Chladničky, mrazničky

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Chladničky, mrazničky"

Transkript

1 Chladničky, mrazničky 2010 PERFEKT IN FORM UND FUNKTION

2 2 Záruka produktu Design, výkon, ovládání, hygiena, uspořádání Elegantní design a promyšlenou ergonomii těch to chladniček a mraz niček si uvědomíte na první pohled: Neobvyklé řešení dveří ve 3D designu, ergonomická madla, vysoce kvalitní nerezová ocel a pravoúhlá ovládací tlačítka to jsou nezaměnitelné prvky nového elegantního designu.

3 Záruka produktu 3 Vysoký výkon pro komfortní chlazení a s tak nízkým příkonem V chladicím oddělení LongFresh - 0 C s individuálně nastavitelnou regulací vlhkosti se potraviny uchovají čerstvé třikrát déle. A jsou zde ještě další vlastnosti a vybavení zajišťující maximální výkon a komfort nová technologie No- Frost nebo elektronické ovládací prvky COOLMATIC a FROSTMATIC. Přirozeně jsou všechny tyto funkce energeticky velice úsporné - díky tomu se všechny chladničky i mrazáky zařazují do nejlepších energetických tříd A+, nebo A++. Svěží a přirozeně krásný Design interiéru našich chladicích zařízení je elegantní a současně pohodlný. Transparentní skleněné poličky umožňují prosvětlení celého vnitřku, a tak poskytují dobrý přehled. Nový pachový filtr Clean Air uvnitř chladničky absorbuje nevábné pachy, což působí ve prospěch zachování přirozené vůně pokrmů. Stačí letmý pohled na displej Elegantní, plně digitální LCD displeje spojují elektronické ovládání spotřebiče s Vašimi požadavky. Máte k dispozici nejenom velice přesný přehled o teplotě, ale též různé provozní režimy a nastavení, jako jsou funkce Shopping, Coolmatic, Frostmatic a Holiday. Vše je vidět, vše je při ruce flexibilní uspořádání interiéru poskytuje prostor a přehled Nezáleží na tom, co chcete chladit nebo zmrazit: v inteligentně uspořádaném interiéru má všechno své místo. Jasné členění, nastavitelné skleněné poličky a variabilní zásuvky to vše najdete uvnitř. A k tomu dobré nápady pro individuální uspořádání od samostatného prostoru na láhve až po MaxiBox. Ale abychom to zkrátili - mysleli jsme na Vás a za Vás.

4 4 Výkon Nižší spotřeba energie při vyšším komfortu Výkon Systém No-Frost zachová Vaše jídlo čerstvé po dlouhou dobu. Na rozdíl od tradičních modelů Full No-Frost udržují nové modely Freshness No-Frost se systémem TwinTech No-Frost správnou úroveň vlhkosti v chladničce, což je klíčový faktor pro udržení přirozeného obsahu vody v potravinách a jejich uchování v čerstvém stavu po delší dobu. U systému TwinTech No-Frost jsou cirkulační okruhy chladničky a mrazničky zcela nezávislé, což znamená, že vzduch uvnitř chladničky není ovlivněn suchým vzduchem z No-Frost mrazničky, čímž se zachovává vyšší úroveň vlhkosti. Dehydratace je u systému Freshness No-Frost asi o 50 % nižší než u tradičního systému Full No-Frost. Klimatická třída Klimatická třída udává optimální teplotu okolí, kde je spotřebič v provozu. Při volbě umístění spotřebiče je třeba mít na mysli, že teplota místnosti má vliv jak na spotřebu energie, tak i na optimální chod spotřebiče. Zkratky mají tento význam: SN: C N: C ST: C T: C Kdo se dnes rozhodne pro změnu, téměř vždy vydělá Chlazení je důležitým faktorem pro dobré celosvětové klima. Chladničky a mrazničky jsou v provozu 24 hodin denně po 365 dnů v roce. Proto není žádným překvapením, že tyto spotřebiče představují v průměrné domácnosti téměř čtvrtinu aktuální spotřeby energie.* Dokonce i malé úspory energie představují velký rozdíl jak v provozních nákladech, tak pro životní prostředí. Výměna Vašeho neefektivního spotřebiče za energeticky úsporný model nejnovější generace se rychle vyplatí. Čím starší spotřebič máte, tím více vyděláte na jeho výměně. Největší potenciál úspory energie v domácnosti: Chladničky a mrazničky 24 % Malé domácí spotřebiče pro úklid domácnosti a osobní péči 24 % Osvětlení 19 % Kuchyňské spotřebiče 12 % Zábavní elektronika, počítače 7 % Sušička prádla 6 % Pračky 4 % Myčky nádobí 4 % *Přiřazení aktuální spotřeby energie v průměrné domácnosti; zdroj: HEA Dvojité plus Společnost AEG věnuje u všech kategorií spotřebičů zvláštní pozornost snižování spotřeby elektrické energie. Energeticky úsporné třídy A+ a/nebo A++ u našich chladniček a mrazniček jsou důkazem, že vždy splňujeme Vaše náročné požadavky. U mnoha spotřebičů AEG byly mezní hodnoty potřebné pro zařazení do energetické třídy A znovu překonány o cca 25 %: to je plus pro Vaši peněženku. U některých spotřebičů jsme limit překonali až o cca 45 %. Tato úspora energie získává dvojité plus. A + + A+

5 Ovládání Rychlé chlazení a zmrazení nových zásob Výkon 5 PŘESNÉ OVLÁDÁNÍ Nový LCD displej na dveřích zajišťuje přesné a okamžité nastavení teploty a všech funkcí pomocí inovativního dotekového panelu. FUNKCE HOLIDAY (DOVOLENÁ) Funkce Holiday brání v chladničce vzniku plísní a pachů: teplota uvnitř chladničky se automaticky nastaví na +14 C. Stačí chladničku vyprázdnit, zavřít dveře a odjet na dovolenou. VAROVNÉ SIGNÁLY Pokud necháte dveře otevřené, může vzrůst teplota v chladničce, což může snížit skladovatelnost uložených potravin. Pokud je naměřená teplota v mrazáku vyšší než -8 C nebo v chladničce vyšší než +12 C, aktivuje se akustický varovný signál a na displeji se zobrazí příslušná ikona. Navíc pokud nastane výpadek proudu, nejvyšší dosažená teplota se zaznamená a zobrazí na displeji, takže můžete okamžitě zkontrolovat stav zmrazených potravin. COOLMATIC Když je třeba ochladit na optimální teplotu pro skladování větší porce čerstvých potravin, například nákup na týden, stačí pouze stisknout tlačítko. Chladnička pak bude příštích 6 hodin pracovat při teplotě +2 C a potom se automaticky přepne na původně nastavenou teplotu. MINUTKA Minutka je flexibilní zařízení, které může být užitečným pomocníkem při domácí přípravě pokrmů. Můžete ji použít k odpočtu času při chlazení potravin v chladničce po určitý časový úsek nebo nastavit časovač, pokud například umístíte do mazáku lahve, aby se rychle zchladily. Časovač můžete nastavit až na 90 minut. FROSTMATIC Při skladování potravin v mrazáku je čas klíčový. Čím méně času trvá zmrazení nových potravin, tím lépe si zachovají svou kvalitu a chuť, která nebude ovlivněna procesem mrazení. Funkce Frostmatic aktivuje pro zrychlení procesu mrazení maximální výkon mrazáku, a tím chrání dříve uložené potraviny před zvýšením teploty (kompresor je aktivován 52 hodin a poté se automaticky vrátí). Funkce Frostmatic by měla být aktivována 24 hodin před uložením čerstvých potravin do mrazáku.

6 6 Hygiena Hygiena Uchová potraviny chladné a lahodně čerstvé. Delší skladování čerstvých potravin (LongFresh) V minulých letech jsme hodně investovali do výzkumu a vývoje, aby bylo možno prodloužit dobu skladování čerstvých potravin. Výsledkem je řešení nazvané LongFresh. Každou ze dvou zásuvek LongFresh je možné nastavovat samostatně. Při teplotě 0 C a při nízké vlhkosti lze skladovat maso, ryby a sýry za těch nejvhodnějších podmínek. Vysoká vlhkost je zase ideální pro skladování salátů, ovoce a zeleniny. V objemných zásuvkách (celkový čistý objem 82 litrů) lze skladovat velké množství čerstvých potravin. Všechny druhy potravin, které jsou skladovány při ideálních hodnotách teploty a vlhkosti, vydrží čerstvé až třikrát déle než v tradiční chladničce. Důležité vitaminy a minerály se tak zachovají déle. Technologie Clean Air Control (aktivní uhlíkový filtr) Nový pachový filtr Clean Air uvnitř chladničky absorbuje nevábné pachy, což působí ve prospěch zachování přirozené vůně pokrmů. Svěží, pěkný, průhledně modrý design interiéru Modře transparentní design interiéru je vzhledný a současně praktický. Povrch bez rušivých hran a drážek se snadno čistí a přispívá k celkové čistotě. Jednoduché čištění skleněných poliček Všechny poličky jsou vyrobeny z bezpečnostního skla, což je nejlepší materiál pro zajištění vynikající stability a robustnosti. Zároveň je jednoduchý na údržbu díky svému hladkému povrchu.

7 Uspořádání 7 Uspořádání Dokonalý pořádek a skvělý přehled všechno je otázkou chytrých nápadů. Výsuvná přihrádka na zeleninu Výsuvná přihrádka na zeleninu nabízí jak dostatek prostoru, tak správné prostředí pro skladování různých druhů zeleniny a pružná dělicí příčka je od sebe v případě potřeby odděluje. Díky výsuvným lištám přihrádka hladce vyjíždí a její obsah je snadno dostupný. Způsob rychlého ochlazování nápojů Nádoby a lahve s nápoji umístěte před ventilátor do držáků na lahve. Nastavte úroveň ventilátoru na max. a zvolte funkci Coolmatic. Za mřížkou ventilátoru je umístěn aktivní uhlíkový filtr, který v chladničce odfiltruje pachy. Tento filtr brání přenosu nepříjemných pachů z uložených nezabalených potravin. FreshBox Pro bezpečné skladování čerstvého masa a ryb je určen speciální FreshBox. Díky nižší teplotě a nastavitelné vnitřní přepážce zabraňuje vzájemné kontaminaci potravin. Mrazničky se zásuvkami s pojezdy U některých mrazniček No-Frost jsme pro zvýšení komfortu vybavili všechny zásuvky nebo MaxiBox pojezdy, takže jimi lze snadno manipulovat, i když jsou zcela plné.

8 8 Design Design Nadčasový design pro současný vkus Design dokonalý v každém detailu Na celkové harmonii vzhledu se nepodílí pouze design exteriéru spotřebiče, ale také všechny detaily jeho vnitřku například elegantní křivky přihrádek a příček ve dveřích. Revidovali jsme celý design a sjednotili jej. Charakteristický 3D design, solidní a přitom elegantní madla, pravoúhlá, vodorovně uspořádaná tlačítka, reliéfní logo AEG a vysoce kvalitní kovový povrch propůjčují spotřebiči dokonalý vzhled, tvar i funkčnost. Kvalitní design však není samoúčelný v první řadě lahodí oku a jasně zdůrazňuje dokonalost tvaru. Patří k němu i přehledné členění a funkční detaily venku i uvnitř. Design však pro nás znamená mnohem víc potěšení dotýkat se něčeho příjemného. Například jednoduché madlo má tak promyšlenou ergonomii a je vyrobeno z tak příjemného materiálu, že se jej budete s potěšením dotýkat znovu a znovu. Madla z nerezové oceli Dominujícím prvkem přední partie kombinace chladnička-mraznička jsou dvě nerezová madla probíhající po celé výšce a vyrobená z jakostní nerezové oceli. Dotknout se jich a otevřít dveře je skutečným zážitkem Nerezová ocel bez otisků prstů Díky nové úpravě povrchu nerezové oceli patří obvyklé otisky prstů minulosti. Všechny spotřebiče AEG, ať už mají z nerezové oceli celý povrch nebo jen přední část, jsou opatřeny touto praktickou úpravou. A proto na chladničce nezůstávají otisky prstů. Ovládání WaveTouch chladničky S95628XX Side-by-Side

9 Chladnička Side-by-Side 9 Luxus s vestavnými rozměry Myslíme na všechno! Díky prostoru pro uložení vín máte stálý přehled o své zásobě nápojů. Skleněnými dvířky s UV filtrem můžete kontrolovat svá vína, která při teplotě 6-16 C čekají na okamžik, kdy budou servírována. Elektronická regulace teploty s digitální indikací je zárukou zachování požadované teploty a osvětlení interiéru zvyšuje potěšení z očekávaného chuťového zážitku. Mraznička No-Frost Prostor mrazničky pro spolehlivé uchování zmrazených potravin již nevyžaduje odmrazování. Elektronická regulace teploty s digitálním displejem je nejlepší možnou zárukou, že bude vše optimálně uloženo. Vysoce kvalitní nerezová ocel Dveře chladničky s elegantními madly, ale též boční panely, podlaha a vrchní kryt jsou vyrobené z jakostní nerezové oceli se speciální povrchovou úpravou proti otiskům prstů a jsou zárukou trvanlivě zářivého povrchu. Dokonale zapadne Kombinaci Side-by-Side z nerezové oceli lze umístit samostatně jako reprezentační solitér, ale i do kuchyňské linky, kam díky své hloubce dokonale zapadne. S75598KG1 (S75267KG1+S70338KA1) Elektronické digitální ovládání Coolmatic Frostmatic Ovládání Ukazatel vysoké teploty Halogenové osvětlení Nerez Rozměry (výška x šířka x hloubka): Design 185,5x54,5x57, ,5x54,5x57,5 cm No-Frost Dynamický výparník Výkon Energetická třída: A Roční spotřeba energie: 314/177 kwh Čistý objem chladničky: 162/330 l Čistý objem mrazničky: 78 l Mrazicí výkon: 10 kg/24 h Akumulační doba: 25 h Klimatická třída: T Hlučnost podle IEC 704-3: 38/34 db Ventilátor Prostor na uchování vína s dřevěnými policemi Skleněné police Velká zásuvka na zeleninu Uspořádání Hygiena Průhledné zásuvky v mrazničce

10 10 Chladnička Side-by-Side Luxusní, když jde o prostor a komfort Originální ovládání Elektronické ovládání Wave Touch, zkonstruované pro maximální komfort uživatele, je u této nové chladničky Side-by-Side společnosti AEG-Electrolux viditelné, pouze když je zapotřebí. Hladký a čistý černý povrch panelu v době, kdy jej nepoužíváte, propůjčuje kuchyni elegantní vzhled. Ovládání Speciál S95628XX Automat na vodu a led Vodní a vzduchový filtr Dotykové ovládání na dveřích Elektronické ovládání s LCD displejem Coolmatic Frostmatic Funkce Holiday Servisní hlášení typu poruchy Světelný a zvukový indikátor vysoké teploty Světelný a zvukový indikátor otevřených dveří Světelný a zvukový indikátor poruchy Design Nerez Klenuté dveře Rozměry (výška x šířka x hloubka): 178x90,5x71,6 cm Výkon DAC dynamické chlazení No-Frost mraznička Energetická třída: A+ Roční spotřeba energie: 443 kwh Celkový hrubý objem: 620 l Čistý objem chladničky: 382 l Čistý objem mrazničky: 169 l Mrazicí výkon: 7,5 kg/24 h Akumulační doba: 4,7 h Klimatická třída: T Hlučnost podle IEC 704-3: 40 db ** min 25** 600 min minimální prostor potřebný na dostatečné otevření dvířek k vysunutí nebo vytáhnutí vnitřních dílů Uspořádání, Hygiena Ventilátor Skleněné police Extra hluboká zásuvka na zeleninu Přihrádka na maso Průhledné zásuvky v mrazničce Teleskopické výsuvy napájecí kabel 1,95 m 160 přívod vody 3/4" o o Chill zone o **vzdálenost od stěny

11 Kombinace s mrazničkou dole 11 S86348KG1 S75448KG Elektronický systém Touch-control s LCD displejem na dveřích Funkce Coolmatic Funkce Frostmatic Elektronický systém Touch-control s LCD displejem na dveřích Funkce Coolmatic Funkce Frostmatic Ovládání Funkce Holiday Funkce provozních hlášení Signál upozornění na vysokou teplotu (světelný, zvukový) Signál upozornění na otevřené dveře (světelný, zvukový) Systém dvojitého řízení se 2 termostaty Halogenové osvětlení Funkce Holiday Signál upozornění na vysokou teplotu (světelný, zvukový) Systém dvojitého řízení se 2 termostaty Halogenové osvětlení Dveře z nerezové oceli, klenuté dveře Rozměry (výška x šířka x hloubka): 200x59,5x62,3 cm Dveře z nerezové oceli Klenuté dveře Design Systém No-Frost s dynamickým chlazením Rozměry (výška x šířka x hloubka): 195x69,5x66,9 cm Energetická třída: A+ Roční spotřeba energie: 320 kwh/rok Systém No-Frost Energetická třída: A+ Výkon Celková kapacita brutto: 333 l Kapacita chladničky netto: 160 l Celková kapacita prostoru s 0 C: 82 l Kapacita mrazáku netto: 79 l Kapacita mrazení: 10 kg/24 hod. Akumulační doba: 11 h Klimatická třída: SN-N-ST-T Úroveň hlučnosti IEC 704-3: 43 db Roční spotřeba energie: 347 kwh/rok Celková kapacita brutto: 440 l Kapacita chladničky netto: 305 l Kapacita mrazáku netto: 102 l Kapacita mrazení: 14 kg/24 hod. Akumulační doba: 20 h Klimatická třída: SN-N-ST-T Úroveň hlučnosti IEC 704-3: 42 db Uhlíkový filtr pro uchování chuti Skleněné poličky 2 transparentní plastové zásuvky LongFresh s nastavitelnou vlhkostí Skleněné poličky 1 plastiková zásuvka Clear Front Police na lahve Transparentní zásuvky mrazáku Uspořádání, Hygiena Transparentní zásuvky mrazáku

12 12 Kombinace s mrazničkou dole S75388KG2 S75348KG2 Ovládání Elektronické digitální ovládání Coolmatic Frostmatic Elektronické digitální ovládání Coolmatic Frostmatic Funkce Holiday Světelný a zvukový indikátor vysoké teploty Funkce Holiday Světelný a zvukový indikátor vysoké teploty Design Dveře z nerezové oceli Klenuté dveře Dveře z nerezové oceli Klenuté dveře Rozměry (výška x šířka x hloubka): 201x59,5x63,2 cm Rozměry (výška x šířka x hloubka): 185x59,5x63,2 cm Výkon Systém No-Frost s dynamickým chlazením Energetická třída: A+ Systém No-Frost s dynamickým chlazením Energetická třída: A+ Roční spotřeba: 297 kwh Celkový hrubý objem: 382 l Čistý objem chladničky: 285 l Čistý objem mrazničky: 78 l Mrazicí výkon: 10 kg/24 h Akumulační doba: 18 h Klimatická třída: SN-N-ST Hlučnost podle IEC 704-3: 42 db Roční spotřeba: 283 kwh Celkový hrubý objem: 340 l Čistý objem chladničky: 245 l Čistý objem mrazničky: 78 l Mrazicí výkon: 10 kg/24 h Akumulační doba: 18 h Klimatická třída: SN-N-ST Hlučnost podle IEC 704-3: 42 db Uspořádání, Hygiena Skleněné police 1 plastiková zásuvka Clear Front Police s držákem na lahve Průhledné zásuvky v mrazničce Skleněné police 1 plastiková zásuvka Clear Front Police s držákem na lahve Průhledné zásuvky v mrazničce

13 Kombinace s mrazničkou dole 13 S80368KG S80408KG Elektronické digitální ovládání Funkce Coolmatic Funkce Frostmatic Elektronické digitální ovládání Funkce Coolmatic Funkce Frostmatic Ovládání Signál upozornění na vysokou teplotu (světelný, zvukový) Systém dvojitého řízení se 2 termostaty Signál upozornění na vysokou teplotu (světelný, zvukový) Systém dvojitého řízení se 2 termostaty Dveře z nerezové oceli Klenuté dveře Dveře z nerezové oceli Klenuté dveře Design Rozměry (výška x šířka x hloubka): 185x59,5x63,2 cm Rozměry (výška x šířka x hloubka): 201x59,5x63,2 cm Energetická třída: A++ Roční spotřeba energie: 214 kwh/rok Energetická třída: A++ Roční spotřeba energie: 224 kwh/rok Výkon Celková kapacita brutto: 359 l Kapacita chladničky netto: 245 l Kapacita mrazáku netto: 92 l Kapacita mrazení: 14 kg/24 hod. Akumulační doba: 20 h Klimatická třída: N-ST-T Úroveň hlučnosti IEC 704-3: 42 db Celková kapacita brutto: 401 l Kapacita chladničky netto: 285 l Kapacita mrazáku netto: 92 l Kapacita mrazení: 14 kg/24 hod. Akumulační doba: 20 h Klimatická třída: N-ST-T Úroveň hlučnosti IEC 704-3: 42 db Skleněné poličky 1 vytahovací zásuvka Clear Front Police na lahve Transparentní zásuvky mrazáku Skleněné poličky 1 vytahovací zásuvka Clear Front Police na lahve Transparentní zásuvky mrazáku Uspořádání, Hygiena

14 14 Kombinace s mrazničkou dole S70367KG S70360KG2 Design Dveře z nerezové oceli Klenuté dveře Klenuté dveře Rozměry (výška x šířka x hloubka): 185x59,5x63,2 cm Rozměry (výška x šířka x hloubka): 185x59,5x63,2 cm Výkon Energetická třída: A++ Roční spotřeba energie: 214 kwh/rok Energetická třída: A++ Roční spotřeba energie: 214 kwh/rok Celková kapacita brutto: 359 l Kapacita chladničky netto: 245 l Kapacita mrazáku netto: 92 l Kapacita mrazení: 4 kg/24 hod. Akumulační doba: 20 h Klimatická třída: N-ST-T Úroveň hlučnosti IEC 704-3: 38 db Celková kapacita brutto: 359 l Kapacita chladničky netto: 245 l Kapacita mrazáku netto: 92 l Kapacita mrazení: 4 kg/24 hod. Akumulační doba: 20 h Klimatická třída: N-ST-T Úroveň hlučnosti IEC 704-3: 38 db Uspořádání, Hygiena Skleněné poličky Extra hluboké, extra vysoké přihrádky na zeleninu z transparentního plastu Police na lahve Transparentní zásuvky mrazáku Skleněné poličky Extra hluboké, extra vysoké přihrádky na zeleninu z transparentního plastu Police na lahve Transparentní zásuvky mrazáku

15 Kombinace s mrazničkou dole 15 S60360KG1 S60360KG8 Elektronické ovládání Systém dvojitého řízení se 2 termostaty Ovládání Klenuté dveře Rozměry (výška x šířka x hloubka): 185x59,5x63,2 cm Klenuté dveře Rozměry (výška x šířka x hloubka): 185x59,5x63,2 cm Design Energetická třída: A+ Roční spotřeba energie: 281 kwh/rok Energetická třída: A+ Roční spotřeba energie: 281 kwh/rok Výkon Celková kapacita brutto: 359 l Kapacita chladničky netto: 245 l Kapacita mrazáku netto: 92 l Kapacita mrazení: 14 kg/24 hod. Akumulační doba: 20 h Klimatická třída: SN-N-ST Úroveň hlučnosti IEC 704-3: 42 db Celková kapacita brutto: 359 l Kapacita chladničky netto: 245 l Kapacita mrazáku netto: 92 l Kapacita mrazení: 4 kg Akumulační doba: 20 h Klimatická třída: SN-N-ST Úroveň hlučnosti IEC 704-3: 38 db Skleněné poličky 1 plastiková zásuvka Clear Front Police na lahve Transparentní zásuvky mrazáku Skleněné poličky 1 plastiková zásuvka Clear Front Police na lahve Transparentní zásuvky mrazáku Uspořádání, Hygiena

16 16 Kombinace s mrazničkou nahoře S60247DT4 Design Dveře z nerezové oceli Klenuté dveře Rozměry (výška x šířka x hloubka): 140,4x54,5x60,4 cm Výkon Energetická třída: A++ Roční spotřeba energie: 168 kwh/rok Celková kapacita brutto: 234 l Kapacita chladničky netto: 186 l Kapacita mrazáku netto: 44 l Kapacita mrazení: 3 kg/24 hod. Akumulační doba: 19 h Klimatická třída: SN-N-ST-T Úroveň hlučnosti IEC 704-3: 40 db Uspořádání, Hygiena Skleněné poličky 1 transparentní přihrádka na zeleninu v plné šířce Vnitřní osvětlení Automatické odmrazování chladničky Manuální odmrazování mrazáku

17 Mrazničky 17 A80220GS A60120GS4 Elektronické digitální ovládání Frostmatic Světelný a zvukový indikátor vysoké teploty Elektronické ovládání Frostmatic Světelný a zvukový indikátor vysoké teploty Ovládání Bílá Klenuté ploché dveře Bílá Klenuté dveře Design Rozměry (výška x šířka x hloubka): 160x60x63 cm Rozměry (výška x šířka x hloubka): 85x59,5x63,5 cm Energetická třída: A++ Roční spotřeba: 175 kwh Energetická třída: A++ Roční spotřeba: 132 kwh Výkon Hrubý objem mrazničky: 220 l Čistý objem mrazničky: 194 l Mrazicí výkon: 22 kg/24 h Akumulační doba: 35 h Klimatická třída: SN-N-ST-T Hlučnost podle IEC 704-3: 38 db Maximální izolace Hrubý objem mrazničky: 110 l Čistý objem mrazničky: 92 l Mrazicí výkon: 14 kg/24 h Akumulační doba: 24 h Klimatická třída: SN-N-ST-T Hlučnost podle IEC 704-3: 39 db Maximální izolace 4 průhledné zásuvky s plnou hloubkou 1 průhledná zásuvka s poloviční hloubkou MaxiBox 1 průhledná zásuvka s plnou hloubkou 1 průhledná zásuvka s poloviční hloubkou MaxiBox Uspořádání, Hygiena

18 18 Truhlicové mrazničky Méně ledu - vyšší úspora energie Systém Low-frost od společnosti AEG znamená méně ledu a námrazy, lepší přehlednost a větší úspory energie. Nechcete odmrazovat svůj pultový mrazicí box tak často a zároveň byste chtěli znatelně ušetřit za energii? Raději byste při otevření svého mrazícího boxu viděli, co v něm máte, než tlustou vrstvu ledu, která Vaše zásoby pokrývá? Pokud ano, pak byste se měli seznámit se systémem Low-frost od společnosti AEG. Bez systému Low-frost dochází k neustálé výměně vzduchu mezi vnitřkem mrazícího boxu a jeho teplejším okolím, a to přes těsnění na víku boxu. Dovnitř se dostává vlhkost ze vzduchu a vytvoří se z ní led či námraza. Avšak u systému Low-frost cirkuluje mezi vnitřkem a tzv. airbagem na zadní straně spotřebiče pouze suchý a studený vzduch. Do pultového mrazícího boxu se tedy dostane minimum vlhkého vzduchu. Výsledkem je méně vytvořeného ledu a námrazy, a to zhruba o 80 %. Odmrazování je tedy pouze zapotřebí zřídka a Vaše zásoby se taktéž rychleji zmrazí. Energetická třída A++ hovoří sama za sebe Od roku 1998 můžete při koupi na první pohled zjistit, jak jsou chladničky a mrazničky ekonomické a šetrné k životnímu prostředí. Energetické značení EU kromě toho prostřednictvím barevného označení a písmena indikuje nejdůležitější parametry týkající se spotřeby, účinnosti a energetické třídy. Rozsah klasifikace je od G, které označuje nejhorší energetickou třídu, po A pro nejefektivnější spotřebiče. Bližší pohled se však vyplatí zejména u chladniček a mrazniček. Většina dostupných modelů je zařazena do skupiny A. Toto označení pouze představuje spotřebu energie, která je nižší než 55 % průměru. Nenechte se však mýlit. Od roku 2004 byly doplněny účinnější energetické třídy a dvojité studený a suchý vzduch vnitřní teplota roste, množství vzduchu se zvětšuje mraznička nepracuje studený a suchý vzduch vnitřní teplota roste, množství vzduchu se zvětšuje mraznička nepracuje Bez systému Low-Frost teplý a vlhký vzduch mraznička pracuje Se systémem Low-Frost mraznička pracuje tvorba ledu a námrazy vnitřní teplota klasá, množství vzduchu se zmenšuje vnitřní teplota klesá, množství vzduchu se zmenšuje plus se vyplatí: spotřebiče s energetickou třídou A++ spadají pod mezní hodnoty třídy A nejméně o 45 %, což je zřejmá přednost pro životní prostředí i Vaši peněženku. Vysoce účinný kondenzátor Ať umístíte svou truhlicovou mrazničku kamkoli, můžete si být jisti, že bude pracovat efektivně a tiše. Integrovaný kondenzátor eliminuje venkovní kondenzaci a snižuje hluk způsobený vibracemi, takže vysoký výkon mrazničky bude vždy zachován. Díky vysoce účinnému kondenzátoru, zapěněnému v tělese skříně, nevzniká na stěnách kondenzát s následnou korozí, což prodlužuje životnost spotřebiče. Díky minimálním vibracím je provoz mimořádně tichý; na zadní stěně se nehromadí prach, což zvyšuje energetickou účinnost spotřebiče. Indikátor zvýšené teploty Díky integrovanému světelnému a zvukovému indikátoru zvýšené teploty poskytují truhlicové mrazničky AEG trvale informaci o vnitřní teplotě a upozorní Vás v případě, že se vnitřní teplota příliš rychle zvýší. Můžete si proto být jisti, že uložené potraviny budou stále uchovávány při správné teplotě.

19 Truhlicové mrazničky 19 A63270GT A63230GT Elektronické dotykové ovládání Top Touch Funkce Frostmatic Indikátor vysoké teploty (světelný, zvukový) Elektronické dotykové ovládání Top Touch Funkce Frostmatic Indikátor vysoké teploty (světelný, zvukový) Ovládání Uzamykatelné víko Uzamykatelné víko Bílý Rozměry (výška x šířka x hloubka): 87,6x119x66,5 cm Bílý Rozměry (výška x šířka x hloubka): 87,6x105x66,5 cm Design Energetická třída: A++ Roční spotřeba energie: 176 kwh/rok Energetická třída: A++ Roční spotřeba energie: 162 kwh/rok Výkon Kapacita mrazáku brutto: 261 l Kapacita mrazáku netto: 255 l Kapacita mrazení: 27 kg/24 hod. Akumulační doba: 50 h Klimatická třída: SN-N-ST-T Úroveň hlučnosti IEC 704-3: 42 db Systém hlubokého mrazení Maximální izolace Ventil pro vyrovnání podtlaku Skrytý kondenzátor Kapacita mrazáku brutto: 221 l Kapacita mrazáku netto: 216 l Kapacita mrazení: 24 kg/24 hod. Akumulační doba: 48 h Klimatická třída: SN-N-ST-T Úroveň hlučnosti IEC 704-3: 46 db Systém hlubokého mrazení Maximální izolace Ventil pro vyrovnání podtlaku Skrytý kondenzátor Odmrazovací kanálek Skrytý výparník 3 stříbrné drátěné koše Odmrazovací kanálek Skrytý výparník 2 stříbrné drátěné koše Uspořádání, Hygiena

20 20 Poznámky

21 Poznámky 21

22 22 Poznámky

23 23 Navštivte naši lokální webovou stránku! Zde naleznete nejenom technické specifikace našich produktů, ale i mnoho informací o naší značce a co možná nejefektivnějším užívání našich výrobků. Samozřejmě Vám také nabízíme mnoho služeb, jako například možnost stáhnout si náš nejnovější katalog a brožury. Ztratili jste návod k použití? To není žádný problém - jednoduše použijte praktický vyhledávač návodů k použití na našich webových stránkách. A navíc zde naleznete informace o službách, které Vám nabízíme po zakoupení našeho výrobku. Využijte též možnosti objednat si příslušenství a náhradní díly z našeho webového obchodu a nechte si je pohodlně dodat až domů. Náš vyhledávač Vám pomůže najít nejbližšího prodejce Electrolux.

24 Staňte se členem Electrolux Family Clubu! Electrolux Family Club nabízí svým členům zajímavé produktové a servisní nabídky a příjemná překvapení pro domácnost. Pro další informace se laskavě obraťte na: EFC, P. O. Box 79, Praha 8, tel.: , efc@electrolux.cz, Adresa: ELECTROLUX Budějovická 3, Praha 4 tel.: info@electrolux.cz Technické změny vyhrazeny. Další katalogy: Pračky / sušičky / myčky Sporáky Poradenství a prodej Vestavné spotřebiče Tvůrce promyšleného designu Vzpomínáte si, kdy jste naposledy rozbalili dárek a zvolali: Jé, přesně tohle jsem chtěla! Jak jsi to mohl vědět? Právě tenhle pocit se designéři společnosti Electrolux snaží vyvolat v každém, kdo si vybere nebo používá některý z výrobků značky Electrolux. Snažíme se předjímat, jaké spotřebiče naši zákazníci skutečně chtějí a potřebují, a podle toho vytváříme své výrobky. Věnujeme tomu čas, znalosti a spoustu přemýšlení. Tento způsob přemýšlení a péče o zákazníka znamená, že porozumíme jeho očekávání a pronikneme do podstaty věci. Nejde o design za každou cenu, ale o design pro uspokojení uživatele. Promyšlený design pro nás znamená vyrábět výkonné spotřebiče, které se budou snadněji používat a se kterými se bude příjemněji pracovat. Spotřebiče, které dají našim zákazníkům svobodu užívat si největšího luxusu 21. století duševní pohody. Naším cílem je vnést více pohody a klidu do každodenního života většího počtu lidí na celém světě. Příslib společnosti Electrolux Myslíme na Vás jde dál, než je uspokojování potřeb našich dnešních zákazníků. Znamená to také, že se zasazujeme o to, abychom vytvářeli spotřebiče bezpečnější pro životní prostředí nyní i pro budoucí generace. PNC: Electrolux. Thinking of you. AEG. Jsme součástí skupiny Electrolux. Více o nás na PERFEKT IN FORM UND FUNKTION

Chladničky, mrazničky 2008

Chladničky, mrazničky 2008 Chladničky, mrazničky 2008 PERFEKTNÍ TVAR A FUNKCE 2 Pohodlí od AEG-Electrolux Rychlé zchlazení a zmražení nových zásob Poho Výsuvná přihrádka na zeleninu Výsuvná přihrádka na zeleninu nabízí jak dostatek

Více

CHLAZENÍ VAŘENÍ. Katalog domácích spotřebičů

CHLAZENÍ VAŘENÍ. Katalog domácích spotřebičů CHLAZENÍ VAŘENÍ Katalog domácích spotřebičů CHLAZENÍ Technologie ROMO A+++ (Úsporné a kvalitní) Spotřeba energie je u chladniček nejdůležitějším parametrem. Chladnička spotřebovává nejvíce elektřiny v

Více

Nová generace chlazení

Nová generace chlazení Nová generace chlazení Nový design linie Elegance Nový design linie Nový styl chlazení Nové ledničky z řady a Elegance nadchnou ty, kteří umějí ocenit krásné věci. xxx Díky jejich originálnímu xxxdesignu

Více

VYBÍRÁTE SPOTŘEBIČE DO KUCHYNĚ? JE TO SNADNÉ.

VYBÍRÁTE SPOTŘEBIČE DO KUCHYNĚ? JE TO SNADNÉ. Potřebujete více informací? Je to snadné. Vše, co se potřebujete dozvědět o spotřebičích značky Zanussi, najdete jednoduše na našich webových stránkách: www.zanussi.cz Katalog vestavných spotřebičů 2012

Více

OBSAH 100% POZICE ZNAČKY MORA NA TRHU V ČESKÉ REPUBLICE 1. SPORÁKY 1. VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 1. ODSAVAČE

OBSAH 100% POZICE ZNAČKY MORA NA TRHU V ČESKÉ REPUBLICE 1. SPORÁKY 1. VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 1. ODSAVAČE KTLOG VÝROBKŮ PODZIM 2008 OBSH 10 VŘIDLOVÁ DESK SKLOKERMICKÉ DESKY 5 LET 5 let záruka na plynové, kombinované a elektrické sporáky MOR šíře 50 cm, sporáky MOR 2651, 3651 šíře 60cm a elektrické zásobníkové

Více

CHLAZENí VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015

CHLAZENí VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015 CHLAZENí VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2015 66 Chlazení Inovativní technologie 6. smysl FreshControl je navržena tak, aby se rychle přizpůsobila teplotě a vlhkosti každé z vašich oblíbených potravin. Díky tomu si

Více

obsah 3 O společnosti 4 Side By Side chladničky 10 Kombinované chladničky 16 Malé chladničky 20 Mrazničky 26 Vinotéky 34 Pračky 40 Sušičky 42 Myčky

obsah 3 O společnosti 4 Side By Side chladničky 10 Kombinované chladničky 16 Malé chladničky 20 Mrazničky 26 Vinotéky 34 Pračky 40 Sušičky 42 Myčky obsah 3 O společnosti 4 Side By Side chladničky 10 Kombinované chladničky 16 Malé chladničky 20 Mrazničky 26 Vinotéky 34 Pračky 40 Sušičky 42 Myčky O společnosti Historický růst obratu společnosti Haier

Více

Volně stojící chladničky

Volně stojící chladničky Volně stojící chladničky Amica poskytuje na výrobky v této kategorii záruku 4 roky. Více o podmíkách 4 leté záruky na www.amica-spotrebice.cz. A+ anti-bacteria system Úspora peněz, ochrana životního prostředí

Více

Chladící a mrazící přístroje od Liebherra najdete všude tam, kde je kladen velký důraz na servis a poradenství. V odborném obchodě!

Chladící a mrazící přístroje od Liebherra najdete všude tam, kde je kladen velký důraz na servis a poradenství. V odborném obchodě! Chladící a mrazící přístroje od Liebherra najdete všude tam, kde je kladen velký důraz na servis a poradenství. V odborném obchodě! Chladničky a mrazničky 006 007 Chladící technika pro komerční účely Váš

Více

Vestavné spotřebiče 2009

Vestavné spotřebiče 2009 Vestavné spotřebiče 2009 Přehled výrobků Velkoobchod 2 TROUBY Lo C boční otevírání dveří B99597-5-m samostatná trouba boční otevírání dvířek TOUCH-CONTROL (BACKTRONIC top) ISOFRONT plus 3 teleskopické

Více

SFP390X. classic. PYROLYTICKÁ TROUBA, 60CM NEREZ Energetická třída A

SFP390X. classic. PYROLYTICKÁ TROUBA, 60CM NEREZ Energetická třída A PYROLYTICKÁ TROUBA, 60CM NEREZ Energetická třída A EAN13: 8017709173128 LCD display 10 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 9 funkcí vaření včetně: TURBO, ECO cooking Čisticí funkce: Pyrolisis Elektronický

Více

Chladničky a mrazničky pro komerční použití 2009

Chladničky a mrazničky pro komerční použití 2009 Pro každou potřebu správnou informaci Víno speciál prezentuje rozsáhlou nabídku přístrojů Vinidor, temperovaných a klimatizovaných chladniček na víno. Chladničky a mrazničky pro komerční použití 29 Víno

Více

POHODLÍ KRÁSY, KRÁSA TECHNOLOGIE

POHODLÍ KRÁSY, KRÁSA TECHNOLOGIE 2010 POHODLÍ KRÁSY, KRÁSA TECHNOLOGIE BO 7443 AX + IT 604 AC BO 7443 AX + ECT 620 AC BO 7443 AX + G 6N4 AX Prodloužená záruka Extra v hodnotě 800,- Kč vč. DPH. 37.980,- 29.990,- 31.980,- 24.990,- 25.980,-

Více

Chladničky a mrazničky pro komerční použití. Pro každou potřebu správnou informaci. Kvalita pro profesionály

Chladničky a mrazničky pro komerční použití. Pro každou potřebu správnou informaci. Kvalita pro profesionály Pro každou potřebu správnou informaci Chladničky a mrazničky pro komerční použití Víno speciál prezentuje rozsáhlý program přístrojů Vinidor, temperovaných a klimatizovaných chladniček na víno. DRINKS

Více

NAŠE VÝROBKY 2013/2014

NAŠE VÝROBKY 2013/2014 3 OBSAH NAŠE VÝROBKY 2013/2014 1 ÚVOD 2 VAŘENÍ 3 CHLAZENÍ Vždy na předních místech 04 Ideální kombinace 08 Vestavné trouby 16 Trouba pro kombinaci 23 Kompaktní trouby 28 Mikrovlnné trouby 31 Kávovary 33

Více

CHLAZENÍ PRANÍ VAŘENÍ

CHLAZENÍ PRANÍ VAŘENÍ Čistá práce po tři generace CHLAZENÍ PRANÍ VAŘENÍ PRANÍ Technologie Romo Krátké prací programy Programy praček Romo jsou navrženy tak, aby vypraly vždy za co nejkratší dobu, ale zároveň kvalitně a efektivně.

Více

VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE KATALOG PRO ELEKTROSPECIALISTY. ELECTROLUX s.r.o. Budějovická 778/3 140 21 PRAHA 4 Tel.: 261 302 111 VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2014

VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE KATALOG PRO ELEKTROSPECIALISTY. ELECTROLUX s.r.o. Budějovická 778/3 140 21 PRAHA 4 Tel.: 261 302 111 VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2014 ELECTROLUX s.r.o. Budějovická 778/3 140 21 PRAHA 4 Tel.: 261 302 111 Vaše otázky nám můžete zaslat na e-mailovou adresu: info@electrolux.cz Informace o spotřebičích najdete na webové adrese: www.aeg.cz

Více

centrální vysavače Příslušenství a doplňky www.electrolux-vac.cz Staňte se členem!

centrální vysavače Příslušenství a doplňky www.electrolux-vac.cz Staňte se členem! centrální vysavače Příslušenství a doplňky Staňte se členem! www.electrolux-vac.cz Optimální úklid. Kdekoli. Kdykoli. Centrální vysavače Electrolux nabízejí tiché a efektivní řešení vysávání pro celý dům.

Více

INTEGRA NOVÁ ŘADA VESTAVNÝCH SPOTŘEBIČŮ. Více na www.amica-spotrebice.cz

INTEGRA NOVÁ ŘADA VESTAVNÝCH SPOTŘEBIČŮ. Více na www.amica-spotrebice.cz INTEGRA NOVÁ ŘADA VESTAVNÝCH SPOTŘEBIČŮ Více na www.amica-spotrebice.cz ŘADA INTEGRA STYLOVÁ FUNKČNOST NOVÁ ŘADA VESTAVNÝCH SPOTŘEBIČŮ INTEGRA KUCHYNĚ JE SRDCEM VAŠEHO DOMOVA. MÍSTO, KDE CHVÍLE STRÁVENÉ

Více

Čerstvost, kterou si zamilujete. Nový systém VitaFresh v NoFrost chladničkách Bosch uchová vaše potraviny plné vitamínů a až 3 déle čerstvé.

Čerstvost, kterou si zamilujete. Nový systém VitaFresh v NoFrost chladničkách Bosch uchová vaše potraviny plné vitamínů a až 3 déle čerstvé. Čerstvost, kterou si zamilujete Nový systém VitaFresh v NoFrost chladničkách Bosch uchová vaše potraviny plné vitamínů a až 3 déle čerstvé. 2 VitaFresh pro Series 8 Systém čerstvosti VitaFresh pro Dobré

Více

Katalog. www.mora.cz VÝROBKŮ

Katalog. www.mora.cz VÝROBKŮ Katalog www.mora.cz VÝROBKŮ Jaro-léto / 2014 Zaručujeme Vám široký sortiment kuchyňských spotřebičů za dostupné ceny. Zaručujeme Vám vždy moderní a promyšlený design vytvořený s ohledem na Vaše požadavky

Více

Katalog volně stojících spotřebičů Electrolux 2015/2016. Volně stojící spotřebiče 2015/2016

Katalog volně stojících spotřebičů Electrolux 2015/2016. Volně stojící spotřebiče 2015/2016 Katalog volně stojících spotřebičů Electrolux 2015/2016 Volně stojící spotřebiče 2015/2016 Prodloužená záruka Vydrží déle, než čekáte 10let Neuvěřitelných 10 let záruky Pro účinné a prakticky neslyšné

Více

Automatické pra ky novinky

Automatické pra ky novinky Automatické pra ky novinky 2010 Tiché a výkonné V tichosti je síla Naše automatické pračky jsou nyní neuvěřitelně tiché. Silent System Plus to je propracovaná zvuková izolace, konstrukce, která snižuje

Více

Vestavné spotřebiče 2012

Vestavné spotřebiče 2012 Vestavné spotřebiče 2012 LEGENDA PHILCO SE VRÁTILA Název Philco se stal pro několik generací spotřebitelů symbolem kvalitních elektrospotřebičů, především praček. Proto je jistě dobrou zprávou, že se tento

Více

VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE MONETTI 2

VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE MONETTI 2 VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE MONETTI 2 3 VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE MONETTI Vařte s radostí! Vychutnávejte detaily zpracování, rozhodujte se jednoduše a přesvědčte se, že vše je na svém správném místě a že se vám i vašim

Více

Snadné používání vestavné trouby od firmy Küppersbusch

Snadné používání vestavné trouby od firmy Küppersbusch Snadné používání vestavné trouby od firmy Küppersbusch Elektronické trouby nabízejí ovládání přesně dle Vašich požadavků. Vše, co potřebujete, je pouze špička Vašeho prstu na dotykových senzorech a elektronika

Více

NOVÁ INSPIRACE KATALOG VÝROBKŮ 2009

NOVÁ INSPIRACE KATALOG VÝROBKŮ 2009 NOVÁ INSPIRACE KATALOG VÝROBKŮ 2009 2 MORA. Nová tradice Již více než 180 let je Mora součástí nejen Vašich kuchyní, ale především spolehlivým partnerem při realizaci Vašich přání. S absolutní jistotou

Více

Nejlepší funkce pro chutnou, zdravou a moderní dietu

Nejlepší funkce pro chutnou, zdravou a moderní dietu Nejlepší funkce pro chutnou, zdravou a moderní dietu Elektronický parní systém a horký vzduch Pára je vytvářena mimo troubu ve vnějším parním enerátoru. To zajišťuje správnou atmosféru uvnitř trouby během

Více

Tradice a inteligentní technologie v luxusním designu. Nejlepší volba pro vaši kuchyň.

Tradice a inteligentní technologie v luxusním designu. Nejlepší volba pro vaši kuchyň. Tradice a inteligentní technologie v luxusním designu. Nejlepší volba pro vaši kuchyň. DÁREK ZDARMA! Při koupi spotřebičů AEG nebo ELECTROLUX v kombinaci indukční varná deska, vestavná trouba a vestavná

Více

WHIRLPOOL. VOLNĚ STOJÍCÍ Top nabídka

WHIRLPOOL. VOLNĚ STOJÍCÍ Top nabídka WHIRLPOOL VOLNĚ STOJÍCÍ Top nabídka Objevte kouzlo TOP nabídky Whirlpool přináší ucelenou nabídku volně stojících spotřebičů pro každou domácnost. TOP nabídka představuje inteligentní a energeticky úsporné

Více

CO68GMA8. Funkce. colonial. Základní trouby. SPORAK COLONIAL, 60CM PLYNOVÁ VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA ANTRACIT/ Mosaz estetika

CO68GMA8. Funkce. colonial. Základní trouby. SPORAK COLONIAL, 60CM PLYNOVÁ VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA ANTRACIT/ Mosaz estetika SPORAK COLONIAL, 60CM PLYNOVÁ VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA ANTRACIT/ Mosaz estetika EAN13: 8017709150044 Analógové hodiny s elektronickým časovačem VARNÁ DESKA 4 plynové hořáky 1 ULTRA Rapid:

Více

KOMBINOVANÁ CHLADNIČKA MODEL FIM-4825

KOMBINOVANÁ CHLADNIČKA MODEL FIM-4825 KOMBINOVANÁ CHLADNIČKA MODEL FIM-4825 Návod k použití a instalaci CH 51 FAGOR_FIM_4825.indd 1 21.4.2010 9:08:03 FAGOR_FIM_4825.indd 2 21.4.2010 9:08:04 FAGOR_FIM_4825.indd 3 21.4.2010 9:08:04 FAGOR_FIM_4825.indd

Více

Vybavení pro domácnost. chladničky a mrazničky pro domácnost kombinované chladničky pračky, myčky. Katalog 2015

Vybavení pro domácnost. chladničky a mrazničky pro domácnost kombinované chladničky pračky, myčky. Katalog 2015 chladničky a mrazničky pro domácnost kombinované chladničky pračky, myčky RD, RS Monoklimatické chladničky a chladničky s výparníkem Automatické odtávání Nastavitelné nožky Zaměnitelné otevírání dveří

Více

CHLADNIČKY A MRAZNIČKY PRO DOMÁCNOST KOMBINOVANÉ CHLADNIČKY

CHLADNIČKY A MRAZNIČKY PRO DOMÁCNOST KOMBINOVANÉ CHLADNIČKY CHLADNIČKY A MRAZNIČKY PRO DOMÁCNOST KOMBINOVANÉ CHLADNIČKY RD Monoklimatické chladničky Automatické odtávání Nastavitelné nožky Zaměnitelné otevírání dveří RD 205L RD 350L automatické odtávání termostat

Více

... Bosch v každém detailu. Příslib od nás, mnoho výhod pro vás

... Bosch v každém detailu. Příslib od nás, mnoho výhod pro vás 4 Markenwelt Vestavné spotřebiče Vestavné Markenwelt spotřebiče 5... Bosch v každém detailu Chceme, abyste se ve své kuchyni cítili více než spokojeně. Proto Bosch vyvinul novou generaci vestavných spotřebičů,

Více

Dejte jídlu lepší chuť.

Dejte jídlu lepší chuť. Dejte jídlu lepší chuť. Jasná volba pro dokonalé vaření. ZÍSKEJTE DÁRKY NAVÍC K VYBRANÝM PRODUKTŮM Letáková nabídka platí od 1. 2. 2016 do 31. 5. 2016 nebo do vyprodání zásob. TROUBY Vařte, pečte, grilujte

Více

2015-2016 KATALOG DEVOTED TO YOU. www.fagor.com

2015-2016 KATALOG DEVOTED TO YOU. www.fagor.com 2015-2016 KATALOG DEVOTED TO YOU www.fagor.com VÍCE NEŽ EXPERTI V DOMÁCÍCH SPOTŘEBIČÍCH. Experti ví, že mnohem důležitější než to co děláte, je pro koho to děláte. Protože expert je někdo, kdo stále mluví

Více

ZANUSSI TRUHLICOVÁ MRAZNIÈKA FAGYASZTÓLÁDA ZAMRZOVALNA SKRINJA ZAMRA ARKA ZFC 410 NÁVOD K INSTALACI A OBSLUZE - KEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ - INSTRUKCJA OBS UGI - INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE HU PL RO 820 41 76

Více

PŘEHLED SPOTŘEBIČŮ. Platnost od 1. 1. 2014. Vestavné trouby, mikrovlnné trouby, varné desky, chladničky a myčky nádobí. Uvedené ceny jsou včetně DPH

PŘEHLED SPOTŘEBIČŮ. Platnost od 1. 1. 2014. Vestavné trouby, mikrovlnné trouby, varné desky, chladničky a myčky nádobí. Uvedené ceny jsou včetně DPH PŘEHLED SPOTŘEBIČŮ Platnost od 1. 1. 2014 Vestavné trouby, mikrovlnné trouby, varné desky, chladničky a myčky nádobí Uvedené ceny jsou včetně DPH VESTAVNÉ TROUBY Vestavná trouba CS 912 M XS DCT 60 /čiré

Více

Pro každou potřebu správnou informaci

Pro každou potřebu správnou informaci Pro každou potřebu správnou informaci Víno speciál prezentuje rozsáhlou nabídku přístrojů Vinidor, temperovaných a klimatizovaných chladniček na víno. Chladničky a mrazničky pro komerční použití 201 /

Více

VYBAVENÍ PRO DOMÁCNOST

VYBAVENÍ PRO DOMÁCNOST Monoklimatické chladničky Chladničky s výparníkem Mrazničky pro domácnost Kombinované chladničky utomatické pračky Myčky nádobí VYBVENÍ PRO DOMÁCNOST 4 I RD 310L Monoklimatická chladnička osvětlení, police

Více

Dodávka "Chemického a bilogického laboratorního vybavení" Soupis prvků dodávky - investice. Soupis prvků dodávky - neinvestice. cena položky, bez DPH

Dodávka Chemického a bilogického laboratorního vybavení Soupis prvků dodávky - investice. Soupis prvků dodávky - neinvestice. cena položky, bez DPH Dodávka "Chemického a bilogického laboratorního vybavení" Soupis prvků dodávky - investice číslo místnost standardu název jednotková cena ks 1.014 P5 biologie Klimabox 1 1.057 P7 biologie Flow box (laminární

Více

Chlazení. NEO generace...286 Skříně...297 Stoly...321 Ostatní produkty...348 CHLADÍCÍ SKŘÍNĚ GENERACE NEO

Chlazení. NEO generace...286 Skříně...297 Stoly...321 Ostatní produkty...348 CHLADÍCÍ SKŘÍNĚ GENERACE NEO Chlazení NEO generace...286 Skříně...297 Stoly...321 Ostatní produkty...348 GENERACE NEO CHLADÍCÍ SKŘÍNĚ Chlazení Generace NEO NEO Skříně NEO Stoly 286 FAGOR INDUSTRIAL GASTRONOMICKÉ ZAŘÍZENÍ 2015 FOTO:

Více

Evolution 2+ Popis a technická data

Evolution 2+ Popis a technická data Popis a technická data syntéza dokonalosti Šetrné k potravinám Nízká spotřeba Vysoká spolehlivost Nové chladící a mrazící skříně EVOLUTION 2+, z řady skříní série Evolution, představují v současné době

Více

SF122BE. Funkce. linea. MULTIFUNKČNÍ TROUBA 60 CM Bílé sklo Energetická třída A+ EAN13: 8017709213237 LCD display.

SF122BE. Funkce. linea. MULTIFUNKČNÍ TROUBA 60 CM Bílé sklo Energetická třída A+ EAN13: 8017709213237 LCD display. MULTIFUNKČNÍ TROUBA 60 CM Bílé sklo Energetická třída A+ EAN13: 8017709213237 LCD display Rotační knoflíky VLASTNOSTI/ VOLBY/ TEPLOTA 9 funkcí vaření Čistící funkce: Vapor clean Další funkce: rozmrazování,

Více

OTEVÍRÁME NOVOU ÉRU CHLAZENÍ

OTEVÍRÁME NOVOU ÉRU CHLAZENÍ OTEVÍRÁME NOVOU ÉRU CHLAZENÍ Luxusní vzhled a nejpokročilejší technologie, ta nejlepší kombinace do vaší kuchyně Více informací na www.philco.cz Senzorické řízení Pomocí několika inteligentních senzorů

Více

MULTIFUNKČNÍ A MIKROVLNNÉ TROUBY

MULTIFUNKČNÍ A MIKROVLNNÉ TROUBY W H I R L P O O L M I K R O V L N N É T R O U B Y MULTIFUNKČNÍ A MIKROVLNNÉ TROUBY Maximální užitek na minimálním prostoru. Třebaže to na první pohled nevypadá, MAX je prostorná mikrovlnná trouba, do které

Více

Pečení s námi je pravý gurmánský zážitek. ZÍSKEJTE DÁRKY NAVÍC K VYBRANÝM PRODUKTŮM

Pečení s námi je pravý gurmánský zážitek. ZÍSKEJTE DÁRKY NAVÍC K VYBRANÝM PRODUKTŮM ZÍSKEJTE DÁRKY NAVÍC K VYBRANÝM PRODUKTŮM Pečení s námi je pravý gurmánský zážitek. Akce platí u vybraných obchodních partnerů Electrolux po celé České republice od 8. 10. do 31. 12. 2015. Více informací

Více

CZ Česky Návod k obsluze KOMBINOVANÁ CHLADNIČKA/MRAZNIČKA

CZ Česky Návod k obsluze KOMBINOVANÁ CHLADNIČKA/MRAZNIČKA I IBxxAxx IBxxAAxx IBxxAAAx CZ Česky Návod k obsluze KOMBINOVANÁ CHLADNIČKA/MRAZNIČKA Návod k obsluze, 1 Servisní služba, 2 Popis zařízení, 3 Popis zařízení, 4 Oboustranné otvírání dveří, 5 Instalace,

Více

ACZ 3704 ZP NEW. Vestavná chladnička výšky 177,2 cm. AK311i A+ Pro prodejce Specialisty! MOC doporučená 16 990 Kč

ACZ 3704 ZP NEW. Vestavná chladnička výšky 177,2 cm. AK311i A+ Pro prodejce Specialisty! MOC doporučená 16 990 Kč Vestavná chladnička výšky 177,2 cm ACZ 3704 ZP AK311i A+ Pro prodejce Specialisty! MOC doporučená 16 990 Kč Spotřeba (kwh / rok) 298, (kwh / den) 0,82 Hladina hluku (db) 41 Rozměry (v x š x h) cm 177,2

Více

PŘEHLED VÝROBKŮ VELKOOBCHOD VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2009

PŘEHLED VÝROBKŮ VELKOOBCHOD VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2009 PŘEHLED VÝROBKŮ VELKOOBCHOD VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2009 Multifunkční vestavné trouby ZYB593XQ nerez ZOB562XL nerez ZOB492X nerez boční otevírání dvířek zaměnitelné grafický LCD displej ovládání tlačítky pyrolytické

Více

Čistá práce po tři generace ÚSPORNÉ CHLADNIČKY ZA VYNIKAJÍCÍ CENY!

Čistá práce po tři generace ÚSPORNÉ CHLADNIČKY ZA VYNIKAJÍCÍ CENY! Čistá práce po tři generace ÚSPORNÉ CHLADNIČKY ZA VYNIKAJÍCÍ CENY! Kombinovaná chladnička CR340A en. třída A celkový hrubý objem 319 l hlučnost jen 40 db čistý obj. chladničky 214 l, mrazáku 88 l (****)

Více

TR93IX. Victoria. Sporák VICTORIA, 90х60 см Nerez Energetická třída B A EAN13: 8017709196660. Indukční varná deska: 5 zon:

TR93IX. Victoria. Sporák VICTORIA, 90х60 см Nerez Energetická třída B A EAN13: 8017709196660. Indukční varná deska: 5 zon: TR93IX Victoria Sporák VICTORIA, 90х60 см Nerez Energetická třída B A EAN13: 8017709196660 Indukční varná deska: 5 zon: Zadní levá: 2,30 kw - Booster 3,00kw - Ø 215 mm Přední levá: 1,30 kw - 1,40 kw Booster

Více

Tradiční česká značka

Tradiční česká značka Tradiční česká značka NOVINKY CHLAZENÍ 2019 RCN510LXA++, šířka 70 cm Nerezové provedení z nerezovým vertikálním madlem mrazničky) Funkce Super chlazení / Super mrazení Vnitřní Side LED osvětlení Čistý

Více

VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE 2008/2009

VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE 2008/2009 VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE 2008/2009 ZANUSSI DESIGN Při vývoji všech spotřebičů Zanussi jsme mysleli speciálně na vás. Naším cílem je zjednodušit váš život kreativním řešením vašich každodenních povinností.

Více

Vinotéka HWC 2335 HWC 2336DL. Návod k obsluze. Přečtete si pozorně tento návod před použitím této vinotéky značky Hoover.

Vinotéka HWC 2335 HWC 2336DL. Návod k obsluze. Přečtete si pozorně tento návod před použitím této vinotéky značky Hoover. Vinotéka HWC 2335 HWC 2336DL Návod k obsluze Přečtete si pozorně tento návod před použitím této vinotéky značky Hoover. 1 Děkujeme za Vaši volbu. Začíná Vám výlet do světa plné vůně a chuti. S Vaši novou

Více

Kontakt: Jindřich Zajíček, Ždírec 15, 588 13 Polná, tel.:608 284 737. Pečící trouby

Kontakt: Jindřich Zajíček, Ždírec 15, 588 13 Polná, tel.:608 284 737. Pečící trouby Vybraná nabídka spotřebičů ELECTROLUX Kontakt: Jindřich Zajíček, Ždírec 15, 588 13 Polná, tel.:608 284 737 Název spotřebiče Pečící trouba ELECTROLUX EOC5651CAX Specifikace Pečící trouby Vestavná trouba,

Více

PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE

PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE Komunikační centrum PERFEKTUMGROUP PERFEKTUM Group, s.r.o. CZ 18200 Praha 8, Davídkova 77 Telefon: 286884022 Fax: 226254782 E-mail: info@perfektum.cz

Více

SUŠIČKY PRÁDLA SECOMAT TECHNICKÁ SPECIFIKACE

SUŠIČKY PRÁDLA SECOMAT TECHNICKÁ SPECIFIKACE SUŠIČKY PRÁDLA SECOMAT TECHNICKÁ SPECIFIKACE Komunikační centrum PERFEKTUMGROUP PERFEKTUM Group, s.r.o. CZ 18200 Praha 8, Davídkova 77 Telefon: 286884022 Fax: 226254782 E-mail: info@perfektum.cz Internet:

Více

KATALOG VESTAVNÝCH SPOTŘEBIČŮ. Deutsche Qualitätsmarke... Ű ber 100 Jahren

KATALOG VESTAVNÝCH SPOTŘEBIČŮ. Deutsche Qualitätsmarke... Ű ber 100 Jahren KATALOG VESTAVNÝCH SPOTŘEBIČŮ Deutsche Qualitätsmarke... Ű ber 100 Jahren ZÍSKANÁ OCENĚNÍ Reddot Design Award Reddot Design Award patří mezi nejuznávanější soutěže designu na světě a je uznávána jako jako

Více

AKČNÍ SETY KVALITNÍCH SPOTŘEBIČŮ PRO KUCHYŇSKÁ STUDIA A VÝROBCE KUCHYNÍ

AKČNÍ SETY KVALITNÍCH SPOTŘEBIČŮ PRO KUCHYŇSKÁ STUDIA A VÝROBCE KUCHYNÍ AKČNÍ SETY KVALITNÍCH SPOTŘEBIČŮ PRO KUCHYŇSKÁ STUDIA A VÝROBCE KUCHYNÍ Platnost nabídky do 0.6. 2016 nebo do vydání další nabídky FC1141X TG1012B Multifunkční trouba s katalytickým čištěním, dotykové

Více

NÁVOD K OBSLUZE R-B330ERU4V (STL) NO-FROST KOMBINOVANÁ CHLADNIČKA

NÁVOD K OBSLUZE R-B330ERU4V (STL) NO-FROST KOMBINOVANÁ CHLADNIČKA NÁVOD K OBSLUZE R-B330ERU4V (STL) NO-FROST KOMBINOVANÁ CHLADNIČKA Důležité - Před instalací a použitím spotřebiče si prosím důkladně přečtěte tyto instrukce a uložte na bezpečném místě pro nahlédnutí v

Více

myčky nádobí volně stojící Effi-Silent myčky nádobí volně stojící EXPRES 15 MINUT ES28X ES28 1LF-020 SX 1LF-020 S

myčky nádobí volně stojící Effi-Silent myčky nádobí volně stojící EXPRES 15 MINUT ES28X ES28 1LF-020 SX 1LF-020 S Myčky nádobí Všechny myčky uvedené v tomto letáku vyhovují přísným kritériím Ministerstva životního prostředí ČR a Státního fondu životního prostředí ČR pro zařazení do programu PARTNERSTVÍ ZELENÁ ÚSPORÁM

Více

30302007CZ.fm Page 13 Tuesday, March 14, 2006 5:28 PM NÁVOD K POUŽITÍ

30302007CZ.fm Page 13 Tuesday, March 14, 2006 5:28 PM NÁVOD K POUŽITÍ 30302007CZ.fm Page 13 Tuesday, March 14, 2006 5:28 PM NÁVOD K POUŽITÍ PØED POUŽITÍM SPOTØEBIÈE RADY K OCHRANÌ ŽIVOTNÍHO PROSTØEDÍ VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNÌNÍ JAK POUŽÍVAT MRAZNIÈKU JAK ODMRAZOVAT A ÈISTIT

Více

česká značka elektrospotřebičů

česká značka elektrospotřebičů česká značka elektrospotřebičů Tvary, které nevyjdou Pojďte se s námi vrátit v čase. Retro design je v kurzu a zájem o něj stoupá. Stylové ledničky Concept Retro Cool jsou kombinací klasických oblých linií

Více

CHLADNIČKA S MRAZICÍM BOXEM

CHLADNIČKA S MRAZICÍM BOXEM Perfekt Snaige CHLADNIČKA S MRAZICÍM BOXEM R 130 NÁVOD K INSTALACI A OBSLUZE Vážený zákazníku, Jsme potěšeni tím, že jste se rozhodl vybrat si náš výrobek. Děkujeme za provedený nákup. Při přípravě ledničky

Více

Návod k instalaci a použití

Návod k instalaci a použití Návod k instalaci a použití BF230 CHLADNIČKA NÁVOD K POUŽITÍ BF230 OBECNÉ ÚDAJE PRO KONEČNÉHO UŽIVATELE OCHRANA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Likvidace odpadu Roztřiďte odpad podle různých materiálů ( kartón, polystyrén,

Více

WHIRLPOOL T R O U B Y

WHIRLPOOL T R O U B Y WHIRLPOOL T R O U B Y Elektrické trouby Společnost Whirlpool přichází s širokou nabídkou multifunkčních horkovzdušných trub s kruhovým topným tělesem nebo ventilátorem. Elektronické ovládání, které neustále

Více

TOP nabídka Amica 1/2017

TOP nabídka Amica 1/2017 TOP nabídka Amica 1/2017 OWC IN 900 BI Ostrůvkový odsavač par 90 cm / černá OKC 951 S Odsavač par komínový 90 cm / černá IN 900 BSC Odsavač par komínový 90 cm / černá En. třída: B 439 m 3 /h 62 db(a) Senzorové

Více

Jedna plus jedna se rovná jeden unikát.

Jedna plus jedna se rovná jeden unikát. Jedna plus jedna se rovná jeden unikát. Nová řada kombinovatelných chladniček a mrazniček Siemens modularfit. siemens-home.bsh-group.com/cz Siemens. Seznamte se s budoucností. 122 cm Vyobrazená kombinace:

Více

DĚLENÁ NÁSTĚNNÁ JEDNOTKA NÁVOD K POUŽITÍ

DĚLENÁ NÁSTĚNNÁ JEDNOTKA NÁVOD K POUŽITÍ DĚLENÁ NÁSTĚNNÁ JEDNOTKA NÁVOD K POUŽITÍ AGW20RH U.I./AGE20RH U.E. AGW26RH U.I./AGE26RH U.E. AGW35RH U.I./AGE35RH U.E. AGW52RH U.I./AGE52RH U.E. AGW64RH U.I./AGE64RH U.E. Děkujeme, že jste si vybrali naše

Více

Fritézy na podestavbě (EL)

Fritézy na podestavbě (EL) Řada Electrolux XP700 nabízí více jak 100 modelů varných zařízení pro profesionální použití, jejichž kvalitní konstrukce garantuje nejvyšší úroveň výkonu ve své třídě, spolehlivost, energetické úspory.

Více

WHIRLPOOL. VESTAVNÉ Myčky nádobí

WHIRLPOOL. VESTAVNÉ Myčky nádobí WHIRLPOOL VESTAVNÉ Myčky nádobí MYČKY NÁDOBÍ Maximální mycí výkon, minimální úsilí I pro velké kusy nádobí Vysokotlaké trysky čistí hrnce, pánve i pečící plechy a inteligentní technologie 6. smysl optimalizuje

Více

CHLADNIČKY A MRAZNIČKY PRO DOMÁCNOST, PRAČKY, MYČKY

CHLADNIČKY A MRAZNIČKY PRO DOMÁCNOST, PRAČKY, MYČKY CHLDNIČKY MRZNIČKY PRO DOMÁCNOST, PRČKY, MYČKY CHLDNIČKY MRZNIČKY PRO DOMÁCNOST, PRČKY, MYČKY Chladničky pro domácnost Chladničky s výparníkem nebo monoklimatické Mrazničky pro domácnost Pultové mrazničky

Více

NÁVOD K OBSLUZE MODEL: CXS 7204 A

NÁVOD K OBSLUZE MODEL: CXS 7204 A NÁVOD K OBSLUZE MODEL: CXS 7204 A 1 DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE. Přečtěte si všechny pokyny před použitím. UPOZORNĚNÍ! Tato varování jsou pro Vaší bezpečnost. Před instalací spotřebiče se ujistěte,

Více

Stropní systémy pro vytápění a chlazení Komfortní a energeticky úsporné. Vytápění Chlazení Čerstvý vzduch Čistý vzduch

Stropní systémy pro vytápění a chlazení Komfortní a energeticky úsporné. Vytápění Chlazení Čerstvý vzduch Čistý vzduch Stropní systémy pro vytápění a chlazení Komfortní a energeticky úsporné Vytápění Chlazení Čerstvý vzduch Čistý vzduch Zehnder vše pro komfortní, zdravé a energeticky úsporné vnitřní klima Vytápění, chlazení,

Více

W H I R L P O O L KOMERČNÍ A PROFESIONÁLNÍ PRAČKY A SUŠIČKY. www.whirlpool-professional.com 2014/2

W H I R L P O O L KOMERČNÍ A PROFESIONÁLNÍ PRAČKY A SUŠIČKY. www.whirlpool-professional.com 2014/2 W H I R L P O O L KOMERČNÍ A PROFESIONÁLNÍ PRAČKY A SUŠIČKY 2014/2 www.whirlpool-professional.com WHIRLPOOL PRÁDELNY Whirlpool profesionální řada praček, sušiček a žehlících zařízení se zaměřuje stejně

Více

W H I R L P O O L C H L A Z E N Í A M R A Z E N Í

W H I R L P O O L C H L A Z E N Í A M R A Z E N Í W H I R L P O O L C H L A Z E N Í A M R A Z E N Í Chladničky a mraznička Kombinované chladničky s mrazničkou dole nebo nahoře, samostatné chladničky monoklimatické nebo s výparníkem, chladničky a mraznička

Více

POPIS SPOTŘEBIâE OVLÁDACÍ PANEL

POPIS SPOTŘEBIâE OVLÁDACÍ PANEL 60802046CZ.fm Page 14 Monday, November 12, 2007 9:42 AM POPIS SPOTŘEBIâE A) Chladicí oddíl (k uchovávání če rstvých potravin) 1. Police (některé s nastavitelnou výškou) 2. Zásobníky na ovoce a zeleninu

Více

Návod k použití Chladnička

Návod k použití Chladnička Chladnička Děkujeme Vám za důvěru, kterou jste nám prokázali tím, že jste si koupili náš přístroj. Při jeho používání Vám přejeme hodně spokojenosti. Chladnička je určena k použití v domácnosti k uchovávání

Více

Nová kolekce kuchyňských spotřebičů Gorenje je navržena jedním z nejunikátnějších návrhářů, uznávaným po celém světě, Philippem Starckem.

Nová kolekce kuchyňských spotřebičů Gorenje je navržena jedním z nejunikátnějších návrhářů, uznávaným po celém světě, Philippem Starckem. Nová kolekce kuchyňských spotřebičů Gorenje je navržena jedním z nejunikátnějších návrhářů, uznávaným po celém světě, Philippem Starckem. Kolekce se vyznačuje špičkovou technologií a výjimečnou energetickou

Více

Tipy na úspory energie v domácnosti

Tipy na úspory energie v domácnosti Tipy na úspory energie v domácnosti Kategorie BYDLÍM V NOVÉM RODINNÉM DOMĚ Bez investic Větrání a únik tepla Větrejte krátce, ale intenzivně. Při rychlém intenzivním vyvětrání se vzduch ochladí, ale stěny

Více

VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE CENÍK

VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE CENÍK VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE CENÍK platný od: 01.1.2011 nahrazuje původní z: 01.11.2009 Candy ČR s.r.o., Karmelitská 18, Praha 1-118 00 tel.: +420 257 530 418 fax.: +420 257 530 420 e-mail: sales@candy-hoover.cz

Více

2016 / 17. ESTIA CLASSIC / ESTIA HI POWER Tepelné čerpadlo vzduch-voda» COMMITTED TO PEOPLE; COMMITTED TO THE FUTURE «

2016 / 17. ESTIA CLASSIC / ESTIA HI POWER Tepelné čerpadlo vzduch-voda» COMMITTED TO PEOPLE; COMMITTED TO THE FUTURE « 2016 / 17 ESTIA CLASSIC / ESTIA HI POWER Tepelné čerpadlo vzduch-voda» COMMITTED TO PEOPLE; COMMITTED TO THE FUTURE « ESTIA Náš příspěvek k ochraně životního prostředí Pokud dnes hovoříme o obnovitelných

Více

SENSING THE DIFFERENCE

SENSING THE DIFFERENCE WHIRLPOOL K L I M A T I Z A C E 2 0 0 8 SENSING THE DIFFERENCE Inovativní myšlenky pro ideální klima Široká nabídka klimatizací Whirlpool představuje technicky dokonalé a stylově působivé zařízení, které

Více

JEDNODUCHÉ VAŘENÍ 34

JEDNODUCHÉ VAŘENÍ 34 JEDNODUCHÉ VAŘENÍ 34 Vaření. Kvůli němu máme kuchyni. Vaření jistě patří mezi nejzábavnější činnosti v našem životě. Ať se peče koláč, smaží cibule nebo připravuje hostina o čtyřech chodech. Kuchařské

Více

Chladící stůl. Chladící stůl. Chladící stůl. kód: ALVEO KTG 903 Kč 29 602,00

Chladící stůl. Chladící stůl. Chladící stůl. kód: ALVEO KTG 903 Kč 29 602,00 Chladící stůl s granitovou pracovní deskou, 176l, 2x dveře, automatické odtávání, +2/8 C 900x700x850mm kód: ALVEO KTG 901 Kč 21 271,00 Uvedené ceny jsou bez DPH. Saladety Chladící stůl s granitovou pracovní

Více

VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 201 4

VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 201 4 VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 2014 VÍCE NEŽ 60 LET ZKUŠENOSTÍ Prodej na 70 trzích po celém světě Gorenje je přední evropský výrobce domácích spotřebičů. Dodává technicky dokonalé, designově navržené, energeticky

Více

Volně stojící spotřebiče Beko

Volně stojící spotřebiče Beko Volně stojící spotřebiče Beko 2016 Pračky / Sušičky / Myčky / Sporáky Chladničky / Mrazničky www.bekocr.cz facebook.com/bekocr PROSMART INVERTOROVÝ MOTOR Drazí přátelé, v rukou držíte nový katalog Beko

Více

Návod k použití Mmrazící truhla 7080 077-00 GTP 26 705

Návod k použití Mmrazící truhla 7080 077-00 GTP 26 705 Návod k použití Mmrazící truhla 7080 077-00 GTP 26 705 Pokyn pro likvidaci Balení je vyrobeno z recyklovatelného materiálu. - vlnitá lepenka/lepenka - formované díly z pìnového polystyrénu - fólie z polyetylénu

Více

DOMEKT. Rekuperační a ventilační jednotky

DOMEKT. Rekuperační a ventilační jednotky Rekuperační a ventilační jednotky OMEKT Rekuperační a ventilační jednotky OMEKT Ventilační jednotky KOMFOVENT OMEKT Ventilační jednotky Komfovent jsou navrženy pro vytvoření zdravého vnitřního prostředí

Více

Šroubové kompresory řady BSD Se světově uznávaným SIGMA PROFILem Dodávané množství 3,6 až 8,15 m 3 /min, tlak 5,5 až 15 bar

Šroubové kompresory řady BSD Se světově uznávaným SIGMA PROFILem Dodávané množství 3,6 až 8,15 m 3 /min, tlak 5,5 až 15 bar Šroubové kompresory řady BSD Se světově uznávaným SIGMA PROFILem Dodávané množství 3,6 až 8,5 m 3 /min, tlak 5,5 až 5 bar Co očekáváte od kompresoru? Jako uživatel očekáváte od zásobování tlakovým vzduchem

Více

Chlazení SORTIMENT 2014. Čistá práce po tři generace

Chlazení SORTIMENT 2014. Čistá práce po tři generace Chlazení SORTIMENT 214 Čistá práce po tři generace Technologie ROMO A++ (Úsporné a kvalitní) Spotřeba energie je u chladniček nejdůležitějším parametrem. Chladnička spotřebovává nejvíce elektřiny v domácnosti,

Více

Prodlužte si svoji budoucnost. Platnost 13. 6. 13. 8. 2011*

Prodlužte si svoji budoucnost. Platnost 13. 6. 13. 8. 2011* Prodlužte si svoji budoucnost Platnost 13. 6. 13. 8. 2011* The Seznamte future se moving s budoucností. in. coolefficiency kombinace KG 39EAL40, inoxlook spotřeba energie za rok: 157 užitný objem celkem:

Více

WHIRLPOOL. VOLNĚ STOJÍCÍ Myčky nádobí

WHIRLPOOL. VOLNĚ STOJÍCÍ Myčky nádobí WHIRLPOOL VOLNĚ STOJÍCÍ Myčky nádobí Maximální mycí výkon, minimální úsilí. I pro velké kusy nádobí Vysokotlaké trysky čistí hrnce, pánve i pečící plechy a inteligentní technologie 6. smysl optimalizuje

Více

PŘED PRVNÍM POUŽITÍM SPOTŘEBIČE RADY K OCHRANĚ ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

PŘED PRVNÍM POUŽITÍM SPOTŘEBIČE RADY K OCHRANĚ ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PŘED PRVNÍM POUŽITÍM SPOTŘEBIČE Spotřebič, který jste zakoupili, byl navržen pro použití v domácnosti a také: - v kuchyňských koutcích na pracovištích, v prodejnách a/nebo kancelářích - na farmách - v

Více

Ceník Platný od 1. 2. 2012

Ceník Platný od 1. 2. 2012 Ceník Platný od 1. 2. 2012 A g re g á t y Model, typ Objednací kód Popis AirWatt (při 230V) Cena BM Stacio 010 900 Díky svým rozměrům, designu a výkonu nabízí ideální řešení do bytů. 10 086,- BM Premium

Více

Vinotéka. Přečtěte si pozorně tento návod před použitím spotřebiče. Návod k použití

Vinotéka. Přečtěte si pozorně tento návod před použitím spotřebiče. Návod k použití Vinotéka Přečtěte si pozorně tento návod před použitím spotřebiče. Návod k použití 1 ČÁSTI A FUNKCE 1. Ovládací panel a displej 2. Skříňka 3. Nožička k vyvážení 4. Přihrádka na víno 5. Skleněná dvířka

Více

LIEBHERR ECBN 5066 PREMIUMPLUS BIOFRESH NOFROST

LIEBHERR ECBN 5066 PREMIUMPLUS BIOFRESH NOFROST Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro LIEBHERR ECBN 5066 PREMIUMPLUS BIOFRESH NOFROST. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající

Více

Projekční podklady. Plynové kotle s automatikou SIT BIC 580

Projekční podklady. Plynové kotle s automatikou SIT BIC 580 ovládání kotle displej indikace tlaku v topném systému přepínač režimů teplota TV (pouze kotle CLN, TCLN) teplota topné vody (posuv ekv. křivky) Přepínač provozních režimů má následující polohy: OFF Vypnutí

Více