Zápis č. 7/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 7/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne"

Transkript

1 Zápis č. 7/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,35 hod. Přítomni členové zastupitelstva obce: Ondřej Gajda, Ondřej Hroník, Antonín Kejmar, Martin Krátký, Lukáš Morávek, Tomáš Svatoš, Počet přítomných členů zastupitelstva: 6 (Příloha č. 1 prezenční listina) Omluven: 3 Neomluven: 0 Zasedání usnášení schopné: ano Hosté: dle prezenční listiny Ověřovatelé zápisu: Ondřej Hroník, Antonín Kejmar Navržený program: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení z předcházejícího zasedání a určení ověřovatelů zápisu 3. Dohoda o vytvoření společného školského obvodu, obecně závazná vyhláška o školském obvodu 4. ČOV Hostouň - rozšíření kapacity, dokumentace pro územní řízení 5. Oprava ulice Lipová - navýšení nákladů 6. Oprava břehu Sulovického potoka 7. Oprava opěrné zdi u ulici Na Pohoří 8. Smlouva o zřízení věcného břemene 9. Vysoký obsah tuků v kanalizaci - provedení průzkumu na zjištění původce 10. Diskuze 11. Ukončení zasedání 1. Zahájení Místostarosta obce Martin Krátký přivítal přítomné zastupitele. Konstatoval, že je přítomno šest z devíti zastupitelů, zasedání bylo prohlášeno za usnášení schopné. Místostarosta dále konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno. Oznámení o konání 7. zasedání zastupitelstva obce Hostouň v roce 2017 bylo na úřední desce Obecního úřadu Hostouň zveřejněno v souladu se zákonem po dobu nejméně 7 dní, a to od do Současně bylo zveřejněno na elektronické úřední desce (Příloha č. 2 Oznámení). Místostarosta seznámil zastupitele s navrženým programem a navrhl jeho úpravu: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení z předcházejícího zasedání a určení ověřovatelů zápisu 3. Dohoda o vytvoření společného školského obvodu, obecně závazná vyhláška o školském obvodu 4. ČOV Hostouň - rozšíření kapacity, dokumentace pro územní řízení 5. Oprava ulice Lipová - navýšení nákladů 6. Oprava břehu Sulovického potoka 7. Oprava opěrné zdi u ulici Na Pohoří (ze sedmi)

2 8. Smlouva o zřízení věcného břemene 9. Vysoký obsah tuků v kanalizaci - provedení průzkumu na zjištění původce 10. Žádost o převzetí komunikace v ulici Pod Lipami do vlastnictví obce 11. Diskuze 12. Ukončení zasedání Zastupitelstvo obce Hostouň po projednání schvaluje program dnešního zasedání. Usnesení č. 1/7/2017 bylo schváleno. 2. Kontrola usnesení z předcházejícího zasedání a určení ověřovatelů zápisu Číslo Datum přijetí Předmět usnesení /nespl Odpovídá usnesení něno 10/9/ Příprava projektové dokumentace rekonstrukce ul. Nesplněno zastupitelstvo Na Obci 6/10/ Prodej části pozemku parc.č. st. 49 Nesplněno Šárka Hůlová 5/1/ Uzavření smlouvy o smlouvě budoucí na koupi Nesplněno pozemků parc.č. 1584/3 a 1584/2 3/ Dohoda o kanalizaci s obcí Pavlov Nesplněno 1/6/ Program zasedání 2/6/ Určení ověřovatelů 3/6/ Schválení závěrečného účtu a účetní závěrky 4/6/ Smlouva o vykonání přezkoumání hospodaření obce 5/6/ Smlouva o nájmu části pozemku 1488/1 6/6/ Návrh č. 4 úpravy rozpočtu /6/ Nákup žacího stroje s příslušenstvím 8/6/ Příkazní smlouva a smlouva o organizaci zadávacího řízení 9/6/ Darovací smlouva v rámci programu Žijeme zde společně 10/6/ Projektová dokumentace pro ÚŘ "Odlehčovací stoka na splaškové kanalizaci v ul. U Rybníka" 11/6/ Objednání provozního řádu kanalizace a kanalizačního řádu a pasportu kanalizace Místostarosta navrhl určit ověřovateli zápisu Ondřeje Hroníka a Antonína Kejmara, zapisovatelem Ing. Šárka Hůlovou (ze sedmi)

3 Zastupitelstvo obce Hostouň určuje ověřovateli zápisu Ondřeje Hroníka a Antonína Kejmara, zapisovatelem Ing. Šárku Hůlovou. Usnesení č. 2/7/2017 bylo schváleno. 3. Dohoda o vytvoření společného školského obvodu, obecně závazná vyhláška o školském obvodu Zastupitelům byl předložen návrh dohody, kterou mezi sebou uzavřou obce Dobrovíz a Hostouň. Jedná se o Dohodu o vytvoření společného školské obvodu spádové mateřské školy, jejíž činnost vykonává Mateřská škola Sluníčko Dobrovíz. Na základě této dohody obec vydá obecně závaznou vyhlášku, kterou se stanoví část společného školského obvodu spádové mateřské školy. Zastupitelstvo obce Hostouň schvaluje uzavření Dohody o vytvoření společného školského obvodu spádové mateřské školy s obci Dobrovíz a vydání obecně závazné vyhlášky, kterou se stanoví část společného školského obvodu spádové mateřské školy. Usnesení č. 3/7/2017 bylo schváleno. 4. ČOV Hostouň - rozšíření kapacity, dokumentace pro územní řízení Firma Panattoni Czech Republic Development s.r.o. předložila zastupitelům projektovou dokumentaci pro územní řízení na akci "ČOV Hostouň - rozšíření kapacity". Rozšíření kapacity stávající čistírny odpadních vod s kapacitou 2050 EO spočívá v instalaci nové technologie do stávajících nádrží ČOV. Celková kapacita nově upravené ČOV bude 4000 EO. Investorem stavby bude firma Panattoni. Dále firma Panattoni předložila zastupitelům plnou moc s tím, aby jí obec Hostouň zmocnila zastupovat obec v jednáních ve věci získání územního rozhodnutí, územního (ze sedmi)

4 souhlasu, stavebního povolení, ohlášení stavby, povolení změny stavby před dokončením, kolaudačního souhlasu a projednání stavby formou veřejnoprávní smlouvy jak pro územní rozhodnutí, tak pro stavební povolení na akci "ČOV Hostouň - rozšíření kapacity". Zastupitelé rozhodli, že firmě tak rozsáhlou plnou moc neudělí. Plná moc bude firmě Panattoni udělena jen na získání územního rozhodnutí. Zastupitelstvo obce Hostouň schvaluje projektovou dokumentaci pro územní řízení na akci "ČOV Hostouň - rozšíření kapacity". Usnesení č. 4/7/2017 bylo schváleno. Zastupitelstvo obce Hostouň schvaluje zplnomocnění firmy Panattoni Czech Republic Development s.r.o. k jednání ve věci získání územního rozhodnutí na akci "ČOV Hostouň - rozšíření kapacity". Usnesení č. 5/7/2017 bylo schváleno. 5. Oprava ulice Lipová - navýšení nákladů Při opravě ulice Lipová se po odstranění původního asfaltového krytu ukázalo, že podkladní vrstvy jsou ve výrazně horším stavu, než se předpokládalo a než bylo patrno při zpracování projektové dokumentace. Podkladní vrstva není homogenní, mění se doslova na každém kroku (starý asfaltobeton, štět, zemina, štěrk, škvára a jemný kačírek) a prakticky nelze provést pouze lokální sanaci podloží dle projektové dokumentace. Dále byly provedeny statické zatěžovací zkoušky, které nedosáhly předepsané únosnosti 80 MPa dle projektové dokumentace. Se stavbyvedoucím firmy PKB byly domluveny tři možno varianty dalšího technického řešení. Po zvážení všech okolností zastupitelstvo rozhodlo o maximální variantě, (ze sedmi)

5 která spočívá v kompletním odtěžení vozovky o dalších 12 cm a provedení vrstvy SC celoplošně v téže tloušťce. Vrstvou SC se rozumí "hubený" beton, třídy pevnosti C8/10. Na tuto vrstvu bude položen nový asfaltový kryt. Tento neočekávaný výdaj stavbu prodraží o ,27 Kč. Jedná se o standardní, robustní řešení, které zajistí požadovanou životnost konstrukce vozovky. Zastupitelstvo obce Hostouň schvaluje navýšení nákladů na akci "Oprava ulice Lipová, Hostouň u Prahy - II. etapa" o 1, ,27 Kč a uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo, kterou obec uzavřena s firmou Pozemní komunikace Bohemia, a.s. Usnesení č. 6/7/2017 bylo schváleno. 6. Oprava břehu Sulovického potoka Břeh Sulovického potoka nad můstkem v ulici Pod Kostelem se neočekávaně vyvalil a velké balvany by v případě vyššího průtoku vody mohly způsobit ucpání koryta. Z tohoto důvodu bylo vyhlášeno výběrové řízení na zhotovitele opravy břehu potoka. Ve výběrovém řízení byla vybrána firma David Krása, Lipová 345, Hostouň s cenou ,- Kč. Zastupitelstvo obce Hostouň schvaluje uzavření smlouvy o dílo s firmou David Krása, Lipová 345, Hostouň na opravu břehu Sulovického potoka za cenu ,- Kč. Usnesení č. 7/7/2017 bylo schváleno. 7. Oprava opěrné zdi u ulici Na Pohoří V ulici Na Pohoří u studny se rozpadla opěrná zeď. Ve výběrovém řízení byla na opravu zdi vybrána firma Vasyla Ohara, jež provede opravu za ,- Kč (ze sedmi)

6 Zastupitelstvo obce Hostouň schvaluje opravu zdi v ulici Na Pohoří v ceně ,- Kč. Usnesení č. 8/7/2017 bylo schváleno. 8. Smlouva o zřízení věcného břemene Na základě podepsané smlouvy o smlouvě budoucí na zřízení věcného břemene k pozemku parc.č. 594/1 s ČEZ Distribuce a.s. je zastupitelstvu předložena Smlouva o zřízení věcného břemene - služebnosti k pozemku parc. č. 594/1 za účelem umístění součásti distribuční soustavy - kabelové vedení NN a rozpojovací skříň. Jednorázová náhrada za zřízení věcného břemene se sjednává ve výši 1.000,- Kč. Zastupitelstvo obce Hostouň schvaluje uzavření Smlouvy o zřízení věcného břemene - služebnosti k pozemku parc.č. 594/1 s ČEZ Distribuce a.s. Usnesení č. 9/7/2017 bylo schváleno. 9. Vysoký obsah tuků v kanalizaci - provedení průzkumu na zjištění původce Ve splaškových vodách v kanalizaci se vyskytuje vysoký obsah tuků. Obec objedná provádění kontrol kanalizace na zjištění původce nadměrného znečištění splaškových vod tuky. Po zjištění původce vypouštění tuků do kanalizace budou tomuto původci přeúčtovány všechny náklady spojené s odstraňováním tuků ze splaškových vod. 10. Žádost o převzetí komunikace v ulici Pod Lipami do vlastnictví obce Pan Jan Fuksa, investor stavby komunikace, podal žádost o převzetí komunikace v ulici Pod Lipami na pozemku parc.č. 157/1 do vlastnictví obce. Komunikace je dokončená, (ze sedmi)

7 zkolaudovaná a bez závad. Na základě uzavřené plánovací smlouvy obec komunikaci v ulici Pod Lipami a pozemek pod komunikací parc.č. 157/1 převezme do svého vlastnictví. Zastupitelstvo obce Hostouň schvaluje převzetí komunikace ulice Pod Lipami a pozemku parc.č. 157/1 do vlastnictví obce. Usnesení č. 10/7/2017 bylo schváleno. 11. Diskuze Ondřej Gajda - bylo by vhodné upravit nástěnky v ulici Jenečská 12. Ukončení zasedání Místostarosta poděkoval všem za účast a toto zasedání ukončil ve 20,35 hod. Přílohy zápisu: 1. Prezenční listina 2. Zveřejněná informace o konání zasedání oznámení Zápis byl vyhotoven dne Zapisovatel: Ing. Šárka Hůlová Ověřovatelé: Ondřej Hroník Antonín Kejmar Místostarosta: Martin Krátký (ze sedmi)

Zápis č. 6/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 26.06.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,35 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 4/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 4/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 4/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 24.04.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.06.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 7/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 7/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 7/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 05.08.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 9/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 9/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 9/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 24.10.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,45 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 2/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 27.02.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,45 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 3/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 3/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 3/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 19.03.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,20 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 3/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 3/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 3/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.03.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 2/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 22.02.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 8/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 8/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 8/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 19.09.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,20 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 10/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 10/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 10/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 26.10.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,25 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.12.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 12/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 12/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 12/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 22.12.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 21.11.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,35 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 8/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 8/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 8/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 17.09.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 7/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 7/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 7/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 06.08.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 1/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 1/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 1/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 01.02.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,50 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.02.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,40 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 2/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 19.02.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 3/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 3/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 3/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 21.03.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,10 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 5/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 5/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 5/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 29.05.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,55 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 1/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 1/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 1/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 22.01.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 02/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 02/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 02/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 23.02.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,25 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 7/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 7/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 7/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 08.08.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 4/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 4/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 4/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 16.04.2012 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,15 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 05/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 05/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 05/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 20.04.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,15 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 15.09.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 6/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 24.06.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 11/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.11.2013 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 01/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 01/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 01/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 19.01.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,20 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 11/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 19.12.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,05 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 14.04.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,50 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 8/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 8/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 8/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 12.08.2013 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 3/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 3/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 3/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 27.03.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,20 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 12/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 12/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 12/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 16.12.2013 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,45 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 07/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 07/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 07/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 22.06.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,50 hod. Přítomni členové

Více

Zápis ze zasedání č. 4/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis ze zasedání č. 4/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis ze zasedání č. 4/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 14.02.2011 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 22,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č.7 /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č.7 /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č.7 /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 14.07.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,15 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 1/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 1/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 1/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 23.01.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,40 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 6/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 23.06.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,05 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 5/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 5/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 5/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 27.05.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,40 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 9/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 9/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 9/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 16.09.2013 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 7/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 7/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 7/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 13.08.2012 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 5/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 5/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 5/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 30.05.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,35 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 13/11 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 13/11 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 13/11 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 12.12. 2011 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis ze zasedání č. 5/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis ze zasedání č. 5/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis ze zasedání č. 5/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 21.03.2011 Místo konání: zasedací místnost Kulturní dům v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,10 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 11/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 23.11.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,40 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 12/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 12/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 12/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 14.12.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,05 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 04/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 04/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 04/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 23.03.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,15 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č.3/2017. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne v zasedající místnosti Obecního úřadu od 19 hod.

Zápis č.3/2017. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne v zasedající místnosti Obecního úřadu od 19 hod. Zápis č.3/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne 19.6.2017 v zasedající místnosti Obecního úřadu od 19 hod. Přítomni: Jana Krupičková, Petr Hamáček, Josef Rákos, Pavel Dochvát,

Více

Zápis č. 11/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 10.12.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 10/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 10/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 10/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 19.11.2012 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,25 hod. Přítomni členové

Více

Zápis ze zasedání č. 3/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis ze zasedání č. 3/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis ze zasedání č. 3/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 17.01.2011 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 22,25 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 5/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 5/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 5/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 21.05.2012 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 2-2019-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 13. 3. 2019 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo zahájeno

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 25.09.2017 Zahájení zasedání: 19:08hodin. Přítomni: Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Zápis č. 11/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 01.12.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,45 hod. Přítomni členové

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 14 / 2016, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 14 / 2016, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 14 / 2016, které se konalo dne 3. 10. 2016 Přítomni : Leo Kordas, Pavel

Více

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 2.2.2017 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Zápis č. 7/2019. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne od 18:00 hod v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 7/2019. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne od 18:00 hod v zasedací místnosti OÚ Svojetice Zápis č. 7/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 1. 8. 2019 od 18:00 hod v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Martina Vedralová, Jiří Eigel, Pavel Churáček, Nela Gutheisová,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Loděnice č. 7/2015 Zastupitelstvo obce Loděnice Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne 8. 7. 2015, od 18:00 hodin Přítomní členové zastupitelstva obce: Bauer

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 30.1.2017 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 9.9.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Přítomni: Petr Pipek, Pavel Panský, Luboš Špitálník, Mgr. Petra Rajterová,

Více

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6.

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6. Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6. 2019 od 18 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Loděnice č. 4/2015 Zastupitelstvo obce Loděnice Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne 29. 4. 2015, od 18:00 hodin Přítomní členové zastupitelstva obce: Bauer Václav,

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 28.6.2017 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se sedm členů

Více

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne v Kulturním domě ve Střílkách

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne v Kulturním domě ve Střílkách Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne 31.5.2019 v Kulturním domě ve Střílkách Veřejné zasedání zahájil v 18,00 hodin starosta obce Viktor Ganjuškin, přivítal přítomné

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne 12. 2. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 6. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 19.06. 2015 od

Více

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne 27. 04. 2016 Místo jednání: Začátek jednání: Přítomno: Omluvena: Ověřovatelé: Zapisovatel: Družstevní dům Choustník 19.00 hodin 8 členů Veronika Jakeš František

Více

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice ZÁPIS z 18. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 6.11.2013 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 3/2014, které se konalo 26.6.2013 od 18.00 v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje

Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 3/2014, které se konalo 26.6.2013 od 18.00 v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 3/2014, které se konalo 26.6.2013 od 18.00 v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Přítomni: Daniel Mikušík, Jaroslav Houba, Josef Jedlička, Miroslav Čonka,

Více

Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 28.3.2018 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 27.5.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 27.5.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 27.5.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.08/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drásov

Více

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice ZÁPIS z 24. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 2.7.2014 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Zápis č. 7/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 7/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 7/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 13. 7. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 18,10 hodin

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 18,10 hodin OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37,41002 Lovosice Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 11. 5. 2016 od 18,10 hodin Jednání zastupitelstva

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne 11. 4. 2016 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 11. 4. 2016 v 18.00 hodin. Přítomni: Ing. Pavlíček

Více

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 3/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 31. 3. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Návrh usnesení: ZOKÚ určuje ověřovateli zápisu Karla Krále a Radovana Filu, zapisovatelem Ing. Marka Světlíka.

Návrh usnesení: ZOKÚ určuje ověřovateli zápisu Karla Krále a Radovana Filu, zapisovatelem Ing. Marka Světlíka. Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS o průběhu 9. zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec v roce 2015, konaného dne 24. listopadu 2015 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu obce Křížkový Újezdec.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 22.5.2018 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Karel Dibus, Luboš Hrabě, Petr Dibus, Jaromír Luža, Martina Hadinec Omluveni: Ludmila

Více

Zápis č. 8/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích

Zápis č. 8/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Obec Modletice Modletice 6 251 01 Říčany Zápis č. 8/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne 12.06.2014 v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Přítomni: Ing. Aron Jiří, Olmr

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 27. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.5.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 27. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.5.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.5.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 17.06.2014, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 17.06.2014, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech Obec Slapy Zastupitelstvo obce Slapy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 17.06.2014, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech Zahájení v 19, 30 hod Přítomni: Ing. František Neužil,

Více

USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 14. 6. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

OBEC BOROVÁ ZÁPIS Č. 4 /2015 ze zasedání zastupitelstva obce Borová, konaného ve středu dne 23.9. 2015, zasedací místnost OÚ Borová č.p.

OBEC BOROVÁ ZÁPIS Č. 4 /2015 ze zasedání zastupitelstva obce Borová, konaného ve středu dne 23.9. 2015, zasedací místnost OÚ Borová č.p. OBEC BOROVÁ ZÁPIS Č. 4 /2015 ze zasedání zastupitelstva obce Borová, konaného ve středu dne 23.9. 2015, zasedací místnost OÚ Borová č.p. 100 Zahájeno v 19:08 hodin, ukončeno v 19:45 hod. Jednání vedla

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 1.2.2018 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:11

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:11 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 25.10. 2017 od 19:00 hod. listů:11 Přítomno 8 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Mašek Josef, Zejda Josef, Mařan Břetislav, Vykysalová Dita, Kovalčík

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více