Vážený zákazníku, děkujeme vám, že jste si vybral automatický bazénový čistící robot Sweepy Free od firmy ZODIAC. Robot byl velmi pečlivě navržen, vyr

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vážený zákazníku, děkujeme vám, že jste si vybral automatický bazénový čistící robot Sweepy Free od firmy ZODIAC. Robot byl velmi pečlivě navržen, vyr"

Transkript

1 Vážený zákazníku, děkujeme vám, že jste si vybral automatický bazénový čistící robot Sweepy Free od firmy ZODIAC. Robot byl velmi pečlivě navržen, vyroben a zkontrolován, aby plně vyhovoval vašim požadavkům. Před prvním použitím si prosím pečlivě přečtěte tuto uživatelskou příručku. Jsou v ní uvedeny veškeré informace, které budete potřebovat pro zajištění optimálního provozu a bezpečnosti vašeho robota. Pro další informace kontaktujte prosím svého prodejce, který je profesionálem v oblasti bazénů a který vám doporučí správné používání a údržbu vašeho robota. Váš prodejce vám také zajistí veškeré náhradní díly, které budete potřebovat a kvalifikovaný poprodejní servis.! " # $ % & ' ( ) * ' + Vybalení 13 Smontování přepravního vozíku 13 Elektrické zapojení 14 Ponoření robota 14 Provoz 14 Režim dálkového ovládání 15 Používání dálkového ovládání 16 Přepnutí do režimu dálkového ovládání 16 Návrat k automatickému provozu 16 Synchronizace dálkového ovládání 16 Doporučení 16, $ % &! ' -. / # 0 - & ) 1 2 * " 0 $ u ( ' 8 / 9 * c 4 c $ ; $! ' c ' 0 < " = 8 1 Z - u! ' Čištění filtračního sáčku 17 Čištění a skladování 17 $! $ ( ' c? *! 9 c 7 ' ' ) $ 7 0 ( A V souladu s požadavky francouzské směrnice DEEE 2002/96/CE (Likvidace elektrického a elektronického odpadu) musí být elektrická a elektronická zařízení likvidována odděleně od běžného domácího odpadu, aby se podporovalo opětovné používání, recyklace a jiné formy obnovy a také aby se snížilo množství zpracovávaného odpadu a počet skládek. Při likvidaci tohoto výrobku dodržujte místní předpisy, které se vztahují na likvidaci odpadu. Nevyhazujte do přírody. Odvezte na místo, které se specializuje na zpracování elektrického a elektronického odpadu a/nebo se při nákupu nového výrobku poraďte se svým prodejcem.

2 Z 9 Robot Sweepy Free byl vyroben v souladu s nejpřísnějšími normami. Aby bylo zajištěno jeho optimální a bezpečné fungování, musíte dodržovat následující pokyny: Ovládací skříň zapojte pouze do zásuvky chráněné proti reziduálnímu proudu max. 30 ma. Zkontrolujte, zda je zásuvka vždy dobře přístupná. Ovládací skříň nesmí být instalována na místě, které může být zaplaveno. Ovládací skříň musí být umístěna ve vzdálenosti nejméně 3,5 m od okraje bazénu a nesmí být vystavena přímému slunci. Nikdy se nekoupejte v bazénu, když je v něm robot. Pokud ovládací skříň náhodou spadne do bazénu, odpojte ji ze zásuvky dříve, než ji vytáhnete. Neotvírejte elektrickou ovládací skříň, aby nedošlo k úrazu elektrickým proudem. Při potížích kontaktujte kvalifikovaného technika. Nepoužívejte robota, pokud není ve vodě. Nepokoušejte se opravovat přívodní kabel. Kontaktujte poprodejní servis, který kabel vymění za originální náhradní díl, aby nedošlo k úrazu. Nepoužívejte robota v bazénu s vodou teplejší než 35 C. Před čištěním, opravou nebo údržbou a po použití vytáhněte kabel ze zásuvky. Tento přístroj nesmí používat osoby (včetně dětí) se sníženými fyzickými, vnímacími nebo mentálními schopnostmi nebo s nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem osoby zodpovědné za jejich bezpečnost nebo za pokynů týkajících se používání tohoto zařízení. " * ' 3 9 Balení musí obsahovat následují komponenty: Robot Sweepy Free ; přepravní vozík; ovládací skříň; skříň dálkového ovládání s upínacím krčním páskem; uživatelská příručka a záruční list. Jednotlivé komponenty vybalte následovně: Nejdříve odstraňte krabici umístěnou na robotovi: ta obsahuje ovládací skříň. Pak vyjměte části pro vozík. Obrázek 1. 2 horní trubky: pravá (1) a levá (2), 1 úchyt ovládací skříně (3), 2 úchyty kabelu: horní (4) a dolní (5), 1 kryt úchytu (6) a jeden sáček se šrouby, obsahující 2 speciální plastové šrouby (7), 4 dlouhé šrouby (8), 4 matice (9) a klíč. Nakonec vytáhněte dolní část vozíku (10). Zkontrolujte, zda zařízení nebylo při přepravě poškozeno (nárazy, zlomené díly, atd.). Pokud zjistíte nějaké nesrovnalosti, před použitím robota kontaktujte obchodníka.

3 5-0 ' 7! u Smontování horní části vozíku. Obrázek 2. a) Nasaďte horní řidítka (1) a (2) na opěrný úchyt ovládací skříně (3). b) Pak nainstalujte úchyt kabelu (4) trubky musí směřovat k úchytu kabelu. c) Do horní části úchytu kabelu vložte šroub (7) a pomocí dodaného klíče ho utáhněte. d) Do úchytu ovládací skříně vložte dlouhé šrouby (8), současně v úchytu kabelu držte matice (9) a utáhněte je. Závěrečná montáž. Obrázek 3. a) Položte již smontovanou horní část na dolní část vozíku (10). b) Položte úchyt kabelu (5) a jeho kryt (6) na smontované díly. Do spodní části úchytu kabelu vložte šroub (7) a utáhněte ho dodaným klíčem. Do krytu úchytu vložte dva dlouhé šrouby (8), současně v úchytu kabelu držte matice (9) a utáhněte je. 3! $ c! 4 ' Pro zajištění vaší bezpečnosti a v zájmu optimálního fungování vašeho robota dodržujte následující kroky: Ovládací skříň umístěte do vzdálenosti minimálně 3,5 m od okraje bazénu, mimo dosah přímého slunečního záření; může být položena na zemi nebo na přepravním vozíku, jak je znázorněno na obrázku 4. Zapojte kabel robota do ovládací skříně a zajistěte konektor. Obrázek 5. Ovládací skříň zapojte pouze do zásuvky s ochranou proti reziduálnímu proudu max. 30 ma (v případě pochybností kontaktujte elektrikáře / montéra). 3 5 $ (. 3 ) $ 4! u (! 0 $ * ' ( 3! $ c! 4 & u ) - ( 3 u ) ' c! ' * 3 u & ( 5 $ ) 3 - ( ' c! 0 5 *? u 5 & ' * 3 ) ) # 5 (! ' * ' 4 u

4 0 * '. 3 ) $ 4 A! u ( * u * ' 4 u $! ( & 5 5! u ' Ponořte robota do vody. Obrázek 6. Je nutné, aby se zařízení samo potopilo a usadilo na dně bazénu. Kabel musí být zcela rozvinutý, aby se zabránilo jeho zkroucení a zamotání. Natáhněte kabel přes celou délku bazénu. Pro optimální provoz doporučujeme umístit vozík s ovládací skříní do středu délky bazénu. Robot Sweepy Free umožňuje 4 čistící programy. V závislosti na stavu vašeho bazénu můžete volit mezi 2 čistícími cykly a 2 provozními režimy: Cyklus I: pro rychlé čištění mírně znečištěného bazénu (45 min a 1,15 h). Cyklus II: pro důkladné čištění vašeho bazénu (1,20 h a 2 h). Režim Pouze dno : robot vyčistí pouze dno bazénu. Režim Dno a stěny : robot vyčistí dno, stěny a hladinu vašeho bazénu. Když robota zapnete, bude v klidovém režimu. Čeká na pokyn k zahájení práce. Robot se spustí stisknutím tlačítka odpovídajícího jednomu ze dvou čistících cyklů. Rozsvítí se kontrolka příslušející zvolenému cyklu.

5 Robot se spustí po několika sekundách a sám si vypočítá vlastní čistící dráhu. Po stisknutí tlačítka se rozsvítí indikátor příslušející aktuálnímu provoznímu režimu ( Pouze dno nebo Dno a stěny ). Provozní režimy můžete přepínat tlačítkem. Robot se nespustí okamžitě, stisknutí jednoho z tlačítek 2 čistících cyklů mu dá pokyn k zahájení čistícího cyklu. Po zapnutí bude robot nastaven na provozní režim, který byl aktivní před posledním vypnutím ( Pouze dno nebo Dno a stěny ). Čistící cyklus a čistící režim můžete měnit kdykoliv během provozu robota. Jednoduše stiskněte tlačítko příslušného jiného cyklu (I nebo II) nebo jiného režimu ( Pouze dno nebo Dno a stěny ). Tím bude spuštěn celý nový čistící cyklus. Pro zastavení robota v průběhu cyklu stiskněte tlačítko. - 5! ' A Stisknutí tlačítka aktuálního probíhajícího cyklu nebude mít žádný účinek. Po skončení cyklu se robot zastaví: kontrolky zvoleného cyklu a režimu budou blikat, čímž signalizují, že jednotka je stále pod proudem a cyklus je dokončen. Stiskněte tlačítko. Vytáhněte přívodní kabel ze zásuvky. Vytáhněte kabel z ovládací skříně a namotejte ho na úchyty připevněné na vozíku. Pokud chcete po zastavení robota zahájit nový cyklus, stiskněte tlačítko sekund, než se robot restartuje.. 3 ) $ 4 A! c "! 3 u "! ' $ 7 ( $ " ) " ( - * ' ( " ) $ 5 ( - 3! ( - Robota můžete řídit také pomocí dálkového ovládání. Dálkové ovládání má 4 tlačítka: 0 ( u ' ( u 9 $ - ' ( ' u 5 ' $ c! 4 7 ) $ 5 u a počkejte několik

6 u ) - ( - 3! ( - Směr pohybu robota je dán vývodem kabelu z jeho pláště. Poznámka: robot se vždy otáčí kolem kabelu, takže se otáčí doprava nebo doleva podle toho, zda se pohybuje dopředu nebo dozadu. 0 u ( ) $ 5 u ( - 3! ( - Režim dálkového ovládání se aktivuje okamžitě po stisknutí jednoho z tlačítek na jednotce dálkového ovládání. Na ovládacím panelu bude blikat LED kontrolka. Robot se pak bude pohybovat ve zvoleném směru. Po stisknutí tlačítka se robot bude pohybovat dopředu a bude se otáčet (doprava). Robot se bude otáčet tak dlouho, dokud bude tlačítko stisknuté (doprava nebo doleva v závislosti na aktuálním směru pohybu). Po uvolnění tlačítka bude robot pokračovat v pohybu původním směrem (dopředu nebo dozadu). Po stisknutí tlačítka nebo se zařízení bude pohybovat zvoleným směrem. Kontrolky aktuálního cyklu a režimu na ovládací skříni budou blikat. - '! ' u 5 ' $ c! 4 5 u u K návratu do automatického režimu dojde po stisknutí tlačítka Auto. Robot se do automatického režimu vrátí také tehdy, pokud během 30 s nedojde ke stisknutí žádného tlačítka. Před pokračováním čistícího cyklu v automatickém režimu se robot pokaždé na 3 s zastaví (čerpadlo běží dál). Kontrolka na řídící skříni přestane blikat. " c 7 $ ' c ( - 3! ( - Pokud potřebujete vyměnit ovládací skříň nebo jednotku dálkového ovládání, musí se nová jednotka sladit s ovládací skříní. Postupujte následovně: Stiskněte tlačítko srovnávací proces. Stiskněte tlačítko na dálkovém ovládání a držte ho stisknuté, aby mohl proběhnout, pak stiskněte tlačítko Cyklus I, přičemž současně stiskněte tlačítko. Po cca 6 s se rozsvítí 4 kontrolky na ovládací skříni. Uvolněte tlačítko, jednotka dálkového ovládání je nyní připravena k použití. Pokud při držení tří tlačítek kontrolky zhasnou, zopakujte proces synchronizace.

7 u Automatického čistícího robota používejte co nejčastěji. Budete si užívat vždy čistého bazénu a filtrační sáček se nebude tak často ucpávat. Robot musí pracovat v bazénové vodě, která má následující vlastnosti: obsah chloru < 2 mg/l, ph mezi 6,8 a 7,6, teplota 10 C až 35 C. Je možné, že po provedení automatického programu nebude část bazénu perfektně čistá. V takovém případě můžete použít režim dálkového ovládání a snadno a rychle inkriminovanou část vyčistit. Nenechávejte robota trvale ve vodě.. 3 ) $ 4 A u ) * ' ' 3 $! - %! 4 ( -! " c 7 3 u ( * ' 4 u ( $ 7 * ' ( " '! ' * 3 u ) u ( ) ' ( 3 $ % & ; $ 3 ' 7 -! u Doporučujeme čistit filtrační sáček po každém cyklu. Nenechávejte zbytky nebo nečistoty v sáčku zaschnout. Jejich odstranění by pak bylo velmi obtížné a sáček by se mohl stát nepoužitelným. Zkontrolujte, zda je přívodní kabel odpojen ze sítě nebo zda je plovoucí kabel odpojen od napájecí jednotky. Vyzvedněte robota z vody a položte ho na zem spodní stranou vzhůru, aby byl umožněn snadný přístup k desce, která drží filtr. Obrázek 7. Odstraňte 4 svorky přidržující desku na místě. Vyndejte desku, držte ji horní stranou dolů, aby obsah zůstal v sáčku. Obrázek 8. Odstraňte 2 plastové svorky, abyste mohli vytáhnout sáček. Obrázek 9. Opatrně stáhněte pružný pásek na okraji filtru a sundejte filtr z podložní desky. Obrázek 10. Vyprázdněte sáček a vypláchněte ho vodou z vodovodu nebo v případě potřeby použijte slabý mýdlový roztok. V takovém případě sáček důkladně vypláchněte i z rubu. Sáček lze prát v pračce dle pokynů na štítku uvnitř sáčku. Opláchněte také podložní desku filtru a odstraňte z ní nečistoty, které se zachytily pod svorkami. Nainstalujte sáček zpět uzel v pružném pásku umístěte do středu délky držáku filtru a rohy sáčku na hrany kovových tyčí. Na jedné z kovových tyčí je štítek firmy Zodiac. Nasaďte na tyče plastové zajišťovací svorky. Nainstalujte držák filtru a zacvakněte ho na místo.

8 $ % & '! 3 ' ( - Robot se musí pravidelně čistit obyčejnou vodou z vodovodu nebo slabým mýdlovým roztokem, nesmí se používat takové prostředky, jako je trichloretylen nebo podobné látky. Robota důkladně opláchněte vodou. Žádná z vnějších mechanických částí přístupných uživateli nevyžaduje mazání. Robot musí být uložen na svém přepravním vozíku, který byl speciálně zkonstruován tak, aby se zabránilo mačkání kartáčů a aby robot mohl bezpečně a rychle uschnout.. 3 ) $ 4 A c 7 - * ' c 7 u ' 3 u c $ '! ' $ * ' 4 u c 7-0 ( c (! u ' ( - 3! ( - ' 3 u c $ * ' ( % $ * " * ' u 5? 5 $ * 3! ", Gumové bloky obsahují indikátory opotřebení. Pro zajištění vysoké účinnosti vašeho bazénového čističe musíte kartáče vyměnit okamžitě po dosažení některého z indikátorů opotřebení (i když pásky nejsou rovnoměrně opotřebované). Obrázek 11. Doporučujeme vyměnit kartáče po 2 sezónách používání. Výměna kartáčů: Otočte robota spodní částí vzhůru. Protáhněte pásky štěrbinami v prvním kartáči. Odstraňte opotřebovaný kartáč. Nainstalujte nový kartáč ovinutím hladké části bez pásků okolo podpěry kartáče. Obrázek 12. Vložte každý pásek do příslušné drážky a jemně za pásky zatáhněte, abyste je protáhli na druhou stranu štěrbiny. Obrázek 13. Nůžkami pásky zastřihněte na stejnou délku jako jsou ostatní. Obrázek 14. Výše uvedený postup zopakujte pro druhý kartáč. * " * '? &? 5 $ * 3! " Doporučujeme měnit bloky po každé sezóně používání. Bloky je nutné vyměnit, jakmile je jejich povrch hladký nebo opotřebovaný.

9 Postupujte následovně: Otočte robota spodní částí vzhůru. Zatlačte bloky do strany, aby se odkryly svorky. Zasuňte prst pod blok a uvolněte svorky, které je drží na místě. Buďte opatrní, nezatlačujte svorky příliš daleko. Obrázky 15 a 16. Odstraňte použité bloky a vyměňte je za nové (hladkým povrchem směrem dovnitř). Zatlačte zpět svorky. Obrázky 17 a 18. Dotáhněte bloky. # Z Z Možná bude nutné seřídit zátěž, aby se zvýšila účinnost robota.. 3 ) $ 4 A 0 ( ' $ - - & ) * ' $ $ 5 u *? ; $ 3 ' -! $? * ' 4 - ( ' 5 u 5-4 ' ' & - c 7 * ' 4 u 5 *? ) - ( 4 0 ' " Pokud robot pluje příliš vysoko nad vodní hladinou a nasává vzduch, přesuňte zátěž (2 destičky) z polohy 3 do polohy 2 a přidejte další zátěž (2 destičky) do polohy 4, aby zatížení zůstalo vyvážené. Pokud robot nepluje směrem k vodní hladině, odstraňte zátěž (2 destičky) umístěnou pod pláštěm motoru. Při seřizování zátěže postupujte následovně: Opatrně otočte robota spodní částí vzhůru. Odstraňte podložní desku filtru. Obrázek 19. Odšroubujte a odstraňte ochrannou mřížku pláště. Obrázek 20. Seřiďte zátěž. Obrázek 21 (5 strana vývodu kabelu). Nasaďte mřížku zpět na své místo a přišroubujte ji na plášť, pak nasaďte zpět podložní desku filtru.

10 *. - - ' ( & * ' 4 u A Z V plášti robota je zachycen vzduch. Zopakujte znovu jeho ponoření, postupujte krok za krokem dle pokynů v části Ponoření robota. Otočte robota spodní stranou vzhůru a držte ho pod vodou, aby se uvolnil vzduch zachycený v plášti. * % & - c 7 A Filtrační sáček je plný nebo špinavý: jednoduše ho vyčistěte. Zátěž není upravená. Seřiďte ji. I když voda vypadá jako čistá, v bazénu mohou být okem neviditelné mikroskopické řasy, které způsobují kluzkost stěn a brání robotovi ve šplhání. Aplikujte šokovou dávku chloru a mírně snižte ph. Při šokové kůře nenechávejte robota ve vodě. * u % & 7 " * u A Zkontrolujte, zda je správně zapojen přívodní kabel ovládací skříně. Zkontrolujte, zda jste správně zahájili čistící cyklus I nebo II. Pokud problém přetrvává, kontaktujte prodejce. &! 3! " c "! 3 u ' c "! 3 u 0 ( ' & * 3 $! ' A Robot se setkal s problémem nebo došlo k chybě při jeho provozu. Vytáhněte přívodní kabel ze zásuvky, počkejte minimálně 10 s a znovu ho zapojte. Zkontrolujte, zda je kabel správně zapojen do řídící skříně. Zkontrolujte, zda nečistoty nebrání otáčení kartáčů a/nebo zda nejsou v blízkosti vrtule motoru. Vyčistěte filtrační sáček. Spusťte nový čistící cyklus. Pokud problém přetrvává, kontaktujte prodejce. + 9 Toto zařízení bylo navrženo a vyrobeno v souladu s následujícími normami: Dle směrnice o elektromagnetické kompatibilitě: 2004/108/EC a norem EN : A1: A2: 2002 EN : A1: 2002 EN : A2: 2005 EN : A1: A2: 2005 Dle směrnice o nízkém napětí: 2006/95/EC a norem: EN : A1: A2: A11: A12: 2006 EN : A1: 2004 Toto zařízení bylo testováno za normálních podmínek použití.

11 7 ( ' BZT ETS Certification Gmbh na svou odpovědnost úředně dosvědčuje, že výrobek ERONE 024A, vyrobený ELPRO INNOTEK S.p.A, Via Piave , na který se tento certifikát vztahuje, vyhovuje příslušným normám a dokumentům: EN V1.1.1 ( ) Elektromagnetická kompatibilita a rádiové spektrum (ERM); Přístroje s krátkým dosahem (SRD) - Rádiová zařízení pro použití v kmitočtovém rozsahu 25 MHz až MHz s výkonem do 500 mw - Část 3: Harmonizovaná EN pokrývající základní požadavky článku 3.2 Směrnice R&TTE. EN ( ) Elektromagnetická kompatibilita a rádiové spektrum (ERM); norma pro elektromagnetickou kompatibilitu (EMC) rádiových zařízení a služeb. Část 3: Specifické podmínky pro přístroje s krátkým dosahem (SRD) pro použití v kmitočtovém rozsahu 9 khz až 40 GHz. EN (1998): Požadavky na bezpečnost elektronických a podobných přístrojů, napájených ze sítě, pro domácí a podobné použití Tento přístroj nesmí používat osoby (včetně dětí) se sníženými fyzickými, vnímacími nebo mentálními schopnostmi nebo s nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem osoby zodpovědné za jejich bezpečnost nebo za pokynů týkajících se používání tohoto zařízení. 9 C C = C Z Z = Napájecí napětí ovládací skříně: 230 V 50 Hz Napájecí napětí robota: 30 V DC Instalovaný výkon: 150 W max Délka kabelu: 16,5 m nebo 25 m Rozměry robota (š x h x v): 42 x 40 x 28 cm Rozměry balení (š x h x v): 58 x 58 x 59 cm Hmotnost robota: 9,9 kg Hmotnost balení: 22,1 kg Filtrační kapacita: 20 micronů Teoretická vyčištěná šířka: 330 mm Výkon čerpadla: 16 m 3 /h Délky cyklů: 45 min; 1,15 h; 1,20 h; 2 h Výrobce si vyhrazuje právo změnit tyto specifikace bez předchozího oznámení. I když byl robot Sweepy Free testován v široké řadě bazénů, firma ZODIAC nemůže garantovat, že bude perfektně přizpůsobený pro určitý typ bazénu. 1 Z Následující podmínky vycházejí z francouzských zákonů platných v době tisku.

12 ( 5! " Garantujeme, že zařízení je technicky bezvadné a bez závad v materiálu a zpracování, a že odpovídá technologickému vývoji a průmyslovým normám platným v době jeho uvedení na trh. Následné úpravy provedené na našich výrobcích (vylepšení nebo úpravy související s technologickým vývojem výrobku) nebudou mít za následek žádné zásady v náš prospěch. Záruka je omezena na opravu nebo výměnu přístroje pouze v případě uznané závady. Výběr mezi těmito dvěma možnostmi bude záviset na vás. Operace kryté touto zárukou nepřesáhnou přímo způsobené škody a neznamenají neodůvodněné náklady, které by měl hradit obchodník nebo výrobce. Záruka bude automaticky neplatná, pokud bude se zařízením manipulováno (z důvodu opravy nebo jiného důvodu) třetí stranou, a to mimo naše servisní střediska nebo námi neschváleným opravárenským střediskem nebo pokud budou bez písemného souhlasu prováděny nějaké úpravy. Záruka bude neplatná také v případě používání zařízení v rozporu s návodem k použití dodaným k výrobku. Nebude platit žádná právní záruka popsaná v článku 1641 francouzského občanského zákoníku. Jakýkoliv zákon, který vstoupí v platnost po datu zveřejnění této záruky, a podmínky, týkající se široké veřejnosti, budou platit automaticky, i když se zmíněné podmínky budou lišit od podmínek uvedených v tomto dokumentu.? 3 u! " - u! " A Části podléhající běžnému opotřebení, jako jsou pásy koleček, kartáče, řemeny a filtrační sáčky. Škody na elektrických částech zařízení způsobené bleskem nebo špatným elektrickým zapojením. Škody způsobené nárazem nebo nesprávným používáním (robot včetně příslušenství a kabelů). Oprava nebo výměna v rámci záruky nebude mít za žádných okolností za následek prodloužení nebo obnovení záruční doby přístroje. Z - u 3 7. ' Záruční lhůta trvá dva roky ode dne fakturace výrobku prvnímu majiteli. 0 ( 5 & - u! " Během výše definované záruční lhůty bude jakýkoliv díl, uznaný jako vykazující vadu, výrobcem opravený nebo vyměněný za nový nebo plně funkční díl. Za výhrad, souvisejících s budoucími francouzskými právními ustanoveními, která se týkají široké veřejnosti a která mohou vstoupit v platnost po datu zveřejnění této záruky, bude dopravní výdaje a mzdové náklady hradit uživatel. V případě vrácení výrobku do našeho závodu bude náklady na dopravu (vrácení) hradit uživatel a mzdové výdaje uhradí výrobce. Imobilita a nemožnost používání zařízení z důvodu jeho opravy nezakládají nárok na náhradu. Právní záruka prodejce bude ve všech případech platit nadále tak, jak je stanoveno v článku 4 výnosu č ze dne 24. března %! 0 $ 0 ' & Přístroje jsou přepravovány na riziko vlastníka. Je na uživateli, aby před převzetím dodávky zkontroloval, zda je přístroj v bezvadném stavu. V tomto směru neneseme žádnou odpovědnost.

ÚVOD. Vážený zákazníku,

ÚVOD. Vážený zákazníku, ÚVOD Vážený zákazníku, Děkujeme Vám za důvěru, kterou jste projevil svou volbou přístroje INDIGO společnosti ZODIAC. Tento přístroj byl navržen, vyroben a prověřen s vynaložením maximální péče tak, aby

Více

Návod k bazénovému vysavače XTREME

Návod k bazénovému vysavače XTREME Návod k bazénovému vysavače XTREME Vážení zákazníci. Děkujeme vám, že jste si vybrali k čištění bazénu právě náš produkt. Věříme, že se budete těšit z používání vašeho nového robota k údržbě bazénu, aby

Více

OBSAH 1/ DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 15 2/ DOPORUČENÍ 15

OBSAH 1/ DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 15 2/ DOPORUČENÍ 15 OBSAH 1/ DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 15 2/ DOPORUČENÍ 15 3/ POUŽÍVÁNÍ 16 3.1 VYBALENÍ 16 3.2 MONTÁŽ PŘEPRAVNÍHO VOZÍKU 16 3.3 PONOŘENÍ ČISTIČE 16 3.4 NAPÁJENÍ 17 3.5 PROVOZ 17 3.6 KONEC PROGRAMU 18 3.7

Více

Ochlazovač

Ochlazovač Ochlazovač 10032336 10032337 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. za škody způsobené

Více

INDIGO. Návod k použití a obsluze

INDIGO. Návod k použití a obsluze INDIGO Návod k použití a obsluze Str. 11 Obsah Úvod 12 Montáž a počáteční použití 13 Rozbalení 13 Montáž dopravního vozíku 13 Elektrické připojení 14 Ponoření robotu 14 Počáteční použití Fungování 15 Doporučení

Více

Věžový ventilátor

Věžový ventilátor 10031517 10031518 Věžový ventilátor Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody

Více

Cascada Doble. Zahradní fontána

Cascada Doble. Zahradní fontána Cascada Doble Zahradní fontána 10033351 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

Překlad původního návodu k použití

Překlad původního návodu k použití Překlad původního návodu k použití OBSAH 1/ DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 13 2/ DOPORUČENÍ 13 3/ POUŽÍVÁNÍ 14 3.1 VYBALENÍ 14 3.2 UPEVNĚNÍ NAPÁJECÍ SKŘÍŇKY NA ZEĎ 14 3.3 PONOŘENÍ ČISTIČE 14 3.4 NAPÁJENÍ

Více

Pohlcovač vlhkosti. Návod k použití

Pohlcovač vlhkosti. Návod k použití Pohlcovač vlhkosti 590 CZ Návod k použití UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ použití v budoucnosti.

Více

CZ Návod k použití Zpěňovač mléka. Milchaufschäumer

CZ Návod k použití Zpěňovač mléka. Milchaufschäumer CZ Návod k použití Zpěňovač mléka Milchaufschäumer Obsah Bezpečnost... 3 Vybalení... 4 Požadavky pro místo instalace... 5 Před prvním použitím... 5 Zpěnění mléka... 5 Horká čokoláda a instantní nápoje...

Více

Model: CK-I, CF-P, SK-I, SK-P, BK-I, UC-I, SS-P, PT-I

Model: CK-I, CF-P, SK-I, SK-P, BK-I, UC-I, SS-P, PT-I Model: CK-I, CF-P, SK-I, SK-P, BK-I, UC-I, SS-P, PT-I Originální instrukce (CZ) Důležité bezpečnostní instrukce 3 Rozbalení a příprava 4 Připojení k elektrice 4 Spuštění 5 Termostat 6 Rozmrazování 6 Údržba

Více

VYSOUŠEČ VZDUCHU SPD10-SDR/16-SDR UŽIVATELSKÝ MANUÁL

VYSOUŠEČ VZDUCHU SPD10-SDR/16-SDR UŽIVATELSKÝ MANUÁL VYSOUŠEČ VZDUCHU SPD10-SDR/16-SDR UŽIVATELSKÝ MANUÁL 1 BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE 1. Před uvedením jednotky do provozu si pečlivě přečtěte tento návod a uschovejte jej pro další použití. 2. Nikdy neponořujte

Více

Nezapínejte jednotku pokud není zapojena alespoň jedna ozonová deska. V opačném nebude moci být uznána záruka na přístroj.

Nezapínejte jednotku pokud není zapojena alespoň jedna ozonová deska. V opačném nebude moci být uznána záruka na přístroj. Čistička vzduchu Nezapínejte jednotku pokud není zapojena alespoň jedna ozonová deska. V opačném nebude moci být uznána záruka na přístroj. Nezapínejte jednotku pokud není kompletně zakrytována. Před manipulací

Více

Odsavač par HSHD 9102. Návod k obsluze

Odsavač par HSHD 9102. Návod k obsluze Odsavač par HSHD 9102 Návod k obsluze 1 POPIS Odsavač je k dispozici ve filtrační verzi nebo verzi s odtahem. Filtrační verze (Obr. 1A nebo 1B): Odsavač nasává výpary z kuchyně, převede jej přes tukové/

Více

Obsah 1. POPIS PŘÍSTROJE...2 2. TECHNICKÉ SPECIFIKACE...2 3. BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE...2 4. POUŽÍVÁNÍ PŘÍSTROJE...3 MOŽNOSTI ČIŠTĚNÍ...

Obsah 1. POPIS PŘÍSTROJE...2 2. TECHNICKÉ SPECIFIKACE...2 3. BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE...2 4. POUŽÍVÁNÍ PŘÍSTROJE...3 MOŽNOSTI ČIŠTĚNÍ... ULTRAZVUKOVÁ ČISTIČKA ŠPERKŮ SU726 NÁVOD K POUŽITÍ Obsah 1. POPIS PŘÍSTROJE...2 2. TECHNICKÉ SPECIFIKACE...2 3. BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE...2 4. POUŽÍVÁNÍ PŘÍSTROJE...3 MOŽNOSTI ČIŠTĚNÍ...3 VARIANTY ČIŠTĚNÍ...4

Více

Technická data. Bezpečnostní instrukce

Technická data. Bezpečnostní instrukce 10031918 Čerpadlo Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené nedodržením

Více

Pro suché použití Pro mokré vnitřní použití Pro mokré vnější použití

Pro suché použití Pro mokré vnitřní použití Pro mokré vnější použití - 1 - - 2 - Pro suché použití Pro mokré vnitřní použití Pro mokré vnější použití 1. Motorová hlava. 1400 W, jmenovité napětí: 230 V ~ 50 Hz, délka kabelu 4,0 m 2. spínač ON / OFF 3. Vypouštěcí hadice.

Více

ROBOTICKÝ ČISTIČ BAZÉNŮ SMARTPOOL SCRUBBER60 (NC71)

ROBOTICKÝ ČISTIČ BAZÉNŮ SMARTPOOL SCRUBBER60 (NC71) ROBOTICKÝ ČISTIČ BAZÉNŮ SMARTPOOL SCRUBBER60 (NC71) zlatá černá PANTONE 871 U PANTONE 426 U PROVOZNÍ PŘÍRUČKA i Přečtěte si návod k použití zlatá černá DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PŘEČTĚTE SI A DODRŽUJTE

Více

Myčka nářadí - 80 litrů. Profigaraz. Návod k obsluze. Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel.

Myčka nářadí - 80 litrů. Profigaraz. Návod k obsluze. Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel. Myčka nářadí - 80 litrů Návod k obsluze Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel. 1. Bezpečnostní pravidla Před použitím zkontrolujte, zda je zařízení kompletní, v pořádku

Více

Vysavač na suché a mokré sání

Vysavač na suché a mokré sání Vysavač na suché a mokré sání 10007543 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za

Více

Návod k použití Elektrická konvice. Wasserkocher

Návod k použití Elektrická konvice. Wasserkocher CZ Návod k použití Elektrická konvice Wasserkocher CZ Obsah Bezpečnostní pokyny...3 Vybalení...5 Požadavky pro místo instalace...5 Před prvním použitím...5 Vaření vody...5 Filtr vodního kamene...5 Ochrana

Více

Návod na obsluhu a údržbu

Návod na obsluhu a údržbu 1 Návod na obsluhu a údržbu 04-2016 VŠEOBECNÉ INFORMACE Tento návod představuje nedílnou součást výrobku, ke kterému byl přiložen, a musí být uchován pro budoucí potřebu. Pozorně si přečtěte upozornění

Více

Technické údaje. Bezpečnostní instrukce

Technické údaje. Bezpečnostní instrukce VYSAVAČ 10030310 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené nedodržením

Více

Vysavač prachu do automobilu Turbo. Obj. č.: 85 22 10

Vysavač prachu do automobilu Turbo. Obj. č.: 85 22 10 NÁVOD K OBSLUZE Verze 11/99 Vysavač prachu do automobilu Turbo Obj. č.: 85 22 10 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení do provozu a k obsluze. Jestliže výrobek předáte

Více

Elektrický lapač hmyzu. zak 630, 640. Návod k obsluze

Elektrický lapač hmyzu. zak 630, 640. Návod k obsluze Elektrický lapač hmyzu zak 630, 640 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ

Více

Sombra vestavný modul. Návod k obsluze

Sombra vestavný modul. Návod k obsluze Sombra vestavný modul cz Návod k obsluze Vážení zákazníci, děkujeme, že jste si vybrali odsavač par GUTMANN. Před prvním použitím si prosím pozorně přečtěte následující informace a vysvětlení o správném

Více

Obr. 2 Obr. 3. Obr. 4 Obr. 5. Obr. 6 Obr. 7. Obr. 8 Obr. 9

Obr. 2 Obr. 3. Obr. 4 Obr. 5. Obr. 6 Obr. 7. Obr. 8 Obr. 9 Mod. 2481 CZ Obr. 1 Obr. 2 Obr. 3 Obr. 4 Obr. 5 Obr. 6 Obr. 7 Obr. 8 Obr. 9 Obr. 10 Obr. 11 Obr. 12 Obr. 13 VYSOKÉ NAPĚTÍ Nesundávejte kryty! Uvnitř je vysoké napětí! Obr. 14 Důležité varování TENTO SPOTŘEBIČ

Více

SOLO LED osvětlení INSTRUKCE INSTALACE

SOLO LED osvětlení INSTRUKCE INSTALACE Děkujeme, že jste si vybrali LT SOLO LED osvětlení. SOLO LED osvětlení INSTRUKCE INSTALACE Montáž a zapojení musí provádět odborná elektro firma/resp.pracovník s potřebnou kvalifikovanou odborností. VAROVÁNÍ:

Více

Starnberg. Zahradní fontána

Starnberg. Zahradní fontána Starnberg Zahradní fontána 10033352 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

Toaletní nástavec Molett / Návod k použití ÚVOD POPIS

Toaletní nástavec Molett / Návod k použití ÚVOD POPIS Toaletní nástavec Molett 30522 / 30532 Návod k použití Datum poslední revize: 02/208 ÚVOD Toaletní nástavec Molett je zdravotnický prostředek ve shodě se směrnicí 93/42/EHS pro zdravotnické prostředky.

Více

Prostorová stanice. Návod k obsluze RFV-L. Přeloženo z originálního návodu k obsluze aDE

Prostorová stanice. Návod k obsluze RFV-L. Přeloženo z originálního návodu k obsluze aDE Prostorová stanice Návod k obsluze RFV-L Přeloženo z originálního návodu k obsluze 83009600aDE CS Obsah NEJPRVE SI PŘEČTĚTE...2 SYMBOLY...2 ZAMÝŠLENÉ UŽITÍ...3 VYLOUČENÍ ZÁRUKY...3 UŽIVATELSKÝ SERVIS...3

Více

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ. Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití. rukojeť (1) držák kabelu. teleskopická trubka. zástrčka vypínač.

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ. Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití. rukojeť (1) držák kabelu. teleskopická trubka. zástrčka vypínač. BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití Charakteristika: - jednoduše ovladatelný, přenosný vysavač - bezsáčkový mechanismus - průhledný na nečistoty, snadno vyprázdnitelný

Více

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ. Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití. rukojeť (1) držák kabelu. teleskopická trubka. zástrčka vypínač.

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ. Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití. rukojeť (1) držák kabelu. teleskopická trubka. zástrčka vypínač. BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití Charakteristika: - jednoduše ovladatelný, přenosný vysavač - bezsáčkový mechanismus - průhledný zásobník na nečistoty, snadno vyprázdnitelný

Více

Solární okrasná zahradní fontána

Solární okrasná zahradní fontána 10031398 Solární okrasná zahradní fontána Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny k montáži, aby se zabránilo škodám

Více

Chladnička

Chladnička Chladnička 10010816 10033190 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny k montáži, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

Zahradní solární fontána

Zahradní solární fontána 10031000 Zahradní solární fontána Vážený zákazníku, Blahopřejeme k nákupu tohoto zařízení. Pozorně si přečtěte příručku a dodržujte následující rady, abyste předešli poškození přístroje. Jakékoliv selhání

Více

Gramofón.

Gramofón. Gramofón 1008990 www.auna-multimedia.com Obsah Technické údaje 2 Obsah dodávky 2 Bezpečnostní pokyny 3 Přehled zařízení 4 Před použitím 5 Likvidace 6 Technické údaje Číslo produktu 10008990 Napájaení 230

Více

2 Návod k obsluze. Česky. 38 Bedieningsinstructies

2 Návod k obsluze. Česky. 38 Bedieningsinstructies Česky 2 Návod k obsluze 8 14 20 26 32 38 Bedieningsinstructies BK 0012500 / REV PC Robotický čistič bazénů Nettoyeur de Piscine Automatischer Schwimmbeckenreiniger Limplafondos de Piscina Aspirador Automático

Více

NÁVOD NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU

NÁVOD NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU VMS-02C05 INFORMACE Všechny informace v NÁVODU K OBSLUZE musí být pečlivě přečteny a prostudovány. Věnujte pozornost provozním normám a VAROVNÝM hlášením. Jejich nerespektování může vést k poškození zařízení

Více

CAFETIERE_SUBITO_NC00018368_CAFETIERE_SUBITO_NC00018368 09/09/10 16:36 Pa CS SK HU PL SL SR BS BG RO HR RU UK ET LT LV

CAFETIERE_SUBITO_NC00018368_CAFETIERE_SUBITO_NC00018368 09/09/10 16:36 Pa CS SK HU PL SL SR BS BG RO HR RU UK ET LT LV CS SK HU PL SL SR BS BG RO HR RU UK ET LT LV Česky Popis a Víko b Nádrž c Držák filtru d Ohřívací destička e Tlačítko zapnout/vypnout nebo ovládací panel f Odměrná lžíce g Konvice nebo izolovaná nádoba

Více

KŘESLO KOMBINOVANÉ DO SPRCHY 808, 808 C

KŘESLO KOMBINOVANÉ DO SPRCHY 808, 808 C KŘESLO KOMBINOVANÉ DO SPRCHY 808, 808 C POUŽITÍ Kombinované křeslo do sprchy je součástí řady kompenzačních pomůcek, určených pro tělesně postižené osoby a osoby se sníženou schopností mobility. Své využití

Více

Návod k obsluze BRB 2800 BRB 2801

Návod k obsluze BRB 2800 BRB 2801 Návod k obsluze BRB 2800 BRB 2801 Děkujeme Vám za zakoupení našeho výrobku. Před použitím výrobku si pozorně přečtěte informace v tomto návodu a na obale a ponechte si je pro budoucí použití. Změny v textu,

Více

Čistič vzduchu BAP 412

Čistič vzduchu BAP 412 ázdno Čistič vzduchu BAP 412 Návod k použití ČISTIČ VZDUCHU BAP 412 Přečtěte si tento Návod k použití! Návod po přečtení pečlivě uschovejte! Při správném používání a vhodné péči Vám tento čistič Bionaire

Více

XB-523 Odšťavovač citrusových plodů Návod k obsluze

XB-523 Odšťavovač citrusových plodů Návod k obsluze XB-523 Odšťavovač citrusových plodů Návod k obsluze Přečtěte jsi tento návod důkladně před použitím a uložte si jej pro použití v budoucnosti. 1 Důležité bezpečnostní pokyny - Pro zamezení poruch si tento

Více

Ohřívač. Návod k obsluze

Ohřívač. Návod k obsluze Ohřívač 437 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ příštího použití. VAROVÁNÍ

Více

VHF 1. Sada bezdrátových mikrofonů.

VHF 1. Sada bezdrátových mikrofonů. VHF 1 Sada bezdrátových mikrofonů 10030865 10030866 10030867 10030868 10030869 10030872 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál

Více

Návod k použití Toastovač TOASTER

Návod k použití Toastovač TOASTER CZ Návod k použití Toastovač TOASTER Obsah Bezpečnostní pokyny... 3 Vybalení... 4 Požadavky pro místo instalace... 4 Před prvním použitím... 5 Příprava toastu... 5 Extra-zvednutí... 5 Vycentrování plátku

Více

Odsavač par CFT 61, 62. Návod k použití

Odsavač par CFT 61, 62. Návod k použití Odsavač par CFT 61, 62 Návod k použití 1 POPIS Odsavač může být nainstalován ve filtračním provedení nebo provedení s odtahem. Filtrační verze (obr. 1): Odsavač nasává kuchyňské výpary, přečistí je přes

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.:

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 12 12 65 Základní charakteristiky měřícího přístroje Tento měřící přístroj (tester fází) je vybaven 3 funkcemi: Kontrola sledu fází Zjištění směru otáčení motorů Indikace přerušení

Více

R-811, R-812. Návod k použití STOLNÍ VENTILÁTOR. česky. Stolní ventilátor R-811, R-812

R-811, R-812. Návod k použití STOLNÍ VENTILÁTOR. česky. Stolní ventilátor R-811, R-812 Návod k použití STOLNÍ VENTILÁTOR R-811, R-812 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

TEPLOVZDUŠNÝ VENTILÁTOR

TEPLOVZDUŠNÝ VENTILÁTOR Návod k obsluze TEPLOVZDUŠNÝ VENTILÁTOR 4012 ECO Ceramic CFH1-100 TECHNICKÉ ÚDAJE NÁVOD K OBSLUZE TEPLOVZDUŠNÉHO VENTILÁTORU Vážený zákazníku, děkujeme Vám jménem společnosti IMETEC za zakoupení tohoto

Více

PODLAHOVÝ VENTILÁTOR R-857

PODLAHOVÝ VENTILÁTOR R-857 Návod k použití PODLAHOVÝ VENTILÁTOR R-857 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

NÁVOD K OBSLUZE OTEVÍRACÍHO STROJE FRAMA MATIC B 300

NÁVOD K OBSLUZE OTEVÍRACÍHO STROJE FRAMA MATIC B 300 NÁVOD K OBSLUZE OTEVÍRACÍHO STROJE FRAMA MATIC B 300 1. BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE/ PREVENCE NEHOD - Přečtěte návod k obsluze úplně a opatrně a dbejte na jejich obsah - Zkontrolujte přívodní vedení a konektor

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL BOARD 8S. Spínací skříň s 8 zásuvkami typu IEC

UŽIVATELSKÝ MANUÁL BOARD 8S. Spínací skříň s 8 zásuvkami typu IEC UŽIVATELSKÝ MANUÁL BOARD 8S Spínací skříň s 8 zásuvkami typu IEC OBSAH ÚVOD...3 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY...4 PROVOZNÍ PODMÍNKY...4 ZAPOJENÍ...5 Připojení do sítě...5 Výstupy...5 OVLÁDÁNÍ...5 ČIŠTĚNÍ A ÚDRŽBA...6

Více

Obsah balení. 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér

Obsah balení. 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér Obsah balení 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér 5 Audio adaptér RCA 6 Audio kabel 3.5 mm 7 Audio adaptér z 6.3 mm na 3.5 mm 8 Externí mikrofon Funkční prvky: Sluchátka

Více

Xiaomi Roborock Sweep One S6

Xiaomi Roborock Sweep One S6 Xiaomi Roborock Sweep One S6 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Děkujeme za zakoupení Xiaomi Roborock Sweep One S6. Před použitím si pečlivě přečtěte uživatelskou příručku a řádně ji uchovejte pro budoucí použití. Představení

Více

POSTÝLKA DREAMS. Návod k použití. DŮLEŽITÉ: Před použitím si pozorně přečtěte tento návod! Návod si ponechte pro další potřebu.

POSTÝLKA DREAMS. Návod k použití. DŮLEŽITÉ: Před použitím si pozorně přečtěte tento návod! Návod si ponechte pro další potřebu. POSTÝLKA DREAMS Návod k použití DŮLEŽITÉ: Před použitím si pozorně přečtěte tento návod! Návod si ponechte pro další potřebu. Bezpečnostní upozornění Přečtěte si pozorně tento návod k použití Uchovejte

Více

PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ

PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ 10029113 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto výrobku. Pečlivě si prosím pozorně následující manuál a postupujte podle návodu k obsluze, aby se předešlo možnému poškození.

Více

OLEJOVÝ RADIÁTOR R /R /R

OLEJOVÝ RADIÁTOR R /R /R Návod k použití OLEJOVÝ RADIÁTOR R-1507-16/R-2009-16/R-2511-16 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu

Více

Yeelight LED Ceiling Lamp uživatelský manuál

Yeelight LED Ceiling Lamp uživatelský manuál Yeelight LED Ceiling Lamp uživatelský manuál Spojka Zámek pohled shora pohled zespoda Otvory pro montáž kazety Otvor pro kabeláž Montážní otvor pro samořezné šrouby základna dálkový ovladač 2x metrický

Více

CYKLONOVÝ BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-142n ECO

CYKLONOVÝ BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-142n ECO Návod k použití CYKLONOVÝ BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-142n ECO Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití.

Více

ST-HT Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-HT Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-HT 8355 Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn.

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL MARINO. Bezpečnost. Upozornění: Nezapojujte přístroj do zásuvky vlhkýma rukama.

UŽIVATELSKÝ MANUÁL MARINO. Bezpečnost. Upozornění: Nezapojujte přístroj do zásuvky vlhkýma rukama. UŽIVATELSKÝ MANUÁL MARINO Prosím, přečtěte důkladně tyto instrukce před prvním použitím přístroje a uschovejte je pro příští použití. Tento přístroj NEPATŘÍ do směsného odpadu. English Convair je účinné

Více

Styx PODÚROVŇOVÝ PŘEVODOVÝ MOTOR PRO KŘÍDLOVÁ VRATA NÁVOD K INSTALACI

Styx PODÚROVŇOVÝ PŘEVODOVÝ MOTOR PRO KŘÍDLOVÁ VRATA NÁVOD K INSTALACI Styx PODÚROVŇOVÝ PŘEVODOVÝ MOTOR PRO KŘÍDLOVÁ VRATA CZ NÁVOD K INSTALACI 1 OBSAH BALENÍ 2 Příklad instalace Pohon se skládá z těchto dílů: 1 x podúrovňový pohon 1 x otevírací rameno 90 1 x odjišťovací

Více

Ohřívač vody

Ohřívač vody Ohřívač vody 10031879 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené

Více

Chladnička na víno

Chladnička na víno Chladnička na víno 10011580 10032025 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za

Více

Masážní přístroj. m 286. Návod k obsluze

Masážní přístroj. m 286. Návod k obsluze Masážní přístroj m 286 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ příštího použití.

Více

Víceúčelový průmyslový vysavač

Víceúčelový průmyslový vysavač Víceúčelový průmyslový vysavač 10029117 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

BATERIE S OKAMŽITÝM OHŘEVEM TEPLÉ VODY

BATERIE S OKAMŽITÝM OHŘEVEM TEPLÉ VODY IN 201502 M BATERIE S OKAMŽITÝM OHŘEVEM TEPLÉ VODY NÁVOD K POUŽITÍ Model č.: KDR-4E-3 PŘEDSTAVENÍ VÝROBKU 3 INSTALAČNÍ PODMÍNKY 3 ZPŮSOBY INSTALACE VÝROBKU 5 INSTALACE ZAŘÍZENÍ SE SPODNÍM PŘÍVODEM 6 KLÍČOVÉ

Více

Návod k použití ODSAVAČ PAR R-2004, R-2004i

Návod k použití ODSAVAČ PAR R-2004, R-2004i Návod k použití ODSAVAČ PAR R-2004, R-2004i Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Ruční vysílač GF20..

Ruční vysílač GF20.. Ruční vysílač GF20.. EN FR ES IT Návod na montáž a obsluhu Original assembly and operating instructions Notice originale de montage et d utilisation Instrucciones originales de instalación y funcionamiento

Více

VÝROBNÍK LEDU TREBS TREBS 99218

VÝROBNÍK LEDU TREBS TREBS 99218 VÝROBNÍK LEDU TREBS TREBS 99218 Uživatelská příručka Děkujeme, že jste si vybrali náš výrobník ledu. Přečtěte si prosím pozorně tento návod k obsluze před použitím tohoto produktu tak, aby bylo zajištěno

Více

ST-CM Kávovar Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-CM Kávovar Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-CM 7083 Kávovar Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

Odsavač par CMD 98 NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ

Odsavač par CMD 98 NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ Odsavač par CMD 98 NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ POPIS Jednotka je k dispozici ve verzi recirkulačního odsavače, odsavače s odtahem a odsavače s vnějším motorem. U recirkulačních odsavačů s filtrací (obr.1)

Více

PARNÍ ČISTIČ CSC5714M

PARNÍ ČISTIČ CSC5714M PARNÍ ČISTIČ CSC5714M BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ Než začnete využívat váš parní čistič, měli byste vždy dodržovat základní bezpečnostní opatření, včetně následujících. 1. Přečtěte si tuto uživatelskou příručku

Více

Bezdrátová termostatická hlavice

Bezdrátová termostatická hlavice Bezdrátová termostatická hlavice Model: TRV10RF INSTALAČNÍ MANUÁL Obsah krabice Obsah balení Ikony použité v tomto návodě: Bezpečnostní pokyny Důležitá informace Tip Obsah : Obsah balení Úvod Shoda výrobku

Více

PX-Cross Samonivelační křížový laser. Návod k použití

PX-Cross Samonivelační křížový laser. Návod k použití PX-Cross Samonivelační křížový laser Návod k použití Samonivelační Děkujeme za nákup našeho laserového přístroje. Před použitím si pečlivě přečtěte následující pokyny. Obsah Specifikace 2 Obsah balení.2

Více

11.27 Centralis Uno RTS

11.27 Centralis Uno RTS Abyste mohli plně využít všech vlastností, které Vám nabízí řídicí jednotka Centralis Uno RTS, přečtěte si prosím pozorně následující návod k použití. Řídící jednotka s integrovaným přijímačem dálkového

Více

ČISTIČKA VZDUCHU DO AUTA R-9100

ČISTIČKA VZDUCHU DO AUTA R-9100 Návod k použití ČISTIČKA VZDUCHU DO AUTA R-9100 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

Zkrášlovací sada na obličej

Zkrášlovací sada na obličej Zkrášlovací sada na obličej m 305 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ příštího

Více

Model: UR200-UR400-UR600 UF200-UF400-UF600

Model: UR200-UR400-UR600 UF200-UF400-UF600 Model: UR200-UR400-UR600 UF200-UF400-UF600 Uživatelská příručka CZ 14 201-070726 1 CZ Obsah Důležité bezpečnostní pokyny 14 Vybalení a instalace 14 Elektrické zapojení 15 Uvedení zařízení do provozu 15

Více

R129A - Multimetr MS8269 MASTECH

R129A - Multimetr MS8269 MASTECH Vážení zákazníci, R129A - Multimetr MS8269 MASTECH děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup tohoto produktu. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení výrobku do provozu

Více

Halogenový ohřívač. Návod k obsluze

Halogenový ohřívač. Návod k obsluze Halogenový ohřívač 436 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ příštího použití.

Více

Solární fontána

Solární fontána 10032286 Solární fontána Vážený zákazníku, Blahopřejeme k nákupu tohoto zařízení. Pozorně si přečtěte příručku a dodržujte následující rady, abyste předešli poškození přístroje. Jakékoliv selhání způsobené

Více

NÁVOD K POUŽITÍ ZP MATRACE ANTIDEKUBITNÍ VZDUCHOVÁ S PULZNÍM KOMPRESOREM PA 1500

NÁVOD K POUŽITÍ ZP MATRACE ANTIDEKUBITNÍ VZDUCHOVÁ S PULZNÍM KOMPRESOREM PA 1500 NÁVOD K POUŽITÍ ZP MATRACE ANTIDEKUBITNÍ VZDUCHOVÁ S PULZNÍM KOMPRESOREM PA 1500 DODAVATEL : DMA Praha s.r.o. Centrála-distribuce: Kunice 207, 251 63 Strančice tel.: 323 664 465-6, fax: 323 664 335 www.dmapraha.cz,

Více

Varování: Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Varování: Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

Clean Turbo Vysavač

Clean Turbo Vysavač Clean Turbo Vysavač 10032948 10032949 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

NÁVOD NA POUŽITÍ AUTOMATICKÉHO VYSAVAČE MIRAGE

NÁVOD NA POUŽITÍ AUTOMATICKÉHO VYSAVAČE MIRAGE NÁVOD NA POUŽITÍ AUTOMATICKÉHO VYSAVAČE MIRAGE Děkujeme za koupi našeho produktu. Doufáme, že Vám bude tento špičkový výrobek sloužit dlouhá léta k Vaší plné spokojenosti. Před použitím si pečlivě si prostudujte

Více

Olejový radiátor SAHARA 471-472 - 473. Návod k obsluze

Olejový radiátor SAHARA 471-472 - 473. Návod k obsluze Olejový radiátor SAHARA 471-472 - 473 Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ příštího

Více

Termoreaktor s kapacitou 25 kyvet

Termoreaktor s kapacitou 25 kyvet Návod k obsluze HI 839800 Termoreaktor s kapacitou 25 kyvet 1 Vážený zákazníku, Děkujeme Vám, že jste si vybral produkt od firmy Hanna Instruments. Před použitím přístroje si prosím pečlivě přečtěte tento

Více

Návod na obsluhu a údržbu automatického bazénového vysavače EASYKLEEN

Návod na obsluhu a údržbu automatického bazénového vysavače EASYKLEEN Návod na obsluhu a údržbu automatického bazénového vysavače EASYKLEEN 1 Děkujeme Vám, že jste si zakoupili plně automatický bazénový vysavač EasyKleen. EasyKleen je vhodný do většiny bazénů s maximálními

Více

TITAN. Centrální motor s převodovkou pro mříže

TITAN. Centrální motor s převodovkou pro mříže TITAN Centrální motor s převodovkou pro mříže Montážní pokyny a upozornění Pozor: dodržujte uvedené pokyny kvůli bezpečnosti osob. Uchovejte tento návod pro pozdější použití. CE Prohlášení o shodě Centrální

Více

Sada pro manikůru a pedikůru

Sada pro manikůru a pedikůru Sada pro manikůru a pedikůru M 287 CZ Návod k použití UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ příštího

Více

Úvod: Instalace: Používání: Elektrické připojení: Ovládání:

Úvod: Instalace: Používání: Elektrické připojení: Ovládání: Úvod: Pečlivě, prosím, prostudujte tento návod k použití včetně přiložených nákresů s číselnými a abecedními odkazy v textu. Výrobce neručí za případné poškození věci, ublížení na zdraví nebo možnost požáru

Více

Návod k použití MLÝNEK NA RAJČATA R-545

Návod k použití MLÝNEK NA RAJČATA R-545 Návod k použití MLÝNEK NA RAJČATA R-545 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

#4;# +05647%6+10 /#07#. Návod k použití s 1

#4;# +05647%6+10 /#07#. Návod k použití s 1 Návod k použití 1 J L I H A G F K E E M B C D * Pouze u určitých modelů 2 a) b) c) 2 click 36 74 75 76 7 108 7 24 hod. 12 9 10 11 10 7 12 3 DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Tento vysavač je určený pouze pro

Více

Indukční deska

Indukční deska Indukční deska 10012197 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené

Více

Vysavač SC7060. Návod k obsluze. Před používáním tohoto přístroje si prosím pečlivě přečtěte tento návod a uložte jej pro případ potřeby v budoucnu.

Vysavač SC7060. Návod k obsluze. Před používáním tohoto přístroje si prosím pečlivě přečtěte tento návod a uložte jej pro případ potřeby v budoucnu. Vysavač SC7060 Návod k obsluze Před používáním tohoto přístroje si prosím pečlivě přečtěte tento návod a uložte jej pro případ potřeby v budoucnu. 1 1. Sestavení součástí vysavače 3 Příslušenství se může

Více

Leica IP C a IP S Tiskárna k potisku histologických kazet a podložních sklíček

Leica IP C a IP S Tiskárna k potisku histologických kazet a podložních sklíček Dodatkový list pro Návod k použití Leica IP C a IP S Tiskárna k potisku histologických kazet a podložních sklíček Dodatkový list pro Návod k použití Leica IP C a Leica IP S, V 1.9 RevD, česky 05/2013 2013-01

Více

Centronic VarioControl VCJ470 Návod k obsluze Rádiový přijímač pro žaluzie

Centronic VarioControl VCJ470 Návod k obsluze Rádiový přijímač pro žaluzie Centronic VarioControl VCJ470 CZ Návod k obsluze Rádiový přijímač pro žaluzie Tento návod prosím uschovejte! Návod k použití Obsah Všeobecně... 2 Záruka... 3 Bezpečnostní pokyny... 3 Použití k určenému

Více