PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj s energy drinkem burn!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj s energy drinkem burn!"

Transkript

1 PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj s energy drinkem burn! 1. POŘADATEL: obchodní společnost Coca-Cola HBC Česká republika, s. r. o., se sídlem Českobrodská 1329, Praha 9 - Kyje, 19821, Česká republika, IČ: , zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka (dále jen pořadatel ). 2. ORGANIZÁTOR: společnost up brand activation, s. r. o., se sídlem Porážka 206/4, Brno, Česká republika IČ: , DIČ: CZ , zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka (dále také jako organizátor ). 3. TECHNICKÉ ZABEZPEČENÍ: společnost CREATO GROUP, s. r. o., se sídlem Mezibranská 1579/4, Praha 1, Česká republika, IČ: , DIČ: CZ , zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka (dále také jako technický partner soutěže ). Společnost AXIMA, spol. s r. o., Poděbradova 301/133, , Brno, IČ: , zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 12780, (dále také jako smluvní technický partner pro SMS službu v ČR ). 4. NÁZEV soutěže: soutěž Vyhraj s energy drinkem burn! (dále jen soutěž ). 5. DOBA TRVÁNÍ: od 29. ledna hod. do 25. února hod. včetně (dále jen soutěžní čas ), tedy celkem 28 soutěžních dní. 6. MÍSTO KONÁNÍ: Soutěž probíhá v České republice ve všech prodejnách Albert Supermarket a Albert Hypermarket - seznam všech prodejen je dostupný na (dále jen místo konání ). 7. PODMÍNKY ÚČASTI: Účastníkem soutěže může být fyzická osoba starší 15 let s doručovací adresou v České republice (dále jen účastník nebo soutěžící ). Soutěže se nemohou zúčastnit osoby, které jsou v pracovním nebo jiném obdobném poměru k pořadateli a společnostem podílejícím se na přípravě a organizaci soutěže, jakož i osoby příbuzné k těmto osobám v řadě přímé, jejich sourozenci a manželé. Soutěže se nemohou zúčastnit osoby, které jsou v dodavatelsko-odběratelském vztahu k organizátorovi, a dále osoby v pracovním nebo jiném podobném vztahu k organizátorovi nebo k subjektům pověřeným zajištěním této soutěže nebo ke společnostem, které se na ní účastní jiným způsobem, a dále osoby jim blízké. 8. VSTUP DO SOUTĚŽE: Spotřebitel se může zapojit do soutěže tak, že si po dobu trvání soutěže zakoupí na území České republiky minimálně jeden soutěžní produkt v prodejnách Albert Supermarket a Albert Hypermarket, a odešle SMS s požadovanými informacemi na telefonní číslo (číslo platné pro SMS odesílané ze sítí českých mobilních operátorů) (dále jen soutěžící ). Soutěžní SMS musí být odeslána ve správném tvaru a doručená v soutěžním čase na uvedené číslo. Soutěžními produkty jsou nápoje burn, burn blue a burn bropical 0,5L PET láhev (dále jen soutěžní produkty ).

2 Soutěžní SMS: BURNmezeraDATUMNAKUPUmezeraCASNAKUPUmezeraJMENOmezeraPRIJMENI. SMS uvádějte bez teček a uvozovek. BURN je klíčové slovo, DATUMNAKUPU je informace z účtenky datum, kdy byl nákup realizován ve tvaru DDMMRRRR, (DD DEN, MM MĚSÍC, RRRR - ROK), CASNAKUPU je informace z účtenky čas, kdy byl nákup realizován ve tvaru HHMMSS, (HH HODINA, MM MINUTA), JMENO je jméno soutěžícího, PRIJMENI - je příjmení soutěžícího, Příklad správného tvaru SMS: BURNmezera mezera1235mezeraJANmezeraNOVAK BURNmezeraDDMMRRRRmezeraHHMMmezeraJMENOmezeraPRIJMENI Pro potřeby soutěže se za účastníka soutěže soutěžícího, považuje telefonní číslo (MSISDN), ze kterého byly SMS do soutěže doručeny. 9. INFORMACE O SOUTĚŽNÍ SMS: V případě odeslání soutěžní SMS zprávy ze sítí českých mobilních operátorů musí být soutěžní SMS zpráva odeslána z telefonního čísla mobilního telefonu českého mobilního operátora (O2, T-Mobile, Vodafone, nebo virtuálních operátorů v ČR) z identifikovatelných mobilních telefonních čísel (MSISDN) z území České republiky a doručena v soutěžním čase. Rozhodující pro zařazení do soutěže je čas doručení SMS zprávy. 10. CENA SOUTĚŽNÍ SMS: Cena jedné odeslané SMS zprávy je 3 Kč včetně DPH. 11. MECHANIKA SMS: SMS službu na území České republiky provozuje společnost AXIMA, spol. s r. o., Poděbradova 301/133, , Brno, IČ: , zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 12780, více informací na Po doručení SMS zprávy do systému bude soutěžícímu odeslána zdarma zpětná SMS, informující ho o zařazení do soutěže, případně o chybně odeslané SMS. Soutěže je možno se účastnit opakovaně, avšak vyhrát hlavní nebo jednu vedlejší výhru (tak, jak jsou definovány níže) z jednoho telefonního čísla (MSISDN), lze jen jednou. Účastník, který vyhrál vedlejší výhru a/nebo získal garantovanou výhru, zůstává zařazen do soutěže o hlavní výhru (jak jsou tyto výhry definovány níže).

3 12. TELEFONICKÁ INFOLINKA K SOUTĚŽI: Telefonická infolinka k SMS soutěži na území České republiky: je v provozu v průběhu pracovních dní od 9:00 do 17:00 hodin. 13. VÝHRY A URČENÍ VÝHERCŮ: Pořadatel věnoval do soutěže: 4x hlavní výhru - Rodinný výlet na hory pro 4 osoby + 1x snowboard Nitro s vázáním (cena zahrnuje ubytování na 2 noci pro 4 osoby, 4 skipasy na 3 dny do Skiareálu Herlíkovice, služby instruktora na 2 dny, 1x snowboard Nitro s vázáním, zapůjčení vybavení na 3 dny pro ostatní členy rodiny). 28x vedlejší výhru - Poukaz na 4 jednodenní skipasy do Skiareálu Herlíkovice 28x vedlejší výhru - Batoh MeatFly Garantovanou výhru tapetu do mobilu. Každý soutěžící získá při zařazení do soutěže garantovanou výhru - tapeta na mobilní telefon, která je dostupná na (dále jen garantovaná výhra ). Soutěž je rozdělena na 4 soutěžní kola pro hlavní výhry a 28 soutěžních kol pro vedlejší výhry. Definice soutěžních kol je uvedena v příloze 1. těchto pravidel. VÝHERCEM HLAVNÍ VÝHRY se stane soutěžící, který zašle do soutěže největší počet platných SMS v daném soutěžním kole pro hlavní výhru a ke všem zaslaným SMS následně doloží účtenky s adekvátním množstvím zakoupených soutěžních produktů. Výherce hlavní výhry bude určen po skončení soutěžního kola pro hlavní výhru. VÝHERCEM VEDLEJŠÍ VÝHRY, poukazu na 4 jednodenní skipasy do Skiareálu Herlíkovice se stane soutěžící, který zašle do soutěže největší počet platných SMS v daném soutěžním kole pro vedlejší výhru a ke všem zaslaným SMS následně doloží účtenky s adekvátním množstvím zakoupených soutěžních produktů. Výherce vedlejší výhry poukazu na 4 jednodenní skipasy do Herlíkovic bude určen po skončení soutěžního kola pro vedlejší výhry. VÝHERCEM VEDLEJŠÍ VÝHRY, Batohu MeatFly se stane soutěžící, který se umístí na druhém místě s počtem platných zaslaných SMS v daném soutěžním kole pro vedlejší výhru a ke všem zaslaným SMS následně doloží účtenky s adekvátním množstvím zakoupených soutěžních produktů. Výherce vedlejší výhry, Batohu MeatFly bude určen po skončení soutěžního kola pro vedlejší výhry. Jednotlivý soutěžící (MSISDN) může vyhrát pouze jednu vedlejší a jednu hlavní výhru. Pokud nastane situace, kdy do soutěžního kola odešle více soutěžících stejný počet SMS a umístí se na výherních pozicích, tak nejlépe umístněným se stane ten soutěžící, který odeslal poslední vlastní zařazenou zprávu jako první. Další pořadí se tvoří na základě tohoto pravidla.

4 14. OZNÁMENÍ A PŘEDÁNÍ VÝHER: Pro oznámení výhry formou výherní SMS bude použito telefonní číslo (MSISDN), ze kterého byla odeslána soutěžní výherní SMS. Oznámení o výhře bude výherci odesláno formou SMS v den následující po skončení daného soutěžního kola a to v 12:00. Výherce, který se do soutěže zapojil a byla mu odeslána výherní SMS, bude následně kontaktován zástupcem organizátora a to do 5 dnů od odeslání výherní SMS. Kontaktovaný výherce následně sdělí zástupci organizátora své osobní údaje (jméno, příjmení, adresa bydliště, , telefonní číslo a datum narození). Zástupce organizátora dále výherce informuje o potřebě zaslání účtenek s adekvátním množstvím zakoupených soutěžních produktů na adresu, a to nejpozději do 5 pracovních dnů od obdržení výherní SMS (kontaktu operátorem) : up brand activation, s.r.o., Porážka 206/4, Brno Doporučujeme zásilku označit slovem BURN a zaslat ji doporučeně. Dále doporučujeme, aby si výherce vytvořil kopie všech účtenek, které v zásilce zasílá. Po překontrolování nároku na výhru bude výherce informován, jak a kdy mu bude výhra předána. Zástupce organizátora provede tři pokusy o kontakt v různých časech, a to ve 3 pracovních dnech mezi Pokud se operátorovi nepodaří 3x kontaktovat výherce, výhra propadne ve prospěch náhradníka. Náhradníkem se stane ten soutěžící, který se umístil jako první v pořadí za určenými výherci. Zástupce organizátora taktéž provede tři pokusy o kontakt náhradníka v různých časech, a to ve 3 pracovních dnech mezi Pokud se operátorovi také nepodaří kontaktovat náhradníka, výhra propadne ve prospěch pořadatele soutěže s tím, že může být využita pro další marketingové účely bez nároku výherce na jakékoliv další či náhradní plnění. Nepřevzaté výhry propadají ve prospěch pořadatele. 15. SOUHLAS S PRAVIDLY A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ: Odesláním SMS z mobilního telefonu a účastí v soutěži vyjadřuje soutěžící dobrovolně svůj výslovný souhlas s pravidly soutěže a současně dává svůj výslovný souhlas pořadatelům a organizátorovi: i. se záznamem textového obsahu SMS zpráv, telefonního čísla odesílatele, data a času přijetí u došlých SMS zpráv; ii. se zasíláním informačních SMS zpráv týkajících se této soutěže; iii. s případným zveřejněním svých osobních údajů v rozsahu jméno, příjmení a bydliště (jen město, obec) na výherní listině způsobem určeným pořadatelem, zejména v hromadných sdělovacích prostředcích, včetně internetu; iv. s bezplatným zveřejněním podobizny a obrazového či zvukového záznamu výherce z předání výhry ve sdělovacích prostředcích (včetně internetu) a v propagačních

5 materiálech pořadatele a organizátora, a to neomezeně (územně, časově, množstevně). Účastí v soutěži uděluje soutěžící pořadateli soutěže jako správci osobních údajů souhlas, aby po dobu 5 let od začátku soutěže zpracovával jeho osobní údaje v rozsahu jméno, příjmení, adresa, telefonní číslo pro účely realizace a vyhodnocení této soutěže a dále pro marketingové účely (tj. nabízení produktů a služeb) pořadatele, to vše v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, jakož i pro zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, v platném znění. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Soutěžící má právo svůj souhlas odvolat, a to písemnou formou, na adrese sídla pořadatele. Odvolání souhlasu je účinné okamžikem jeho doručení pořadateli a dojde-li k němu před ukončením soutěže, je jeho následkem vyloučení soutěžícího ze soutěže, včetně ztráty nároku na výhru, bylo-li odvolání souhlasu doručeno pořadateli před jejím doručením soutěžícímu, resp. výherci. Soutěžící má dále práva dle 21 zákona č. 101/2000 Sb., tj. zejména právo přístupu k údajům, které se jej týkají, a právo požadovat jejich opravu, zablokování nebo likvidaci, jakož i právo na omluvu, peněžní zadostiučinění nebo peněžitou náhradu, bylo-li jednáním pořadatele či organizátora porušeno právo subjektu údajů na lidskou důstojnost, osobní čest, dobrou pověst či právo na ochranu jména. Soutěžící mladší 18 let potvrzují odesláním SMS a účastí v soutěži, že jejich zákonný zástupce (např. rodič) udělil svůj souhlas s jejich účastí v soutěži za podmínek stanovených v těchto pravidlech a se zpracováním jejich osobních údajů v rozsahu, pro účely a způsobem uvedeným v těchto pravidlech. 16. DALŠÍ DŮLEŽITÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE: Vícenásobná účast v soutěži je možná, vždy však musí být doložitelná pokladní účtenkou prokazující nákup soutěžního produktu a při řádném splnění podmínek dle těchto pravidel. Každý jednotlivý soutěžící může získat maximálně jednu vedlejší a jednu hlavní výhru. Na základě jedné účtenky je možné zaslat takový počet soutěžních SMS, který odpovídá počtu zakoupených soutěžních produktů na této účtence. Účastníci nejsou oprávněni požadovat místo příslušné výhry peněžní či jakékoliv jiné plnění. Pořadatel není vůči soutěžícím nijak zavázán a ti nemají nárok na jakákoli jiná plnění ze strany pořadatele, než jsou uvedená v těchto pravidlech. Výhra není právně vymahatelná. Daň z výher uhradí v České republice pořadatel. Nepřevzaté výhry propadají pořadateli. Hlavní výhru a vedlejší výhru v podobě skipasů lze uplatnit v termínech, které jsou uvedeny v příloze č. 2 Termíny pro hlavní a vedlejší výhry. Organizátor ani pořadatel soutěže neodpovídají za nedoručení SMS zpráv do SMS centra, za uvedení nesprávných či nepřesných informací v souvislosti se soutěží (ať už byly způsobené lidským faktorem či technickou vadou), za jakékoli technické či telekomunikační obtíže či závady vzniklé v průběhu soutěže, -za rychlost technického připojení či jiné případné nedostatky vzniklé v souvislosti se soutěží či v souvislosti se sítěmi elektronických komunikací mobilních operátorů nebo s jejich dostupností pro soutěžící. Do soutěže budou přijímány pouze SMS zprávy zaslané z identifikovatelných mobilních telefonních čísel (MSISDN). SMS zprávy zaslané přes jakékoli internetové SMS brány, SMS zprávy z pevných telefonních linek či jiná aplikační rozhraní nebudou přijímány. SMS zprávy nesplňující podmínky formátu uvedené pro každý jednotlivý případ v těchto pravidlech, popř. jiným způsobem zaslané v rozporu s pravidly soutěže, budou považovány za neplatné a nebude k nim nijak přihlíženo.

6 O jakýchkoliv reklamacích či námitkách rozhoduje s konečnou platností pořadatel. Pořadatel si vyhrazuje právo bez uvedení důvodu a bez náhrady změnit dobu trvání soutěže, soutěž odložit, přerušit, anebo zrušit či jednostranně změnit nebo doplnit její pravidla po celou dobu jejího trvání, a to tak, že změnu vyhlásí na webových stránkách kde jsou k dispozici platná a úplná pravidla. To vše může pořadatel učinit bez nároku soutěžících na náhradu nákladů či škody, která by jim tak mohla vzniknout. Pořadatel a organizátor soutěže jsou oprávněni kontrolovat splnění všech podmínek pro účast v soutěži, přičemž v případě sporu má pořadatel právo posoudit a s konečnou platností rozhodnout o jakékoli otázce se soutěží spojené. Pořadatel má právo vyloučit kteréhokoli z účastníků ze soutěže v případě, že by takový účastník porušoval pravidla, a to bez nároku na náhradu jakýchkoliv nákladů či škody, která by vyloučením mohla účastníkovi vzniknout. Případné námitky nebo reklamace proti průběhu soutěže lze pořadateli nebo organizátorovi zaslat písemně na poštovní adresu uvedenou v těchto pravidlech do tří pracovních dnů od ukončení soutěže. Námitky podané později nebudou brány v potaz. Rozhodnutí pořadatele o námitce nebo reklamaci je konečné. Úplné znění pravidel je k dispozici Vyobrazení výher na komunikačních materiálech (letáky, plakáty, webové stránky apod.) nemusí přesně odpovídat skutečné podobě výher. V případě, že organizátor zjistí prokazatelné jednání účastníka porušující tato pravidla, souhlasí účastník (nad rámec výše uvedeného základního souhlasu) s tím, že organizátor bude oprávněn uložit ve své databázi samotné telefonní číslo užité k porušení pravidel této soutěže, a to na dobu jednoho roku od ukončení soutěže, a bude oprávněn neumožnit užití tohoto telefonního čísla pro účast na dalších spotřebitelských akcích téhož pořadatele či organizátora. V Praze dne Pořadatel: Coca-Cola HBC Česká republika, s.r.o.

7 Příloha č. 1 Definice soutěžních kol Soutěžní kola pro hlavní výhry: 1.kolo od :00:00 do :59:59 2.kolo od :00:00 do :59:59 3.kolo od :00:00 do :59:59 4.kolo od :00:00 do :59:59 Soutěžní kola pro vedlejší výhry: 1.kolo od :00:00 do :59:59 2.kolo od :00:00 do :59:59 3.kolo od :00:00 do :59:59 4.kolo od :00:00 do :59:59 5.kolo od :00:00 do :59:59 6.kolo od :00:00 do :59:59 7.kolo od :00:00 do :59:59 8.kolo od :00:00 do :59:59 9.kolo od :00:00 do :59:59 10.kolo od :00:00 do :59:59 11.kolo od :00:00 do :59:59 12.kolo od :00:00 do :59:59 13.kolo od :00:00 do :59:59 14.kolo od :00:00 do :59:59 15.kolo od :00:00 do :59:59 16.kolo od :00:00 do :59:59 17.kolo od :00:00 do :59:59 18.kolo od :00:00 do :59:59 19.kolo od :00:00 do :59:59 20.kolo od :00:00 do :59:59 21.kolo od :00:00 do :59:59 22.kolo od :00:00 do :59:59 23.kolo od :00:00 do :59:59 24.kolo od :00:00 do :59:59 25.kolo od :00:00 do :59:59 26.kolo od :00:00 do :59:59 27.kolo od :00:00 do :59:59 28.kolo od :00:00 do :59:59

8 Příloha č. 2 Termíny pro hlavní a vedlejší výhry. Termíny pro hlavní výhry první výherce , druhý výherce , třetí výherce , čtvrtý výherce Vedlejší výhry Platnost skipasů je do konce lyžařské sezony 2013/2014.

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Fotbalový zážitek k nezaplacení!

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Fotbalový zážitek k nezaplacení! PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Fotbalový zážitek k nezaplacení! 1. POŘADATEL: ProfiSMS s.r.o., se sídlem Rohanské nábřeží 678/29, Karlín, 186 00 Praha 8, IČ: 03676307, DIČ: CZ03676307, společnost vedená

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE. Vyfoť se s Fantou nebo Spritem a vyhraj Apple Watch!

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE. Vyfoť se s Fantou nebo Spritem a vyhraj Apple Watch! PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyfoť se s Fantou nebo Spritem a vyhraj Apple Watch! 1. POŘADATEL: ProfiSMS s.r.o., se sídlem Rohanské nábřeží 678/29, Karlín, 186 00 Praha 8, IČ: 03676307, DIČ: CZ03676307,

Více

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY společnosti 2014 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná část tohoto

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Illy soutěž

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Illy soutěž PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Illy soutěž 1. ORGANIZÁTOR: obchodní společnost Coca-Cola HBC Česká republika, s.r.o., se sídlem Českobrodská 1329, Praha 9 - Kyje, 19821, IČ: 411 896 98 (dále jen organizátor

Více

PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2014

PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2014 PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2014 společnosti 2014 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou odměnadním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná část tohoto

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů

Úplná pravidla soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů Úplná pravidla soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným

Více

Statut a pravidla soutěže MAGNUM. TESCO - Česká republika

Statut a pravidla soutěže MAGNUM. TESCO - Česká republika Statut a pravidla soutěže MAGNUM TESCO - Česká republika Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané "MAGNUM pro Českou republiku (dále jen "soutěž"). Tento statut je jediným

Více

Pravidla soutěže #FlyOK

Pravidla soutěže #FlyOK Pravidla soutěže #FlyOK (dále také jen pravidla ) VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatelem soutěže #FlyOK (dále jen soutěž ) je společnost České aerolinie a.s. se sídlem Jana Kašpara 1069/1, 160 08 Praha 6,

Více

Pravidla spotřebitelské soutěže Léto se zmrzlinou Míša v hypermarketech Albert

Pravidla spotřebitelské soutěže Léto se zmrzlinou Míša v hypermarketech Albert Pravidla spotřebitelské soutěže Léto se zmrzlinou Míša v hypermarketech Albert (Vyhraj se zmrzlinou Míša nový SEAT Ibiza nebo sadu DVD) 1. Organizátor a pořadatel Pořadatelem spotřebitelské soutěže Léto

Více

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE PROSINEC 2014 LEDEN 2015

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE PROSINEC 2014 LEDEN 2015 PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE PROSINEC 2014 LEDEN 2015 společnosti 2014 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte wellness zážitky v Resortu Svatá Kateřina!

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte wellness zážitky v Resortu Svatá Kateřina! Úplná pravidla soutěže Vyhrajte wellness zážitky v Resortu Svatá Kateřina! Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Vyhrajte wellness zážitky v Resortu Svatá Kateřina! (dále

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET Dakarský bivak (dále jen jako soutěž )

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET Dakarský bivak (dále jen jako soutěž ) PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE PENNY MARKET Dakarský bivak (dále jen jako soutěž ) 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem soutěže je společnost Penny Market s. r. o., se sídlem Radonice, Počernická 257, PSČ 250 73,

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE - CZ #JDEMNAJEDNO

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE - CZ #JDEMNAJEDNO PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE - CZ #JDEMNAJEDNO Tento dokument obsahuje úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže značky Pivovary Staropramen s.r.o. (dále jen pravidla ). Tato soutěž je určena výhradně

Více

Účast v Soutěži má dobrovolný a charakter. Účastník svým zapojením do Soutěže vyjadřuje souhlas s těmito Pravidly.

Účast v Soutěži má dobrovolný a charakter. Účastník svým zapojením do Soutěže vyjadřuje souhlas s těmito Pravidly. PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ AKCE Kup NESCAFÉ CLASSIC a vyhraj 222x rozesmátý den (dále jen Pravidla ) I. Rozsah úpravy Tato pravidla soutěže s názvem Kup NESCAFÉ CLASSIC a vyhraj 222x rozesmátý den (dále jen

Více

Úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže: Vyhraj oficiální dres Puma české fotbalové reprezentace

Úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže: Vyhraj oficiální dres Puma české fotbalové reprezentace Úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže: Vyhraj oficiální dres Puma české fotbalové reprezentace Tento dokument obsahuje plné znění závazných pravidel soutěže PEPSI (dále jen soutěž). Tato pravidla

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj PepsiCo produkty na svou party 20. 8. 9. 9. 2014 1) POŘADATEL: PEPSICO CZ s.r.o., Kolbenova 50/510, 190 00 Praha 9 Vysočany, IČ: 48587354, DIČ CZ 48587354 zapsaná

Více

6. Pravidla soutěže Soutěžící se do soutěže zapojí tím způsobem, že v době konání soutěže a místě konání soutěže:

6. Pravidla soutěže Soutěžící se do soutěže zapojí tím způsobem, že v době konání soutěže a místě konání soutěže: Pravidla soutěže Mazlíčci Účelem tohoto dokumentu je stanovit úplná a jasná pravidla soutěže Mazlíčci (dále jen soutěž ), dále jen pravidla. Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje

Více

Statut a pravidla soutěže HARIBO F!ZZ SOUTĚŽ VYHRAJTE AŽ 100 SKÚTRŮ

Statut a pravidla soutěže HARIBO F!ZZ SOUTĚŽ VYHRAJTE AŽ 100 SKÚTRŮ Statut a pravidla soutěže HARIBO F!ZZ SOUTĚŽ VYHRAJTE AŽ 100 SKÚTRŮ Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže (dále jen pravidla ) nazvané HARIBO F!ZZ SOUTĚŽ VYHRAJTE AŽ 100 SKÚTRŮ

Více

Úplná pravidla soutěže

Úplná pravidla soutěže Úplná pravidla soutěže 70 let Mlékárny Kunín Smyslem těchto pravidel je výhradní úprava spotřebitelské soutěže 70 let Mlékárny Kunín ve vztahu ke spotřebitelům. Smyslem této spotřebitelské soutěže je zakoupení

Více

OBCHODNÍ A SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY PRO Krátkodobou marketingovou akci na služby O2 TV O2 TV Zima 2006

OBCHODNÍ A SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY PRO Krátkodobou marketingovou akci na služby O2 TV O2 TV Zima 2006 OBCHODNÍ A SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY PRO Krátkodobou marketingovou akci na služby O2 TV O2 TV Zima 2006 Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Telefónica O2 Czech Republic, a.s., se sídlem Olšanská 55/5, 130 34 Praha 3,

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE PRO ČESKOU REPUBLIKU DO LONDÝNA S BUBBLEOLOGY!!

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE PRO ČESKOU REPUBLIKU DO LONDÝNA S BUBBLEOLOGY!! PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE PRO ČESKOU REPUBLIKU DO LONDÝNA S BUBBLEOLOGY!! 1. POŘADATEL: Pořadatelem soutěže na území České republiky je společnost BubbleStar CZ s.r.o., se sídlem Koněvova 2660/141,

Více

Pravidla soutěže s názvem Soutěž o Ipady s Letištěm Václava Havla Praha (dále jen pravidla )

Pravidla soutěže s názvem Soutěž o Ipady s Letištěm Václava Havla Praha (dále jen pravidla ) Pravidla soutěže s názvem Soutěž o Ipady s Letištěm Václava Havla Praha (dále jen pravidla ) 1. POŘADATEL SOUTÉŽE Pořadatelem reklamní soutěže o Ipady s Letištěm Václava Havla Praha (dále jen soutěž )

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ AKCE. Vyhraj dovolenou snů!

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ AKCE. Vyhraj dovolenou snů! PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ AKCE Vyhraj dovolenou snů! 1. ORGANIZÁTOR: ProfiSMS s.r.o., se sídlem Rohanské nábřeží 678/29, Karlín, 186 00 Praha 8, IČ: 03676307, DIČ: CZ03676307, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

I. Organizátor, provozovatel soutěže a technické zabezpečení

I. Organizátor, provozovatel soutěže a technické zabezpečení Úplné znění pravidel SMS soutěže PEPSI Tento dokument obsahuje plné znění závazných pravidel soutěže PEPSI (dále jen soutěž). Tato pravidla mohou být pozměněna pouze formou písemných dodatků k tomuto dokumentu,

Více

Pravidla marketingové soutěže

Pravidla marketingové soutěže Pravidla marketingové soutěže BigSHOCK soutěž BENZINA Účelem tohoto dokumentu je stanovení úplných a přesných pravidel spotřebitelské soutěže: BigSHOCK soutěž DAKAR (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou

Více

LIDL RÁKOSNÍČKOVA HŘIŠTĚ PRAVIDLA HLASOVÁNÍ PRO ROK 2016

LIDL RÁKOSNÍČKOVA HŘIŠTĚ PRAVIDLA HLASOVÁNÍ PRO ROK 2016 VYHrAJTE Rá KOSnÍČKO hřiště!!! VO LIDL RÁKOSNÍČKOVA HŘIŠTĚ PRAVIDLA HLASOVÁNÍ PRO ROK 2016 (dále jen pravidla hlasování ) 1. PROJEKT RÁKOSNÍČKOVA HŘIŠTĚ Dlouhodobým cílem společnosti Lidl Česká republika

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Jaro s BALOU. 1. Pořadatel soutěže

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Jaro s BALOU. 1. Pořadatel soutěže Pravidla soutěže Jaro s BALOU PRAVIDLA SOUTĚŽE Jaro s BALOU 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže s názvem Jaro s BALOU (dále jako soutěž) je společnost:....( Maloobchodník) se sídlem /místem podnikání

Více

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE červen - červenec 2016

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE červen - červenec 2016 PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE červen - červenec 2016 společnosti 2016 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil

Více

Pravidla spotřebitelské soutěže VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ v prodejnách společníků COOP MORAVA, s. r. o.

Pravidla spotřebitelské soutěže VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ v prodejnách společníků COOP MORAVA, s. r. o. Pravidla spotřebitelské soutěže VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ v prodejnách společníků COOP MORAVA, s. r. o. 1. Pořadatel soutěže 1.1. Pořadatelem spotřebitelské soutěže VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ je společnost COOP MORAVA,

Více

Úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže PEPSI COOP MIKULOV

Úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže PEPSI COOP MIKULOV Úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže PEPSI COOP MIKULOV Tento dokument obsahuje plné znění závazných pravidel soutěže PEPSI (dále jen soutěž). Tato pravidla mohou být pozměněna pouze formou písemných

Více

Kup si 0,5 l Fanta a vyhraj každý den 2 x 2 lístky na Utubering 2018!

Kup si 0,5 l Fanta a vyhraj každý den 2 x 2 lístky na Utubering 2018! PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE: Kup si 0,5 l Fanta a vyhraj každý den 2 x 2 lístky na Utubering 2018! 1. POŘADATEL: ProfiSMS s.r.o., se sídlem Rohanské nábřeží 678/29, Karlín, 186 00 Praha 8, IČ: 03676307,

Více

Pravidla soutěže Vyhraj TIGER snowboard

Pravidla soutěže Vyhraj TIGER snowboard Pravidla soutěže Vyhraj TIGER snowboard Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel marketingové soutěže nazvané Vyhraj TIGER snowboard (dále jen soutěž). Tento statut je jediným dokumentem, který závazně

Více

Pravidla marketingové soutěže Soutěž o vstupenky na SuperStar 2015

Pravidla marketingové soutěže Soutěž o vstupenky na SuperStar 2015 Pravidla marketingové soutěže Soutěž o vstupenky na SuperStar 2015 Tato pravidla se vztahují na marketingovou soutěž Soutěž o vstupenky na SuperStar 2015, jejímž pořadatelem je společnost Avon Cosmetics,

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE. Nový tvar pečiva z plundrového nebo listového těsta

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE. Nový tvar pečiva z plundrového nebo listového těsta ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Nový tvar pečiva z plundrového nebo listového těsta 1. VYHLAŠOVATEL SOUTĚŽE: Vyhlašovatelem soutěže je společnost La Lorraine, a.s., se sídlem Kladno, U Kožovy hory 2748, PSČ 272

Více

Úplná pravidla soutěže

Úplná pravidla soutěže Úplná pravidla soutěže Kunín Selský jogurt H-Albert 2015 Účelem tohoto dokumentu je výhradní úprava pravidel spotřebitelské soutěže Kunín Selský jogurt H-Albert 2015 ve vztahu ke spotřebitelům. Tato pravidla

Více

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY společnosti 2015 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná část tohoto

Více

PRAVIDLA A PODMÍNKY SOUTĚŽE Vibrostation funguje. Můj příběh.

PRAVIDLA A PODMÍNKY SOUTĚŽE Vibrostation funguje. Můj příběh. PRAVIDLA A PODMÍNKY SOUTĚŽE Vibrostation funguje. Můj příběh. I. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže pod názvem Vibrostation funguje. Můj příběh. o možnost vyhrát jeden z 100 kusů poukázek na 7 x cvičení

Více

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Tajné radosti

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Tajné radosti Oficiální pravidla a podmínky soutěže Tajné radosti Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže (dále již jen pravidla soutěže ) Tajné radosti (dále již jen soutěž ). Pravidla soutěže v tomto

Více

Pravidla soutěže Vyhraj snowboard nebo lyže TIGER

Pravidla soutěže Vyhraj snowboard nebo lyže TIGER Pravidla soutěže Vyhraj snowboard nebo lyže TIGER Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel marketingové soutěže nazvané Vyhraj snowboard nebo lyže TIGER (dále jen Soutěž ). Tento statut je jediným dokumentem,

Více

Reklamní akce Objev Shared Services a vyhraj Česká republika

Reklamní akce Objev Shared Services a vyhraj Česká republika Reklamní akce Objev Shared Services a vyhraj Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Objev Shared Services a vyhraj!

Více

Pravidla soutěže KUP BALAKRYL, POŠLI SMS A VYHRAJ

Pravidla soutěže KUP BALAKRYL, POŠLI SMS A VYHRAJ Pravidla soutěže KUP BALAKRYL, POŠLI SMS A VYHRAJ 1. Pořadatelé soutěže Pořadatelem soutěže je: společnost PPG DECO CZECH, a.s. se sídlem Břasy 223, 338 24, IČ 26052555, zapsána v obchodním rejstříku vedeném

Více

Reklamní akce GARNIER PURE Česká republika

Reklamní akce GARNIER PURE Česká republika Reklamní akce GARNIER PURE Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Garnier Pure (dále jen soutěž ). Tato pravidla

Více

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Daruj Zlaté prasátko (dále jen Soutěž ) pro Českou republiku

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Daruj Zlaté prasátko (dále jen Soutěž ) pro Českou republiku Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Daruj Zlaté prasátko (dále jen Soutěž ) pro Českou republiku 1. Pořadatel Pořadatelem Soutěže je společnost Kofola a.s., se sídlem Krnov, Pod Bezručovým vrchem, Za

Více

Úplná pravidla soutěže Soutěžte o plyšového kocourka a cool koloběžku Yedoo!

Úplná pravidla soutěže Soutěžte o plyšového kocourka a cool koloběžku Yedoo! Úplná pravidla soutěže Soutěžte o plyšového kocourka a cool koloběžku Yedoo! Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Soutěžte o plyšového kocourka a cool koloběžku Yedoo!

Více

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Signal. Česká republika

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Signal. Česká republika Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Signal Česká republika Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Signal (dále jen soutěž ). Tento statut je jediným dokumentem, který

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj s Bounty zájezd do Tropical Island

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj s Bounty zájezd do Tropical Island ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj s Bounty zájezd do Tropical Island Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže Vyhraj s Bounty zájezd do Tropical Island

Více

OFICIÁLNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE

OFICIÁLNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE OFICIÁLNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE I. Pořadatel soutěže Společnost Mabest dále jen ( Pořadatel ) se sídlem Štítného 6, Praha 3, 130 00, zastoupená Gabrielou Klimentovou, IČ: 27437779, DIČ: CZ27437779 pořádá reklamní

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Schools United s.r.o., IČ:02017504, se sídlem Kadaňská 28, Praha 8

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Schools United s.r.o., IČ:02017504, se sídlem Kadaňská 28, Praha 8 Všeobecné obchodní podmínky společnosti Schools United s.r.o., IČ:02017504, se sídlem Kadaňská 28, Praha 8 1. Preambule Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále též VOP) platí pro nákup v internetovém obchodě,

Více

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže v České republice SBÍREJTE VÍČKA A VYHRÁVEJTE MEDVĚDY!

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže v České republice SBÍREJTE VÍČKA A VYHRÁVEJTE MEDVĚDY! Úplná pravidla spotřebitelské soutěže v České republice SBÍREJTE VÍČKA A VYHRÁVEJTE MEDVĚDY! Soutěž s výrobky Müller Riso v období od 12. 10. 2015 do 11. 12. 2015 1. Objednatel a organizátor soutěže 1.1.

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ AKCE NESCAFÉ CLASSIC Vyhraj chytrou probouzecí lampu

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ AKCE NESCAFÉ CLASSIC Vyhraj chytrou probouzecí lampu PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ AKCE NESCAFÉ CLASSIC Vyhraj chytrou probouzecí lampu Nestlé Česko s.r.o. se sídlem v Praze 4, Mezi Vodami 31, IČ 45799504 (dále jako pořadatel) pořádá na území České republiky spotřebitelskou

Více

Kupující, který není spotřebitel - je podnikatel, který nakupuje výrobky či užívá služby za účelem svého podnikání s těmito výrobky nebo službami.

Kupující, který není spotřebitel - je podnikatel, který nakupuje výrobky či užívá služby za účelem svého podnikání s těmito výrobky nebo službami. 1. O těchto podmínkách Upřímnou snahou společnosti Smarty CZ a.s. je nabídnout zákazníkům takové nákupní a reklamační podmínky, které by byly lepší, než jsou běžně nabízené nákupní a reklamační podmínky

Více

Statut a pravidla soutěže

Statut a pravidla soutěže Statut a pravidla soutěže Nejoblíbenější večerníčková postava Centrum Černý Most (4.3.2016) Statut a pravidla soutěže Nejoblíbenější večerníčková postava Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE : Vyhraj EXOTICKÝ ZÁJEZD NA KAPVERDSKÉ OSTROVY, jednu z 8 GO PRO HERO5 KAMER, nebo poukázky do MALL.

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE : Vyhraj EXOTICKÝ ZÁJEZD NA KAPVERDSKÉ OSTROVY, jednu z 8 GO PRO HERO5 KAMER, nebo poukázky do MALL. PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE : Vyhraj EXOTICKÝ ZÁJEZD NA KAPVERDSKÉ OSTROVY, jednu z 8 GO PRO HERO5 KAMER, nebo poukázky do MALL.cz 1. POŘADATEL: ProfiSMS s.r.o., se sídlem Rohanské nábřeží 678/29,

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj školu grilování pro sebe a své kamarády!

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj školu grilování pro sebe a své kamarády! PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj školu grilování pro sebe a své kamarády! 1. POŘADATEL: ProfiSMS s.r.o., se sídlem Rohanské nábřeží 678/29, Karlín, 186 00 Praha 8, IČ: 03676307, DIČ: CZ03676307,

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Sbírej soutěžní kódy a vyber si svou výhru

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Sbírej soutěžní kódy a vyber si svou výhru ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Sbírej soutěžní kódy a vyber si svou výhru Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže Sbírej soutěžní kódy a vyber si svou výhru

Více

Obchodní podmínky společnosti Střešní nosiče BöHM s.r.o. účinné k datu 1.1.2014 Provozovatel obchodu:střešní nosiče BöHM s.r.o.

Obchodní podmínky společnosti Střešní nosiče BöHM s.r.o. účinné k datu 1.1.2014 Provozovatel obchodu:střešní nosiče BöHM s.r.o. Obchodní podmínky společnosti Střešní nosiče BöHM s.r.o. účinné k datu 1.1.2014 Provozovatel obchodu:střešní nosiče BöHM s.r.o. Sídlo společnosti: Praha - Hloubětín, K Hutím 1074/6, PSČ 198 00 IČ: 27609651

Více

PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE

PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE [Boss/Trollbeads Příběhy jedinečné jako vy.] 1. ORGANIZÁTOR: obchodní společnost FAnn Retail, a.s., Brno, Jandáskova 24/1957, okres Brno-město, PSČ 621 00, IČ: 27674291, spisová

Více

PRAVIDLA AKCE VOLEJTE S PILSNER URQUELL

PRAVIDLA AKCE VOLEJTE S PILSNER URQUELL PRAVIDLA AKCE VOLEJTE S PILSNER URQUELL společnosti 2014 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná

Více

O B C H O D N Í P O D M Í N K Y P O S K Y TO VÁ N Í J E D N O R Á Z O V É H O D Á L KO V É H O P Ř Í S T U P U D O K N

O B C H O D N Í P O D M Í N K Y P O S K Y TO VÁ N Í J E D N O R Á Z O V É H O D Á L KO V É H O P Ř Í S T U P U D O K N O B C H O D N Í P O D M Í N K Y P O S K Y TOVÁ N Í J E D N O R Á Z OV É H O DÁ L KOV É H O P Ř Í ST U P U D O K N 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Tyto Obchodní podmínky upravují práva a povinnosti v rámci závazků

Více

Úplná pravidla soutěže Sedlčanský Plecháček

Úplná pravidla soutěže Sedlčanský Plecháček Úplná pravidla soutěže Sedlčanský Plecháček Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Sedlčanský Plecháček (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně

Více

Úplná pravidla soutěže s Českými drahami

Úplná pravidla soutěže s Českými drahami Úplná pravidla soutěže s Českými drahami Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhrajte zájezd do Legolandu (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně

Více

Pravidla soutěže Vyhraj s Coolem paddleboard!

Pravidla soutěže Vyhraj s Coolem paddleboard! Pravidla soutěže Vyhraj s Coolem paddleboard! Pořadatel soutěže: Společnost Pivovary Staropramen s.r.o., se sídlem: Praha 5, Nádražní 84, IČ: 24240711, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

Pravidla marketingové soutěže A Ty? Kam jdeš?

Pravidla marketingové soutěže A Ty? Kam jdeš? Pravidla marketingové soutěže A Ty? Kam jdeš? Tato pravidla se vztahují na marketingovou soutěž A Ty? Kam jdeš?, jejímž pořadatelem je společnost CCC Czech, s.r.o., se sídlem Praha 9, Českomoravská 2420/15,

Více

SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY Real life filtres (dále jen Podmínky Soutěže )

SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY Real life filtres (dále jen Podmínky Soutěže ) SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY Real life filtres (dále jen Podmínky Soutěže ) Společnost L ORÉAL Česká republika s.r.o., se sídlem Plzeňská 213/11, 150 00 Praha 5, Česká republika, IČO: 60491850, zapsaná v obchodním

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Zážitek k nezaplacení

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Zážitek k nezaplacení PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Zážitek k nezaplacení 1. ORGANIZÁTOR: obchodní společnost Coca-Cola HBC Česká republika, s.r.o., se sídlem Českobrodská 1329, Praha 9 - Kyje, 19821, IČ: 411 896 98 (dále

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE SPORTUŠKA

PRAVIDLA SOUTĚŽE SPORTUŠKA PRAVIDLA SOUTĚŽE SPORTUŠKA Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky (dále jen pravidla ) soutěže ve hře Sportuška (dále jen soutěž ) a souhlas se zpracováním osobních údajů: 1. Vyhlašovatel a organizátor

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Dodavatel: MEDIATEL, spol. s r.o. Vyskočilova 1442/1b, Michle, 140 00 Praha 4, tel.: 221 807 111, fax: 257 102 102, IČ: 26757052, DIČ: CZ26757052, CITIBANK 2001861100/2600. Firma je zapsána v obchodním

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ AKCE ORION GRANKO Vyhraj víkend v lanovém centru

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ AKCE ORION GRANKO Vyhraj víkend v lanovém centru PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ AKCE ORION GRANKO Vyhraj víkend v lanovém centru Nestlé Česko s.r.o. se sídlem v Praze 4, Mezi Vodami 31, IČ 45799504 (dále jako pořadatel) pořádá na území České republiky spotřebitelskou

Více

Podmínky užívání služby wish.tips (dále jen Podmínky )

Podmínky užívání služby wish.tips (dále jen Podmínky ) Podmínky užívání služby wish.tips (dále jen Podmínky ) 1 Úvodní ustanovení 1.1 Tyto Podmínky upravují provozování a užívání webové služby wish.tips provozované na webové stránce www.wish.tips (dále jen

Více

Reklamní akce Dove Masterbrand Česká republika

Reklamní akce Dove Masterbrand Česká republika Reklamní akce Dove Masterbrand Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Dove Masterbrand (dále jen soutěž ). Tato pravidla

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Soutěž o bonusový kredit v hodnotě 500 Kč na kartu Ticket Benefits Card Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Soutěž o bonusový kredit v hodnotě 500 Kč

Více

Všeobecné obchodní podmínky Pro firemní zákazníky a spotřebitele (znění k 1. 12. 2010)

Všeobecné obchodní podmínky Pro firemní zákazníky a spotřebitele (znění k 1. 12. 2010) Všeobecné obchodní podmínky Pro firemní zákazníky a spotřebitele (znění k 1. 12. 2010) Tyto všeobecné obchodní podmínky upravují podmínky jednotlivých kupních smluv, na jejichž základě jsou společností

Více

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Přijďte na testovací jízdu a vyhrávejte zájezdy každý týden

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Přijďte na testovací jízdu a vyhrávejte zájezdy každý týden Úplné znění podmínek soutěže FIAT Přijďte na testovací jízdu a vyhrávejte zájezdy každý týden I. Předmět 1.1. Tento dokument obsahuje výhradní a úplnou závaznou úpravu pravidel soutěže Fiat VYHRAJTE ZÁJEZD

Více

Pravidla soutěže Buď na hřišti s největšími hvězdami! pro Českou republiku.

Pravidla soutěže Buď na hřišti s největšími hvězdami! pro Českou republiku. SOUTĚŽ FORD ČESKÁ REPUBLIKA Pravidla soutěže Buď na hřišti s největšími hvězdami! pro Českou republiku. 1. Organizátor a pořadatel Pořadatelem soutěže s názvem Buď na hřišti s největšími hvězdami (dále

Více

Statut soutěže Soutěžte s Club 5* o skvělé ceny

Statut soutěže Soutěžte s Club 5* o skvělé ceny Statut soutěže Soutěžte s Club 5* o skvělé ceny I. Úvodní ustanovení Obchodní společnost Studio Moderna, s.r.o., se sídlem U nákladového nádraží 8/3153, Strašnice, 130 00, Praha 3, IČ: 261 59 074, DIČ:

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Vyhrajte ledničku plnou tradiční chuti!

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Vyhrajte ledničku plnou tradiční chuti! 1. POŘADATEL SOUTĚŽE PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Vyhrajte ledničku plnou tradiční chuti! Pořadatelem soutěže s názvem Vyhrajte ledničku plnou tradiční chuti! (dále též soutěž ) je společnost OgilvyAction,

Více

Oficiální pravidla soutěže

Oficiální pravidla soutěže Oficiální pravidla soutěže 1. Organizátor Organizátorem soutěže (dále jen organizátor ) je společnost Fujitsu Technology Solutions s.r.o., se sídlem V Parku 2336/22, 148 00 Praha 4, IČ: 261 15 310, zapsaná

Více

Pravidla soutěže: Naomi Campbell Bohemian Garden"

Pravidla soutěže: Naomi Campbell Bohemian Garden Pravidla soutěže: Naomi Campbell Bohemian Garden" Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který úplně a jasně upravuje soutěž Naomi Campbell Bohemian Garden ve vztahu ke spotřebitelům na území České republiky.

Více

tímto vyhlašuje: Pravidla a podmínky akce mklub III 2015

tímto vyhlašuje: Pravidla a podmínky akce mklub III 2015 mbank S.A., se sídlem ul. Senatorska 18, 00-950 Warszawa, Polsko, zapsaná v Celostátním soudním rejstříku (KRS) Rejstříku podnikatelů vedeném u Obvodního soudu hl. m. Varšavy, XII. hospodářské oddělení,

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA REKLAMNÍ SOUTĚŽE TEPLO ZDARMA

ÚPLNÁ PRAVIDLA REKLAMNÍ SOUTĚŽE TEPLO ZDARMA ÚPLNÁ PRAVIDLA REKLAMNÍ SOUTĚŽE TEPLO ZDARMA A. Úvod 1. Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který stanoví úplná a závazná pravidla pro konání reklamní soutěže TEPLO ZDARMA (dále jen soutěž ) ve vztahu

Více

Obchodnı podmı nky. Kopii VOP a fakturu obdrží Objednatel jako přílohu smlouvy o dílo na zadanou emailovou adresu.

Obchodnı podmı nky. Kopii VOP a fakturu obdrží Objednatel jako přílohu smlouvy o dílo na zadanou emailovou adresu. Obchodnı podmı nky I. Základní ustanovení Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) upravují vztahy mezi smluvními stranami smlouvy o poskytnutí služeb. Na jedné straně je společnost Aseta, s.r.o.

Více

Licenční smlouva. 1. Úvodní ustanovení. 2. Obsah Licence

Licenční smlouva. 1. Úvodní ustanovení. 2. Obsah Licence Licenční smlouva 1. Úvodní ustanovení 1.1 Společnost AMAX COM, s.r.o., se sídlem Křídlovická 42/26, 603 00 Brno, Česká republika, IČ: 26958066, zapsaná v Obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně dne

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti simple shop and rent s.r.o. pro internetový obchod www.simplerent.cz ČÁST A: Obecná ustanovení I. Předmět všeobecných obchodních podmínek II. Předmět Smlouvy ČÁST

Více

Obchodní podmínky. nákupu zboží v internetovém obchodu Colours of Ostrava

Obchodní podmínky. nákupu zboží v internetovém obchodu Colours of Ostrava Obchodní podmínky nákupu zboží v internetovém obchodu Colours of Ostrava 1. Úvodní ustanovení 1.1 Prodávající 1.1.1 Internetový obchod Colours of Ostrava provozuje Daniel Krečmer ORIENTAL, IČ 70620261,

Více

Všeobecné obchodní podmínky (VOP)

Všeobecné obchodní podmínky (VOP) Všeobecné obchodní podmínky (VOP) Obecná ustanovení, definice pojmů 1. VOP jsou součástí Smlouvy o poskytování telekomunikačních služeb uzavřené mezi Poskytovatelem a Účastníkem. (Smlouva) 2. Telekomunikační

Více

Pravidla soutěže Velká vánoční soutěž s bene+ 2014

Pravidla soutěže Velká vánoční soutěž s bene+ 2014 Pravidla soutěže Velká vánoční soutěž s bene+ 2014 1. Organizátor a pořadatel Pořadatelem Velké vánoční soutěže s bene+ (dále jen soutěž ) je GE Money Bank, a.s., se sídlem Vyskočilova 1422/1a, IČ: 25672720,

Více

Cena F. D. Edwardse o nejinovativnější diplomovou práci

Cena F. D. Edwardse o nejinovativnější diplomovou práci Cena F. D. Edwardse o nejinovativnější diplomovou práci V roce 1919 založil v severním Londýně britský fyzik F. D. Edwards firmu, která začala jako první ve Velké Británii vyrábět vakuové vývěvy. Průmyslové

Více

Pravidla spotřebitelské soutěže Jeďte s Májkou na Jadran

Pravidla spotřebitelské soutěže Jeďte s Májkou na Jadran Pravidla spotřebitelské soutěže Jeďte s Májkou na Jadran 1. Organizátor a provozovatel Provozovatelem a organizátorem spotřebitelské soutěže Jeďte s Májkou na Jadran (dále jen Soutěž ) je společnost MCP

Více

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE ŘÍJEN LISTOPAD 2014

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE ŘÍJEN LISTOPAD 2014 PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE ŘÍJEN LISTOPAD 2014 společnosti 2014 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o.

Více

Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP) společnosti Go Eco s.r.o. I. Základní ustanovení

Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP) společnosti Go Eco s.r.o. I. Základní ustanovení Obchodní podmínky Kupující zasláním objednávky stvrzuje, že souhlasí s níže uvedenými Obchodními podmínkami, a zejména že byl poučen o možnostech odstoupení od smlouvy ve lhůtě 14 dnů od převzetí zboží.

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Milan Ježek, IČ:03155277, se sídlem Na Vyšehradě 1914, 509 01 Nová Paka

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Milan Ježek, IČ:03155277, se sídlem Na Vyšehradě 1914, 509 01 Nová Paka Všeobecné obchodní podmínky společnosti Milan Ježek, IČ:03155277, se sídlem Na Vyšehradě 1914, 509 01 Nová Paka 1. Preambule Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále též VOP) platí pro nákup v internetovém

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI CHARISMA FASHION, SPOL. S R. O.

OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI CHARISMA FASHION, SPOL. S R. O. OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI CHARISMA FASHION, SPOL. S R. O. 1. Úvodní ustanovení Tyto obchodní podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího a kupujícího v rámci smluvních vztahů

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. UPC Top Beauty

PRAVIDLA SOUTĚŽE. UPC Top Beauty PRAVIDLA SOUTĚŽE UPC Top Beauty Pořadatel Pořadatelem soutěže UPC Top Beauty (dále jen "soutěž"), je společnost UPC Česká republika, spol. s r.o., se sídlem Závišova, 14000 Praha 4-Nusle, IČO: 00562262,

Více

Všeobecné podmínky poskytování telekomunikační služby sdružením Poruba.NET

Všeobecné podmínky poskytování telekomunikační služby sdružením Poruba.NET Všeobecné podmínky poskytování telekomunikační služby sdružením Poruba.NET 1. Úvodní ustanovení Tyto všeobecné podmínky upravují podmínky zprostředkování připojení k síti INTERNET a hlasové komunikace

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE COOPKA

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE COOPKA PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE COOPKA Základní podmínky Společnost COOP Mobil s.r.o. se sídlem U Rajské zahrady 1912/3, Žižkov, 130 00 Praha 3, IČ 02129485 (jako provozovatel) pořádá na území České republiky

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE NESCAFÉ GOLD Vyhrajte dárkovou kartu SEPHORA

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE NESCAFÉ GOLD Vyhrajte dárkovou kartu SEPHORA PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE NESCAFÉ GOLD Vyhrajte dárkovou kartu SEPHORA Nestlé Česko s.r.o. se sídlem v Praze 4, Mezi Vodami 31, IČ 45799504 (dále jako pořadatel) pořádá na území České republiky spotřebitelskou

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Garnier Fructis Hledáme největší vlasové kriminálnice. Zapsaná v OS vedeným Městkým soudem v Praze, oddíl B, vložka 5737

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Garnier Fructis Hledáme největší vlasové kriminálnice. Zapsaná v OS vedeným Městkým soudem v Praze, oddíl B, vložka 5737 PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. Pravidla soutěže Garnier Fructis Hledáme největší vlasové kriminálnice Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Hledáme největší

Více

Herní řád soutěže "ZLATOCOOP S RADIEM ČAS A PRODEJNAMI COOP*

Herní řád soutěže ZLATOCOOP S RADIEM ČAS A PRODEJNAMI COOP* Herní řád soutěže "ZLATOCOOP S RADIEM ČAS A PRODEJNAMI COOP* Na rozhlasové stanici Radio Čas a v prodejnách COOP* proběhne v termínu 20.4.-30.6.2012 soutěž s názvem ZlatoCOOP s Radiem Čas a prodejnami

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj 150x krmivo Felix!

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj 150x krmivo Felix! PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj 150x krmivo Felix! Společnost Advenio s.r.o., se sídlem v Praze 4, Hněvkovská 1234/24, 148 00, Česká republika, IČ: 63668939 (dále jen jako organizátor ) organizuje

Více

Název spotřebitelské soutěže zní Střel.to přes mobil a vyhraj (dále jen Soutěž )

Název spotřebitelské soutěže zní Střel.to přes mobil a vyhraj (dále jen Soutěž ) ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Střel.to přes mobil a vyhraj (dále jen Pravidla ) 1. Pořadatel Spotřebitelskou soutěž pořádá společnost PRIA LABS s.r.o., Nad Stráněmi 5656, 760 05 Zlín, IČO: 026 07 859, spisová

Více