Zápis č. 7/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 7/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne"

Transkript

1 Zápis č. 7/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové zastupitelstva obce: Ondřej Gajda, Ondřej Hroník, Antonín Kejmar, Martin Krátký, Karel Kukelka, Tomáš Svatoš, Evžen Vávra Počet přítomných členů zastupitelstva: 7 (Příloha č. 1 prezenční listina) Omluven: 2 Neomluven: 0 Zasedání usnášení schopné: ano Hosté: dle prezenční listiny Ověřovatelé zápisu: Antonín Kejmar, Evžen Vávra Navržený program: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení z předcházejícího zasedání a určení ověřovatelů zápisu 3. Změna Územního plánu Hostouň č Změna Územního plánu Hostouň č Změna Územního plánu Hostouň č Žádost o změnu Územního plánu Hostouň na pozemku parc. č Žádost o změnu Územního plánu Hostouň na pozemcích parc.č. 173/2, 173/3 a Nabídka pozemku parc.č. 172/2 9. Smlouva o dílo - změna Územního plánu Hostouň č Rekonstrukce osvětlení v základní škole 11. Diskuze 12. Ukončení zasedání 1. Zahájení Místostarosta obce Martin Krátký přivítal přítomné zastupitele. Konstatoval, že je přítomno sedm z devíti zastupitelů, zasedání bylo prohlášeno za usnášení schopné. Místostarosta dále konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno. Oznámení o konání 7. zasedání zastupitelstva obce Hostouň v roce 2018 bylo na úřední desce Obecního úřadu Hostouň zveřejněno v souladu se zákonem po dobu nejméně 7 dní, a to od do Současně bylo zveřejněno na elektronické úřední desce (Příloha č. 2 Oznámení). Místostarosta seznámil zastupitele s navrženým programem a navrhl jeho úpravu: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení z předcházejícího zasedání a určení ověřovatelů zápisu 3. Změna Územního plánu Hostouň č Změna Územního plánu Hostouň č Změna Územního plánu Hostouň č Žádost o změnu Územního plánu Hostouň na pozemku parc. č (z devíti)

2 7. Žádost o změnu Územního plánu Hostouň na pozemcích parc.č. 173/2, 173/3 a Nabídka pozemku parc.č. 172/2 9. Smlouva o dílo - změna Územního plánu Hostouň č Rekonstrukce osvětlení v základní škole 11. Změna dodavatele plynu 12. Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene a smlouvu o právu provést stavbu 13. Diskuze 14. Ukončení zasedání Zastupitelstvo obce Hostouň po projednání schvaluje program dnešního zasedání. Usnesení č. 1/7/2018 bylo schváleno. 2. Kontrola usnesení z předcházejícího zasedání a určení ověřovatelů zápisu Číslo Datum přijetí Předmět usnesení Splněno/nespl Odpovídá usnesení něno 3/1/ Zřízení cvičiště pro psy Nesplněno zastupitelstvo 7/1/ Výměna osvětlení v ZŠ Splněno ředitelka ZŠ 1/6/ Program zasedání Splněno 2/6/ Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele Splněno 3/6/ Obecně závazná vyhláška o nočním klidu Splněno 4/6/ Schválení přijetí dotace Splněno 5/6/ Grantový program Žijeme zde společně Splněno 6/6/ Směna pozemků Nesplněno Místostarosta navrhl určit ověřovateli zápisu Antonína Kejmara a Evžena Vávru, zapisovatelem Ing. Šárka Hůlovou. Zastupitelstvo obce Hostouň určuje ověřovateli zápisu Antonína Kejmara a Evžena Vávru, zapisovatelem Ing. Šárku Hůlovou (z devíti)

3 Usnesení č. 2/7/2018 bylo schváleno. 3. Změna Územního plánu Hostouň č. 1 Zastupitelstvo svým usnesením č. 9/5/2018 ze dne rozhodlo o pořízení změny č. 1 územního plánu Hostouň a jejím obsahu a o tom, že změna bude pořizována zkráceným postupem. Na základě vyjádření dotčených orgánů došlo k úpravě obsahu změny č. 1 (příloha č. 3) a zastupitelé rozhodli o jejím novém obsahu. Zastupitelstvo obce Hostouň rozhodlo ve smyslu 6 odst. 5 písm. a) a 55a odst. 2 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), o obsahu změny č. 1 územního plánu Hostouň. Změna bude pořizována zkráceným postupem. Usnesení č. 3/7/2018 bylo schváleno. 4. Změna Územního plánu Hostouň č. 2 Zastupitelstvo obce Hostouň v souladu s ustanovením 6 odst.(5) písm. a) ve spojení 44 písmene d) za použití 55a odst.(2) zákona č.183/2006 Sb. (stavební zákon) rozhodlo na návrh společnosti Logistis Quelfor s.r.o., Antala Staška 2027/79, Krč, Praha 4, IČ: o pořízení změny č. 2 územního plánu Hostouň zkráceným postupem a o jejím obsahu (příloha č. 4), s tím, že ve smyslu 55a odst. (6) stavebního zákona podmiňuje pořízení změny úplnou úhradou nákladů uvedených v 55a odst. (2) písm. f) navrhovatelkou (z devíti)

4 Zastupitelstvo obce Hostouň v souladu s 6 odst. 6 písm.b) zákona č. 183/2006 Sb. (stavební zákon) schvaluje způsob pořizování změny č. 2 územního plánu Hostouň postupem podle 6 odst.2 zákona č. 183/2006 Sb. (stavební zákon). Výkon územně plánovací činnosti bude zajištěn na základě smlouvy s fyzickou osobou Ing.Petrem Topinkou, Nám.T.G.Masaryka 28, Smečno, IČ ( 24 stavebního zákona). Zastupitelstvo obce Hostouň schvaluje smlouvu o dílo s Ing.Petrem Topinkou na zajištění územně plánovací činnosti. Zastupitelstvo obce Hostouň rozhodlo, že ve smyslu zákona č.183/2006 Sb. (stavební zákon) je určeným zastupitelem pro zpracování a pořízení změny č.2 územního plánu Hostouň pan Martin Krátký. Usnesení č. 4/7/2018 bylo schváleno. S navrhovatelkou - firmou Logistis Quelfor s.r.o. - bude uzavřena Smlouva o úhradě nákladů spojených s pořízením změny č. 2 Územního plánu Hostouň. Zastupitelstvo obce Hostouň schvaluje uzavření Smlouvy o úhradě nákladů spojených s pořízením změny č. 2 Územního plánu Hostouň s firmou Logistis Quelfor s.r.o. Usnesení č. 5/7/2018 bylo schváleno. 5. Změna Územního plánu Hostouň č. 3 Zastupitelstvo obce Hostouň v souladu s ustanovením 6 odst.(5) písm. a) ve spojení 44 písmene d) za použití 55a odst.(2) zákona č.183/2006 Sb. (stavební zákon) rozhodlo na návrh společnosti Ventura spol. s.r.o., Pod Žvahovem 279/11, Hlubočepy, (z devíti)

5 Praha 5, IČ: o pořízení změny č. 3 územního plánu Hostouň zkráceným postupem a o jejím obsahu (příloha č. 5), s tím, že ve smyslu 55a odst. (6) stavebního zákona podmiňuje pořízení změny úplnou úhradou nákladů uvedených v 55a odst. (2) písm. f) navrhovatelkou. Zastupitelstvo obce Hostouň v souladu s 6 odst. 6 písm.b) zákona č. 183/2006 Sb. (stavební zákon) schvaluje způsob pořizování změny č. 3 územního plánu Hostouň postupem podle 6 odst.2 zákona č. 183/2006 Sb. (stavební zákon). Výkon územně plánovací činnosti bude zajištěn na základě smlouvy s fyzickou osobou Ing.Petrem Topinkou, Nám.T.G.Masaryka 28, Smečno, IČ ( 24 stavebního zákona). Zastupitelstvo obce Hostouň schvaluje smlouvu o dílo s Ing.Petrem Topinkou na zajištění územně plánovací činnosti. Zastupitelstvo obce Hostouň rozhodlo, že ve smyslu zákona č.183/2006 Sb. (stavební zákon) je určeným zastupitelem pro zpracování a pořízení změny č.3 územního plánu Hostouň pan Martin Krátký. Usnesení č. 6/7/2018 bylo schváleno. S navrhovatelkou - firmou Ventura spol. s.r.o. - bude uzavřena Smlouva o úhradě nákladů spojených s pořízením změny č. 3 Územního plánu Hostouň. Zastupitelstvo obce Hostouň schvaluje uzavření Smlouvy o úhradě nákladů spojených s pořízením změny č. 3 Územního plánu Hostouň s firmou Ventura spol. s r.o. Usnesení č. 7/7/2018 bylo schváleno (z devíti)

6 6. Žádost o změnu Územního plánu Hostouň na pozemku parc. č Pan Petr Klivar podal žádost o změnu Územního plánu Hostouň na pozemku parc.č. 1899, jehož je vlastníkem. Na pozemku je v současné době regulativ DRZ (doprovodná zeleň). Pan Klivar žádá o změnu regulativu tak, aby na části tohoto pozemku mohla být postavena nádrž na LPG. Zastupitelstvo obce Hostouň bere žádost o změnu Územního plánu Hostouň na vědomí a bude projednána, až zastupitelstvo rozhodne o pořízení další změny územního plánu. 7. Žádost o změnu Územního plánu Hostouň na pozemcích parc.č. 173/2, 173/3 a 174 Pan Petr Klivat podal žádost o změnu Územního plánu Hostouň na pozemcích parc.č. 173/2, 173/3 a 174, které jsou v jeho vlastnictví. Na pozemcích je v současné době regulativ R1 (sportoviště). Vzhledem k tomu, že na sousedních pozemcích se připravuje výstavba skladů, pan Klivar si myslí, že vedle skladového areálu nebude chtít nikdo stavět sportoviště. Zastupitelstvo obce Hostouň bere žádost o změnu Územního plánu Hostouň na vědomí a bude projednána, až zastupitelstvo rozhodne o pořízení další změny územního plánu. 8. Nabídka pozemku parc.č. 172/2 Pan Petr Klivar nabízí obci k odprodeji pozemek parc.č. 172/2 o výměře 24 m 2. Pozemek se nachází u Dobrovízského potoka v sousedství pozemku, který je ve vlastnictví obce. Nabízená cena je 1,- Kč/m 2. Zastupitelstvo obce Hostouň schvaluje odkoupení pozemku parc.č. 172/2 za cenu 1,- Kč/m 2. Usnesení č. 8/7/2018 bylo schváleno (z devíti)

7 9. Smlouva o dílo - změna Územního plánu Hostouň č. 1 Zastupitelstvu je předložena Smlouva o dílo na změnu č. 1 Územního plánu Hostouň, která bude uzavřena s Ing. arch. Jitkou Mejsnarovou (příloha č. 6). Cena díla činí ,- Kč. Zastupitelstvo obce Hostouň schvaluje uzavření Smlouvy o dílo na změnu č. 1 Územního plánu Hostouň s Ing. arch. Jitkou Mejsnarovou. Usnesení č. 9/7/2018 bylo schváleno. 10. Rekonstrukce osvětlení v základní škole Ředitelka Základní školy Hostouň Mgr. Milena Filikarová oznámila zastupitelům, že ve škole byla provedena schválená rekonstrukce osvětlení v celkové částce ,00 Kč. Rekonstrukce osvětlení byla schválena usnesením zastupitelstva č. 7/1/2018 ze dne Změna dodavatele plynu Obec obdržela dne od stávajícího dodavatele plynu Energie Pro s.r.o. výpověď Smlouvy na dodávky zemního plynu na tři odběrná místa - knihovna, obecní úřad a kulturní dům - ke dni z důvodu neuhrazených závazků. Na základě výběrového řízení byla jako nový dodavatel plynu vybrána společnost MND a s ní byly uzavřeny nové smlouvy. Zastupitelstvo obce Hostouň schvaluje uzavření Smluv o sdružených službách dodávky zemního plynu se společností MND a.s. se sídlem Úprkova 807/6, Hodonín na tři odběrná místa - knihovna, obecní úřad a kulturní dům (z devíti)

8 Usnesení č. 10/7/2018 bylo schváleno. 12. Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene a smlouvu o právu provést stavbu Zastupitelstvu je předložena Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene a smlouva o právu provést stavbu č. Hostouň Na Obci parc.č. 636/13 příp. NN IR se společností ČEZ Distribuce a.s. k pozemkům parc.č. 1513/1 a 597/3. Jedná se o venkovní vedení NN a předpokládaný rozsah omezení pozemků věcným břemenem činí 16 m délkových. Výše jednorázové náhrady bude činit 1600,- Kč. Zastupitelstvo obce Hostouň schvaluje uzavření Smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene a smlouva o právu provést stavbu č. Hostouň Na Obci parc.č. 636/13 příp. NN IR se společností ČEZ Distribuce a.s. k pozemkům parc.č. 1513/1 a 597/3. Usnesení č. 11/7/2018 bylo schváleno. 13. Diskuze Martin Krátký - Evžen Vávra - informoval zastupitele o průběhu staveb. Stavba Komunitního centra a rekonstrukce hasičské zbrojnice probíhají podle harmonogramu. Firma ENVOS zahájila výstavbu schodů v uličce mezi ulicemi Kladenská a Na Pohoří. je potřeba podat žádost na ČSAD Kladno o posunutí zastávky na Posvícenské návsi během posvícení (z devíti)

9 14. Ukončení zasedání Místostarosta poděkoval všem za účast a toto zasedání ukončil ve 20,30 hod. Přílohy zápisu: 1. Prezenční listina 2. Zveřejněná informace o konání zasedání oznámení 3. Návrh obsahu změny č. 1 Územního plánu Hostouň 4. Návrh obsahu změny č. 2 Územního plánu Hostouň 5. Návrh obsahu změny č. 3 Územního plánu Hostouň 6. Smlouva o dílo Zápis byl vyhotoven dne Zapisovatel: Ing. Šárka Hůlová Ověřovatelé: Antonín Kejmar Evžen Vávra Místostarosta: Martin Krátký (z devíti)

Zápis č. 8/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 8/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 8/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 17.09.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.06.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 3/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 3/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 3/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.03.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 2/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 19.02.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 4/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 4/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 4/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 24.04.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 1/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 1/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 1/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 22.01.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.12.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 3/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 3/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 3/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 19.03.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,20 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 12/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 12/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 12/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 22.12.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 21.11.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,35 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 8/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 8/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 8/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 19.09.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,20 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 2/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 27.02.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,45 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 6/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 26.06.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,35 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 7/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 7/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 7/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 08.08.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 3/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 3/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 3/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 21.03.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,10 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 7/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 7/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 7/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 05.08.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.02.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,40 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 3/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 3/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 3/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 27.03.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,20 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 9/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 9/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 9/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 24.10.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,45 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 2/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 22.02.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 15.09.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 10/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 10/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 10/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 26.10.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,25 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 01/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 01/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 01/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 19.01.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,20 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č.7 /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č.7 /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č.7 /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 14.07.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,15 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 6/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 24.06.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 8/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 8/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 8/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 12.08.2013 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 11/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 19.12.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,05 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 1/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 1/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 1/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 01.02.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,50 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 02/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 02/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 02/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 23.02.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,25 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 05/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 05/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 05/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 20.04.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,15 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 4/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 4/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 4/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 16.04.2012 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,15 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 6/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 23.06.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,05 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 7/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 7/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 7/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 13.08.2012 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 11/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.11.2013 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 5/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 5/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 5/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 29.05.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,55 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 5/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 5/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 5/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 27.05.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,40 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 7/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 7/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 7/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 14.08.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,35 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 12/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 12/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 12/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 16.12.2013 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,45 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 1/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 1/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 1/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 23.01.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,40 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 11/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 10.12.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 14.04.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,50 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 07/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 07/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 07/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 22.06.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,50 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 9/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 9/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 9/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 16.09.2013 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis ze zasedání č. 4/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis ze zasedání č. 4/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis ze zasedání č. 4/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 14.02.2011 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 22,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 11/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 23.11.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,40 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 12/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 12/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 12/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 14.12.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,05 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 11/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 01.12.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,45 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 13/11 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 13/11 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 13/11 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 12.12. 2011 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis ze zasedání č. 5/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis ze zasedání č. 5/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis ze zasedání č. 5/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 21.03.2011 Místo konání: zasedací místnost Kulturní dům v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,10 hod. Přítomni členové

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 28.3.2018 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis č. 10/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 10/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 10/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 19.11.2012 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,25 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 04/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 04/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 04/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 23.03.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,15 hod. Přítomni členové

Více

Zápis ze zasedání č. 3/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis ze zasedání č. 3/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis ze zasedání č. 3/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 17.01.2011 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 22,25 hod. Přítomni členové

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se sedm členů

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. 1/2015 Č.j. 16/2015/1 Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne od 17,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne od 17,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č. Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.10.2016 od 17,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č. 21/2016 Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 9.9.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Přítomni: Petr Pipek, Pavel Panský, Luboš Špitálník, Mgr. Petra Rajterová,

Více

Zápis č. 5/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 5/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 5/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 21.05.2012 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis. Bohuslavice. 1) Předsedající navrhl určit ověřovateli zápisu zastupitele Jana Jančí a Miroslava Pluháčka.

Zápis. Bohuslavice. 1) Předsedající navrhl určit ověřovateli zápisu zastupitele Jana Jančí a Miroslava Pluháčka. Zápis z 3. řádného zasedání zastupitelstva obce Bohuslavice konaného dne 26.2.2015 v 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu Bohuslavice Zasedání zastupitelstva obce Bohuslavice svolal starosta Roman

Více

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 13.1.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Přítomni: Petr Pipek, Pavel Panský, Josef Vnuk, Luboš Špitálník, Martin

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 14 / 2016, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 14 / 2016, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 14 / 2016, které se konalo dne 3. 10. 2016 Přítomni : Leo Kordas, Pavel

Více

Zápis č. 12/11 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 12/11 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 12/11 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 14.11. 2011 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,15 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 4. 2. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková, Vlastimil

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 12. 06. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Obec Hospříz * * * * * *

Obec Hospříz * * * * * * Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/607/2018 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 21.09.2018 Z á p i s z 27. zasedání

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 19,00 hodin

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 19,00 hodin Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 8.10.2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 19,00 hodin Přítomni: Petr Pipek, Pavel Panský, Josef Vnuk, Luboš Špitálník, Martin Staněk,

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/560/2017 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 11.09.2017 Z á p i s z 21. zasedání

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 30. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:00 hodin Přítomni:

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz. Z á p i s č.

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz. Z á p i s č. OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz Z á p i s č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konané dne 30. října

Více

Zápis č. 2/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 2/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 2/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 8. 2. 2017 od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Omluveni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Vlastimil Krejčí,

Více

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne 19.5.2010 Přítomno : 7 členů ZO Zástěra Václav, Kašparová Jana, Vodrážka Miroslav, Vacek Michal, Mgr. Tumová Gabriela, Brož Ladislav, František

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m².

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m². U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 27. 5. 2019 Starostka určuje zapisovatelem zápisu pana Ondřeje Jaroše. A. Zastupitelstvo schvaluje: 1. Zapisovatele usnesení Jana Pistulku.

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 10. 5. 2017 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Vlastimil Krejčí,

Více

Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne

Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 31. 8. 2011 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila pí.

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Doudleby, konaného dne 29.1.2015

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Doudleby, konaného dne 29.1.2015 Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Doudleby, konaného dne 29.1.2015 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Doudleby Začátek: 18:00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Zdeněk Šmíd Přítomno:

Více

Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se pět členů zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. čas konání: od 19.00 hod. do 20.30 hod Přítomni: Rosůlek Václav, Žižka Pavel, Lukáč Petr,

Více

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2016 ze dne

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2016 ze dne Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2016 ze dne 16. 11. 2016 Přítomni dle prezenční listiny: Ing. Michaela Matoušková, Miloš Švejk, Hana Popková, Ing. Marta Vančurová, Kateřina Teplá, Jiří Karvánek, Iva

Více

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března 2017 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 17:05 hodin Hodina ukončení:

Více

Zápis č. 17, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích.

Zápis č. 17, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Zápis č. 17, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne 28.4.2016, od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Přítomni členové zastupitelstva: Milan Palát, Dobromila Fialková, Marie

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Zápis č. 1/2017. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne ,

Zápis č. 1/2017. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne , Zápis č. 1/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 16. 2. 2017, od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 16. 2. 2017 Čas jednání: zahájení: v

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení jednání Starosta obce

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 23.11. 2011 od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Přítomni: Dolák, Kubešová, Kyrianová, Lískovec, Pelikán, Ročovský, Trenda Omluveni:

Více

Z Á P I S č. 27. z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 27. z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 27 z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 24.09.2018 od 17,00 hodin. Usnesení č. 42-53/2018 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále jen zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

1. Starosta přednesl zprávu o činnosti obecního úřadu od minulého zasedání obecního zastupitelstva

1. Starosta přednesl zprávu o činnosti obecního úřadu od minulého zasedání obecního zastupitelstva Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Tišnovská Nová Ves konaného dne : 7.2.2013 v 19,00 hod. v budově obecního úřadu č.p. 29 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

Zápis č. 5/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 5/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 5/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 30.05.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,35 hod. Přítomni členové

Více

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice ZÁPIS z 24. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 2.7.2014 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/2018 7.8.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V04/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 7.8.2018 a informace

Více