* Návod k obsluze WiFi couvací kamerový systém TX-111

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "* Návod k obsluze WiFi couvací kamerový systém TX-111"

Transkript

1 Technaxx * Návod k obsluze WiFi couvací kamerový systém TX-111 Vhodné pro vĕtšinu automobilů (& typů včetně dodávek, SUV, minibusy, karavany atd.) jako pomoc při parkování. Tento systém by mĕl být pomůckou a nemĕl by nahradit potřebu řídit opatrnĕ. POZNÁMKA: chytrý telefon může být v automobilu používán pouze, pokud je pevně usazen v držáku. Za žádných okolností výrobce nebo dodavatel nepřijme žádnou zodpovĕdnost nebo neodpovídá za žádné přímé nebo nepřímé, náhodné nebo následné škody nebo zranĕní vyplývající z instalace nebo používaní tohoto systému. Tímto výrobcem Technaxx Deutschland GmbH & Co.KG prohlašuje, že tento výrobek, ke kterému se tyto návod k obsluze, splňuje požadavky základními norem uvedených ve směrnici Rady RED 2014/53/EU. Prohlášení o shodě naleznete zde: (v liště Konformitätserklärung dole). Před prvním použitím zařízení si pečlivě přečtěte návod k obsluze. Uschovejte tento návod k obsluze pro budoucí použití nebo sdílení produktu opatrnĕ. Udĕlat to samé s originálními doplňky pro tento produkt. V případĕ záruky, obrat te se na prodejce nebo obchod, kde jste tento výrobek zakoupili. Záruka 2 roky Vlastnosti Nenápadná couvací kamera v držáku registrační značky Vhodné pro vĕtšinu vozidel jako pomoc při parkování Video stream přes WiFi na Smartphonu přes APP (New Sight) Bezdrátový přenos videa až do ~10m IR LED pro jasnou noční vidĕní ~4m Nastavitelné zarovnání kamery & 110 zorný úhel IP67 třída krytí kamera (prachotĕsný & ochrana proti dočasnému ponoření) Držák registrační značky je vhodný pro jednořádkovou registraci EU (52x11cm) Kompletní instalační sada Více bezpečnosti při couvání

2 Technické údaje Držák registrační značky s kamerou Obrazový snímač / Rozlišení CMOS / 640x480 pixel Zorný úhel 110 Min. osvětlení 0,5Lux / Automatické vyvážení bílé Dosah IR nočního vidění ~4m Napájení Připojením pomocí vysílače Max. proud 140mA (vč. vysílače) Třída ochrany IP67 Hmotnost / Rozměry 264g / (D) 52,8 x (Š) 4,0 x (V) 13,7cm WiFi vysílač Modulace (CCK, DQPSK, DBPSK), OFDM (BPSK, QPSK, 16QAM, 64QAM) Protokol IEEE b/g/n Kódování WPA2 Přenosová frekvence 2,4GHz Max. vyzařovaný výstupní výkon 10mW Vstupní napětí DC 12V Přenosový dosah ~10m otevřený prostor (bez rušení) Provozní teplota 10 C až do +50 C APP název / verze New Sight / ios verze 7.0 a novější a Android verze 4.4 a novější Hmotnost / Rozměry 65g / (L) 9.0 x (W) 3.5 x (H) 1.2cm Držák registrační značky s kamery, Vysílač WiFi s Obsah napájecím připojením pro kameru, Upevňovací balení materiál, Návod k obsluze Pokyny pro ochranu životního prostředí: Obalové materiály jsou suroviny a lze je opět použít. Obaly oddělit podle jejich druhu a v zájmu ochrany životního prostředí zajistit jejich likvidaci podle předpisů. Vyřazené přístroje a baterie nepatří do domovního odpadu! Odborně se musejí zlikvidovat i staré přístroje a baterie! Čištění: Chraňte zařízení před znečištěním a kontaminací. Nepoužívejte hrubé či drsné materiály, rozpouštědla, jiné agresivní čističe. Zařízení po vyčištění otřete. Distributor: Technaxx Deutschland GmbH & Co.KG, Kruppstr. 105, Frankfurt a.m., Německo

3 Přehled výrobku Zadním zpětná kamera posílá videosignál přes WiFi a smartphone. V případě, že je namontováno další Bluetooth handsfree zařízení ve vašem vozidle, tak bude pracovat na ve stejném frekvenčním pásmu, jako kamera. Pokud je takové handsfree zařízení aktivováno, tam může způsobit rušení. Proto doporučujeme takovéto další Bluetooth handsfree zařízení deaktivovat během používání systému couvání. Držák registrační značky s kamerou 1 Infračervená LED 3 Držák 2 Kamera 4 Propojovací kabel Vysílač WiFi 1 Propojovací kabel k elektrickému systému 2 Propojovací kabel ke kameře LED stavu WiFi na vysílací skříni WiFi ČERVENÁ: WiFi je právě nastavováno ZELENÁ: WiFi je připraveno k připojení

4 Uvedení do provozu Před montáží zkontrolujte funkčnost součástí (namontovaný výrobek již nelze vrátit). Příprava a montáž držáku registrační značky a jednotky vysílače. POZNÁMKA: Možná budete potřebovat voltmetr ke změření polarity elektrickému systému Opatrně odlomte dva zámky z držáku. Opatrně sejměte přepravní zámky. Použijte ostrý nůž nebo kleště. Držák registrační značky připevněte k vozidlu na místo předcházejícího držáku registrační značky. Do zavazadlového prostoru vložte kabel kamery a připevněte jej k jednotce vysílače. Jednotku vysílače připevněte stabilně a pevně do zavazadlového prostoru. Připojte černý propojovací kabel vysílače WiFi k zápornému pólu elektrického systému 12V.

5 Připojte červený propojovací kabel vysílače WiFi k kladnému pólu elektrického systému 12V. Můžete použít jakékoli 12V elektrické napětí, které se zapíná nebo vypíná pomocí zapalování nebo světla (zadního světla). Připojení s trvalým plus pólem 12V není doporučeno, kvůli spotřebě energie. Také se nedoporučuje připojit to ke zpětnému světlometu, protože vysílači WiFi bude trvat asi 10 sekund, než naváže spojení. Pomocí kabelových svorek Obrázky vysvětlují, jak použít dodávané kabelové svorky. 1. Kabel z automobilu, který chcete připojit k WiFi vysílači, vložte do svorky. 2. Vložte 2. kabel (červený nebo černý kabel WiFi vysílače). 3. Zavřete svorku. Registrační značku vložte do držáku Následující nákres zobrazuje postup při vložení registrační značky. 1. Krok Registrační značku posuňte k hornímu otvoru. Registrační značku zatlačte směrem k držáku.

6 2. Krok Registrační značku posunujte dolů, dokud se nezastaví. 3. Krok Vložte zámky shora do držáku. (Opatrně jste je odlomili z držáku v prvním kroku.) Na kameře nastavte takový úhel, ve kterém budete mít dobrý výhled dozadu, v závislosti na držák registrační výšce značky od země. Zobrazené čáry na chytrém telefonu vám zobrazí vzdálenost. Vzdálenost rozhodně zkontrolujte pomocí skládacího metru. Vysvětlení ohledně instalace APP chytrého telefonu můžete nalézt na následujících stránkách. Potom utáhněte šrouby na obou stranách kamery.

7 Stáhněte & nainstalujte si APP Vhodnou APP pro TX-111 získáte pro Apple ios (od 7.0) a pro Android (od 4.4). ios: Stáhněte si APP & nainstalujte ji Otevřete obchod s APP nebo naskenujte kód QR Do vyhledávacího políčka zadejte New Sight. Vyberte New Sight ve výsledcích vyhledávání a potvrďte instalaci. Až bude APP nainstalována, tak uvidíte odpovídající ikonu. Nastavení připojeníwifi: Vstupte do nastavení vašeho chytrého telefonu. Otevřete WiFi. Vyberte WIFICAMERA, jako připojení WiFi. Při prvním spuštění zadejte následující dialog, jako heslo (8x8). Připojení bylo provedeno. Otevřete APP New Sight

8 Android: Stáhněte si APP & nainstalujte ji Otevřete obchod Play nebo naskenujte kód QR. Do vyhledávacího políčka zadejte New Sight. Vyberte New Sight ve výsledcích vyhledávání a potvrďte instalaci. Až bude APP nainstalována, tak uvidíte odpovídající ikonu. Nastavení připojení WiFi: Vstupte do nastavení, otevřete WiFi. V seznamu WiFi vyberte WIFICAMERA. Při prvním spuštění zadejte heslo (8x8). Připojení bylo provedeno. Otevřete APP New Sight.

9 Spusťte/otevřete APP New Sight Udělat si snímek nynějšího živého náhledu Seznam udělaných a uložených obrázků na vašem chytrém telefonu. Udělat si video nynějšího živého náhledu. Seznam udělaných a uložených videí na vašem chytrém telefonu. Horizontální odraz živého náhledu. Upravit název WiFi a hesla WiFi vysílače WiFi. Doporučujeme změnit název a heslo po prvním použití. Po změně názvu WiFi a hesla budete muset znovu připojit váš telefon k nové WiFi. Zadejte nové dané heslo.

10 Tipy, Poznámka & Upozornění Krátké poklepání na displej skryje seznam nabídek. Zobrazené čáry jsou zamýšleny pouze jako pomoc při odhadování vzdálenosti. Pro lepší porozumění, byste měli provést cvičnou jízdu. Při přenosu obrázků je systémová prodleva. Tato prodleva je v rozmezí půl až jedné sekundy. Měli byste tuto dobu vzít v úvahu, když couváte. Problém a řešení Uvidíte pouze šedý obraz, dokonce i když LED na WiFi vysílací skříňce bude zelená. V takovém případě byste měli přenastavit vysílací skříňku. Perem stiskněte označené tlačítko RESET / PŘENASTAVIT na WiFi vysílači. Stav WiFi 1 Přenastavení 2 ČERVENÁ: WiFi je právě nastavováno ZELENÁ: WiFi je připraveno k připojení Potom odpojte napájení a obnovte připojení po přibl. 20 sekundách. Zkontrolujte, zda je znovu k dispozici připojení WLAN. POZNÁMKA: V některých případech také může být nutné odinstalovat a nainstalovat APP New Sight. Bezpečnostní předpisy Systém couvání je pomůcka a nezbavuje řidiče jeho povinnosti pozorovat dopravu na vozovce, podle STVO. Tyto pokyny si prosím důkladně přečtěte před prvním použitím.

11 Obecné informace: Zařízení nikdy nepokládejte na nestabilní povrch. Upuštění zařízení na zem jej může poškodit. Zařízení nepatří do rukou dětem. Není to hračka. Také dodržujte bezpečnostní pokyny a provozní pokyny dalších zařízení, ke kterým je zařízení připojeno. V komerčních zařízeních musí být dodržovány předpisy na předcházení nehodám Asociace profesionálních asociací pro elektrické instalace a vybavení, Ve školách, výcvikových střediscích, hobby nebo svépomocných dílnách musí být provoz elektronických výrobků zodpovědně monitorován vyškolenými zaměstnanci. Prodávající nepřebírá žádnou zodpovědnost za poškození, které nastane během použití zařízení, stejně jako za stížnosti třetích stran. Podmínky životního prostředí: Zabraňte silnému mechanickému napětí na zařízení. Chraňte jej před vibracemi, silnými nárazy, neupusťte je na zem, ani jím netřeste. Zařízení nevystavujte vysokým teplotám (nad 50 C) a silným výkyvům teploty. Chraňte jej před přímým slunečním zářením a umístěním blízko radiátorů. IP67 třída krytí kamera (prachotĕsný & ochrana proti dočasnému ponoření). Monitor a jednotka vysílače mohou být provozovány pouze uvnitř. Není možné úplně vyloučit, že kousíček barvy, plastu nebo výrobku na péči nějak poškodí materiál skříně nebo příslušenství. Poruchy: Pokud se do zařízení dostane nějaký předmět nebo tekutina, tak zařízení nechte zkontrolovat autorizovaným technikem, než budete pokračovat v jeho používání. Doporučujeme, abyste kontaktovali naše servisní centrum. Obalový materiál: Obalový materiál uchovávejte mimo dosah dětí. Hrozí nebezpečí udušení. Čištění a péče: Zařízení vždy uchovávejte na čistém a suchém místě, když jej nebudete používat. K čištění vnějších povrchů použijte suchý, měkký hadřík. Rušení bezdrátovým přenosem signálu: Zařízení pracuje na frekvenci 2468 MHz. Tato frekvence také může být používána dalšími zařízeními, která bezdrátově přenášejí video. Může to tedy v jednotlivých případech způsobit rušení. Číslo servisního telefonu technické podpory: (14 centů/min z pevné linky v Německu a 42 centů/min z mobilních sítí). zdarma: support@technaxx.de Užijte si vašeho výrobku * Sdílejte své zkušenosti a názory na jednom z dobře známých internetových portálů.

* Návod k obsluze Bezdrátový couvací kamerový systém TX-110

* Návod k obsluze Bezdrátový couvací kamerový systém TX-110 Technaxx * Návod k obsluze Bezdrátový couvací kamerový systém TX-110 Vhodné pro vĕtšinu automobilů (& typů včetně dodávek, SUV, minibusy, karavany atd.) jako pomoc při parkování. Tento systém by mĕl být

Více

Bezdrátové nabíjení max. 10W & drátové nabíjení max. 2,4A

Bezdrátové nabíjení max. 10W & drátové nabíjení max. 2,4A Technaxx * Návod k obsluze Bezdrátová nabíječka do auto s držákem pro smartphone TE17 Bezdrátové nabíjení max. 10W & drátové nabíjení max. 2,4A Prohlášení o shodě pro tento výrobek je k dispozici na: www.technaxx.de/

Více

Smartphone Multi Car Charger Kit TE08

Smartphone Multi Car Charger Kit TE08 Technaxx Návod k obsluze Smartphone Multi Car Charger Kit TE08 Automobilová multinabíječka pro smartphone sada TE08 Prohlášení o shodě pro tento výrobek je k dispozici na: www.technaxx.de/ (v liště Konformitätserklärung

Více

Chytré hodinky 696. Návod k obsluze. Hlavní vlastnosti TG-SW1

Chytré hodinky 696. Návod k obsluze. Hlavní vlastnosti TG-SW1 Chytré hodinky 696 Návod k obsluze Hlavní vlastnosti - - USB port Napájení tlačítko Funkce Tlačítko napájení: Stiskněte jednou tlačítko (ale nedržte) - Zapnutí a vypnutí zobrazení Stiskněte a podržte po

Více

Bezdrátová sluchátka TV Chin Guard TX-99

Bezdrátová sluchátka TV Chin Guard TX-99 Technaxx * Návod k obsluze Bezdrátová sluchátka TV Chin Guard TX-99 Díky této pohodlné a dobře padnoucím sluchátkům můžete vychutnávat sledování televize a hudby na vaší oblíbené hlasitosti, aniž byste

Více

VIP pero pro video rozhovory FullHD 8GB TX-112

VIP pero pro video rozhovory FullHD 8GB TX-112 Technaxx * Návod k obsluze VIP pero pro video rozhovory FullHD 8GB TX-112 Kuličkové pero s kamerou & mikrofonem, které lze využít pro nahrávání rozhovorů Prohlášení o shodě pro tento výrobek je k dispozici

Více

* Návod k obsluze Vysílač FMT1200BT s funkcí bezdrátového nabíjení

* Návod k obsluze Vysílač FMT1200BT s funkcí bezdrátového nabíjení Technaxx * Návod k obsluze Vysílač FMT1200BT s funkcí bezdrátového nabíjení Bezdrátové nabíjení max. 10W, Drátové nabíjení max. 2,4A a FM přenos do rádia vozidla Tímto výrobcem Technaxx Deutschland GmbH

Více

NÁVOD K POUŽITÍ SBV 716PW SADA BAREVNÉHO VIDEOTELEFONU

NÁVOD K POUŽITÍ SBV 716PW SADA BAREVNÉHO VIDEOTELEFONU NÁVOD K POUŽITÍ SBV 716PW SADA BAREVNÉHO VIDEOTELEFONU OBSAH strana 1.Funkce 2 2.Informace o provedení venkovní kamery 2 3. Informace o provedení vnitřního monitoru 2 4. Instalace vnitřního monitoru 3

Více

Bluetooth Sluchátka In-Ear Clip Light BT-X32

Bluetooth Sluchátka In-Ear Clip Light BT-X32 MusicMan * Návod k obsluze Bluetooth Sluchátka In-Ear Clip Light BT-X32 Prostřednictvím těchto komfortních a dobře padnoucích stereo sluchátek do uší si lze vychutnat hudbu přes Bluetooth a kabel svítí

Více

F-OS-RS207RA2 - Instrukční manuál. Bezdrátový barevný kamerový set s krytím IP54!!! a možností nočního vidění

F-OS-RS207RA2 - Instrukční manuál. Bezdrátový barevný kamerový set s krytím IP54!!! a možností nočního vidění F-OS-RS207RA2 - Instrukční manuál Bezdrátový barevný kamerový set s krytím IP54!!! a možností nočního vidění Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Tento produkt pracuje na bázi bezdrátového přenosu

Více

Videohodinky s FullHD kamerou TX-93 8GB Hodinky pro videozáznamů se zvukem

Videohodinky s FullHD kamerou TX-93 8GB Hodinky pro videozáznamů se zvukem Technaxx * Návod k obsluze Videohodinky s FullHD kamerou TX-93 8GB Hodinky pro videozáznamů se zvukem Prohlášení o shodě pro tento výrobek je k dispozici na: www.technaxx.de/ (v liště Konformitätserklärung

Více

Bluetooth Sluchátka In-Ear LED Sport BT-X28

Bluetooth Sluchátka In-Ear LED Sport BT-X28 MusicMan * Návod k obsluze Bluetooth Sluchátka In-Ear LED Sport BT-X28 Prostřednictvím těchto komfortních a dobře padnoucích stereo sluchátek do uší si lze vychutnat hudbu přes Bluetooth a kabel svítí

Více

TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 / 17,3 palců HDMI vstupem

TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 / 17,3 palců HDMI vstupem ds-1568 / ds-1738 TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 / 17,3 palců HDMI vstupem Uživatelská příručka Před prvním použitím tohoto zařízení si prosím pečlivě přečtěte tuto příručku. Obsah Vnější pohled...2

Více

Duke. přenosný magnetofon, USB, SD, BT und FM-Radio ,

Duke. přenosný magnetofon, USB, SD, BT und FM-Radio , Duke přenosný magnetofon, USB, SD, BT und FM-Radio 10030562, 10030563 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo

Více

Uživatelský manuál. Digitální fotorámeček. Varování:

Uživatelský manuál. Digitální fotorámeček. Varování: Uživatelský manuál Varování: Prosím, vypněte při vkládání a vyjímání paměťové karty, abyste předešli poškození jednotky nebo karty. Bezpečnostní opatření 1) Nevystavujte přístroj do vody. 2) Vypněte před

Více

Uživatelský manuál Kamera do auta

Uživatelský manuál Kamera do auta Uživatelský manuál Kamera do auta Upozornění Výrobek sami nerozebírejte, neboť může dojít k poškození vnitřních komponent. Výrobek nevystavujte přímému slunečnímu záření nebo zdrojům tepla. Může být poškozen

Více

Centronic EasyControl EC545-II

Centronic EasyControl EC545-II Centronic EasyControl EC545-II cs Návod na montáž a obsluhu 5 -ti kanálový ruční vysílač Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod má

Více

Bluetooth Sluchátka Overear LED Style BT-X33

Bluetooth Sluchátka Overear LED Style BT-X33 MusicMan * Návod k obsluze Bluetooth Sluchátka Overear LED Style BT-X33 S tímto pohodlným a dobře komfortních Bluetooth sluchátka máte zvukový zážitek Tímto výrobcem Technaxx Deutschland GmbH & Co.KG prohlašuje,

Více

7 Bezsluchátkový barevný dveřní videotelefon

7 Bezsluchátkový barevný dveřní videotelefon Návod k montáži a obsluze 7 Bezsluchátkový barevný dveřní videotelefon MOVETO V-039C Upozornění 1. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod, naše výrobky namontujte a používejte podle poskytnutých

Více

TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 palců

TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 palců IC 1549 / IC 1549gr TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 palců Uživatelská příručka Před prvním použitím tohoto zařízení si prosím pečlivě přečtěte tuto příručku. Obsah Vnější pohled... 2 Schéma zapojení...

Více

Uživatelský manuál. 10,1 palcový HD stropní monitor

Uživatelský manuál. 10,1 palcový HD stropní monitor Uživatelský manuál 10,1 palcový HD stropní monitor Uživatelský manuál Používání Používání dálkového ovladače Nasměrujte dálkový ovladač na snímač do max. vzdálenosti přibližně 2m. Vystavení snímače přímému

Více

dvrb05-4g 4G - FULL HD kamera + GPS, Wi-Fi Vážení přátelé, děkujeme, že jste si zakoupili tuto vysoce kvalitní DVR kameru.

dvrb05-4g 4G - FULL HD kamera + GPS, Wi-Fi Vážení přátelé, děkujeme, že jste si zakoupili tuto vysoce kvalitní DVR kameru. dvrb05-4g 4G - FULL HD kamera + GPS, Wi-Fi Vážení přátelé, děkujeme, že jste si zakoupili tuto vysoce kvalitní DVR kameru. Samotný výrobek je konstruován podle nejnovějšího automobilového designu, lehký,

Více

Uživatelský manuál Kamera do auta

Uživatelský manuál Kamera do auta Uživatelský manuál Kamera do auta Upozornění Výrobek nevystavujte přímému slunečnímu záření nebo zdrojům tepla. Může být poškozen kryt nebo vnitřní součástky. Před vložením nebo vyjmutím paměťové karty

Více

Twins Bluetooth Soundstation BT X21

Twins Bluetooth Soundstation BT X21 MusicMan * Návod k obsluze Twins Bluetooth Soundstation BT X21 Bluetooth 2-v-1 Reproduktor stereo oddělitelné Tímto výrobcem Technaxx Deutschland GmbH & Co.KG prohlašuje, že tento výrobek, ke kterému se

Více

eses bezpečnostní kamera Full HD 1080P

eses bezpečnostní kamera Full HD 1080P 1559553308 VÝROBNÍ ČÍSLO eses bezpečnostní kamera Full HD 1080P 1. POPIS Proč si právě vybrat tuto kameru? Hned z několika důvodů. Tím prvním je možnost nastavit kameru bez připojení síťového kabelu. Stačí

Více

NÁVOD K OBSLUZE. WiFi MODUL SWM-03

NÁVOD K OBSLUZE. WiFi MODUL SWM-03 CZ NÁVOD K OBSLUZE WiFi MODUL SWM-03 Pro uživatele Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti Sinclair. Před instalací a použitím tohoto výrobku si pečlivě přečtěte tento návod, abyste uměli zařízení

Více

* Návod k obsluze Bezdrátová parkovací kamera do auta s LCD monitorem TX-90

* Návod k obsluze Bezdrátová parkovací kamera do auta s LCD monitorem TX-90 Technaxx * Návod k obsluze Bezdrátová parkovací kamera do auta s LCD monitorem TX-90 Vhodné pro vĕtšinu automobilů (& typů včetně dodávek, SUV, minibusů, karavanů atd.) jako podpora pro zpĕtnou parkování

Více

OHV156-HD 15,6 HD STROPNÍ MONITOR

OHV156-HD 15,6 HD STROPNÍ MONITOR OHV156-HD 15,6 HD STROPNÍ MONITOR Návod k použití Upozornění - Přehrávač vždy instalujte do interiéru vozidla. - Používejte pouze ve vozech 12V napájením, negativním ukostřením. - Před zapojením odpojte

Více

* Návod k obsluze Jump Starter 10000mAh TX 78

* Návod k obsluze Jump Starter 10000mAh TX 78 Technaxx * Návod k obsluze Jump Starter 10000mAh TX 78 Prohlášení o shodě pro tento výrobek je k dispozici na: www.technaxx.de/ (v liště Konformitätserklärung dole). Před prvním použitím zařízení si pečlivě

Více

Yeelight LED Ceiling Lamp uživatelský manuál

Yeelight LED Ceiling Lamp uživatelský manuál Yeelight LED Ceiling Lamp uživatelský manuál Spojka Zámek pohled shora pohled zespoda Otvory pro montáž kazety Otvor pro kabeláž Montážní otvor pro samořezné šrouby základna dálkový ovladač 2x metrický

Více

eses WiFi kamera venkovní 1080P vodotěsná 2MP CMOS Full HD Wanscam K22

eses WiFi kamera venkovní 1080P vodotěsná 2MP CMOS Full HD Wanscam K22 1557744476 eses WiFi kamera venkovní 1080P vodotěsná 2MP CMOS Full HD Wanscam K22 eses WiFi kamera venkovní 1080P vodotěsná 2MP CMOS Full HD Wanscam K22 1. POPIS Proč si právě vybrat tuto kameru? Hned

Více

Centronic EasyControl EC513

Centronic EasyControl EC513 Centronic EasyControl EC513 cs Návod na montáž a obsluhu 3kanálové kódové tlačítko Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod má být uchováván

Více

Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou

Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz

Více

TrendGeek * Návod k obsluze Smartwatch TG-SW2HR

TrendGeek * Návod k obsluze Smartwatch TG-SW2HR TrendGeek * Návod k obsluze Smartwatch TG-SW2HR Tímto výrobcem Technaxx Deutschland GmbH & Co.KG prohlašuje, že tento výrobek, ke kterému se tyto návod k obsluze, splňuje požadavky základními norem uvedených

Více

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod.

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Úvod Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Pozor! 1.Tento výrobek je citlivé zařízení, zacházejte s ním opatrně. Chcete-li ochránit

Více

Kosmetické zrcátko Návod k obsluze

Kosmetické zrcátko Návod k obsluze Kosmetické zrcátko Návod k obsluze CZ Před použitím kosmetického zrcátka se, prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni s používáním výrobků podobného typu. Kosmetické

Více

T869 - IP kamera wifi HD, MIC, Intercom, microsd, rotující

T869 - IP kamera wifi HD, MIC, Intercom, microsd, rotující Návod k obsluze T869 - IP kamera wifi HD, MIC, Intercom, microsd, rotující Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup tohoto produktu. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje

Více

Návod k použití Poslední revize: 4.3.2013

Návod k použití Poslední revize: 4.3.2013 Návod k použití Poslední revize: 4.3.2013 Obsah VLASTNOSTI PŘÍSTROJE... 3 SPECIFIKACE VENKOVNÍ KAMERY... 3 SPECIFIKACE VNITŘNÍHO MONITORU... 4 INSTALACE VNITŘNÍHO MONITORU... 5 INSTALACE VENKOVNÍ KAMERY...

Více

Návod na kamerový komplet pro monit.techniky, bat. 5 digitál Obj. č: 34035

Návod na kamerový komplet pro monit.techniky, bat. 5 digitál Obj. č: 34035 Návod na kamerový komplet pro monit.techniky, bat. 5 digitál Obj. č: 34035 https://www.luda.farm/products/surveillance/machinecam-mobility/ Technická specifikace: Součást balení Kamera Pracovní frekvence

Více

Dahua série A Wi-Fi kamera. Stručná příručka

Dahua série A Wi-Fi kamera. Stručná příručka Dahua série A Wi-Fi kamera Stručná příručka Verze 1.0.0 ZHEJIANG DAHUA VISION TECHNOLOGY CO., LTD. 1 Obsah balení Zařízení 1 Rychlý návod 1 Napájecí adaptér 1 Šroubový balíček 1 Deska pro rychlou instalaci

Více

Ruční vysílač GF20..

Ruční vysílač GF20.. Ruční vysílač GF20.. EN FR ES IT Návod na montáž a obsluhu Original assembly and operating instructions Notice originale de montage et d utilisation Instrucciones originales de instalación y funcionamiento

Více

Návod k obsluze. testo 540

Návod k obsluze. testo 540 Návod k obsluze testo 540 2 Zkrácený návod k obsluze - testo 540 3 Zkrácený návod k obsluze - testo 540 1 Ochranné pouzdro: pozice uložení 2 Senzor 3 Displej 4 Tlačítka 5 Pouzdro baterií (zadní strana)

Více

Technaxx. Vlastnosti. Technické údaje

Technaxx. Vlastnosti. Technické údaje Technaxx * Návod k obsluze Systém Bluetooth Handsfree do auta BT X22 Volání a příjem telefonních hovorů přímo z mobilního telefonu přes Bluetooth prostřednictvím systému handsfree. Tímto výrobcem Technaxx

Více

Dotykový 8" LCD monitor s HDMI 869GL80NP/C/T

Dotykový 8 LCD monitor s HDMI 869GL80NP/C/T Dotykový 8" LCD monitor s HDMI 869GL80NP/C/T Bezpečnost 1. Používejte prosím pouze adaptér přiložený jako příslušenství. 2. Nevystavujte tento výrobek přímému slunečnímu světlu, teplu nebo vlhku. 3. Nepoužívejte

Více

Centronic EasyControl EC541-II

Centronic EasyControl EC541-II Centronic EasyControl EC541-II cs Návod k montáži a obsluze Ruční vysílač Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod má být uchováván

Více

WiFi kamera venkovní bezpečnostní Wanscam HW0043 HD 720P

WiFi kamera venkovní bezpečnostní Wanscam HW0043 HD 720P 1516778124 VÝROBNÍ ČÍSLO WiFi kamera venkovní bezpečnostní Wanscam HW0043 HD 720P 1. POPIS Proč si právě vybrat tuto kameru? Hned z několika důvodů. Tím prvním je možnost nastavit kameru bez připojení

Více

Návod k obsluze BRB 2800 BRB 2801

Návod k obsluze BRB 2800 BRB 2801 Návod k obsluze BRB 2800 BRB 2801 Děkujeme Vám za zakoupení našeho výrobku. Před použitím výrobku si pozorně přečtěte informace v tomto návodu a na obale a ponechte si je pro budoucí použití. Změny v textu,

Více

Bezdrátová nabíjecí podložka

Bezdrátová nabíjecí podložka Bezdrátová nabíjecí podložka cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 14220AB4X5IX 2019-03 Vážení zákazníci, Vaše nová nabíjecí podložka nabíjí zařízení s pod po - rou Qi chytrý telefon, tablet apod.

Více

Návod k obsluze. testo 610

Návod k obsluze. testo 610 Návod k obsluze testo 610 2 Krátký návod na testo 610 3 Krátký návod na testo 610 1 Ochranné pouzdro: pozice uložení 2 Vlhkostní a teplotní senzor 3 Displej 4 Tlačítka 5 Pouzdro baterií, (zadní strana)

Více

Yealink WPP20. Bezdrátový dongle pro sdílení obsahu

Yealink WPP20. Bezdrátový dongle pro sdílení obsahu Yealink WPP20 Bezdrátový dongle pro sdílení obsahu Obsah 1. Obsah balení... 2 2. Před zahájením používání... 2 3. Spuštění a zastavení sdílení obsahu... 2 4. BEZPEČNOST A LEGISLATIVA... 3 1. Obsah balení

Více

4P S. Adaptér pro připojení bezdrátové sítě LAN <BRP069A42> Instalační návod

4P S. Adaptér pro připojení bezdrátové sítě LAN <BRP069A42> Instalační návod 4P359542-2S Adaptér pro připojení bezdrátové sítě LAN Instalační návod Adaptér pro připojení bezdrátové sítě LAN Instalační návod Domovská stránka: http://www.onlinecontroller.daikineurope.com

Více

Dahua Bullet Wi-Fi kamera. Stručná příručka

Dahua Bullet Wi-Fi kamera. Stručná příručka Dahua Bullet Wi-Fi kamera Stručná příčurka Dahua Bullet Wi-Fi kamera Stručná příručka Verze 1.0.0 ZHEJIANG DAHUA VISION TECHNOLOGY CO., LTD. 1 Obsah balení Kamera 1 Stručná příručka 1 1 šroubový balíček

Více

Dahua C série Wi-Fi kamera Stručná příručka

Dahua C série Wi-Fi kamera Stručná příručka Dahua série C Wi-Fi kamera Stručná příručka Version 1.0.0 ZHEJIANG DAHUA VISION TECHNOLOGY CO., LTD. 1 Obsah balení zařízení 1 Stručná přiručka 1 napájecí adaptér 1 Šroubový balíček 1 Železná deska (pro

Více

KS-IF200. FM modulátor. Návod k použití

KS-IF200. FM modulátor. Návod k použití KS-IF200 FM modulátor Návod k použití Děkujeme, že jste si koupili výrobek JVC. Před použitím přístroje si pečlivě přečtěte tento návod k použití a uschovejte ho pro pozdější použití. Ujištění: Přístroj

Více

IC 1000fgr. TFT LCD monitor s úhlopříčkou 10 palce (25,4 cm) Uživatelská příručka

IC 1000fgr. TFT LCD monitor s úhlopříčkou 10 palce (25,4 cm) Uživatelská příručka IC 1000fgr TFT LCD monitor s úhlopříčkou 10 palce (25,4 cm) Uživatelská příručka Upozornění Úpravy přístroje provedené bez souhlasu výrobce mohou vést k poškození přístroje a v tomto případě nelze uplatnit

Více

NÁVOD NA POUŽITÍ BS-400 Parkovací snímače

NÁVOD NA POUŽITÍ BS-400 Parkovací snímače www.9000.cz NÁVOD NA POUŽITÍ BS-400 Parkovací snímače BS-400 Systém parkovacích snímačů BS-400 pozůstává ze 4 ultrazvukových snímačů, řídící jednotky a bzučáku. K řídící jednotce je možné připojit i LCD

Více

NÁVOD K POUŽITÍ SBV 716 LW2 SADA BAREVNÉHO VIDEOTELEFONU S 2 MONITORY

NÁVOD K POUŽITÍ SBV 716 LW2 SADA BAREVNÉHO VIDEOTELEFONU S 2 MONITORY NÁVOD K POUŽITÍ SBV 716 LW2 SADA BAREVNÉHO VIDEOTELEFONU S 2 MONITORY Obsah strana 1. Funkce 2 2. Informace o provedení venkovní kamery 2 3. Informace o provedení vnitřního monitoru 3 4. Instalace vnitřního

Více

BS-100 BS

BS-100 BS BS-100 1 2010-2-25 Upozornění Bezpečnostní rady Před použitím přístroje si pečlivě přečtěte všechny informace v tomto návodu. Možnosti využití 1. Kontrola vnitřních částí různých strojů, kde není za normálních

Více

Návod na použití kamerového kompletu pro autopřívěsy s přenosným monitorem 2,5"

Návod na použití kamerového kompletu pro autopřívěsy s přenosným monitorem 2,5 Návod na použití kamerového kompletu pro autopřívěsy s přenosným monitorem 2,5" obj. č: 3273 Úvod: Tento produkt pracuje v pásmu o rozsahu ISM-2,4GHz a proto může být legálně používán po celém světě bez

Více

Bezpečnostní kamera Wanscam HW0028 HD 720P

Bezpečnostní kamera Wanscam HW0028 HD 720P 1526364818 VÝROBNÍ ČÍSLO Bezpečnostní kamera Wanscam HW0028 HD 720P 1. POPIS Proč si právě vybrat tuto kameru? Hned z několika důvodů. Tím prvním je možnost nastavit kameru bez připojení síťového kabelu.

Více

NÁVOD K POUŽITÍ V P L. Videotelefon s barevnou kamerou

NÁVOD K POUŽITÍ V P L. Videotelefon s barevnou kamerou NÁVOD K POUŽITÍ V P - 7 1 6 L Videotelefon s barevnou kamerou OBSAH str. 1.Funkce 2 2. Informace o provedení venkovní kamery 2 3. Informace o provedení vnitřního monitoru 2 4. Instalace vnitřního monitoru

Více

Full HD Wi-Fi kamerový modul AI-M002

Full HD Wi-Fi kamerový modul AI-M002 Full HD Wi-Fi kamerový modul AI-M002 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce 1)

Více

NÁVOD K POUŽITÍ SBV-716LW ID SBV-716LB ID SADA BAREVNÉHO VIDEOTELEFONU

NÁVOD K POUŽITÍ SBV-716LW ID SBV-716LB ID SADA BAREVNÉHO VIDEOTELEFONU NÁVOD K POUŽITÍ SBV-716LW ID SBV-716LB ID SADA BAREVNÉHO VIDEOTELEFONU OBSAH strana 1. Funkce 2 2. Provedení venkovní kamery 2 3. Provedení vnitřního monitoru 3 4. Instalace vnitřního monitoru 4 5. Instalace

Více

MOBILNÍ MONITOROVACÍ SYSTÉM PRO ZPĚTNÝ POHLED CR 47500 CR 47700. Antala Staška 33, 142 00 Praha 4 Tel.: 241 441 441 www.micronix.

MOBILNÍ MONITOROVACÍ SYSTÉM PRO ZPĚTNÝ POHLED CR 47500 CR 47700. Antala Staška 33, 142 00 Praha 4 Tel.: 241 441 441 www.micronix. MOBILNÍ MONITOROVACÍ SYSTÉM PRO ZPĚTNÝ POHLED CR 47500 CR 47700 Antala Staška 33, 142 00 Praha 4 Tel.: 241 441 441 www.micronix.cz TFT LCD Barevný Monitor ELC-700 (7 TFT LCD MONITOR) slouží jako systém

Více

CZ Návod k použití PV-0261 BAREVNÝ AUDIO/VIDEO DVEŘNÍ SYSTÉM. Ref.č. : 990261 Rév. 1.00-25/01/12

CZ Návod k použití PV-0261 BAREVNÝ AUDIO/VIDEO DVEŘNÍ SYSTÉM. Ref.č. : 990261 Rév. 1.00-25/01/12 CZ Návod k použití PV-0261 BAREVNÝ AUDIO/VIDEO DVEŘNÍ SYSTÉM Ref.č. : 990261 Rév. 1.00-25/01/12 Společnost OPTEX Vám děkuje za zakoupení tohoto barevného audio/video dveřního systému pro 4 kabely, který

Více

Návod k použití, informace pro spotřebitele

Návod k použití, informace pro spotřebitele Návod k použití, informace pro spotřebitele Endoskopy s pevným nebo ohebným USB kabelem pro domácí použití. Tento návod platí pro produkty s průměrem hlavy snímače 5,5mm, 7mm a 8mm. Upozornění Prosím přečtěte

Více

GLOBAL EXPORT IMPORT KFT. 7 LCD TFT MULTIFUNKČNÍ BAREVNÝ VIDEOTELEFON SE CMOS KAMEROU DF-636TSX2 + OUT9 + CLOCK

GLOBAL EXPORT IMPORT KFT. 7 LCD TFT MULTIFUNKČNÍ BAREVNÝ VIDEOTELEFON SE CMOS KAMEROU DF-636TSX2 + OUT9 + CLOCK "CE" PROHLÁŠENÍ O SHODĚ Náš podnik: GLOBAL EXPORT - IMPORT KFT Importér (první dovozce) název H-1151 BUDAPEST SZEKELY E. U. 11 01-09-664413 Importér ( první dovozce ) adresa a registrační číslo S plným

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL BOARD 8S. Spínací skříň s 8 zásuvkami typu IEC

UŽIVATELSKÝ MANUÁL BOARD 8S. Spínací skříň s 8 zásuvkami typu IEC UŽIVATELSKÝ MANUÁL BOARD 8S Spínací skříň s 8 zásuvkami typu IEC OBSAH ÚVOD...3 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY...4 PROVOZNÍ PODMÍNKY...4 ZAPOJENÍ...5 Připojení do sítě...5 Výstupy...5 OVLÁDÁNÍ...5 ČIŠTĚNÍ A ÚDRŽBA...6

Více

Návod k obsluze. testo 606-1

Návod k obsluze. testo 606-1 Návod k obsluze testo 606-1 Krátký návod na testo 606-1 3 Krátký návod na testo 606-1 1 Ochranné pouzdro: pozice uložení 2 Měřicí elektrody 3 Displej 4 Tlačítka 5 Pouzdro baterií, (zadní strana) 6 Kontakty

Více

Dahua Dome Wi-Fi kamera. Stručná příručka

Dahua Dome Wi-Fi kamera. Stručná příručka Dahua Dome Wi-Fi kamera Stručná příručka Verze 1.0.0 ZHEJIANG DAHUA VISION TECHNOLOGY CO., LTD. 1 Obsah balení Zařízení 1 Stručná příručka 1 Instalační mapa 1 Šroubový balíček 1 Napájecí adaptér 1 Klíč

Více

NÁVOD NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU

NÁVOD NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU VMS-02C05 INFORMACE Všechny informace v NÁVODU K OBSLUZE musí být pečlivě přečteny a prostudovány. Věnujte pozornost provozním normám a VAROVNÝM hlášením. Jejich nerespektování může vést k poškození zařízení

Více

, při otevření dveří se

, při otevření dveří se POPIS DIGITÁLNÍCH HODIN Nastavení času 1. Přidržte déle tlačítko, příslušná číslice tehdy začne blikat. 2. Stiskněte tlačítko pre nastavenie požadovanej hodiny v pozícii zľava doprava. 3. Použitím tlačítek

Více

Stropní svítidlo s LED

Stropní svítidlo s LED Stropní svítidlo s LED cs Návod k montáži 100403HB43XIX 2019-03 379 443 Výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek pouze tak, jak

Více

MIC 900. Kondenzátorový USB mikrofon

MIC 900. Kondenzátorový USB mikrofon 10006514 MIC 900 Kondenzátorový USB mikrofon Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k získání Vašeho zařízení. Přečtěte si prosím důsledně následující pokyny pro připojení a používání a postupujte podle nich,

Více

Zesilovač rádiového signálu

Zesilovač rádiového signálu 2 704 Synco 900 Zesilovač rádiového signálu ERF910 Zesilovač RF signálu pro prodloužení dosahu přístrojů systému Synco 900 Rádiová komunikace, protokol KNX (868 MHz, obousměrně) Napájecí napětí AC 2 V

Více

Uživatelská příručka WiFi couvací kamera APP pro Anndroid/IOS

Uživatelská příručka WiFi couvací kamera APP pro Anndroid/IOS Uživatelská příručka WiFi couvací kamera APP pro Anndroid/IOS Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup WiFi couvací kamery. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité

Více

SCC124. Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V. Uživatelská příručka

SCC124. Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V. Uživatelská příručka SCC124 Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V Uživatelská příručka Před prvním použitím si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Funkce tlačítek na

Více

WIFI KAMERA BUGGY NÁVOD K POUŽITÍ APLIKACE

WIFI KAMERA BUGGY NÁVOD K POUŽITÍ APLIKACE WIFI KAMERA BUGGY NÁVOD K POUŽITÍ APLIKACE Děkujeme za váš nákup Wifi Buggy od BEEWI. Přečtěte si prosím následující informace, abyste se naučili využívat všechny funkce vašeho nového výrobku. 1 ÚVOD WiFi

Více

VENKOVNÍ IR KAMERA VS-1132NSNH-2LL PŘÍRUČKA PRO INSTALACI A PROVOZ

VENKOVNÍ IR KAMERA VS-1132NSNH-2LL PŘÍRUČKA PRO INSTALACI A PROVOZ VENKOVNÍ IR KAMERA VS-1132NSNH-2LL PŘÍRUČKA PRO INSTALACI A PROVOZ PŘED ZAPOJENÍM PŘÍSTROJE SI, PROSÍM, NEJPRVE PEČLIVĚ PŘEČTĚTE TUTO PŘÍRUČKU Bezpečnostní upozornění Dodržte předepsané provozní podmínky

Více

Sluchátka Slim Bluetooth BT X27

Sluchátka Slim Bluetooth BT X27 MusicMan * Návod k obsluze Sluchátka Slim Bluetooth BT X27 S těmito pohodlnými a dobře padnoucími Bluetooth sluchátky zažijete prostorový zvuk a navíc obsahují FM rádio Tímto výrobcem Technaxx Deutschland

Více

(1) IFX8. Držák na řídítka. Návod k obsluze Sony Corporation Vytištěno v České republice VCT-HM1

(1) IFX8. Držák na řídítka. Návod k obsluze Sony Corporation Vytištěno v České republice VCT-HM1 4-443-654-13(1) IFX8 Držák na řídítka CZ Návod k obsluze 2012 Sony Corporation Vytištěno v České republice VCT-HM1 Upozornění pro zákazníky v zemích uplatňujících směrnice EU Výrobcem tohoto produktu je

Více

Network Video Recorder Uživatelský manuál

Network Video Recorder Uživatelský manuál Network Video Recorder Uživatelský manuál Naskenujte QR kód a klikněte na odkaz pro více informací. NVR Lite & Pro Series QSG NVR Ultra Series QSG Toolbox: http://www.dahuasecurity.com/tools.html 1 Vítejte

Více

Návod k obsluze. testo 511

Návod k obsluze. testo 511 Návod k obsluze testo 511 2 Zkrácený návod k obsluze - testo 511 3 Zkrácený návod k obsluze - testo 511 1 Ochranné pouzdro: pozice uložení 2 Přípojky senzoru pro měření tlaku 3 Displej 4 Tlačítka 5 Pouzdro

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Rádiová chůva Babysitter Bezdrátové hlídací zařízení kojenců a malých dětí (v pásmu 40 MHz) Obj. č.:

NÁVOD K OBSLUZE. Rádiová chůva Babysitter Bezdrátové hlídací zařízení kojenců a malých dětí (v pásmu 40 MHz) Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE Rádiová chůva Babysitter Bezdrátové hlídací zařízení kojenců a malých dětí (v pásmu 40 MHz) Obj. č.: 26 00 17 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení

Více

Centronic EasyControl EC545-II

Centronic EasyControl EC545-II Centronic EasyControl EC545-II cs Návod k montáži a obsluze 5kanálový ruční vysílač Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod má být

Více

SP-1101W Skrátený inštalačný manuál

SP-1101W Skrátený inštalačný manuál SP-1101W Skrátený inštalačný manuál 06-2014 / v1.2 1 I. Informace o výrobku... 3 I-1. Obsah balení... 3 I-2. Přední panel... 3 I-3. Stav LED indikátoru... 4 I-4. Tlačítko stavu přepínače... 4 I-5. Typový

Více

Centronic SensorControl SC811

Centronic SensorControl SC811 Centronic SensorControl SC811 cs Návod na montáž a obsluhu Rádiové čidlo intenzity slunečního záření a síly větru Důležité informace pro: montéry/ elektrikáře/ uživatele Prosíme o předání odpovídajícím

Více

Git1 NÁVOD K OBSLUZE. Akční Kamera. www.gitupkamery.cz. Git1

Git1 NÁVOD K OBSLUZE. Akční Kamera. www.gitupkamery.cz. Git1 Akční Kamera Git1 NÁVOD K OBSLUZE Git1 TM Parametry Procesor: Cmos: Objektiv: Úhel pohledu: Rozlišení fotek: Novatek 96655 SONY CMOS IMX322 Vysoce kvalitní všechny skleněné prvky 160, 120 12MP (4032*3024)

Více

Barevná dveřní video stanice COMMAX CDV-35N

Barevná dveřní video stanice COMMAX CDV-35N Barevná dveřní video stanice COMMAX CDV-35N Návod k použití Děkujeme, že jste si zakoupili výrobek firmy COMMAX. Před vlastní instalací ověřte, zda máte požadovaný model s odpovídajícím napájením. Důležité

Více

Provozní dokument Doplňující informace

Provozní dokument Doplňující informace Provozní dokument Doplňující informace Informace o souladu s předpisy pro systém zabezpečení stroje MSS3i (A5:S1) INFORMACE, KTERÉ JSOU ZDE UVEDENY, JSOU VLASTNICTVÍM SPOLEČNOSTI CATERPILLAR INC. A/NEBO

Více

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Danfoss Link RS Room Sensor Installation Guide. Danfoss Heating Solutions

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Danfoss Link RS Room Sensor Installation Guide. Danfoss Heating Solutions MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Room Sensor Installation Guide Danfoss Heating Solutions Obsah Úvod................................................... 69 Symboly na displeji.....................................

Více

Centronic EasyControl EC5410-II

Centronic EasyControl EC5410-II Centronic EasyControl EC5410-II cs Návod k montáži a obsluze 10kanálový ruční vysílač Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod má být

Více

Technaxx * Návod k obsluse Externí baterie 6000mAh s FullHD kamerou TX-92

Technaxx * Návod k obsluse Externí baterie 6000mAh s FullHD kamerou TX-92 Technaxx * Návod k obsluse Externí baterie 6000mAh s FullHD kamerou TX-92 Prohlášení o shodě pro tento výrobek je k dispozici na: www.technaxx.de/ (v liště Konformitätserklärung dole). Před prvním použitím

Více

PARKOVACÍ KAMERY UŽIVATELSKÝ NÁVOD. Před používáním výrobku si pozorně přečtěte tento návod a uchovejte si ho pro případ budoucí potřeby.

PARKOVACÍ KAMERY UŽIVATELSKÝ NÁVOD. Před používáním výrobku si pozorně přečtěte tento návod a uchovejte si ho pro případ budoucí potřeby. PARKOVACÍ KAMERY UŽIVATELSKÝ NÁVOD Před používáním výrobku si pozorně přečtěte tento návod a uchovejte si ho pro případ budoucí potřeby. I. UMÍSTĚNÍ KAMERY VE VOZIDLE A. Specifické parkovací kamery B.

Více

Kamera. Síťová kamera Bullet. Stručný návod k obsluze--čeština. Tento stručný návod platí pro: DS-2CD2212-I, DS-2CD2232-I UD.

Kamera. Síťová kamera Bullet. Stručný návod k obsluze--čeština. Tento stručný návod platí pro: DS-2CD2212-I, DS-2CD2232-I UD. Kamera Síťová kamera Bullet Stručný návod k obsluze--čeština Tento stručný návod platí pro: DS-CD1-I, DS-CD3-I UD.6L001B170A01EU 0 Informace o právních předpisech Prohlášení o shodě - EU Tento produkt

Více

DVR68WIFI. Profesionální univerzální FULL HD černá skříňka. Uživatelská příručka

DVR68WIFI. Profesionální univerzální FULL HD černá skříňka. Uživatelská příručka DVR68WIFI Profesionální univerzální FULL HD černá skříňka Uživatelská příručka DVR kamera je určena k instalaci ke zpětnému zrcátku - profesionální řešení. Obsah Obsah... 2 Technické specifikace... 2 Popis

Více

Uživatelský manuál DB-100 DB-100B. Indikátor úrovně

Uživatelský manuál DB-100 DB-100B. Indikátor úrovně Uživatelský manuál DB-100 DB-100B Indikátor úrovně Uchovejte tento manuál pro pozdější použití! Copyright Zákaz reprodukce! Tento manuál je platný pro čísla výrobků: 10453010, 10453010. Nejnovější verzi

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Sada pro bezdrátové spínání spotřebičů - 2 kw

NÁVOD K OBSLUZE. Sada pro bezdrátové spínání spotřebičů - 2 kw NÁVOD K OBSLUZE Sada pro bezdrátové spínání spotřebičů - 2 kw Základní údaje Bezdrátový podmítkový spínač Provozní napětí: 230 V/AC, 50Hz Parametry spínání: 2000 W (odporová zátěž) 600 W (induktivní zátěž)

Více

BAREVNÁ VENKOVNÍ KAMEROVÁ JEDNOTKA DRC-4CP NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ DOMÁCÍ VIDEOVRÁTNÝ

BAREVNÁ VENKOVNÍ KAMEROVÁ JEDNOTKA DRC-4CP NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ DOMÁCÍ VIDEOVRÁTNÝ BAREVNÁ VENKOVNÍ KAMEROVÁ JEDNOTKA DRC-4CP NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ DOMÁCÍ VIDEOVRÁTNÝ 1. Obsah dodávky Po otevření krabice se doporučuje zkontrolovat její obsah dle následujícího seznamu: 1x hlavní

Více

Provozní dokument Doplňující informace

Provozní dokument Doplňující informace Provozní dokument Doplňující informace Informace o souladu s předpisy pro systém zabezpečení stroje MSS3s (A5:S3) INFORMACE, KTERÉ JSOU ZDE UVEDENY, JSOU VLASTNICTVÍM SPOLEČNOSTI CATERPILLAR INC. A/NEBO

Více