U P R A V E N É U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N É U S N E S E N Í"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM (dle prezenční listiny) Omluveni p. Vodička, MUDr. Kozlíková PROGRAM 1) a) Zahájení, volba ověřovatelů zápisu b) Schválení programu jednání 2) Závěrečný účet města za rok ) Návrh na zhodnocení finančních prostředků města 4) Návrh na rozpočtová opatření 5) Žádost o poskytnutí finančního daru pro spolek Linka bezpečí, z. s. 6) Opětovná žádost o dofinancování projektu Výstavba umělého osvětlení hlavního hřiště v Městském sportovní areálu pro FC Písek fotbal navýšení příspěvku 7) Žádost o vybudování přírodě blízké, jednosměrné stezky pro terénní cyklistiku v Píseckých horách 8) Záměr poskytnutí finanční podpory na údržbu objektu loděnice 9) Upřesnění finančního limitu investičního záměru Pobytové zařízení pro seniory, domov se zvláštním režimem Písek 10) Záměry prodejů 11) Výkupy majetku do vlastnictví města 12) Jiné dispozice s majetkem města 13) Konečné schválení smluv 14) Návrh smlouvy na zajištění video přenosů a pořízení video záznamů z jednání zastupitelstva města 15) Informace z výborů 16) Kontrola plnění usnesení 17) Různé, interpelace a) Schválení investiční akce položení chrániček pro optickou síť města do výkopů Teplárny Písek, a. s. včetně rozpočtové změny b) Zpracovatel územní studie lokalita bývalých Žižkových kasáren v Písku

2 c) Prodloužení činnosti organizační složky města Písek Smart Písek 18) Připomínky občanů 19) Závěr JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. K bodu 1a) Zahájení, volba ověřovatelů zápisu Usnesení č. 105/19 Zastupitelstvo města schvaluje ověřovatele zápisu Ing. Jiřího Hořánka a Ing. Petra Hladíka. K bodu 1b) Schválení programu jednání Usnesení č. 106/19 Zastupitelstvo města schvaluje program jednání s doplněním bodů: 17a) Schválení investiční akce položení chrániček pro optickou síť města do výkopů Teplárny Písek, a. s. včetně rozpočtové změny, 17b) Zpracovatel územní studie - lokalita bývalých Žižkových kasáren v Písku, 17c) Prodloužení činnosti organizační složky města Písek Smart Písek. K bodu 2) Závěrečný účet města za rok 2018 Usnesení č. 107/19 Zastupitelstvo města po projednání: 1. s celoročním hospodařením souhlasí bez výhrad a schvaluje Závěrečný účet města Písek za rok 2018 včetně zprávy nezávislého auditora o výsledku přezkumu hospodaření za rok 2018 a finančního vypořádání. 2. účetní závěrku města Písek za rok 2018 sestavenou ke dni schvaluje. Ing. L. Toman K bodu 3) Návrh na zhodnocení finančních prostředků města Usnesení č. 108/19 1. Zastupitelstvo města schvaluje navrhované zhodnocení finančních prostředků města uvedené v tabulce č. 3 Návrh na zhodnocení finančních prostředků města. 2. Zastupitelstvo města schvaluje pověření Rady města Písku ke schválení jednotlivých smluv vyplývajících z návrhu na zhodnocení finančních prostředků města uvedených v tabulce č. 3 Návrh na zhodnocení finančních prostředků města. Ing. L. Toman K bodu 4) Návrh na rozpočtová opatření stránka 2 (celkem 8)

3 Usnesení č. 109/19 Zastupitelstvo města schvaluje rozpočtová opatření č /19 s připomínkou k RO 31/19, kde se navyšuje položka Smart Písek finanční vypořádání dotace o částku 75 tis. Kč, tj. na částku 839 tis. Kč. Ing. L. Toman K bodu 5) Žádost o poskytnutí finančního daru pro spolek Linka bezpečí, z. s. Usnesení č. 110/19 Zastupitelstvo města poskytnutí finančního daru ve výši Kč pro spolek Linka bezpečí, z. s., IČ: , se sídlem Ústavní 95, Praha 8 - Bohnice, který je zastoupen paní Soňou Petráškovou, ředitelkou Linky bezpečí, neschvaluje. Ing. L. Toman K bodu 6) Opětovná žádost o dofinancování projektu Výstavba umělého osvětlení hlavního hřiště v Městském sportovní areálu pro FC Písek fotbal navýšení příspěvku Usnesení č. 111/19 Zastupitelstvo města 1. schvaluje navýšení finanční podpory na výstavbu umělého osvětlení hlavního hřiště v areálu Spartaku Písek společnosti FC Písek fotbal, z. s., IČO , se sídlem Písek, Burketova 303, o částku Kč s podmínkou, že vypořádání dotace musí být provedeno do a současně navýšení výdajů rozpočtu města kapitoly 740 o částku Kč formou rozpočtového opatření č. 32/ schvaluje konečné znění dodatku veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu města dle přílohy navýšení dotace z rozpočtu města o částku Kč na financování projektu Výstavba umělého osvětlení hlavního hřiště v areálu Spartaku Písek pro FC Písek fotbal, z. s., IČO , se sídlem Písek, Burketova 303, K bodu 7) Žádost o vybudování přírodě blízké, jednosměrné stezky pro terénní cyklistiku v Píseckých horách Usnesení č. 112/19 Zastupitelstvo města záměr vybudovat přírodě blízkou, jednosměrnou stezku pro terénní cyklistiku v severní částí přírodního parku Písecké hory odkládá do vyřešení kůrovcové kalamity. K bodu 8) Záměr poskytnutí finanční podpory na údržbu objektu loděnice Usnesení č. 113/19 Zastupitelstvo města schvaluje záměr poskytnutí finanční podpory na údržbu objektu loděnice, tj. nemovitého majetku pobočného spolku Tělocvičná jednota Sokol Písek, IČ provozované sdružením Písecká kanoistika z. s., IČ , a to ve výši stránka 3 (celkem 8)

4 Kč a ukládá odboru investic a rozvoje nárokovat tuto částku do nejbližší rozpočtové změny. K bodu 9) Upřesnění finančního limitu investičního záměru Pobytové zařízení pro seniory, domov se zvláštním režimem Písek Usnesení č. 114/19 1. schvaluje upřesnění finančního limitu investičního záměru Rekonstrukce objektu čp v Sovově ulici - Pobytové zařízení pro seniory, domov se zvláštním režimem Písek na předpokládanou propočtovou hodnotu investičního záměru ve výši 134 mil. Kč bez DPH, a to vč. vnitřního vybavení, venkovních prostor a kuchyně pro přípravu 1000 jídel. 2. si vyhrazuje konečné právo rozhodnout o realizaci akce po předložení položkového rozpočtu a rozhodnutí o přidělení dotace na tento projekt. K bodu 10) Záměry prodejů z1) záměr prodeje části pozemku parc. č. 422/14 k. ú. Smrkovice do vlastnictví žadatelů část komunikace v ulici V Rokli, Smrkovice Usnesení č. 115/19 1. neschvaluje záměr prodeje části pozemku parc. č. 422/14 o výměře cca 108 m 2 k. ú. Smrkovice, jak je vyznačena v příloze č. 2 červenou barvou, do vlastnictví žadatelů za cenu dle znaleckého posudku. 2. neschvaluje záměr prodeje části pozemku parc. č. 422/14 o výměře cca 60 m 2 k. ú. Smrkovice, jak je vyznačena v příloze č. 2 zelenou barvou, do vlastnictví žadatelů za cenu dle znaleckého posudku. z2) záměr prodeje části pozemku parc. č. 2216/1 k. ú. Písek do vlastnictví žadatelů výstavba řadových garáží, Táborská ulice Usnesení č. 116/19 1. schvaluje záměr prodeje části pozemku parc. č. 2216/1 o výměře cca 306 m 2 k. ú. Písek do vlastnictví žadatelů za účelem výstavby řadových garáží za cenu dle znaleckého posudku ve výši 350 Kč/m 2 + náhradní výsadba v hodnotě vzrostlé zeleně na prodávaném pozemku. Geometrický plán na oddělení části pozemku bude vyhotoven na náklady žadatelů, rovněž tak náklady na vyhotovení znaleckého posudku budou přeúčtovány žadatelům. Město kupujícím nezaručuje, že na převáděném pozemku bude výstavba garáží uskutečnitelná, a to vzhledem k nutné změně územního plánu, kterou si kupující zajistí na svoje náklady a k ochrannému pásmu dráhy. Pokud by záměr výstavby garáží nebyl realizován do 7 let od prodeje pozemku, budou mít kupující povinnost pozemek vrátit městu. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. stránka 4 (celkem 8)

5 2. neschvaluje záměr prodeje části pozemku parc. č. 2216/1 o výměře cca 306 m 2 k. ú. Písek za účelem výstavby řadových garáží formou výběrového řízení obálkovou metodou za vyvolávací cenu dle znaleckého posudku ve výši 350 Kč/m 2 + náhradní výsadba v hodnotě vzrostlé zeleně na prodávaném pozemku. z3) záměr prodeje částí pozemku parc. č. 433/26 k. ú. Semice u Písku do vlastnictví společnosti RG Realitní kancelář, s. r. o. Usnesení č. 117/19 Zastupitelstvo města schvaluje záměr prodeje částí pozemku parc. č. 433/26 o výměře cca 651 m 2 k. ú. Semice u Písku, jak je vyznačeno v příloze č. 2 fialovou barvou, do vlastnictví společnosti RG Realitní kancelář, s. r. o., IČO , se sídlem Písek, Velké náměstí 27/19, PSČ za cenu dle znaleckého posudku ve výši 454 Kč/m 2. Geometrický plán na oddělení části pozemku bude vyhotoven na náklady žadatele, rovněž tak náklady na vyhotovení znaleckého posudku budou přeúčtovány žadateli. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy s tím, že společně s návrhem kupní smlouvy na prodej části pozemku parc. č. 433/26 k. ú. Semice u Písku, bude předložena zastupitelstvu města ke schválení i smlouva o budoucím uzavření smlouvy kupní na výkup vybudovaných staveb komunikace, zeleně a chodníků. z4) záměr prodeje části pozemku parc. č. 297/2 a části pozemku parc. č. 297/6 vše k. ú. Písek Sbor Církve bratrské v Písku Elim - Písek, Výstaviště u Elimu Usnesení č. 118/19 1. neschvaluje záměr prodeje části pozemku parc. č. 297/2 o výměře 120 m 2 a části pozemku parc. č. 297/6 o výměře cca 90 m 2 vše k. ú. Písek do vlastnictví Sboru Církve bratrské v Písku Elim, IČO , se sídlem Písek, U Výstaviště 463, PSČ za účelem realizace dočasné stavby pro rozšíření kapacity ZŠ Cesta, a to za kupní cenu ve výši Kč/m schvaluje záměr prodeje části pozemku parc. č. 297/2 o výměře 120 m 2 a části pozemku parc. č. 297/6 o výměře cca 90 m 2 vše k. ú. Písek do vlastnictví Sboru Církve bratrské v Písku Elim, IČO , se sídlem Písek, U Výstaviště 463, PSČ za účelem realizace dočasné stavby pro rozšíření kapacity ZŠ Cesta, a to za kupní cenu dle znaleckého posudku ve výši Kč/m 2. Geometrický plán bude vyhotoven na náklady žadatele, rovněž tak náklady na vyhotovení znaleckého posudku budou přeúčtovány žadateli. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. K bodu 11) Výkupy majetku do vlastnictví města k1) výkup spoluvlastnického podílu 1/3 na pozemku st. parc. č. 16/2, jehož součástí je stavba Hradiště, č. p. 35, dále na pozemku parc. č. 35 a na pozemku parc. č. 37/2 vše k. ú. Hradiště u Písku z vlastnictví spoluvlastníka stránka 5 (celkem 8)

6 Usnesení č. 119/19 Zastupitelstvo města neschvaluje podání nabídky města Písku v rámci insolvenčního řízení na prodej spoluvlastnického podílu 1/3 na pozemku st. parc. č. 16/2, jehož součástí je stavba Hradiště č. p. 35, bydlení o výměře 858 m 2, dále na pozemku parc. č. 35, vodní plocha vodní nádrž přírodní o výměře 611 m 2 a na pozemku parc. č. 37/2, trvalý travní porost o výměře 113 m 2 vše k. ú. Hradiště u Písku z vlastnictví spoluvlastníka s nabídnutou cenou maximálně ve výši ceny předmětu prodeje dle znaleckého posudku. K bodu 12) Jiné dispozice s majetkem města d1) schválení vítězů výběrového řízení na prodej částí pozemku parc. č. 1818/4 k. ú. Písek pozemky pro výstavbu 2 garáží, lokalita Jiráskovo nábř. Písek Usnesení č. 120/19 Zastupitelstvo města schvaluje vítěze výběrového řízení na prodej pozemků, tak jak byly odděleny geometrickým plánem č /2019 z pozemku parc. č. 1818/4 k. ú. Písek, a které budou prodány za účelem výstavby garáží v lokalitě Jiráskovo nábř. Písek. Jedná o tyto následující pozemky: - parc. č. 1818/13 o výměře 21 m 2 k. ú. Písek, vítěz s nabídnutou kupní cenou ve výši Kč s tím, že ke kupní ceně bude připočtena daň z přidané hodnoty v souladu s platnými právními předpisy, - parc. č. 1818/14 o výměře 21 m 2 k. ú. Písek, vítěz s nabídnutou kupní cenou ve výši Kč s tím, že ke kupní ceně bude připočtena daň z přidané hodnoty v souladu s platnými právními předpisy. V případě nezájmu vítězů výběrového řízení nastoupí na jejich místo další uchazeči v pořadí dle nabídnuté ceny, jak je uvedeno v tabulce v materiálu. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupních smluv na jednotlivé pozemky. d2) návrh na územní změnu katastrálních území Písek a Hradiště u Písku ulice U Vodárny Usnesení č. 121/19 Zastupitelstvo města schvaluje návrh na územní změnu katastrálních území Písek a Hradiště u Písku týkajících se parcely v k. ú. Hradiště u Písku, a to parc. č. 652/51 o výměře 214 m 2 dle přílohy č. 2 zákres návrhu změny katastrální hranice. K bodu 13) Konečné schválení smluv 1) konečné znění kupní smlouvy - prodej ideál. části pozemku pod bytovým domem ve vlastnictví SBD Otakara Jeremiáše 2239 Usnesení č. 122/19 Zastupitelstvo města schvaluje koneční znění kupní smlouvy na převod podílu ve výši 72/1811 na pozemku parc. č. st k. ú. Písek pro pana Tomáše Velka, trvale bytem Otakara Jeremiáše 2239, Písek za cenu 348 Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. X. Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. (č. sml ). stránka 6 (celkem 8)

7 2) Konečné znění smlouvy o bezúplatném převodu pozemku převod pozemku parc. č. 609/10 k. ú. Písek z vlastnictví ČR - Státního pozemkového úřadu akce: Chodník a cyklostezka v průmyslové zóně Dobešická Usnesení č. 123/19 Zastupitelstvo města schvaluje konečné znění smlouvy o bezúplatném převodu pozemku dle přílohy. Předmětem smlouvy je bezúplatný převod pozemku parc. č. 609/10 o výměře 251 m 2 k. ú. Písek, ostatní plocha ostatní komunikace (oddělen GP č /2017 ze dne z pozemku parc. č. 609/3 k. ú. Písek) z vlastnictví ČR Státní pozemkový úřad, IČO , Husinecká 1024/11a, Praha 3 do vlastnictví města Písek. Pozemek je zastavěn stavbou: Chodník a cyklostezka v průmyslové zóně Dobešická. Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. (sml. č ) K bodu 14) Návrh smlouvy na zajištění video přenosů a pořízení video záznamů z jednání zastupitelstva města Usnesení č. 124/19 Zastupitelstvo města schvaluje smlouvu o dílo na poskytování služeb spojených s pořizováním video nahrávky a živým vysíláním na jednání zastupitelstva města se zhotovitelem Zdeněk Němec, Hloušecká 25/11, Kutná Hora, IČO za cenu Kč bez DPH za jedno jednání. Ing. J. Votýpka K bodu 15) Informace z výborů Usnesení č. 125/19 Zastupitelstvo města 1) volí Víta Krále členem Výboru IT a Smart od do prvního dne voleb do zastupitelstev obcí, 2) odkládá volbu člena Osadního výboru Svatý Václav do zasedání zastupitelstva města Ing. J. Votýpka K bodu 16) Kontrola plnění usnesení Usnesení č. 126/19 Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění usnesení a vyřazuje ze sledování úkoly č. 234/18 (část), 33/19, 103/19. Ing. Z. Hofmanová K bodu 17) Různé, interpelace stránka 7 (celkem 8)

8 a) Schválení investiční akce položení chrániček pro optickou síť města do výkopů Teplárny Písek, a. s. včetně rozpočtové změny Usnesení č. 127/19 1. schvaluje investiční akci položení chrániček pro optickou síť města do výkopů Teplárny Písek, a. s. v rozsahu podle nabídky Teplárny Písek, a. s. 2. schvaluje zapojení této investiční akce do rozpočtu města 2019 prostřednictvím navýšení výdajů kapitoly 719 o částku Kč + DPH rozpočtovým opatřením č. 33/19. Ing. J. Votýpka b) Zpracovatel územní studie - lokalita bývalých Žižkových kasáren v Písku Usnesení č. 128/19 1) Zastupitelstvo města schvaluje udělení výjimky z Pravidel stanovujících postup zadávání veřejných zakázek malého rozsahu a rámcových pravidel pro zadávání veřejných zakázek dle čl. 6, odst. 3, pro akci Zpracovatel územní studie - lokalita bývalých Žižkových kasáren v Písku. 2) Zastupitelstvo města schvaluje uzavření smlouvy o dílo se společností FACT s. r. o., IČO , se sídlem Podolská 401/50, Praha 4 za celkovou cenu Kč bez DPH na akci Zpracovatel územní studie - lokalita bývalých Žižkových kasáren v Písku. c) Prodloužení činnosti organizační složky města Písek Smart Písek Usnesení č. 129/19 Zastupitelstvo města schvaluje dodatek č. 1 ke zřizovací listině organizační složky města Písek Smart Písek s platností dnem a účinností od , kterým se prodlužuje činnost organizační složky města Písku Smart Písek organizace bez právní subjektivity, zajišťující podporu koncepce Smart City Písek. PhDr. M. Prokýšek, Ph.D. K bodu 18) Připomínky občanů K bodu 19) Závěr V Písku dne stránka 8 (celkem 8)

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 19.01.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 14.02.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 27 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 07.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

Ing. V. Gavlasz, Ing. P. Hladík, J. Kudrlová, Ing. Z. Kulič, Ing. M. Sládek, Ing. arch. P. Trambová, Ing. J. Uhlík

Ing. V. Gavlasz, Ing. P. Hladík, J. Kudrlová, Ing. Z. Kulič, Ing. M. Sládek, Ing. arch. P. Trambová, Ing. J. Uhlík U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 10.08.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 20 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 08.03.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 09.11.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 26.05.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

U S N E S E N Í. 19. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 10. května 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 19. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 10. května 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 19. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 10. května 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019 Z 52/19 Z 53/19 Schválení programu jednání zastupitelstva města schvaluje program jednání Zastupitelstva města Doksy dne 12. 06. 2019

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 21 konaného dne 25. června 2014

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 21 konaného dne 25. června 2014 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 21 konaného dne 25. června 2014 Projednání předkládaných zpráv: 1. Prodej pozemku pod garáží v lokalitě Kolonka 2. Prodej pozemků mezi rodinnými domy

Více

Usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne v hostinci U Čendy od hodin

Usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne v hostinci U Čendy od hodin 1 21. zasedání Zastupitelstva obce Baška Usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne 15. 06. 2017 v hostinci U Čendy od 17.00 hodin 1.1/21/2017 Zastupitelstvo obce Baška schvaluje Záměnu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.04.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 05.10.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 27 členů ZM

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í. 330/14/ZM/2016 Zařazení bodů do programu 14. zasedání Zastupitelstva města Mohelnice

P Ř E H L E D U S N E S E N Í. 330/14/ZM/2016 Zařazení bodů do programu 14. zasedání Zastupitelstva města Mohelnice Zastupitelstvo města Mohelnice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 14. zasedání zastupitelstva m ěsta Mohelnice, které se konalo dne 15. 06.2016 o d 16:00 hodin v sále dom u kultury 329/14/ZM/2016 Určení ověřovatelů

Více

Přítomni. 26 členů ZM (dle prezenční listiny) Omluveni. JUDr. Ing. Čapek PROGRAM

Přítomni. 26 členů ZM (dle prezenční listiny) Omluveni. JUDr. Ing. Čapek PROGRAM U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.03.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

Usnesení č. 12/11Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje Změnu zřizovací listiny

Usnesení č. 12/11Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje Změnu zřizovací listiny Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení. Místostarosta 12/3.1 Zpráva o činnosti Svazku obcí Čistá Odra Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu o činnosti Svazku obcí Čistá Odra

Usnesení. Místostarosta 12/3.1 Zpráva o činnosti Svazku obcí Čistá Odra Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu o činnosti Svazku obcí Čistá Odra Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného 21.09.2016 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ulici Hlavní čp. 139 Organizační záležitosti 12/1.1 Program 12.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.01.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Zastupitelstvo města Beroun schvaluje program zasedání zastupitelstva města.

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Zastupitelstvo města Beroun schvaluje program zasedání zastupitelstva města. Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z XIV. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konaného dne 16.06.2016 v zasedací místnosti MěÚ Hustopeče Usnesení č. 1/XIV/16: ZM schvaluje program

Více

Usnesení 17. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne

Usnesení 17. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne Usnesení 17. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne 4.6.2018 Zastupitelstvo města pod číslem usnesení: 17/3/352 bere na vědomí plnění usnesení zastupitelstva města, rady města, usnesení

Více

8. Informace o plnění rozpočtu příjmů a výdajů města Šluknov za období leden až březen 2014 Usnesení č. 10/23Z/2014: Zastupitelstvo města Šluknov

8. Informace o plnění rozpočtu příjmů a výdajů města Šluknov za období leden až březen 2014 Usnesení č. 10/23Z/2014: Zastupitelstvo města Šluknov Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

z 15. zasedání zastupitelstva města Trmice, které se konalo dne od hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Trmice

z 15. zasedání zastupitelstva města Trmice, které se konalo dne od hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Trmice Usnesení z 15. zasedání zastupitelstva města Trmice, které se konalo dne 27.06.2016 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Trmice Předsedající: starostka Mgr. Jana Oubrechtová Přítomni: dle

Více

MĚSTO FULNEK. Usnesení. z 5. zasedání Zastupitelstva města Fulnek konaného dne čís. 89/05/15-118/05/15

MĚSTO FULNEK. Usnesení. z 5. zasedání Zastupitelstva města Fulnek konaného dne čís. 89/05/15-118/05/15 MĚSTO FULNEK Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva města Fulnek konaného dne 29.06.2015 čís. 89/05/15-118/05/15 Upravená verze pro zveřejnění z důvodů dodržení přiměřenosti zveřejňování osobních údajů

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Byla provedena oprava usnesení č. ZM 17 03 07 15 dne 31.03.2017 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 20.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.03.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z XIII. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne 14. 4. 2016 v zasedací místnosti MěÚ Hustopeče Usnesení č. 1/XIII/16: ZM schvaluje program

Více

USNESENÍ č. 2/2017. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 12. června 2017 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 2/2017. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 12. června 2017 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 2/2017 Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 12. června 2017 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání ZM/32/2017

Více

USNESENÍ č. 2/2016. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 2/2016. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 2/2016 Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání ZM/36/2016

Více

Zastupitelstvo obce Usnesením č. 6/84/A bere na vědomí vyjádření k zápisu kontrolního výboru ze dne dle předloženého materiálu.

Zastupitelstvo obce Usnesením č. 6/84/A bere na vědomí vyjádření k zápisu kontrolního výboru ze dne dle předloženého materiálu. OBEC Mosty u Jablunkova USNESENÍ z 6. zasedání Zastupitelstva obce Mosty u Jablunkova konaného dne 05.06.2019 Usnesením č. 6/81 schvaluje pořad 6. zasedání zastupitelstva obce. Usnesením č. 6/82 určuje

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnova ze zasedání dne 26. června 2014

USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnova ze zasedání dne 26. června 2014 USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnova ze zasedání dne 26. června 2014 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/200

Více

Usnesení z 3. zasedání v roce 2018, které se uskutečnilo 28. června 2018 Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A. I. schvaluje

Usnesení z 3. zasedání v roce 2018, které se uskutečnilo 28. června 2018 Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A. I. schvaluje Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A B Í L I N Y Usnesení z 3. zasedání v roce 2018, které se uskutečnilo 28. června 2018 Usnesení s termínem č.: 310 RM průběžně 112 FO 20.09. Z A S T U P I T E L S T

Více

Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011

Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011 I. ZM PROJEDNALO: 1. Zahájení 2. Sdělení

Více

USNESENÍ z 28. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 22. května 2017

USNESENÍ z 28. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 22. května 2017 USNESENÍ z 28. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 22. května 2017 791/28/1/2017 Zahájení, schválení programu 28. zasedání, volba ověřovatelů zápisu 1. schvaluje program 28. zasedání Zastupitelstva

Více

Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva obce Těrlicko. Dne 7. září 2011 konaného v Kulturním domě v Těrlicku

Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva obce Těrlicko. Dne 7. září 2011 konaného v Kulturním domě v Těrlicku 1 Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva obce Těrlicko Dne 7. září 2011 konaného v Kulturním domě v Těrlicku 143/9/11 Zastupitelstvo obce Těrlicko volí členy návrhové komise Mgr. Jaroslava Goje a Ing. Milana

Více

U S N E S E N Í. 6. Návrh na přijetí (obnovení) kontokorentního úvěru od České spořitelny a.s. (tisk Z/103)

U S N E S E N Í. 6. Návrh na přijetí (obnovení) kontokorentního úvěru od České spořitelny a.s. (tisk Z/103) 1 U S N E S E N Í z 13. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 27. září 2016 v 16:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 3. Zpráva o činnosti

Více

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí:

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního

Více

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne 11.6.2018 Bod 1. programu - Zahájení 1.1. prezenční listina Přítomni: Jan Burger, Stanislav Kratochvíl, Alena Haušildová, Radim

Více

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Břestek konaného dne

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Břestek konaného dne Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Břestek konaného dne 25.6.2018 Usnesení č. 43/2018 pozdějších předpisů, schvaluje předloženou zprávu o kontrole usnesení. Usnesení č. 44/2018 Zastupitelstvo

Více

U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva města Kynšperk nad Ohří konaného dne 25. dubna 2018

U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva města Kynšperk nad Ohří konaného dne 25. dubna 2018 U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva města Kynšperk nad Ohří konaného dne 25. dubna 2018 č. ZM 12/2018 u p r a v e n á v e r z e Závěrečný účet Města Kynšperk nad Ohří za rok 2017, který tvoří přílohy

Více

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne 22.08.2018 Jedná se o upravenou (tj. částečně anonymizovanou) verzi z důvodu omezení rozsahu zveřejňovaných informací

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

12/1.2 Zpráva o ověření zápisu

12/1.2 Zpráva o ověření zápisu U s n e s e n í ze 12. zasedání Zastupitelstva ve Frýdlantě nad Ostravicí konané dne 20. 09. 2012 v 15,00 hodin v zasedací místnosti budovy č.p. 139 1. Organizační záležitosti 12/1.1 Program 12. zasedání

Více

z 15. zasedání Zastupitelstva města Česká Skalice konaného dne

z 15. zasedání Zastupitelstva města Česká Skalice konaného dne U s n e s e n í z 15. zasedání Zastupitelstva města Česká Skalice konaného dne 27.3.2017 Zastupitelstvo města Česká Skalice na svém zasedání dne 27.3.2017 I. Projednalo a schvaluje: Usnesení č. 15/I/1/III/2017

Více

Usnesení ZM č. 06/2019 z jednání konaného dne

Usnesení ZM č. 06/2019 z jednání konaného dne Zastupitelstvo města Horšovský Týn: Usnesení ZM č. 06/2019 z jednání konaného dne 24.6.2019 01. schvaluje návrhovou komisi ve složení Ing. Jiří Jánský a MUDr. Ondřej Plášil. 02. schvaluje program 6. jednání

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 05.03.2015 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 20.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.09.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dofinancování projektu Výstavba umělého osvětlení hlavního hřiště v

Více

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/10Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 10. zasedání pp. Bc.

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/10Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 10. zasedání pp. Bc. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 28. 6. 2018 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

Informace o přijatých usneseních z 15. zasedání Zastupitelstva města Šluknov, konaného 27. dubna 2017 ve velkém sále Šluknovského zámku

Informace o přijatých usneseních z 15. zasedání Zastupitelstva města Šluknov, konaného 27. dubna 2017 ve velkém sále Šluknovského zámku Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

USNESENÍ 2019/ 7/122/ZM

USNESENÍ 2019/ 7/122/ZM Usnesení Zastupitelstva města č. 7 ze dne 29.05.2019 Jedná se o upravenou (tj. částečně anonymizovanou) verzi z důvodu omezení rozsahu zveřejňovaných informací v souladu s článkem 5 Nařízení Evropského

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne: 15.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. U s n e s e n í z 39. zasedání Zastupitelstva města Příbram, konaného

Více

Zápis č. 2/2017. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 12. června 2017 v zasedací místnosti města Proseč

Zápis č. 2/2017. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 12. června 2017 v zasedací místnosti města Proseč Zápis č. 2/2017 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 12. června 2017 v zasedací místnosti města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 2. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2017 proběhlo

Více

Usnesení. přijatá na 25. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 12.9.2013 v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 25. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 12.9.2013 v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 25. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 12.9.2013 v 15:00 hodin v jesenické kapli 1097. Zastupitelstvo města schvaluje další postup ve věci investičního

Více

U snesení z 15. zasedání Zastupitelstva města ve Frýdlantě nad Ostravicí konané dne 18. 04. 2013 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy č.p.

U snesení z 15. zasedání Zastupitelstva města ve Frýdlantě nad Ostravicí konané dne 18. 04. 2013 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy č.p. U snesení z 15. zasedání Zastupitelstva města ve Frýdlantě nad Ostravicí konané dne 18. 04. 2013 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy č.p. 139 1. Organizační záležitosti 15/1.1 Program 15. zasedání

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. října 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. října 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. října 2016 č. 305/2016 u p r a v e n á v e r z e rozpočtové opatření č. 6/2016/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové

Více

Usnesení z jednání zastupitelstva města Golčův Jeníkov č. 3/2016 konané dne 31. března 2016

Usnesení z jednání zastupitelstva města Golčův Jeníkov č. 3/2016 konané dne 31. března 2016 Usnesení z jednání zastupitelstva města Golčův Jeníkov č. 3/2016 konané dne 31. března 2016 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: 14členů ZM 1 členů ZM (M. Šveřepa). 0 členů ZM 032/2016 Určení ověřovatelů Zastupitelstvo

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 02.08.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 15.08.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá Ing. arch. Petra

Více

Usnesení 13. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne

Usnesení 13. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne -1- Usnesení 13. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne 9.5.2016 Zastupitelstvo města 13/256 Bere na vědomí zprávu o činnosti Rady města Tachova za uplynulé období od veřejného zasedání zastupitelstva

Více

23. zasedání Zastupitelstva města Bučovice ze dne

23. zasedání Zastupitelstva města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 23. zasedání Zastupitelstva města ze dne 9.4.2018 376/23/ZM/2018 Zprávy o činnosti rady I. Zastupitelstvo města bere na vědomí usnesení z jednání rady ze dne 24.01.2018, 14.02.2018, 28.02.2018

Více

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 24.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 21 členů ZM

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.12.2012 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smlouvy NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne: 13.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

Usnesení. ZM schvaluje zprávu o činnosti Rady města za uplynulé období včetně kontroly plnění usnesení zastupitelstva.

Usnesení. ZM schvaluje zprávu o činnosti Rady města za uplynulé období včetně kontroly plnění usnesení zastupitelstva. Usnesení 2. veřejného zasedání Zastupitelstva města Třebenice, konaného v sále Městského úřadu Třebenice, Paříkovo náměstí 1, 411 13 Třebenice dne 17. 12. 2018 od 18.00 hodin. Z důvodu zajištění ochrany

Více

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 13.09.2016 Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne 13.09.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Přítomni Václav

Více

Usnesení 27. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 27. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Usnesení 27. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 26. 09. 2018 Číslo: 560/27 program zasedání Zastupitelstva města Šternberka

Více

Město Moravská Třebová 1. Usnesení

Město Moravská Třebová 1. Usnesení 1 Usnesení z 6. zasedání Zastupitelstva města Moravská Třebová, které se konalo v pondělí 24.06.2019 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Olomoucká č.o. 2 Zastupitelstvo města schvaluje: 170/Z/240619:

Více

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 20 ze dne

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 20 ze dne Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 20 ze dne 23.05.2018 Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných údajů dle zákona

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 č. RM 111/2017 u p r a v e n á v e r z e Smlouvu o poskytnutí nově pořízeného motorového vozidla k užívání starostovi města, která

Více

Usnesení 1. Zastupitelstva Města Turnov ze zasedání dne

Usnesení 1. Zastupitelstva Města Turnov ze zasedání dne Usnesení 1. Zastupitelstva Města Turnov ze zasedání dne 28. 01. 2016 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/200

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 18 konaného dne 27. listopadu 2013

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 18 konaného dne 27. listopadu 2013 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 18 konaného dne 27. listopadu 2013 Projednání předkládaných zpráv: 1. Žádost o uzavření kupní smlouvy na základě smlouvy o uzavření budoucí smlouvy

Více

Usnesení 11. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 11. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne Usnesení 11. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 06.04.2016 208 / 11 č. 2 209 / 11 č. 3 210 / 11 č. 4 211 / 11 č. 5 212 / 11 č. 6 213 / 11 č. 7 program zasedání dne 6. 4. 2016 přehled usnesení

Více

U S N E S E N Í. 5. Informace o provedení posledního rozpočtového opatření v roce 2014 (tisk Z/33)

U S N E S E N Í. 5. Informace o provedení posledního rozpočtového opatření v roce 2014 (tisk Z/33) 1 U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 31. března 2015 v 16:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 3. Zpráva o činnosti

Více

Výpis z usnesení ze 4. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Stará Paka konaného dne od 17:30 hodin v kulturním domě Roškopov

Výpis z usnesení ze 4. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Stará Paka konaného dne od 17:30 hodin v kulturním domě Roškopov Obec Stará Paka se sídlem Obecního úřadu Revoluční 180, 507 91 Stará Paka, IČO: 00272132 tel. 493 798 282, e-mail: ou@starapaka.cz, ID datové schránky: ytha6e6 Výpis z usnesení ze 4. řádného veřejného

Více

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu 15/06/2017- ZO -U Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 19.6.2017 v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu Program : 1. Zpráva kontrolního výboru 2. Zpráva finančního výboru

Více

U S N E S E N Í. ze zasedání zastupitelstva Obce Předměřice nad Labem (Z 06), konaného dne A) Zastupitelstvo obce projednalo a schvaluje:

U S N E S E N Í. ze zasedání zastupitelstva Obce Předměřice nad Labem (Z 06), konaného dne A) Zastupitelstvo obce projednalo a schvaluje: U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva Obce Předměřice nad Labem (Z 06), konaného dne 15.4.2019 A) Zastupitelstvo obce projednalo a schvaluje: 1. Stav rozpočtu k 31.3.2019 bez výhrad. 2. Navýšení neinvestiční

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 12.04.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

Usnesení Zastupitelstva 6. Města Turnov ze zasedání dne

Usnesení Zastupitelstva 6. Města Turnov ze zasedání dne Usnesení Zastupitelstva 6. Města Turnov ze zasedání dne 25.06.2015 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/200

Více

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 12 členů zastupitelstva obce

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 12 členů zastupitelstva obce Usnesení č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 5. 2. 2015 v 16.00 hodin v budově Integrovaného centra volnočasových aktivit Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 12 členů

Více

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Karel Jirák, Mgr. Bořivoj Malát Bc. Michaela Mašatová, DiS., Martin Adam

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Karel Jirák, Mgr. Bořivoj Malát Bc. Michaela Mašatová, DiS., Martin Adam Upraveno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Město Stráž pod Ralskem U S N E S E N Í z 12. zasedání Rady města Stráž pod Ralskem konaného dne 19. června 2019 Přítomní: Ověřovatelé

Více

11. VÝPIS Z USNESENÍ

11. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 11. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 27.03.2008 308/2008 11. ZM V n e s c h v a l u j e návrh na pořízení změny územního

Více

průběh a ukončení některých veřejnosti přístupných kulturních podniků a o zrušení nebo

průběh a ukončení některých veřejnosti přístupných kulturních podniků a o zrušení nebo Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více