Pravidla soutěže VELKÁ TESCO SOUTĚŽ pro Českou a Slovenskou republiku

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pravidla soutěže VELKÁ TESCO SOUTĚŽ pro Českou a Slovenskou republiku"

Transkript

1 SOUTĚŽ GARNIER Pravidla soutěže VELKÁ TESCO SOUTĚŽ pro Českou a Slovenskou republiku 1. Organizátor a pořadatel soutěže Organizátorem soutěže je společnost Lion Communications s.r.o. se sídlem Jankovcova 1114/23, Praha 7, IČO: (dále jen organizátor soutěže ). Pořadatelem soutěže je L'Oréal Česká republika s.r.o. se sídlem Plzeňská 11/213, Praha 5, IČO: (dále jen pořadatel soutěže ). 2. Termín a místa konání soutěže VELKÁ TESCO SOUTĚŽ probíhá ve vybraných hypermarketech a obchodních centrech TESCO ČR a SR, viz seznam v příloze č. 1, (dále jen TESCO ) v období od do (dále jen soutěžní období ). V České republice probíhá v termínu od do včetně (dále jen soutěžní období v ČR ) a ve Slovenské republice v termínu od do včetně (dále jen soutěžní období v SR ). V České republice jsou v období od do všechny SMS registrace ve správném tvaru zařazeny automaticky i do probíhající soutěže Vyhrajte denně s Garnier prémiovou kartu (dále jen soutěžní období 2 v 1 ). 3. Mechanika a podmínky účasti v soutěži Nakupte v době konání soutěže aspoň 1 výrobek Garnier (po dobu soutěže se na všechny produkty Garnier v řetězci TESCO vztahuje sleva 30 %), pošlete SMS a vyhrajte hlavní výhru osobní automobil Opel Astra Sports Tourer ecoflex (dále jen osobní automobil ). Výhra je společná pro Českou i Slovenskou republiku. Účastníkem soutěže se může stát fyzická osoba starší 18 let s doručovací adresou na území ČR nebo SR (dále také účastník nebo soutěžící ), která splní všechny níže uvedené podmínky: 1. nakoupí v době konání soutěže nejméně 1 výrobek značky Garnier, 2. zodpoví soutěžní otázku, 3. provede registraci prostřednictvím SMS, 4. uschová si originál účtenky. Soutěžní otázka je společná pro ČR i SR (správná odpověď je v číselném vyjádření) a zní následovně: Kolik malých balení šamponů Fructis (250 ml) můžeme vylít do zavazadlového prostoru osobního automobilu Opel Astra Sports Tourer ecoflex? Originál účtenky, na níž je zaznamenán nákup alespoň 1 výrobku Garnier během soutěžního období, je nutné uschovat z důvodu kontroly údajů v rámci SMS registrace. Údaje z účtenky uvedené v SMS musí být shodné s údaji na originální účtence obsahující nákup produktu Garnier. Bez této účtenky nebude výhra předána. Každá soutěžní účtenka může být použita během celého konání soutěže tolikrát, kolik produktů Garnier obsahuje.

2 4. Registrace prostřednictvím SMS PRO ZASLÁNÍ Z ČESKÉ REPUBLIKY SMS registraci je nutné poslat na telefonní číslo ve tvaru: GARNIERmezeraSPRAVNAODPOVEDmezeraDATUMNAKUPUmezeraCASNAKUPUmezera mezerajmenomezeraprijmeni Vzor SMS zápisu: GARNIER :30 jannovak@jannovak.cz JAN NOVAK PRO ZASLÁNÍ ZE SLOVENSKÉ REPUBLIKY SMS registraci je nutné poslat na telefonní číslo 6662 ve tvaru: GARNIERmedzeraSPRAVNAODPOVEDmedzeraDATUMNAKUPUmedzeraCASNAKUPUmedzera medzeraMENOmedzeraPRIEZVISKO Vzor SMS zápisu: GARNIER :30 jannovak@jannovak.sk JAN NOVAK Pokud je zadání tvaru SMS v pořádku, bez ohledu na správnost odpovědi, přijde soutěžícímu obratem potvrzení o přijetí SMS do systému. Registrační SMS zprávy je v ČR možné posílat na číslo prostřednictvím sítí mobilních operátorů T-Mobile Czech Republic, Vodafone Czech Republic a Telefónica O2 Czech Republic. Cena SMS je 3 Kč včetně DPH. Registrační SMS zprávy je na Slovensku možné posílat na číslo 6662 prostřednictvím sítí mobilních operátorů T-Mobile, Orange a O2. Cena zpětné SMS je maximálně 0,10 EUR včetně DPH. Registrační SMS lze posílat pouze ze standardních mobilních telefonních čísel shora uvedených operátorů, u kterých je možné telefonní číslo identifikovat. SMS zprávy odeslané prostřednictvím internetových SMS bran nebo pevných linek jsou ze soutěže vyloučeny. Ze soutěže jsou dále vyloučeny zejména soutěžní vstupy doručené v jiném než předepsaném tvaru SMS zprávy, soutěžní vstupy neúplné, smyšlené a soutěžní vstupy jakkoliv jinak odporující těmto pravidlům. Pořadatel ani organizátor soutěže nenesou odpovědnost v případě, že některý z operátorů mobilní sítě z jakéhokoliv důvodu, zejména z důvodu přetížení své vlastní sítě, uzavře přístup pro přijímání SMS zpráv soutěžících na soutěžních telefonních číslech v průběhu trvání soutěžního období. Odesláním SMS zprávy souhlasí účastník: 1. s pravidly soutěže včetně podmínek pro předání výhry v bodě 6, 2. se zpracováním osobních údajů v rozsahu uvedeném v bodě 7 a 8 pravidel soutěže, 3. s automatickým zařazením do soutěže 2 v 1.

3 5. Výhra a daň z výhry V soutěži se hraje o jednu hlavní výhru, osobní automobil Opel Astra Sports Tourer ecoflex, která je společná pro ČR i SR. Výhercem osobního automobilu se stává 100. SMS v pořadí se správnou odpovědí, která byla poslána 7. den soutěžního období, kdy se zaregistrovalo nejvíce správných odpovědí. V případě, že 7. den, kdy přišlo nejvíce správných odpovědí, nebude zaregistrováno minimálně 100 správných SMS, vyhrává poslední správná SMS v tomto dni. Daň z výhry Výhra podléhá srážkové dani ve smyslu platných daňových zákonů České a Slovenské republiky. V případě výherce z České republiky dodaní pořadatel výhru srážkovou daní ve výši 15 % z ceny výhry. V případě výherce ze Slovenské republiky výhru dodaní výherce ve výši 19 % z ceny výhry. 6. Vyhodnocení soutěže, oznámení o výhře a podmínky předání výhry, uveřejnění výherce Vyhodnocení soutěže Po skončení soutěžního období se vytvoří databáze, do níž se seřadí všechny SMS se správnou odpovědí v pořadí, v jakém byly poslány. Databáze se seřadí vzestupně ode dne s nejnižším počtem zaregistrovaných správných SMS po den s největším počtem správných SMS. Rozhodujícím dnem pro vybrání 100. správné SMS je 7. den s největším počtem správně zaregistrovaných SMS. Oznámení o výhře a podmínky předání výhry Výherce bude nejpozději do 2 týdnů od skončení soutěže kontaktován telefonicky nebo em obsahujícím oznámení o výhře a informace o dalším postupu předání výhry, který je popsán níže. Výherce bude požádán o zaslání všech originálů účtenek, na nichž jsou zaznamenány nákupy alespoň 1 výrobku Garnier, které výherce zaregistroval do soutěže, a to doporučeně poštou na adresu uvedenou v SMS. Na požádání bude originální doklad o nákupu soutěžícímu po kontrole vrácen. Pro zaslání účtenky poštou prosím označte korespondenci slovem GARNIER. V případě, že výherce nesplní podmínky nutné pro předání výhry, tj. nepošle doporučeně všechny účtenky, prostřednictvím kterých uskutečnil registrace a které budou obsahovat tolik produktů, kolik registrací uskutečnil, případně se ho nepodaří kontaktovat do 14 dnů od oznámení o výhře, jeho nárok na výhru zaniká. Náhradním výhercem se stává účastník, jehož SMS registrace byla zaznamenána jako předchozí v pořadí. Pro náhradního výherce platí stejná pravidla jako pro prvního výherce. Pokud ani jeden z výherců v daném časovém období nesplní dané požadavky, výhra nebude předána. Po splnění výše uvedených podmínek, zejména zaslání řádného dokladu o nákupu a potvrzení výhry, bude výherci předána výhra. Nedomluví-li se organizátor a výherce na jiném způsobu, bude výhra předána následujícím způsobem:

4 Hlavní výhra 1x automobil Opel Astra Sports Tourer ecoflex bude předána výherci u dealera BS auto Brno, a. s., v jeho provozovně v Praze nebo v Brně nejpozději do Uveřejnění výherce Jméno výherce bude uveřejněno na a na 7. Souhlas se zpracováním osobních údajů Registrací do soutěže vyjadřuje účastník soutěže svůj souhlas ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů se zpracováním svých osobních údajů za účelem realizace soutěže VELKÁ TESCO SOUTĚŽ a navazujících marketingových akcí pořadatele soutěže včetně průzkumu trhu, jeho analýz a k nabízení výrobků a služeb a účasti na dalších akcích. Souhlas zahrnuje též zasílání obchodních sdělení elektronickými prostředky. Údaje jsou účastníkem soutěže poskytovány dobrovolně a svůj souhlas s jejich zpracováním může kdykoliv v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů písemně odvolat. Účastí v soutěži poskytuje účastník pořadateli bezplatný souhlas s uveřejněním svého jména a příjmení v souvislosti s prezentací výsledků soutěže v médiích a reklamních materiálech pořadatele na dobu 10 let od poskytnutí souhlasu. Účastník soutěže má v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů právo na přístup k poskytnutým osobním údajům, jakož i právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů, zjistí-li, že při zpracování údajů došlo k porušení povinností organizátora a/nebo pořadatele soutěže. Správcem ve smyslu zákona o ochraně osobních údajů je pořadatel soutěže a organizátor soutěže je zpracovatelem. Údaje poskytnuté účastníkem soutěže mohou být v souladu s jeho souhlasem a zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů předány jinému správci, a to pro účely jejich zpracování způsobem obvyklým pro zpracování údajů k marketingovým účelům. 8. Ostatní podmínky soutěže Ze soutěže jsou vyloučeny osoby, které jsou v pracovním nebo obdobném poměru k pořadateli nebo organizátorovi soutěže, členové jejich domácností, dále osoby, které jsou k takovým osobám ve vztahu osob blízkých. Účastí v soutěži a/nebo poskytnutím osobních údajů do soutěže se soutěžící zavazuje dodržovat všechna její pravidla a podmínky a pro případ, že v soutěži vyhraje, dává organizátorovi a pořadateli soutěže svůj výslovný souhlas ke zveřejnění svého jména a příjmení a k pořízení a zveřejňování obrazových, zvukových a zvukově-obrazových záznamů týkajících se jeho osoby, to vše v souvislosti se soutěží, bezplatně a bez omezení času, území, místa a způsobu zveřejnění. Souhlas uživatel dává tím, že provede registraci dokladu o nákupu prostřednictvím SMS. Soutěžící bude ze soutěže vyloučen v případě, že pořadatel a/nebo organizátor soutěže zjistí nebo budou mít oprávněné podezření na podvodné nebo nekalé jednání ze strany soutěžícího či jiné osoby, která dopomohla soutěžícímu k získání výhry, případně jednání, které je v rozporu se soutěžními pravidly. Do soutěže nebude zařazen nebo z ní může být vyloučen také účastník, který neuvede všechny osobní nebo jiné povinné údaje nebo je uvede nepravdivě, nesprávně či nečitelně. V případě vyloučení účastníka ze soutěže z jakéhokoliv důvodu jeho nárok na výhru nevzniká. V případě, že nebude možné výherci výhru doručit poštou nebo jiným způsobem, propadá tato výhra bez náhrady ve prospěch pořadatele. Pořadatel soutěže nese odpovědnost pouze za včasné předání zásilky s výhrou k poštovní nebo jiné přepravě. Pořadatel nenese odpovědnost za zásilky řádně

5 předané k poštovní nebo jiné přepravě (zejména opožděné dodání zásilky, poškození zásilky v průběhu přepravy či nedodání výhry způsobené poštovním nebo jiným doručovatelem). Soutěžící nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhru v soutěži ani jiné výhry, ani nemá nárok na jakákoliv jiná plnění ze strany organizátora či pořadatele soutěže než ta, která jsou uvedena v těchto pravidlech. Organizátor ani pořadatel soutěže neodpovídají za případné vady výhry. Vymáhání účasti v soutěži či výhry soudní cestou je vyloučeno. V případě, že organizátor zjistí prokazatelné jednání účastníka porušující tato pravidla, souhlasí účastník nad rámec výše uvedeného základního souhlasu s tím, že organizátor bude oprávněn uložit ve své databázi samotné telefonní číslo, jehož prostřednictvím došlo k porušení pravidel, a to na dobu trvání této soutěže, a dále bude dle vlastního uvážení oprávněn neumožnit užití tohoto telefonního čísla pro účast v této a v dalších spotřebitelských soutěžích téhož pořadatele. 9. Závěrečná ustanovení Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu trvání soutěže změnit její pravidla anebo podmínky či konkrétní ceny soutěže nebo soutěž bez udání důvodu pozastavit či zrušit. Pořadatel si vyhrazuje právo nahradit uvedenou výhru výhrou obdobného typu a odpovídající hodnoty a měnit podmínky předání výhry v případě, že mu výhra nebude poskytnuta tak, aby mohla být výherci předána v souladu s pravidly soutěže. Soutěž a vztahy mezi soutěžícím, pořadatelem a organizátorem soutěže se řídí právním řádem České republiky. Tato pravidla jsou k nahlédnutí na adrese a u organizátora soutěže.

6 Příloha č. 1 k pravidlům soutěže VELKÁ TESCO SOUTĚŽ pro Českou a Slovenskou republiku Vybrané hypermarkety a obchodní centra TESCO v ČR a SR ČESKÁ REPUBLIKA MĚSTO ULICE Hradec Králové Brněnská 1825 Česká Třebová Dr. Eduarda Beneše 642 Kolín V Kasárnách 1019 Valašské Meziříčí Masarykova Jirkov Smetanovy sady 2152 Šternberk Obchodní 2554/1 Boskovice Český Krumlov Kopřivnice Holešov Chrudichromská ul. Domoradická, Za Plevnem Nádražní Palackého Jihlava Brněnská 74 Jičín Hradecká 1141 Ostrava Novinářská 6A/3178 Opava Těšínská 2914/44 Brno-Nový Lískovec Netroufalky 770/12 14 Uherské Hradiště Maršála Malinovského 1304 Plzeň U Letiště 2/1074 Cheb Pražská 2494/15 Ústí nad Orlicí Cihlářská 1516 Uničov Šumperská 527 Olomouc Kafkova 8 Klatovy Domažlická 909 Kladno Americká 2777

7 Ostrava Prodloužená 807 Brandýs nad Labem Průmyslová 275 Děčín Ústecká 1905/8 Sušice II Hrádecká 1310 Aš Chebská Uherský Brod Rybářská 2481 Ústí nad Labem Havířská 17/352 Jaroměř Ostrov Husova/Národní Jáchymovská Praha 10 U Slavie 1527 Vysoké Mýto Dráby 936 Zlín-Malenovice třída 3. května 1170 Vlašim Okružní 1884 Rychnov nad Kněžnou Štemberkova 1698 Praha 4 Novodvorská 994 Břeclav Lidická 3341/137 Žatec J. Husa Praha 5 Skandinávská 144/25 Hradec Králové Rašínova třída 1669 Klášterec nad Ohří Chomutovská 210 Most Rudolická 1706 Rakovník Sokolov Luženská 2725/II ul. Marie Majerové Frýdek-Místek Příborská 2270 Příbram Rovná České Budějovice J. Boreckého 1590 Mělník Vodárenská 3653

8 Havířov Železničářů 8/1303 Praha 10 Přetlucká 3295/50 Dvůr Králové Alešova 3083 Kralupy nad Vltavou Veltruská 815 Tábor Soběslavská 3038 Říčany Černokostelecká Karviná-Ráj třída 17. listopadu 883/2A Praha 9 Veselská 663 Prostějov Konečná 25 Praha 5 Radlická 1/B Tachov Sokolovská 2164 Karlovy Vary Chebská 370/81A Brno Cimburkova 4 Český Těšín Jablunkovská Kroměříž Velehradská 3254 Chrudim Dr. Milady Horákové 10 Přerov Kojetínská 3133/10 Písek Nádražní 2590 Ostrava-Třebovice Sjízdná 5554/2 Třinec Frýdecká 77 Brno Skandinávská 2 Brno Vídeňská 100 Plzeň Rokycanská 1385/130

9 SLOVENSKÁ REPUBLIKA MĚSTO ULICE Košice Napájadla 16 Košice Trolejbusová 1 Bratislava Dudvážska 51/6 Žiar nad Hronom Ul. SNP 100 Prešov Volgogradská 7/A Považská Bystrica SNP 1911/429 Brezno ČSA 59 Kežmarok Tvarožianska 2332/9 Zvolen - Čierne Zeme Obchodná 9520/4 Bratislava Kamenné námestie 1 Rimavská Sobota Ulica Cukrovarská 4983/1A Nitra Štefánikova tr. 48 Topoľčany Martina Benku 1/A 4590 Snina Stakčínska 4520 Senec Bratislavská 4345 Banská Bystrica Zvolenská cesta 8 Detva Štúrova 3216 Liptovsky Mikuláš Kamenné Pole 4447/2 Prešov Košická 6 Nové Zámky Nitrianska cesta 111 Bratislava Panónska cesta 9 Žilina Košická 3 Trnava Veterná 40 Bratislava Cesta na Senec 2 Lučenec Ľudmily Podjavorinskej 5364 Skalica Mallého 53

10 Dubnica nad Váhom Obrancov mieru 1763/37 Michalovce Sobranecká cesta 5910 Košice Hlavná 111 Pezinok Myslenická 2/B Nitra Bratislavská 5 Revúca M.R.Štefánika 1394 Púchov Okružná 1922/1 Žilina Sad SNP 3 Dolný Kubín Alej Slobody 2686 Piešťany Nikoly Teslu 6711/25 Levice Turecký rad 7 Galanta Drevená 762/2 Prešov Nám. Legionárov 1 Ružomberok Hrabovská cesta 5270 Šaľa - Veča Lúčna 2/7112 Čadca Ulica Slobody 1360 Partizánske Nitranská 1771/118 Trebišov ul. M.R.Štefánika 1874 Bánovce nad Bebravou Nám. Ľ. Štúra 2/2 Rožňava Ul. Krásnohorská 389/45 Humenné Družstevná 39 Myjava Viestova 5 Prievidza Nábrežná ulica 7 Poprad Teplická cesta 3 Bratislava Lamačská cesta 1C 5959 Senica Sotinská 1586/35 Vranov nad Topľou Duklianskych hrdinov 31

11 Martin Obchodné centrum Turiec 1 Nové Mesto nad Váhom Trenčianska ul. 2492/68 Dunajská Streda Hlavná 75/5843 Trenčín - Trenč. Turná Belá 6469

Pravidla soutěže Chci na Euro

Pravidla soutěže Chci na Euro Pravidla soutěže Chci na Euro 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tato pravidla (dále jen pravidla ) upravují podmínky spotřebitelské soutěže nazvané Chci na Euro (dále též jen soutěž ) pořádané národním podnikem

Více

SLOVENSKEJ REPUBLIKY

SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1948 Vyhlásené: 08.05.1948 Časová verzia predpisu účinná od: 08.05.1948 do: 30.09.1949 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 94 V y h l á š k a ministerstva

Více

Pravidla soutěže Vyhrajte denně s Garnier prémiovou kartu pro Českou republiku.

Pravidla soutěže Vyhrajte denně s Garnier prémiovou kartu pro Českou republiku. SOUTĚŽ GARNIER Pravidla soutěže Vyhrajte denně s Garnier prémiovou kartu pro Českou republiku. 1. Organizátor a pořadatel Organizátorem soutěže je společnost Lion Communications s.r.o., se sídlem Praha

Více

Příloha č. 1- Hustota zalidnění ČR 1. Přílohy: 44

Příloha č. 1- Hustota zalidnění ČR 1. Přílohy: 44 Příloha č. 1- Hustota zalidnění ČR 1 Přílohy: 44 http://www.hajduch.net/cesko/hustota-a-rozmisteni-obyvatel Příloha č. 2 Tab. č. 10 Oblast (NUTS 2) Střední Čechy Praha Hl. m. Praha CZ010 Praha CZ0100 CZ

Více

Pravidla soutěže Buď na hřišti s největšími hvězdami! pro Českou republiku.

Pravidla soutěže Buď na hřišti s největšími hvězdami! pro Českou republiku. SOUTĚŽ FORD ČESKÁ REPUBLIKA Pravidla soutěže Buď na hřišti s největšími hvězdami! pro Českou republiku. 1. Organizátor a pořadatel Pořadatelem soutěže s názvem Buď na hřišti s největšími hvězdami (dále

Více

PŘÍLOHY. Příloha č. 1: Systematizace regionálních plnomocníků HSTD k 1. prosinci Středočeský kraj

PŘÍLOHY. Příloha č. 1: Systematizace regionálních plnomocníků HSTD k 1. prosinci Středočeský kraj 1 SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1: Systematizace plnomocníků HSTD k 1. prosinci 1964 Příloha č. 2: Příklad rozdělovníku materiálů HSTD Příloha č. 3: Organizace oddělení a počty pracovníků HSTD k 1. 9. 1956

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj PepsiCo produkty na svou party 20. 8. 9. 9. 2014 1) POŘADATEL: PEPSICO CZ s.r.o., Kolbenova 50/510, 190 00 Praha 9 Vysočany, IČ: 48587354, DIČ CZ 48587354 zapsaná

Více

I. Organizátor, provozovatel soutěže a technické zabezpečení

I. Organizátor, provozovatel soutěže a technické zabezpečení Úplné znění pravidel SMS soutěže PEPSI Tento dokument obsahuje plné znění závazných pravidel soutěže PEPSI (dále jen soutěž). Tato pravidla mohou být pozměněna pouze formou písemných dodatků k tomuto dokumentu,

Více

MaxxMotion Winter Soutěž o Dakar

MaxxMotion Winter Soutěž o Dakar 1. Vyhlašovatel, organizátor a provozovatel marketingové soutěže Soutěž o Dakar (dále jen soutěž ) vyhlašuje, organizuje a provozuje společnost OMV Česká republika, s.r.o., se sídlem Štětkova 1638/18,

Více

Úplná pravidla soutěže s Českými drahami

Úplná pravidla soutěže s Českými drahami Úplná pravidla soutěže s Českými drahami Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhrajte zájezd do Legolandu (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů

Úplná pravidla soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů Úplná pravidla soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným

Více

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY společnosti 2014 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná část tohoto

Více

Hlavní město Praha: Úřední hodiny

Hlavní město Praha: Úřední hodiny Příloha č. 2 Vytíženost systému, úřední, počet pracovišť Uvedené tabulky obsahují výpočet i pracovišť obecních úřadů v jednotlivých krajích. Sloupec Vytíženost je kalkulován na 30 úředních hodin týdně,

Více

Statut a pravidla soutěže HARIBO F!ZZ SOUTĚŽ VYHRAJTE AŽ 100 SKÚTRŮ

Statut a pravidla soutěže HARIBO F!ZZ SOUTĚŽ VYHRAJTE AŽ 100 SKÚTRŮ Statut a pravidla soutěže HARIBO F!ZZ SOUTĚŽ VYHRAJTE AŽ 100 SKÚTRŮ Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže (dále jen pravidla ) nazvané HARIBO F!ZZ SOUTĚŽ VYHRAJTE AŽ 100 SKÚTRŮ

Více

Závodu míru 16 Karlovy Vary 360 17 tel. spojovatelka KŘ PČR 974 376 111 Oddělení pobytových agend Cheb 17. listopadu 2103/40 Cheb

Závodu míru 16 Karlovy Vary 360 17 tel. spojovatelka KŘ PČR 974 376 111 Oddělení pobytových agend Cheb 17. listopadu 2103/40 Cheb Oddělení pobytových agend Jihočeský kraj Oddělení pobytových agend České Budějovice působnost: okresy České Budějovice, Prachatice a Český Krumlov Oddělení pobytových agend Písek působnost: okresy Písek

Více

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Přijďte na testovací jízdu a vyhrávejte zájezdy každý týden

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Přijďte na testovací jízdu a vyhrávejte zájezdy každý týden Úplné znění podmínek soutěže FIAT Přijďte na testovací jízdu a vyhrávejte zájezdy každý týden I. Předmět 1.1. Tento dokument obsahuje výhradní a úplnou závaznou úpravu pravidel soutěže Fiat VYHRAJTE ZÁJEZD

Více

ORP - obecní úřady obcí s rozšířenou působností

ORP - obecní úřady obcí s rozšířenou působností Kód obce s r.p. (ORP) Název obce s r.p. (ORP) ORP - obecní úřady obcí s rozšířenou působností NUTS okresu Název okresu NUTS kraje Název kraje 4101 Aš CZ0411 Cheb CZ041 Karlovarský 2101 Benešov CZ0211 Benešov

Více

Vyhláška PTV. změna Č. 8

Vyhláška PTV. změna Č. 8 Vyhláška PTV A 35/ 23-24 /2010 AKVIZiČNí SLEVY, euška (meziregionální kontingentní jízdenka) změna Č. 8 Vyhl. 169/31 /19-20/2010 V souladu s článkem 14 Tarifu Českých drah pro vnitrostátní přepravu cestujících

Více

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Signal. Česká republika

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Signal. Česká republika Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Signal Česká republika Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Signal (dále jen soutěž ). Tento statut je jediným dokumentem, který

Více

Doporučení Ministerstva práce a sociálních věcí ke stanovení počtu zaměstnanců obce s rozšířenou působností zařazených do orgánu sociálněprávní

Doporučení Ministerstva práce a sociálních věcí ke stanovení počtu zaměstnanců obce s rozšířenou působností zařazených do orgánu sociálněprávní Příloha č. 1 Doporučení Ministerstva práce a sociálních věcí ke stanovení počtu zaměstnanců obce s rozšířenou působností zařazených do orgánu sociálněprávní Dle vyhlášky č. 473/2012 Sb., o provedení některých

Více

Úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže: Vyhraj oficiální dres Puma české fotbalové reprezentace

Úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže: Vyhraj oficiální dres Puma české fotbalové reprezentace Úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže: Vyhraj oficiální dres Puma české fotbalové reprezentace Tento dokument obsahuje plné znění závazných pravidel soutěže PEPSI (dále jen soutěž). Tato pravidla

Více

Název spotřebitelské soutěže zní Střel.to přes mobil a vyhraj (dále jen Soutěž )

Název spotřebitelské soutěže zní Střel.to přes mobil a vyhraj (dále jen Soutěž ) ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Střel.to přes mobil a vyhraj (dále jen Pravidla ) 1. Pořadatel Spotřebitelskou soutěž pořádá společnost PRIA LABS s.r.o., Nad Stráněmi 5656, 760 05 Zlín, IČO: 026 07 859, spisová

Více

Pravidla soutěže POM-BÄR 3D

Pravidla soutěže POM-BÄR 3D Pravidla soutěže POM-BÄR 3D Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže POM-BÄR 3D (dále jen soutěž"). Tento statut je jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené soutěže

Více

PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2014

PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2014 PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2014 společnosti 2014 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou odměnadním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná část tohoto

Více

Souhrnné přehledy o půdním fondu z údajů katastru nemovitostí České republiky

Souhrnné přehledy o půdním fondu z údajů katastru nemovitostí České republiky Souhrnné přehledy o půdním fondu z údajů katastru nemovitostí České republiky Český úřad zeměměřický a katastrální Praha 2014 český úřad zeměměřický a katastrální souhrnné PŘEHLEDY O půdním fondu Z ÚDAJŮ

Více

Česká republika. ZEMĚPISNÁ ORIENTACE Prima - Kvarta

Česká republika. ZEMĚPISNÁ ORIENTACE Prima - Kvarta Česká republika ZEMĚPISNÁ ORIENTACE Prima - Kvarta HOROPIS 1. provincie: Česká vysočina Šumavská Českoleská Český les (Čerchov 1042 m) Všerubská vrchovina Šumavská hornatina Šumava (Gr. Arber 1456, Plechý

Více

nemocnice na webových stránkách, kde klient nastaví náležitosti von Antaris Solar www. PŮJČKY HOTOVOSTNÍ: mohou být jako: půjčky

nemocnice na webových stránkách, kde klient nastaví náležitosti von Antaris Solar www. PŮJČKY HOTOVOSTNÍ: mohou být jako: půjčky půjčky online ihned uherské hradiště nemocnice na. czaproll Brno : Vrata : Brány : Okna : D půjčku lze jednoduše na půjčky online ihned uherské hradiště nemocnice na webových stránkách, kde klient nastaví

Více

35,98% 30,15% 35,93% 30,59%

35,98% 30,15% 35,93% 30,59% zpracoval: Ing.Šrámek ČR 2-0627.9.2006 Celostátní průměr 40% Jihočeský Poměr žadatelů o ŘO hodnocených stupňem "neprospěl" - II.Q - 2006 Jihomoravský Karlovarský Královéhradecký Liberecký Moravskoslezský

Více

Pravidla spotřebitelské soutěže Léto se zmrzlinou Míša v hypermarketech Albert

Pravidla spotřebitelské soutěže Léto se zmrzlinou Míša v hypermarketech Albert Pravidla spotřebitelské soutěže Léto se zmrzlinou Míša v hypermarketech Albert (Vyhraj se zmrzlinou Míša nový SEAT Ibiza nebo sadu DVD) 1. Organizátor a pořadatel Pořadatelem spotřebitelské soutěže Léto

Více

Značky, se kterými jde všechno

Značky, se kterými jde všechno vel... vel. 0 vel. vel. vel. Značky, se kterými jde všechno Informujte se u DEICHMANNA nebo na www.deichmann-obuv.cz OBROVSKÝ VÝBĚR PRO VELKÉ I MALÉ JIŽ OD NOVĚ! Nyní také v: Hradci Králové, OC Atrium,

Více

půjčka města uherske hradiste. Zejména půjčky, investice, profinancování závazků, úvěry,

půjčka města uherske hradiste. Zejména půjčky, investice, profinancování závazků, úvěry, půjčka města uherske hradiste. Zejména půjčky, investice, profinancování závazků, úvěry, hypotéky, leasingy půjčka města uherské hradiště zlinský kraje půjčka města uherske hradiste. cz Půjčky se prakticky

Více

POPIS ČÍSELNÍKU. Česká republika CZ010. Hlavní město Praha. Praha1 CZ0101. Praha 2 CZ0102. Praha 3 CZ0103 CZ0104. Praha 4 CZ0105. Praha 5.

POPIS ČÍSELNÍKU. Česká republika CZ010. Hlavní město Praha. Praha1 CZ0101. Praha 2 CZ0102. Praha 3 CZ0103 CZ0104. Praha 4 CZ0105. Praha 5. POPIS ČÍSELNÍKU : BA0100 NUTS4 Název: Územní statistické jednotky NUTS Charakteristika: Územní statistické jednotky na úrovni NUTS4- okresy doplněné o Hl. město Praha z úrovně NUTS3 a Českou republiku

Více

přehledně a na jednom místě. Váchal PRO Mládež NA Sezónu DEN Jan N. Doba splatnosti 1 den - 84 měsíců. 2015 22:13 Nebankovní

přehledně a na jednom místě. Váchal PRO Mládež NA Sezónu DEN Jan N. Doba splatnosti 1 den - 84 měsíců. 2015 22:13 Nebankovní půjčka na směnku česke budějovice jihočeský kraj. 2014 13:49 Jsem podnikatel a půjčím Do trvám na pravidelném příjmu. 2013Metro je nejčtenější deník v Praze půjčka na směnku česke budějovice jihočeský

Více

Úplné znění podmínek soutěže FIAT O Nový Fiat Panda na víkend

Úplné znění podmínek soutěže FIAT O Nový Fiat Panda na víkend Úplné znění podmínek soutěže FIAT O Nový Fiat Panda na víkend I. Předmět 1.1. Tento dokument obsahuje výhradní a úplnou úpravu pravidel soutěže FIAT O Nový Fiat Panda na víkend (dále jako soutěž ). Tato

Více

Vysoké sandály již od 1299.- Kč. NOVĚ! Nyní také v: Vysokém Mýtě Českých bratří 895. Sokolově Marie Majerové 2242. www.deichmann-obuv.

Vysoké sandály již od 1299.- Kč. NOVĚ! Nyní také v: Vysokém Mýtě Českých bratří 895. Sokolově Marie Majerové 2242. www.deichmann-obuv. NOVĚ! Nyní také v: Vysokém Mýtě Českých bratří 89 Sokolově Marie Majerové 070 vel. 6 0 7 0 vel. 6 0 Vysoké sandály již od 99.- Kč Svrchní materiál, podšívka a stélka z kůže www.deichmann-obuv.cz 7 00 vel.

Více

Škola Ulice Obec PSČ Okres Kraj Něm. škola v Pze s.r.o. Schwarzenberská 700/1 Praha 5 - Jinonice 15800 Praha 5 Hlavní město Praha Gymnázium Oty Pavla

Škola Ulice Obec PSČ Okres Kraj Něm. škola v Pze s.r.o. Schwarzenberská 700/1 Praha 5 - Jinonice 15800 Praha 5 Hlavní město Praha Gymnázium Oty Pavla Něm. škola v Pze s.r.o. Schwarzenberská 700/1 Praha 5 - Jinonice 15800 Praha 5 Hlavní město Praha Gymnázium Oty Pavla Loučanská 520 Praha 5 15300 Praha 5 Hlavní město Praha Gymnázium Na Pražačce Nad Ohradou

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte wellness zážitky v Resortu Svatá Kateřina!

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte wellness zážitky v Resortu Svatá Kateřina! Úplná pravidla soutěže Vyhrajte wellness zážitky v Resortu Svatá Kateřina! Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Vyhrajte wellness zážitky v Resortu Svatá Kateřina! (dále

Více

8890047691 - Chomutov Blatenská - tyn nad vltavou - direct - odcizeni. likvidator - FORMULÁŘ DOPRAVNÍ NEHODY - charita ve F-M - adresa

8890047691 - Chomutov Blatenská - tyn nad vltavou - direct - odcizeni. likvidator - FORMULÁŘ DOPRAVNÍ NEHODY - charita ve F-M - adresa půjčky online bez registru louny usti. Společnost je softwarovou firmou, která pouze provo portál a zajišťuje redistribuci zadaných žádostí. Naše nebankovní půjčka je výhodná pro každého klienta. Žádost

Více

Protože už přišel podzim.

Protože už přišel podzim. www.deichmann.com 150 Kč Váš slevový kód: CZ3-4LE9-7MEW-WLPS CZP114 Tento kupón může být uplatněn pouze jedenkrát při nákupu v internetovém obchodě společnosti DEICHMANN-OBUV s.r.o., a to do 5. 26. 10.

Více

nemocnice beroun účet SMS půjčka před výplatou Jiné typy SMS nezaměstnané Půjčky na směnku Půjčky na směnku ihned Půjčky

nemocnice beroun účet SMS půjčka před výplatou Jiné typy SMS nezaměstnané Půjčky na směnku Půjčky na směnku ihned Půjčky půjčky bez registru online nový jičín nemocnice kladno. Cena: 10 000 Kč zobrazit detaily 10 inzerátů Váš email Typ Nezáleží Nabídka Poptávka Kategorie Rychlá SMS půjčka Půjčky ihned na půjčky bez registru

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj 350 Euro každý den!

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj 350 Euro každý den! ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj 350 Euro každý den! Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže Vyhraj 350 Euro každý den! (dále jen soutěž ) v České republice.

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Soutěž o bonusový kredit v hodnotě 500 Kč na kartu Ticket Benefits Card Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Soutěž o bonusový kredit v hodnotě 500 Kč

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj s Bounty zájezd do Tropical Island

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj s Bounty zájezd do Tropical Island ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj s Bounty zájezd do Tropical Island Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže Vyhraj s Bounty zájezd do Tropical Island

Více

Příloha 7a Prognózy - struktura 2G minuty (tisíce)

Příloha 7a Prognózy - struktura 2G minuty (tisíce) Příloha 7a Prognózy - struktura 2G minuty (tisíce) Rok Měsíc České Budějovice Český Krumlov Jindřichův Hradec Písek Prachatice Strakonice Tábor Blansko Brno - město Brno - venkov Břeclav Hodonín Vyškov

Více

na vyplaceni exekuce praha hlavní. inzerce bazar-slovensko, inzercia bazar-německo inzerce zvířata, fauna Půjčky SnadnoRychle inzerce

na vyplaceni exekuce praha hlavní. inzerce bazar-slovensko, inzercia bazar-německo inzerce zvířata, fauna Půjčky SnadnoRychle inzerce nebankovní půjčka na vyplaceni exekuce praha hlavní. 17:33 135 000 Kč schváleno Michal vyplaceni exekuce praha hlavní. Po odoslání žádosti budete kontaktováni. Během krátké chvíle Vám bude volat vyškolený

Více

nezaměstnané Půjčky na směnku Půjčky na směnku ihned Půjčky

nezaměstnané Půjčky na směnku Půjčky na směnku ihned Půjčky půjčky online žatec ustecký kraj. Jsem i trochu línější, takže jsem ocenil i odbornou montáž Doba splatnosti 12-84 měsíců. Hlídání nově vložených inzerátů Váš email Typ Nezáleží Nabídka Poptávka Kategorie

Více

699.-Kč. Protože máme rádi volnost. 150 Kč Váš slevový kód: CZP215. každý model. www.deichmann.com. www.deichmann.com

699.-Kč. Protože máme rádi volnost. 150 Kč Váš slevový kód: CZP215. každý model. www.deichmann.com. www.deichmann.com www.deichmann.com 150 Kč Váš slevový kód: CZP215 Tento kupón může být uplatněn pouze jedenkrát při nákupu v internetovém obchodě společnosti DEICHMANN-OBUV s.r.o., a to do 30. 4. 2015. Minimální hodnota

Více

Čl. 1 Územní obvody spádové působnosti diagnostických ústavů. Čl. 2 Rozmísťování dětí a mladistvých

Čl. 1 Územní obvody spádové působnosti diagnostických ústavů. Čl. 2 Rozmísťování dětí a mladistvých Pokyn Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy k upřesnění činností školských zařízení pro výkon ústavní a ochranné výchovy (č.j. 25 503/98-24) Čl. 1 Územní obvody spádové působnosti diagnostických

Více

Informace o stavu výměny řidičských průkazů POVINNÁ VÝMĚNA ŘIDIČSKÝCH PRŮKAZŮ 2013. Květen 2011. O 070 Odbor kabinet ministra O 072 Oddělení tiskové

Informace o stavu výměny řidičských průkazů POVINNÁ VÝMĚNA ŘIDIČSKÝCH PRŮKAZŮ 2013. Květen 2011. O 070 Odbor kabinet ministra O 072 Oddělení tiskové Informace o stavu výměny řidičských průkazů POVINNÁ VÝMĚNA ŘIDIČSKÝCH PRŮKAZŮ 2013 Květen 2011 O 072 Oddělení tiskové OBSAH Z{kladní informace... 3 Vzory platných řidičských průkazů... 3 Termíny povinné

Více

Bilancia pohybu obyvateľstva v Slovenskej republike podľa obcí. I. časť

Bilancia pohybu obyvateľstva v Slovenskej republike podľa obcí. I. časť Bilancia pohybu obyvateľstva v Slovenskej republike podľa obcí I. časť 2008 Bilancia pohybu obyvateľstva v Slovenskej republike podľa obcí II. časť 2008 Štatistický úrad Slovenskej republiky Číslo: 600-0140/2009

Více

ZZ v pôsobnosti N.o., VÚC, súkromných zriaďovateľov k (III.Q)

ZZ v pôsobnosti N.o., VÚC, súkromných zriaďovateľov k (III.Q) P.č. ZZ v pôsobnosti N.o., VÚC, súkromných zriaďovateľov k 30.09.2013 (III.Q) Názov organizácie práv na form Sieť IČO Poznámka 1. Všeobecná NsP Levoča a.s. Agel 36594849 2 NspP Levoča p.o. 00610542 zrušená

Více

rychlé soukroma půjčka na směnku ihned ostrava poruba. Vyplňte dluhová poradna, Praha soukroma půjčka na směnku ihned ostrava

rychlé soukroma půjčka na směnku ihned ostrava poruba. Vyplňte dluhová poradna, Praha soukroma půjčka na směnku ihned ostrava soukroma půjčka na směnku ihned ostrava poruba. Více informaci o půjčkách jako je RPSN na naších web. Úvěry jsou flexibilní a vyřízení je velmi rychlé soukroma půjčka na směnku ihned ostrava poruba. Vyplňte

Více

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE PROSINEC 2014 LEDEN 2015

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE PROSINEC 2014 LEDEN 2015 PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE PROSINEC 2014 LEDEN 2015 společnosti 2014 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil

Více

NEMOVITOSTI NEJLEPE NA SMĚNKU NEBO NOTAŘSKY ZAPIS. Chcete-li být. půjčky na směnku vysočina region poplatků předem, nemusíte u ni

NEMOVITOSTI NEJLEPE NA SMĚNKU NEBO NOTAŘSKY ZAPIS. Chcete-li být. půjčky na směnku vysočina region poplatků předem, nemusíte u ni půjčky na směnku vysočina region. Dle produktu i omezená administrativa a jednoduché s prověřování bonity klienta. BEZ POPLATKU PŘEDEM A ZAJIŠTĚNI NEMOVITOSTI NEJLEPE NA SMĚNKU NEBO NOTAŘSKY ZAPIS. Chcete-li

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET Dakarský bivak (dále jen jako soutěž )

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET Dakarský bivak (dále jen jako soutěž ) PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET Dakarský bivak (dále jen jako soutěž ) 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem soutěže je společnost Penny Market s. r. o., se sídlem Radonice, Počernická 257, PSČ 250 73,

Více

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 )

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) Benešov do 1 999 obyv. 215 593 96 188 15,1 320 95 167 180 238 25 32 70 127 248 404 506 211-212 2 000-9 999 obyv. 156-157 512 232 333 26,6 119 81 341 296 362 60 81 121 247 458 712 799 155 10 000-49 999

Více

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 )

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) Benešov do 1 999 obyv. 205-206 638 278 341 38,2 915 87 195 340 406 46 75 146 247 440 700 966 219 2 000-9 999 obyv. 117 463 676 746 83,8 236 56 486 709 867 201 251 481 689 935 1 278 1 453 109 10 000-49

Více

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ ceny v letech po kvantilech Pořadí Praha 1 1 442 24 247 27 240 2 003,9 144 77 26 402 29 579 20 979 5 785 8 368 10 695 18 241 42 776 57 981 67 090 1 Praha 2 2 310 13 419 17 626 1 296,7 101 56 15 793 19

Více

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ Praha 1 1 427 23 778 28 264 2 507,1 86 80 29 579 23 626-7 159 8 524 10 689 18 752 40 061 60 212 72 434 1 Praha 2 2 282 12 557 17 321 1 536,4 72 58 17 416 15 615 22 344 5 980 6 961 9 697 14 591 23 837 30

Více

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ Praha 1 1 378 16 280 24 351 2 981,0 33 85 24 416 21 879 29 184 3 882 4 276 8 232 13 997 41 194 50 435 58 323 2 Praha 2 2 439 16 736 18 226 2 231,2 47 58 23 195 14 072 12 250 4 117 6 100 9 549 17 430 26

Více

Úplná pravidla soutěže Dny testovacích jízd ŠKODA 2016

Úplná pravidla soutěže Dny testovacích jízd ŠKODA 2016 Úplná pravidla soutěže Dny testovacích jízd ŠKODA 2016 Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Dny testovacích jízd ŠKODA 2016 (dále jen soutěž ). Tato pravidla mohou být pozměněna

Více

nízkými příjmy, důchodce, matky na mateřské dovolené. inzerce skutečnost, že jsou poskytovány se snahou absolutně minimalizovat

nízkými příjmy, důchodce, matky na mateřské dovolené. inzerce skutečnost, že jsou poskytovány se snahou absolutně minimalizovat půjčky online uherské hradiště nemocnice jihlava. Nebankovní půjčky jsou vhodné pro nez nízkými příjmy, důchodce, matky na mateřské dovolené. inzerce dárky pro může,ženy fitness classic bazar. Nebankovní

Více

SEZNAM ŠKOL - PZ SCIO V ROCE 2008/2009

SEZNAM ŠKOL - PZ SCIO V ROCE 2008/2009 SEZNAM ŠKOL - PZ SCIO V ROCE 2008/2009 Gymnázium F.Palackého Masarykova 450 Neratovice 27711 Gymnázium Chodovická 2250 Praha 9 19300 Masarykovo gymnázium Jičínská 528 Příbor 74258 Gymnázium Nad Alejí 1952

Více

Nabídka spolupráce v oblasti poskytování PRESTO Půjčky na bydlení pro financování GREEN ENERGY projektů zákazníků Partnerů

Nabídka spolupráce v oblasti poskytování PRESTO Půjčky na bydlení pro financování GREEN ENERGY projektů zákazníků Partnerů Nabídka spolupráce v oblasti poskytování PRESTO Půjčky na bydlení pro financování GREEN ENERGY projektů zákazníků Partnerů V Praze dne 25. 2. 2016 2 ÚVODNÍ INFORMACE UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia,

Více

podmínky Nápověda Kontakt ABC Vyhledávání v inzerátech Vyhledat Nymburk Praha-východ Praha-západ Příbram Rakovník Jihomoravský

podmínky Nápověda Kontakt ABC Vyhledávání v inzerátech Vyhledat Nymburk Praha-východ Praha-západ Příbram Rakovník Jihomoravský hotovostni půjčky pardubicky kraj-svitavy-detrichov. Na serveru je uloženo celkem: 771 inz Inzerce půjček Oblíbené inzeráty Informace, diskuze Obchodní podmínky Nápověda Kontakt ABC Vyhledávání v inzerátech

Více

PREHĽAD STAVU CIEST I., II. a III. triedy

PREHĽAD STAVU CIEST I., II. a III. triedy PREHĽAD STAVU CIEST I., II. a III. triedy stav na základe prehliadok vykonávaných správcom ciest STAV CIEST K: 6/2017 SSC BRATISLAVA SPRACOVATEĽ: SLOVENSKÁ SPRÁVA CIEST Ing. Daniela Čanigová Odbor technickej

Více

Súťaž o dovolenku snov za každý model. každý model. každý model. Viac informácií vnútri letáka.

Súťaž o dovolenku snov za každý model. každý model. každý model. Viac informácií vnútri letáka. Súťaž o dovolenku snov za 4 000 Viac informácií vnútri letáka 34. 90 1 714 670 veľ. 28 35 49. 90 1 718 625 veľ. 36 40 1 715 645 veľ. 37 41 49. 90 1 716 651 veľ. 7.5 11.5 www.deichmann.com 1 715 644 veľ.

Více

Lideč, Hulín, Cheb, Chomutov, Chropyně, Chrudim, Jablonec nad. Karolinka, Karviná, Kladno, Klatovy, Kolín, Koryčany, Kutná Hora,

Lideč, Hulín, Cheb, Chomutov, Chropyně, Chrudim, Jablonec nad. Karolinka, Karviná, Kladno, Klatovy, Kolín, Koryčany, Kutná Hora, půjčky online kroměříž nebankovní. pujcky inzerce Půjčky SnadnoRychle Bazar SnadnoRych fitness Oblasti ČR: Benešov, Beroun, Blansko, Bojkovice, Brno, Brno-venkov, Bruntál, Břeclav, Bystřice pod Hostýnem,

Více

Zoznam úradov so samoobslužnými platobnými terminálmi p. č. Mesto Názov správneho orgánu Adresa 1 VIP pracovisko ODE PPZ Račianska 45 Bratislava 2

Zoznam úradov so samoobslužnými platobnými terminálmi p. č. Mesto Názov správneho orgánu Adresa 1 VIP pracovisko ODE PPZ Račianska 45 Bratislava 2 Zoznam úradov so samoobslužnými platobnými terminálmi p. č. Mesto Názov správneho orgánu Adresa 1 VIP pracovisko ODE PPZ Račianska 45 Bratislava 2 ODI/OD Hlohovec SNP 11 Hlohovec 3 ODI/OD Piešťany Krajinská

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA REKLAMNÍ SOUTĚŽE TEPLO ZDARMA

ÚPLNÁ PRAVIDLA REKLAMNÍ SOUTĚŽE TEPLO ZDARMA ÚPLNÁ PRAVIDLA REKLAMNÍ SOUTĚŽE TEPLO ZDARMA A. Úvod 1. Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který stanoví úplná a závazná pravidla pro konání reklamní soutěže TEPLO ZDARMA (dále jen soutěž ) ve vztahu

Více

AKCIA Časovo obmedzená! každý model. každý model veľ veľ.

AKCIA Časovo obmedzená! každý model. každý model veľ veľ. AKCIA Časovo obmedzená! 22.90 16.90 1 102 884 veľ. 36 41 1 102 657 veľ. 36 41 22. 90 1 102 659 veľ. 36 41 www.deichmann.com 14.⁹⁰ 1 717 608 veľ. 37 41 1 717 990 veľ. 37 41 16.⁹⁰ Hľadať... 1 717 432 veľ.

Více

PLZ VIT MLB BAB Plzeň 7:2 6:0 6:1 VŽKG 5:1 2:2 3:1 Mladá Boleslav 2:8 2:9 4:5 Banská Bystrica 2:5 3:5 4:11

PLZ VIT MLB BAB Plzeň 7:2 6:0 6:1 VŽKG 5:1 2:2 3:1 Mladá Boleslav 2:8 2:9 4:5 Banská Bystrica 2:5 3:5 4:11 1968/1969 Kvalifikace o 1. celostátní hokejovou ligu (CHL) 1. TJ Škoda Plzeň 6 5 0 1 33:12 10 2. TJ VŽKG Ostrava 6 4 1 1 26:16 9 3. TJ Auto Škoda Mladá Boleslav 6 1 1 4 21:34 3 4. TJ Iskra Smrečina Banská

Více

VZ 234252. Otevřené řízení

VZ 234252. Otevřené řízení DODATEČNÉ INFORMACE č. 2 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM v souladu s 49 odst. 4) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Identifikace zadavatele: Česká republika

Více

Statut a pravidla soutěže MAGNUM. TESCO - Česká republika

Statut a pravidla soutěže MAGNUM. TESCO - Česká republika Statut a pravidla soutěže MAGNUM TESCO - Česká republika Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané "MAGNUM pro Českou republiku (dále jen "soutěž"). Tento statut je jediným

Více

(dále jen soutěžní podmínky )

(dále jen soutěžní podmínky ) Servisní soutěž s Auto Palace Spořilov (dále jen soutěžní podmínky ) I. Úvod a) Každý, kdo má zájem se stát soutěžícím v Servisní soutěži s Auto Palace Spořilov, je povinen se důkladně seznámit s následujícími

Více

KRAJE ČESKÉ REPUBLIKY. Datum ověření: 5.1.2012 PROJEKT: OP VK 1.4 61345741 VY_52_INOVACE_S2_Z36_3

KRAJE ČESKÉ REPUBLIKY. Datum ověření: 5.1.2012 PROJEKT: OP VK 1.4 61345741 VY_52_INOVACE_S2_Z36_3 KRAJE ČESKÉ REPUBLIKY Datum ověření: 5.1.2012 PROJEKT: OP VK 1.4 61345741 VY_52_INOVACE_S2_Z36_3 KRAJE ČESKÉ REPUBLIKY Anotace Autor Jazyk Očekávaný výstup Speciální vzdělávací potřeby Klíčová slova Druh

Více

Příloha č. 2 Tabulky spádovosti

Příloha č. 2 Tabulky spádovosti STŘEDOČESKÝ KRAJ Počet obyvatel kraje 1 291 816 Počet lůžek v kraji 5 871 přijatých z jiných Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., nemocnice Středočeského kraje Ano 0,01 0,03 Oblastní nemocnice Kladno,

Více

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE červen - červenec 2016

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE červen - červenec 2016 PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE červen - červenec 2016 společnosti 2016 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil

Více

exekucí, půjčky na nebankovni půjčky blansko kinoman zástavu,

exekucí, půjčky na nebankovni půjčky blansko kinoman zástavu, nebankovni půjčky blansko kinoman. Tento problém může nastat v mnohých případech, p mají velké množství přísných kritérií pro zajištění bankovní půjčky. pl investiční zlato nebankovní půjčky kulturistika,fitness

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Garnier Fructis Hledáme největší vlasové kriminálnice. Zapsaná v OS vedeným Městkým soudem v Praze, oddíl B, vložka 5737

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Garnier Fructis Hledáme největší vlasové kriminálnice. Zapsaná v OS vedeným Městkým soudem v Praze, oddíl B, vložka 5737 PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. Pravidla soutěže Garnier Fructis Hledáme největší vlasové kriminálnice Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Hledáme největší

Více

finančních produktů, Plzeňpujcka. Budete kontaktováni Kontaktuje bazar-slovensko, inzercia bazar-německo inzerce zvířata, fauna Pak

finančních produktů, Plzeňpujcka. Budete kontaktováni Kontaktuje bazar-slovensko, inzercia bazar-německo inzerce zvířata, fauna Pak půjčky online ihned vsetin zlin region. Tedy po dobu splácení půjčky je nemovitost přepsan věřitele. rychlé půjčky půjčka na půjčky online ihned vsetin zlin region exekuce půjčky na bydlení půjčka pro

Více

V kvalifikaci je 1. a 3. utkání hráno doma. Případné 5. utkání se mělo hrát v Olomouci.

V kvalifikaci je 1. a 3. utkání hráno doma. Případné 5. utkání se mělo hrát v Olomouci. 1991/1992 Kvalifikace o přímý postup do FHL Nitra - České Budějovice 1:3 (4:6,3:1,2:3,2:5) Nitra bude hrát jen kvalifikaci o FHL. V kvalifikaci je 1. a 3. utkání hráno doma. Případné 5. utkání se mělo

Více

Úplná pravidla soutěže Blogový román s Michalem Vieweghem 15. 9. 30. 11. 2009

Úplná pravidla soutěže Blogový román s Michalem Vieweghem 15. 9. 30. 11. 2009 Úplná pravidla soutěže Blogový román s Michalem Vieweghem 15. 9. 30. 11. 2009 Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Blogový román s Michalem Vieweghem (dále jen soutěž ). Tato

Více

nebankovní hotovostní půjčky Znojmo, Půjčky na exekuce ZnojmoCo potřeba udělat půjčky na op ihned okres znojmo vinobraní mělník

nebankovní hotovostní půjčky Znojmo, Půjčky na exekuce ZnojmoCo potřeba udělat půjčky na op ihned okres znojmo vinobraní mělník online půjčky bez registru bojkovice ubytování znojmo. spořící účet pujcky inzerce Úvod Ne nebankovní hotovostní půjčky Znojmo, Půjčky na exekuce ZnojmoCo jsou nebankovní půjčky:půjčky se prakticky dělí

Více

OBCHODNÍ A SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY PRO Krátkodobou marketingovou akci na služby O2 TV O2 TV Zima 2006

OBCHODNÍ A SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY PRO Krátkodobou marketingovou akci na služby O2 TV O2 TV Zima 2006 OBCHODNÍ A SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY PRO Krátkodobou marketingovou akci na služby O2 TV O2 TV Zima 2006 Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Telefónica O2 Czech Republic, a.s., se sídlem Olšanská 55/5, 130 34 Praha 3,

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE - CZ #JDEMNAJEDNO

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE - CZ #JDEMNAJEDNO PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE - CZ #JDEMNAJEDNO Tento dokument obsahuje úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže značky Pivovary Staropramen s.r.o. (dále jen pravidla ). Tato soutěž je určena výhradně

Více

Výnosy z kmenových včelstev v kg Sektor Počet Počet včelstev. k 1.5. k 31.10. a 1 2 3 4 5 6 7. 12 13 14,62 0,538 190,0 7,00 Ostatní 11,67

Výnosy z kmenových včelstev v kg Sektor Počet Počet včelstev. k 1.5. k 31.10. a 1 2 3 4 5 6 7. 12 13 14,62 0,538 190,0 7,00 Ostatní 11,67 okres: Městský výbor Praha.. Sektor včelstev k.. k.. a,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, včelstev včelstev včelstev Vykoupeno medu v kg v r. kočujících kočovných vozů kočovných přívěsů, včelstev včelstev včelstev nad

Více

půjčka go půjčka pro. Go to top sms půjčka sms půjčka finance 100 Praha sms půjčka Verifikace bankovního účtu finance sms pujcky peníze 200 Brno sms

půjčka go půjčka pro. Go to top sms půjčka sms půjčka finance 100 Praha sms půjčka Verifikace bankovního účtu finance sms pujcky peníze 200 Brno sms půjčka go půjčka pro. Go to top sms půjčka sms půjčka finance 100 Praha sms půjčka Verifikace bankovního účtu finance sms pujcky peníze 200 Brno sms pujcky Instituce které vám půjčí peníze pujcka sms žádost

Více

KiK - viac ako 3 200x v Európe

KiK - viac ako 3 200x v Európe Dievčenské softshellové bundy Veľkosti - svetlozelená: 92-122, antracitová: 128-170/176, Chlapčenské softshellové bundy Veľkosti - modrá/tmavomodrá: 92-122, čierna/zelená: 128/170-176, Platný od 11. marca

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj s energy drinkem burn!

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj s energy drinkem burn! PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj s energy drinkem burn! 1. POŘADATEL: obchodní společnost Coca-Cola HBC Česká republika, s. r. o., se sídlem Českobrodská 1329, Praha 9 - Kyje, 19821, Česká republika,

Více

Pravidla marketingové soutěže Soutěž o vstupenky na SuperStar 2015

Pravidla marketingové soutěže Soutěž o vstupenky na SuperStar 2015 Pravidla marketingové soutěže Soutěž o vstupenky na SuperStar 2015 Tato pravidla se vztahují na marketingovou soutěž Soutěž o vstupenky na SuperStar 2015, jejímž pořadatelem je společnost Avon Cosmetics,

Více

Česká astronomická společnost - Sluneční sekce

Česká astronomická společnost - Sluneční sekce Česká astronomická společnost - Sluneční sekce číslo pozor. stanice Pozorování sluneční aktivity se datuje od roku 1919 hvězdárny amatérské pozorování astronomické kroužky celkový počet pozorování pozorovací

Více

upgrade your browser or activate Google Chrome Frame to improve your Please upgrade your browser or activate Google Chrome Frame to improve

upgrade your browser or activate Google Chrome Frame to improve your Please upgrade your browser or activate Google Chrome Frame to improve půjčky online žatec nemocnice znojmo. TOP inzeráty Žádný inzerát nebyl zatím topován pů půjčky online žatec nemocnice znojmo nejrychlejší internetový prohlížeč. You are using an outdated browser. Rychlá

Více

KARTY duben 2007 (2.- 9. 4.)

KARTY duben 2007 (2.- 9. 4.) KARTY duben 2007 (2.- 9. 4.) KARTA PI.1 strana 1 DŮVĚŘUJI DŮVĚŘUJI NEDŮVĚŘUJI NEDŮVĚŘUJI KARTA PM.25 strana 3 ANO ANO NE NE KARTA PM.27 strana 3 PROSPĚŠNÁ PROSPĚŠNÁ ŠKODLIVÁ ŠKODLIVÁ KARTA EU.16 strana

Více

KARTY 29.11. 6.12.2010

KARTY 29.11. 6.12.2010 KARTY 29.11. 6.12.2010 KARTA PI.1 strana 1 ROZHODNĚ ROZHODNĚ DŮVĚŘUJI DŮVĚŘUJI NEDŮVĚŘUJI NEDŮVĚŘUJI KARTA PI.2 strana 2 NEZNÁM NEVÍM DŮVĚŘUJI NEDŮVĚŘUJI 1 2 8 9 URČITĚ DOSTATEK PENĚZ DOSTATEK PENĚZ KARTA

Více

Nakupte v BILLE nad 600 Kč a získejte slevu na nákup na Shell 1. 2. 2016-6. 3. 2016 Česká republika. 1) Všeobecná ustanovení

Nakupte v BILLE nad 600 Kč a získejte slevu na nákup na Shell 1. 2. 2016-6. 3. 2016 Česká republika. 1) Všeobecná ustanovení PRAVIDLA MARKETINGOVÉ AKCE Nakupte v BILLE nad 600 Kč a získejte slevu na nákup na Shell 1. 2. 2016-6. 3. 2016 Česká republika 1. Organizátorem této marketingové akce je: 1) Všeobecná ustanovení BILLA

Více

online žádost o půjčku, které vám nezabere ani 3 minuty. Peníze Oblíbené inzeráty Články, diskuze Obchodní podmínky Nápověda

online žádost o půjčku, které vám nezabere ani 3 minuty. Peníze Oblíbené inzeráty Články, diskuze Obchodní podmínky Nápověda půjčka online jesenik olomouc region. Jasné a výhodné podmínky Půjčku poskytuje renom společnost, je transparentní a férová. Stačí vyplnit naši online žádost o půjčku, které vám nezabere ani 3 minuty.

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Sbírej soutěžní kódy a vyber si svou výhru

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Sbírej soutěžní kódy a vyber si svou výhru ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Sbírej soutěžní kódy a vyber si svou výhru Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže Sbírej soutěžní kódy a vyber si svou výhru

Více

5. Struktura regionálních center z hlediska významu pro dopravní obslužnost

5. Struktura regionálních center z hlediska významu pro dopravní obslužnost 5. Struktura regionálních center z hlediska významu pro dopravní obslužnost Aktivita X09/05 Výstup struktura regionálních center z hlediska významu pro dopravní obslužnost 1 Rozvojové osy a struktura regionálních

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE BIGSHOCK! LETNÍ JÍZDA

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE BIGSHOCK! LETNÍ JÍZDA PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE BIGSHOCK! LETNÍ JÍZDA 1. POŘADATEL SOUTĚŽE 1.1. Pořadatelem a provozovatelem soutěže BIGSHOCK! LETNÍ JÍZDA (dále jen Soutěž ) je společnost Al - Namura, spol. s r.o., se sídlem

Více