ČESKÉ DŘEVĚNÉ STAVEBNICE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ČESKÉ DŘEVĚNÉ STAVEBNICE"

Transkript

1 ČESKÉ DŘEVĚNÉ STAVEBNICE Najdete nás i na

2 O NÁS Představujeme Vám zbrusu nové dřevěné stavebnice a hračky MAKURA. Na českém trhu, není jednoduché najít kvalitní a originální dřevěné hračky, které by vydržely déle než jednu generaci a zabavily děti činností, která je bude rozvíjet. Proto více než na kvantitu klademe důraz především na kvalitní zpracování a ruční výrobu. Dřevěné hračky a stavebnice MAKURA se vyrábí v Česku z bukového dřeva, které vyniká svou kvalitou a odolností, a tak se tyto hračky mohou předávat z generace na generaci. Použité materiály, lepidla a barvy jsou zdravotně nezávadné a splňují všechny potřebné normy. Hra s našimi hračkami v dětech přirozeně podněcuje základní princip rodiny, rozvíjí jejich logické a abstraktní myšlení, jemnou motoriku, tvořivost, kreativitu, prostorovou orientaci a fantazii. Sady, stavební komponenty a vybavení jednotlivých stavebnic se dají dokupovat a různě spolu kombinovat, proto je možné stavby neustále rozšiřovat. Díky velké variabilitě a originálnímu systému skládání stavebnic, může být hra každý den úplně nové dobrodružství. Jsou určeny a vyrobeny především proto, aby rozdávaly radost, takže ať už se rozhodnete pro jakoukoliv dřevěnou hračku či stavebnici MAKURA, radost zcela jistě uděláte těm, kteří si to zaslouží nejvíce... dětem.

3 BUKO - SADA 3v1 Kostka 2 cm - 20 ks Kostka 4 cm - 20 ks Kostka 6 cm - 20 ks Kostka 8 cm - 20 ks Upevňovací kolíky 9,5 cm - 30 ks Upevňovací kolíky 5,5 cm - 20 ks Podložka 24 x 24 cm - 1 ks Dveře - 1 ks Hodiny na věž kostela - 2 ks Kříž na věž kostela - 1 ks Lopatky větrného mlýna - 1ks Vlajka - 1 ks Větrný mlýn jako z Holandska, kostelíček i s hodinami na věži a středověký hrad lze postavit z této sady, která obsahuje 137 dílů. Ale ve skutečnosti sada 3v1 skrývá mnohem více staveb. Stačí, když děti do hry zapojí svoji kreativitu a fantazii a za chvilku budou na světě další krásné a originální stavební díla. Tato jedinečná dřevěná stavebnice obsahuje kostky čtyř velikostí, v každé jsou drážky a díry, díky kterým do sebe krásně zapadají a kolíky se dají zajistit k podložce. Stavba se tím stává stabilnější a děti si ji i s podložnou mohou kamkoli přenést. Všechny sady dřevěných stavebnic BUKO, lze spolu navzájem kombinovat a dokupovat další stavební komponenty pro rozšíření staveb. Stavebnice i všechny ostatní dřevěné hračky značky MAKURA se vyrábí v Česku. Jsou vyrobeny z kvalitního bukového dřeva, které na rozdíl od běžných plastových hraček vydrží i několik generací. Stavebnice u dětí přirozeně rozvíjí fantazii, kreativitu, logické myšlení, tvořivost, jemnou motoriku a prostorovou orientaci.

4 BUKO - MALÝ DŮM PŮDORYS Kostka 2 cm - 30 ks Kostka 4 cm - 30 ks Kostka 6 cm - 30 ks Kostka 8 cm - 30 ks Upevňovací kolíky 9,5 cm - 50 ks Podložka 36 x 24 cm - 1 ks Okna - 5 ks Dveře - 3 ks Vybavení domu: kuchyně, obývací pokoj, ložnice - 28 ks Postavičky: maminka, tatínek - 2 ks Tato sada stavebnice BUKO je vhodná pro malé architekty, pro stavitele začátečníky a vůbec pro všechny děti, které rády staví stavby všeho druhu. Z této sady jde totiž postavit mnohem víc, než jen dřevěný domeček s vybavením ložnice, kuchyně a obývacího pokoje pro 2 ručně malované postavičky. Děti mají možnost stavět věže, které se díky upevňovacím kolíkům stanou stabilnějšími a mohou být vyšší než ony samy. Hrady, zámky, mosty, pyramidy atd. V každé kostce jsou drážky a díry, díky kterým do sebe krásně zapadají a kolíky se zajistí k podložce. Stavba se tím stává stabilnější a děti si své stavební dílo i s podložnou mohou kamkoli přenést. Stavebnice BUKO díky originálnímu systému skládání, oproti jiným dřevěným stavebnicím, kde se na sebe kostky pouze kladou, v dětech více rozvíjí prostorovou orientaci, fantazii, kreativitu, tvořivost a jemnou motoriku.

5 BUKO - VELKÝ DŮM PŮDORYS Kostka 2 cm - 42 ks Kostka 4 cm - 42 ks Kostka 6 cm - 42 ks Kostka 8 cm - 42 ks Upevňovací kolíky 9,5 cm - 70 ks Podložka 36 x 36 cm - 1 ks Okna - 8 ks Dveře - 5 ks Postavičky: maminka, tatínek, chlapeček, holčička - 4 ks Vybavení domu: kuchyně, obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj, koupelna - 42 ks Dřevěná stavebnice BUKO umožňuje stavět každý den něco nového a originálního. Tato sada obsahuje 298 kusů stavebních kostek, nábytku a příslušenství, ze kterých lze postavit pokaždé jiný rodinný dům podle fantazie a vybavit ho barevným dřevěným nábytkem. Děti tak mohou vytvořit krásný domov pro čtyři ručně malované postavičky, které jsou součástí balení. Z této sady stavebnice je možné postavit například i věž vysokou téměř 170 cm, hrad jako ze středověku a mnoho dalších zajímavých staveb. Všechny sady dřevěných stavebnic BUKO lze spolu navzájem kombinovat a dokupovat další stavební komponenty pro rozšíření staveb. Tyto dřevěné hračky u dítěte rozvíjí logické myšlení, prostorovou orientaci i fantazii. Všechny součásti stavebnice včetně vybavení a postaviček jsou vyrobeny z kvalitního bukového dřeva a ze zdravotně nezávadných materiálů. Výroba všech dřevěných hraček MAKURA je ryze česká.

6 BUKO - TERASA Kostka 2 cm - 8 ks Kostka 4 cm - 8 ks Kostka 6 cm - 8 ks Kostka 8 cm - 8 ks Upevňovací kolíky 5,5 cm - 35 ks Podložka 36 x 24 cm - 1 ks Vybavení terasy - 13 Všechno, co na terasu ke správné relaxaci patří, obsahuje tato sada. Lze ji kombinovat s ostatními sadami, jako je například rodinný dům, a tak získají dřevěné postavičky ideální domov. Hra s našimi dřevěnými hračkami podněcuje v dětech základní princip budování domova a rozvíjí jejich logické myšlení a fantazii. Vše je vyrobeno v Česku a veškeré použité materiály, barvy a lepidla splňují normy o zdravotní nezávadnosti pro děti. Všechny sady dřevěných stavebnic BUKO lze spolu navzájem kombinovat a dokupovat další stavební komponenty pro rozšíření staveb.

7 BUKO - BENZÍNKA S AUTÍČKEM Kostka 2 cm - 15 ks Kostka 4 cm - 15 ks Kostka 6 cm - 15 ks Kostka 8 cm - 15 ks Upevňovací kolíky 9,5 cm - 30 ks Podložka 36 x 24 cm - 1 ks Podložka 24 x 12 cm - 1 ks Okno - 1 ks Dveře - 1 ks Vybavení benzínky - 4 ks Autíčko červené - 1 ks Autíčko potřebuje natankovat, aby se mohlo vydat na další cesty? Žádný problém! V této sadě najdete vše důležité co je na benzínce třeba. Obsahuje 99 dílů, včetně dvou čerpacích stojanů, vybavení prodejny, autíčka s nákladní korbou a dalších stavebních dílů, ze kterých lze postavit pokaždé jinou benzínku. Tato jedinečná dřevěná stavebnice obsahuje kostky čtyř velikostí, v každé jsou drážky a díry, díky kterým do sebe krásně zapadají a kolíky se dají zajistit k podložce. Stavba se tím stává stabilnější a děti si ji i s podložnou mohou kamkoli přenést. Všechny sady dřevěných stavebnic BUKO, lze spolu navzájem kombinovat a dokupovat další stavební komponenty pro rozšíření staveb. Stavebnice i všechny ostatní dřevěné hračky značky MAKURA se vyrábí v Česku. Jsou vyrobeny z kvalitního bukového dřeva, které na rozdíl od běžných plastových hraček vydrží i několik generací. Stavebnice u dětí přirozeně rozvíjí fantazii, kreativitu, logické myšlení, tvořivost, jemnou motoriku a prostorovou orientaci.

8 BUKO - GARÁŽ S AUTÍČKEM Kostka 2 cm - 15 ks Kostka 4 cm - 15 ks Kostka 6 cm - 15 ks Kostka 8 cm - 15 ks Kostka 16 cm - 1 ks Upevňovací kolíky 9,5 cm - 30 ks Podložka 36 x 24 cm - 1 ks Okna - 2 ks Vrata - 1 ks Vybavení garáže - 2 ks Autíčko - 1 ks Pro kluky i pro holky je určeno dřevěné auto, kterému můžete postavit garáž i s vybavením a vraty. Spoustu zábavy dítě zažije se samotnou sadou, ale ještě více když ji přidá k sadě rodinný dům a rozšíří tím domov pro dřevěnou rodinku postaviček. Vše je vyrobeno v Česku a veškeré použité materiály, barvy a lepidla splňují normy o zdravotní nezávadnosti pro děti. Všechny sady dřevěných stavebnic BUKO lze spolu navzájem kombinovat a dokupovat další stavební komponenty pro rozšíření staveb.

9 BUKO - PATROVÝ DŮM Kostka 2 cm - 42 ks Kostka 4 cm - 42 ks Kostka 6 cm - 42 ks Kostka 8 cm - 42 ks Upevňovací kolíky 9,5 cm - 70 ks Podložka 36 x 36 cm - 1 ks Podložka s drážkami 36 x 12 cm - 1 ks Podložka s drážkami 24 x 12 cm - 1 ks Podložka s drážkami 18 x 12 cm - 2 ks Okna - 8 ks Dveře - 5 ks Postavičky: maminka, tatínek, chlapeček, holčička - 4 ks Vybavení domu: kuchyně, obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj, koupelna - 42 ks Naše dřevěné stavebnice a hračky BUKO vynikají velkou variabilitou, jako například i tato sada. Je určena ke stavbě patrového rodinného domu, půdorysu rodinného domu, věže vysoké téměř 170 cm a dalších originálních staveb. Jednotlivá patra mají zespodu drážky, díky kterým hezky drží na místě, ale dají se použít i jako podložka ke stavění. Pro větší stabilitu se dá celá stavba jednoduše zafixovat dřevěnými kolíky. A pak už jen dům vybavit pestrým ručně malovaným nábytkem a rodina postaviček se může nastěhovat. Druhý den může mít malá dřevěná rodinka zbrusu nový dům. Při hře s našimi dřevěnými hračkami se dětem přirozeně rozvíjí logické myšlení a fantazie. Všechny sady dřevěných stavebnic BUKO lze spolu navzájem kombinovat a dokupovat další stavební komponenty pro rozšíření staveb. Stavebnice a hračky MAKURA i jejich součásti se vyrábí v Česku z kvalitního bukového dřeva a jsou výsledkem poctivé ruční práce.

10 BUKO - MALÝ HRAD Kostka 2 cm - 50 ks Kostka 4 cm - 50 ks Kostka 6 cm - 50 ks Kostka 8 cm - 50 ks Upevňovací kolíky 9,5 cm - 70 ks Upevňovací kolíky 5,5 cm - 20 ks Podložka 36 x 36 cm - 1 ks Vstupní brána - 1 ks Vlaječky - 3 ks Úžasná sada stavebnice BUKO, která obsahuje 299 dílků, jako jsou kostky, vlaječky, vstupní brána, dvě velikosti upevňujících kolíků a deska. Originální systém skládání a variabilita stavebnice umožňuje postavit hrad jako z pohádky, věž vysokou 170 cm a další velké množství nejrůznějších staveb, které v dětech při hře rozvíjí logické myšlení a fantazii. Děti tak mohou zažít každý den nové dobrodružství. Všechny sady dřevěných stavebnic BUKO lze spolu navzájem kombinovat a dokupovat další stavební komponenty pro rozšíření staveb. Stavebnice i všechny ostatní dřevěné hračky MAKURA se vyrábí v Česku.

11 BUKO - VELKÝ HRAD Kostka 2 cm - 90 ks Kostka 4 cm - 90 ks Kostka 6 cm - 90 ks Kostka 8 cm - 90 ks Upevňovací kolíky 9,5 cm ks Upevňovací kolíky 5,5 cm - 35 ks Podložka 36 x 36 cm - 1 ks Vstupní brána - 1 ks Vlaječky - 5 ks Tato sada stavebnice BUKO obsahuje 543 kusů stavebních dílků včetně podložky, vlaječek na hrad, vstupní brány a dvou rozměrů upevňovacích kolíků. Lze z ní postavit obrovské množství rozmanitých staveb všeho druhu. Nejoblíbenější hrad může mít spoustu podob a je jen na dětské fantazii, zda bude domovem pro zakletou princeznu ve věži, nebo v něm bude vládnout spravedlivý král, anebo bude odolávat bitvě v čele s armádou neohrožených rytířů. Samozřejmě to není vše, co se dá s touto sadou stavebnice BUKO zažít. Postavte třeba věž, jejíž výška může dosáhnout až do stropu, nebo se vypravte do známých koutů celého světa při stavbě Eiffelovy věže, pyramid v Gíze, Velké čínské zdi a dalších. Naše dřevěné hračky rozvíjí fantazii, smysl pro detail, prostorovou orientaci a logické myšlení. Všechny sady dřevěných stavebnic BUKO lze spolu navzájem kombinovat a dokupovat další stavební komponenty pro rozšíření staveb. Vyrobeno v Česku z kvalitního bukového dřeva.

12 BUKO - MALÁ STARTOVACÍ SADA Kostka 2 cm - 20 ks Kostka 4 cm - 20 ks Kostka 6 cm - 20 ks Kostka 8 cm - 20 ks Upevňovací kolíky 9,5 cm - 30 ks Upevňovací kolíky 5,5 cm - 30 ks Podložka 36 x 24 cm - 1 ks Tato startovací sada je určena pro malé stavitele začátečníky. I když je nazvána jako malá, obsahuje podložku, 80 kusů kostek a 60 upevňovacích kolíků a lze z ní postavit velké množství krásných staveb. Svoji fantazii děti rozvinou například při stavbě pohádkového hradu nebo 70 centimetrů vysoké věže. Pomocí upevňovacích kolíků se celá stavba zpevní a zafixuje k podložce a tak si Vaše dítě své stavební dílo může jednoduše přenést, kam potřebuje. Tato sada lze kombinovat s jakoukoli další sadou, nebo můžete dokupovat další stavební komponenty a rozšířit tak stavební plány svých dětí. Tato unikátní dřevěná stavebnice přirozeně rozvíjí logické myšlení a kreativitu a zároveň se děti každý den zabaví při stavbě něčeho nového a originálního. Celá stavebnice je vyrobena z kvalitního bukového dřeva.

13 BUKO - VELKÁ STARTOVACÍ SADA Kostka 2 cm - 30 ks Kostka 4 cm - 30 ks Kostka 6 cm - 30 ks Kostka 8 cm - 30 ks Upevňovací kolíky 9,5 cm - 35 ks Upevňovací kolíky 5,5 cm - 35 ks Podložka 36 x 24 cm - 1 ks Velká startovací sada dává Vašim dětem možnost rozvíjet si fantazii a kreativitu při budování staveb všeho druhu. Obsahuje 191 stavebních dílků, ze kterých mají děti možnost postavit metrovou věž, hrady, mosty, domy a další. Díky originálnímu a jedinečnému tvaru do sebe stavební kostky lehce zapadají. Pomocí upevňovacích kolíků se celá stavba zpevní a zafixuje k podložce a tak si Vaše dítě své stavební dílo může jednoduše přenést, kam potřebuje. Tato sada lze kombinovat s jakoukoli další sadou, nebo můžete dokupovat další stavební komponenty a rozšířit tak stavební plány svých dětí. Tato unikátní dřevěná stavebnice přirozeně rozvíjí logické myšlení a kreativitu a zároveň se děti každý den zabaví při stavbě něčeho nového a originálního. Celá stavebnice je vyrobena z kvalitního bukového dřeva.

14 V Y B A V E N Í D O M U KUCHYNĚ OBÝVACÍ POKOJ DĚTSKÝ POKOJ Stůl - 1 ks Židlička - 4 ks Chladnička - 1 ks Trouba s digestoří - 1 ks Kuchyňská linka - 3 ks Pohovka - 1 ks Křeslo - 1 ks Stolek - 1 ks Televize - 1 ks TV stolek - 1 ks Komoda - 1 ks Police - 1 ks Květina - 1 ks Koberec - 1 ks Postel - 2 ks Skříň - 1 ks Komoda - 1 ks Psací stůl - 1 ks Židle - 1 ks PC - 1 ks Polštář - 2 ks Přikrývka - 2 ks LOŽNICE KOUPELNA Postel - 2 ks Skříň - 1 ks Komoda - 1 ks Lampa - 1 ks Polštář - 2 ks Přikrývka - 2 ks Vana - 1 ks Pračka - 1 ks Umyvadlo - 1 ks WC - 1 ks Podpořte kreativitu svých dětí při hře s dřevěnými hračkami. Umožněte jim, aby si vybavily dům podle fantazie přesně takovým nábytkem a vybavením, jaký potřebují pro dokončení dřevěného domečku.

15 VYBAVENÍ GARÁŽE V Y B A V E N Í D O M U VYBAVENÍ TERASY VYBAVENÍ BENZÍNKY Ponk - 1 ks Police - 1 ks Autíčko - 1 ks Bazén - 1 ks Skluzavka - 1 ks Lehátko - 2 ks Stolek - 1 ks Křesla - 4 ks Gril - 1 ks Květina - 3 ks Ponk - 1 ks Police - 1 ks Autíčko - 1 ks AUTÍČKO ČERVENÉ AUTÍČKO MODRÉ Autíčko červené - 1 ks Autíčko modré - 1 ks Podpořte kreativitu svých dětí při hře s dřevěnými hračkami. Umožněte jim, aby si vybavily dům podle fantazie přesně takovým nábytkem a vybavením, jaký potřebují pro dokončení dřevěného domečku.

16 POSTAVIČKY MAMINKA TATÍNEK HOLČIČKA Malovaná postavička vysoká 60 mm - 1 ks Malovaná postavička vysoká 60 mm - 1 ks Malovaná postavička vysoká 55 mm - 1 ks CHLAPEČEK BABIČKA DĚDEČEK Malovaná postavička vysoká 55 mm - 1 ks Malovaná postavička vysoká 60 mm - 1 ks Malovaná postavička vysoká 60 mm - 1 ks ŠESTIČLENNÁ RODINA Vyberte si z naší nabídky postaviček přesně takové, jaké se Vám hodí do domu, který pro ně můžete vybudovat ze stavebnice BUKO. Postavičky jsou vyrobeny z kvalitního bukového dřeva, jsou ručně malované a všechny použité materiály a barvy splňují veškeré požadované normy o zdravotní nezávadnosti pro děti. Hračky i stavebnice MAKURA se vyrábí v Česku. Malované postavičky - 6 ks

17 PODLOŽKA BUKO 36 x 36 cm PŘÍSLUŠENSTVÍ PODLOŽKA BUKO 36 x 24 cm PODLOŽKA BUKO 24 x 24 cm Podložka bez drážek 36 x 36 cm - 1 ks Podložka bez drážek 36 x 24 cm - 1 ks Podložka bez drážek 24 x24 cm - 1 ks PODLOŽKA S DRÁŽKAMI BUKO 36 x 12 cm PODLOŽKA S DRÁŽKAMI BUKO 24 x 12 cm PODLOŽKA S DRÁŽKAMI BUKO 18 x 12 cm Podložka s drážkami 36 x 12 cm - 1 ks Podložka s drážkami 24 x 12 cm - 1 ks Podložka s drážkami 18 x 12 cm - 1 ks PODLOŽKA S DRÁŽKAMI BUKO 12 x 12 cm Podložky jsou vyrobeny z kvalitního bukového dřeva a jsou určeny jako podložky ke stavbě různých domů, hradů, věží atd. Otvory v podložce slouží pro ukotvení stavby a zdí pomocí kolíků. Při stavbě pater podložka s drážkami drží díky drážkám na místě a celá stavba se tak stává stabilnější. Dokoupením jednotlivých stavebních komponentů, si můžete vytvořit svou vlastní sadu pro realizaci stavebních plánů Vašich dětí. Hrany jsou mírně zaobleny, aby byly příjemné na dotek. Podložka s drážkami 12 x 12 cm - 1 ks Z bukového dřeva

18 LOPATKY VĚTRNÉHO MLÝNA PŘÍSLUŠENSTVÍ VLAJEČKY BUKO - 5 ks OKNA, DVEŘE A VRATA BUKO Lopatky větrného mlýna - 1 ks Vlaječky - 5 ks Okna - 8 ks Dveře - 5 ks Vrata - 2 ks Kostka 16 cm - 1 ks KOLÍKY BUKO 9,5cm KOLÍKY BUKO 5,5cm KOLÍKY BUKO 4,5cm Upevňovací kolíky 9,5 cm - 70 ks Upevňovací kolíky 5,5 cm - 20 ks Upevňovací kolíky 4,5 cm - 20 ks HODINY + KŘÍŽ NA VĚŽ KOSTELA BUKO Rozšiřte stavby dokoupením dalších stavebních dílů, nebo si pořiďte přesně takové, jaké Vaše děti potřebují k realizaci svých originálních stavebních plánů. Hodiny na věž kostela - 2 ks Kříž na věž kostela - 1 ks Z bukového dřeva

19

20

21 STAVEBNICE TROXI - SADA 46 ks Kostka X - 15 ks Kostka T - 15 ks Destička 7,5cm - 5 ks Destička 12cm - 5 ks Destička 16,5cm - 5 ks Malý podstavec - 1 ks Dřevěná stavebnice TROXI je určena pro děti i dospělé. Dětem se při hře rozvíjí kreativita, fantazie, tvořivost, jemná motorika, abstraktní a logické myšlení. Pro dospělé je to skvělá forma relaxace a odpočinku. Všechny věkové kategorie si při stavbě nejrůznějších staveb a tvarů užijí spoustu zábavy. Objevte pokaždé jiný způsob skládání. Zasaďte si třeba strom a nechte ho pod vašima rukama růst. Kombinujte spolu jednotlivé dílky a vymýšlejte nepřeberné množství tvarů a obrazců. Tato sada obsahuje dohromady 46 dílů a jde kombinovat se všemi ostatními sadami TROXI. Celá stavebnice je vyrobena v Česku z kvalitního bukového dřeva.

22 STAVEBNICE TROXI - SADA 71 ks Kostka X - 20 ks Kostka T - 20 ks Destička 7,5cm - 10 ks Destička 12cm - 10 ks Destička 16,5cm - 10 ks Střední podstavec - 1 ks Dřevěná stavebnice TROXI je určena pro děti i dospělé. Dětem se při hře rozvíjí kreativita, fantazie, tvořivost, jemná motorika, abstraktní a logické myšlení. Pro dospělé je to skvělá forma relaxace a odpočinku. Všechny věkové kategorie si při stavbě nejrůznějších staveb a tvarů užijí spoustu zábavy. Objevte pokaždé jiný způsob skládání. Zasaďte si třeba strom a nechte ho pod vašima rukama růst. Kombinujte spolu jednotlivé dílky a vymýšlejte nepřeberné množství tvarů a obrazců. Tato sada obsahuje dohromady 71 dílů a jde kombinovat se všemi ostatními sadami TROXI. Celá stavebnice je vyrobena v Česku z kvalitního bukového dřeva.

23 STAVEBNICE TROXI - SADA 106 ks Kostka X - 30 ks Kostka T - 30 ks Destička 7,5cm - 15 ks Destička 12cm - 15 ks Destička 16,5cm - 15 ks Střední podstavec - 1 ks Dřevěná stavebnice TROXI je určena pro děti i dospělé. Dětem se při hře rozvíjí kreativita, fantazie, tvořivost, jemná motorika, abstraktní a logické myšlení. Pro dospělé je to skvělá forma relaxace a odpočinku. Všechny věkové kategorie si při stavbě nejrůznějších staveb a tvarů užijí spoustu zábavy. Objevte pokaždé jiný způsob skládání. Zasaďte si třeba strom a nechte ho pod vašima rukama růst. Kombinujte spolu jednotlivé dílky a vymýšlejte nepřeberné množství tvarů a obrazců. Tato sada obsahuje dohromady 106 dílů a jde kombinovat se všemi ostatními sadami TROXI. Celá stavebnice je vyrobena v Česku z kvalitního bukového dřeva.

24 STAVEBNICE TROXI - SADA 141 ks Kostka X - 40 ks Kostka T - 40 ks Destička 7,5cm - 20 ks Destička 12cm - 20 ks Destička 16,5cm - 20 ks Velký podstavec - 1 ks Dřevěná stavebnice TROXI je určena pro děti i dospělé. Dětem se při hře rozvíjí kreativita, fantazie, tvořivost, jemná motorika, abstraktní a logické myšlení. Pro dospělé je to skvělá forma relaxace a odpočinku. Všechny věkové kategorie si při stavbě nejrůznějších staveb a tvarů užijí spoustu zábavy. Objevte pokaždé jiný způsob skládání. Zasaďte si třeba strom a nechte ho pod vašima rukama růst. Kombinujte spolu jednotlivé dílky a vymýšlejte nepřeberné množství tvarů a obrazců. Tato sada obsahuje dohromady 141 dílů a jde kombinovat se všemi ostatními sadami TROXI. Celá stavebnice je vyrobena v Česku z kvalitního bukového dřeva.

25 KOSTKY TROXI - 40 ks Kostka X - 20 ks Kostka T - 20 ks I když to tak možná na první pohled nevypadá, z kostek TROXI ve tvaru T a X lze poskládat velké množství vertikálních i horizontálních obrazců. Milovníci přírody si mohou přímo doma zasadit strom a nechat ho vyrůst podle fantazie. S touto dřevěnou stavebnicí si mohou hrát děti i dospělí a chvíle strávené společně se stanou ještě zábavnějšími. Rozvíjí fantazii, kreativitu, tvořivost, abstraktní a logické myšlení a podporuje jemnou motoriku. Tato sada obsahuje dohromady 40 dílů a jde kombinovat se všemi ostatními sadami TROXI. Celá stavebnice je vyrobena v Česku z kvalitního bukového dřeva.

26 KOSTKY TROXI - 80 ks Kostka X - 20 ks Kostka T - 20 ks I když to tak možná na první pohled nevypadá, z kostek TROXI ve tvaru T a X lze poskládat velké množství vertikálních i horizontálních obrazců. Milovníci přírody si mohou přímo doma zasadit strom a nechat ho vyrůst podle fantazie. S touto dřevěnou stavebnicí si mohou hrát děti i dospělí a chvíle strávené společně se stanou ještě zábavnějšími. Rozvíjí fantazii, kreativitu, tvořivost, abstraktní a logické myšlení a podporuje jemnou motoriku. Tato sada obsahuje dohromady 40 dílů a jde kombinovat se všemi ostatními sadami TROXI. Celá stavebnice je vyrobena v Česku z kvalitního bukového dřeva.

27 DESTIČKY TROXI - 60 ks Destička 7,5cm - 20 ks Destička 12cm - 20 ks Destička 16,5cm - 20 ks Spoustu zábavy si děti užijí se samotnou sadou destiček, ale můžete ji i přidat k jakékoli z dalších sad dřevěných stavebnic TROXI. Nechte se překvapit, co vaše děti dokážou postavit ze zdánlivě jednoduchých a obyčejných destiček. Při hře s touto kvalitní dřevěnou stavebnicí se bude rozvíjet jejich kreativita a fantazie. Tato sada obsahuje dohromady 60 dílů a jde kombinovat se všemi ostatními sadami TROXI. Celá stavebnice je vyrobena v Česku z bukového dřeva.

28 DESTIČKY TROXI ks Destička 7,5cm - 40 ks Destička 12cm - 40 ks Destička 16,5cm - 40 ks Spoustu zábavy si děti užijí se samotnou sadou destiček, ale můžete ji i přidat k jakékoli z dalších sad dřevěných stavebnic TROXI. Nechte se překvapit, co vaše děti dokážou postavit ze zdánlivě jednoduchých a obyčejných destiček. Při hře s touto kvalitní dřevěnou stavebnicí se bude rozvíjet jejich kreativita a fantazie. Tato sada obsahuje dohromady 120 dílů a jde kombinovat se všemi ostatními sadami TROXI. Celá stavebnice je vyrobena v Česku z bukového dřeva.

29 PŘÍSLUŠENSTVÍ PODSTAVEC TROXI - MALÝ Malý podstavec TROXI je určen k stavění stromu. Vhodný pro stavbu stromu ze 45 kusů destiček a kostek. PODSTAVEC TROXI - STŘEDNÍ Střední podstavec TROXI je určen k stavění stromu. Vhodný pro stavbu stromu z kusů destiček a kostek. PODSTAVEC TROXI - VELKÝ Malý podstavec TROXI je určen k stavění stromu. Vhodný pro stavbu stromu ze 140 kusů destiček a kostek.

30

31

32 KONTAKT NA NÁS:

U NÁS DŘEVO POŘÁD JEŠTĚ ZNAMENÁ DŘEVO, PROTOŽE NÁM NENÍ JEDNO, S ČÍM SI DĚTI HRAJÍ.

U NÁS DŘEVO POŘÁD JEŠTĚ ZNAMENÁ DŘEVO, PROTOŽE NÁM NENÍ JEDNO, S ČÍM SI DĚTI HRAJÍ. 2017-2018 U NÁS DŘEVO POŘÁD JEŠTĚ ZNAMENÁ DŘEVO, PROTOŽE NÁM NENÍ JEDNO, S ČÍM SI DĚTI HRAJÍ. Ručně vyráběné hračky z bukového dřeva Každá sada obsahuje 2 semínka buku Ryze české výrobky pro kluky i holky

Více

CENÍK NÁBYTKU: Bořek Nábytek Jiroušek s.r.o. Voděradská 2233, 251 01 Říčany Telefon: 323 601 074 Fax: 323 601 216 E-mail: info@nabytekjirousek.

CENÍK NÁBYTKU: Bořek Nábytek Jiroušek s.r.o. Voděradská 2233, 251 01 Říčany Telefon: 323 601 074 Fax: 323 601 216 E-mail: info@nabytekjirousek. K 02 Palanda se žebříkem 7 601 Kč 1 596 Kč 9 197 Kč K 05 Noční stolek 1 377 Kč 289 Kč 1 666 Kč K 06 Noční stolek 1 647 Kč 346 Kč 1 993 Kč K 07 Regál 2 130 Kč 447 Kč 2 577 Kč K 08 Šatní skříň hl. 40 cm

Více

ZÁBAVNÝ DÁREK: STAVEBNICE CIHLIČKY PRO DĚTIČKY

ZÁBAVNÝ DÁREK: STAVEBNICE CIHLIČKY PRO DĚTIČKY ZÁBAVNÝ DÁREK: STAVEBNICE CIHLIČKY PRO DĚTIČKY Pamatujete si, jak jste si hráli vy, když jste byli malí? Také jste stavěli bunkry z deky? V dnešní době existuje spousta konstrukčních stavebnic, ale takových,

Více

Barvy 50 ODSTÍNŮ ŠEDI A CASANOVA DŘEVĚNÁ STAVBA ROKU SVÍCENÍ LEDKAMI VITRÁŽE BYDLÍME SE ZVÍŘETEM MELANCHOLICKÝ BYT V LISABONU VÍTĚZOVÉ ANKETY

Barvy 50 ODSTÍNŮ ŠEDI A CASANOVA DŘEVĚNÁ STAVBA ROKU SVÍCENÍ LEDKAMI VITRÁŽE BYDLÍME SE ZVÍŘETEM MELANCHOLICKÝ BYT V LISABONU VÍTĚZOVÉ ANKETY DESIGN / STYL / ARCHITEKTURA 2 / 2016 ÚNOR 2016/49 Kč/2,90 50 ODSTÍNŮ ŠEDI A CASANOVA MELANCHOLICKÝ BYT V LISABONU SVÍCENÍ LEDKAMI ÚSPORA A DLOUHÁ ŽIVOTNOST DÁREK PRO PŘEDPLATITELE SVĚTELNÝ LED ZDROJ DŘEVĚNÁ

Více

Mistrovské slevy Nabidka platí od 02.05.2016 do 15.05.2016

Mistrovské slevy Nabidka platí od 02.05.2016 do 15.05.2016 Mistrovské slevy Nabidka platí od 02.05.2016 do 15.05.2016 místo 10.121,-* Balkonová sada 3.699,- -63% i v barvě cappuccino BALKONOVÁ SADA, antracit, plast, vč. polštářů, 1x stůl, cca 39/43/39 cm, 2x židle,

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. o z n a m u j e, že v souladu s usnesením 328b odst. 3 zák. č. 99/1963 Sb., Občanský soudní řád

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. o z n a m u j e, že v souladu s usnesením 328b odst. 3 zák. č. 99/1963 Sb., Občanský soudní řád Exekutorský úřad Zlín Mgr. Marek Jenerál, soudní exekutor tel.: 577 001 640, e_mail :podatelna@euzl.cz, www.euzl.cz jednací: 177 EX 11/14-52 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Mgr. Marek Jenerál, soudní exekutor, Exekutorský

Více

Hodnoticí tabulka certifikace Ubytování v soukromí, verze 1. 1. 2016. Pro subjekt...

Hodnoticí tabulka certifikace Ubytování v soukromí, verze 1. 1. 2016. Pro subjekt... Hodnoticí tabulka certifikace Ubytování v soukromí, verze.. 06 Pro subjekt.... Kvalita zařízení POČET KVĚTIN. Venkovní prostory.. Označení Jak jde subjekt najít? Např. s mapou, popisem trasy, informační

Více

24.639,-* UŠETŘÍTE 65% ODKLÁDACÍ STOLEK

24.639,-* UŠETŘÍTE 65% ODKLÁDACÍ STOLEK NEJVĚTŠÍ DŮM NÁBYTKU V ČESKÉ REPUBLICE 2) ZDARMA DODÁNÍ A MONTÁŽ1) Dodáním a montáží zdarma ušetříte až 10.000 Kč! 11.999,- 24.639,-* POSTEL S NOČNÍMI STOLKY A SKŘÍŇ, Š. CCA 244 CM LAK S VYSOKÝM LESKEM

Více

Sport OBŘÍ STAVEBNICE. 35 cm. 35 cm

Sport OBŘÍ STAVEBNICE. 35 cm. 35 cm 5 cm 5 cm OBŘÍ STAVEBNICE. Obří stavebnice 0 maxi dílů z pevného plastu v barvách:červená, žlutá, oranžová, modrá. Velikost dílu je 5 x 5 cm. Jednotlivé díly se do sebe vzájemně zapojují jako puzzle. Snadno

Více

JARO - LÉTO 2014 / Didaktické pomůcky a hry

JARO - LÉTO 2014 / Didaktické pomůcky a hry JARO - LÉTO 014 / Didaktické pomůcky a hry EPL1001KT 149 Kč Čtvercové panely Balení obsahuje 6 panelů se různými povrchy. Slouží k rozvoji hmatového vnímní. Jednoduchým spojením z nich dovedete vytvořit

Více

DNY CENOVÝCH TRHÁKŮ U MÖBELIX

DNY CENOVÝCH TRHÁKŮ U MÖBELIX Nabídka platí do 02.09. 2012 DNY CENOVÝCH TRHÁKŮ U MÖBELIX vč. funkce lůžka místo 17.999,- ** Do vyprodání zásob! OBĚ FUNKCE STRANOVÉ LŮŽKA VARIANTY 12.999,- akontace 0,-, splátka 649,- 1) 27% Sedací souprava,

Více

NÁVRH INTERIÉRU. řadový dům Chocholáč Obytný prostor s kuchyní. červenec 2013. Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.

NÁVRH INTERIÉRU. řadový dům Chocholáč Obytný prostor s kuchyní. červenec 2013. Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r. NÁVRH INTERIÉRU řadový dům Chocholáč Obytný prostor s kuchyní červenec 2013 Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, Brno - Židenice - Židenice

Více

kalimero dětské a studentské pokoje

kalimero dětské a studentské pokoje dětské a studentské pokoje kalimero Vhodný pro vybavení: pokoje... Ložnice... Obývací pokoje... Pracovny a stoly... Knihovny... Předsíně... kalimero DESEN Smrk MATERIÁL Základním materiálem je laťovka

Více

Moderně a výhodně 10.999,- Extra kupóny 4.699,- na zadní straně. místo 19.999,-* Šatní skříň + dvoulůžko + 2 noční stolky

Moderně a výhodně 10.999,- Extra kupóny 4.699,- na zadní straně. místo 19.999,-* Šatní skříň + dvoulůžko + 2 noční stolky Extra kupóny na zadní straně. Moderně a výhodně 4-dílná sestava vč. sedacích polštářů Nabidka platí od 18.04 do 01.05.2016 místo 19.999,-* Šatní skříň + dvoulůžko + 2 noční stolky -45% 10.999,- 4.699,-

Více

1000 japonských slovíček

1000 japonských slovíček Kohshi Hirayama a Alena Polická (Japonské centrum Brno) www.japancenter.cz 1000 japonských slovíček ilustrovaný slovník Edika Brno 2014 1000 japonských slovíček ilustrovaný slovník KOHSHI HIRAYAMA A ALENA

Více

V hlavní roli zebrano

V hlavní roli zebrano Na náv tûvû V hlavní roli zebrano Neobvyklý interiér zdobený exotickým dřevem měl podle představ majitelky původně zářit v dominantní červené. Ale názory se mění. Stačil jediný pohled věnovaný pruhovanému

Více

bolzano předsíně 95 % zboží SKLADEM

bolzano předsíně 95 % zboží SKLADEM 1137 95 % zboží SKLADEM předsíně bolzano Vhodný pro vybavení: Dětské a studentské pokoje...71 Ložnice... 309 Obývací pokoje.... 795 Pracovny a stoly.... 921 Knihovny...1057 Předsíně....1137 bolzano MATERIÁL

Více

Velké akční slevy. od 0% u Möbelix PO 12. NE 25. VÝHODNĚ NA SPLÁTKY. listopadu. listopadu. platba v hotovosti. délka splácení 5 až 25 měsíců

Velké akční slevy. od 0% u Möbelix PO 12. NE 25. VÝHODNĚ NA SPLÁTKY. listopadu. listopadu. platba v hotovosti. délka splácení 5 až 25 měsíců Velké akční slevy Nabídka platí do 2511.2012 u Möbelix PO 12. listopadu až NE 25. listopadu Kolik stojí 12.999,- toto zboží? 7.999,- 3.999,- OBÝVACÍ STĚNA, dekor dub Sonoma/barva bílá, Š/V/H: cca 240/185/45cm

Více

Týdny akčních cen. Šatní skříň bez zrcadla, šířka cca 270 cm

Týdny akčních cen. Šatní skříň bez zrcadla, šířka cca 270 cm Extra kupóny na zadní straně. Týdny akčních cen Nabidka platí od 15.02.2016 do 28.02.2016 Šatní skříň bez zrcadla, šířka cca 270 cm místo 16.999,-* 6.999,- 9.499,- -44% Postel cca 180/200 cm a 2 noční

Více

INDIE. Aktualizace 31.1.2010. 188 Stolek na noviny 50 x 51 x 48 3100,- 1328A Komoda 140 x 44 x 79 10590,- Skříňka ve tvaru schodů

INDIE. Aktualizace 31.1.2010. 188 Stolek na noviny 50 x 51 x 48 3100,- 1328A Komoda 140 x 44 x 79 10590,- Skříňka ve tvaru schodů 108 Konferenční stolek 3400,- 188 Stolek na noviny 50 x 51 x 48 3100,- 1364 skříň 11200,- 1328A Komoda 140 x 44 x 79 10590,- 3556 Skříňka ve tvaru schodů 125 x 140 x 34 10700,- 934B Sada židliček 3050,-

Více

Akční týdny 4.999,- Extra kupóny. na zadní straně. -58% místo 11.999,-* Nabídka platí od 18.05.2015 do 31.05.2015. Omezené množství! vč.

Akční týdny 4.999,- Extra kupóny. na zadní straně. -58% místo 11.999,-* Nabídka platí od 18.05.2015 do 31.05.2015. Omezené množství! vč. Extra kupóny na zadní straně. Akční týdny Nabídka platí od 18.05.2015 do 31.05.2015-58% místo 11.999,-* 4.999,- Omezené množství! vč. LED osvětlení OBÝVACÍ STĚNA, Š/V/H: cca 280/200/42 cm 4.999,- (26470060/01)

Více

Vila Brac 3 VILA BRAC 3. Typ ubytování: Villa Umístění: Brač - Chorvatsko

Vila Brac 3 VILA BRAC 3. Typ ubytování: Villa Umístění: Brač - Chorvatsko Vila Brac 3 VILA BRAC 3 Typ ubytování: Villa Umístění: Brač - Chorvatsko 1 / 8 Počet pokojů: 5 Max Hosté: 10 Koupelny: 3 Bazén: Ano Vzdálenost od moře: 30 m Cena od: 2.670 {gallery}vfr/brac3{/gallery}

Více

11. Stavebnictví, architektura a design interiérů. Návrh moderního rodinného domu vhodného do zástavby

11. Stavebnictví, architektura a design interiérů. Návrh moderního rodinného domu vhodného do zástavby 11. Stavebnictví, architektura a design interiérů Návrh moderního rodinného domu vhodného do zástavby Daniel Veselý, 3.ročník SOŠ a SOU stavební Kolín Pražská 112, Kolín okres Kolín Středočeský kraj Anotace

Více

2GR 66100 30950 77 postel 160 200 borovice bílá 15 230 Kč 2GR 66103 30950 77 postel 160 221 borovice bílá 16 980 Kč

2GR 66100 30950 77 postel 160 200 borovice bílá 15 230 Kč 2GR 66103 30950 77 postel 160 221 borovice bílá 16 980 Kč Georgia TECHNICKÉ INFORMACE MATERIÁL: masiv borovice POVRCHOVÁ ÚPRAVA: borovice bílá, borovice kombinace bílá/šedá, borovice kombinace bílá/antik LOŽNICE POSTELE A C A: horní hrana bočnice 455 mm B: spodní

Více

Velké akční slevy. u Möbelix 49,- 49,- 49,- Po.22. Ne.05. duben. květen. Vychytávka. Vychytávka Vychytávka. Kolik stojí 13.999,- toto zboží? 8.

Velké akční slevy. u Möbelix 49,- 49,- 49,- Po.22. Ne.05. duben. květen. Vychytávka. Vychytávka Vychytávka. Kolik stojí 13.999,- toto zboží? 8. Velké akční slevy Nabídka platí do 05.05.2013 u Möbelix Kolik stojí 13.999,- toto zboží? 8.999,- pouze 5.999,- Po.22. duben až Ne.05. květen vč. osvětlení PŘEDNÍ PLOCHY S VYSOKÝM LESKEM OBÝVACÍ STĚNA,

Více

kalimero obývací pokoje 95 % zboží SKLADEM

kalimero obývací pokoje 95 % zboží SKLADEM 845 95 % zboží SKLADEM obývací pokoje kalimero Vhodný pro vybavení: Dětské a studentské pokoje... 187 Ložnice... 369 Obývací pokoje.... 845 Pracovny a stoly.... 959 Knihovny...1087 Předsíně....1155 kalimero

Více

Datum: 2. 12. 2013 Projekt: Využití ICT techniky především v uměleckém vzdělávání Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.

Datum: 2. 12. 2013 Projekt: Využití ICT techniky především v uměleckém vzdělávání Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34. Datum: 2. 12. 2013 Projekt: Využití ICT techniky především v uměleckém vzdělávání Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.1013 Číslo DUM: VY_32_INOVACE_537 Škola: Akademie VOŠ, Gymn. a SOŠUP Světlá nad Sázavou

Více

11% EXTRA SLEVA 2DÍLNÝ -30%

11% EXTRA SLEVA 2DÍLNÝ -30% LÁSKA PROCHÁZÍ LOŽNICÍ! -44% NA LOŽNICE, MATRACE A NÁBYTEK CARRYHOME + 11% EXTRA SLEVA VČETNĚ» VÁLCOVÉHO POLŠTÁŘE» 2 OPĚRADLOVÝCH POLŠTÁŘŮ 2DÍLNÝ 999,- 2.132,-* ODKLÁDACÍ STOLEK, SADA 2 KS 32.550,-* 12.999,-

Více

1951 2011 OBÝVACÍ STĚNY

1951 2011 OBÝVACÍ STĚNY 2012 1951 2011 OBÝVACÍ STĚNY PŘÍRODĚ NABLÍZKU PŘI VÝROBĚ NÁBYTKU POUŽÍVÁME PRAVOU DŘEVĚNOU DÝHU A MASIVNÍ DŘEVO. DÍKY NIM JSTE DOMA PŘÍRODĚ NABLÍZKU. Pozor na napodobeniny. Lamino či fólie jsou pouhou

Více

Výtvarný materiál DEKORAČNÍ MATERIÁL. K1 0038 27,- Kč 1,08 EUR

Výtvarný materiál DEKORAČNÍ MATERIÁL. K1 0038 27,- Kč 1,08 EUR Bambulky 00 barevných bambulek o průměru cm na knoflíky, očička, nosíky apod.. K 0 Barevné. K 0 Zvířecí,- Kč,0 EUR DEKORAČNÍ MATERIÁL. Pohádková vlna Balíček barevného ovčího rouna o hmotnosti 0 g. Jedná

Více

dětské a studentské pokoje ferda Vhodný pro vybavení: Dětské a studentské pokoje... Ložnice... Obývací pokoje... Pracovny a stoly... Knihovny...

dětské a studentské pokoje ferda Vhodný pro vybavení: Dětské a studentské pokoje... Ložnice... Obývací pokoje... Pracovny a stoly... Knihovny... dětské a studentské pokoje ferda Vhodný pro vybavení: pokoje... Ložnice... Obývací pokoje... Pracovny a stoly... Knihovny... ferda DESEN Bříza Oranžová Modrá Červená Zelená DODÁVÁ SE V DEMONTOVANÉM STAVU

Více

cca 170cm misto 4.999,-*

cca 170cm misto 4.999,-* Nabídka platí do 31.03.2013 NOVINKY 1000 novinek k začátku jara Výhodně na splátk 4. cca 170cm 0% navýšení Příklad splácení pro kuchně: cena zboží 10 000 Kč s přímou platbou 0 Kč. Výše úvěru 10 000 Kč,

Více

pro manžele Konečné, Bílovice nad Svitavou Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Zpracovala: Ing. arch.

pro manžele Konečné, Bílovice nad Svitavou Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Zpracovala: Ing. arch. NÁVRH INTERIÉRU pro manžele Konečné, Bílovice nad Svitavou Dětský a obývací pokoj v přírodním stylu Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8,

Více

Velké otevření 11.499,- 4.699,- 1.000 otevíracích nabídek. Otevírací. nabídka 199,- 99,- 119,- v Plzni u NC Borská pole, 27.1. v 9:00. místo 23.

Velké otevření 11.499,- 4.699,- 1.000 otevíracích nabídek. Otevírací. nabídka 199,- 99,- 119,- v Plzni u NC Borská pole, 27.1. v 9:00. místo 23. 1.000 otevíracích nabídek Velké otevření Nabidka platí od 27.01.2016 do 07.02.2016 místo 23.999,-* Skříň šířka cca 315 cm -52% SKŘÍŇ S POSUVNÝMI DVEŘMI, Š/V/H: cca 315/225/61 cm 11.499,- POSTEL, 2 zásuvky,

Více

HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI

HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI HR14 Barevná písmena na provlékání Balení obsahuje 325 kostiček v 11 barvách a šňůrky na vytvoření jmen nebo různých slov. rozměr písmenkové

Více

PŘÍLOHA Č. 1 VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ, CHATA DOLANY, Č. E. 30

PŘÍLOHA Č. 1 VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ, CHATA DOLANY, Č. E. 30 PŘÍLOHA Č. 1 VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ, CHATA DOLANY, Č. E. 30 PŘÍLOHA Č. 2 VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ, CHATA DOLANY, Č. E. 174 PŘÍLOHA Č. 3 VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ, CHATA DOLANY, Č. E.

Více

Nyní akční týdny ložnic u Möbelix SE ZIPEM BAVLNA

Nyní akční týdny ložnic u Möbelix SE ZIPEM BAVLNA Nabídka platí do 17.02.2013 Nyní akční týdny ložnic u Möbelix Matracový set 1+1 zdarma zabaleno v roli pro snadný transport VHODNÉ PRO ALERGIKY SE ZIPEM OTOČITELNÁ MATRACE 7-ZÓNOVÝ SYSTÉM KOMFORTNÍ PĚNOVÁ

Více

Bilance zpevněných ploch a ploch zeleně na pozemku. Plocha pozemku p.č.k. 1261/75 1055 m 2. Zastavěná plocha 271 m 2. Zpevněné plochy 145 m 2

Bilance zpevněných ploch a ploch zeleně na pozemku. Plocha pozemku p.č.k. 1261/75 1055 m 2. Zastavěná plocha 271 m 2. Zpevněné plochy 145 m 2 Bilance zpevněných ploch a ploch zeleně na pozemku Plocha pozemku p.č.k. 1261/75 1055 m 2 Zastavěná plocha 271 m 2 Zpevněné plochy 145 m 2 Plocha bazén 24 m 2 Plocha zeleně 615 m 2 0 2 5 10 Koeficient

Více

Aretti CZ, s.r.o., Kulkova 8, Brno - Židenice rodina Čižmářova Rekonstrukce bytu - Napajedla Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová

Aretti CZ, s.r.o., Kulkova 8, Brno - Židenice rodina Čižmářova Rekonstrukce bytu - Napajedla Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová NÁVRH INTERIÉRU rodina Čižmářova Rekonstrukce bytu - Napajedla září 2013 Kulkova 8, Brno - Židenice Tel: +420 724 209 441, e-mail: brno@aretti.cz www. zakazkoveinteriery.cz Zpracovala: Ing. arch. Lucie

Více

IČ: 002 31 312. Praha 14 - Černý Most, Bratří Venclíků 1073, PSČ 198 00 Praha 98 (svěřená správa )

IČ: 002 31 312. Praha 14 - Černý Most, Bratří Venclíků 1073, PSČ 198 00 Praha 98 (svěřená správa ) Městská část Praha 14 IČ 002 31 312 Praha 14 - Černý Most, Bratří Venclíků 1073, PSČ 198 00 Praha 98 (svěřená správa ) Čj.: 625 V Praze dne : PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA podle 5 zákona č. 72/1994 Sb., kterým

Více

MATERIÁLNĚ TECHNICKÝ STANDARD (MTS) PRO DOMOVY PRO SENIORY (DS) A DOMOVY SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM (DZR)

MATERIÁLNĚ TECHNICKÝ STANDARD (MTS) PRO DOMOVY PRO SENIORY (DS) A DOMOVY SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM (DZR) MATERIÁLNĚ TECHNICKÝ STANDARD (MTS) PRO DOMOVY PRO SENIORY (DS) A DOMOVY SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM (DZR) Návrh oddělení 222 ke dni 15. 12. 2015 1 Obsah SLOVNÍČEK POJMŮ... 4 VÝCHODISKA... 5 PARAMETRY MTS...

Více

PB Market. 62 www.peknebydleni.cz 10/2015. 4 Proč kupovat hračky?

PB Market. 62 www.peknebydleni.cz 10/2015. 4 Proč kupovat hračky? PB Market A co bys chtěl za hračku? Hračkářský průmysl chrlí nepřeberné množství výrobků od jednoduchých až po robotické, děti často ani nevědí, pro co se rozhodnout. Někdy bývají ovlivněny kamarády a

Více

Sedací souprava Leona 10.990,- K è

Sedací souprava Leona 10.990,- K è Platí od 6.. do 06..009. Také v dekoru noce nebo wenge. Obývací stìna Trendi 6,- Kč 8.990,- K è rozkládací hnědý potah Sedací souprava Leona 0.990,- K è 6,- Kč Obývací stěna Trendi dekor ořech, noce nebo

Více

1,-Kč. Dodání & montáž 44.444,- EXTRA NABÍDKY. Nový Möbelix Plzeň 13.990,- Nový Möbelix. na všechny plánovatelné kuchyně, do 31.03.

1,-Kč. Dodání & montáž 44.444,- EXTRA NABÍDKY. Nový Möbelix Plzeň 13.990,- Nový Möbelix. na všechny plánovatelné kuchyně, do 31.03. Plzeň EXTRA NABÍDKY Dodání & montáž na všechny plánovatelné kuchyně, do 31.03.2016 1) Nabidka platí od 07.03.2016 do 20.03.2016 1,-Kč Znáte z TV reklamy V CENĚ dřez chladnička varná deska vestavná trouba

Více

1+1 VÝROBKŮ 50% 4.799,- 50,- 25,- 1) ZDARMA. Vychytávka. Vychytávka. až do. Sada matrace a roštu. Při nákupu nad 2.500,- Kč stojí 25,-Kč

1+1 VÝROBKŮ 50% 4.799,- 50,- 25,- 1) ZDARMA. Vychytávka. Vychytávka. až do. Sada matrace a roštu. Při nákupu nad 2.500,- Kč stojí 25,-Kč 50 50 50% Nabídka platí do 16.06.2013 Sada matrace a roštu VÝROBKŮ 50% 50,- 4.799,- až do 1+1 ZDARMA + STŘEDOVÝ PRUH PRO ROZLOŽENÍ ZATÍŽENÍ POLYETEROVÁ 5-ZÓNOVÝ SYSTÉM STUPEŇ TVRDOSTI 3 ČESKÝ NÁBYTEK MATRACOVÁ

Více

návštěvy & proměny Luxusní krešovaná tapeta z kolekce firmy MARBURG barevně ladí s výmalbou v pracovním koutu

návštěvy & proměny Luxusní krešovaná tapeta z kolekce firmy MARBURG barevně ladí s výmalbou v pracovním koutu tato strana Obývací pokoj je oddělen od ložnice posuvnými skleněnými dveřmi. V místnosti se našlo místo pro odpočinek a relaxaci pohovka POLSTRIN, kávový stolek KARE, koberec MAT a tapety MARBURG vše pod

Více

co KUPÓN to SLEVA 77 kupónů 11.111,- *M065B* *M065B* *M065B* se super slevami -53% místo 23.999,-* Nabídka platí o15.06.2015 do 28.06.

co KUPÓN to SLEVA 77 kupónů 11.111,- *M065B* *M065B* *M065B* se super slevami -53% místo 23.999,-* Nabídka platí o15.06.2015 do 28.06. 77 kupónů se super slevami co KUPÓN to SLEVA Nabídka platí o15.06.2015 do 28.06.2015-53% Omezené množství! místo 23.999,-* OBĚ STRANOVÉ VARIANTY SEDACÍ SOUPRAVA, textilní kůže/ látka, výška sedu: cca 42

Více

Bydlení v přírodě BYDLENÍ

Bydlení v přírodě BYDLENÍ BYDLENÍ Bydlení v přírodě Snili jste jako děti o kočovném životě? Svému snu se můžete přiblížit tím, že si na pozemku postavíte maringotku! V této se dá pobývat od slunného jara až do mrazivé zimy. TEXT

Více

Závěrečná zpráva o plnění úkolů příspěvkové organizace 2015

Závěrečná zpráva o plnění úkolů příspěvkové organizace 2015 Závěrečná zpráva o plnění úkolů příspěvkové organizace 2015 Název zpracovatele: Domov pro osoby se zdravotním postižením Dukelská 28 431 86 Kovářská IČO: 46 78 98 47 Tel./Fax: 474/396 237 - vedoucí organizace

Více

Kolik stojí 399,- toto zboží? 249,- pouze 149,- BAVLNA

Kolik stojí 399,- toto zboží? 249,- pouze 149,- BAVLNA Nabídka platí do 21.04.2013 Velké akční slevy u Möbelix Kolik stojí 18.999,- toto zboží? 11.999,- Po.08. duben pouze 9.999,- akontace 0,-, splátka 398,- 1) až Ne.21. duben LOŽNICE v dekoru jádrový ořech

Více

Týdny akčních cen. Šatní skříň bez zrcadla, šířka cca 270 cm 9.499,-

Týdny akčních cen. Šatní skříň bez zrcadla, šířka cca 270 cm 9.499,- Vše za 279,Ḵč na zadní straně Týdny akčních cen Nabidka platí od 15.02.2016 do 28.02.2016 Šatní skříň bez zrcadla, šířka cca 270 cm místo 16.999,-* -44% Postel cca 180/200 cm a 2 noční stolky místo 11.999,-*

Více

DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM V ČESKÉ KAMENICI SE PŘEDSTAVUJE ZÁJEMCŮM O SOCIÁLNÍ SLUŽBY

DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM V ČESKÉ KAMENICI SE PŘEDSTAVUJE ZÁJEMCŮM O SOCIÁLNÍ SLUŽBY DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM V ČESKÉ KAMENICI SE PŘEDSTAVUJE ZÁJEMCŮM O SOCIÁLNÍ SLUŽBY HISTORIE MĚSTA ČESKÁ KAMENICE ČESKÁ KAMENICE JE STAROBYLÉ MĚSTO S BOHATOU HISTORIÍ, KTERÁ SAHÁ AŽ DO

Více

Největší výběr domácích potřeb v kika! Miska na müsli průměr 15 cm, různé barvy. (11702992)

Největší výběr domácích potřeb v kika! Miska na müsli průměr 15 cm, různé barvy. (11702992) Největší výběr domácích potřeb v kika! Keramický hrnek různé barvy. (např.10785858, 10604256) Miska na müsli průměr 15 cm, různé barvy. (11702992) Proutěné koše různé velikosti a barvy, materiál proutí.

Více

návštěva Půda s pracovní galerií

návštěva Půda s pracovní galerií Půda s pracovní galerií Ondřej Dvořák a Jiří Matys architekti Specifickým požadavkem investora bylo vytvoření pracovního místa v půdním bytě 2+kk. Vzhledem k malým rozměrům bytu jsme pracovnu umístili

Více

VÍCE NA WWW.MAKRA.CZ

VÍCE NA WWW.MAKRA.CZ HRAČKY - Kočárky 3782909 1.090,- 3782910 1.590,- 3782911 1.290,- Kočárek pro panenky Kočárek pro panenky, pro všechny malé maminky. Výška rukojeti totoho kočárku od země je 56 cm. Rozměry: 55 x 56 x 36

Více

51.990,-* ušetříte. 53% 3místná a 2 místná pohovka s křeslem. Platí od 14.04. do 26.04.2015.

51.990,-* ušetříte. 53% 3místná a 2 místná pohovka s křeslem. Platí od 14.04. do 26.04.2015. bytové trendy pro rok 2015! -44% 1) Na NÁBYTEK CARRYHOME, 2) SEDACÍ SOUPRAVY A OBÝVACÍ STĚNY Platí od 14.04. do 26.04.2015. 3) xxxl novinka vč. 2 relaxačních poloh vč. relaxační polohy 51.990,-* 23.999,-

Více

REKONSTRUKCE BYTU V BRNĚ

REKONSTRUKCE BYTU V BRNĚ REKONSTRUKCE BYTU V BRNĚ původní dispozice 1:50 bourané konstrukce 1:50 BOURANÉ KONSTRUKCE POZNÁMKA - budou vybourány veškeré dělící konstrukce - nutno prověřit, zda stěn mezi pokojem a kuchyní je nenosná

Více

Maloobchodní ceník platný od 26.05.2014* Ceny jsou uvedeny v Kč včetně DPH. Nábytek je standartně dodáván v demontovaném stavu.

Maloobchodní ceník platný od 26.05.2014* Ceny jsou uvedeny v Kč včetně DPH. Nábytek je standartně dodáván v demontovaném stavu. Úchytky "chrom" - kvadratické (umělohmotné) "Kiwi-Grün" 44 K 52.. 69-602 4 dveře dle barev. klíče 1-52.. 69-57.. 69-602 4 dveře dle barev. klíče 1-57.. 69-237 / 239/ 53 cm 16.360,- 52.. 69-603 3 dveře

Více

Pravidla poskytování jednotlivých úkonů pečovatelské služby.

Pravidla poskytování jednotlivých úkonů pečovatelské služby. Agentura domácí péče ČČK ALICE České Budějovice PEČOVATELSKÁ SLUŽBA Pravidla poskytování jednotlivých úkonů pečovatelské služby. Všechny uvedené úkony jsou poskytovány v domácnosti klienta. Rozsah poskytovaných

Více

obývací pokoj půdorys 1:25

obývací pokoj půdorys 1:25 OBÝVACÍ POKOJ zavěšená TV STROPNÍ SVÍTIDLO PŘISAZENÉ - čtvercové B obývací pokoj půdorys 1:25 krbová vložka taburet (oblý tvar) STROPNÍ SVÍTIDLO ZÁVĚSNÉ hranaté STROPNÍ SVÍTIDLO ZÁVĚSNÉ hranaté A stolek

Více

Pár rad pro navrhování RD

Pár rad pro navrhování RD Pár rad pro navrhování RD Zpracovala Ing. Markéta Kubicová Pro vypracování ročníkového projektu Obytné budovy Platí norma : ČSN 73 4301 V této práci se můžete seznámit s některými poznatky z této normy.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0679-115/2014 NEMOVITOST: Bytová jednotka č. 1165/3 a garáž č. 1165/7, vše s příslušenstvím a pozemky Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Praha-západ, obec

Více

1. Pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu

1. Pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu PODROBNÝ POPIS ÚKONŮ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY Lázně Libverda 1. Pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu 1.1. Pomoc a podpora při podávání jídla a pití Úkon obnáší nakrájení stravy na sousta, ohřátí

Více

Akční týdny 3.999,- Extra kupóny. na zadní straně. místo 12.999,-* Facebooku. Obývací stěna. Nabidka platí od 16.05. do 29.05.2016

Akční týdny 3.999,- Extra kupóny. na zadní straně. místo 12.999,-* Facebooku. Obývací stěna. Nabidka platí od 16.05. do 29.05.2016 Extra kupóny na zadní straně. Akční týdny Nabidka platí od 16.05. do 29.05.2016 místo 12.999,-* Obývací stěna -69% vč. osvětlení omezené množství OBÝVACÍ STĚNA, LED osvětlení, Š/V/H:cca 310/200/40 cm 3.999,-

Více

Při rekonstrukci se našel prostor na pracovní kout

Při rekonstrukci se našel prostor na pracovní kout Při rekonstrukci se našel prostor na pracovní kout Bez ohledu na to, zda máme byt v paneláku, v nové výstavbě, či ve starším zděném domě, jedním z nejčastějších problémů, se kterými se v menších bytech

Více

Pokoj č. 1. Pokoj č. 2

Pokoj č. 1. Pokoj č. 2 V hotelu Leonardo na Vás čeká dvacet stylově zařízených pokojů, z toho pět nadstandardních. Všechny pokoje jsou vybaveny televizorem se satelitním příjmem, vlastním sociálním zařízením a minibarem. V celém

Více

NUČICE NABÍDKA DOMŮ A BYTŮ SPOLEČ NOSTI JUNG.CZ

NUČICE NABÍDKA DOMŮ A BYTŮ SPOLEČ NOSTI JUNG.CZ DRŽITEL CERTIFIKÁTU ISO 9001:2001 a k c i o v á s p o l e č n o s t NABÍDKA DOMŮ A BYTŮ SPOLEČ NOSTI JUNG.CZ NUČICE Údaje o území Pozemky se nacházejí na severním okraji Nučic, sousedícími s městem Rudná.

Více

Příloha č. 1 B - Specifikace dodávky, část B - DDM

Příloha č. 1 B - Specifikace dodávky, část B - DDM Příloha č. 1 B - Specifikace dodávky, část B - DDM Požadovaná specifice je z hlediska zadavatele optimálním řešením pro provoz. Pokud jsou uvedené požadavky v zadávací dokumentaci shodné či podobné nespecifikovanému

Více

Úložný box materiál plast, 80 x 40 x 17 cm. (13796050, 13795987)

Úložný box materiál plast, 80 x 40 x 17 cm. (13796050, 13795987) Platí od 06.09. do 19.09.2010. Ilustrační foto akce Platí od 06.09. do 19.09.2010. -15% na ložnice Miloš! * *Z katalogové ceny výrobce. Slevy není možné kumulovat. Sleva se nevztahuje na již uzavřené kupní

Více

moderní interiéry pro každého

moderní interiéry pro každého moderní interiéry pro každého ALNUS - návrhy a realizace kompletních interiérů Firma Alnus vznikla v roce 1993. Zabývá se zakázkovou výrobou kuchyní a bytových moderních interiérů na míru. Díky nejmodernějším

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň Radobyčická 14, 306 04 Plzeň OZNÁMENÍ

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň Radobyčická 14, 306 04 Plzeň OZNÁMENÍ Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň Radobyčická 14, 306 04 Plzeň OZNÁMENÍ o výběrovém řízení Č. PKT/2/2006 na zjištění zájemce o koupi majetku státu Jedná se o majetek

Více

NABÍDKA PRODEJE BYTOVÉ JEDNOTKY 1049/3 v domě č.p. 1049 Litvínov Horní Litvínov popis a fotodokumentace

NABÍDKA PRODEJE BYTOVÉ JEDNOTKY 1049/3 v domě č.p. 1049 Litvínov Horní Litvínov popis a fotodokumentace NABÍDKA PRODEJE BYTOVÉ JEDNOTKY 1049/3 v domě č.p. 1049 Litvínov Horní Litvínov popis a fotodokumentace Bytová jednotka 1049/3 je umístěna ve 2.NP budovy, její západní části a v 1.PP budovy. Byt vytváří

Více

ferda obývací pokoje 95 % zboží SKLADEM

ferda obývací pokoje 95 % zboží SKLADEM 769 95 % zboží SKLADEM obývací pokoje ferda Vhodný pro vybavení: Dětské a studentské pokoje... 5 Ložnice... 281 Obývací pokoje.... 769 Pracovny a stoly....899 Knihovny....1037 ferda Desen DODÁVÁ SE V DEMONTOVANÉM

Více

Fakulta architektury ČVUT 2007/2008 2.semestr

Fakulta architektury ČVUT 2007/2008 2.semestr Fakulta architektury ČVUT 2007/2008 2.semestr Základní ateliér Ústav památkové péče a renovací prof. Ing. arch. Bohumil Fanta, Csc. Ing. arch. Jan Kazimour 2. semestr 2007/08 JAN HARCINÍK 1 OBSAH Zadání

Více

Obrázek Kód Popis Věk

Obrázek Kód Popis Věk * E0037 Koukej, jak rostu 0M+ 196 237 E0100 Houpací koník 10M+ 1372 1660 E0101 Čtyřkolka 10M+ 1372 1660 E0300 Mini hrkačky 12M+ 196 237 E0301 Hudební sada 12M+ 157 189 E0302 Xylofon 12M+ 294 356 E0303

Více

Aktivní POLYTECH školka (Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1. 3. 00/48.0092) HRAČKA - Magnetické puzzle Výukový materiál pro účastníky kurzu

Aktivní POLYTECH školka (Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1. 3. 00/48.0092) HRAČKA - Magnetické puzzle Výukový materiál pro účastníky kurzu Aktivní POLYTECH školka (Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1. 3. 00/48.0092) HRAČKA - Magnetické puzzle Výukový materiál pro účastníky kurzu Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu

Více

-66 % 3.699,- Horské kolo

-66 % 3.699,- Horské kolo -35 % -70 % -45 % VELKÝ VÝPRODEJ! Od pondělí, 27. června 2016 Nabidka platí od 27.06.2016 do 10.07.2016 místo 5,-** Miska na zmrzlinu -33% MISKA NA ZMRZLINU, různé barvy, vápenné sklo, kulatý tvar, ø/v:

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

TECHNICKÁ SPECIFIKACE český výrobce modulových a panelových dřevěných staveb na klíč TECHNICKÁ SPECIFIKACE COMFORT Rozměr domu: 10,7 x 4,3 x 6,3 m Užitná plocha domu: 60,1 m2 1 Stavebně konstrukční části: Základy- zemní vruty

Více

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru _ Arbelas plus, Kralická 106915, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ interiéru ateliér: web mail: 7.2016 _boq architekti _www.boqarchitekti.cz atelier@boqarchitekti.cz _ing. arch. Miroslav Stach;

Více

PASPORT DOMU. 183 číslo bloku číslo orientační počet č.p. 1 rok výstavby 1869 rok rekonstrukce památková péče ANO počet bytů 1 počet nebyt.

PASPORT DOMU. 183 číslo bloku číslo orientační počet č.p. 1 rok výstavby 1869 rok rekonstrukce památková péče ANO počet bytů 1 počet nebyt. PASPORT DOMU obec Česká Lípa číslo popisné 35 název ulice Škroupovo nám. okres Česká Lípa katastrální území Česká Lípa výměra parcely 24 kraj Liberecký kraj číslo parcely 83 číslo bloku číslo orientační

Více

Závěrečná zpráva o plnění úkolů příspěvkové organizace 2013

Závěrečná zpráva o plnění úkolů příspěvkové organizace 2013 Závěrečná zpráva o plnění úkolů příspěvkové organizace 2013 Název zpracovatele : Domov pro osoby se zdravotním postižením Dukelská 28 431 86 Kovářská IČO: 46 78 98 47 Tel./Fax : 474/396 237 - vedoucí organizace

Více

2GA 66000 30950 77 postel 160 200 borovice bílá 21 240 Kč 2GA 66003 30950 77 postel 160 220 borovice bílá 22 980 Kč

2GA 66000 30950 77 postel 160 200 borovice bílá 21 240 Kč 2GA 66003 30950 77 postel 160 220 borovice bílá 22 980 Kč TECHNICKÉ INFORMACE MATERIÁL: masiv borovice POVRCHOVÁ ÚPRAVA: borovice vosk, borovice bílá Alborg PŘÍPLATKY Vosk je možno opatřit ochranným lakem +12 % k ceně. Možnost doobjednání 3. vlysu, který drží

Více

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru _ Arbelas plus, Kralická 0695, Praha 0 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ interiéru ateliér: web mail: 7.206 _boq architekti _www.boqarchitekti.cz atelier@boqarchitekti.cz _ing. arch. Miroslav Stach; ing.

Více

Patchwork frčíííííí... Nové sedačky Comfy 6.548,- 4.876,- 2.531,- www.domajedoma.cz. Nové zboží každý měsíc! Doprava Zdarma nad 1 500,- Kč

Patchwork frčíííííí... Nové sedačky Comfy 6.548,- 4.876,- 2.531,- www.domajedoma.cz. Nové zboží každý měsíc! Doprava Zdarma nad 1 500,- Kč 6.548,- Nové sedačky Comfy 4.876,- Patchwork frčíííííí... 2.531,- Doprava Zdarma nad 1 500,- Kč Objednávky do 12:00 hodin expedujeme tentýž den. Nové zboží každý měsíc! ISO 9001 www.domajedoma.cz Sedací

Více

návštěva autor Jan Chára snímky Jiří Ernest Prostor získal novou tvář

návštěva autor Jan Chára snímky Jiří Ernest Prostor získal novou tvář návštěva autor Jan Chára snímky Jiří Ernest Prostor získal novou tvář Rekonstrukce bytů bývá zaměřena především na zlepšení technického stavu a výměnu již dosluhujících prvků za nové, moderní. U řady dispozic

Více

Příloha č. 1 - Výpisy z katastru nemovitostí Byt č. 1, 2, 8, 9. Informace o stavbě. Stavba: č.p. 1251

Příloha č. 1 - Výpisy z katastru nemovitostí Byt č. 1, 2, 8, 9. Informace o stavbě. Stavba: č.p. 1251 Příloha č. 1 - Výpisy z katastru nemovitostí Byt č. 1, 2, 8, 9 Informace o stavbě Stavba: č.p. 1251 Část obce: 490423 Číslo LV: 1849 Typ stavby: Způsob využití: budova s číslem popisným objekt k bydlení

Více

donald dětské a studentské pokoje

donald dětské a studentské pokoje dětské a studentské pokoje donald Vhodný pro vybavení: pokoje... Ložnice... Obývací pokoje... Pracovny a stoly... Knihovny... Předsíně... donald DONALD, buk DONALD 11, DONALD 14, DONALD 17, DONALD 19,

Více

Autorem a zároveň majitelem je mladý

Autorem a zároveň majitelem je mladý PB NOVOSTAVBA Hra světel a vody Tento způsob bydlení zdá se mi velmi šťastný, chtělo by se říci při pohledu na vodní hladinu odklopující členitý dům. Molo vybízí k procházkám, meditaci a posezení, interiér

Více

Základní škola a mateřská škola Huntířov ROK SE ŠKOLNÍ DRUŽINOU

Základní škola a mateřská škola Huntířov ROK SE ŠKOLNÍ DRUŽINOU ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM ŠKOLSKÉHO ZAŘÍZENÍ PRO ZÁJMOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ PLATNOST OD 1. ZÁŘÍ 2011 Obsah 1.1 Identifikační údaje...2 1.2 Charakteristika zařízení...3 1.3 Konkrétní cíle vzdělávání...3 1.4 Délka

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Čj.: 065 365/99-1130 Oblastní pracoviště č. 6 INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Čj.: 065 365/99-1130 Oblastní pracoviště č. 6 INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.: 065 365/99-1130 Oblastní pracoviště č. 6 Signatura: bf6as111 Okresní pracoviště Ústí nad Labem INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola: 46. mateřská škola Ústí nad Labem, Vinařská

Více

FERDA VÝHODY. DODÁVÁ SE V DEMONTOVANÉM STAVU Montáž provádíme ZDARMA. ložnice a postele z masivu SKLADEM

FERDA VÝHODY. DODÁVÁ SE V DEMONTOVANÉM STAVU Montáž provádíme ZDARMA. ložnice a postele z masivu SKLADEM 03, 04, 05, 09, UNIVERSAL 62, 14/16, 26/28 03, 04, 05, 07, 08, 74 Modrá Základním materiálem je kvalitní laminovaná ekodřevotřísková deska (českého původu) v kombinaci dvou tlouštěk 18 mm a 22 mm s vysoce

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 4057-73/2015 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům, Rodinný dům čp.28 s pozemky p.č.st.47,p.č.16/2,p.č.412/1 Katastrální údaje : Kraj Kraj Vysočina, okres Havlíčkův Brod, obec

Více

Projekt L-31-R. Rodinný dům, jednopodlažní, s využitelným podkrovím, nepodsklepený, 4 pokoje, kuchyň, jídelna

Projekt L-31-R. Rodinný dům, jednopodlažní, s využitelným podkrovím, nepodsklepený, 4 pokoje, kuchyň, jídelna 1 Projekt L-31-R Rodinný dům, jednopodlažní, s využitelným podkrovím, nepodsklepený, 4 pokoje, kuchyň, jídelna 1.1 zádveří 4,6 m 2 1.2 jídelna 17,5 m 2 1.3 kuchyň 8,9 m 2 1.4 komora 5,3 m 2 1.5 obývací

Více

Typový plán Gothic. Gothic typ 06 Gothic typ 07

Typový plán Gothic. Gothic typ 06 Gothic typ 07 Skříňka polovysoká Skříňka polovysoká levá Skříňka polovysoká pravá Vitrína polovysoká levá typ 01 typ 03 typ 04 typ 05 60,1x151,4x42 60,1x151,4x42 60,1x151,4x42 60,1x151,4x42 1 zásuvka, 2 police 1 zásuvka,

Více

Tato nabídka představuje ideální volnu pro služební cesty díky blízkosti výstaviště Letňany (taktéž zastávky metra Letňany)

Tato nabídka představuje ideální volnu pro služební cesty díky blízkosti výstaviště Letňany (taktéž zastávky metra Letňany) PRONÁJEM LUXUSNĚ VYBAVENÉHO APARTMÁNU POBLÍŽ PRAHY. IDEÁLNÍ LOKACE PRO NÁVŠTĚVU PRAHY. SKVĚLÁ VOLBA PRO RODINNOU DOVOLONOU ČI SLUŽEBNÍ CESTY!!! 1 NOC AŽ 5 OSOB POUZE ZA 1200 KČ!!! Více o slevě Ubytování

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD KVALITATIVNÍ STANDARD BYTOVÝ OBJEKT B3 SLAVONÍN OBSAH: A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení bytových jednotek Položka standard popis A) Konstrukce a povrchové úpravy základy svislé

Více

Příloha 1: byt Lužická, k příkladu ocenění

Příloha 1: byt Lužická, k příkladu ocenění Příloha 1: byt Lužická, k příkladu ocenění 1 Příloha 2: byt Lazecká, k příkladu ocenění 2 Příloha 3: byt Trnkova k příkladu ocenění 3 Příloha 4: byt Rooseveltova Prodej, byt 3+1, 64 m² Celková cena: 1

Více

za ãtyfii mûsíce Bydlet Rádi jsme proto přijali pozvání do rodinného NÁV TùVA POÎADAVEK NA KRÁTKOU DOBU V STAVBY

za ãtyfii mûsíce Bydlet Rádi jsme proto přijali pozvání do rodinného NÁV TùVA POÎADAVEK NA KRÁTKOU DOBU V STAVBY 082-088 nav_zelezny_new:2009 7.4.2009 21:54 Stránka 82 NÁV TùVA Bydlet za ãtyfii mûsíce POÎADAVEK NA KRÁTKOU DOBU V STAVBY B VÁ JEDNÍM Z NEJâASTùJ ÍCH MOTIVÒ PRO VOLBU D EVOSTAVBY. RYCHLOST MONTÁÎE ALE

Více

lokalita Javorová čtvrť

lokalita Javorová čtvrť Praha 10 Horní Měcholupy lokalita Javorová čtvrť Byt č. 156 / bytový dům F / 11. patro Základní informace Celková cena ALL INCLUSIVE: 3.155.715 Kč vč. DPH (2.744.100 Kč bez DPH) Cena vnitřní užitné plochy:

Více

bolzano dětské a studentské pokoje

bolzano dětské a studentské pokoje 71 dětské a studentské pokoje bolzano Vhodný pro vybavení: pokoje...71 Ložnice... 309 Obývací pokoje... 795 Pracovny a stoly... 921 Knihovny...1057 Předsíně...1137 bolzano DESEN Olše Buk Bříza MATERIÁL

Více