Úvodní slovo. Obsah. GS Klub pro všechny, kteří si váží zdraví. Klouby... 4 Prostata... 7 Pro ženy... 8

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Úvodní slovo. Obsah. GS Klub pro všechny, kteří si váží zdraví. Klouby... 4 Prostata... 7 Pro ženy... 8"

Transkript

1 Katalog produktů 2011

2 Úvodní slovo Obsah Klouby Prostata Pro ženy Vážení zákazníci, dovolte, abychom Vám představili nový katalog přípravků společnosti Green-Swan Pharmaceuticals. Naše přípravky pro zdraví Vaše a Vašich blízkých nabízíme v lékárnách pod značkou GS již 11 let. Děkujeme Vám za přízeň, vážíme si jí a je pro nás závazkem do budoucna. Pečujete o své zdraví a my se snažíme být Vám v tom spolehlivým partnerem. Jako farmaceutická společnost dbáme na nejvyšší kvalitu našich výrobků. Přípravky GS proto obsahují vyvážené a ověřené množství aktivních složek v nejvyšší farmaceutické kvalitě. Přípravky GS jsou založené na nejnovějších farmaceutických poznatcích. Představují nejvyšší kvalitu a ověřenou účinnost, podloženou letitou spoluprací s předními lékařskými a farmaceutickými odborníky. Mezi nejoblíbenější a nejdoporučovanější přípravky z našeho širokého portfolia patří například GS Condro FORTE, GS Merilin, GS Triomen a GS Mamavit. Všechny naše přípravky zakoupíte výhradně v lékárnách, neboť jsme přesvědčeni, že jedině kvalifikovaný personál je schopen poskytnout Vám odbornou radu v oblasti Vašeho zdraví a správné pomoci při výběru nejvhodnějšího přípravku. Věříme, že Vám naše přípravky pomohou zvýšit kvalitu Vašeho života. S přáním pevného zdraví pro Vás i Vaše blízké Imunita, vitamíny Imunita, trávení Trávení, nadýmání, plynatost Močové cesty Opalování Spánek, uklidnění Vitalita, energie Paměť a prokrvení Srdce, cholesterol Minerály Antioxidanty Kdy užívat přípravky GS Novinky a akční nabídku produktů Green-Swan Pharmaceuticals naleznete na našich internetových stránkách GS Klub pro všechny, kteří si váží zdraví Zdraví je ta nejvyšší hodnota, jakou máme. Pro všechny, kteří si váží svého zdraví, jsme připravili věrnostní program GS Klub. Zaregistrujte se na stránkách a využijte všech výhod, které GS Klub přináší. Více na PharmDr. Pavel Stránský Medical Advisor Green-Swan Pharmaceuticals Green-Swan Pharmaceuticals ČR, a. s. Pod Višňovkou 27, Praha 4-Krč Tel.: Fax: gs@gs.cz 2. 3.

3 OVĚŘENO KLINICKOU STUDIÍ GS Condro FORTE GS Condro FORTE KLOUBY Mimořádná účinnost na klouby prokázána výjimečnou klinickou studií* Revmatologického ústavu v Praze. Klinická studie provedená v letech Revmatologickým ústavem v Praze hodnotila 6 různých parametrů a potvrdila mimořádnou účinnost přípravku GS Condro Forte. Toto prestižní a renomované pracoviště, patřící mezi evropskou špičku v oboru, srovnávalo užívání přípravku GS Condro FORTE, rehabilitačního cvičení a kombinace obou postupů. Jde o jedinou klinickou studii tohoto druhu na světě. Kloubní přípravek GS Condro FORTE obsahuje glukosamin sulfát, nejlépe klinicky ověřenou látku ze skupiny SYSADOA,** jež je pro své příznivé působení na kloubní chrupavku doporučována odborníky z celého světa. Výhody přípravku GS Condro FORTE: Klinicky prokázaná účinnost na klouby Přípravek GS Condro FORTE obsahuje v denní dávce 1600 mg čistého glukosamin sulfátu v garantované kvalitě Clini-Q, tedy klinicky ověřenou denní dávku, nezbytnou pro dosažení žádoucího účinku. KLOUBY Maximální komfort užívání pouze 2 tablety denně extra snadná polykatelnost tablet díky revoluční ETS2-TABS Technologii Výsledky klinické studie jednoznačně potvrdily mimořádnou účinnost GS Condro FORTE: celkové zlepšení kloubní funkce a pohyblivosti bylo prokázáno u 80 % uživatelů optimální doba užívání je 6 měsíců příznivý efekt užívání GS Condro FORTE přetrvává po dobu dalších 3 6 měsíců po ukončení užívání pomáhá udržovat zdravé klouby podporuje jejich pohyblivost obnovuje strukturu chrupavky a působí proti jejímu opotřebení (prokázáno nejlépe u glukosamin sulfátu) Složení: Glukosamin sulfát Clini-Q 800 mg. Účinnost v %* cvičení + užívání GS Condro FORTE užívání GS Condro FORTE cvičení bez cvičení a bez užívání GS Condro FORTE Balení: 60 tablet, 120 tablet, tablet Dávkování: 2 tablety denně 0 *z pohledu uživatele GS Condro FORTE podporuje správnou kloubní funkci a pohyblivost. 4. * Olejárová M., Pavelka K. a kol., Česká revmatologie, 16, No. 4, p ** Richy F. et al. Arch Intern Med 2003; 163(13): Ověřená účinnost pro Vaše klouby Ověřená účinnost pro Vaše klouby 5.

4 GS Condro Dynamic GS Triomen Quattro KLOUBY GS Condro Dynamic představuje jedinečné spojení maximální účinnosti na klouby s komplexní výživou pohybového aparátu. GS Condro Dynamic je určeno pro silně namáhané klouby: rekreačních i výkonnostních sportovců těžce pracujících osob s pravidelným pohybem pomáhá udržovat zdravé klouby podporuje jejich pohyblivost příznivě působí na strukturu chrupavky přispívá k výživě a regeneraci svalů, šlach a vazů přispívá k pohybu bez bolesti Výhody přípravku GS Condro Dynamic: Maximální účinnost na klouby GS Condro Dynamic obsahuje stejně jako GS Condro FORTE glukosamin sulfát nejlépe klinicky ověřenou účinnou látku ze skupiny SYSADOA. Tato vysoce účinná látka je v přípravku obsažena ve správné denní dávce 1600 mg denně.* *Dávkování 3 tablety denně Komplexní výživa pohybového aparátu GS Condro Dynamic obsahuje navíc kolagenní hydrolyzát speciálně upravenou a lidský organismus velmi dobře využitelnou formu kolagenu. Kolagen zpevňuje všechny vazivové tkáně včetně kloubních chrupavek, vazů a šlach. Právě tyto tkáně jsou při pohybu, a především při sportu, vystavovány vysoké zátěži. Kolagen je klíčový pro jejich mechanickou odolnost. GS Condro Dynamic obsahuje hydrolyzát získaný z kolagenu typu I a III, který přispívá ke správné výživě a přirozené regeneraci svalů, šlach a úponů během zvýšené pohybové zátěže. Složení: Glukosamin sulfát Clinic-Q 534 mg, kolagenní hydrolyzát (typ I a III) 120 mg. Balení: 90 a 180 tablet Dávkování: 3 tablety denně GS Triomen Quattro je přípravek určený mužům, kteří chtějí aktivně pečovat o svoji prostatu, a také mužům, kteří si chtějí zachovat sexuální aktivitu do vysokého věku. GS Triomen Quattro obsahuje Quattro Prostate Complex unikátní kombinaci 4 vysoce účinných látek, které: příznivě působí v prostatické tkáni snižují tvorbu látek vedoucích k jejímu zvětšování Každá kapsle obsahuje optimální množství vysoce kvalitních extraktů, které působí odlišným mechanismem účinku a vhodně se doplňují. GS Triomen Quattro navíc podporuje správnou funkci močového a pohlavního ústrojí. Výhody přípravku GS Triomen Quattro: obsahuje 4 osvědčené účinné látky na prostatu vysoký obsah účinných látek v každé kapsli látky působí odlišnými mechanismy na prostatu příznivě ovlivňuje kvalitu sexuálního života Složení: Serenoa repens extrakt 160 mg, Pygeum africanum extrakt 50 mg, Urtica dioica (kopřiva dvoudomá) extrakt 120 mg, olej ze semen dýně (Cucurbita pepo) 100 mg. Balení: a kapslí Dávkování: 1 2 kapsle denně. Přípravek je určen pouze pro dospělé muže. PROSTATA 6. Více sezón v pohybu ti Na prostatu účinně 7.

5 GS Merilin GS Merilin Harmony PRO ŽENY Klimakterium je důležité období v životě ženy, které obvykle přichází okolo 45. roku života, kdy vaječníky postupně přestávají produkovat ženské pohlavní hormony (estrogeny a progestiny) a dochází k postupnému vymizení menstruace. V organismu ženy dochází k přirozeným změnám, které jsou často provázeny: návaly horka zvýšenou potivostí nadměrným podrážděním poruchami spánku nesoustředěností V důsledku hormonálních změn navíc postupně dochází k úbytku kostní hmoty (osteoporóze) s rizikem zlomenin ve vyšším věku. GS Merilin působí dvojím efektem na klimakterium a pevnost kostí. GS Merilin obsahuje extrakt z oddenku rostliny Cimicifuga racemosa, u kterého bylo řadou klinických studií* potvrzeno příznivé působení v období klimakteria. GS Merilin obsahuje bezpečnou dávku Cimicifugy racemosy, u níž nebyl prokázán vliv na jaterní funkce.** Pro pevnost kostí obsahuje vápník a vitamin D 3, které jsou důležité nejen ve vyšším věku. Kombinace vápníku a vitaminu D 3 zajištuje snadnější a účinnější vstřebávání vápníku. GS Merilin je bezpečná a účinná alternativa pro ženy, které z jakéhokoliv důvodu odmítají nebo nemohou užívat hormony. Složení: Cimicifuga racemosa 20 mg (ve formě standardizovaného extraktu 3,33 mg), vápník 250 mg, vitamin D 3 10 μg. Balení: 60 tablet GS Merilin Harmony představuje nehormonální řešení obtíží v období klimakteria, nyní ještě s vyšší účinností. 1. Klimakterium: Standardizovaný extrakt z rostliny Cimicifuga racemosa je klinicky ověřená látka, 1 u které byla řadou kvalitních klinických studií potvrzena vysoká účinnost na všechny fyziologické jevy provázející klimakterium. Mnohými odborníky je považována za vůbec nejlepší nehormonální alternativu v období klimakteria. 2 U Cimicifugy racemosy nebyl prokázán vliv na jaterní funkce. 3 Synergický účinek extraktu z rostliny Cimicifuga racemosa a třezalky tečkované zajišťuje ještě vyšší komplexní účinek na fyzické a psychické projevy klimakteria Psychická pohoda: Extrakt z třezalky tečkované výrazně přispívá k psychické pohodě žen v období klimakteria. GS Merilin Harmony obsahuje účinnou a bezpečnou dávku extraktu třezalky tečkované, jejíž velkou výhodou je, že je nenávyková a neovlivňuje bdělost během dne. 3. Pevnost kostí: Složení je obohaceno o 250 mg vápníku a vitamin D 3 pro pevnost kostí. Obsažená denní dávka třezalky tečkované je zcela bezpečná a nepůsobí jako interakce k jiné medikaci. Výhody přípravku GS Merilin Harmony: vyvinuto ve spolupráci s primářem Gynekologicko- -porodnické kiniky kliniky FN Motol, MUDr. R. Chmelem zlepšuje fyzickou a psychickou pohodu v období klimakteria ideální nehormonální alternativa pro ženy, které preferují látky pocházející z přírody bezpečný při dlouhodobém užívání nezpůsobuje váhový přírůstek nezhoršuje křečové žíly PRO ŽENY Dávkování: 1 tableta denně Složení: Standardizovaný extrakt z rostliny Cimicifuga racemosa 20 mg (ve formě standardizovaného extraktu 3,33 mg), vápník 250 mg, vitamin D 3 10 μg, standardizovaný extrakt třezalky tečkované 150 mg. Balení: tablet Dávkování: 1 tableta denně * např. Donat J. Domena, 2006, s. 98. ISBN ; Schmidt M., Käufeler R., Polasek W. Journal für Menopause ** Nasr A, Nafeh H. Fertil Steril Nov;92(5): Schmidt M, Polasek W, Käufeler R. J Menopause 2005; 12 (1): 27 32, Wuttke W, et al. Maturitas 2003;44:S Donat J. Domena, 2006, s. 98. ISBN Nasr A, Nafeh H. Fertil Steril Nov;92(5): Briese, V.: et al. Maturitas 57 (2007), Vyvinuto ve spolupráci s prim. Gynekologicko-porodnické kliniky UK 2. LF, FN Motol, MUDr. R. Chmelem 6 Marketingový průzkum specifických ckých potřeb žen v klimakteriu 3/ Účinný v období klimakteria Vysoce účinný v období menopauzy 9.

6 GS Mamavit GS Mamavit Prefolin + DHA PRO ŽENY GS Mamavit je přípravek s kompletním a vyváženým složením vitaminů a minerálů určený pro: pro ženy, které se chystají otěhotnět ženy v období těhotenství kojící matky GS Mamavit zajišťuje přísun všech důležitých vitaminů a minerálů spolu s vápníkem, jodem, železem a dalšími důležitými stopovými prvky v ideální vyvážené kombinaci. Předchází pocitům únavy a vyčerpání. Výhody přípravku GS Mamavit: Přípravek GS Mamavit byl vyvinut ve spolupráci s Ústavem pro péči o matku a dítě v Praze Podolí a jeho složení je přizpůsobeno nejnovějším výživovým doporučením v ČR. kompletní a vyvážené složení na míru českým maminkám jeden přípravek pro období všechna tři období (období plánování těhotenství, období těhotenství i v období kojení) bez umělých barviv a konzervačních látek vhodný i pro diabetičky Složení: Beta-karoten 3 mg, vitamin E 30 mg, vitamin C 120 mg, vitamin B 1 1,6 mg, vitamin B 2 1,8 mg, vitamin B 6 2,5 mg, vitamin B 12 3,5 μg, vitamin D 3 10 μg, biotin 150 μg, niacin 20 mg, kyselina listová 400 μg, kyselina panthotenová 6 mg, vápník 162 mg, fosfor 126 mg, jod 200 μg, železo 20 mg, zinek 10 mg, hořčík 100 mg, měď 2 mg, chrom 25 μg, molybden 25 μg, selen 50 μg. Balení: 30 tablet, tablet + dárek Tisíci maminek ověřený GS Mamavit je nyní obohacen o Prefolin + DHA. Představuje kompletní a vyváženou kombinací vitaminů, minerálů a DHA (220 mg): pro období plánování těhotenství pro období těhotenství pro období kojení Tablety přípravku s optimální kombinací 23 vitamínů a minerálů obsahují tzv. Prefolin speciální 4-složkový komplex, s obsahem kyseliny listové v přirozené formě, (800 μg kyseliny listové, 120 mg vitamin C, 23,5 mg vitaminu E a 200 μg jódu), který je obzvláště důležitý v období před otěhotněním pro bezproblémové početí a správný vývoj plodu v 1. trimestru. GS DHA kapsle (220 mg DHA) jsou díky speciální technologii DHA MMV Technology bez nepříjemného zápachu a pachuti, tedy obzvlášť vhodné pro senzitivní těhotenské vnímání. Výhody přípravku GS Mamavit Prefolin + DHA: vyvinutý ve spolupráci s Ústavem pro péči o matku a dítě v Praze-Podolí a jeho složení je přizpůsobeno nejnovějším výživovými doporučeními v ČR kompletní a vyvážené složení optimální denní dávka DHA kyselina listová v přirozené formě bez barviv, bez konzervačních látek a bez cukru Složení tablet: kyselina listová 800 μg, vitamin C 120 mg, vitamin E 23,5 mg, jód 200 μg, beta-karoten 1 mg, vitamin B 1 1,6 mg, vitamin B 2 1,8 mg, vitamin B 6 2,5 mg, vitamin B 12 3,5 μg, vitamin D 3 5 μg, biotin 150 μg, niacin 20 mg, kyselina pantotenová 6 mg, vápník 162 mg, fosfor 126 mg, železo 20 mg, zinek 10 mg, hořčík 100 mg, mangan 2 mg, měď 2 mg, chrom 25 μg, molybden 25 μg, selen 50 μg, Složení kapslí: DHA 220 mg PRO ŽENY Dávkování: 1 tableta denně Balení: 30 tablet + 30 kapslí + dárek Dávkování: V období plánování těhotenství střídavě 1 tabletu a 1 kapsli obden. V období těhotenství a kojení: 1x denně tabletu a 1 kapsli To nejlepší pro maminky a miminka To nejlepší pro maminky a miminka 11.

7 GS Mamatest 10 GS Mamastrie PRO ŽENY GS Mamatest je rychlý a velmi přesný test, který detekuje přítomnost hormonu hcg (lidského choriongonadotropinu) v moči, s jehož pomocí lze zjistit těhotenství. Test se provádí ponořením absorbujícího konce proužku do nádobky s močí. Získaný výsledek se odečítá podle vytvořených barevných linií. Výhody produktu GS Mamatest: vysoká citlivost < 10 miu/ml maximálně včasné zjištění těhotenství rychlost pozitivní výsledek během první minuty použitelnost okamžitě, kdykoli během dne 2 testy v jednom balení pro dvojnásobnou jistotu velmi výhodná cena Balení: 2 ks testovacích proužků GS Mamatest 10 v 1 balení GS Mamastrie je tělový balzám speciálně vyvinutý pro těhotné ženy. Obsahuje unikátní tělu vlastní látku DPHP-hydroxyprolin, která pomáhá k hloubkové obnově sítě kolagenových a elastinových vláken a tím včas zabrání tvorbě strií. Zvyšuje pevnost a pružnost pokožky. K prevenci a redukci strií napomáhají i další účinné látky: kyselina hyauluronová, elastin, D-panthenol, makadamiový olej, bambucké máslo a vitamin E. Výhody přípravku GS Mamastrie: bezpečný pro maminky 7 aktivních účinných látek bez parabenů bez přidaných barviv bez PEG emulgátorů s velmi jemnou parfemací obsahuje přirozený UV faktor PRO ŽENY GS Mamatest Comfort 10 GS Mamatest COMFORT 10 rychlý, velmi přesný a komfortnítest, který detekuje přítomnost hormonu hcg (lidského choriongonadotropinu) v moči, s jehož pomocí lze zjistit těhotenství. Test se provádí pohodlně ponořením absorbujícího konce proužku přímo do proudu moči. Výhody produktu GS Mamatest Comfort: vysoká citlivost < 10 miu/ml maximálně včasné zjištění těhotenství rychlost pozitivní výsledek během první minuty použitelnost okamžitě, kdykoli během dne rychlé a praktické řešení test přímo do proudu moči atraktivní design za výhodnou cenu 12. Balení: 1 tyčinka GS Mamatest Comfort 10 Pro včasnou a přesnou detekci těhotenství s nejlepší citlivostí na trhu To nejlepší pro maminky, bez parabenů 13.

8 GS Eladen GS Imunostim PRO ŽENY GS Eladen vyživuje vlasy, pleť a nehty zevnitř organismu a napomáhá zlepšit jejich kvalitu a vzhled. GS Eladen obsahuje Keratine Activating Formula, speciální kombinaci aminokyselin, vitamínů a minerálů, které napomáhají správné funkci buněk keratinocytů a aktivně tak podporují tvorbu nového kvalitního keratinu. GS Eladen je speciální přípravek, který příznivě ovlivňuje kvalitu a vzhled vlasů a nehtů: zesiluje a zpevňuje jejich strukturu zvyšuje jejich odolnost podporuje jejich obnovu a růst GS Imunostim je přípravek k účinnému posílení imunity. Pastilky mentolové chuti se rozpouštějí v ústech a obsahují tzv. bakteriální lyzáty neškodné částečky získané z bakterií, které patří mezi nejčastější původce infekcí horních cest dýchacích. Bakteriální lyzáty nemohou nemoc vyvolat, dokáží však účinně zmobilizovat imunitní systém a tím ho připravit na případný střet bakteriální či virovou infekcí horních cest dýchacích. Klinická studie* provedená 3. lékařskou fakultou Univerzity Karlovy a SZÚ Praha prokázala jednoznačnou účinnost přípravku GS Imunostim pro celkové posílení imunity. Bakteriální lyzáty obsažené v GS Imunostim: IMUNITA, VITAMÍNY GS Eladen má navíc blahodárný vliv na kvalitu pleti, podporuje její elasticitu, svěžest a hladkost. Výhody přípravku GS Eladen: vhodný pro dlouhodobé užívání (doporučuje se 3 měsíce) hlavní složky přípravku jsou obsaženy v účinných koncentracích důležitých k dosažení správného efektu ověřené účinky,* více než 80 % žen potvrdilo zlepšení kvality vlasů, pokožky a nehtů už po prvním měsíci užívání Složení: Keratine Activating Formula obsahuje: L-cystin 75 mg, L-methionin 150 mg, biotin 150 μg, kyselina pantothenová 10 mg, niacin 6 mg, vitamin A 0,4 mg, vitamin E 10 mg, vitamin B 1 1 mg, vitamin B 2 1 mg, vitamin B 6 1 mg, kyselina listová 400 μg, kyselina para-aminobenzoová 20 mg, extrakt z přesličky 50 mg (odpovídá 3,5 mg křemíku), železo 2 mg, zinek 3 mg, měď 500 μg. Balení: 30 kapslí, 60 kapslí přirozeným způsobem stimulují obranné reakce organismu jsou vhodné pro ty, kdo trpí častými infekcemi dýchacích cest jsou vhodným doplňkem při užívání antibiotik Výhody přípravku GS Imunostim: klinická studie prokázala mimořádnou účinnost na posílení imunity u 53 % uživatelů* přirozeně posiluje imunitu před chřipkovým obdobím i v jeho průběhu Složení: Směs bakteriálních lyzátů 50 mg, vitamin C 10 mg. Balení: 30 a 60 tablet Dávkování: 1 2 kapsle denně Dávkování: 3x denně jednu tabletu nechat rozpustit v ústech * Zdroj: Výsledky průzkumu z 09/2007, kterého se zúčastnilo 683 uživatelek * Studie: Stanek J et. al. Cent. Eur. J., Publ. Health 2006; 14(3): Pro zdravé vlasy, pleť a nehty Účinné posílení imunity 15.

9 GS Echinacea FORTE 600 GS Hlíva FORTE IMUNITA, VITAMÍNY GS Echinacea FORTE 600 obsahuje extrakt z kořene (4:1) 150 mg extraktu v jedné tabletě, což odpovídá 600 mg sušeného kořene. Navíc obsahuje extra silnou dávku vitamínu C a zinku, které jsou nezbytné pro činnost imunitního systému, a tak doplňují účinek echinacey v podpoře obranyschopnosti organismu. Vitamin C posiluje imunitní systém. Je také důležitým antioxidantem potlačuje tvorbu tzv.volných radikálů, které poškozují organismus, jsou-li v nadměrném množství. Zinek je prvek nezbytný pro správné fungování organismu. Má řadu biologických funkcí a hraje velmi důležitou roli ve fungování imunitního systému. Výhody přípravku GS Echinacea FORTE 600: k rychlému a účinnému posílení imunity při celkovém oslabení organismu při zvýšeném výskytu infekčních onemocnění při zvýšené zátěži GS Hlíva FORTE je přípravek určený k účinnému posílení zdraví a imunity. Přípravek GS Hlíva Forte obsahuje Pleuractin 16x koncentrovaný extrakt z hlívy ústřičné (Pleurotus ostreatus). Vysoká koncentrace extraktu zaručuje až několikrát vyšší obsah účinných látek beta-glukanů v každé tabletě než v sušené hlívě ústřičné. Extrakt obsažený v přípravku GS Hlíva Forte je získáván z čerstvé hlívy ústřičné, pěstované výhradně bez použití chemických látek. Díky tomu je zajištěna vysoká využitelnost beta-glukanů z každé tablety přípravku. Účinky hlívy ústřičné: přirozeným způsobem podporuje zdraví a imunitu pomáhá udržet zdraví při zvýšené zátěži, únavě a vyčerpání příznivě ovlivňuje střevní mikroflóru a proces trávení a činnost střev pomáhá udržet správnou hladinu cholesterolu v krvi přispívá k dobré kondici srdce a cév Výhody přípravku GS Hlíva FORTE: 1 tableta obsahuje 60 mg (± 5 mg) beta-1,3/1,6-glukanů vysoká koncentrace účinných látek 300 mg extraktu odpovídá 4800 mg hlívy ústřičné pouze 1 tableta denně IMUNITA, VITAMÍNY Složení: Standardizovaný extrakt z echinacey 150 mg odpovídá 600 mg echinacey, vitamín C 500 mg, zinek 10 mg. Balení: 30 a tablet Účinná složka (obsah v 1 tabletě): Hlíva ústřičná 4800 mg (ve formě 16x koncentrovaného extraktu Pleuractin 300 mg) Balení: 60 tablet, 120 tablet Dávkování: 1 tableta denně Dávkování: 1 tableta denně 16. Extra silná dávka echinacey pro posílení imunity Účinné posílení zdraví a imunity 17.

10 GS Extra Strong Multivitamin GS Vitamin C se šípky IMUNITA, VITAMÍNY GS Extra Strong Multivitamin je vyvinutý podle nejnovějších poznatků vědy a výzkumu. Obsahuje 100% vyvážené složení vitamínů, minerálů a dalších aktivních látek. Navíc obsahuje Strong Komplex extra dávku vitaminu C, lutein, activin, echinacea, pro maximální účinnost. pomáhá při celkovém oslabení organismu dodává tělu potřebné vitamíny a minerály při sportu, redukčních dietách, při zvýšené fyzické a psychické námaze Výhody přípravku GS Extra Strong Multivitamin: komplexní složení extra dávka vitaminu C, lutein, activin, echinacea výhodná akční balení tbl. a 60+60tbl. Složení GS Extra Strong Multivitamin: Přípravek obsahuje vitamin C ve speciální tabletě Time-Release, která zajišťuje jeho postupné uvolňování. Navíc je obohacen o šípky bohatý zdroj flavonoidů, které podporují účinek vitaminu C. Vitamin C je významný antioxidant, který má široké spektrum působení. Přípravek je k dispozici ve dvou variantách s obsahem 500 mg a 1000 mg vitaminu C. posiluje obranyschopnost chrání srdce a cévy pomáhá udržovat zdravé dásně Složení: 500 mg nebo 1000 mg vitaminu C, šípky 50 mg. Balení: a tablet Dávkování: 1 2 tablety denně IMUNITA, VITAMÍNY Účinná složka: V 1 tabletě Účinná složka: V 1 tabletě vitamin A 800 μg vápník 162 mg Beta-karoten 0,2 mg fosfor 125 mg vitamin E 12 mg jód 100 μg vitamin C 120 mg železo 14 mg vitamin B 1 1,1 mg zinek 10 mg vitamin B 2 1,4 mg hořčík 100 mg vitamin B 6 1,4 mg měď 1 mg vitamin B 12 2,5 μg mangan 2 mg vitamin D 3 5 μg chrom 40 μg vitamin K 30 μg molybden 50 μg biotin 50 μg selen 55 μg niacin 16 mg lutein 0,125 mg kyselina listová 200 μg activin 10 mg kyselina pantothenová 6 mg echinacea 40 mg Balení: tablet, tablet Dávkování: 1 tableta denně během jídla a zapít dostatečným množstvím tekutiny. Přípravek je vhodné užívat dlouhodobě. GS Multivitamin v šumivých tabletách Šumivé tablety s příchutí pomeranče a šumivé tablety s minerály s příchutí broskve, meruňky a maracuji jsou určeny všem, kteří potřebují rychle doplnit vitaminy a minerály. Příjemná ovocná chuť. Složení GS Multivitamin s minerály: Účinná složka: V 1 tabletě vitamin C 60 mg vitamin E 10 mg vitamin B 1 1,4 mg vitamin B 2 1,6 mg vitamin B 6 2 mg vitamin B 12 1 μg kyselina listová 200 μg kyselina pantothenová 6 mg niacin 18 mg biotin 150 μg Balení: 20 tablet Dávkování: 1 tableta denně Složení GS Multivitamin šumivý: Účinná složka: sodík železo měď mangan molybden vitamin C vitamin A vitamin E vitamin B 1 vitamin B 2 vitamin B 6 vitamin B 12 kyselina listová kyselina pantothenová niacin biotin vitamin D 3 Balení: 20 tablet V 1 tabletě 370 mg 14 mg 500 μg 1 mg 50 μg 60 mg 800 μg 10 mg 1,4 mg 1,6 mg 2 mg 1 μg 200 μg 6 mg 18 mg 150 μg 5 μg Dávkování: 1 tableta denně 18. Extra silný, extra účinný GS Multivitamin v šumivých tabletách 19.

11 IMUNITA, TRÁVENÍ GS Laktobacily FORTE s prebiotiky GS Laktobacily FORTE s prebiotiky jsou velice účinným synbiotikem. Představují unikátní kombinaci 8 kmenů probiotických kultur, která pomáhá účinně obnovovat střevní mikroflóru. GS Laktobacily FORTE navíc obsahují prebiotika inulin, který podporuje růst a množení kolonií bakterií ve střevním traktu. Přípravek je bezpečný a vhodný i pro dlouhodobé užívání. Doporučená doba užívání je alespoň 2 týdny. Výhody a účinky přípravku GS Laktobacily FORTE s prebiotiky: 8 velmi odolných kmenů, 10 miliard mikroorganismů v denní dávce (2 kapsle), které jsou vhodným doplňkem stravy při užívání antibiotik a chemoterapeutik a zejména po něm posilují imunitu a podporují trávení obnovují střevní a vaginální mikroflóru jsou vhodné i pro osoby s intolerancí laktózy příznivě ovlivňují stravitelnost potravy a vstřebávání živin navíc prebiotika výživa pro probiotické bakterie pro podporu jejich účinku enterosolventní úprava pro ochranu živých kultur Složení: Probiotický komplex: 8 kmenů (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Lactobacillus brevis, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, Streptococcus thermophillus) 210 mg, Prebiotika: Inulin 150 mg. Balení: kapslí, kapslí Dávkování: 1 2 kapsle denně. Přípravek není určen pro děti do 3 let. Noball Noball je speciální přípravek účinně regulující nadměrnou a nežádoucí tvorbu střevních plynů. Je proto vhodný při nadýmaní, pocitu tlaku a plnosti v podbřišku, zvýšeném odchodu střevních plynů apod. Noball obsahuje dvě složky, jejichž účinek se navzájem vhodně doplňuje: Simetikon (Simethiconum) je látka, která má protipěnivé účinky. Narušuje bublinky vzduchu ve střevech, a tak napomáhá jejich vstřebání a odchodu z těla. Simetikon se nevstřebává a nemá jiné účinky na organismus. Jeho užívání je tedy naprosto bezpečné. Mátová silice éterický olej z listů máty peprné (Mentha piperita) je osvědčeným prostředkem na podporu trávení. Uvolňuje stahy hladkého svalstva trávicí trubice a pozitivně působí na činnost žlučníku. Výhody přípravku Noball: obsahuje 80 mg simetikonu v jedné kapsli, pro optimální účinek proto stačí pouze 1 kapsle díky obsahu mátové silice má zklidňující účinek na trávicí systém obě složky přípravku se ve svých účincích vzájemně vhodně doplňují přípravek je bezpečný pro dlouhodobé užívání; je určen dospělým a dětem od 6 let; mohou jej užívat i diabetici, těhotné a kojící ženy Složení: Simetikon 80 mg, mátová silice 5 mg (obsah v 1 kapsli). Balení: 50 kapslí Dávkování: 1 až 3 kapsle denně během jídla nebo po jídle, podle potřeby také na noc. Je vhodné zapít je dostatečným množstvím tekutiny TRÁVENÍ, NADÝMÁNÍ, PLYNATOST 20. Účinná podpora trávení a posílení obranyschopnosti Účinný regulátor střevních plynů 21.

12 MOČOVÉ CESTY GS Brusinky MEGAFORTE s kopřivou Přípravek ve zvláště koncentrované formě spojuje tradiční sílu extraktu brusinek s čisticími a zklidňujícími vlastnostmi kopřivy. Kombinace těchto složek tak velmi účinně pečuje o zdraví močových cest. GS Brusinky MEGAFORTE s kopřivou působí na močové cesty díky svému unikátnímu složení: Kanadská brusinka (klikva velkoplodá Oxycoccus macrocarpus) je bohatým zdrojem přírodních látek, které brání pomnožení bakterií a jejich přilnutí k výstelce močových cest. Zároveň působí v močových cestách jako silný antioxidant. Brusinkový extrakt také zpomaluje rozklad vyloučené moči, a zabraňuje tak, zejména u lidí trpících samovolným únikem moči, vzniku nežádoucího zápachu. Kopřiva dvoudomá (Urtica dioica) podporuje tvorbu moči, což má velký význam pro odplavení škodlivých mikroorganismů z močových cest. Výhody přípravku GS Brusinky MEGAFORTE s kopřivou 680 mg brusinkového extraktu + kopřiva navíc: brání pomnožení bakterií v močových cestách pomáhá při rychlejším odplavování škodlivých mikroorganismů působí jako silný antioxidant + 25 % kapslí zdarma Složení: Extrakt z brusinek 680 mg (odpovídá mg sušených plodů), extrakt z kopřivy 25 mg (odpovídá 100 mg sušeného kořene). Balení: kapslí Dávkování: 1 2 kapsle denně GS Triurin GS Triurin je speciální přípravek, který přináší velmi účinnou pomoc pro močové cesty. Díky mimořádnému spojení extraktů ze čtyř bylin brusinek, kopřivy, medvědice lékařské a echinacey působí blahodárně hned ve třech úrovních: celkově zklidňuje, čistí, a navíc posiluje obranyschopnost organismu. Přípravek GS Triurin obsahuje komplex aktivních látek, který rychle působí na močové ústrojí trojím účinkem: zklidňuje: příznivě působí na sliznice podrážděných močových cest, které současně zklidňuje čistí: podporuje tvorbu moči a odplavování škodlivých bakterií z močového ústrojí posiluje imunitu: zvyšuje přirozenou obranyschopnost organismu v boji proti škodlivým mikroorganismům Výhody přípravku GS Triurin: účinná a komplexní péče o močové cesty: rychlý nástup účinku kombinace extraktů ze 4 bylin trojí účinek v péči o močové cesty zklidňuje, čistí a posiluje imunitu vysoké koncentrace účinných látek vysoká farmaceutická kvalita Složení: Standardizované extrakty z brusinky obecné 250 mg, medvědice lékařské 25 mg, kořene kopřivy dvoudomé 25 mg, třapatky nachové (echinacey) 25 mg. Balení: tablet a tablet Dávkování: Při dlouhodobé péči o močové cesty 1 tableta denně. V případě potřeby lze krátkodobě užívat 2 4 tablety denně. MOČOVÉ CESTY 22. Síla a účinek brusinek pro péči o močové cesty Trojnásobná síla pro močové cesty 23.

13 GS Betakaroten FORTE GS Intensun OPALOVÁNÍ Přípravek GS Betakaroten FORTE obsahuje silnou dávkou antioxidantu beta-karotenu ( m.j.), získávanou z přírodních zdrojů. pomáhá chránit před účinky UV záření a volných radikálů na slunci i v soláriu pomáhá eliminovat tvorbu vrásek podporuje zhnědnutí pleti a přispívá k udržení dobrého zraku Složení: Betakaroten 15 mg. Balení: 30 a kapslí Dávkování: 1 kapsle obden GS Betakaroten s biotinem Přípravek nabízí jedinečnou kombinaci betakarotenu a biotinu, který se podílí na obnově buněk pokožky, a přispívá tak k její regeneraci po opalování. pomáhá chránit před účinky UV záření a volných radikálů na slunci i v soláriu biotin přispívá k regeneraci pokožky po opalování GS Intensun je přípravek vyvinutý na základě poznatků dermatologie a farmacie speciálně pro opalování na slunci i v soláriu. Vyživuje pokožku zevnitř a poskytuje ji péči, i když se zrovna neopalujete. Díky unikátnímu složení přináší GS Intensun kompletní opalovací servis v jedné jediné kapsli. GS Intensun poskytuje pokožce komplexní péči ve všech fázích opalování před opalováním, v jeho průběhu a po něm. Výhody přípravku GS Intensun: Chrání před škodlivými vlivy UV záření. Účinné látky přípravku pomáhají chránit pokožku proti poškození UV zářením Působí proti stárnutí pokožky a tvorbě vrásek. Účinné látky neutralizují nebezpečné volné radikály aktivované UV zářením slunce či solária a pomáhají pokožce zachovat si mladistvý vzhled a elasticitu, bez předčasných vrásek způsobených opalováním. Pomáhá při regeneraci pokožky po opalování. GS Intensun navíc obsahuje látky důležité pro regeneraci pokožky po opalování. Jedná se o vitamín B5 a biotin, které se podílejí na obnově buněk pokožky. Složení: Komplex karotenoidů BELLcaroten (beta-karoten 7 mg, lykopen 1 mg, lutein 1,5 mg), selen 50 μg, vitamin E 25 mg, vitamin B5 (kys. pantotenová) 20 mg, biotin 150 μg. Balení: 30 a kapslí Dávkování: 1 kapsle denně OPALOVÁNÍ Složení: Betakaroten 6 mg, biotin 150 μg. Balení: 30 a kapslí Dávkování: 1 2 kapsle denně 24. Pro bezpečnější a dlouhotrvající opálení Pro bezpečnější a intenzivnější opálení 25.

14 GS Anxiolan GS Dormian SPÁNEK, UKLIDNĚNÍ Přípravek nabízí účinnou pomoc při neklidu, úzkosti a napětí. Obsahuje kombinaci extraktu kozlíku lékařského a třezalky tečkované, u které bylo klinickou* studií prokázáno, že působí lépe než extrakty použité samostatně. Navíc obsahuje hořčík a vitamin B 6 látky, které příznivě ovlivňují celý nervový systém. GS Anxiolan je šetrný k organismu a nezpůsobuje závislost. Účinné látky v přípravku pomáhají snižovat hladinu stresu a nervového vypětí. Díky aktivním látkám přípravku (extraktům z třezalky a kozlíku) GS Anxiolan působí dvěma mechanismy účinku: Třezalka tečkovaná (Hypericum perforatum) obsahuje komplex účinných látek (zejména hypericin, hyperforin a fl avonoidy), které příznivě ovlivňují přenos chemických signálů mezi nervovými buňkami v mozku. Tlumí tak strach a nervozitu, působí proti pocitům nadměrného emočního napětí a má zklidňující účinek. Neovlivňuje však bdělost a není návyková. Kozlík lékařský (Valeriana officinalis) obsahuje složky, které zvyšují koncentraci tlumivé látky GABA na nervových spojeních v mozku. Díky tomu vykazuje zklidňující účinky, pomáhá při pocitu úzkosti. Výhody přípravku GS Anxiolan: vhodný pro dlouhodobé užívání účinný, šetrný k organismu a nenávykový klinicky* ověřená kombinace třezalky tečkované a kozlíku lékařského, navíc hořčík a vitamin B 6 Složení: Extrakt z kozlíku lékařského 5:1 (odpovídá 250 mg sušeného kořene) 50 mg, extrakt z třezalky tečkované 15:1 (odpovídá 150 mg sušené nati) 10 mg, hořčík 50 mg, vitamin B 6 1,6 mg. Balení: 30 tablet GS Dormian obsahuje jedinečnou kombinaci standardizovaných přírodních extraktů z léčivých rostlin (kozlík lékařský, meduňka lékařská, chmel otáčivý, mučenka pletní), tzv. Natural GABA Complex. Látky tohoto komplexu: podporují účinek přirozené látky GABA na spánkový receptor v mozku tím napomáhají celkovému zklidnění organismu a lepšímu usínání zlepšují kvalitu spánku a nočního odpočinku, snižují frekvenci nočního probouzení napomáhají odstraňovat potíže s usínáním v důsledku nervozity, podrážděnosti, psychického napětí atd. Látky obsažené v GS Dormian nevyvolávají vznik závislosti ani abstinenční příznaky po ukončení užívání. zkracuje dobu usínání zlepšuje kvalitu spánku celkově zklidňuje organismus lze užívat i dlouhodobě Výhody přípravku GS Dormian: snadné užívání bez rizika návyku Složení: Unikátní kombinace standardizovaných rostlinných extraktů Natural GABA Komplex (kozlík lékařský extrakt z kořenu 50 mg, meduňka lékařská extrakt z natě 25 mg, chmel otáčivý extrakt z šištic 20 mg, mučenka pletní extrakt z natě 20 mg). Balení: a kapslí SPÁNEK, UKLIDNĚNÍ Dávkování: 1 2 tablety denně Dávkování: 1 2 kapsle denně * (Muller D. et al. Phytomedicine. 2003; 10 Suppl 4:25-30.) 26. Při neklidu, úzkosti a napětí Komplexní řešení potíží se spánkem 27.

15 GS Koenzym Q10 GS Premibion Q10 VITALITA A ENERGIE Koenzym Q10 je tělu vlastní antioxidant, který má klíčovou úlohu pro využití energie ve všech buňkách lidského těla. Je důležitý pro pravidelnou činnost srdce a napomáhá ho chránit před poškozením. S rostoucím věkem v těle jeho množství klesá, proto je vhodné jej doplňovat. Nabízíme Vám dvě varianty s obsahem 30 mg a 60 mg koenzymu Q10. Účinnost koenzymu Q10 v přípravku navíc doplňuje vitamin E, který chrání cévy a aktivně napomáhá zpomalovat proces stárnutí. podporuje srdeční činnost a fyzickou výkonnost napomáhá odstraňovat dlouhodobou únavu pomáhá udržovat dobrý stav dásní Výhody přípravku GS Koenzym Q10: koenzym Q10 s vysokou vstřebatelností vitamin E pro podporu účinku navíc % kapslí zdarma GS Premibion Q10 je speciální přípravek, který dodává Vašemu srdci i celému tělu potřebnou vitalitu a energii a chrání před škodlivým působením tzv. volných radikálů. Tyto silně reaktivní látky vznikají v organismu přirozeně, ale také účinkem slunečního záření, kouření nebo znečištěného životního prostředí. Přípravek je vhodný pro fyzicky pracující osoby, studenty, seniory, rekreační i vrcholové sportovce, zejména pro posílení srdeční činnosti. pomáhá udržovat zdravé srdce a cévy posiluje srdeční činnost a zvyšuje fyzickou výkonnost podporuje získávání energie ze stravy posiluje imunitní systém a pomáhá proti únavě Výhody přípravku GS Premibion Q10: Výjimečné složení pro více energie: unikátní kombinace koenzymu Q10 a dalších prospěšných látek L-karnitin vhodně doplňuje účinky koenzymu při získávání energie vitamin E a selen podporují jeho antioxidační účinek proti procesu stárnutí buněk + 50 % kapslí zdarma VITALITA A ENERGIE Složení: Koenzym Q10 30 nebo 60 mg, vitamin E 5 mg. Balení: GS Koenzym Q10 30 mg kapslí GS Koenzym Q10 60 mg kapslí Dávkování: 1 kapsle denně Složení: Koenzym Q10 30 mg, L-karnitin 50 mg, selen 50 μg, vitamin E 10 mg. Balení: kapslí Dávkování: 1 kapsle denně 28. Více vitality, více energie pro srdce 29.

16 GS Geriastim GS Leuterin VITALITA A ENERGIE GS Geriastim je přípravek určený k posílení vitality a snížení únavy. Obsahuje komplex nejdůležitějších vitamínů a minerálů a cenných stopových prvků obohacených o ženšenový extrakt, deanol a lipotropní substanci. Je určen zejména osobám vystaveným stresu a zvýšené fyzické i psychické námaze, rekonvalescentům, starším a nemocným lidem. pomáhá udržovat zdravé srdce a cévy posiluje srdeční činnost a zvyšuje fyzickou výkonnost podporuje získávání energie ze stravy posiluje imunitní systém a pomáhá proti únavě Výhody přípravku GS Geriastim: Výjimečné složeni pro více energie: komplexní složení pro snížení únavy a posílení vitality Výhodné dárkové balení 20 kapslí navíc + 50 % kapslí zdarma GS Leuterin představuje účinné řešení dlouhodobé únavy a nedostatku energie. Originální kombinace silné dávky koenzymu Q10 a extraktu sibiřského ženšenu s klinicky ověřenou účinností* působí dvěma mechanismy účinku: 1. Koenzym Q10 dodává energii. 2. Sibiřský ženšen řeší hlavní příčiny únavy. působí proti dlouhodobé únavě zvyšuje odolnost organismu proti stresu zvyšuje fyzickou výkonnost posiluje imunitní systém pomáhá překonat jarní únavu a podporuje rekonvalescenci podporuje srdeční činnost VITALITA A ENERGIE Složení: Vitamin A 1,5 mg, vitamin C 60 mg, vitamin D 3 10 μg, vitamin E 45 mg, vitamin B 1 2 mg, vitamin B 2 2 mg, niacin 20 mg, vitamin B 6 2 mg, vitamin B 12 1 μg, kyselina pantothenová 14 mg, vápník 90 mg, železo 18 mg, fosfor 70 mg, hořčík 10 mg, zinek 1 mg, měď 2 mg, mangan 1 mg, draslík 8 mg, rutin 20 mg, lecitin 50 mg, korejský žen-šen 40 mg, dimethylaminoethanol bitartarát 26 mg. Balení: kapslí Výhody přípravku GS Leuterin: účinná kombinace koenzymu Q10 a extraktu sibiřského ženšenu dva mechanismy účinku řešení dlouhodobé únavy a nedostatku energie výhodná cena Složení: Koenzym Q10 30 mg, extrakt sibiřského ženšenu (Eleutherococcus N157 ) 100 mg. Balení: kapslí Dávkování: 1 kapsle denně Dávkování: 1 kapsle denně * Např.: University of Iowa, College of Medicine, 2004, Hartz AJ et al. Psychl Med 2004;34: Snižuje únavu, posiluje vitalitu Při dlouhodobé únavě a nedostatku energie 31.

17 GS Ginkgo FORTE GS Ginkgo 60 Redwin PAMĚŤ A PROKRVENÍ Přípravek obsahuje blahodárně působící výtažek z vějířovitých listů starobylého jinanu dvoulaločného, stromu, který roste již více než 200 milionů let. Extrakt z Ginkgo biloba pomáhá zlepšovat prokrvení mozku i ostatních tkání našeho těla. Napomáhá nám při zlepšování paměti, schopnosti soustředění a dalších rozumových funkcí. Zlepšuje přívod krve do končetin těla, a zajišťuje tak tkáním vydatnější přístup živin a možnost odplavení škodlivých látek. GS Ginkgo FORTE obsahuje standardizovaný extrakt z listů Ginkgo biloba, získávaný speciální technologií. Standardizovaný extrakt zaručuje přesně definovaný obsah nejdůležitějších účinných látek 24 % ginkgoflavonoglykosidů a 6 % terpenolaktonů a přináší tak účinnou pomoc. GS Ginkgo 60 Redwin tvoří speciální komplex látek pro lepší podporu paměti a krevního oběhu. Obsahuje zesílenou dávku Ginkgo biloba 60 mg, Activin extrakt ze semen vinné révy pro zdraví srdce a cév a hořčík pro správnou činnost svalů, oběhové i nervové soustavy. je vhodný pro podporu mozkové činnosti podporuje paměť a schopnost soustředit se pomáhá při pocitu studených rukou a nohou podporuje správnou funkci svalů, srdce a oběhového systému PAMĚŤ A PROKRVENÍ má blahodárný vliv na paměť a schopnost soustředit se může pomoci při zvýšené psychické zátěži pomáhá při pocitu studených rukou a nohou Výhody přípravku GS Ginkgo FORTE: standardizovaný extrakt 40 mg v kapslích až + 33 % kapslí zdarma Výhody přípravku GS Ginkgo 60 Redwin: přípravek tvoří unikátní kombinace 60 mg extraktu z ginkga, výtažku ze semen vinné révy ACTIVIN a hořčíku je vhodný při zvýšené psychické zátěži (studenti, manažeři) je vhodný i pro diabetiky a pro dlouhé užívání až měsíc užívání zdarma Složení: Standardizovaný extrakt z listů Ginkgo biloba 40 mg. Balení: a kapslí Dávkování: 1 kapsle denně Složení: Extrakt Ginkgo biloba (24 % glykosidů, 6 % terpenolaktonů) 60 mg, extrakt z vinných hroznů ACTIVIN 50 mg, hořčík 150 mg. Balení: a tablet Dávkování: 1 tableta denně během jídla 32. Více pro lepší paměť a prokrvení 33.

18 GS Lecitin 1200 GS Omega 3 SRDCE, CHOLESTEROL Lecitin je tělu vlastní látka, kterou produkují naše játra, a také je obsažena v mnoha živočišných a rostlinných potravinách. Lecitin pomáhá udržovat normální hladinu cholesterolu v těle. Je považován za důležitý zdroj cholinu, který podporuje mozkovou činnost a paměť. Obě tyto látky jsou nezbytné pro správnou funkci všech tělesných buněk a mají rovněž důležitou úlohu při udržování zdravých jater a nervového systému. Přípravek GS Lecitin 1200 obsahuje silnou dávku 1200 mg sójového lecitinu ve formě měkkých želatinových kapslí, které zajišťují vysokou vstřebatelnost účinné látky. pomáhá udržovat optimální hladinu cholesterolu pomáhá pečovat o srdce a cévy podporuje mozkovou činnost a paměť Omega 3 nenasycené mastné kyseliny hrají klíčovou úlohu v celé řadě životních procesů v lidském těle. Tělo si je neumí samo vytvářet. Musí je získávat prostřednictvím stravy. Mezi nejbohatší zdroje patří rybí tuk. Lékaři proto doporučují pro zajištění dostatečného přísunu omega-3 nenasycených mastných kyselin jíst tučné ryby nejméně 2x týdně. Přípravek GS Omega 3 obsahuje vyvážené množství nejdůležitějších nenasycených mastných kyselin EPA a DHA v kapsli. GS Omega 3 tak dodá Vašemu tělu jejich optimální, potřebné množství. SRDCE, CHOLESTEROL Složení: Sójový lecitin 1200 mg. Balení: kapslí pomáhá ochraňovat srdce a cévy působí na udržování optimální hladiny cholesterolu má blahodárný vliv na klouby a pokožku hrají klíčovou roli pro normální růst a vývoj plodu Dávkování: je možné dle potřeby zvýšit až na 3x denně 2 kapsle během jídla. Výhody přípravku GS Omega 3: nejdůležitější kyseliny EPA a DHA v kapsli vynikající poměr obsahu účinných látek a ceny vhodný pro těhotné a kojící ženy GS Megalecitin 1325 Složení: Rybí olej 1000 mg. Z toho ω-3 nenasycených mastných kyselin: EPA 180 mg, DHA 120 mg, ostatní ω-3 nenasycené mastné kyseliny 50 mg. Balení: 60 a 120 kapslí Přípravek GS Megalecitin 1325 obsahuje zvýšenou dávku 1325 mg sójového lecitinu pro ještě vyšší účinek. GS Megalecitin 1325 je ve formě měkkých želatinových kapslí, které zajištují vysokou vstřebatelnost účinné látky. silná dávka pomáhá udržovat optimální hladinu cholesterolu ještě více pomáhá pečovat o srdce a cévy podporuje mozkovou činnost, paměť a přenos nervových vzruchů Dávkování: 1 kapsle denně během jídla Složení: Sójový lecitin 1325 mg. Balení: kapslí Dávkování: je možné dle potřeby zvýšit až na 3x denně 2 kapsle během jídla

19 MINERÁLY GS Vápník, Hořčík, Zinek FORTE Plus Přípravek obsahuje zvýšenou dávku pro doplnění důležitých minerálů, pro zdravé kosti, vlasy, nehty a kůži. Je významným a vyváženým zdrojem minerálů pro správné fungování Vašeho organismu a je navíc obohacen o vitamin D 3 a biotin. Vápník potřebuje naše tělo, aby si zajistilo základní životní funkce. Pokud ho v krvi nemáme dostatek, vezme si ho organismus z kostí. Hořčík se snadno vyčerpá například při stresu, při vyšší tělesné aktivitě nebo některých chorobách. Je jedním z nejvšestrannějších minerálů. Zinek tvoří součást enzymů, které v organismu ovlivňují vše od trávení až po kvalitu kůže. Je rozhodující složkou imunitního systému. GS Vitamin E, Selen, Zinek Přípravek dodá Vašemu tělu potřebné antioxidanty silnou dávku vitaminu E navíc vhodně kombinovanou se selenem a zinkem. podporuje zdraví srdce a cév napomáhá zvyšovat obranyschopnost a odolnost organismu pomáhá neutralizovat volné radikály v těle organismu Složení: Vitamin E 67 mg, selen 50 μg, zinek 15 mg. Balení: 60 kapslí ANTIOXIDANTY Dávkování: 1 kapsle denně vápník je základním stavebním kamenem kostí a zubů, je důležitý pro udržení jejich síly a kvality hořčík pomáhá udržovat správnou funkci svalů, srdce a oběhového systému zinek posiluje imunitu, je důležitý pro kvalitu kůže vitamin D 3 je nepostradatelný pro účinné vstřebávání vápníku do kostí biotin příznivě působí na kvalitu pokožky, vlasů a nehtů Výhody přípravku GS Vápník, Hořčík, Zinek FORTE Plus: zesílené složení obohacené o vitamin D 3 a biotin + 30 % tablet zdarma Složení: Vápník 400 mg, hořčík 155 mg, zinek 8,5 mg, vitamin D 3 10 μg, biotin 150 μg. Balení: tablet GS Pupalka FORTE s vitaminem E Přípravek obsahuje 500 mg za studena lisovaného EXTRA panenského pupalkového oleje, který je bohatým zdrojem hlavně kyseliny linolové a gama-linolenové (GLA). Tyto kyseliny mají v těle řadu důležitých funkcí. GS Pupalka FORTE je navíc obohacena o důležitý antioxidant vitamin E. Dávkování: 1 2 tablety denně během jídla, děti od 3 let ½ tablety - 1 tableta denně. příznivě ovlivňuje krevní tlak a hladinu tuků v krvi má příznivý účinek na kvalitu pokožky udržuje organismus v dobré kondici Složení: Olej z pupalky dvouleté, za studena lisovaný 500 mg, vitamin E 50 mg. Balení: 30 a kapslí Dávkování: 1 2 kapsle denně

20 KDY UŽÍVAT PŘÍPRAVKY GS? Přípravek užívat při: Cévy Duševní námaha Fyzická výkonnost Cholesterol Imunita Klimakterium Kojení Kosti Klouby Kůže Močové cesty Mozková činnost Nadýmání Napětí Nedostatek energie Nehty Neklid Nervová soustava Opalování Paměť, soustředění Plodnost mužů Prokrvení Prostata Redukce hmotnosti Spánek Srdce a cévy Stres Svalová činnost Těhotenství Trávení, zažívání Únava Úzkost Vitalita Vlasy Zuby, dásně Zrak Ženy GS Anxiolan x x x x x x GS Betakaroten x x x FORTE GS Betakaroten x x x s biotinem GS Brusinky x MEGAFORTE GS Condro FORTE x Comfort GS Condro FORTE x DYNAMIC GS Dormian x x x x x x GS Echinacea x FORTE 600 GS Eladen x x x x GS Extra Strong Multivitamin x x x x GS Geriastim x x x x x x GS Ginkgo FORTE x x x x x GS Ginkgo Redwin x x x x x GS Hlíva FORTE GS Imunostim x x GS Intensun x x GS Koenzym Q10, x x x x 30 mg cps. 30 GS Koenzym Q10, x x x x 60 mg cps. 30 GS Laktobacily x x x FORTE s prebiotiky GS Lecitin 1200 x x x x GS Leuterin, cps. 30 x x x x x x x GS Mamatest x Comfort GS Mamatest x těhotenský test 2ks GS Mamavit x x GS Mamavit Prefolin + DHA x x GS Mamastrie x x GS Merilin x x x x x x x x x GS Merilin Harmony x x x x x x x x x GS Multivitamin x x x x s minerály šumivý GS Multivitamin x x x x šumivý Noball x x x x GS Omega 3 x x x x x GS Premibion Q10 x x x x x GS Pupalka FORTE s vitamínem E GS Triomen Quattro GS Triurin GS Vápník, Hořčík, Zinek FORTE Plus GS Vitamin C 1000 se šípky GS Vitamin C 500 se šípky GS Vitamin E, Selen, Zinek x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x Uvedené přípravky GS (s výjimkou GS Mamatest) jsou doplňky stravy

21 Green-Swan Pharmaceuticals ČR, a. s. Pod Višňovkou 27, Praha 4-Krč Tel.: Fax: gs@gs.cz

OK Omega-3 Complete. o A 90 % DDD o D 3 100% DDD o E 40% DDD o Q10 má 60 mg

OK Omega-3 Complete. o A 90 % DDD o D 3 100% DDD o E 40% DDD o Q10 má 60 mg OK Omega-3 Complete posiluje činnost srdce - kardiovaskulární systém, je více zaměřená na srdce než Gama a Omega snižuje hladinu cholesterolu i když dokáže plně nahradit léky, nemá vedlejší účinky a nevzniká

Více

Obsah. 1. Nastartujte svůj den 11. 2. Polévky a předkrmy 21. 3. Lehké svačiny a obědy 33. 4. Hlavní chod 47. 5. Přílohy 91. 6. Moučníky a dezerty 101

Obsah. 1. Nastartujte svůj den 11. 2. Polévky a předkrmy 21. 3. Lehké svačiny a obědy 33. 4. Hlavní chod 47. 5. Přílohy 91. 6. Moučníky a dezerty 101 ÚVOD 3 Obsah Úvod 4 1. Nastartujte svůj den 11 2. Polévky a předkrmy 21 3. Lehké svačiny a obědy 33 4. Hlavní chod 47 5. Přílohy 91 6. Moučníky a dezerty 101 7. Domácí pečivo 113 Seznam receptů a jejich

Více

Plánujete miminko? Připravte se včas

Plánujete miminko? Připravte se včas Press kit Plánujete miminko? Připravte se včas 1 Několik zásad na začátek Každá nastávající maminka si prochází složitým obdobím, kdy se snaží dbát na to, aby svému tělu dodala vše potřebné pro správný

Více

PORUCHY PAMĚTI A SOUSTŘEDĚNÍ

PORUCHY PAMĚTI A SOUSTŘEDĚNÍ PORUCHY PAMĚTI A SOUSTŘEDĚNÍ S narůstajícím věkem se může snižovat výkonnost paměti a soustředění a může docházet k poruchám paměti. Ročně je v zemích Evropské unie nově diagnostikováno na 600 000 pacientů

Více

Ceník wellness služeb

Ceník wellness služeb Ceník wellness služeb AROMA KOUPEL Z KAČENČINÝCH HOR voňavá lázeň v přírodní dřevěné vaně, při svíčkách a se zdravým občerstvením 20 minut.. 250 Kč HORSKÁ KOZÍ SAUNA Pro ubytované v Kozím chlívku 60 minut

Více

Hydratační maska s proteiny z hedvábí

Hydratační maska s proteiny z hedvábí Hydratační maska s proteiny z hedvábí Baleni: 38 g. Kód: 1202 Cena pro vás: 88 Kč Cena katalogová: 136 Kč Je to dokonalá maska pro letní horké období, kdy se opalujeme a jsme vůbec více vystaveni přírodním

Více

KOMPLEXNÍ VÝŽIVOVÝ SYSTÉM GU HYDRATACE, ENERGIE A REGENERACE

KOMPLEXNÍ VÝŽIVOVÝ SYSTÉM GU HYDRATACE, ENERGIE A REGENERACE KOMPLEXNÍ VÝŽIVOVÝ SYSTÉM GU HYDRATACE, ENERGIE A REGENERACE Výživový systém GU byl pečlivě sestaven a vytvořen tak, aby podpořil výkon sportovce dostatečnou hydratací, kvalitní energií a následnou regenerací

Více

POSÍLENÍ IMUNITY (IMUNOMODULANCIA)

POSÍLENÍ IMUNITY (IMUNOMODULANCIA) POSÍLENÍ IMUNITY (IMUNOMODULANCIA) Imunita je nedílnou součástí našeho života. Ovlivňuje naše zdraví jak kladným, tak záporným způsobem. Musíme dbát na její rovnováhu a správnou funkci, abychom se cítili

Více

Dopřejte si pocit neodolatelně jemné pokožky!

Dopřejte si pocit neodolatelně jemné pokožky! Tisková zpráva Praha, 27. dubna 2011 Fa NutriSkin poprvé přináší hydratační tělová mléka v lehkých svěžích vůních Dopřejte si pocit neodolatelně jemné pokožky! V péči o tělo jsme čím dál náročnější. Tak

Více

PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE. Clotrimazol AL 200 vaginální tablety clotrimazolum

PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE. Clotrimazol AL 200 vaginální tablety clotrimazolum sp. zn. sukls29510/2013 PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE Clotrimazol AL 200 vaginální tablety clotrimazolum Přečtěte si pozorně tuto příbalovou informaci dříve, než začnete tento přípravek

Více

Marocké zlato ARGANOVÝ ARGAN OLEJ

Marocké zlato ARGANOVÝ ARGAN OLEJ Marocké zlato ARGANOVÝ OLEJ ARGANOVÝ OLEJ ZEMĚ PŮVODU Stromy Argania Spinosa rostou v jihozápadním Maroku Arganový olej, který Vám přinášíme, pochází z produkce regionu Agadir ARGANIA SPINOSA SVATÝ STROM

Více

HYPERTENZE VYSOKÝ KREVNÍ TLAK

HYPERTENZE VYSOKÝ KREVNÍ TLAK HYPERTENZE VYSOKÝ KREVNÍ TLAK Arteriální hypertenze (vysoký krevní tlak) patří v dnešní době k nejčastějším poruchám zdravotního stavu populace, jak v rozvojových, tak i ve vysoce vyspělých zemích. Arteriální

Více

AKTIVNÍ SLOŽKY PŘÍPRAVKU: Detoxikují uložené tukové buňky Podporují rychlé spalování tuků Napomáhají úbytku hmotnosti

AKTIVNÍ SLOŽKY PŘÍPRAVKU: Detoxikují uložené tukové buňky Podporují rychlé spalování tuků Napomáhají úbytku hmotnosti AKTIVNÍ SLOŽKY PŘÍPRAVKU: Detoxikují uložené tukové buňky Podporují rychlé spalování tuků Napomáhají úbytku hmotnosti RAPID SLIM Máte pocit, že si vaše tělo ukládá stále více tuku do zásoby? Vyzkoušela

Více

Pokud máte doma dítě s atopickým ekzémem, jistě pro vás není novinkou, že tímto onemocněním trpí každé páté dítě v Evropě.

Pokud máte doma dítě s atopickým ekzémem, jistě pro vás není novinkou, že tímto onemocněním trpí každé páté dítě v Evropě. Máme tu jaro a s ním, bohužel, zhoršení stavu většiny atopiků. Příroda se probouzí, tráva se zelená, první květiny a stromy kvetou a vzduch se alergeny jen hemží Co dělat s tím, aby to naši nejmenší přežili

Více

Atopický ekzém - ZDRAVI-VITAMINY-DOPLNKY - vitamínové doplňky a alternativní medicína

Atopický ekzém - ZDRAVI-VITAMINY-DOPLNKY - vitamínové doplňky a alternativní medicína Atopický ekzém Co je to atopický ekzém atopický je slovo řeckého původu a znamená cizí, zvláštní, něco co vyvěrá na povrch. Atopický ekzém je zánětlivé onemocnění kůže, provázené svěděním a suchostí pokožky,

Více

DIABETES MELLITUS. Diabetes dělíme na diabetes mellitus 1. typu a 2. typu, pro každý typ je charakteristická jiná příčina vzniku a jiná léčba.

DIABETES MELLITUS. Diabetes dělíme na diabetes mellitus 1. typu a 2. typu, pro každý typ je charakteristická jiná příčina vzniku a jiná léčba. DIABETES MELLITUS Diabetes mellitus je dnes jedním z nejzávažnějších onemocnění hromadného výskytu. Diabetiků v celém světě významně přibývá. Dnes dosahuje výskyt diabetu v České republice kolem 7 %, pravděpodobně

Více

BIO VANILKA BIO KOKOS

BIO VANILKA BIO KOKOS Luxusní péče za skvělou cenu BIO VANILKA BIO KOKOS VŮNĚ TROPICKÝCH OSTROVŮ PRO POTĚŠENÍ VŠECH SMYSLŮ Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA! Přípravky tělové péče Body SPA Vám otevřou

Více

Mladá pšenice - obsah živin - ZDRAVI-VITAMINY-DOPLNKY - vitamínové doplňky a alternativní medicína

Mladá pšenice - obsah živin - ZDRAVI-VITAMINY-DOPLNKY - vitamínové doplňky a alternativní medicína ŽIVINY V MLADÉ PŠENICI Vyvážené množství prakticky všech živin, které organismus potřebuje ke svému fungování - to je základ mimořádných účinků mladé pšenice. Jedna čajová lžička, tedy asi 3,5 g, sušeného

Více

Pravidla poskytování pečovatelské služby (PS) (pro zájemce a uživatele PS)

Pravidla poskytování pečovatelské služby (PS) (pro zájemce a uživatele PS) Město Šenov Radniční náměstí 300, 739 34 Šenov pečovatelská služba I. Kontakty: Pravidla poskytování pečovatelské služby (PS) (pro zájemce a uživatele PS) MěÚ Šenov, správní odbor, Radniční náměstí 300,

Více

Předcházejme kloubním bolestem a prodlužme si aktivní život!!!!

Předcházejme kloubním bolestem a prodlužme si aktivní život!!!! Aktivní život Aloe Ever-Shield Deodorant poskytuje účinnou celodenní ochranu proti pachu potu v podpaždí a může se aplikovat přímo po sprchovaní či po holení bez pocitu štípání. Společnost Forever Living

Více

--- Ukázka z titulu --- Výživa dětí chutně, pestře a moderně. Jarmila Mandžuková

--- Ukázka z titulu --- Výživa dětí chutně, pestře a moderně. Jarmila Mandžuková Milí rodiče, tuto knihu jsem věnovala našim nejmilejším členům rodiny dětem. Nabídka potravin se od roku 1990 zásadním způsobem změnila a stále se rozšiřuje a vyvíjí. Změnil se i způsob života, a to vše

Více

Teplota vaporizace (uvedené teploty vaporizace jsou jen orientační, vždy se poraďte se svým lékařem) Bylina. Použití

Teplota vaporizace (uvedené teploty vaporizace jsou jen orientační, vždy se poraďte se svým lékařem) Bylina. Použití Bylina Teplota vaporizace (uvedené teploty vaporizace jsou jen orientační, vždy se poraďte se svým lékařem) Použití Aloe Vera 177 C - 204 C Aloe posiluje organismus, zlepšuje buňečnou regeneraci, působí

Více

Podvýživa, PaedDr. & Mgr. Hana Čechová

Podvýživa, PaedDr. & Mgr. Hana Čechová Podvýživa, hrozba moderní doby PaedDr. & Mgr. Hana Čechová Podvýživa je stav, kdy se tělu nedostávají základní živiny. Příčin je řada. Podobně jako obezita i podvýživa se stává strašákem moderního věku

Více

Výživa pro krásu. PaedDr. & Mgr. Hana Čechová

Výživa pro krásu. PaedDr. & Mgr. Hana Čechová Výživa pro krásu PaedDr. & Mgr. Hana Čechová Podobně jako láska i krása prochází žaludkem. Suchá pokožka, lomivé nehty, padání vlasů a jiné jsou často vnějšími příznaky nedostatku konkrétních živin. Mysl

Více

Revmatická horečka a post-streptokoková reaktivní artritida

Revmatická horečka a post-streptokoková reaktivní artritida www.printo.it/pediatric-rheumatology/cz/intro Revmatická horečka a post-streptokoková reaktivní artritida Verze č 2016 2. DIAGNOSA A TERAPIE 2.1 Jak se revmatická horečka diagnostikuje? Žádný konkrétní

Více

Press kit Můžeme se zdravou stravou vyvarovat střevních zánětů?

Press kit Můžeme se zdravou stravou vyvarovat střevních zánětů? Press kit Můžeme se zdravou stravou vyvarovat střevních zánětů? 1 Chronické střevní problémy trápí stále více pacientů V posledních letech roste počet těch, kteří se potýkají s chronickými střevními záněty.

Více

SUPER PREMIUM LINE CD

SUPER PREMIUM LINE CD 32/18 50-130 135-250 255-360 365-450 460-540 CD ADULT MAXI 32/18 CD ADULT MAXI KOMPLETNÍ KRMIVO PRO AKTIVNÍ PSY VELKÝCH PLEMEN Speciální receptura tohoto krmiva splňuje moderní požadavky na výživu dospělých

Více

Příbalová informace: informace pro uživatele. FINEX 5 mg potahované tablety (finasteridum)

Příbalová informace: informace pro uživatele. FINEX 5 mg potahované tablety (finasteridum) sp.zn. sukls106165/2015 Příbalová informace: informace pro uživatele FINEX 5 mg potahované tablety (finasteridum) Přečtěte si pozorně celou příbalovou informaci dříve, než začnete tento přípravek užívat,

Více

Clotrimazol AL 1% krém (clotrimazolum)

Clotrimazol AL 1% krém (clotrimazolum) sp.zn.: sukls197645/2012 PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE Clotrimazol AL 1% krém (clotrimazolum) Přečtěte si pozorně tuto příbalovou informaci dříve, než začnete tento přípravek používat, protože

Více

KLASICKÉ & REKONDIČNÍ MASÁŽE str. 3-4. ZÁBALY str. 5. CELOTĚLOVÝ PEELING str. 6. KOUPELE VÍŘIVÉ A PERLIČKOVÉ str. 7-8. HAMMAM - TURECKÁ LÁZEŇ str.

KLASICKÉ & REKONDIČNÍ MASÁŽE str. 3-4. ZÁBALY str. 5. CELOTĚLOVÝ PEELING str. 6. KOUPELE VÍŘIVÉ A PERLIČKOVÉ str. 7-8. HAMMAM - TURECKÁ LÁZEŇ str. OBSAH KLASICKÉ & REKONDIČNÍ MASÁŽE str. 3-4 ZÁBALY str. 5 CELOTĚLOVÝ PEELING str. 6 KOUPELE VÍŘIVÉ A PERLIČKOVÉ str. 7-8 HAMMAM - TURECKÁ LÁZEŇ str. 9 KOSMETICKÁ OŠETŘENÍ OBLIČEJE str. 10 OŠETŘENÍ KONČETIN

Více

TĚHOTENSKÉ TESTY. gynekologické vyšetření (hmatatelné změny v pochvě i děloze) imunologické těhotenské testy (provedené s pomocí moči či krve)

TĚHOTENSKÉ TESTY. gynekologické vyšetření (hmatatelné změny v pochvě i děloze) imunologické těhotenské testy (provedené s pomocí moči či krve) TĚHOTENSKÉ TESTY Téma těhotenských testů vysvětluje princip stanovení gravidity v domácím prostředí. Podává informace k jednotlivým druhům těhotenských testů, jejich citlivosti, včetně popisu návodu pro

Více

Zpracovatel: QQT, s.r.o., www.qqt.cz Nositel projektu: Karlovarský kraj. Publikace vznikla jako výstup z realizace veřejné zakázky v rámci projektu V

Zpracovatel: QQT, s.r.o., www.qqt.cz Nositel projektu: Karlovarský kraj. Publikace vznikla jako výstup z realizace veřejné zakázky v rámci projektu V D 1 Denní hygiena Běžná denní hygiena Péče o ústa Česání a mytí vlasů Péče o nehty na rukou Mytí během dne (rukou, obličeje atd.) Vysmrkání se Použití intimspreje Péče o zubní náhrady očištění Nasazení

Více

Popis a realizace poskytování sociálních služeb Sociální rehabilitace

Popis a realizace poskytování sociálních služeb Sociální rehabilitace Radomyšlská 336, 386 29 STRAKONICE Tel.: + 420 383 314 334, FAX.: 383 380 200 www.dcjk.cz e - mail: info@dcjk.cz, martin.karas.strakonice@seznam.cz, Popis a realizace poskytování sociálních služeb Sociální

Více

PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE. Trachisan 8 mg proti bolesti v krku, pastilky. Lidocaini hydrochloridum monohydricum

PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE. Trachisan 8 mg proti bolesti v krku, pastilky. Lidocaini hydrochloridum monohydricum Sp.zn. sukls134657/2010 PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE Trachisan 8 mg proti bolesti v krku, pastilky Lidocaini hydrochloridum monohydricum Přečtěte si pozorně tuto příbalovou informaci, protože

Více

sp.zn.sukls73280/2013

sp.zn.sukls73280/2013 sp.zn.sukls73280/2013 PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE ONCOZOL 2,5 MG, potahované tablety (letrozolum) Přečtěte si pozorně celou příbalovou informaci dříve, než začnete tento přípravek užívat.

Více

METABOLISMUS - PŘEMĚNA LÁTEK

METABOLISMUS - PŘEMĚNA LÁTEK METABOLISMUS - PŘEMĚNA LÁTEK funkce přijatých látek: 1) zdroj energie - životní děje 2) stavební funkce - orgány, tělní tekutiny 2 typy dějů: anabolické přeměna látek jednodušších na složitější + spotřeba

Více

1 METODICKÉ POKYNY AD HOC MODUL 2007: Pracovní úrazy a zdravotní problémy související se zaměstnáním

1 METODICKÉ POKYNY AD HOC MODUL 2007: Pracovní úrazy a zdravotní problémy související se zaměstnáním 1 METODICKÉ POKYNY AD HOC MODUL 2007: Pracovní úrazy a zdravotní problémy související se zaměstnáním Ad hoc modul 2007 vymezuje Nařízení Komise (ES) č. 431/2006 z 24. února 2006. Účelem ad hoc modulu 2007

Více

JAK SPRÁVNĚ UŽÍVAT INFRASAUNU

JAK SPRÁVNĚ UŽÍVAT INFRASAUNU ÚVOD ZDRAVÉ POCENÍ U VÁS DOMA Saunování v infrasaunách Marimex přínáší blahodárný pocit pohody, pročištění organismu, zvýšení obranyschopnosti, prokrvení celého těla a uvolnění svalstva. Speciální infračervené

Více

Vážení přátelé, Dýchejte, uvolněte se, naslouchejte dotekům, důvěřujte, prožívejte. Prostě jen buďte. Jana Flaxová

Vážení přátelé, Dýchejte, uvolněte se, naslouchejte dotekům, důvěřujte, prožívejte. Prostě jen buďte. Jana Flaxová Vážení přátelé, Masáž je tradiční, přirozená metoda stimulující regenerační procesy v organismu. Je ideální součástí péče o zdraví a dobrou kondici každého dospělého bez rozdílu věku. Kvalitně a pravidelně

Více

sp.zn. sukls50128/2012 a sp.zn. sukls209283/2014

sp.zn. sukls50128/2012 a sp.zn. sukls209283/2014 sp.zn. sukls50128/2012 a sp.zn. sukls209283/2014 PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO PACIENTA Agnucaston potahované tablety Agni casti fructus extractum siccum Přečtěte si pozorně celou příbalovou informaci

Více

Bronzový Standard SANATORY I. Zdravotnické minimum. Zdravotnické minimum:

Bronzový Standard SANATORY I. Zdravotnické minimum. Zdravotnické minimum: Bronzový Standard SANATORY I. Zdravotnické minimum Zdravotnické minimum: Funkce lidského těla se zaměřením na geriatrii (anatomie, fyziologie, patologie) Nejčastější patologické stavy seniorů Vymezení

Více

Chemické látky v našem životě

Chemické látky v našem životě Další vzdělávání pro pracovníky škol v Plzeňském kraji CZ.1.07/1.3.47/02.0010 Mgr. Vladimír Nápravník, Ph.D. 28. 2. 2014 Název vzdělávacího programu: Cíl: Materiál seznamuje účastníky s výběrem látek,

Více

Funkční potraviny. Co jsou funkční potraviny?

Funkční potraviny. Co jsou funkční potraviny? Funkční potraviny Co jsou funkční potraviny? Musí být skutečnými potravinami, nesmí mít tabletovou ani práškovou formu a jako běžné potraviny by se měly (poměrně často) konzumovat. Funkční potravina musí

Více

Calcichew D3 500 mg/ 200 IU žvýkací tablety calcium, colecalciferolum

Calcichew D3 500 mg/ 200 IU žvýkací tablety calcium, colecalciferolum sp.zn.sukls55165/2015 sukls229256/2015, sukls223777/2015 Příbalová informace: informace pro uživatele Calcichew D3 500 mg/ 200 IU žvýkací tablety calcium, colecalciferolum Přečtěte si pozorně tuto příbalovou

Více

ANALERGIN NEO Potahované tablety 20 x 5 mg

ANALERGIN NEO Potahované tablety 20 x 5 mg ANALERGIN NEO Potahované tablety 20 x 5 mg Příbalová informace: informace pro uživatele Analergin Neo 5 mg potahované tablety levocetirizini dihydrochloridum Přečtěte si pozorně celou příbalovou informaci

Více

Ovocné pálenky. Velmi dobré je i vložení dřevěného roštu do kádě, kterým se pevné součástky kvasu vtlačí pod povrch tekutiny.

Ovocné pálenky. Velmi dobré je i vložení dřevěného roštu do kádě, kterým se pevné součástky kvasu vtlačí pod povrch tekutiny. 1. Kvasné nádoby a kvašení. 1.1 Kvasné nádoby. Ovocné pálenky. V minulosti se používaly dřevěné kádě nebo sudy a v současnosti se nejčastěji používají plastové sudy. Tyto nesmí být od nevhodných popř.

Více

Perfektním pomocníkem pro zachování krásy vlasů je arganový olej, který je jedním z nejhodnotnějších přírodních darů.

Perfektním pomocníkem pro zachování krásy vlasů je arganový olej, který je jedním z nejhodnotnějších přírodních darů. KAŽDÝ Z NÁS MUSÍ SVÝM VLASŮM DODAT TUTO ZÁKLADNÍ PÉČI: DŮKLADNĚ JE UMÝT, HYDRATOVAT, VYŽIVIT A OCHRÁNIT. Ať se jedná o vlasy kosmeticky upravené či přirozené, vždy na ně negativně působí smog, atmosférické

Více

www.printo.it/pediatric-rheumatology/cz/intro

www.printo.it/pediatric-rheumatology/cz/intro www.printo.it/pediatric-rheumatology/cz/intro Behcetova nemoc Verze č 2016 2. DIAGNÓZA A LÉČBA 2.1 Jak se BN diagnostikuje? Diagnóza se stanovuje hlavně na základě klinických projevů, její potvrzení splněním

Více

Lymphastim. Nový lymfodrenážní přístroj pro estetickou praxi

Lymphastim. Nový lymfodrenážní přístroj pro estetickou praxi Lymphastim Nový lymfodrenážní přístroj pro estetickou praxi Lymphastim LYMFODRENÁŽ A JEJÍ CHARAKTER Lymfatické masáže (lymfodrenáže) aktivují tok lymfy v lymfatickém systému, který je významnou součástí

Více

SMYSLOVÁ ÚSTROJÍ. Máš všech pět pohromadě?

SMYSLOVÁ ÚSTROJÍ. Máš všech pět pohromadě? SMYSLOVÁ ÚSTROJÍ Máš všech pět pohromadě? Pěti hlavními smysly jsou zrak, sluch, hmat, chuť a čich. Smyslové orgány nám umožňují vnímat okolní svět. Většina smyslů se nachází na hlavě. Hmat je uložený

Více

Příbalová informace: informace pro uživatele. PANCREOLAN FORTE enterosolventní tablety pancreatinum

Příbalová informace: informace pro uživatele. PANCREOLAN FORTE enterosolventní tablety pancreatinum sp.zn. sukls215371/2015 Příbalová informace: informace pro uživatele PANCREOLAN FORTE enterosolventní tablety pancreatinum Přečtěte si pozorně tuto příbalovou informaci dříve, než začnete tento přípravek

Více

BioNase - O přístroji

BioNase - O přístroji BioNase - O přístroji Rychlý a účinný mobilní přístroj určený k léčbě senné rýmy a rýmy alergického původu. Stop senné rýmě a rýmě alergického původu fototerapií léčbou světelnými paprsky BioNase, bez

Více

BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 tel: 270 002 411 I fax: 235 361 392 obchod@btl.cz I www.btl.cz

BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 tel: 270 002 411 I fax: 235 361 392 obchod@btl.cz I www.btl.cz vibrační plošiny 2 BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 tel: 270 002 411 I fax: 235 361 392 obchod@btl.cz I www.btl.cz BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 010 01 Žilina tel:

Více

Jídlo, produkty a služby pro RESTART VAŠEHO ŽIVOTA. Autorka: Ing. Radka Burdychová,Ph.D., MBA

Jídlo, produkty a služby pro RESTART VAŠEHO ŽIVOTA. Autorka: Ing. Radka Burdychová,Ph.D., MBA Jídlo, produkty a služby pro RESTART VAŠEHO ŽIVOTA Autorka: Ing. Radka Burdychová,Ph.D., MBA RESTARTs NutriAcademy= NutriAcademy Akademie výživy a sportu: prestižnímoderní společnosts tradicía vynikajícímodborným

Více

EVROPSKÝ PARLAMENT 2014-2019. Výbor pro životní prostředí, veřejné zdraví a bezpečnost potravin NÁVRH STANOVISKA

EVROPSKÝ PARLAMENT 2014-2019. Výbor pro životní prostředí, veřejné zdraví a bezpečnost potravin NÁVRH STANOVISKA EVROPSKÝ PARLAMENT 2014-2019 Výbor pro životní prostředí, veřejné zdraví a bezpečnost potravin 4. 3. 2015 2014/0255(COD) NÁVRH STANOVISKA Výboru pro životní prostředí, veřejné zdraví a bezpečnost potravin

Více

Bezpečnostní opatření při hiporehabilitaci Řád ČHS. Vanda Casková

Bezpečnostní opatření při hiporehabilitaci Řád ČHS. Vanda Casková Bezpečnostní opatření při hiporehabilitaci Řád ČHS Vanda Casková Bezpečnostní opatření využití koní práce koně se řídí pravidly danými Řádem ochrany zvířat při veřejném vystoupení koní při hiporehabilitačních

Více

Zdravotní plán města Strakonice. pro období 2015 2018

Zdravotní plán města Strakonice. pro období 2015 2018 Zdravotní plán města Strakonice pro období 2015 2018 Obsah Úvod 3 Místní odborný tým...4 Průběh projednávání a schválení dokumentu..4 Analytická část Zdravotního plánu města Strakonice.4 Zdravotní plán

Více

Antikoncepce od A do Z. Napsal uživatel Administrator Neděle, 13 Duben 2008 20:28 - Aktualizováno Neděle, 13 Duben 2008 20:33

Antikoncepce od A do Z. Napsal uživatel Administrator Neděle, 13 Duben 2008 20:28 - Aktualizováno Neděle, 13 Duben 2008 20:33 eště chcete se založením rodiny počkat? Anebo je vás doma už přesně tolik, kolik má být? Takže ji potřebujete. Antikoncepci. Jakou si vybrat? Jaké jsou plusy a mínusy jednotlivých metod? Antikoncepční

Více

Co byste měli vědět o přípravku

Co byste měli vědět o přípravku Co byste měli vědět o přípravku Co byste měli vědět o přípravku RoActemra Nalezení té pravé léčby revmatoidní artritidy (RA) je velmi důležité. S dnešními léky na RA najde mnoho lidí úlevu, kterou potřebují.

Více

Nabídka programů pro podniky

Nabídka programů pro podniky Nabídka programů pro podniky HRA O ZDRAVÍ program pro podporu zdraví zaměstnanců Stručný obsah programu: Zaměstnanci si v průběhu celého roku při opakovaných setkáváních formou interaktivní hry a soutěží

Více

Úvodní slovo. Obsah. GS Klub pro všechny, kteří si váží zdraví

Úvodní slovo. Obsah. GS Klub pro všechny, kteří si váží zdraví Katalog produktů Úvodní slovo Vážení zákazníci, dovolte, abychom Vám představili nový katalog přípravků společnosti Green-Swan Pharmaceuticals. Přípravky pro zdraví Vaše a Vašich blízkých nabízíme v lékárnách

Více

Juvenilní dermatomyozitida

Juvenilní dermatomyozitida www.printo.it/pediatric-rheumatology/cz/intro Juvenilní dermatomyozitida Verze č 2016 2. DIAGNÓZA A LÉČBA 2.1 Liší se nemoc u dětí od dermatomyozitidy u dospělých? U dospělých může dermatomyozitidu provázet

Více

Sledujte v TV Receptáři i prima nápadn. padů

Sledujte v TV Receptáři i prima nápadn. padů Sledujte v TV Receptáři prima nápadn padů každou neděli kolem 12:00 hodiny na TV Prima Neděle 7.4. 2013 Reportáž na začátku pořadu: Kapalná hnojiva Fantazie Podpora z přírodyp rody Výsadba zeleniny do

Více

Hydratační krém s medem a mateří kašičkou 50 ml. Produkt z řady péče o obličej

Hydratační krém s medem a mateří kašičkou 50 ml. Produkt z řady péče o obličej NOVINKY 2008/2009 Hydratační krém s medem a mateří kašičkou 50 ml Produkt z řady péče o obličej Popis: Krém obohacený minerály Mrtvého moře a vitamíny A, E, C, B5, medem a mateří kašičkou okamžitě dodává

Více

Projekční činnost (dendrologické průzkumy, náhradní výsadby, osazovací plány, realizační dokumentace), realizace sadových úprav, údržba, poradenství

Projekční činnost (dendrologické průzkumy, náhradní výsadby, osazovací plány, realizační dokumentace), realizace sadových úprav, údržba, poradenství Předpis ke správné údržbě díla po předání PÉČE O TRÁVNÍKY Trávníky založené výsevem vyžadují zejména v prvním roce po založení zvýšenou péči. V tomto období je nutné zapěstovat trávník tak, aby vytvořil

Více

Popis realizace- 41 Tísňová péče ŽIVOT 90.doc

Popis realizace- 41 Tísňová péče ŽIVOT 90.doc POSKYTOVATEL: ŽIVOT 90, spolek Karolíny Světlé 18/286 110 00 Praha 1 IČ 00571709 DIČ CZ 00571709 tel.: 222 333 555, fax.: 222 333 999 e-mail: sekretariat@zivot90.cz www: http://www.zivot90.cz DRUH SOCIÁLNÍ

Více

BIOKATALYZÁTORY I. ENZYMY

BIOKATALYZÁTORY I. ENZYMY BIOKATALYZÁTORY I. Obecné pojmy - opakování: Katalyzátory látky, které ovlivňují průběh katalyzované reakce a samy se přitom nemění. Dělíme je na: pozitivní (aktivátory) urychlující reakce negativní (inhibitory)

Více

Obsah. Úvodní slovo. GS Klub pro všechny, kteří si váží zdraví. Klouby 4. Prostata 6. Pro ženy 7. Srdce, cholesterol 13. Močové cesty 16.

Obsah. Úvodní slovo. GS Klub pro všechny, kteří si váží zdraví. Klouby 4. Prostata 6. Pro ženy 7. Srdce, cholesterol 13. Močové cesty 16. KATALOG PRODUKTŮ 2008 Úvodní slovo Obsah Vážení zákazníci, dovolte, abych Vám představil nový katalog produktů společnosti Green-Swan Pharmaceuticals, který vznikl na základě Vašich žádostí. Naše přípravky

Více

O tom, jak pečovat o pokožku v zimě, koluje spousta mýtů. Jedním z nich je například ten, že se nesmí používat hydratační krémy.

O tom, jak pečovat o pokožku v zimě, koluje spousta mýtů. Jedním z nich je například ten, že se nesmí používat hydratační krémy. O tom, jak pečovat o pokožku v zimě, koluje spousta mýtů. Jedním z nich je například ten, že se nesmí používat hydratační krémy. Z vašich dotazů a naší praxe uvádíme nejčastější chyby, kterých se v zimě

Více

INOVATIVNÍ PRO CELOU RODINU CENOVĚ DOSTUPNÉ KVALITNÍ PRODUKT Y SLOVENSKÝ VÝROBCE

INOVATIVNÍ PRO CELOU RODINU CENOVĚ DOSTUPNÉ KVALITNÍ PRODUKT Y SLOVENSKÝ VÝROBCE CENOVĚ DOSTUPNÉ KVALITNÍ PRODUKT Y PRO CELOU RODINU SLOVENSKÝ VÝROBCE 2 0 1 6 INOVATIVNÍ POHODLÍ PRO VAŠE NOHY 3 SRDCE 3-4 KOENZYM Q10 4 VITAMIN E 5 VYČERPÁNÍ, ÚNAVA, SVALY 6-7 LECITIN 7 KOSTI 8-9 JÁTRA

Více

Katalog dárků. Svět wellness Infinit WWW.SVET-WELLNESS.CZ. Majdalenky 10, Brno Lesná tel.: +420 739 500 252

Katalog dárků. Svět wellness Infinit WWW.SVET-WELLNESS.CZ. Majdalenky 10, Brno Lesná tel.: +420 739 500 252 Katalog dárků Svět wellness Infinit WWW.SVET-WELLNESS.CZ Majdalenky 10, Brno Lesná tel.: +420 739 500 252 FITNESS PRO JEDNU OSOBU ČASOVĚ NEOMEZENO V Infinit na vás čeká moderní, plně klimatizované fitness

Více

Příloha č. 1 k rozhodnutí o změně registrace sp.zn.: sukls237437/2011

Příloha č. 1 k rozhodnutí o změně registrace sp.zn.: sukls237437/2011 Příloha č. 1 k rozhodnutí o změně registrace sp.zn.: sukls237437/2011 PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE Cetixin 10 mg, potahované tablety cetirizini dihydrochloridum Přečtěte si pozorně tuto

Více

PŘÍBALOVÁ INFORMACE-INFORMACE PRO UŽIVATELE. Canespor 1x denně sada na nehty mast bifonazolum

PŘÍBALOVÁ INFORMACE-INFORMACE PRO UŽIVATELE. Canespor 1x denně sada na nehty mast bifonazolum sp.zn.: sukls219557/2011 a sp.zn.: sukls46172/2014 PŘÍBALOVÁ INFORMACE-INFORMACE PRO UŽIVATELE Canespor 1x denně sada na nehty mast bifonazolum Přečtěte si pozorně tuto příbalovou informaci dříve, než

Více

Tento dokument je třeba brát jako dokumentační nástroj a instituce nenesou jakoukoli odpovědnost za jeho obsah

Tento dokument je třeba brát jako dokumentační nástroj a instituce nenesou jakoukoli odpovědnost za jeho obsah 2012R0432 CS 01.01.2016 005.001 1 Tento dokument je třeba brát jako dokumentační nástroj a instituce nenesou jakoukoli odpovědnost za jeho obsah B NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 432/2012 ze dne 16. května 2012,

Více

Text Jana Jirková Photo Jana Jirková Cover Design Jana Jirková. ISBN 978-80-88174-01-1 (ve formátu PDF)

Text Jana Jirková Photo Jana Jirková Cover Design Jana Jirková. ISBN 978-80-88174-01-1 (ve formátu PDF) Text Jana Jirková Photo Jana Jirková Cover Design Jana Jirková ISBN 978-80-88174-01-1 (ve formátu PDF) Elektronické publikace: ISBN 978-80-88174-00-4 (ve formátu mobi) ISBN 978-80-88174-02-8 (ve formátu

Více

Potřeba živin: pes domácí, tak jako jeho divocí příbuzní, potřebuje pro svůj život víc než jen maso. Hlavní složky potravy jsou:

Potřeba živin: pes domácí, tak jako jeho divocí příbuzní, potřebuje pro svůj život víc než jen maso. Hlavní složky potravy jsou: Výživa začíná sáním mateřského mléka, a to až do odstavu (4 6 týdnů věku). Během odstavu nabízíme štěňatům granule pro štěňata. U robustních (labradorský retrívr, zlatý retrívr, aj.) a atletických plemen

Více

sp.zn.sukls18558/2015

sp.zn.sukls18558/2015 sp.zn.sukls18558/2015 PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE STREPFEN flurbiprofenum pastilky Přečtěte si pozorně tuto příbalovou informaci, protože obsahuje pro Vás důležité údaje. Tento přípravek

Více

do 1,1 ŽM od 1,1 do 1,8 ŽM od 1,8 do 3,0 do 6 let 551 482 241 od 6 do 10 let 615 538 269 od 10 do 15 let 727 636 318 od 15 do 26 let 797 698 349

do 1,1 ŽM od 1,1 do 1,8 ŽM od 1,8 do 3,0 do 6 let 551 482 241 od 6 do 10 let 615 538 269 od 10 do 15 let 727 636 318 od 15 do 26 let 797 698 349 Systém sociálního zabezpečení (někdy se též používá pojem sociální ochrana) v České republice tvoří tři základní systémy: sociální pojištění státního sociální podpora sociální pomoc (péče). Systém sociálního

Více

Legislativa k lékárničce pro práci s dětmi a mládeží

Legislativa k lékárničce pro práci s dětmi a mládeží LÉKÁRNIČKA Legislativa k lékárničce pro práci s dětmi a mládeží Nařízení vlády č. 101/2005 Sb. stanovuje, že prostředky první pomoci musí být dostupné na všech místech, kde to vyžadují pracovní podmínky.

Více

Der perfekte Türöffner! NWA vlastní jogurty. Think BIGGER.Think NWA.

Der perfekte Türöffner! NWA vlastní jogurty. Think BIGGER.Think NWA. Der perfekte Türöffner! NWA vlastní jogurty Der perfekte Türöffner! OBSAH PREZENTACE 1. Vysv tlení základních pojm : 1.1. jogurt 1.2. st evní mikroflóra 1.3. probiotika a prebiotika 2. Kvalita sou asných

Více

NEINVAZIVNÍ MEZOTERAPIE LIPO KONTOUR. No-Needle Mesotherapy TM

NEINVAZIVNÍ MEZOTERAPIE LIPO KONTOUR. No-Needle Mesotherapy TM NEINVAZIVNÍ MEZOTERAPIE LIPO KONTOUR No-Needle Mesotherapy TM BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 tel./fax: +420 235 363 606 +420 235 361 392 +420 235 364 157 mobil +420 777

Více

PŘÍBALOVÁ INFORMACE INFORMACE PRO UŽÍVATELE. Aminoplasmal Hepa - 10% infuzní roztok

PŘÍBALOVÁ INFORMACE INFORMACE PRO UŽÍVATELE. Aminoplasmal Hepa - 10% infuzní roztok PŘÍBALOVÁ INFORMACE INFORMACE PRO UŽÍVATELE Aminoplasmal Hepa - 10% infuzní roztok Přečtěte si pozorně celou příbalovou informaci dříve, než začnete tento přípravek užívat. - Ponechte si příbalovou informaci

Více

Znáte přínos správné hydratace pro váš tréninkový program?

Znáte přínos správné hydratace pro váš tréninkový program? Znáte přínos správné hydratace pro váš tréninkový program? Doporučení k hydrataci sestavené společností Coca-Cola Hydratace zlepšuje zdraví, kondici a sportovní výkon. Jste jeden z milionu lidí na celé

Více

Popis funkcí tělesného analyzátoru TANITA

Popis funkcí tělesného analyzátoru TANITA Popis funkcí tělesného analyzátoru TANITA Kompletní sortiment lékařských vah a příslušenství na e-shopu: www.lekarske-vahy.cz Dodavatel: Vysvětlení funkcí tělesného analyzátoru Tanita Tento produkt nemusí

Více

Stagnace a její překonání

Stagnace a její překonání Stagnace a její překonání Každý se čas od času dostane do stavu stagnace tzn. kdy už se nikam neposouváte jak už v počtu opakování, nebo zvyšování váhy. Existuje několik způsobu legálních i zakázaných,

Více

5. číslo / 2009 Září Říjen 2009 IT S ALL ABOUT YOU. Hair by Leonardo Rizzo@Sanrizz International for INDOLA

5. číslo / 2009 Září Říjen 2009 IT S ALL ABOUT YOU. Hair by Leonardo Rizzo@Sanrizz International for INDOLA 5. číslo / 2009 Září Říjen 2009 IT S ALL ABOUT YOU Hair by Leonardo Rizzo@Sanrizz International for INDOLA 1 MLADISTVÝ ŽIVOTNÍ STYL Nabízíte svým klientkám vše, co potřebují? Společnost stárne. Je to pravda

Více

Návrh individuálního národního projektu. Podpora procesů uznávání UNIV 2 systém

Návrh individuálního národního projektu. Podpora procesů uznávání UNIV 2 systém Návrh individuálního národního projektu Podpora procesů uznávání UNIV 2 systém 1. Název projektu Podpora procesů uznávání UNIV 2 systém Anotace projektu Předkládaný projekt navazuje na výsledky systémového

Více

DYSPORT 500 SPEYWOOD JEDNOTEK Botulini toxinum typus A Prášek pro přípravu injekčního roztoku

DYSPORT 500 SPEYWOOD JEDNOTEK Botulini toxinum typus A Prášek pro přípravu injekčního roztoku PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE DYSPORT 500 SPEYWOOD JEDNOTEK Botulini toxinum typus A Prášek pro přípravu injekčního roztoku Přečtěte si pozorně celou příbalovou informaci dříve, než začnete

Více

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ. Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ. Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0767 Šablona: III/2 2. č. materiálu: VY_ 32_INOVACE_124 Jméno

Více

POPIS REALIZACE POSKYTOVANÉ SLUŽBY

POPIS REALIZACE POSKYTOVANÉ SLUŽBY POPIS REALIZACE POSKYTOVANÉ SLUŽBY Název zřizovatele: Název zařízení: Ruprechtický farní spolek Denní stacionář U Antonína Místo poskytovaní služby: Markova 1186, Liberec 14, 460 14 Forma služby: Kapacita

Více

Zlepšení kyslíkových poměrů ve vodním toku

Zlepšení kyslíkových poměrů ve vodním toku KATALOG OPATŘENÍ ID_OPATŘENÍ 31 NÁZEV OPATŘENÍ DATUM ZPRACOVÁNÍ Prosinec 2005 Zlepšení kyslíkových poměrů ve vodním toku 1. POPIS PROBLÉMU Nedostatek kyslíku ve vodě je problémem na řadě úseků vodních

Více

PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE. FLECTOR EP GEL gel (diclofenacum epolaminum)

PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE. FLECTOR EP GEL gel (diclofenacum epolaminum) sp. zn. sukls168363/2015 PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE FLECTOR EP GEL gel (diclofenacum epolaminum) Přečtěte si pozorně tuto příbalovou informaci dříve, než začnete tento přípravek používat,

Více

CVIKY PARTERNÍ GYMNASTIKY

CVIKY PARTERNÍ GYMNASTIKY Obsah ÚVOD...9 Poloha uvolnění...12 Změření velikosti krčního zakřivení páteře...14 Změření velikosti bederního zakřivení páteře...16 Izometrické cvičení...18 Formujeme svalový korzet páteře...21 Nebezpečné

Více

Zdravotní nauka 2. díl

Zdravotní nauka 2. díl Iva Nováková Učebnice pro obor sociální činnost stavba lidského těla Zdravotní nauka 1. díl Učebnice pro obor sociální činnost Iva Nováková ISBN 978-80-247-3708-9 Grada Publishing, a.s., U Průhonu 22,

Více

Standardy - certifikace bio krmiv pro zvířata v zájmovém chovu PREAMBULE ZÁKLADNÍ POJMY

Standardy - certifikace bio krmiv pro zvířata v zájmovém chovu PREAMBULE ZÁKLADNÍ POJMY PREAMBULE KEZ o.p.s. (dále jen KEZ) je obecně prospěšná společnost, která na základě akreditace pro inspekční a certifikační orgán provádí nezávislou kontrolu a certifikaci producentů, zpracovatelů a obchodníků

Více

Přečtěte si pozorně tuto příbalovou informaci, protože obsahuje pro vás důležité údaje.

Přečtěte si pozorně tuto příbalovou informaci, protože obsahuje pro vás důležité údaje. PANCREOLAN FORTE (Pancreatinum) enterosolventní tablety Přečtěte si pozorně tuto příbalovou informaci, protože obsahuje pro vás důležité údaje. Tento přípravek je dostupný bez lékařského předpisu. Přesto

Více

sp. zn. sukls82959/2013

sp. zn. sukls82959/2013 sp. zn. sukls82959/2013 PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE Lamisil Sprej kožní sprej, roztok Terbinafini hydrochloridum Přečtěte si pozorně tuto příbalovou informaci, protože obsahuje pro vás

Více

PŘÍBALOVÁ INFORMACE INFORMACE PRO UŽIVATELE. Alendronate - Teva 70 mg Tablety Acidum alendronicum

PŘÍBALOVÁ INFORMACE INFORMACE PRO UŽIVATELE. Alendronate - Teva 70 mg Tablety Acidum alendronicum Sp.zn.sukls83569/2014 PŘÍBALOVÁ INFORMACE INFORMACE PRO UŽIVATELE Alendronate - Teva 70 mg Tablety Acidum alendronicum Přečtěte si pozorně celou příbalovou informaci dříve, než začnete tento přípravek

Více

PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE. Amizolmet 500 mg/ml injekční roztok. Metamizolum natricum monohydricum

PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE. Amizolmet 500 mg/ml injekční roztok. Metamizolum natricum monohydricum Sp.zn.sukls195561/2015 PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE Amizolmet 500 mg/ml injekční roztok Metamizolum natricum monohydricum Přečtěte si pozorně celou příbalovou informaci dříve, než začnete

Více

Organismy. Látky. Bakterie drobné, okem neviditelné, některé jsou původci nemocí, většina z nich je však velmi užitečná a v přírodě potřebná

Organismy. Látky. Bakterie drobné, okem neviditelné, některé jsou původci nemocí, většina z nich je však velmi užitečná a v přírodě potřebná Organismy Všechny živé tvory dohromady nazýváme živé organismy (zkráceně "organismy") Živé organismy můžeme roztřídit na čtyři hlavní skupiny: Bakterie drobné, okem neviditelné, některé jsou původci nemocí,

Více