Sanitární čerpadla. WC, kuchyň, koupelna či prádelna kdekoliv, rychle, jednoduše a bez velkých stavebních úprav.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Sanitární čerpadla. WC, kuchyň, koupelna či prádelna kdekoliv, rychle, jednoduše a bez velkých stavebních úprav."

Transkript

1 Sanitární čerpadla WC, kuchyň, koupelna či prádelna kdekoliv, rychle, jednoduše a bez velkých stavebních úprav Sanitární kalová čerpadla SFA SANIBROY umožňují vybudovat WC, kuchyň, koupelnu či prádelnu kdekoli v domě, bytě, nebo v kolektivních, komerčních - zatěžovaných prostorách. Uplatní se všude tam, kde místnost pro instalaci sanitárních zařízení je daleko od stávající odpadní kanalizace (až 110 m), pod její úrovní (až 11 m) či kde je průměr stávající kanalizace nedostatečný pro klasickou instalaci WC (již 50 mm). Čerpadla SFA SANIBROY mají nejjednodušší odpověď na veškeré individuální stavební a hygienické problémy, bez potřeby rozsáhlých stavebních zásahů. Pozn.: Při překonávání výškového rozdílu, instalujte kolmo vertikální odpadní potrubí ihned u čerpadla. Horizontální odpadní potrubí od čerpadla instalujte s minimálním 1% spádem směrem do hlavní kanalizace. Veškeré ohyby na odpadním potrubí musí být provedeny pomocí oblouků, nikoli kolen 90. Odpadní potrubí nesmí po celé délce nikde zmenšovat svůj vnitřní průměr. (Pozor na spoje částí potrubí při použití technologie svařování!)

2 Čerpání odpadu z WC a koupelny - čerpadla vhodná pro prostory s domácím používáním BROY Silence Toto zařízení umožňuje umístit toaletu dodatečně na nejvhodnější místo při modernizaci budovy, přebudování bytů, nástavby a výstavby dalších pater a zbudování toalet pro hosty. Jako všechny čerpací systémy sanitárního programu zapíná SANIBROY Silence při splachování automaticky. Zařízení čerpá splašky až do výšky 4 m a do vzdálenosti 90 m. Odpadní potrubí o průměru pouze 32 mm je možno zabudovat jednoduše a diskrétně. Nic jiného není zapotřebí, než umístit WC na požadovaném místě. Čerpadlo je vybaveno proti zápachovým filtrem. TOP Silence Tento systém umožňuje umístit nezbytné sanitární vybavení (tj. WC, pisoár, umyvadlo) pod úrovní hlavní kanalizace. Např. ze suterénu, kde si chcete zařídit sklepní bar, dílnu apod. s nezbytným WC, čerpá SANITOP Silence splašky až do výše 5 m nebo do vzdálenosti 100 m do stávajícího hlavního kanalizačního rozvodu. Odpadní potrubí má průměr pouhých 32 mm. Takto řeší SANITOP Silence nemožnost klasického napojení na stávající odpadní potrubí. Čerpadlo je vybaveno proti zápachovým filtrem. PRO Silence Toto zařízení je určeno pro WC a koupelny ve kterých není instalována vana. Splašky z WC, sprchy a umyvadla jsou zařízením SANIPRO Silence čerpány až do výše 5 m či do vzdálenosti 100 m. Odpadní potrubí má, stejně jako u všech zařízení SFA, průměr pouhých 32 mm. Nový vzhled tohoto zařízení jistě najde uplatnění všude tam, kde jsou kladeny vysoké nároky na eleganci. Čerpadlo je vybaveno proti zápachovým filtrem.

3 PLUS Silence Čerpací systém pro WC a další zařizovací předměty s největší možnou kapacitou čerpá splašky z WC, vany, sprchy, umyvadla, bidetu a pisoáru. Na jakémkoli místě v domě mohou být nainstalována kompletní koupelnová zařízení, a to i v případě že stávající odpad je příliš vzdálen, nebo vysoko. SANIPLUS Silence čerpá splašky do vzdálenosti 100 m nebo do výšky 5 m. Jako spojení na hlavní stávající odpad slouží potrubí o průměru pouhých 32 mm. Co si můžete více přát, než možnosti zařídit si koupelnu a WC tam, kde vám vyhovuje. Čerpadlo je vybaveno proti zápachovým filtrem. PACK PLUS SANIPACK PLUS je zařízení, které reaguje na rostoucí oblibu závěsných WC. Rozměry SANIPACK PLUS umožňují jeho instalaci do prostoru, ve kterém je nosná konstrukce závěsného WC. To znamená, že nepotřebujete žádný prostor navíc a zařízení je skryto ve zdi. Splašky z WC, sprchy a umyvadla SANIPACK PLUS čerpá do výšky 5 m nebo do vzdálenosti 50 m odpadním potrubím o průměru pouhých 32 mm. SANIPACK PLUS není vidět, ale přesto vám umožňuje zařídit si koupelnu se závěsným WC tam, kde to dosud nebylo možné. BEST PRO Čerpadlo SANIBEST PRO je určeno především pro provozy s větším provozním zatížením a pro veřejně přístupné provozy. SANIBEST PRO má maximálně zvýšenou provozní odolnost proti nevhodným odpadům (např. textil, kondomy apod). Čerpadlo je vhodné pro prostory s intenzivním používáním. Při instalaci respektujte ČSN EN Výhodou oproti předchozímu čerpadlu SANIBEST je větší a silnější výkon.

4 COM Sanitární kalové čerpadlo určené pro intenzivní, komerční využití (hotely, restaurace, kadeřnictví, bufety, velkokapacitní kuchyně atd.). Odpadním potrubím o průměru 32 mm odčerpává SANICOM veškeré odpadní vody (bez fekálií) až do výšky 8 m, nebo do vzdálenosti až 80 m. K čerpadlo je možné připojit výstražnou signalizaci (není součástí dodávky) pro oznámení případného problému s funkcí přístroje. SANICOM díky své konstrukci umožňuje také přečerpávat dlouhodobě (nikoliv však trvale) odpadní vodu o teplotě 90 C. Nyní již nemusíte budovat komerční provozy podle umístění kanalizace, ale jen podle svých představ. COM 2 Čerpadlo SANICOM 2, je určeno pro intenzivní, komerční využití. K čerpadlu je dodáván kabelový alarm, pro oznámení případných problémů s funkcí přístroje. SANICOM 2 umožňuje po dobu 5 minut čerpání odpadních vod o teplotě 90 C. V případě velkého přítoku odpadní vody je automaticky spuštěn druhý motor čerpadla. Čerpadlo je vhodné pro prostory s intenzivním používáním. Úsporná čerpadla integrovaná do WC mísy - vhodná pro prostory s domácím používáním COMPACT 43 ECO+ Sanitární čerpadlo SANICOMPACT 43 ECO+ je ekologické, velmi úsporné, sanitární čerpadlo integrované v keramické WC míse. Jedná se o celosvětově jedinečné čerpadlo, zaměřené na nízkou hlučnost a malé rozměry 43 cm. Nepotřebuje žádné splachovací zařízení, neboť voda je napojena přímo do přístroje, který ji sám dávkuje. Splachování se provádí pomocí dotykového spínače, zvolit lze ze dvou splachovacích cyklů, spotřeba je 1,8 nebo 3 litry vody na jedno spláchnutí. SANICOMPACT 43 ECO+ je nejmenší WC na světě, které vám zabere pouze 43 cm od zdi, což jistě oceníte při budování toalet na malém prostoru, samozřejmostí je zachování plného komfortu použití. Zařízení čerpá splašky do výše 3 m nebo do vzdálenosti 30 m odpadní trubkou o průměru 32 mm. Čerpadlo se dodává včetně sedátka a je vhodné pro prostory s domácím používáním.

5 COMPACT 43 ECO+WO Sanitární čerpadlo SANICOMPACT Silence SANICOMPACT 43 ECO+WO je ekologické, velmi úsporné, sanitární čerpadlo integrované v keramické WC míse. Jedná se o celosvětově jedinečné čerpadlo, zaměřené na nízkou hlučnost a malé rozměry 43 cm. Splachování se provádí pomocí dotykového spínače, zvolit lze ze dvou upravitelných splachovacích cyklů, spotřeba je 1,8 nebo 3 litry vody na jedno spláchnutí a navíc na něj lze připojit umyvadlo nebo pisoár. Čerpadlo se dodává včetně sedátka a je vhodné pro prostory s domácím používáním. COMPACT PRO ECO+WO Čerpadlo SANICOMPACT PRO ECO+WO Silence je celosvětově jedinečné, úsporné, integrované čerpadlo do keramické WC mísy standardních rozměrů, WC mísa je s novým atraktivním vzhledem a antibakteriálním sedátkem, spotřebuje jen 1,8 nebo 3 litry vody na jedno spláchnutí a navíc na něj lze připojit umyvadlo nebo pisoár. Čerpadlo je vhodné pro prostory s domácím používáním. COMPACT STAR SANICOMPACT STAR je závěsné WC s integrovaným čerpadlem. Voda pro splachování je připojena přímo do přístroje, který ji sám dávkuje. Splachovací a čerpací cyklus jsou uvedeny do činnosti pouhým stiskem ovládacího tlačítka na WC míse. Spotřeba vody na jeden 25 vteřinový splachovací cyklus je 3,5 litru. Odpad z umyvadla či pisoáru je odčerpáván automaticky. SANICOMPACT STAR čerpá splašky do výše 3 m nebo vzdálenosti 30 m odpadním potrubím o průměru 32 mm. Jelikož je SANICOMPACT STAR vybaven i nosnou konstrukcí, je instalace elegantního závěsného WC na libovolném místě vašeho domu či bytu dílem několika málo hodin.

6 WALL PRO SANIWALL PRO je předstěnová, podmítková konstrukce s integrovaným sanitárním čerpadlem pro každé závěsné WC dle vašeho výběru. Výhodou je také možnost připojení sprchy, umyvadla a bidetu. Záchod, sprcha, umyvadlo a bidet se používá běžným způsobem, sanitární čerpadlo reaguje na všechny tyto činnosti automaticky. Čerpadlo je určeno pro prostory s domácím používáním. Odpadním potrubím o průměru mm čerpá odpadní vody do 5 metrové výšky, nebo do 100 metrové vzdálenosti. Toto čerpadlo přináší zcela nové možnosti do vaší domácnosti. SANIWALL PRO je ojedinělé a unikátní čerpadlo. Čerpání odpadu z koupelny, kuchyně, prádelny - čerpadlo vhodné pro prostory s domácím používáním VITE Silence SANIVITE je vysoce kapacitní sanitární čerpadlo pro odčerpání odpadních vod z kuchyňských dřezů, myček nádobí, praček a koupelen. Může být instalováno na jakémkoli místě v domě či bytě. SANIVITE čerpá splašky do výše 5 m nebo vzdálenosti 50 m odpadním potrubím o průměru 32 mm. SANIVITE je optimální pro dodatečnou modernizaci vaší domácnosti. SPEED Silence SANISPEED je sanitární čerpadlo vyvinuté pro použití v domácnostech a v místech kde jsou zvýšené nároky na čerpací výšku a množství přečerpávané odpadní vody, čerpadlo je schopno čerpat odpadní vody do výše 7m, nebo do vzdálenosti 70m odpadním potrubím o průměru 32mm.

7 SHOWER SANISHOWER je čerpadlo, které je určeno pro odčerpávání odpadních vod z umyvadla a sprchy. Jeho rozměry a nastavení spínače umožňují instalaci přímo pod - vedle sprchové vaničky. Samozřejmě je možná také instalace vedle sprchy. Splaškové vody jsou pumpovány odpadním potrubím o průměru 32mm do výšky 4 m nebo do vzdálenosti 50 m ke stávajícím hlavním odpadům. SANISHOWER vám přináší možnosti rychle a jednoduše zařídit malou, ale dostatečnou koupelnu. SHOWER FLAT Malý SANISHOWER FLAT je čerpadlo určené pro odčerpávání splaškových vod z umyvadla a sprchy. Svojí konstrukcí reaguje na popularitu nízkých sprchových vaniček a je kompatibilní s vaničkami s otvorem na sifon o průměru 90 mm. SANISHOWER FLAT je upraveným čerpadlem SANISHOWER s nízkou úrovní aktivační výšky pro zapnutí čerpadla a je schopen odčerpávat odpaní vody ze sprchové vaničky o výšce již od 8 cm. Čerpadlo je vhodné pro prostory s domácím používáním.

8 FLOOR Jedinečný SANIFLOOR představuje zcela nový čerpací systém pro bezbariérové sprchy. Skládá se ze sacího čerpadla a odtokového kompletu pro sprchu s detekcí odpadní vody a snadno čistitelným sítkem. SANIFLOOR je k dispozici ve třech variantách a to pro keramickou podlahu, vinylovou podlahu a velmi nízkou sprchovou vaničku. Pro čerpadlo SANIFLOOR již není sprcha zapuštěná v podlaze žádný problém. Čerpadlo je vhodné pro prostory s domácím používáním. CONDENS PRO SANICONDENS je čerpadlo určené pro odčerpávání kondenzátů z kotlů, klimatizačních jednotek, nebo chladících zařízení. Materiály z kterých je vyroben umožňují čerpat i kondenzáty se zvýšenou kyselostí (minimální ph je 2,5). SANICONDENS je možno instalovat na zeď, nebo na podlahu. Také lze na čerpadlo napojit signalizační zařízení, kterým je možno varovat při poruše, nebo vypnout připojené zařízení. Součástí dodávky je výtlačná odpadní hadice o délce 6 metrů. Odpadní vodu lze odčerpávat až do výše 4,5 metrů. CONDENS BEST Čerpadlo SANICONDENS Best je určené pro odčerpávání kondenzátů z kotlů, klimatizačních jednotek, nebo chladících zařízení, odčerpává i kondenzáty se zvýšenou kyselostí až 2,5 ph. Čerpadlo je vybaveno vlastním systémem neutralizace, který umožňuje zvýšit ph vstupní odpadní vody. K čerpadlu je možné připojit výstražnou signalizaci, pro oznámení případného problému s čerpadlem. Čerpadlo je vhodné pro prostory s domácím a intenzivním používáním.

9 CONDENS Mini Čerpadlo SANICONDENS Mini je určené pro odčerpávání kondenzátů z kotlů, klimatizačních jednotek, nebo chladících zařízení, odčerpává i kondenzáty se zvýšenou kyselostí až 2,5 ph. Čerpadlo je vhodné pro prostory s domácím a intenzivním používáním. CONDENS Clim Deco Čerpadlo SANICONDENS CLIM Deco je určené pro odčerpávání kondenzátů z klimatizačních jednotek. Svojí velikostí a vzhledem je určeno k instalaci přímo do interieru společně s klimatizační jednotkou. Kondenzát odčerpává plně automaticky do hlavní kanalizace. Čerpadlo je vhodné pro prostory s domácím používáním. CONDENS Clim Mini Čerpadlo SANICONDENS CLIM Mini, je určené pro odčerpávání kondenzátů z klimatizačních jednotek. Svojí velikostí a vzhledem je určeno k instalaci do krycí lišty, nebo částečně či přímo do klimatizační jednotky. Čerpadlo je vybaveno výstupem pro výstražné zařízení. Kondenzát odčerpává plně automaticky do hlavní kanalizace. Čerpadlo je vhodné pro prostory s domácím používáním.

10 CONDENS Clim Pack Čerpadlo SANICONDENS CLIM Pack, je určené pro odčerpávání kondenzátů z klimatizačních jednotek. Svojí velikostí a vzhledem je integrováno do krycí lišty a určeno k instalaci vedle klimatizační jednotky. Čerpadlo je vybaveno výstupem pro výstražné zařízení. Kondenzát odčerpává plně automaticky do hlavní kanalizace. Čerpadlo je vhodné pro prostory s domácím používáním. NEUTRAL Neutralizační jednotka SANINEUTRAL je určena pro neutralizaci kyselých kondenzátů do 50 kw výkonu. SANINEUTRAL není vybaven čerpadlem. V případě potřeby jej lze osadit před SANICONDENS či jiné čerpadlo. Chrání kanalizační systém před negativním působením kyselého kondenzátu. Je dodáván včetně neutralizačního granulátu. Neutralizační jednotka je vhodná pro prostory s domácím a intenzivním používáním.

11 CUBIC 1 Čerpadlo SANICUBIC 1 je určené pro odvádění odpadních vod z rodinného domu o jedné domácnosti. Je vybaveno jedním motorem s řezacím a čerpacím zařízením, třemi vstupy o průměru 40, 50mm, nebo 100mm. Průměr výtlačného potrubí je 50mm. Čerpadlo je vybaveno vnější kabelovou výstražnou signalizací, pro oznámení případné poruchy. Čerpadlo je vhodné pro prostory s domácím používáním. CUBIC 1 WP IP68 SANICUBIC 1 WP IP68 je určené pro odvádění odpadních vod z rodinného domu o jedné domácnosti. Je vybaveno jedním motorem s řezacím a čerpacím zařízením, třemi vstupy o průměru 40, 50mm, nebo 100mm. Průměr výtlačného potrubí je 50mm. Čerpadlo je vybaveno vnější kabelovou výstražnou signalizací, pro oznámení případné poruchy. Má vysoké elektrické krytí IP68 a je vybavena externím ovládacím a kontrolním panelem s akustickým a vizuálním alarmem. Čerpadlo je vhodné pro prostory s domácím používáním. CUBIC 2 Classic WP IP68 Čerpadlo SANICUBIC 2 Classic WP IP68 je určené pro odvádění odpadních vod např. z celého rodinného domu. Je vybaveno dvěma motory s řezacím a čerpacím zařízením, třemi vstupy o průměru 40, 50mm, nebo 100mm. Průměr výtlačného potrubí je 50mm. Čerpadlo je vybaveno vnější kabelovou výstražnou signalizací, pro oznámení případné poruchy. Čerpadlo je vhodné pro prostory s domácím používáním a malé komerční prostory s 5 až 6 lidmi. CUBIC 2 Pro WP IP68 Čerpadlo SANICUBIC 2 Pro WP IP68 je určené pro odvádění odpadních vod např. z celého rodinného domu. Je vybaveno dvěma motory s řezacím a čerpacím zařízením, třemi vstupy o průměru 40, 50mm, nebo 100mm. Průměr výtlačného potrubí je 50mm. Čerpadlo je vybaveno bezdrátovou výstražnou signalizaci, pro oznámení případné poruchy. Čerpadlo je vhodné pro prostory s domácím používáním a malé komerční prostory s 5 až 6 lidmi.

12 CUBIC 2 XL IP68 Čerpadlo SANICUBIC 2 XL IP68 je dvoumotorová výkonná čerpací stanice s kapacitou odpadní nádrže 120 litrů, s výkonem až 40m3/hod., s možností připojení do domácí monitorovací sítě a velmi odolná zaplavení s elektrickým krytím IP68. Určena je převážně pro bytové domy, vícegenerační rodinné domy, restaurace, penziony, obchodní centra, hotely, veřejná zařízení a průmyslové provozy. Vybavena je externím kontrolním panelem se zvukovou a vizuální signalizací. ALARM SANIALARM je nezávislé signalizační zvukové zařízení, které upozorňuje na poruchu sanitárního čerpadla SFA SANIBROY, nebo na jeho nutnou servisní kontrolu a čištění. SANIALARM může být instalován na všechna sanitární kalová čerpadla SFA SANIBROY uvedená v návodu. K zařízení SANIALARM je možné připojit vnější výstražnou signalizaci (není součástí dodávky), pro zvětšení dosahu signalizačního zařízení. Zařízení je vhodné pro prostory s domácím a intenzivním používáním. ACCESS 1 Čerpadlo SANIACCESS 1, je chytré čerpadlo se snadnějším přístupem pro údržbu, které umožňuje umístit toaletu dodatečně na nejvhodnější místo při modernizaci budovy, přebudování bytů, nástavby dalších pater, pod úrovní kanalizace apod. Jako všechny systémy sanitárního programu funguje při splachování automaticky. Čerpadlo je vhodné pro prostory s domácím používáním.

13 ACCESS 2 Čerpadlo SANIACCESS 2, je chytré čerpadlo se snadnějším přístupem pro údržbu, které umožňuje umístit toaletu a umyvadlo dodatečně na nejvhodnější místo při modernizaci budovy, přebudování bytů, nástavby dalších pater, pod úrovní kanalizace apod. Jako všechny systémy sanitárního programu funguje při splachování automaticky. Čerpadlo je vhodné pro prostory s domácím používáním. ACCESS 3 Čerpadlo SANIACCESS 3, je chytré čerpadlo se snadnějším přístupem pro údržbu, které umožňuje umístit koupelnu s toaletou, umyvadlem, sprchou a bidetem dodatečně na nejvhodnější místo při modernizaci budovy, přebudování bytů, nástavby dalších pater, pod úrovní kanalizace apod. Jako všechny systémy sanitárního programu funguje při splachování automaticky. Čerpadlo je vhodné pro prostory s domácím používáním. ACCESS PUMP Čerpadlo SANIACCESS Pump, je chytré čerpadlo se snadnějším přístupem pro údržbu, které umožňuje umístit koupelnu s umyvadlem, sprchou, vanou, pračkou, nebo kuchyň s dřezem a myčkou dodatečně na nejvhodnější místo při modernizaci budovy, přebudování bytů, nástavby dalších pater, pod úrovní kanalizace apod. Jako všechny systémy sanitárního programu funguje automaticky. Čerpadlo je vhodné pro prostory s domácím používáním.

WC a koupelna kdekoli

WC a koupelna kdekoli sanitární kalová čerpadla WC a koupelna kdekoli www.sanibroy.cz 1958 2008 Sanitární kalové čerpadlo co je to? Nûkdy je tûïké, ne-li dokonce nemoïné, instalovat sanitární zafiízení na potfiebné místo. Hlavní

Více

SANIBEST PRO. Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla 5.8.2014

SANIBEST PRO. Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla 5.8.2014 5.8.2014 SANIBEST PRO Jaroslav Řezáč Milan Hurt SANITÁRNÍ ČERPADLA Autorizovaný servis, instalace a prodej sanitárních čerpadel web.: http://www.sfa-sanibroy.com e-mail: SFASANIBROY@chello.cz Adresa servisní

Více

Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla

Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla 12.10.2014 Jaroslav Řezáč Milan Hurt Autorizovaný servis, instalace a prodej sanitárních čerpadel SFA SANIBROY http://www.sfa-sanibroy.com e-mail: SFASANIBROY@chello.cz Adresa servisní dílny: Katusická

Více

SILENCE. Sanitární kalová čerpadla. pro WC, koupelnu ãi kuchyni tam, kde si pfiejete. nová generace. rychle jednodu e bez stavebních úprav

SILENCE. Sanitární kalová čerpadla. pro WC, koupelnu ãi kuchyni tam, kde si pfiejete. nová generace. rychle jednodu e bez stavebních úprav Sanitární kalová čerpadla pro WC, koupelnu ãi kuchyni tam, rychle jednodu e bez stavebních úprav kde si pfiejete PŠŠŠ... přichází TICHO nová generace SILENCE Co je to sanitární kalové ãerpadlo? Někdy je

Více

SANICOMPACT PRO ECO+ WO. Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla

SANICOMPACT PRO ECO+ WO. Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla 26.4.2014 Jaroslav Řezáč Milan Hurt Autorizovaný servis, instalace a prodej sanitárních čerpadel SFA SANIBROY, SANILIFE a SETMA web: http://www.sfa-sanibroy.com e-mail: SFASANIBROY@chello.cz tel.: 601

Více

Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla

Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla 5.1.2014 Jaroslav Řezáč Milan Hurt Autorizovaný servis, instalace a prodej sanitárních čerpadel SFA SANIBROY a SETMA web: http://www.sfa-sanibroy.com e-mail: SFASANIBROY@chello.cz tel.: 601 21 86 77 Adresa

Více

WC a koupelna kdekoli praktick pfiehled v robkû

WC a koupelna kdekoli praktick pfiehled v robkû sanitární kalová čerpadla a koupelna kdekoli praktick pfiehled v robkû rychle efektivnû jednodu e bez stavebních úprav 0 let v âr 10 let garance náhradních dílû www.sanibroy.cz Sanitární kalová čerpadla

Více

sanitární kalová čerpadla NOVINKY 2014 více než let INOVACÍ www.sanibroy.cz

sanitární kalová čerpadla NOVINKY 2014 více než let INOVACÍ www.sanibroy.cz sanitární kaová čerpada více než NOVINKY 2014 et INOVACÍ www.sanibroy.cz ÚPRAVA KONDENZÁTU SANINEUTRAL Neutraizační jednotka pro kyseý kondenzát z pynových či oejových kotů s výkonem do 50kW. SANINEUTRAL

Více

SANICOMPACT 43 ECO+ Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla

SANICOMPACT 43 ECO+ Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla 25.1.2014 Jaroslav Řezáč Milan Hurt Autorizovaný servis, instalace a prodej sanitárních čerpadel SFA SANIBROY, SANILIFE a SETMA web: http://www.sfa-sanibroy.com e-mail: SFASANIBROY@chello.cz tel.: 601

Více

SAN 3. Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla

SAN 3. Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla 9.10.2011 Jaroslav Řezáč Milan Hurt web: http://www.sfa-sanibroy.cz e-mail: SFASANIBROY@chello.cz tel.: 601 21 86 77 Adresa servisní dílny: Katusická 683, Praha 9 Kbely Návod pro instalaci a používání

Více

WC a koupelna kdekoli praktický přehled výrobků

WC a koupelna kdekoli praktický přehled výrobků sanitární kaová čerpada a koupena kdekoi praktický přehed výrobků ryche efektivně jednoduše bez stavebních úprav et INOVACÍ 10 et garance náhradních díů w w w. s a n i b r o y. c z Sanitární kaová čerpada

Více

Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla

Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla 2.3.2013 Jaroslav Řezáč Milan Hurt Autorizovaný servis, instalace a prodej sanitárních čerpadel SFA SANIBROY, SANILIFE a SETMA web: http://www.sfa-sanibroy.com e-mail: SFASANIBROY@chello.cz tel.: 601 21

Více

Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla

Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla 8.12.2013 Jaroslav Řezáč Milan Hurt Autorizovaný servis, instalace a prodej sanitárních čerpadel SFA SANIBROY a SETMA web: http://www.sfa-sanibroy.com e-mail: SFASANIBROY@chello.cz tel.: 601 21 86 77 Adresa

Více

WC a koupelna kdekoli

WC a koupelna kdekoli s a n i t á r n í kaová čerpada WC a koupena kdekoi Přehed výrobků 015 16 NEJTIŠŠÍ NA TRHU!!! et Í AC V O IN 45 db(a)* *Ověřeno: Laboratoire Nationa d`essais de normy NF EN ISO 4871 GARANCE 10 et dostupnosti

Více

Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla

Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla 26.12.2013 Jaroslav Řezáč Milan Hurt Autorizovaný servis, instalace a prodej sanitárních čerpadel SFA SANIBROY a SETMA web: http://www.sfa-sanibroy.com e-mail: SFASANIBROY@chello.cz tel.: 601 21 86 77

Více

WATERSAN 4. Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla

WATERSAN 4. Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla Jaroslav Řezáč Milan Hurt SANITÁRNÍ ČERPADLA SFA SANIBROY a SETMA Autorizovaný servis, instalace a prodej sanitárních čerpadel a sprchových kabin SFA SANIBROY a SETMA web: http://www.sfa-sanibroy.cz e-mail:

Více

android:

android: Jarosav Řezáč Mian Hurt SANITÁRNÍ ČERPADLA Autorizovaný servis, instaace a prodej sanitárních čerpade web.: http://www.sfa-sanibroy.cz e mai: SFASANIBROY@cheo.cz Adresa servisní díny:katusická 683, Praha

Více

GRUNDFOS AKCE 2015 Akce začíná 2. 3. 2015

GRUNDFOS AKCE 2015 Akce začíná 2. 3. 2015 GRUNDFOS AKCE 2015 Akce začíná 2. 3. 2015 SOLOLIFT2 INSPIROVÁNO PROFESIONÁLY Sololift2 jsou přečerpávací stanice odpadní vody navržené pro spolehlivý výkon a snadnou instalaci. Inovace přečerpávacích stanic

Více

Návod pro čistič sanitárních čerpadel

Návod pro čistič sanitárních čerpadel 29.6.2017 Návod pro čistič sanitárních čerpadel Jaroslav Řezáč Milan Hurt Autorizovaný servis, instalace a prodej sanitárních čerpadel SFA SANIBROY, SANILIFE a SETMA web: http://www.sfa-sanibroy.cz e-mail:

Více

GRUNDFOS AKCE 2014. Akce začíná 3. 3. 2014

GRUNDFOS AKCE 2014. Akce začíná 3. 3. 2014 GRUNDFOS AKCE 2014 Akce začíná 3. 3. 2014 INSPIROVÁNO PROFESIONÁLY AKČNÍ NABÍDKA Sololift2 jsou přečerpávací stanice odpadní vody navržené pro spolehlivý výkon a snadnou instalaci. Inovace přečerpávacích

Více

NEUTRAL. Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla

NEUTRAL. Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla 12.4.2014 Jaroslav Řezáč Milan Hurt Autorizovaný servis, instalace a prodej sanitárních čerpadel SFA SANIBROY, SANILIFE a SETMA web: http://www.sfa-sanibroy.com e-mail: SFASANIBROY@chello.cz tel.: 601

Více

Solární kondenzační centrála s vrstveným zásobníkem 180 litrů PHAROS ZELIOS 25 FF

Solární kondenzační centrála s vrstveným zásobníkem 180 litrů PHAROS ZELIOS 25 FF Solární centrála s vrstveným zásobníkem 180 litrů PHAROS ZELIOS 25 FF teplo pro všechny OVLÁDACÍ PRVKY KOTLE 1 multifunkční LCD displej 2 tlačítko ON/OFF 3 otočný volič TEPLOTY TOPENÍ + MENU 4 MODE volba

Více

DELTA 70 DELTA 70. Návod pro instalaci a používání sprchové kabiny DELTA 70 DELTA 70 DELTA 70 DELTA 70

DELTA 70 DELTA 70. Návod pro instalaci a používání sprchové kabiny DELTA 70 DELTA 70 DELTA 70 DELTA 70 DELTA 70 DELTA 70 DELTA 70 DELTA 70 12.2.2006 Jaroslav Řezáč Milan Hurt SANITÁRNÍ ČERPADLA - SPRCHOVÉ KABINY Autorizovaný servis, instalace a prodej sanitárních čerpadel a sprchových kabin http://www.sfa-sanibroy.com

Více

mini-compacta U1.60 mini-compacta U1.100 mini-compacta UZ1.150 Bezúdržbová radiální kuličková ložiska, trvale mazaná tukem. Materiály Tĕleso čerpadla

mini-compacta U1.60 mini-compacta U1.100 mini-compacta UZ1.150 Bezúdržbová radiální kuličková ložiska, trvale mazaná tukem. Materiály Tĕleso čerpadla Katalogový sešit 2317.54-64 mini-compacta r aplavitelná zařízení pro přečerpávání fekálií -- EN 12 050-1 mini-compacta U1.60 mini-compacta U1. mini-compacta U1. Oblasti použití Odčerpávání odpadní vody

Více

reflex si reflex si reflex si

reflex si reflex si reflex si reflex si reflex si reflex si Signalizační systém ENSTO Vidět a dát vědět Ve chvíli, kdy se blíží nebezpečí, je třeba dát jasný a zřetelný signál. Vše kolem utichlo. Vzbudit pozornost a přivolat bezpečí.

Více

sanitární kalová čerpadla

sanitární kalová čerpadla sanitární kaová čerpada WC, koupena či kuchyň, ryche a jednoduše Přehed výrobků podrobnosti na: www.sanibroy.cz www.sfasanibroy.sk NEJTIŠŠÍ NA TRHU! 45 db(a)* *Ověřeno: Laboratoire Nationa d`essais de

Více

Návod pro instalaci a používání signalizačního zařízení

Návod pro instalaci a používání signalizačního zařízení 7.9.2007 Jaroslav Řezáč Milan Hurt - JML Autorizovaný servis, instalace a prodej sanitárních čerpadel a sprchových kabin SFA SANIBROY web: http://www.sfa-sanibroy.com e-mail: SFASANIBROY@chello.cz tel.:

Více

PŘEDSTĚNOVÉ INSTALACE FRIAFIX

PŘEDSTĚNOVÉ INSTALACE FRIAFIX 1 PŘEDSTĚNOVÉ INSTALACE FRIAFIX Návod pro projektování a montáž 2 Obsah Strana Moduly FRIABLOC a FRIAFIX 3 Ovládací desky 4-6 - velká ovládací deska WC, ovládání zepředu - ovládací deska WC, ovládání shora

Více

Nástěnný kondenzační kotel s průtokovým ohřevem vody TALIA GREEN 25, 30, 35 FF

Nástěnný kondenzační kotel s průtokovým ohřevem vody TALIA GREEN 25, 30, 35 FF Nástěnný kondenzační kotel s průtokovým ohřevem vody TALIA GREEN 25, 30, 35 FF teplo pro všechny Koncentrický výfuk spalin Kondenzační výměník z nerezové oceli v ISOtermickém provedení (záruka 5 let) Nízkoemisní

Více

SIFONY. prodejní katalog

SIFONY. prodejní katalog SIFONY prodejní katalog 2 Beautiful power of water 4 VÝTOKOVÉ VENTILY 7 SIFONY PRO DŘEZY 11 SIFONY PRO DVOJDŘEZY 12 SPECIÁLNÍ SIFONY PRO DŘEZY 15 SANITÁRNÍ SIFONY 28 NÁHRADNÍ DÍLY VÝTOKOVÉ VENTILY Výtokový

Více

POŽADAVKY NA STAVEBNÍ PŘIPRAVENOST ELEKTRO, ODPAD, VODA, TOPENÍ

POŽADAVKY NA STAVEBNÍ PŘIPRAVENOST ELEKTRO, ODPAD, VODA, TOPENÍ 2060 NILAN s.r.o. NILAN s.r.o. ELEKTRO: ovládací panel CTS 602 umístit do frekventované nejchladnější obytné místnosti (chodby), vývod ze zdi bez instalační krabice volný konec kabelů cca 50 mm SYKFY 3

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD KVALITATIVNÍ STANDARD BYTOVÝ OBJEKT B3 SLAVONÍN OBSAH: A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení bytových jednotek Položka standard popis A) Konstrukce a povrchové úpravy základy svislé

Více

Čerpání vody. Čerpací zařízení. pro vnitřní využití

Čerpání vody. Čerpací zařízení. pro vnitřní využití Čerpání vody HP Čerpací zařízení Čerpací zařízení pro vnitřní využití Čerpací zařízení na znečištěnou vodu pro vnitřní využití Čerpací zařízení a čerpadla pro vnější prostředí Ponorná čerpadla, signalizační

Více

POŽADAVKY NA STAVEBNÍ PŘIPRAVENOST ELEKTRO, ODPAD, VODA, TOPENÍ

POŽADAVKY NA STAVEBNÍ PŘIPRAVENOST ELEKTRO, ODPAD, VODA, TOPENÍ ELEKTRO: ovládací panel CTS 602 umístit do frekventované nejchladnější obytné místnosti (chodby), vývod ze zdi bez instalační krabice volný konec kabelů cca 50 mm SYKFY 3 x 2 x 0,5 max. 500 mm integrované

Více

Nástěnný kondenzační kotel s průtokovým ohřevem vody TALIA GREEN 25, 30, 35 FF

Nástěnný kondenzační kotel s průtokovým ohřevem vody TALIA GREEN 25, 30, 35 FF Nástěnný kondenzační kotel s průtokovým ohřevem vody TALIA GREEN 25, 30, 35 FF teplo pro všechny Koncentrický výfuk spalin Kondenzační výměník z nerezové oceli v ISOtermickém provedení (záruka 5 let) Nízkoemisní

Více

TECEbox 8 cm Seznam sortimentu

TECEbox 8 cm Seznam sortimentu TECEbox 8 cm Seznam sortimentu TECEbox 8 cm popis výrobku 8 cm splachovací nádržka od TECE pro každou stěnu Nádržka TECE je extrémně plochá a hodí se pro tenkou předzdívku 8 cm. Konstrukce vychází z německého

Více

CONDENS CLIM Mini. Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla

CONDENS CLIM Mini. Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla 10.4.2012 Jaroslav Řezáč Milan Hurt Autorizovaný servis, instalace a prodej sanitárních čerpadel SFA SANIBROY, SANILIFE a SETMA web: http://www.sfa-sanibroy.com e-mail: SFASANIBROY@chello.cz tel.: 601

Více

Rozdělení odpadních vod s ohledem na jejich čištění a znovuvyužití aneb barevné vody ASIO, spol. s r.o. Karel Plotěný

Rozdělení odpadních vod s ohledem na jejich čištění a znovuvyužití aneb barevné vody ASIO, spol. s r.o. Karel Plotěný Rozdělení odpadních vod s ohledem na jejich čištění a znovuvyužití aneb barevné vody ASIO, spol. s r.o. Karel Plotěný NEW a dělení vod DESAR nový přístup..budoucnost Dělení vod podle původu Management

Více

VNITŘNÍ KANALIZACE 1.část

VNITŘNÍ KANALIZACE 1.část TECHNICKÁ ZAŘÍZENÍ BUDOV VNITŘNÍ KANALIZACE 1.část Ing. Zuzana Vyoralová, Ph.D. ( zuzana.vyoralova@fa.cvut.cz ) BIVŠ 23. února 2016 OBSAH PŘEDNÁŠKY : ZAŘIZOVACÍ PŘEDMĚTY TYPOLOGIE ODPADNÍ VODY PRINCIP

Více

Schnitt A-A DN50 DN75. HL Výrobky. Přivzdušňovací ventily pro vnitřní kanalizaci

Schnitt A-A DN50 DN75. HL Výrobky. Přivzdušňovací ventily pro vnitřní kanalizaci Schnitt A-A 100 165 177 HL Výrobky Přivzdušňovací ventily pro vnitřní kanalizaci 48 EAN 9003076 + HL Přivzdušňovací ventily pro vnitřní kanalizaci Základní infromace k projektování a montáži Přivzdušňovací

Více

Tlaková kanalizace. ekonomická alternativa ke spádové kanalizaci. Voda v pohybu.

Tlaková kanalizace. ekonomická alternativa ke spádové kanalizaci. Voda v pohybu. Tlaková kanalizace ekonomická alternativa ke spádové kanalizaci Voda v pohybu. » Co je to tlaková kanalizace? Tlaková kanalizace spočívá v připojení několika jednotlivě ležících objektů na společné tlakové

Více

Návod pro instalaci a používání signalizačního zařízení

Návod pro instalaci a používání signalizačního zařízení 3.5.2010 Jaroslav Řezáč Milan Hurt Autorizovaný servis, instalace a prodej sanitárních čerpadel SFA SANIBROY a SETMA web: http://www.sfa-sanibroy.com e-mail: SFASANIBROY@chello.cz tel.: 601 21 86 77 Adresa

Více

STAVEBNÍ PŘIPRAVENOST pro hydroterapeutické systémy

STAVEBNÍ PŘIPRAVENOST pro hydroterapeutické systémy STAVEBNÍ PŘIPRAVENOST pro hydroterapeutické systémy Relaxace v hydromasážní vaně se v 90-letech stala takovou samozřejmostí jako automatická pračka nebo myčka nádobí! Dopřejte si v dnešní uspěchané době

Více

Signalizační systém. ABB Katalog 2010 Domovní elektroinstalační materiál Signalizační systém 369

Signalizační systém. ABB Katalog 2010 Domovní elektroinstalační materiál Signalizační systém 369 Signalizační systém Včasné přivolání pomoci může zachránit život či majetek. Na naše přístroje je spolehnutí. Element 368 Signalizační systém ABB Katalog 2010 Domovní elektroinstalační materiál ABB Katalog

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Stavba : Stavební úpravy RD, Ráječko, nám. 9. května 150. D.1.4.1 Zdravotnmě technické instalace. Projektový stupeň :

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Stavba : Stavební úpravy RD, Ráječko, nám. 9. května 150. D.1.4.1 Zdravotnmě technické instalace. Projektový stupeň : Volfova 8 612 00 Brno tel.: +420 530 505 835 e-mail:info@ateliertzb.cz Stavba : Stavební úpravy RD, Ráječko, nám. 9. května 150 Investor : manželé Kazdovi Objekt : D.1.4.1 Zdravotnmě technické instalace

Více

ECONCEPT STRATOS 25, 35

ECONCEPT STRATOS 25, 35 ROZMĚRY A PŘÍPOJKY ECONCEPT STRATOS 25 ECONCEPT STRATOS 35 Legenda: 1 Náběhový okruh vytápěni ¾ 2 Výstup TUV ½ 3 Vstup plynu ½ 4 Vstup TUV ½ 5 Zpátečka okruhu vytápění ¾ CHARAKTERISTIKA Tepelné generátory

Více

Návod na instalaci a použití Model: KP-ANAB-41-12085-L-G Model: KP-ANAB-41-12085-P-G

Návod na instalaci a použití Model: KP-ANAB-41-12085-L-G Model: KP-ANAB-41-12085-P-G Návod na instalaci a použití Model: KP-ANAB-41-12085-L-G Model: KP-ANAB-41-12085-P-G Prodejce: WellMall s.r.o. Na Požáru 341/1 679 61 LETOVICE www.wellmall.cz, www-levna-koupelna-cz Pro více informací

Více

Nic mi neunikne. Spolehněte se.

Nic mi neunikne. Spolehněte se. reflex SI reflex SI Nic mi neunikne. Spolehněte se. 348 Signalizační systém ENSTO element Signalizační systém ENSTO 349 Signalizační systém ENSTO Komponenty systému ENSTO tvoří soustavu elektronických

Více

HL Zápachové uzávěrky. Pračky a myčky

HL Zápachové uzávěrky. Pračky a myčky 480 160 280 235 100 100 54 193 86 214 HL Zápachové uzávěrky Pračky a myčky EAN www.hutterer-lechner.com 9003076 + HL Vodní zápachové uzávěrky pro pračky a myčky přehled výrobků Zápachové uzávěrky Výrobek

Více

Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla

Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla 3.7.2011 Jaroslav Řezáč Milan Hurt Autorizovaný servis, instalace a prodej sanitárních čerpadel SFA SANIBROY, SANILIFE a SETMA web: http://www.sfa-sanibroy.cz e-mail: SFASANIBROY@chello.cz tel.: 601 21

Více

STAVEBNÍ PŘÍPRAVA. NILAN Compact AIR 9. Větrání aktivní a pasivní rekuperace. Výkon 420 m3/h. Aktivní rekuperace. Pasivní rekuperace

STAVEBNÍ PŘÍPRAVA. NILAN Compact AIR 9. Větrání aktivní a pasivní rekuperace. Výkon 420 m3/h. Aktivní rekuperace. Pasivní rekuperace STAVEBNÍ PŘÍPRAVA NILAN Compact AIR 9 Větrání aktivní a pasivní rekuperace Rodinné domy a byty Aktivní rekuperace Pasivní rekuperace Výkon 420 m3/h Ohřev teplé vody Chlazení Topení POŽADAVKY NA STAVEBNÍ

Více

OHŘÍVAČE VODY BOJLERY SOLÁRNÍ SESTAVY ELEKTRICKÉ KOTLE MĚDĚNÉ RADIÁTORY PRŮTOKOVÉ OHŘÍVAČE ZÁSOBNÍKOVÉ OHŘÍVAČE. www.wterm.cz

OHŘÍVAČE VODY BOJLERY SOLÁRNÍ SESTAVY ELEKTRICKÉ KOTLE MĚDĚNÉ RADIÁTORY PRŮTOKOVÉ OHŘÍVAČE ZÁSOBNÍKOVÉ OHŘÍVAČE. www.wterm.cz OHŘÍVČE VODY BOJLERY SOLÁRNÍ SESTVY ELEKTRICKÉ KOTLE MĚDĚNÉ RDIÁTORY PRŮTOKOVÉ OHŘÍVČE ZÁSOBNÍKOVÉ OHŘÍVČE OHŘÍVČE VODY Průtokové ohřívače Zásobníkové ohřívače beztlaké Zásobníkové ohřívače tlakové Bojlery

Více

Včasné přivolání pomoci může zachránit život či majetek. Na naše přístroje je spolehnutí. tahové signální tlačítko

Včasné přivolání pomoci může zachránit život či majetek. Na naše přístroje je spolehnutí. tahové signální tlačítko Signalizační systém Včasné přivolání pomoci může zachránit život či majetek. Na naše přístroje je spolehnutí. sada pro signalizaci úniku vody bzučák Dostupné v designech: Element Time tahové signální tlačítko

Více

Montážní návod čtvrtkruhový masážní box s vaničkou

Montážní návod čtvrtkruhový masážní box s vaničkou Montážní návod čtvrtkruhový masážní box s vaničkou LISA 80 x 80 x 220 cm, 90 x 90 x 220 cm Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz

Více

Montážní návod čtvrtkruhový masážní box s vaničkou

Montážní návod čtvrtkruhový masážní box s vaničkou Montážní návod čtvrtkruhový masážní box s vaničkou JACK 100 100 215 cm Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 516 413 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz Vážený zákazníku,

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU. Investor : Univerzita Palackého v Olomouci

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU. Investor : Univerzita Palackého v Olomouci P r o s tějov, v. o. s. Plumlovská ul. 841/37, 796 01 Prostějov w ww.vproje kt.cz, e-mail:v proje kt @v proje kt.cz, tel.: +420 582 333 111, fax:+420 582 333 138 LEGENDA Akce : CENTRUM DOKTORSKÝCH STUDIÍ

Více

HU 2x VU 20 5.530 2.970 2.NP 0.000 1.NP 0.000 PODSTŘEŠNÍ PROSTOR. 2x20 CV 15. ve stěně pod stropem. 2x15. 2x15. 2x15 2x20. 2x15.

HU 2x VU 20 5.530 2.970 2.NP 0.000 1.NP 0.000 PODSTŘEŠNÍ PROSTOR. 2x20 CV 15. ve stěně pod stropem. 2x15. 2x15. 2x15 2x20. 2x15. PROJEKTOVÁ A INŽENÝRSKÁ KANCELÁŘ Čechova /64, 37 22 České Budějovice; tel: 387 78 293, 603 484 98 Číslo paré: Investor IČO:027909 Vypracoval: ing. Kittel Jaromír Autorizace: ing J.Kittel, AO 05 ING.LUBOŠ

Více

Novostavba rodinného domu Str. 1 (celkem 3)

Novostavba rodinného domu Str. 1 (celkem 3) Novostavba rodinného domu Str. 1 (celkem 3) D.1.4. TECHNIKA PROSTŘEDÍ STAVEB 1.4.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA Identifikační údaje: Akce: Novostavba rodinného domu, Místo akce: k.ú. Horoměřice, parc. číslo 400/28

Více

Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla

Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla 4.5.2014 Jaroslav Řezáč Milan Hurt Autorizovaný servis, instalace a prodej sanitárních čerpadel SFA SANIBROY, SANILIFE a SETMA web: http://www.sfa-sanibroy.cz e-mail: SFASANIBROY@chello.cz tel.: 601 21

Více

série TRASPARENZE TRASPARENZE

série TRASPARENZE TRASPARENZE série TRASPARENZE TRASPARENZE 34201 Baterie umyvadlová stojánková s výpustí 1 1/4, s hadièkami 3/8 8 406 Kè 10 089 Kè 10 089 Kè 34203 Baterie umyvadlová stojánková vysoká, s výpustí 1 1/4, s hadièkami

Více

Popis jednotky č. 1701/0005 (1701/1) Jednotka č. 1701/0005 (1701/1) je nebytová jednotka sklad a nachází se v 1. podzemním podlaží. Jednotka se skládá z jedné místnosti o výměře 14,1 m2. Celková plocha

Více

AKCE 2016 SOUTĚŽ! platí od 14.3. do 30.11.2016 ceny bez DPH ELEKTRONICKÁ DOMÁCÍ VODÁRNA JEDINÁ SVÉHO DRUHU NA TRHU

AKCE 2016 SOUTĚŽ! platí od 14.3. do 30.11.2016 ceny bez DPH ELEKTRONICKÁ DOMÁCÍ VODÁRNA JEDINÁ SVÉHO DRUHU NA TRHU AKCE 2016 platí od 14.3. do 30.11.2016 ceny bez DPH ELEKTRONICKÁ DOMÁCÍ VODÁRNA JEDINÁ SVÉHO DRUHU NA TRHU Jednofázová elektronická domácí vodárna s integrovaným frekvenčním měničem, který řídí regulačním

Více

Tipy na úspory energie v domácnosti

Tipy na úspory energie v domácnosti Tipy na úspory energie v domácnosti Kategorie BYDLÍM V NOVÉM RODINNÉM DOMĚ Bez investic Větrání a únik tepla Větrejte krátce, ale intenzivně. Při rychlém intenzivním vyvětrání se vzduch ochladí, ale stěny

Více

POŽADAVKY NA STAVEBNÍ PŘIPRAVENOST ELEKTRO, ODPAD, VODA, TOPENÍ

POŽADAVKY NA STAVEBNÍ PŘIPRAVENOST ELEKTRO, ODPAD, VODA, TOPENÍ ELEKTRO: napájení 230 V/50 Hz max.10 A přepěťovou ochranu je možné použít průchozí do zásuvky nebo umístit přímo do rozvaděče max. 500 mm integrované filtry přepěťová ochrana el. zásuvku umístit do 1 m

Více

CONDENS Best. Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla

CONDENS Best. Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla 14.5.2011 Jaroslav Řezáč Milan Hurt Autorizovaný servis, instalace a prodej sanitárních čerpadel SFA SANIBROY, SANILIFE a SETMA web: http://www.sfa-sanibroy.com e-mail: SFASANIBROY@chello.cz tel.: 601

Více

Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla

Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla 26.4.2014 Jaroslav Řezáč Milan Hurt Autorizovaný servis, instalace a prodej sanitárních čerpadel SFA SANIBROY a SETMA web: http://www.sfa-sanibroy.com e-mail: SFASANIBROY@chello.cz tel.: 601 21 86 77 Adresa

Více

CoolTop. Unikátní klimatizační jednotka pro horní chlazení serveroven a datových sálů AC-TOPx-CW-240/60

CoolTop. Unikátní klimatizační jednotka pro horní chlazení serveroven a datových sálů AC-TOPx-CW-240/60 CoolTop Unikátní klimatizační jednotka pro horní chlazení serveroven a datových sálů AC-TOPx-CW-240/60 Aplikace CoolTop je unikátní chladicí jednotka vyráběná společností Conteg. Tato jednotka pro datová

Více

Rev. Datum Důvod vydání dokumentu, druh změny Vypracoval Tech. kontrola. IČ 00236552 Tel. 321 672 890 e-mail: ou@prisimasy.cz

Rev. Datum Důvod vydání dokumentu, druh změny Vypracoval Tech. kontrola. IČ 00236552 Tel. 321 672 890 e-mail: ou@prisimasy.cz Rev. Datum Důvod vydání dokumentu, druh změny Vypracoval Tech. kontrola Objednatel: Zhotovitel: Projekt: Obec Přišimasy Přišimasy 80 282 01 Český Brod HW PROJEKT s.r.o. Pod Lázní 1026/2 140 00 Praha 4

Více

Vysoký výkon perfektní kvalita

Vysoký výkon perfektní kvalita Zásobníkové ohřívače vody 2008 vydání květen Vysoký výkon perfektní kvalita Tatramat zásobníkové ohřívače vody Záruka: 5 let na nádobu a přírubu, 2 roky na ostatní součásti. Na malé ohřívače (kompletní

Více

WD-4S PODPULTOVÁ MYČKA

WD-4S PODPULTOVÁ MYČKA WD-4S PODPULTOVÁ MYČKA PODPULTOVÁ MYČKA WD-4S Velmi kvalitní švédský design čistý a funkční design v nerezové oceli a tvrzeném skle. Perfektní výsledky za všech okolností speciálně navržená mycí ramena

Více

Vznik a množství srážek

Vznik a množství srážek ZÁSOBOVÁNÍ VODOU ZPĚTNÉ VYUŽITÍ ODPADNÍCH VOD Ing. Stanislav Frolík, Ph.D. - katedra technických zařízení budov - 1 Vznik a množství srážek Pro vznik srážek je důležitá teplota a tlak (nadmořská výška)

Více

Návod na montáž, obsluhu a údržbu KALOVÉ ČERPADLO

Návod na montáž, obsluhu a údržbu KALOVÉ ČERPADLO Návod na montáž, obsluhu a údržbu KALOVÉ ČERPADLO 3/2006 DrainSPLIT 3 COMBI ČTĚTE POZORNĚ! 1. Čerpadlo smí být používáno pro odvádění odpadových vod, biologického odpadu a toaletního papíru. Vniknutí jiných

Více

www.herz.cz Vodovodní baterie Katalog produktů

www.herz.cz Vodovodní baterie Katalog produktů www.herz.cz 2013 Vodovodní Katalog produktů www.herz.cz HERZ Tradice. Kvalita. Design. Kvalitní značka vodovodních baterií pro koupelny a kuchyně. Vodovodní HERZ je možné najít v 75 státech světa. Díky

Více

Silné srdce pro vodu! GARDENA čerpadla

Silné srdce pro vodu! GARDENA čerpadla Silné srdce pro vodu! GARDENA čerpadla 1 GARDENA čerpadla Protože voda nepřichází jenom z potrubí Chemický vzorec je H O a označuje se tak chemická sloučenina vodíku a kyslíku - nejčastěji se vyskytující

Více

TZB Městské stavitelsví

TZB Městské stavitelsví Katedra prostředí staveb a TZB TZB Městské stavitelsví Zpracovala: Ing. Irena Svatošová, Ph.D. Nové výukové moduly vznikly za podpory projektu EU a státního rozpočtu ČR: Inovace a modernizace studijního

Více

Řady ECO. ECO Hydro ECO Hydro Jet ECO Steam ECO Hydro Steam ECO Serial ECO Integral. Řady HAWAII

Řady ECO. ECO Hydro ECO Hydro Jet ECO Steam ECO Hydro Steam ECO Serial ECO Integral. Řady HAWAII 763 64 Spytihněv č.p. 576, okres Zlín tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz zelená linka 800 100 050 NÁVOD STAVEBNÍ PŘIPRAVENOSTI HYDROMASÁŽNÍ PARNÍ BOX čtvrtkruh 90

Více

TECEprofil Seznam sortimentu

TECEprofil Seznam sortimentu TECEprofil Seznam sortimentu TECEprofil popis výrobku TECEprofil: technologie pro přípravu sanitárních stěn TECEprofil je systém přípravy sanitárních stěn, který prokazuje svoji hodnotu již mnoho let.

Více

1. TECHNICKÁ ZPRÁVA. Rekonstrukce plynové kotelny v bytovém domě Hlavní 824, Zubří. Místo stavby: ul. Hlavní 824 Zubří

1. TECHNICKÁ ZPRÁVA. Rekonstrukce plynové kotelny v bytovém domě Hlavní 824, Zubří. Místo stavby: ul. Hlavní 824 Zubří 1. TECHNICKÁ ZPRÁVA Název zakázky: Rekonstrukce plynové kotelny v bytovém domě Hlavní 824, Zubří Místo stavby: ul. Hlavní 824 Zubří Investor: Projektant: Vypracoval: Zodpov. proj.: Stupeň: Město Zubří

Více

TECHNICKÉ PODKLADY pro projektanty

TECHNICKÉ PODKLADY pro projektanty TECHNICKÉ PODKLDY pro projektanty Díl 4, část h příslušenství a akumulační zásobníky Reflex příslušenství a akumulační zásobníky Široký výrobní program firmy Reflex zaměřený na expanzní nádoby, expanzní

Více

Stavební popis firmy D.E.E.D. 2011

Stavební popis firmy D.E.E.D. 2011 Stavební popis rodinných domů D.E.E.D. a.s. 2011 je v rozsahu od horní hrany spodní stavby v základním stupni vybavení. ROZSAH A PARAMETRY UZAVŘENÉ HRUBÉ STAVBY ZVENKU DOKONČENÉ 1. PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE

Více

Energie v domácnosti. doc. RNDr. Petr Sládek, CSc.

Energie v domácnosti. doc. RNDr. Petr Sládek, CSc. Energie v domácnosti Provoz domácnosti - Elektřina a plyn - Voda - Teplo a topení - Osvětlení Spotřebiče - Kde ušetřit - kdekoliv - Stand-by-režim - Energetický štítek Energie v domácnosti Vaření a jídlo

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD MONTÁŽNY NÁVOD

MONTÁŽNÍ NÁVOD MONTÁŽNY NÁVOD MONTÁŽNÍ NÁVOD MONTÁŽNY NÁVOD Model: Rozměr/Rozmer: M8657 1350 1350 2150 mm instalace - inštalácia Pozor!!! - při koupi výrobku a před jeho instalací jej pečlivě překontrolujte, zda není mechanicky nebo

Více

KASKÁDA TALIA GREEN SYSTEM HP EVO KASKÁDOVÝ SYSTÉM TALIA GREEN SYSTEM HP EVO. Návod k montáži pro odborné a servisní organizace

KASKÁDA TALIA GREEN SYSTEM HP EVO KASKÁDOVÝ SYSTÉM TALIA GREEN SYSTEM HP EVO. Návod k montáži pro odborné a servisní organizace KASKÁDOVÝ SYSTÉM TALIA GREEN SYSTEM HP EVO Návod k montáži pro odborné a servisní organizace Doplňkové El. Síť Topení Spaliny Plyn Charakteristiky výkonu a účinnosti KASKÁDA TALIA GREEN SYSTEM HP EVO TECHNICKÁ

Více

Standardní vybavení Horní lán - III. etapa - jednotka 208-2.NP - dispozice 3+kk

Standardní vybavení Horní lán - III. etapa - jednotka 208-2.NP - dispozice 3+kk 030 hrubá stavba obvodové zdivo z keramických cihlových bloků 300 mm + 160 mm zateplení (obvodové zdivo může být částečně nahrazeno konstrukčními prvky se statickou funkcí - monolitické betonové stěny

Více

Kalový box IVABOX. IVAR CS, spol. s r. o., Velvarská 9 Podhořany, 277 51 Nelahozeves II Sídlo: Vaníčkova 5, 160 17 Praha 6

Kalový box IVABOX. IVAR CS, spol. s r. o., Velvarská 9 Podhořany, 277 51 Nelahozeves II Sídlo: Vaníčkova 5, 160 17 Praha 6 Kalový box IVABOX IVAR CS, spol. s r. o., Velvarská 9 Podhořany, 277 51 Nelahozeves II Sídlo: Vaníčkova 5, 160 17 Praha 6 Tel.: +420 315 785 211-2, Fax: +420 315 785 213-4 info@ivarcs.cz Rozměry v mm 2

Více

Návod k obsluze a instalaci Odsavač par FTC 6032

Návod k obsluze a instalaci Odsavač par FTC 6032 Návod k obsluze a instalaci Odsavač par FTC 6032 OBSAH DOPORUČENÍ A POKYNY... 2 TECHNICKÁ DATA... 3 MONTÁŽ... 4 OBSLUHA... 6 ÚDRŽBA... 7 DOPORUČENÍ A POKYNY MONTÁŽ Přístroj smí zapojit pouze kvalifikovaný

Více

NÁVOD NA INSTALACI A UŽÍVÁNÍ HYDROTERAPEUTICKÝCH BOXŮ

NÁVOD NA INSTALACI A UŽÍVÁNÍ HYDROTERAPEUTICKÝCH BOXŮ NÁVOD NA INSTALACI A UŽÍVÁNÍ HYDROTERAPEUTICKÝCH BOXŮ TYPU RELAX URAN, SATURN, PLUTO, ARÉS Platnost od 3. 9. 2004 VAGNERPLAST spol. s r.o., Velké Přítočno 2, 273 51 Unhošť Tel. :00420 312 816 111, fax

Více

www.idealstandard.com Playa Vyjádřete svoji osobnost

www.idealstandard.com Playa Vyjádřete svoji osobnost www.idealstandard.com Playa Vyjádřete svoji osobnost 00 00 dokonalé bydlení Ve společnosti Ideal Standard jsme přesvědčeni, že kreativita je hnací silou nepřetržitého vývoje ve vaší koupelně. Cílem Ideal

Více

Stavební pøipravenost Návod stavební pøipravenosti. Hydromasá ní vany. Basic Easy Windy Duo pneu Duo Duo Light Excellent Hydro Excellent Duo ECO

Stavební pøipravenost Návod stavební pøipravenosti. Hydromasá ní vany. Basic Easy Windy Duo pneu Duo Duo Light Excellent Hydro Excellent Duo ECO Návod stavební pøipravenosti Hydromasá ní vany Basic Easy Windy Duo pneu Duo Duo Light Excellent Hydro Excellent Duo ECO Elegance hydro pneu Elegance hydro elektronic Elegance hydroair pneu Elegance hydroair

Více

CERAPURMAXX. Pokyny k vedení spalin pro plynové kondenzační kotle ZBR 65-2 ZBR 98-2. Návod k instalaci pro odborníka 6 720 644 756 (2010/10) CZ

CERAPURMAXX. Pokyny k vedení spalin pro plynové kondenzační kotle ZBR 65-2 ZBR 98-2. Návod k instalaci pro odborníka 6 720 644 756 (2010/10) CZ menu Návod k instalaci pro odborníka Pokyny k vedení spalin pro plynové kondenzační kotle CERAPURMAXX 6 720 614 087-00.2O ZBR 65-2 ZBR 98-2 6 720 644 756 (2010/10) CZ Obsah Obsah 1 Vysvětlení symbolů a

Více

Kalový box IVABOX. www.ivarcs.cz. IVAR CS, spol. s r. o., Velvarská 9 Podhořany, 277 51 Nelahozeves II

Kalový box IVABOX. www.ivarcs.cz. IVAR CS, spol. s r. o., Velvarská 9 Podhořany, 277 51 Nelahozeves II Kalový box IVABOX IVAR CS, spol. s r. o., Velvarská 9 Podhořany, 277 51 Nelahozeves II Tel.: +420 315 785 211-2, Fax: +420 315 785 213-4 info@ivarcs.cz Rozměry v mm Kalový box je možné připojit k těmto

Více

CENÍK ODTAHŮ KE KOTLŮM KZ

CENÍK ODTAHŮ KE KOTLŮM KZ CENÍK ODTAHŮ KE KOTLŮM KZ platí od. 7. do odvolání nebo nahrazení novým ceníkem Uvedené sestavy odkouření jsou určeny pro kondenzační kotle DAKON KZ 4 R, KZ 22 R, KZ 24 C, KZ 4 FS a KZ 22 FS Objednací

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD MONTÁŽNY NÁVOD

MONTÁŽNÍ NÁVOD MONTÁŽNY NÁVOD MONTÁŽNÍ NÁVOD MONTÁŽNY NÁVOD Model: 2802 Steam (SCANDINAVIA STEAM, MALTA STEAM) Rozměr/Rozmer: 1000 1000 2200 mm instalace - inštalácia Pozor!!! - při koupi výrobku a před jeho instalací jej pečlivě překontrolujte,

Více

F.4.6. OBSAH DOKUMENTACE

F.4.6. OBSAH DOKUMENTACE F.4.6. OBSAH DOKUMENTACE Technická zpráva 01 Půdorys 1.NP 02 Půdorys 2.NP 03 Půdorys 3.NP 04 Půdorys 4.NP 05 Půdorys 5.NP 06 Půdorys střechy hromosvod 07 Schéma rozvaděče RH 08 Úvod Projektová dokumentace

Více

Montážní návod obdélníkový masážní box s vaničkou

Montážní návod obdélníkový masážní box s vaničkou Montážní návod obdélníkový masážní box s vaničkou BREST 52 x 87 x 223 cm Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53, 569 04 Brněnec, tel.: 777 633 902, 56 43 260 info@wellmall.cz, www.wellmall.cz Vážený zákazníku,

Více

Ohřev teplé vody 01-O1. Modul: Nepřímotopné zásobníky. Verze: 05 unistor VIH R 120 až 200, VIH Q 75 B, actostor VIH QL 75 B, unistor VIH R 300 až 500

Ohřev teplé vody 01-O1. Modul: Nepřímotopné zásobníky. Verze: 05 unistor VIH R 120 až 200, VIH Q 75 B, actostor VIH QL 75 B, unistor VIH R 300 až 500 Zásobníky unistor VIH R 120 až VIH R 200 unistor VIH R 120 200/6 M unistor VIH R 120 200/6 B Stacionární zásobníky teplé vody jsou k dispozici v následujících variantách: Název Označení unistor VIH R 120/6

Více

sprchový box BORA 80, BORA 90 návod k instalaci a obsluze

sprchový box BORA 80, BORA 90 návod k instalaci a obsluze sprchový box BORA 80, BORA 90 CZ návod k instalaci a obsluze Vážení uživatelé! Blahopřejeme Vám k nákupu našeho boxu. Česká společnost ARTTEC s.r.o. dodává na trh boxy v cenách, do nichž není zahrnuta

Více

CONDENS PRO. Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla

CONDENS PRO. Návod pro instalaci a používání sanitárního čerpadla 26.6.2018 Jaroslav Řezáč Milan Hurt Autorizovaný servis, instalace a prodej sanitárních čerpadel SFA SANIBROY, SANILIFE a SETMA web: http://www.sfa-sanibroy.com e-mail: SFASANIBROY@chello.cz tel.: 601

Více

Ventilátory Zehnder Stylové, tiché a úsporné

Ventilátory Zehnder Stylové, tiché a úsporné Ventilátory Zehnder Stylové, tiché a úsporné 4/216 - CZ Vytápění Chlazení Čerstvý vzduch Čistý vzduch 1 Stylové, tiché, úsporné Stylové, tiché, úsporné: to jsou přednosti ventilátorů Zehnder pro odvětrání

Více

NABÍDKA PRODEJE BYTOVÉ JEDNOTKY 1049/3 v domě č.p. 1049 Litvínov Horní Litvínov popis a fotodokumentace

NABÍDKA PRODEJE BYTOVÉ JEDNOTKY 1049/3 v domě č.p. 1049 Litvínov Horní Litvínov popis a fotodokumentace NABÍDKA PRODEJE BYTOVÉ JEDNOTKY 1049/3 v domě č.p. 1049 Litvínov Horní Litvínov popis a fotodokumentace Bytová jednotka 1049/3 je umístěna ve 2.NP budovy, její západní části a v 1.PP budovy. Byt vytváří

Více