Zápis č. 02/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 02/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne"

Transkript

1 Zápis č. 02/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,25 hod. Přítomni členové zastupitelstva obce: Ondřej Gajda, Antonín Kejmar, Martin Krátký, Jiří Kukelka, Karel Kukelka, Lukáš Morávek, Tomáš Svatoš, Evžen Vávra, Jiří Vilda Počet přítomných členů zastupitelstva: 9 (Příloha č. 1 prezenční listina) Omluven: 0 Neomluven: 0 Zasedání usnášení schopné: ano Hosté: dle prezenční listiny Ověřovatelé zápisu: Jiří Kukelka, Karel Kukelka Navržený program: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení z předcházejícího zasedání 3. Úprava rozpočtu 4. Návrh na ukončení smlouvy využívání služby systému MOBISYS 5. Žádost o poskytnutí daru 6. Rámcová smlouva na geodetické služby 7. Smlouva o zřízení služebnosti vedení inženýrských sítí 8. Příprava výběrového řízení na stavbu Zvýšení kapacity Sulovického potoka 9. Diskuze 10. Ukončení zasedání 1. Zahájení Starosta obce přivítal přítomné zastupitele. Konstatoval, že je přítomno všech devět zastupitelů, zasedání bylo prohlášeno za usnášení schopné. Starosta dále konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno. Oznámení o konání 2. zasedání zastupitelstva obce Hostouň v roce 2015 bylo na úřední desce Obecního úřadu Hostouň zveřejněno v souladu se zákonem po dobu nejméně 7 dní, a to od do Současně bylo zveřejněno na elektronické úřední desce (Příloha č. 2 Oznámení). Starosta seznámil zastupitele s navrženým programem zasedání a navrhl jeho změnu: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení z předcházejícího zasedání 3. Návrh na rekonstrukci dvora Šafránov 4. Odkoupení části pozemku parc.č. 223/26 5. Hasičské auto 6. Navýšení autobusových spojů (z osmi)

2 7. Úprava rozpočtu 8. Návrh na ukončení smlouvy využívání služby systému MOBISYS 9. Žádost o poskytnutí daru a přijetí daru 10. Rámcová smlouva na geodetické služby 11. Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene - služebnosti inženýrských sítí 12. Příprava výběrového řízení na stavbu Zvýšení kapacity Sulovického potoka 13. Diskuze 14. Ukončení zasedání Zastupitelstvo obce Hostouň po projednání schvaluje program dnešního zasedání. Usnesení č. 1/02/2015 bylo schváleno. 2. Kontrola usnesení z předcházejícího zasedání Starosta provedl kontrolu usnesení za zasedání, které se konalo dne a konstatoval, že nedošlo k žádné změně. Starosta navrhl určit ověřovateli zápisu Jiřího Kukelku a Karla Kukelku. Zapisovatelem pak Ing. Šárku Hůlovou. Zastupitelstvo obce Hostouň určuje ověřovateli zápisu Jiřího Kukelku a Karla Kukelku, zapisovatelem Ing. Šárku Hůlovou (z osmi)

3 Usnesení č. 2/02/2015 bylo schváleno. 3. Návrh na rekonstrukci dvora Šafránov Zasedání zastupitelstva se zúčastnil pan Jozef Hužvár, vlastník nemovitosti č.p dvůr Šafránov. Pan Hužvár představil zastupitelům záměr rekonstrukce tohoto dvora. Návrh na rekonstrukci spočívá v tom, že stávající stavby budou zbourány, nevyhovují již staticky, a na jejich místě budou postaveny stavby ve stejném vnějším vzhledu. Využití nových staveb a celého areálu by bylo pro bydlení různých forem, tzn. bydlení v bytech 1+kk a 2+kk a vnitřní dvůr by byl využit k parkování. Zastupitelé pan Hužvárovi sdělili, že na tak velké navýšení počtu obyvatel v tomto prostoru již není kapacita na čističce odpadních vod. Pro tento areál bylo počítáno s maximální kapacitou 35 EO. Projekt je předimenzovaný. Přínosem pro obec je pouze to, že by daná lokalita byla zrekonstruovaná, ale ne zatížení obce velkým množstvím lidí na jednom místě a velkým množstvím parkujících aut, protože areál všechna auta nepojme. 4. Odkoupení části pozemku parc.č. 223/26 Zastupitelstvo obce jednalo s Gabrielou Plecháčkovou o odkoupení části pozemku parc.č. 223/26 a svým usnesením č. 3/6/2014 ze dne odkup tohoto pozemku schválilo. S paní Plecháčkovou byla uzavřena kupní smlouva s podmínkou, že do dojde ke změně územního plánu tak, že předmětný pozemek bude moct být využit na realizaci nízkopodlažního bydlení venkovského typu. Paní Plecháčková navrhla obci, že tuto podmínku chce zrušit a obci prodá část pozemku parc.č. 223/26 ihned. Zastupitelstvo obce pověřilo starostu jednáním o změně smlouvy a jejím podpisem. Zastupitelstvo obce Hostouň schvaluje změnu kupní smlouvy o koupi části pozemku parc.č. 223/ (z osmi)

4 Usnesení č. 3/02/2015 bylo schváleno. 5. Hasičské auto Obec dostala nabídku odkoupit hasičské auto od Letiště Praha za cenu ,- Kč bez DPH. Tato cena je pro obec příliš vysoká a nedala by se na ní získat dotace. SDH si vyhledal jiné auto a to Tatru 815 CAS 32 za cenu ,- Kč včetně DPH. Stávající hasičské auto TATRA 138 ASC 32 bude prodáno. Zastupitelstvo obce Hostouň schvaluje nákup hasičského auta Tatra 815 CAS 32 a prodej stávajícího hasičského auta. Usnesení č. 4/02/2015 bylo schváleno. 6. Navýšení autobusových spojů Obec Hostouň objednala zajištění provozu spojů 17 a 18 autobusové linky v době hlavních školních prázdnin, tj. od 1.7. do s tím, aby tyto spoje byly ukončeny v obci Dobrovíz, protože na krytí předpokládané ztráty ve výši ,- Kč se budou podílet pouze obce Velké Přítočno, Dolany, Hostouň a Dobrovíz. Takže každá ze čtyř obcí uhradí částku ve výši 6 231,50 Kč za rok. Zastupitelstvo obce Hostouň schvaluje platbu na zajištění provozu dvou spojů autobusové linky v době hlavních prázdnin (z osmi)

5 Usnesení č. 5/02/2015 bylo schváleno. 7. Úprava rozpočtu V důsledku zvýšení příjmů - dotace ze státního rozpočtu - a zvýšení výdajů (nákup hasičského auta, navýšení spojů linky č. 26 v době prázdnin) bude provedena úprava rozpočtu, která bude předložena zastupitelstvu na příštím zasedání. 8. Návrh na ukončení smlouvy využívání služby systému MOBISYS Obec uzavřela smlouvu s firmou Macron Software na využívání služby systému MOBISYS - rozesílání informací formou zpráv doručovaných na mobilní telefony. První rok provozování této služby byl zdarma a od záři 2014 platí obec za tuto službu 1 200,- Kč měsíčně. K dnešnímu dni je k systému přihlášeno dvanáct zájemců. Z důvodu malého využívání této služby je navrženo zrušení této smlouvy. Zastupitelstvo obce Hostouň schvaluje ukončení smlouvy o poskytování služeb systému MOBISYS. Usnesení č. 6/02/2015 bylo schváleno. 9. Žádost o poskytnutí daru a přijetí daru Obec požádá Řízení letového provozu ČR o dar ve výši ,- Kč. Tento dar bude použit na rekonstrukci vodovodního rozvodu v budově základní školy (z osmi)

6 Zastupitelstvo obce Hostouň schvaluje žádost o dar ve výší ,- Kč a jeho použití na rekonstrukci vodovodního rozvodu v budově základní školy. Usnesení č. 7/02/2015 bylo schváleno. Společnost Amazon přispěje ke zkvalitnění výuky anglického jazyka v Základní škole Hostouň tím, že škole zajistí pro výuku anglické konverzace rodilou mluvčí a uhradí náklady spojené s touto výukou. Zastupitelstvo obce Hostouň přijímá dar od společnosti Amazon v podobě uhrazení nákladů spojených s výukou anglické konverzace rodilou mluvčí v Základní škole Hostouň. Usnesení č. 8/02/2015 bylo schváleno. 10. Rámcová smlouva na geodetické služby Na základě výběrového řízení bude uzavřena rámcová smlouva na geodetické služby s firmou H.C.M. s.r.o. se sídlem Rooseveltova 1598, Kladno (z osmi)

7 Zastupitelstvo obce Hostouň schvaluje uzavření rámcové smlouvy na geodetické služby s firmou H.C.M. s.r.o. se sídlem Rooseveltova 1598, Kladno. Usnesení č. 9/02/2015 bylo schváleno. 11. Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene - služebnosti inženýrských sítí Zastupitelstvu je obcí Pavlov předložena Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene - služebnosti inženýrských sítí na pozemky parc.č. 1793, 1840, 1839, 1838, 1832, 1799 a 2488 za účelem umístění stavby dešťové kanalizace dle stavebního povolení č.j. ŽP 20318/2002/Vod 2312-Sy a připojení kanalizace Pavlov na kanalizaci Hostouň - dešťová kanalizace dle stavebního povolení č.j. OŽP/2934/12/10. Zastupitelstvo obce Hostouň schvaluje uzavření Smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene - služebnosti inženýrských sítí k pozemkům parc.č. 1793, 1840, 1839, 1838, 1832, 1799 a 2488 za účelem umístění stavby dešťové kanalizace a připojení kanalizace Pavlov na kanalizaci Hostouň - dešťová kanalizace (z osmi)

8 Usnesení č. 10/02/2015 bylo schváleno. 12. Příprava výběrového řízení na stavbu Zvýšení kapacity Sulovického potoka Projektové práce na stavbu Zvýšení kapacity Sulovického potoka ještě neustále probíhají. Po dokončení projektové dokumentace bude vyhlášeno výběrové řízení na dodavatele stavby. 13. Diskuze Lukáš Morávek - navrhuje, aby do činnost finančního výboru byla zařazena příprava investičních akcí včetně výběrového řízení. Martin Krátký - navrhuje, aby byly na webových stránkách obce zveřejněny telefonní čísla všech zastupitelů. Zastupitelé souhlasí. 14. Ukončení zasedání Starosta poděkoval všem za účast a toto zasedání ukončil ve 21,25 hod. Přílohy zápisu: 1. Prezenční listina 2. Zveřejněná informace o konání zasedání oznámení Zápis byl vyhotoven dne Zapisovatel: Ing. Šárka Hůlová Ověřovatelé: Jiří Kukelka Karel Kukelka Starosta: Jiří Vilda (z osmi)

Zápis č. 12/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 12/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 12/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 22.12.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 8/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 8/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 8/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 19.09.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,20 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 01/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 01/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 01/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 19.01.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,20 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 05/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 05/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 05/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 20.04.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,15 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 3/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 3/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 3/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 21.03.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,10 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 8/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 8/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 8/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 17.09.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 2/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 22.02.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.06.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 7/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 7/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 7/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 08.08.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 6/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 26.06.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,35 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 2/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 27.02.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,45 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 7/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 7/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 7/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 05.08.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 4/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 4/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 4/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 24.04.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 15.09.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 10/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 10/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 10/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 26.10.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,25 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 3/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 3/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 3/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 27.03.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,20 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 21.11.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,35 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 9/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 9/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 9/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 24.10.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,45 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 1/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 1/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 1/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 01.02.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,50 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 11/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 19.12.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,05 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 2/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 19.02.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.12.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č.7 /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č.7 /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č.7 /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 14.07.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,15 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 1/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 1/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 1/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 22.01.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 3/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 3/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 3/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 19.03.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,20 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.02.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,40 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 7/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 7/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 7/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 13.08.2012 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 1/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 1/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 1/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 23.01.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,40 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 4/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 4/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 4/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 16.04.2012 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,15 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 5/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 5/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 5/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 29.05.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,55 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 3/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 3/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 3/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.03.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 8/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 8/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 8/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 12.08.2013 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 14.04.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,50 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 6/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 24.06.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 7/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 7/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 7/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 06.08.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 11/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.11.2013 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 9/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 9/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 9/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 16.09.2013 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 5/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 5/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 5/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 27.05.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,40 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 12/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 12/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 12/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 16.12.2013 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,45 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 11/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 01.12.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,45 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 6/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 23.06.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,05 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 7/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 7/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 7/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 14.08.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,35 hod. Přítomni členové

Více

Zápis ze zasedání č. 4/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis ze zasedání č. 4/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis ze zasedání č. 4/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 14.02.2011 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 22,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 13/11 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 13/11 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 13/11 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 12.12. 2011 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 07/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 07/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 07/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 22.06.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,50 hod. Přítomni členové

Více

Zápis ze zasedání č. 3/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis ze zasedání č. 3/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis ze zasedání č. 3/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 17.01.2011 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 22,25 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 04/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 04/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 04/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 23.03.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,15 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 12/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 12/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 12/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 14.12.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,05 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 10/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 10/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 10/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 19.11.2012 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,25 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 11/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 10.12.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 11/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 23.11.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,40 hod. Přítomni členové

Více

Zápis ze zasedání č. 5/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis ze zasedání č. 5/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis ze zasedání č. 5/11 Zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 21.03.2011 Místo konání: zasedací místnost Kulturní dům v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,10 hod. Přítomni členové

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od 10.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: 9 členů zastupitelstva města: Petr Havlík, Ing.

Více

OBEC JANSKÁ. Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne

OBEC JANSKÁ. Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne OBEC JANSKÁ Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne 24. 06. 2011. Jednání zastupitelstva obce se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Janské od 18,10 hod., ukončeno

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

Zápis č. 5/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 5/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 5/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 21.05.2012 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 28.3.2018 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis č. 5/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 5/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 5/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 30.05.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,35 hod. Přítomni členové

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne 28. 4. 2017 v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Starostka obce přivítala přítomné zastupitele a hosty. Konstatovala, že zastupitelstvo se sešlo

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

ze 7. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 24. dubna 2019 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 7. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 24. dubna 2019 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 7. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 24. dubna 2019 od 17.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: 9 členů zastupitelstva města: Petr Havlík, Ing.

Více

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 10.05.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 7 členů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 10.7.2018 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Karel Dibus, Luboš Hrabě, Petr Dibus, Jaromír Luža, Martina Hadinec, Ludmila Halamová

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 17. srpna od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 17. srpna od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 17. srpna od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Aleš Buček, Martina

Více

Obec Hospříz * * * * * *

Obec Hospříz * * * * * * Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/607/2018 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 21.09.2018 Z á p i s z 27. zasedání

Více

ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 09/2014 dne 6. října 2014 od 18 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu obce Vysokov

ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 09/2014 dne 6. října 2014 od 18 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu obce Vysokov Obec Vysokov ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 09/2014 dne 6. října 2014 od 18 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu obce Vysokov Přítomni: R. Fiedlerová, Z. Hovorková, H. Černá, J. Kosinka, P.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 21. 10. 2015 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Jaroslava Šlapanská, Martin Fiala, Pavel Šedivý, Ing. Stanislav Kužel, Petr Jurica,

Více

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.29 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.29 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.29 konaného dne 21.9.2017 od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Informace podle 93 odst. 1 zákona o obcích byla na úřední desce

Více

Zápis č.1/2019. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu od 19 hod.

Zápis č.1/2019. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu od 19 hod. Zápis č.1/2019 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne 13.2.2019 v zasedací místnosti Obecního úřadu od 19 hod. Přítomni: Jana Krupičková, Petr Hamáček, Blanka Vostárková, Pavel

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne od 17,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne od 17,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č. Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.10.2016 od 17,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č. 21/2016 Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.20 / 2014, které se konalo dne 23. 7. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.20 / 2014, které se konalo dne 23. 7. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.20 / 2014, které se konalo dne 23. 7. 2014 Přítomni : Omluven : Leo Kordas,

Více

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 10. 6. 2016 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluven

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

Zápis č.3/2017. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne v zasedající místnosti Obecního úřadu od 19 hod.

Zápis č.3/2017. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne v zasedající místnosti Obecního úřadu od 19 hod. Zápis č.3/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne 19.6.2017 v zasedající místnosti Obecního úřadu od 19 hod. Přítomni: Jana Krupičková, Petr Hamáček, Josef Rákos, Pavel Dochvát,

Více

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 4. 2. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková, Vlastimil

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 10.12.2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 10.12.2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 10.12.2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.03/2014 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 20. 12. 2017 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda, Pavel Šedivý Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 23.11. 2011 od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Přítomni: Dolák, Kubešová, Kyrianová, Lískovec, Pelikán, Ročovský, Trenda Omluveni:

Více

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 9.9.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Přítomni: Petr Pipek, Pavel Panský, Luboš Špitálník, Mgr. Petra Rajterová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 30.3.2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 30.3.2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 30.3.2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Aleš Buček, Martina

Více

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:7 Zasedání řídil

Více

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice ZÁPIS z 24. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 2.7.2014 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2016 ze dne

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2016 ze dne Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2016 ze dne 16. 11. 2016 Přítomni dle prezenční listiny: Ing. Michaela Matoušková, Miloš Švejk, Hana Popková, Ing. Marta Vančurová, Kateřina Teplá, Jiří Karvánek, Iva

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 OBEC STAROVIČKY Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 6 členů ZO 1.

Více

Zápis č. 39/ ze zasedání zastupitelstva obce Hoštice, konaného dne v kanceláři OÚ.

Zápis č. 39/ ze zasedání zastupitelstva obce Hoštice, konaného dne v kanceláři OÚ. Zápis č. 39/14-18 ze zasedání zastupitelstva obce Hoštice, konaného dne 21. 3. 2018 v kanceláři OÚ. Jednání zahájeno v 18.00 hodin. Účast: Herodek Miroslav, Navrátil Milan, Ing. Kadlík Petr, Kubis Jan,

Více

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.26 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.26 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.26 konaného dne 22.3.2017 od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Informace podle 93 odst. 1 zákona o obcích byla na úřední desce

Více

Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce Bečice. Den a místo konání: 29. června 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce Bečice. Den a místo konání: 29. června 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Bečice Zastupitelstvo obce Bečice 391 75 Malšice www.becice.cz IČ: 00512524 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 28.1.2019 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Martina Hadinec, Petr Dibus, Luboš Hrabě, Ing. Tomáš Vileta Omluveni: Bc. Eva Machová,

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/560/2017 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 11.09.2017 Z á p i s z 21. zasedání

Více

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od 13.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva města: Marek

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 18.05.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 4.9.2018 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Karel Dibus, Luboš Hrabě, Petr Dibus, Jaromír Luža, Martina Hadinec Omluveni: Ludmila Halamová

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č. Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 30.1.2019 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č. 5/2019 Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více