návod k použití Sklokeramická indukční varná deska EHD68210P

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "návod k použití Sklokeramická indukční varná deska EHD68210P"

Transkript

1 návod k použití Sklokeramická indukční varná deska EHD68210P

2 2 electrolux Obsah Electrolux. Thinking of you. Více o nás naleznete na adrese Bezpečnostní informace 2 Popis spotřebiče 3 Použití varné desky 5 Tipy k vaření a smažení 10 Čištění a údržba 11 Co dělat, když Likvidace 13 Pokyny k instalaci 13 Servis 15 Zmĕny vyhrazeny Bezpečnostní informace Upozornění Dodržujte prosím tyto pokyny. V případě nedodržení těchto pokynů se na žádné způsobené poškození nevztahuje záruka. Správné používání Tento spotřebič nesmějí používat děti nebo osoby se sníženými fyzickými, smyslovými nebo duševními schopnostmi, nebo bez patřičných zkušeností a znalostí, které jim brání v bezpečném používání spotřebiče, s výjimkou situace, kdy je sledují osoby odpovědné za jejich bezpečnost, nebo jim dávají příslušné pokyny k bezpečnému použití spotřebiče. Při používání nenechávejte spotřebič bez dozoru. Tento spotřebič je určen výlučně pro běžné domácí vaření a smažení jídel. Spotřebič se nesmí používat jako pracovní plocha nebo odkládací prostor. Doplňování nebo změny spotřebiče jsou zakázány. Nepokládejte nádoby s hořlavými kapalinami, vysoce hořlavé materiály nebo předměty, které by se mohly roztavit, (např. plastové fólie, plast, hliník) na spotřebič nebo do jeho blízkosti, ani je na něm neskladujte. Bezpečnost dětí Malé děti by se neměly ke spotřebiči přibližovat. Větší děti smějí spotřebič používat jen za dozoru dospělých. Doporučujeme zapnout dětskou pojistku, aby malé děti nebo domácí zvířata nemohly spotřebič náhodně zapnout. Všeobecné bezpečnostní pokyny Spotřebič smí instalovat a zapojit pouze proškolený registrovaný servisní technik. Vestavné spotřebiče mohou být používány pouze po zabudování do vhodných vestavbových jednotek a pracovních desek vyhovujících příslušným normám. Dojde-li k závadě spotřebiče nebo poškození sklokeramického povrchu (praskliny, poškrábání nebo odštípnutí), musí být spotřebič vypnut a odpojen od přívodu elektrické energie, aby byla vyloučena možnost úrazu elektrickým proudem. Opravy spotřebiče smí provádět pouze proškolený servisní technik. Bezpečnost provozu Ze sklokeramické desky odstraňte nálepky a fólii. Při neopatrném používání spotřebiče hrozí nebezpečí popálenin. Kabely elektrických spotřebičů se nesmí dotýkat horkého povrchu spotřebiče nebo horkých nádob. Přehřáté tuky a oleje se mohou velmi rychle vznítit. Upozornění! Nebezpečí požáru! Po každém použití varné zóny vypněte. Uživatelé s kardiostimulátory by se horní částí těla neměli k zapnuté indukční varné zóně přiblížit blíže než na 30 cm. Nebezpečí popálení! Na varnou desku nepokládejte žádné kovové předměty jako nože, vidličky, lžíce nebo pokličky, protože by se mohly zahřát na velmi vysokou teplotu. Bezpečnost při čištění Při čištění musí být spotřebič vypnutý a vychladlý.

3 electrolux 3 Čištění spotřebiče pomocí parního nebo vysokotlakého přístroje je z bezpečnostních důvodů zakázáno. Rady k ochraně spotřebiče před poškozením Pokud na sklokeramickou desku něco spadne, může se poškodit. Okraj sklokeramické desky se zase může poškodit nárazem varné nádoby. Nádoby vyrobené z litiny, hliníkové slitiny nebo s poškozeným spodkem mohou při posunování po povrchu sklokeramickou desku poškrábat. Popis spotřebiče Uspořádání varné desky 1 2 Roztavené předměty a přeteklé tekutiny se mohou ke sklokeramické desce připálit a je proto nutné je ihned odstranit. Nepoužívejte varné zóny s prázdnými nádobami nebo zcela bez nádob. Nechcete-li nádobí a sklokeramickou desku poškodit, nenechávejte hrnce a pánve vypražit do sucha. Ventilační mezera široká 5 mm mezi pracovní deskou a přední stranou spotřebiče se nesmí zakrýt. Vaření na dvou varných zónách Velké nádoby lze ohřívat na dvou varných zónách současně. Můžete k tomu použít dvě varné zóny na levé nebo na pravé straně varné desky. 1. Nádobu postavte doprostřed dvou varných zón. Nádoba musí zakrýt alespoň dva křížky. 2. U obou varných zón nastavte stejný tepelný výkon (max. nastavení 8). Různé nádoby se mohou vyznačovat rozdíly v rozvodu tepla. Dobrých výsledků dosáhnete s nádobím se silným rovným dnem Indukční varná zóna 2300 W s funkcí výkonu 3200 W 2 Indukční varná zóna 2300 W s funkcí výkonu 3200 W 3 Ovládací panel 4 Indukční varná zóna 2300 W s funkcí výkonu 3200 W 5 Indukční varná zóna 2300 W s funkcí výkonu 3200 W 6 Ovládací panel Varná deska je rozdělena na čtyři varné zóny. V každé varné zóně je pod sklokeramickou deskou indukční topný článek a střed každého článku je na sklokeramickém povrchu označen křížkem. Nádobu můžete postavit na jakoukoli varnou zónu. Nádoba musí křížek úplně zakrýt. Spodek nádoby musí mít průměr mm.

4 4 electrolux Uspořádání ovládacího panelu Dětská pojistka s ukazatelem 2 STOP+GO s ukazatelem 3 Zap/Vyp s kontrolkou 4 Funkce výkonu 5 Ukazatel nastavení tepelného výkonu 6 Ukazatel automatického vypnutí 7 Ukazatel zbytkového tepla 8 Volba nastavení tepelného výkonu 9 Časový spínač 10 Kontrolky varné zóny - funkce časového spínače 11 Displej časového spínače Senzorové tlačítko Zap/Vyp Zámek STOP+GO Varná zóna vypnutá Senzorová tlačítka dotekového ovládání Varná deska se ovládá senzorovými tlačítky dotekového ovládání. Funkce se ovládají dotekem senzorových tlačítek a potvrzují zobrazením ukazatelů a zvukovými signály. Senzorových tlačítek se dotýkejte shora a nezakrývejte přitom jiná senzorová tlačítka. Zapíná a vypíná spotřebič. Funkce Zablokování/odblokování ovládacího panelu. K zapnutí a vypnutí nastavení Uchovat teplé. K vypnutí varné zóny / Tepelný výkon K nastavení tepelného výkonu. Výkon Časový spínač Zvýšení nastavení Snížení nastavení Zapnutí a vypnutí výkonu Volba časového spínače K prodloužení času časového spínače. Ke zkrácení času časového spínače.

5 electrolux 5 Ukazatele Ukazatel Zbytkové teplo Varná zóna je stále horká. + číslo Porucha Došlo k poruše. Zjištění nádoby Automatické vypnutí Ukazatel zbytkového tepla Upozornění Nebezpečí popálení zbytkovým teplem. Po vypnutí potřebují varné zóny určitý čas k ochlazení. Podívejte se na ukazatel zbytkového tepla. Použití varné desky Význam Nádoba je nevhodná, nebo je příliš malá, nebo na varné zóně není žádné nádobí. Vypnutí je aktivní. Indukční varné zóny používejte s vhodnými nádobami. Zapnutí a vypnutí varné desky Ovládací panel Zapnutí Dotkněte se na 1 vteřinu. Vypnutí Dotkněte se na 1 vteřinu. Jestliže po zapnutí varné desky nenastavíte asi do 10 vteřin tepelný výkon nebo funkci, varná deska se automaticky sama vypne. Nastavení tepelného výkonu Dotkněte se ovládací lišty v místě požadovaného stupně varného výkonu. Stupeň varného výkonu se zobrazí na ukazateli. Podle potřeby ho zvyšte nebo snižte. Neuvolňujte, dokud nedosáhnete požadovaného varného stupně. Zbytkové teplo lze použít k rozpouštění nebo k udržení teploty jídel. Indukční varné zóny vytvářejí teplo potřebné k vaření přímo u dna nádoby. Sklokeramické varné desky se ohřívají pouze zbytkovým teplem nádoby. Ukazatel Rozsvítí se kontrolka. Ukazatele připravenosti jednotlivých varných zón rovněž svítí. Kontrolka zhasne. Ukazatele připravenosti jednotlivých varných zón rovněž zhasnou. B Zablokování/odblokování ovládacího panelu. Ovládací panel s výjimkou senzorového tlačítka "Zap/Vyp" lze kdykoli zablokovat, aby se nemohlo změnit nastavení např. při otírání panelu hadříkem.

6 6 electrolux Ovládací panel Ukazatel Zapnutí Stiskněte Ukazatel se rozsvítí. Vypnutí Stiskněte Ukazatel zhasne. Když varnou desku vypnete, funkce zámku se automaticky vypne. Zapnutí a vypnutí funkce STOP+GO Funkce STOP+GO přepne všechny zapnuté varné zóny na nastavení uchování teploty Ovládací panel Zapnutí Stiskněte současně a pak zpět na původní tepelné nastavení. Ukazatel Vypnutí Stiskněte Předchozí tepelný výkon (ne funkce automatického ohřevu) STOP+GO nevypne funkci časového spínače. STOP+GO zablokuje celý ovládací panel mimo senzorová tlačítka. Použití funkce automatického ohřevu Všechny varné zóny jsou vybaveny funkcí automatického ohřevu. Při nastavování tepelného výkonu s použitím funkce automatického ohřevu se varná zóna na určitou dobu zapne na plný výkon, a pak se automaticky přepne zpět na nastavený tepelný výkon. Krok Ovládací panel Ukazatel 1. Zvolte nastavení ohřevu. Ukazatel bliká. 2. Zvolte požadovaný tepelný výkon mezi 1 a 8. Délka zapnutí funkce automatického ohřevu závisí na zvoleném tepelném výkonu. Tepelný výkon Zobrazí se požadovaný tepelný výkon. Ukazatel se rozsvítí. Po dobu zobrazení funguje varná deska na plný výkon. Po dokončení automatického ohřevu ukazatel zhasne. Délka automatického ohřevu [min:s] 1 0:12 2 0:12 3 3:07 4 5: :12 6 2:01 7 2:28 8 2: Použití dětské pojistky Dětská pojistka brání neúmyslnému použití varné desky.

7 electrolux 7 Zapnutí dětské pojistky Krok Ovládací panel Kontrolka 1. Zapněte varnou desku. Nenastavujte tepelný výkon. svítí. Ukazatele připravenosti jednotlivých varných zón rovněž svítí. 2. Dotkněte se na 4 vteřiny. nad se rozsvítí. Dětská pojistka je zapnutá. Dočasné zrušení dětské pojistky Dětskou bezpečnostní pojistku můžete tímto způsobem zrušit jen na jedno vaření; pojistka zůstane po vaření aktivní. Krok Ovládací panel Kontrolka 1. Zapněte varnou desku. nad se rozsvítí. 2. Dotkněte se na 4 vteřiny. nad zhasne Při dalším zapnutí varné desky ji můžete použít jako obvykle. Po dočasném zrušení dětské pojistky je nutné nastavit tepelný výkon nebo funkci do asi 10 vteřin, jinak se varná deska automaticky sama vypne. Vypnutí dětské pojistky Krok Ovládací panel Kontrolka 1. Zapněte varnou desku. Nenastavujte tepelný nad se rozsvítí. výkon. 2. Dotkněte se na 4 vteřiny. nad zhasne 3. Vypněte varnou desku. Dětská pojistka je vypnutá. Ovládací panel Zapnutí a vypnutí výkonu Funkce výkonu přidá další dostupný výkon indukčním varným zónám, např. k rychlému ohřevu velkého množství vody. Funkce výkonu se aktivuje maximálně na 10 minut. Pak se indukční varná zóna automaticky přepne zpět na tepelný výkon 9. Ukazatel Zapnutí Stiskněte Kontrolka nad ovládací lištou se rozsvítí. Ukazatel bliká. Vypnutí Vyberte tepelný výkon 1-9. Zvolený tepelný výkon se zobrazí na displeji. Ukazatel nad zhasne.

8 8 electrolux Řízení výkonu Varné zóny varné desky mají stanovený maximální výkon. Maximálního výkonu je dosaženo, když je tepelný výkon nastavený na 8 pro všechny varné zóny. Dvě varné zóny spolu vytváří pár (viz obrázek), a proto řízení proudu rozděluje maxi- Použití časového spínače mální dostupný výkon mezi tyto dvě varné zóny. Pokud je funkce výkonu zvolena pro jednu varnou zónu, řízení proudu umožní zesílení výkonu pro tuto varnou zónu snížením výkonu příslušné druhé varné zóny v páru. Příklad: tepelný výkon je nastavený na 8 pro jednu varnou zónu. Funkce výkonu je pro tuto varnou zónu zapnutá. Funkce výkonu je aktivována, ale tepelný výkon nastavený na 8 pro jednu varnou zónu a funkce výkonu pro druhou varnou zónu z páru překračuje maximální výkon pro obě varné zóny ve stejnou dobu. Řízení proudu proto sníží výkon varné zóny, která byla nastavena jako první, například z 8 na 5, na displeji této varné zóny se 8 mění na 5 a pak zůstane na nejvyšším možném maximu 5. (Změna hodnoty na displeji z 8 na 5 nebo 8 na 3 nebo jinou hodnotu záleží na typu spotřebiče a velikosti varné zóny.) Funkce Podmínky Po uplynutí času Automatické vypnutí je nastavený tepelný výkon zvukový signál 00 bliká Varná zóna se vypne. Minutka varné zóny nejsou zapnuté zvukový signál 00 bliká Jestliže je při zapnutí minutky na této varné zóně nastavený i tepelný výkon, varná zóna se po uplynutí nastaveného času vypne. Volba varné zóny Krok Ovládací panel Ukazatel 1 Dotkněte se jednou. Kontrolka první varné zóny bliká. 2 Dotkněte se jednou. Kontrolka druhé varné zóny bliká. 3 Dotkněte se jednou. Kontrolka třetí varné zóny bliká. 4 Dotkněte se jednou. Kontrolka čtvrté varné zóny bliká. Jestliže se varná zóna vypne, nastavená funkce časového spínače se také vypne. Jestliže jsou nastavené další funkce časového spínače, po několika vteřinách se zobrazí nejkratší zbývající čas ze všech nastavených funkcí časového spínače a příslušná kontrolka bliká. Nastavení času Krok Ovládací panel Ukazatel 1 Zvolte varnou zónu. Kontrolka pro zvolenou varnou zónu bliká.

9 electrolux 9 Krok Ovládací panel Ukazatel 2 Dotkněte se nebo. 00 až 99 minut Za několik vteřin bude kontrolka blikat pomaleji. Čas je nastavený. Začne se odpočítávat čas. Vypnutí funkce časového spínače Krok Ovládací panel Ukazatel 1 Zvolte varnou zónu. Kontrolka zvolené varné zóny bliká rychleji. Zobrazuje se zbývající čas. 2 Stiskněte Odpočítává se zbývající čas až na 00. Kontrolka zhasne. Funkce časového spínače pro zvolenou varnou zónu je vypnutá. Změna času Krok Ovládací panel Ukazatel 1 Zvolte varnou zónu. Kontrolka zvolené varné zóny bliká rychleji. Zobrazí se zbývající čas. 2 Dotkněte se nebo. 01 až 99 minut Za několik vteřin bude kontrolka blikat pomaleji. Čas je nastavený. Začne se odpočítávat čas. Zobrazení zbývajícího času pro varnou zónu Krok Tlačítko ovládacího panelu Ukazatel 1 Zvolte varnou zónu. Kontrolka zvolené varné zóny bliká rychleji. Zobrazuje se zbývající čas. Za několik vteřin bude kontrolka blikat pomaleji. Vypnutí zvukového signálu Krok Tlačítko ovládacího panelu Zvukový signál 1 Stiskněte Potvrzení zvukovým signálem. Zvukový signál se vypne. Automatické vypnutí Varná deska Jestliže po zapnutí varné desky nenastavíte asi do 10 vteřin pro varnou zónu tepelný výkon, deska se automaticky sama vypne. Jestliže je jedno nebo víc senzorových tlačítek zakrytých nějakými předměty (např. nádobou) déle než přibližně 10 vteřin, zazní signál a varná deska se automaticky vypne. Jestliže jsou vypnuté všechny varné zóny, varná deska se automaticky sama vypne po asi 10 vteřinách. Ovládací panel Jestliže je spotřebič vypnutý a jedna nebo více senzorových tlačítek na ovládacím panelu jsou zakryté na více než 10 vteřin, zazní zvukový signál. Zvukový signál se automaticky vypne po odkrytí senzorových tlačítek. Indukční varné zóny V případě přehřátí (např. když se vyvaří obsah kastrolu) se varná zóna automaticky sama vypne. se zobrazí. Před novým použitím je nutné nastavit varnou zónu na 0 a nechat ji vychladnout.

10 10 electrolux Pokud použijete nevhodné nádoby, displej se rozsvítí a po 2 minutách se ukazatel varné zóny vypne. Jestliže do určité doby varnou zónu nevypnete, ani nezměníte nastavení tepelného výkonu, příslušná varná zóna se sama automaticky vypne. se zobrazí. Před novým použitím je nutné nastavit varnou zónu na. Tepelný výkon Vypne se za hodin hodin 5 4 hodiny 6-9 1,5 hodině Tipy k vaření a smažení Materiály pro nádoby Informace o akrylamidech Podle nejnovějších vědeckých poznatků může akrylamid vznikající při intenzivním zhnědnutí pokrmů, zejména u škrobna- Nádoby pro indukční varné zóny tých potravin, poškozovat zdraví. Doporučujeme proto připravovat jídla raději při nízkých teplotách a dbát na to, aby příliš nezhnědla. Vhodný Ocel, smaltovaná ocel + Litina + Nerezová ocel +* Nádoby s vícevrstvým dnem +* Hliník, měď, mosaz - Sklo, keramika, porcelán - * Nádoby pro indukční varné zóny jsou výrobcem označeny jako vhodné. Test vhodnosti nádobí Nádoby jsou vhodné pro indukční vaření, když se malé množství vody na indukční varné zóně nastavené na nejvyšší tepelný výkon za chvíli ohřeje.... se magnet přilepí na dno nádoby. Některé nádoby mohou být při použití na indukčních varných zónách hlučné. Tento hluk neznamená závadu spotřebiče a nemá žádný vliv na provoz varné desky. Dno nádoby Dno nádoby musí být co nejrovnější a nejsilnější. Tepelný výkon Velikost nádoby Indukční varné zóny se do určité míry automaticky přizpůsobí velikosti dna nádoby. Přesto musí mít magnetická část dna nádoby minimální průměr v závislosti na velikosti indukční varné zóny. Nádoby se spodkem o průměru menším než 12 cm nejsou vhodné. Rady k úspoře energie Nádobu postavte na varnou zónu, a teprve potom ji zapněte. Je-li to možné, vždy zakrývejte nádoby pokličkami. Příklady použití varné desky Údaje uvedené v následující tabulce jsou jen orientační. Účel ohřevu vhodné pro Doba vaření Tipy a rady 0 Poloha Vypnuto 1 Udržení teploty jídla Udržení teploty uvařeného jídla. Podle potřeby Víko

11 electrolux 11 Tepelný výkon Účel ohřevu vhodné pro Doba vaření Tipy a rady 1-2 Rozpouštění Holandská omáčka, rozpouštění másla, čokolády, želatiny 1-2 Zhutnění Nadýchané omelety, míchaná vejce 2-3 Dušení při nízké teplotě 3-4 Vaření v páře Dušení Dušení jídel z rýže a mléčných jídel. Ohřívání hotových jídel. Vaření zeleniny a ryb v páře Dušení masa 5-25 min. Občas zamíchejte min. Vařte s pokličkou min. Přidejte alespoň dvakrát tolik vody než rýže, mléčná jídla během vaření občas zamíchejte min. K zelenině přilijte jen trochu vody (několik polévkových lžic). 4-5 Uvedení do varu Vaření brambor v páře min. Přilijte jen trochu vody, např. max. Ľ l vody pro 750 g brambor 4-5 Uvedení do varu Vaření většího množství jídel, dušeného masa se zeleninou a polévek min. Až 3 l vody a přísady 6-7 Mírné smažení Smažení plátků masa nebo ryb, Cordon Bleu z telecího masa, kotlet, masových kroket, uzenin, jater, jíšky, vajec, palačinek a koblih 7-8 Prudké smažení Opečená bramborová kaše, silné řízky, steaky, zavářka z vaječného těsta do polévky 9 Var, opražení, hluboké smažení Funkce výkonu je vhodná pro ohřívání velkého množství tekutiny. Stálé smažení 5-15 min. na pánev Uprostřed smažení otočte. Uprostřed smažení otočte. Vaření velkého množství vody, vaření těstovin, opražení masa (guláš, dušené maso v hrnci), hluboké smažení hranolků Čištění a údržba Upozornění Ostré předměty a abrazivní čisticí prostředky mohou varnou desku poškodit. Po každém použití varnou desku omyjte vodou s tekutým prostředkem na mytí nádobí a zbytky jídel odstraňte. Odstraňte také zbytky čisticího prostředku! Škrábance nebo tmavé skvrny na sklokeramické desce, které nelze odstranit, nemají vliv na funkci varné desky. Varnou desku čistěte po každém použití. 1. Jídlo obsahující cukr, plasty a staniol odstraňte okamžitě pomocí škrabky. Škrabku přiložte šikmo ke sklokeramickému povrchu a posunem ostří škrabky po povrchu seškrábněte nečistoty. Varnou desku otřete vlhkým hadříkem s trochou tekutého mycího prostředku. Nakonec ji otřete do sucha čistým hadříkem. 2. Vodní kámen a vodové kroužky, tukové stříkance a kovově lesklé zbarvení se odstraňuje až po vychladnutí varné desky pomocí čisticích prostředků pro sklokeramický nebo nerezový povrch.

12 12 electrolux Co dělat, když... Problém Možná příčina Řešení Varné zóny nelze zapnout, nebo nefungují. Při vypnutí varné desky zní zvukový signál. Ukazatel zbytkového tepla nic nezobrazuje. Zazní zvukový signál (6 x), spotřebič se vypne. Zazní zvukový signál a varná deska se sama zapne a opět vypne; za 5 vteřin zazní další zvukový signál. Displej se přepíná mezi dvěma tepelnými výkony. Od zapnutí varné desky uplynulo více než 10 vteřin. Je zapnutý zámek. Dětská pojistka je zapnutá. Dotkli jste se více senzorových tlačítek současně. Bylo aktivováno automatické vypnutí. Zapněte varnou desku znovu. Vypněte zablokování (viz část "Zablokování/odblokování ovládacího panelu"). Vypněte dětskou pojistku (viz část "Dětská pojistka"). Dotkněte se pouze jednoho senzorového tlačítka. Odstraňte všechny předměty (nádoby apod.), které leží na ovládacím panelu. Zapněte varnou desku znovu. je aktivní Vypnutí Ovládací panel je úplně nebo Odstraňte všechny předměty. částečně zakrytý. Varná zóna byla zapnutá jen Jestliže by měla být horká, obraťte krátkou dobu a není tedy horká. se na místní servis. Jedno nebo více senzorových tlačítek bylo zakryto na déle než 10 vteřin. Senzorové tlačítko Zap/Vyp je zakryté, např. utěrkou. Řízení proudu snižuje výkon této varné zóny. Odkryjte senzorové tlačítko. Na ovládací panel nic nepokládejte. Viz část "Zapnutí a vypnutí výkonu" se rozsvítí Nevhodné nádobí Používejte vhodné nádobí Na varné zóně není žádná nádoba. Postavte na ni nádobu. Průměr dna nádoby je pro varnou zónu příliš malý. Zareagovala ochrana proti přehřátí pro varnou zónu. Bylo aktivováno automatické vypnutí. Přesuňte ji na menší varnou zónu. Používejte vhodné nádobí Vypněte varnou zónu. Zapněte ji znovu. Vypněte varnou desku. Zapněte varnou desku znovu. a číslo jsou na displeji Elektronická porucha Odpojte varnou desku na několik minut od elektrické sítě (vyjměte pojistku z domácího rozvodu). Jestliže se po zapnutí znovu zobrazí, zavolejte do oddělení péče o zákazníky. Pokud problém nemůžete vyřešit s pomocí výše uvedených pokynů sami, ob- na oddělení péče o zákazníky. raťte se prosím na svého prodejce nebo Upozornění Opravy spotřebiče smí provádět pouze kvalifikovaný servisní technik. Nesprávně provedené opravy představují pro uživatele velké nebezpečí.

13 electrolux 13 Jestliže v případě závady v důsledku nesprávné obsluhy spotřebiče zavoláte do servisu, budete muset návštěvu opraváře zaplatit, i když je spotřebič ještě v záruce. Zvuky při vaření Při používání indukční varné zóny se mohou podle materiálu a zpracování dna nádoby objevit následující zvuky. 1 Praskání 1 při použití nádob vyrobených z různých materiálů (sendvičové dno) Likvidace Symbol na výrobku nebo jeho balení udává, že tento výrobek nepatří do domácího odpadu. Je nutné odvézt ho do sběrného místa pro recyklaci elektrického a elektronického zařízení. Zajištěním správné likvidace tohoto výrobku pomůžete zabránit negativním důsledkům pro životní prostředí a lidské zdraví, které by jinak byly způsobeny nevhodnou likvidací tohoto výrobku. Podrobnější informace o recyklaci tohoto výrobku zjistíte u příslušného místního úřadu, 2 3 Hvízdavý zvuk 1 při použití jedné varné zóny nebo několika varných zón na vysoký výkon, jestliže byly nádoby vyrobeny z různých materiálů (sendvičové dno) Hučení 2 se může objevit při vysokém výkonu Cvakání 2 během přepínání elektřiny Syčení, bzučení 3 Spotřebič je vybaven ventilátorem k ochlazení elektrických dílů. Ventilátor může způsobovat hučení, které se může lišit podle výkonu a může chvíli pokračovat po vypnutí spotřebiče. Popsané zvuky jsou normální a neznamenají žádnou závadu. služby pro likvidaci domovního odpadu nebo v obchodě, kde jste výrobek zakoupili. Obalový materiál Obalový materiál neškodí životnímu prostředí a je recyklovatelný. Plastové díly jsou označeny značkami, např. >PE<, >PS< apod. Zlikvidujte prosím veškerý obalový materiál ve vhodném kontejneru ve sběrném dvoře v místě svého bydliště. Pokyny k instalaci Bezpečnostní pokyny Upozornění Přečtěte si prosím důkladně tyto pokyny! Vždy dodržujte zákony, předpisy, směrnice a normy platné v dané zemi (bezpečnostní předpisy, pokyny ke správné recyklaci v souladu s předpisy apod.). Instalaci smí provést pouze kvalifikovaný elektrikář. Je nutné dodržet minimální vzdálenosti od dalších spotřebičů a nábytku. Instalace musí zajišťovat ochranu před úrazem elektrickým proudem, například zásuvky se musejí instalovat s ochranným spodkem přímo pod varnou deskou. Oříznuté okraje pracovní desky se musejí izolovat před vlhkostí vhodným těsnicím prostředkem. Těsnicí prostředek zajišťuje dokonalé přilnutí varné desky k pracovní ploše bez jakékoli mezery. Při vestavbě chraňte spodní stranu varné desky před vlhkem a párou, např. z myčky nádobí nebo trouby. Varnou desku neinstalujte v blízkosti dveří nebo pod okna. Při otevření oken nebo dveří by mohlo dojít k nárazu do horké nádoby. Upozornění Nebezpečí úrazu elektrickým proudem. Koncovka elektrické sítě je pod napětím.

14 14 electrolux Zajistěte, aby v koncovce elektrické sítě nebylo žádné napětí. Dodržujte schéma připojení. Dodržujte bezpečnostní předpisy k elektrické instalaci. Správné provedení instalace musí zajišťovat ochranu před úrazem elektrickým proudem. Varná deska musí být připojena k elektrickému napájení kvalifikovaným elektrikářem. Volné a nevhodné spojení zástrčky se zásuvkou může mít za následek přehřátí koncovky. Svorkové připojení si nechte provést pouze kvalifikovaným elektrikářem. Použijte svorku k odlehčení kabelu od tahu. V případě jednofázového nebo dvoufázového připojení, je nutné použít vhodný síťový kabel typu H05BB-F Tmax 90 C (nebo vyšší). Poškozený síťový kabel se smí vyměnit pouze za speciální kabel (typ H05BB-F Tmax 90 C; nebo vyšší). Další informace získáte v místním servisním středisku. Při elektrické instalaci se musí instalovat zařízení, které umožňuje oddělení všech pólů spotřebiče od zdroje napájení s mezerou mezi kontakty nejméně 3 mm. Vhodným izolačním zařízením jsou například ochranné vypínače vedení, pojistky (typ šroubových pojistek se musí odstranit z držáku), spouštěče uzemnění a stykače. Přilepení těsnění Očistěte pracovní desku v místě výřezu. Nalepte jednostrannou těsnící pásku, která je součástí dodávky, po celé dolní hraně varného povrchu podél vnější hrany sklokeramického panelu. Nenatahujte ji. Odstřižené konce musí být uprostřed jedné strany. Pokud musíte pásku zkrátit (přidejte několik mm), vyrovnejte oba konce k sobě. Instalace 600 = = R

15 electrolux 15 min. 5 min. 20 min. 5 min. 25 min. 38 min. 5 min. 5 min. 20 Typový štítek Modell EHD68210P Prod. Nr Typ 55 GDD D4 AU V, 50 Hz ELECTROLUX Servis V případě technické poruchy prosím nejprve zkontrolujte, zda nemůžete problém vyřešit sami pomocí pokynů v části "Co dělat, když..." Pokud jste nedokázali problém odstranit sami, obraťte se prosím na naše oddělení péče o zákazníky nebo na některého z našich servisních partnerů. Abychom vám mohli rychle pomoci, potřebujeme následující informace: Třímístnou kombinaci číslic a písmen pro sklokeramickou varnou desku Označení modelu Výrobní číslo (PNC) Sériové číslo (S No. - viz typový štítek) Druh poruchy Všechna zobrazená chybová hlášení varná deska

16 B

67670K-MN. indukční varná deska

67670K-MN. indukční varná deska 67670K-MN Návod k použití Sklokeramická indukční varná deska 2 Obsah Děkujeme, že jste si vybrali jeden z našich vysoce kvalitních výrobků. Přečtěte si prosím pozorně tento návod k použití, abyste zajistili

Více

HK634070IB Návod k použití Sklokeramická varná deska

HK634070IB Návod k použití Sklokeramická varná deska HK634070IB Návod k použití Sklokeramická varná deska 2 Obsah Děkujeme, že jste si vybrali jeden z našich vysoce kvalitních výrobků. Přečtěte si prosím pozorně tento návod k použití, abyste zajistili optimální

Více

DŮLEŽITÉ INFORMACE K BEZPEČNOSTI NEBEZPEČÍ VAROVÁNÍ. ČESKY Instalace strana 2 Návod k použití Strana

DŮLEŽITÉ INFORMACE K BEZPEČNOSTI NEBEZPEČÍ VAROVÁNÍ. ČESKY Instalace strana 2 Návod k použití Strana ČESKY Instalace strana 2 Návod k použití Strana DŮLEŽITÉ INFORMACE K BEZPEČNOSTI VAŠE BEZPEČNOST I BEZPEČNOST DALŠÍCH OSOB JE VELMI DŮLEŽITÁ V tomto návodu i na spotřebiči samotném můžete najít důležitá

Více

NEBEZPEČÍ VAROVÁNÍ. Označuje nebezpečnou situaci, kterou je třeba odvrátit, jinak způsobí vážná poranění.

NEBEZPEČÍ VAROVÁNÍ. Označuje nebezpečnou situaci, kterou je třeba odvrátit, jinak způsobí vážná poranění. ČESKY Instalace strana 2 Návod k použití Strana DŮLEŽITÉ INFORMACE K BEZPEČNOSTI VAŠE BEZPEČNOST I BEZPEČNOST DALŠÍCH OSOB JE VELMI DŮLEŽITÁ V tomto návodu a na samotném spotřebiči jsou důležitá bezpečnostní

Více

3cz53171.fm5 Page 44 Thursday, January 10, 2002 4:25 PM JAK SNÍŽIT SPOTŘEBU ENERGIE JAK ODSTRANIT PORUCHU SERVIS INSTALACE

3cz53171.fm5 Page 44 Thursday, January 10, 2002 4:25 PM JAK SNÍŽIT SPOTŘEBU ENERGIE JAK ODSTRANIT PORUCHU SERVIS INSTALACE 3cz53171.fm5 Page 44 Thursday, January 10, 2002 4:25 PM NÁVOD K POUŽITÍ PŘED POUŽITÍM VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNĚNÍ KUCHAŘSKÉ TIPY JAK SNÍŽIT SPOTŘEBU ENERGIE PÉČE A ÚDRŽBA JAK ODSTRANIT PORUCHU SERVIS

Více

SKLOKERAMICKÁ VARNÁ DESKA

SKLOKERAMICKÁ VARNÁ DESKA PHS 3216C SKLOKERAMICKÁ VARNÁ DESKA NÁVOD K OBSLUZE Vážený zákazníku Děkujeme, že jste zakoupil výrobek značky PHILCO. Aby váš spotřebič sloužil co nejlépe, přečtěte si všechny pokyny v tomto návodu. OBSAH

Více

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX E41.243-1M http://cs.yourpdfguides.com/dref/2627252

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX E41.243-1M http://cs.yourpdfguides.com/dref/2627252 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro AEG-ELECTROLUX E41.243-1M. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce

Více

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX E4403-5-A http://cs.yourpdfguides.com/dref/2627464

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX E4403-5-A http://cs.yourpdfguides.com/dref/2627464 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro AEG-ELECTROLUX E4403-5-A. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce

Více

návod k použití Sklokeramická varná deska EHC60040X

návod k použití Sklokeramická varná deska EHC60040X návod k použití Sklokeramická varná deska EHC60040X 2 electrolux Obsah Electrolux. Thinking of you. Více o nás naleznete na adrese www.electrolux.com Bezpečnostní informace 2 Instalace 3 Popis spotřebiče

Více

INDUKČNÍ SKLOKERAMICKÁ VARNÁ DESKA

INDUKČNÍ SKLOKERAMICKÁ VARNÁ DESKA INDUKČNÍ SKLOKERAMICKÁ VARNÁ DESKA NÁVOD K OBSLUZE PHD618C Vážený zákazníku Děkujeme, že jste zakoupil výrobek značky PHILCO. Aby váš spotřebič sloužil co nejlépe, přečtěte si všechny pokyny v tomto návodu.

Více

Indukční varná deska. Návod k obsluze HPI 430 BLA

Indukční varná deska. Návod k obsluze HPI 430 BLA Indukční varná deska Návod k obsluze HPI 430 BLA 1 Všeobecná varování PŘEČTĚTE SI POZORNĚ TYTO POKYNY PRO MAXIMÁLNÍ VYUŽITÍ VAŠÍ VARNÉ DESKY. Doporučujeme, abyste si návod k obsluze uschovali pro případné

Více

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX E3781-4-M DE R07 http://cs.yourpdfguides.com/dref/808688

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX E3781-4-M DE R07 http://cs.yourpdfguides.com/dref/808688 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro AEG-ELECTROLUX E3781-4-M DE R07. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské

Více

INDUKČNÍ SKLOKERAMICKÁ VARNÁ DESKA

INDUKČNÍ SKLOKERAMICKÁ VARNÁ DESKA INDUKČNÍ SKLOKERAMICKÁ VARNÁ DESKA NÁVOD K OBSLUZE PHD 4313S Vážený zákazníku Děkujeme, že jste zakoupil výrobek značky PHILCO. Aby váš spotřebič sloužil co nejlépe, přečtěte si všechny pokyny v tomto

Více

NÁVOD K OBSLUZE - kombinovaná varná deska TI615

NÁVOD K OBSLUZE - kombinovaná varná deska TI615 NÁVOD K OBSLUZE - kombinovaná varná deska TI615 VÝHRADNÍ DOVOZCE: ELMAX STORE a.s. Dlouhá třída 860/1a Havířov Město KONTAKTNÍ ADRESA: Horní Těrlicko 777 735 42 Těrlicko Tel.: 559 529 251 Fax: 559 529

Více

210 mm 145 mm. 210 mm 240 mm. 145 mm. 210 mm 280/180 mm. 145 mm

210 mm 145 mm. 210 mm 240 mm. 145 mm. 210 mm 280/180 mm. 145 mm 21 mm 21 mm 21 mm 18 mm 18 mm 21 mm 18 mm 18 mm 24 mm 21 mm 24 mm 21 mm 26 mm 21 mm 28/18 mm 1 A 56 mm R = Min. 6,5 mm Max. 8 mm Min. 5 mm 54 mm 58 mm 51 mm 49 mm 483 mm 553 mm +1 3 mm 513 mm 583 mm 56

Více

návod k použití Indukèní varná deska EHD60020P

návod k použití Indukèní varná deska EHD60020P návod k použití Indukèní varná deska EHD60020P We were thinking of you when we made this product Vítejte ve svìtì Electroluxu Vybrali jste si prvotøídní výrobek Electrolux, který si, jak vìøíme, v budoucnu

Více

NÁVOD K OBSLUZE - indukční varná deska TI612, TI600, TI680

NÁVOD K OBSLUZE - indukční varná deska TI612, TI600, TI680 NÁVOD K OBSLUZE - indukční varná deska TI612, TI600, TI680 VÝHRADNÍ DOVOZCE: ELMAX STORE a.s. Dlouhá třída 860/1a Havířov Město KONTAKTNÍ ADRESA: Horní Těrlicko 777 735 42 Těrlicko Tel.: 559 529 251 Fax:

Více

DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY VAŠE BEZPEČNOST I BEZPEČNOST OSTATNÍCH OSOB JE VELMI DŮLEŽITÁ.

DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY VAŠE BEZPEČNOST I BEZPEČNOST OSTATNÍCH OSOB JE VELMI DŮLEŽITÁ. NÁVOD K POUŽITÍ DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PŘED POUŽITÍM SKLOKERAMICKÉ VARNÉ DESKY INSTALACE PŘIPOJENÍ K ELEKTRICKÉ SÍTI JAK SNÍŽIT SPOTŘEBU ENERGIE OCHRANA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ ÚDRŽBA A ČIŠTĚNÍ SKLOKERAMICKÉ

Více

MC-HD301 NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ VESTAVNÉHO DVOUPLOTÝNKOVÉHO SKLOKERAMICKÉHO VAŘIČE

MC-HD301 NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ VESTAVNÉHO DVOUPLOTÝNKOVÉHO SKLOKERAMICKÉHO VAŘIČE MC-HD301 NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ VESTAVNÉHO DVOUPLOTÝNKOVÉHO SKLOKERAMICKÉHO VAŘIČE POPIS SPOTŘEBIČE Vážení zákazníci, chcete-li plně využít kapacity tohoto spotřebiče a prodloužit jeho životnost,

Více

POPIS SPOTŘEBIČE. Uspořádání varné desky. Uspořádání ovládacího panelu. 6 Popis spotřebiče

POPIS SPOTŘEBIČE. Uspořádání varné desky. Uspořádání ovládacího panelu. 6 Popis spotřebiče Popis spotřebiče Pokud použijete ochrannou skříň (dodatečné příslušenství), není nutné zachovat přední větrací prostor mm a instalovat ochranné dno přímo pod spotřebičem. POPIS SPOTŘEBIČE Uspořádání varné

Více

NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ. Varná deska

NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ. Varná deska CS NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ Varná deska Vážená zákaznice, vážený zákazníku, Zakoupili jste si varnou desku BRANDT, za což Vám děkujeme. Při výrobě spotřebiče jsme uplatnili naši lásku k oboru a naše

Více

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B4401-4-M http://cs.yourpdfguides.com/dref/807193

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B4401-4-M http://cs.yourpdfguides.com/dref/807193 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro AEG-ELECTROLUX B4401-4-M. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce

Více

Návod k použití Sporák 47036IU-MN

Návod k použití Sporák 47036IU-MN CS Návod k použití Sporák 47036IU-MN 2 www.aeg.com OBSAH 1. BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE...3 2. BEZPEČNOSTNÍ POKYNY...5 3. POPIS SPOTŘEBIČE... 7 4. PŘED PRVNÍM POUŽITÍM... 8 5. VARNÁ DESKA DENNÍ POUŽÍVÁNÍ...9

Více

Návod k použití pro indukční varnou desku MODEL: CIE6335

Návod k použití pro indukční varnou desku MODEL: CIE6335 UK Návod k použití pro indukční varnou desku MODEL: CIE6335 2 1 3 Děkujeme za koupi indukční varné desky CANDY. Přečtěte si návod k použití pozorně před použitím a odložte si jej na bezpečném místě. 1

Více

Návod k použití. Důležitá bezpečnostní upozornění

Návod k použití. Důležitá bezpečnostní upozornění Návod k použití Gratulujeme Vám k nákupu spotřebiče Multicooker. Tento neocenitelný kuchyňský pomocník má šest funkcí: gril, pečení, smažení, vaření v páře, pomalé vaření a dušení. Před použitím si pečlivě

Více

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B4101-5-B http://cs.yourpdfguides.com/dref/2624828

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX B4101-5-B http://cs.yourpdfguides.com/dref/2624828 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro AEG-ELECTROLUX B4101-5-B. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce

Více

checo'05.qxd 22/3/05 09:52 Página 1

checo'05.qxd 22/3/05 09:52 Página 1 checo'05.qxd 22/3/05 09:52 Página 1 INSTALACI A OBSLUHU VÝROBKU NÁVOD NA značka: model: kód: max. příkon: napětí: ã. série: Tuto tabulku doplňte údaji uvedenými na typovém štítku vašeho spotřebiče. Před

Více

R-200. Návod k použití MINI TROUBA. česky. Mini trouba R-200

R-200. Návod k použití MINI TROUBA. česky. Mini trouba R-200 Návod k použití MINI TROUBA R-200 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

PKF 64.E PKE 64.E. Obsah. Ukazatel zbytkového tepla... 15. Pokyny pro likvidaci... 4. Obslužná pole... 13. Pole I... 14

PKF 64.E PKE 64.E. Obsah. Ukazatel zbytkového tepla... 15. Pokyny pro likvidaci... 4. Obslužná pole... 13. Pole I... 14 PKE 64.E PKF 64.E B-198-01 Obsah Ochrana životního prostředí... 4 Pokyny pro likvidaci... 4 Tak můžete ušetřit energii... 4 Před připojením... 5 Na co musíte dávat pozor... 6 Bezpečnostní upozornění...

Více

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EON33100

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EON33100 návod k použití Elektrická vestavìná trouba EON33100 We were thinking of you when we made this product Vítejte ve svìtì Electroluxu Vybrali jste si prvotøídní výrobek Electrolux, který si, jak vìøíme,

Více

Používání a údržba. Před prvním použitím spotřebiče. Pokyny pro používání dotykových ovladačů

Používání a údržba. Před prvním použitím spotřebiče. Pokyny pro používání dotykových ovladačů Používání a údržba Před prvním použitím spotřebiče Před zapojením spotřebiče do elektrické sítě zkontrolujte, zda napětí a frekvence odpovídá údajům na typovém štítku varné desky, který je umístěn na spodní

Více

Návod k použití NPF 615 A01E B-469-01

Návod k použití NPF 615 A01E B-469-01 Návod k použití NPE 615 A01E NPF 615 A01E B-469-01 Obsah Důležitá upozornění 3 Před instalací 3 Bezpečnostní pokyny 4 Ochrana životního prostředí 6 To je vaše nová varná deska 7 Ovládání 9 Dvouokruhová

Více

E43012-5 Návod k použití Elektrická vestavìná trouba

E43012-5 Návod k použití Elektrická vestavìná trouba E43012-5 Návod k použití Elektrická vestavìná trouba 2 Obsah Dìkujeme, že jste si vybrali jeden z našich vysoce kvalitních výrobkù. Pøeètìte si prosím pozornì tento návod k použití, abyste zajistili optimální

Více

SKLOKERAMICKÁ VARNÁ DESKA

SKLOKERAMICKÁ VARNÁ DESKA PHS 602 PHS 611 SKLOKERAMICKÁ VARNÁ DESKA NÁVOD K OBSLUZE Vážený zákazníku Děkujeme, že jste zakoupil výrobek značky PHILCO. Aby váš spotřebič sloužil co nejlépe, přečtěte si všechny pokyny v tomto návodu.

Více

B4101-5 Návod k použití Elektrická vestavìná trouba

B4101-5 Návod k použití Elektrická vestavìná trouba B4101-5 Návod k použití Elektrická vestavìná trouba 2 Obsah Dìkujeme, že jste si vybrali jeden z našich vysoce kvalitních výrobkù. Pøeètìte si prosím pozornì tento návod k použití, abyste zajistili optimální

Více

návod k použití Sklokeramická varná deska EHS60200X

návod k použití Sklokeramická varná deska EHS60200X návod k použití Sklokeramická varná deska EHS60200X 2 electrolux Obsah Electrolux. Thinking of you. Více o nás naleznete na adrese www.electrolux.com Bezpečnostní informace 2 Instalace 3 Popis spotřebiče

Více

1.1 Vaše nová varná deska s dotykovým ovládáním Touch-Control

1.1 Vaše nová varná deska s dotykovým ovládáním Touch-Control 1. Obsluha CZ 1.1 Vaše nová varná deska s dotykovým ovládáním Touch-Control Tento návod k obsluze zahrnuje modely: GKST 90-35..., GKST 90W, GKST 90N a GKSTF. 1.2 Dotykový ovládací panel Touch-Control Po

Více

LIFELINE SH 905 ID GR BK

LIFELINE SH 905 ID GR BK LIFELINE SH 905 ID GR BK CZ Vážený zákazníku, děkujeme Vám a blahopřejeme Vám, že jste si vybral náš výrobek. Tento nový výrobek byl projektován a vyroben z vysoce kvalitních materiálů a prošel důkladnými

Více

Návod k použití PIE 645Q01 E B-933-01

Návod k použití PIE 645Q01 E B-933-01 Návod k použití PIE 645Q01 E B-933-01 Obsah Důležitá upozornění...................... 4 Před instalací............................ 4 Bezpečnostní pokyny...................... 4 Tak předejdete poškození

Více

NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ. Varná deska

NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ. Varná deska CS NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ Varná deska Vážená zákaznice, vážený zákazníku, Zakoupili jste si varnou desku BRANDT, za což Vám děkujeme. Při výrobě spotřebiče jsme uplatnili naši lásku k oboru a naše

Více

HK634021XB Návod k použití Sklokeramická varná deska

HK634021XB Návod k použití Sklokeramická varná deska HK634021XB Návod k použití Sklokeramická varná deska 2 Obsah Děkujeme, že jste si vybrali jeden z našich vysoce kvalitních výrobků. Přečtěte si prosím pozorně tento návod k použití, abyste zajistili optimální

Více

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EON31000

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EON31000 návod k použití Elektrická vestavìná trouba EON31000 We were thinking of you when we made this product Vítejte ve svìtì Electroluxu Vybrali jste si prvotøídní výrobek Electrolux, který si, jak vìøíme,

Více

MAX 24 EKOLOGICKÉ TIPY TECHNICKÉ ÚDAJE. www.whirlpool.com

MAX 24 EKOLOGICKÉ TIPY TECHNICKÉ ÚDAJE. www.whirlpool.com Whirlpool Sweden AB 12 Krabici, v níž je výrobek zabalen, lze beze zbytku recyklovat, jak dokládá recyklační symbol. Při její likvidaci se řiďte místními předpisy. Obalový materiál (plastové sáčky, polystyrén

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA FE 1222

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA FE 1222 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Multifunkční horkovzdušná trouba FE 1222 0 a b c d e 2 3 4 a,b,c,d,e b,c d,e b,c b,c b,c b,c b,c 5 6 Uživatelský manuál Důležité! Před použitím trouby si pečlivě přečtěte uživatelský

Více

NÁVOD K OBSLUZE, VESTAVÌNÍ A ZAPOJENÍ

NÁVOD K OBSLUZE, VESTAVÌNÍ A ZAPOJENÍ CZ NÁVOD K OBSLUZE, VESTAVÌNÍ A ZAPOJENÍ INDUKČNÍ SKLOKERAMICKÁ DESKA VESTAVNÁ INDUKČNÍ SKLOKERAMICKÁ DESKA VESTAVNÁ Vážený spotřebiteli! Návody k obsluze Návod k zapojení Typový štítek Ochrana před nebezpečím

Více

návod k použití Sklokeramická indukční varná deska EHD60124P

návod k použití Sklokeramická indukční varná deska EHD60124P návod k použití Sklokeramická indukční varná deska EHD60124P 2 electrolux Obsah Electrolux. Thinking of you. Více o nás naleznete na adrese www.electrolux.com Bezpečnostní informace 2 Pokyny k instalaci

Více

Návod k obsluze, vestavbě a zapojení Návod na obsluhu, zabudovanie a pripojenie

Návod k obsluze, vestavbě a zapojení Návod na obsluhu, zabudovanie a pripojenie CZ SK Návod k obsluze, vestavbě a zapojení Návod na obsluhu, zabudovanie a pripojenie Vestavná sklokeramická varná deska Vstavaná sklokeramická varná doska Vestavná sklokeramická varná deska CZ Vážený

Více

Návod k použití EH 875ME21E

Návod k použití EH 875ME21E Návod k použití EH 875ME21E Q4ACZM1233 1 2 Obsah Důležité pokyny...5 Bezpečnostní pokyny...5 Příčiny poškození...8 Ochrana životního prostředí...9 Ekologická likvidace...9 Tipy pro úsporu energie...9 Přednosti

Více

INDUKČNÍ VARNÁ DESKA CFID 36 WIFI

INDUKČNÍ VARNÁ DESKA CFID 36 WIFI INDUKČNÍ VARNÁ DESKA CFID 36 WIFI Návod k obsluze 1 Vážený zákazník: Děkujeme za koupi indukční varné desky. Doufáme, že vám nabídne hodně let bezproblémového provozu. Přečtěte si prosím tento návod pozorně

Více

návod k použití Sklokeramická varná deska EHS60021X

návod k použití Sklokeramická varná deska EHS60021X návod k použití Sklokeramická varná deska EHS60021X 2 electrolux Obsah Electrolux. Thinking of you. Více o nás naleznete na adrese www.electrolux.com Bezpečnostní informace 2 Instalace 3 Popis spotřebiče

Více

NÁVOD K INSTALACI A POUžITÍ. Varná deska

NÁVOD K INSTALACI A POUžITÍ. Varná deska CS NÁVOD K INSTALACI A POUžITÍ Varná deska Vážená zákaznice, vážený zákazníku, objevovat výrobky De Dietrich znamená zakoušet jedinečné emoce, které mohou být vyvolány pouze hodnotnými předměty. Okouzlení

Více

návod k použití Indukèní varná deska EHD 60090 P

návod k použití Indukèní varná deska EHD 60090 P návod k použití Indukèní varná deska EHD 60090 P We were thinking of you when we made this product Vítejte ve svìtì Electroluxu Vybrali jste si prvotøídní výrobek Electrolux, který si, jak vìøíme, v budoucnu

Více

R-575. Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR. česky. Tyčový mixér R-575

R-575. Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR. česky. Tyčový mixér R-575 Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR R-575 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

UNIVERZÁLNÍ NÁVOD K POUŽITÍ PRO PLYNOVÉ VARNÉ DESKY ZNAČKY PHILCO

UNIVERZÁLNÍ NÁVOD K POUŽITÍ PRO PLYNOVÉ VARNÉ DESKY ZNAČKY PHILCO UNIVERZÁLNÍ NÁVOD K POUŽITÍ PRO PLYNOVÉ VARNÉ DESKY ZNAČKY PHILCO Vážený zákazníku Děkujeme, že jste zakoupil výrobek značky PHILCO. Aby váš spotřebič sloužil co nejlépe, přečtěte si všechny pokyny v tomto

Více

Sklokeramický vařič k vestavění

Sklokeramický vařič k vestavění Sklokeramický vařič k vestavění Vážený spotřebiteli! Sklokeramický vařič k vestavění je určen k používání v domácnosti. Pro balení výrobků používáme takové materiály, které se mohou bez nebezpečí pro okolí

Více

BHI610 60 cm Přední dotykový panel ovládání chodu indukční zónové desky. Návod k obsluze

BHI610 60 cm Přední dotykový panel ovládání chodu indukční zónové desky. Návod k obsluze BHI610 60 cm Přední dotykový panel ovládání chodu indukční zónové desky Návod k obsluze 1 Návod k obsluze pro BWHI609 60 cm indukční varná deska s předním dotykovým ovládáním POZNÁMKA: Tato Uživatelská

Více

Žádné nároky jakéhokoliv druhu nebudou přijaty za škody vyplývající z použití spotřebiče pro jiný než zamýšlený účel. Riziko nese výhradně uživatel.

Žádné nároky jakéhokoliv druhu nebudou přijaty za škody vyplývající z použití spotřebiče pro jiný než zamýšlený účel. Riziko nese výhradně uživatel. Vážený zákazníku, Před použitím spotřebiče si přečtěte pokyny obsažené v tomto návodu k obsluze na startu, bezpečnost, zamýšlené použití stejně jako čištění a péče. Otevřete stránku na začátku a na konci

Více

Indukční vařič. Návod k použití. model: TF-993.

Indukční vařič. Návod k použití. model: TF-993. Indukční vařič Návod k použití model: TF-993. Návod k použití Děkujeme, že jste si vybrali indukční vařič ZEPTER. Před použitím tohoto přístroje si pečlivě přečtěte tento návod. Příručku si uschovejte.

Více

M U Návod M 8 k 1 použití 00 mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o.

M U Návod M 8 k 1 použití 00 mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o. Návod k použití MUM 8100 Bezpečnostní pokyny Nebezpečí zasažení elektrickým proudem! Spotřebič připojujte a uvádějte do provozu jen podle údajů uvedených na typovém štítku. Používejte jej pouze v uzavřených

Více

Celkový pohled. Bezpečnostní pokyny. Pokyny pro likvidaci. Ovládání

Celkový pohled. Bezpečnostní pokyny. Pokyny pro likvidaci. Ovládání MUM 74.. B-212-01 2 Tento spotřebič je určen pouze pro použití v domácnosti. Spotřebič používejte pouze pro taková množství a v takových časových intervalech, které jsou pro použití v domácnosti obvyklé,

Více

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB64101

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB64101 návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB64101 We were thinking of you when we made this product Vítejte ve svìtì Electroluxu Vybrali jste si prvotøídní výrobek Electrolux, který si, jak vìøíme,

Více

ELEKTRICKÁ VARNÁ DESKA B34, B35SS, B36SS B37SS, B38SS, B39SS

ELEKTRICKÁ VARNÁ DESKA B34, B35SS, B36SS B37SS, B38SS, B39SS ELEKTRICKÁ VARNÁ DESKA B34, B35SS, B36SS B37SS, B38SS, B39SS Pro budoucí použití si prosím poznamenejte následující informace, které najdete na informačním štítku a datum prodeje, který je uveden na Vašem

Více

NÁVOD K POUŽITÍ WD 142 WD 150

NÁVOD K POUŽITÍ WD 142 WD 150 NÁVOD K POUŽITÍ WD 142 WD 150 DŮLEŽITÉ INFORMACE INSTALACE SPOTŘEBIČE SPOTŘEBIČ se smí používat jen tehdy, když byl správně vestavěn (instalován). PŘI INSTALACI SPOTŘEBIČE se řiďte samostatnými přiloženými

Více

Sombra vestavný modul. Návod k obsluze

Sombra vestavný modul. Návod k obsluze Sombra vestavný modul cz Návod k obsluze Vážení zákazníci, děkujeme, že jste si vybrali odsavač par GUTMANN. Před prvním použitím si prosím pozorně přečtěte následující informace a vysvětlení o správném

Více

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB68000

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB68000 návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOB68000 We were thinking of you when we made this product Vítejte ve svìtì Electroluxu Vybrali jste si prvotøídní výrobek Electrolux, který si, jak vìøíme,

Více

Indukèní sklokeramická varná deska ZXE 65 X. Návod k montáži a použití

Indukèní sklokeramická varná deska ZXE 65 X. Návod k montáži a použití Indukèní sklokeramická varná deska ZXE 65 X Návod k montáži a použití c Vážená zákaznice, vážený zákazníku pøeètìte si prosím pozornì tento návod k použití a uschovejte ho i pro další vyhledávání informací.

Více

Sklokeramická varná deska

Sklokeramická varná deska CS Návod k použití 2 Sklokeramická varná deska ZVT64N Obsah Bezpečnostní informace _ 2 Instalace 3 Popis spotřebiče 5 Ovládání spotřebiče 6 Užitečné rady a tipy 7 Bezpečnostní informace Přečtěte si pečlivě

Více

MIKROVLNNÁ TROUBA. Příručka pro spotřebitele M1711N. Trouba...2. Příslušenství...2

MIKROVLNNÁ TROUBA. Příručka pro spotřebitele M1711N. Trouba...2. Příslušenství...2 MIKROVLNNÁ TROUBA Příručka pro spotřebitele M1711N Údaje o vaření a pečení mají informativní charakter. Produkt je určen pro použití v domácnosti. Záruka zaniká, pokud je přístroj používán jinak než v

Více

Mikrovlnná trouba pro vestavbu

Mikrovlnná trouba pro vestavbu Mikrovlnná trouba pro vestavbu MIC 232 EX Návod k obsluze 1 Obsah Informace výrobce...3 Technické údaje...3 Nejdříve si přečtěte!...3 Důležité bezpečnostní informace...4 Pokyny k použití...5 Bezpečnost

Více

Návod k použití EH 675MV11E

Návod k použití EH 675MV11E Návod k použití EH 675MV11E Q4ACZM1481 1 EH 675MV11E 2 Obsah Bezpečnostní pokyny...5 Bezpečnostní pokyny...5 Příčiny poškození...8 Ekologická likvidace...10 Tipy na úsporu energie...10 Ochrana životního

Více

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOK76030

návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOK76030 návod k použití Elektrická vestavìná trouba EOK76030 We were thinking of you when we made this product Vítejte ve svìtì Electroluxu Vybrali jste si prvotøídní výrobek Electrolux, který si, jak vìøíme,

Více

Doba použití: max. 3 minuty + odpočinek 10 minut Třída ochrany: II

Doba použití: max. 3 minuty + odpočinek 10 minut Třída ochrany: II Návod k obsluze a údržbě RUČNÍ MIXÉR S MÍSOU SOLID HM201B Výrobky značky SOLID dodává: SOLID CZECH a.s., Na Brně 1972, 500 06 Hradec Králové, Česká republika; web: www.solid-czech.cz Popis spotřebiče:

Více

........ EOC5751AA CS TROUBA NÁVOD K POUŽITÍ

........ EOC5751AA CS TROUBA NÁVOD K POUŽITÍ EOC5751AA...... CS TROUBA NÁVOD K POUŽITÍ 2 www.electrolux.com OBSAH 1. BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE........................................................... 3 2. BEZPEČNOSTNÍ POKYNY..............................................................

Více

Návod k obsluze VARNÝ PANEL

Návod k obsluze VARNÝ PANEL Návod k obsluze VARNÝ PANEL Obsah Popis spotřebiče Instalace Zapínání a použití Bezpečnostní opatření a rady KIB 644 C E KIB 633 C E Péče a údržba Technický popis modelů Servis Popis spotřebiče Kontrolní

Více

R-565. Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR. česky. Tyčový mixér R-565

R-565. Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR. česky. Tyčový mixér R-565 Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR R-565 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

FRITOVACÍ HRNEC R-284

FRITOVACÍ HRNEC R-284 Návod k použití FRITOVACÍ HRNEC R-284 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

PMD 2211X MIKROVLNNÁ TROUBA NÁVOD K OBSLUZE

PMD 2211X MIKROVLNNÁ TROUBA NÁVOD K OBSLUZE PMD 2211X MIKROVLNNÁ TROUBA NÁVOD K OBSLUZE Vážený zákazníku Děkujeme, že jste zakoupil výrobek značky PHILCO. Aby váš spotřebič sloužil co nejlépe, přečtěte si všechny pokyny v tomto návodu. OBSAH ČÁST

Více

NÁVOD K POUŽITÍ platný od 1.1.2011

NÁVOD K POUŽITÍ platný od 1.1.2011 NÁVOD K POUŽITÍ platný od 1.1.2011 ELEKTRICKÝ SPORÁK NEHP4-75MRT, NEHP8-75MRT ELEKTRICKÝ SPORÁK S ELEKTRICKOU TROUBOU NEHP8-75OVMRT/E, NEHP12-75OVMRT/E OBSAH PROHLÁŠENÍ O SHODĚ 3 ZÁKLADNÍ INFORMACE 3 BEZPEČNOSTNÍ

Více

PŘED POUŽITÍM MYČKY/PŘIPOJENÍ

PŘED POUŽITÍM MYČKY/PŘIPOJENÍ NÁVOD K POUŽITÍ PŘED POUŽITÍM MYČKY/PŘIPOJENÍ VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNĚNÍ JAK DOPLŇOVAT ZÁSOBNÍK SOLI JAK DOPLNIT DÁVKOVAČ LEŠTIDLA JAK DOPLŇOVAT DÁVKOVAČ MYCÍHO PROSTŘEDKU ÚDRŽBA A ČIŠTĚNÍ 11 PŘED POUŽITÍM

Více

NÁVOD K POUŽITÍ A K INSTALACI. Mikrovlnná trouba DME715X

NÁVOD K POUŽITÍ A K INSTALACI. Mikrovlnná trouba DME715X CZ NÁVOD K POUŽITÍ A K INSTALACI Mikrovlnná trouba DME715X 2 OBSAH Důležité bezpečnostní pokyny. Pozorně si je pročtěte a uschovejte si je pro příští použití. Pokyny k ochraně životního prostředí...........................

Více

HK654070FB Návod k použití Sklokeramická varná deska

HK654070FB Návod k použití Sklokeramická varná deska HK654070FB Návod k použití Sklokeramická varná deska 2 Obsah Děkujeme, že jste si vybrali jeden z našich vysoce kvalitních výrobků. Přečtěte si prosím pozorně tento návod k použití, abyste zajistili optimální

Více

Návod k použití LC 66651 S-189-01

Návod k použití LC 66651 S-189-01 Návod k použití LC 66651 S-189-01 2 Při čtení návodu sledujte poslední stránky s obrázky. Popis odsavače Druhy provozu Toho lze dosáhnout tehdy, když neuzavíratelnými otvory, např. ve dveřích, oknech,

Více

HK634200XB. indukční varná deska

HK634200XB. indukční varná deska HK634200XB Návod k použití Sklokeramická indukční varná deska 2 Obsah Děkujeme, že jste si vybrali jeden z našich vysoce kvalitních výrobků. Přečtěte si prosím pozorně tento návod k použití, abyste zajistili

Více

EOC45752OX EOC5751FAV EOC5751FAX EOC5751FOV EOC5751FOX EOC5751FOZ. CS Trouba Návod k použití

EOC45752OX EOC5751FAV EOC5751FAX EOC5751FOV EOC5751FOX EOC5751FOZ. CS Trouba Návod k použití EOC45752OX EOC5751FAV EOC5751FAX EOC5751FOV EOC5751FOX EOC5751FOZ CS Trouba Návod k použití 2 www.electrolux.com OBSAH 1. BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE... 3 2. BEZPEČNOSTNÍ POKYNY...4 3. POPIS SPOTŘEBIČE...7

Více

Vážený zákazníku, Děkujeme Vám, že jste si zakoupil výrobek společnosti CANDY ČR s.r.o. Před prvním použitím výrobku si pozorně přečtěte přiložený

Vážený zákazníku, Děkujeme Vám, že jste si zakoupil výrobek společnosti CANDY ČR s.r.o. Před prvním použitím výrobku si pozorně přečtěte přiložený M i k r o v l n n á t r o u b a M I C 2 0 2 X N á v o d k p o u ž i t í M o n t á ž n í n á v o d Vážený zákazníku, Děkujeme Vám, že jste si zakoupil výrobek společnosti CANDY ČR s.r.o. Před prvním použitím

Více

6132M-MN Návod k použití Sklokeramická varná deska

6132M-MN Návod k použití Sklokeramická varná deska 6132M-MN Návod k použití Sklokeramická varná deska 2 Obsah Děkujeme, že jste si vybrali jeden z našich vysoce kvalitních výrobků. Přečtěte si prosím pozorně tento návod k použití, abyste zajistili optimální

Více

INDUKČNÍ VAŘIČ NÁVOD/NÁVOD

INDUKČNÍ VAŘIČ NÁVOD/NÁVOD INDUKČNÍ VAŘIČ NÁVOD/NÁVOD CZ Blahopřejeme Vám ke koupi tohoto výrobku. Jsme přesvědčeni, že s ním budete plně spokojeni. Jestliže chcete využít všechny funkce přístroje co možná nejlépe, prosíme o dodržování

Více

Návod k použití Sporák 47056VS-MN 47056VS-W8 47056VS-WN

Návod k použití Sporák 47056VS-MN 47056VS-W8 47056VS-WN CS Návod k použití Sporák 47056VS-MN 47056VS-W8 47056VS-WN 2 www.aeg.com OBSAH 1. BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE...3 2. BEZPEČNOSTNÍ POKYNY...5 3. POPIS SPOTŘEBIČE... 7 4. PŘED PRVNÍM POUŽITÍM... 8 5. VARNÁ DESKA

Více

MIKROVLNNÁ TROUBA. Příručka pro uživatele

MIKROVLNNÁ TROUBA. Příručka pro uživatele MIKROVLNNÁ TROUBA Model: BM1240AX Příručka pro uživatele Tyto pokyny si pečlivě přečtěte dříve, než budete mikrovlnnou troubu instalovat a používat. Do místa níže zapište VÝROBNÍ Č., které najdete na štítku

Více

HK654200XB. indukční varná deska

HK654200XB. indukční varná deska HK654200XB Návod k použití Sklokeramická indukční varná deska 2 Obsah Děkujeme, že jste si vybrali jeden z našich vysoce kvalitních výrobků. Přečtěte si prosím pozorně tento návod k použití, abyste zajistili

Více

LR 7312. Mixér Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz

LR 7312. Mixér Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz LR 7312 Mixér Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Laretti. Jsme si jistí, že

Více

POB 321 POB 420 POB 417 TROUBA NÁVOD K OBSLUZE

POB 321 POB 420 POB 417 TROUBA NÁVOD K OBSLUZE POB 321 POB 420 POB 417 TROUBA NÁVOD K OBSLUZE Vážený zákazníku Děkujeme, že jste zakoupil výrobek značky PHILCO. Aby váš spotřebič sloužil co nejlépe, přečtěte si všechny pokyny v tomto návodu. OBSAH

Více

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX 62300MF-AN http://cs.yourpdfguides.com/dref/814065

Vaše uživatelský manuál AEG-ELECTROLUX 62300MF-AN http://cs.yourpdfguides.com/dref/814065 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro AEG-ELECTROLUX 62300MF-AN. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce

Více

Integrovaná sklokeramická varná deska

Integrovaná sklokeramická varná deska Integrovaná sklokeramická varná deska CZ Vážený zákazníku! Návod k použití Návod k připojení Výkonnostní štítek s jmenovitými údaji Požární ochrana Vaše integrovaná sklokeramická varná deska je vyrobena

Více

ST-EK 8015. Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz

ST-EK 8015. Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz ST-EK 8015 Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme

Více

Návod k použití Topinkovač TYP:EL75621/EL75622

Návod k použití Topinkovač TYP:EL75621/EL75622 Návod k použití Topinkovač TYP:EL75621/EL75622 Bezpečnostní pokyny Aby byla zajištěna trvalá bezpečnost a nízké riziko úrazu elektrickým proudem, dodržujte prosím veškeré bezpečnostní pokyny uvedené níže.

Více

NÁVOD K OBSLUZE MODEL: CXS 7204 A

NÁVOD K OBSLUZE MODEL: CXS 7204 A NÁVOD K OBSLUZE MODEL: CXS 7204 A 1 DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE. Přečtěte si všechny pokyny před použitím. UPOZORNĚNÍ! Tato varování jsou pro Vaší bezpečnost. Před instalací spotřebiče se ujistěte,

Více

Detailní pohled. . Analogový programátor doby zahájení/ukonèení peèení (pouze u vybraných modelù). D 2

Detailní pohled. . Analogový programátor doby zahájení/ukonèení peèení (pouze u vybraných modelù). D 2 PIZZA max 80 0 00 60 Gratulujeme Vám k nákupu zaøízení znaèky Ariston. Toto zaøízení je velice spolehlivé a jeho obsluha jednoduchá. Doporuèujeme Vám pøeèíst si tento návod k obsluze. Zajistíte tak perfektní

Více

Teplovodní tlaková myčka Série W

Teplovodní tlaková myčka Série W Teplovodní tlaková myčka Série W W17/250;W21/200;W25/200; W30/200;W20/300 1 1. Použití Přístroj je určen výhradně k mytí a čištění strojů, automobilů, budov, nářadí a různých omyvatelných ploch, které

Více

Návod k použití TWK 6734 B-860-01

Návod k použití TWK 6734 B-860-01 Návod k použití TWK 6734 B-860-01 Návod k použití si pečlivě pročtěte, řiďte se jím a dobře si ho uschovejte! Tento spotřebič je určen pro domácnost a nikoli pro komerční využití. Případné technické změny,

Více