Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen Mateřské školy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2015. Mateřské školy"

Transkript

1 Příloha č. 1 RM 14/8 Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2015 Mateřské školy Mateřská škola Přerov, Dvořákova 23 Zahradní slavnost 23. června ,00 hod. Rozloučení s budoucími školáky na zahradě MŠ, zábavný program pro děti z MŠ a nově přijaté děti za doprovodu rodičů. Bližší informace o akci: v mateřské škole, kontaktní osoba: p. Jakubcová, ředitelka MŠ. Mateřská škola Přerov, Komenského 25 Květinový den 5. května ,00-15,00 h. Tvořivá dílnička, kde si mohou rodiče s dětmi vytvořit různé květinové dekorace. Moje zlatá maminko 7. května ,30-15,30 h. Besídka pro děti a příbuzné, kde děti předvedou vše, co se naučili. Pásmo písní, básní a tanců. Bližší informace o akcích: v mateřské škole, kontaktní osoby: Bc. Netočná, ředitelka MŠ. Mateřská škola Přerov, Kouřílkova 2 (včetně odl. pracoviště Jasínkova) Pracoviště Kouřílkova Oslava Dne matek května ,00 hod. Vystoupení dětí s předáním dárků, přání a občerstvením. Rozloučení se školáky 23. června ,00 hod. Slavnostní rozloučení dětí s mateřskou školou, pasování na školáky, vystoupení klauna Pepina Prcka, občerstvení. Akce se koná na školní zahradě.

2 Pracoviště Jasínkova Oslava Dne matek května ,00 hod. Vystoupení dětí s předáním dárků, přání a občerstvením. Rozloučení se školáky 19. června ,00 hod. Slavnostní rozloučení dětí s mateřskou školou, pasování na školáky, vystoupení klauna Pepina Prcka, občerstvení. Akce se koná na školní zahradě. Bližší informace o akcích: v mateřské škole, kontaktní osoba: p. Mgr. Berčíková, ředitelka MŠ. Mateřská škola Přerov, Lešetínská 5 Mateřinky v pohybu 9. dubna ,00 hod. Nesoutěžní prezentace představení dětí pro rodiče a další příbuzné v Městském domě Přerov. Besídky ke Dni matek května ,30 hod. Vystoupení dětí pro maminky dle jednotlivých tříd. Rozloučení se školáky červen odpoledne Rozloučení s předškoláky za účasti rodičů. Termín bude upřesněn. Mateřská škola Přerov, Máchova 14 (včetně odl. pracoviště Sokolská) Pracoviště Máchova Jarní besídky 21. a 26. května ,15 hod. Pásmo básniček, písniček, divadelní a taneční představení pro děti a jejich rodiče. Pasování na školáky 11. června ,15 hod. Pasování předškoláků, taneční vystoupení, grilování na zahradě školy pro děti a jejich rodiče.

3 Pracoviště Sokolská Jarní besídka 28. května ,15 hod. Pásmo básniček, písniček, divadelní a taneční představení pro děti a jejich rodiče. Bližší informace o akcích: v mateřské škole, kontaktní osoba: p. Zdařilová, ředitelka MŠ. Mateřská škola Přerov, Optiky 14 Bližší informace o akcích: v mateřské škole, kontaktní osoba: p. Zavadilová, ředitelka MŠ. Mateřská škola Přerov, U tenisu 2 (včetně odl. pracoviště Henčlov) Pracoviště U tenisu Mateřinky v pohybu dubna ,00 hod. Mateřská škola U tenisu se zúčastní této každoroční akce s vystoupením Souboj Římanů s Galy. Jedná se o taneční vystoupení spojené s dramatickými prvky. Nacvičila paní učitelka Bc. Erika Chytilová a paní učitelka Bc. Barbora Bittmanová. Ukázková lekce anglického jazyka pro rodiče dětí 21. května hod. začátečníci hod. pokročilí V prvním bloku předvede paní lektorka ukázkovou hodinu výuky anglického jazyka pro začínající děti, v druhém bloku bude probíhat výuka pro děti s pokročilou znalostí. Rodič mají možnost podívat se na metody a formy výukové hodiny a výsledky ročního úsilí. Zahradní slavnost 12. června ,00-18,00 h. Akce je určena pro rodiče a veřejnost u příležitosti ukončení docházky dětí do mateřské školy obou mateřských škol. Celé slavnostní odpoledne proběhne na školní zahradě U tenisu. Program: slavnostní šerpování předškoláků, předávání knih, taneční vystoupení dětí z mateřské školy, představení divadla Koráb z Brna s pohádkou a se soutěžemi, skákací hrad pro děti a občerstvení na terase. Minitenisový turnaj dětí června 2015 bude upřesněno Minitenisový turnaj dětí, které mají ve své nabídce výuku hry minitenisu, který probíhá celý rok ve spolupráci s Tenisovou školou Huťka-Doseděl podle vypracované metodiky pod profesionálním vedením trenéra pana Pavla Huťky. Bude probíhat na tenisových kurtech u tenisové haly.

4 Bližší informace o akci: v mateřské škole, kontaktní osoby: p. Gálíčková, ředitelka MŠ. Pracoviště Henčlov Vystoupení ke svátku matek 14. května ,00 hod. Odpolední vystoupení pro rodiče s hudebně dramatickým obsahem. Výlet pro děti a rodiče s environmentálním zaměřením do skanzenu Živá voda Modrá a Archeoskanzenu Modrá 2. června ,00-15,00 h. Jednodenní výlet je organizován pro děti a jejich rodiče navštěvujících mateřskou školu. Cíl výletu spočívá v představení významu vody v krajině a života v ní formou přímého i vizuálního kontaktu s živočichy a rostlinami nad i pod vodou. Účastníci budou mít možnost sledovat život v potoce přes prosklenou stěnu nebo ve velké tůni. V podzemním patře projdou průhledným tunelem přímo do světa pod vodou. Archeoskanzen seznámí děti a rodiče s životem ve Velkomoravském opevněném sídlišti prostřednictvím připravených prožitkových aktivit. Zahradní slavnost 24. června ,00-18,00 h. Akce je určena pro rodiče a veřejnost u příležitosti ukončení docházky dětí do mateřské školy. Celé slavnostní odpoledne proběhne na školní zahradě v Henčlově. Program tvoří slavnostní šerpování předškoláků, předávání knih, divadelní představení nejen pro děti (na své si přijdou i dospělí), skákací hrad, občerstvení a koupání na terase. Bližší informace o akci: v mateřské škole, kontaktní osoba: p. Gálíčková, ředitelka MŠ. Mateřská škola Píšťalka, Přerov, Máchova 8 (včetně odl. pracoviště Na odpoledni 16) Pracoviště Máchova Besídka ke Dni matek , ,30 hod. Vystoupení dětí s programem věnovaným nejen maminkám. Pirátská párty 1. června ,30-11,30 h. Oslava dne dětí v pirátském stylu plná soutěží a překvapení, koná se v zahradě MŠ.

5 Ukázková hodina angličtiny 11. června ,00-16,00 h. Ukázková hodina angličtiny pod vedením Pavly Lužové, koná se ve 2. oddělení MŠ. Rozloučení se školáky ,30 hod. Vystoupení mažoretek, program dětí odcházejících do ZŠ, pasování na školáky drobné dárky, volná zábava, opékání uzeniny, diskotéka pro děti. Přesný termín bude upřesněn. Koná se v zahradě MŠ. Bližší informace o akcích: v mateřské škole, kontaktní osoba: p. Hálová, ředitelka MŠ. Pracoviště Na odpoledni Mateřinky v pohybu 9. dubna ,00-17,00 h. Taneční vystoupení Snowborďáci aneb to bude jízda. Děti vystoupí pod vedením p. učitelky Ivy Svobodové a Evy Masaříkové. Besídka ke Dni matek v týdnu 11. května 15. května 2015 Vystoupení dětí v jednotlivých odděleních pro rodiče a veřejnost, pásmo písní, básní, tanečků a hraných pohádek zaměřené k svátku všech matek. Bližší informace v MŠ. Sluníčkový den červen 2015 dle počasí Oslava léta zaměřená na společenský tanec a soutěže v kreslení sluníček na chodníky. Vstup pouze ve sluníčkovém oblečení. Místo konání zahrada MŠ Píšťalka, pracoviště Na odpoledni. Rozloučení se školáky 23. června 2015 bude upřesněno Rozloučení předškolních dětí se školkou, předání drobných dárků, pasování na školáky, taneční vystoupení, kulturní vystoupení Pepina Prcka s malým překvapením pro všechny děti. Bližší informace o akcích: v mateřské škole, kontaktní osoba: p. Hálová, ředitelka MŠ, p. učitelky Svobodová, Masaříková, Pichová Mateřská škola Radost, Přerov, Kozlovská 44 RADOVÁNEK - Výlet do pohádky 19. května ,00 hod. Setkání s rodiči a nově přijatými dětmi od a ostatními zájemci o docházku do MŠ - za příznivého počasí na školní zahradě.

6 Bližší informace o akcích: v mateřské škole, kontaktní osoba: p. Bc. Trnkalová, ředitelka MŠ. Mateřská škola Přerov - Újezdec, Hlavní 61 (včetně odl. pracoviště Lověšice) Pracoviště Újezdec Keramické tvoření duben 2015 bude upřesněno Akce pro rodiče s dětmi, sourozence a prarodiče, která proběhne v úřadovně Místního výboru Újezdec. Předplavecký výcvik každé úterý 10,15-11,00 h. Společná akce i pro děti z MŠ Lověšice. Vystoupení pro veřejnost 2. května 2015 bude upřesněno Kulturní pásmo vystoupení dětí v rámci místních hodů na místním sportovním hřišti. Atletické přebory dětí z MŠ květen 2015 bude upřesněno Společná akce i pro děti z MŠ Lověšice. Akce pro rodiče s dětmi, která se uskuteční 12. května nebo 13. května Besídka ke Dni matek květen 2015 bude upřesněno Akce pro děti a jejich rodiče, sourozence a prarodiče ke Dni matek. Oslava dne dětí červen 2015 bude upřesněno Společná akce i pro děti z MŠ Lověšice. Součástí akce je divadlo Včelí královna a odpoledne plné her a soutěží v zahradě MŠ. Rozloučení se školáky červen 2015 bude upřesněno Společné odpoledne s dětmi a rodiči, vystoupení dětí, hry a soutěže. Vystoupení pro seniory 27. června 2015 bude upřesněno Akce je určena pro všechny seniory v obci. Proběhne v úřadovně Místního výboru Újezdec. Bližší informace o akcích: v mateřské škole, kontaktní osoba: p. Tomšíková, ředitelka MŠ

7 Pracoviště Lověšice Mateřinky v pohybu 9. dubna 2015 bude upřesněno Nesoutěžní přehlídka vystoupení dětí MŠ. Pohádkové čtení a kreslení v knihovně 14. dubna ,00-11,00 h. Akce pro maminky na mateřské dovolené v místní knihovně v Lověšicích. Besídka ke Dni matek 7. května ,00 hod. Akce pro děti a jejich rodiče, sourozence a prarodiče ke Dni matek. Poveď se mi bábovičko 28. května ,00-11,15 h. Zábavné dopoledne s rodiči na školní zahradě. Rozloučení se školáky 18. června ,00-17,30 h. Zábavné odpoledne s rodiči na školní zahradě opékání špekáčků, hry souteže. Bližší informace o akcích: v mateřské škole, kontaktní osoba: p. Tomšíková, ředitelka MŠ

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2016. Mateřské školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2016. Mateřské školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2016 Mateřské školy Mateřská škola Přerov, Máchova 14 (včetně odl. pracoviště Sokolská 26) Mateřinky v pohybu 7.

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen prosinec 2015. Mateřské školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen prosinec 2015. Mateřské školy Příloha č. 1 RM 27/8 Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen 2015 Mateřské školy Mateřská škola Přerov, Dvořákova 23 Vánoční dílničky s rodiči 2. 3. týden v prosinci

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen Mateřské školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen Mateřské školy Příloha č. 1 RM 88/10 Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2014 Mateřské školy Mateřská škola Přerov, Dvořákova 23 Zahradní slavnost 17. června 2014 15,00

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: leden březen 2016. Mateřské školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: leden březen 2016. Mateřské školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: leden březen 2016 Mateřské školy Mateřská škola Přerov, Máchova 14 (včetně odl. pracoviště Sokolská 26) Velikonoční tvoření 22.

Více

Plán kulturních a sportovních akcí Městská správa sociálních služeb v Mostě - příspěvková organizace 1. pololetí roku 2016

Plán kulturních a sportovních akcí Městská správa sociálních služeb v Mostě - příspěvková organizace 1. pololetí roku 2016 Plán kulturních a sportovních akcí Městská správa sociálních služeb v Mostě - příspěvková organizace 1. pololetí roku 2016 Domov pro seniory Barvířská 495 5. 1. Kvizové dopoledne, 9:30 hodin, malý sál

Více

Základní škola a mateřská škola Rudoltice. Informace pro rodiče

Základní škola a mateřská škola Rudoltice. Informace pro rodiče Základní škola a mateřská škola Rudoltice Informace pro rodiče Základní informace o mateřské škole Mateřská škola je součástí celého komplexu Základní školy a mateřské školy Rudoltice, který zahrnuje základní

Více

Školní družina při ZŠ Liptál

Školní družina při ZŠ Liptál Školní vzdělávací program pro zájmové vzdělávání Školní družina při ZŠ Liptál Verze č. III Platnost od: 1.9. 2015 Zpracovala: Petra Pilná vychovatelka Charakteristika ŠVP pro ŠD vychází z ŠVP ZŠ Liptál,

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec Mateřské školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec Mateřské školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec 2016 Mateřské školy Mateřská škola Přerov, Máchova 14 Halloween 2. listopadu 2016 16,00 hod. Dlabání dýní, noční

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA MATEŘSKÉ ŠKOLY. Školní rok 2014/2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA MATEŘSKÉ ŠKOLY. Školní rok 2014/2015 VÝROČNÍ ZPRÁVA MATEŘSKÉ ŠKOLY Školní rok 2014/2015 Základní charakteristika mateřské školy Název školy: Sídlo: Základní a Mateřská škola Radostice Školní 80, Radostice 664 46 Prštice u Brna Telefon: 721

Více

Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIK-558/15-K. Mgr. Šárkou Gabrielovou, ředitelkou školy

Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIK-558/15-K. Mgr. Šárkou Gabrielovou, ředitelkou školy INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIK-558/15-K Název právnické osoby vykonávající činnost školy a školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby IČO 49 753 533 Mateřská škola Ostrov, Palackého 1045, okres Karlovy

Více

ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA ZVOLE, OKR. PRAHA-ZÁPAD

ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA ZVOLE, OKR. PRAHA-ZÁPAD ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM pro předškolní vzdělávání Třída plná pohody ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA ZVOLE, OKR. PRAHA-ZÁPAD J ŠTULÍKA 39, ZVOLE Obsah: 1. Identifikační údaje 3 2. Charakteristika školy

Více

5. 10. - 11. 10. 2015

5. 10. - 11. 10. 2015 NOVÉ SLUŽBY KNIHA DO VLAKU - půjčování knih na nádražích v ČR ve spolupráci se společností České dráhy Od 1. 10. 2015 zahajujeme ostrý start projektu Kniha do vlaku. Na přerovském nádraží budou k dispozici

Více

Identifikační údaje organizace:

Identifikační údaje organizace: Identifikační údaje organizace: Název: Základní škola a Mateřská škola Zvole, okr.praha-západ Ulice: J. Štulíka 39 Obec: Zvole PSČ: 252 45 Kraj: Středočeský IČO: 71 00 79 03 E-mail: zszvole@seznam.cz Web:

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLY M A T E Ř S K Á Š K O L A, N E P O L I S Y --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Č.j.: VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLY školní

Více

PLÁN PRÁCE PLÁN AKCÍ

PLÁN PRÁCE PLÁN AKCÍ PLÁN PRÁCE PLÁN AKCÍ ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 Organizace školního roku Období školního vyučování ve školním roce 2014/2015 začne v pondělí 1. září 2014. Vyučování bude v prvním pololetí ukončeno ve čtvrtek

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA RYBNÍČEK

MATEŘSKÁ ŠKOLA RYBNÍČEK Základní škola a Mateřská škola, Brno, Staňkova 14 MATEŘSKÁ ŠKOLA RYBNÍČEK VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 MÁME SE RÁDI, JSME DOBŘÍ KAMARÁDI Brno 20. 8. 2015 Mgr. Jana Hlaváčková ředitelka

Více

Výroční zpráva. Základní škola a mateřská škola Louka, okr.

Výroční zpráva. Základní škola a mateřská škola Louka, okr. Výroční zpráva Základní škola a mateřská škola Louka, okres Hodonín příspěvková organizace, Louka 52, 696 76 Louka nad Veličkou školní rok 2014-2015 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní

Více

Cílem školy je : Vzdělávací obsah Školní vzdělávací činnosti integrované bloky. Název školního vzdělávacího programu :

Cílem školy je : Vzdělávací obsah Školní vzdělávací činnosti integrované bloky. Název školního vzdělávacího programu : Charakteristika ŠVP Mateřská škola je celodenní mateřskou školou, jejímž cílem je příprava dětí do života a na základní školu. Vzdělání je uskutečňováno ve všech činnostech v průběhu celého dne. Probíhá

Více

NOVÉ SLUŽBY PŘEHLED AKCÍ

NOVÉ SLUŽBY PŘEHLED AKCÍ NOVÉ SLUŽBY Rozšíření půjčovní doby v hudebním oddělení Od 30. 9. 2013 půjčovna zvukových audio CD nosičů otevřena každé pondělí, úterý, čtvrtek a pátek v době od 8.00 do 18.00 hodin. Půjčování zvukových

Více

DOMOVNÍČEK. Číslo 1/2013. DS Věstonická Domovníček č. 1/2013 Stránka 1

DOMOVNÍČEK. Číslo 1/2013. DS Věstonická Domovníček č. 1/2013 Stránka 1 DOMOVNÍČEK Číslo 1/2013 DS Věstonická Domovníček č. 1/2013 Stránka 1 Slovo ředitele Domova pro seniory Věstonická Ing. Rudolfa Nytla Vážení čtenáři, dnes se Vám dostává do rukou první vydání našeho zpravodaje,

Více

Příloha ŠVP č. Přehled změn platných od 1. 9. 2015. Školní vzdělávací program pro základní vzdělávání Škola s rozhledem

Příloha ŠVP č. Přehled změn platných od 1. 9. 2015. Školní vzdělávací program pro základní vzdělávání Škola s rozhledem Příloha ŠVP č. Přehled změn platných od 1. 9. 2015 Název ŠVP: Školní vzdělávací program pro základní vzdělávání Škola s rozhledem Údaje o škole Název: Sídlo: Internetové stránky: Základní škola, Nový Hrádek,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA MŠ RYNHOLEC 2013/2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA MŠ RYNHOLEC 2013/2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA MŠ RYNHOLEC 2013/2014 Obor vzdělání: Rámcový vzdělávácí program předškolního vzdělávání. Pracovníci školy: ředitelka: Bc. Barbora Zímová, DiS od 18.10.2013 pověřena řízením Zdena Fenclová

Více

Základní škola a Mateřská škola Neznašov Neznašov 29, 373 02 Neznašov. Výroční zpráva za školní rok 2014/2015

Základní škola a Mateřská škola Neznašov Neznašov 29, 373 02 Neznašov. Výroční zpráva za školní rok 2014/2015 Základní škola a Mateřská škola Neznašov Neznašov 29, 373 02 Neznašov Výroční zpráva za školní rok 2014/2015 Charakteristika školy Naše škola se nachází v centru obce Neznašov, 3 km od Týna nad Vltavou.

Více

Přehled plánovaných akcí v MŠ Zátor školní rok 2015-2016

Přehled plánovaných akcí v MŠ Zátor školní rok 2015-2016 Přehled plánovaných akcí v MŠ Zátor školní rok 2015-2016 ZÁŘÍ (Podzim) cesta za kamarády 1. 9. Úterý Zahájení školního roku, dárečky novým dětem 14. 9. Pondělí Divadlo Šikulka 45,00kč 8:45 Jak se prasátka

Více

Výroční zpráva o činnosti školy

Výroční zpráva o činnosti školy Základní škola a Mateřská škola Bořitov, okres Blansko, příspěvková organizace Školní 125, 679 21 Bořitov Výroční zpráva o činnosti školy Školní rok: 2014/2015 1 Část I. Základní údaje o škole Název školy:

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen Základní školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen Základní školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2016 Základní školy Základní škola J. A. Komenského a Mateřská škola, Přerov - Předmostí, Hranická 14 Školní olympiáda

Více

Žádosti o příspěvek formou grantu pro školství, děti a mládež rok 2014 1. etapa

Žádosti o příspěvek formou grantu pro školství, děti a mládež rok 2014 1. etapa Žádosti o příspěvek formou grantu pro školství, děti a mládež rok 2014 1. etapa žadatel IČ účel požadovaná částka v Kč Mateřská škola, Česká Lípa, Arbesova 411, PO Mateřská škola Sovička, Česká Lípa, Antonína

Více

Interaktivní Mamutíkův vodní park Minibus a transportér k zapůjčení Školní učebna Profesionální zajištění Programy na míru

Interaktivní Mamutíkův vodní park Minibus a transportér k zapůjčení Školní učebna Profesionální zajištění Programy na míru Školní programy UBYTOVÁNÍ Horský penzion Terezka, nacházející se ve vesnici Dolní Morava, nabízí ubytování ve vybavených apartmánech pro malé i velké skupiny, školy v přírodě, adaptační kurzy, soustředění,

Více

Roční plán na školní rok 2015/2016

Roční plán na školní rok 2015/2016 Mateřská škola Hodonín, Družstevní čtvrť 3149, příspěvková organizace č. j.: MŠ DR 495/2015 Roční plán na školní rok 2015/2016 Organizace vzdělávání Ve školním roce 2015/2016 jsou děti vzdělávány v sedmi

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, BRNO, JANA BROSKVY 3 Fakultní škola Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity přidružená škola UNESCO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, BRNO, JANA BROSKVY 3 Fakultní škola Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity přidružená škola UNESCO ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, BRNO, JANA BROSKVY 3 Fakultní škola Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity přidružená škola UNESCO O činnosti mateřské školy Školní rok 2010/2011 Mateřská škola Údaje

Více

KRONIKA ZŠ HORNÍ KOSTELEC 2012/2013

KRONIKA ZŠ HORNÍ KOSTELEC 2012/2013 KRONIKA ZŠ HORNÍ KOSTELEC 2012/2013 3.9. zahájení školního roku 2012/2013 6.9. Třídní schůzka společná část prezentace psycholožky I. Vašátkové, představení psycholožky Z. Romáškové, ukázka práce na interaktivní

Více

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2006 / 2007. MOZAIKOVNÍK školní rok 2006 / 2007. ZŠ Mozaika, o.p.s. U Stadionu 1166 516 01 Rychnov nad Kněžnou

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2006 / 2007. MOZAIKOVNÍK školní rok 2006 / 2007. ZŠ Mozaika, o.p.s. U Stadionu 1166 516 01 Rychnov nad Kněžnou ZŠ Mozaika, o.p.s. U Stadionu 1166 516 01 Rychnov nad Kněžnou GSM: 739 007 826 e-mail: info@zsmozaika.info web: www.zsmozaika.info - 12 - ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2006/2007 Zahájení školního roku: 4. září

Více

Občanské sdružení OÁZA Mníšek pod Brdy Výroční zpráva 2012

Občanské sdružení OÁZA Mníšek pod Brdy Výroční zpráva 2012 Občanské sdružení OÁZA Mníšek pod Brdy Výroční zpráva 2012 V devátém roce své existence procházelo naše občanské sdružení generační obměnou, přičemž nadále nabízelo obyvatelům Mníšku a okolí zajímavé akce

Více

Minimální preventivní program školní rok 2011/2012

Minimální preventivní program školní rok 2011/2012 Základní škola a Mateřská škola Tasovice, příspěvková organizace, okres Znojmo Minimální preventivní program školní rok 2011/2012 Garant programu (metodik) Mgr. Kamila Reischlová, učitelka ZŠ Tasovice

Více

Česká škola v Neapoli je určena italsko-českým bilingvním dětem a je zaměřena na výuku českého jazyka pro děti od 3 do 15 let.

Česká škola v Neapoli je určena italsko-českým bilingvním dětem a je zaměřena na výuku českého jazyka pro děti od 3 do 15 let. ÚVOD Česká škola Neapol zahájila svou činnost v říjnu 2010. Zakladatelkou je Mgr.Helena Schwarzová. Tato škola spolupracuje s honorárním konzulátem České republiky v Neapoli. Česká škola v Neapoli je určena

Více

Minimální preventivní program školní rok 2012/2013

Minimální preventivní program školní rok 2012/2013 Základní škola a Mateřská škola Tasovice, příspěvková organizace, okres Znojmo Minimální preventivní program školní rok 2012/2013 Garant programu (metodik) Mgr. Kamila Reischlová, učitelka ZŠ Tasovice

Více

JARO JE TADY! Komise životního prostředí obce Jiříkovice vyhlašuje 3. JARNÍ ÚKLID OBCE JIŘÍKOVICE. Akce bude probíhat v rámci mezinárodního Dne Země

JARO JE TADY! Komise životního prostředí obce Jiříkovice vyhlašuje 3. JARNÍ ÚKLID OBCE JIŘÍKOVICE. Akce bude probíhat v rámci mezinárodního Dne Země Zpravodaj obce Jiříkovice 2/2013 JARO JE TADY! Milí spoluobčané, jaro už je v plném proudu. Proto mi dovolte pozvat vás na 3. jarní úklid obce a další akce s tím související. A zároveň vás také zvu na

Více

USNESENÍ č. 02/2016 ze zasedání ZO, konaného dne 22.2.2016

USNESENÍ č. 02/2016 ze zasedání ZO, konaného dne 22.2.2016 USNESENÍ č. 02/2016 ze zasedání ZO, konaného dne 22.2.2016 Schvaluje: - zapisovatele pí. L.Chybovou a ověřovatele zápisu p. F. Mičku a O. Berana - program jednání ZO - smlouvu s hudbou na setkání seniorů

Více

Základní škola a Mateřská škola Mírov okres Šumperk, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Mírov okres Šumperk, příspěvková organizace Základní škola a Mateřská škola Mírov okres Šumperk, příspěvková organizace VZDĚLÁVACÍ KONCEPCE ZŠ V souladu se vzdělávací koncepcí je vyučováno v 5. ročníku podle učebních osnov Základní škola, které

Více

736 01 Havířov, Haškova 1 tel: 596 810 145 www.donboskohavirov.cz

736 01 Havířov, Haškova 1 tel: 596 810 145 www.donboskohavirov.cz Školská právnická osoba zřizovatel: Biskupství ostravsko-opavské 736 01 Havířov, Haškova 1 tel: 596 810 145 www.donboskohavirov.cz POSLÁNÍ STŘEDISKA Pomáháme dětem a mladým lidem zdravě rozvíjet jejich

Více

Základní škola a Mateřská škola Štramberk, Zauličí 185 tel. 556 812 692 e-mail:mszaulici@stramberk.cz ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM

Základní škola a Mateřská škola Štramberk, Zauličí 185 tel. 556 812 692 e-mail:mszaulici@stramberk.cz ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM Základní škola a Mateřská škola Štramberk, Zauličí 185 tel. 556 812 692 e-mail:mszaulici@stramberk.cz ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM 1 Platnost od 1. 9. 2012 OBSAH: 1. Identifikační údaje o mateřské škole 2.

Více

KLOKÁNEK. INFORMAČNÍ LISTY MŠ L. PODÉŠTĚ 1873 OSTRAVA PORUBA Školní rok 2013/2014

KLOKÁNEK. INFORMAČNÍ LISTY MŠ L. PODÉŠTĚ 1873 OSTRAVA PORUBA Školní rok 2013/2014 KLOKÁNEK INFORMAČNÍ LISTY MŠ L. PODÉŠTĚ 1873 OSTRAVA PORUBA Školní rok 2013/2014 Hádanka Skáče líp než malá blecha. Polapit se těžko nechá. Přeskočí i starou kašnu. Na bříšku má tajnou brašnu. (Klokan)

Více

Plán práce školní družiny na šk.rok 2010/2011

Plán práce školní družiny na šk.rok 2010/2011 Plán práce školní družiny na šk.rok 2010/2011 Celoroční projekty - Barevně vyšitý svět - ZÁŘÍ Motto měsíce: Barvy podzimu - seznámení žáků s řádem ŠD - poučení o chování ve školní družině, školní jídelně;

Více

Základní škola Opatovice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Opatovice 66 664 61 Rajhrad

Základní škola Opatovice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Opatovice 66 664 61 Rajhrad Základní škola Opatovice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Opatovice 66 664 61 Rajhrad Čj.: 56/2015 Spisový znak: ŘŠ 2/4 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2014-2015 Část I. Základní

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně BŘEZEN 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská knihovna

Více

Plán činnosti 2015/2016. Střediska volného času Kroužky pro děti střední Čechy. na školní rok

Plán činnosti 2015/2016. Střediska volného času Kroužky pro děti střední Čechy. na školní rok Plán činnosti Střediska volného času Kroužky pro děti střední Čechy na školní rok 2015/2016 V Praze dne 15. 9. 2015 Předkládá: PhDr. Mgr. Marek Vraný Projednáno na pedagogické poradě pracovníků SVČ Kroužky

Více

PŘEHLED AKCÍ ZA ROK 2015

PŘEHLED AKCÍ ZA ROK 2015 PŘEHLED AKCÍ ZA ROK 2015 PRO RODIČE A DĚTI V AZYLOVÉM DOMĚ, NA LIŠČINĚ 2, OSTRAVA HRUŠOV 28. 1. 2015 SOUTĚŽNÍ ODPOLEDNE VE SPOLEČENSKÝCH HRÁCH Děti si společně s rodiči a zaměstnanci azylového domu zahrály

Více

K docházce pro školní rok 2011/2012 je přihlášeno 49 dětí. Volná kapacita našeho zařízení je pouze 32 míst.

K docházce pro školní rok 2011/2012 je přihlášeno 49 dětí. Volná kapacita našeho zařízení je pouze 32 míst. V pondělí 7. 2. a 14. 2. 2011 proběhl v budově mateřské školy Paskov zápis dětí. V dopoledních hodinách si děti ještě pod ochranným dohledem rodičů pohrály ve třídě Cipísek. Prohlédly si všechna zákoutí,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY (ŠKOLNÍ ROK 2014/2015)

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY (ŠKOLNÍ ROK 2014/2015) Základní škola a Mateřská škola Bílý Potok, okres Liberec, příspěvková organizace Bílý Potok 220, 43 2 Hejnice Tel.: 482 322 10 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY (ŠKOLNÍ ROK 2014/201) Zprávu předkládá: Mgr.

Více

Časopis o životě v našem domově

Časopis o životě v našem domově Domov Odry, příspěvková organizace, Hranická 56, 742 35 Odry www.ddodry.cz Poskytované služby: Domov pro seniory, Domov se zvláštním režimem ALDa Časopis o životě v našem domově Duben květen červen 2012

Více

Z á k l a d n í š k o l a a m a t eřská škola Měčín příspěvková organizace

Z á k l a d n í š k o l a a m a t eřská škola Měčín příspěvková organizace Téma: Moje škola Seznámení s okolím Měčína Sběr plodin (kaštany, trnky) Šikulové 1. schůzka 1. schůzka Září seznámení se školou a okolím, orientujeme se v budově školy seznámení s organizací a řádem ŠD,

Více

Co nás čeká v měsíci PROSINCI?

Co nás čeká v měsíci PROSINCI? Co nás čeká v měsíci PROSINCI? 2.12. Malý Mikulášský program divadlo s nadílkou 4.12. Školou chodí Mikuláš 5.12. Čertovské vystoupení na zámku 1. a 2. ročník V průběhu měsíce prosince jezdíme v pondělí

Více

Přehled zájmové činnosti SVČ - DDM, součásti Základní školy a Mateřské školy Přerov - Předmostí, Pod skalkou 11 ve školním roce 2011/2012

Přehled zájmové činnosti SVČ - DDM, součásti Základní školy a Mateřské školy Přerov - Předmostí, Pod skalkou 11 ve školním roce 2011/2012 - Příloha č. 15a Přehled zájmové činnosti SVČ - DDM, součásti Základní školy a Mateřské školy Přerov - Předmostí, Pod skalkou 11 ve školním roce 2011/2012 kapacita SVČ dle ŠR: 350 účastníků počet zapsaných

Více

Plán výchovy 2014/2015

Plán výchovy 2014/2015 Plán výchovy 2014/2015 Září - Seznámení s novým školním rokem - Seznámení s chodem školy, okolím, příprava dětí do školy - Výběr zájmových kroužků keramický sportovní rybářský dopravní pantomima - Víkendové

Více

ČINNOSTI A AKCE MATEŘSKÉ ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2013 2014

ČINNOSTI A AKCE MATEŘSKÉ ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2013 2014 ČINNOSTI A AKCE MATEŘSKÉ ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2013 2014 ZÁŘÍ HURÁ DO ŠKOLKY! Tak jako každý rok se otevřeli dveře školky a do mateřské školky přišly nejen děti, které mateřskou školu již navštěvovaly, ale

Více

Výroční zpráva za školní rok 2011/2012

Výroční zpráva za školní rok 2011/2012 Mateřská škola Beruška, Liberec, Na Pískovně 76/3, příspěvková organizace Na Pískovně 76/3, Liberec 4 46 4 tel. 485 3 e-mail: ms4.lbc@volny.cz Výroční zpráva za školní rok / zpracovala: Ladislava Sehnoutková

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. školní rok 2007/2008. Základní škola a mateřská škola, Hlušice. Projednáno se školní radou dne:.. Projednáno na pedagogické radě dne:.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. školní rok 2007/2008. Základní škola a mateřská škola, Hlušice. Projednáno se školní radou dne:.. Projednáno na pedagogické radě dne:. Základní škola a mateřská škola, Hlušice VÝROČNÍ ZPRÁVA školní rok 2007/2008 Projednáno se školní radou dne:.. Projednáno na pedagogické radě dne:. Vypracoval : Ing.Vladimír Kožíšek Obsah: 1. Základní

Více

občanů Rokytnice a Kochavce 3/2013 13. ročník Je-li na podzim mnoho hub, nečekej brzo zimy. Napadne-li na podzim sníh na listí, nebude tuhá zima.

občanů Rokytnice a Kochavce 3/2013 13. ročník Je-li na podzim mnoho hub, nečekej brzo zimy. Napadne-li na podzim sníh na listí, nebude tuhá zima. 3/2013 13. ročník Je-li na podzim mnoho hub, nečekej brzo zimy. Napadne-li na podzim sníh na listí, nebude tuhá zima. Podzim býval ještě nedávno časem pasáčků a pasaček. Děvčata i chlapci pásávali husy,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY za školní rok 2014-2015 /dle 7 v.č. 15/2005, ve znění pozdějších předpisů, kterou se stanoví obsah a zpracování výročních zpráv o činnosti školy/ 31. srpna 2015

Více

2008-2009. Základní škola. Vidlatá Seč

2008-2009. Základní škola. Vidlatá Seč VÝROČNÍ ZPRÁVA 2008-2009 Základní škola Vidlatá Seč 1. Charakteristika školy Základní škola Vidlatá Seč Příspěvková organizace Zřizovatel: Obecní úřad Vidlatá Seč Ředitelka školy: Mgr.Věra Rejsová E-mail:

Více

Informace o MŠ. Název: MŠ Bordovice Adresa: Bordovice 83, 744 01 Telefon: 556 855539 Email: ms@bordovice.cz. Počet tříd: 1

Informace o MŠ. Název: MŠ Bordovice Adresa: Bordovice 83, 744 01 Telefon: 556 855539 Email: ms@bordovice.cz. Počet tříd: 1 Informace o MŠ Název: MŠ Bordovice Adresa: Bordovice 83, 744 01 Telefon: 556 855539 Email: ms@bordovice.cz Počet tříd: 1 Věkové složení: zpravidla 2,5-6 let Ředitelka školy: Mgr. Kateřina Slabá Učitelka:

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI KLUBU. SHM Újezd u Brna. V Újezdě u Brna 15. března 2008

ZPRÁVA O ČINNOSTI KLUBU. SHM Újezd u Brna. V Újezdě u Brna 15. března 2008 ZPRÁVA O ČINNOSTI KLUBU SHM Újezd u Brna 2008 V Újezdě u Brna 15. března 2008 členská základna Na konci školního roku 2006/07 měl náš Klub 204 členů. V současné době, tedy v březnu 2008 se pohybujeme na

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MŠ ZA ŠKOLNÍ ROK 2006-2007

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MŠ ZA ŠKOLNÍ ROK 2006-2007 Základní škola a Mateřská škola Štramberk, Zauličí 485, 742 66 Štramberk VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MŠ ZA ŠKOLNÍ ROK 2006-2007 Zpracovala: Pavla Bergerová řídící učitelka MŠ Štramberk Zauličí Ve Štramberku

Více

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Středisko volného času, Most, Albrechtická 414, příspěvková organizace Adresa: Albrechtická 414, 434 01 Most Telefon: 603 707 310 e-mail: program@svc-most.cz

Více

Výroční zpráva. Havlíčkova 1153 Mateřská škola SLUNÍČKO 293 01 Mladá Boleslav. tel. 0326 723 223/4 IČO : 48683833 IPZ : 600 048 446

Výroční zpráva. Havlíčkova 1153 Mateřská škola SLUNÍČKO 293 01 Mladá Boleslav. tel. 0326 723 223/4 IČO : 48683833 IPZ : 600 048 446 Výroční zpráva školní rok 2007 2008 Havlíčkova 1153 Mateřská škola SLUNÍČKO 293 01 Mladá Boleslav tel. 0326 723 223/4 IČO : 48683833 IPZ : 600 048 446 PRÁVNÍ SUBJEKT - PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZŘIZOVATEL

Více

PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016

PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016 PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016 Na začátku školního roku při nástupu do školní družiny dostane každý žák pro rodiče: 1.,, Vnitřní řád školní družiny (příloha) 2. Zápisní lístek 3. Pokyny pro zájemce ŠD 4.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2014 PRÁVĚ TEĎ! o.p.s. OBSAH Úvodní slovo ředitelky str. 3 Základní údaje str. 5 Poslání společnosti str. 6 Orgány společnosti str. 7 Přehled aktivit v roce 2014 str. 9 Poděkování

Více

Základní škola a Mateřská škola Ústí nad Labem, SNP 2304/6, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Ústí nad Labem, SNP 2304/6, příspěvková organizace Základní škola a Mateřská škola Ústí nad Labem, SNP 2304/6, příspěvková organizace SNP 2304/6, Ústí nad Labem, IČ 44226233 SMĚRNICE č. 1/2014 Provozní řád základní školy Obsah: ČL.1 ČL.2 ČL.3 ČL.4 ČL.5

Více

Mgr. Karel Heller - předseda, Alena Losová, Danuše Motejlová, Mgr. Petra Kašparová, Bc. Barbora Hlobeňová, Mgr. Zuzana Šídlová

Mgr. Karel Heller - předseda, Alena Losová, Danuše Motejlová, Mgr. Petra Kašparová, Bc. Barbora Hlobeňová, Mgr. Zuzana Šídlová města pro výchovu a vzdělávání, Strana č. 1 / 8 Přítomni: Mgr. Karel Heller - předseda, Alena Losová, Danuše Motejlová, Mgr. Petra Kašparová, Bc. Barbora Hlobeňová, Mgr. Zuzana Šídlová Omluveni: MgA. Ivana

Více

Mateřská škola Kaplická 841 tel., fax: 241 731 467 e-mail: mskaplicka@seznam.cz. Výroční zpráva předškolní vzdělávání - za školní rok 2007/2008

Mateřská škola Kaplická 841 tel., fax: 241 731 467 e-mail: mskaplicka@seznam.cz. Výroční zpráva předškolní vzdělávání - za školní rok 2007/2008 Škola Kavčí hory Mateřská škola, Základní škola a Střední odborná škola služeb 40 00 Praha 4, K Sídlišti 840 Mateřská škola Kaplická 84 tel., fax: 24 73 467 e-mail: mskaplicka@seznam.cz Výroční zpráva

Více

Tiskové zprávy 31. 1. 2013. Jirkov prodal vybydlený dům

Tiskové zprávy 31. 1. 2013. Jirkov prodal vybydlený dům Tiskové zprávy 31. 1. 2013 Jirkov prodal vybydlený dům Čtyři zájemci podali Městskému úřadu v Jirkově nabídku na koupi domu v Mostecké ulici čp. 385. Vítězem výběrového řízení se stala firma K. S. I. s.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZŠ A MŠ LIPOLTICE ZA ŠKOLNÍ ROK 2009/2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZŠ A MŠ LIPOLTICE ZA ŠKOLNÍ ROK 2009/2010 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZŠ A MŠ LIPOLTICE ZA ŠKOLNÍ ROK 2009/2010 A/charakteristika školy Název školy: Základní škola a mateřská škola Lipoltice, okres Pardubice Adresa školy: Lipoltice 46, 533 64 Lipoltice

Více

Časopis MŠ. Říjen 2015

Časopis MŠ. Říjen 2015 Základní škola a Mateřská škola Ústí nad Labem, Jitřní 277, příspěvková organizace Časopis MŠ Říjen 2015 Vydává: Mateřská škola Ústí nad Labem Brná Sebuzínská 42 Tel: 475 541 175 Mobil: 720 619 239 http://www.zsamsbrna.cz/

Více

Dotazník č. 2. DOTAZNÍK č. 2. Cílová skupina: rodiny s dětmi. Počet vyplněných dotazníků: 209

Dotazník č. 2. DOTAZNÍK č. 2. Cílová skupina: rodiny s dětmi. Počet vyplněných dotazníků: 209 Dotazník č. DOTAZNÍK č. Cílová skupina: rodiny s dětmi Počet vyplněných dotazníků: 9 Dotazníky byly občanům distribuovány prostřednictvím: Základní školy K. H. Máchy, Základní školy a Mateřské školy Doksy

Více

UHLÍŘOVSKÝ KULTURNÍ ZPRAVODAJ. Které roční období je obdobím přílivu čerstvých sil, počátku nového života a

UHLÍŘOVSKÝ KULTURNÍ ZPRAVODAJ. Které roční období je obdobím přílivu čerstvých sil, počátku nového života a UHLÍŘOVSKÝ KULTURNÍ ZPRAVODAJ Které roční období je obdobím přílivu čerstvých sil, počátku nového života a dobou naděje na novou úrodu, plodnost, nové vztahy? Je to samozřejmě JARO. S jarem přichází všechno

Více

LÉTO NA TÁBOŘE KLÍČE OD PEVNOSTI X DIVADELNÍ TÁBOR NA KOZINĚ TÁBOR KASIOPEA

LÉTO NA TÁBOŘE KLÍČE OD PEVNOSTI X DIVADELNÍ TÁBOR NA KOZINĚ TÁBOR KASIOPEA LÉTO NA TÁBOŘE Pokud chtějí vaše děti zažít pořádné letní dobrodružství, vypravte je s námi na pobytový tábor. Letos pořádáme 41 táborů pro děti, mládež i rodiče s dětmi, z toho 27 pro širokou veřejnost

Více

Ročník: 2003 Číslo: 17. Občasník obce Jakubov u Moravských Budějovic

Ročník: 2003 Číslo: 17. Občasník obce Jakubov u Moravských Budějovic Ročník: 2003 Číslo: 17 Občasník obce Jakubov u Moravských Budějovic 1 Prázdninový pozdrav Není ani jediný kdo by neznal prázdniny, Němci, Maďaři, Slováci a Češi, každý z nás se na ně těší Letní slunce,

Více

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j.: ČŠIS-2648/11-S. Mateřská škola Tuřany, okres Kladno. Tuřany 125, 273 79 Tuřany

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j.: ČŠIS-2648/11-S. Mateřská škola Tuřany, okres Kladno. Tuřany 125, 273 79 Tuřany Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Sídlo: IČ: 75 033 135 Identifikátor: 600 044 025 Právní forma: Zastoupená: Mateřská škola

Více

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 4. dubna 2013

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 4. dubna 2013 19. ročník duben 2013 Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 4. dubna 2013 Usnesením č. 14/2013 zastupitelé schválili rozpočtové opatření č. 3/2013. Tímto rozpočtovým opatřením byl plánovaný rozpočet

Více

Výroční zpráva 2009 V Praze 30.1. 2010

Výroční zpráva 2009 V Praze 30.1. 2010 Výroční zpráva 2009 V Praze 30.1. 2010 Sídlo sdružení: Občanské sdružení Potichounku Kaňkovského 1234, Praha 8 182 00 IČO: 22667041, www.potichounku.cz bankovní spojení: 1979888339/0800 Bc. Ondřej Tichý,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Tochovice. Základní a Mateřská škola Tochovice Telefon: 318 682 709 E-mail: tochovice.ms@seznam.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Tochovice. Základní a Mateřská škola Tochovice Telefon: 318 682 709 E-mail: tochovice.ms@seznam. Základní a Mateřská škola Tochovice Telefon: 318 682 709 Tochovice 165 E-mail: tochovice.ms@seznam.cz Tochovice 262 81 Web: www.zstochovice.cz IČO: 71007202 Příloha č. 1 VÝROČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Tochovice

Více

IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA

IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA Čj. ČŠIS-2929/15-S Název právnické osoby vykonávající činnost školy/školského zařízení Mateřská škola Vojkovice, okres Mělník Sídlo Vojkovice 140, okres Mělník, 277 44 E-mail právnické

Více

Jiskry potu života, radosti z práce a rozjímání

Jiskry potu života, radosti z práce a rozjímání Domov sv. Alžběty na Žernůvce ve spolupráci s Klubem přátel výtvarného umění v Tišnově uspořádal výstavu uměleckého kováře Jaroslava Zeleného z Lomničky s názvem Jiskry potu života, radosti z práce a rozjímání,doplněnou

Více

Za pohádkou pohádka. Školní vzdělávací program pro předškolní vzdělávání.

Za pohádkou pohádka. Školní vzdělávací program pro předškolní vzdělávání. Za pohádkou pohádka Školní vzdělávací program pro předškolní vzdělávání. Obsah 1. Historie a charakteristika školy 2. Identifikační údaje 3. Prostorové a hygienické podmínky 4. Materiální podmínky : tělocvična

Více

Tisková zpráva Městské slavnosti Zrcadlo umění 14.6. 2010 20.6. 2010 Pořadatelé: Kulturní centrum Pardubice, ZUŠ Pardubice Polabiny

Tisková zpráva Městské slavnosti Zrcadlo umění 14.6. 2010 20.6. 2010 Pořadatelé: Kulturní centrum Pardubice, ZUŠ Pardubice Polabiny Tisková zpráva Městské slavnosti Zrcadlo umění 14.6. 2010 20.6. 2010 Pořadatelé: Kulturní centrum Pardubice, ZUŠ Pardubice Polabiny V Pardubicích 8.6.2010 Festival Zrcadlo umění slaví letos 10 let své

Více

Třídní vzdělávací plán ŠVP PV Rok s kocourkem Matyášem

Třídní vzdělávací plán ŠVP PV Rok s kocourkem Matyášem Třídní vzdělávací plán ŠVP PV Rok s kocourkem Matyášem Integrovaný blok Tématický okruh (celek) Témata Co je nám nejblíže To jsou moji kamarádi CO JE KOLEM NÁS Co najdeme v naší třídě Už znáš celou školku

Více

Výroční zpráva DDM školní rok 2013/2014

Výroční zpráva DDM školní rok 2013/2014 Dům dětí a mládeže Uherský Ostroh, příspěvková organizace, Nám. Sv. Ondřeje 47, 687 24 Uherský Ostroh tel.: 572 591 123, mob.: 602 732 734 e-mail: reditelka@ddmpastelka.cz, www.ddmpastelka.cz Výroční zpráva

Více

PODZIM - září říjen listopad

PODZIM - září říjen listopad ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍ DRUŽINY PŘI ZŠ A MŠ ŘEČANY N. L. VE ŠKOLNÍM ROCE 2013/2014 Příloha 2 Ve školním roce 2013/2014 bylo ve školní družině zapsáno celkem 50 dětí z 1. 4. třídy. Otevřena byla 2 oddělení.

Více

Provozní řád Mateřské školy Libina, okres Šumperk, PO

Provozní řád Mateřské školy Libina, okres Šumperk, PO Provozní řád Mateřské školy Libina, okres Šumperk, PO Dle Zákona č. 258/2000., o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů. I. Údaje o zařízení Mateřská škola Libina, okres Šumperk

Více

P L Á N P R Á C E Š K O L Y V E Š K O L N Í M R O C E 2 0 0 8 / 2 0 0 9

P L Á N P R Á C E Š K O L Y V E Š K O L N Í M R O C E 2 0 0 8 / 2 0 0 9 P L Á N P R Á C E Š K O L Y V E Š K O L N Í M R O C E 2 0 0 8 / 2 0 0 9 1. ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 1.1. Žáci a) Počet žáků: 102 b) Počet tříd: 6 I.st. 3 třídy II.st. 3 třídy c) Počet oddělení

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Čj.:071 759/99-01161 Oblastní pracoviště č. 7 Okresní pracoviště České Budějovice INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Čj.:071 759/99-01161 Oblastní pracoviště č. 7 Okresní pracoviště České Budějovice INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.:071 759/99-01161 Oblastní pracoviště č. 7 Signatura: vg1as105 Okresní pracoviště České Budějovice INSPEKČNÍ ZPRÁVA Předškolní zařízení: Mateřská škola České Budějovice,

Více

20. a 21. května státní zámek Frýdlant: Zpřístupnění hradní věže. PŘELOŽENO NA 20. A 21.6.www.zamek frydlant.cz

20. a 21. května státní zámek Frýdlant: Zpřístupnění hradní věže. PŘELOŽENO NA 20. A 21.6.www.zamek frydlant.cz Pozvání na hrady a zámky v květnu zámek Náchod snižuje na státní zámek vstupné, správa hradu a zámku Frýdlant se omlouvá za změnu již zveřejněných termínů speciálních prohlídek knihovny a věže Sychrov,

Více

V Domečku Spálené Poříčí se konal nácvik mažoretek s prvky aerobiku, který zajišťovaly pracovnice DDM Spálené Poříčí paní Yvona Plojharová a slečna

V Domečku Spálené Poříčí se konal nácvik mažoretek s prvky aerobiku, který zajišťovaly pracovnice DDM Spálené Poříčí paní Yvona Plojharová a slečna FIT DEN 24.10.2015 Za finanční podpory Místní akční skupiny sv. Jana z Nepomuku a aktivní účasti pěti poříčských organizací, jsme dne 24. 10. 2015 realizovali projekt den dětí s rodiči, nazvaný FIT DEN.

Více

Č. j.: 061-286/98-1041 Inspektorát č 6 - Ústí nad Labem INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Hajmová Jaroslava Městský úřad Louny ŠÚ Louny

Č. j.: 061-286/98-1041 Inspektorát č 6 - Ústí nad Labem INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Hajmová Jaroslava Městský úřad Louny ŠÚ Louny Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Č. j.: 061-286/98-1041 Inspektorát č 6 - Ústí nad Labem Signatura: vf3as103 Okresní pracoviště Chomutov INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola / školské zařízení: Mateřská škola Louny,

Více

Svět je jediným domovem a lidstvo jeho obyvateli

Svět je jediným domovem a lidstvo jeho obyvateli Školní vzdělávací program pro zájmové vzdělávání (verze září 2015) Svět je jediným domovem a lidstvo jeho obyvateli Školní vzdělávací program Školní družiny při Mezinárodní Montessori Mateřské a Základní

Více

Narozeniny v měsíci říjnu slaví: Pazourková Jana Sobínová Ludmila Havlík Milan Jelínková Vítězslava Böhmová Anna Hassmannová Jitka

Narozeniny v měsíci říjnu slaví: Pazourková Jana Sobínová Ludmila Havlík Milan Jelínková Vítězslava Böhmová Anna Hassmannová Jitka 22.číslo Zpravodaj Září 2015 Narozeniny v měsíci říjnu slaví: Pazourková Jana Sobínová Ludmila Havlík Milan Jelínková Vítězslava Böhmová Anna Hassmannová Jitka Kulturní program na měsíc říjen: 1.10.2015

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy za školní rok 2014/15

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy za školní rok 2014/15 VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy za školní rok 2014/15 Základní údaje o škole: Sídlo školy: Mateřská školy Berušky Benešov, Táborská 350 Adresa: Táborská 350, 25601 Benešov IČO: 75033003 IZO: 107 510 057

Více

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou Zámek Zruč nad Sázavou - pro návštěvníky bude zámek přístupný každý den od 10:00 do 17:00 hod. (polední pauza v zámecké pokladně: 11:30

Více

BURZA FILANTROPIE 1 V PARDUBICKÉM KRAJI 7. 10. 2015 Ústí nad Orlicí 14. 10. 2015 Litomyšl

BURZA FILANTROPIE 1 V PARDUBICKÉM KRAJI 7. 10. 2015 Ústí nad Orlicí 14. 10. 2015 Litomyšl +420 461 031 821 BURZA FILANTROPIE 1 V PARDUBICKÉM KRAJI 7. 10. 2015 Ústí nad Orlicí 14. 10. 2015 Litomyšl Vyplňte, do jaké Burzy filantropie se hlásíte (okres Ústí nad Orlicí/okres Svitavy) Organizace

Více