moderní interiéry pro každého

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "moderní interiéry pro každého"

Transkript

1 moderní interiéry pro každého

2 ALNUS - návrhy a realizace kompletních interiérů Firma Alnus vznikla v roce Zabývá se zakázkovou výrobou kuchyní a bytových moderních interiérů na míru. Díky nejmodernějším technologiím, které užívá při výrobě, a díky precizní práci zaměstnanců patří dnes k nejvýznamnějším firmám u nás. Důraz na nejvyšší kvalitu a špičkový, originální design nás řadí mezi mistry oboru. Alnus je středně velká firma. Naše velikost je pro nás předností, nikoliv nevýhodou, umožňuje vvysokou míru flexibility, a to v reakcích na trh, aktuální designové trendy, nebo technologický vývoj. Alnus vyrábí nábytek na zakázku. To znamená, že jakékoliv přání zákazníka, jakoukoliv jeho potřebu je možné uspokojit. To patří k základním pravidlům firmy již od doby jejího založení. Vše je možné, vše jsme schopni vytvořit, zkombinovat a vyřešit. Dalším důležitým bodem je, že u nás si zákazník kupuje komplexní dílo. Jsme schopni perfektně propojit jednotlivé části interiéru, dořešit jednotlivé detaily i celkovou barevnost vytváříme kompletní a jednotný design interiérů. Rozhodnete-li se i Vy spolupracovat s firmou Alnus, očekávejte maximální profesionalitu a zároveň flexibilitu. Máte právo požadovat plně individuální přístup a očekávat komplexní dílo ušité konkrétně Vám na míru. Nebojte se snít. Nebojte se čekat to nejlepší. Vědění je poklad, ale praxe je klíč k němu. Fuller Thomas

3 2 Návrhy a realizace kompletních interiérů

4 Našim zákazníkům jde často o zajímavý design jejich budoucích interiérů. Při vytváření návrhu a následné realizaci nezapomínáme však na to, že místo pro bydlení má být zároveň funkční, nábytek by měl splňovat princip ergonomie a praktičnosti. 3 Činnost naší firmy je založená na kolektivní práci interiéroví designéři diskutují mezi sebou, objeví se více nápadů, ale vše je hned konzultováno s výrobními techniky, aby byly navržené varianty realizovatelné. Při navrhování bereme v potaz Vaše požadavky ohledně materiálů, barev, ale také respektujeme Vaše finanční možnosti. Návrhy interiérů jsou podmíněny vlastní realizací interiéru. Tím zajistíme, že návrh bude proveden přesně tak, jak bylo naplánováno například použití konkrétního materiálu, zajímavé detaily, technické vychytávky apod. Může jít pouze o dílčí dodávku (jen výroba nábytku), nebo kompletní realizaci (včetně osvětlení, maleb, tapet apod.). Realizujeme také rekonstrukce domů včetně stavebních prací

5 4 Vlastní tým designerů

6 ALNUS navrhuje a realizuje interiéry v různých designech. Předností však je, že ať se jedná o jakýkoliv design, vždy bude jednotný. Tzn. že kuchyně, jídelna, obývací pokoj i vstupní předsíň budou vždy v jednotném designu. Designové prvky, materiálové a barevné kombinace budou zvoleny stejné nebo velmi podobné. Tím docílíme nejenom atraktivnosti, ale také útulnosti Vašeho nového interiéru. 5 Vestavné dveře do spíže jako součást nábytku kuchyně. Ten umí to a ten zas tohle... Sehrané týmy tvoří dokonalé interiéry.

7 6 Vizualizace jako skutečnost

8 Na začátku tvůrčího procesu je zadání zákazníka. Přijdete za našimi designéry, kteří Vám na půdorys Vašeho bytu a dle Vašich požadavků vytvoří několik dispozičních variant. Spolu vybereme ten nejlepší návrh. 7 Následuje tvorba 3D modelu interiéru, který je možné upravovat a měnit. Ten, který si vyberete, Vám pak ještě nabídneme ve vizualizaci ve více barevných a materiálových kombinacích. Moderní počítačové programy nabízejí tak reálné modely, že mezi vizualizací a realitou je jen minimální rozdíl. Navíc dnes už můžeme vytvořit v počítači denní i večerní atmosféru interiéru (reálný sluneční svit, výhled z okna, interiérové osvětlení, začlenit Vaše obrazy atd.). Vizualizace provádíme ke každému návrhu interiéru, a to i ve více barevných kombinacích.

9 8 Vlastní zakázková výroba

10 Často se nás lidé ptají: Jste tedy architektonická a designová, nebo stolařská a výrobní firma? Můžeme hrdě odpovědět: Jsme tohle všechno dohromady. Výroba nábytku na míru je náš nosný program. ALNUS zodpovídá za interiérovou zakázku od prvního do posledního bodu, to znamená od architektonických návrhů přes výrobu nábytku na míru až po výslednou montáž na místě. 9 Zdůrazňujeme, že jsme firma zakázková, což znamená, že nedodáváme žádné prefabrikované výrobky a předem vyrobená řešení. To, co vyrobíme, si zvolíte Vy. Od designu přes materiál až po výsledek v konkrétním prostoru. Velmi přitom lpíme na špičkové kvalitě. Používáme své vlastní technologie a výrobní postupy, jež po léta zdokonalujeme. Kontrolujeme vše, co s procesem tvorby Vašeho bydlení souvisí, nic nenecháme náhodě. Vybíráme vždy konkrétní materiál a ověřujeme jeho kvalitu, což platí i pro sebemenší detaily, jimiž výsledek doplňujeme (designové doplňky, koberce, vázy, nádobí). Akvárium jako vestavný a živý prvek interiéru.

11 10 Kuchyň a obývací pokoj v jednotném designu

12 Propojení kuchyně a obývacího pokoje je v současné době hodně preferováno, proto doporučujeme realizovat kuchyň a obývací pokoj v jednotné barevné kombinaci a detaily nábytku v jednotném designu. 11 Sádrokartonové podhledy s osvětlením mohou také začlenit neatraktivní výstupek ze zdi, technicky nutnou stupačku v bytě v jeden harmonický a nerušivý celek. Pak je ideální, když horní skříňky kuchyně vyrobíme až po tento podhled. Vzniklé místo je efektně vyplněno a z druhé strany stupačky jej můžeme doplnit odlehčující skříňkou s policemi sloužící jako příborník. Jídelní stůl v malém prostoru tohoto bytu je prakticky přisazen ke kuchyňskému ostrůvku. Ten opticky uzavře kuchyni v otevřeném obytném prostoru a zvětší jak úložný prostor kuchyně, tak její pracovní plochu. Sjednotit kuchyni s obývacím pokojem umíme, neboť vše vyrábíme na míru dle požadavků zákazníka.

13 12 Kompletně zařízený byt v jednotném designu Zařídit kompletní moderní byt v jednotném designu patří k hlavním atributům firmy ALNUS. Předsíň, ložnice, vestavné skříně i dětský pokoj jsou vyrobeny na zakázku tak, aby splňovaly veškeré potřeby svých majitelů. Jednotný design nábytku oživí barevné kombinace jednotlivých zdí. Především menší byty, které mají všude stejnou podlahu, je atraktivní a velmi vhodné zařídit v jednotném designu. Všechny pokoje Vašeho bytu umíme sjednotit v jeden harmonický celek.

14 13 V menších bytech je velmi žádané mít co nejvíce úložného prostoru. To ovšem neznamená, že interiér všude zaplníme vestavnými skříněmi. I skříňové sestavy od podlahy až po strop mohou mít nápaditý design. V dětských pokojích potřebujeme hodně úložného prostoru. Designový nábytek na míru navíc napomůže pocitu útulnosti, který je pro děti velmi důležitý. Naše ratolesti totiž tady nejen spí, ale také pracují, plní své povinnosti a tráví většinu volného času. Design dětského pokoje proto musí splňovat všechna tato kritéria. Dopřejte svém dětem vysněný vlastní svět, kde i úkoly do školy budou psát rády.

15 14 14 text Od stavebních prací po pověšení záclon Nemáte čas v dnešní uspěchané době na všechny starosti spojené se zařízením nového interiéru? Nerozumíte jednotlivým řemeslům a koordinaci mezi nimi? Nemáte čas obíhat všechna studia a vybírat podlahy, dveře, světla, tapety, nábytek, sedačky, záclony, koupelny atd.? A hlavně - nevíte si rady s tím, jak vše sladit dohromady? Rádi Vás provedeme celou realizací od hrubé stavby po finalizaci různými dekoracemi. Bude Vám k dispozici náš tým specialistů s mnohaletými zkušenostmi na jednotlivé oblasti tvorby interiérů. Předsíně, šatny, ložnice - nedělá nám problém zařídit jakoukoli místnost v bytě vč. všech doplňků, jako jsou tapety, osvětlení, podlahy a ostatní prvky interiéru.

16 15 15

17 16 Bydlení v podkroví

18 Zakázková výroba nábytku se musí často vypořádat i s atypickými rozměry. Půdní prostory nebo rekonstrukce domů často nabízejí možnosti pro bydlení s využitím neobvyklých prvků. Byt skvěle situovaný v centru města má své nesporné přednosti. Vhodný návrh interiéru spojený s kvalitní realizací na klíč dodá této atraktivnosti punc. 17 Na podkroví si již mnozí vylámali zuby. Nás to baví, pro nás je to výzva.

19 18 Ložnice vyráběné na zakázku

20 Moderní ložnici, která má splňovat mnoho požadavků klienta včetně prostorové náročnosti, je nutné také vyrobit na zakázku. 19 ALNUS zhotovuje nábytek do všech místností domu či bytu, a to v nejrůznějších materiálových a barevných kombinacích. Postele vybavujeme kvalitními matracemi a polohovacími rošty od předních značkových výrobců. Nezříkáme se také použití vodních matrací, i když jsou při výrobě postele technicky náročné. Kvalitní spaní je určitě důležité pro relax a regeneraci organismu.

21 20 Bydlení v malém prostoru

22 Mezi nejžádanější interiéry zhotovované na míru patří malé byty. Jednotný design, který by měl být také finančně nenáročný, je pro klienty samozřejmostí. 21 Návrh takového prostoru musí splňovat nejenom designové představy, ale také mnoho požadavků na úložné místo. Kuchyně ve tvaru písmene L tvoří také vestavný jídelní stůl, který je často využíván i jako pracovní. Celá nábytková sestava je vymyšlená tak, aby se v ní našlo hodně prostoru k ukládání věcí. Vymyslet interiér jako rozlehlý obývací prostor s velkou sedačkou - to byl hlavní požadavek zákazníka vlastnícího nevelký byt. Není jednoduché v malém prostoru vytvořit útulný interiér, který je funkční, a přesto vzdušný. My to umíme.

23 22 Návrhy a realizace interiérů

24 V moderním bytě je kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem v jednom otevřeném prostoru velmi častým požadavkem. 23 I v malých prostorách je vyžadován atraktivní vzhled nábytku v bílé barvě ve vysokém lesku v kombinaci s dřevěnou dýhou. A také v malých prostorách je často vyžadován kuchyňský ostrůvek. Samozřejmostí je hodně úložného prostoru. To vše činí náročnost nejen pro vytvoření správné dispozice místnosti, ale také pro kvalitní návrh interiéru. ALNUS vytváří kvalitní návrhy interiérů vždy spojené se samotnou realizací. Kromě vlastní výroby nábytku zhotovujeme i obklady stěn s plně integrovanými interiérovými dveřmi. Návrhy a realizace na jednom místě, to je to, co nás odlišuje. Vše, co projektujeme, umíme vyrobit. A výsledný návrh přizpůsobíme Vašim finančním požadavkům.

25 24 Moderní interiér s trochou dřeva Každý má jinou představu o svém moderním interiéru. Někdo upřednostňuje luxusní dýhované kusy nábytku doplněné barevnými prvky, jiný zase světlý nábytek, nebo nábytek dvou barev doplněný dýhovanými prvky. Firma ALNUS navrhuje a vyrábí nábytek tak, aby splňoval konkrétní představy svého budoucího majitele. Není omezena žádným sortimentem produktů ani barevnou variantou či povrchovou úpravou materiálu. ALNUS vyrábí veškerý nábytek na zakázku. Používá až 63 dýh v několika povrchových úpravách a až 1690 odstínů barev v několika stupních lesku (od hlubokého matu až po vysoký lesk).

26 Atypický prostor si žádá atypické řešení. 25

27 26 Vzdušnost otevřeného prostoru

28 V moderním bytě je kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem v jednom otevřeném prostoru velmi častým požadavkem. V tomto případě se však jedná také o předsíň, která designově navazuje na obývací nábytkovou stěnu z jedné strany a na kuchyni ze strany druhé. Díky absenci interiérových dveří mezi předsíní a kuchyní tak vznikl otevřený velký prostor malého bytu s mnoha úložnými prostory. 27 Vzdušnost dodá otevřenému prostoru bytu nejen odstranění příček a dveří. Nábytek navazující přes roh místnosti, jednotná podlaha, popř. vhodná kombinace podlah, jednotná malba stěn v kombinaci s moderními tapetami, ale také lokálně snížené sádrokartony s vestavěným osvětlením dodají otevřenému prostoru jednotný navazující design. Vhodná volba materiálu dá teprve vyniknout prostoru, za který tolik připlácíme.

29 28 Luxusně zařízený malý byt ALNUS navrhuje a realizuje interiéry v různých cenových relacích. Celkovou investici do svého interiéru si stanovíte předem Vy sami. Jedině tak můžeme předejít situaci, že byste byli nepříjemně překvapeni výslednou cenou už ve fázi návrhu. Na základě Vašich představ a požadavků (vzhled interiéru, cena) Vám zkušení designéři zhotoví několik dispozičních variant. Vámi odsouhlasenou jako nejlepší dotvoří do 3D modelu včetně závěrečných vizualizací. Na Vás závisí, jak bude interiér vypadat, jaké materiály budou použity a kolik bude vše stát. Cenu tvoří design nábytku, jednotlivé technické detaily provedení a druh materiálu.

30 I malý byt je možno zařídit naprosto nekompromisně s velkým důrazem na design, cit pro detail, použité materiály a výběr doplňků. 29

31 30 Finanční řešení pro každého Firma ALNUS vyrábí nábytek v různých kategoriích. Záleží na každém zákazníkovi. Na jeho představách designových, materiálových, ale také na jeho finančních možnostech. Cenu interiéru netvoří zdaleka a pouze materiál, ze kterého je nábytek zhotoven, ale také design nábytku, technické řešení a náročnost detailu. Jinými slovy: I levný interiér může být hezký, moderní a především funkční. Na začátku každého projektu je potřeba se už při zadání ptát na představy a požadavky každého klienta, jeho zvyklosti. Na základě pohovoru ohledně finančních možností a nároků na vybavení ví architekt o zákaznících tolik, aby dokázal vyrobit interiér na míru. A i když není otázka financí pro klienta nejdůležitější, je nezbytné si vše otevřeně stanovit předem. Není nic lepšího, pro každého architekta, pokud ví o klientiovi co nejvíce a také to, co je pro něj nejdůležitější. Výslednou cenu interiéru můžete ovlivnit výběrem materiélu a složitostí detailů.

32 31 Pokud je stanoven finanční limit, je nutné jej respektovat. Architekti firmy ALNUS umí tvořit interiéry také podle tohoto kritéria. Jednodušší design, levnější materiál a jednoduchý technický detail je vše, co může cenu velmi výrazně snížit. Nikdy to ovšem neděláme na úkor kvality, např. šizením technologie výroby, nekvalitním kováním nebo zeslabováním materiálu. ALNUS vyrábí nábytek pro každého.

33 výroba, interiérové studio Strážnice Strážnice, Jiřího z Poděbrad 761 tel.: , obchod@alnus.cz interiérové studio Praha Praha 5, Radlická 14 tel.: , obchod@alnus.cz V případě vážného zájmu je nutné domluvit si schůzku předem. Kontaktujte nás, rádi Vás osobně navštívíme.

34

luxusní interiéry pro rezidence

luxusní interiéry pro rezidence luxusní interiéry pro rezidence 1 ALNUS návrhy a realizace kompletních interiérů Firma Alnus vznikla v roce 1993. Zabývá se zakázkovou výrobou luxusních kuchyní a bytových moderních interiérů na míru.

Více

interiéry v klasickém stylu

interiéry v klasickém stylu interiéry v klasickém stylu 1 ALNUS návrhy a realizace kompletních interiérů Firma Alnus vznikla v roce 1993. Zabývá se zakázkovou výrobou luxusních kuchyní a bytových moderních interiérů na míru. Díky

Více

návštěva Dokonalý interiér Tentokrát vás zveme na návštěvu krásného interiéru v developerském projektu Tulipa Rokytka. Projektován byl jako vzorový byt, dnes už ale má svého spokojeného majitele. Je navržený

Více

návštěvy & proměny Luxusní krešovaná tapeta z kolekce firmy MARBURG barevně ladí s výmalbou v pracovním koutu

návštěvy & proměny Luxusní krešovaná tapeta z kolekce firmy MARBURG barevně ladí s výmalbou v pracovním koutu tato strana Obývací pokoj je oddělen od ložnice posuvnými skleněnými dveřmi. V místnosti se našlo místo pro odpočinek a relaxaci pohovka POLSTRIN, kávový stolek KARE, koberec MAT a tapety MARBURG vše pod

Více

pro manžele Konečné, Bílovice nad Svitavou Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Zpracovala: Ing. arch.

pro manžele Konečné, Bílovice nad Svitavou Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Zpracovala: Ing. arch. NÁVRH INTERIÉRU pro manžele Konečné, Bílovice nad Svitavou Dětský a obývací pokoj v přírodním stylu Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8,

Více

proměna Opravdu důkladná Na malém bytě 2+1 se všemi

proměna Opravdu důkladná Na malém bytě 2+1 se všemi Opravdu důkladná proměna Na malém bytě 2+1 se všemi stěnami z betonu původní majitelé za léta užívání nezměnili vůbec nic, a tak ještě před nastěhováním proběhly první, spíš estetické úpravy. Čistily a

Více

obývací pokoj půdorys 1:25

obývací pokoj půdorys 1:25 OBÝVACÍ POKOJ zavěšená TV STROPNÍ SVÍTIDLO PŘISAZENÉ - čtvercové B obývací pokoj půdorys 1:25 krbová vložka taburet (oblý tvar) STROPNÍ SVÍTIDLO ZÁVĚSNÉ hranaté STROPNÍ SVÍTIDLO ZÁVĚSNÉ hranaté A stolek

Více

LUXURY PANELS. Petr Žák produktový manažer

LUXURY PANELS. Petr Žák produktový manažer LUXURY PANELS Dovolte, abychom Vám představili značku Luxury Panels, která nabízí především širokou škálu luxusních dekorativních interiérových prvků. Výrobky ze dřeva a z umělého kamene přinášejí rozmanité

Více

Autorem a zároveň majitelem je mladý

Autorem a zároveň majitelem je mladý PB NOVOSTAVBA Hra světel a vody Tento způsob bydlení zdá se mi velmi šťastný, chtělo by se říci při pohledu na vodní hladinu odklopující členitý dům. Molo vybízí k procházkám, meditaci a posezení, interiér

Více

návštěva autor Jan Chára snímky Jiří Ernest Prostor získal novou tvář

návštěva autor Jan Chára snímky Jiří Ernest Prostor získal novou tvář návštěva autor Jan Chára snímky Jiří Ernest Prostor získal novou tvář Rekonstrukce bytů bývá zaměřena především na zlepšení technického stavu a výměnu již dosluhujících prvků za nové, moderní. U řady dispozic

Více

Barvy 50 ODSTÍNŮ ŠEDI A CASANOVA DŘEVĚNÁ STAVBA ROKU SVÍCENÍ LEDKAMI VITRÁŽE BYDLÍME SE ZVÍŘETEM MELANCHOLICKÝ BYT V LISABONU VÍTĚZOVÉ ANKETY

Barvy 50 ODSTÍNŮ ŠEDI A CASANOVA DŘEVĚNÁ STAVBA ROKU SVÍCENÍ LEDKAMI VITRÁŽE BYDLÍME SE ZVÍŘETEM MELANCHOLICKÝ BYT V LISABONU VÍTĚZOVÉ ANKETY DESIGN / STYL / ARCHITEKTURA 2 / 2016 ÚNOR 2016/49 Kč/2,90 50 ODSTÍNŮ ŠEDI A CASANOVA MELANCHOLICKÝ BYT V LISABONU SVÍCENÍ LEDKAMI ÚSPORA A DLOUHÁ ŽIVOTNOST DÁREK PRO PŘEDPLATITELE SVĚTELNÝ LED ZDROJ DŘEVĚNÁ

Více

Architektonických ateliérů, specializujících se na návrh dřevostaveb,

Architektonických ateliérů, specializujících se na návrh dřevostaveb, ZPRAXE: SPOLUPRÁCE MEZI PROJEKČNÍM ATELIÉREM A REALIZAČNÍ FIRMOU Architektonických ateliérů, specializujících se na návrh dřevostaveb, stejně jako dodavatelských firem se stejným zaměřením najdeme v naší

Více

11. Stavebnictví, architektura a design interiérů. Návrh moderního rodinného domu vhodného do zástavby

11. Stavebnictví, architektura a design interiérů. Návrh moderního rodinného domu vhodného do zástavby 11. Stavebnictví, architektura a design interiérů Návrh moderního rodinného domu vhodného do zástavby Daniel Veselý, 3.ročník SOŠ a SOU stavební Kolín Pražská 112, Kolín okres Kolín Středočeský kraj Anotace

Více

V hlavní roli zebrano

V hlavní roli zebrano Na náv tûvû V hlavní roli zebrano Neobvyklý interiér zdobený exotickým dřevem měl podle představ majitelky původně zářit v dominantní červené. Ale názory se mění. Stačil jediný pohled věnovaný pruhovanému

Více

NÁVRH INTERIÉRU ŠKOLNÍ JÍDELNY ZŠ KUNOVICE

NÁVRH INTERIÉRU ŠKOLNÍ JÍDELNY ZŠ KUNOVICE NÁVRH INTERIÉRU ŠKOLNÍ JÍDELNY ZŠ KUNOVICE KRISTÍNA FILOVÁ / MICHAL JAKUBEC / LUCIA PLEVOVÁ / VERONIKA VOJTKOVÁ / VERONIKA ZELEZNÍKOVÁ UVT FMK UTB ZLÍN / 3D DESIGN / 2013 ZADÁNÍ - kompletni rekonstrukce

Více

Zadavatel očekává nabídky Hotel Holiday Inn Praha. Rekonstrukce a oprava hotelových pokojů a chodeb 5. - 6. patro. Dokumentace pro poptávkové řízení

Zadavatel očekává nabídky Hotel Holiday Inn Praha. Rekonstrukce a oprava hotelových pokojů a chodeb 5. - 6. patro. Dokumentace pro poptávkové řízení Zadavatel očekává nabídky Hotel Holiday Inn Praha Rekonstrukce a oprava hotelových pokojů a chodeb 5. - 6. patro Dokumentace pro poptávkové řízení Průvodní zpráva 1. Úvod Předmětem poptávkového řízení

Více

Jak správně vybrat osvětlení pro váš domov

Jak správně vybrat osvětlení pro váš domov www.fulgur.cz Jak správně vybrat pro váš domov Jak správně vybrat a na co si dát pozor? Tyto i jiné otázky vám zodpoví náš e-book. Aby vám světla sloužila, jak mají a vy navíc zbytečně neplatili za elektřinu,

Více

byt od a do z TEXT: LENKA SAULICHOVÁ / FOTO: ARCHIV 52 www.modernibyt.cz 53

byt od a do z TEXT: LENKA SAULICHOVÁ / FOTO: ARCHIV 52 www.modernibyt.cz 53 TEXT: LENKA SAULICHOVÁ / FOTO: ARCHIV Harmonické bydlení protikladů Vytvořit optimální interiér pro kultivovaný manželský pár Alenu a Milana nebylo jednoduché. Oba přesně věděli, co chtějí, ale v mnoha

Více

-20%1) JEDINEČNÁ SLEVA NA ZBOŽÍ ZNAČKY NEJVĚTŠÍ DŮM NÁBYTKU V ČESKÉ REPUBLICE 2) PORADENSKÉ DNY OD 04.04. DO 06.04.2014 V XXXLUTZ PRAHA

-20%1) JEDINEČNÁ SLEVA NA ZBOŽÍ ZNAČKY NEJVĚTŠÍ DŮM NÁBYTKU V ČESKÉ REPUBLICE 2) PORADENSKÉ DNY OD 04.04. DO 06.04.2014 V XXXLUTZ PRAHA NEJVĚTŠÍ DŮM NÁBYTKU V ČESKÉ REPUBLICE 2) -20%1) JEDINEČNÁ SLEVA NA ZBOŽÍ ZNAČKY PORADENSKÉ DNY OD 04.04. DO 06.04.2014 V XXXLUTZ PRAHA (03510000;0062/01) 1) Mimo akčního zboží a zboží propagovaného v

Více

KLIENT SI MUSÍ UMĚT UPŘÍMNĚ ODPOVĚDĚT

KLIENT SI MUSÍ UMĚT UPŘÍMNĚ ODPOVĚDĚT STAVBA ROZHOVOR KLIENT SI MUSÍ UMĚT UPŘÍMNĚ ODPOVĚDĚT Shodují se Martina a Michal Rosovi sympatičtí mladí manželé architekti. On navrhuje krásné domy, ona krásné interiéry skvěle se doplňují a investoři

Více

Dny volna v Tyrolsku. text: lenka saulichová, foto: iveta kopicová

Dny volna v Tyrolsku. text: lenka saulichová, foto: iveta kopicová text: lenka saulichová, foto: iveta kopicová Dominantním prvkem obývacího pokoje je kožená sedací souprava Moule (Brühl) s polohovatelnými podhlavníky v jemném odstínu béžové. Béžové jsou i stolky v designu

Více

Aretti CZ, s.r.o., Kulkova 8, Brno - Židenice rodina Čižmářova Rekonstrukce bytu - Napajedla Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová

Aretti CZ, s.r.o., Kulkova 8, Brno - Židenice rodina Čižmářova Rekonstrukce bytu - Napajedla Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová NÁVRH INTERIÉRU rodina Čižmářova Rekonstrukce bytu - Napajedla září 2013 Kulkova 8, Brno - Židenice Tel: +420 724 209 441, e-mail: brno@aretti.cz www. zakazkoveinteriery.cz Zpracovala: Ing. arch. Lucie

Více

Patchwork frčíííííí... Nové sedačky Comfy 6.548,- 4.876,- 2.531,- www.domajedoma.cz. Nové zboží každý měsíc! Doprava Zdarma nad 1 500,- Kč

Patchwork frčíííííí... Nové sedačky Comfy 6.548,- 4.876,- 2.531,- www.domajedoma.cz. Nové zboží každý měsíc! Doprava Zdarma nad 1 500,- Kč 6.548,- Nové sedačky Comfy 4.876,- Patchwork frčíííííí... 2.531,- Doprava Zdarma nad 1 500,- Kč Objednávky do 12:00 hodin expedujeme tentýž den. Nové zboží každý měsíc! ISO 9001 www.domajedoma.cz Sedací

Více

ELEGOHOUSE. Montovaná stropní konstrukce. Stropní systém. více než jen strop

ELEGOHOUSE. Montovaná stropní konstrukce. Stropní systém. více než jen strop ELEGOHOUSE Stropní systém Montovaná stropní konstrukce více než jen strop Základní informace Systém ELEGOHOUSE je jedinečný způsob provádění stropů. Staticky nevyužité místo ve stropní konstrukci je vyplněno

Více

Luxfery stylově rozdělí byt a oživí stěny

Luxfery stylově rozdělí byt a oživí stěny 1 z 6 24.10.2011 9:41 Luxfery stylově rozdělí byt a oživí stěny Luxfery neboli skleněné tvárnice propouštějící světlo, používáme desítky let. V poslední době slaví návrat hlavně proto, že se rozšířila

Více

Návrh interiéru bytu Stodůlky

Návrh interiéru bytu Stodůlky www.csukas.com obsah 2 identifikační údaje stavby 3 průvodní zpráva 4 dispozice bytu a barevné řešení... 1:100 5 vybavení interiéru 6 NÁSTĚNNÉ MALBY 7 obytný prostor 8 obytný prostor 9 ložnice 10 pracovna

Více

návštěva Půda s pracovní galerií

návštěva Půda s pracovní galerií Půda s pracovní galerií Ondřej Dvořák a Jiří Matys architekti Specifickým požadavkem investora bylo vytvoření pracovního místa v půdním bytě 2+kk. Vzhledem k malým rozměrům bytu jsme pracovnu umístili

Více

BOHEMIA KATALOG POSTELÍ

BOHEMIA KATALOG POSTELÍ BOHEMIA KATALOG POSTELÍ ZLATÁ VALLY Cena za design OCENĚNÍ MODDOM 2015 Postel Vally Zlatá cena za design Výstava Moddom 2015 2015 Finalista TOP 10 LB BOHEMIA, s.r.o. IČ: 26224461 18. 02. 2016 Rodinná firma

Více

KOUPALIŠTĚ. Královo Pole. Projekt

KOUPALIŠTĚ. Královo Pole. Projekt Projekt KOUPALIŠTĚ Královo Pole Rekonstrukce areálu koupaliště městské části Brno Královo Pole ve spolupráci s generálním dodavatelem SKANSKA CZ a.s. na podkladě architektonického návrhu formou subdodávky

Více

INTERIA MOST s. r. o.

INTERIA MOST s. r. o. INTERIA MOST s. r. o. Báňská 287 tel. +420 476 206 843, fax 476 208 091 mob. +420 602 446 481, 602 446 482 E mail : info@interiamost.cz http://www.interiamost.cz aše společnost Vám nabízí : kancelářský

Více

Kanada. Když jsem se v roce 2002 začal zabývat stavbou dalšího. pod Třemšínem. na návštěvě v roubence

Kanada. Když jsem se v roce 2002 začal zabývat stavbou dalšího. pod Třemšínem. na návštěvě v roubence na návštěvě v roubence Kanada pod Třemšínem Josef rozhodně není nezkušený stavebník postavil už několik rodinných domů, dřevostavba, do které nás pozval, je zatím jeho poslední prací. Ačkoliv se příjemný

Více

kalimero obývací pokoje 95 % zboží SKLADEM

kalimero obývací pokoje 95 % zboží SKLADEM 845 95 % zboží SKLADEM obývací pokoje kalimero Vhodný pro vybavení: Dětské a studentské pokoje... 187 Ložnice... 369 Obývací pokoje.... 845 Pracovny a stoly.... 959 Knihovny...1087 Předsíně....1155 kalimero

Více

Exkluzivitu, pokud jde o život!

Exkluzivitu, pokud jde o život! Exkluzivitu, pokud jde o život! OL1629-101 84561 Mehring Altoetting (okres) Bavorsko Služby Vaše kontaktní osoba : Pan Olav Lenk Lenk Nemovitost intramakler - Real-Estate-Business-Network Eichendorffstrasse

Více

D E S I G N O V Ý N Á B Y T E K

D E S I G N O V Ý N Á B Y T E K D E S I G N O V Ý N Á B Y T E K svěžím designem. Nechte se unášet JITONA Design Collection, to je český designový nábytek a koncept bydlení jako dělaný právě pro vás. Klidně dejte všem najevo svůj názor:

Více

projekt interiéru "Villa City View" ALNUS, Radlická 14, Praha 5, tel: 604 230 509, 604 272 004

projekt interiéru Villa City View ALNUS, Radlická 14, Praha 5, tel: 604 230 509, 604 272 004 projekt interiéru "Villa City View" ALNUS, Radlická 4, Praha 5, tel: 604 0 509, 604 7 004 www.alnus.cz pùdorysné øešení prostoru Hlavní obytný prostor bytu B5 o velikosti 5m, je koncipován jako spojení

Více

v moderním duchu Osvědčená kvalita stavba návštěva

v moderním duchu Osvědčená kvalita stavba návštěva stavba návštěva Osvědčená kvalita v moderním duchu Maloměstská vilka z třicátých let 20. století po rekonstrukci prokoukla novou fasádou a moderně řešeným interiérem. Celková stavebně-technická obnova

Více

jednotná cena za projekt POSCHODÍ 2.np [plocha 114.4 m 2 ]

jednotná cena za projekt POSCHODÍ 2.np [plocha 114.4 m 2 ] NOVINKA VILA 1352 předpokl spotřeba energie za rok VILA 1352 EUROLINE SLOVAKIA 2013 6 000 000 Kč 3 500 000 Kč -250 000 Kč 5 1412 m 2 10543 m 2 1664 m 3 894 m 2 35 kwh/m 2 9690 m moderní vila s dvojgaráží

Více

WENGE B2 B3 B4 D12 O12 B5 B6 B71 D72 O72 B72 B8 B9 B13 D10 O10 B10 B12 B13 VZORNÍK BAREV WENGE

WENGE B2 B3 B4 D12 O12 B5 B6 B71 D72 O72 B72 B8 B9 B13 D10 O10 B10 B12 B13 VZORNÍK BAREV WENGE K A T A L O G WENGE WENGE B0 B1 D0 O0 VZORNÍK BAREV B2 B3 B4 B5 B6 B71 D1 D12 O1 O12 B72 B8 B9 D72 O72 2 B10 B12 B13 Nábytek z masivního bukového dřeva má svoje kouzlo a vysokou užitnou a estetickou hodnotu,

Více

D.1.1.1. Technická zpráva

D.1.1.1. Technická zpráva STAVBA: Rekonstrukce budovy C sídlo ÚP Brno, Příkop 11, Brno List č. 1 D.1.1.1. Technická zpráva Obsah: D.1.1.1.1. Účel objektu D.1.1.1.2. Zásady architektonického, funkčního, dispozičního a výtvarného

Více

Návrh - kuchyò/obýv. pokoj

Návrh - kuchyò/obýv. pokoj Návrh - kuchyò/obýv. pokoj Praha - kuchyò - tv stìna, obývák Kuchyòská pracovní deska (Keramika) Kuchyò doplòky a spotøebièe Obývací pokoj doplòky Konferenèní stolek + police se sklenìným obkladem 13 800

Více

ČESKÉ DŘEVĚNÉ STAVEBNICE

ČESKÉ DŘEVĚNÉ STAVEBNICE ČESKÉ DŘEVĚNÉ STAVEBNICE WWW.MAKURA.CZ Najdete nás i na O NÁS Představujeme Vám zbrusu nové dřevěné stavebnice a hračky MAKURA. Na českém trhu, není jednoduché najít kvalitní a originální dřevěné hračky,

Více

Oáza na vsi. 58 rodinné domy

Oáza na vsi. 58 rodinné domy 58 rodinné domy Oáza na vsi Úzkou dlouhou parcelu lemuje podél jižní strany bariéra, kterou tvoří skalka, zídka ze štípaného místního kamene, opěrná betonová stěna a plné dřevěné oplocení. Kompaktní hmota

Více

Udělej si sám! Stěny a stropy Abyste se cítili skvěle. Tipy pro ty nejlepší výsledky. předúprava struktura natírání ztvárnění. přirozeně můj svět

Udělej si sám! Stěny a stropy Abyste se cítili skvěle. Tipy pro ty nejlepší výsledky. předúprava struktura natírání ztvárnění. přirozeně můj svět Stěny a stropy Abyste se cítili skvěle dovozce: Miren s.r.o. EKO&BIO Nová 199, 37373 Štěpánovice www.ecostavebniny.eu výrobce: AURO Pflanzenchemie AG www.auro.de 11/04 inform Werbeagentur. Überarbeitung

Více

bolzano předsíně 95 % zboží SKLADEM

bolzano předsíně 95 % zboží SKLADEM 1137 95 % zboží SKLADEM předsíně bolzano Vhodný pro vybavení: Dětské a studentské pokoje...71 Ložnice... 309 Obývací pokoje.... 795 Pracovny a stoly.... 921 Knihovny...1057 Předsíně....1137 bolzano MATERIÁL

Více

NÁVRH INTERIÉRU. pro paní Heřmanovou. Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Ing. arch. Lucie Matulová

NÁVRH INTERIÉRU. pro paní Heřmanovou. Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Ing. arch. Lucie Matulová NÁVRH INTERIÉRU pro paní Heřmanovou Obytný prostor s kuchyňským koutem Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, - Brno Židenice - Židenice

Více

KDO JSME, CO DĚLÁME. 4 obchodní centra 18 let zkušeností 8 VYBRANÝCH ZNAČEK. www.dveresapeli.cz

KDO JSME, CO DĚLÁME. 4 obchodní centra 18 let zkušeností 8 VYBRANÝCH ZNAČEK. www.dveresapeli.cz KDO JSME, CO DĚLÁME 4 obchodní centra 18 let zkušeností 8 VYBRANÝCH ZNAČEK 14000 REALIZOVANÝCH ZAKÁZEK www.dveresapeli.cz OBSAH PORTFOLIO PRODUKTŮ 18 LET ZKUŠENOSTÍ 4 OBCHODNÍ CENTRA 14 000 REALIZOVANÝCH

Více

NÁVRH INTERIÉRU. Brno - Medlánky. Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová

NÁVRH INTERIÉRU. Brno - Medlánky. Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová NÁVRH INTERIÉRU Drobné změny v interiéru pro klienty a psa Brno - Medlánky Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, Brno - Židenice - Židenice

Více

Byt. mladého muže. Oslovil nás čtenář, kterému je 29 let, pracuje. proměny bytu

Byt. mladého muže. Oslovil nás čtenář, kterému je 29 let, pracuje. proměny bytu proměny bytu Byt Text a vizualizace: Kateřina Mlejnková mladého muže Do redakce dochází stále více žádostí od lidí, kteří se rozhodli renovovat svůj byt, abychom jim poradili při jejich úvahách o rekonstrukci

Více

NÁVRH INTERIÉRU. řadový dům Chocholáč Obytný prostor s kuchyní. červenec 2013. Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.

NÁVRH INTERIÉRU. řadový dům Chocholáč Obytný prostor s kuchyní. červenec 2013. Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r. NÁVRH INTERIÉRU řadový dům Chocholáč Obytný prostor s kuchyní červenec 2013 Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, Brno - Židenice - Židenice

Více

OPTIMAL 1039. . sklad potravin. krb umožňuje vytápění objektu. prostorné. 3 000 000 Kč 1 750 000 Kč -81 000 Kč OPTIMAL 1039 RODINNÉ DOMY EUROLINE

OPTIMAL 1039. . sklad potravin. krb umožňuje vytápění objektu. prostorné. 3 000 000 Kč 1 750 000 Kč -81 000 Kč OPTIMAL 1039 RODINNÉ DOMY EUROLINE EUROLINE SLOVAKIA 2010 OPTIMAL 1039 3 000 000 Kč 1 70 000 Kč -81 000 Kč POSCHODÍ [plocha 64 m 2 ] [plocha 703 m 2 ] s garáží s dvojgaráží předpokl spotřeba energie za rok poschoďový dům s plnohodnotným

Více

Obytná hala. Získala díky změnám v dispozici velmi zajímavé proporce a prostor tím nabral zcela jiný rozměr. Členitost je v případě takto prostorného

Obytná hala. Získala díky změnám v dispozici velmi zajímavé proporce a prostor tím nabral zcela jiný rozměr. Členitost je v případě takto prostorného Obytná hala. Získala díky změnám v dispozici velmi zajímavé proporce a prostor tím nabral zcela jiný rozměr. Členitost je v případě takto prostorného bytu výhodou. Na jedné straně haly je vedena galerie

Více

P ÍLOHA A PLATNÝ ÚZEMNÍ PLÁN M STA BRNA. (Zdroj: www.brno.cz)

P ÍLOHA A PLATNÝ ÚZEMNÍ PLÁN M STA BRNA. (Zdroj: www.brno.cz) P ÍLOHA A PLATNÝ ÚZEMNÍ PLÁN M STA BRNA (Zdroj: www.brno.cz) PŘÍLOHA B VÝVOJ OBCE ŽABŘESKY NA MAPÁCH A POHLEDNICÍCH 1 Mapa z roku 1836 1852 (Zdroj: www.mapy.cz) 2 Katastrální plán Brna 1:2 880 z roku 1906

Více

Datum: 2. 12. 2013 Projekt: Využití ICT techniky především v uměleckém vzdělávání Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.

Datum: 2. 12. 2013 Projekt: Využití ICT techniky především v uměleckém vzdělávání Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34. Datum: 2. 12. 2013 Projekt: Využití ICT techniky především v uměleckém vzdělávání Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.1013 Číslo DUM: VY_32_INOVACE_537 Škola: Akademie VOŠ, Gymn. a SOŠUP Světlá nad Sázavou

Více

Vyrábíme, dodáváme a stavíme NEJDOSTUPNĚJŠÍ. bydlení. www.ekokonstrukce.cz

Vyrábíme, dodáváme a stavíme NEJDOSTUPNĚJŠÍ. bydlení. www.ekokonstrukce.cz Vyrábíme, dodáváme a stavíme NEJDOSTUPNĚJŠÍ bydlení Plníme Vaše sny o dostupném bydlení Společnost EKOkonstrukce, s r.o. byla vytvořena za účelem specializace se na vývoj a výrobu ekologických produktů

Více

Podle svého 124 DŮM a zahrada

Podle svého 124 DŮM a zahrada Podle svého 124 DŮM a zahrada Hledání přesných formulací vlastních požadavků, zájem na maximálně uspokojivém řešení a potřeba mít vše pod kontrolou, to vše bylo natolik intenzivní, že si investoři studii

Více

Jak bydlí Ája Agnerová ve starším panelovém domě

Jak bydlí Ája Agnerová ve starším panelovém domě Jak bydlí Ája Agnerová ve starším panelovém domě Páteční čtenáři a diváci internetového Streamu, a dnes už i naši čtenáři, znají hravou tvorbu a nápady Áji Agnerové. Většinu dílů natáčíme tady u nás doma,

Více

Předboj. Zpracovala: Ing. arch. Agata Vančó Kiszka - Aretti CZ, s.r.o

Předboj. Zpracovala: Ing. arch. Agata Vančó Kiszka - Aretti CZ, s.r.o NÁVRH INTERIÉRU DĚTSKÉHO POKOJE půdorys a pohledy, vizualizace Předboj Zpracovala: Ing. arch. Agata Vančó Kiszka - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, Brno - Židenice - Židenice

Více

KATALOGOVÝ LIST BD K Dolům 41, Praha 12 Modřany

KATALOGOVÝ LIST BD K Dolům 41, Praha 12 Modřany BYTY K PRODEJI Všechny byty mají skvělou dispozici, balkon nebo terasu, sklepní kóji přístupnou z 1.NP a kryté parkovací stání. Kupující si může zvolit dle svého vkusu povrchy podlah malby stěn obklady,

Více

kalimero dětské a studentské pokoje

kalimero dětské a studentské pokoje dětské a studentské pokoje kalimero Vhodný pro vybavení: pokoje... Ložnice... Obývací pokoje... Pracovny a stoly... Knihovny... Předsíně... kalimero DESEN Smrk MATERIÁL Základním materiálem je laťovka

Více

Hlasujte pro tento dům a vyhrajte. (viz strana 6-7) Domov. pro dvě generace

Hlasujte pro tento dům a vyhrajte. (viz strana 6-7) Domov. pro dvě generace Pojďte dál PŘÍBĚH DOMU, KTERÝ BUDE STÁRNOUT S JEHO MAJITELI A FLEXIBILNĚ SE PŘIZPŮSOBOVAT JEJICH POŽADAVKŮM. STAVBA, KTERÁ JE PŘIPRAVENA NEKLÁST PŘEKÁŽKY PŘI POHYBU UVNITŘ I SLOUŽIT DVĚMA GENERACÍM SOUČASNĚ.

Více

Typový dům ATREA Energeticky pasivní dřevostavba. www.atrea.cz

Typový dům ATREA Energeticky pasivní dřevostavba. www.atrea.cz Typový dům ATREA Energeticky pasivní dřevostavba www.atrea.cz Představení společnosti ATREA ATREA s.r.o. je česká společnost založená již v roce 1990 se zaměřením na systémy řízeného větrání s rekuperací

Více

Fakulta architektury ČVUT 2007/2008 2.semestr

Fakulta architektury ČVUT 2007/2008 2.semestr Fakulta architektury ČVUT 2007/2008 2.semestr Základní ateliér Ústav památkové péče a renovací prof. Ing. arch. Bohumil Fanta, Csc. Ing. arch. Jan Kazimour 2. semestr 2007/08 JAN HARCINÍK 1 OBSAH Zadání

Více

Jednoduše účelový dům

Jednoduše účelový dům Červený dům majitelů, kteří jsou vyznavači střídmé elegance, je zasazen do prostředí klidné lokality Valašského Meziříčí. Obklopeni zelení a nekonečným klidem mohou majitelé donekonečna relaxovat. Jednoduše

Více

Ruka umělce dodává kvalitu, kterou sebelepší stroj neposkytuje.

Ruka umělce dodává kvalitu, kterou sebelepší stroj neposkytuje. Porcelánové vypínače a zásuvky Ruka umělce dodává kvalitu, kterou sebelepší stroj neposkytuje. Jsme Mulier Pro tuto a budoucí dobu Česká porcelánka vyrábějící ručně porcelánové vypínače a zásuvky. Každý

Více

REKONSTRUKCE BYTU V BRNĚ

REKONSTRUKCE BYTU V BRNĚ REKONSTRUKCE BYTU V BRNĚ původní dispozice 1:50 bourané konstrukce 1:50 BOURANÉ KONSTRUKCE POZNÁMKA - budou vybourány veškeré dělící konstrukce - nutno prověřit, zda stěn mezi pokojem a kuchyní je nenosná

Více

Radek Sládeček: Malé a krásné. Domov 67

Radek Sládeček: Malé a krásné. Domov 67 TŘI PROJEKTY Radek Sládeček: Malé a krásné Bydlení na několika desítkách metrů čtverečních přináší mnohé peripetie a zdánlivě nepohodlný život, kdy zakopáváte o cokoli, co se vám zrovna nachomýtne do cesty.

Více

Pár rad pro navrhování RD

Pár rad pro navrhování RD Pár rad pro navrhování RD Zpracovala Ing. Markéta Kubicová Pro vypracování ročníkového projektu Obytné budovy Platí norma : ČSN 73 4301 V této práci se můžete seznámit s některými poznatky z této normy.

Více

Nové série obkladů a dlažeb RAKO 2009

Nové série obkladů a dlažeb RAKO 2009 superinspirace Nové série obkladů a dlažeb RAKO 2009 V kolekci RAKO 2009 je nabídka postavena tak, aby uspokojila široké spektrum zákaznických potřeb. Nabízí jak klasické série s příjemným designem a

Více

... pravé chalupy pro pravou vysočinu

... pravé chalupy pro pravou vysočinu ... pravé chalupy pro pravou vysočinu Ú V O d n a b í d k a V a R I a n T Y P R O V E d E n í R E F E R E n C E Ú V O D N A B Í D K A V A R I A N T Y P R O V E D E N Í R E F E R E N C E polečnost Lomond

Více

Horké. srdce. kanadské. na návštěvě ve srubu

Horké. srdce. kanadské. na návštěvě ve srubu na návštěvě ve srubu Horké kanadské 1 srdce Nezažili jsme snad nikdy na našich cestách za návštěvami srubů dobrodružnější cestu k domu. Hluboký les u rakouských hranic, nekončící cesta, úzký průsek. Pak

Více

VÝROBA NÁBYTKU. Vězeňská služba České republiky Věznice Mírov

VÝROBA NÁBYTKU. Vězeňská služba České republiky Věznice Mírov VÝROBA NÁBYTKU Vězeňská služba České republiky Věznice Mírov Kontakty: Bc. Jiří Ondrášek tel: 583 488 240 mobil: 724 922 335 email: jondrasek @vez.mir.justice.cz Gustav Havlíček tel: 583 488 249 email:

Více

Rodina mladých lékařů žila se dvěma dětmi a dvěma černými

Rodina mladých lékařů žila se dvěma dětmi a dvěma černými rodinné domy Text: Vít Straňák l Foto: Robert Virt Ze sídliště na zelený vršek KLID, POHODA A RELAXACE DÝCHÁ Z BYDLENÍ ČTYŘČLENNÉ RODINY V ZÁPADOČESKÉM PODHŮŘÍ. RODINNÝ DŮM STOJÍ NA OKRAJI MĚSTA, NA ZELENÉM

Více

HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA

HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA 1 JÍDELNÍ STOLY Jídelní stoly Benevetti jsou navrhovány s nadčasovým designem zvýrazňujícím pravidelné geometrické tvary a hladké linie v interiéru

Více

Novinky značky LAGO představené na výstavě Salone del Mobile 2012 v Miláně

Novinky značky LAGO představené na výstavě Salone del Mobile 2012 v Miláně Novinky značky LAGO představené na výstavě Salone del Mobile 2012 v Miláně Provázaná strategie LAGO je všudypřítomná, zaměřená na přetvoření toho, jak žijeme v našich domácnostech. Tato myšlenka se dá

Více

NÁVŠTĚVA 80 DŮM&ZAHRADA

NÁVŠTĚVA 80 DŮM&ZAHRADA Ve svahu Stavět na svažitém pozemku je možné různými způsoby majitelé navštíveného domu zvolili jeden z méně běžných. Na rozdíl od obvyklého zapuštění objektu, které vyžaduje zemní práce v celkem velkém

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi:

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi: KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi: 1. Prodávající: Mgr. Kateřinou Širhalovou, LL.M., ins. dlužníka Stanislav Holinka, Masarykova třída 823/42, 772 00 Olomouc - Hodolany IČ:

Více

NÁVRH INTERIÉRU. Pokoj pro středoškolačku Brno, Líšeň. Zpracoval: Aretti CZ, s.r.o

NÁVRH INTERIÉRU. Pokoj pro středoškolačku Brno, Líšeň. Zpracoval: Aretti CZ, s.r.o NÁVRH INTERIÉRU Pokoj pro středoškolačku Brno, Líšeň Zpracoval: Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, Brno - Židenice - Židenice Tel: +420 Návrh 724 interiéru 209 441, e-mail:

Více

NÁVŠTĚVA. Důraz. na kvalitu 76 DŮM & ZAHRADA

NÁVŠTĚVA. Důraz. na kvalitu 76 DŮM & ZAHRADA REKONSTRUKCE NÁVŠTĚVA Důraz na kvalitu 76 DŮM & ZAHRADA www.dumazahrada.cz 77 NÁVŠTĚVA Rozhodnutí rekonstruovat rodinný dům je obvykle vyvoláno novými požadavky uživatelů v důsledku změněné rodinné situace.

Více

1951 2011 OBÝVACÍ STĚNY

1951 2011 OBÝVACÍ STĚNY 2012 1951 2011 OBÝVACÍ STĚNY PŘÍRODĚ NABLÍZKU PŘI VÝROBĚ NÁBYTKU POUŽÍVÁME PRAVOU DŘEVĚNOU DÝHU A MASIVNÍ DŘEVO. DÍKY NIM JSTE DOMA PŘÍRODĚ NABLÍZKU. Pozor na napodobeniny. Lamino či fólie jsou pouhou

Více

Výtvarný prvek Tmavší dveře skříně oživují a vhodně zvýrazňují celkově čistý a klidný dojem do světla laděné ložnice.

Výtvarný prvek Tmavší dveře skříně oživují a vhodně zvýrazňují celkově čistý a klidný dojem do světla laděné ložnice. Výtvarný prvek Tmavší dveře skříně oživují a vhodně zvýrazňují celkově čistý a klidný dojem do světla laděné ložnice. Atraktivní nábytek Skříně s výplněmi dveří v kombinaci skla a laminovaných desek jsou

Více

Při rekonstrukci se našel prostor na pracovní kout

Při rekonstrukci se našel prostor na pracovní kout Při rekonstrukci se našel prostor na pracovní kout Bez ohledu na to, zda máme byt v paneláku, v nové výstavbě, či ve starším zděném domě, jedním z nejčastějších problémů, se kterými se v menších bytech

Více

LOŽNICE / OBÝVACÍ POKOJE / JÍDELNY / ÚLOŽNÉ PROSTORY / PŘEDSÍNĚ / KATALOG

LOŽNICE / OBÝVACÍ POKOJE / JÍDELNY / ÚLOŽNÉ PROSTORY / PŘEDSÍNĚ / KATALOG LOŽNICE / OBÝVACÍ POKOJE / JÍDELNY / ÚLOŽNÉ PROSTORY / PŘEDSÍNĚ / KATALOG JITONA PŘÍBĚH VÝROBY Jitona, to je příběh výroby nábytku s dlouhou historií. Jitona navazuje na tradici UP závodů a výroby nábytku

Více

SVĚT DESIGNU BYTOVÝ A KOMERČNÍ NÁBYTEK. Italská výroba s dlouholetou tradicí

SVĚT DESIGNU BYTOVÝ A KOMERČNÍ NÁBYTEK. Italská výroba s dlouholetou tradicí SVĚT DESIGNU BYTOVÝ A KOMERČNÍ NÁBYTEK Italská výroba s dlouholetou tradicí O NÁS ITALSKY INTERIER Vám přináší pojetí opravdu originálního moderního, stylového i barokního nábytku a vybavení. Svět plný

Více

str. 1/ 56 NÁVRH INTERIÉRU Rekonstrukce bytu v Praze Aretti CZ, s.r.o

str. 1/ 56 NÁVRH INTERIÉRU Rekonstrukce bytu v Praze Aretti CZ, s.r.o str. 1/ 56 NÁVRH INTERIÉRU Rekonstrukce bytu v Praze Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, Brno - Židenice - Židenice Tel: +420 Návrh 724 interiéru 209 441, Rekonstrukce e-mail:

Více

NÁVRH INTERIÉRU. pan Klapal - Praha Byt v pasivním domě OBÝVACÍ POKOJ S KUCHYŇSKÝM KOUTEM

NÁVRH INTERIÉRU. pan Klapal - Praha Byt v pasivním domě OBÝVACÍ POKOJ S KUCHYŇSKÝM KOUTEM NÁVRH INTERIÉRU pan Klapal - Praha Byt v pasivním domě OBÝVACÍ POKOJ S KUCHYŇSKÝM KOUTEM Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, - Brno Židenice

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD KVALITATIVNÍ STANDARD BYTOVÝ OBJEKT B3 SLAVONÍN OBSAH: A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení bytových jednotek Položka standard popis A) Konstrukce a povrchové úpravy základy svislé

Více

DESIGN COLLECTION. www.kasper.cz

DESIGN COLLECTION. www.kasper.cz DESIGN COLLECTION DESIGN COLLECTION Vážení zákazníci, KASPER DESIGN v tomto katalogu si Vám dovolujeme prezentovat výrobky značky KASPER. Tato rodinná značka se poprvé objevila na trhu v roce 1990 v oborech

Více

Odbor majetku města. Etapa č. 2 : Rekonstrukce prostor I. PP do podoby čistého, vybavitelného prostoru bez vybavení kuchyně, zařízení, nábytku, atd.

Odbor majetku města. Etapa č. 2 : Rekonstrukce prostor I. PP do podoby čistého, vybavitelného prostoru bez vybavení kuchyně, zařízení, nábytku, atd. MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Odbor majetku města Specifikace veřejné zakázky malého rozsahu Projektová dokumentace - celková rekonstrukce objektu vily v parku Ed. Beneše č.p. 243 v Kopřivnici

Více

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA VÝTVARNÝCH UMĚNÍ FACULTY OF FINE ART INTERIÉROVÝ MOBILIÁŘ INTERIOR MOBILIARI

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA VÝTVARNÝCH UMĚNÍ FACULTY OF FINE ART INTERIÉROVÝ MOBILIÁŘ INTERIOR MOBILIARI VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA VÝTVARNÝCH UMĚNÍ FACULTY OF FINE ART ATELIÉR PRODUKTOVÉHO DESIGNU STUDIO OF PRODUCT DESIGN INTERIÉROVÝ MOBILIÁŘ INTERIOR MOBILIARI 1

Více

NÁVRH INTERIÉRU. pro rodinu Kleinerovu, Žešov. Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Zpracovala: Ing. arch.

NÁVRH INTERIÉRU. pro rodinu Kleinerovu, Žešov. Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Zpracovala: Ing. arch. NÁVRH INTERIÉRU pro rodinu Kleinerovu, Žešov Obytný prostor s kuchyňským koutem + předsíň Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, - Brno Židenice

Více

ŠTROB & spol. s r.o. PROJEKČNÍ KANCELÁŘ V OBORU TECHNIKY PROSTŘEDÍ STAVEB

ŠTROB & spol. s r.o. PROJEKČNÍ KANCELÁŘ V OBORU TECHNIKY PROSTŘEDÍ STAVEB ŠTROB & spol. s r.o. PROJEKČNÍ KANCELÁŘ V OBORU TECHNIKY PROSTŘEDÍ STAVEB Senovážné náměstí 7, 370 01 České Budějovice, tel.: 387 756 111, fax: 387 756 444, e-mail: tzb@strob.cz Akce: STAVEBNÍ ÚPRAVY A

Více

NUČICE NABÍDKA DOMŮ A BYTŮ SPOLEČ NOSTI JUNG.CZ

NUČICE NABÍDKA DOMŮ A BYTŮ SPOLEČ NOSTI JUNG.CZ DRŽITEL CERTIFIKÁTU ISO 9001:2001 a k c i o v á s p o l e č n o s t NABÍDKA DOMŮ A BYTŮ SPOLEČ NOSTI JUNG.CZ NUČICE Údaje o území Pozemky se nacházejí na severním okraji Nučic, sousedícími s městem Rudná.

Více

Typologické formy obytných budov

Typologické formy obytných budov Typologické formy obytných budov Obytné budovy se podle ČSN 734301 čl. 9 s odkazem na čl. 1 dělí na : bytové domy rodinné domy Bytové domy Dle přístupu k bytům, v závislosti na domovních komunikacích a

Více

Kuchyně a vybavení interiérů. Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730

Kuchyně a vybavení interiérů. Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730 Kuchyně a vybavení interiérů Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730 Firma Dřevonábytek zahájila činnost v roce 1999 v menších

Více

NÁZEV STAVBY: STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBJEKTU PRO VYTVOŘENÍ SÍDLA FIRMY

NÁZEV STAVBY: STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBJEKTU PRO VYTVOŘENÍ SÍDLA FIRMY P R O J E K Č N Í K A N C E L Á Ř I N G. P A V E L Š E D I V Ý A N T. D V O Ř Á K A 8 9, 6 7 5 7 1 N Á M Ě Š Ť N A D O S L A V O U e - m a i l : s e d i v y. p a v e l @ s e z n a m. c z t e l. 5 6 8 6

Více

S programem MK premium získáte výrazné SLEVY a skvělé VÝHODY!

S programem MK premium získáte výrazné SLEVY a skvělé VÝHODY! S programem MK premium získáte výrazné SLEVY a skvělé VÝHODY! sleva 15% na vybrané obklady (výhodná cena včetně DPH v katalogu) sleva 20% na nákup všech zařizovacích předmětů (vana, umyvadlo, baterie atd.)

Více

K v a l i t a t i v n í s t a n d a r d Kaskády u Botiče - 2. etapa (objekty B, CDE, F)

K v a l i t a t i v n í s t a n d a r d Kaskády u Botiče - 2. etapa (objekty B, CDE, F) K v a l i t a t i v n í s t a n d a r d Kaskády u Botiče - 2. etapa (objekty B, CDE, F) 1 BYTOVÉ JEDNOTKY Součástí standardů není: dodávka kuchyňské linky, digestoře, dřezové baterie a spotřebičů (dodávají

Více

Celomasivní rámové dveře a zárubně FOLIOVANÉ HPS FOLIÍ. záruka. let

Celomasivní rámové dveře a zárubně FOLIOVANÉ HPS FOLIÍ. záruka. let Unikátní oblé hrany dveří Cenová hladina 5 Celomasivní rámové dveře a zárubně FOLIOVANÉ HPS FOLIÍ 185 Materiál: rámové rám dveří je vyroben z vysoce kvalitního vrstveného dřeva opláštěného MDF deskou výplň

Více