta Bc. Václav Choutka. Starosta přivítal zastupitele a hosty z řad veřejnosti, konstatoval,

Více

O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00145/06 Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Těchobuz č. 2/2006

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 9. 12. 2015. v zasedací místnosti OÚ Chyšky

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 9. 12. 2015. v zasedací místnosti OÚ Chyšky ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 9. 12. 2015 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

Z Á P I S z jednání zastupitelstva obce Břasy konaného dne 25. dubna 2007 zahájeného v 18.00 hod s místem konání ve Staré hospodě v Kříších

Z Á P I S z jednání zastupitelstva obce Břasy konaného dne 25. dubna 2007 zahájeného v 18.00 hod s místem konání ve Staré hospodě v Kříších Z Á P I S z jednání zastupitelstva obce Břasy konaného dne 25. dubna 2007 zahájeného v 18.00 hod s místem konání ve Staré hospodě v Kříších Přítomni: 12 členů zastupitelstva obce 2 členové omluveni Jednání

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18.12.2006

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18.12.2006 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18.12.2006 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Jůzková, Vlasta Tišlerová, Josef Brouček, Josef Novák, Josef Lácha Omluven: Stanislav Kahuda

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 24.2.2010 v 19.00 hod. v pohostinství v Žihobcích

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 24.2.2010 v 19.00 hod. v pohostinství v Žihobcích Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 24.2.2010 v 19.00 hod. v pohostinství v Žihobcích Přítomni: 10 členů zastupitelstva obce 19 občanů Mgr. Milena Hnídková, ředitelka školy

Více

Z Á P I S č. 8. Návrh programu::

Z Á P I S č. 8. Návrh programu:: Z Á P I S č. 8 z veřejného jednání Zastupitelstva obce Opařany konaného ve středu 19. prosince 2007 od 17,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Opařany. Přítomni : p. Kravar, Ing. Diart, p. Stejskal,

Více

OBEC CHOTOVICE ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chotovice, konaného dne16.12.2015 od 18:00 hodin

OBEC CHOTOVICE ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chotovice, konaného dne16.12.2015 od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chotovice, konaného dne16.12.2015 od 18:00 hodin Zasedání číslo 8/2015 Datum 16. 12. 2015 Přítomni Jednání řídil Dle prezenční listiny Bohumil Mráček - starosta

Více

ZÁPIS. o průběhu 23. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného

ZÁPIS. o průběhu 23. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného ZÁPIS o průběhu 23. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 5.10.2010 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) Lubomír Šebesta zahájil

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Jednání

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz. USNESENÍ č.01/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz. USNESENÍ č.01/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz USNESENÍ č.01/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA ve Vysokém konaného dne 23.1.2009

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 10/2015 ze dne 24.8.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 10/2015 ze dne 24.8.2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 10/2015 ze dne 24.8.2015 Čas: 19.15-20.55 h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz. prezenční listina, 6 členů ZO Suchodol

Více

ZÁPIS č. 15 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 29. února 2016

ZÁPIS č. 15 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 29. února 2016 ZÁPIS č. 15 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 29. února 2016 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Václav Hořejší, Martin Vaněček, Miroslav

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 22.10.2015

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 22.10.2015 ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 22.10.2015 Zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov bylo zahájeno starostkou Květou Němcovou v 18,oo hodin na Obecním úřadě ve Zbýšově. Dnešní zastupitelstvo

Více

Z á p i s z 1. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 08. listopadu 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 1. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 08. listopadu 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 1. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 08. listopadu 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Michal Němec,

Více

Předsedající dále sdělil, že zápis z předchozího jednání byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu.

Předsedající dále sdělil, že zápis z předchozího jednání byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu. Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 28. 12. 2018, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 14 členů zastupitelstva,

Více

Z Á P I S A U S N E S E N Í

Z Á P I S A U S N E S E N Í Č.j. 734/02/2014 Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 9/2014 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle konaného dne 1.9.2014 v 17.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Přítomni: Ing. Miroslav Pospíšil,

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. listopadu 2008

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. listopadu 2008 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. listopadu 2008 Přítomni: Ivana Vlková, Vlasta Tišlerová, Michaela Jůzková, Stanislav Kahuda, Josef Brouček, Josef Lácha Omluven:

Více

Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí

Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Přítomno dle presenční listiny 9 zastupitelů. Zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného v zasedací místnosti OÚ dne 19.10.2005

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného v zasedací místnosti OÚ dne 19.10.2005 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného v zasedací místnosti OÚ dne 19.10.2005 Zasedání se zúčastnilo: 8 zastupitelů viz presenční listina omluveni: Petera Jiří ověřovateli byli zvoleni: p.marelová

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (6 / 2015) obce Cotkytle konaného dne 11. 12. 2015 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (6 / 2015) obce Cotkytle konaného dne 11. 12. 2015 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Zápis ze zasedání Zastupitelstva (6 / 2015) obce Cotkytle konaného dne 11. 12. 2015 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Přítomni: Vlastimil Jureček, Ing. Zdeněk Knápek, Josef Matějka,

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. května 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. května 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. května 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Vlasta Tišlerová, Josef Novák, Stanislav Kahuda, Josef Lácha Omluven: Josef Brouček, Michaela

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. února 2010

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. února 2010 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. února 2010 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Jůzková, Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Josef Brouček, Josef Lácha Omluven: Stanislav

Více

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 4. března 2009 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 4. března 2009 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 4. března 2009 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Přítomni: R. Janda, P. Padevět, J. Bron, E. Kašáková, M. Vnouček, J. Dvořák, V. Kocourek. Zahájení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 13/2015 ze dne 24. 11. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 13/2015 ze dne 24. 11. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 13/2015 ze dne 24. 11. 2015 Čas: 19.00-20.45 h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz. prezenční listina, 6 členů ZO Suchodol

Více

----------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis z veřejného mimořádného zasedání obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 11.12.2003 v zasedací místnosti obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Němčice ze dne 19. 11. 2014

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Němčice ze dne 19. 11. 2014 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Němčice ze dne 19. 11. 2014 Vedoucí zasedání: Ing. Josef Racek Ověřovatelé: Václav Štarman, Ing. Vladimír Pavliš Přítomni: Ing. Josef Racek, Mgr. Dana Urbánková, Ing.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.10.2013, od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.10.2013, od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.10.2013, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

,, v. OBECNI URAD MalčÍn. p.21, Světlá D. Sáze 58291

,, v. OBECNI URAD MalčÍn. p.21, Světlá D. Sáze 58291 ,, v OBECNI URAD MalčÍn p.21, Světlá D. Sáze 58291 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Malčín konaného dne 22. dubna 2016 v místním obecním úřadě. Zahájení zasedání dne 22.4.2016 v 18:30 hod. Počet přítomných:

Více

Zápis 3/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 12. 6. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ

Zápis 3/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 12. 6. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 3/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 12. 6. 2015, od 19.00 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně

Více

Zápis z 1. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 29. 1. 2014

Zápis z 1. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 29. 1. 2014 Zápis z 1. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 29. 1. 2014 Zasedání zahájil v 19. 00 hodin a řídil starosta Bc. Václav Choutka. Přivítal zastupitele, Ing. Janu Šimanovou, Ing. arch. Ondřeje Novosada

Více

Zápis 6/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Radimovice u Tábora, konaného dne 6. prosince 2014, od 19.00 hodin.

Zápis 6/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Radimovice u Tábora, konaného dne 6. prosince 2014, od 19.00 hodin. Obec Radimovice u Tábora Zastupitelstvo obce Radimovice u Tábora Zápis 6/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Radimovice u Tábora, konaného dne 6. prosince 2014, od 19.00 hodin. Zasedání Zastupitelstva

Více

Z Á P I S č. 6/2008. Dle prezenční listiny bylo přítomno 10 členů zastupitelstva. Nepřítomen pan Jan Kubíček.

Z Á P I S č. 6/2008. Dle prezenční listiny bylo přítomno 10 členů zastupitelstva. Nepřítomen pan Jan Kubíček. Z Á P I S č. 6/2008 ze zasedání zastupitelstva Obce Pluhův Žďár, konaného ve středu dne 3. 12. 2008 v nové společenské místnosti budovy OÚ v Pluhově Žďáru. Dle prezenční listiny bylo přítomno 10 členů

Více

ZPRAVODAJ OBCE DOLNÍ MORAVA

ZPRAVODAJ OBCE DOLNÍ MORAVA ZPRAVODAJ OBCE DOLNÍ MORAVA Červen 2011 Číslo: 5/2011 ZDARMA VÍTÁNÍ OBČÁNKŮ V sobotu 28. května jsme slavnostně přivítali dva nové občánky obce Dolní Morava, a to Adama Hetflajše narozeného 22. 6. 2010

Více

Zápis č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 12. 6. 2015, od 18:00 hodin.

Zápis č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 12. 6. 2015, od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 12. 6. 2015, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 2. 5. 2014.

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 2. 5. 2014. Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 2. 5. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 22:05 hodin. Jednání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 13. 11. 2014

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 13. 11. 2014 Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 13. 11. 2014 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17.09

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne 11.2.2016 od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne 11.2.2016 od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby 1. Zahájení zasedání zastupitelstva konaného dne 11.2.2016 od 18:00 hodin Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 starostou obce

Více

Z Á P I S. ad 1) Starosta městyse přivítal členy ZM a přítomné občany. ad 2) PROGRAM

Z Á P I S. ad 1) Starosta městyse přivítal členy ZM a přítomné občany. ad 2) PROGRAM Z Á P I S z 19. veřejného zasedání zastupitelstva městyse (ZM) Nepomyšl, konaného dne 25.5.2012 od 19.00 hodin do 19.48 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomni: Josef Lněníček, Pavel Bartuška,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 28.12.2011, od 18:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 28.12.2011, od 18:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 28.12.2011, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov. Zasedací místnost Úřadu městyse Sepekov 18. srpna 2015 od 18 hod 18.03 hod.

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov. Zasedací místnost Úřadu městyse Sepekov 18. srpna 2015 od 18 hod 18.03 hod. Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov Místo konání: Datum konání: Čas zahájení jednání: Přítomno: 11 členů při zahájení 12 členů od 18.09 h Omluveni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatel: Zasedací

Více

Zápis Ze 7. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 14.3. 2011 v budově Městského úřadu Dolní Kounice

Zápis Ze 7. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 14.3. 2011 v budově Městského úřadu Dolní Kounice Zápis Ze 7. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 14.3. 2011 v budově Městského úřadu Dolní Kounice Přítomní : Karel Zalaba starosta Bc. Martin Frei místostarosta Mgr. Oldřich Brabec radní - omluven

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zasedání zastupitelstva městyse Choltice (dále jen jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00 hodin starostou městyse Mgr. Tomášem Bolkem.

Zasedání zastupitelstva městyse Choltice (dále jen jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00 hodin starostou městyse Mgr. Tomášem Bolkem. Obec Lhota Pardubická 78, 533 61 Choltice Zápis z 3. zasedání zastupitelstva městyse Choltice konaného dne 23. 5. 2011 od 18.00 hodin ve slavnostní síni Zámecké restaurace v Cholticích Zahájení zasedání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Jitkov č. 23 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Jitkov č. 23 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Jitkov č. 23 ze dne 3.12.2017 Zastupitelstvo obce Jitkov (dále jen zastupitelstvo) bylo zahájeno v 17:00 starostou obce Petrem Kubátem (dále jen jako předsedající).

Více

8 členů (dle přiložené prezenční listiny) 1 host (dle přiložené prezenční listiny) Program:

8 členů (dle přiložené prezenční listiny) 1 host (dle přiložené prezenční listiny) Program: Zápis ze VII. zasedání Zastupitelstva obce Rokytnice, konaného dne 23. června 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Rokytnici se zahájením v 19.00 hodin Přítomno: 8 členů (dle přiložené prezenční

Více

ZÁPIS A USNESENÍ č. 17

ZÁPIS A USNESENÍ č. 17 Program: 1) Zahájení ZÁPIS A USNESENÍ č. 17 ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Nepolisy konaného dne 24. 2. 2016 od 18,00 hod. v budově Obecního domu Nepolisy 2) Určení zapisovatele a ověřovatele Přítomno:

Více

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva 1/2009 obce Křesetice, které se konalo dne 17.2.2009

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva 1/2009 obce Křesetice, které se konalo dne 17.2.2009 OBEC KŘESETICE Zápis ze zasedání Zastupitelstva 1/2009 obce Křesetice, které se konalo dne 17.2.2009 Přítomni: 8 Omluveni: Hladíková, Černý, Neomluven: Ledvina Zahájení Starostka obce přivítala členy zastupitelstva.

Více

ZÁPIS zasedání zastupitelstva obce Polevsko konaného dne 7. 2. 2007 od 19.00 hod.v zasedací místnosti v 1.patře

ZÁPIS zasedání zastupitelstva obce Polevsko konaného dne 7. 2. 2007 od 19.00 hod.v zasedací místnosti v 1.patře ZÁPIS zasedání zastupitelstva obce Polevsko konaného dne 7. 2. 2007 od 19.00 hod.v zasedací místnosti v 1.patře Přítomní zastupitelé : Hájek Jaroslav, Panušková Lenka, Mgr. Průchová Elen, Rašínová Martina,

Více

Z á p i s č. 6 /2013

Z á p i s č. 6 /2013 Strana č. 1/5 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 6 /2013 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 18. 9. 2013 v 19.00 hod. na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva: Luboš

Více

O B E C K Ř T O M I L

O B E C K Ř T O M I L O B E C K Ř T O M I L Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Křtomil ze dne 30. 4. 2012 Program: 1. Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu 2. Kontrola Usnesení z minulého zasedání ZO 3. Projednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.4/2019, konaného dne v hodin

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.4/2019, konaného dne v hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.4/2019, konaného dne 20.06.2019 v 18.00 hodin Přítomni: Nešpor Daniel, Pechanec Pavel, Němec Roman, Severová Leona, Bartheldi Leoš, Němcová Věra Nepřítomen:

Více

ZÁPIS o průběhu X. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko konaného dne 22. 7. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Krásensko

ZÁPIS o průběhu X. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko konaného dne 22. 7. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Krásensko ZÁPIS o průběhu X. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko konaného dne 22. 7. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Krásensko Starostka Hana Šíblová zahájila 10. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 19. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE DNE 5. ČERVNA 2013 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,30 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 19. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE DNE 5. ČERVNA 2013 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,30 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 19. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE DNE 5. ČERVNA 2013 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18,30 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno13 členů zastupitelstva, omluveni:

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 6. 3. 2015.

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 6. 3. 2015. Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 6. 3. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově č. p. 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

Zápis a usnesení z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 21.3.2012 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí

Zápis a usnesení z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 21.3.2012 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Zápis a usnesení z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 21.3.2012 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Přítomno dle presenční listiny všech 9 zastupitelů.

Více

Hlasování č. 1: Přítomno: 6 členů Pro: 6 hlasů Proti: 0 Zdržel se: 0

Hlasování č. 1: Přítomno: 6 členů Pro: 6 hlasů Proti: 0 Zdržel se: 0 VÝPIS ZE ZÁPISU č. 04/2015 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Habrovany konaného dne 29. 04. 2015 v kanceláři starosty víceúčelové budovy Habrovany č. p. 345 Pozn.: Zveřejněna je anonymizovaná verze

Více

Zápis č. 13/ 2008. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves. konaného dne 1. října 2008 na obecním úřadě. ve Veliké Vsi v 18.30 hod.

Zápis č. 13/ 2008. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves. konaného dne 1. října 2008 na obecním úřadě. ve Veliké Vsi v 18.30 hod. Zápis č. 13/ 2008 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 1. října 2008 na obecním úřadě ve Veliké Vsi v 18.30 hod. Členů zastupitelstva - přítomno : 7 - občanů přítomno: 8 Zapisovatel

Více

Zápis č. 2 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 12.2. 2015 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 2 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 12.2. 2015 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 2 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 12.2. 2015 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Ing. Jan Koudelka, Vlastimil

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 11. 11. 2013 v Těšeticích Starosta obce zahájil 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00

Více

Usnesení č. 1-7z/2014 bylo schváleno poměrem hlasů: pro 7; proti 0; zdrželo se hlasování 0

Usnesení č. 1-7z/2014 bylo schváleno poměrem hlasů: pro 7; proti 0; zdrželo se hlasování 0 Zápis číslo: 7/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC Bednárec, budova OÚ, dne 5.12. 2014, 19:00 až 21:00 hodin. Zasedání se zúčastnili členové ZO: M. Králová, A. Janůtková, J. Havelková, P. Hryzák,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 15.02.2017 Místo konání: kancelář obecního úřadu Přítomni: starosta Vladimír Med místosta rosta Josef Smejkal členové zastupitelstva Helena

Více

ANONYMIZOVANÉ INFORMACE z jednání zastupitelstva obce Všemina konaného dne 31.8.2015

ANONYMIZOVANÉ INFORMACE z jednání zastupitelstva obce Všemina konaného dne 31.8.2015 Přítomno: 5 členů zastupitelstva (později 8 členů) Neomluven: Ing. Adolf Drábek Hosté: Antonín Štěpánů, Mgr. Jana Tomšů 1) Zahájení. 2) Ověření zápisu z minulého zastupitelstva a volba ověřovatelů zápisu.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis Z 10. zasedání, dne 7.3. 2011 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomní: Ing. Uhlíř J., Čapek B., Kotrba V., Havránek V., Lepeška

Více

Bod č.1 Technický bod zahájení, přivítání přítomných, projednání programu 1. Technický bod zahájení, přivítání přítomných, projednání programu.

Bod č.1 Technický bod zahájení, přivítání přítomných, projednání programu 1. Technický bod zahájení, přivítání přítomných, projednání programu. Zápis o průběhu dvacátého osmého veřejného zasedání zastupitelstva obce Stošíkovice na Louce konaného dne 06.01.2009 v 19.00hod. v zasedací místnosti obecního úřadu ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z á p i s č. 1/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 19. 01. 2015 OD 18,00 HODIN

Z á p i s č. 1/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 19. 01. 2015 OD 18,00 HODIN Z á p i s č. 1/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 19. 01. 2015 OD 18,00 HODIN Přítomni: p. Beran, p. Bláhová, p. Mlnařík, p. Pintér, p. Schönbauer, p. Sodomková

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2012 konaného dne 12. 6. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2012 konaného dne 12. 6. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2012 konaného dne 12. 6. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Přítomni: při zahájení celkem 13 členů Omluveni: MUDr. Vl. Podzimková,

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 19. 11. 2014

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 19. 11. 2014 Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 19. 11. 2014 1. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 17:30 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis č. 30/2013 ze zasedání obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 20. 9. 2013

Zápis č. 30/2013 ze zasedání obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 20. 9. 2013 Zápis č. 30/2013 ze zasedání obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 20. 9. 2013 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Libenice uskutečněného dne 5. září 2011 v budově Obecního úřadu od 18 hodin,přerušeného ve 22 hodin a

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Libenice uskutečněného dne 5. září 2011 v budově Obecního úřadu od 18 hodin,přerušeného ve 22 hodin a Počet listů dokumentu: 15 Počet příloh: 10 Zápis z jednání Zastupitelstva obce Libenice uskutečněného dne 5. září 2011 v budově Obecního úřadu od 18 hodin,přerušeného ve 22 hodin a Přítomni 5. září 2011

Více

Město Abertamy, Farní 2,362 35 Abertamy

Město Abertamy, Farní 2,362 35 Abertamy Farní 2,362 35 Abertamy Město Abertamy, U S N E S E N Í z 20. zasedání zastupitelstva města Abertamy, které se uskutečnilo dne 11.3.2008 od 17,00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Jednání řídil:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.3/2019, konaného dne v hodin

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.3/2019, konaného dne v hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.3/2019, konaného dne 25.04.2019 v 18.00 hodin Přítomni: Nešpor Daniel, Pechanec Pavel, Němec Roman, Severová Leona, Bartheldi Leoš, Klát Jiří, Němcová Věra

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 26. října 2015

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 26. října 2015 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 26. října 2015 Přítomni: Ivana Vlková, Kateřina Pudivítrová, Jana Marešová, Michaela Jůzková, Josef Novák, Vladimír Šíma, Josef Novák,

Více

Zápis č. 20/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 9. 2012

Zápis č. 20/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 9. 2012 Zápis č. 20/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 9. 2012 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Z á p i s. ze 42. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne 10.06.2014 od 19.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice

Z á p i s. ze 42. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne 10.06.2014 od 19.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice Z á p i s ze 42. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne 10.06.2014 od 19.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice Přítomni: dle prezenční listiny Nepřítomna: Ing. Jana Jersenská

Více

Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 2. 9. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 2. 9. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Obec Kyselka tel., fax 353941127, 353941289 Zastupitelstvo obce Kyselka e-mail: starosta@obeckyselka.cz 362 72 Kyselka http://www.obeckyselka.cz IČ: 00254762 Č. j. 275/2013 Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC PODHRADNÍ LHOTA. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 7/2015

OBEC PODHRADNÍ LHOTA. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 7/2015 OBEC PODHRADNÍ LHOTA Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 7/2015 Místo: OÚ Podhradní Lhota Datum: 29.6.2015 Začátek: 19.00 hod. Ukončení: 21:30 hod Zahájení Předsedající: Petr Horáček Přítomni: Erik

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice č. 2/2016 konaného dne 31.3.2016

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice č. 2/2016 konaného dne 31.3.2016 1 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice č. 2/2016 konaného dne 31.3.2016 Starosta zahájil zasedání v 17:00 hod., přivítal přítomné, konstatoval, že zasedání je usnášeníschopné. Přítomni: 5

Více