Akademia Zličín Výhradní prodejce: Akropolis reality, s.r.o. Pštrossova 1925/ Praha 1 tel: mobil:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Akademia Zličín Výhradní prodejce: Akropolis reality, s.r.o. Pštrossova 1925/6 110 00 Praha 1 tel: 800 10 80 80 mobil: 731 30 30 55"

Transkript

1 Akademia Zličín Výhradní prodejce: Akropolis reality, s.r.o. Pštrossova 1925/ Praha 1 tel: mobil: tel/fax: zdenek.spetlik@akropolisreality.cz

2

3

4 Rezidenční bytové domy AKADEMIA ZLIČÍN Nový bytový projekt Praha 5 Zličín Investor a developer: BRETTON, s.r.o. Společnost Bretton, s.r.o. působí na českém trhu již přes šestnáct let. V průběhu její existence se vyčlenily dvě naprosto samostatné oblasti působnosti developerská činnost a sportovní velkoobchod s výhradním zastoupením exkluzivních sportovních značek. Hlavní provozovna společnosti se nachází v Praze 10 - Vršovicích. Infocentrum: Kodaňská 1516/77, Praha 10 Vršovice Mezi poslední realizované stavby společnosti Bretton, s.r.o. patří: - Bytový viladům v Kodaňské ulici 1516/77, Praha 10 Vršovice (dokončení březen 2003) - 3 bytové viladomy U Tvrze, Praha 10 Malešice (dokončení březen 2006) - 4 bytové viladomy Park Rokytka, Praha 9 Hrdlořezy I. etapa (dokončení listopad 2007) - 1 bytový viladům Park Rokytka, Praha 9 Hrdlořezy II. etapa (dokončení říjen 2008) Společnost Bretton, s.r.o. při své developerské činnosti spolupracuje na výhradní bázi s realitní společností Akropolis reality, s.r.o.

5 Výhradní prodejce: AKROPOLIS reality, s.r.o. Společnost Akropolis reality, s.r.o. působí na českém trhu s nemovitostmi dvanáct let. Sídlo společnosti se nachází na Novém Městě v Praze 1. Infocentrum: Pštrossova 1925/6, Praha 1 Nové Město kontaktní osoba: Zdeněk Špetlík mob: tel/fax: , zdenek.spetlik@akropolisreality.cz Mezi poslední realizované projekty bytových či rodinných domů, kde společnost Akropolis reality, s.r.o. zajišťovala výhradní prodej, patří: - 36 bytových jednotek v projektu viladomy U Tvrze Praha 10, Malešice (dokončení březen 2006) - 53 ŘRD Dolní Břežany Svárov (dokončení I. a II. etapy září 2006) - 27 ŘRD Dolní Jirčany lokalita K Lesu a lokalita Ke Kostelu (dokončení červen 2006) - 72 nových bytových jednotek v rámci výstavby 4 viladomů v projektu Rezideční vily Park Rokytka (dokončení I. etapy prosinec 2007, II. etapy září 2008) - 16 bytových jednotek v projektu Rezidenční vila U Zvoničky (dokončení prosinec 2008) - 23 luxusních RD v obci Psáry (dokončení I. etapy červenec 2008, II. etapy červenec 2011) - 28 luxusních RD v obci Jesenice (ve výstavbě) bytových jednotek v projektu Bytové domy Nupaky Jih a Nupaky Jih II a Jih III (výstavba probíhala v letech ) - 63 bytových jednotek v projektu Art Rezidence Střížkov (kolaudace 2012) - 33 bytových jednotek v projektu Rezidenční vily Zbuzany - (ve výstavbě)

6 Bonusové nabídky: 1) U vybraných bytů časově omezená akční cena. 2) ZDARMA poukaz na slevu na kuchyňskou linku ve výši 10 % od společnosti ORESI nebo individuální sleva od společnosti Sykora kuchyně. 3) ZDARMA poukaz na slevu na stínící systémy (žaluzie, rolety, markýzy) ve výši 10 % od společnosti Maron. 4) ZDARMA poukaz na slevu na vestavěné skříně od společnosti IBIS interiér. 5) Možnost využít výhodných hypotéčních úvěrů u partnerů projektu ČSOB a Hypoteční banky, ale zároveň služeb nezávislého finančního poradce ze společnosti CITADELA Finance.

7 Základní informace o projektu Nový bytový projekt Rezidenční bytové domy AKADEMIA ZLIČÍN se nachází v dopravně atraktivní lokalitě Zličína v oblasti Prahy 5. Nabízí ideální místo pro bydlení (nadstandardně řešené a vybavené byty, podzemní parkování, velké terasy a balkony) v architektonicky originálně řešených rezidenčních vilách. Rezidenční bytové domy jsou koncipovány jako stavby o 4 a 5 nadzemních podlažích a 1 podzemním podlaží pro garážová stání s vlastním soukromým pozemkem. Pro návštěvy a majitele více vozů je v areálu k dispozici dalších 20 parkovacích míst. Projekt je rozdělen do dvou etap - celkem 82 bytových jednotek ve 4 viladomech, 84 garážových stání a 20 venkovních stání. Několik bytových jednotek v přízemí nabízí možnost předzahrádek. Na výběr jsou bytové jednotky od 38,3 m2 do 132,2 m2 s balkony či terasami od 3,3 m2 do 35 m2. Výhodou projektu je i nyní po kolaudaci možnost výběru vnitřního vybavení bytu. Jedná se zejména o individuální výběr, podlahových krytin, zárubní, dveří a kování. Ale na přání klienta můžeme změnit i veškeré dispozice bytu. Orientace bytů je převážně na jihovýchodní, jižní a jihozápadní stranu s výhledem do zeleně. Byty budou dostatečně prosluněny po celý den. Vnitřní dispozice bytů je plně vyhovující jak pro rodiny, tak pro jednotlivce s nároky na komfort, nadstandardní vybavenost a celkovou kvalitu bydlení. Oplocený areál je pojat jako PŘÍRODNÍ ZAHRADA. Přírodní zahrada ve své podstatě znamená návrat rozmanitosti, harmonie a respektu do našich zahrad, blíže k našim domovům. Vytváří zelenou oázu v městské zástavbě. Otevírá náruč původním rostlinám a živočichům, které do zahrady patří a v naší (mono)kulturní krajině jim ubývá přirozeného prostoru. Přírodní zahrada poskytuje úkryty nejen pro živočichy, ale i pro dětské hry, nezapomíná na tajemná zákoutí, místa odpočinku, je zde prostor pro společná setkávání. Zahrada bude růst spolu s vámi a vy budete mít možnost růst s ní. Přírodní zahrada se řídí principem učinit život radostnější a jednodušší. Vysoký nadstandard Velkou předností projektu je vysoký nadstandard obkladů, podlah, sanitární techniky závěsné WC, dveří a zárubní a celkového provedení stavby. Odpadá tak v podstatě nutnost připlácet za kvalitnější vybavení a materiály. K vybavení bytů patří dřevěné plovoucí podlahy, kvalitní sanitární technika, dřevěná eurookna se zvýšenou tepelnou a zvukovou izolací. V přízemních bytech budou v rámci standardu zhotoveny přípravy na venkovní žaluzie. (Některé prvky v půdorysech jsou pouze orientační a slouží pro lepší představu možného využití prostoru - např. umístění sprchového koutu i vany v koupelnách, umyvadlo na WC, atd.)

8 Popis lokality Projekt se nachází na klidném místě Prahy 5, které se rozvíjí v atraktivní bytovou zástavbu. V docházkové vzdálenosti je k dispozici velmi dobře vybavený soubor nákupních center (Metropole Zličín (Interspar, kino Cinema City, Family Fitness Olgy Šípkové, saunový svět, masáže, atd.), Avion Shopping Park (Ikea, Tesco, dětský areál BECKIland, atd.) a hypermarket Globus). Kde se mimo jiné nacházejí restaurace a areál služeb. Dále je v okolí základní a mateřská škola (ZŠ a MŠ Nedašovská, Nedašovská ulice, cca 500 m), pošta (Křivatcova ulice, cca 800 m), zdravotní středisko (Nedašovská ulice, cca 700 m), policie, park, sportovní areál, atd. Ve vedlejším domě je nyní nově otevřená restaurace a hlídání dětí. Městská část Praha-Zličín vybudovala velký park, který se nachází v těsné blízkosti výstavby a to mezi ulicemi Halenkovská, Nedašovská a K Třešňovce. Z lokality je vynikající dopravní dostupnost do centra Prahy, a to díky metru. Konečná stanice trasy B je vzdálena cca 10 min. pěšky (800 m). Je možné využít také několika autobusových linek přímo u metra. Rovněž je k dispozici napojení na meziměstské autobusy směr Rudná, Beroun, Domažlice, Karlovy Vary, Kladno, Klatovy, Plzeň, Slaný, apod. Lokalita je také velmi výhodná pro osobní automobilovou dopravu, protože umožňuje rychlé a bezproblémové spojení na dálnici D5 a městský okruh Prahy, jakož i dobrou a rychlou dostupnost směrem na Smíchov a dále do centra. Popis výstavby 4 rezidenční bytové domy - prodej 82 nových bytů do osobního vlastnictví ve dvou etapách - ke všem bytům náleží balkon, terasa nebo předzahrádka a garážové stání - bytové jednotky 1+kk/B - 4+kk/T I. etapa celkem 41 bytů: 7 x 1+kk, 14 x 2+kk, 18 x 3+kk, 2 x 4+kk výměry bytů 41,6 m2 129,9 m2 včetně teras a balkonů Zahájení stavby: červen 2010 Hrubá stavba: únor 2011 K nastěhování: ihned II. etapa celkem 41 bytů: 7 x 1+kk, 14 x 2+kk, 18 x 3+kk, 2 x 4+kk výměry bytů 38,3 m2-132,2 m2 včetně teras a balkonů Zahájení stavby: srpen 2011 Hrubá stavba: květen 2012 K nastěhování: ihned

9 Postup koupě - Platební podmínky Postup koupě: 1) Rezervační smlouva a zaplacení rezervačního poplatku do 3 dnů po podpisu Rezervační smlouvy uhradí klient rezervační poplatek ve výši ,- Kč. 2) Smlouva o převodu vlastnictví bytu do 14 dnů od podpisu Rezervační smlouvy podepíší investor a klient Smlouvu o převodu vlastnictví bytu a klient doplatí celou kupní cenu Předmětem převodu vlastnictví bytu je: a) bytová jednotka, b) spoluvlastnický podíl na pozemku společném všem bytům a nebytovým jednotkám bytového objektu včetně všech jeho nedílných součástí a příslušenství, c) spoluvlastnický podíl na nebytové jednotce (garáži) vymezený garážovým stáním. (V případě, že klient nemá zájem o koupit garážového stání navyšuje se kupní cena bytu o Kč) Platební podmínky: Všechny platby se budou uskutečňovat bezhotovostním převodem na účet developera. K financování koupě nemovitosti můžete využít služeb jakékoliv banky či stavební spořitelny. Dále vám nabízíme služby nezávislého finančního poradce ze společnosti Citadela Finance a také možnost využít zvýhodněnou nabídku hypotečního úvěru u ČSOB a Hypoteční banky. Klientské změny Dispoziční změny: Investor provede případné změny na základě přání klienta a technických možností projektu. Požadované klientské změny budou investorem oceněny a jejich rozpočet potvrzen klientem Výběr standardního vybavení: Možnost výběru standardního vybavení se týká následujících položek: dřevěné plovoucí podlahy, vnitřní dveře a zárubně, barvy stěn. Změny jsou možné pouze v rámci stanovených dodavatelských subjektů investora. V případě, že si klient vybere standardní vybavení v nižší než standardní ceně, není mu rozdíl v cenách proplácen.

10 POPIS STANDARDNÍHO VYBAVENÍ - ZLIČÍN AKADEMIA Položka Jedn. Cena bez DPH ZÁRUBNĚ A DVEŘE vchodové dveře bezpečnostní se zárubní - povrch lamino 1ks Kč vnitřní dveře - plné ks Kč kliky ks 250 Kč zárubeň obložková ks Kč PODLAHOVÉ KRYTINY dlažba interiér (koupelna, WC) bez pokládky m2 500 Kč dlažba interiér (chodba, komora) bez pokládky m2 400 Kč * dlažba venkovní (terasa, balkon) bez pokládky m2 300 Kč plovoucí podlaha s dřevěnou nášlapnou vrstvou, povrch buk, dub, bez pokládky m2 830 Kč obklad vč. lišt (koupelna do výše 2,07 m až 2,25 m, WC do výše 1,25 m až 1,4 m) m2 600 Kč ZAŘIZOVACÍ PŘEDMĚTY baterie stojánková umyvadlová ks Kč baterie nástěnná vanová vč. příslušenství ks Kč baterie sprchová bez příslušenství ks Kč umyvadlo vč. sifonu ks Kč WC závěsné vč. sedátka ks Kč vana bílá akrylátová 80/160 vč. nožiček a sifonu ks Kč vana bílá akrylátová 75/170, 80/180 vč. nožiček a sifonu ks Kč sprchový kout včetně vaničky a sifonu 90 cm (sklo) ks Kč * pračkový ventil na studenou vodu 1 ks ANO * pračkový odpad se sifonem ve zdi 1 ks ANO ELEKTROINSTALACE - slaboproud * bytové a domovní telefonní rozvody 1 ks ANO * elektrický vrátný s domácím telefonem 1 ks ANO * společná TV anténa a rozvod pro satelit 1 ks ANO OKNA * dřevěná Eurookna s izolačním dvojsklem se zvýšenou tepelnou odolností kw 1,1 ANO TOPENÍ * centrální ANO VYMALOVÁNÍ STĚN A STROPŮ bílá barva - je možné za příplatek vymalovat barvami dle přání klienta ANO U položek označených hvězdičkou nebo bez ceny nelze tyto měnit kupujícím vzhledem k technickému řešení stavby a návaznosti těchto součástí na celkovou výstavbu a okolní prostory. Bretton si vyhrazuje právo stanovení výhradních dodavatelů všech výše uvedených položek.

11 II. etapa V případě, že klient nemá zájem o koupi garážového stání, navyšuje se kupní cena bytu o Kč.

12 I. etapa V případě, že klient nemá zájem o koupi garážového stání, navyšuje se kupní cena bytu o Kč.

Rezidenční vila VIŠŇOVÁ

Rezidenční vila VIŠŇOVÁ Rezidenční vila VIŠŇOVÁ Nové luxusní byty Praha 4 Krč, ulice Višňová č. 3 Výhradní prodejce: Akropolis reality, s.r.o. Pštrossova 1925/6 110 00 Praha 1 tel: 800 10 80 80 mobil: 603 27 07 17 tel/fax: 224

Více

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ. HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ. HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9 PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9 Klient: Připravil: Canaba development, s.r.o. Zdeněk Špetlík tel.: +420 731 303 055 e-mail: zdenek.spetlik@akropolisreality.cz CANABA developoment,

Více

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ. HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ. HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9 PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9 Klient: Připravil: Canaba development, s.r.o. Zdeněk Špetlík Akropolis reality s.r.o. tel.: +420 731 303 055 e-mail: zdenek.spetlik@akropolisreality.cz

Více

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ PARK NEHVIZDY IV.

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ PARK NEHVIZDY IV. PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ PARK NEHVIZDY IV. Klient: Připravil: CANABA development, s.r.o. Zdeněk Špetlík tel: +420 731 303 055 e-mail: zdenek.spetlik@akropolisreality.cz Datum: 16.8.2015 2 / 20 CANABA

Více

NABÍDKA RODINNÝCH DOMŮ. VESTEC u Prahy

NABÍDKA RODINNÝCH DOMŮ. VESTEC u Prahy NABÍDKA RODINNÝCH DOMŮ VESTEC u Prahy Akropolis reality, s.r.o. Pštrossova 1926/6 110 00 Praha 1 Tel.: 800 10 80 80 Mobil: 731 30 30 55 Tel: 224 91 90 13 zdenek.spetlik@akropolisreality.cz Vizualizace

Více

RD Sulice, Praha - východ. Pštrossova 1925/6, Praha

RD Sulice, Praha - východ. Pštrossova 1925/6, Praha RD Sulice, Praha - východ Výhradní prodejce: Akropolis reality, s.r.o. Pštrossova 1925/6, Praha 1 Jan.Hrncir@akropolisreality.cz +420 603 27 07 07 Investor a developer BRETTON ING, s.r.o. BRETTON ING,

Více

Rezidence Zahrada Říčany II. etapa. Pštrossova 1925/6, Praha 1 Jan Hrnčíř

Rezidence Zahrada Říčany II. etapa. Pštrossova 1925/6, Praha 1   Jan Hrnčíř Rezidence Zahrada Říčany II. etapa výhradní prodejce: Akropolis reality, s.r.o. Pštrossova 1925/6, Praha 1 Jan Hrnčíř +420 603 270 707 jan.hrncir@akropolisreality.cz Investor a developer BYTY Říčany, s.r.o.

Více

PRAHA 9 LETŇANY LETŇANSKÉ ZAHRADY RODINNÉ BYDLENÍ V ŽÁDANÉ LOKALITĚ BLÍZKO METRA

PRAHA 9 LETŇANY LETŇANSKÉ ZAHRADY RODINNÉ BYDLENÍ V ŽÁDANÉ LOKALITĚ BLÍZKO METRA PRAHA 9 LETŇANY LETŇANSKÉ ZAHRADY RODINNÉ BYDLENÍ V ŽÁDANÉ LOKALITĚ BLÍZKO METRA RODINNÉ BYDLENÍ BLÍZKO OC LEŤNANY Areál Letňanské zahrady vyrůstá v sousedství zavedené lokality nových bytových domů, jen

Více

METROPOLE PRAHA 5 ZLIČÍN POSLEDNÍ DOKONČENÝ BYT U METRA ZLIČÍN

METROPOLE PRAHA 5 ZLIČÍN POSLEDNÍ DOKONČENÝ BYT U METRA ZLIČÍN METROPOLE PRAHA 5 ZLIČÍN POSLEDNÍ DOKONČENÝ BYT U METRA ZLIČÍN NEJPRODÁVANĚJŠÍ BYTY V PRAZE Dlouhodobě nejprodávanější bytová lokalita v hlavním městě. To je Metropole na pražském Zličíně. Jeden z nejrozsáhlejších

Více

Rezidence Zahrada Říčany II. etapa

Rezidence Zahrada Říčany II. etapa Rezidence Zahrada Říčany II. etapa výhradní prodejce: Akropolis reality, s.r.o. Pštrossova 1925/6, Praha 1 Jana Masáková +420 603 270 717 jana.masakova@akropolisreality.cz Investor a developer BYTY Říčany,

Více

lokalita Rezidence Bělohorská

lokalita Rezidence Bělohorská Praha 6 Břevnov lokalita Rezidence Bělohorská Byt č. 8 / bytový dům A / 1. patro Základní informace Celková cena ALL INCLUSIVE: 5.836.810 Kč vč. DPH Cena vnitřní užitné plochy: 53.900 Kč/m2 vč. DPH Příplatkové

Více

Rezidence Zahrada Říčany II. etapa. Pštrossova 1925/6, Praha 1 Jan Hrnčíř

Rezidence Zahrada Říčany II. etapa. Pštrossova 1925/6, Praha 1   Jan Hrnčíř Rezidence Zahrada Říčany II. etapa výhradní prodejce: Akropolis reality, s.r.o. Pštrossova 1925/6, Praha 1 Jan Hrnčíř +420 603 270 707 jan.hrncir@akropolisreality.cz Investor a developer BYTY Říčany, s.r.o.

Více

lokalita Metropole Praha 5 - Zličín Byt č. 246 / bytový dům R / 5. patro Základní informace 5.408.188 Kč vč. DPH Celková cena ALL INCLUSIVE:

lokalita Metropole Praha 5 - Zličín Byt č. 246 / bytový dům R / 5. patro Základní informace 5.408.188 Kč vč. DPH Celková cena ALL INCLUSIVE: Praha 5 Zličín lokalita Metropole Byt č. 246 / bytový dům R / 5. patro Základní informace Celková cena ALL INCLUSIVE: 5.408.188 Kč vč. DPH (4.702.772 Kč bez DPH) Cena vnitřní užitné plochy: 44.400 Kč/m2

Více

NOVÝ BYTOVÝ PROJEKT. Rezidence Zahrada Říčany II.etapa

NOVÝ BYTOVÝ PROJEKT. Rezidence Zahrada Říčany II.etapa NOVÝ BYTOVÝ PROJEKT Rezidence Zahrada Říčany II.etapa Připravil: tel: 731 303055 Datum: 9.11.2016 Investor a developer BYTY Říčany s.r.o. spolu sbretton ING, s.r.o. Společnost BRETTON ING s.r.o. odkoupila

Více

lokalita Metropole Praha 5 - Zličín Byt č. 81 / bytový dům Q / 3. patro Základní informace 5.638.421 Kč vč. DPH Celková cena ALL INCLUSIVE:

lokalita Metropole Praha 5 - Zličín Byt č. 81 / bytový dům Q / 3. patro Základní informace 5.638.421 Kč vč. DPH Celková cena ALL INCLUSIVE: Praha 5 Zličín lokalita Metropole Byt č. 81 / bytový dům Q / 3. patro Základní informace Celková cena ALL INCLUSIVE: 5.638.421 Kč vč. DPH (4.902.975 Kč bez DPH) Cena vnitřní užitné plochy: 36.900 Kč/m2

Více

METROPOLE. Poslední etapa bytů u metra Zličín. Praha 5 Zličín

METROPOLE. Poslední etapa bytů u metra Zličín. Praha 5 Zličín METROPOLE Praha 5 Zličín Poslední etapa bytů u metra Zličín Nově dokončené byty v nejprodávanější lokalitě v Praze V blízkosti velké obchodně-zábavní centrum Efektivní úsporné domy NEJPRODÁVANĚJŠÍ BYTY

Více

Praha 5 Zličín METROPOLE. Moderní byty u metra a obchodně-zábavního centra

Praha 5 Zličín METROPOLE. Moderní byty u metra a obchodně-zábavního centra Praha 5 Zličín METROPOLE Moderní byty u metra a obchodně-zábavního centra TULEŠICKÁ Dlouhodobě nejprodávanější bytová lokalita v Praze O projektu Dlouhodobě nejprodávanější bytová lokalita v hlavním městě.

Více

lokalita Javorová čtvrť

lokalita Javorová čtvrť Praha 10 Horní Měcholupy lokalita Javorová čtvrť Byt č. 240 / bytový dům H / 8. patro Základní informace Celková cena ALL INCLUSIVE: 2.454.426 Kč vč. DPH (2.028.451 Kč bez DPH) Cena vnitřní užitné plochy:

Více

NAD PROKOPSKÝM ÚDOLÍM

NAD PROKOPSKÝM ÚDOLÍM NAD PROKOPSKÝM ÚDOLÍM Praha 5 Stodůlky Rodinné bydlení u přírodní rezervace Klidná rodinná lokalita Krásné výhledy na panorama Prahy Efektivní úsporný dům KDYŽ JE RODINA NA PRVNÍM MÍSTĚ Jen pár kroků do

Více

lokalita Javorová čtvrť

lokalita Javorová čtvrť Praha 10 - Horní Měcholupy lokalita Javorová čtvrť Byt č. 163 / bytový dům F / 12. patro Základní informace Celková cena ALL INCLUSIVE: 5.122.224 Kč vč. DPH (4.454.108 Kč bez DPH) Cena vnitřní užitné plochy:

Více

NABÍDKA BYTŮ. PRAHA 5 ZLIČÍN / Metropole

NABÍDKA BYTŮ. PRAHA 5 ZLIČÍN / Metropole 1/5 Termíny dokončení: bytový dům A - P, Y: DOKONČENO bytový dům T, U, V, X: DOKONČENO bytový dům Q, R, S: prosinec 2014 Aktuální prospekt ke stažení na www.central-group.cz 2/5 Patro Číslo bytu Dispozice,

Více

NAD PROKOPSKÝM ÚDOLÍM

NAD PROKOPSKÝM ÚDOLÍM NAD PROKOPSKÝM ÚDOLÍM Praha 5 Stodůlky Rodinné bydlení u přírodní rezervace Klidná rodinná lokalita Krásné výhledy na panorama Prahy Efektivní úsporný dům KDYŽ JE RODINA NA PRVNÍM MÍSTĚ Jen pár kroků do

Více

JIŽNÍ VÝHLEDY PRAHA 5 STODŮLKY NOVÉ BYTY U METRA STODŮLKY

JIŽNÍ VÝHLEDY PRAHA 5 STODŮLKY NOVÉ BYTY U METRA STODŮLKY JIŽNÍ VÝHLEDY PRAHA 5 STODŮLKY NOVÉ BYTY U METRA STODŮLKY MODERNÍ BYDLENÍ PRO RODINY I MLADÉ PÁRY POSLEDNÍ ETAPA Moderní, cenově dosažitelné bydlení v zeleni na okraji Prahy, zároveň ale jen 15 minut metrem

Více

Viladům Sv. Václav Václavské předměstí Písek

Viladům Sv. Václav Václavské předměstí Písek Viladům Sv. Václav Václavské předměstí Písek Objevte komfort bydlení ve městě s volností výhledů do okolní krajiny. 1 POPIS PROJEKTU Představujeme Vám nově dokončený projekt viladomu Sv. Václav, jenž v

Více

JIŽNÍ VÝHLEDY PRAHA 5 STODŮLKY NOVÉ BYTY U METRA STODŮLKY

JIŽNÍ VÝHLEDY PRAHA 5 STODŮLKY NOVÉ BYTY U METRA STODŮLKY JIŽNÍ VÝHLEDY PRAHA 5 STODŮLKY NOVÉ BYTY U METRA STODŮLKY MODERNÍ BYDLENÍ PRO RODINY I MLADÉ PÁRY POSLEDNÍ ETAPA Moderní, cenově dosažitelné bydlení v zeleni na okraji Prahy, zároveň ale jen 15 minut metrem

Více

BD3. M plus, s.r.o. Čs. armády Slavkov u Brna. RD AUDO, spol. s r.o. Čs. armády Slavkov u Brna

BD3. M plus, s.r.o. Čs. armády Slavkov u Brna. RD AUDO, spol. s r.o. Čs. armády Slavkov u Brna pohled - jihozápadní pohled - jihovýchodní Dům je postaven v lokalitě Zelnice, přístupné z ulice Slovákova. Navazuje na předchozí dva bytové domy. Většina bytů je orientována obývacím pokojem a kuchyňským

Více

CHRUDIM - BYTOVÉ DOMY NA ŠPICI C, D, E

CHRUDIM - BYTOVÉ DOMY NA ŠPICI C, D, E BYDLENÍ V KLIDNÉ, OKRAJOVÉ ČÁSTI MĚSTA JEDNOTNÁ KONCEPCE BYTOVÉHO CELKU 66 BYTŮ S TERASAMI /OD 3M DO 99 M / 4 PARKOVACÍCH MÍST V SUTERÉNU OBJEKTU 71 PARKOVACÍCH MÍST NA POVRCHU ZDĚNÁ STAVBA SE ZATEPLENÍM

Více

Praha 10 - Pitkovice lokalita Májovková

Praha 10 - Pitkovice lokalita Májovková Praha 10 - Pitkovice lokalita Májovková Rodinný dům č. 54 / Progres 13-A var. 3 / 4+kk s garáží Progres 13-A var. 3 1/7 Praha 10 - Pitkovice lokalita Májovková Rodinný dům č. 54 / Progres 13-A var. 3 /

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR

TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR Budovy L, M, N, O Konstrukce budovy KONSTRUKCE základy a základová deska - železobeton nosné zdi železobeton nebo zdivo nenosné zdi a příčky

Více

KVASINY - BYTOVÉ DOMY A,B,C www.k2investicni.cz

KVASINY - BYTOVÉ DOMY A,B,C www.k2investicni.cz www.kinvesticni.cz INVESTOR: K INVESTIČNÍ s.r.o. MAPA KVASIN FOTOMAPA KVASIN BYTOVÉ DOMY A, B, C INVESTOR: K INVESTIČNÍ s.r.o. www.kinvesticni.cz TŘI BYTOVÉ DOMY BD-A, BD-B A BD-C JSOU SITUOVÁNY V SAMÉM

Více

MODERNÍ BYTY PŘÍMO U METRA s privátním parkem

MODERNÍ BYTY PŘÍMO U METRA s privátním parkem MODERNÍ BYTY PŘÍMO U METRA s privátním parkem Praha 5 ZLIČÍN REZIDENČNÍ AREÁL REZIDENČNÍ AREÁL S PRIVÁTNÍM PARKEM Oblíbená lokalita necelé 3 minuty chůze od metra B Zličín, kde vznikne v sedmi bytových

Více

Luxusní byt 3+kk, 112,7 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 3+kk, 112,7 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 3+kk, 112,7 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295877 11 530 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost

Více

NAD MODŘANSKOU ROKLÍ PRAHA 4 KAMÝK RODINNÉ BYDLENÍ U PŘÍRODNÍ REZERVACE

NAD MODŘANSKOU ROKLÍ PRAHA 4 KAMÝK RODINNÉ BYDLENÍ U PŘÍRODNÍ REZERVACE NAD MODŘANSKOU ROKLÍ PRAHA 4 KAMÝK RODINNÉ BYDLENÍ U PŘÍRODNÍ REZERVACE VÁŠ DOMOV U PŘÍRODNÍHO PARKU A BUDOUCÍ STANICE METRA Rodinné bydlení v moderních bytových domech v atraktivní zabydlené lokalitě

Více

Bytový dům TÁBORITSKÁ

Bytový dům TÁBORITSKÁ Bytový dům TÁBORITSKÁ ihned k nastěhování O PROJEKTU Bytový dům Táboritská se nachází na Praze 3, v ulici Táboritská. Dům prošel kompletní rekonstrukcí a nástavbou dvou podlaží. V domě se nachází 19 bytových

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD Příloha č. 2 k SoSBK č.. KVALITATIVNÍ STANDARD RODINNÝCH DOMŮ PROJEKTŮ DOBŘEJOVICE, HOSTOUŇ, ŠKVOREC, VYSOKÝ ÚJEZD, HLUBOČINKA OBSAH A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení RD Položka

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD Příloha č. 2 KVALITATIVNÍ STANDARD BYTOVÉ OBJEKTY A, B OBYTNÝ SOUBOR KOLOVRATY OBSAH A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení bytových jednotek Položka standard popis A) KONSTRUKCE

Více

Luxusní byt 2+kk, 58,1 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 2+kk, 58,1 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 2+kk, 58,1 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295876 4 390 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

Luxusní byt 3+kk, 94,6 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 3+kk, 94,6 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 3+kk, 94,6 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295848 9 090 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

LETŇANSKÉ ZAHRADY PRAHA 9 LETŇANY RODINNÉ BYDLENÍ V ŽÁDANÉ LOKALITĚ BLÍZKO METRA

LETŇANSKÉ ZAHRADY PRAHA 9 LETŇANY RODINNÉ BYDLENÍ V ŽÁDANÉ LOKALITĚ BLÍZKO METRA LETŇANSKÉ ZAHRADY PRAHA 9 LETŇANY RODINNÉ BYDLENÍ V ŽÁDANÉ LOKALITĚ BLÍZKO METRA RODINNÉ BYDLENÍ BLÍZKO OC LEŤNANY Areál Letňanské zahrady je v sousedství zavedené lokality nových bytových domů, jen 5

Více

Vestec Střed rezidenční komplex

Vestec Střed rezidenční komplex Vestec Střed rezidenční komplex Akropolis reality, s.r.o. Zdeněk Špetlík Pštrossova 1925/6 110 00 Praha 1 tel: 800 10 80 80 mobil: 731 303 055 tel/fax: 224 91 90 13 zdenek.spetlik@akropolisreality.cz www.akropolisreality.cz

Více

Luxusní byt 2+kk, 65 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 2+kk, 65 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 2+kk, 65 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295858 4 530 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

PITKOVICKÉ ZAHRADY PRAHA 10 PITKOVICE NOVÉ BYTY V ŽÁDANÉ LOKALITĚ U PŘÍRODNÍHO PARKU

PITKOVICKÉ ZAHRADY PRAHA 10 PITKOVICE NOVÉ BYTY V ŽÁDANÉ LOKALITĚ U PŘÍRODNÍHO PARKU PITKOVICKÉ ZAHRADY PRAHA 10 PITKOVICE NOVÉ BYTY V ŽÁDANÉ LOKALITĚ U PŘÍRODNÍHO PARKU OBLÍBENÉ VILADOMY JEN 10 MINUT OD METRA Bytový areál Pitkovické zahrady nabízí celkem 21 moderních bytů v centru nově

Více

Luxusní byt 2+kk, 62,9 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 2+kk, 62,9 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 2+kk, 62,9 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295883 4 480 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

KVALITATIVNÍ STANDARDY

KVALITATIVNÍ STANDARDY KVALITATIVNÍ STANDARDY RODINNÝCH DOMŮ OBSAH Konstrukce a povrchové úpravy Stavební prvky Vybavení RD tel.: +420 724 812 010, e-mail: info@gapabuilding.cz Strana 1 z 5 KONSTRUKCE A POVRCHOVÉ ÚPRAVY základy

Více

Luxusní byt 3+kk, 79,8m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 3+kk, 79,8m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 3+kk, 79,8m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295776 7 050 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

STREET KOLÍN KOLÍN K O L Í N

STREET KOLÍN KOLÍN K O L Í N - BYDLENÍ V KLIDNÉ, CENTRÁLNÍ ČÁSTI MĚSTA - JEDNOTNÁ KONCEPCE BYTOVÉHO CELKU - 151 BYTŮ S MI /OD 8 M DO 117 M / - 88 PARKOVACÍCH MÍST V OBJEKTU - 66 PARKOVACÍCH MÍST NA POVRCHU - ZDĚNÁ STAVBA SE ZATEPLENÍM

Více

Luxusní byt 2+kk, 65 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 2+kk, 65 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 2+kk, 65 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295882 4 710 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

MASIVNÍ ZATEPLENÍ, DŘEVĚNÁ EURO OKNA - TROJSKLA, LAMINÁTOVÉ PODLAHY, KUCHYŇSKÉ LINKY, VYSOKÝ STANDARD KOUPELEN A WC

MASIVNÍ ZATEPLENÍ, DŘEVĚNÁ EURO OKNA - TROJSKLA, LAMINÁTOVÉ PODLAHY, KUCHYŇSKÉ LINKY, VYSOKÝ STANDARD KOUPELEN A WC - BYDLENÍ V KLIDNÉ ČÁSTI MĚSTA V BLÍZKOSTI CENTRA - JEDNOTNÁ KONCEPCE BYTOVÉHO CELKU - 100 BYTŮ S TERASAMI /OD 28 M 2 DO 117 M 2 / - 97 KRYTÝCH A VENKOVNÍCH PARKOVACÍCH STÁNÍ - ZDĚNÁ STAVBA TŘÍDY B MASIVNÍ

Více

Luxusní byt 1+kk, 42,4 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 1+kk, 42,4 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 1+kk, 42,4 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295874 2 840 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

Luxusní byt 1+kk, 43,2 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 1+kk, 43,2 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 1+kk, 43,2 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295865 2 900 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

O projektu. Lokalita. Rezidence Janáčkova

O projektu. Lokalita. Rezidence Janáčkova O projektu Společnost AAA Realitní fond, a.s. Vám nabízí možnost atraktivního bydlení v žádané lokalitě Prahy 5 Janáčkovo nábřeží. Řadový bytový dům z roku 1910 je jako stvořený pro ty, kteří touží po

Více

Luxusní byt 1+kk, 42,9 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 1+kk, 42,9 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 1+kk, 42,9 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295868 2 590 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

lokalita Javorová čtvrť

lokalita Javorová čtvrť Praha 10 Horní Měcholupy lokalita Javorová čtvrť Byt č. 156 / bytový dům F / 11. patro Základní informace Celková cena ALL INCLUSIVE: 3.155.715 Kč vč. DPH (2.744.100 Kč bez DPH) Cena vnitřní užitné plochy:

Více

Ponavia rezidence má energetické hodnocení třídy A. Byty v projektu jsou mimořádně úsporné.

Ponavia rezidence má energetické hodnocení třídy A. Byty v projektu jsou mimořádně úsporné. Katalog standardů Ponavia rezidence má energetické hodnocení třídy A. Byty v projektu jsou mimořádně úsporné. Budova je vyzděna z vápenopískových cihel Kalksandstein, které se používají pro stavby pasivních

Více

Praha 10 - Pitkovice lokalita Májovková

Praha 10 - Pitkovice lokalita Májovková Praha 10 - Pitkovice lokalita Májovková Rodinný dům č. 38 / Progres 16-A var. 1 / 4+kk s garáží Progres 16-A var. 1 Základní informace Celková cena ALL INCLUSIVE Příplatkové položky 6.797.892 Kč vč. DPH

Více

KATALOGOVÝ LIST BD K Dolům 41, Praha 12 Modřany

KATALOGOVÝ LIST BD K Dolům 41, Praha 12 Modřany BYTY K PRODEJI Všechny byty mají skvělou dispozici, balkon nebo terasu, sklepní kóji přístupnou z 1.NP a kryté parkovací stání. Kupující si může zvolit dle svého vkusu povrchy podlah malby stěn obklady,

Více

Luxusní byt 1+0, 43 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 1+0, 43 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 1+0, 43 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295856 2 440 000 CZK Nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD KVALITATIVNÍ STANDARD RODINNÝCH DOMŮ PROJEKTU Písnice - Vrtilka OBSAH A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení RD Položka standard popis A) KONSTRUKCE A POVRCHOVÉ ÚPRAVY základy Betonové

Více

Aktuální přehled celkové nabídky

Aktuální přehled celkové nabídky 1/7 BYTY - přehled projektů Počet bytů Praha 2 - Vinohrady / projekt Rezidence U Muzea Praha 3 - Žižkov / projekt Residence Garden Towers Praha 4 - Kamýk / projekt Nad Modřanskou roklí Termín/y dokončení

Více

Luxusní byt 3+kk, 113,8 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 3+kk, 113,8 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 3+kk, 113,8 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295852 7 110 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost

Více

ZAHRADY BOHDALEC PRAHA 4 MICHLE CENOVĚ DOSTUPNÉ BYTY V ŠIRŠÍM CENTRU PRAHY

ZAHRADY BOHDALEC PRAHA 4 MICHLE CENOVĚ DOSTUPNÉ BYTY V ŠIRŠÍM CENTRU PRAHY ZAHRADY BOHDALEC PRAHA 4 MICHLE CENOVĚ DOSTUPNÉ BYTY V ŠIRŠÍM CENTRU PRAHY RODINNÉ BYDLENÍ SE VŠÍM NA DOSAH Bytový areál Zahrady Bohdalec nabízí celkem 135 moderních bytů v atraktivní části pražské Michle.

Více

Rezidenční vila Višňová Praha 4 - Krč. Půdorysy bytů

Rezidenční vila Višňová Praha 4 - Krč. Půdorysy bytů Rezidenční vila Višňová Praha 4 - Krč Půdorysy bytů Akropolis reality, s.r.o. Pštrossova 1925/6, Praha 1 tel: 603 27 07 17, 802 10 80 80 mail: jana.kovarikova@akropolisreality.cz www.akropolisreality.cz

Více

Praha 9 Letňany LETŇANSKÉ ZAHRADY

Praha 9 Letňany LETŇANSKÉ ZAHRADY Praha 9 LETŇANSKÉ ZAHRADY poslední možnost koupě bytu ve velmi žádané lokalitě v oblíbených komorních viladomech přímo v lokalitě prodejna potravin, restaurace a dětské hřiště jen 5 minut na metro C pěšky

Více

MODERNÍ BYTY PŘÍMO U METRA s privátním parkem

MODERNÍ BYTY PŘÍMO U METRA s privátním parkem MODERNÍ BYTY PŘÍMO U METRA s privátním parkem Praha 5 ZLIČÍN REZIDENČNÍ AREÁL REZIDENČNÍ AREÁL S PRIVÁTNÍM PARKEM Oblíbená lokalita necelé 3 minuty chůze od metra B Zličín, kde vznikne v sedmi bytových

Více

Katalog OBKLADY DLAŽBY SANITA. Standard C

Katalog OBKLADY DLAŽBY SANITA. Standard C Katalog OBKLADY DLAŽBY SANITA Standard C Bytový dům Divadelní Bytový dům Divadelní vyroste v centrální části Plzně ve stávající proluce na nároží ulic Divadelní a Kovářská. Kompozičně je objekt navržen

Více

Prodej novostavby RD o velikosti 5+1 v Kostelci nad Labem

Prodej novostavby RD o velikosti 5+1 v Kostelci nad Labem Prodej novostavby RD o velikosti 5+1 v Kostelci nad Labem Druh zděná novostavba rodinného domu Velikost 5+1 Praha cca 10km Soc. zařízení ano Zdi štuk Obec Kostelec nad Labem Nadzemní podl. 2 Parkování

Více

LUXUSNÍ BYTY PŘÍMO U METRA PRAHA 9 VYSOČANY

LUXUSNÍ BYTY PŘÍMO U METRA PRAHA 9 VYSOČANY LUXUSNÍ BYTY PŘÍMO U METRA PRAHA 9 VYSOČANY VÝJIMEČNÉ BYDLENÍ PŘÍMO V SRDCI PRAHY 9 POSLEDNÍ ETAPA Luxusní bydlení jen 60 metrů od stanice metra B Vysočanská. To je Rezidence U Radnice přímo v srdci Prahy

Více

Bytová jednotka 3+KK v rodinném domě ve Veliké Vsi u Prahy LEVÁ Kč

Bytová jednotka 3+KK v rodinném domě ve Veliké Vsi u Prahy LEVÁ Kč Bytová jednotka 3+KK v rodinném domě ve Veliké Vsi u Prahy LEVÁ 3.537.000 Kč Základní informace k bytové jednotce 3+KK v rodinném domě ve Veliké Vsi u Prahy, rodinný dům o dvou bytových jednotkách LEVÁ

Více

YIT bezplatná zákaznická linka: 800 200 666

YIT bezplatná zákaznická linka: 800 200 666 YIT bezplatná zákaznická linka: 800 200 666 YIT STAVO Hradčanská Office Center Milady Horákové 116/109 160 00 Praha 6 domov@yit.cz www.yit.cz Hyacint Modřany A (II. fáze) Váš domov rozkvétá v Modřanech

Více

JAVOROVÁ ČTVRŤ II. PRAHA 10 HORNÍ MĚCHOLUPY MODERNÍ BYDLENÍ ZA DOSTUPNÉ CENY

JAVOROVÁ ČTVRŤ II. PRAHA 10 HORNÍ MĚCHOLUPY MODERNÍ BYDLENÍ ZA DOSTUPNÉ CENY JAVOROVÁ ČTVRŤ II. PRAHA 10 HORNÍ MĚCHOLUPY MODERNÍ BYDLENÍ ZA DOSTUPNÉ CENY NOVÉ BYTY VE VELMI OBLÍBENÉ LOKALITĚ POSLEDNÍ ETAPA Oblíbená lokalita s moderním bydlením v zeleni, to je Javorová čtvrť II.

Více

POHLED JIHOZÁPADNÍ Z ULICE

POHLED JIHOZÁPADNÍ Z ULICE POHLED JIHOZÁPADNÍ Z ULICE POHLED SEVEROZÁPADNÍ Z ULICE POHLED VÝCHODNÍ Z ULICE O PROJEKTU, LOKALITA Novostavba bytového domu Jírovcova C se nachází v centru Českých Budějovic, v docházkové vzdálenosti

Více

bytových jednotek a společných prostor

bytových jednotek a společných prostor Technická specifikace bytových jednotek a společných prostor Budovy E1 a E2 Konstrukce budovy Kostra základy a základová deska železobeton obvodové a vnitřní nosné zdi železobeton zdi mezi byty železobeton

Více

můj katalog nemovitostí

můj katalog nemovitostí můj katalog nemovitostí exkluzivní lokalita kvalita & design výjimečnost trvalá hodnota nadčasovost bezpečnost dětská hřiště služby pohodlí Do svého katalogu jste si vybrali tyto nemovitosti: nemovitost

Více

NABÍDKA LUXUSNÍCH BYTŮ A PENTHOUSŮ

NABÍDKA LUXUSNÍCH BYTŮ A PENTHOUSŮ O PROJEKTU Projekt U Pernikářky 7 tvoří celkem slunných, jižně orientovaných bytů v nízkoenergetickém viladomě s podzemním parkováním. Architektonicky výrazná novostavba bude citlivě zasazena do prvorepublikové

Více

POHLED ZÁPADNÍ Z ULICE

POHLED ZÁPADNÍ Z ULICE POHLED ZÁPADNÍ Z ULICE POHLED SEVERNÍ Z ULICE POHLED VÝCHODNÍ ZE DVORA O PROJEKTU, LOKALITA Novostavba 2 bytových domů Jírovcova A a B se nachází v centru Českých Budějovic, v docházkové vzdálenosti náměstí

Více

www.rezidenceuhvezdy.cz Nadčasová architektura Pasivní standard Nejmodernější technologie 900 m na metro O projektu 1 min. do parku Bydlení v přírodě 15 bytů Váš nový a zdravý domov! Unikátní projekt Rezidence

Více

POHLED ZÁPADNÍ Z ULICE

POHLED ZÁPADNÍ Z ULICE POHLED ZÁPADNÍ Z ULICE POHLED SEVERNÍ Z ULICE POHLED VÝCHODNÍ ZE DVORA O PROJEKTU, LOKALITA Novostavba 2 bytových domů Jírovcova A a B se nachází v centru Českých Budějovic, v docházkové vzdálenosti náměstí

Více

Luxusní byt 3+kk, 111,1 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 3+kk, 111,1 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 3+kk, 111,1 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295780 6 880 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost

Více

Popis nemovitostí Oceňovaná nemovitost Byt č. 1391/27 (4+kk) Krakovská, Praha 1 - Nové Město zdroj informací: VÝPOČET POROVNÁVACÍ HODNOTY nemovitost č. 1 nemovitost č. 2 nemovitost č. 3 nemovitost č. 4

Více

Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v...

Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v... Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v... Realitní kancelář HERRYS nabízí exkluzivně k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk v cihlovém domě v klidné ulici v

Více

Praha 4 Kamýk NAD MODŘANSKOU ROKLÍ. Nové byty u přírodního parku a budoucí stanice metra

Praha 4 Kamýk NAD MODŘANSKOU ROKLÍ. Nové byty u přírodního parku a budoucí stanice metra Praha 4 Kamýk NAD MODŘANSKOU ROKLÍ Nové byty u přírodního parku a budoucí stanice metra Nové byty u přírodního parku a budoucí stanice metra O projektu Nové moderní byty přímo u budoucí stanice metra linky

Více

Bydlení s nejhezčími výhledy

Bydlení s nejhezčími výhledy Bydlení s nejhezčími výhledy REZIDENCE NA VESELÉ KRÁSNÝ SVĚT 40 bytových jednotek 1+kk až 5+kk K nastěhování začátkem roku 2014 V bytovém domě o čtyřech nadzemních podlažích na severo-východním okraji

Více

PASIVNÍ DOMY ve Vracově

PASIVNÍ DOMY ve Vracově PASIVNÍ DOMY ve Vracově Moderní rodinné domy poskytnou kvalitní bydlení v komfortních dispozicích 5+kk s vlastní zahradou, takže vyhoví malým i velkým rodinám s různými nároky. - velmi nízké provozní náklady

Více

Polyfunkční dům Nároží 3.NP 9.NP Standardní vybavení bytových jednotek

Polyfunkční dům Nároží 3.NP 9.NP Standardní vybavení bytových jednotek Polyfunkční dům Nároží 3.NP 9.NP Standardní vybavení bytových jednotek Stránka 1 z 6 Konstrukce Základy-vrtané piloty,železobetonové patky a pasy Svislé nosné konstrukce-železobetonový nosný skelet,vyzdívky-

Více

BYTY STROMOVKA I. ETAPA. C-D rezidenční bydlení v Českých Budějovicích

BYTY STROMOVKA I. ETAPA.   C-D rezidenční bydlení v Českých Budějovicích BYTY STROMOVKA rezidenční bydlení v Českých Budějovicích I. ETAPA bytový dům C a D (včetně garáží a park. stání) www.atkinson.cz monika.nemcova@atkinson.cz +40 777 1 1 66 C-D BYTY STROMOVKA rezidenční

Více

www.jiznistran.cz 1. ETAPA PROJEKTU

www.jiznistran.cz 1. ETAPA PROJEKTU TECHNICKÉ ŘEŠENÍ RODINNÝCH DOMŮ Stavební konstrukce Cihelné bloky obvodových, vnitřních nosných stěn i příček. Obvodový plášť je doplněn kontaktním zateplovacím systémem. Sendvičová, zvukově izolační stěna

Více

ATRAKTIVNÍ BYTY A NEBYTOVÉ PROSTORY VE VSETÍNĚ

ATRAKTIVNÍ BYTY A NEBYTOVÉ PROSTORY VE VSETÍNĚ REZIDENCE U ZÁMKU REZIDENCE U ZÁMKU, HORNÍ NÁMĚSTÍ 50, VSETÍN ATRAKTIVNÍ BYTY A NEBYTOVÉ PROSTORY VE VSETÍNĚ K PRODEJI DO OSOBNÍHO VLASTNICTVÍ INVESTOR: NOVÉ BYTY VSETÍN s.r.o. VÝHRADNÍ PRODEJCE: AENTURA

Více

Chrudim P A R D U B I C E ,

Chrudim P A R D U B I C E , CENY A ODHADY NEMOVITOSTÍ objednatel : Ing. František Průša INSOLVENCIA GROUP s.r.o. VÍTA NEJEDLÉHO 632 17. listopadu 237 - Dům služeb 537 01 Chrudim 530 02 P A R D U B I C E 604 635 555, frantisek.prusa@seznam.cz

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD PROJEKTU

KVALITATIVNÍ STANDARD PROJEKTU KVALITATIVNÍ STANDARD PROJEKTU 1 Konstrukce Vrchní stavba Bytové příčky 2 Obálka budovy Fasáda Okna Balkony / Terasy Předzahrádky Stínění Zábradlí 3 Povrchy podlah Obytné místnosti Chodby / komory Společné

Více

Rezidence Pod Bertramkou

Rezidence Pod Bertramkou Rezidence O PROJEKTU Rezidence přestavuje ideální kombinaci klidného bydlení v zeleni a centra města na dosah ruky. Projekt se skládá ze dvou vzájemně propojených objektů a nabízí celkem 20 nadstandardních

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD KVALITATIVNÍ STANDARD BYTOVÝ OBJEKT B3 SLAVONÍN OBSAH: A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení bytových jednotek Položka standard popis A) Konstrukce a povrchové úpravy základy svislé

Více

Aktuální přehled celkové nabídky

Aktuální přehled celkové nabídky 1/7 BYTY - přehled projektů Počet bytů Praha 2 - Vinohrady / projekt Rezidence U Muzea Praha 3 - Žižkov / projekt Residence Garden Towers 42 celkem / 7 volných 700 celkem / 35 volných 408 celkem / 96 volných

Více

Bydlení v nejlepší lokalitě

Bydlení v nejlepší lokalitě Bydlení s nejhezčími výhledy REZIDENCE NA VESELÉ KRÁSNÝ SVĚT 40 bytových jednotek 1+kk až 5+kk K nastěhování na jaře roku 2014 V bytovém domě o čtyřech nadzemních podlažích na severo-východním okraji města

Více

Aktuální přehled celkové nabídky

Aktuální přehled celkové nabídky 1/10 BYTY - přehled projektů Počet bytů Termín/y dokončení 42 celkem / 8 volných Praha 3 - Žižkov / projekt Residence Garden Towers 629 celkem / 13 volných Praha 4 - Kamýk / projekt Nad Modřanskou roklí

Více

Polyfunkční dům Nároží 3.NP 9.NP Standardní vybavení bytových jednotek Stránka 1 z 6 Konstrukce

Polyfunkční dům Nároží 3.NP 9.NP Standardní vybavení bytových jednotek Stránka 1 z 6 Konstrukce Polyfunkční dům Nároží 3.NP 9.NP Standardní vybavení bytových jednotek Stránka 1 z 6 Konstrukce Základy-vrtané piloty,železobetonové patky a pasy Svislé nosné konstrukce-železobetonový nosný skelet,vyzdívky-

Více

Bytová jednotka 4+KK v rodinném domě v Kostelci nad Labem LEVÁ Kč

Bytová jednotka 4+KK v rodinném domě v Kostelci nad Labem LEVÁ Kč Bytová jednotka 4+KK v rodinném domě v Kostelci nad Labem LEVÁ 3.997.000 Kč Základní informace k bytové jednotce 4+KK v rodinném domě v Kostelci nad Labem, rodinný dům o třech bytových jednotkách LEVÁ

Více

Bytový dům Zlín - Štípa

Bytový dům Zlín - Štípa 3/2017 Bytový dům Zlín - Štípa Skvělé místo pro život Investor: Katalog bytů a nebytových prostor Zlín-Štípa, Mariánské náměstí Prodejce: redona s.r.o, Březnická 5565, Zlín 760 01, tel. 777 555 295, e-mail:

Více

Praha 5 Zličín METROPOLE. Dlouhodobě nejprodávanější bytová lokalita v Praze. V prodeji POSLEDNÍ ETAPA IHNED K NASTĚHOVÁNÍ

Praha 5 Zličín METROPOLE. Dlouhodobě nejprodávanější bytová lokalita v Praze. V prodeji POSLEDNÍ ETAPA IHNED K NASTĚHOVÁNÍ Praha 5 Zličín METROPOLE Dlouhodobě nejprodávanější bytová lokalita v Praze V prodeji POSLEDNÍ ETAPA IHNED K NASTĚHOVÁNÍ TULEŠICKÁ Dlouhodobě nejprodávanější bytová lokalita v Praze O projektu Dlouhodobě

Více

Luxusní byt 8+2, 371 m2 v Praze - Hradčanech

Luxusní byt 8+2, 371 m2 v Praze - Hradčanech Luxusní byt 8+2, 371 m2 v Praze - Hradčanech Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-300283 15 000 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

Obecný popis rodinného domu EDC

Obecný popis rodinného domu EDC Obecný popis rodinného domu EDC Popis domu KLASIK EKONOMY HOLODUM Projektová dokumentace pro st.povolení/realizační Projektová dokumnetace skutečného provedení Vyřízení stavebního povolení/ohlášení stavby

Více