WOW efekt. Okamžitý efekt v malé kouzelné ampulce: Revoluce v oblasti péče o pleť!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "WOW efekt. Okamžitý efekt v malé kouzelné ampulce: Revoluce v oblasti péče o pleť!"

Transkript

1 WOW efekt Okamžitý efekt v malé kouzelné ampulce: Revoluce v oblasti péče o pleť! A mpule jsou nejrychlejším a nejefektivnějším přípravkem v oblasti kosmetiky. Jsou totiž přímo nadopovány vybranými aktivními ingrediencemi a to v jejich nejvyšší možné koncentraci. Výzkumníci z laboratoří BABOR navíc tento hodnotný elixír oblékli do krásných skleněných šatů s úžasnými křivkami. Proč jsou ampule tolik opěvované a co jste o nich možná nevěděli, máte možnost se dočíst právě teď.

2 Pro mnoho lidí a hlavně pro kosmetičky samotné jsou ampule třešničkou na dortu u každého kosmetického ošetření. Ampule pak použité v kúře bortí limity současné neinvazivní kosmetiky. Není divu, že tento 2- mililitrový zázrak má mnoho fanoušků po celém světě. Ve skleněné ampulce je zapečetěné řešení problému pro různé typy pleti. High-tech ingredience pak mohou hluboko v pokožce dělat svoji práci a výsledek je okamžitě a zároveň dlouhodobě viditelný. Každým rokem BABOR přichází s novými ampulemi. I letos se můžete těšit na 3 nové. Tady jsou! REVITALIZING OXYGEN FLUID Kyslíková sprcha Koncentrát pro podporu dýchání buněk a hloubkovou ochranu před škodlivými vlivy volných radikálů. Oživuje unavenou a nepříjemně napnutou pleť. Zanechává pokožku svěží a růžovou. TRIPLE BOOSTER FLUID Restart pro Vaši pleť Obnovuje funkce kůže podporující mladistvý vzhled pleti s trojím účinkem. pleť je citelně hladší pleť je viditelně zářivější pleť je pevnější Odstraňuje nerovnosti, pleť sjednocuje a dodává jí zářivý vzhled. STOP STRESS FLUID Relaxační program Aktivní koncentrát pro stresovanou a přecitlivělou pleť. Zlepšuje odolnost pleti, odstraňuje nerovnosti, posiluje a zklidňuje ji. Účinná a rychlá pomoc při podráždění a zarudnutí pleti. Andrea Weber, Vedoucí Výzkumných a inovativních laboratoří BABOR, objasňuje tajemství ampulí Otázka: Dá se říci, že ampule změnily denní kosmetickou péči. Jak vůbec první ampule vznikla? Andrea Weber: Musim přiznat, že tomu bylo dlouho před tím, než jsem se u kosmetiky BABOR objevila já. Vlastně to bylo před více jak 50ti lety. Prvotní nápad přišel z farmaceutického průmyslu, kde vysoce koncentrované aktivní látky byly používány právě ve skleněných ampulích. Byla to opravdová revoluce v kosmetickém průmyslu. Najednou zde byla vytvořena směs aktivních látek ušitá na míru danému problému a typu pleti, kterou klient dostal jako součást ošetření, a výsledek byl nepřehlédnutelný. Nyní jsme samozřejmě o kus dál než před 50ti lety a vyrábíme ampule s technologií a zkušenostmi německými standardy 21.století. Otázka: Proč jsou ampule vyrobeny ze skla? Andrea Weber: Skleněné ampule se uzavírají ohnivým plamenem. Můžeme tak udržet látky v té nejčistší a nejsilnější formě. A navíc si myslím, že takto zakřivené skleněné ampule hodně dobře vypadají. Otázka: Proč mají ampule takový efekt? Andrea Weber: Směs aktivních látek v ampulích je namíchána tak, aby efekt byl okamžitý. Toho je docíleno tím, že jsou vybírány správné molekuly a inteligentní nosiče. Můžeme si pak dovolit použít např. speciálně zapouzdřený kyslík nebo peptidy, o kterých víme, že jsou přímo zaměřené na daný problém pleti. To znamená, že účinná látka je adresována přesně na místo, kde je potřeba. Rychle, účinně a chytře to je odpověď, proč mají ampule tak nepřehlédnutelný efekt.

3 Nejvyšší koncentrace Jak dosáhnout těch nejlepších výsledků při domácím používání ampulí Během kosmetického ošetření je ampule nejvíce koncentrovaným přípravkem, který dodá do pleti potřebné ingredience a zefektivní tak celé ošetření. Doma pak ampule slouží jako malý luxus, který pomáhá dostat se hlouběji do pleti. Jak ampuli správně použít, aby byla zcela využita a přinesla tížený efekt, se dočtete právě zde. Jak ampuli správně otevřít? Ampule je vyrobena tak, aby se dala lehce zlomit v jejím krku (zúžená část). Vždy použijte papírový ubrousek, ručník nebo plastový kroužek, který naleznete v každém balení ampulí. Jak ampuli správně aplikovat? Jako krém? Ano, ampule se aplikuje podobně jako krém. Celý obsah ampule je jemně vmasírován do pokožky obličeje, krku a dekoltu. Ampuli vždy aplikujte po čištění a po jejím vstřebání naneste krém. NEW Mám ampuli použít celou? Ano, vždy je nutné jednorázově použít celé 2 mililitry fluidu. Jak jsme již zmiňovali v předchozím článku o ampulích, jejich kouzlo je především v jejich silné koncentraci a čerstvosti. Aby všechny ingredience měly správnou sílu a účinnost, musí být použity hned po té, co je narušena jejich vakuová schránka skleněná ampule. Proto ampuli otevírejte těsně před použitím a neschovávejte si ji otevřenou k pozdějšímu použití. Již nebude mít takovou sílu a efekt nebude tak viditelný. Jak často mohu ampule používat? Nejlépe jsou ampule využity jako kúra (7 až 28 dní). Ale i při jednorázovém použití ampulí vždy vidíte výsledek a každou ampulí se dostávají do pleti hodnotné ingredience v té nejvyšší koncentraci. OMLAĎTE SVOJI PLEŤ Je přirozené, že s věkem naše pleť stárne. I když v současné moderní kosmetice si nějaký ten rok můžeme vrátit zpátky. Nová ampule TRIPLE BOOSTER FLUID byla na ubírání let přímo vyvinuta. Má schopnost aktivovat funkce pleti, které podporují mladistvý vzhled a to s trojím účinkem. Pleť je citelně hladší, mnohem zářivější a pevnější. To vše je do- - cíleno tím, že tato ampule funguje též jako aktivační jednotka pro všechny další přípravky, které jsou následně na pleť nanášeny. Vyzkoušejte omládněte.

4 BABOR Rodinný podnik vstupuje do své třetí generace Dr. Leo Vossen žijící v Cáchách získal BABOR v jeho úplných počátcích jako malou firmu z Kolína nad Rýnem, kterou do té doby vlastnil Dr. Michael Babor. Během pár let dokázal ze své firmy vybudovat mezinárodní uznávanou společnost. Do vedení společnosti byla od samého počátku zapojena jeho dcera Jutta Kleine Tebbe, která je ve vedení společnosti dodnes. Její bratr, Dr. Leo P. Vossen, byl po léta člen správní rady. BABOR je momentální jedničkou na německém trhu v profesionální péči o pleť a je synonymem pro vynikající kvalitu výrobků a vysoce účinné a výjimečné ingredience. Dnes Jutta Kleine Tebbe a její bratr Leo P. Vossen hledí do budoucnosti a předávají žezlo další generaci. Dr. Martin Grablowitz, syn Jutty Kleine - Tebbe, a Isabel Bonacker, dcera Lea P. Vossen, přebírají zodpovědnost za rodinný podnik. Martin Grablowitz pracoval jako právník v mezinárodní společnosti, zatím co Isabel Bonacker může čerpat ze svých dlouholetých zkušeností v oblasti podnikového poradenství. Oba dva nevnímají BABOR pouze jako společnost, ve které by měli zvýšit ukazatele ekonomického růstu, ale je pro ně srdcovou záležitostí. Těší se na své nové úkoly, které hodlají plnit s láskou k rodinné tradici a s vírou, že BABOR čeká skvělá budoucnost. Zleva: Jutta Kleine-Tebbe, Dr. Martin Grablowitz, Isabel Bonacker, Dr. Leo P. Vossen

5 Dr. Martin Grablowitz se svou sestřenicí přebírají vedení rodinné firmy již jako třetí generace. Pro paní Juttu Kleine-Tebbe je BABOR jako její vlastní dítě. Se svým otcem firmu budovala od samého základu až po její dnešní prvenství na německém trhu profesionální kosmetické péče. Martin Grablowitz nemá jen dva bratry, ale též jednu neobyčejnou sestru. Vlastně hodně velkou sestru. Je jí kosmetika BABOR, kterou jejich matka Jutta Kleine Tebbe vždy považovala za své další dítě. Nyní to může ocenit. Se svoji sestřenicí se právě ocitli v samotném vedení firmy. Oba doufají, že i jejich přičiněním firma nadále poroste a udrží si svou rodinnou tradici. Otázka: Paní Kleine-Tebbe, musíte být na svého syna opravdu hrdá, je to tak? Jutta Kleine-Tebbe: Skutečně jsem a to na všechny své děti. A jestli se ptáte, zda jsem potěšena, že Martin je nyní zapojen do vedení firmy, tak má odpověď je opět ano. Otázka: Pane Grablowitz, jak byste popsal své začátky v kosmetickém průmyslu? Martin Grablowitz: BABOR mi dělal společnost po celý můj život. Je ale pravda, že až nyní dokážu opravvu cítit BABOR ducha : bezbřehé nadšení pro krásu, pro dobré jméno značky a tým zaměstnanců a zákazníků, kteří jsou kosmetikou BABOR nadšení. Otázka: Máte nějaké konkrétní plány pro budoucnost? Martin Grablowitz: BABOR jde tou správnou cestou. Je nutné se na ní udržet a držet se správného směru i v budoucnosti. Otázka: Paní Kleine-Tebbe, proč je BABOR značkou budoucnosti? Jutta Kleine-Tebbe: V našem dnešním světě je velice těžké si udržet přehled. Lidé tedy hledají něco, co jim je známé, blízké a zároveň jedinečné chtějí kvalitu. Produkty založené na tradici dokážou uspokojit a to je to, co BABOR dokáže nabídnout. - Otázka: Pane Grablowitz, Vaše matka zmínila kvalitu. Jak byste kvalitu definoval vy? Martin Grablowitz: Pravá kvalita se opírá o neustálou diskusi, o smysl pro zodpovědnost a radost z vykonané práce. Je to jediná možnost, jak BABOR chce vyvíjet své výjimečné produkty. Jutta Kleine-Tebbe: Přesně tak to je. A věřím, že pouze rodinná společnost je schopna toho dosáhnout. Ještě bych ráda zmínila tolik důležitou touhu neustále inovovat. Vždy mě fascinoval neustálý vývoj produktů a chtěla jsem být jeho součástí. Otázka: Paní Kleine-Tebbe, je pro Vás po více než 50 letech ve společnosti BABOR nyní těžké svou činnost ukončit? Jutta Kleine-Tebbe: Samozřejmě. Ale, jak sami vidíte, budoucnost je v dobrých rukou. Jsem velice potěšena, že můj syn a moje neteř budou nadále pokračovat v rodinné tradici a společnost bude i nadále vedena jako rodinná. Už navždy budu sledovat, jak si BABOR vede. Mám ho totiž v krvi.

6 BABOR BEAUTY SPA Nechte se hýčkat ve SPA od BABOR V České republice máme nyní 2 již fungující koncepty BABOR BEAUTY SPA a to v Teplicích a v Ostravě. Třetí se chystá otevřít v blízké budoucnosti v Praze. Na Slovensku se pak tímto projektem pyšní Bratislava. Můžeme říci, že franchising vize jednotného SPA se opravdu osvědčila. Zeptali jsme se majitelky ostravského BABOR BEAU- TY SPA ing. Moniky Matějové, v čem je koncept BA- BOR BEAUTY SPA pro klienty tak lákavý. Ing. Monika Matějová: Koncept BABOR BEAUTY SPA svým vybavením odpovídá nejvyšším standardům péče o pleť a tělo a současně klientům nabízí cenově dostupný luxus, pohodlí a potřebný klid pro relaxaci. Koncept dále nabízí všechny procedury ošetření těla, obličeje, manikúra a pedikúra na jednom místě, max. individuální péči a max. soukromí. A to vše proto, abychom našim klientům nabídli maximum v co nejpříjemnější atmosféře. Paní Simona Hegyiová z Bratislavského Babor Beauty Spa nám také odpověděla na stejný dotaz. Simona Hegyiová: Kvalita a servis v jednom. To je má odpověď, proč se koncept BABOR BEAUTY SPA zákazníkům líbí. Na polících najdete veškerý sortiment produktů a stejně tak je to u nás v kabinách uděláme vám ošetření přesně dle potřeb a požadavků. K tomu všemu se klient nachází v luxusním a čistém prostředí, kde se ale cítí příjemně a pohodlně. Jistě i pro to všechno se k nám klienti rádi vrácejí. V Teplickém BABOR BEAUTY SPA se kosmetičky s masérkou, pedikérkou a recepčními shodují v jednom: Tým BABOR BEAUTY SPA Teplice: Dělá nám všem velice dobře, že se zákazníkům u nás líbí. Pro nás samotné je moc příjemné pracovat v takovém krásném prostředí. Víme, že jsme schopné nabídnout kompletní služby jako je třeba BABOR City Day, kdy se o klienta postaráme od hlavy až k patě. Příjemné je i to, že cokoli si klient z našich produktů vybere, může si hned odnést s sebou domů.

TRIPLE A. Vypnutí linek a vrásek, zlepšení elasticity pokožky = inovace v proti vráskové péči!

TRIPLE A. Vypnutí linek a vrásek, zlepšení elasticity pokožky = inovace v proti vráskové péči! TRIPLE A Vypnutí linek a vrásek, zlepšení elasticity pokožky = inovace v proti vráskové péči! Kompletní proti vrásková péče s inovativním Trio retinolem Jedinecná inspirace. PHYRIS je pro každého, kdo

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti SOTHYS SLUNEČNÍ PÉČE Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti www.sothys.cz www.sothysmakeup.cz Protože pobyt na slunci není bez rizika, vyvinula značka Sothys pro zdroj mládí Vaší pleti novou řadu

Více

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová pleťové masky obsah Co je to kosmeceutika proč používat masky Proč má tiande tolik masek Členění masek Jak je správně používat Co je to kosmeceutika? Spojuje

Více

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE Již přes 10 let vědci WellU provádějí výzkum v oblasti získávání aktivních látek z vybraných druhů sladkovodních ryb. Zpočátku se soustředili na biologicky aktivní

Více

SEE CHANGE - Modrá evoluce

SEE CHANGE - Modrá evoluce SEE CHANGE - Modrá evoluce See Change Udelej zmenu - uvidíš zmenu Oceán je neuvěřitelný zdroj krásy. V kosmetice jsme vždy obdivovali schopnost planktonu a mořských řas a jejich blahodárné účinky na pokožku

Více

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Záznam přednášky Autor Soňa Navrátilová www.tiandeservis.cz Smysl a cíl : Hlavním cílem této kůry je obnovení funkci pokožky a příprava na letní sezónu.

Více

TIME PROTECTOR CLASSIC

TIME PROTECTOR CLASSIC Vážené dámy, vážení pánové, v březnovém newsletteru se zaměříme na jeden z nejdůležitějších úkonů péče o pleť ČIŠTĚNÍ. Znáte správný postup, jak pleť opravdu důkladně vyčistit? Jen pro pořádek, pojďme

Více

CLEANSING čištění a peeling pokožky

CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky DOKONALE ODSTRANÍ VEŠKERÉ NEČISTOTY A ZAJISTÍ PLETI SPRÁVNOU OBNOVU Důkladné, každodenní čištění a správně zvolené čistící produkty

Více

jestli existují další.

jestli existují další. Takže, breatharián, syrová Jsou ještě Jestli existují další Q, strava, waterián, cokoli budete, budete-li se s tím cítit dobře, prosím, udělejte to, ale nezapomínejte meditovat na Světlo a Zvuk, protože

Více

IN TACT. v každém věku

IN TACT. v každém věku IN TACT Pure Skinčistá a hebká pleť v každém věku OBSAH Strana INTACT 1. Obsah 2 2. Princip přípravků INTACT Pure Skin 3 3. Přípravky INTACT Pure Skin 3.1. INTACT Pure Skin Cream Fluid (krémový fluid)

Více

Vyplnění nasolabiálních vrásek Vyplnění nasolabiálních vrásek Vyplnění vrásek na čele Zvětšení rtů Vyplnění marionetních vrásek JE APLIKACE BOLESTIVÁ? Pokud jste citliví na bolest a obvzláště pak na ošetření

Více

Vaše pleť není stejně stará jako Vy.

Vaše pleť není stejně stará jako Vy. Vaše pleť není stejně stará jako Vy. STUPEŇ 1 STUPEŇ 2 STUPEŇ 3 STUPEŇ 4 PROGRAM URČENÝ PRO OŠETŘENÍ V KOSMETICKÝCH SALONECH A PRO DOMÁCÍ PÉČI. Vaše pleť není stejně stará jako Vy. Díky negativním vlivům

Více

BABOR NEWSLETTER ČERVEN 2014

BABOR NEWSLETTER ČERVEN 2014 BABOR NEWSLETTER ČERVEN 2014 ČERVEN VE ZNAMENÍ NOVINEK Z ŘADY DOCTOR BABOR V červnu si Vás dovolujeme seznámit s unikátními novinkami z řady DOCTOR BABOR. Tentokrát si ve Výzkumných a inovativních laboratořích

Více

www.subert.cz / www.suberts.sk

www.subert.cz / www.suberts.sk www.subert.cz / www.suberts.sk Už ne olej, nyní krém! Arganový olej v Arganovém krému Výsledkem je řada Argan Velvet Výzkumné a vývojové laboratore Green Light vyvinuly 100% organický arganový olej a další

Více

MEDICOM CLINIC - Novinky, trendy a zajímavosti z oblasti estetické dermatologie Úterý, 24 Únor 2015 14:28 - Aktualizováno Sobota, 28 Únor 2015 20:43

MEDICOM CLINIC - Novinky, trendy a zajímavosti z oblasti estetické dermatologie Úterý, 24 Únor 2015 14:28 - Aktualizováno Sobota, 28 Únor 2015 20:43 Estetická korektivní dermatologie umožňuje dnes vyřešit řadu nedokonalostí pleti i pokožky celého těla. Cílem každého ošetření uskutečněném na klinici plastické chirurgie, laserová dermatologie a estetické

Více

Nanokorektory v akci. Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné.

Nanokorektory v akci. Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné. Nanokorektory v akci Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné. Nanokorektory všeobecně NANO CORRECTOR je mnohonásobně účinnější než konvenční

Více

Sokoloviny. www.sokolovnapruhonice.cz

Sokoloviny. www.sokolovnapruhonice.cz 10 / 15 Sokoloviny Vicemistr světa v Sokolovně Halloween v Sokolovně Speciality ze zvěřiny Gourmet Club Grenier Vánoční večírky a firemní akce Cellular Swiss Ice Crystal Facial Krásné vlasy expres Sokoloviny

Více

Experalta Природная лаборатория красоты

Experalta Природная лаборатория красоты Experalta Природная лаборатория красоты Vše nádherné je jedinečné. Jedinečný je vzor sněhové vločky, neopakovatelné jsou obrysy listů a tvary oblaků. Stejně neopakovatelná je pleť každé ženy. Je jedinečná

Více

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč Nechte se u nás hýčkat... Stačí si vybrat a zarezervovat termín na recepci hotelu, tel. číslo 555, rezervace je doporučená den dopředu nebo minimálně dvě hodiny předem Masáže Druh masáže Délka procedury

Více

Bona Decking System Profesionální cesta k oživení exteriérových podlah

Bona Decking System Profesionální cesta k oživení exteriérových podlah Bona Decking System Profesionální cesta k oživení exteriérových podlah Snadné a efektivní Žádné stopy po rotaèním pohybu Dlouhodobá ochrana Rychlé a efektivní oživení venkovních podlah Døevìná podlaha

Více

ageloc edition Geniální krok kupředu

ageloc edition Geniální krok kupředu ageloc edition NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM II Geniální krok kupředu Vítejte v luxusu a pohodlí anti-ageingových lázní doma Speciálně vyvinutý přístroj ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II vám

Více

ČISTĚ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA ILA čistota, energie a rovnováha

ČISTĚ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA ILA čistota, energie a rovnováha ČISTĚ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA ILA čistota, energie a rovnováha JEMNÁ PÉČE O OBLIČEJ Olej pro rozzáření obličeje (30 ml) Tento obličejový olej je nazýván malým zázrakem. Vaše pleť znovu objeví svůj přirozený

Více

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti SOTHYS SLUNEČNÍ PÉČE Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti www.sothys.cz Protože pobyt na slunci není bez rizika, vyvinula značka Sothys pro zdroj mládí Vaší pleti novou řadu sluneční péče. Chrání

Více

Kérastase Paris představuje péče luxusní jako nejčistší zlato.

Kérastase Paris představuje péče luxusní jako nejčistší zlato. ELIXIR ULTIME Kérastase Paris představuje péče luxusní jako nejčistší zlato. Po staletí se vzácné oleje používaly jako nezbytná součást zkrášlujících procedur po celém světě. Pro svoji schopnost hýčkání

Více

VYSOKOVIBRAČNÍ OLEJE S VÝTAŽKY Z ČERSTVÝCH ROSTLIN KARAIMI

VYSOKOVIBRAČNÍ OLEJE S VÝTAŽKY Z ČERSTVÝCH ROSTLIN KARAIMI VYSOKOVIBRAČNÍ OLEJE S VÝTAŽKY Z ČERSTVÝCH ROSTLIN KARAIMI Představuji Vám transformační kompozice živých olejů, které ručně a s nadšením vyrábím v Haluzicích. Používám oleje v Bio kvalitě a Fair trade

Více

Heterosexuálové v průvodu Prague Pride. Proč se vlastně o toto téma zajímají?

Heterosexuálové v průvodu Prague Pride. Proč se vlastně o toto téma zajímají? Heterosexuálové v průvodu Prague Pride. Proč se vlastně o toto téma zajímají? Viktoria Valeeva Teplé léto si mohou užívat i heteráci takový transparent jsem viděla na letošním průvodu Prague Pride, ke

Více

Bentlon Extend System

Bentlon Extend System Bentlon Extend System BENTLON EXTEND SYSTÉM Bentlon vyvinul kompletně nový systém v oblasti kosmetických přístrojů, nazvaný Bentlon Extend Systém. Tento systém má významné místo mezi přístroji na profesionální

Více

CZE. Výsledky používání

CZE. Výsledky používání CZE Výsledky používání Gel RENU 28 je šetrný, ale účinný přípravek, který pomáhá přirozeným způsobem zmírňovat projevy stárnutí, zklidňuje pokožku a zlepšuje její celkový stav. Není jen dalším z řady běžných

Více

Jak udržet svěží vzhled

Jak udržet svěží vzhled «Nejnovější Hledat na Super.cz Jak udržet svěží vzhled 29. září 2014 14:00 - KOMERČNÍ ČLÁNEK Stárnutí kůže je součástí biologického procesu, který nemůžeme zastavit, ale dokážeme jej zpomalit a účinně

Více

Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz. Pro brilantní vzhled

Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz. Pro brilantní vzhled Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz Pro brilantní vzhled Vaše hvězda bude stále zářit Třpytivé barvy, zářící kola, rafinovaný interiér s originální autokosmetikou Mercedes-Benz dostanete

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Kosmetika LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své odborné

Více

Kvalita a jedinečnost produktů Desert Essence

Kvalita a jedinečnost produktů Desert Essence Bambucké máslo, také známé jako shea butter, se získává z velkých hnědých ořechů afrického stromu shea tree. Obsahuje mimo jiné účinné pěstící a zkrášlující složky v podobě vitamínu A, E a F, stejně jako

Více

Zásady společnosti Medik8: nový a originální výzkum. vědecké a ověřené poznatky. bio kosmetika/ ekologické balení.

Zásady společnosti Medik8: nový a originální výzkum. vědecké a ověřené poznatky. bio kosmetika/ ekologické balení. Peelingy Společnost Medik8 je oceňovaná, mezinárodní značka přípravků péče o pokožku. Přípravky společnosti Medik8 navrhuje, vyvíjí a formuluje tým biochemiků a farmakologů ve výzkumném biotechnologickém

Více

WELLNESS MASÁŽE MANALI. Rozsah masáže: (hlava, šíje, ramena, paže, prsty, dlaně) částečná. Doba aplikace: 50 min.

WELLNESS MASÁŽE MANALI. Rozsah masáže: (hlava, šíje, ramena, paže, prsty, dlaně) částečná. Doba aplikace: 50 min. MANALI INDICKÁ ANTISTRESOVÁ MASÁŽ HLAVY A ŠÍJE, MASÁŽ OBLIČEJE, MASÁŽ RUKOU V dnešní době, kdy žijeme ve velkém napětí a stresu, který je původcem mnoha potíží, nám na pomoc přichází tato báječná masáž.

Více

BIO ACTIVE. Koncentrovaná aktivní séra KOKTEJL KRÁSY NA MÍRU

BIO ACTIVE. Koncentrovaná aktivní séra KOKTEJL KRÁSY NA MÍRU BIO ACTIVE Koncentrovaná aktivní séra CO JSOU BIO ACTIVE? aktivní séra získaná z přírodních zdrojů, jako jsou rostliny, ovoce, květiny či moře jsou až z 98 % přírodního složení vysoká koncentrace aktivních

Více

Nové komerční aplikace

Nové komerční aplikace 115.42 nm 57.71 nm 0 nm 2000 nm 2000 nm 1000 nm Nové komerční aplikace 1000 nm 0 nm 0 nm nanomateriálů - zlato a stříbro Co jsou to nanotechnologie Richard Feynman There is plenty room at the bottom (Tam

Více

SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ

SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ Problémy se suchou a dehydratovanou pletí postihuje vysoké procento žen. Následující článek uvádí v přehledné formě návody, jak suché pleti předcházet, a současně, jakým způsobem

Více

Příprava na vyučování oboru Člověk a jeho svět s cíli v oblasti OSV

Příprava na vyučování oboru Člověk a jeho svět s cíli v oblasti OSV Pánem svého času Příprava na vyučování oboru Člověk a jeho svět s cíli v oblasti OSV Název učební jednotky (téma) Pánem svého času Stručná anotace učební jednotky Učební jednotka nabízí žákům možnost samostatně

Více

KATALOG. vánoční MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády. www.promenaklub.

KATALOG. vánoční MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády. www.promenaklub. vánoční KATALOG MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády Klub www.promenaklub.cz Klub Proměna 2015, změny vyhrazeny. Na všechny služby

Více

Časté dotazy pro řadu TRUVIVITY BY NUTRILITE

Časté dotazy pro řadu TRUVIVITY BY NUTRILITE Časté dotazy pro řadu TRUVIVITY BY NUTRILITE 1. Co je nutrikosmetika? Nutrikosmetika jsou nutriční výrobky, které mohou pomoci zlepšit strukturu a funkci pleti a napomoci jejímu zdraví a vzhledu. Nutrikosmetika

Více

CENÍK PRACÍ A SLUŽEB - KOSMETIKA RYOR ÚKON

CENÍK PRACÍ A SLUŽEB - KOSMETIKA RYOR ÚKON Střední škola obchodu, služeb a podnikání a Vyšší odborná škola, Kněžskodvorská 33/ A 370 04 České Budějovice Odloučené pracoviště pro odborný výcvik, Průběžná 4, 370 04 České Budějovice CENÍK PRACÍ A

Více

Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika

Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika Aneb naučíme vás, jak léčit celé tělo při běžné péči o obličej Kosmetika řady Tibetan Herbs je úspěšně používána všemi věkovými skupinami Základ unikátních přípravků

Více

Darová 26. 27. 9. 2008

Darová 26. 27. 9. 2008 Přepis ze zvukového záznamu Daniel Hodyc: Tak jak jsme zaznamenali a to, co vyplynulo z toho, co tady všichni říkáme, je oblast řízené zdravotní péče, je oblast plná mýtů. O řízené péči mluví každý, každý

Více

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu.

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. OŠETŘENÍ VŠECH TYPŮ PLETI TERAPIE LASEREM MIKROMASÁŽ OČNÍHO

Více

Ceny v EUR jsou pouze orientační

Ceny v EUR jsou pouze orientační W E L L N E S S - B I O D R O G A Anticelulitidní program z mořských řas Pro zpevnění kontur těla a mírné projevy celulitidy Peeling, kosmetická masáž, zábal s mořskou řasou, thermo folie, zpevňující gel

Více

Katalog je sestaven z divadelních představení a pořadů, které byly v minulých sezónách úspěšné a také z řady novinek. U jednotlivých pořadů jsou uvedeny anotace, délka trvání, termín konání, účinkující

Více

PRŮVODCE SORTIMENTEM STOMICKÉ POMŮCKY A PŘÍSLUŠENSTVÍ. Dokonalost v péči o stomie. Ověřuje pro Salts výzkum zdravé peristomální pokožky

PRŮVODCE SORTIMENTEM STOMICKÉ POMŮCKY A PŘÍSLUŠENSTVÍ. Dokonalost v péči o stomie. Ověřuje pro Salts výzkum zdravé peristomální pokožky PRŮVODCE SORTIMENTEM STOMICKÉ POMŮCKY A PŘÍSLUŠENSTVÍ Ověřuje pro Salts výzkum zdravé peristomální pokožky Dokonalost v péči o stomie Obsah Úvod 4 Confidence Natural uzavřený 6 Confidence Comfort uzavřený

Více

Wendy čekala před domovními dveřmi své učitelky

Wendy čekala před domovními dveřmi své učitelky 2. Lekce klavíru Wendy čekala před domovními dveřmi své učitelky klavíru, svírala noty a snažila se potlačit napjaté chvění, které před lekcemi cítívala. Windy! Pojď dál, pojď dál! Drobná, elegantně oblečená

Více

Návod k použití Iontový nástroj krásy

Návod k použití Iontový nástroj krásy Návod k použití Iontový nástroj krásy NY-E022 (ULTRABEAUTY) Velice Vám děkujeme, že jste si pořídili náš výrobek. Produkt, který jste zakoupili, byl přísně testován v souladu s technickými standardy. Bez

Více

Věnováno všem, kteří dbají na své zdraví, chtějí zlepšit svůj domov a proměnit ho v lepší místo. Normální je být zdravý.

Věnováno všem, kteří dbají na své zdraví, chtějí zlepšit svůj domov a proměnit ho v lepší místo. Normální je být zdravý. Věnováno všem, kteří dbají na své zdraví, chtějí zlepšit svůj domov a proměnit ho v lepší místo. Normální je být zdravý. Dostává se vám do rukou malý zázrak. Pokud opakovaně cítíte únavu, pocit úzkosti,

Více

Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi.

Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi. VLASOVÁ PÉČE VÍTEJTE V MORPHOSIS Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi. Toto vlasové ošetření kombinuje výtažky z přírodních darů Středomoří, známé svými léčebnými účinky, s využitím

Více

AKCE VITAKLUB (-15%)

AKCE VITAKLUB (-15%) A - Multivitamíny CentralVita Classic - 100 tbl., multivitaminy Komplexní složení od A do Z! Receptura složená ze 30 vitaminů a minerálů odpovídá místním výživovým poměrům. Jediná tableta denně zaručí

Více

LINIE MELASTOP. Vhodná na pleť s tvorbou pigmentových skvrn, jizev po akné a na pleť se známkami stárnutí.

LINIE MELASTOP. Vhodná na pleť s tvorbou pigmentových skvrn, jizev po akné a na pleť se známkami stárnutí. LINIE MELASTOP Vhodná na pleť s tvorbou pigmentových skvrn, jizev po akné a na pleť se známkami stárnutí. proti depigmentaci: 12x aplikace 1x týdně k omlazení: 1x aplikace 2x ročně 2. Masáž + Siero Melastop

Více

JVi. Často kladené dotazy OBSAH

JVi. Často kladené dotazy OBSAH JVi Často kladené dotazy OBSAH 1. Co je to JVi? 2. Proč bych měl/a užívat 120 ml JVi? 3. Mohu užívat JVi spolu s dalšími produkty Nu Skin? 4. Je JVi produktem certifikovaným pro skener? 5. Platí pro JVi

Více

beauty wellness manicure pedicure hair Vážení profesionální uživatelé, jsme potěšeni, že vám můžeme představit novou brožuru Bentlon.

beauty wellness manicure pedicure hair Vážení profesionální uživatelé, jsme potěšeni, že vám můžeme představit novou brožuru Bentlon. wellness manicure pedicure hair Vážení profesionální uživatelé, jsme potěšeni, že vám můžeme představit novou brožuru Bentlon. Bentlon se vyvíjí a vyrábí v naší vlastní holandské firmě Dancohr Corporation

Více

3 kroky, aby vaše pokožka kvetla

3 kroky, aby vaše pokožka kvetla 3 kroky, aby vaše pokožka kvetla květiny a byliny severského léta MÁDARA přichází z Lotyšska, malé země v severní Evropě, z oblasti Baltu, regionu kterému se podařilo zachovat si mnoho neposkvrněných a

Více

Multifunkční vanové boxy. SPA-OCEANA tm SPA-JET tm

Multifunkční vanové boxy. SPA-OCEANA tm SPA-JET tm Multifunkční vanové boxy SPA-OCEANA tm SPA-JET tm BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 tel./fax: +420 235 363 606 +420 235 361 392 +420 235 364 157 mobil: +420 777 920 282 4 obchod@btl.cz

Více

AKCE LÉTO červenec, srpen 2015

AKCE LÉTO červenec, srpen 2015 AKCE LÉTO červenec, srpen 2015 Léto je tady. Se slunečními paprsky odhoďte svršky, odhalte tělo, zapracujte na kvalitě pokožky, aby byla hladká a pevná. S námi to půjde snadno. Aby Vám naše klinika Esthesia

Více

Jmenuji se Tomáš Flajzar a jsem zakladatelem firmy FLAJZAR, která již více jak 20 let vyrábí elektroniku pro rybáře. Na těchto stránkách chci popsat

Jmenuji se Tomáš Flajzar a jsem zakladatelem firmy FLAJZAR, která již více jak 20 let vyrábí elektroniku pro rybáře. Na těchto stránkách chci popsat Jmenuji se Tomáš Flajzar a jsem zakladatelem firmy FLAJZAR, která již více jak 20 let vyrábí elektroniku pro rybáře. Na těchto stránkách chci popsat příběh, který určitě není ojedinělý, ale na české poměry

Více

UKLIDŇUJÍCÍ SYMBOL DOBY. Mimické vrásky znamenají pro někoho nejhezčí symbol zrání, pro mnohé další jsou však nemilým svědkem času.

UKLIDŇUJÍCÍ SYMBOL DOBY. Mimické vrásky znamenají pro někoho nejhezčí symbol zrání, pro mnohé další jsou však nemilým svědkem času. UKLIDŇUJÍCÍ SYMBOL DOBY SEROX by LR Mimické vrásky znamenají pro někoho nejhezčí symbol zrání, pro mnohé další jsou však nemilým svědkem času. SEROX BY LR je inovativní produkt péče o pleť k optické redukci

Více

AUTOHYPNÓZA A REGRESNÍ TERAPIE

AUTOHYPNÓZA A REGRESNÍ TERAPIE AUTOHYPNÓZA A REGRESNÍ TERAPIE Budeme-li vycházet ze skutečnosti, že váš nejlepší osobní hypnotizér sídlí ve vašem nitru, lze předpokládat, že se na tohoto vnitřního odborníka zaměří i nejúčinnější regresní

Více

ALISSA BEAUTÉ INSTITUT

ALISSA BEAUTÉ INSTITUT ALISSA BEAUTÉ INSTITUT Kosmetický salon na míru DEJTE NÁM DŮVĚRU A MY VÁM VYTVOŘÍME SALON KRÁSY VAŠICH SNŮ. Profesionální tým BEAUTY SERVIS GROUP vám poskytne kompletní servis při realizaci či úpravě vašeho

Více

Naším prvním úkolem a samozřejmě i všech

Naším prvním úkolem a samozřejmě i všech Část 1 NAROZENÍ DÍTĚTE LÁSKY Jak se narodí dítě lásky? Naším prvním úkolem a samozřejmě i všech účastníků tréninku je přijít vědomě do pozemského života v podobě dítěte lásky. Kdo je dítě lásky? Obvykle

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

Poselství od archanděla Michaela, přijaté Ronnou Herman pro měsíc červen 2010.

Poselství od archanděla Michaela, přijaté Ronnou Herman pro měsíc červen 2010. Poselství od archanděla Michaela, přijaté Ronnou Herman pro měsíc červen 2010 VITAMÍN D - BOŽSKÝ VITAMÍN Rona H: Nejdražší přátelé, poselství pro tento měsíc musím začít vysvětlením Během uplynulých tří

Více

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb.

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. Vyšetření lékařem Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. (ceník doplatku u zdravotně - kosmetických výkonů, které nejsou spojeny s léčebně

Více

www.studiotwins.cz, Ostrožná 33, Opava facebook.com/studiotwinsopava

www.studiotwins.cz, Ostrožná 33, Opava facebook.com/studiotwinsopava www.studiotwins.cz, Ostrožná 33, Opava facebook.com/studiotwinsopava Není škaredých žen, jsou jen ženy, které se neumí učinit krásnými a proto jsme tady my... Studio Twins Těšíme se na vaši návštěvu STUDIO

Více

oxyceutical oxyceutical

oxyceutical oxyceutical urban oxy system oxyceutical je výsledkem vědeckých studií, které umožnily vnést poznatky vědy a výsledky přísných testů do revolučního a účinného kosmetického ošetření. 1 Proč se oxyceutical tak liší

Více

Je takový osud, že co je v něm bez chvění, není pevné. Je taková láska, že se ti nedostává světa, byť jenom pro krůček.

Je takový osud, že co je v něm bez chvění, není pevné. Je taková láska, že se ti nedostává světa, byť jenom pro krůček. JE Je takový osud, že co je v něm bez chvění, není pevné. Je taková láska, že se ti nedostává světa, byť jenom pro krůček. Je taková rozkoš, že se trestáš za umění, když umění je hříchem. Je takové mlčení,

Více

Proč hledat svou druhou polovičku?

Proč hledat svou druhou polovičku? Proč hledat svou druhou polovičku? Vyšší úrovní lidské lásky je spojení jedné duše ve dvou tělech. Šrí Aurobindo Vždy existovala potřeba najít svou spřízněnou duši*, svou druhou polovičku, tedy toho jediného

Více

Titul: TV_1303_Duchovné praktikovanie a úprimnosť pomáhajú planéte_iii Zdravím, Mistryně! (Ahoj.) Ano?

Titul: TV_1303_Duchovné praktikovanie a úprimnosť pomáhajú planéte_iii Zdravím, Mistryně! (Ahoj.) Ano? Zdravím, Mistryně! (Ahoj.) Ano? Dělám to teď dobře. Velice ráda Vás vidím! Já také, drahá, já také. Jste tak hezká! A toto je moje tchýně. Och, ano? Celá rodina je tady, dobrá! Dobrá, zpět k vaší poezii.

Více

NOVÝ UHLAZUJÍCÍ SYSTÉM PRO STÁLÉ NAROVNÁNÍ ZALOŽEN NA HYDROLIZOVANÉM KAŠMÍROVÉM KERATINU

NOVÝ UHLAZUJÍCÍ SYSTÉM PRO STÁLÉ NAROVNÁNÍ ZALOŽEN NA HYDROLIZOVANÉM KAŠMÍROVÉM KERATINU NOVÝ UHLAZUJÍCÍ SYSTÉM PRO STÁLÉ NAROVNÁNÍ ZALOŽEN NA HYDROLIZOVANÉM KAŠMÍROVÉM KERATINU TECHNICKÁ A MARKETINGOVÁ PRESENTACE 1 AŤ UŽ JE VLASOVÝ TREND JAKÝKOLI, March 2013 2 BUDE VELKÉ MNOŽSTVÍ ŽEN VŽDY

Více

Příprava na vyučování oboru Člověk a jeho svět s cíli v oblasti OSV

Příprava na vyučování oboru Člověk a jeho svět s cíli v oblasti OSV Příprava na vyučování oboru Člověk a jeho svět s cíli v oblasti OSV Název učební jednotky (téma) Příbuzenské vztahy v rodině Stručná anotace učební jednotky Žáci zjišťují informace od spolužáků a zapisují

Více

DOMÁCÍ PÉČE SALÓNNÍ OŠETŘENÍ ČIŠTĚNÍ PLETI

DOMÁCÍ PÉČE SALÓNNÍ OŠETŘENÍ ČIŠTĚNÍ PLETI Značka Keenwell je na trhu od roku 1972, kdy se etablovala coby ideální spojení mezi nejnovějšími vědeckými poznatky a luxusem. Oblíbené a mimořádně ceněné produkty nabízejí výjimečné výsledky. Vaše pleť

Více

Masérská a lázeňská péče

Masérská a lázeňská péče Masérská a lázeňská péče VY_32_INOVACE_240 AUTOR: Mgr. Andrea Továrková ANOTACE: Prezentace slouží k seznámení s dalšími druhy masáží současné trendy. KLÍČOVÁ SLOVA: Medová masáž, čokoládová masáž, aroma

Více

Studie, plán, realizace. 10 kroků k úspěchu

Studie, plán, realizace. 10 kroků k úspěchu Ein Traum wird SPA! BABOR BEAUTY SPA Naše více než 20- leté zkušenosti v kosmetickém průmyslu a lázeňství jsou zárukou vašeho úspěchu. Posoudíme a zhodnotíme lokalitu umístění, i vlastní prostory s ohledem

Více

Infrazářič Návod k použití...2-12

Infrazářič Návod k použití...2-12 IL 50 CZ Infrazářič Návod k použití...2-12 Beurer GmbH Söflinger Str. 218 D-89077 Ulm (Germany) Tel.: +49 (0) 731 / 39 89-144 Fax: +49 (0) 731 / 39 89-255 www.beurer.de Mail: kd@beurer.de 0483 Česky Obsah

Více

Léčebný program Classic

Léčebný program Classic Ceník pobytů Léčebný program Classic plná penze 3 procedury denně Tento program se zaměřuje na terapii konkrétních pohybových obtíží, které vás trápí či omezují v každodenním životě. Každý pobyt zahajujeme

Více

IREL Ostropestřcový panenský olej

IREL Ostropestřcový panenský olej IREL Ostropestřcový panenský olej Balení: 10L / 5L / 3L Typ: Krmný doplněk Popis produktu IREL Ostropestřcový panenský olej Jedná se o 100 % panenský olej z plodu ostropestřce mariánského (Silybum marianum

Více

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz CENÍK Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA www.infinit-maximus.cz INFINIT_KARTA.indd 1 21.1.2014 17:51:32 INFINIT MAXIMUS VSTUP DO WELLNESS vstup zahrnuje vyhřívané vnitřní a venkovní bazény & saunový svět

Více

Léčívá síla hydratace s aloe vera

Léčívá síla hydratace s aloe vera Léčívá síla hydratace COSMETICS ALOE VERA ZÁZRAK Z PŘÍRODY Aloe vera je léčivou rostlinou s tisíciletou tradicí. Již před 5 000 lety platila za rostlinu, jejíž krev propůjčuje krásu, zdraví a nesmrtelnost.

Více

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích 35 + Pro každý typ pleti Alain Mavon, PhD, Ředitel Institutu výzkumu pleti Oriflame O fenoménu rostlinných kmenových buněk

Více

Hodnoticí standard. Kosmetička (kód: 69-030-M) Odborná způsobilost. Platnost standardu. Skupina oborů: Osobní a provozní služby (kód: 69)

Hodnoticí standard. Kosmetička (kód: 69-030-M) Odborná způsobilost. Platnost standardu. Skupina oborů: Osobní a provozní služby (kód: 69) Kosmetička (kód: 69-030-M) Autorizující orgán: Ministerstvo zdravotnictví Skupina oborů: Osobní a provozní služby (kód: 69) Týká se povolání: Kosmetička Kvalifikační úroveň NSK - EQF: 4 Odborná způsobilost

Více

ÚVOD. Působení obkladu

ÚVOD. Působení obkladu ÚVOD Pro většinu z nás je zdraví a dlouhověkost hlavním cílem našeho snažení. V závislosti na úrovni svého podvědomí se o něj staráme méně či více aktivně. Abychom mohli začít s úvahami na dané téma, musíme

Více

PRODUKTY FIRMY LAVYLITES

PRODUKTY FIRMY LAVYLITES PRODUKTY FIRMY LAVYLITES - jsou to 100% přírodní produkty, které v sobě obsahují účinné látky shromážděné z několika tisíců léčivých bylin - blahodárný efekt je posílen nanotechnologickým zpracováním,

Více

Přílohy Příloha: Obrázek č. 1 Novoroční oltář předků

Přílohy Příloha: Obrázek č. 1 Novoroční oltář předků Přílohy Příloha: Obrázek č. 1 Novoroční oltář předků [PECHOVÁ, Eva. Vietnamské novoroční lahůdky. Klub Hanoi [online]. 2005, [cit. 2011-03- 24]. Dostupný z WWW: .]

Více

O NÁS INFRASAUNY INFRASAUNY POPIS

O NÁS INFRASAUNY INFRASAUNY POPIS KATALOG 2016 O NÁS INFRASAUNY INFRASAUNY POPIS Infrasauny a tradiční finské sauny od předního evropského výrobce France Sauna nabízí možnost vychutnat si saunování přímo u Vás doma. Díky neustálému sledování

Více

PRAHA, Česká republika VÝSTAVNÍ AREÁL PVA EXPO PRAHA Letňany

PRAHA, Česká republika VÝSTAVNÍ AREÁL PVA EXPO PRAHA Letňany PRAHA, Česká republika VÝSTAVNÍ AREÁL PVA EXPO PRAHA Letňany Téma soutěže: Vůně Orientu Milé kolegyně, máte jedinečnou možnost se zúčastnit 4.ročníku mistrovství Evropy ve SPA manikúře pod názvem EUROPEAN

Více

080647-2 červen 2009 ZAČÁTEK ROZHOVORU (HODINY, MINUTY) ID TAZATELE

080647-2 červen 2009 ZAČÁTEK ROZHOVORU (HODINY, MINUTY) ID TAZATELE Factum Invenio, s.r.o., Těšnov 5, 110 00 Praha 1,tel: +420 224 805 650, fax: +420 224 805 628, email: info@factum.cz, www.factum.cz 080647-2 červen 2009 ZAČÁTEK ROZHOVORU (HODINY, MINUTY) ID TAZATELE Dobrý

Více

Jedenáctá kapitola. Narození mezi západem Slunce a půlnocí

Jedenáctá kapitola. Narození mezi západem Slunce a půlnocí Jedenáctá kapitola Narození mezi západem Slunce a půlnocí Okamžik, který je uprostřed mezi západem Slunce a půlnocí, se může velice lišit, protože v zimě může Slunce v severních zeměpisných šířkách zajít

Více

Sam si o tom chtěl promluvit. Meredith nechtěla. Sam

Sam si o tom chtěl promluvit. Meredith nechtěla. Sam FAJN TROCHU OČISTNÉ ANO Sam si o tom chtěl promluvit. Meredith nechtěla. Sam se chtěl zamyslet nad možnými důsledky. Ve světle její reakce považoval za nutné to probrat detailněji. Nekaz to kouzlo, požádala

Více

produkty péče o vaše dítě Jsme spokojeni, jen když ti nejmenší mají tu největší péči

produkty péče o vaše dítě Jsme spokojeni, jen když ti nejmenší mají tu největší péči produkty péče o vaše dítě Jsme spokojeni, jen když ti nejmenší mají tu největší péči Citlivá péče o vaše ratolesti Pro všechny milující maminky a tatínky máme skvělou novinku V Tesco víme, že dítě dokáže

Více

Ano, které otevírá dveře

Ano, které otevírá dveře ČTVRTÝ PRINCIP Ano, které otevírá dveře Kdykoli objevím lidskou činnost, která funguje v praxi, okamžitě běžím k počítači, abych zjistil, jestli bude fungovat i teoreticky. typický ekonom Já jsem si řekla

Více

Luxusní péče za skvělou cenu. Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA!

Luxusní péče za skvělou cenu. Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA! Luxusní péče za skvělou cenu BIO DIVOKÁ RŮŽE PRO UVOLNĚNÍ A REGENERACI Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA! Přípravky tělové péče Body SPA Vám otevřou dveře do pohádkové říše

Více

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,-

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,- CENÍK KOSMETIKA MALÉ ÚPRAVY V OBLIČEJI barvení obočí 60,- úprava obočí 60,- barvení + úprava oboč 100,- barvení řas 80,- depilace nad horním rtem 50,- depilace v obličeji 90,- DEPILACE VOSKEM nohy pod

Více

Důstojnost práce je založena na lásce. Velkou výsadou člověka je možnost milovat, čímž přesahuje vše pomíjivé a dočasné. (Jít s Kristem, 48)

Důstojnost práce je založena na lásce. Velkou výsadou člověka je možnost milovat, čímž přesahuje vše pomíjivé a dočasné. (Jít s Kristem, 48) 1. den Práce, cesta ke svatosti Přicházíme, abychom znovu upozornili na příklad Pána Ježíše, který po třicet let pracoval v Nazaretě jako řemeslník. V Ježíšových rukou se práce stejně je tomu s prací,

Více

1.11. 2015. 1. čtení: Mt 19, 1-12. Píseň: S278 Přijď již, přijď Duchu stvořiteli. Základ kázání: Mal 2, 9-17. Milé sestry, milí bratři,

1.11. 2015. 1. čtení: Mt 19, 1-12. Píseň: S278 Přijď již, přijď Duchu stvořiteli. Základ kázání: Mal 2, 9-17. Milé sestry, milí bratři, 1.11. 2015 1 1. čtení: Mt 19, 1-12 Píseň: S278 Přijď již, přijď Duchu stvořiteli Základ kázání: Mal 2, 9-17 Milé sestry, milí bratři, asi jste také již mnohokrát zaslechli, že Čechách posledních dvacet

Více