Zápis č. 4/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 4/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne"

Transkript

1 Zápis č. 4/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové zastupitelstva obce: Ondřej Gajda, Ondřej Hroník, Antonín Kejmar, Martin Krátký, Karel Kukelka, Lukáš Morávek, Tomáš Svatoš, Evžen Vávra Počet přítomných členů zastupitelstva: 8 (Příloha č. 1 prezenční listina) Omluven: 1 Neomluven: 0 Zasedání usnášení schopné: ano Hosté: dle prezenční listiny Ověřovatelé zápisu: Ondřej Gajda, Karel Kukelka Navržený program: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení z předcházejícího zasedání a určení ověřovatelů zápisu 3. Podnět na pořízení změny územního plánu 4. Kupní smlouva na pozemek parc.č. 621/3 a část pozemku parc.č. 621/1 5. Grantový program Žijeme zde společně 6. Smlouvy o zřízení věcného břemene a smlouva o právu provést stavbu 7. Přihlášení pohledávky do insolvenčního řízení 8. Diskuze 9. Ukončení zasedání 1. Zahájení Místostarosta obce Martin Krátký přivítal přítomné zastupitele. Konstatoval, že je přítomno osm z devíti zastupitelů, zasedání bylo prohlášeno za usnášení schopné. Místostarosta dále konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno. Oznámení o konání 4. zasedání zastupitelstva obce Hostouň v roce 2017 bylo na úřední desce Obecního úřadu Hostouň zveřejněno v souladu se zákonem po dobu nejméně 7 dní, a to od do Současně bylo zveřejněno na elektronické úřední desce (Příloha č. 2 Oznámení). Místostarosta seznámil zastupitele s navrženým programem a navrhl jeho úpravu: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení z předcházejícího zasedání a určení ověřovatelů zápisu 3. Určení místostarosty k zastupování starosty 4. Podnět na pořízení změny územního plánu 5. Kupní smlouva na pozemek parc.č. 621/3 a část pozemku parc.č. 621/1 6. Grantový program Žijeme zde společně 7. Smlouvy o zřízení věcného břemene a smlouva o právu provést stavbu 8. Přihlášení pohledávky do insolvenčního řízení (z osmi)

2 9. Návrh na úpravu rozpočtu 2017 č Dopravní studie 11. Ustanovení opatrovníka 12. Zvýšení kapacity Sulovického potoka 13. Autobusové zastávky 14. Diskuze 15. Ukončení zasedání Zastupitelstvo obce Hostouň po projednání schvaluje program dnešního zasedání. Usnesení č. 1/4/2017 bylo schváleno. 2. Kontrola usnesení z předcházejícího zasedání a určení ověřovatelů zápisu Číslo Datum přijetí Předmět usnesení Splněno/nespl Odpovídá usnesení něno 10/9/ Příprava projektové dokumentace rekonstrukce ul. Na Obci Nesplněno zastupitelstv o 6/10/ Prodej části pozemku parc.č. st. 49 Nesplněno Šárka Hůlová 5/1/ Uzavření smlouvy o smlouvě budoucí na koupi Nesplněno pozemků parc.č. 1584/3 a 1584/2 6/2/ Zrušení účtu u Sberbank Splněno Šárka Hůlová 1/3/ Program zasedání Splněno 2/3/ Určení ověřovatelů Splněno 3/ Dohoda o kanalizaci s obcí Pavlov Nesplněno 4/3/ Plánovací smlouva s firmou JUNG.CZ a.s. Splněno 5/3/ Prodej pozemku parc.č. 1488/24 Nesplněno Šárka Hůlová 6/3/ Žádost o souhlas s umístěním a výstavbou skleníku Splněno 7/3/ Podání žádosti o dotaci na pořízení automobilu Zpracovává se 8/3/ Parkovací stání na pozemku parc.č. 1512/3 Splněno 9/3/ Neschválení plateb platebními kartami Splněno 10/3/ Rozdělení hosp. výsledku ZŠ za rok 2016 Splněno (z osmi)

3 Místostarosta navrhl určit ověřovateli zápisu Ondřeje Gajdu a Karla Kukelku, zapisovatelem Ing. Šárka Hůlovou. Zastupitelstvo obce Hostouň určuje ověřovateli zápisu Ondřeje Gajdu a Karla Kukelku, zapisovatelem Ing. Šárku Hůlovou. Usnesení č. 2/4/2017 bylo schváleno. 3. Určení místostarosty k zastupování starosty Z důvodu pravděpodobně dlouhodobějšího onemocnění starosty zastupitelstvo na základě 104 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení) ve znění pozdějších předpisů určuje místostarostu Martina Krátkého zastupováním starosty v době jeho nepřítomnosti. Zastupitelstvo obce Hostouň určuje místostarostu Martina Krátkého zastupováním starosty v době jeho nepřítomnosti. Usnesení č. 3/4/2017 bylo schváleno. 4. Podnět na pořízení změny územního plánu Firma Logistis Quelfor s.r.o. zastoupená na základě plné moci firmou Panattoni Czech Republic Development s.r.o. podala podnět na pořízení změny územního plánu Hostouň. Zasedání zastupitelstva navštívil pan Jiří Duchoň z firmy Panattoni a vysvětli zastupitelům důvod podnětu. Jedná se o pozemek parc.č. 1759/2, který je v současné době určen územním (z osmi)

4 plánem k využití jako zemědělská půda. Firma Panattoni by ho chtěla změnit z důvodu návaznosti na Logistický park v Pavlově na zastavitelnou plochu - plochy výroby a skladování. Zastupitelé vzali tuto žádost o změnu územního plánu na vědomí, ale v současné době se jí zabývat nebudou, jelikož s firmou Panattoni nejsou dořešeny rozpracované projekty - intenzifikace čistírny odpadních vod, nákladní doprava z Logistického parku Pavlov jezdící přes Hostouň. 5. Kupní smlouva na pozemek parc.č. 621/3 a část pozemku parc.č. 621/1 Zastupitelé určili cenu za prodej pozemku parc.č. 621/3 a části pozemku parc.č. 621/1 na 689,- Kč/m 2 a kupujícím, kterým je pan Tomáš Hlusička je akceptována. Zastupitelé souhlasí s uzavřením kupní smlouvy. Zastupitelstvo obce Hostouň určuje cenu za prodej pozemku parc.č. 621/3 a části pozemku parc.č 621/1 ve výši 689,- Kč/m 2 a souhlasí s uzavřením kupní smlouvy. Usnesení č. 4/4/2017 bylo schváleno. 6. Grantový program Žijeme zde společně Letiště Praha - Ruzyně opět vyhlásilo pro obce, které jsou členy Zájmového sdružení právnických osob dotčených provozem letiště Praha - Ruzyně, program Žijeme zde společně. Obec Hostouň v rámci tohoto programu dostává částku 1, ,- Kč. Zastupitelstvo rozhodlo, že v letošním roce bude tato částka použita na opravu ulice Lipová. Zastupitelstvo obce Hostouň schvaluje použití částky 1, ,- Kč z programu Žijeme zde společně 2017 na opravu ulice Lipová (z osmi)

5 Usnesení č. 5/4/2017 bylo schváleno. 7. Smlouvy o zřízení věcného břemene a smlouva o právu provést stavbu ČEZ Distribuce, a.s. předložila obci Smlouvu o zřízení věcného břemene - služebnosti k pozemku parc.č. 598/1 z důvodu umístění a provozování zařízení distribuční soustavy kabelového vedení NN (příloha č. 3). Jednorázová náhrada za zřízení věcného břemene činí 1.000,- Kč. Na toto věcné břemeno byla uzavřena smlouva o smlouvě budoucí. Zastupitelstvo obce Hostouň schvaluje uzavření Smlouvy o zřízení věcného břemene k pozemku parc.č. 598/1 dle přílohy č. 3. Usnesení č. 6/4/2017 bylo schváleno. ČEZ Distribuce, a.s. předložila obci Smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene - služebnosti a smlouvu o právu provést stavbu č. IV /VB/003 k pozemku parc.č. 1488/1. Jedná se zajištění 72 nových odběrných míst z distribuční sítě pro lokalitu řadových a bytových rodinných domů "U Proboštského dvora (příloha č. 4). Zastupitelstvo obce Hostouň schvaluje uzavření Smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene - služebnosti a smlouvy o právu provést stavbu č. IV /VB/003 k pozemku parc.č. 1488/1 dle přílohy č (z osmi)

6 Usnesení č. 7/4/2017 bylo schváleno. 8. Přihlášení pohledávky do insolvenčního řízení Obec Hostouň uzavřela s Energií Pro s.r.o. Dohodu o poskytnutí služeb ve věci insolvenčního řízení Energie pod kontrolou. Obec přihlásila pohledávky do insolvenčního řízení ve výši ,46 Kč. Zastupitelstvo obce Hostouň bere na vědomí přihlášku na částku ,46 Kč do insolvenčního řízeni s Energií pod kontrolou. Usnesení č. 8/4/2017 bylo schváleno. Ze zasedání zastupitelstva odešel pan Evžen Vávra. Na zasedání zastupitelstva je přítomno 7 zastupitelů. Zasedání je i nadále usnášení schopné. 9. Návrh na úpravu rozpočtu 2017 č. 2 Zastupitelstvu je předložen návrh na úpravu rozpočtu 2017 č. 2 ke dne (příloha č. 5). Zastupitelstvo obce Hostouň schvaluje úpravu rozpočtu 2017 č. 2 dle přílohy č. 5. Celkem pro, 0 proti, 0 zdržel se Usnesení č. 9/4/2017 bylo schváleno (z osmi)

7 10. Dopravní studie Společnost Panattoni Czech Republik Management s.r.o. nechala vypracovat dopravní studii na zjištění informací o množství nákladní dopravy, které projíždí sousedními obcemi Hostouň a Jeneč a mají svůj cíl nebo zdroj v Panattoni logistický park Pavlov (příloha č. 6). Z výsledku provedeného průzkumu je patrné, že za sledované období 6,8 % nákladních aut ze všech částí Logistického parku Pavlov volí cestu směr obec Hostouň, zatímco 93,2 % nákladních vozidel volí variantu průjezdu po obchvatu obce Pavlo a dále směr obec Jeneč. 11. Ustanovení opatrovníka Pan Jaroslav Kostříž podal návrh na zrušení údaje o místu trvalého pobytu panu Danieli Boháčovi. Z důvodu nemožnosti doručit panu Boháčovi písemnosti je nutné ustanovit opatrovníka. Opatrovníkem pro toto řízení byl navržen pan Karel Kukelka. Zastupitelstvo obce Hostouň ustanovuje Karla Kukelku opatrovníkem pro zrušení údaje o místu trvalého pobytu panu Danieli Boháčovi na adrese Kladenská 470, Hostouň. Celkem pro, 0 proti, 0 zdržel se Usnesení č. 10/4/2017 bylo schváleno. 12. Zvýšení kapacity Sulovického potoka Firma MV projekt předala obci dokumentaci pro územní řízení na akci "Protipovodňová opatření obce Hostouň - zvýšení kapacity Sulovického potoka". Projekt byl projednán s Povodím Vltavy. Bylo vypsáno výběrové řízení na inženýring - projednání projektové dokumentace s dotčenými orgány státní správy a správci sítí, vydání územního rozhodnutí. Obec obdržela nabídku od Ing. Martina Hlaváče, Reality Invest s.r.o. ve výši ,- Kč bez DPH. Pokud se panu Morávkovi podaří vyjednat za tuto službu cenu ,- Kč včetně DPH, tak zastupitelstvo souhlasí s tím, aby inženýring pro obec prováděl Ing. Martin Hlaváč. Zastupitelstvo obce Hostouň souhlasí s uzavřením smlouvy o dílo na provedení inženýringu na akci "Protipovodňová opatření obce Hostouň - zvýšení kapacity Sulovického potoka" v maximální ceně ,- Kč včetně DPH (z osmi)

8 Celkem pro, 0 proti, 0 zdržel se Usnesení č. 11/4/2017 bylo schváleno. 13. Autobusové zastávky Obec vypsala výběrové řízení na jednostupňovou projektovou dokumentaci opravy autobusových zastávek a obdržela jednu cenovou nabídku od Ing. Josefa Širce ve výši ,- Kč. 14. Diskuze Nebyla. 15. Ukončení zasedání Místostarosta poděkoval všem za účast a toto zasedání ukončil ve 20,30 hod. Přílohy zápisu: 1. Prezenční listina 2. Zveřejněná informace o konání zasedání oznámení 3. Smlouva o zřízení věcného břemene 4. Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene - služebnosti a smlouva o právu provést stavbu 5. Návrh na úpravu rozpočtu 2017 č. 2 k Dopravní studie Zápis byl vyhotoven dne Zapisovatel: Ing. Šárka Hůlová Ověřovatelé: Ondřej Gajda Karel Kukelka Místostarosta: Martin Krátký (z osmi)

Zápis č. 7/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 7/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 7/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 06.08.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 8/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 8/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 8/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 17.09.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 6/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 26.06.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,35 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 3/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 3/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 3/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 27.03.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,20 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.06.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 2/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 22.02.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.12.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 8/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 8/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 8/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 19.09.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,20 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 2/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 27.02.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,45 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 5/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 5/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 5/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 29.05.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,55 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 7/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 7/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 7/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 05.08.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 02/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 02/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 02/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 23.02.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,25 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 3/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 3/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 3/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 19.03.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,20 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 2/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 19.02.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 1/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 1/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 1/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 22.01.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 01/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 01/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 01/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 19.01.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,20 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 12/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 12/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 12/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 22.12.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 10/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 10/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 10/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 26.10.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,25 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 05/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 05/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 05/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 20.04.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,15 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 7/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 7/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 7/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 14.08.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,35 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 3/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 3/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 3/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 21.03.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,10 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 3/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 3/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 3/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.03.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 7/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 7/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 7/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 08.08.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 21.11.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,35 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 15.09.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 11/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 19.12.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,05 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.02.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,40 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 9/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 9/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 9/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 24.10.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,45 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 1/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 1/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 1/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 01.02.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,50 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 14.04.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,50 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 1/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 1/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 1/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 23.01.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,40 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 6/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 24.06.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 4/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 4/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 4/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 16.04.2012 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,15 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 8/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 8/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 8/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 12.08.2013 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č.7 /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č.7 /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č.7 /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 14.07.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,15 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 6/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 23.06.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,05 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 7/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 7/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 7/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 13.08.2012 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 11/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.11.2013 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 5/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 5/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 5/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 27.05.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,40 hod. Přítomni členové

Více

Zápis ze zasedání č. 4/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis ze zasedání č. 4/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis ze zasedání č. 4/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 14.02.2011 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 22,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 9/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 9/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 9/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 16.09.2013 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 12/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 12/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 12/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 16.12.2013 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,45 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 07/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 07/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 07/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 22.06.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,50 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 13/11 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 13/11 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 13/11 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 12.12. 2011 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 12/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 12/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 12/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 14.12.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,05 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 11/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 23.11.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,40 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 11/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 01.12.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,45 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 04/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 04/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 04/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 23.03.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,15 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 10/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 10/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 10/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 19.11.2012 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,25 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 11/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 10.12.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 5/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 5/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 5/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 30.05.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,35 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

Zápis ze zasedání č. 3/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis ze zasedání č. 3/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis ze zasedání č. 3/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 17.01.2011 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 22,25 hod. Přítomni členové

Více

Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Loděnice č. 7/2015 Zastupitelstvo obce Loděnice Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne 8. 7. 2015, od 18:00 hodin Přítomní členové zastupitelstva obce: Bauer

Více

Zápis ze zasedání č. 5/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis ze zasedání č. 5/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis ze zasedání č. 5/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 21.03.2011 Místo konání: zasedací místnost Kulturní dům v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,10 hod. Přítomni členové

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2016 ze dne

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2016 ze dne Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2016 ze dne 16. 11. 2016 Přítomni dle prezenční listiny: Ing. Michaela Matoušková, Miloš Švejk, Hana Popková, Ing. Marta Vančurová, Kateřina Teplá, Jiří Karvánek, Iva

Více

Zápis č. 5/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 5/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 5/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 21.05.2012 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 2.2.2017 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 19.12. 2016 od 17,00 hodin. Usnesení č. 105-119/2016 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 24.09.2018 od 17,00 hodin. Usnesení č. 42-53/2018 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále jen zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 41 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. března 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Zápis č.3/2017. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne v zasedající místnosti Obecního úřadu od 19 hod.

Zápis č.3/2017. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne v zasedající místnosti Obecního úřadu od 19 hod. Zápis č.3/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne 19.6.2017 v zasedající místnosti Obecního úřadu od 19 hod. Přítomni: Jana Krupičková, Petr Hamáček, Josef Rákos, Pavel Dochvát,

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice ZÁPIS z 24. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 2.7.2014 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015 Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015 Omluveni: Neomluveni: - Hosté: - Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Obecní úřad

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne od 17,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne od 17,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č. Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.10.2016 od 17,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č. 21/2016 Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 15. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 15. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 24.2.2016 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Stanislav Slouka, Martin Kružík,

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 27.9.2012 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 2.5. 2011, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: pří zahájení 7 členů, od projednávání

Více

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 4. 2. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková, Vlastimil

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č. 2/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 2/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 2/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 8. 2. 2017 od 19. hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Omluveni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Vlastimil Krejčí,

Více

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 4/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 26. 04. 2016, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu,

Více

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m².

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m². U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 27. 5. 2019 Starostka určuje zapisovatelem zápisu pana Ondřeje Jaroše. A. Zastupitelstvo schvaluje: 1. Zapisovatele usnesení Jana Pistulku.

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se sedm členů

Více

OBEC BOROVÁ ZÁPIS Č. 4 /2015 ze zasedání zastupitelstva obce Borová, konaného ve středu dne 23.9. 2015, zasedací místnost OÚ Borová č.p.

OBEC BOROVÁ ZÁPIS Č. 4 /2015 ze zasedání zastupitelstva obce Borová, konaného ve středu dne 23.9. 2015, zasedací místnost OÚ Borová č.p. OBEC BOROVÁ ZÁPIS Č. 4 /2015 ze zasedání zastupitelstva obce Borová, konaného ve středu dne 23.9. 2015, zasedací místnost OÚ Borová č.p. 100 Zahájeno v 19:08 hodin, ukončeno v 19:45 hod. Jednání vedla

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. 1/2015 Č.j. 16/2015/1 Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda

Více

Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne v na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne v na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 13. 7. 2011 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis č. 1/2017. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne ,

Zápis č. 1/2017. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne , Zápis č. 1/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 16. 2. 2017, od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 16. 2. 2017 Čas jednání: zahájení: v

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/2018 24.4.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V02/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 24.4.2018 a informace

Více

Zápis č. 23/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo v úterý v 19:00 hodin v Obecním úřadě v Lovčicích

Zápis č. 23/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo v úterý v 19:00 hodin v Obecním úřadě v Lovčicích Zápis je k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu v Lovčicích nebo na elektronické úřední desce Obce Lovčice www.lovcice.cz Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis č. 23/2016

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 1.2.2018 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Loděnice Zastupitelstvo obce Loděnice č.1/2017 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne 8. 2. 2017, od 18:00 hodin Přítomní členové zastupitelstva obce: Bauer Václav,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 6/2018 ze dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 6/2018 ze dne Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 6/2018 ze dne 19. 11. 2018 Přítomni: A. Frühaufová, G. Ptáčková, V. Štich, J. Pazdera, P. Procházka Omluveni: L. Jindrová, P. Leksa Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 15.12.2010 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18 hodin

Více

Obec Hospříz * * * * * *

Obec Hospříz * * * * * * Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/607/2018 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 21.09.2018 Z á p i s z 27. zasedání

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 10.10. 2013, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: 6 členů omluveno: 3 členi

Více

Zápis č. 1/2018 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 1/2018 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 08.02.2018 14.02.2018 Strana 1(celkem7) Zápis č. 1/2018 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 08.02.2018 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více